hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Banken ringte....

 • 31.01.2011, 22:34

Etter at jeg hadde vært ute å handla sta, ringte banken for å si at lånepapirene var i orden å kunne jeg komme i morgen å signere dem.  Selvfølgelig kunne jeg det :o)

Det betyr at jeg kan dra på A-møbler denne uka og kjøpe ny skinnsofa, tre seter maken den to seteren jeg fikk av Anne. Skal oxo kjøpe nytt gulvteppe, for det jeg har nå er tygd, klort og gnudd i stykker både her og der.  Trenger oxo en ny stressless, for den jeg har nå kan man ikke stresse less i lenger.  Man kan skyve seg i vannrett stilling, men da kan man ikke komme opp i sittestilling igjen uten å utøve noen gymnastiske bevegelser. Den har vært sånn lenge, så det er på tide med en ny!!!

Akkurat nå er det litt frustrerende for det er så mange ting jeg har lyst til å gjøre med leiligheten, men jeg må legge bånd på meg. Jeg vet at jeg må ta et rom av gangen å få det ferdig før jeg setter i gang med en nytt prosjekt. Ellers blir alt et eneste rot, og jeg orker ikke å bo på en byggeplass en gang til.... det er drenerende for kropp og sjel.

Ronja driver å surrer rundt meg å vil ha oppmerksomhet, og hennes måte å gjøre det på er å klore på sofaen. Jeg irettesetter henne, og da krommer hun rygger å kommer mot meg med halen i været å lager en liten knurre-kozelyd. Da får hun ikke noe koz, for hun vet at det ikke er lov til å klore på sofaen...  Så går det et lite stykke tid, så kommer hun tilbake og hopper opp i fanget mitt å legger seg til... ser på meg med de øynene å da smelter mammen med en gang.

Nå tenkte jeg at jeg skulle være flink i dag å komme meg i seng ved 23 tiden...   Om jeg legger meg til å sove med en gang er en annen sak!!!

Verandaen er oppmålt....

 • 31.01.2011, 12:00

For litt siden gikk de som har målt opp verandaen min....  

Nå er prossesen i gang, og så fort jeg har signert kontrakten å returnert den tar det 6 - 7 uker før jeg har en innglasset veranda. Jeg gleder meg virkelig til dette her...  har ikke tenkt på annet de siste månedene.

Har ikke noe bilde av hvordan det kommer til å bli enda, men jeg skal ta med kamera ut å knipse av en balkong som er ferdig i naboblokka. 

Ikke før hadde de gått ut av døra, så begynte hode mitt å surre....  Hvis jeg kjøper den krakken og setter den der, og hvis osv. Så allerede nå har jeg klart for meg hvordan det skal se ut derute.  Før de setter i gang, må jeg få lånt en høytrykkspyler for å få rein vegger og gulver.  For ikke å snakke om møblene, som jeg ikke gadd å vaske innen vinteren kom.  De har ikke vært dekket til i vinter så nå er de helt for jævlige.

Nå skal jeg ut å lufte bilen min litt, den er ikke så mye ute om dagen...!!!  Må en liten tur ut for å handle littegrann, det var litt tomt på hyllene mine så jeg... det kan vi jo ikke ha noe av.

Husmora kan endelig sette seg ned....

 • 30.01.2011, 16:10

Endelig ferdig med å gjøre reint i heimen.... puh, det var nesten en bærepose med kattehår jeg fikk opp med støvsugeren.  Det er merkelig at de har noe igjen, med tanke på hvor mye jeg støvsuger opp :o)  Vinja gjør nå sitt beste til å rote til alt jeg har ryddet.. Hun leker med et utbrent plast t-lys, og det går unna når hun setter i gang. Jeg hører at sko og støvler går veggimellom ute i gangen. Hun får bare holde på til hun blir lei, så får jeg rydde opp etter henne....

Forrige dagen kjøpte jeg ny kattesand i dyrebutikken, og i dag prøvde jeg den for første gang.  Var litt skeptisk med en gang siden den støvet endel da jeg tømte den opp. Har jo hatt litt problemer med at det har støvet i andre sorter, noe som har gjort at kattene har kommet hostende ut av toalettet.  Det gikk veldig bra med dette nye heldigvis.Forsøkte å ringe faren i dag oxo, men har tar fortsatt ikke telefonen.  Tanta mi fortalte i går at hun hadde snakket med han i byen, og da var han i farta igjen.  Det virker ikke sånn siden han ikke tar telefonen....  Jeg har tatt opp dette med han flere ganger, om at uansett hvordan det er med han så må han svare i telefonen. Da sier han bare ja ja, men gjør det ikke alikevel. Man kan jo ikke vite om det har skjedd eller....

I morgen har jeg tatt meg fri fra jobben, og det skal bli deilig.  Jeg får besøk at glassmesteren kl 11 som skal måle opp verandaen min for innglassing. Det tar ca 7 uker fra de måler opp til verandaen skal være ferdig dvs at den er klar i god tid til påsken.

Jeg skulle vist ha pusset vinduene mine i dag oxo, det så jeg veldig tydelig fra godstolen når den siste strimen av sol skinner på dem.  Nå ja, jeg får vel gjemme litt til en annen dag!!!

Neste år kan du oppleve Boy George og Culture club live - 26 år etter.

 • 29.01.2011, 20:30

SAMLES IGJEN:
Culture club har gjort comeback tidligere. Nå samles de igjen.
(Dagbladet):
Det britiske popbandetCulture Club har bestemt seg for å gjøre comeback. Det fortalte den fargerike frontfigurenBoy George (49) i et intervju med BBC tidligere denne uka. 

Nytt album

Husker du låten «Karma Chameleon»? Låten kom i 1983 og klistret seg som et plaster på hjernen bare sekunder ut i refrenget. 
Den blir det mulig å høre live igjen. George gir nemlig lovnader om både turné og ny plate.
-Vi skal gjøre comeback neste år. Det blir en velgjort og stor verdensturné. Og det blir et nytt album, men det har ikke fått tittel ennå, sier George til BBC.

Gjenforent tidligere

Culture club har solgt mer enn 20 millioner album. Debutalbumet «Kissing to Be Clever» kom i 1982. Bare fire år seinere ble bandet oppløst. 
Bandet la ut på turné i 1998, og ble gjenforent i 2002. Nå går de altså sammen igjen - 26 år etter de ble oppløst første gang.

Svart belte i å sløve.....

 • 29.01.2011, 20:02

Planen i går var at jeg skulle gjøre rent i heimen, men sånn gikk det ikke...  Etter å ha spist frokost fant jeg frem Nintendo'n min, og da var det gjort...  Jeg ble sittende med nesen nede i maskinen hele dagen, for å slå noen dumme rekorder.  Jeg blir litt oppgitt over megselv noen ganger, men men det kommer en dag i morgen oxo.Været har det ikke vært noe å utsette på i dag...  Når jeg ramlet ut av sengen ved 10 tiden var himmelen allerede blå, og sola gjorde sitt beste for å stå opp. Det var - 7 C ute da jeg sto opp, men nå er den oppe på - 0,6 C og med det har det blitt huskaldt.  Jeg har skrudd varmeovnene opp, men jeg fryser alikevel.Den siste tiden har kroppen gradvis blitt dårligere og dårligere, og betennelsene har kommet tilbake igjen. Årsaken er jo bare det at jeg ikke har vært noe flink til å spise Magnesium, Omega-3 og Gurkemeie tablettene mine.  I dag krabbet jeg inn i skapet og dro dem frem, så nå er jeg i gang igjen.  Det vil ta noen dager før jeg merker noen bedring i kroppen.Ronja ser alltid så morsk ut når jeg tar bilde av henne... Hun liker egentlig ikke at jeg flyr rundt med kamera, og noen ganger sitter hun stille bare for å få det overstått..., som tidligere i dag :o)Vinja sitter alltid å stirrer opp i kamera, men så somler jeg så mye å da snur hun seg vekk akkurat i det jeg tar bildet.

Nå har MGP begynt, og jeg må jo selvsagt få med meg det.  Som alltid håper jeg på at det skal være akkurat den låta som kommer... den som du føler er en vinner med en gang.  Det har det vært dårlig med i år, men vi lever i håpet.

Anne Rimmen (Foto: Katrine Opdahl, NRK)

En slitsom uke er snart over.....

 • 28.01.2011, 10:33

Om ca 6 timer er denne arbeidsuka over..., hvor ble den egentlig av?  Jeg har vært så sliten og uopplagt denne uka, så det skal bli godt å få et par dager å komme seg på igjen. Ikke det at jeg har tenkt å ligge på latsiden, men jeg slipper iallefall å sette alarmen til å ringe på morningen :o)

Kattene har rulla seg godt på gulvteppet mitt de siste dagene, og jeg må ta frem støvsugeren i ettermiddag for å finne igjen fargen på teppet.  Det er grønt med mønster, men til morran i dag var det for det meste grått.....  Burde ha vasket på badet oxo, vegger og tak altså... det andre, som gulv vask og toalett må jo tas.  Etter at kattene kom i hus, og toalettet deres står der inne syntes jeg det aldrig er rent på gulvet... jeg vasker og vasker!!!!

