hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Zzzzzzzz, hjelp jeg tror jeg sovner snart!!

 • 29.02.2012, 15:37

Som jeg trodde skulle det bli ganske vanskelig å holde seg våken i dag, etter å ha vært hos fysio på morran i dag. Det gikk greit før lunch, men etterpå har kroppen min blitt mer og mer dorsk... Nå er det heldigvis bare 1 time igjen til jeg skal gå hjem :o))
Hjemme venter filmen Melancholia som jeg har lånt av Bona... Skulle ha sett den for flere dager siden, men jeg ikke vært opplagt til det. Nå begynner jeg å få dårlig samvittighet for at jeg har hatt den så lenge at jeg bare må se den. Tenker jeg ser den mens jeg spiser middag, for da klarer jeg nok å holde øynene oppe lenge nok til at jeg får med meg hele :o))

Været i Oslo har vel ikke vært fult så strålende som de meldte, men vi har da sett antydning til blå himmel i dag. Sola var nok mer bak skyene enn framme, i allefall når jeg var ute en tur i lunchen. Jeg måtte bare ta meg en tur ut for å lufte meg, og trekke inn litt frisk eksosluft ned i lungene..., det trengs vøttø, hehehe!!

Når jeg var inne på Gunerius kom det en snål svenske opp fra Rimi i underetasjen, med sekk, sovepose og norsk flagg stikkende ut av sekken. Han hoia og skreik usammenhengende og viftet med armene. Jeg klarte ikke helt å forstå hva det var som opprørte han så fælt. Litt seinere når jeg kom ut på gata igjen, og var på veg opp til jobben igjen kom han nedover mot meg. Han var like høyrøstet da, men da hørte jeg at han sa med store ord at han var sulten å ville jo bare ha litt mat. Antageligvis hadde han blitt kastet ut fra et eller flere spisesteder.... Jeg tenker at hvis han hadde roet seg ned noen hakk så hadde det nok ordnet seg!!

På tide å være produktiv en 30 minutter til før jeg skal heimat... Ha en fortsatt fin onsdagsettermiddag :o))

God formiddag....

 • 28.02.2012, 11:21

Kom meg da omsider opp av senga i dag, men det var jammen vanskelig.... Kroppen var så lite samarbeidsvillig, at det var bre med sterk viljekraft jeg klart å komme meg opp og inn i dusjen. Vinja kom å tråkket på meg minst 3 ganger før jeg sto opp... Hun syntes nok at mammen hennes var veldig treg i dag, hehehe!!!


Fikk en trist beskjed da jeg kom på jobb... Kollegen min som hadde en veldig syk svigermor, mistet henne nå til morran. På mange måter godt når et menneske er så dårlig, men alikevel veldig trist når det først skjer. Sjefen ringte nettopp for å få adressen sånn at hun kunne ordne med blomster!(bildet hentet fra google) Ellers så viser Oslo seg fra en grå og trist side i dag... Nå på formiddagen ser det ikke ut til at gradene skal stige til sånne høyder som metrologene har antydet, men vi får se hva som skjer utover dagen. Plutselig kommer det en vind fra et eller annet sted å blåser vekk skydekket, hehehe... Det var en ønsketenking :o))


Den siste tiden har jeg vært ordentlig dårlig på å drikke nok vann, men i dag gravde jeg frem vannflaska mi fra skapet og fylte den opp. Vi fikk en stålflaske her på jobben i sommer, som holder vannet kjølig og godt lenge. Jeg har tom med tatt med meg noen knekkebrød og pålegg til lunchen ved 12 tiden + et par ekstra til litt senere. På tide å snu om på et nytt blad og spise sunnerer... For jeg har ikke vært noe flink i det siste, jeg skammer meg nesten. I går fløy jeg igjennom skapene som en støvsuger å dro frem alt usunt jeg kunne finne, det var ikke mye... Noe gikk i søppelkassen, mens noe forsvant inn i munnen min. Nå er det ingenting igjen i skapet som jeg kan snooke etter på kvelden, og godt er det.

Ha en fortsatt fin tirsdag :o))

Trøtt kveld i sofakroken...

 • 27.02.2012, 23:54

Nå ligger jeg og pusene mer eller mindre i en stor haug i sofan å sløver.... Vi er så trøtte alle tre at vi, nei det er feil, jeg sliter med å holde øyene åpne, pusene sover de, hehehe!!! De er tydeligvis værsjuke, for de har ikke krangla engang i dag... Det pleier jo alltid å gå ei kule varmt et par ganger per kveld, but no.....!!!


Var hos fysio etter jobb i dag, og jeg vet ikke hva han gjorde med kroppen min.... Jeg ble altså så trøtt og sliten av behandlingen at jeg har ikke orket noen ting i kveld. Når det er sagt så er venstrearmen min bedre nå i kveld enn den har vært på lenge. Ikke en gang i kveld har den dovnet bort, og det er så godt.

Til onsdag skal jeg tilbake igjen, men da har jeg time på morningen før jeg skal på jobb. Hvordan det skal gå utover dagen vet jeg ikke... Kommer vel til å bli megatrøtt etter noen timer tenker jeg, og da er det vel ikke noe annet å gjøre enn å line opp med nok sterk kaffe, hehehe!!


Bildet tilhører niesen min Linda, men jeg måtte bare låne det. Bilde er av pusen hennes Sprocket, som er helbror til pusejentene mine. Her er han ikke helt blid, og det er akkurat som å se Ronja sist gang vi var hos dyrlegen. Sist gang jeg hørte nytt om Sprocket så var han ikke i helt i slaget, og det hørtes nesten ut til at han var skadet. Siden hun ikke nevnte han igjen trodde jeg kanskje han ikke levde lenger, og jeg ble glad da jeg så at det var futt i gutten enda :o))

Vinja lå å tittet litt på bilde av broren sin i sta, vel det så i allefall ut til at hun gjorde det, og så strakte hun seg utover tastaturet på PC'n med poten på skjermen. Det var ikke for at hun så en annen pus, nei dette gjør hun som regel hver kveld når jeg sitter med PC'n i fanget, hehehe!!

Nå er klokken slagen, og det er på tide å krabbe til køys... Ny dag nye muligheter i morgen GOD NATT!!Våren forsvant...

 • 27.02.2012, 09:52

Det var vel ingen overraskelse at det kom et snøfall i dag, men syntes jeg det var greit? Nei, absolutt ikke! De meldte jo om det for noen dager siden. I morgen er det jo meldt at det skal bli  + 10C, men det får vi nå se. Hadde ikke vært meg i mot.....!!

Seinere i dag er det ny time hos fysio, og så vond som den armen er nå gleder jeg meg ikke akkurat. Den er inne i en ny fase av vondt, som er litt anderledes enn den har vært. Forhåpentlig er det en positiv ting, at ting begynner å skje og at det smått om sen går den rette veien. Jeg krysser i allefall fingrene for det :o))

Ha en fortsatt fin mandag formiddag ;o))Nok en flott dag :o))

 • 26.02.2012, 22:28

Jeg våknet ikke før kirkeklokkene begynte å dundre ved 10 tiden, men siden jeg fortsatt var trøtt så sovna jeg igjen med en gang de ga seg med bråket. Neste gang jeg slo opp øynene var når klokkene satte i gang med bråket ved 11 tiden, men da sto jeg oxo opp :o)) Når en ikke kommer seg i seng før kl 03:30, så er det ikke så greit å stå opp tidlig heller, hehehe!!


Da jeg var ferdig med fóre katter og megselv var allerede sola nådd balkongen... Da var jeg ikke sen om å fylle opp termokoppen med rykende varm kaffe å sette meg ut. Det var litt kjølig sånn på formiddagen, men det tok ikke lange tia innen sola stekte inn på meg. Da sola varmet opp den stive kroppen min, kjente jeg hvordan jeg sakte men sikkert slappet av å begynte å nyyyte dagen.

Jeg har ikke tatt i boka jeg leser på flere uker, men i dag klarte jeg å ta den frem og jeg fikk faktisk lest den ut oxo. Av å til får jeg helt lesesperre, og samme hvor mye jeg har lyst til å lese så klarer jeg det bare ikke.... For håpentlig har jeg klart å komme inn i lesemodus igjen, for jeg har så mange bøker jeg har lyst til å lese.. Fortsetter godværet så får jeg en liten stund til å sitte ute etter at jeg kommer hjem fra jobben..!!


Vinja er en pus som vet å nyte livet :o)) Hun la seg godt tilrette i stolen, og sovna så hardt at hun rørte ikke på seg når Ronja hoppet fra bordet og innom stolen hennes engang. Hun var så nydelig der hun lå at mammen ble helt bløt i hjerte :o)) Vinja liker å ligge midt i stekende sol å sove, og ser ikke ut til å være plaget på noen måte. Det så jeg i fjor sommer. Ronja der i mot er som meg, og orker ikke å ligge der lenge... Hun blir fort varm, og syntes det er plagsomt å rusler inn å legger seg på klatrestativet i stua i stedet :o))


I går var jeg nede i kjelleren å hentet opp det gamle klatrastativet å satte det ut på balkongen... Kattene pleier å sitte borti det hjørnet på en stol å kikke ut, men den er så lav at de ikke ser noe serlig. Derfor tenkte jeg at den gamle holken kunne gjøre nytten... De var tydeligvis glad for den, og har sittet på den i hele dag... Jeg måtte feste den litt, for Ronja klarte jo å velte den i det hun hang i den øverste klorepinnen. Hun spratt unna i siste liten, og var tilbake igjen for å undersøke med en gang. 

