hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Fehode

 • 28.02.2013, 20:54

Jeg er sikkert verdens største dust, det er ingen tvil om det.... I dag fikk jeg det nye  ettbrettet, og hva klarer jeg å gjøre? Jo jeg brekker av simkortet til miniversjon og dytter det ned i sprekken, men det skulle jo ikke brekkes av så liten. Nå sitter det nedi der og jeg får det ikke ut igjen, og jeg har virkelig forsøkt. Noe så pinlig det skal bli å be om hjelp til å få det ut igjen i morgen. Jeg kjenner at jeg blir flau alt nå, grøss! Det er bare å manne seg opp det å late som ingenting.

Tidligere i dag var jeg hos fotpleien og fikk stelt bena mine. Føttene mine var ikke så ille i dsg, men det var utrolig godt å sitte der å slappe av mens Kristin tok godt vare på fotsingene mine. De hadde tatt inn noen deilige sandaler som var kjempegode å gå med. Sålen var så myk og behagelig at jeg mest sannsynlig kommer til å kjøpe meg et par. De kommer jo oxo i fine farger oxo.

Det har virkelig vært fint vær i dag, og det har nok kommet opp i noen varmegrader... På morran i dag var det tjukk tåke, men den forsvant utover dagen. Nå skal jeg gjøre meg ferdig med å registrere det som skal registres sånn at jeg skal få lastet ned appene jeg trenger, blogges!

 

Fortsatt au i skulderen

 • 27.02.2013, 22:34

Det blir lite blogging om dagendagen siden jeg fortsatt har så vondt i skulderen. Med en gang jeg begynner å knattre i vei på tastaturet, hogger det til i skulderen. Det er ganske ille på jobben, og da har jeg ikke lyst til å sitte så mye med pc'n hjemme.

Nå måtte jeg bare innom en liten tur, og da måtte det bli tabben istedet for pc'n. Den er litt liten men det går da på et vis. I morgen ser det ut til at jeg får den nye tabben, og der er jo skjermen mye større. Jeg fikk melding i sta om at den var sendt og mest så.synlig kunne hentes i morgen. Håper virkelig det.ut

Det fine været her i Oslo bare fortsetter :o)) Det var ganske skarp luft og litt kjølig ute i skyggen, men ikke så aller værst i sola. Jeg var en snartur ute i lunch, men det var bare en kjapp en på Gunnerius. Måtte kjøpe noen flere lys hos Nille, for de jeg skaffet hos Rema her om dagen var helt håpløse. Jeg hadde bare brent litt av dem fra før, og det var ganske mye igjen. I går kveld tente jeg dem igjen, og i løpet av 45 min var de redusert til to pannekaker i bunnen av lykt. Skremmende egentlig.

I går la begynner meg alt kl 23 noe som er jo veldig uvanlig for meg. Tror faktisk ikke at det blir så veldig mye senere i dag heller. Noe hærk med denne betennelsen som gjør meg så sliten og trøtt. Hadde jeg nå enda vært våken på morran så, men nei da! Det går vel over en gang.

Ha en fortsatt god kveld, blogges!

Au i skulderen

 • 25.02.2013, 20:38

I natt og på morningen i dag hadde jeg så vondt i skulderen at jeg trodde jeg skulle tørne. Ikke ble det noe bedre av at jeg ikke hadde noe flere tabletter igjen heller, så jeg kasta meg på telefonen når klokka dro over 8 til legen, og var heldig å få time kl 9. Det var jo ikke så mye å gjøre med, men jeg fikk da resept på flere piller så det blir vel ei rå alikevel. Dette er jo ikke noe nytt for meg, nei da, det kommer igjen og igjen og igjen med gjevne mellomrom Noen ganger er jeg heldig å kan ha et opphold på mange måneder, mens andre ganger så kommer det tilbake ganske fort.Nå skal jeg lene meg godt tilbake å gjøre minst mulig resten av kvelden.... Det er masse jeg egentlig skulle ha gjort, men det er nok best å ta vare på skulderen min noen dager fremover nå. Hybelkaninen stryker meg på leggen, nei foresten, det var kanskje en av kattene. Ikke godt å se forskjell på dem akkurat nå, hihihihihi!!

Nå får det være nok med syting, for det blir ikke noe bedre av det... Tvert i mot, man blir bare deppea og i dårlig humør!!Jeg bestilte meg nytt nettbrett i dag hos Tele 2 til 1,-. Det ble et Samsung Galaxy Tab 2 10.1 i hvit. Jeg overtok jo et mindre 7' brett for en måned siden, og jeg har jo vært veldig fornøyd med det når jeg har vært på Face. Kanskje ikke like fornøyd når jeg skulle blogge, ble som bruke mobilen. Derfor bestemte jeg meg for å oppgradere... Hvorfor gjøre noe lettvint når vi kan gjøre det vanskelig. Prøvde å bestille det på nett, men da var det ikke mulig å velge det nummeret jeg allerede hadde. Derfor ringte jeg dem, men endte opp med et nytt nummer alikevel... Så idiotisk!! Hos andre operatører kan man jo videreføre det nummeret man har, men ikke hos Tele 2. Siden jeg fortsatt bruker det gamle nettet ville jeg jo ikke si opp det nummeret før det nye kommer, men da blir det jo spennende å se om de prøver seg på at det er bindingstid på det....!!! Vi får se hva som skjer i slutten av uka når alt er på plass!

Ellers så har det vært nydelig vær i dag oxo, men kanskje ikke like varmt som i går. At det har vært fint vær og sol ser jeg på solsellelyktene mine i blomsterbeddet, for nå lyser de noen timer hver kveld :o))

Oi, da var 71 grader nord begynt, og det må Nestenblondina få med seg, blogges!
Vårfornemmelser

 • 24.02.2013, 16:34

De gråskydottene som truet med å ødelegge den fine dagen i dag, forsvant i løpet av kort tid å himmelen ble med et knallblå. Sola har stekt inn igjennom balkongvinduene mine, sånn at temperaturen var opp i + 27 C. Jeg bare planta meg ned i en stol der ute og bare lot sola varme min vinterstive kropp. Det var så deilig å sitte der å kjenne sola på huden.... Pusene kozte seg storveis så lenge jeg satt der, og fløy ut å inn hele tiden. Vinja ble skikkelig skremt av to måker som kom seilende rett mot vinduene, og hun spratt ned fra stativet hun satt på å løp inn. Like før de var ved vinduene steg de og satte seg på balkongen over. Flere ganger gjorde de dette, men da var ikke Vinja redd lenger å hun satt fasinert å stirret på dem.

Snøen har tint fra taket i hele dag, og smeltevannet har sildret i takrennene sånn at jeg har hatt den rene vårfornemmelsen. Håper inderlig det blir litt flere sånne dager utover, for da kanskje vi kan bli kvitt all snøen, og gater og veier kan tørke opp.

Jeg plantet en boksbom i en stor potte her i høst, og nå så jeg at noen av grenene hadde visnet og tørket. Det var kanskje litt tidlig med jeg tok en liten vårpuss og fjernet de visne kvistene å vannet den ekstra godt. Den var knusktørr på toppen, men om den var det i bunnen potten er ikke så sikker. Vi får se hvordan det går med den utover, skal følge litt nøye med.

Det eneste dumme med at sola kommer på vinduene igjen er at man kan se hvor møkkete de er, for det har det blitt i vinter... Ikke det at jeg har tenkt til å pusse dem på en stund enda, nei det skal jeg nok vente med til snøen er borte fra taket. Ellers kommer de bare til å bli like ille igjen med en gang.

På tide å tenke på litt middag, for nå må jeg innrømme at jeg faktisk er litt sulten..... Blogges!!
Kozelig lørdagskveld

 • 24.02.2013, 12:52

I går kveld var Kine og jeg hos Anne til litt lørdagskoz... Hun disket opp med Ostegratinerte natchos og kjøttdeig bolognese, herremin så godt det var å så vanvittig mette vi ble. Det skulle ha vært bønner i retten oxo, men siden Kine ikke var så begeistret for det droppet Anne dem. Kanskje like greit, for retten ble veldig mektig som den var. Jeg har bestilt det flere ganger ute, men aldri laget det hjemme. Det ga mersmak, så jeg skal definitivt lage det selv oxo, om i noe mindre skala.


