hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Arrrrrrrgh disse appene

  • 13.11.2013, 21:59

Tidligere her i høst var jeg nødt til å fornye kortet mitt hos Norsk Tipping, og da fikk jeg samtidig ny pinkode.... Det pleier ikke å være noe problem, og jeg vet ikke om det var årsaken til at jeg fikk problemer litt senere.

Jeg har hele tiden levert lotto og extra på nettet, men så tipset en venninne meg om at jeg kunne laste ned app'n til Norsk Tipping. Det var jo mer praktisk, for da kunne jeg jo levere når jeg ville uavhengig om jeg hadde en pc i nærheten. Så er det jo sånn at ting går jo aldri helt etter boka når jeg skal gjøre noe, arrrrrrgh!!

Da jeg skulle logge meg på denne nye flotte app'n så fungerte ikke den nye pinkoden... Jeg forsøkte å logge meg inn litt for mange ganger, og klarte til slutt å blokkere megselv. Jeg fikk beskjed om å kontakte Buypass for å ordne opp, men somlete som er jeg er så ble hele saken liggende brakk helt til denne uka. Da fikk jeg endelig ut fingeren å ringte dem, og det eneste jeg måtte gjøre var å avinnstallere buypass app'n for så å innstallere den igjen. Da ba jeg om å få en avblokkeringskode, og tenkte i mitt stille sinn at det kommer vel til å ta en evighet. Årsak, den ble sendt i posten... Nei, da den datt ned i postkassen i dag og denne dama har fått endret pinkoden å app'n fungerer perfekt.

Jeg passet da på å levere ukas lotto, så får vi se om jeg har hellet med meg på lørdagen... Alle størrelser på beløpet er velkomment, men jeg håper jo at det skal være x-antall siffer i beløpet :o))

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no