Jeg har i grunnen vært alene om å bruke balkongen, da de andre naboene nok syntes at det har vært for kaldt til å sitte ute. I dag derimot var det nok ganske fint for de som har åpen balkong, og paret som bor på skrå over meg hadde venner på besøk å satt ute og grillet. Ikke det at de satt å glante på meg, men jeg fant fram parasollen min å satt den opp alikevel... Greit med litt privatliv, hehehe!!

Er trøtt jeg gitt..., uvant med så mye sol og varme, hehehe!! Skal være flink å krabbe under dyna før 23 i dag, så kanskje jeg for en gang skyld er våken og opplagt på mandag morgen :o)) GOD NATT!!Fikk tips om filmen Ukjent Id (Unknown)...

 • 26.02.2012, 21:13

For en stund siden fikk jeg tips fra "http://dworak.blogg.no/" om filmen Ukjent Id eller Unkown, som er originaltittelen.. Jeg hadde tenkt til å kjøpe filmen, men så nevnte jeg den for Bona som jeg jobber med. Han hadde filmen hjemme, og jeg fikk låne den. Det er noen dager siden, men jeg har ikke hatt tid til å se den før i kveld...


Filmen var spennende, og handlingen var slettes ikke sånn som jeg trodde når jeg så Traileren. Ting var slettes ikke sånn som jeg trodde de var, og den slutta heller ikke som jeg trodde den skulle. Noe mer har jeg ikke lyst til å si, har du ikke sett den så bør du gjøre det. Den er som sagt verdt å se.

Takk for tipset The Road :o))Vårfornemmelser

 • 25.02.2012, 17:01

For et hærlig vær vi har i Oslo. Sola skinner og jeg sitter ute på balkongen i en ikke altfor tjukk genseren. Termokoppen er fylt opp med deilig kaffe. Pusene flyr rundt beina mine og snuser og så opp på klatrestativet for de hører en spennende lyd, som må undersøkes. De kozer seg oxo, noe som ikke er vanskelig å se ;o))

Var tidlig oppe for at jeg skulle til Frisørdamen for å fixe etterveksten og klippe av slitte tupper. Etterpå var jeg en kjapp tur på Plantasjen for å se etter et nytt bord til balkongen, men de hadde ikke fått inn noe særlig enda.

Så dro jeg en tur til Strømmen hvor jeg fikk tak i en ny jakke som jeg kan bruke utover nå. Jeg sjokkert meg selv med å kjøpe en lys jakke i stede for en sort, som jeg vanligvis gjør. Hva er det som går av meg, hehe!

Det er vel på rider å lette på kroppen og starte med litt middag. Det blir noe så enkelt og godt som fiske karbonader, nammis ;o))

Ha en fortsatt fin lørdag ;o))

Nesten litt synd....

 • 23.02.2012, 11:27

Når det er så fint vær som det er i dag, så er det nesten litt synd at man ikke har tatt seg vinterferie... Nå ja, sola er fortsatt fremme når jeg kommer hjem fra jobben, så jeg kan nyte en liten stund ute på balkongen.

I går ble det en fin dag tross alt, og når jeg kom hjem fra Fysio gikk jeg rett i vaskekjelleren og satte i gang to store maskiner. Deretter brygget jeg meg kaffe i termokoppen, og satte meg ut på balkongen for å nyte de siste strålene av sol før den gikk ned bak Manglerudåsen. Pusetassene var helt i ekstase, og satt med runde øyne på klatrestativet å høre og så på alle småfuglene som flakset nede i buskene... Vi går en fin tid i møte, dersom det fortsetter sånn.

Naboen min fylte 78 år i går, og i lunchpausen var jeg ute å kjøpte en nydelig palme til henne. Den satt oppe i et flott glass med rosa/lilla gelé. Hun sto med forkle på og dreiv å kokkelerte på kjøkkenet siden begge døtrene med barn skulle komme litt senere. Jeg ble invitert på "etterpå-lag" i ettermiddag med kake og kaffe... Nam nam, gleder meg :o))

Ellers så er armen min svinaktig vond og doven i dag etter behandlingen.... Den rekker vel å bli sånn någenlunde OK igjen innen jeg skal tilbake til mer behandling på fredag. Jeg begynner å bli så utålmodig, og syntes at alt tar så lang tid..., vil jo helst bli bra så fort som mulig... I går kanskje!! Husker ikke helt hvor lang tid det tok forrige gang før det begynte å føles bedre, men jeg misstenker at det ikke gikk så veldig fort, hehehe!!

Snart lunch..., og da må jeg bare ut å lufte meg litt kjenner jeg!!

Ha en fortsatt fin torsdag :o))

På vei til jobben

 • 22.02.2012, 10:23

Det var ganske stor forskjell på været i går og i dag. Tåka hang langt ned over hustakene når jeg dro på jobben til morran i dag,og det er ordentlig guffen ute. Nå ser det derimot til å klarne opp, så det kan bli ganske fint alikevel :o))

Dette er oppe ved rundkjøringen ved Ryen, og her henger tåka helt nede på bakken. De bilene som lå lengst frem i køen kunne man nesten ikke se engang.

I Bjørvika bygger og bygger de til den store gullmedaljen. Det er bare kaos med masse biler som kjører til jobb og annleggsmaskiner. Veien man skal kjøre flytter seg fra høyre til venstre annen hver dag. Det er skjelden man kjører på samme vei over lengre tid, hehe!! Lurer på hva alt dette koster oss skattebetalere jeg?

Trafikkmaskinen er nå mer eller mindre historie. Det er bare det ene løpet opp borte ved Hotel Opera som står igjen. Det blir vel stående til den nye veien er ferdig tenker jeg. Da skal det jo bli en flott autostrada som heter noe sånt som Dronning Eugenias gate. Det så veldig fint ut på tegningen i allefall.

Så må man være litt produktig igjen, eller ganske produktiv egentlig... For jeg skal gå tidlig i dag for å gå til fysio, og da er det endel ting som jeg må bli ferdig med først.

Ha en fortsatt fin onsdag :o))

Murder, She Wrote....

 • 21.02.2012, 23:10

I natt, da jeg ikke fikk sove var jeg inne på Platekompaniet og bestilte meg resten av tv-serien Murder, She Wrote som jeg ikke hadde fra før. Jeg hadde sesong 1 - 4 og den aller siste sesongen, 12. Bare digger denne serien, som er en sånn passe spennende krimserie som man kan koze seg med, uten å måtte gjemme seg bak ei pute, hehehe!!

 
  
  


Kunne nok ha bestilt et par av gangen, men med min uflaks så hadde de blitt utsolgt å ikke blitt tattinn igjen. Det er sånt som skjer meg hele tiden, så da er det bare å cashe ut hele beløpet med en gang :o/

Nå har jeg tenkt til å ta kvelden, for jeg har tenkt til å stå opp grytidlig for å overaske kollegene med å være på jobb før de kommer. Årsaken er at jeg skal til fysio i morgen 14:30, og da må jeg gå fra jobben tidlig for å rekke det. Kan ikke si at jeg gleder meg noe serlig, fornå har jeg ikke vært der på en uke, og da er det helt garantert ikke spess behagelig når han skal begynne å rote oppi der igjen.

God natt, og sov godt :o))

Rundt kvartalet

 • 21.02.2012, 15:37

I lunchen i dag måtte jeg bare ut for, jeg følte meg helt varm i knollen av feberen, og da var det godt å få lufta seg litt. Huden min er iskald, mens under er det som en vulkan....

Sola skinte og det var godt å være ute litt. Knipset noen bilder i samme slengen. Oslo Domkirke ble litt mørk gitt pga lyset.

Rundt ved Kirkeristen er det alltid mye trafikk, med busser og trikker som dundrer for bi. Et under at ingen blir kjørt ned egentlig.

I en butikk i Storgata så jeg denne morsomme veska. Jeg kjøpte den selvsagt ikke, kanskje ikke helt min stil, he he. Tror den skal forestille en ku eller en okse!

Jeg hadde ikke lyst til å gå inn igjen da runden var ferdig, men det hadde neppe vært noe serlig populært om jeg skulle gå rundt i Oslo's gater å reke i flere timer. Dessuten hadde jeg en del jobb å ta tak i.

Om ca 30 minutter er arbeidsdagen definitivt over for i dag, og det skal bli godt å komme seg hjem. Må pleie feberen min litt i kveld kjenner jeg, sånn at jeg blir av med den så fort som mulig.

Ha en fortsatt fin ettermiddag.

Et vakkert skue....