(kilde: google.no)

Etter at natchosen hadde lagt seg godt til rett på sin plass nede i magen, spiste vi nystekte vaffler... Egentlig var jeg fortsatt ganske mett etter maten, men det var så godt at jeg selvsagt spiste litt for mye. Det var lenge siden jeg hadde spist varme vaffler med sukker på, og klarte jeg bare ikke å la være. Blir ikke til at jeg steker det bare til megselv, for jeg klarer aldri å spise opp alt jeg steker å syntes ikke kalde dagsgamle vaffler er så godt. 

Det er hyggelig med disse sammenkomstene på lørdagene, for da føler man at man har gjort noe i helgen... Neste helg blir det hos meg igjen, og jeg tenker at jeg må ta meg en runde i kokebøkene mine for å finne en rett jeg aldri har servert før. Lage noe nytt og spennende, for de andre gangene har det blitt mat som jeg har følt meg trygg på. På tide å heve lista litt nå :o))

Når jeg våknet ved 10 tiden i dag skinte sola på soveromsvinduet mitt, og varmegradene krabbet sakte med sikkert oppover gradestokken. Jeg så for meg masse blå himmel i dag, sånn at jeg kunne slenge på en jakke å sitte å koze meg litt på balkongen. Litt usikker på om det blir sånn, for himmelen fylles opp med mer og mer grå skyer. Foreløpig kan jeg ha balkongdøra på gløtt, og det syntes pusene er helt topp. Da kan de ta seg en tur ut når de måtte føle for det. Akkurat nå ligger de å smådormer seg, men det tar nok ikke lang tid før de flyr ut igjen :o))

Eller så er det jo sport på tv i dag, og jeg regner med at jeg med et halvt øye kommer til å følge litt med :o))
Lørdag :o))

 • 23.02.2013, 11:00

Lørdagens morgenoppgaver er unnagjort, og nå kan jeg sitte en stund å koze meg med kaffekoppen min... Pusene mine er våryre og veldig aktive der de løper ut og inn på balkongen å virkelig storkozer seg. Hehehe, så slåss de litt så pelsdottene fyker rundt dem. Det er et par varmegrader ute, og det kommer noen få fjorner med snø.Når jeg satte meg ned i stua med kaffekoppen, slo jeg på tv å trodde med en gang at jeg så på dagens skirenn... Etter noen minutter oppdaget jeg at det var reprise fra 2003, noe så gørr kjedelig. Da kunne de heller ha sendt noe annen underholdning syntes jeg enn å sende gamle skirenn!!!!!

Jeg har vært en veldig dårlig blogger denne uka..... Jeg har vært så trøtt, sliten og uopplagt når jeg har kommet hjem fra jobben at jeg ikke har orket noen ting. I går var intet unntak gitt, og helt utrolig så gikk jeg å la meg allerede klokken 23. Det er det ikke ofte at jeg gjør, men jeg klarte ikke å holde øynene åpne lenger. Betennelsene i skuldrene og armene mine er nok en faktor som gjør at jeg blir så fort sliten. Venstre skulder er helt stiv, og jeg nesten ikke å løfte den. Noe som gjør det å kle av å på seg ganske vanskelig og veldig plagsomt. Det er nok på tide å bestille time hos fysioterapeuten igjen, sånn at det ikke går for langt. Så langt at jeg ender opp med en sjukemelding, for det vil jeg ikke :o((Bilen min ser igjen ut som på bilde til venstre, om ikke verre, så i dag skal den få komme opp på ESSO stasjonen å vaske seg litt. Å da vettu, blir den som på bilde til høyre :o)) Må passe på nå som det er varmegrader, for før man vet ordet av det blir det svinkaldt igjen. Når påsken kommer om ca en måned skal jeg dra ned på Brynsenteret og da skal den få en skikkelig vask både utvendig og innvendig. Før pleide jeg å gjøre alt sånt selv, men med vonde armer orker jeg rett og slett i det lenger... 

Vinja er veldig mammapus i dag, og skal hele tiden sitte mellom tastaturet og meg... Får hun ikke lov til det mjauer hus så sårt å ser anklagende på meg, hehehe!! Det blir ikke så enkelt å skrive med en lurvet pus sittende foran ansiktet. Nå ble hun nok litt fornærmet å forsvant, men det tar nok ikke så lang tid innen hun kommer tilbake igjen :o))

Nå skal jeg nyyyyte en kopp kaffe til innen jeg må hoppe i dusjen... Godstolen fanger noe veldig, så jeg kan ikke gjøre meg for komfortabel for da kommer jeg ikke ut av døra før langt på dagen, blogges!!
En lang dag er over

 • 20.02.2013, 23:07

Det ble ingen blogging i går, for når jeg kom hjem fra jobben var jeg så trøtt at jeg bare satt i stolen i stua å halvsov under et par varme pledd. Tenkte at jeg skulle ta fram PC'n og skrive noen ord, men bare det å krype fram fra teppet ble et ork som jeg ikke orket å gjøre. Jeg kom meg i seng relativt tidlig, og sovnet med eneste gang.

Da jeg våknet til morran i dag kjentes kroppen min helt mørbanket ut, og det verket over alt. Bare det å komme seg ut av senga var et ork, men etter en lengre dusj så ble kroppen mer vennligstilt og var mer samarbeidsvillig. Det er noen betennelser som herjer oppe i skuldrene og armene mine, og det er nok derfor jeg er så sliten.... Pleier som regel å bli litt sånn når det setter i gang.

I går avtalte jeg T om at vi skulle dra en tur opp på Black Design på Metro, Lørenskog. Han hadde aldri vært der før, og hadde litt lyst til å sjekke det ut. Jeg har jo gnålt om hvor mye flott det er der i flere år. Jeg ordna det sånn at jeg kunne gå en halvtime tidligere fra jobben for å komme utenom rushtrafikken, men det funka ikke helt sånn. T hadde vært på nettet å sjekket ut hva de hadde hos BD, men når vi først kom dit så hadde de ikke alt det han hadde sett på. Alikevel ble det da litt i posen hans oxo :o)) Jeg hadde avtalt med Anne å møte henne og niesen Kine der oxo...Jeg har fått helt dilla på ugler, og kjøpte den store grå hos Black Design sammen med den lille buddafiguren. De hadde noen andre ugler der oxo, som var ganske søte... De var nok litt for søte for meg, så jeg lot de stå igjen på hylla da vi gikk ut av butikken. Anne kjøpte seg noen metallspenner til å feste på gardinene, som var skikkelig fine. I tillegg kjøpte hun små glassbeholdere til å holde te-lys for å bruke som flytelys. Jeg er i grunnen litt stolt av megselv, siden jeg kom ut fra butikken uten å handle meg blakk. De hvite uglene kjøpte jeg forresten hos Søstrene Grene.Når jeg først var hos Søstrene grene kjøpte jeg meg noen flere øser... Syntes disse er lekre i fargen, og gode øser kan man ikke få nok av :o))

Etter shoppingrunden på Metro dro vi alle fire tilbake til Anne, som bor like i nærheten. Jeg var ganske sliten så det var godt å sette seg ned i sofaen og slappe av me en kopp kaffe å skravle litt. Når man sitter sånn å skravler og nyter kvelden, glemmer man fort at kroppen ikke er så samarbeidsvillig og at hælen verker litt etter mye trasking. Det var bare når jeg måtte reise meg opp som jeg kjente at jeg helst ville sitte litt til, hehehe!! Husker ikke når vi kom dit, men vi nå i allefall sittende noen timer :o))Da T og jeg kom ned i garasjen for å dra hjem, ventet denne lille festlige lappen på frontruten. Jeg mente at jeg ikke trengte å legge noe parkeringslapp i bilen når jeg sto inne i garasjen, men styret var tydligvis av en annen oppfattning. Det var bare en liten påminnelse og ikke noe bot, og neste gang skal jeg huske på parkeringslappen min :o))

Det var lite trafikk på motorveien når vi kjørte ned til Oslo sentrum hvor T bor, og det tok ikke lange stunden før vi var hjemme hos han. Selv var jeg hjemme litt før kl 21, og da satt to små pusekatter i vinduet å kikket etter mammen sin. Når jeg kom inn ble jeg møysommelig besnust over det hele for jeg hadde jo vært i kontakt med en annen pus, nermere bestemt Felix. Det er jo en spennende lukt som de må gjøre seg bedre kjent med.

