hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Cats i Oslo Spectrum i går

  • 24.09.2017, 12:07

Jeg husker ikke når vi bestilte billettene til Cats, men det var så lenge siden at jeg hadde faktisk glemt at vi hadde dem. Dette er en forestilling som jeg har hatt lyst til å se i flere år, men det har ikke blitt av.

Vi dro så tidlig at vi var inne i Oslo Spectrum kl 19 en time før forestillingen begynte, og da hadde vi god tid til handle snaks, drikke og litt annet innen vi fant plassene våre. De fleste andre kom å satte seg en sånn 20 minutter innen forestillingen begynte. Gleden var stor da jeg oppdaget at jeg hadde god plass til mine lange ben, noe jeg ikke alltid får.


(bildet er hentet fra Google)

Hva syntes jeg om forestillingen? Jeg var helt med fra første tone og helt til siste strofe var sunget. Ikke bare var det fantastisk bra sang, men også flott dans. Det er ikke lett å synge og danse samtidig, men her var topp score altså. Kostymene er jo så bra at man noen ganger tenker at dette er katter, hihi!! Jeg hadde som sagt ikke sette forestillingen før, og hadde kanskje bare hørt et par av sangene så det ble en flott opplevelse.

Memory er jo en klassiker som også er så utrolig vakker, og etter forestillingen fikk jeg noen flere som ble lagret i favorittposen.

Jeg hadde ikke tenkt så veldig mye over hvor vi skulle sitte, inntil vi begynte å prate om det tidligere denne uken. Helt ærlig så ble jeg litt bekymret da jeg hørte vi skulle sitte på felt 210, som er oppe i bratta. Jeg har jo høydeskrekk, og da er det ikke så enkelt å sitte høyt oppe å se ned på alle laaaaaangt der nede... Det var litt ekkelt med en gang, men etter hvert glemte jeg det å høyden skremte meg ikke så mye :o))

Helt ærlig så kunne jeg gjerne gått å sett forestillingen om igjen i dag jeg, hvis jeg hadde kunnet :o))

Har du sett Cats, her hjemme eller i London?

#kultur #musikal #cats #musikk #dans #oslo #oslospectrum #høst #september #lørdag #søndag #blogg

Noen ganger blir det bare ikke sånn

  • 25.10.2016, 21:47

Det var jo meningen at jeg skulle til Oslo Bymuseum i dag for å se utstillingen Drabantbyen, og jeg gledet meg virkelig til det også. Så er det jo bare sånn med meg da, at fra det ene minuttet til det andre går formen fra sprudlende fin til elendig. Det var akkurat det som skjedde med meg i dag... Alt var helt fint til en stund etter lunch, men så føltes det ut som om noen hadde stukket hull på boblen. Som om noen hadde drenert alt av krefter fra kroppen, og det var så vidt jeg klarte å holde meg våken. I tillegg følte jeg meg skikkelig uvel...

Hvorfor dette skjer har jeg ikke peiling på, men det gjør det fra tid til annen... Da har jeg mest lyst til å krype under dyna å slappe av!!Jeg bor jo på Oppsal, og jeg googlet litt for å finne et gammelt bilde fra "min drabantby" var ung, og noen bilder dukket opp. Det sto ikke hvilke gate dette er, men det ser ut for meg at den som tok bildet sto i Solbergliveien og knipset bortover Vetlandsfaret. Jeg er rimelig sikker på at det rett sted, selv om ting ser litt annerledes nå. Bilde er fra 1962.

Tilbake til utstillingen, så har jeg veldig lyst til å se den og jeg tenker at jeg skal se den som privatperson en gang i nærmeste framtid. Denne gangen skulle jeg jo ha vært med kunstforeningen.

#drabantbyen #ustilling #syk #uvel #formfall #oppsal #solbergliveien #vetlandsfaret #blogg

Oslo Bymuseum

  • 25.10.2016, 00:18

Jeg er medlem av en kunstforeningen, og av og til arrangerer de forskjellige ting man kan være med på. I morgen så har jeg meldt meg på en tur til Oslo Bymuseum for å se utstillingen Drabantbyen. Det hørtes så interessant ut at jeg bare måtte være med på det.Dette er hva de skriver om utstillingen på sin hjemmeside:

Drabantbyene er elsket og hatet. Oslo Museum ønsker å nyansere det medieskapte bildet av drabantbyene og gi et innblikk i drabantbyenes historie. Utstillingen tar for seg utbyggingen av drabantbyene og drabantbyen som bolig- og livsform.

Er mediebildet av drabantbyene som lite menneskevennlige og fremmedgjørende bymiljøer riktig, eller er det snarere slik at drabantbyene er velfungerende lokalsamfunn med beboere som trives?

Publikum inviteres inn i tre drabantbyhjem fra 1950-, 70- og 2000-tallet - kjernefamilien på Lambertseter (1957), alenemoren Marit og hennes to barn på Ammerud (1975) og familien Sharma på Holmlia (2008). Hjemmene er konstruert ut fra fotografier og intervjuer med drabantbybeboere i de forskjellige periodene.

Utstillingen bygger på nyinnsamlet materiale som private fotografier, dokumentasjons- og områdefoto, gjenstander og intervjuer med ulike generasjoner drabantbybeboere.

Jeg er jo selv vokst opp i en drabantby, og vet jo hvordan det er. Allikevel kommer det til å bli spennende å være med på utstillingen, for vi har jo ikke alle levet et identisk liv...., vi fra drabantbyen :o))

#oslo #bymuseum #museum #utstilling #drabantbyen #kunstforening #spennende #interessant #blogg

We're of to see the Lady

  • 28.01.2013, 21:38

What Lady??? My Fair Lady of course :o))

Anne var her en snartur i kveld for å bestille billetter, og vi måtte jo kåle det til vøttø, hehehe. Det ordna seg, og billettene er i boks til 08.02.2013. Kjenner at jeg gleder meg virkelig til å gå og se forestillingen. Har bare sett den gamle filmen med Audrey Hepburn fra lenge lenge siden, som er utrolig bra. Blir bra dette her også tenker jeg :o)) Det er damene med stor D som skal gå, Anne, Kine og jeg, hehehe!!Vi snakket litt om det i fjor om at vi skulle bli litt mer kulturelle i 2013, og da mente vi at vi skulle gå mer i teater å kanskje i Operaen oxo. Nå kan jeg ikke snakke for andre, men for meg ga det mersmak å se balett, og kanskje en opera i ny og ne :o))

Det blir spennende å se hva 2013 bringer av arrangement, konserter, reiser og annet morro :o))


 

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no