 • 21.02.2012, 11:27

 

Kong Harald er 75 år i dag, og det vakre flagget vårt vaier fra de fleste flaggstenger over hele landet. Nationalfølelsen er sterk når jeg ser det norske flagget vaie i vinden. Skal jeg være helt ærlig så har vi det flotteste flagget av dem alle :o))

Gratulerer med dagen til den fine kongen våres.

Det var dumt av meg....

 • 21.02.2012, 00:54

Når jeg kom hjem fra jobben i ettermiddag var jeg helt ferdig, og jeg satt en stund å halvsov foran tv-skjermen før jeg bestemte meg for å krabbe under dyna en "liten" stund. Det var dumt...., for jeg sov i 1,5 time å nå er jeg lys våken. Nå som jeg egentlig burde ha ligget å sovet!


Jeg har fortsatt feber i kroppen, og det var vel derfor jeg var så trøtt og frossen. På jobben i dag følte jeg meg ganske vissen, men med påfyll av Ibux når det ble for ille kom jeg meg da igjennom dagen på et vis. Håper nå denne feberen min ikke eskalerer til noe mere, for jeg har definitivt verken lyst eller tid til noe sjukemelding nå...!!

Klokka nermer seg 01:00, og det er vel kanskje på tide å gjøre et forsøk på å få seg noen timer til med søvn.Skriiiiiiiiiik, jeg forsov meg igjen.......

 • 20.02.2012, 11:44

Panikken spredde seg i hele kroppen da jeg plutselig våknet av at det var så lyst i rommet... Med et skrik hoppa jeg ut av senga, da jeg forsto at jeg hadde klart å forsove meg storveis..., sukk på en mandag av alle ting.


Hadde dette vært en vanlig mandag så ville det ha vært krise, for jeg hadde kommet så fryktelig seint på jobben. Nå er det ikke en vanlig mandag, men første dag i vinterferieuka... Det vil jo si at flesteparten av de som vanligvis sitter i bilkø sammen med meg ikke er der :o)) Jeg var på jobb i løpet av NO TIME, og rusla inn døra 08:35. Det er slettes ikke så ille det, hehehe!!


Jeg ble spurt i går hvordan formen var, om jeg var frisk!! Ja da svarte jeg, frisk, rask og rørete eller noe sånt.... Det tok ikke så mange timene innen jeg måtte revudrere den uttalelsen :o(( Mens jeg satt å kozte meg med kaffe og fastelavens boller, kjente jeg at nesa begynte å sildre og jeg var skikkelig varm i kroppen. Sjekket tempen, og jo da den var på rask oppadgående den.. Årsaken til svingning i kroppstemperaturen og den rennende nesten er nok at damen her satt litt lenge ute på balkongen i går med litt for lite klær på. Jeg er på jobb, og der må jeg prøve å holde meg for vi er ikke så mange som vi skulle ha vært... No 1har en feridag, No 2 er sjukemeldt, og No 3 har fri pga plutselig sykt familiemedlem.

Nei folkens, arbeidet kaller... Jeg må være litt produktiv en stund fremover, blogges!!

Ha en fortsatt fin mandag, om du er på jobb eller har vinterferie :o))

Det sildrer i takrennene, er det våren som kommer??

 • 19.02.2012, 14:35

Litt kjølig kanskje, men jeg tok på meg en jakke å satte meg ut på balkongen med kaffekoppen. Det kom selvfølgelig noen skyer som skygget for sola, men det var alikevel deilig å sitte ute. Snøen smelter på taket og jeg kunne høre vannet renne i takrennene, og det var sånn en hærlig lyd... Blir nesten helt salig, hehehe!!


Vinja la seg rett ut den ene stolen og strakk godt på seg.. Hun syntes det var helt topp å ligge å dorme seg i sola, når den var framme da. Ingenting er jo som å late seg etter å ha lekt sisten med søsteren.


Ronja satt lenge på vannbrettet å kikket på livet utenfor balkongen.. Så fikk det være nok, tenkte damen, og hoppet opp klatrestativet hvor hun ga seg til å pusse og vaske pelsen sin. Den hadde jo blitt veldig skitten etter hun vasket den for noen minutter siden, hehehe!!


Sjekk ut tunga til Vinja, hehehe.. Jeg så det ikke før jeg fikk overført bildene til PC'n, for på kamera så bildet helt mislykket ut. Egentlig ble det dagens bilde, om jeg skal si min mening :o))

Lekte meg litt med det nye Pentax kamera, og forsøkte meg på noen macro-bilder. Ingen av bildene er redigert, bare overført direkte som de er. Kamera tar ganske bra bilder, men jeg ser jo at det er jeg som problemet siden jeg ikke klarer å holde kamera stille. Den ene hånden skjelver, og når man tar macro-bilder syntes den skjelvingen veldig godt...

På tide å starte med søndags-middagen for at den ikke skal bli altfor sent på ettermiddagen... Man skal jo orke å spise et par fastelavensboller litt senere i kveld :o))

Koz dere vidrere med søndagen :o))Søndag og strålende vær.....

 • 19.02.2012, 10:44

Det var en fryd å våkne på morningen i dag å titte ut, og se en blå himmel å sola som var i ferd med å stå opp bak i der et sted. Nå noen timer senere har både den og jeg stått opp og ristet av oss søvnen :o)) Dersom det ikke kommer noen skyer snikende, kan det bli en varm og god dag ute på balkongen :o))


Jeg bruker et arkivbilde, for det ser jo faktisk sånn ut i dag... Eneste forskjellen er at det ikke er så mye snø igjen, og den lille som er der har ungene lekt i å laget sklier og skispor. Innimellom kan man se antydning til gress :o)) 


I går kveld/natt dro jeg frem den bærbare DVD-spilleren og en miniradio, å så rigget jeg meg til i senga for å ligge der å se "Murder, She Wrote"..., hehehe!! Det var ikke så mye jeg fikk med meg, og tar jeg ikke helt feil så sovna jeg rett etter det første mordet var begått. Var egentlig tåpelig å dra den fram så seint, og samtidig legge seg ned....!!!

Pusetassene er allerede i full fart ute på balkongen... De sitter på klatrestativet å følger med på småfuglene som er i full vigør, og kvittrer høyt. Det høres jo ut som om de er i vårstemning allerede, de har en annen kvittring da har jeg lagt merke til. Pusene sitter med kulerunde øyne og følger med på alt som foregår, og det blir jo bare mer å mer aktivitet utover nå :o))

Jeg elsker våren, lydene, luktene og det yrende livet i busker og kratt der småfuglene holder på å styrer. I fjor ble jeg snytt for å kunne sitte ute sammen med pusene, siden balkongprosjektet trakk ut til lenge etter at våren var over. I år skal jeg bo derute, ta med en bok og DAB-radion å bare koze meg :o))

Ha en fortsatt fin søndag :o))Store forskjeller...

 • 19.02.2012, 10:15


Så varmt, livlig og rørende begravelsen til Whitney Houston var i går... Her var det latter og gråt om hverandre avbrutt av livlig og fengende gospelmusikk. Det er jo totalt  forskjellig fra de fleste begravelse her hjemme på berget. Så flott å kunne ha det sånn, at venner og familie kom for å minnes en med morsomme små historier fra livet. Le og klappe, men oxo gråte hvis det føles for det. Spille favorittmusikken og synge til den :o)) Sånn skulle jeg gjerne ville at det skal være :o))

Jeg var veldig spent på hva Kevin Costner kom til å si, og jeg ble virkelig rørt når jeg hørte han snakke. Han holdt et langt og flott innlegg med minner og historier om Whitney, og det var fint å høre på.

R.I.P

Ny bil.., skulle nesten tro det!!!

 • 18.02.2012, 17:43

Bilen min har vært skikkelig møkkete i lang lang tid nå, men det har vært så kaldt at jeg ikke har kunnet vaske den. Har vært litt redd for å få vann i låsen igjen, så skulle ødelegge sentrallåsen. Det skjedde nemlig på den forrige bilen min.


(arkivbilde fra 2011) Når jeg først skulle ut i dag, tok jeg meg en tur opp på ESSO-stasjonen i Ytre Ringvei for å få vasket Forden. Nå ser den så ren og fin ut som på bilde over :o)) Trodde kanskje at det var kø for å få vasket bilen, men det var bare et par stk. foran så det gikk ganske raskt egentlig.


Sånn har været vært her i Oslo i dag..., grått, tåkete og litt regnvær. Nå har det i tillegg begynt å blåse ganske kraftig, så det er skikkelig guffent ute. Hadde balkongdøra oppe i sta for å lufte pusetassene litt, og for at de skulle få løpt av seg litt energi... Da er de ikke så veldig rampete resten av kvelden, hehehe!!


Her sitter de på vannbrettet til kjøkkenvinduet å titter, og tenker nok.. Kommer a med dette hærsjens kamera igjen, hehehe!! De er ikke så glad i være fotomodeller, og jeg må ty til mange rare sprett for å få dem til å se mot meg når bildene skal tas. I dag ville de ikke uansett hva jeg fant på, så til slutt ga jeg rett å slett opp.