Nå krangler skulderen min noe innmari så det er på tide å vile den litt, blogges i morgen :o))
Facebook: Nei MSN: Nei

 • 18.02.2013, 21:17

Skriiiiiiik, jeg tror snart at jeg blir gal her jeg sitter, for jeg kommer ikke inn på Facebook g MSN. Sånn har det vært siden midt på dagen i dag. Trodde først det var noe med PC'n min, men siden jeg kommer inn på alle andre sider så er det ikke det. Jeg fikk en mail fra HomeNet, som er Internettleverandøren min, om at de hadde noen problemer her i Oslo. De jobbet med saken, og regnet med at de hadde fixet det i løpet av kvelden. Da trodde jeg jo at det dreide seg om Internett generelt, ikke bare noen enkelte sider. Det må jo være det som er årsaken, og jeg kjenner at trykket begynner å koke. Skal jeg inn på Facebook må jeg gå inn på Tab'n i stedet, og det er jo noe forbasket pes, grrrrrrrr!!

Nei, nå må jeg bare skyve det fra meg å heller sette meg til å se på 71 grader Nord - Norges sterkeste kjendis!! Får heller sjekke litt seinere om det har kommet opp igjen!!
Litt nytt til stua

 • 18.02.2013, 16:34

Når jeg var i Sverige om fredagen kjøpte jeg meg et nytt lysfat med glass... Problemet var bare at jeg ikke hadde noen lysglass som passet til, og ikke har jeg så flust med kontanter å handle for heller. Hadde sett noen flotte glass hos Black Design som jeg kunne tenkte meg, men de var litt i dyreste laget.

Såååå, da jeg var borte på Oppsal tidligere i dag stakk jeg innom Nille, og der fant jeg disse flotte glassene til halve prisen av de hos Black Design. I tillegg kjøpte jeg to pakker med blomster som passet til både glassene og til duken min. Engelen hadde jeg fra før. Ble i grunnen ganske fornøyd med kjøpet, og det beste av alt.... det ble ikke så dyrt heller :o))
Hva syntes du, ble det okey?
God formiddag

 • 18.02.2013, 11:02

Jeg tok ingen sjangser i dag å satte klokka til å ringe, for selv om jeg har feriedag så skal jeg ikke bare late meg. Nope, jeg har noen ting jeg må ut å ordne. Som å sende pakkene til faren min og ordne med månedskort.

Huff. jeg gruer meg alt nå til å ta banen og hjertet begynner å hamre. Jeg har ikke noe valg lenger, for det går ikke økonomisk å kjøre bil til jobb hver dag. Det var den negative tingen, og den positive tingen er at jeg får beveget meg mer. Det er noe jeg definitivt trenger.

Ute snør det igjen, men det er da i det minste varmegrader. Bilen min ser ikke ut lenger så i dag skal den få komme inn i maskinen, sånn at den igjen får tilbake sin Candy Red farge. Det er ikke noe særlig å sette den fra seg, for kommer noen bort i den kan det fort bli riper i lakken

På tide å komme i gang, blogges!

Nå er jeg dritt lei

 • 17.02.2013, 17:38

Den siste måneden har jeg blitt SPAMMET til den store gullmedaljen at kommentaren Fin blogg du har, Digger bloggen din og flere varianter... Til å begynne med syntes jeg det var hyggelig at noen likte bloggen min, men så oppdaget jeg at blogg-adressen var litt mystisk. Klikket på den å kom inn på en spilleside, tror jeg....!! Var ikke inne lenge nok til å sjekke de ut ordentlig, for jeg trodde det var noe virusgreier. Jeg er så dritt lei dette her, og blokkerer ip adressen, men da bytter de bare til en annen. Nå er jeg garantert ikke alene om dette problemet, men det er f.... så irriterende :o((


 

Laaaat søndag

 • 17.02.2013, 17:23

Sånn er det....., en skikkelig lat dag hvor jeg stort sett har sittet foran tv-skjermen å glant på det ene skirennet etter det andre... At jeg er lat i dag har ingenting med formen min å gjøre, for den er i grunnen tilbake til normalen igjen. Feberen som kom sniiiikende på meg igjen i går er nå dratt sin koz. Nesen vil derimot ikke slutte å renne, og jeg hoster fortsatt litt innimellom. Helt stillesittende har jeg dog ikke vært, nei da.... Når det var skøyter fra Hamar løftet jeg kadaveret opp av stolen og kom meg inn på kjøkkenet. Der ventet en megastor oppvask på meg, som jeg har prøvd å unngå og kanskje håpet ville forsvinne av seg selv, særlig!!! Jeg har jo ikke oppvaskmaskin, og da er det noen ganger et tiltak å sette i gang. Nå var det esktra mye siden alle de nye melamin-skålene og skjeene fra Søstrene Greene måtte vaskes, før de flyttet opp i skapet.

Problemet var bare det at det ikke fantes noen ledig plass i skapet til dem, og jeg måtte omorganisere endel for at de skulle få plass. Siden jeg har såpass mange i forskjellige str ryddet jeg sånn at de fikk en hylle for segselv. Når jeg endelig var ferdig, ble det ganske fint.

Til morran i dag våknet jeg alt 07:30, og tenkte kanskje at skulle stå opp.... Syntes det var litt vel tidlig så jeg krabbet tilbake til senga igjen, noe som kanskje var litt dumt for jeg endte opp med å sove helt til klokken 10:30. Da jeg var oppe til morran trodde jeg først at det var tåke i dag oxo, men nei da...., det snødde som bare den. Nå derimot har det regnet i et par timer så håpet er jo at snøen råtner bort litt etter litt.I går fikk jeg endelig gjort ferdig pakken, vel det ble egentlig to, som jeg skal sende til faren min. Jeg kjøpte jo fotopapir til ham hos Clas Ohlsson som jeg skulle ha sendt for en stund siden. Esken jeg kjøpte var dessverre litt i minste laget så jeg fikk ikke plass til de andre tingene han skulle ha. Heldigvis hadde jeg en eldre eske som jeg brukte. Håper nå bare de ikke er så firkantet på posten at jeg ikke kan bruke den, de har nemlig fått helt nye esker. Jeg har jo tross alt betalt for den!! Jeg har feriedag i morgen oxo, og da må jeg ned på Oppsal-senteret for å ordne med mnd kort så da tar jeg med meg pakkene å leverer dem på postkontoret samtidig.

Nå romler det noe vanvittig i magen min, og det er fordi at den prøver å fortelle meg at det er på tide å lage middag. Jeg har igjen et par fiskekarbonader i kjøleskapet som jeg tenkte jeg skulle steke opp. Det er vel best å gjøre magen fornøyd, den blir bare så irritert hvis jeg ikke gjør det, hihihihi... Blogges :o))


 

Nestenblondina tester Nikon S9300

 • 17.02.2013, 16:13

I forrige måned kjøpte jeg meg nytt digitalkamera, Nikon s9300 Coolpix, som jeg ikke har fått testet ut noe serlig enda.... I går og i dag har jeg tatt noen bilder inne, men jeg skulle selvsagt ha tatt meg en tur ut å tatt bilder av snøen som kom på morran i dag. Det frister ikke noe serlig, for nå har det nemlig begynt å regne..... Det drypper fra taket og vannet sildrer i takrennene, helt hærlig egentlig :o))Her er det nye vidunderet :o))Jeg stilte inn kamera på kjæledyr, men da tok det helt over... Vinja lå å vasket seg på kontorstolen min, og jeg rakk bare å snu kamera mot henne før bilde ble tatt helt av segselv. Bildene ble ikke noe gode, så jeg må nok teste ut den funksjonen litt mer før jeg har taket på den. Dette bilde ble det beste av de fire som knipset segselv!!Husker ikke hvilken innstilling jeg hadde her, men jeg tok nå i allefall bilde uten blitz... Ronja lå så fint oppe på stuebordet, og forsøkte å stjele til seg en skumhøne som lå i en pose på bordet. Det går ikke ann å legge fra seg noe sånt i en skål, for da er hun der med en gang å stikker av med et par. Bilde ble ganske bra, men jeg er jo så kritisk at jeg syntes det skulle vært bedre!!

