hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Han er ikke mer.... Kim Larsen er død!

 • 30.09.2018, 12:04

Kim Larsen er død
(f. 23.10.1945 - d. 30.09.2018)
Om lidt

Om lidt blir her stille
Om lidt er det forbi
Fik du set det du ville
Fik du hørt din melodi

Forladt og alene
Danser cirkus prinsessen rundt
Går i stå
På sin line
I et sanseløst sekund
Om lidt om lidt
Er vi borte
Vi ses måske igen

Om lidt blir her stille
Om lidt er det forbi
Fik du set det du ville
Fik du hørt din melodi
Om lidt, om lidt
Er vi borte
Vi ses måske igen

Om lidt, om lidt
Er vi borte
Vi ses måske igen
Dudi dudi duu#kimlarsen #død #borte #trist #blogg

Både trist og fint på samme gang

 • 27.09.2017, 20:23

I forrige uke ble jeg fortalte at en nabo jeg har kjent i mange år hadde gått bort, etter en lang kamp mot kreften. Hun var en flott, hyggelig, morsom, interessant og helt herlig dame å snakke med. Det var en stund siden jeg har snakket med henne pga sykdommen. Det var utrolig trist å høre at hun ikke var mer.

På formiddagen i går var jeg i begravelsen hennes sammen med flere andre naboer, venner og familie. Den ble holdt i Søndre Skøyen Kapell. Det var selvfølgelig veldig trist, og tårene lurte i øyekroken hele tiden. Allikevel ble det en fin og verdig avslutning for en fantastisk flott dame.Når jeg kom hjem igjen følte jeg meg helt tom innvendig, og ganske emosjonell... Derfor ringte jeg til Bestisen for å høre hvilke planer hun hadde for dagen. Hun hadde tenkt seg ut på tur sammen med kusinen, og da jeg ikke følte for å sitte hjemme alene spurte jeg om jeg kunne bli med dem. Det var ikke noe i veien for at jeg kunne det :o))

Turen kommer i et eget innlegg ;o))

#begravelse #trist #fint #verdig #søndreskøyenkapell #avslutning #emosjonell #onsdag #blogg

I dag kom det jeg har ventet på...

 • 11.09.2017, 16:43

I dag våknet vi til regnet som trommet på tak og vannbrett her i Oslo, og det har fortsatt med å regne hele tiden. Det er et perfekt vær ut og være inne i, hvis jeg skal være helt ærlig :o))

Jeg er ikke så veldig glad i regnvær egentlig, og hater å være våt. Allikevel så syntes jeg det er koselig å ligge i senga, en tidlig morgen å høre regnet tromme. Det beste er jo om man slipper å stå opp, men det måtte jeg i dag. Hadde en avtale kl 8 som jeg måtte opp for å gjøre meg klar til.Fargene ute i naturen er jo helt fantastiske når det regner, og har regnet. I tillegg blir jo luften så frisk og fin. Etter å ha gjort unna det jeg skulle på morningen, var det rett hjem for å gjøre meg klar til dagens store høydepunkt.....
 

Høydepunktet det er snakk om er Outlander og den første episoden i sesong 3. Jeg og tusenvis av andre fan i Norge og i utlandet har ventet med lengsel på at den nye sesongen skulle starte.

Jeg satte meg godt til rette i godstolen med en stor kopp varm kaffe, og så logget meg inn på Viaplay... Jeg må bruke Chromcast for å se Viaplay og HBO, og i går sørget jeg for at nettbrettet var godt oppladet sånn at jeg var klar til i dag :o))

Forventningene til den nye serien var stor, og jeg ble ikke skuffet på noen måte. I forveien hadde lest på en utenlandsk Outlander-side at det lønnet seg å ha nok papirlommetørkler, og det hadde jeg. For jeg fikk jammen bruk for dem... Første episoden var akkurat så fin som jeg hadde håpet den skulle være, og nå gleder jeg meg noe helt voldsomt til neste episode :o))

Jeg vet det blir mye prat om Outlander, men jeg kan ikke hjelpe for det, hihi!!

#regn #vær #vått #friskt #tvserie #viaplay #outlander #sesong #sesong3 #blodfan #fan #høst #september #mandag #blogg

Frøken kos

 • 03.08.2017, 21:00

Ronja vet å kose seg, og i kveld vil hun at mamsen hennes skal rufse masse i pelsen hennes. Hun kommer å står på to ben å mjauer, maler og dytter til henne 😻

I sta lå hun en time i fanget, og da børstet jeg henne grundig over hele kroppen. Nå er hun like bustete og ugrei igjen i pelsen, hihi 😉

#katt #ronja #ronjathecat #kos #sensommer #august #torsdag #blogg

Dette var ikke vondt....