Etter å ha fått vasket bilen dro jeg ned på Oppsal-senteret, hvor jeg kjøpte fór og kattesand til pusene. Det var vel ikke helt krise enda, men jeg liker å ha det i huset. Så dro jeg videre til Staples like ved Smart-Club hvor jeg kjøpte:

1 eske med engangs gummihansker
1 stor rull med burgunder innpakkningspapir
1 stor rull med matchende pakketråd
1 eske med tegnestifer
2 pakker med papir til printeren
2 poser med engangs plast t-skjeder

På veg hjem igjen dro jeg en snartur innom Bryn og Ultra for å kjøpe kremfløte til i morgen. Det var veldig mange mennesker der, og de hadde ganske toppede handlevogner. Mange handlet nok inn til vinterferien de skal reise på tenker jeg. Jeg gjorde et stop til før jeg dro hjem, Statoil stasjonen for å fylle opp tanken på Forden. Den var nesten nede på rødt, så det var definitivt på tide å fylle opp... Ikke noe serlig med så tom tank hvis det skal bli kaldt igjen....

På tide å komme seg opp av godstolen og ut på kjøkkenet for å lage seg litt middag.. Det blir bare en Mexiansk gryte med ris, posevarianten, som er rask å lage og ganske god :o))Å regner siler ned :o))

 • 18.02.2012, 11:35

Det er ikke ofte jeg er happy for at det regner, men akkurat nå så syntes jeg i grunnen at det er greit. For regnet gjør snøen rotten, og når sola da kommer frem så smelter den mye raskere. Lengter jeg etter vår og sommer? JAAAAA!!


Burde vel ikke klage på snømengden.... Bilde over er tatt for eksakt 1 år siden, og man kan tydeligvis se at det var mye mer snø da. Hehehe, jeg vil alikevel bli kvitt snøen i år :o))

Det er varmegrader ute, og med det samme jeg sto opp i dag slapp jeg pusetassene ut på balkongen... De fløy ut med en gang, og har vel mer eller mindre vært der siden. Døren står fortsatt åpen, og de løper ut å inn. Ronja er her hos meg nå, og spaserer mellom laptoppen og meg... Det gjør det litt vanskelig å skrive, hehehe!! Hun skal bare ha oppmerksomhet, spiller egentlig ingen rolle vilken, hehehe!!

Jeg tenkte meg en liten tur ut om litt, må kjøpe kattesand og tørrfór til pusetassene... Det er egentlig innevær til tusen, men jeg føler for å komme meg ut litt og få litt luft å rør på meg.


Jeg har ikke vært så veldig opptatt av verken musikken eller personen til Whitney Houston de siste årene, men at dama hadde en fantastisk stemme er det ikke til å komme i fra. Veldig tragisk at hun skulle ødelegge livet sitt med kjemikalier av diverse sorter :o(( I dag begraves hun altså, og med masse kjendiser pakket i kirken. Jeg har tenkt til å få med meg begravelsen, ikke for at det er en festlig begivenhet! Nei, for jeg er så innmari nysgjerrig på hvem som kommer og hvem som si noe og hva de sier.

Nå må denne dama komme seg inn i dusjen, og få gjort seg ferdig hvis jeg skal komme meg ut av døra i dag. Vanskelig å løsrive seg fra PC'n noen ganger, hehehe!!

Ha en fortsatt fin lørdag :o))Det er jo litt rart.....

 • 17.02.2012, 09:43

Når man er ung, så kunne man innimellom tenke at.... HERREGUD, kommer ikke mensen denne månden...HJELP!!! Man kunne gå rundt med nervene på høykant inntil den bestemte seg for å komme, puh! Nå som man har blitt eldre så er det mer.... NEI POKKER, kom den denne måneden oxo :o((

Det er akkurat der jeg er nå.... Mensen er i ferd med å avslutte, og til tider kan det gå flere måneder mellom hver gang jeg får det. Gjerne på sommeren, og det er jo perfekt. Nå er jeg dessverre inne i en fase hvor den har bestemt seg for å komme hver måned :o(( Ikke med sterke smerter som tidligere, men med kraftige blødninger i stedet.  Forrige måned var en sånn gang, og jeg kan ikke huske at jeg noen gang har måtte løpe så ofte på toalettet for å skifte..., puh!! Denne gangen er det ikke fult så ille, og jeg krysser fingrene for at det forblir sånn oxo!!

Nå ja, jeg overlever nok denne gangen oxo :o))

Ellers så er det en fantastisk vinterdag i Oslo, sola skinner og himmelen er blå og det er bare - 3C ute. Noe som er enda bedre er jo at det er FREDDA'N i dag etterfulgt av to deilige fridager :o)) Jeg skal ikke ha vinterferie til uken, men skal nyte at det er mindre folk i farten på t-bane og på veiene :o))

Ha en fortsatt kjempefiiiiiin fredag :o))

Føler meg ikke så sprudlende.....

 • 16.02.2012, 11:28

Jeg hater egentlig å syte og klage, men nå følger jeg at jeg må....

De siste dagene har skulderen og armen min vært veldig vond, og følelsen i fingrene mine har kommet å gått hele tiden. Kommer litt ann på hvordan jeg har sittet med armen min. Behandlingene hos fysioputten har heller ikke gjort sånn at jeg har blitt noe bedre...., heller det motsatte :o((


Vanligvis er jeg ganske så sprudlende og i godt humør, men nå kjenner jeg virkelig at dager, uker og måneder med smerter har begynte å tære på humøret mitt. Jeg prøver å tenke positivt, men lykkes ikke helt med det kjenner jeg. Hittil har jeg vel klart å sette opp en maske med et blidt ansikt på jobben, som fort faller sammen igjen når jeg går ut av døra :o((

Jeg har holdt meg unna PC'n på ettermiddagen og kvelden for at jeg ikke skal gjøre vondt verre... Tror ikke at det har spilt noen rolle egentlig...!!!


Det hjalp å få ut litt frustrasjon kjenner jeg, det lettet litt på mitt dårlige humør... Resten av dagen skal jeg forsøke å være sånn, hehehehe!!

Ha en fortsatt fin torsdag... NÅ ER DET SNART HELG :o))

John Blund kom tidlig i går....

 • 14.02.2012, 10:13

....., men ikke uten litt bistand fra noen små hjelpemiddler på boks. Så når klokka ringte til morran i dag, var det en relativt utvilt person som slo opp øynene. Litt ullen i hode sånn med en gang, men det forsvant når jeg kom meg i dusjen. Ubeskrivelig godt å føle at man har nok overskudd til å komme seg igjennom arbeidsdagen :o))

Pusene var skikkelig mammasjuke i dag, og lå omtrent oppå meg når jeg kledte på meg fjeset. Begge to syntes make-up'n var spennende, og Vinja klarte å plante poten sin mitt i bronse-pudderet mitt, hehehe!! Det ble noen fine gylne potetrykk rundt på bordet... Hun syntes det var noen rare greier, og så lukta det så merkelig, hun snuste og snuste poten sin :o))

Da jeg dro hjemmefra så det ut til at sola skulle komme og lyse opp dagen våres her i Oslo, men nå er det veldig grått og trist... Det ser nesten ut til at det skal komme noe ned fra skyene hvert øyeblikk, hmmm.... hørte jeg ikke noe om det på Radio Norge til morran i dag??

Det var dagens første lille pause, og nå må jeg være veldig produktiv frem til lunchpausen. Tror jammen at det blir en utelunch, føler sterkt for å få litt god eksosluft ned i lungene og samtidig få rørt litt på kroppen :o))

Ha en fortsatt fiiiiiin tirsdag :o))

Er det ikke meningen at man skal bli bedre?

 • 13.02.2012, 22:23

Helt siden jeg var hos fysio på fredagen, har skulderen og armen min vært vond. Det har strammet veldig i muskler og sener, som igjen har gjort hånden min nummen. Det er så slitsomt, for jeg har ikke ordentlig grep når jeg holder noe. Jeg f.eks ikke holde kaffekoppen i venstre hånd, for da misteren jeg den. Jeg trodde at det kunne være pga behandlingen på fredag, men når jeg nevnte det for Jan Vidar trodde han ikke at det var sansynlig....

Muskulær revmatisme

Han mener at det er mer sannsynlig at jeg har en muskulær revmatisme, for jeg får tilstadighet voldsomme smerter på forskjellige steder uten at jeg har påvirket det på noen måte. Det merket jeg veldig godt da Jan Vidar begynte med å trykke på forskjellige steder rundt skulder. Smerten bare skar igjennom kroppen, og jeg kunne ikke ligge stille. Nå noen timer etterpå er hele skulderen blitt ganske stiv og fryktelig vond :o((

Deprimerende

Det er ikke fritt for at jeg blir litt deppa når formen går den gærne veien i stedet for fremover.... Nå er det en viledag før jeg skal tilbake igjen for mer behandling til onsdagen. Akkurat nå gruer jeg meg faktisk til det, for hvis det er like vondt på da så blir det ikke noen behagelig opplevelse...Noe mer triveligere.... Jeg satt å så på et dyreprogram på NRK, og plutselig ble jeg oppmerksom på Ronja. Hun lå i utgangspunktet å sov på klatrestativet, men våknet da de fire ulvevalpene lagde lyder. Plutselig ble hun veldig interressert, og satt seg opp... mellomlandet på meg for så å sette seg på bordet hvor hun kunne se bedre. Der satt hun med kulerunde øyne å fulgte med på dyrene, og alle sammen var tydeligvis like spennende å se på, hehehe!!