KAJ og jeg skal møte Terje etterpå til en lunch nede på Gunnerius.  Vi må passe på nå, for fra mandag av begynner han heldigvis å jobbe igjen... Da blir det dårlig med lunchavtaler, men vi kan jo heller møtes til middag å gjøre en helaften innimellom.  Sist gang vi satt nede på kafeèn, ble vi sittende rett ved inngangen til toalettet.... Det stinket desinfiseringsmiddel så vi holdt på tørne, så vi skal ikke gjøre samme feilen igjen. Den lukten gikk ikke så godt sammen med kyllingbaguetten og Latten :o)

Til morran når jeg våknet var det tjukk tåke ute, men innen jeg kom meg ut av døra så var himmelen blå og sola var i ferd med å stå opp.  Gradestokken viste - 11,6C så det var ganske friskt når jeg jogget ned til t-banen.

Ha en fantastisk dag alle sammen..... det har i allefall jeg tenkt til å ha :o)

Hold deg informert.....

 • 27.01.2011, 21:50

En prest og en nonne kjører bil.
Nonnen krysser bena sånn at litt av bena vises. Presten legger hånden på hennes ben.
Nonnen: Fader, husk salme 29.
Presen fjerner dermed hånden. Da han ankommer kirken skynder han seg inn, slår opp salme 29.
Der står det: Gå fremad, søk høyere oppe og du vil oppleve himmelen.

Moral: Hvis du ikke holder deg godt informert i jobben, risikerer du å gå glipp av store muligheter.

Ny"gammel" sjef og samtale...

 • 27.01.2011, 16:53

Denne uken fikk vi beskjed om at har fått tilbake sjefen vi hadde for 3 eller 4 sjefer siden....  Det syntes jeg i grunnen er veldig greit, hun er flink, tar tak i ting og man føler at man kan komme til henne å ta opp ting.  Tror at hun kan være bra for avdelingen våres akkurat nå!!

Jeg var først ute i minisamtalen, og hadde den i dag.  Følte at jeg fikk sagt de tingene jeg hadde på hjertet, og noen av dem var hun alllerede klar over.  Vi skulle bare holde på en times tid, men jammen gikk klokka fort å før vi viste ordet at det hadde det gått 20 min over tiden. 

Må innrømme at det er veldig frustrerende å skifte sjefer så ofte som vi har gjort...., og det har ikke alltid vært til det beste. Man har så vidt blitt vant og kjent med en person, så skal den slutte... og dermed er det en ny runde.  Denne gangen kjenner jeg vedkommende siden forrige gang, og føler at jeg vet hvor jeg har henne :o)

Det blir vel alikevel ikke noen lett oppgave å overta denne hønseflokken, for etter at Terje slutta så er det bare damer igjen......... 

Hørte fra Terje i dag, han har endelig fått seg jobb. KAJ og jeg skal spise lunch med han i morgen så da får vi høre mer.

På tide å pakke sammen å komme seg hjem kjenner jeg....  det har vært en utrolig hektisk dag i dag. Telefonen har nesten stått å hoppa på bordet til tider.... En periode rakk jeg bare å skrive ned beskjed til meg selv om hva som måtte gjøres før det ringte igjen. Jeg skal ikke klage, for det bra at vi har nok å gjøre... det motsatte er ikke noe alternativ å lengte etter.

Chronic Boredom hurts the heart Chronic Boredom Hurts The Heart

Endelig....

 • 26.01.2011, 12:19

Kom akkurat fra banken, hvor jeg har vært å ordnet meg nytt lån. Refinansiering av de gamle lånene mine + låne mer til oppussing av den gamle 60-tallsleiligheten. Lånet ble godkjent mens jeg var der, så nå er det bare å tinglyse dokumentene å ordne lånepapirene...

Jeg valgte flexilån, for bare å betale renter + sparing i aksjer...  Økonomien min kommer til å bli mye bedre nå, og det er en lettelse. 3 lån ble vips til 1 :o)

Nå skal jeg ringe firmaet som driver med innglassing av verandaer, og be han komme å ta mål. Det vil ta ca 7 uker fra han bestiller glassene til de er på plass.  Jeg er så glad for at det endelig blir av.

....OPPGITT.....

 • 25.01.2011, 12:30

Hvorfor skal enkelte mennesker bruker så mye tid å energi på å irritere seg over andre medmennesker????  Når de er ferdig med det flyr de rundt å baksnakker...  Hvorfor kan man ikke akseptere andre for den de er, for vi er ikke like noen av oss.  Heldigvis sier nå jeg, hvis vi alle syntes det samme, gjorde de samme tingene.... herregud det ville vært kjedelig.

Jeg tenker....., hva ville skje om man var så atal at man gjorde det samme mot de som ikke kan holde munn.  Jeg vet akkurat hva som ville skjedd, det hadde blitt et forferdelig lurveleven.  Det er alltid en regel for de som baksnakker, og en annen for resten.

Nei folkens... bruk hodet, man trenger variasjon... ulike meninger og synspunker for at hverdagen skal bli mer spennende.

En lett tåke har inntatt Oslo...

 • 24.01.2011, 11:57

Da jeg gikk hjemmefra i dagmorges var det blå himmel og gnistrende vær, men nede i Oslogryta kom tåka sigende inn igjennom gatene. Det har ikke blitt noe mer av den per nå, men det virker grått og litt trist.  Kan se at sola gjerne vil stikke innom på en visitt.

Fingrene mine er nå snart ferdig med å skifte HAM, det flasser fortsatt litt.... men det har blitt betraktelig bedre.Når denne uka er omme så har det forhåpentlig tilbake til normalen....  Det har vart veldig lenge denne gangen, og vært mer sårt enn det pleier.

Snart lunch, behøver ikke se på klokka... for det kjenner jeg på kroppen.  Jeg må en tur ut for å bl.a. kjøpe fòr til pusene, både tørt og vått for nå var det tomt i skapet igjen. Skal samtidig se om jeg kan få tak i noen nye vaskekluter, for de jeg har er ikke noe pene lenger. Tenkte at jeg skulle ta meg en tur innom Lucky Duck å kikke.

Ha en fortsatt fin dag :o)
Legge seg tidlig, vel det gikk i vasken.....

 • 23.01.2011, 23:47Kattene gikk å la seg for lenge siden, og jeg hadde planer om å gjøre det samme.... men så skulle jeg bare, og dermed løp minuttene avgårde....  Jeg hadde ment at denne uka skulle jeg starte med å være utvilt når mandagen kom, men det kommer ikke til å skje nå, for det blir for få timer søvn!!!

Fikk ikke tak i faren min i dag, enda jeg prøvde å ringe han flere ganger...  Får prøve igjen i morgen!!Felix, pusen til Anne gikk til angrep på skoene mine i går... etter at han forsøkte seg på tærne mine.  Når jeg i rettesatte han etter angrepet på tærne mine trodde han at jeg ville lekesloss med han, og han satte tennene i hånda mi. Det gjorde skikkelig vondt, men jeg fikk fort avverget at det gikk hull på huden...  Anne har mange arr etter at han har vært i aksjon.Hjemme hos Anne og Sven Erik i går.... like før pizzaen var ferdig.

Nå tar damen kvelden, og ønsker de som fortsatt er våkne en riktig GOD NATT!!

Våken og opplagt :o)

 • 23.01.2011, 11:08

Jeg har sovet så godt i natt, og da jeg våknet litt før 09:30 følte jeg mer uthvilt enn jeg har gjort på veldig lenge, HERLIG!!!!

I går kveld var jeg hos Anne og Sven-Erik på hjemmelaget pizza, hmmm  Det er jo selvsagt mye bedre en GRANDIS, selv om den ikke blir så ille når jeg er ferdig med den. Med det samme jeg kom inn døra var FELIX (katten) der, og han klatret nesten oppover armen min for å hilse på meg.  Vi har et lite rituale, der han skal gi meg en nuss på kinnet... Han er bare så herlig :o)

Var veldig spent på om bilen ville starte da jeg skulle dra....  Den har ikke vært i drift på nesten 14 dager, og det har vært veldig kaldt ute. NO PROBLEM, det startet som en drøm den.  Uff så møkkete den var, men det har vært umulig å få vasket den pga det kalde været....  Blir det litt mildere ute nå så skal den til pers.

Vi måtte jo se på MGP delfinalen fra Florø, og var veldig spent på om det var noen bra låter... Vi hadde to favoritter som vi håpet skulle gå videre til finalen, en av dem klarte seg.  Det var Babel Fish :o) og den andre vi håpet på var Marika, men hun gikk desverre ikke videre. Vi var enige i at det burde den ha gjort.