Prøvde meg litt på macro-fotografering, men ble ikke helt fornøyd... Syntes kanskje ikke at jeg kom så nær som jeg ville, men fargen og klarheten er det ikke noe å si på.Dette bildet av Vinja ute på balkongen i dag er jeg veldig fornøyd med... Fargene og klarheten er der, og frk. Lillepuzdatter av Skånevik satt helt stille å lot mammen sin få et fint bilde av henne. Hun satt ikke lenge stille, så jeg var heldig å komme ut når jeg gjorde. Primadonnaen har egentlig pensjonert seg som modell, så det er ikke alltid så enkelt å ta av henne... Så har jeg vel kanskje ikke all verdens tålmodighet heller, hehehe!!
Ikke kommet helt i gang..

 • 16.02.2013, 14:14

Det å bli vekket av et stort og såååår mjauuuuu og en våt snute opp i ansiktet er definitivt mye bedre enn en ulende alarm. Sånn var det her i dag, for Vinja syntes nok at mammen hennes hadde sovet altfor lenge i dag, og så var jo matkoppen deres helt tom... Ikke en eneste smule igjen, og det mente Vinja var litt drøyt og derfor "bare" måtte hun komme å si fra. Egentlig greit, for jeg hadde sovet altfor lenge uansett.

Den feberen jeg ikke hadde i går,  var definitivt tilbake igjen i dag.... Formen var i grunnen ganske dårlig så jeg ringte til Anne å sa at jeg måtte droppe og komme til henne i kveld. Dumt for jeg hadde gledet meg til hjemmelaget ostegratinert nachos med kjøttdeig bolognese, nnnnaaaammmis!! Vi ble enig om at heller skulle komme til henne neste lørdag i stedet. Da har jeg noe å se fram til :o))Været her i Oslo er ikke noe å skryte av i dag heller, nei da!! Det er grått og trist og på toppen av det hele så har vi fått tjukk tåke som ligger nesten nede på bakkenivået. Det positive er at det er varmegrader, og det er noe denne dama liker for da kanskje vi kan bli kvitt noe av snøen.... Jeg lengter etter grønne plener, fuglekvitter og nye skudd på blomster og busker. Det betyr at jeg kan krølle meg sammen i stolen ute på balkongen med ei god bok og DAB'n på i bakgrunnen :o))Søstrene Lillepuzdatter av Skånevik bryr seg filla om været ikke er perfekt, de er fornøyde så lenge de kan få løpe ut og inn fra balkongen... Vinja holdt på å snooket under bordet, og da fulgte Ronja nøye med... Ikke lenge etter dette bildet ble tatt hoppet hun omtrent opp på søsteren, og så var jakten i full gang. De hadde så stor fart at de lå helt sidelengs i svingene, og Ronja gikk i veggen så det sang. Hun spratt bare opp igjen og ristet litt på seg, og så var hun på jakt etter søsteren igjen, hehehe!!

Det hadde samlet seg en stoooor bunke med regninger i nettbanken, og i sta fikk jeg betalt dem alle sammen... Jeg hadde et par store ekstra regninger som gjør at jeg må være ekstra forsiktig med hva jeg bruker pengene på frem til neste lønning. Jeg pleier vanligvis å kjøre til jobben siden jeg hater t-banen pga klaus, men besluttet at jeg skal kjøpe månedskort igjen å tvinge meg til å kjøre kollektivt. Jeg kjenner at jeg får angst bare ved tanken, men det er helt vanvittig å bruke så mye penger på parkering..... Det blir 20 minutter med angst og pustevansker to ganger om dagen, men på den andre siden så får jeg jo beveget meg mer å det har jeg definitivt godt av!!

På snakk om å bevege seg, på tide å komme seg opp fra stolen å få unna litt oppvask og få plass til de nye skålene i skapet...., blogges!!


Litt nytt fra Sverige i går

 • 16.02.2013, 13:11

Det ble ikke bare matvarer når jeg var i Sverige i går..., hehehe det blir aldri det! Jeg syntes alikevel at jeg klarte å begrense meg ganske bra, for det pleier å være mange flere poser med nips og stash enn det ble i går. 

Rusta er en butikk med et varierende utvalg... De har vaskepulver, elektriske artikler, smykker, lamper, tepper, til hund og katt, til bilen og masse mere. En av mine store lidenskaper er øredobber, og jeg kan ikke få nok av dem. I går fant jeg til både de øverste hullene som jeg ikke har så mye spennende til, og til de nederste!! Jeg er ikke så begeistret for de søte, men heller en litt røffere stil :o))Hos Søstrene Grene fant jeg melaminskåler og skjeer i forskjellige størrelser og lengder.  Mange syntes kanskje dette ikke er noe å fylle skapene med, men jeg bare digger dem og de kan brukes til så mangt. Alt fra frokostblanding, desserter, godterier og frukt. Nå gjelder det bare å finne plass til dem oppe i skapet etter en grundig vask.


 

Nordby Shoppingsenter i dag

 • 16.02.2013, 00:11

Det var ikke på lette føtter jeg krøyp ut av senga til morran i dag, på fridagen min, men vi hadde avtalt å reise til Nordby Shoppingsenter i dag. Kine, Anne og jeg å da kunne jeg ikke ligge å dra meg til langt på dagen. Det er så deilig å komme seg avgårde ganske tidlig, og dag dro vi fra meg sånn ca 08:15 som er en grei tid å dra på.

I går da jeg kom hjem fra jobben var jeg veldig i tvil om jeg skulle orke å dra, for jeg var helt skutt etter en dag på jobben. Så tenkte jeg at hvis jeg ikke drar nå så blir det nesten en måned til neste gang jeg har anledning til å dra. Jeg sov godt i natt uten å våkne en eneste gang med hostetokter eller tett nese, og da skal man slettes ikke klage :o))Det var et ordentlig grisevær i dag... Når vi dro fra Oslo var gradene på et par minusgrader, og det var en blanding av snø og regn som kom ned. På motorveien nedover føyka det møkkavann over bilen, og det hjalp jo ikke å spyle vinduene for de var like grisete igjen med en gang. Jeg var glad jeg kunne lene meg godt tilbake i passasjersetet med kaffen min å slappe av :o)) Rakk jo ikke å spise frokost før vi dro, så jeg tok med meg en hjemmebakt bolle og en full termokopp med kaffe.Vi holdt god fart nedover, og da vi kjørte inn i parkeringshuset var det kanskje 5 biler der... Matbutikken var jo det eneste som hadde åpnet så det forklarte jo saken. Som man kan se på bilde over var det ikke noe trengsel blandt hyllene akkurat, og jeg syntes det var ganske deilig egentlig. På handlelista mi sto det egentlig bare kyllingfileér og karbonadedeig, men selvfølgelig ble det jo mer. Jeg endte opp med et brett Pepsi Max, tubeost, poteter, hvitløk, kattesand, saus, hvitløkspulver, Aioli med hvitløk, majones med dill. Pleier vanligvis å kjøpe med meg øl, men jeg kjøpte ganske mye før jul og har fortsatt ganske mye igjen.

I det vi gikk til kassa hadde butikken blitt fylt opp med mange handleglade nordmenn, og da var jeg glad vi var ferdig der inne. Hater å handle i kø..., klarer ikke å konsentrere meg da!!En vellykket shoppingtur til Sverige er et fullpakket bagsjerom, og dette var bare første ladningen. Det kom flere etterhver som vi gikk rundt på senteret, hihihihi!!!

Vi stakk innom Søstrene Grene hvor vi handlet endel... Jeg har fått helt dilla på fargede melamin skåler, skjeer mm. Jeg kjøpte noen på Kitch'n, men det er jo så vanvittig dyre, og de dem har hos Søstrene Grene ser like danne ut men til en langt lavere pris. Tenkte kanskje de var tynnere og av dårligere kvalitet, men langt i fra de er like bra. Ved kassen hadde de litt snoop, og der blant rustne pinner... Jeg klarte rett og slett ikke å la være å kjøpe et par poser, nammis!