Det blir nok en tidlig kveld for meg i dag...., sliten etter behandlingen + at jeg sov veldig lite i natt. God Natt...

 • 12.02.2012, 23:14

 

På tide å si
God Natt

Halvgammal kjerring, jeg?

 • 12.02.2012, 22:40


Lånt fra Facebookgruppa Skjemt og Alvor:

Hun står foran speilet og hva får hun se?
Ei halvgammel kjerring hvor alt henger ned!
Hvor ble det av jenta som trodde på alt?
Hun ble nok fordrevet av alt som gikk galt.
Hun rynker på nesen og geiper en geip.
Hun heiser opp brysta og ønsker seg tape!
Da ser hun i speilet en herlig filur
som ler seg fordervet av egen figur.
Der er jo den jenta, noen kilo for tung.
Om kroppen har eldes av sinn er hun ung!Vårfornemmelser i februar....

 • 12.02.2012, 20:14

Når jeg kom til meg selv ut på formiddagen i dag, var ikke formen spesielt noe å skryte av... Det ble nemlig litt vel mange øl i går kveld, hmmm hvor mange er jeg ikke sikker på. Med tanke på hvordan jeg følte meg tidligere i dag, så var det definitivt alt for mange, hehehe!!

Da jeg kikket ut på balkongen når jeg sto opp var det søte små frostroser på vindusrutene, men når sola kom rundt hushjørnet og varmet opp forsvant de. Plutselig ble det vår, for snøen dryppet fra taket og inne på balkongen var det varmt og godt. Både pusene og jeg var ikke sene om å trekke ut dit. Jeg med varm kaffe, og med en lun jakke... just in case!!


Ronja satt en stund på trappa, og var ikke helt sikker på om hun skulle være ute eller inne. Tilslutt fant hun ut at det var så deilig der ute at det var der hun skulle være.


Hun hoppet opp på krakken å myste ut mot sola, men så fikk hun se noen måker som svevde forbi gang på gang. Da satt hun med kulerunde øyne å fulgte med, og smatret med munnen. Jeg måtte flire av henne der jeg satt.


Vinja hoppa opp på klatrestativet for å ta måkene i nermere øyesyn... Hun syntes de var veldig spennende, men det var jo oxo alle de andre småfuglene som kvittret i busker å kratt. Kjøttmeisen var veldig aktiv, og det hørtes ut som de kvittret som de gjør om våren.


Vinja hoppa litt opp og ned på klatrestativet, og hun er litt av en akrobat når hun vil. Spesielt gøy er det å hoppe oppover røret og sette klørne ordentlig inn sånn at hun ikke sklir ned.


Ronja hørte noe inne på kjøkkenet, og sto lenge å kikket inn for å finne ut hva det var hun hørte. Mest sannsynlig var det nok radion hun hørte, som sto ganske høyt på der inne :o))


Etter å ha hoppa opp og ned fra klatrestativet en stund ble Vinja sliten, og da hoppa hun opp i stolen å la seg ned. Det tok ikke lang tid før hun sovnet, men da var jo Ronja der med en gang å vekket henne... Hun tirret henne opp, og da var det vill fart inn i heimen for en aldrig så liten slåsskamp, hehehehe!!!

Tilslutt måtte jeg rive meg løs fra slaraffenlivet på balkongen, og kle på meg husmortrynet for å støvsuge heimen for kattehår. Var det mye av det, å ja da...., puh!! De røyter en del akkurat nå, så støvsugeren blir flittig brukt om dagen. Nå holder det kanskje et par dager :o))

I dag ble det en veldig kjedelig middag, men veldig god. Røkte pølser med poteter :o)) I kjøleskapet sto det to ensomme Aas Juleøl, og jeg syntes så synd på dem at jeg tok dem like godt ut og drakk dem opp til maten, hihihihi!!

Venstre arm og skulder har ikke vært god i dag, og som et resultat av det har hånda mi vært mer eller mindre doven hele dagen. Var litt sånn i går oxo, og jeg misstenker at det har med fysiobehandlingen på fredagen å gjøre. Jan Vidar utførte behandlingen litt anderledes enn han pleier, så det kan jo være en årsak til denne reaksjonen. Jeg skal tilbake til han i morgen ettermiddag, så da får jeg nevnte det for han.

Nå våkna Vinja, og hoppet opp i fanget... Hun må få litt ekstra koz, vi krangla nemlig litt i sta! Hun er en trassig liten frøken, og hun ville ikke høre når jeg sa at hun ikke fikk lov å spise opp den døende palmen på balkongen. Jeg skulle jo ha kastet den, men har glemt det... Vinja skulle absolutt spise på den, men den er giftig å sist gang hun spiste den i høst kasta hun opp ganske mye :o/ Etter vår lille krangel gikk dog palmen i søppla, så slipper vi å bli uvenner over den flere ganger :o))Søskenkjærlighet?

 • 12.02.2012, 11:19


Det ene øyeblikket sitter de å vasker hverandre, og så gyver de løs på hverandre. Her er de i gang igjen så pelsdottene fyker.Tooji.., en verdig vinner :o))

 • 11.02.2012, 23:02

Jeg satt med hjerte i halsen under hele poengutdelingen, og krysset fingrene for Tooji som jeg syntes hadde den råeste og beste låten under MGP. Det går jo ikke ann å sitte stille når man hører den, jeg klarer i allefall ikke det. Hode vil gjerne gjøre noen tøffe moves, men kroppen følger ikke helt med, hehehe :o))


Gratulerer Tooji, og lykke til videre :o))Hei hvor det går.....

 • 11.02.2012, 11:41

Pusene holder et rykende tempo igjennom heimen, de løper etter hverandre (bytter på) å har det virkelig morro. Innimellom blir de sure på hverandre, og da går det så pelsdottene fyker rundt dem. Like etter er de gode venner igjen, og så skyter de avgårde igjen..


De er nok happy for at mammen har skura ned doen deres, som var skikkelig ulekker... Det var etter det at de virkelig ble så sprettne, hehehe!! Bra det at det er fart i dem og at de får brukt kroppen sin litt. Ettersom de er innepuser, så er det jo ikke muligheter for noen lange natteturer på jakt etter mus. Nei, den jakta må de nok gjøre inne, og på hverandre, hehehe!!


(arkivbilde) Det er en kald dag her i Oslo, - 8,4 C, men det er ikke helt klart som på bilde fra i fjor. I stedet er det disig og endel frostrøyk som kommer strykende forbi. Jeg var en kjapp tur ute i søppelrommet tidligere i dag, og jeg dro jakka godt rundt meg å gikk raskt inn igjen.


Jeg må være kreativ i dag å starte på maleriet som jeg har fått i oppdrag å lage... De andre helgene har jeg utsatt det for at jeg ikke viste hvordan jeg skulle gripe det ann, men nå vet jeg hva jeg skal gjøre... Problemet er bare at jeg føler meg ikke kreativ i dag, men jeg får se om jeg klarer å komme inn i hode på megselv å hente frem litt, hehehe. Det hender jeg klarer det :o)) Kanskje det er nå jeg skal bruke noen av teknikkene jeg lærte på stressmestringskurset!!


Ellers så skal jeg lade opp til finalen i MGP i Spectrum i kveld... Den store kvelden da vi endelig får vite hvem som skal representere oss i den store finalen senere i år. Jeg skal ikke i Spectrum, men benke meg til her hjemme med litt godt å spise og drikke.

Ha en fortsatt kjempefin lørdag :o))Nesten litt rart....

 • 09.02.2012, 23:15

På mandag kom jeg plutselig til å tenke på, minnes en av mine mange sjefer og snakket med en kollega om han. Jeg kan takke han for mye, bl.a. at han sto på for meg og sørget for at jeg fikk jobben som skadebehandler hos han. Jeg var 19 år, nesten 20 år, og kjørt fast i en jobb som ikke ledet noen veier... Hadde det ikke vært for han, ville jeg mest sannsynlig ha sluttet i selskapet og funnet meg jobb et annet sted...


I dag leste jeg dødsannonsen hans i Aftenposten, og han døde på mandag samme dag som plutselig tenkte på han. Det var jo litt merkelig at jeg skulle tenke på han akkurat den dagen han forlot denne verden. Han var ingen ungfole lenger, og ville ha fylt 80 år til sommeren..., men det er like trist for det!! R.I.P. Odd!!Dagen startet med All-møte...

 • 09.02.2012, 11:37

Klokka måtte ringe tidlig i dag oxo, for jeg måtte rekke å komme ned til byen for å gå i All-møte i Folkets Hus. Dette er månedlige møter, hvor vi får status på økonomien den siste tiden samt andre viktig ting. Vanligvis syntes jeg at disse møtene kan være litt tørre pga at det blir mye prat om tall....
Om en halvtime skal jeg møte Terje på Santinos for en lunch :o)) Det blir siste gang på en god stund, for på mandag begynner han på NAV kurs i Helse/Omsorg. Kurset går over 8 uker, og deretter 8 uker praksis. Selv om jeg var der forrige dagen og spiste middag, så blir jeg jo ikke lei stedet. Dessuten er det alltid kozelig å møte Terje for en prat :o))

Ha en fortsatt fin torsdag, den nest siste arbeidsdagen i uka for mange av oss :o))

Stresse ned.....

