hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Når synet svikter....

 • 28.02.2011, 23:23

Når jeg åpnet konvolutten som kom i posten i dag, skvatt jeg himmelhøyt...  En regning på over 33.000 til tollvesenet??  Min første tanke var, har jeg handlet noe fra utlandet i det siste som jeg må betale toll for??  Selvfølgelig har jeg ikke gjort det, idiot!! Jeg tok på meg lesebrillene, og oppdaget at jeg er en dust, for det var årsavgiften på bilen... kr 3.300,- Sånn er det når synet svikter, og man tror at man klarer å lese uten lesebrillene!!!Hadde helt glemt at den for et øyeblikk...  Den forfaller ikke før 21.03. så det er ingen bråhast med å betale den enda. Får vente til jeg får fylt opp bankkontoen med litt lønning senere ut i måneden.

Det er ikke den eneste store regningen som kommer i mars, for når jeg slo på PC'n hadde jeg fått mail fra Hafslund om avlesning av strømmen i morgen. Den forrige regningen var vanvittig høy, og jeg håper inderlig at denne er lavere... har en følelse at den ikke kommer til å være det.  De to første regningene i året er alltid høye, desverre...

Jeg vil så gjerne hekle, men.....

 • 28.02.2011, 11:53

I dag er det overskyet her i Oslo, med - 2,3C utenfor husveggen.  Vaktmesteren holder på for fult utenfor med å frese unna litt snø, og jeg håper inderlig at han har laget litt bedre plass borte ved garasjene.  Ettersom det kommer mer snø, har det en tendens til å bli smalere og smalere å komme inn og ut av garasjen.

Jeg hadde så lyst å hekle litt igjen, men kjente fort at armene mine ikke orket de begelsene...  Orker ikke å sitte helt uvirksom heller, så jeg dro frem loomen min i går for å se om det gikk greit.  Det gjorde det, og da fant jeg ut at jeg prøver å lage et teppe på den måten.Nå ser det ut som et skjerf, men jeg tenkte at i stedet for å lage firkanter som jeg må sy sammen... Ja, da lager jeg heller lange remser, så blir det mindre søm på meg.  Det var jo ikke helt sånn jeg hadde tankt at teppet skulle se ut, men pytt hva gjør det. Hovedsaken er at det blir et lunt teppe.  Hekle kan jeg gjøre når armer og nakke blir bedre..Vinja syntes at garnnøste var spennende å begynte å leke med det, så snart det datt ned på gulvet. Alt som rører på seg er jo spennende, men garnnøster er nå alltid spennende.  Jeg pleier å ha nøstene ved siden av meg i sofaen, og da ligger begge to over beina min å skal leke med tråden.  Det er ikke så lett å få gjort noe, men det går da på et vis.Ronja var mer opptatt av fruktfatet, og spesielt pæren som fant veien til søppelkassen like etter.  Den var på utgåttstadiet, he he. Bare for å ha sagt det, så fikk all frukten en god vask etter Ronjas intense snusing.

I går kveld var formen så dårlig at jeg orket ikke ha på PC'n i det hele tatt...  Nakken slo seg helt vrang og stivnet helt. Det var så stivt at det gikk helt rundt oppe i knollen.  Det er noe bedre i dag, men jeg kjenner at jeg orker ikke for lange tider foran PC'n. Med det samme jeg begynner å skrive, kjenner jeg at musklene begynner å spenne seg...

Nå er det tide for en kopp kaffe, og så skal jeg heie på kombinert-gutta som hopper. Heia Norge :o)

Ha en fortsatt fin dag :o)

Søndag, og en flott vinterdag :o)

 • 27.02.2011, 12:21

Jeg ble vekket av kirkeklokkene til morran i dag, som dundret i vei kl 10, som de pleier å gjøre hver eneste søndag.. Raskt dro jeg opp persiennene for se om tåka hadde reist sin kos :o)  For et vær det var ute, - 0,6C blå himmel og sol.Ganske stor kontrast fra i går, hvor tåka lå helt nede på hustakene. Man blir jo i godt humør bare av det :o)

Jeg satte inn turboen, sånn at jeg fikk vasket og ordnet kattedoen, dusjet selv, sånn at jeg skulle være klar til WM sendingen å gutta sitt skirenn. Nå er de kommet godt i gang, og det blir spennende å se hvordan det utvikler seg:

Kattene har akkurat vært inne i skapet mitt, og alt som sto pent å pyntelig helt nederst ligger utover gulvet. De ville begge inni der, og det gikk jo selvsag ikke helt etter planen, he he!  Bare å sette i gang å få rydda opp etter dem :o)

Ha en fortsatt fin formiddag :o)

Floker i pelsen...., men nå er de borte!!!!

 • 26.02.2011, 23:19

Ronja, min umulius har lett for å få floker i pelsen sin..  Jeg har børstet og børstet...klippet og klippet å endelig klarte jeg å bli kvitt de to som kom igjen på hver hofteben. Den hun hadde i baken har jeg ikke fått lov til å røre.  Har forsøkt gang på gang å bli kvitt den, uten serlig hell.Floka i baken var megastor og lugget nok litt.... I dag tenkte jeg at nok er nok, nå må den bare komme av. Med det samme jeg tok frem saksa begynte hun å småjamre seg og snudde baken unna.  Jeg begynte å klø og koze med henne til hun roet seg, og da la hun seg ned. Med den ene hånden kozte jeg, og med den andre begynte jeg å klippe.  Da var det akkurat som om hun skjønte at hvis hun lå stille å lot meg gjøre meg ferdig, ville alt bli bedre.

Det kjentes ut som om jeg fikk med meg alt sammen, men jeg ville ikke stresse henne mer da....  Vi tar det i morgen tidlig.

Etterpå ble hun verdens største kozeklump, og hun kom å strøyk seg langs bena mine. Ville ligge i fanget flere ganger i løpet av kvelden.  Vanligvis er hun en sånn en gang per kveld pus når det gjelder å ligge i fanget... det holder i massevis. Vinja synes nok ikke så mye om all denne kozingen til Ronja, for det er nemlig hun som pleier å ligge i fanget på kvelden... å dele det er helt utenkelig.  Hun blir litt sjalu, for hun er veldig glad i mammen sin å syntes det er veldig greit når hun kan ha henne for seg selv.Vinja har aldrig hatt så mye som en floke, men så bruker hun veldig mye tid på å pusse pelsen sin.  Ronja er ikke fult så opptatt av det.  Hun vasker å pusser seg jo, men ikke på langnær så mye som søsteren gjør.

Nordlendinger var ikke ønsket i hovedstaden....

 • 26.02.2011, 10:46

Satt å så på en program under WM-sendingen på morran i dag...  Etter krigen var ikke nordlendinger ønsket i Oslo, noe som oxo ble satt inn i boligannonsene. Jeg tenkte er det virkelig mulig at Oslo-borgerne var så diskriminerende?  Det er jo utrolig, for flesteparten av de som bodde i Oslo på den tiden oxo, var jo egentlig ikke derfra selv!!!

Så kom jeg til å tenke på mine egne foreldre..  Mamma kom fra Nord Odal og pappa fra Stange på Hedmarken, og ingen av de snakket dialekt. Mamma slo over når hun snakket med andre Odølinger og familien, men pappa hørte jeg aldrig ytret en setning på hjemtraktens dialekt. Under oppveksten tenkte jeg ikke så mye på det, men i voksen alder så snakket vi om det.

Det var sånn under 2. verdenskrig og etter at man fikk hverken jobb eller husrom hvis man snakket dialekt.  Pappa snakket aldrig om det, men mamma fortalte at det var ikke fint å snakke dialekt.  Hedmarksdialekten var et difinitivt nei, for da ble du sett på som bonde og litt dum. Det som da skjedde var jo at mange flotte dialekter ble lagt på hylla, og aldrig bli tatt frem igjen. 

Man hører jo om hvor fint det var før, men etter hvert som jeg har blitt eldre så har jeg jo skjønt at det ikke var tilfelle. Diskriminering pågikk før like mye som i dag..  

Noen som har besteforeldre/foreldre som har opplevd det samme?

Tåkelokket har lagt seg godt til over Oslo....

 • 26.02.2011, 10:14

Var veldig spent når jeg våknet til morran i dag, om tåken hadde forsvunnet.... men nei da lokket lå like godt som i går. Jeg klager ikke av den grunn for temperaturen er forsatt rundt 0 punktet, noe som er bra.  Kjedelig for WM arrangørene og publikum som er i Kollen.Fra dette punktet kan man se utover hele Oslo, men i dag er det faktisk ikke mulig.Fra denne kanten kan jeg se ned på Østensjøvannet, men det er som en vegg lengre ned så det er ingen sjangse for det.

Hadde egentlig avtalt med Anne at vi skulle gå i byen i dag, men da jeg våknet var formen så dårlig at jeg ringte henne å sa at jeg ikke orket. Det var noe dr.. for jeg hadde egentlig lyst til det.....!!!  Hun jobber ikke så lange dager, så vi kan kanskje finne en dag over helga som vi kan dra.  Det som hadde vært litt gøy da er å være på Universitetsplassen under medaljeutdelingen.

Ha en fortsatt fin dag :o)

Søskenkjærligheten blomstrer..., men ikke alltid!!

 • 25.02.2011, 13:01

Som regel er pusene gode venner, og kozer seg med hverandre...  Alikevel hender det at det går så fillene, eller skal vi si pelsen fyker.  I sta røyk de i tottene på hverandre så det lå pelsdotter over alt.  Ronja lå å småpratet med meg på teppet når søsteren kom inn...  Hun likte ikke at Ronja fikk litt mer oppmerksomhet enn henne, og begynte å erte Ronja.  Det skulle ikke så mye til for å irritere henne, og så var de i gang....!!!Til å begynne med satt bare Ronja og så på søsteren, men så gikk hun til angrep. Noen ganger sitter de bare å ser på hverandre til en av dem trekker seg unna uten at det blir noen slåsskamp.Vinja forstod til slutt at hun ikke kom til å vinne denne kampen, og gikk med slepende skritt ut i stua. Hun hadde nok ikke lyst, men fant vel ut at det var det beste i denne omgangen.Så fort Ronja gikk ut på kjøkkenet for å spise litt, var Vinja på plass. Da la hun seg på samme plassen som Ronja hadde ligget. Der lå hun å gnudde på teppet å gjorde seg til for meg. 

