hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Føler meg som et nytt menneske....

 • 30.01.2012, 17:18

For litt siden kom jeg hjem fra en fantastisk hudpleietime, og det er lenge siden jeg har følt meg så avslappet i kroppen. Kristin kan sine ting, det er helt sikkert :o))


Jeg fikk en pute under knærne, og ble godt pakket inn i en varm dyne. Samtidig hadde hun lagt en varmelaken under sånn at jeg ikke skulle fryse, noe jeg helt garantert hadde kommet til å gjøre ellers.


Kristin bruker Decelorprodukter, og jeg pleide å kjøpe av henne før... Problemet er bare det at de er dyre, og da jeg hadde veldig dårlig råd en periode gikk jeg over til Niva som jeg syntes fungerer like bra for meg. De får jeg tak i over alt, og de koster ikke skjorta og buksa heller :o))


Etter ha blitt renset og smurt både en og to ganger ble jeg massert i ansikt, hals og nakke... For første gang på veldig lenge klarte jeg å hengi meg helt å slappet av ordentlig i kroppen. Kristin hadde på en behagelig musikk som fikk tankene mine til å sveve helt bort, og da jeg skulle litt å slappe av med maske på slutten sovna jeg helt...

Da jeg kom hjem ble jeg grundig snust på av pusene, for det luktet noe nytt som måtte undersøkes. Vinja skulle opp i ansiktet mitt hele tiden og snuse og stange til meg, lille raringen.

På tide å få seg litt middag kjenner jeg, men det blir bare noe lettvint... Lunchkaker på brødskive, nam nam :o))Hudpleietime....

 • 30.01.2012, 13:07

Om noen minutter må jeg fly avgårde sånn at jeg rekker hudpleietimen min... Jeg gleder meg virkelig til å legge meg ned å bli stelt og dullet med i ansiktet... det er så deilig :o)) Jeg har tatt meg fri for å virkelig kunne sove lenge og være utvilt til timen, med andre ord.... en ren nytelsesdag :o))


Ronja har lagt seg rett ut i gangen..., hun skjønner at mammen skal avsted å ikke være hjemme med henne i dag. Helst ville hun ha ligget i fanget og bli klødd bak øret, hehehe!!


Vinja har lagt seg til oppe på strykebrettet som jeg ikke har fått somla meg til å pakke bort enda, der ligger hun å følger med på det som skjer. Hun er litt smårampete i dag, og erter søsteren hele tiden... Så nå kan man nesten ikke se at jeg støvsugde som en helt tidligere i dag.. Sånn er det bare å ha katter, hehehe!!

På tide å få på seg yttertøyet å komme avsted, ha en fortsatt fin mandag :o))Filmkveld...

 • 29.01.2012, 20:43

Fant ut at jeg fortsatt hadde noen filmer igjen som jeg ikke hadde sett, av de som jeg kjøpte hos CDON.COM for litt siden. Å siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre i kveld fant jeg ut at jeg skulle slæppe av med et par filmer :o))
Bra filmer begge to, og jeg fikk meg mer enn en latter, hehehe!! Når det er sagt så trodde jeg at Hangover filmen skulle være mer morsom enn den var, eller kanskje det er meg som ikke helt catchet humoren!!! Jeg har kjøpt meg no 2 oxo, men den får jeg ta en annen kveld....Må inn i tenkeboksen...

 • 29.01.2012, 12:44


Om litt over en måned fyller en kollega 60 år, og vi har bestemt å finne på noe fantestreker... Noe vi alltid gjør, hehehe!! Damen hater mosegrønt, og da blir selvsagt det temaet i ablegøyene. Jeg har to oppdrag, og det ene er å lage et underlag av perler i mosegrønt. Det viser seg å ikke være så enkelt, for den fargen finnes ikke, så jeg må finne noen andre farger i stedet. Oppdrag no. 2, er å lage et grusomt maleri..., hehehe noe som ikke blir vanskelig. Jeg har ikke malt bilder siden jeg gikk på barneskolen...

Problemet er at jeg greier ikke bare å sette meg ned å slenge noen malingsflekker på et papir, jeg må ha en plan i forveien. KAJ ristet på hode da jeg sa det, men sånn er jeg nå engang skrudd sammen, hehehe! Når bildet er ferdig skal Bente finne en ramme som males mosegrønn. Alle har fått sine oppgaver, og jeg gleder meg virkelig til å se fjeset hennes når hun åpner gavene. Hun skal selvsagt få en "ordentlig gave" oxo, men den kommer helt til sist, hihihihi!!

Jeg får vel bare finne frem malepensler, farger og papir å begynne en dag og så får vi se hva det blir ut av det til sist!!

My brother....

 • 29.01.2012, 11:45


Test av det nye kamera...

 • 28.01.2012, 21:23

Etter å ha lest meg igjennom manualen, og stilt inn kamera etter beste evne så måtte jeg jo teste det litt.... Måtte jo se om bildene ble så bra som de lovet... Ser ut at det snakker sant, og de bildene som ikke ble så bra skyldes nok fotografen selv....!!
Først tok jeg en runde inne for å teste macrofunksjonen, og bildene ble klare og fine så jeg er kjempefornøyd. Jeg er ganske sjelven på hånda, så jeg tenker at det beste er å bruke stativ når jeg skal macrofotografere heretter.

Jeg trengte noen småting i butikken rett ovenfor, så jeg tok med kamera og tok meg en ekstra runde igjennom skogen for å ta noen bilder der og på veg til butikken. Det var nesten ikke folk ute, bare en kar som var ute å lufta hunden sin, en stor fin sjeferhund. Det var nesten ikke en lyd å høre, bare fuglene som skvattret oppe i trærne når jeg gikk forbi :o))

Nå er det pause i Melodi Grand Prix, som jeg selvsagt må se på... Kvaliteten på låtene var mye bedre i dag syntes jeg :o)) Forrige gang syntes jeg det var utrolig begredelig, og eneste lyspunktet da var The Carburetours. I pausen ser jeg på danskenes MGP jr, hvor det er mange flinke unge :o)) 

Å, Oscar for beste film går til.....

 • 27.01.2012, 22:19I går var det Kick Off i Ingeniørenes Hus, og i forkant hadde alle avdelingene laget en liten film som skulle vises frem. Deretter skulle beste film kåres... Til vår store overraskelse gikk våres film av med seieren, og vi fikk en Oscar statuett. Er den ikke fin?I hele dag har alle gått rundt å kalt avdelingen vår for Hollywood, hehehe!!

Hadde det ikke vært for at de andre stjernene i filmen ikke liker rampelyset noe serlig, ville jeg ha lagt ut filmen på bloggen.Jeg er født uheldig...

 • 27.01.2012, 14:42

Da jeg kom opp i FotoVideo for å hente kamera mitt var det ikke der.... Noen hadde klart å selge det, og da jeg spurte om hvor fort de fikk inn et nytt lilla et så ville det ta vinter og votter. Siden jeg hadde vaklet mellom lilla og grønn, så valgte jeg et grønt et som de hadde på lager.Selv om jeg var uheldig, så kom jeg alikevel bra ut.... For det kamera de hadde i butikken kom med GPS, noe som jeg ikke hadde bestilt, og jeg fikk det for samme pris som det uten GPS... Happy jeg da alikevel :o))Kamera mitt er klar for henting...