 • 08.02.2012, 23:26Hele formiddagen i dag har vi vært på stressmestringskurs, noe som var utrolig spennende og interressant. Mye av det vi gikk igjennom er jo ting vi allerede vet, men det er bare det å huske det i hverdagen. Vi gjorde noen puste og bevegelsesøvelser... Bevegelsene gikk utpå å strekke armene høyt i været, noe jeg ikke kunne delta i.

Den siste øvelsen vi gjorde to ca 10 minutter... Da skulle vi sette oss godt på stolen, lukke øyene å lytte til kurslederen. Hun snakket i en monoton stemme, hvor hun fortalte hvordan vi skulle puste etterfulgt av en bodyscanning. Det gikk ut på at vi skulle tenke på først tærne, føttene osv til vi hadde vært i gjennom hele kroppen. Jeg ble altså så avslappet at sovnet noen sekunder 3 ganger.... Etterpå følte jeg meg virkelig avslappet og lett i hele kroppen. Jeg skal prøve den øvelsen igjen når jeg skal gå å legge meg.... kanskje jeg sovner litt fortere :o))

   
Kjenner at det er godt at det bare er et par dager igjen til helga.... Lengter litt etter å kunne sove til jeg våkner av megselv, rusle ut på kjøkkenet for å spise frokost, lese avisen og nyte et par kopper kaffe. Jeg må begynnte å male dette bilde som vi skal gi bort, og nå har jeg endelig kommet på hva jeg skal gjøre... mer sier jeg ikke nå. Det kommer senere!!Pusene har gått å lagt seg og sover nå så søtt på senga mi, hehehe!! De ble nok veldig slitne etter å ha jakta rundt på hverandre en god stund tidligere i dag. De er like ille begge to, hehehe!! Først så tirret Vinja opp Ronja så hun ble fly forbannapå søsteren..., etter en stund var det omvendt. Sånt tar på det, hehehe!!

Tror nesten at jeg skal gjøre som dem, jeg er trøtt som bare den. I morgen må jeg opp like tidlig som i dag for da er det et nytt møte på gang fra morran av. Det blir et av den sorten som de snakker mest om tall og resultater. Det er jo interressant, men kan lett bli litt tørt og langtekkelig... i allefall når man er litt trøtt som jeg garantert kommer til å være.


Wow..., klarte det!

 • 08.02.2012, 06:58

Kan ikke fatte at jeg klarte å stå opp så tidlig at jeg allerede er klar til å dra på jobben. Må huske å sette kryss i taket, for dette skjer ikke vær dag akkurat :o))

Det betyr at jeg faktisk ikke kommer på stressmestringskurset stressa og oppjaget.

Ha en fin morgen :o))

Middag på Santinos i kveld...

 • 07.02.2012, 23:34

Når arbeidsdagen nermet seg slutt i dag, satt jeg å tenkte på at det ikke var serlig fristende med den lappskauskjelen som sto i fryseren... Hadde nesten ikke tenkt tanken ut engang, før telefonen ringte å det var Monica som ringte for å høre om jeg hadde lyst til å være med å spise middag på Santinos. Var ikke vanskelig å si ja til det vøttø... :o))
Det ble en enkel Lasagne el Forno, men den var ikke noe mindre god av den grunn. Det kunne kanskje ha vært litt mer kjøtt i den, men ellers var smaken god. Ble så vanvittig mett at noen dessert ble det ikke snakk om. Jeg nøyde meg med et par kopper med kaffe i stedet :o)) På veg hjem var vi innom Ultra, siden begge to trengte å fylle opp kjøleskapet med mineralvann.

Hjemme ventet to pusetasser som syntes at mammen deres hadde vært borte altfor lenge i dag... Vinja satt i vindu å kikket ut da jeg kom, og vel inne strøyk de seg møysommelig langs buksebena mine at jeg ble helt lodden, hehehe!! Det måtte masse koz til før de spratt opp på kjøkkenbordet, hvor de satt å ventet til middagen deres ble servert. Jeg kjøpte et nytt sett med børste og kam til dem i dag, og jeg måtte jo prøve det... Da var det to som kozte seg gitt, for det var godt :o))

Tenker at jeg tar natta nå, for jeg må tidlig opp i morgen siden jeg skal på stressestringskurs....!!Litt deppa i dag :o((

 • 07.02.2012, 09:38

Dette er en sånn dag som jeg føler alt er bare tungt å vanskelig, puh!! Det starta med at Vinja hadde gjort fra seg, eller sparka ut en haug med bæsj på gulvet utenfor kattedoen.. Så hadde en av dem, mest sannsynlig Ronja, kasta opp under kjøkkenbordet i natt... Kjente at det var ikke helt sånn at jeg ville at dagen skulle starte, men ikke mye å gjøre med.......

I tillegg skal jeg ha medarbeidersamtale kl 13 i dag, og jeg liker ikke disse en og en samtalene med sjefen hvor man skal utlevere seg å prate om ting som tynger én på jobbe eller hjemme. Samtidig som man skal være ærlig å si både positive og negative ting om sjefen.. Nå har vi en veldig flott sjef, men jeg syntes alikevel at det er litt vanskelig!!

Det bli oxo lite søvn i natt, for armen min var så vond etter behandlingen i går. Jeg lå og vrei og snudde meg i timesvis uten å få sove, og da jeg endelig forsvant inn i drømmeland var det like før klokka skulle ringe... JESP zzzzzzz!!

Det var godt...., jeg mener å få ut alle de negative tankene i hode :o)) Kjenner at det rydda plass til noen gode og positive tanker :o))

Ha en fortsatt fin tirsdag :o))Beck - Roseanna

 • 07.02.2012, 00:36

Mitt første møte med Martin Beck var med Gösta Ekman i rollen, og Rolf Lassgård som Gunvald Larsson en gang for lenge siden. Når serien ble spilt inn på nytt med den nåværende rollebesettningen, klarte jeg ikke helt å like den. For meg var det den første besettningen som var den "ekte". Ting forandrer seg, og nå bare digger jeg Mikael Persbrand som Gunvald :o))


Jeg har ikke sett den gamle serien på mange mange år, men i kveld viser jammen TV 2 den... Selvsagt går den vanvittig sent, og jeg kommer til å bli dødstrøtt i morgen... men jeg må bare se den. Jeg syntes at serien står seg fortsatt!!Jeg ble ferdig....

 • 06.02.2012, 23:02

Var riktig stolt av meg selv i dag, som faktisk klarte å komme meg ut av senga tidlig å være på jobben til kl 8. Det skjer ikke hver dag... Følte at jeg måtte gjøre en innsats, siden jeg skulle gå igjen kl. 13:30 til fysioterapitimen min.

På fredag begynte jeg å beregne et tre alternativt tilbud, som var komplisert og tidkrevende. Jeg ble ferdig med de to første, og med effektiv jobbing på morningen i dag ble jeg ferdig med det siste + at jeg fikk gjort klart dokumentene å sendt hele sulamitten til revisjon. Jeg hadde lovet rådgiveren at han skulle ha dokumentene i dag, og det klarte jeg... Alikevel kjente jeg at jeg ble ganske stresset sånn like før jeg ble ferdig, og panikken kom snikende forat noe skulle gå galt å jeg ikke skulle klare det....., helt uten grunn :o)) 


Det har vært et forykende snøvær i hele dag, og såpeglatt å kjøre... Nede i byen var det ikke så ille, men når man kom opp på de forblåste høyder hvor jeg bor ble det straks mye verre. Heldigvis brukte folk hode å kjørte fornuftig og pent. Jeg gjorde en snarstopp på Oppsalsenteret for å stikke innom Narvesen, før fysio. Jeg var borte fra bilen i 5 minutter, og på den tiden hadde isen pakka seg på både frontruta og bakruta... Jeg hadde jo selvsagt ikke noen isskrape i bilen, men det årna seg :o))

Jan Vidar (fysioterapeuten) brukte trykk behandling i dag, og jeg tenkte at dette er da ikke noe serlig til behandling... HA!! Jeg ble så vanvittig trøtt i kroppen etter behandlingen, så behandlingen virker nok den...!! Jeg blir jo så utålmodig, og vil bli bra med en gang, men det skjer jo selvsagt ikke. Jeg må nok igjennom mange flere behandlinger innen den blir bra igjen, sukk!!

Ronja fikk en liten pappbit fra en eske tidligere i kveld, og den har hun holdt på å herje med helt til nå. Hun tar den i munnen å bærer den rund, kaster den i luften, skyver den bortover gulvet og jakter på den. Utrolig nok så er det faktisk noe igjen av den, så den får nok en ny runde i natt... For hun setter nok i gang igjen etter at jeg har lagt meg tenker jeg :o))Total panikk....