Jeg vet det blir mye katteprat på bloggen innimellom, men de er jo barna mine og jeg er jo så glad i disse pelsdottene at jeg må jo vise dem frem.  De er like glad i mammen sin, noe de viser hver eneste dag :o)

Oslo tåka har lagt seg.....

 • 25.02.2011, 11:54

Ute er temperaturen endelig kommet opp på et akseptabelt nivå, - 0,9C, og det ligger tåke helt nede på hustakene. Egentlig er jeg jo ikke overrasket, for det er jo hopprenn i Holmenkollen i dag... kvalifisering.  Hvor mange ganger har jeg ikke tilbrakt oppe i Kollen uten å se noe til hopperne, ikke få :o)Det blåser ganske kraftig oxo, så det virker nok kaldere enn det gradestokken viser.  Jeg har ikke vært ute i dag, og er ikke så sikker på at jeg skal de heller. Kanskje en liten tur opp Kiwi, fikk så innmari lyst på noe kjeks med noe sjokoladefyll...Dots er veldig godt, og akkurat denne typen syntes jeg er bedre enn den med mørk sjokoladekjeks. Synes den blir for kraftig.  Denne her hmmm, jeg får vann i munnen bare av å tenke på den. Det beste hadde hvert om jeg aldrig gikk i butikken, hihihi!!Da jeg stilte meg opp for å ta bilde av vimpelen som sto rett ut, løyet vinden....  Her er den på veg ned, og gadd ikke løfte seg for meg igjen med det første, he he  Når jeg kikke ut nå, så er det i sin fulle pryd i vinden...typisk!!!

Pusene har hatt sin formiddagstrim, og nå ligger de å slenger i stua....  De løper rundt hele heimen i en vanvittig fart, og når de kommer stormende er det bare å passe bena sine. Så lenge de ikke klorer på møblene og løper over bordet, kan de egentlig får gjøre som de vil.  Ikke alltid de holder seg på gulvet, og da vanker det en skjennepreken eller to, hihihi!!!

I natt har jeg sovet utrolig godt, og føler meg mer avslappet enn jeg gjorde i går....

Ha en fortsatt fin dag :o)

Jeg kan sitte i timevis å se på pusene....

 • 24.02.2011, 19:11

Jeg ble ganske sliten etter runden med støvsugeren, så jeg slang meg på sofaen for å se på WM sendingen.  Pusene la seg oxo til å sove. Vinja lå på det pelsløse klatrestativet, mens Ronja har funnet seg et nytt sted... min godstol. I dag lå hun der i flere timer, og var jo så hærlig der hun lå. Plutselig reiste hun seg opp og kom løpende bort til meg på sofaen...  Hun er ikke noen lettvekter, og da hun hoppet opp på magen min merket jeg det godt, he he!  Der la hun seg godt tilrette, og så sovna vi igjen begge to.  Noen ganger kan hun være en ordentlig kozeklump, men det må være helt på hennes premisser.

Akkurat nå driver hun å tester grensene...  Hun vet at hun ikke får lov til å klore på møblene, men for å få oppmerksomhet flyr hun rundt å gjør akkurat det.  Jeg ser med en gang at hun skal finne på noe...  Hun senker hode, lager rund rygg og halen i været...  Da er det bare å følge med å være på vakt... Hun kan noen ganger være en prøvelse!!!!!

Støvsuging er slitsom for såre muskler....

 • 24.02.2011, 13:12


TEST: iRobot Roomba 563 Pet Series - La roboten ta støvsugingen

Kanskje det er en sånn jeg burde skaffe meg, en som støvsuger som jeg bare slår på å så ordner den resten selv. Jeg kan sitte i sofaen å se på.  Akkurat nå som nakken og skuldrene er så ille hadde det vært helt topp.  Jeg har ingen stor og tung støvsuger, men jeg fikk veldig vondt i nakken og hode etter dagens økt.  Noen vil kanskje si at når man er så ille, så får man heller holde seg unna sånne oppgaver...  Hadde det ikke bodd to pelsdotter her oxo, så hadde jeg nok kunne ventet litt til... Det var kattehår over alt, og støvsugerposen var på bristepunktet på slutten.... det var så vidt den orket å suge opp på slutten!!Ute er det - 9C, og det snør lett... Tujan min er har en halvmeter med snø på toppen, så den kommer vel til å bli helt skakk når snøen endelig detter av den. Foran garasjen min har det dannet seg en stor issvull, og jeg må få hjelp at vakmesteren til å hakke den vekk.  Hvis ikke kommer jeg ikke til å få opp garasjeporten min til slutt.Testa ut macro'n på kamera mitt i sta, og Vinja satt i vinduet å kikket ut... måtte knipse litt av henne, men det ble vel ikke så veldig klart. Jeg klarte ikke helt å holde hånden min i ro merket jeg.Ronja ser skikkelig sur ut der hun sitter å kikke opp på meg...  Hun er ikke så veldig happy når hun ser mammen tar frem kamera, for da vet hun at hun mest sannsynlig må være fotomodell... et virke hun definitivt ikke liker, he he!!

TV'n står på og WM sendingene dundrer ut... om ikke lenge er det sprint som jeg må få med meg.  Håper jo at det norske flagget kommer til vaie høyest, HEIA NORGE!!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

Ny PC og scanner....

 • 23.02.2011, 21:02Jeg skulle egentlig bare ut for å poste sjukemeldingen min og ordrebekreftelsen, men endte nede på Altasenteret...  Det kjøpte jeg meg ny PC, en Toshiba 13,3' og en Epson Scanner. De hadde PC'n på lageret, og selgeren sørget for at at Officepakka og virusprogrammet ble lagt inn før jeg fikk den.  Ble ikke lei meg for at de fixet det for meg :o)  Scanneren hadde de ikke inne, så de gir beskjed når den har kommet inn.

Mens jeg ventet på at de skulle bli ferdig rusla jeg rundt på senteret... Først tok jeg en runde på Skeidar for å se om jeg kunne finne en skinnsofa, men der hadde de ingen jeg kunne bruke. Var innom nesten alt av butikker for å få tiden til å gå, og hos Claes Ohlsson kjøpte jeg meg plate til å sette PC'n på for å slippe å ha den i fanget.  Til nå har jeg brukt en ringperm, men det har blitt varmt alikevel.  Denne dingsen jeg kjøpte nå har vifte som kommer på når jeg kobler den til pc.Vanligvis pleier jeg ikke å spise så mye mat fra McDonald, men jeg ble så sulten når jeg gikk der å venta at jeg fant ut at jeg skulle kjøpe meg en cheese og en fanta.  Jeg har vært på endel Mækker, men denne her var et ordentlig rot... Noe jeg merket når jeg åpnet posen min for å spise..  I stedet for å få en cheese, hadde dama lagt oppi to stykker, he he Jeg var sulten så jeg spiste begge to. Jeg betalte ikke for mer enn en...deres tap.

Kjenner at formen ikke er helt på topp, og jeg ble ganske sliten etter all traskingen i dag...  Nå har jeg satt meg godt tilrette opp i sofaen for å slappe av å se litt på TV.

Nå er det like før ventilen løsner, og går i taket.....

 • 23.02.2011, 10:41

Jeg har holdt på i 2 timer med å få min gamle scanner til å fungere, gikk det.....???  NEI, selvsagt gjordet det ikke det.  Først prøvde jeg på den nyeste PC'n hvor jeg har Vista, men det kunne jeg jo bare glemme.  Så dro jeg fram den gamle Dell maskinen, som scanneren faktisk har fungert på hele tiden.  Jeg må ha kjørt noe oppdateringer på et eller annet tidspunkt, for det gikk ikke ann å innstallere den.....

Jeg må returnere en signert ordrebekreftelse i dag, til glassmesteren sånn at han kan sette i gang å lage profilene til balkongen min.  Han har somla i 3 uker med å få ut ordren til meg, og da vil ikke jeg at det skal gå enda noen dager.  Ender vel opp med at jeg må rusle bort på postkontoret og kopiere greia, og sende den i posten...  Det er til å bli sprø av...

Har forsøkt å ikke stresse meg opp men har ikke helt klart det kjenner jeg, hendene skjelver og jeg har hektiske røde roser i kindene...  

Vinja ligger i vinduskarmen å ser på snøfnuggene som daler ned utenfor, hun har nok veldig lyst til å fange noen av dem. Noen ganger prater hun til dem, som hun forsøker å lokke dem til seg, he he!  Lille raringen :o)

Jeg får komme meg i dusjen sånn at jeg kan få dratt på postkontoret å fixet opp i styret, sånn at jeg slipper å tenke noe mer på det.

Ha en fortsatt fin dag!!

Jeg måtte til legen i dag....

 • 22.02.2011, 22:12

Jeg har vært så innmari stiv i nakken i lang tid, og litt svimmel pga av det. I går toppa det seg virkelig på jobben...  Jeg satt og pratet med en kollega, og da jeg vrei på hode mot henne kjente jeg at det strammet i nakken å så gikk det helt rundt for meg. Det var skikkelig guffent, og tok en god stund før jeg fikk orden på hode igjen..

Jeg blir litt surrete i hode når jeg bruker lesebrillene innimellom, og jeg hadde de på når det skjedde... noe som sikkert ikke gjorde saken noe bedre.

Nakken og skuldrene mine var like ille i dagmorges så jeg valgte å bli hjemme, og jeg ringte på legekontoret å fikk en time kl 11:15 i dag.  Tomazs var forsinket i dag, og han lå en pasient på etterskudd...  Jeg ba om å få sjekket blodtrykket mitt, for det var en stund siden det var sjekket. Sist gang var det litt høyt, og det var det nå også.... Han skal følge det opp utover...