Måtte oxo se på Tore Strømøy's program Det må jeg gjøre før jeg dør, og denne gangen var det akkurat det som var greia. En dødsyk man som fikk ta med sønnen sin til England for å se favorittlaget spille.  Jeg tenkte på hvor mye en sånn tur kan bety for far og sønn...  Jeg ble skikkelig rørt, og det var ikke fritt for at jeg ble litt blank i øynene!!

Jentene mine satt i hvert sitt soveromsvindu å kikket ut i mørket da jeg kom kjørende hjem...  Vel inne i gangen kunne jeg høre dem på andre siden av døra, de ventet på mammaen sin.  Da jeg kom inn måtte jeg jo snuses fra topp til tå, for det luktet jo en annen pus...  Det måtte jo undersøkes ordentlig :o) 

Prøvde å ringe faren min i sta, men han tok ikke telefonen...  Det liker jeg ikke noe serlig av årsaker jeg ikke kan nevne her. Får prøve igjen litt senere, kan hende at han har lagt tlf på lading å gått til naboen.  Det har han gjort før....!!!

Ute er det en fantastisk vineterdag.... blå himmel, sol og + 0 C!!!  Håper alle får en fin dag :o)

Gooooood morning.....!!!!

 • 22.01.2011, 11:31

Nå har jeg akkurat våknet etter en skikkelig god natt søvn, og første gang på iallefall 6 dager føler jeg meg utvilt. Stiv i nakken og litt hodepine har jeg, men det er ikke så merkelig etter at jeg bar så tungt på veg hjem fra jobben i går. Det pleier som regel å bli bedre når jeg begynner å røre på meg.

Fingrene min har faktisk ikke blitt noe bedre, huden flasser fortsatt å jeg sitter klar med saksa og klipper :o)

Ute er det en fin vinterdag, litt disig men blå himmel og det ser ut til at sola skal komme på en aldrig så liten visitt oxo. Det er ikke så veldig kaldt - 2C. Det er ikke til å unngå at det har snudd, for nå er det ikke blitt ordentlig mørkt når jeg går fra jobben. Når det har begynt så går det ganske fort, og jeg gleder meg virkelig til at det er lyst både når jeg går og kommer.  Man blir inspirert til å gå ut en tur etter jobb......, for jeg må innrømme at jeg syntes ikke det er noe koz å gå tur på ettermiddagen i bekmørket.

I kveld er det ny runde i MGP-sirkuset, og jeg håper som jeg gjør hver gang at en råbra låt skal komme........  Vi fer sjå!!!

Er vel på tide å få sparket i gang kroppen, men jeg må ha en kopp kaffe til... da tror jeg det går så mye bedre!!

Håper alle får en flott dag :o)Armene bare ble lenger og lenger....

 • 21.01.2011, 22:53

Jeg fikk tak i alt jeg skulle ha i lunchen, og enda litt til....  Til min store glede fikk jeg kjøpt Happy Time bodylotion hos Vita, som jeg har forsøkt å få tak i så lenge.  De hadde bare 2 flasker igjen, og de ble jammen mine. Siden jeg hadde mer enn nok penger igjen på gavekortet fikk kunne jeg kjøpe alt jeg trengte...  Nå er jeg ikke så dyr i drift når det gjelder make up, kremer ol, bra for bankboka det :o)Like før jeg skulle gå hjem kom en kollega inn å spurte om jeg likte remulade, og forskjellige sauser.., noe jeg svarte ja på. Da kom hun inn med en stor pose med masse godiser jeg fikk.  Det var en stor pose med remulade, en liten, 2 poser Hollandaise saus, 2 poser Bernèsaus, 1 flaske hamburger dressing, 1 flaske hvitløks dressen, 1 flaske brun og 1 flaske hvit kebab saus. Det var jo bare skittungt å bære på....

Jeg hadde planer om å ta banen til Oppsal, storhandle og så ta bussen derfra og hjem. Den stopper rett nede i gata, og det ville ikke blitt så langt å bære varene. Jeg rakk ikke banen, og gadd rett å slett ikke stå å vente på neste...  Tok første og beste bane til Helsfyr og tok 76X bussen til toppen, for å handle på Rema.  Jeg fikk ikke handla like mye som jeg hadde tenkt, for jeg orket ikke å bære så mye den lange veien.Her ligger Ronja rett ut på kjøkkengolvet å prøver å finne ut hvordan hun kunne velte mat/vannkoppen, noe hun selvsagt klarte etter å studert koppen for en stund. Smart dame :o)

Det er gøtt det er freddan i dag...!!

 • 21.01.2011, 12:03

Alle sene nattetimer denne uka har nå gjort seg bemerket....   Hodepine, stressmerter i nakkemuskler og ekstremt smale øyne, i tillegg til at jeg bare har lyst til å legge meg under pulten på jobben å sove.....

Derfor er det gøtt at det er freddan i dag :o)

Det heldigvis ikke like hektisk i dag, så jeg får faktisk anledning til å ta meg lunch i dag.  Tror jeg skal stikke en tur bort på Vita i Storgata å shoppe litt make up og kremer som jeg har gått tom for.  Føler at det er godt for hode å komme ut, ikke i frisk luft....men uteluft i allefall.

Sexlivet i et parforhold kan forkortes til MMA.

 • 21.01.2011, 00:33

Til å begynne med står det for: Morgen, Middag og Aften.

Siden står det for Mars, Mai og August,

men til sist står det for Muligens Midt i April.. ;-)

Er det rart en gleder seg til påsken ;o)..

 

Å, jeg som trodde jeg var ferdig....

 • 20.01.2011, 23:54

Som jeg sa tidligere i dag har det vært mildt sagt hektisk på jobben...  Tilbudet jeg skulle ha beregnet på morningen fikk jeg ikke begynt på før en stund etter lunch, men jeg ble ferdig med det i god tid før jeg hadde planer om å gå hjem....trodde jeg.

Litt over kl 15 fikk jeg beskjed om at jeg måtte endre på det, og det måtte gjøres i dag...  Jeg var så sliten i hodet at selvsagt ble det feil et eller annet sted, og jeg brukte en evighet på å finne ut hvor jeg hadde gjort feil. Når jeg endelig fant det ut var klokka nesten 17:30. Når ting må gjøres i sisten liten så stresser man, og da er det oxo veldig lett å gjøre feil.KAJ hadde heller ikke gått enda, og hun kom inn i det jeg dreiv å pakket sammen.  Hun var ikke i form i det hele tatt, glovarm i pannen og frøys så hun skalv.  Håper at hun føler seg bedre i morgen.  Hun var veldig oppgitt over å ikke orke å sitte lenger i dag, for hun hadde en liste over ting som skulle ha vært ferdig i dag... Er man ikke i form, så er man ikke!!!

Dette har vært en masete og slitsom uke på jobben, og helt ærlig så er det jammen godt det er fredag i morgen!!

Hvor ble timene av????????????

 • 20.01.2011, 14:45

Omtrent med det samme jeg kom på jobben i dag, logget jeg meg inn på bloggen for å skrive noen ord.... 

Kaoset startet med en gang, men telefoner som har kimt i et sett og mailer som må svares på helst i går.  Jeg kjenner at det suser i hodet mitt akkurat nå..., sånn var det i går oxo.  Da orket jeg ikke å se på PC'n engang når jeg kom hjem fra jobben...!!!

Det er intet nytt under solen når det gjelder fingerene mine. De ser fortsatt ut som om de har blitt solbrent...  Jeg klipper av tørr hud til den store gullmedaljen.  Det var nok et litt større utbrudd enn jeg først trodde, for normalt ville jeg ha sett en viss forbedring til i dag... men NEI ikke denne gangen.  Ikke noe annet å gjøre enn å smøre på det, he he.

De to siste dagene har jeg oxo hatt følge med t-banevenninnen til byen, og turen har gått mye fortere enn den pleier. Alltid hyggelig å ha noen å skravle med.....  faren er jo at jeg prater henne helt i senk stakkars, med tanke på at jeg har MUNNDIARE.  En lidelse jeg nok er født med :o) Regner med at hun leser dette, og da må jeg bare oppfordre til å be meg holde munn, hehe!!

Hadde håpet at jeg kunne stikke innom dyrebutikken og handle på gavekortet mitt i dag, men det er desverre ikke så enkelt.  Som jeg forsto det må hele senteret meldes opp til å godta Visa gavekort, enkeltforettninger kan ikke gjøre det.  Trenger å fylle opp med våtfòr og tørrfòr til kattene + kattesand, men jeg får heller dra ned på Alna senteret med bilen.... blir for tungt å bære på alt det der...  Jeg bor jo ikke direkte ved siden t-bane eller bussholdeplass.

Det er min tur til å være fadder for vikaren våres i dag, og hun har vært skikkelig produktiv i dag....  Vi kan se på tavla at det har blitt en drastisk nedgang i saker etter at hun kom, og det er så bra.  Jenta er virkelig flink, og tar ting veldig lett.