Før vi snudde nesen mot Oslo igjen var vi innom Rusta, hvor jeg fikk tak i et nytt lysfat m/speil, noen stilige øredobber en ministige for å rekke opp til øverste hylla i kjøkkenskapet... Bilde kommer i morgen!!Når vi var fornøyd med shoppingen dro vi videre til Solli og Marché for spise litt å slappe av en stund. Det er kjempekozelig på dette stedet, hyggelig betjening og veldig god mat. Utenfor vinduene derimot var det langtfra noe kozelig. Alt er/var grått, trist og dødt.... Endene ned i elven derimot var helt upåvirket av den gråe februardagen, der de sto med stjerten i været mens de lette etter mat :o))I utgangspunktet hadde jeg tenkt å bare ta et smørbrød, men det eneste de hadde var med omelett å det fristet ikke. Derfor ble det "Spretten fjellørret" med stekte potetbåter til minus agurksalat. Det smakte himmelsk godt :o)) Jeg begynte å bli ganske sliten og sigen i kroppen, så jeg var veldig glad for at det ikke var meg som kjørte i dag. Det hjalp litt med en kopp kaffe, og i bilen skravla Anne og jeg så mye at jeg helt glemte at jeg var sliten da. 

Når jeg først var kommet hjem og fått pakket bort alle varene min var det ikke så mye krefter igjen så jeg var nødt til å gå å slenge meg på senga en stund. Sovna og var bort i et par timer, og da jeg våkna lå det en pus på hver side av meg. Vinja lå rulla sammen som en ball, mens Ronja lå på ryggen med beina til alle kanter, så søte atte :o))
Feberfri...

 • 13.02.2013, 21:35

Det er da noen lyspunkter i min sjuke værdag, og det er at feberen endelig er nede på normalen igjen... Jeg hoster like forbaskat mye og nesen renner, men ellers er jeg i ganske fin form. Det betyr at jeg kan gå på jobb i morgen, og det skal bli deilig. I dag har jeg virkelig kjedet meg halvt ihjel, for det er gørr kjedelig å være hjemme.....Jeg nevnte tidligere i dag at jeg burde begynne å lese litt igjen, og jeg gjorde faktisk det oxo... Sist boka jeg leste i var bok no 3 i serien Morgengry, og jeg tenkte at nå måtte jeg gå tilbake å lese fra første kapittelet. Trengte ikke det vettu, for med en gang jeg begynte på småkikke på kapittel 3 var jeg inne i handlingen med en gang. Til kioskroman å være så er denne serien ganske fin og spennende. Handler om familien Tiller fra Trondheim og hva som skjer dem under 2. verdenskrig. Handlingen begynner bare noen dager før krigsutbruddet. En serie som faktisk bør leses, om så bare for de historiske hendelsene.

Selv om jeg ikke har lest noe serlig siden i sommer har ikke det stoppet meg fra å kjøpe bøker. Bestemte meg for å dra fram alle de jeg har kjøpt for å få en oversikt, og det var en bra haug det må jeg si. Der var det Heksemesteren, Morgengry, mange av Debbie Macomber, Candace Bushnell og mange mange flere. Skal jeg komme igjennom alle disse må jeg nok sette i gang å lese litt hver dag. Jeg får gjøre som jeg gjorde før, la være å slå på tv før utpå kvelden å heller lese et par timer. Høres enkelt ut, ikke for en sånn tv slave som meg. Jeg innrømmer det gjerne, for tv'n må bare på den... Det er lettere om sommeren, for da sitter jeg ute stort sett fra jeg kommer hjem til langt på kvelden......!!!

Når jeg nå først er inne på tv, så er det sesongpremiere på CSI New York om noen minutter... Det må jeg jo i allefall få meg meg, knis!! Blogges!!
Atsjoooooooo!

 • 13.02.2013, 13:16

Her hostes og nyses det fortsatt, og jeg ikke blitt så veldig mye bedre... Følte faktisk en liten bedring før jeg sto opp til morran i dag, men etter å ha vært i dusjen og ordnet meg litt så merket jeg at formen var ikke noe å skryte av akkurat. Måtte sette meg ned å vile før jeg orket å lage meg frokost, som egentlig var lunch. Jeg sov helt til klokka 11, etter at jeg hadde vært våken tidlig på morran... Trodde kanskje at jeg orket å gå på jobb i dag, så jeg satt alarmen på. Det merket jeg fort at jeg ikke gjorde så jeg sov et par timer til før jeg ringte sjefa å ga beskjed før jeg igjen sovna igjen.Når en er sjuk og ikke orker så mye, blir det at man blir sittende å glane på TV... I sta ble det Diagnose Mord på Fox Crime med DIck van Dyke fra en gang på 80 tallet, og nå er Mikkes Klubbhus på Disney Junior. Orker ikke å se på noe som krever så mye av hjernen i dag, og da er det greit med litt lett underholdning, hehehe!!

Været utenfor er omtrent som i går, bortsett fra at det ikke snør noe serlig i dag. Gradene ligger fortsatt på - 2,5 til - 3 C.... Ronja hang i dørkarmen i sta, og jeg slapp henne ut på balkongen å hun fløy glad og lykkelig ut. Når jeg lukket døren igjen syntes hun det ikke var så festlig å være der, og da var det gnåling for å komme inn igjen. Orker ikke å ha døren oppe nå som jeg er så forkjølet, men det er akkurat frk Lillepuz vil at jeg skal ha. Da kan hun nemlig løpe ut og inn som hun vil, men det får hun nok vente med til jeg er bra igjen og det er varmere ute :o))

På tide å hente seg litt mer varmt i koppen, blogges!
 • Syk
 • Se hun snakker

  • 13.02.2013, 00:51

  Jo da, stemmen er så vidt tilbake men hver gang jeg prøver å si noe får jeg et hosteanfall så jeg brekker meg..... Vet ikke hva som er verst, gå rundt å viske eller hoste seg til vanvidd. Jeg var helt sikker på at jeg hadde igjen hostesaft fra jeg var dårlig i fjor en gang, men jeg kunne ikke finne flasken så den må ha blitt tom. Jeg får se om jeg får skaffet noe i morgen. Formen er ganske bådd i bøtte, så jeg vet enda ikke om jeg orker å gå på jobb... Får sove på det, så får jeg se hvordan formen er når jeg våkner i morgen.


  (kilde google.no)

  Jeg har ikke orket å gjøre så veldig mye spennende i dag.... Ble sliten bare av å sitte oppe, så jeg slepte meg inn i senga for å slappe av litt å endte opp med å sove i 5 timer. Det gjorde godt, men jeg føler meg fortsatt vissen og sliten i kroppen. Blir nok ikke så lenge før jeg kryper tilbake til senga igjen. Det er god medisin for kroppen å sove mye, og det har jeg tenkt til å gjøre oxo.

  Det er kjedelig å være hjemme selv om jeg er syk å ikke orker å gå på jobb... Det skjer lite, og jeg orker ikke å gjøre noe for at det skal skje noe heller. Håper virkelig at formen er bedre i morgen!!
  Fortsatt sjuk

  • 12.02.2013, 12:31

  Helt ærlig så hadde jeg håpet at jeg skulle være bedre i dag, sånn at jeg kunne gå på jobben.... But nooooooo!! Jeg våknet opp med dundrende hodepine, dotter i ørene, tett i bihulene og krislete i halsen. Så på toppen så kom det ut lite lyd når jeg forsøkte å snakke... Vinja lå nede ved beina mine og jeg skulle si navnet hennes, men det kom bare noen hese lyder, veldig festlig!!  Jeg pleier jo å småprate med pusene mine, men det gikk dårlig å de kikket på meg med det rare blikket... De forsto ikke hvorfor jeg hele tiden åpnet munnen uten at det kom noe særlig ut, hehehe!!

  Klokken 11 i dag begynte begravelsen til min mor, og nå er den nok over... Jeg tenkte veldig mye på henne i går kveld og i dag på hvordan ting kunne ha vært anderledes hvis.... Men helt bak i hode vet jeg jo at det er håpløst å sitte å tenke sånn. Ting ble som de ble, og det går ikke ann å sitte å tenke på hvordan både hun og jeg kunne gjort ting anderledes. Det toget er gått for lenge siden, og det er bare noe man må godta. Egentlig har jeg vel forsonet meg med det, men av og til trenger tankene seg på å da dveler jeg litt ved det. Er vel kanskje litt sånn, at når ting er for sent så tenker man på hva man burde ha gjort eller ikke.......