Jeg er veldig stressa om dagen, og har store problemer med å slappe av i kroppen. Det skal ingenting til for at jeg stresser meg selv opp... Kan ikke helt beskrive følelsen helt, men det er som om hver eneste nerve i hele kroppen er i opprør.  Jeg blir veldig sliten av det, og når jeg heller ikke sover så godt om natten så blir ikke saken noe bedre.

Jeg fikk han samtidig til å sjekke 3 føflekker som jeg var litt usikkre på, og en av dem syntes han var greit å fjerne. Den har aldrig vært vond eller noe sånt, men er utsatt for sol om sommeren. Han gjør det selv, og jeg fikk time den 3. mars til å fjerne den. Han har gjort det flere ganger før for meg.  Siden nakken og skuldrene mine var så ille, så sykemeldte han meg til 11. mars. Jeg fikk henvisning til fysioterapi oxo, og jeg dro rett opp for å bestille en time..

Det var sikkert ikke så veldig populært på jobben at jeg ble sykemeldt nå, men det får så være.  Det viktigste er at jeg blir bedre, og at kroppen min har det bra... hvis ikke kan jeg ikke fungere godt den tiden jeg er på jobben.

I sta slang jeg meg på senga for å slappe av litt, og da kom Vinja med en gang...., og det varte ikke lenge innen vi sovna begge to.  Jeg sov vel i 1,5 time, og når jeg våknet lå hun på akkurat samme stedet... på ryggen med bena rett hun. Hun lå å malte for seg selv, og hadde det helt topp.

Det var vel kansje dumt å sove så lenge så sent på kvelden, for da får jeg vel ikke sove i natt........

Ny uke, nye muligheter og kaldt som tusan, brrr.....

 • 21.02.2011, 11:57


Da jeg sto nede på t-banen til morran i dag, angra jeg litt på at jeg hadde klippet håret mitt så kort. Jeg holdt jo på å fryse ørene av meg der jeg sto, brrrrr...  Slang øyet bort på gradestokken i det jeg løp avgårde, og det viste - 14,8 C. Så når jeg endelig kom ned på perongen, rant øynene i kapp med nesen, he he. Etter at jeg hadde omhyggelig tatt hånd om min rennende nese, ja dogget jammen brilleglassene, he he...

Fikk følge med t-baneveninnen nedover i dag... Det er alltid kozelig å ha henne å prate med nedover.

Snakket med Terje i sta, og han fortalte om en skikkelig god Curry en kompis av han hadde servert i helgen.  Jeg ble så sulten at magen begynte å skrike med en gang.  Bestemte meg for at jeg skal stikke innom butikken på veg hjem, og kjøpe kyllingkjøttdeig og Uncle Bens Indian Corma...  Det er jo bare så digg.

Terje fortalte at han hadde vært på kino å sett på Black Swan, og snakket varmt om at det var en film som jeg burde gå å se.  Kanskje jeg gjør det en dag denne uka...!!

Jeg er telefonvakt nå fram til kl 12 når de andre er til lunch... Vi hadde først tenkt til å ta felleslunch, men jeg syntes det var litt tidlig å spise kl 11 i dag.  Skal heller ta meg en tur ut for å lufte meg litt, selv om det er litt kaldt..brr!!

Litt fra "gamle" dager....

 • 20.02.2011, 13:33

Jeg satt å rota igjennom noen gamle fotoalbum, du vet de før digitalkamera og PC'n tid.  Mye festlig bilder å finne der gitt :o)

Siden scanneren min ikke passer sammen med Vista, så brukte jeg kamera på telefonen til å få dem over på PC'n... Kvaliteten ble selvsagt ikke noe å skryte av.....


Mamma, undertegnede og pappa fra en svunnen tid...Undertegnede som gjorde et forsøk på å ta bilde av seg selv med selvutløseren, en gang på 80 tallet.Her er vi fortsatt på 80 tallet... Dama sitter på "Tuben" i London!!Husker ikke helt hva jeg skulle på her, men jeg hadde det i allefall morsomt... hadde sikkert hatt litt hjelp med å få opp humøret oxo, tenker jeg :o)Jeg husker fortsatt hvor stolt jeg var da jeg i påsken 1981 hentet min nye Ascona J, og kjørte på hytta.

Er det noe jeg savner.... ja så er det mamma og pappa som ikke er blant oss lenger.  Jeg har vært så heldig som fikk vokse opp hos to mennesker som var så fantastiske, og som gjorde barndommen min trygg og god. Selv om de ikke lenger er her, så har jeg alle de gode minnene, godt gjemt i hjerte mitt :o)

Bake eplekake eller......, kanskje bare slappe av!!!

 • 20.02.2011, 12:50

Jeg sitter her å diskuterer med megselv om jeg skal bake en eplekake.... Kjøpte epler her om dagen, og de ligger der på benken og frister meg. Ute er det litt kaldt - 14 C, men sola skinner å det er en fin vinterdag.

(Bildet er kopert fra Kakemonsen.no)

Ronja holder på å ta livet av det lille klatrestativet... Hun kaster seg over det, og skyver det borover golvet... så slentrer hun vekk fra det for så å bråsnu og kaste seg over det igjen. Det ser ikke ut til at hun blir lei det heller...  Søsteren sitter på krakken ved siden av å ser på, skakker på hode... Hun tenker nok, skal jeg gidde å blande meg inn i leken eller ikke.. Det ender nok med at hun kommer bort til meg, for å få seg en koz tenker jeg, he he!!!

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde vært hos frisøren i går, og nesten skvatt da jeg så megselv i speilet...  Er så vant til at det som stirrer tilbake på meg er et troll med flisete hår, og en motorvei av ettervekst midt oppe på skalpen.  Ikke i dag gitt, det var en helt annen dame som så tilbake på meg... Bustete etter en god natt søvn, men alikevel :o)

Har forsøkt å ringe faren min igjen de siste dagene, men formen er nok ikke der siden han ikke tar telefonen.  Vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt at han i alle fall kan ta telefonen, vi behøver ikke prate så mye...  Da vet jeg iallefall at det ikke har skjedd noe, ....oppgitt!!

Jeg syntes jeg hører kaffekopper roper på meg... på tide å brygge seg en god varm kopp kaffe :o)

Babyklærne har kommet frem....

 • 19.02.2011, 22:44

Nå har pakken med barnetøyet jeg kjøpte til Thor Henry kommet fram til niesen min Linda, og da kan jeg legge ut bilder av det jeg kjøpte. Ville ikke gjøre det før jeg var sikker på at klærne var kommet fram...Linda ble veldig glad for klærne, og det var en lettelse for det jeg syntes er fint er jo ikke så sikkert hun liker.

En fin vinter dag, men litt kald...

 • 19.02.2011, 18:02

Det ble litt seint i går, og jeg klarte jo å forsøve meg såpass at det ble bare stress da jeg skulle til frisøren på morran i dag. Når jeg kom ut av dusjen var det 35 minutter til jeg skulle være hos frisøren....  Jeg hater når dagen begynner sånn, men når en kommer ut til dette fine været ble det fort glemt...Etter at jeg hadde gjort meg ferdig hos frisøren ringte jeg til Eldbjørg, som er en fresk dame i midten av 80 årene. Spurte om hun hadde noe fåre i dag, og det hadde hun ikke.  Vi har begge to leita byen rundt etter en sånn sugekopp som man bruker når vasken er tett, og en veninne fortalte at det hadde de på JULA.  Den eneste butikken jeg viste om var på Lørenskog, i de gamle lokalene til Elkjøp.... å da dro vi dit og fikk hver vår sugekopp.

Etterpå tok jeg med damen ned på Brynsenteret hvor jeg spanderte lunch på henne hos Opera i 2. etg. Jeg hadde ikke spist noe serlig før jeg dro ut på morran, så jeg syntes det var godt å få litt å spise.  Det ble et "høyt smørbrød" (rekesmørbrød) og en vaffel med jordbærsyltetøy :o) Det var gødt :o)

Vi avslutta besøket med en handlerunde inne på ULTRA, og Eldbjørg var så glad for å komme dit.  Hun skulle kjøpe ost, som hun ikke fikk i sine lokale dagligvarebutikker.  Jeg skulle ikke ha så mye i dag, litt melk og middag til i morgen + at jeg var litt godtesjuk så det ble en pose potetgull + litt til... FYSJ, skamme seg!!  Etter at vi hadde handlet kjørte jeg henne hjem til Manglerud... hun ville slappe av litt før hun skulle i bursdag til svigersønnen sin nå i kveld.Hentet pakken fra Nescafe på posten etter at jeg hadde vært hos frisørdamen i dag. Jeg hadde bestilt 3 esker med Aroma kaffe, 3 esker med Cafe Americano og 1 eske Nestea Peach + en kapselholder. Fant ut at det var lettere å bestille på kaffe på nettet, for de butikkene som skal ha det tar stort sett bare inn Latte, Cappecino og sjokolade. De siste gangene har jeg måtte fly fra den ene butikken til den andre uten å få det jeg skal ha.Se så vakker himmelen er... tok bilde like etter at sola hadde krabbet ned bak åskammen på andre siden.  

I dag blir det pizza til middag...  en Grandiosa med kjøtt og løk, kryddret opp å med litt ekstra ost på toppen. Det er utrolig hvor god en Grandis kan bli med litt ekstra tilbehør, he he!!

We will rock you i går... for en opplevelse!!!

 • 19.02.2011, 17:09Jeg hadde jo hørt bare positive tilbakemeldinger fra de som hadde vært å sett showet tidligere, så jeg hadde egentlig høye forventninger.  DE BLE INNFRIDD.  Queens musikk er jo fra før bare helt fantastisk, og noe jeg aldrig blir lei. Pga kraftig øresus er jeg nødt til å bruke ørepropper for å dempe lyden noe, men det gikk greit i går for det lyden ble høy nok alikevel.

Artistene/skuespillerene hadde fantastiske stemmer alle sammen, og det var en opplevelse å høre. Noen ganger fikk jeg frysninger på ryggen når de sang... stemningen var helt magisk.  Under et av numrene ble det vist bilder av døde artister, og når Freddie's ansikt kom ble jeg så rørt at jeg kjente at et par tårer presset seg på...