 • 06.02.2012, 10:52

Våken og veldig opplagt spratt jeg opp av senga, og inn i dusjen på morran i dag. Håret så ikke ut så det fikk seg en vask, og det var da jeg oppdaget det. Den nye flaska med hår mousse var i stykker SKRIK..... Det kom ut en pytteliten hvit dott og så var det slutt. Det var da panikken spredd seg i kroppen. Håret mitt fungerer ikke uten mousse, det henger slapt å livløst ned. Jeg fikk sprayet inn et tonn hårspray sånn at jeg kunne vise meg blant folk.... En flott start på en ny uke må jeg si...sukk!

Er det noe å hyle for sier du, å ja.... Hadde du sett håret mitt uten diverse remedier ville du forstått.

Ellers er det et aldri så lite snøværet ute, men det er ikke så kaldt lenger... :o)) Ha en fortsatt fin mandag!Sveriges värsta bilförare....

 • 05.02.2012, 22:43


Tidligere i dag, når jeg satt å sløva foran tv-skjermen så jeg på Sveriges värsta bilförare..... Det er skremmende å tenke på at folk som er så vanvittig dårlig bak rattet, kjører fritt blant oss. At noen som er i besittelse av et kjørekort er så dårlig er jo betenkelig. Vi rister på hode, jeg oxo, over disse håpløse sjåførene, men hva med kjørelærerne? Hvordan i fridens navn går det ann å gi noen lov til å kjøre bil, når de åpenbart ikke er i stand til det.

Jeg lurer jo litt på hva slags personer disse kjørelærerne er... Er de så dårlige lærere at de ikke har vært i stand til å lære bort noen ting, eller hvor ligger problemet?

Det er mange år siden jeg tok lappen, og den gangen var det ikke så strengt. Jeg hadde 30 timer med den dobbelttimen det tok å kjøre opp. Da jeg begynte å ta lappen var jeg flink til å kjøre bil, om jeg skal skryte litt, og trengte egentlig ikke så mange timer... MEN, jeg er ordblind og sleit med å forstå teoriprøven. Derfor fortsatte jeg å kjøre til jeg endelig hadde klart prøven.
Kjøretimene kostet 90,-, så det kostet meg ikke akkurat skjorta å ta lappen :o))

Det har blitt betraktelig strengere nå, og veldig mye dyrere... Jeg regner med at norske kjørerlærere kke islipper løs sånne håpløse tilfeller på veien..., da er det i såfall noe man må ta tak i.

Er det noen som har sett programmet, og gjort seg noen tanker rundt det?Loreen - Euphoria

 • 05.02.2012, 22:05

Når det var pause i MGP-showet på NRK slo jeg over til SVT, og så på deres MGP..... En av de som gikk videre til finalen var denne dama her Loreen, som sang en helt fantastisk låt som het Euphoria. Jeg ble helt satt ut av den, og hørte den om og om igjen på YouTube i går kveld.


Så tenkte jeg i dag at jeg skulle legge den ut på bloggen, men å nei du den gikk ikke gitt. Da hadde SVT vært inne å satt en sperre på den inntil videre. De vil frigi den igjen etter finalen, og da er det ikke så mye annet jeg kan gjøre enn å vente :o((

Vinner hun på finalkvelden kan hun bli en farlig motstander til den som skal representere Norge. Vel, det er i allefall min mening... så får vi se hvordan vinden blåser :o))

Sløve foran tv'n...

 • 05.02.2012, 20:03

Kjøleskapet og matskapet er ryddet, og maten som hadde gått ut på dato er kommet ut i søppelkontaineren. Det var ikke så mye som jeg først hadde trodd, heldigvis. Jeg har oxo laget en stor kjele med suppelappskaus, som jeg kozte meg med til middag. Det er mer enn nok igjen til et par middager til, og så lettvindt å slenge på ovnen når en kommer sent hjem.


Det snødde ganske bra en stund i dag, og jeg tenkte at nå blir det kaos i morgen. Nå i kveld har det gitt seg igjen, men himmelen er fortsatt grå så det kan godt tenkes at det kommer noen fjoner til i natt. Gradene har jevn og trutt krabbet oppover gradestokken, og nå er den på - 4,7C. Det kan jeg leve med :o))


Når jeg ryddet i skapene tidligere i dag, spratt Vinja opp på kjøleskapet hvor hun satt å fulgte med på alt jeg foretok meg. En perfekt plass syntes hun... Etter en stund var hun lei av å sitte der, men hun mjauset ikke som hun pleier å i et ubevoktet øyeblikk da jeg snudde baken til henne for å knyte igjen en søppelsekk... hoppet hun ut i fritt fall ned på ryggen min. Det er godt hun ikke er så tung, ellers hadde ikke ryggen min tålt det gitt.....


Ronja har fast plass på enden av senga, og derfra kan hun se rett på meg når jeg sitter i godstolen i stua. Da kan hun følge med om jeg reiser meg opp for å gå på kjøkkenet, hvor hun vet at det er godsaker i skapet. Som søsteren er hun ganske kjapp med å storme ut å hoppe opp på kjøkkenbordert, hvor de begge to sitter klare å prøver å bedåre meg til å gi dem en godbit hver :o))

Nå sitter jeg å sløver i godstolen mens jeg nyter en episode av Hercule Poirot på FoxCrime. Selvsagt har jeg sett den ørten ganger før, men jeg blir aldrig lei av å se dem....

Den som hadde råd og plass til denne....

 • 05.02.2012, 12:35


Kattene min trenger et nytt og større klatrestativ, og drømmen er å kunne kjøpe et sånt et til dem... De hadde vært så fornøyd med å kunne klatre til toppen å ligge der å kikke ut på verden, men det koster mye å krever sin plass i stua... Må nok finne noe som er litt mindre enn dette tenker jeg, men alikevel høyere enn det de har i dag. I dyrebutikken oppe på Manglerud senteret har de stort utvalg i Kattens no 1 stativer, så jeg får ta meg tur dit å kikke litt :o))Jeg burde ikke beklage meg, men...

 • 05.02.2012, 11:14

Jeg ble vekket klokken grytidlig i dag av hva jeg først trodde var en stor lastebil, og ble ikke noe serlig imponert. Etter en stund våknet hjernen min såpass at jeg skjønte at det var vaktmesteren eller noen annen i styret som holdt på å brøyte vekk snøen. Da var de egentlig tilgitt :o))


I kom meg ikke i seng før kl 02:30 i natt, etter å ha sittet å sett igjennom noen gamle bilder. Leste et innlegg av en av bloggvennene som hadde mistet et familiemedlem, og jeg ble litt vemodig sånn i kveldingen å savnet alle mine som var blitt borte. Da er det godt med gamle fotoalbum som kan trekkes frem å kikkes i, og la følelsene bare strømme på.........

Siden jeg hadde lagt meg så seint, var planen å sove frem til kirkeklokkene begynte å hamre ved 10 tiden, NOT...! Hehehe, har man to puser i huset, som tydeligvis har egne meninger om hvor lenge mammen deres skal sove, skjer ikke det vøttø!! De kom første gangen ved 8 tiden, men da bare snudde jeg meg rundt å sov videre. De skjønte lunta og forsvant igjen, men like før kl 10 var de der igjen å da sto jeg opp. Det var tomt i vann- og matskål, så da hadde de ikke komt til å gi seg, hehehe!!


Nå ser ikke kjøleskapet mitt sånn ut, but never the less, jeg må alikevel ta en runde å kaste mat som har gått ut på dato. Jeg er litt sløv å kjøper ting som ser så godt ut når jeg er i butikken, men så blir det aldrig til at jeg bruker det. Det er nok noe av det som fyller hyllene er jeg redd. Jeg må ta meg sammen å planlegge mer, og så faktisk finne en bruk for det jeg kjøper... Man skal ikke kaste mat :o((

Etterpå skal jeg lage en stor kjele med lappskaus, noe som er så godt når det er så kaldt ute som nå. I tillegg er det lett vint å varme opp når jeg kommer fra jobben sent på ettermiddagen.På lappen sto det...

 • 04.02.2012, 21:35


Skal det være nødvendig å sette opp sånne lapper på papirkontainerne? Burde ikke folk orke å kaste plastikk og andet søppel i søppelboden, de må jo gå forbi den for å komme til papirkontainerne. Men da må de jo hente nøkkelen opp fra lommen, og låse opp og åpne døra for å kaste søppelet.... Å, det er slitsomt det!!

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett vakmesteren stå på hode oppi kontaineren for å fjerne søppel som ikke hører dit. Han var definitivt ikke happy der han sto å rota rundt, og så unødvendig!!

I kveld har det snødd endel her i Oslo, så lappen var ganske nedsnødd da jeg var ute med mitt papirsøppel..., men jeg var grei nok til å børste av snøen for jeg regner med at det kommer noen etter meg som trenger å lese den!!!

Plastperler og strykehjern...

