hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Fargebøkene og alle tusjene mine 😮

 • 08.10.2018, 16:34

Etter at jeg skrev om at jeg hadde hatt en kreativ ettermiddag og kveld på lørdagen, hvor jeg og bestisen satt å fargela, fikk jeg spørsmål om jeg kunne vise frem fargebøkene og tusjene jeg bruker. Du kan lese innlegget HER.

Noen av bildene ble utydelige, men jeg orket ikke å ta nye bilder. Det er ingen problemer med å se hva som er på dem, så da får de være som de er tenker jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har flest bøker av Johanna Basford, og er veldig glad i hennes tegninger. Millie Marotta har også fine tegninger, men de er veldig detaljerte så det er mye jobb med hver og en av dem. Jeg har bare to bøker av henne, og på lørdag begynte jeg å fargelegge i hennes Eventyrlig regnskog.

De fleste av bøkene er kjøpt i bokhandelen, men jeg har også bestilt en og annen på nettet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse 5 tegningen over er fra Johanna Basford's bøker, og jeg har brukt både fargeblyanter og tusj på dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne tegningen er av Millie Marotta, og det var den jeg begynte på nå på lørdagen. Jeg er ikke så veldig fornøyd med hvordan jeg har satt sammen fargene, men sånn blir det innimellom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har ganske mange tusjer fra forskjellige merker. De aller fleste har jeg kjøpt over disk, enten i en bokhandel eller hos Staples. Kun en av dem er bestilt på nettet...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Esken fra Faber-Castell er bestilt på nettet. Man får disse i butikken også, men ikke så stor eske som dette. De man får tak over disk er bare basis-farger. Dessverre så begynner de nå å bli dårlig, så jeg må enten bytte ut de som ikke virker eller kjøpe en ny boks. De er veldig dyre, så jeg misstenker at det vil være billigere å kjøpe en ny boks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde flere tusjer tidligere, men dem kastet jeg for når jeg fargela gikk de tvers igjennom arket. Det gikk ikke, ettersom disse bøkene har trykte tegninger på begge sider av arket. Akkurat det skal man passe på hvis man har lyst til å fargelegge...., hvilken type tusjer man kjøper. Ikke alle egner seg til dette her.#fargelegging #farger #fargebøker #tusj #kreativ #blogg

Kreativ lørdag

 • 07.10.2018, 14:27

 Det var ganske lenge siden vi hadde hatt en kreativ lørdag, bestisen og jeg, da lysten kom over oss igjen for en uke siden. I går var vi i gang igjen, for vi syntes fortsatt at det var gøy å fargelegge. Vi mistet litt lysten på å fargelegge i vinter, og det har tatt en god stund innen den kom tilbake. Kanskje det rett og slett ble litt for mye, eller så var ikke tegningene så spennende som noen av oss hadde ønsket at de skulle være.

Når kreativiteten sist var til stede så brukte vi begge fargeblyanter til fargeleggingen, men når de hele tiden brekker og må spisses blir det litt kjedelig... Så nå er det tusj som gjelder, noe jeg egentlig har vært mest glad i hele tiden. Jeg syntes at fargene blir sterkere da, men må jo selvsagt være litt mer stødig på hånden så man ikke farger utenfor... Det syntes er veldig irriterende, for en sånn pirket person som jeg er.....Vinja var ikke happy med å være nede på gulvet, og hoppet med jevne mellomrom opp på bordet for å se hva vi holdt på med. Alt skulle snuses og smakes på, og så var det selvsagt veldig viktig å sette seg eller legge seg midt oppe på fargeboken. På den måten var hun jo garantert å få litt kos, hihi!!

Jeg har hele tiden fargelagt i bøkene til Johanna Basford, men i går fikk jeg veldig lyst til å prøve meg på Millie Marotta's bøker. Jeg har to stykker av dem, som har ligget i skuffen uten at jeg har jobbet i noen av dem. Tegningene hennes er veldig detaljerte, slik at man bruker ganske lang tid på en tegning. Den jeg begynte på i går, er ikke på langt nær ferdig. Må nok bruke en kveld til før jeg kan si meg helt klar. Det var nå i alle fall veldig gøy å prøve noe nytt ;o))#kreativ #kreativitet #fargelegging #johannabasford #milliemarotta #detaljert #farger #tusj #blogg

Tiden sto stille

 • 16.09.2018, 14:03

De som kjenner meg godt, vet at jeg har ganske mange klokker i forskjellige farger. Hva skal jeg med så mange kan du spørre deg selv? Jo det er for at jeg liker å matche klokken med toppen eller jakken jeg har på meg. Dette er jo selvfølgelig klokker som går på batteri, og det sier seg selv at etter en stund stopper de og batteriene må skiftes.