Anne sa i forveien at forestillingen ville vare i bortimot 3 timer m/pauser. Hjelp tenkte jeg da, hvordan skal jeg holde ut så lenge uten å kunne si noe, he he... men det gikk så fort at før jeg viste ordet av dem, var det over.

Vi hadde plasser i salen nede, nesten bakerst ved lysbordet....  Derfra så vi helt utmerket ned på scenen, og jeg syntes at avstanden var helt perfekt.  Hvis jeg skal si noe negeativt om kvelden, så har det ikke noe med selve forstillingen å gjøre. Det var VANVITTIG VARMT i salen...  Alt før forestillingen begynte var det varmt, og verre ble det utover.  Det gikk greit, men det kunne ha vært litt kjøligere derinne.Det var godt at baren var rett utenfor der vi satt, sånn at vi kunne kjøpe noe kaldt å drikke i pausen. Det var ikke så folketomt i pausen... da var det rene kampen om å få handlet innen pausen var over.Her sitter Anne å slapper av etter å ha vært nede for å levere jakkene våre...  Asmaen hennes var riktig ille i går, og når hun kom opp trappene var hun helt ferdig og andpusten.Så var det undertegnede da..., som helst liker seg på andre siden av kameralinsa!! I går følte jeg meg som en utvaska skurefille, med flisete hår som sårt trengte å farge etterveksten. Det har vi nå sørget for å fixe...Utseende får jeg desverre gjort lite med, men å fixe håret må til sånn at en føler seg litt mer vel er viktig. Siden jeg skulle til frisørdamen i dag gadd jeg ikke sminke meg...  Rita søler som regel så mye vann i ansiktet mitt at det blir lite sminke igjen. Pleier som regel å fixe det når jeg kommer hjem, men i dag droppet jeg det....Den dagen Freddie Mercury døde, mistet verden en mann som var kreativ, selvopptatt, hærlig, kjekk, eksentrisk, og tilslutt en FANTASTISK sanger.  Han var sikkert mye annet oxo. Møtte han aldrig, kjente han ikke, men jeg savner han og vil alltid gjøre det.....!!!

Endelig har dagen kommet..... We will rock you!!

 • 18.02.2011, 11:14

I kveld skal Anne og jeg på We will rock you, og jeg gleder meg noe voldsomt.  Elsker musikken, så dette håper jeg blir en opplevelse.  Vet om flere som skal, men de skal enten tidligere på dagen eller i morgen.

Er det noen som har vært å sett den, hva syntes du???

De er like disse pusene mine :o)

 • 17.02.2011, 23:01

Til tross for at de ikke har samme gråfarge i pelsen, en slank og en litt rund så er de da like alikevel!!

Vinja:


Ronja:


Man blir jo så vanvittig glad i dem.... Når jeg kommer hjem fra jobben sitter de ved døra, og venter på at jeg skal komme inn. Stryker seg inntil bena, står på to bein og vil bli strøket og kozt med. Løper foran til kjøkkenet å ser lengselfult opp på skapdøra hvor godbitene er. Hopper opp i fanget å kan ligge i timesvis å sove. Kommer opp i senga om morningen når alarmen går for å sørge for at jeg faktisk står opp :o)

Når de er rampete klarer jeg jo ikke å være sint på dem lenge, for de vet akkurat hvordan de skal snurre mammen rundt fingeren for å få henne blid igjen :o)  Hver eneste gang, he he!!!

Måtte shoppe litt i dag oxo...

 • 17.02.2011, 22:31

Det er farlig å slippe meg ut av døra ser det ut til, for jeg kommer alltid tilbake med noen bæreposer med noe nytt.  I dag var ikke noe unntak, he he...  Skulle bare stikke en kort tur ut for å kjøpe meg mat til lunchen, og kom inn med:Bilde ble litt utydelig, men jeg gadd ikke å ta av meg klokka for å ta bilde... Har gått å sett på disse Mango klokkene en stund, og lurt på hvilken farge jeg skulle velge. Det sto mellom rosa og lilla, men jeg endte opp med den lilla.Jeg bare "måtte" ha meg en ny lummebok, for jeg kjøpte meg ny veske i går....Vesken var helt ny i butikken i går, he he de hadde nettopp hengt den frem da jeg kom inn i butikken og falt for den. Kan brukes som skulderveske, og som sekk. Det fulgte med en ekstra reim til å gjøre den om til sekk.  Falt plask for den med en gang jeg så den. Vesken og lummeboka er fra ESPRIT.

Etter flere måneder med tørke på bankkontoen føler jeg at jeg nesten går litt bærsærk akkurat nå.... På tide å sette på bremseklossene en stund nå tenker jeg....

Temperaturen stiger, men snør gjør det fortsatt...

 • 17.02.2011, 09:50

Gradestokken har nå steget til - 6,2 C på morran i dag, men snøen den laver fortsatt ned. Da jeg gikk hjemmefra var det ikke så ille, men når jeg kom til byen så var det like ille som i går.Det syntes nok ikke så godt på bilde at det snør, men jeg lover at det gjør det......

Da jeg kjøpte den nye Samsung telefonen min hadde de ikke noe fancy bakdeksel til den hos Spaceworld, men jeg fikk tak i et rosa, da jeg var innom telebutikken på Gunnerius for å kjøpe en ekstra lader til å ha på jobb i går. Det ble jo en helt ny telefon vøttø :o)

Hadde en av mine PC frie kvelder i går, hvor jeg bare sløve i sofaen med kattene å glante på TV.  De syntes det er så greit at mammen konsentrerer seg bare om dem, og ikke sitter med ansiktet trykket inn i skjermen på PC'n, hehe!!

Var å titta på ny tv i går og bord til, og det ble faktisk bare å se, he he...  Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal ha en 37' eller 42'. Stua mi er lang men den er ikke så bred, og da er det ikke så kjekt at tv'n er for stor heller.  Skal låne med meg brodern til Anne når jeg handler, for han har greie på hva som er bra og ikke.  Han nevnte noe for en stund siden om hva man burde kjøpe og ikke, men da fulgte jeg ikke så veldig mye med.


Dette blir en hektisk dag, hvor mye skal være ferdig innen dagen er omme. Jeg kjenner allerede nå at det surrer litt rundt oppe i hodet mitt.  Får trekke pusten dypt å konse meg om en ting av gangen, og skyve de andre vekk til det blir deres tur....

Ha en fortsatt fin dag :o)

Tenkte jeg ikke skulle side det, men... det snør jo fortsatt!!

 • 16.02.2011, 10:55

I dag tok jeg meg faktisk tid til å se ut av vinduet før jeg løp av sted, og konstaterte at... JO DA, DET SNØR FORTSATT. Gradestokken lå på - 8,4 C og det blåste ganske friskt ute, brrrr....Savnet å prate med T-baneveninnen på veg ned til byen, men hun har kanskje ferie denne uken??

Når jeg kom heseblesende inn døra, ble jeg mødt av en stresset og frustrert Ann-Christin som var alene på avdelingen.  Lena skulle ikke komme før 09:15, og resten av gjengen var på Lean kurs hele dagen.  Telefonene hadde kimt noe vanvittig, så hun var glad jeg kom....I går kveld var både pusene og jeg trøtte...  Jeg pakket meg inn i et fleezepladd og satte meg godt til rett i godstolen, å da tok det ikke mange minuttene innen Vinja kom.  Hun hoppet opp i fanget mitt å la seg godt til rett.  Hun hadde ikke noe hastverk med å flytte seg når jeg ville legge meg, så da var det bare å løfte hele pusen med pledd og alt bort i sofaen... 

Det syntes hun ikke var det samme, og hoppet ned på gulvet å diltet etter meg mens jeg fløy rundt å slo av lyset i heimen.  Når jeg krabbet under dyna kom hun å la seg ved siden av hodeputen min, og sovna med en gang.  Hvor lenge hun lå der vet jeg ikke, for jeg sovna ganske raskt selv oxo.

Ha en fortsatt fin dag :o)

Tirsdag 15. februar 2011

 • 15.02.2011, 21:21

Endelig har jeg da fått prøvd fiskekakene fra Fiskeriet på Youngstorget, hmmmm....  De var bare så gode, og kan virkelig anbefales på det sterkeste. Ute på gaten sto det at de hadde Fish and Chips, og det virket oxo ganske fristende, men jeg tror kanskje at det hadde blitt litt for kraftig kost så tidlig på dagen.

Snakket med Sivert da jeg kom tilbake, og vi ble enig om at vi skulle stikke bort dit i lunchen å spise der. Det er noen sitteplasser rundt disken, vinduet og langs veggen.  De har vist Sushi der oxo, men jeg la ikke merke til det.  Regner med at den fisken de bruker der er ferskere enn den vi har kjøpt på det andre stedet vi pleier.Ble så nysgjerrig da jeg hadde vært på postkontoret, så jeg at de hadde satt opp noen digre telt på Youngstorget.  Lurte fælt på hva det var til, og hadde mange ideer om hva det kunne være. Bente kom med forslaget at det var noe som skulle brukes til WM, og det virket jo ikke så galt siden det er nå om noen dager.  Sjekket det på nettet i sta, og da fant jeg ut at det var til Oslo Fashion Week.Arbeidsdagen ble avsluttet med et Allmannamøte på Oslo Plaza i Sonia Henie salen. Der gikk direktøren igjennom regnskapet, og bekreftet bonusen som blir utbetalt i mars + veien videre.  Vi har stått på og snudd et negativt regnskap til et med overskudd, men vi må fortsatt jobbe hardt for å forbedre oss.  Det skal vi klare :o)

På veg hjem tok jeg t-banen til Tveita for å stikke innom Zizzi for å sjekke om de hadde sort jeans i min str og benlengde, men oxo der var de utsolgt på den. Kom ikke tomhendt ut alikevel, for de hadde nemlig den grønne cardigan som de ikke hadde min str av på Gunnerius :o)Det var svinaktig kaldt på bussholdeplassen, den mest forblåste jeg vet om.  Siden det var kø tok det litt tid før bussen kom, vi kunne stå å se den nede i veien... og den flytta seg nesten ikke.  Jeg kjente at knærne stivnet, så var det ørene og tilslutt ansiktet mitt. Prøvde å dra skjerfet godt oppover, men jeg frøys noe vanvittig alikevel, brrrrrr!!! Det var så godt å komme inn på bussen når den endelig kom.Trafikken sto mer eller mindre stille i lange stunder av gangen...  Siden jeg var så frossen, så syntes jeg nok at tiden gikk enda saktere enn den egentlig gjorde. Når jeg ser hvordan folk sitter i kø tenker jeg at jeg har gjort det samme selv i mange år. Det ble til slutt så dyrt å kjøre med parkeringsavgift og bensinpriser at jeg måtte begynne å ta t-banen. Liker ikke å ta banen, men jeg kommer stort sett raskere + at det koster mindre.