Må kanskje være litt produktiv selv oxo en stund til....  har ikke hatt lunch i dag, rakk det bare ikke.  Derfor tok jeg heller å stengte telefonen noen minutter, hentet en kopp kaffe å blogget litt.  Jeg trengte å fylle opp energien min igjen, følte at den var helt på bånn i sta.... Men nu börjar det ordna up sig!!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

Da kom utbruddet.....

 • 19.01.2011, 10:18

Jeg har merket det noen dager.....  Huden ble først helt tørr, og deretter stiv som papp og når jeg våkenet i dag så det sånn ut.  Dama skifter med andre ord HAM igjen.  Så nå er det ikke noe annet å gjøre å pøse på med AgrOsan, sånn at det går fort over.Denne gangen var det ikke bare stygt, men sårt  samtidig...  Skulle ønske jeg viste hva som var årsaken, om det er noe jeg spiser o.l., så kan jeg unngå disse tingene.

På den positive siden, var det kjøligere i dag.... BLÅ HIMMEL OG SOL :o) Da smiler i allefall denne dama stort!!

Ha en fantastisk dag :o)

Alt begynte med en iPhone

 • 18.01.2011, 15:44

Alt begynte med en iPhone . . .

Mars mnd feiret min sønn sin 15 år`s fødselsdag,
og jeg kjøpte en iPhone tuk han

Han forgudet den..  Hvem ville ikke det?Jeg feiret min fødselsdag i Juli, og min kone gjorde meg
veldig lykkelig for hun hadde kjøpt meg  en iPad.

Min datters bursdag var i August så jeg kjøpte henne en iPodTouch.
September mnd kom så til min kone`s bursdag kjøpte jeg  en iRon.Det var rundt den tiden helvete brøt løs . . .
 

Slapp å ta T-banen alene i dag :o)

 • 18.01.2011, 11:18

I dag hadde jeg følge med t-baneveninnen :o) som det er veldig hyggelig å prate med.  Vi kjenner egentlig ikke hverandre annet enn at vi har tatt banen sammen noen ganger. Noe som startet i fjor vinter da banen ikke kom når den skulle.  Alltid hyggelig å ha noen å prate med, da går turen ned så mye raskere.

For de som kjenner meg, så er det ikke en hemmelighet at jeg hater å ta t-banen. Jeg har klaustrofobi, som noen ganger er så ille at jeg har store problemer med å stå på banen hele vein ned til byen.  Ved flere anledninger har jeg måtte gå av banen for å trekke litt luft, før jeg tar neste bane videre.  Innmari pesete...., men det har i grunnen gått ganske greit den siste tiden.

Det var et par kuldegrader til morran i dag, så jeg var veldig spent på om jeg måtte skli meg nedover.... Derfor gikk jeg 10 min før jeg egentlig trengte.  Det var faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd. Litt glatt på enkelte partier, men det var ikke så ille at jeg måtte vippe ut broddene på støvlene, he he!!

Det blir en hektisk dag ser det ut til....   Ha en riktig fin dag!!

I dag var det holke ute....

 • 17.01.2011, 10:21

Det var så vidt jeg klarte å stavre meg fra inngangsdøra og ned i gata på morran i dag....  Gården så ut som en skøytebane, og beina sklei i alle rettninger... snakk om Bambi på isen!!!  Vaktmesteren holdt på å skrape isen, men han hadde jo ikke kommet dit hvor jeg skulle gå.

Nede i gata var ikke fortauene serlig bedre, men jeg hoppa ut i gata når det ikke kom noen biler.  Det var godt at jeg gikk 5 minutter før jeg pleier for å rekke banen, for jeg brukte lang tid på å ikke dette på vei nedover, he he!!
Skulle hatt både brådder og ispigger, så hadde det nok gått mye bedre tenker jeg.

(Bilde har jeg lånt av yr.no)

Vi går i møte en uke med 1 årsverk mindre pga sykemelding, og det kommer vi til å merke. Da er det bare å brette opp ermene og gjøre en ekstra innsats, sånn at arbeidsmengden ikke vokser oss over hode totalt.

Håper dere alle får en fin mandag :o)

Litt nytt til meg fra Body Shop...

 • 16.01.2011, 18:10

Jeg er vel av den sorten som ikke har brukt så mye foundation tidligere, men denne uka da jeg traska rundt på Oslo City tenke jeg at jeg skulle kjøpe en.  Jeg ikke fordra tjukke og kladdete kremer av noen art som før meg til å føle at jeg har på en maske.  Endte til slutt opp hos Body Shop, hvor jeg kjøpte denne som jeg har testet ut noen dager.  Den føles lett og behagelig på huden.

Oil Free Balancing Foundation SPF 15 - fet hud/kombinasjonshud:
En lett underlagskrem som gir huden glød, uten å gjøre den blank. Produktet sitter godt på, og takket være lysreflekterende partikler, blir lyset reflektert bort fra de blanke områdene. Pudderet bidrar også til å gjøre huden matt. Inneholder et vitaminkompleks bestående av a-, c- og b5-vitaminer. Solfaktor 15 beskytter huden. Produktet kommer i en hendig forpakning med pumpe for doseringskontroll.


De neste månedene er det ganske trangt økonomisk, og derfor har jeg ikke råd til å bruke mye penger på min favorittparfyme, Ailien.  Siden jeg var på Body Shop så stakk jeg nesen bort i de duftene de hadde, og jeg endte opp med denne, Love Etc, som ikke var så ille. Den er krydret men ikke altfor tung....Jeg leiter etter min favoritt Happy Time Body Lotion fra Nivea, men jeg kan ikke få tak i den noe sted. Det begynte å bli vanskelig å få tak i den i sommer, og da kjøpte jeg opp noen flasker...  Nå har jeg ikke sett den på aldrig så lenge.

Happy Time Body Lotion
Er det noen som har sett den, og vet hvor jeg kan få tak i den??? Jeg må bare ha den, jeg må!!!

Søndag formiddag....., og katter til besvær!!

 • 16.01.2011, 11:43

Ute er det tåke og -2C, et ordentlig surt og ekkelt vær...  Da er det godt å være inne og koze seg med en god varm kopp kaffe eller to. Dagen startet med at Ronja klarte å løfte den nye tunge mat/vannkoppen så det ble vann utover halve gulvet igjen. Hun fikk litt kjeft mens jeg tørket opp, og så gjorde hun samme greia igjen med det samme koppen kom på gulvet, puh
Jeg oppdaget det før hun fikk tømt ut alt, så det kom bare en liten skvett....  Nå sitter hun ved siden av koppen å stikker labben opp i vannet, og sleiker seg på poten etterpå, he he.... En kan ikke være sint lenge av gangen.Kattedoen var skikkelig ekkel i dag, så det var på tide å tømme den helt og vaske den grundig.  Jeg pleier jo å gjøre det vær søndag morgen, hvis det ikke må tas før... det hender det oxo.Vanligvis pleier Vinja å sitte inne i dusjen sammen med meg når jeg vasker doen.  Hun må følge med om det blir gjort ordentlig. I dag var hun opptatt med andre ting, og gadd ikke komme.  Noen ganger kommer Ronja oxo, og hun hopper gjerne opp på ryggen min når jeg står bøyd å skurer doen. Hun ligger langflat å kikker over skulderen min....Før brukte jeg en kattesand jeg kjøpte i Sverige som er det samme som denne her, men denne støver ikke på samme måten. Begge to er tyske, men forskjellige merker.  Når jeg brukte den jeg kjøpte i Sverige, så støvet det så fælt at pusene fikk støvet ned i halsen å kom harkende ut av doen. Det kunne jeg jo ikke fortsette med selv om den var billigere. Begynte med poser under sanden oxo for at det skal være lettere å gjøre rent, men det kommer alltid noe under så doen må vaskes alikevel.Mammen er ferdig, og Ronja sitter utålmodig å følger med.... for nå må hun bare på do altså. Det er det vanlige vær gang, hun står nesten å tripper da jeg tømmer sand opp i. I dag var ikke noe unntak :o)Nå har jeg tørket opp vann for 5 gang, og kjefta på Ronja......  Tok vekk den nye mat/vannskåla og fant frem de gamle.  Jeg kan ikke fortsette med å tørke vann hele dagen heller. Problemet er jeg greier jo ikke å være sint på henne heller. Etter at hun har fått kjeft løper hun vekk, så går noen minutter så kommer hun med halen i været... ser på meg og kommer med kozelyden sin. Da smelter mammen med en gang.... hva skal man gjøre da?? I just love them to bits!!!

Mamma

 • 16.01.2011, 00:20

♥ ♥ ♥ ♥
4 år: Mamma kan alt
8 år: Mamma kan mye
12 år: Mora mi kan faktisk ikke alt
14 år: Mutter'n skjønner ingenting
16 år: Mutter'n er håpløs
18 år: Hu der? Hu har gått ut på dato
25 år: Mamma vet kanskje litt om dette
35 år: Før vi bestemmer oss, spør vi mamma
45 år: Lurer på hva mamma tenker om dette?
75 år: Skulle ønske jeg... kunne snakke med mamma om dette.
♥ ♥ ♥ ♥

Melodi Grand Prix-kalenderen:

 • 15.01.2011, 18:45

MELODI GRAND PRIX-KALENDEREN

JANUAR 2011

15. januar

Delfinale 1: Ørland

I år som i fjor avholdes første delfinale på Ørland. Syv artister kjemper om to finaleplasser.