 • 27.01.2012, 11:45

Var nettopp inne på Mine sider hos Foto Video, for å sjekke om de hadde satt opp noen leveringsdato på kamera mitt. Til min store glede så er det klar til å hentes i dag, yes yes yes :o))


Minuttene frem til kl 12 når lunchen min starter går så utrolig sakte.... Gleder meg virkelig til å begynne å bruke det, så i kveld blir det, for en gang skyld, å lese bruksanvisningen til punkt og prikke. Kamera må utforskes fra ende til annen, sånn at jeg kjenner alle funksjonene ut og inn. Har ikke alltid vært like flink til det...!! Mange ganger har jeg bare tatt en "snabb" gjennomgang, sånn at jeg kan begynne å knipse med en gang... Så har finessene gått litt i glemmeboka inntil jeg faktisk har behov for dem...

Ute snør det, men det er ikke så veldig kaldt... rundt 0 punktet da jeg dro nedover til jobben på morran i dag.

Ha en fortsatt fin fredag, om det så er på jobb eller hjemme :o))

Fotpleie til slitne ben....

 • 26.01.2012, 16:10

Sitter å venter på at det skal bli min tur til å sette bena i et varmt fotbad. For en gang skyld er jeg tidlig ute, noe som ikke hører til vanlighetene. Jeg pleier som regel å komme halsende i siste liten

Skulle egentlig ha vært på Kick Off på jobben i dag, men jeg ville ikke unngå en deilig fotpleietime. Jeg bestiller jo timene i lang tid i forveien, og hadde jeg måtte ombestilt ville det gått lenge før jeg hadde fått ny time igjen.

I går var jeg hos fysioterapeuten igjen, og jeg ble helt utslitt etterpå. Satt innpakket nesten hele kvelden, omkranset av to puser som gjorde alt for å varme mammen sin, hehehe....

Da var det min tur....

Mørbanka kropp....

 • 24.01.2012, 11:56

I går var jeg altså hos fysioterapeuten til første behandling på nesten et år.... Var det behagelig, NEI DEFINITIVT IKKE...!!! Når behandlingen var ferdig ble kroppen min helt utslitt, og satt for det meste å bare sløva resten av kvelden.

Når jeg våknet i dag følte jeg nesten at jeg hadde fått juling, så mørbanket føltes kroppen min. Jeg syntes ikke han var så brutal heller, men han trykket på noen bestemte punkter som virkelig hadde effekt. Jeg må nok regne med å ha noen behandlinger innen armen fungerer som den skal igjen... Sist gang den dovnet bort som den gjør nå endte jeg opp med en sykemelding, som varte i 11 måneder. Det prøver jeg febrilsk å styre unna denne gangen.

Det er ikke noe morsomt å gå sykemeldt helt eller delvis over lengre tid... Man går glipp av en hel masse som skjer på jobben, og når man er der får man jo ikke gjort halvparten av de tingene man syntes man burde. Selv om jeg ikke burde ha det, så går jeg rundt med dårlig samvittighet hele tiden å innbiller meg at alle mener at jeg burde gjøre mer...!!

Forhåpentlig så har jeg kommet til behandling såpass tidlig denne gangen at jeg slipper å bli sykemeldt, krysser fingrene!!

Fysioterapeuten i morgen.....

 • 22.01.2012, 23:43

Jeg hadde nesten gitt opp håpet om å høre fra fysioterapeuten, om en time til uka. Så i kveld fikk jeg en melding fra ham om at det var ledig time i morgen kl 15:00. Vi skal egentlig si fra en dag i forveien på jobben når vi skal til lege o.l., men det får ikke hjelpe denne gangen.


Armen og skulderen min er helt gåen, og i dag har den vært mer doven enn ikke. Det er aldrig likt noen gang, noen ganger dovner den når armen viler på bordet eller så neste gang gang når den bare ligger på armlenet til stolen. Det er jo til å bli sprø av.

Det blir nok en smertefull time tenker jeg... Den første på veldig lenge pleier å være det, og noen blåmerker følger oxo med, hehehe!! Ikke det at han er veldig brutal, men jeg får veldig lett blåmerker...

Pusene har allerede tatt kvelden, og nå tenker jeg at det er på tide at jeg gjør det sammen :o))Balkongtilværelse...

 • 22.01.2012, 13:35

Det var så fint vær på formiddagen i dag, at jeg tok på meg vinterjakken min og satte meg ut på verandaen for å spise frokost. Høres kanskje vilt ut, men sola skinte og det var faktisk ganske deilig. Pusene føyk ut som to grå streker med det samme jeg åpnet døra... De har ikke vært ute på en stund, så dette var luksus.


Ski og turfolket var i full aktivitet, og gikk med raske skritt oppover gata for å komme seg i Østmarka. En av inngangene til marka ligger rett ovenfor, så det er ganske stor trafikk forbi her på sånn "fine" vinterdager som i dag. Selv har jeg ikke hatt ski på beina siden 1991... Foretrekker å gå tur uten når sant skal sies.

Det har kommet ganske mye snø, og brøytemannskapet har vært flinke med å holde gater og fortauer rene for snø... Da starter jo jobben for de som parkerer bilene sine i gata. De må jo grave dem frem, og det er like fornøyelig å sitte å se på dem hver gang. Noen eier ikke spade, og står å sparker snøen vekk..., for så å stå å spinne på samme flekken uten noe håp om å komme seg ut, hehehe!!! Han jeg så på i dag hadde spade, men han spadde ikke så mye at han ble svett av det. Bilen skvatt nå ut etter at han bånntrådde gassen...!!


Etterhvert ble det for kaldt å sitte ute på balkongen, så jeg trakk inn i varmen igjen å foran PC'n... Pusene hadde gått inn for lenge siden, og jeg tror nok at de syntes at det var litt kaldt de oxo. Nå kozer jeg meg med en varm kopp kaffe, og et par Freia Melkesjokoladekjeks, mmmmm de er gode :o))


Foresten er det noen som vet hvor man kan få tak i en sånn boks som det er bilde av på kjekspakken?? Jeg vet det finnes, men har ikke klart å få tak i den noe sted.

På tide å samle sammen alle mus, reker og rotter som kattene har slengt rundt i heimen, og så ta en flat tango med støvsugeren... De har slåss så hårballene fyker, så jeg føler at det er kattehår overalt...http://www.sky.fm/

Svensk Ingen grenser deltaker døde....

 • 21.01.2012, 11:26

Når man leser denne oversikriften i VG, så kan det virke som om det skjedde under programmet... Sånn var det jo ikke, men det ser man først når man leser resten av historien.
Den 26 år gamle Madelen Lundgren døde i en rideulykke etter at tv-serien var ferdig, og noen uker før premieren. Det er jo veldig trist og tragisk, når en ung jente dør så tidlig... så lenge før sin tid!!

Overskriften får deg som jeg sa over, til å tro at det skjedde under den strabasiøse ferden. Jeg måtte jo selvsagt inn for å lese mer om saken for å finne ut hva som har skjedd. Dette er et godt eksempel på hvor viktig det er med en god overskrift for å få lesere til historien man vil fortelle. 

Det skjer omtrent daglig når man går forbi en avis eller et blad (bl.a. Se og Hør), at en sensasjonell oversikrift skriker til deg og du bare må kjøpe det for å lese historien. Så kommer skuffelsen, og følelsen av at man har kastet pengene ut av vinduet, for historien bak er gammelt nytt, slettes ikke så dramatisk eller rent av bare kjedelig.