 • 23.05.2017, 12:18

Det å våkne til at sola forsøker å snike noen stråler inn på soveværlset, sånn på undersiden av rullgardinen, er ikke vond! I tillegg sitter svarttrosten å synger sin vakre morgensang.... At jeg var trøtt glemte jeg med en gang, og kom meg ut av senga, ikke med et byks kanskje, men ganske raskt. Gradene lå på +5,5 C så det var litt friskt, men innen jeg hadde gjort meg klar til å gå var det steget til +10,1 C.

Det eneste jeg kunne høre da jeg kom ut i gården, var fuglene som kvitret og sang.... De som vanligvis forstyrrer stillheten hadde tydeligvis en sovemorgen, og jeg tenkte at sånn skulle man ha det hver eneste dag :o))

Sunny meadow
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

At jeg hadde vondter både her og der etter treningen i går glemte jeg helt, og kom ikke på det før jeg skulle sette meg inn i bilen. Jeg følte meg i så godt humør at jeg klarte å skive fra meg vondtene, og syntes egentlig at det var en fantastisk morgen :o))

Nå som klokket er 12:15 er himmelen helt blå og solen skinner her i Oslo, så jeg kan si med en gang at det blir "balkongliv" når jeg kommer hjem i ettermiddag :o))

Ha en strålende dag alle og enhver :o))

#smiler #nydelig #vær #sol #himmel #varme #godthumør #trives #fint #tirsdag #mai #blogg
 

Hva er du driver med?

 • 09.12.2016, 23:44

Når jeg var på Jessheim Storsenter i dag, kjøpte jeg meg 3 linser som kan monteres med klemme på mobilen. (macro, widwinkle og tunnelvision) Når jeg kom hjem måtte jeg jo prøve dem, og jeg begynte med tunnelvision. Vinja satt på armlenet til stolen min så jeg begynte med henne. Om kvaliteten er så bra vet jeg nok ikke, men det var nå iallefall artig å prøve dem....Det å ta bilde av dyr er ikke alltid like lett, for de gjør omtrent aldri som man vil at de skal... I stedet for å sitte fin pus å se på mamsen sin, så stakk Vinja nesen fram oghelt bort til kamera. Da blir det som det blir da vettu, knis!!Dette ble jo betraktelig bedre, men frk Lillepuzdatter var ikke villig til å se direkte inn i kamera i kveld. Hun var opptatt av helt andre ting, så etter 5 - 6 forsøk ga jeg opp å avfant meg med at dette ble det beste av dem!

#pus #katt #vinja #viljesterk #fotografering #blogg

🐭 Blir noen mus?

 • 25.05.2016, 22:02

Ronja og Vinja følger spent med på om utepusen fanger en mus til kvelds. Det er noe nede i buskene den kan tenke seg.. Den syntes kanskje ikke så godt på bilde... Er den svarte prikken 🐱

Dette er en kompis av jentene, som innimellom sitter på vannbrettet å gjøre seg til for dem 😻

#katt #jakt #musejakt #kompis #ronja #vinja #blogg

Zzzzzzzz, Ronja eller jeg

 • 09.05.2016, 20:14

Vet sannelig ikke hvem som er mest trøtt akkurat nå, Ronja eller jeg... Hun ligger rett ut på klatrestativet og nærmest småsnorker, og jeg sitter her å glipper med øynene å klarer snart ikke å holde dem oppe lenger. Var ikke så ille i sta, men etter middagen gikk det rett ned gitt, jesp!

Tror kanskje at jeg skal koste på meg en aldri så liten cowboystrekk, så føler jeg meg litt bedre etterpå... Det er jo så varmt og godt her ute på balkongen at jeg blir jo døsig bare av det.....

#trøtt #sliten #sove #katter #ronja #blogg

Dagens kokk - Dr. Oetker

 • 07.03.2016, 17:56

I dag overlater jeg matlagingen til noen andre. Hadde ikke lyst til å stå å slave over grytene når jeg kommer hjem så sent. Siden min favoritt Pizza fra Dr. Oetker er tilbake i frysedisken hos Meny, får doktoren stå for matlagingen.

Innen jeg har pakket bort dagens innkjøp og fått på meg noe behagelig er maten ferdig. Det hender den gode doktoren fixer middagen for meg, og jeg syntes i grunnen at det blir ganske smakelig... Vel, litt ekstra krydder og ost må jo til da 😊

#matt #middag #pizza #droetker #kokk #matlaging #namnam #blogg

Sånn ble det...