22. januar

Delfinale 2: Florø

Florø er vert for MGP-sirkuset for aller første gang, og nå skal syv nye artister kjempe om de gjeve finaleplassene.

29. januar

Delfinale 3: Skien

I fjor fant vi MGP-vinneren i delfinalen i Skien, vil Skien sitte på vinnerartisten i år igjen?

FEBRUAR 2011

5. februar

Sistesjansen: Sarpsborg

I år som i fjor er Sarpsborg vertsby for Sistesjansen. Her får åtte artister en ny sjanse til å kjempe om finaleplass.

12. februar

Finland: nasjonal finale

I kveld velger finnene hvem de skal sende til Tyskland i mai.

12. februar

Island: Nasjonal finale

Lørdag 12. februar er dagen da også islendingene bestemmer hvem som skal representere landet i ESC i mai.

12. februar

MGP 2011: Finale

21 artister har blitt til åtte, men kun én av dem kan stå igjen som vinner av MGP 2011. I kveld avgjøres det hvem som skal representere Norges ære i Düsseldorf i mai.

25. februar

Østerike: Finale

Etter tre års opphold fra ESC, er Østerrike nå med igjen, og i kveld bestemmer de hvem som skal representere landet i Tyskland i mai.

26. februar

Danmark: Finale

I kveld avgjøres det hvem som skal overta etter Chaneé og N'evergreens gode innsats i fjorårets ESC, og representere Danmark i den internasjonale finalen.

26. februar

Latvia: Finale

Etter to semifinaler og en sistesjanse, bestemmer i kveld det latviske folk og en jury (50/50) hvem som skal representere landet i Tyskland i mai.

27. februar

Slovenia: Finale

I kveld bestemmer det slovenske folk hvem som skal representere landet i mai.

27. februar

Ukraina: Finale

I 2010 var Ukraina det siste landet som leverte låt til ESC. For å unngå skandaler i denne runden, startet de derfor ekstra tidlig, allerede i slutten av oktober 2010! I kveld skal det etter flere runder endelig avgjøres hvem som blir landets representant i Tyskland.

MARS 2011

5. mars

Portugal: Finale

Etter å ha stemt frem låter på nettet, skal portugiserne i kveld avgjøre hvem som skal representere landet i den internasjonale finalen i mai, gjennom et direktesendt finaleshow.

12. mars

Sverige: nasjonal finale

Etter fire delfinaler og en sistesjanse, skal det i kveld avgjøres hvem som skal representere vårt nabolang Sverige i ESC 2011.

MAI 2011

10. mai

ESC 2011: Semifinale 1

Den første av to semifinaler avholdes i Düsseldorf i Tyskland.

12. mai

ESC 2011: Semifinale 2

Den andre av to semifinaler avholdes i Düsseldorf i Tyskland.

14. mai

ESC 2011: Finale

Den store finalen i Eurovision Song Contest 2011 avholdes i Düsseldorf i Tyskland.

Så fort denne dagen har gått.......

 • 15.01.2011, 17:01

I hele dag har det vært grått, og trist ute... På formidagen kom det noen dryss av snø, nå for litt siden begynte det for alvor. Store putevar av noen snøfnugg som dalte ned.  Siden jeg handlet på veg hjem fra jobben i går, så ver det ingen grunn til å gå ut i snøværet i dag.  Var deilig å slappe av inne med pusene. Før jul fikk jeg denne oppsatsen av fetter Ivar og kona Marit.  Vanligvis pleier jeg å ta livet av sånne etter veldig kort tid, men denne er enten hardfør.... eller så har jeg klart å vanne den akkurat passe til at alle de 3 plantene har funnet det for godt å overleve.  Så lenge de står så fint, skal de få være sammen.....selv om det er en julepotte.Oppe i skapet har jeg hatt en hylle med lyspærer og annet skrot, som jeg ikke gjorde noe med da jeg ryddet i skapet før jul. I sta tok jeg ut alt skrotet og slang det på kjøkkenbordet.  Nå har jeg funnet en bedre og mer hensiktsmessig plass til dem. Passet samtidig på å flytte litt rundt i hyllene..... så får vi se hvor lenge det står sånn innen jeg flytter om igjen, hehe.For et par år siden kjøpte jeg denne planten for å ha utenfor døra.  Før det hadde jeg en større potte som jeg hadde forskjellige blomster og planter, men ingen av dem trivdes ute i gangen og gikk dukken etter kort tid.  Denne planten krever lite vann, og er ganske viljestert så hittil har den holdt ut i litt over 2 år.Ronja kikket trøtt opp da jeg kom forbi med kamera i sta, hun er definitivt ikke så glad i å bli fotografert. Hun tenkte at det var like greit å få det overstått, desto fortere kunne hun gå tilbake til drømmeland igjen......Vinja liker seg best i senga, da kan hun ligge å se ut på været utenfor.  Hun kunne ikke helt bestemme seg for om hun skulle sitte i vinduskarmen å jakte på snøfnugg eller ligge i senga, men det ble til slutt senga.... Her er den nye mat og vannskålen som jeg kjøpte til kattene i går.  Tidligere hadde jeg en tørrfòr kopp og en vannkopp som sto på en matte.  Ronja var mester i å bite i matta for så å løfte hele greia, og om ikke koppene veltet så klart hun å sørge for at vannet skvulpet over og utover golvet.  Ble så lei det, og derfor ble den nye kombikoppen kjøpt.....

Sovemorgen.....

 • 15.01.2011, 12:35

Jeg har virkelig sovet lenge i dag...., sto ikke opp før kl 10:30.  Det var virkelig deilig å ligge lenge i senga å sløve.  Kroppen var nok ikke helt på topp da jeg begynte å jobbe, for jeg var så sliten da jeg kom hjem at jeg bare sank i godstolen å der ble jeg.

Det var ikke bare jeg som var trøtt i går....  Vinja hoppet opp i fanget mitt og la seg godt tilrette. Der strakte hun seg i hele sin lengde, og sovna. Jeg måtte ikke ta på henne, da dytta hun vekk hånda mi med en gang. Nei hun skulle bare ligge å sove uten noe styr, og det fikk hun jo så klart ♥

I går stakk jeg en rask tur ut i lunchen og kjøpte ny mat og vannskål til kattene....   Den er samme sorten som denne under her, bare at den rød. Kostet 175,- og jeg kunne godt tenke meg en til som de kan ha til våtfor.  Per i dag deler de tørrfor og vannskål, mens våtfor har de vær sin.  Vi får se om jeg skaffer en til over helgen.
Litt humor på fredagen :o)

 • 14.01.2011, 10:42

En far skulle være alene hjemme med sin datter på 2 1/2 år mens mor var ute.
Han satt i stua og hun kom og ga han en kopp "te", som var vann. Etter flere
kopper og lovord fra far, kom mor hjem. Far fikk mor til å se på mens datteren
kom med enda en kopp te. Han drakk opp alt sammen.

Da sa mor, slik bare en mor kan si det:

Har det falt deg inn at det eneste stedet hun får tak i vann, er i toalettet....? :))

 

 

 

 

Oppsummering av nest siste dag før jeg skal zzzzzzove...!!

 • 13.01.2011, 23:29

Fallen Princess

Det er godt å kjenne at kroppen har begynt å fungere som den skal igjen. Nå er det bare nesa igjen som fortsatt er ganske tett, men det kan jeg leve med noen dager til.....

I morgen begynner fotomessa på Lillestrøm, og jeg har tenkt meg dit sammen med Anne.  Canon tar i mot kamra for rens, og jeg har derfor tenkt å ta med mitt.  Jeg har hatt det i noen år, og det har aldrig blitt renset før.  Jeg må huske på å ringe Anne i morgen for å avtale når vi skal være der.  Det er endel minikurs og foredrag som er oki å få med seg.

Lunchen i dag med KAJ og Terje var så koz....  Vi endte opp med å gå på kafeen på Gunnerius hvor de har god mat og kaffelatte.  Vi har vært der noen ganger når vi ikke syntes at vi har hatt tid til å gå på Santinos. Når jeg ringte Terje rett etter 11 så hadde han nok ikke stått opp enda, skikkelig grøtete i stemmen :o)  Det var ikke nei i hans munn når jeg spurte om han ville være med....

Jeg stakk innom dyrebutikken for å høre om hun hadde fått svar på problemene vedrørende gavekortet mitt...  Hun var ganske irritert, for hun hadde først sittet i 45 minutter å ventet på å komme igjennom før hun ble sendt viderer for vedkommende ikke kunne svar. Deretter ble hun sittende i nye 25 minutter før hun på nytt fikk vite at, nei det der var de ikke sikker på.... men de skulle undersøke å ringe henne tilbake!!!   Det er jo som å prøve å komme igjennom på kundesenteret hos GET, nesten umulig!!