Jeg kjenner at jeg har noe å lære av dette, for jeg er ikke så kreativ med mine overskrifter her på bloggen....!!!Kong vinter har kommet til Oslo....

 • 21.01.2012, 10:06

Jeg våknet tidlig i dag, allerede 07:30, men syntes det var litt vel tidlig å stå opp så jeg prøvde å få sove igjen. Det skjedde ikke for jeg var vist ferdigsovet, og tilslutt sto jeg like godt opp. Pusene mjauet å fløy rundt beina på meg, og da jeg kom på kjøkkenet skjønte jeg hvorfor..... Det var tomt for mat i skåla..., det syntes de lite om!!

Ute har Kong Vinter tatt grep om naturen, og snøen laver ned... Det blåser oxo endel så det fyker godt rundt hushjørnene, og jeg var glad jeg hadde dratt igjen jakka mi da jeg var ute med søppel til morran. Snøen legger en demper på alle lyder, så det blir så stille at man føler at man bor langt ut på landet.

I går kveld når jeg lå lettere henslengt i godstolen klarte jeg å sovne, ganske tidlig på kvelden, og våknet kl 03:13 helt fortumlet. Jeg hadde jo planer om å få med meg Skavland, Graham Norton + Mord og Mysterier, men alt det kom og gikk uten at jeg våknet. Rusla halvvåken rundt å slo av alt lyset i heimen, for så å ta et mageplask i senga. Det var vel derfor jeg var så veldig våken og opplagt når jeg våknet 07:30 i dag morges, hehehe!!


Lunch på Santinos i dag....

 • 20.01.2012, 14:47

Forrige dagen avtalte Terje og jeg at vi skulle spise lunch sammen i dag, og da ble det jo selvfølgelig at vi gikk på Santinos. Dels for at det er i samme bygget som jeg jobber, og så har de knakandes god mat der.

Det var så kozelig å møtes igjen, for det er vel over en måned siden vi sist så hverandre. Vi skravla så fælt at jeg glemte både tid og sted.. Lunchen ble nesten på 1,5 time... å huff a meg!! Nei da, det gikk greit det, hehehehe!! Det er jo ikke vær dag jeg tar så lang lunch :o))

Ååååå, det er godt det er freddan' i dag.... Jeg lengter etter å komme hjem å slenge kroppen inn i joggebuksa!!

Denne hælja skal jeg gjøre absolutt minst mulig, kanskje ta en aldrig så liten flat tango med støvsugeren i morgen... Ellers bare nyte og koze meg hele helgen igjennom, sier jeg nå.... Det blir aldrig helt sånn, hehehe!!Fengslende.....

 • 19.01.2012, 21:14


En kvinne våkner en natt og oppdager at mannen ikke ligger i sengen sin.
Hun tar på seg morgenkåpe og går ut på kjøkkenet. Der sitter mannen og
stirrer ned på en kopp rykende kaffe. Han ser ut til å være i dype tanker.

Hun ser på at han tørker en tåre fra øyekroken og tar en slurk av kaffen...

Hva er det som er i veien, kjære, hvorfor sitter du her på denne tiden av natten?
Mannen ser opp fra kaffen...

Husker du for 20 år siden, da du var bare 15?
Kona blir rørt til tårer over at han kan være så følsom...
Selvfølgelig gjør jeg det, kjære.

Mannen trekker pusten. Ordene kommer ikke lett...

Husker du at din far tok oss i baksetet på bilen min mens vi elsket?

Jeg husker det også, sier kona mykt..

Husker du at han skjøv ei hagle i ansiktet på meg, og sa at jeg hadde valget
mellom å gifte meg med deg eller tilbringe 20 år i fengsel?

Det er klart jeg husker.

Mannen trakk et dypt sukk..

I dag ville jeg sluppet ut
Pentax Optio WG-1

 • 19.01.2012, 11:35

Etter å ha vurdert og studert og tenkt noen dager, var jeg nettopp inne på FotoVideo og bestilte meg nytt fotoapprat. Et av den sorten som faktisk tåler litt.
Kamera er vannfast til 10 meter, og tåler å ramle i bakken... Det tar klare fine bilder, om det så er på nær eller fjern. Har vært på jakt etter et sånt en stund. Noen ganger er det så greit å ha et kamera som man ikke bør å være så redd for.... Ikke det at jeg har tenkt til å hive det i bakken, men.....

Fikk melding fra Posten til morran i dag at pakken fra Dolche Gusto med kaffen min var kommet... Jeg fikk ikke hentet den da, men jeg skal gjøre det på veg hjem... noe som betyr at jeg ikke kan sitte lenger enn til kl 16 i dag.

Ha en fin dag videre :o))

DVD fra BBC kom i dag :o))

 • 18.01.2012, 21:25

Jeg var jo en av de heldige som vant en DVD fra BBC i konkuransen her over jul... Var veldig spent på hva slag DVD jeg kom til å få, har jo sett mange av de britiske komikerne på BBC Entertainment de siste måneden. Jeg må alltid ha en dose med det hver kveld.


I dag ramla DVD'n ned i posten, og de var en med Lee Evans. Jeg har ikke sett så mye til han, men han er vist ekspert på å vrenge fjeset sitt i erkelige grimaser og går som John Cleese, hehehe!! Gleder meg til å sjekke ut den :o))God morgen...

 • 18.01.2012, 07:22

Allerede midt i uken, og jeg er for en gang skyld ikke så veldig trøtt. Klarte nemlig å komme meg i seng før kl 23:30 i går. Det er noe som ikke skjer hver dag akkurat.

Pusene er oxo i full fart nå til morran. De har allerede trimme rundt hele heimen i em forrykende fart. Ikke så lurt å være i veien når de kommer stormende, hehehe.

Vinja lå rett ut i fanget mitt i evigheter i går. Hun sov ordentlig hardt å brøy seg ikke om at jeg rørte på meg. Hun dro bare  pusten tungt et par ganger og snudde seg litt.

Oops... er klokka så mye, da må jeg snu meg rundt å komme meg på jobb. Ha en riktig god dag.

Var hos legen i dag...

 • 17.01.2012, 15:57

Jeg har gått å suttret over smerter i venstre skulder og arm noen uker nå, og det har jo ikke blitt noe bedre... I dag morges ringte jeg til legekontoret, og fikk time 11:30 hos fastlegen. Det ble raskt konstatert en betennelse i skulderen, og han ville sykemelde meg 50%. Siden jeg nettopp har kommet tilbake på jobb igjen etter en ukes sykemelding, sa jeg nei!!!

Akkurat det angrer jeg litt på nå, for nå holder hånden og fingrene mine på å dovne bort... Det er både vondt og ubehagelig!! Grunnen til at jeg sa nei, er at vi har to på ferie ut denne uken å da blir vi så få... Dessuten blir jeg så stressa av å jobbe 50%, for jeg syntes ikke at jeg får gjort noen ting. Jeg bestemte meg for å prøve å bite tennene sammen ut denne uka, og se hvordan det går.

Jeg gikk egentlig til legen for å få en rekvisisjon til fysioterapi, og det fikk jeg oxo, sånn at jeg kan begynne med litt behandling på denne hærsjens skulderen. Jeg har ikke hatt sjangs til å ringe fysioterapeuten for å bestille time i dag, så jeg får gjøre det med en gang jeg kommer på jobb i morgen.

Nå går jeg hjem for å vile den så ømme og omtalte skulderen :o))

God morgen!