 • 03.03.2016, 19:52

Endelig hjemme etter en lang dag som ble avsluttet hos frisørdamen. Jeg skulle egentlig ha vært der for en måned siden, men da måtte jeg avbestille timen min.

Jeg har jo ikke det tjukkeste håret og da begrenser det seg jo til hva slags frisyrer jeg kan ha. Langt hår er definitivt ikke en av dem. Nå var det blitt så langt, og det virket bare pjuskete og pistrete.

Sånn ble altså resultatet, og jeg ble veldig fornøyd. Var litt usikker på om jeg skulle ha kobberstripen foran i luggen, denne gangen også. Som du ser så ble det stripe, og jeg angrer ikke på det.

For at det skal være litt orden i sakene, bestilte jeg ny time igjen til ca midten av april.

#hår #frisyre #style #klippe #frisørdamen #farge #kobber #blogg

Vinteren er ikke over

 • 03.03.2016, 10:15

En ting er i allefall helt sikkert, og det er at vinteren ikke er over riktig enda. Det har jammen kommet en del i løpet av natten. Så pass mye at vaktmesteren våres måtte ut for å måke på morningen.

Jeg hadde selvsagt glemt at t-banen gikk 2 min tidligere på grunn av ski wm oppe i Holmenkollen. Derfor kom jeg akkurat for sent til den banen jeg hadde planlagt å ta.

Det ble en frisk ventetid i vind og snøvær, men jeg var godt kledd så det var ikke så farlig.

I går hadde jeg store planer om å blogge etter at jeg hadde spist middag, men jeg var altså så uopplagt å trøtt at jeg bare ble sittende å halvsove hele kvelden. Sånn er det når vondter i kroppen tærer på kreftene og gjør at man blir så slite.

Ikke så mye annet å gjøre enn å komme sterkere tilbake i dag.

#snø #snøfnugg #vær #vinter #vinterdag #mars #sliten #trøtt #uopplagt

Knekkebrød, nei takk 😞

 • 24.02.2016, 13:04

På veg inn fra en liten rusletur i det fine været, gikk jeg forbi Espresso House.. I disken lå det deilige og innbydende Foccacia med ost og skinke, og med en gang var de tørre knekkebrødene glemt.

Det er greit med litt forandring kjenner jeg, og selv om jeg er glad i knekkebrød blir det litt tørt og kjedelig i lengden.

#lunch #espressohouse #kaffe #foccacia #knekkebrød

Helt nydelig

 • 22.02.2016, 17:47

Jeg kan ikke huske sist det var så lyst ute, når jeg kommer hjem kl 17. De bratte bakkene som er et ordentlig slit, gikk som bare det. Det var en fryd å gå oppover, selv om jeg peste som besatt på slutten.

Det har blitt mer av meg de siste månedene, men nå er det slutt. Jeg trengte denne trimmen nå kjenner jeg...

Var over hos naboen å leverte gavene, og sang bursdagssang. Bursdagsbarnet som ikke er noe barn, ble veldig glad. Nå blir det ettermiddagakaffe og kake litt senere i kveld 🎂🍵

#nabo #gaver #bursdag #hygge #trim #vakkert #lyst #himmel #vær #natur

God morgen 😊

 • 22.02.2016, 08:19

Ja ja, det startet ikke så bra, for der gikk t-banen rett foran nesen på meg. Det var så glatt nå på morgenen at jeg klarte ikke å gå så fort som jeg burde for å komme tidsnok.

Et par ganger holdt jeg nesten på å ramle på rattata, men det gikk greit.

Det er iallfall fint vær ute 😊

#godmorgen #mandag #vinterdag #tbanestasjon #skøynåsen

Gave til pusene....

 • 29.07.2014, 19:31


For litt over en uke side gikk den gamle kattedoen i stykker. Hanken røk, og det var ikke så enkelt å flytte på det når jeg tok morgenstellet. I tillegg var den litt i trangere laget for to voksne puser.

Jeg har sett etter en ny do, men alle jeg har sett på har ikke hatt noen kraftig hank.

I dag møtte jeg Anne etter at hun hadde vært til årskontroll hos dyrlegen med Felix. Først dro vi på Trikken hvor noen nye øredobber og halskjeder ble kjøpt hos Glitter før vi gikk inn hos Dyrego. Dessverre så hadde de ikke det jeg så etter, de hadde mange doer men med veldig dårlige hanker.

Der bestemte vi at vi skulle dra ned på Alna senteret, med en liten stopp hos Elkjøp for at Anne skulle se på kjøleskap og fryser. Hun skulle ikke kjøpe, men bare se og sammenligne priser. Selv fant jeg den perfekte vaskemaskinen for mitt lille bad, og den var ikke så dyr heller.Hos dyrebutikken på Alna fant jeg den perfekte kattedoen. Den hadde et kraftig håndtak og et godt hold. Den hadde også en annen praktisk funksjon. Jeg slipper å ta av taket når jeg skal ta morgenstellet, for deler av taket kan åpnes sånn at men kommer til... Fiffig eller hva?