 • 04.02.2012, 15:46

Jeg klarte å hente frem litt kreativitet, sånn at jeg fikk ferdig koppunderlaget til jubilanten.. Dette er jo noe de driver med i barnehagen, og kanskje litt barnslig..., hehehe!! Det er akkurat det som er meningen, hjemmelaget bursdagspresang til en person som ikke er så overbegeistret for de tingene, knis!!


Jeg laget tre forskjellige så får de andre kollegene være med å bestemme hvem vi skal gi bort. Det var første gangen jeg har lekt meg med perler på denne måten, og det var faktisk litt gøy!! Å det, syntes faktisk Vinja oxo... Hun lå rett ved siden av meg, og et par ganger kom det en lysrask labb bort på brettet. Før jeg viste ordet av det spratt perlene til alle kanter, og hun så fryktelig fornøyd ut. Jeg var ikke like fornøyd som måtte plukke opp alle perlene, og sortere dem!!

Maleriet i grelle farger og mønster får jeg vente med til i morgen, men da må jeg gjøre det... Alle de andre gavene begynner å ta form og bli ferdig, og da vil jeg ikke være den siste å som alle må vente på :o))Makrell..., hvor mange da?

 • 04.02.2012, 12:13

Kjøpte en eske med makrell i tomat i porsjonsforpakning i går, men jeg må innrømme at jeg ble litt paff da jeg skulle smøre på brødskivene!!


Det ser ut som om det er tomatsaus med skinn fra makrellen. Smaker det makrell? Jo da det gjør da det, men den må være malt temmelig godt å mixet inn sammen med tomatsausen. Må innrømme at jeg ble litt skuffet, for jeg vil jo gjerne se at jeg spiser fisk. Kommer nok ikke til å kjøpe de igjen, tror jeg da!!


I går hadde jeg med luen jeg strikket på torsdag med den gule knitting loomen min. Glemte helt å ta bilde av den, men skal gjøre det når den blir overlevert jubilanten sammen med de andre festlige tingene vi har/skal lage. I utgangspunktet hadde jeg planlagt et pannebånd, men så glemte jeg meg helt bort da jeg satt å glante på tv. Jeg la ikke så mye flid i den egentlig, men de andre syntes at den var fin, med sin grelle mosegrønne og magasjuke brune farge, hehehe!!


Det er en kald dag i Oslo - 18C da jeg slo opp gluggene på morningen, men sola har nå stått opp så det er blitt litt mildere. Inne står panellovnene på + 25C, så nå er det riktig lunt og godt her i heimen.

Jeg må være kreativ denne helgen, med å male et grusomt maleri og lage et underlag til å sette kaffekoppen på... i selvlysende perler. Problemet er bare at jeg føler meg ikke noe serlig kreativ, sukk. Tingene skal være en del av gavedrysset til kollegaen som runder 60 år.... Hun skal nemlig få en masse tulleting, i tillegg til en ordentlige en selvfølgelig. Får sette på litt Medwyn Goodall på mp3 spilleren så kommer nok kreativiteten tenker jeg, håper jeg :o))

Ha en fortsatt fin lørdag :o))


 

Trafikkmaskinen rives i dag....

 • 02.02.2012, 11:38

Jeg vet ikke om det var årsaken til at de var så kaotisk i trafikken nede i byen i dag, men det sto helt stille i lange stunder. Det er jo egentlig helt vanvittig å sitte i bilkø når man kan ta t-banen, men så er det denne klaustrofobien min da som gjør at det blir veldig vanskelig. Kjenner at halsen snører seg bare jeg tenker på det.Nå har vi hatt dette monsteret i så mange år, og det kommer til å bli rart når den blir borte. Tror kanskje jeg kommer til å savne den litt, hehe!!

Jeg var og er fortsatt ganske trang i øya i dag pga at jeg har fått altfor lite søvn i natt... 4,5 t er nok altfor lite, jesp!!! I kveld er jeg bare nødt til å komme meg under dyna før midnatt, hvis jeg skal ha en sjangse til å klare å eksistere på jobben i morgen. Jeg var så flink en periode å kom meg tidlig i seng, men så skar det seg helt igjen :o((

Sola driver å jobber hardt for å komme igjennom skydekket i dag, og jeg sier bare VELKOMMEN så virker det kanskje ikke så kaldt. Da jeg dro nedover i dag var det - 9 C oppe hos meg, og - 5 C nede i Oslogryta + at det kom noen snøfjoner. Bilen min så for jæ.... ut, såpeskummet så på lang avstand ut som frossen snø, men når man kom nærmere så man raskt at det ikke var tilfellet... nå ja, ikke så mye å gjøre med det før det blir varmere ute!!

Om en halvtime er det lunch, og da må jeg ut for å kjøpe litt mosegrønt garn til et pannebånd til 60 åringen, hehehe! Hun kommer til å bli så happy for det festlige gavene vi har laget til henne, hehehe!!!

Jeg får nok være litt produktiv noen minutter til, vi blogges :o))

Brrrrr...., jeg fryser!

 • 02.02.2012, 00:54

Jeg vet at jegmbeklager meg ofte over hvor lei jeg er vinteren, MEN JEG ER JO DET. De siste dagene har gradene krabbet lengre og lengre ned på termometeret, og jeg fryser bare ved tanken på å gå ut. Som om ikke det var nok så er det så vanittig kaldt inne på jobben, vel mange av oss syntes det. Kollegaen ved siden av sliter med hetetokter, og sitter å slår av å på vifta si.... Den står selvfølgelig sånn til at det blåser rett på meg.. Det er på sånne dager jeg lengter tilbake til eget kontor, hvor jeg kunne sette på vifteovnene min å få en deilig varm temperatur på + 26C. Var ikke mange som orket å oppholde seg der lenge, hehe!


Det var utrolig treg kø nede i byen i dag, og jeg satt å så på klokka i fortvilelse. Det var ergelig for jeg hadde klart å komme meg avgårde tidlig i dag oxo, for så å måtte sneile meg frem i en endeløs kø. Det er aldrig likt noen dag...


Stakkar bilen min... Den var så møkkete i dag at det var ikke mulig å lese bilnummeret  engang, så da jeg dro hjem var jeg innom Statoil å vasket ruter, nummerskilt og lykter. Det var så kaldt at vannet og såpa frøys før jeg fikk brukt nalen til å dra det av. Siden det er så kaldt får jeg ikke vasket bilen... Jeg har ikke noe varmt sted den kan stå å tørke, så da får den bare være så møkkete inntil det blir varmere i været.


Brugata opp mot Storgata er ganske stille på morran, før grønnsakshandlerne, diverse butikker og puben åpner opp. Litt senere er det et yrende liv der. Selv nå på vinteren har holder grønnsakshandlerne åpent, og under varmelamper og plastikk telt klarer frukt og grønnsaker seg veldig bra. Det eneste dumme er at gata ikke blir brøyta, bare foran butikkene, og det skaper litt problemer for oss som skal gå forbi....


I dag kom jeg så sent hjem at jeg sendte raskt en Dr. Ötker pizza Bolognese inn i stekeovenen. Orket ikke tanken på å stå ved grytene å kokkelere opp noe mer tidkrevende.


Måtte flire av Vinja i sta... Jeg skulle en rask tur inn for registrere strømforbruket mitt før jeg spiste middag. Da kom frøkna med en gang, og la seg godt til på PC'n. Hun var så fasinert av pippin på skjermen, og lå der å glodde på den. Da jeg forsøkte å gå inn på nettet ble hun rent irritert for at pippin ble borte, hehehe!!

Hvor ble denne kvelden av? Nå er klokka snart 01:00 på natten, og jeg burde ha vært under dyna for lenge siden, sukk noe som betyr at denne damen kommer til å få veldig trøtte og smale øyne når hun står opp igjen om noen få timer.

God natt :o))That midnight kiss...

 • 01.02.2012, 23:53

Etter å ha spist middag i dag sappet jeg meg gjennom kanalene, og endte opp på TCM hvor de viser bare gamle filmer. Da jeg stoppet opp der var det That midnight kiss med Kathryn Grayson og Mario Lanza. 


Denne filmen har en alt... En kjekk helt, kjærlighetssorg, tårer, vakker sang, forsoning og for ikke å glemme det hete kysset i det filmen slutter med THE END skrevet over hele skjærmen. Det er jo vanligvis ikke het "my cup of tea", men jeg ble jammen litt hekta og måtte se hvordan det gikk...., selv om jeg egentlig viste svaret :o))


Mario Lanza (f: 31.01.1921 - d: 07.10.1959) var en amerikansk tenor og Hollywood stjerne som hadde sin storhetstid på slutten av 1940 og på 1950 tallet. Han var sønn av Italienske imigranter, og begynte å studere profesjonell sang når han var 16 år. Han var døpt Alfred Arnol Cocozza, men endret navn da han begynte som som skuespiller. Lanza navnet kom fra moren som het Lanza før hun giftet seg. That Midnight kiss var debyfilmen hans.


Kathryn Grayson (f: 09.02.1922 - d: 17.02.2010) var en amerikansk skuespillerinne og sanger. Hun var aktiv fra 1931 til 2004. Hun spilte i mange filmer og mot mange store stjerner som Mickey Rooney, Gene Kelly og Fred Astaire.. samt Mario Lanza. Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no