 • 16.01.2012, 07:30

Da var mandagen her igjen med nye muligheter. Den startet med at Ronja kastet opp på kjøkkemgulvet, men det bar raskt å vaske opp. Hun hadde spist for mye tørrfor kunne jeg se.

Det blir en ny uke med møter og annet snaks å fordrive tiden med, og med det må jeg hive meg rundt å komme meg avgårde.

Ha en fin mandag.

Oops, i did it again....

 • 15.01.2012, 22:52

Som jeg fortalte før jul, så fikk vi en julegave av borettslaget... En flott Azalea som var full av blomster, og jeg fikk jo panikk for jeg er ikke noe flink med planter som har blomster.


Hele tiden har jeg vannet den jevnlig, eller druknet den som mamma gjorde, og det så ut til at den skulle klare seg.. Til morran i dag var det et sørgelig syn som møtte meg... Omtrent alle knoppene var tørket inn, og det var oxo en god del andre brune blader. På bilde over har jeg ristet av det meste av de tørre bladene... Nå i kveld har den blitt enda brun og tørr i blomstene, men vannet har jeg da gjort.. Syntes det er så trist og veldig irriterende at jeg aldrig skal klare å holde liv i Azaleane jeg får. Hadde store forhåpningene, men det ser dårlig ut denne gangen oxo :o((
Denne kaktusen fikk mamma en gang i 2000, og den har jeg faktisk enda... Den ser kanskje ikke like frisk ut lenger, men den blomstrer fortsatt ganske voldsomt fra tid til annen. Jeg har igjen 3 sånne kaktuser etter mamma, to ikke altfor store og så en diger en som er utgammel. Den har blitt henvist til toppen av fryseren, hvor den faktisk trives ganske bra. Jeg er egentlig veldig stolt av at jeg har klart å holde liv i de alle tre, men jeg er redd den store må pottes om... Det er ikke en lett oppgave, og jeg gleder meg ikke.....!!
Festlighetene fortsetter...

 • 15.01.2012, 16:05

De kongelige har satt seg i kirken, og når jeg ser på dem ser de ut som om de kanskje skulle ha vært et annet sted... Akkurat som mange av oss andre når vi "må" i kirken, et sted jeg ikke går altfor ofte selv.


Barn, svigerdatter og barenbarn sitter parate og venter på at dronningen og gemalen skal skride inn i kirken. Etterkommerne begynner å bli mange, med 3 barn og en snart her til Joakim og 4 barn til Fredrik.


Dronning Silvia og Kong Carl Gustav før gudstjenesten... Så netteopp et klipp av han mens presten snakket, og da så Carl Gustav ut som om han snart skulle sovne, hehehe!!
 

Dronning Sonja og Kong Harald... Dronningen er i livlig samtale med Silvia, som sitter på raden bak dem i kirken.


Mette Marit ser skikkelig morsk ut der hun sitter å hører på Haakon, som skravler i veg. Hun var så alvorlig i ansiktet at man skulle nesten tro det var en begravelse de var i, hehehe!


Det var ganske livlig aktivitet på benken der småprinsene satt, og det så ut som om de hadde det riktig så morsom der de holdt på. Med det samme fanfaren gikk før regentparet gikk inn, skvatt de til og satte seg pent og rolig.


Prins Henrik og Dronning Margrethe... Som Carl Gustav så Henrik ut til å kjede seg glugg ihjel, og som alltid er taket veldig spennende. Han sitter iallefall ganske ofte å ser oppi der, hehehe!! 

Tidligere i dag var en eller annen moteekspert i DR studiet, og han uttalte seg om noen av kjolene. Han var veldig begeistret for Sonjas sterk rosa kjole med de lange armene, og pratet ganske mye om den. Silvias kjole, oxo rosa, sa han ikke så mye om!!

Nå kom jeg på hvorfor mange av de kongelige ser så trøtte og uopplagte i dag... De festa jo til langt på natt, og da er det ikke alltid like enkelt å se fresh og fin ut, hehehe!!


Jeg vant...

 • 14.01.2012, 22:01

Så gøy, jeg vant i konkuransen "Le og vinn en dvd fra BBC"... Vet ikke når det ble postet, men oppdaget det først nå. Jeg vinner jo nesten ingenting lenger, så dette syntes jeg er gøy :o))
"Viagra"

 • 14.01.2012, 21:23

Gubben hadde kjøpt seg en boks viagra, og den gikk i gulvet så pillene trillet ut over.
Husets papegøye fløy rundt og spiste alle den fikk tak i, og det varte ikke lenge før reaksjonen kom.
Gubben tenkte han fikk legge papegøyen i fryseren for å kjøle den ned litt, og som tenkt så gjort.


Gubben glemte bort papegøyen, og først noen timer senere lettet han nervøst på lokket til fryseren.

Der så han en svett og sliten papegøye som jobbet som en gal, og den tittet opp på gubben og sa:

"Vet du hvor jævlig det er å komme inn mellom bena på en dypfryst høne?"
Hipp...hipp...hurra...hurra...hurra!!!

 • 14.01.2012, 20:37

Kvelden har senket seg og jeg har inntatt min plass foran tv-skjermen for å glane meg igjennom kveldens utvalgte programmer. Valgets kvaler, hmmm... skal jeg se på Spellemannsprisen på NRK eller skal jeg se på festforestillingen på DR 1.


Det er i dag 40 år siden Dronning Margrethe tok over tronen i Danmark etter farens død. Har sittet å sett på at festlighetene i hele dag... Da hun kjørte igjennom Strøget til Rådhuset i gullvognen, som ble trukket av 4 hvite hester. Dronning Sonja og Dronning Silvia kom begge i sterk rosa, nydelige kjoler. 
Det begynte å bli tomt for kaffe i lageret mitt, så da jeg dro ut i dag bestemte jeg at det skulle fylles opp igjen. Var på flere steder uten at de hadde alle de sortene jeg skulle ha, så da bestemte jeg at jeg istedet skulle bestille på nettet. Det er jo egentlig så greit å bestille på Dolce Gusto, og så er de utrolig kjappe til å sende det ut. Det jeg har bestilt i dag, har jeg nok allerede på tirsdag tenker jeg...!!


Siden jeg bestilte mer enn 3 enheter fikk jeg oxo med en termokopp i grønn... Jeg har en lilla en fra før, som jeg fikk i sommer. De er helt greie, men holder nok ikke like godt på varmen som Bodum sine kopper :o))


Var på A-Møbler i dag, og kjøpte meg en svart Bermuda stålampe. Glad og fornøyd over kjøpet dro jeg hjem for å montere den sammen.... SÆRLIG!!! Jeg vet ikke hva slags idioter som har med forpakningen av lampa, men IDIOTER er de i allefall. For det fulgte med en pose med skruer og verktøy, og i denne posen var det 4 luftehull... DISSE LUFTEHULLENE VAR STØRRE ENN SKRUENE, og før jeg hviste ordet av det hadde jeg mistet skruene ned i mitt langhårede teppe, GRRRRRRRRRRRRRR!! Jeg lå på magen i 20 minutter med lommelykt å leita etter dem, UTEN å finne dem. Nå ligger lampa igjen nede i esken, og der blir den liggende til mandag hvor jeg har vært på A-Møbler å skivet ut nye skruer fra dem!!!