Jeg har brukt mye rosa og lilla på toppene mine i hele sommer, og derfor er det også de klokkene som har blitt mest brukt. I går valgte jeg en mer militærgrønn topp med matchende skinnjakke da jeg skulle ut. Det var jo da jeg oppdaget at "tiden sto stille" på alle de grønne klokkene mine...., noe måtte gjøres. 

Derfor dro jeg rett ned til Clas Ohlsson på Bryn og kjøpte 3 pakker med klokkebatterier (5 i hver), for nå måtte noe gjøres. Det var jo ikke bare de grønne klokkene mine som sto, nei det var flere. Når jeg telte opp ble 9 stykker som hadde stoppet.Etter frokost i dag dro jeg fram batterier, klokker og skrutrekkersettet som har veldig små skrutrekkere og satte i gang. Nå som jeg vet hvordan jeg skal gjøre det, bruker jeg ikke lang tid på å skifte batterier. En av de grønne klokkene mine hadde bestemt seg for å være rampete, og nektet å åpne lokket. Den var skikkelig gjenstridig, men til slutt var det jeg som gikk av med seieren. Det var første gangen jeg byttet batteri på akkurat denne klokken, så lokket satt veldig stramt. Neste gang går det sikkert mye bedre ;o))

Før så leverte jeg klokkene hos urmaker for å skifte batteri, og når det ble for dyrt gikk jeg til de som også skifter såler og fixer andre ting av lær/skinn som har gått i stykker. Når også de begynte å skru opp prisene på skift av batteri, bestemte jeg meg for at dette burde jeg kunne klare selv.

Hos Clas Ohlsson betalte jeg 79,90,- for 5 batterier, og skulle jeg ha levert inn en klokke hos den billigste jeg har funnet i byen, ja da måtte jeg i alle fall ha betalt det og kanskje litt mer. Gjøre selv, penger spart ;o))

#klokker #batteri #bytte #står #clasohlsson #selvhjelp #gjøreselv #blogg

Har vært litt kreativ i dag...

 • 08.04.2018, 19:02

I dag fant jeg fram fargeboken min og fargeblyantene, å satt meg til å fargelegge en stund. Jeg kan knapt huske sist gang jeg har holdt i en fargeblyant, og det betyr at det er ganske lenge siden. Vi snakket om om å ha en fargeleggingsdag igjen, når jeg var hos Bestisen i går kveld, og da jeg våknet i dag fikk jeg veldig lyst til å jobbe litt med det.

Boken jeg holder på med for tiden, er den siste som Johanna Basford kom ut med i 2017. Jeg har ikke kommet så langt, bare et par tegninger inn. Den jeg holder på med, er over to sider og veldig detaljert. Det tar ganske lang tid, men jeg liker jo at det er mye detaljer å jobbe med ;o))Den første siden til venstre var mer eller mindre ferdig, før jeg begynte i dag... Jeg hadde bare igjen å fargelegge veggen bak. På den høyre siden hadde gjort en del arbeid fra før, men jeg ble ikke ferdig denne gangen heller. Tenker at jeg må sitte ned et par ganger til kanskje før alt er klart ;o))

Lysten til å fargelegge har ikke vært til stede, men nå har jeg klart å pirke litt bort i den så det blir nok mer av det utover tenker jeg :o))

#kreativ #hobby #fargelegging #farger #tegning #johannabasford #fargebok #blogg

Niende feriedag - å tegne er gøy

 • 01.08.2017, 21:08

Fra jeg var lita jenta har jeg syntes det var gøy å tegne og doodle.... Så fort jeg satt meg ned begynte jeg å tegne, og det er noe jeg har fortsatt med. Nå om dagen blir det vel mer fargelegging, og langt mindre at jeg tegner tegningene selv.