Om noen minutter begynner CSI, og det må jeg få med meg... går ikke glipp av en episode, men først må jeg ordne meg en kopp kaffe :o)

Jammen snødde det ikke i dag oxo...overraskelse!!!

 • 15.02.2011, 09:33

Heller ikke i dag rakk jeg å stikke nesa bort i vindu for å se hva slags vær vi hadde, før jeg måtte løpe til banen. Kastet et øye på gradestokken da jeg sto opp, og den sto på - 10,3 C, brrrr!!  Når jeg kom ut på trappa oppdaget jeg at det snødde mellomstore putevar, og det lå luftig og lett snø på bakken.Måtte prøve mobilkamera på den nye telefonen for å se hvordan det var før det ble ordentlig lyst, og jeg ser jo at det ikke er like knall som det jeg hadde på Sony Ericsson. Pytt pytt, jeg har jo alltid med meg digitalkamera mitt, så det er ikke så veldig farlig egentlig.

Meningen var at jeg skulle på kurs til morran i dag, men pga sykdom og testing ble vi så få at jeg ble spurt om jeg kunne være telefonvakt sammen med Bente.  Egentlig helt greit for meg...  De andre to som skulle gå har fått i oppdrag å notere flittig, og så skal de ha en minikurs for resten av oss på neste avdelingsmøte.


I lunchen må jeg en tur bort på postkontoret for å sende pakken til Linda, som jeg er tante til. Litt viktig å få den avgårde så raskt som mulig, i tilfelle hun vil bytte noe av den... Det er 10 dagers bytterett.

Mens jeg først er ute skal jeg stikke innom fiskebutikken på Youngstorget, for å kjøpe en stor fiskekake til lunch. Jeg har hørt så mye om disse fiskekakene, og hvor gode de er... så derfor har jeg tenkt til å smake på dem i dag, hmm!!

Heisann, der ringer telefonen igjen....  Ha en fortsatt fin dag :o)

Alle hjerters dag.... Valentinsdagen

 • 14.02.2011, 21:07

Valentinsdagen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
St. Valentine's Day

St. Valentinsdagen, på norsk også kalt alle hjerters dag, markeres 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk. Dagen feires særlig i engelskspråklige land ved å kjøpe gaver og sende kjærlighetsbrev eller -kort, ofte anonymt.

Valentinsdagen har blitt feiret i England siden 1600-tallet. De hentet ideen fra myten om Den hellige Valentin (Valentinus). Valentin ble fengslet etter at den romerske keiseren Claudius II truet med fengsel og dødsstraff for dem som ikke avsverget seg kristendommen. Valentin ville ikke avsverge sin gud, og ble derfor steinet til døde i 273 e.Kr.. Før Valentin ble drept, skrev han et brev til sin kjære Julia og bad henne holde seg til Gud. Han undertegnet med «? fra din Valentin».

Den kristne feiringen av dagen kan ha røtter i romersk feiring av gudinnen Juno, som representerte kvinner og ekteskap, og starten på Lupercaliafestivalen, en fruktbarhetsfest som begynte 15. februar.

Fikk orden på kalender til Samsung Galaxy S...

 • 14.02.2011, 15:23

Jeg var på Spaceworld i lunchpausen for å få hjelp til å laste ned kalender til mobilen...  Det var jo ikke noe rart at jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle det.  Kunne ikke gå den vanlige veien nei, men via Marked å registrere en Google account med e-mail adresse. What!!! så forbanna tungvindt det var...

Til gjengjeld lå det masse spennende stoff der inne, og jeg måtte bare se å komme meg ut igjen så fort som mulig før jeg handla meg helt bort. Kalenderen var gratis, så det ble bare datatrafikken jeg ble belastet for.

Så skulle jeg egentlig bare kjøpe litt mat, før jeg dro opp på jobben, men.......  Gikk tilfeldigvis forbi Hennes, og kom på at jeg skulle jo kjøpe barnetøy som jeg skulle sende til niesen min.  Sønnen hennes ble døpt for et par helger siden, og jeg hadde ikke kjøpt noe til dåpen. Det hadde jeg veldig dårlig samvittighet for.  Så jeg spure henne i går om det var noe hun trengte til småtten, og klær var jo alltid kjærkomment.

Fant masse fint som jeg kjøpte, og som jeg skal sende til henne i morgen...  Skal ta bilde av alt sammen å legge ut, men jeg må vente til hun har fått det i tilfelle hun er inne å leser på bloggen. Det skal jo være en overraskelse, både for mor og barn :o)

Hadde egentlig tenkt til å jobbe litt lenge i dag, men jeg tror jeg drar hjem ved 16 tiden idag. Da rekker jeg postkontoret hjemme...  det er nemlig noe herk å bære med seg pappesker på t-banen :o/

Ny uke...nye muligheter :o)

 • 14.02.2011, 10:17

Jeg stressa rundt for å bli ferdig på morran i dag, og så ikke at det snødde før jeg kom ut av døra.  Det var ikke så mye, men nok at det la seg på brilleglassene.... Gradestokken viste - 8C i det jeg løp av sted.  Jeg tok på den nye jakka jeg kjøpte forrige uke, og den var god og varm å ha på.

Glad jeg ikke skulle kjøre bil til jobben idag, for gatene var såpeglatte...  Merket det da jeg forsøkte å komme meg fra en side til den andre.  Beina gikk både frem og tilbake og sidelengs..  det var et under at jeg ikke gikk over ende.

Det er ikke ofte at jeg tar meg bryet med å lakkere neglene, men i går kveld fikk jeg plutselig lyst. Fant min ynglingsfarge fra noen år tilbake, grønn,  med overlakk.  Helst hadde jeg lyst til å bruke den svarte, men den var så tørr at jeg kunne skrape den ut av flaske. Den gikk med andre ord i søppla.Neimen oi da så skrukkete fingrene mine er...  de ser da ikke sånn ut når jeg ser ned på dem.  Kanskje det kommer av at jeg ser veldig dårlig, he he.  Bilde ble litt mørkt, men fargen kommer da frem alikevel.

Ronja og Vinja var veldig nysgjerrig på hva mammen drev med...  Det er ikke så ofte de ser at jeg driver med neglelakk, så dette var spennende.  Jeg måtte le høyt av dem der de stakk nesa bort i flasket å skvatt unna, da det luktet sterkt å rart.  Ga de seg, nei da....  de kom tilbake flere ganger, he he.  Etter at lakken var tørr, kom de oxo å skulle lukte på neglene mine flere ganger.....

I lunchen må jeg en tur på Spaceword for å få litt hjelp med den nye telefonen.  Samme hva jeg gjør så får jeg ikke lastet ned en kalender til tlf.  Det er en eller annen avtale med Google som sperrer det, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å fixe det...  Håper de kan hjelpe meg, for jeg bare må ha kalenderen til å virke... uten den er jeg helt hjelpeløs..

På tide å bli litt aktiv her på jobben....  Ha en fortsatt god dag alle sammen :O)

Morsdag, og savnet av mamma.....

 • 13.02.2011, 19:06

I dag flommer tankene om min mor over meg..... Hun døde 22. juni 2006, og jeg savner henne voldsomt :o/ spesielt tøft er det på morsdagen og fødselsdagen hennes. Hun var et fantastisk menneske som jeg var veldig glad i. Mamma og pappa kunne ikke få egne barn, og like før fristen for adopsjon gikk ut pga av hennes alder fikk de meg. Jeg tenker på henne hver eneste dag, og savner å kunne snakke med henne å spørre henne til råds.

I sta fant jeg en videofilm jeg gjorde av henne det siste året hun levde, og det var så følelsesladdet å se klippet. Høre stemmen hennes igjen, der hun gikk rundt i stua og pratet om blomstene sine. Jeg hadde så lyst til å ha henne her og gi henne en god og lang klem!!Til ære for min gode snille mamma kjøpte jeg en en kake i går, som jeg har kozt meg med nå i ettermiddag til en god kopp kaffe.Nok en fin vinterdag i Oslo.....

 • 13.02.2011, 11:06

Våknet allerede klokken 8, med hodepine og stiv nakke, men jeg gadd ikke å stå opp med en gang. Det var deilig å ligge i senga å late seg littegranne, og jeg håpet jo at hodepinen skulle forsvinne... den gjorde ikke det så jeg sto opp.

Ute var det - 13 C..solskinn og knallblå himmel, man kan jo ikke annet enn å bli i godt humør når man ser det været :o)

Kattedoen var heller ulekker, og siden jeg fikk tak i sand i går tok jeg den like godt med en gang.  Vinja satte seg inne i dusjen for å se på meg når jeg vasket, men da jeg tømte ut såpevannet og halen hennes ble klissvåt... forsvant hun fort, he he. Det rant av henne, så jeg gjorde et forsøk på å tørke den...  Damen var grinete og freste til meg og satte klørne i hånden, men jeg sa slipp å så strengt på henne mens jeg tørket halen.  Hun gjorde ikke noe mer og satt bare å så på....

Mens jeg var i slaget tok jeg en runde innom alle plantene mine, og klippet vekk tørre og visne blader. Etterpå fikk de en dose med etterlenget vann, og for noen av dem var nok det kjærkommet...  de hang veldig med bladene sine!!  Det er noen som trenger å komme i nye og større potter, så jeg får ta meg en tur på hagesenteret en av de første dagene. Jeg har verket jord eller potter...  Hadde nemlig en voldsom rufs hvor jeg kastet mange av de jeg hadde... de var sprekt og stygge.