Nå kjenner jeg at jeg hisset meg kraftig opp..., litt for mye egentlig!!

musicnodes

Medwyn Goodall: Medicine Woman


På tide å synke tilbake i godstolen og la seg underholde av tv'n resten av. Ender vel opp med å hoppe litt hit og dit, som jeg pleier å gjøre, heheheBokettersyn....

 • 14.01.2012, 16:22

Synagogen fikk bokettersyn, og en striks mann fra skattekontoret kom inn. Han fikk med seg rabbien rund, og stilte en haug med intrikate spørsmål.

 • Ser dere køper mye talglys, hvor blir det av det som renner ned på bordene?
 • Jo, sa rabbien, det samler vi opp og sender tilbake til lysfabrikker, så får vi en gratis eske med lys en gang om året.
 • Dere kjøper veldig mye brød oxo, hva gjør dere med alle smulene?
 • De plukker vi opp og sender tilbake til bakeriet, så får vi en kasse gratis brød en gang i året.


Bokormen leter videre, finner ingenting å sette fingeren på, men må gjøre et siste forsøk.......

 • Men hva med alle forhudene etter omskjæringene, hvor blir de av????
 • Snedig at du spør om akkurat det, sier rabbien, de samler vi opp og sender til skattekontoret, og en gang i året sender de oss en komplett kødd!! Frisørdamen

 • 14.01.2012, 10:50

Nå sitter jeg her med håret godt innsmurt med hårfarge. Etterveksten så ut som en autostrada oppe hode, så nå var det på tide igjen.

Hvis det blir noe skrivefeil så beklager jeg, men det er ikke så lett når jeg ikke har brillene på.

Ute er det em klar dag, og det ser jammen ut til at sola skal komme fram oxo. Det var et par kuldegrader da jeg sto opp. Inmem jeg dro var det nesten pluss....

Det er litt kjedelig å sitte å vente på at fargen skal gjøre sitt. Jeg blir alltid så rastløs... Får prøve å konse meg det som skjer utenfor.

Ha en fortsatt fin lørdag... Blogges!

Våken og mer opplagt....

 • 12.01.2012, 11:33

Til tross for at jeg nok ikke fikk lagt meg så tidlig som jeg hadde trengt, så føler jeg at både hode og kropp er mer våken og opplagt enn jeg var i går. Da var det som om jeg hadde ulldotter i hode, og kroppen var helt vissen.


Jeg trodde det skulle bli møte her på jobb i dag oxo, men heldigvis ble det flyttet til neste uke. Det var så godt å ha en hel dag hvor man kunne få sitte relativt i fred å jobbe.... Det har blitt lite av det hittil i uka!!

Akkurat nå sitter jeg alene på kuben, da en er på møte og de andre tre er til lunch..... Selv tenkte jeg å ta meg en tur ut i lunchen, og ned til Claes Ohlsson på Oslo City. Jeg kjøpte meg noen nye lamper og lampeskjermer på CO på Bryn, men de hadde ikke like. Er ikke helt fornøyd med den ene av de jeg kjøpte, så jeg skal ta en tur på Oslo City for å se om jeg kan finne maken til den jeg faktisk liker.

Oslo by er innsvøpt i et teppe av grå skyer i dag, og iflg nyhetene til morran i dag skulle det komme snø tidlig på dagen. Hittil har jeg ikke sett noe til snøen, og helt ærlig så håper jeg ikke at jeg gjør det heller. Gradene ligger på ca +2,5 C.


Da må jeg vel snu meg rundt å komme i gang med jobben igjen, blogges!! Ha en fortsatt fiiiiiiin torsdag :o))

Jeg fryser....

 • 11.01.2012, 22:56

Helt siden jeg kom hjem fra jobben har jeg vært frossen. Jeg har ikke blitt sjuk igjen, men er så trøtt å sliten etter en lang dag på jobben. Det er vanskelig å komme i normalt gjenge igjen. Jeg legger meg altfor sent og så opp grytidlig opp igjen, og kroppen er ikke helt med på det.

På morran var det et ordentlig grisevær, med tjukk tåke. Det letta heldigvis på formiddagen, og da jeg tok meg en tur ut i lunchen var det lnallvær :-) Siden jeg var så trøtt var det godt å komme ut å lufte seg.

Pusene dilter etter meg hele kvelden, og så fort jeg går på kjøkkenet sitter de klar på kjøkkenbordet. De håper at det skal komme noen godbiter ut fra skapet. Det skjer ikke hver det, men de håper jo, he he!

Hele denne uka har det og er det fullboket med møter. Det er ikke en dag hvor det ikke er noe, men heldigvis er det ikke så lange møter. Det blir like hektisk neste uke....

En varm kopp kaffe tror jeg vil gjøre susen nå. Ha en fortsatt fin onsdagskveld.

2. arbeidsdag i det 2012

 • 10.01.2012, 11:27

I går ble det jammen dårlig med blogging... Første dag tilbake i arbeidet etter ferie/sjukemelding i 3 uker, og det ble definitivt ikke noe latmannsliv. Når jeg åpnet mailen min ble jeg blendet av side opp og ned røde å uleste mailer. Hele dagen i går jobba jeg på spreng med å komme meg igjennom alle sammen, men det gikk jo ikke. Men i dag klarer jeg det, jippi :o))

For et snøvær vi fikk i går.... Det var ikke det jeg helst ville ha hatt, men jeg har vel ikke noe å si i den saken hmr!! Det var ganske glatt å kjøre hjem fra jobb, men folk var flinke med å holde avstand å kjøre ordentlig. Ingen fartsidioter å se da.

I dag føler jeg at hode mitt er på plass, og klarer å ta inn informasjon.. Det må som regel en dag til før man klarer å komme seg i gjenge igjen etter å ha vært borte så lenge. Syntes nesten vi har mer å gjøre nå enn før jul, noe som er ganske uvanlig men det egentlig ganske greit. Da kommer man seg fortere i gang igjen... Jeg har vært med om at de første par ukene i januar har vært døde, og vi har sittet og tvinnet tommeltotter (det var en stund siden).

Pusene så rart på meg både i går og i dag da jeg strøyk ut døra før det ble lyst... Dette var noe uvante greier, hva i all verden skulle jeg ut å gjøre så tidlig, hehehe!! Vel hjemme igjen i går klatra de omtrent oppover buksebeina på meg for å få koz..., gjensynsgleden var med andre ord STOOOOR, hehehe!! Hadde det vært opp til dem, så skulle jeg nok helst ha gått rundt å dullet med dem dagen lang, men det går jo ikke... Blir lite penger ut av det på kontoen!!

Ha en fortsatt fin dag, blogges :o))

Strykebrettet er pakket bort...

 • 08.01.2012, 22:22

Nå har jeg vært på beina det meste av dagen, og stått ved strykebrettet å strøket gardiner og duker... Armene min skriker i smerte etter å ha hengt opp gardinene. Kjenner at det skulle jeg helst ikke ha gjort. Betennelsen i venstre skulder og arm har virkelig blusset kraftig opp igjen. Akkurat det passer ikke så bra nå som jeg skal begynne på jobben igjen i morgen!!!

Etter å ha holdt på en stund ved strykebrettet var jeg nødt til å ta meg en liten pause. Siden det var så fint vært ute, tok jeg med meg en kopp kaffe ut på balkongen. Sola stekte så deilig på vinduene, så det ble ganske varmt og godt der ute. Pusetassene kom oxo strykende når jeg satt meg... De hoppet opp på klatrestativet sitt, og la seg rett ut i sola å koza seg. Det var så deilig å sitte der at, og jeg ble så døsig av sola at jeg nesten holdt på å sovne.