Jeg syntes at det var gøy å kopiere fra tegneseriene, og kunne sitte i timevis med det. Med kopiere mener jeg ikke at jeg la over, nei jeg tegnet fra bunnen av på egen tegneblokk, ved å se i tegneserieheftet. Høres det lett ut, nei ikke alltid....  Jeg brukte mye tid på å få selve tegningen så lik som mulig, men jeg ser jo nå at jeg burde ha brukt litt mer tid på fargeleggingen også... Den er ikke den beste kvaliteten akkurat, men den er som den er.....!!

Nedenfor kan du se noen av mine verk, fra noen år siden.


(Bamse - verdens sterkeste bjørn)


(Fant, for de som lurer sønnen til Lady og Landstrykeren)


(den alltid hærlige hissigproppen Donald Duck)

#kreativitet #hobby #tege #tegning #morsomt #gøy #farger #sensommer #august #tirsdag #blogg

I går pakket jeg bagen igen

 • 23.07.2017, 22:59

Nå grodde du kanskje at jeg har reist bort, for jeg har jo ferie, men nei da... Jeg pakket bagen som er full av tusjer og fargebøker, og så dro jeg til bestisen for en kveld fylt med god mat og fargelegging på høyt plan :o)) Det var nok de av naboene som trodde jeg dro bort, for bagen er stor og tung, hihi!

Fargeleggingen har kommet litt i bakgrunnen det siste året, men nå har interessen og gleden ved å sitte med det kommet tilbake igjen :o))

Som du kan se er det tusjer i alle regnbuens farger, og mange forskjellige sorter. Det finnes penseltusjer som er myke og behagelig å fargelegge med. Så har jeg også de som er hardere, og som man ikke må gni fram og tilbake på samme flekken for lenge. Gjør jeg det går fargen igjennom, noe jeg har fått erfare noen ganger!Tegning under arbeid...Det ferdige produktet, som jeg nå ser ikke er fult så nøye fargelagt som jeg skulle ha ønsket :o)) Det er ikke noe jeg får en anfall over akkurat, for det er gleden over å sitte å skravle og fargelegge sammen rundt kjøkkenbordet, og nyte en felles hobby som er det viktige :o))

Har du en hobby hvor du kan være kreativ?

#hobby #morsomt #kreativt #fargelegge #fargebok #fargeleggingforvoksne #farger #moro #sommer #søndag #juli #blogg

Sløv, men kreativ fredag

 • 30.12.2016, 20:40

Det går litt i rykk og napp med søvnen her i gården om dagen... En natt sover jeg omtrent ingenting, men andre kan jeg sovne med en gang hode treffer puten, og ikke våkne før morningen kommer. Natt til i går hadde jeg en mer eller mindre søvnløs natt, og siden jeg måtte opp tidlig følte jeg meg som et slakt da alarmen gikk av. Jeg hadde noen ærend ute på formiddagen, men jeg gikk rundt som en zombie føltes det som.

Da jeg kom hjem og middagen var spist var jeg så trøtt, at jeg sovnet før jeg rakk å gå ut på kjøkkenet med tallerkenen min, zzzzzz!!!

Heldigvis har jeg sovet som en drøm i natt, og jeg følte meg ganske uvilt da morningen kom. Allikevel tenkte at det var greit å ta det litt med ro i dag, for i morgen er det Nyttårsaften å da må man være litt oppesen vettu!

Det var noen dager siden jeg hadde sittet med fargelegging, så jeg dro fram fargeboken og fargene mine å satte meg ved skrivebordet. Der ble jeg sittende noen timer å var veldig kreativ kjente jeg. Ronja kom etter en stund å ville være med, og la seg tvers over hele fargeboken å breia seg. Hun pleier å gjøre sånn når hun vil ha oppmerksomhet 😺På denne tegningen har jeg brukt alt jeg har av fargeblyanter, tusjer og glitterpenner for å få fram morsomme effekter. Det er ikke så lett å få fram alt sånt når man tar bilde av tegninger, men litt kan man da se :o))På denne tegningen har jeg brukt for det meste tusj, og litt glitterpenner... Når jeg ser på nettet på andre som har gjort de samme tegningene som jeg har gjort, så ser jeg at de lager fine bakgrunner å fyller ut tegningen så fint. Jeg har prøvd det, men jeg får det dessverre ikke til. Derfor ender jeg som oftes opp med å bare fargelegge det som er ferdig tegnet, og dropper frihåndstegning!