Nå tenker jeg at PC'n skal få hvile noen timer...... Kjenner at det ikke bare er den som trenger å hvile!! 

Godt natt!!

Ikke lett å selge bord og 6 stoler fra 50-tallet.....

 • 13.01.2011, 22:50

For noen dager siden tenkte jeg at jeg skulle prøve å legge ut bilder på finn.no, av spisebordet mitt med 6 stoler. Jeg hadde ikke direkte forventet at folk skulle ringe meg ned, men det har ikke vært noen interesse i det hele tatt. Vel, det var ei som sendte meg en melding og spurte om det var solgt, men det ble ikke til noe.

Skulle ønske at jeg hadde plass til det, men det har jeg ikke....  I tillegg blir det aldrig brukt, vel ikke av mennesker i allefall. Kattene pleier å ligge oppå det å sove.

Mamma og pappa kjøpte bordet og stolene da de fikk sin første leilighet tidlig på 50-tallet. Stolene har fortsatt originaltrekk, som har holdt seg ganske bra.  Fetteren min fikk dem av foreldrene mine på 80-tallet engang, og så fikk vi det tilbake igjen for noen år siden.  Jeg har ikke satt noen pris på det, folk får gi meg et bud....


Er det noen her som er interessert, eller som vet om noen som kan være det????

Formen har blitt oppgradert et par hakk....

 • 13.01.2011, 11:26

I dag var det ikke noe verre å stå opp av senga enn på vanlige dager....  Forkjølelsen er hjertelig tilstede, men kroppen fungerer nå som normalt igjen...heldigvis. Jeg har ikke lenger følelsen av å sitte ved siden av å se på megselv jobbe!!

På veg hjem i går tenkte jeg at jeg skulle dra innom dyrebutikken på Oppsal, og kjøpe det klorestativet til kattene som jeg har sett på siden før jul.  Jeg hadde jo noen gavekort jeg kunne bruke, men det ble skikkelig bråstopp gitt.  Uansett hva vi gjorde fikk vi opp melding om at kortet var ugyldig...  Hun i butikken ble etterhvert veldig frustrert, for hun har hatt en del problemer med terminalen sin.  Hun skulle ringe selskapet og spørre om hva som var årsaken i løpet av dagen i dag. Jeg må på Oppsal uansett i dag for å hente noe på postkontoret, så det går greit.

I lunchen i dag var det først meningen at KAJ, Terje og jeg skulle spise lunch sammen, men så ble KAJ innkalt på møte kl 12, så da ble det ikke noe av, men nå er møtet flyttet til en annen dag så nå kan hun alikevel.  Vi får prøve å få tak i Terje for å høre om han er ledig til lunch med damene!!!  Håper det :o)

Jeg gjør et forsøk på å jobbe noen timer.....

 • 12.01.2011, 10:09

Formen var vel ikke så mye å skryte av da klokka ringte, og det var bare med den største kraftanstrengelse jeg klarte å komme meg ut av senga og inn i dusjen.  Etterpå måtte jeg sette meg ned å slappe av litt.... Akkurat da hadde jeg mest av alt lyst til å gå å legge meg igjen.

Jeg var ikke akkurat speedy til å gjøre meg klar, så jeg endte opp med å ta 9 banen ned til byen.  Så sent er det alltid sitteplass, og det var et stort pluss for jeg tror faktisk ikke at jeg hadde orket å stå hele veien til Jernbanetorget.

Det kjennes ut som om jeg har vatt i hodet, pluss at jeg likesom ikke helt er tilstede i egen kropp.  Jeg føler som om jeg sitter på min egen skulder å følger med på alt jeg foretar meg..., merkelig følelse.  Etter å ha sittet rolig i to dager, så trenger kroppen å venne seg til å være aktiv igjen.... det tar litt tid.

Dersom jeg det med ro i dag, så klarer jeg nok å holde ut til kl 16.....!!!!

.....på tide å zzzzzzove!!!

 • 12.01.2011, 00:53Nå har jeg sitti å chatte med Terje på FB i en times tid, og fått formaninger om at jeg nok burde være hjemme fra jobben i morgen oxo....  Vel, akkurat det får jeg se når klokka ringer i morgen, om hvordan formen min er da.  Det har blitt en vane at Terje og jeg skravler på FB før vi legger oss. Når vi jobbet sammen hadde vi kaffepause kl 15, men nå har vi flyttet den til kvelden/natten i stedet :o)  noe som oxo er veldig kozelig.

Han fortalte at han hadde prata med KAJ i dag, og de hadde snakket om å gå ut på lunch på torsdagen.  Jeg foreslo at vi oxo kunne gå ut etter at KAJ og jeg er ferdig på jobben, for en matbit og noe godt å drikke... det ville han gjerne.  De hadde ikke snakket om hvor de skulle gå på torsdag, men kanskje Rice Bowl er et alternativ denne gangen oxo. Må bare sjekke at de har åpnet rundt lunch tider.

Kjenner at kroppen og hode mitt trenger å vile seg litt, så nå blir det zzzzzzzzzzzzzzz på meg noen timer!!!

GOD NATT!!

NRK's Knut Olsen (57 år) er død R.I.P.

 • 11.01.2011, 18:56

Leste nettopp i Dagbladet at NRK's Knut Olsen var død etter kort sykeleie. Nok en gang er det kreften som krever et offer... Det er trist når et ungt menneske, og man må jo si at 57 år er ungt, går bort. Jeg syntes alltid det var spennende å se han i aksjon på sine direkte sendinger.  Mine tanker går jo til hans kone og 5 barn som har mistet sin mann og sin far.

Måtte være hjemme i dag oxo, atsjoooooooooooo...!!!

 • 11.01.2011, 13:13

Før jeg gikk å la meg i går satte jeg klokka til å ringe tidlig, for jeg hadde håp om at jeg skulle orke å gå på jobben. Jeg orket omtrent ikke å løfte hode fra puta, så jeg slo av alarmen og sov et par timer til.  Etter å ha ringt på jobben for å si fra at jeg dessverre, fortsatt var dårlig, la jeg meg til å sove igjen for å bli kvitt den dundrende hodepinen jeg hadde.Når jeg våknet igjen var hodepinen borte, men formen var ikke helt på topp så en Ibumetin måtte til for at jeg skulle komme meg ut av senga. Nå har jeg satt meg godt tilrett i godstolen foran tv'n, og der har jeg tenkt til å bli en stund.

Vinja er ekstra rampete i dag, og hører ikke etter.....  i sta var hun på god vei oppover stuegardinen min. Jeg ropte ut til henne å hun forsvant som som et lyn, men like raskt var hun tilbake igjen.  Nå har hun klart å få med søsteren sin, og de løper etter hverandre.... gjemmer seg bak gardinen for så å løpe etter hverandre igjen.   Det er greit å gjemme seg bak dem, men ikke klatre i dem.  Lange puseklør ødelegger så mye.

Da jeg sto opp kom vaktmester Lars forbi med en stor kveil med skjøteledning...  Han hadde koblet ut lysene i trærne utenfor, noe jeg syntes er litt tidlig. Styret har vel tatt en beslutning på at de skal fjernes nå!!!Ute er det fortsatt varmgrader, og det som kommer dalende nå er mer regn enn snø.  Fortsetter det sånn noen dager blir det ikke mye snø igjen... Jeg lengter etter våren og sommerskoene mine, men syntes nok at det er litt tidlig at snøen skal forsvinne. Vel, det gjør den nok ikke, og mer kommer det nok. Kaldere blir det nok oxo, det er jo tross alt januar måned bare!!!

Siden jeg nå ikke orker å gjøre så mye her jeg sitter, skal jeg ta frem å gjøre et forsøk på å hekle litt. Kjøpte garn før jul til et et teppe til stua.  Det blir masse små firkanter i hvit, 3 gråfarger og sort. Jeg har heklet mye før om årene fra duker til gardkapper, men et teppe har jeg har jeg aldrig forsøkt meg på....

Ha en fortsat god dag :o)

En dårlig start på uka....

 • 10.01.2011, 13:11

Når jeg gikk å la meg i går kveld/natt var jeg i god form, men så begynte jeg å nyse og nesten ble helt tett tillegg til at jeg ble kvalm. Dermed var det bare å begynne å løpe til toalettet, for en natt!!  Det har gikk seg nå, men jeg har fått feber i +39,8, sår hals og tett nese, festlig.....


Jeg hadde jo ikke tenkt at jeg skulle være hjemme i dag, for jeg har megamye å gjøre på jobben... Nå krysser jeg bare fingrene for at feberen er såpass nede i morgen at jeg kan gå på jobben i igjen.  Hadde håpet at  jeg skulle klare å holde meg frisk nå, etter å ha vært dårlig hele november og litt inn i desember.... men men man har vel ikke noe kontroll over det!!!