Formen min begynte å dale i takt med den økende temperaturen ute. Jeg hadde nesten ikke spist eller drukket noe i løpet av dagen, noe som straffet seg. Så da vi var inne hos Lefdal holdt jeg på å tørne helt. 

Stakk over til Narvesen og kjøpte en iskald drikke og en is. Det bedret seg noe, men det var ikke før jeg kom hjem til megselv at jeg følte meg bedre.Jeg var spent på om hvordan pusene skulle ta i mot den nye kattedoen, men det gikk helt fint. Vinja var inni ganske raskt å sjekket den ut, mens med Ronja måtte jeg holde lemmen åpen sånn at hun kunne kikke inn å snuse før hun trådte inn.

Nå har både jeg og pusene planet rett ut... Det er varmt, og en kveldssiesta er på sin plass.

#katt #kattedo #triaden #dyrego #glitter #elkjøp #kjøleskap #vaskemaskin #lefdal #alna #varmt #siesta

Nøklemani

 • 21.01.2014, 22:03

Vinja har en ting for nøkler, og når hun ser en liggende må hun bare ha den. Noen ganger kan de by på litt problemer, når jeg skal ha den "der og da".

Når jeg kom hjem fra jobben i dag så lå nøkkelen til mine gode gamle skjenk oppi sengen min. Vanligvis pleier jeg å legge den ned i skuffen i gangen, men sist jeg var inne i skjenken så la jeg den på foten av lampen. Hadde tenkt til å flytte den, men glemte det helt bort.

I dag hadde hun tydeligvis vært oppe på skjenken å rusla litt mens ikke var hjemm, og funnet nøkkelen. Da måtte hun selvsagt ha den... Heldigvis for meg så hadde hun bare tatt den med seg inn i senga denne gangen, og jeg var rask til å få den ned i skuffen.

Like før jul hadde jeg også glemt å legge den ned, og da var den søkk borte.... Jeg leita overalt i flere dager, men til slutt fant jeg den under teppet i stua. Hadde jeg ikke trådt akkurat der den lå ville det nok ha gått enda lenger innen jeg fant den!!

Aldri kjedelig med nysgjerrige og lure puser i heimen :o))

#katt #vinja #nøkkel #cat #key #skjenk

Flat som ei pannekake

 • 10.11.2013, 13:37

Tidlig i høst plantet jeg en stor Erika i blomsterbeddet utenfor, som opprinnelig var ment for gravlunden. På det tidspunktet var det litt for tidlig å plante der, og da fikk Erikaen heller plass her hjemme.

En stund nå så har jeg sett at tuster og grener av den har ligget rundt i beddet, pluss at selve planten har blitt flat som en pannekake. Det så også ut til at noen hadde trampet rundt planten, og jeg kunne ikke forstå hva som hadde skjedd.Litt tidligere i dag åpnet jeg balkongdøren sånn at Frøknene Lillepuzdatter kunne få komme ut å lufte seg litt. Selv satte jeg meg ned med kaffekopen og lesebrillene for å lese igjennom noe jeg hadde med fra jobben. Plutselig hørte jeg dyp mjauing utenfra, og Vinja kom inn i 100 km t. Når jeg tittet ut så jeg jo hvor lyden kom fra, og årsaken til at Erikaen min var blitt så flat og ramponert.

Der lå beileren til pusejentene mine midt oppi den.... Han mjauet for å få oppmerksomheten dems, og når de så ned på han trampet han rundt på Erikaen min. Så la han seg oppi den og gnudde hode og resten av segselv. Jeg kunne jo ikke noe annet enn å le av ham... Erikaen kommer nok til å bli totalt flatklemt innen vinteren kommer, men det er ikke så mye jeg kan få gjort med det!!Ronja var ikke redd for mjauingen til pusen utenfor, og spratt opp på klatrestativet å satt å kikket ned på han. Hun nesten satt der å ertet han litt, og da holdt han jo bare på enda mer nede i beddet. Den kjærligheta..., den kjærligheta... Stakkars fyr, for det blir dårlig med interesse fra jentene mine siden de er steriliserte!!

Balkongdøra kan få stå oppe en stund nå, for sola har begynt å varme opp vinduene sånn at det begynner å bli litt lunt der ute. Kanskje jeg tar med meg kaffekoppen å setter meg ut en stund!!

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no