hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Hjertestarterkurs

  • 22.05.2014, 00:05


For noen uker fikk jeg som Brannvakt på jobben tilbud om å være med på Hjertestarterkurs, noe som jeg takket ja til sammen med en kollega. 

I dag har vi vært på et 3 timers lærerikt kurs, hvor vi først hadde en god del teori. Deretter var det vår tur til å øve oss på dukkene kursholderen hadde tatt med seg. Pga de forbaskede vonde knærne mine kunne ikke jeg sitte på kne på gulvet som de andre. Jeg var med og fulgte nøye med i hva de gjorde, hvordan paddene til hjertestarteren skulle festes og hvordan maskinen skulle betjenes. Etterpå fikk jeg min egen dukke som ble lagt oppe på bordet som jeg øvet meg på. Kursholderen fulgte nøye med at jeg pustet riktig og fikk nok luft inn i dukken to ganger, for så å holde hendene på rett sted under hjertemassasjen. Jeg har aldri prøvd det før, og det krevde virkelig at man har muskler i armene men også nok luft i lungene til å få nok luft inn.

Jeg ble nå i allefall godkjent, så da gjorde jeg i allefall riktig :o))

Jeg håper virkelig ikke at jeg noen gang får bruk for det jeg har lært, men skulle jeg ende opp i en situasjon hvor noen trenger hjelp vet jeg nå i allefall hva jeg skal gjøre :o))

#hjertestarterkurs #dukke #brannvakt #kurs 

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no