Ute er det fortsatt varmegrader, og det blåser friskt... Foreløpig så skinner sola, men jeg kan se noen mørke skyer komme snikende, he he får håpe at det blåser kraftig der oppe sånn at de forsvinner raskt :o)

Nå er det bare kaffeservicet igjen....

 • 09.01.2011, 11:26

I går bar jeg opp all julepynten på loftet, og tok ned julegardiner....  i dag skal jeg sette julekaffeservicet mitt på øverste hylle i kjøkkenskapet, så er jeg definitivt ferdig med jula for denne gangen.  Tidligere år har jeg måtte gå 4 og 5 ganger 5 etasjer opp til loftet med alle eskene mine, men i år ble det bare 2.... det var tungt puh alikevel.Det har snødd ganske bra de siste dagene, så nå er alt dekket av et passelig tjukt teppe med snø. I dag har vi fått litt varmegrader, og jeg kan se at snøen glir av grantrerne.  Bare det nå ikke fortsetter, da blir det bare holke og ikke så veldig festlig å komme seg på jobb om morningen.  Det er bare nedoverbakke....Vinja syntes det var godt å legge seg på PC'n i går kveld...  Jeg hadde akkurat slått den av sånn at den varm og god. Hun kom rett fra senga mi, og var ikke helt våken.... tok bare noen sekunder så sovnet hun igjen.  Jeg hadde egentlig tenkt å legge fra meg PC'n men hadde ikke hjerte til å vekke henne igjen.... nedenfor er det like før hun sovnet.Jeg har et spisebord med 6 stoler som jeg skal prøve å få solgt på finn.no. Har aldrig prøvd å legge ut noe der, men nå skal jeg prøve.  Bordet er fra 50-tallet m/2 innleggsplater, men bordplaten er ikke så fin. Stolene har originaltrekket på. Jeg har egentlig et buffè til, men den har jeg tenkt til å beholde litt til.

Ha en fortsatt god søndag :o)

Per Oscarsson R.I.P.

 • 08.01.2011, 21:29

Denne uka kom den endelig meldingen, det var Per Oscarsson og kona Kia som ble funnet i det nedbrendte huset. Jeg kan ikke helt finne de rette ordene for hvor trist jeg syntes det er. Fra jeg var barn å så han for første gang, da han kledte av seg omtrent alle klærne i Hylands Hörna, har jeg vært fasinert av denne mannen. Han var en fantastisk skuespiller.

Per Oscarsson en hedersmann er nå død, brant inne sammen med sin kone!<br/> thumbnail

Tidligere i kveld viste Svensk TV2 et interju fra 1998, hvor han snakket om det å være skuespiller, far, ektemann og bror. Det var et sterkt interju, og jeg klarte ikke å holde tårene borte.., ikke nå heller!! Under programmet ble han spurt om det var noe han var riktig stolt av, og da tok han frem filmen, Kan du vissla Johanna. Der syntes han selv at han var virkelig god, og den filmen er en av mine favoritter oxo. 

Det er trist når noen man er glad i eller beundrer dør, men det blir verre når det skjer på en sånn brutal måte.  Jeg håper bare at de begge var borte når flammene nådde dem, sånn at de ikke merket noe........ R.I.P.

En kopp kaffe må jeg ha....

 • 08.01.2011, 11:49

Sitter på kjøkkenet med en nybrygget kaffet å slæpper av, og ser på snøen daler ned. På radion er det Popquis, og det må jeg ha med meg på lørdags formiddagen.  Selvsagt er jeg mester her jeg sitter på kjøkkenet, noe annet hadde det nok vært om jeg hadde vært med..... da hadde jernteppet gått i bakken med et brak.Før jeg sto opp tenkte jeg at jeg skulle dra til Lørenskog, og Black Design for å shoppe noe nytt til stua.  Det frister ikke å sette seg i bilen i snøværet og glatta når man strengt tatt ikke trenger det, for jeg gjør ikke det. Jeg har duker nok som liver opp, og matchende glass til Black Design lysestakene mine så jeg klarer meg noen dager til, he he!!

Jeg kjenner at kroppen trenger en kopp kaffe til før den orker å sette seg i bevegelse....  Skal bære julepynten min opp på loftet, så skal julegardiner og duker tas ned/av og tilslutt blir det å henge opp nytt.  Det blir nok svarte og hvite gardiner i stua nå tror jeg.  Skulle egentlig ha kjøpt noen nye til kjøkkenet, men jeg finner ikke noe jeg liker.  Har egentlig et fag som jeg brukte på soverommet mitt før som passer i fargen, men de er litt lange....vi får se hva som skjer.

Ha en fortsatt fin dag!!!!

Rice Bowl åpnet ikke dørene før sent i dag

 • 07.01.2011, 15:10

Det ble ingen lunch på Rice Bowl i dag, for de åpnet ikke før kl 14:00.  Jeg hadde virkelig gledet meg til å spise der, men da har vi det tilgode til neste gang.... for det blir garantert en neste gang :o)I stedet ble det en tur over gata til Santinos, hvor det oxo har kjempegod mat å veldig hyggelig personale. Jeg har fått dilla på no 50 Pesto E Pollo, hmmm.... båndpasta med kylling og pesto, det er bare helt digg.


Det var deilig å komme bort fra arbeidsplassen for en times tid, skravle, sladre og le sammen. Har så mye å si for resten av dagen, at man har litt avveksling fra det vanlige.  For meg har det vært å rusle rundt på Oslo City i lunchen for å shoppe litt.  Ikke at det er avveksling, men det er jo selvfølgelig mye mer hyggelig å koze seg sammen med andre.

Postkort fra en kollega...

 • 07.01.2011, 11:38

Fikk dette fra en kollega som hadde vært i varmere strøk, og jeg må jo innrømme at det satte blodomløpet i gang hos den kalde hønseflokken her oppe i nord.... pust pust :o)

 

Vinterbilder på ettermiddagen.....

 • 06.01.2011, 22:17

Det var så kozelig med all snøen som var kommet, så jeg måtte jo knipse noen bilder av det med mobilen på veg hjem fra jobben. Når jeg så lysene på trærne omkring fikk jeg nesten litt julestemning i kroppen, men bare en kort stund :o)

Vinja satt i vindu å så etter mammen sin.... Lekkert bilde ikke sant, hun ser jo helt psycho ut der hun sitter med de grønne øynene

Jeg hadde egentlig tenkt til å rydde bort julepynten i kveld, men jeg ble så giddasløs etter at jeg kom hjem at det utsettes til i morgen i stedet. Det er ikke så overfylt med pynt her, så det går i grunnen ganske raskt å pakke sammen å bære på loftet.

Gleder meg til i morgen, da skal Karianne, Siv Camilla, Terje og jeg på Rise Bowl å spise lunch. Det er en thai-restaurant, og jeg har ikke vært der før. Terje har det, og han fortalte om den gode maten de har der i går kveld. Gøy å prøve noe nytt!!!

Kong vinter gir seg ikke så lett....

 • 06.01.2011, 09:52

Da jeg våknet til morran i dag var det så stille....., og da jeg dro opp gardina skjønte jeg jo hvorfor. Det hadde kommet en haug med snø i natt.  Jammen godt jeg kjøpte meg nye vinterstøvler i går...  Første dagen i dag hvor jeg har kommet på jobb med tørre og varme føtter :o)

Sånn så det ut da jeg kom ut på trappa....Det var nesten sånn at jeg styrtet ned i kjelleren og hentet stubb-skiene mine, da hadde jeg kommet raskt og greit ned til t-banen.  Brukte de ofte da jeg gikk på Østenesjø Skole for mange år siden.  Det var ikke blitt brøytet til morran så det var ganske lurvete å gå nedover, følte at jeg sklei oppå snøen.

Nå venter tilbudene mine, så det er bare å sette i gang så jeg blir ferdig en gang i dag.

Ha fortsatt god dag, om det snør eller regner der du er :o)

En lang dag er over, og jeg er bare så trøtt....

 • 06.01.2011, 00:26

Det var tydelig at folk hadde begynt å jobbe igjen etter juleferien, for så fult som det var på t-banen hjem i dag har det ikke vært på lenge.  Vi sto som sild i tønner, og på toppen av det hele var det to gutter som sto å syta hele veien fra byen om at det ikke var noe sted å sitte.  De hadde vondt i beina, de var slitne, å se nå var det noen som tok de plassene.... herregud må vi stå hele veien til Mortensrud. Jeg holdt nesten på å bli gal av klagingen dems, de var ikke de eneste med vondt i beina å som kunne tenke seg å sitte.

I går fikk jeg pakkelapp fra kusina mi, og etter jobben i dag var jeg borte på postkontoret å hentet den.  Faren min hadde sendt meg 500,- som kommer godt med i disse trange tider. Fra tante Anne, Torhild og Jørn fikk jeg en smørbrødgrill eller hjern.  Jeg har egentlig et fra før som ikke er så gammelt, men tenker ikke å si noe om det. Det var uansett en fin gave.