Nå har jeg tent lys i alle lyktene mine, og det har litt en ordentlig koselig stemning i stua :o))

#søvnløs #søvnproblemer ##sove #sliten #zoombie #kreativ #fargelegging #fargeleggingforvoksne #johannasjul #fargeblyanter #tusj #glitterpenner #ronja #katt #blogg

🎨 Kreativitet på høyt plan og god mat 🍝

 • 10.04.2016, 15:24

For de av dere som stikker innom bloggen min, vet jo at jeg elsker å drive med fargelegging. Ikke i bøker ment for barn, men litt mer detaljert enn som så. For tiden er det britiske Johanna Basford sine bøker jeg jobber i. Hun har fine og detaljerte tegninger, som både frustrerer og gleder den som holder på med dem.

Det partiet jeg holder på med nå i boken "På havets bunn" eller Lost Ocean som den heter på originalspråket, er ikke så veldig pirkete. Det betyr at man kan bruke tusjer som ikke er fine liner (tynne), men som er litt bredere tupp på. Som jeg har fortalt tidligere er dette mentalt avslappende, og gir meg ro i kropp og sjel 😍

I går tok jeg med den svarte bagen min full av tusjpenner og fargebøker og dro til Anne. Der benket vi oss rundt kjøkkenbordet på hver vår side. Vi prater med hverandre og med oss selv som om den andre ikke var tilstede, knis!! Ovenfor er de tegningene jeg jobbet med i går. Skipet var nesten ferdig da jeg kom, så jeg gjorde det ferdig ganske raskt. Det var hodeskallen som sto i sentrum det meste av kvelden og utover natten 🌛

Anne disket opp med en enkel pastarett, som var suuuuuper god. Jeg har for vane og kjøpe pakker med gryterett, men Anne hadde kjøpt pastasaus som hun blandet inn i kjøttedeigen. Den varianten hun hadde var full av smak, noe jeg liker veldig godt. Vi tok en en pause ut på kvelden for å se på Gladiatorena på STV4. Et program hvor 4 utfordrere får prøve seg mot muskuløse jenter og gutter (gladiatorer) i forskjellige øvelser. Veldig spennende. Mens vi så på det ble det kaffe og rester av Klin Kokos kaken Anne bakte for en stund siden. Den var litt tørr på utsiden, men når det ble skjært bort var den helt grei, nam nam!

Når man sitter sånn å skravler og koser seg, ja da får klokka 7 milstøvlene på seg. Før jeg viste ordet av det var klokka blitt 01:30, og det var på høy tid for meg å komme meg hjem til pelsdottene mine.Jeg hoppet rett i køya med en gang jeg kom hjem, men jeg slukket ikke lyset. Satte på tv'n å kikket litt på den en stund. Frk. Vinja Lillepuzdatter kom med en gang jeg satte meg i senga, og hun lå først litt oppå bena mine, før hun kom å krabbet inn i armkroken min. Da slo jeg like godt av lyset, og det var ikke lenge før både pus å matmor sovnet 😻

Da jeg kom til meg selv på morgenen i dag, lå Vinja fortsatt ved siden av meg... Hun hadde nok ikke ligge der hele natten, kjenner jeg henne rett. Det ble litt morgenkos før vi startet på dagen.

Siden jeg har vært så trøtt og uopplagt de siste dagene, har jeg ikke hatt noen energi til å lese andre blogger. Etter en sen frokost så tok jeg med meg kaffekoppen og gjorde nettopp det. Om jeg får lest alle innlegg for de siste dagene? Nja, det får jeg nå se på.....