Det var flere som kastet ut jula, og for ikke å snakket om juletrær i dag... Det kom noen susende forbi når jeg satt ut, og det var voldsom aktivitet i trappeoppgangen tidligere i dag. Vaktmesteren får nok litt å gjøre i morgen med å kjøre vekk alle trærne tenker jeg. Han kommer nok til å ta utetrærne våre oxo, men det syntes jeg er litt tidlig. Det blir jo så mørkt når han tar de vekk :o((

I morgen er det tilbake på jobben igjen, og jeg vet ikke om jeg gleder eller gruer meg... Det skal bli godt å komme i gang med hverdagen igjen, men tanken på å måtte legge seg tidlig å stå opp tidlig er ikke noe jeg ser frem til akkurat... Jeg har selvsagt klart å snu døgnet mens jeg har hatt ferie og vært sjukemeldt, og det byr på problemer nå man skal begynne å jobbe. Tenker at jeg kommer til å være ganske trøtt i hele i morgen... Får fylle på med masse kaffe utover dagen, så går det nok greit :o))

Nå vil ikke venstre armen min mere, den er så smertefull at det er nok best å la den få slappe av til i morgen.

 

God formiddag :o))

 • 08.01.2012, 11:24

Ute er det en fantastisk flott vinterdag, blå himmel, sol og et par kuldegrader.... Jeg kunne vært foruten snøen, men det er tross alt vinter så det får jeg vel leve med, hehehehe!!

Det var så deilig å komme seg ut blant folk i går, og få lufta seg litt... Når jeg kom til Lørenskog møtte jeg Anne og Sven Erik som akkurat hadde vært på Black Design, og som var på veg hjem. Anne og jeg hadde ikke fått skravla på noen dager sånn ordentlig i allefall, så hun ble med meg inn igjen.


Jeg kjøpte meg noen nye glass hos Black Design til stua, hvor jeg har bestemt at temaet skal være sort og lilla en stund fremover. Kunne kanskje ha tenkt meg at glassene kunne vært noe lysere i fargen, men det blir fint når lysene tennes i disse oxo.


Det ble nye løpere til sjenken, kaminen og komoden... Så glemte jeg helt at jeg oxo skulle ha til bordet, men akkurat da jeg skulle se etter det skjedde det så mye rundt meg at det bare forsvant. Dukene over har mer liv i seg enn de ser ut på bilde, for det er vevd inn en tråd som får de til å skinne.


Jeg hadde egentlig lyst på lilla gardiner oxo, men de hadde ikke... Det gjorde egentlig ikke så veldig mye, for jeg har oxo gått å sett på disse svarte. De er maken til de røde som jeg har hatt hengende oppe nå til jul. Siden de er såpass gjennomsiktige blir det ikke så mørkt i stua alikevel.

Før jeg dro ut i går ventet og ventet jeg på at posten skulle komme for å se om filmene mine kom, og som et under gjorde de det. Sjelden at jeg får pakkepost på lørdagene, som regel kommer de først på mandagen.


Jeg fikk melding på torsdagen at boka jeg hadde bestilt, Solisten om Kim Larsen, hadde kommet så da hentet jeg den samtidig. Gleder meg virkelig til å lese den, bare digger "Lune Larsen" hehehe!! Hver gang jeg nevner for noen at jeg liker Kim Larsen, så er første uttalelsen.. jammen han er jo så stygg og har så stor munn... men jo da han synger bra. Hvilken rolle spiller det egentlig hvordan han ser ut?? Liker man personen for musikken er det vel det som teller, ikke sant??

Nå står støvsugeren, støvkluten og strykehjernet å roper på meg... Er vel på tide å komme i gang, hvis jeg skal bli klart med alt i dag... I morgen er det nemlig jobb igjen, og da blir det ikke gjort noe innen neste helg... så godt kjenner jeg megselv.

 

Tidlig opp, ja veldig...

 • 07.01.2012, 10:37

Det hjelper ikke å ha gode forsetter om å stå opp tidlig, når man sitter oppe til langt på natt for å se på film... Nå ja, jeg er da oppe nå og skal snart løpe inn i dusjen om litt.

Hver morgen som jeg kommer ut på kjøkkenet er jeg like overrasket over at Azalean lever... For snart 3 uker siden fikk alle beboerne (220 leil) julegave av styret, nemlg en Azalea. Jeg fikk helt panikk, for hvis det er en plante jeg er ekspert på å ta livet av så er det den. Denne gangen har jeg hvert flink til å drukne den jevnlig, og det har nok gjort susen, hehehe!! Den er fortsatt zellet med blomster, og ser ut til å stortrives der den står på kjøkkenbordet :o))

Ute snør det lett i dag, og gradene ligger såvidt under 0 punktet...

Formen er faktisk ganske bra i dag, for første gang på lenge, og det tenker jeg å utnytte ved å dra en tur til Lørenskog og Black Design. Det klør i kroppen etter å komme ut blant folk å være litt sosial igjen :o))

 


Julepynt og juletre pakket ned...

 • 06.01.2012, 14:24

Nå måtte jeg bare sette meg ned å ta 5 min., før jeg begynner å bære all pynt og stas opp på loftet.. sutre, 5 etg. opp. Det gikk greit å høste ned alt sammen, og selvfølgelig fikk jeg hjelp av pusetassene. De kom med en gang å tilbød seg å hjelpe til..., serlig med juletreet, som de liker å spise på.

Hadde kanskje tenkt at jeg skulle orke å ta å tørke støv å legge på noen nye duker, men klokka er mange og mer blir den innen alle boksene er kommet opp på loftet. Derfor fortsetter jeg i morgen i stedet... sette klokka til å ringe tidlig sånn at jeg får litt ut av dagen...

Jeg får vel slenge meg rundt å fortsette!! 

Ikke noe å utsette lenger...

 • 06.01.2012, 11:07

Eskene til juletre og julepynt er hentet opp fra kjelleren, og står klar til å fylles opp... Jeg syntes det er litt vemodig å pakke det bort, men jeg vet med megselv så snart det er på loftet så syntes jeg det er godt :o))


Kattene er helt i ekstase, for plutselig kom det inn flere pontensielle lekemuligheter i heimen. De leker med esker å poser, og spretter over alt. Så nå trives de og har det gøy, noe som ikke er vanskelig å se. Halen rett til vers og ørene rett opp. Jeg regner med å få litt hjelp av dem utover dagen, hehehe!!


Det er en ting jeg har lurt på!!! Hvorfor er det så vanvittig dårlig hold de engangsskjeene som følger med til yoghurtene. Nå skjedde det igjen, leddet brettet seg sammen da jeg skulle hente mer fra koppen. Det spruter selvfølgelig ikke rett opp i luften eller på bordet eller noe annet som er enkelt å tørke av... NEI, mitt på genseren min, grrrr!! Siden jeg skal jobbe litt i heimen i dag har jeg ikke på noen fin genser, men alikevel. De kunne vel lage noe som lett lar seg brett sammen igjen etter bruk, men ikke så lett at det ikke går ann å bruke den... Så..., det var godt å få ut litt frustrasjon :o))

Ute er det en fin og klar vinterdag her i Oslo med - 3,5 C, og sola skinner sine svake stråler.. Det blir ikke noe serlig varme av det, men det er lyset som teller akkurat nå syntes jeg.


bbckonk

Det er vel på tide nå...