Når jeg var ferdig med alt det oppdaget jeg at hodepinen var borte, men jeg er fortsatt stiv i nakken... Nå ja, en kan ikke alltid få i både pose og sekk. Noen strekkøvelser så blir nok det bedre oxo tenker jeg :o)

Ha en riktig fin dag :o)

Gratulerer på morsdagen til alle mødre der ute :o)

 • 13.02.2011, 10:52

Jeg vil passe på å sende en hilsen til alle mødre på morsdagen, og gi dere en bukett med tulipaner. Håper dere får en fin dag, og blir vartet opp fra morgen til kveld :o)

Solen varmet godt i dag......

 • 12.02.2011, 18:12

Det var kjølig ute i dag, men sola skinte og varmet å godt at jeg helt glemte kuldegradene...  Jeg dro først bort på Oppsal for å kjøpe tørrfór og kattesand til kattene.  Jeg så nemlig at Labben hadde den sanden jeg ville ha, og som er ganske bra. Den kommer i ganske stor pose, og holder faktisk i 14 dager av gangen. Det var ikke så mange der borte før kl 14, var antagelig noe sport på tv.Dro ned på Brynsenteret for å kjøpe det jeg glemte i går, smør, skyllemiddel, vaskepulver, Domestos, baderomsvask og oppvaskmiddel..., he he!  Jeg greide å glemme det siste, enda jeg stoppa opp foran kassa å så over det som lå i handlevogna å var sikker på at jeg hadde fått med meg alt. Nå ja det holder vel til mandag, eller så er åpent i Bunnpris eller hva det nå heter oppe på Ryen.  Dro innom Claes Ohlsson oxo, og kjøpte papir til printeren, veske til mobil og fotoapprat og lyspærer. Glad jeg ikke skulle ha blomster, for det var megalang kø til kassen......Det ser ut som om bilen min hadde hatt godt av en vask gitt...  Hadde tenkt å gøre det nå i helga, men med kuldegrader ute så må jeg nok vente litt.  Garasjen min er kald, så jeg er redd listene i dørene og låsene ikke har så godt av en vask.  Det kommer vel noen varmere dager om ikke så lenge.....!!!Det har kommet ganske mye snø de siste dagene, og det var verdt å ta noen bilder av den nå som det var så fint vær ute. Det var oxo en fin anledning til å prøve det nye kamera mitt oxo :o)Sånn kommer min veranda til å se ut når de blir ferdig med å glasse inn, om noen uker. Jeg gleder meg sånn til at det skal komme på plass, og kan nesten ikke vente...Når jeg kom inn med varene mine, måtte Ronja inspisere dem med en gang, mens Vinja satt å viste seg frem. Alt jeg hadde kjøpt ble nøye undersøkt og godkjent før jeg fikk pakke det bort.  Ronja er veldig nøye på det området der, he he!!


Det var jeg som skulle handle...., men det ble ikke helt sånn!!!

 • 12.02.2011, 11:35

Det var lang kø fra Teisen og opp til Lørenskog i går ettermiddag, så jeg brukte lenger tid enn jeg først hadde tenkt meg. Avtalte tidligere på dagen at jeg skulle dra opp å hente Anne, det var jo ingen ide at begge to brukte bil. På motorveien var det ikke glatt, men så fort jeg kom av den var det såpeglatt.

Vi dro først ned på A-Møbler like bak Alnasenteret for at jeg skulle "kjøpe" ny 3 seters skinnsofa...  Jeg er avhengig av å finne en som ligner mest mulig på 2 seteren jeg allerede har, men de hadde ingen som passet.  Det var en som kunne ha gått, hvis den hadde vært noe god å sitte i.... det var den ikke. Har litt å si det oxo. Altså ingenting på meg der.

Så dro vi bort på Alnasenteret og Tam for at jeg skulle kjøpe kattesand...., men de hadde noen knøttesmå poser som nesten ikke hadde dekket bunnen i kattedoen. Så da droppet jeg det..  Jeg kjøpte derimot noe nytt våtfór som Anne sverget til, og som hennes Felix var vill etter.  De hadde mange forskjellige smaker, så jeg tok en av hver for å se om de liker det.

Neste stopp ble Expert hvor vi hadde lyst til å se på iPad. Før jeg dro dit var jeg 100% sikker på at jeg ikke skulle kjøpe det, men nå har jeg veldig lyst på det igjen. Den er dyr i eplebutikken, men den var ikke spesielt rimeligere hos Expert heller!!! Mens vi alikevel var innom så kikket vi på tv, og vips så var selgeren der å skravla i vei. Jeg fikk ikke sjangsen til å se å danne meg et bilde av hva jeg kunne tenke meg..... irriterende. Vi gikk ganske rask derifra. 

Jeg hadde ikke vært på IKEA på veldig lenge, og siden det var på vei hjem til Anne dro vi en rask tur innom.  Hadde tenkt til å kjøpe noen nye håndklær til badet, men de hadde ikke den fargen jeg ville ha.  Anne derimot handla, hun kjøpte en ny Billy bokhylle og dører til den. Det er ikke ofte jeg drar fra IKEA uten å handle, men i går var en sånn dag. Da vi kjørte tilbake til Lørenskog så tenkte jeg at jeg skulle kjøre gamleveien, men det var dumt.... For det første var det såpeglatt, og så må det ha skjedd en ulykke for trafikken sto bom stille. Jeg fikk snudd, og kom meg ned på motorveien.

Før jeg dro hjem igjen stakk jeg innom Ultra for å fylle opp kjøleskapet mitt, som var rimelig tomt. Jeg må jo le av megselv... nå har jeg vært innom diverse matbutikker flere ganger for å kjøpe noen småting, men klarte jeg å få med meg en smørboks...NEI!!  Det klarte jeg heller ikke i går, så nå må jeg innom matbutikken i dag oxo

Ronja og Vinja likte det nye fóret jeg hadde kjøpt... 

På tide å komme seg i dusjen sånn at jeg kommer meg ut før det blir for langt ut på dagen.  Det er foresten en gnistrende flott vinterdag, sol..blå himmel..-13 C ute.

Ha en fortsatt fin dag :o)

Å, bilen den sklei både den ene og andre veien.....

 • 11.02.2011, 09:46

I dag tok jeg besluttningen om at jeg skulle kjøre bil til jobben.....  Jeg skal møte en venninne etter jobben, og kan ikke ta sjangsen på at t-banen ikke har problemer i ettermiddag.

Fytti katta så glatt det var enkelte steder...  Det gikk ganske greit helt til jeg kom på bakketoppen ovenfor Tøyen, der var det skummelt.  Var ikke klar over hvor glatt den kneika var, før jeg fikk se bilen foran sklei både hit og dit. Heldigvis hadde jeg trillefart, så det gikk greit for meg. Av sporene i gata var det flere som hadde hatt store problemer der.

Merker at jeg er ikke like tøff i tryne på vinterføre nå som jeg var før. Da kjørte jeg bil hele året til jobben, og var vant med alskens føre.  Nå lufter jeg bare bilen innimellom, og det har gjort meg litt mer engstelig for vinterføre kjenner jeg. Herregud jeg pleide jo å leke rallykjører på smale skogsveier før uten at jeg havnet utfor veien. Nei jente, det er på tide å ta seg i nakken å trå til igjen!!!!

Utenfor vinduene mine laver snøen fortsatt ned, og siden det er minusgrader ser det ikke ut til at den forsvinner med det første heller....!!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

Egentlig skulle jeg bare ha et par jeans.....

 • 10.02.2011, 22:03

Det er nettopp sånn det var.... Jeg dro på Zizzi for å kjøpe meg et par svarte jeans, men de hadde ikke min beinlengde i den str jeg skal ha... som vanlig.  Enten tar de inn veldig få av dem eller så er det mange som er like lang som meg.  Det er så vanvittig irriterende, men jeg kom ikke tomhent ut av butikken alikevel :o)

Øynene mine falt på denne jakka, og jeg kunne ikke la være å kjøpe den. På bilde ser jakka grå ut, men den er egentlig brun.Jeg bare digger cardigans, og har de i mange forskjellige farger. I dag kjøpte jeg meg to nye, en grå og en blå. De hadde min ynglingsfarge grønn oxo, men selvfølgelig hadde de ikke den i min str. De har en butikk på Tveita oxo, så jeg får stikke innom der en dag...veldig snart.Å komme seg hjem fra jobben i dag var ingen picknick...  Pga av brannen på t-banen var alt forsinket, og masse folk som stimet rundt over alt.  Jeg sjekket nettet innen jeg gikk, og da sto det at det fortsatt var full stans i trafikken. Stolte ikke helt på det, og gikk ned på perongen hvor banene gikk for fult... om noe forsinket.  Mange hadde nok stolt på det som sto på nettet, og tatt buss fra byen til Helsfyr.  Det var så fult av folk på perongen at jeg nesten ikke kom av banen.

Det var så lurvete å gå, og med fire bæreposer med varer hadde jeg litt problemer med å komme meg hjem uten å ramle. Hadde tenkt til å knipse et bilde av kaoset, men orket ikke å sette fra meg bæreposene mine. Akkurat nå er det oppholdsvær, men jeg syntes jeg hørte at det skulle komme mer i natt og i morgen formiddagen.

Dette var sånn det så ut siste morgenen før snøværet startet..

Ha en fortsatt fin kveld :o)

Hva skjer....

 • 10.02.2011, 10:45

I dag hadde t-baneveninnen og jeg det rimelig trangt på veg ned til byen.  Hvor mange skoleklasser fra barneskolen som var klemt inn på alle vognene vet jeg ikke, men det var vanvittig mange.  Støynivået var skrudd på max + litt til, og det var ikke så lett å høre når man ble snakket til.

En gutt ble kvalm, og ville kaste opp så han måtte få stå ved døra....  Han var ganske blek når vi kom til Jernbanetorget hvor jeg hoppet av.  Hvor de skulle hen vet jeg ikke, men for hans del håper jeg ikke han behøvde å stå altfor lenge på banen.