Ha en fortsatt fin søndag kjære venner med og uten blogg 😄

#lørdag #kreativitet #fargelegging #tusjer #fargebok #påhavetsbunn #gøy #pastarett #gladiatoreane #klinkokos #kake #kaffe #blogg #katter #vinja #kose

Dette har jeg gjort i dag

 • 28.03.2016, 00:48

Jeg har ikke helt klart å våkne i dag, dels for at jeg ikke klarte å komme meg i seng i går/dag tidlig og så var det denne sommertiden da som også har rotet det til i hode mitt. Derfor bestemte jeg meg for å ta livet helt med ro i dag, og gjøre minst mulig.. Vel, av fysiske aktiviteter da!!

​Etter at kattene hadde fått sitt morgenstell, og jeg min frokost fant jeg fram fargeboka mi og tusjene. Jeg spredde alt ut over skrivebordet mitt, så det var ikke plass til noe annet. Vel jeg trodde det, inntil pusene gjerne ville være med mamsen sin. Jeg ryddet litt plass på den ene enden av bordet, og Ronja la seg godt til rette  på plassen og sovnet. Hun malte seg selv i søvn, og nesten meg også 😻Denne tegningen hadde jeg allerede begynt på i går, men det var en del igjen på den. Jeg holdt på med den ganske lenge før jeg var fornøyd,og kunne si meg ferdig med den.Denne tegningen var ikke like detaljert, så den brukte jeg ikke like lang tid på. Det som tar tid med disse tegningene er ikke alltid selve fargeleggingen, men mer det at jeg blir sittende lenge å studere hvilke farger jeg skal bruke. Noen ganger er jeg fornøyd med fargevalget, mens andre ganger føler jeg at jeg har bommet helt. Disse to her er jeg ganske fornøyd med, men jeg ser jo at jeg burde ha brukte andre farger noen steder. Jeg kan ikke gjøre noe med fargevalgene mine nå, for tegningen er ferdig.

Når jeg sitter sånn å fargelegger tenner jeg gjerne litt røkelse og setter på litt meditasjonsmusikk, men i dag droppet jeg musikken. Hode mitt følte sterkt for stilhet!

#fargebok #fargelegging #tusj #farger #avslappende #meditere #røkelse #musikk #fargevalg #sommertid #trøtt

Kreativ lørdag

 • 13.02.2016, 12:18

Nå har jeg akkurat vært på besøk hos Galleri Frodith for å se på alle de flotte bildene hun har valgt ut til fotoutstillingen, se HER. Jeg virkelig storkoste meg med alle de flotte bildene som var på utstilling. Jeg ble jo også veldig stolt over at hun hadde plukket ut 3 av mine bilder også <3

Like før jeg gikk fra jobb i går begynte det å snø lett, og det har det fortsatt med igjennom natten. Det har resultert i at naturen igjen har fått på den hvite vinterkåpen, ikke den tjukkeste av dem men likevel.  Nå blir det å hente fram vinterstøvlene fra hylla igjen... Helt ærlig så syntes jeg i grunnen at det har vært veldig deilig å kunne gå i joggeskoene igjen


Som jeg har fortalt tidligere så er jeg veldig glad i å sitte med fargeboka mi, og være kreativ. Ettersom tiden har gått har jeg skaffet meg en del forskjellige tusjer, og når jeg skal ha de med bort for å være kreativ andre steder, så har nettet blitt veldig fult. I går bestemte jeg meg for å se om jeg kunne finne en bag eller veske til en rimelig pris, som jeg kunne bruke til dette formålet.

Nede i Oslo Sentrum kunne jeg ikke finne noe, vel jeg fant noe men hadde ikke lyst til å betale så mye for det. Jeg skulle innom Bryn for å handle inn litt til helgen, og da stakk jeg opp om Morris i 2 etg. Der fant jeg denne svarte bagen til 299,-. En pris jeg syntes jeg kunne betale.


Med en gang jeg kom hjem måtte jeg prøve om jeg fikk plass til alt sammen, og det gjorde jeg. Vel, det vil si at jeg fikk plass til alle tusjene mine, som er det jeg bruker nå for tiden. Jeg har også mye fargeblyanter, men de har jeg pensjonert for tiden da jeg syntes at det blir penere og jevnere med tusj. Tror kanskje at jeg hadde klart å få plass til de to store etuiene med fargeblyanter også hvis jeg ville ha de med.