  Når jeg snakket med min tante i går kveld fortalte hun at en slektning hadde forsket på slekten, og hadde kommet ganske langt tilbake i tid. Jeg er oxo veldig interresert i slektsforskning så jeg har tenkt å spørre henne om jeg kan få lov å lese det han har skrevet. Det er ekstra spennende siden jeg kjenner så lite til min biologiske mors slekt...., hvem var de og hvordan levde de :o))

  Ellers er det en grå dag her i Oslo, og noen snøfnugg daler sakte ned, men ikke så mye at det legger seg. Gradestokken har landet på - 3 C.

  Jeg fryser og svetter om hverandre, og det er vel feberen som gjør det. Så i det ene øyeblikket pakker jeg teppet rundt meg, og i neste slenger jeg det av for da er det for varmt. Akkurat nå fryser jeg så teppet er godt pakket rundt meg, og jeg må fylle opp kaffekoppen med noe mer varmt!!
  Sjuk

  • 12.02.2013, 00:54

  Så var jeg i gang igjen, med en ny forkjølelse og en fryktelig sår hals. Den kom krypende på meg i går, og har i grunnen bare blitt verre og verre. Jeg har vært på jobben men ikke følt meg noe særlig i form. Drakk masse varm drikke for å smøre den såre halsen min. Ingenting nyttet, så den er grøtete og sår enda.

  Jeg skjønte hvem vei det bar da jeg kom hjem i dag, og ringte til min tante for å si at jeg ikke orket å komme helt til Telemark i morgen. Jeg skulle så gjerne ha vært i begravelsen til min biologiske mor, men når formen er så dårlig er det bare vanvidd å sette seg i bilen og kjøre den lange veien. Jeg må passe på megselv sånn at dette ikke blir noe langvarige greier, og helst at jeg orker å være på jobben hver dag.

  Nå kjenner jeg at kroppen min ikke vil mere, så da er det bare å krype under dyna! God Natt :-)

  Innekoz

  • 10.02.2013, 16:00

  Litt siiigen i kroppen i dag etter litt lite søvn i natt, og tidlig opp i dag... Jeg prøvde å legge meg ned for å sove en stund til på morran, men søvnen kom ikke så da var det like greit å stå opp. Vinja lå ved siden av bena mine, og hun sov så hardt at hun våknet ikke før jeg satt på sengekanten å kom litt borti henne. Da lagde hun bare en liten gryntelyd å strakk på seg, og det virket ikke som hun egentlig hadde lyst til å stå opp....
  De er nok litt dorske begge disse pusene mine i dag... Ronja har inntatt favorittplassen sin i sofaen, og Vinja ligger på toppen av klatrestativet. Ingen av dem gidder å dilte etter meg når jeg tar meg en sving innom kjøkkenet. Det pleier de vanligvis å gjøre, og da er de definitivt dorske, hehehe!! Vi hadde gjester i går å da ble det mye koz og dessuten var de i full vigør hele dagen :o))

  Anne og Kine var her på kvelden for å se MGP finalen i Spectrum, og da laget vi hjemmelaget pizza, nam nam så god den ble. Jeg hadde kjøpt ferdig pizzabund, og den var helt grei å bruke. For å fylle hele deigen hadde jeg to pk med karbonadedeig og masse ost, kanskje litt vel mye ost!! For å få god smak på pizzaen tok vi to pk med pizzablanding, en med løksmal og en mexikansk... Alikevel syntes vi det ble litt lite smak, og Kine tok ansvaret for ekstra kryddring. Vi hadde boller utpå kvelden, men siden vi var så styggmette etter pizzaen droppet vi kremen. Ingen av oss hadde plass til det gitt....

  Margareth Berger dro i land seieren i MGP, og det var en grei låt som sikkert kommer til å gjøre det bra... Alikevel så syntes jeg ikke at låta var en wow-låt, men det var det heller ingen andre som var.   Hmmm, det var egentlig disse knoppene jeg hadde planer om å klippe av å sette i en vase i høst.... Glemte det vist helt bort jeg, så her står de forfrosne og veldig triste.  Testet zoomen på det nye Nikon S9300 kamera tidligere i dag.... Kanskje ikke det klareste bilde, for jeg klarte ikke å holde armen helt rolig når jeg tok det. Tydligvis funker zoom'n bra hvis fotografen klarer å stå stille. Jeg vet ikke distansen fra stuevinduet mitt og ned til Østensjøvannet, men man går vel den på ca 15 - 20 min. Da jeg tok bildet så jeg ikke at jeg fikk med en skiløper som gle over isen. Jeg har ikke fått testet ut kamera ordentlig ute enda, men nå begynner det å bli lysere og lengre dager så da er mulighet for å ta seg en tur etter jobb.......snart!!

  Nå skal Tora Berger og de andre damene ut å gå, og det må jeg få med meg, blogges :o))
  My Fair Lady

  • 10.02.2013, 13:13

  På fredagen var Anne, Kine og jeg i Folketeateret å så på My Fair Lady... Jeg gledet meg noe vanvittig til forestillingen, og jeg ble ikke skuffet. Skuespillere, dansere og sangere var helt fantastiske... Det var morsomt, rørende og fengende å bare helt fantastisk. Kunne endel av sangene fra å ha sett filmen med Audrey Hepburn, men de hadde jo fornyet dem så det ble litt mer moderne. Jeg hadde faktisk ikke hørt Kåre Conradi synge, bare hørt han lese tekster og dikt, men for en flott stemme han har :o)) Alikevel er det nok Dennis Storhøi som er min store favoritt.....


  (Kilde google.no)

  Vi hadde selv valgt plasser på Balkongen, 8 raden plassene 24 - 26, og det var helt perfekt å sitte der. Vi hadde oversikt over hele scenen, og lyden var høy men ikke for høy. Jeg hadde lest i avisen at dersom man satt der oppe ville man ha problemer med å se ansiktsuttrykkene til skuespillerne. Det kan jeg til dels være enig i, men følte ikke at det var noe problem. Stolene var gode å sitte i, og det var god plass til de lange bena mine. Alikevel fikk jeg problemer med det vonde kneet mitt mot slutten av første act, så da vi gikk inn til andre byttet jeg plass med Kine. Det var nemlig noen ledige plasser ved siden av der hun satt, og da kunne jeg strekke ut benet mitt.

  Hvis jeg skulle si noe negativt om kvelden, så måtte det være kaoset som oppsto når alle sammen skulle hente jakkene sine. Vi sto i kø langt oppover trappene i evigheter, men det var ikke fordi de som leverte ut tøyet var sene. Det var heller at folk stimet og stilte seg opp på steder hvor de ikke skulle å ikke gikk vekk når det endelig hadde fått tøyet sitt. Tror vi brukte godt 20 min før vi fikk vårt yttertøy. Det ødela ikke den fine opplevelsen vi hadde under forestillingen, så da er det vel egentlig greit :o))
  En kjapp tur innom

  • 09.02.2013, 16:57

  Endelig kunne jeg sette meg ned å ta en pust i bakken, puh!! Det er ikke så lenge til Anne og Kine kommer, og jeg har holdt på å stresse et par timer med å rydde og vaske litt for at det skal se någenlunde til de kommer. Sola har vært oppe på himmelen, og nå ligger den å titter over Manglerud før den skal gå å legge seg for i dag. Det har virkelig vært en fin dag, og så kozelig og trivelig alt blir når sola er framme. Snakket med faren min tidligere og han fikk så vidt nyte sola han oxo før den gikk ned igjen... Siden han bor nede i en dal med høye fjell så ser han ikke noe til sola hele vinteren.  Vinja og jeg flytte ut på balkongen en liten stund for å nyte sola tidligere i dag. Så lenge den skinte inn på vinduene mine var det ganske deilig å sitte der. Jeg kozte meg med en kopp kaffe, mens Vinja la seg rett ut i den andre stolen å bare nøyt det fine været :o)) Måtte vi bare få mange sånne fine dager utover nå.  Ikke akkurat noe vakkert bilde, hehehe.... Var hos frisørdamen i dag og fikk fixet såta mi... Jeg så ikke ut i det hele tatt med en autostrada av ettervekst midt oppe i hode, og masse fliser som fikk håret til å stå rett ut. Det var så lite samarbeidsvillig at jeg bare ga opp. Nå er jeg igjen "Nestenblondina" og det er deilig å se vettu ut på håret igjen. Man føler seg ikke mye vel når håret ikke vil noe... Neste gang skal jeg stripe det, så da blir bunnfargen litt mørkere sånn at flisene skal syntes ordentlig.