 • 06.01.2012, 01:20

I morgen er jeg nødt til å begynne med å pakke ned jula, og få den på loftet. Tror ikke at jeg orker å ta alt på en gang, men jeg skal nå pakke ned alt som skal på loftet å bære det opp... Kanskje jeg henter tralla mi ute i bilen, og så setter jeg begge boksene på den. På den måten sparer jeg meg for et par turer.


Så får vi se om kreftene holder til å noe mer etterpå. Det hadde vært godt å få tørket støv og lagt på noen andre duker, men vi får se. Gardinene får henge så lenge... Har nemlig tenkt meg på Black Design for å se om jeg kan finne noen nye, til hele heimen. Det kommer nok ikke til å skje denne uka..


Det er svært sjelden at kattene bryr seg om min mat, de vil heller ha sin egen. Ikke noe er bedre enn det, sier nå jeg. I ettermiddag derimot var det litt anderledes. Det var litt for tidlig å lage seg middag, så jeg fant meg et eple som jeg delte i båter. Satte meg godt til rette i stua for å koze meg å se litt på tv. Vinja satte nesa i været og hoppet opp på bordet å stakk nesa mot talerkenen.

Jeg brøyt opp et par båter å la bort til henne, og da kom jo Ronja oxo å ville ha. DA SKULLE DU HA SETT FORANDRINGEN!! Vinja forandra seg fra en nydelig pus til en bølle. Ronja stakk poten frem for å hente en eplebit, men nei du.. Vinja lappet til henne med poten mitt fjeset, og Ronja ble så overrasket å stoppet opp litt før hun hoppet ned med halen mellom bena. Jeg forsøkte da å ta et par av bitene for å gi Ronja, men da kasta Vinja seg over hånda mi med klør og tenner. (det gikk ikke hull) Hun hadde bestemt at de bitene var hennes og ingen andres.. Så fort jeg snudd ryggen til var hun etter Ronja, og det holdt hun på med en stund. Det roet seg ikke før middagen ble servert, etter det har hun vært som engel....


Sitter å ser på Alan Carr på BBC Entertainment, og jeg ler så fælt at jeg har vondt i magemusklene. Han er bare så vanvittig morsom. Han du ikke sett ham, så gjør det.... du får deg garantert en god latter :o))


Ny header...

 • 05.01.2012, 15:08

Jeg liker godt feer, og fikk lyst til å ha en i headeren min... Problemet var bare å finne en som passet i farger og i størrelse. Jeg kan selvfølgelig endre på størrelsen, men det er ikke alltid at det blir så fint. Jeg fant tilslutt en del flotte bakgrunner på: http://www.fanpop.com/spots/fairies

Hele formiddagen har jeg sittet med nesen klistra til PC'n for, og designsidene på bloggen. Jeg er jo en totalt geek når det gjelder data, og derfor har jeg brukt en del tid på dette i dag. Det å få lastet opp bildet til headeren er jo ikke så vanskelig, men jeg sleit litt med å få riktig størrelse uten at det ble strekt og tøyd til det ugjenkjennelig. Hadde ikke lyst til å endre for mye i malen så den ble altfor stor der heller. Tror det ble ganske bra jeg, syntes i allefall det selv :o))

Det jeg har brukt mest tid var å finne noen nye fonter på nettet. Jeg brukte litt tid på å skjønne hvordan jeg skulle få innstallert dem... Det var ikke like enkelt med et gammelt Word program, men tilslutt fikk jeg det da til. Dette var utrolig gøy, så jeg skal nok lese og lære mer om hvordan jeg skal kan bruke koder for å gjøre endringer o.l.


Vinja har ikke vært fornøyd med at matmora bare har sittet ved PC'n... Hun har flere ganger kommet og mjauet for å få litt koz, og det har jo fått oxo, men det var ikke nok. Da syntes hun ikke det var noe annet å gjøre å finne frem lekemusen sin å ha det gøy med den i stedet, og jeg vet ikke hvor mange ganger hun forsøkte å ta livet av den, hehehe!!

Det er vel på tide å ta en pause fra PC'n, og vile den såre skulderen og armen min... Den blir nok ikke noe bedre av at jeg sitter her å klapprer i vei.

 


Hr. Doktor har sagt...

 • 04.01.2012, 20:28

Etter å ha sovet ca 2 timer i natt, ramlet jeg mer eller mindre ut av senga kl 7 når alarmen uuuuuulte ved siden av hodet mitt. Formen var vel ikke noe å skryte av der jeg snublet inn i dusjen, og den var ikke noe bedre når jeg kom ut igjen heller... sutre!!  For å komme så langt frem i telefonkøen som mulig på Østensjø Legesenter, ringte jeg dit før jeg ringte på jobben. Utrolig nok rakk jeg nesten ikke trekke pusten innen jeg kom igjennom. Fikk time kl 11:30.


Det var få leger på jobb, noe som gjorde at det var lang ventetid. Jeg hadde som sagt time kl 11.30, men kom først inn 30 minutter senere. Det er noe av det verste som kan skje meg at jeg må sitte å vente så lenge... Da får jeg hjertebank og magen begynner å bråke osv. Når jeg først kom inn sa hr. Doktor har sagt at jeg skal være sjukemeldt ut denne uka, og da regnet han med at forkjølelsen hadde dratt sin koz. Jeg nevnte den betente skulderen min, og han skrev ut Ibux til meg som skal ta 3 ganger om dager for å roe betennelsen.

Har sittet å chattet med Terje en evighet, og jeg kjenner godt i den vonde armen at jeg ikke burde ha gjort det. Det verker fra bak i skulderen, og helt ned i fingrene mine... Må skjerpe meg med PC-bruken en stund fremover tenker jeg, ellers kan denne sykemeldingen fort bli lenger enn ut denne uka :o(


Før jeg dro bort på legekontoret satt jeg å kozte med Ronja, og så kjente jeg at hun igjen hadde fått en stor floke i pelsen sin. Hun får dem hele tiden...., jeg har ikke før børstet henne så kommer det en ny en et annet sted. Jeg gikk ut på kjøkkenet, og hun satt ute i entreen å så på meg. Når jeg tok frem børsten å viste den, kom hun løpende å hoppet opp på kjøkkenbordet å la seg ned. Hun var helt klar for en "FULL BODY BRUSH", og mjaet og malte omhverandre når jeg holdt på. Hun er en rar pus!!!

Det var fryktelig glatt å kjøre i dag pga at all den våte snøen på fortau og i gata hadde frosset i løpet av natta. Jeg hadde ingen problemer, men jeg så da en del som hadde det. Det var stort sett inne på parkeringsplassen på Oppsal senter. Ikke noe rart at folk ikke kom noe sted, for det nytter ikke å bånntrå gassen på holka... da ender du opp på stedet hvil!!Jula er ikke helt over...!!

 • 03.01.2012, 14:56

Jeg hører den ene etter den andre fjerner julepynten, men her i heimen skal den stå til 13 dag jul. Dette er gammel tradisjon her, og da feirer vi ut jula først med å ta ned julepynten. Så blir heimen vasket og gjort klar med nye gardiner og duker osv., og så avsluttningsvis et godt måltid... gjerne julemat.