Den siste tiden har jeg ikke vært så kreativ med fargelegging, men i dag skal jeg være det sammen med Anne. Da benker vi oss på hver vår side av kjøkkenbordet og strør om oss med fargebøker og tusjer, og vi har like mye begge to så det blir ganske fult, hehe!! Når vi holder på med det så har ikke kattene våre lov til å komme opp på bordet, selv om de prøver så godt de kan. Da blir det bare kaos... Mine blir nok litt fornærmet, for de mener at de har full rett til å være med :o))

Vi pleier også å lage god mat, og i dag blir det kyllingfilé fylt med hvitløkssmør og ris som tilbehør. Jeg får helt vann i munnen bare av å tenke på det, nam nam...

Ha en strålende lørdag folkens :o))

#fotoutfordring #foto #challenge #galleri #frodith #kreativ #bag #morris #fargelegging #tusj #fargeblyanter #katter

Frustrerende

 • 28.01.2016, 12:36

Jeg lurer på hvorfor tiden har begynt å gå så vanvittig fort? Dette er noe jeg spesielt har lagt merke til etter Nyttår.

Planene for det som skal gjøres i løpet av en dag, både på jobb og hjemme, er klare allerede på morningen. Allikevel er det ikke unormalt at noe må skyves på til neste dag, frustrerende!!

Ble litt inspirert av Frodith som tegner så fine tegninger og legger ut på bloggen. Dette skal altså forestille meg når jeg er litt frustrert, hehehehe 😉

#frustrert #tidsklemme #rekke #nårikke

Kreativ lørdag med Taco

 • 24.01.2016, 12:23

De siste 3 årene har Anne og jeg møttes de fleste lørdager for å sitte og prate, og lage god mat. Jeg ble hekta på fargelegging for ca 2 år siden, og i fjor så fattet Anne også interresse for denne kreative hobbyen. Så nå er det det dette vi driver med på lørdagskveldene. Begge to har jo alltid syntes at det var gøy å tegne og fargelegge, og når man kommer over disse flotte bøkene til Johanna Bashford og Millie Marotta er det jo helt topp.

Jeg har testet ut både fargeblyanter og tusjpenner for å se hva jeg liker best, og jeg har kommet fram til at jeg liker tusjen best. Da blir fargene sterkere og klarer.... I tillegg må man være mer nøye, for gjør man feil med tusj kan man ikke bare viske det ut igjen. Feil gjør man jo, noen ganger mer enn andre...


Både Anne og jeg jobber ut fra samme boken for øyeblikket, og vi hadde faktisk kommet like langt.. Begge hadde igjen litt på en tosiders tegning da vi satte oss ned, og ble ferdig med den samtidig. Når vi sitter sånn på hver vår side av kjøkkenbordet, prater vi med oss selv og hverandre... Noen ganger er det mest med oss selv, da det blir kommentert om hmmm, passer den fargen her eller skal jeg bruke den i stedet kanskje, heheh!!


Det var egentlig meningen at jeg skulle ha vært hos Anne forrige lørdag på Taco, men da var jeg allerede blitt dårlig med feber å alt det som fulgte med. Da Anne spurte meg om jeg ville komme denne lørdagen tidligere i uken, var formen min ganske dårlig enda så vi ble enig om å flytte det til meg i stedet. Noen ganger er det jo sånn at man kanskje ikke orker å dra bort, men man orker å ha besøk hjemme hos seg selv. Nå skal det sies at jeg ikke så ille i går, men ble fortsatt fort sliten når jeg skulle gjøre noe.

Jeg valgte å steke opp to pk med karbonadedeig til Tacoen, for da kunne jeg bruke det som ble igjen til middag i dag eller i morgen. Anne liker best skjell og jeg lomper, så da ble det ja takk begge deler i går. Det var en god stund siden jeg spiste Taco, og da syntes jeg at det smaker veldig godt. Bare så synd at man blir så fort mett!!


Dette er tegning no 2 som vi begge begynte med og ble ferdig med. Det litt artig å sammenligne tegningene etter at vi er ferdig, for det har vel ikke hendt en gang at de har blitt helt like. Vi bruker stort sett samme farger på tegningene, men det er veldig skjelden at vi setter dem sammen på like måte.