Noen som vet hva som skjer....??

Jeg beundrer virkelig lærerne som klarer å holde orden på alle ungene, og som ikke blir sprø av all skrik å skrål. Selv fikk jeg nok 8 stasjonene jeg sto der.

Ny telefon på meg i dag :o)

 • 09.02.2011, 22:12

Jeg har hatt lyst på ny telefon ganske lenge, og i lunchen i dag stakk jeg ut en tur for å "kikke" litt.  Det ble selvfølgelig ikke bare med det...  Først var jeg i eplebutikken å så på iPhone...., ja den var fin men dyyyyr.  Syntes at det var litt mye penger å øse ut på en telefon.  Så gikk jeg over gata til Spaceworld for å se på Sonye Ericsson Xperia og Samsung Galaxy S.  Jeg endte opp med Samsung, dels for at ble billigere men oxo at den var mye lettere..


Jeg trodde at jeg kunne laste opp alle kontaktene mine fra minnebrikken, men det gikk ikke... Derfor må jeg bruke kvelden på å legge dem inn manuelt, for en gørr kjedelig jobb det er. Trodde ikke jeg hadde så mange på kontaktlista, men det var side opp og side ned gitt, puh!!  Måtte bare ta meg en aldrig så liten pause.

Det kommer vel til å ta noen dager til jeg har fått oversikt over alle nye duppeditter, som jeg helt sikkert ikke kommer til å bruke halvparten av :o)

Kroppen min vil gjerne ha en kopp med kaffe nå kjenner jeg..., dessuten vil Ronja koze litt med mammen sin. Hun sitter ved siden av stolen å ser på meg med et intenst blikk. Det er den tiden som hun pleier å ligge litt i fanget å koze.

Ha fortsatt en fin kveld :o)

Pusene fikk nytt klorestativ, og matkopper...

 • 08.02.2011, 22:39

Det var ikke bare jeg som fikk nytt i dag....  Når jeg først var i gang måtte det jo bli litt på pusetassene mine oxo. På veg hjem dro jeg innom dyrebutikken, og kjøpte det klorestativet jeg hadde sett på siden før jul.  Før jeg fikk det ut av esken var jentene er for å undersøke hva jeg kom trekkende med. Begge to lå oppå esken og klorte for å få den opp.

Når stativet var skrudd sammen fikk ikke Vinja en sjangse til å bruke det, for Ronja tok helt over.....

Jeg trengte oxo et par ekstra matkopper til dem, for de gamle er i metall å blir kjørt rundt hele kjøkkengulvet. Nå betalte jeg litt ekstra og fikk noen med gummilist, sånn at det ikke blir like lett å skyve dem omkring.Ronja var så opptatt med å herje med klatrestativet at Vinja satt å koste seg med maten alene, til en forandring.

Jeg har kjøpt meg nytt kamera og parfyme :o)

 • 08.02.2011, 14:31

Jeg klarte bare ikke å la være...

Har gått å sett på dette kamera en stund, og da jeg var ute i lunchen i sta måtte jeg bare kjøpe det. Det har 12,2 mp, som er det samme som jeg har på mobilkamera mitt.  Så fort jeg kommer hjem fra jobben skal jeg få satt det på lading, sånn at jeg kan begynne å bruke det alt i morgen :o)For en stund siden gikk jeg tom for min favorittparfyme, Alien fra Thierry Mugler, men i dag har jeg endelig hatt råd til å kjøpe meg en ny flaske.  Selv om jeg fant en tålig bra erstatter fra Body Shop så er det jo ikke det samme i det hele tatt.  Er kjempekresen når det gjelder pafyme, den må ikke være for svak, ikke for mye blomster osv.  Liker de kryddrede og litt tunge parfymene..... 


Årsaken til at jeg plutselig fikk råd til å handle så voldsomt nå, en uke før lønning var jo at lånet mitt hadde endelig blitt ordnet...  Da syntes jeg jo at jeg kunne kjøpe en gave eller to til megselv :o)

Mye snø og katter på farten...

 • 07.02.2011, 21:10

Når jeg gikk fra jobben ned i Oslo sentrum snødde det noe helt vanvittig, men det var bare vått i gatene.  Når jeg satt på bussen oppover vokste snømengden mer og mer, og på en av de siste stoppestedene hadde bussen problemer med å komme i gang igjen...  

Det snør fortsatt ganske bra ute, og fortsetter det sånn blir det en bra haug til morgen tidlig.

Når jeg kom hjem slang jeg paraplyen inn i dusjen for at den skulle renne av seg, og da var det et par puser som rask skulle undersøke hva det var for noe.  Til slutt måtte jeg fjerne den før de tok livet av stakkarn.Vinja sitter å titter litt før hun går til verks...Det er som regel Vinja som er den ivrigst til å undersøke alt nytt, mens Ronja sitter å kikker en stund før hun oxo setter i gang.Tilslutt gadd ikke Ronja mere, hun planta seg oppe på toalettet å fulgte med på hva søsteren drev på med.

Nå har oxo jeg satt meg for kvelden sånn at jeg kan få med meg favorittprogrammene mine på tv.  Akkurat nå er det Ullared som må sees, he he.  Veninna mi Anne og jeg snakket om at vi hadde nok passet inn på et sånt program, ha ha!!  Når vi er i Sverige og handler prater vi høyt og gestikulerer sånn at andre glaner på oss....  Ikke det at vi bryr oss noe om det, nei da vi skravler bare videre høyt, vilt og hemningsløst :o)På tide med en kopp kaffe...  Ha en fortsatt fin kveld :o)

Å, snøen den laver ned....igjen!!

 • 07.02.2011, 16:55

Har hatt mer enn nok å gjøre på jobben i dag, og har ikke hatt tid til å se ut............før nå!!!  Utenfor vinduene mine så laver snøen ned, ikke noe jeg er spesielt happy for. Snøfillene begynner å bli som putevar, så dette kommer nok til å legge seg oppå isen ser det ut til.

Snakket med faren min i går, og han satt med det ene benet på en krakk. I forrige uke hadde han gått over ende på glattisen og brukket et ben inne i foten.  Han skal til sjukehuset igjen på onsdag for å ta bilde, for å se om det hadde begynte å gro ordentlig.  Får krysse fingrene for det, sånn at han slipper å måtte knekke opp, skrekk og gru.

Jeg hadde håpet at jeg skulle kunne ta i bruk lånet mitt i dag, men de hadde ikke fått orden på det i nettbanken enda. Så jeg sendte dem en melding tidligere i dag for å høre når de kunne være klare.  Da hadde ikke depoet mottatt papirene mine enda, men de regnet alikevel med at det skulle være klart i morgen..... håper det!!!

På tide å snu nesen hjemover igjen.....

Selvsagt måtte jeg forsove meg.....

 • 07.02.2011, 11:14

Alle store planer om å klare å være på jobb tidlig i dag, falt i vasken da jeg klarte å forsove meg i dag.  Om jeg hadde glemt å sette alarmen eller jeg har slått den av å sovnet igjen, vet jeg ikke!!!

Bråvoknet 45 minutter senere enn jeg skulle, og bare stormet inn i dusjen..  Hadde det ikke vært for at jeg bare måtte vaske håret, ja så ville det ikke vært så farlig.  Desverre var det i en status som ikke lot seg style i det hele tatt.  Håret ble vasket, men jeg måtte bare droppe å føne det, og det ser ut deretter. T-banevenninnen kommenterte det sånn at det var stylet rufsete, he he...!  Nå ja, de fleste jeg møter ute på gaten kjenner meg ikke, og vil jeg mest sannsynlig aldrig møte igjen.  Kollegene, tja... de får bare ta meg som jeg er!!!

Dagens andre møte er allerede avviklet, og lunchen står snart for døren....  Dette blir nok en dag hvor man ikke får gjort alt man kanskje hadde på planen. Jeg lar meg ikke stresse av det, og lever etter prinsippet at jeg får bare tatt en sak av gangen.

Ha en fortsatt fin dag :o)

Kan du snakke om døden??

 • 06.02.2011, 16:05

Døden er for mange et tabu tema, noe som er skremmende og ubehagelig å tenke på å snakke om.  Jeg var oxo der for før faren min døde...  Bare tanken på at foreldrene mine skulle dø, var så forferdelig at jeg orket ikke å tenke på det. Selv som voksen kunne jeg bli så lei meg, og nesten ta til tårene ved tanken på at de ikke skulle være der mer.Møtte jeg noen som hadde mistet noen de var glad i, syntes jeg det var ubehagelig å ville bare komme meg vekk fra dem så fort som mulig.  Jeg viste aldrig hva jeg skulle si, og var livredd for at de skulle begynne å gråte. Det var jo noe av det verste som kunne hende.

Så forandret alt seg... veninnen min Anne mistet brått moren sin. Hun kom inn på sykehuset med magesmerter, og ble operert samme kveld. Noe skjedde og hun våknet aldrig igjen.  Anne gjorde noe som for meg var fremmed, hun snakket om moren sin hele tiden. Hun pratet om hva som hadde skjedd før hun kom på sykehuset, og etterpå.. hvordan de ikke hadde noe annet valg enn å slå av pustemaskinen.  Samtidig merket jeg gradvis at det var greit å prate om døden, det var ikke tabu lenger.  Jeg kunne snakke med henne om moren, som også jeg var veldig glad i... en dame som man kunne snakke med alt om, som en veninne.Når pappa ble borte i 2000 og mamma i 2006 var det ikke vanskelig å prate om døden i det hele tatt.  Jeg merket oxo at andre mennesker rundt meg slappet av når de så min reaksjon.  Mange har sagt det i ettertid at de ikke helt viste hvordan de skulle oppføre seg etter at foreldrene min døde. Kanskje mest etter pappa som gikk først. De følte det på samme måten som jeg hadde gjort, var redd for min reaksjon... ville jeg klappe helt sammen å gråte, noe de trodde at de ikke skulle takle.