  Det var det jeg hadde i denne gangen, blir nok mer etter at Anne og Kine har reist hjem senere i kveld. Ha en fortryllende lørdagskveld :o))
  Trøtt som en dupp

  • 08.02.2013, 15:53

  Fælt at man skal være så trøtt at man bare har lyst til å legge seg ned å sove... Nå har jeg forsøkt med kaffe, vann og crazy frogs som er fulle av sukker og salmiakk i midten uten at det egentlig funker noe serlig. Jeg vet at det går over når jeg kommer meg ut i frisk eksosluft, men inntil da er det et mareritt å holde øynene åpne, jeeeeesp!!!!

  Jeg var litt bekymret for at det skulle bli hektisk og masete på jobb i dag siden vi kanskje bare ble to, men det var ikke så ille. I tillegg så ble vi tre stykker i dag, og det hjelper masse. AC og jeg glemte helt å ta lunch, og da vi endelig kom på det gadd vi ikke å gå ut. Jeg stakk bare ned i kantinen å hentet meg litt salat, som jeg spiste mens jeg kikket litt på avisen. Vurderte en stund å gå ut, men så frøys jeg så voldsomt så da droppet jeg det.

  Er så godt at det er helg og to dager fri nå.... Jeg kan sove litt lenger i morgen, men ikke helt til jeg våkner av megselv for jeg har time hos frisørdamen for litt touch up på etterveksten og klipp av fliser. Hehehe, setter jeg ikke klokken til å ringe så kommer jeg nok til å sove til jeg skal være der. Det går ikke ann :o)) Etterpå må jeg forte meg i butikken å kjøpe det siste til i morgen kveld, før jeg må dra over heimen med støvsuger, mopp og støvklut. Kan jo la hybelkaninene stryke gjestene på leggen, holder egentig at pusene gjør det :o))

  Til morran i dag, i det jeg var på vei ut av døra, hørte jeg noen gulpelyder fra lille rommet... Der satt Vinja og gulpa opp masse mat, og det kunne jeg ikke la ligge der så det var bare å slenge av seg jakka igjen å begynte å tørke og vaske. Frøken Lillepuzdatter så litt molefunken ut med en gang, men så kom hun seg å var i full vigør igjen. Innen jeg kom meg ut av døra var hun i matkoppen å spiste igjen.

  Bare noen minutter igjen nå så kan jeg pakke sammen og komme meg hjemover... Er sikkert litt kø nå som det er fredag, men det er bare å lene seg tilbake så får det bare ta den tiden det gjør :o)) Blogges!!
  Snart helg

  • 07.02.2013, 23:23

  En dag igjen så er det jammen helg igjen. I morgen blir vi mest sannsynlig bare to stykker på jobb. En er sjuk, en jobber bare 50%, og tre har fri. Det er bare å krysse fingrene for at det blir lite med telefoner sånn at vi får unna litt jobb. Det var ikke så ille i dag igjen ;o))

  Jeg dro innom Ultra på veg hjem for å handle litt til middagen og til lørdagen. Vi bestemte at det skulle bli hjemmelaget pizza. Jeg bestemte meg for å jukse litt, og kjøpte ferdig pizzabund. Det er förste gang jeg prøver det, men den er sikkert helt grei. Til middag ble det en lettvind Indisk Curry.

  Mens middagen sto og puttret gjorde jeg rent i kattene, som ikke var så deilig. Skulle ha gjort det i går, men jeg var så trøtt at jeg sovna fra alt sammen. Ronja pilte inn så fort jeg satte på lokket, og hun var veldig fornøyd da hun kom ut igjen. Fikk litt dårlig samvittighet for at jeg ventet.

  Jeg bruker padden nå og jeg må le av alle de merkelige ord forslagene som kommer opp, og følger jeg ikke med på skjermen så blir det bare kål ut av det, hehehe! Syntes ikke det er like ille på telefonen, eller så er det bare jeg som ikke tenker på det. Når jeg bruker pc'n går det mye fortere, og det er litt frustrerende. Har ikke brukt pekefingerne å skrive med på mange år, hehehe.

  Nå har jeg tenkt å legge meg, må nemlig tidlig opp for å rekke å vaske håret før jeg skal på jobb. God natt fra meg, jesp!

  En treg start

  • 07.02.2013, 00:26

  Dersom jeg hadde klart det ville jeg ha sparket meg selv i baken til morran i dag.... Jeg hadde satt klokka til å ringe grytidlig for å være på jobben til 8 i dag, men da alarmen uuuuulte våknet jeg til dundrende hodepine. Nakken var stiv derav hodepinen, og for å bli kvitt den tok jeg meg en Ibux å satte klokka fram en halvtime til den begynte å virke. Vel, jeg trodde i allefall det... Alarmen ble satt fram flere timer, og intetanene sovnet jeg inn igjen. Jeg bråvåknet 08:10 når jeg skulle ha vært på jobben og da var det bare å sende en melding til sjefa og komme seg i dusjen. Hodepinen var borte, så noe positivt var det i allefall....  Resten av dagen har gått unna så fort at før jeg viste ordet av det var det på tide å gå hjem igjen. Det var litt stressende ettersom det kom noen telefoner som gjorde at jeg hele tiden måtte legge unna det jeg drev med, siden det hastet med å gi svar. På et tidspunkt holdt jeg på med 4 ting samtidig, og det ble nesten litt vel mye for de små grå... Jeg hadde ikke tatt noen lunch, så jeg stakk ned i Baristan å kjøpte meg en dobbel latte, og slang i et par rør med sukker. Blodsukkeret trengte en liten booost sånn at hodet begynte å fungere normalt igjen.

  Jeg hadde planer om å vaske på badet i ettermiddag, men så var jeg så trøtt at jeg skulle bare ta meg en liten powernap i godstolen først. Hehehe, liten ble den i allefall ikke... Våknet 3 timer etterpå når Anne ringte meg for å høre om jeg skulle være med på lys-showet i morgen. Det kan jeg dessverre ikke!! Lørenskog Kommune arrangerer Kulturnatt for første gang, pakket med masse aktiviteter. Skulle gjerne ha vært med på det.

  For noen dager siden måtte jeg fram med saksa og klippe vekk tover i rumpa på Ronja, men jeg fikk ikke bort alt sammen. I sta kom hun løpende og hoppet opp kjøkkenbordet for å få koz og da passet jeg på å børste henne og klippe vekk resten av tovene. Vinja satt å så på og følte seg litt utenfor, så hun fikk seg en runde med børsten hun oxo. Den frøkna har en flott pels som nesten aldri klumper eller tover seg, men hun har godt av å bli børstet alikevel. Jeg er glad for at begge to liker det og at det ikke er en kamp hver gang børsten kommer fram.

  Nå hopper denne damen i senga, sånn at jeg kanskje klarer å være tidligere på jobben i morgen... GOD NATT!!
  Kong vinter slipper ikke

  • 06.02.2013, 00:18

  Mange tanker har surret rundt i hodet mitt etter at jeg fikk vite at min biologiske mor døde i går... Forholdet vårt rakk aldri å bli nært, selv om vi hadde ganske god kontakt i noen år. Vel og merke bare over telefonen, men så stoppet det opp i en lang lang tid. Etter noen år forsøkte jeg igjen å ta opp kontakten men det ble ensidig.  Så svevde kontakten bort igjen i lang tid igjen inntil i høst da tanten min kontaktet meg å fortalte at samboeren til min mor var veldig syk, og da gjorde jeg et nytt forsøk. Dessverre så ble det jeg som ringte henne uten at hun gjorde det samme.

  Jeg tror ikke at hun IKKE ville ha kontakt med meg, bare at det var så vanskelig for henne å ringe meg. Det er ikke bare det alene at hun er død som er trist, men også sjangsen for at vi en eller annen gang hadde kunne møtes. Nå er ikke livet sånn at vi alltid kan få det vi ønsker oss, noen ganger må vi bare godta at sjangsen(e) forsvinner uten at vi kan gjøre noe med det.