Etter at jeg fikk kattene i 2009 har de sørget for at julepynten har kommet ned tidligere... Det har vært juletreet som har fått gjennomgå, lek med julejuler og forsøk på å klatre i det. Da har mammen funnet ut at hun like godt kunn høste ned alt sammen. I år har pusetassene vært snille jenter å latt pynt og juletre være, sånn nogenlunde i allefall, og da får den være for meg oxo :o))


Nå er alt snoop og knask spist opp, og skapet er tomt for fristelser... Nei, forresten jeg glemte at jeg har igjen litt sjokoladekake i kjøleskapet etter bursdagen min. Den er sikkert like god, ville jo være synd å kaste den...., en saftig kake med deilig sjokoladetrekk på toppen.

Det jeg egentlig hadde tenkt å si at når det ikke er mer fristelser igjen i skapet, er det på tide å komme seg opp av godstolen å få kroppen i form igjen... vel alt er relativt!! Et av mine nyttårsforsetter var at jeg skulle melde meg inn igjen på helsestudio, og begynne å trene sammen med en venninne på Skårer. Har man noen å gå sammen med, så blir det til at man avtaler å gå sammen å da går man selv om man føler at man ikke har lyst. Etter hvert som man kommer i gang så blir formen bedre, og det blir ikke et ork å komme seg til studio :o))


Jeg har bestemt meg for å spise mer vegetarmat i 2012. Dette har jeg gjort før, som et veddemål, og jeg lærte å lage meg mye god mat av grønnsaker, bønner o.l. Jeg laget meg noen skikkelig gode bønnekaker, som jeg spiste i stedet for kjøttkaker og hamburgere. Det var en spennende reise i vegetarkokebøkene, som jeg gjerne tar om igjen :o))


I går kveld syntes jeg at formen min var ganske bra, og hadde egentlig bestemt meg for at jeg skulle prøve meg på jobben i dag. Da klokka ringte til morran i dag, kjente jeg at det ikke kom til å skje. Jeg ringte sjefen å ga beskjed om at jeg ble hjemme en dag til. Burde jeg ha tatt meg en tur til legen, tja kanskje det.... Vi får se hvordan formen min er i morgen tidlig, er den ikke bedret seg til da ringer jeg nok å får en time..........


Mot min vilje har jeg blitt hekta på å spille Castlevill... Jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle bli dratt inn i noen av disse spillene på Facebook, men så ble nysgjerrigheten min pirret da jeg så noen av vennene holdt på med det. Så fort jeg kom inn, ble jeg revet med å man skulle bygge både det ene og det andre... Vet ikke hvor lenge jeg satt, før jeg endelig klarte å rive meg løs.


Vinja syntes det var litt trist å ligge i stua på klatrestativet, når jeg satt ved PC'n i rommet ved siden av. Hun ville ha litt koz, og se om jeg klarte å skrive riktig, uten altfor mange skriveleifer... Når det blir for kjedelig, så hjelper hun til med å trykke på tastetene til PC'n og da skjer det jo så mye gøy på skjermen. Mammen syntes ikke det er like gøy, men det bryr ikke Vinja seg så mye om hun, mjauuuuuuze!!

Ha en fortsatt fin tirsdagsettermiddag, blogges :o))Første arbeidsdag i 2012.... NOT!!

 • 02.01.2012, 12:16

Jeg kjente allerede seint i går kveld at det ble hjemmetilværelse for meg i dag... Denne forkjølelsen har virkelig fått et ordentlig grep om kroppen min, og har definitivit ikke til hensikt å slippe taket riktig enda :o(( Jeg burde vel egentlig ha kommet meg til legen, men jeg vet jo hva han kommer til å si... Holde meg inne, drikk masse og spis febernedsettende.


Hele barndommen min har bestått av minimum en influensa i året, og på bakgrunn av det så tror jeg ikke at det er det jeg har fått. Kroppen føles helt anderledes når influensaen flytter inn. Nei, her er det snakk om en skikkelig seig forkjølelse å mot den finnes ingen annen medusin enn å holde seg i ro og drikke mye.. Jeg blir hjemme fra jobb i dag og mest sannsynlig i morgen, så få jeg ta en ny status på onsdagsmorgen. Er jeg ikke bedre så blir det et legebesøk!!!

   

Oslo er akkurat så tåkete som på bilde over her i dag, minus all snøen. Da jeg sto opp fo et par timer siden var det antydning til sol, men nå er det altså tjukk tåke her oppe på de stormfulle høyder. Gradene ligger på + 2.5 C, men det er ganske kaldt i bakken så den lille snøen som ligger på bakken smelter ikke med det første.


Bloggen fungerer igjen :o))

 • 01.01.2012, 20:51

En god ting kan ikke sies for ofte...: GOD NYTT ÅR ALLE SAMMEN :o))


Trodde ikke jeg var så avhengig av å være inne på bloggen min, men det var jeg vist... Noe jeg først merket når jeg ikke kunne logge meg inn til morran og utover hele dagen. Kjente at jeg ble helt rastløs i kroppen, og fikk nesten abstinenser....!!


Når klokken nermet seg midnatt i går kledde jeg på meg godt med yttertøy, og så nesten ut som om jeg skulle til Nordpolen, for at jeg ikke skulle fryse. Formen var jo ikke så veldig bra akkurat, men jeg hadde lyst til å gå ut på balkongen for å se bedre. Tok med meg kamera for å prøve å ta noen bilder, men de ble ikke så veldig bra... Dette var en av de bedre bildene, så da kan dere jo forestille dere hvordan de andre så ut...


Frøken Ronja sto parat til å bli med på balkongen med en gang jeg åpnet døra. Hun var i ekstase over å komme ut for å se på alt det flotte gnistrende lyset i mange farger. Hun spratt opp på klatrestativet sitt å satt nesten å hoppet... Når noen nedenfor sendte opp noen skikkelige drønere av raketter ble hun derimot veldig redd og ville inn. Hun var snar med å løpe inn når jeg lukket opp døra. Vinja ville ikke ut i det hele tatt, hun satt på dørterskelen til soverommet mitt å kikket forskrekket rundt seg. Når jeg gikk inn og snakket med henne og kozte litt var alt i sin skjønneste orden igjen :o))


Etter at rakettene stilnet slang jeg meg på sofaen for å se på Foul Play med Goldie Hawn og Chevy Chase... Jeg frøys så jeg slag over meg et teppe, og da kom Vinja med en gang. Hun la seg så lang hun var på magen min, og sovna med en gang. Det tok ikke lange tid innen jeg sovna selv heller....


Nå skal jeg vie resten av kvelden til TV'n... Det er en ny serie som heter Body of Proof som begynner 21.30 som jeg tenkte at jeg skulle få med meg, men nå er det Castle å den vil jeg ikke gå glipp av :o))

Ha en fortsatt fin søndagskveld, blogges :o))Kommer ikke på Bloggen

 • 01.01.2012, 15:10

Jeg er litt frustrert, for jeg kommer ikke inn på loggen via PC'n. Når jeg prøver å logge meg inn får jeg beskjed om at profilen ikke eksisterer.

Jeg har sendt mail til support, og de sier at de har tekniske problemer å jeg må bare prøve igjen senere. Det fungerer nå på app'n så da får jeg bruke den så lenge.

Forkjølelse min er litt bedre i dag, for jeg slipper nå å sitte nesa i en klut hele dagen. Feberen er ikke gått noe særlig ned og jeg skifter mellom å fryse og svette.

Ha en fortsatt fin 1. nyttårsdag.

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no