Jeg tror mye av grunnen til at jeg hadde så dårlig forhold til døden, var at vi aldrig snakket om det her hjemme. Pappa hadde mange eldre søsken, og de fleste av dem og ektefellene døde i løpet av noen få år. Ved flere av tilfellene var jeg hjemme alene når telefonen med budskapet kom, og jeg måtte fortelle det til mamma og pappa. Det var grusomt.  Til slutt hadde jeg panikk for å ta telefonen når mamma og pappa ikke var hjemme!Jeg tror ikke at alder spiller noen rolle om du kan snakke avslappet om døden..  Marit, mammas gode veninne, og min ekstramamma fortalte at da hun mistet mammen sin følte hun det som om hun hadde en smittsom sykdom.  Hun kunne komme gående nedover gaten, og hun kunne se en nabo komme oppover fortauet mot henne.  Med det samme naboen fikk øye på henne, forandret hele kroppspråket seg og vedkomende fikk det travelt med å komme seg på andre siden av gaten. Det tok flere måneder innen folk ville stoppe å prate med henne, men nevnte hun mannen fikk de det travelt med å skifte tema.......!!!

Jeg er glad for at jeg har fått et mer avslappet forhold til døden, og at jeg er i stand til å være en god venn når mine venner mister en de er glad i.  Jeg løper ikke unna, men er der for vennen når den trenger en skulder å gråte på eller bare være der.

Hvordan er det med deg, syntes du det er vanskelig å snakke om døden??

En skremt katt er ikke bare bare.....

 • 06.02.2011, 14:33

Stille og rolig satt jeg her i stua og slappet av med en bok da jeg hørte et forferdelig lurveleven.  I et rasende tempo kom Vinja stormende igjennom stua, men en pappose på slep. Hun var livredd, og kunne ikke bli kvitt posen..  Det gikk så fort for seg at jeg fikk ikke sjangsen til å se hvor den satt fast....Jeg skvatt noe innmari sjøl, og kom eg opp av stolen i en fei, men da var pusen stormet ut i gangen. Innen jeg kom dit raste hun forbi meg og inn på soverommet hvor hun gjemte seg mellom senga og veggen. På det tidspunktet hadde posen løsnet så jeg fjernet den.  Posen var klissvåt av tiss, noe gulvet i stua, gangen og soverommet oxo var.  Hun ville ikke komme frem, så jeg lot henne være mens jeg vasket og tørket opp...  Til slutt kom hun smygende frem, klissvåt i baken....  Hjerte hoppet i brystet på henne, så jeg holdt rundt henne til hun roet seg.  Alt er ikke helt bra enda, hun går rundt å kikker for å se om den dumme posen ligger å lurer på henne noe sted.  Jeg har kastet den i søppla, så det er ingen fare for at den skal skremme henne igjen.Om ikke lenge er nok alt tilbake til normalen, og Vinja vil gjøre alt for å irritere søsteren sin igjen... som tidligere i dag.

Susperia nådde ikke helt fram :o/ i MGP.

 • 05.02.2011, 23:10

Jeg håpa i det lengste at Susperia skulle komme til finalen i MGP, men desverre gikk det ikke. Kanskje ikke en typisk MGP-låt, men det er nå i allefall musikk etter min smak.  Syntes det var mye trist musikk dette året.....

Skjermbilde 2010 11 30 kl. 08.04.44 Susperia til Melodi Grand Prix 2011

Det ble Sie Gubba og The Lucky Bullets som gikk videre til finalen... 

For noen år siden syntes jeg at MGP var noe gørrkjedelig greier som jeg ikke gadd å se på.  Nå har det blitt skikkelig fest ut av det, selv om jeg ikke akkurat syntes at låtene var etter min smak dette året.  Sånn er det jo bare noen ganger. Anne og jeg pratet om at vi skulle skaffe oss billetter til finalen her i Oslo, men det blir ikke no av alikevel. Får heller gjøre noe ekstra her hjemme i stedet.

Ser du MGP eller syntes du det er kjedelig?

Blåholke...og Bambi på is...

 • 03.02.2011, 11:45

Det var akkurat det jeg følte meg som, der jeg stavret meg ned alle bakkene til T-banen. Beina gikk både hit og dit!!!  Tilslutt var det ikke annet å gjøre enn å hoppe ut i gata, for å gå langs kanten..  Jeg kom meg helskinnet ned uten knall og fall, men noen festlige gymnastiske øvelser gjorde jeg nok på veien ned, he he...

På perrongen var det ikke det spor bedre....  Den heller vekk fra skinnegangen, og det var så glatt der at jeg sto rett opp og ned å sklei bakover.  Tilslutt endte det opp med at jeg stilte meg nede idumpa... Var ikke så lett å gå over perongen og inn på banen, for bena vill liksom den andre veien hele tiden.

Til T-bane veninnen:
Jeg håper du kom deg helskinnet til jobben, og de andre stedene du skulle i dag uten knall og fall.

Utover det var jo temperaturen ganske grei med + 0,6 C da jeg gikk.

På veg hjem skal jeg definitivt slå ut broddene, som er innfelt i støvlene. Akkurat det ble jeg spurt om til morran, om hvorfor jeg ikke hadde gjort...si det :o)

iPad...ja eller nei??

 • 02.02.2011, 22:28

Jeg har fått mulighet til å kjøpe iPad til en noe billigere penge igjennom klubben på jobben.... Det skal holdes en åpen dag for oss nå i februar, og jeg har så lyst...  Må gå litt i tenkeboksen før jeg bestemmer meg 100%.Dagen i dag har gått med til å beregne tilbud som haster som bare den, og fly på møter.  Vi hadde vårt første sitte ned avdelingsmøte i dag siden mai måned.  Det er så IN nå å ha korte statusmøter hver morgen, og det er i grunnen greit det.... men innimellom har man behov for å sette seg ned å ha et lengre møte oxo.  Vi har sårt trengt det, og vi fikk gått igjennom noen viktige ting i dag.

Med en gang avdelingsmøtet var over stressa jeg over gata til Avdelingskontaktmøte i klubben. Det ble en times møte med informasjon om forhandlinger med selskapet.  Det var fortsatt noen uenigheter som skulle diskuteres, og bli enig om... Som regel må man gå noen runder før alt er på plass.Jeg gikk hjem rett etter møtet var ferdig, og klarte å nå en bane som gikk rett før kl 16. Det betydde at det fortsatt var lyst ute når jeg kom hjem..., og det er det ikke ofte det er på denne tiden av året. Noe som ikke var fult så artig var at det snødde digre putevar, og jeg var klissvåt når jeg endelig kom hjem.  På t-banen sto det to jenter å pratet varmt om hvor fint det var at det snødde, jeg hadde mest lyst til å rope ut NEI, DET ER DET IKKE!!!Gullklumpen har vært så rampete så rampete i dag, at jeg måtte bli skikkelig sinna på henne. Hun klorte på sofaen gang på gang, og så kom hun bort til meg for å få koz... noe hun selvfølgelig ikke fikk.  Når jeg ble sint på henne skjønte hun lunta tilslutt, og hoppa opp på klatrestativet å la seg til å sove.  Hun ble nok litt fornermet på meg, men det får ikke hjelpe... bare for at hun er nydelig, skjønn og helt hærlig :o) kan hun ikke få lov til å gjøre som hun vil... noen ordning må det være!!!

I kveld må jeg legge meg tidlig, sånn at jeg kommer meg opp tidlig i morgen... jeg har noen arbeidsoppgaver som må være ferdig før lunch. Da nytter det ikke å komme ramlende inn døra kl 09:00.

Informasjon

 • 02.02.2011, 20:00Til mine venner som setter pris på et glass vin... Og de som ikke gjør det.
Som Ben Franklin sa: I vin er der visdom, i øl er der frihet, i vann er der bakterier.

Gjennom en rekke nøye kontrollerte tester er det vitenskapelig bevist at dersom vi drikker 1 liter vann hver dag, vil vi i løpet av ett år ha fått i oss mer enn 1kg. Escherichia coli, (E. Coli) - bakterie som finnes i avføring. Med andre ord; vi konsumerer ett kilo dritt.

Dette risikerer vi altså IKKE dersom vi drikker ø
l og vin (eller tequila, rom, whisky eller annen sprit) fordi alkohol gjennomgår en renselsesprosess gjennom koking, filtrering og/eller gjæring.


HUSK: Vann = Dritt     Vin = Helse

Det er derfor det er bedre å drikke vin og snakke dritt, enn å drikke vann og være full av dritt.

Det er absolutt ingen grunn til å takke meg for denne verdifulle informasjonen: jeg gjør allmennheten en tjeneste.


Tåke, varmegrader og au i nakken og armene...

 • 01.02.2011, 11:19

Jeg trodde jo at det var surt og kaldt ute i dag, og kledde godt på meg....puh!!!  Det var jo ikke kaldt i det hele tatt. Det kunne godt ha regnet litt syntes jeg, bare sånn for å rense opp litt i gatene. De er jo helt svarte av hvadetnåersom ligger oppå asfalten.

KAJ hadde kjørt ut en haug med fakturaer som hun skulle pakke, og siden PC'n min tar to vintre, 10 votter og noen luer før den er oppe å går satte jeg meg like godt ned å hjelp henne å pakke.  Det gikk som en drøm, og når morgenmøte startet 09:15 var vi klare.  Vår operative leder var oxo tilbake igjen i dag, og det var got å ha henne tilbake :o)

Nakken min har bestemt seg for at at den vill være vrang og vond om dagen.  Jeg er så stiv at jeg har hodepine...  Skal prøve å vente litt med å ta noe for det til litt lengre ut på dagen.  Jeg har spist litt vel mye smertestillende i noen dager, og det er jeg ikke så happy for.  Det fjerner smertene for en stund, men det løser ikke problemet.

Når jeg sto opp til morran i dag så var hele senga mi full av lekemus- og rotter....  Kattene pleier noen ganger å samle sammen alle å legge de i senga min når jeg sover.  I natt skulle tydeligvis alle være med.  Andre ganger så har de lagt dem rundt eller opp i matkoppen sin.  Snåle puser!!!

På tide å øke produktivitetsnivået noen hakk, sånn at jeg blir ferdig med det jeg skal i dag!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no