Jeg ble også nesten ferdig med tegning no 3, det er bare igjen borden rundt tegningen. Den har jeg tenkt til å ta nå på formiddagen, kanskje! Jeg syntes ikke bildet viser fargene ordentlig, og den virker litt tam. Originalen har sterke fine farger, og med felter av glitter for effektens skyld. 


Da Anne skulle dra hjem sånn en gang etter kl 01:00, hadde tåka begynt å komme sigende. Det var ikke så veldig ille da, men ca en halvtime senere da jeg hadde ryddet opp å skulle legge meg kunne jeg ikke se over gaten lenger. Det har ikke blitt noe bedre i løpet av natten, for jeg kan fortsatt ikke se mer enn noen få meter ut av vinduet. Temperaturen holder seg heldigvis på minussiden, så vidt, og jeg håper virkelig at det fortsetter sånn. Begynner det å smelte eller i verste fall regne blir det veldig glatt, og nesten umulig å bevege seg utendørs.

Nå skal denne damen se ferdig herrestafetten, og nyte en eller to kopper kaffe. 

#lørdag #kreativ #fargelegging #fargebok #fargeblyanter #tusj #taco #skjell #lomper #karbonadedeig #tegning #tåke #mildere #minusgrader

Nå begynner det å skje noe

 • 22.04.2015, 22:53

Det begynner å bli en stund siden det ble bestemt at Oppsal Senter skulle oppgraderes, og samtidig skulle det bygges blokker på toppen av senteret. Når flere etater og utbyggere skal bestemme å ikke klarer å bli enig om hvor mange parkeringsplasser det skal være, hvor mange leiligheter, hvor høye blokkene skal være m.m., ja da tar det tid å komme i gang.

I siste OBOS-blad ble prosjektet nevnt, og til uken skal det være informasjonsmøte hvor man får vite litt mer... Noen tegninger på hvordan leiligheter blir, har jeg skjønt ikke er klare enda. De kommer senere.

Anne og jeg tenkte at vi skulle ta oss en tur bort for å være med på informasjonsmøte. Hun kunne nok tenke seg å flytte tilbake til gamle trakter, og jeg har jo også veldig lyst på en ny leilighet som slipper å pusses opp. Vi får se hva jeg bestemmer meg for når jeg endelig får se leilighetene.Når jeg ser på utformingen av blokkene så ligner det veldig på de som har blitt bygd på Lørenskog, der Anne bor. Det er vel den stilen som de går for nå om dagen. Det ser jo veldig fint ut på tegningen, og den store åpne arealet mellom blokkene.

Offentlig transport middel som t-bane går rett på andre siden av gaten, så man har ikke langt å gå hvis man skal på jobb eller avsted et annet sted.

#oppsal #senter #nybolig #leiligheter #obos #informasjon #møte #informasjonsmøte #transportmiddel #t_bane #offentlig

Fargelegging for voksne

 • 17.03.2015, 22:36

For en tid tilbake la det ene søskenbarnet mitt ut bilde på Instagram av en "Fargeleggingsbok for voksne", og jeg ble egentlig ganske fasinert av det da. Så glemte jeg hele greia igjen inntil denne uken hvor jeg leste om det igjen et eller annet sted. 

Jeg er og har alltid vært veldig glad i å tegne og fargelegge, så dette tenkte måtte være et fint tidsfordriv som kunne rive meg litt vekk fra tv skjermen. Bildene som man skal fargelegge er veldig detaljert og gir en frie tøyler til å bruke de fargene man vil. Tenkte først at jeg skulle prøve med tusj, men etter å kjent på papiret så tror jeg det blir bedre resultat med fargeblyanter.

Mange syntes sikkert at dette er et veldig barnslig tidsfordriv, dem om det... Jeg kommer iallefall til å kose meg i mange timer med dette, for det er jo så gøy.

Jeg kjøpte to forskjellige bøker, en med forskjellige dyremotiv og en med hagemotiv. Det finnes andre bøker fra bl.a. Mandala med tilsvarende motiver, så her er det fritt fram :o)

#fargelegging #bøker #dyremotiv #hagemotiv #voksne #gøy #interessant #tidsfordriv #fageblyanter #tusj

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no