Får kjøpe litt kjøttdeig i morgen for å teste det ut, mmmm!!

Måtte ut i lunchen i dag, for å kjøpe meg nye vinterstøvler siden vannet rant både inn og ut av de gamle. Gadd ikke kjøpe noen dyre støvler, og fikk fatt i et par helt greie til 299,- Gunnerius. De holder i allefall denne vinteren, og da er det greit.

Har sittet å sett på Beverly Hills Cop no 1 på Svensk TV 4, og nå kjenner jeg at øynene min ikke orker å holde seg opp lenger. På tide å krype under dyna snart hvis jeg skal orke å komme meg opp i morgen.

Jeg har to hastetillbud som skal være klar på fredag, som jeg bare må ta i morgen. Det ene er stor og komplisert og kommer til å ta mye tid å få ferdig. Jeg vet jeg syter å klager litt når jeg får sånne hasteoppdrag, men det er bare sånn jeg er... for egentlig syntes jeg at det er gøy å regne nye tilbud :o)

GOD NATT!!

Denne kan jeg ikke leve uten...

 • 05.01.2011, 12:00

I flere år har jeg plages av at huden på hendene mine løsner i store flak, og må klippes av.  Det er både sårt og ubehagelig.  Hudlegene klarer ikke å finne ut hva som er årsaken, og ber meg smøre meg inn med Kortisonsalve å gå rundt med hvite bomuldsvanter.....NOT!!

Etter å ha gitt opp legene gikk jeg inn i helsekostbutikken, og slang hendene mine på disken å spurte om de hadde noe som kunne hjelpe mot plagene. JA, det tror jeg nok at vi har sa damen blid som en sol, og kom med en stor tube med AgrOsan.Dette har vært min reddning uten tvil.  Huden min løsner fortsatt, men ikke i så stor grad som før og anfallene er over i løpet av et par dager.  Jeg må passe meg for å ikke ta på bilen min når den er støvete eller skitten, da flasser all huden av på hele hånden. Nå som jeg vet om det tar jeg alltid på engangshandsker når jeg fyller besin, eller må berøre bilen. Utenom det er hendene mine helt fine, så lenge jeg smører meg med "godkremen" hver gang jeg har vasket hendene.

SB1's håndball-jenter vant kampen i dag.

 • 04.01.2011, 23:20

I kveld dro jeg opp i Ekeberghallen sammen med Terje for å se på SpareBank 1's håndball-jenter spille kamp. De spilte en bra kamp, og vant med 4 mål men jentene de spilte mot gav dem motstand. Kampen var skikkelig spennende til tiden, og vi hoia og skreik for å peppe dem opp.

Jentene våre er i hvitt og blått.

Det er merkelig at hver gang jeg er på Ekeberg på kamp, så blåser det nordavind fra alle kanter å jeg blir iskald til beina. I dag var ikke noe unntak....  Etter kampen ble Karianne, Terje og jeg stående ved bilene å skravle litt innen vi dro hvert til vårt. Vi ble enig om at vi skulle gå ut å spise lunch sammen på fredag.  Det var så kozelig å se Terje igjen, vi savner han alle sammen!!!!

Bursdagsfeiring og skøyteoppvisning

 • 04.01.2011, 11:28

Endelig fikk jeg bildene som Terje tok da jeg feiret bursdagen min på jobben, samt når vi var i Spikersuppa og gikk på skøyter.  Karianne blir vel ikke helt fornøyd, men men..... he he!!

Sånn kom Karianne inn, på rulleskøyter:


Jeg fikk gavekort på 1.000,- av kollegene, ikke dårlig:


Det tok litt tid å snøre opp, og så igjen skøytene:


Her står isprinsessene klare:


Så starter showet: 


Filmene Terje tok ut legger jeg ikke ut, dels for at jeg var så innmari krøkkete på isen og av respekt for Karianne som ikke ville ha syntes at det var så kjekt.  Konklusjonen er at i allefall jeg trenger å øve masse, for at standarden skal bli på et nivå som kan vises frem, he he he!!!

Nei, så vanskelig det var!!!!

 • 03.01.2011, 10:48

Ikke veit jeg når jeg sovnet i natt, men sist gang jeg så på klokka var den 03:45.  Jeg kjenner nå at hodet ikke er helt på plass, og kommer vel ikke til å bli det heller, he he!!!  Hele juleferien har jeg sittet oppe til langt ut i de seine nattetimer, og sovet til jeg våknet av meg selv.... Det er jo selvfølgelig en veldig dumt av meg å snu døgnet på den måten, og jeg får det jo igjen når hverdagen begynner....som i dag!!!

Det var så tomt å rart å komme inn på kontoret til morran i dag, for TERJE VAR DER IKKE, og han kommer ikke tilbake heller. Han hadde sendt meg en personlig mail som nettopp leste, og da fikk jeg tårer i øynene, snuuuufs!! Selv om vi kommer til å opprettholde kontakten privat, blir det jo ikke helt det samme.  Jeg er jo vant med at han sitter rett bak meg......  Karianne syntes det er like trist og leit hun oxo.

Jeg sleit litt med å huske passordet på PC'n, men heldigvis gikk det på siste forsøket, puh!!  Nesten hver eneste ferie jeg har så glemmer jeg det, og må ringe brukerstøtte for å få en midlertidig til å logge meg inn.  Alt går jo på data hos oss nå, så jeg får ikke koblet meg på telefonsystemet engang uten å gå inn på PC'n.

Det ser ut til å bli en fin dag i dag, blå himmel og - 4 til - 5C.

 • Jul
 • Jeg har begynt å pakke bort jula....

  • 02.01.2011, 17:17

  I sta ribbet jeg juletreet for julepynt, og brettet det godt sammen.....  Ble så irritert på kattene i går, som ikke ville la det stå i fred at jeg bestemte meg for å pakke det bort for denne gangen.  De har stort sett vært snille med treet i år, men selvsagt har de smakt litt på det og på glitteret. I utgangspunktet hadde jeg tenkt at det skulle stå til 13 dagen, men etter i går fant jeg ut at NEI dette gidder jeg ikke. Resten av pynten står til slutten av uka, så pakker jeg bort det oxo.

  Det er siste dag i juleferien i dag, og i morgen er det tilbake på jobben igjen.  Jeg hater alltid siste dag i ferien, da blir jeg deppa over at alle feriedagene er over.  Da tenker jeg at det hadde vært deilig å skru tiden tilbake til lille julaften, he he...
  Nei da, jeg vil egentlig ha jula om igjen....  Nå er vi på toppen av bakken, og det går fort utfor mot våren og sommeren :o)

  1. januar 2011 - et nytt år har startet

  • 01.01.2011, 11:56

  Her sitter jeg med årets første kaffekopp, og gjesper, og ser ut på den blå himmelen. Jeg er kjempetrøtt etter å ha sittet opp til kl 04:30, og så bli vekket etter et par timer av Vinja som syntes at det var på tide å stå opp.  Jeg strøyk henne over pelsen å da var det gjort, hun krabbet inn i armkroken min å sovna sammen med matmora si.

  Da jeg sto opp for snart en time siden var det helt vindstille, og - 0C, men nå har det begynt å blåse igjen. I natt etter at folk var ferdig med å skyte opp rakettene ble det et skikkelig blåsevær.  Vinden ulte og bråkte utenfor, og beviset ligger strødd utover bakken....blader, små grener og masse granbar.  Vi skal vel ikke klage her i Oslo, for det er de som hadde/har verre.

  Med bankende hjerte og høy puls leste jeg av årets første strømmåling...........  Jeg har sett fram til dette med skrekk og gru, men den var ikke like ille som jeg hadde trodd den skulle være. De har jo snakket om at strømprisen skulle være så vanvittig høy, og da ble jeg veldig bekymret. Da jeg så prøveavlesningen pustet jeg lettet ut, jeg kom akkurat under 3.000,-, og det er litt bedre enn den i fjor på samme dagen. Jeg gikk over til Spot-pris, kanskje det hadde noe for seg alikevel.

  En trist nyhet helt i starten av året:
  Skuespilleren Per Oscarsson og kona fryktes å ha omkommet, da hjemmet deres brant ned natt til i går. 

  TV: Oscarsson befaras ha omkommit i brand Skådespelaren Per Oscarssons hus brann ner natten till i går Nu befarar familjen att paret befunnit sig i huset och omkommit: "De skulle vara hemma, vi får inte tag på dem nu."

  For oss som har levd noen år vet jo godt hvem han er/var, og jeg syntes det er veldig trist.

  Leste i går kveld at teknikkerne kunne ikke gå inn i ruinene for å undersøke dem enda, først i dag kunne de gjøre det, siden det var for varmt. Siden de ikke har gitt lyd fra seg etter at familie og venner har søkt dem + all dekningen i media, kan man vel være rimelig sikker på at de ligger i ruinene, trist :o(

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no