  I går kom Kong Vinter og feiet over Oslo å la igjen et lass med snø, som i allefall jeg kunne ha vært for uten. Veiene ble såpeglatte så det var veldig vanskelige kjøreforhold, spesielt siden det enkelte steder var bare blanke isen under snøen. Det var litt bedre på veiene i dag, heldigvis. Nede i Oslo har det bare vært en går sørpe i gater og fortauer... Jeg har så lange jeans at de rekker godt ned på bakken, og i går glemte jeg helt å brette de opp.... Nei hvor stive de var av alt saltet. Selv om jeg ikke er så glad i snøfallet som kom, må jeg mot min vilje innrømme at det var ganske vakkert nå mørket senket seg!!  I forrige måned skrapet jeg en haug med skrapelodd fra Hjertelotteriet, og vant noen gevinster. Jeg vant noen ekstrasjangser og sendte loddene inn, men regnet ikke med å se noe til gavene på aldri så lenge. Faktisk så lenge at jeg hadde glemt at jeg hadde sendt etter dem. Denne gangen kom de allerede i dag, to microfiberkluter, kortholder i stål og Jamie Oliver biffkniver. Hmm, jeg kan ikke huske at det var to kluter, mener det var noe annet... Jeg får jogge bakover i bloggarkivet å se hva jeg skrev om det. Uansett, hyggelig at det kom så raskt :o))  Når jeg kjøpte meg ny telefon i fjor bestemte jeg meg for at jeg IKKE skulle ta helt av å kjøpe en haug med nye deksler til den... Der har jeg dessverre bommet helt, og jeg har røket på en smell. I dag investerte jeg i to nye, kunne ikke bestemme meg for hvem jeg ville ha. Akkurat nå har telefonen min fått på seg grønt bakdeksel å er så fin som bare den, hehehehe!!!

  I forrige uke oppdaget jeg at Dyrego hadde åpnet butikk på Gunnerius, men jeg hadde ikke fått sjekket den ut enda... Den er oppe i 2 etg mellom de to skobutikkene, og jeg syntes det er helt topp for nå slipper jeg å stresse helt ned på Oslo City når jeg trenger mat til pusetassene mine. Hun som jobbet der hadde med seg hundene sine, og en av dem var en liten valp på 7 - 8 uker syntes jeg hun sa. Den var i ferd med å gnage på alt som var foran snuten på den. Jeg smeltet helt for den var jo så skjønn :o))

  Den siste timen på jobben i dag var et mareritt, for jeg ble plutselig så innmari trøtt. Jeg slet med å holde arbeidslysten og fokusen på det jeg skulle, men jeg klart det da. Det var ikke pga for lite søvn, for jeg sov ganske godt i natt å relativt mange nok timer. Det at jeg plutselig blir så trøtt  er ikke noe nytt fenomen, nei det har jeg slitt med i mange år. Når det kommer har jeg bare lyst til å gå å legge meg til å sove, og er jeg på jobb må jeg innrømme at jeg har tatt meg en tur på toalettet å satt neg på dosetet å lukket øynene noen minutter å det hjelper en liten stund.

  Denne dagen har nå gått over til natt, og det blir ikke lenge før jeg sjekker inn på sove.no i noen timer, blogges :o))
  Trist beskjed

  • 04.02.2013, 23:38

  I det jeg var på veg ut av døra på jobben fikk jeg en meld fra min tante i Atrå. Hun fortalte at min biologiske mor døde i natt. Jeg hadde først tenkt til å svare på meldingen, men bestemte meg for å vente til jeg kom hjem.

  Jeg måtte handle litt før jeg dro hjem, først dyrebutikken for sand og tørrfor til pusetassene. Etterpå litt til målselv. Det var skikkelig glatt å kjøre etter snøfallet i dag, så det var bare å ta det med ro. Enkelte steder var det speilblank is under snøen, og det var noen biler som slang både til den ene og den andre siden av veien.

  Med det samme jeg kom hjem ringte jeg tante for å høre hva som hadde skjedd. Det hadde gått fort nedover med moren min etter at samboeren døde i høst. Så fikk hun selv påvist lungekreft før jul og det var ingenting de kunne gjøre noe med. Hun havnet på Sofienberg hvor hun var til hun døde. Tante hadde hadde besøkt henne i romjulen og da var det ikke så mye igjen av henne.

  Hvorfor var ikke jeg der, kan man spørre seg! Det kommer seg av at jeg aldri har møtt mon mor bare hatt telefonkontakt. Det ble bare sånn, og det var ikke noe jeg ønsket. Ting var komplisert sånn var det bare.

  Hun skal begraves til tirsdag oppe i hjembygda i Telemark, og jeg vet ennå ikke om jeg kommer til å dra. Må se det ann litt.

  Nystekte boller og kaffe

  • 03.02.2013, 22:31

  Nå har jeg nettopp kooozt meg med kaffe og nystekte boller, hmmm det smakte godt :o)) Når jeg doblet oppskriften så mente jeg at det skulle bli flere boller enn 28 stk. Jeg laget dem ikke så store heller, men det spiller vel egentlig ingen rolle for det er mer enn nok til meg. Kjekt å ha noen i fryseren når noen kommer, og til helga får jeg besøk å da har jeg noe å servere dem :o)) Jeg var spent i forveien om hvordan deigen var å jobbe med, om den ville være fast og tørr... Den var helt perfekt, og jeg trengte nesten ikke å bruke noe mel når jeg trillet bollene ut :o))  Jeg kjøpte meg et par bøker om baking tidligere i høst, og jeg satt å bladde igjennom dem i sta. Der fant jeg igjen en oppskrift på en kanel og marsipankringle/krans, som jeg hadde mistet og som er utrolig god. Bakte den noen ganger for endel år siden, og den var en hit... Men så klarte jeg å miste oppskriften, og jeg husket ikke helt alle ingridiensene :o(( Jett om jeg skal prøve meg på den om ikke lenge da! Det var mange andre spennende oppskrifter der som jeg har tenkt å sjekke ut!!  Vinja drømte et eller annet nettopp, og hun jamra seg å mjauet i søvnet... Det er noe som skjer fra tid til annen, og da pleier jeg å snakke rolig til henne så gir det seg. Denne gangen fortsatte hun, så jeg gikk bort til henne å strøyk henne over ryggen... Da roet hun seg, glippet litt med øynene å så sovnet hun igjen. Ronja pleier oxo å drømme, men hun mjauer ikke.... Nei, hun smatter med munnen og sparker i bena som om hun løper, ganske festlig å se på henne :o))

  Jeg begynner å bli litt småsigen å trøtt og det lover godt for da kanskje jeg kan få meg noen flere timer søvn enn jeg har hatt de siste nettene når jeg skal på jobb morgen etter. Det går jo greit på fredag og lørdag, for da spiller det ingen rolle om jeg legger meg sent. Kan sove til jeg våkner dagen etter alikevel. Det kan jeg jo ikke de andre dagene... Merkelig at det skal være så vanskelig å få sove når kvelden kommer, enda jeg sitter å gjesper så kjeven nesten hopper ut av ledd.


  Snart klart for armøvelser

  • 03.02.2013, 15:11

  Tidligere i dag satte jeg en dobbel bolledeig, og nå var jeg nettopp å kikket på den. Den hadde kommet opp til kanten av den store miksebollen, men jeg dyttet den ned igjen sånn at den kunne heve seg en gang til. Det er bare andre gangen jeg bruker kjøkkenmaskinen til å lage bolledeig, og første gangen syntes jeg den ble litt tørr. Blir spennende å se når jeg skal trille bolle ut om deigen trenger noe serlig mel, håper ikke at det.

  Litt sliten i armene mine i dag, men det skal nok gå greit å trille de ut tenker jeg... Mens deigen gjør seg klar sitter jeg å sløver å ser på tegnefilmen "Snøhvit og de syv dvergene". Ronja ligger ved siden av meg i sofaen å stirrer fasinert på tv'n... Hun liker oxo å se på Disney, det vet jeg fra andre ganger jeg har satt på tegnefilm. Snålt det der, hehehe!

  Sola sliter litt med å komme igjennom i dag, så det er ikke like fint vær som i går. Temperaturen derimot er det ikke noe å si på, for den holder seg på - 1,4 C, og jeg kan ha balkongdøra åpen innimellom sånn at de små hårballene mine kan få løpe ut og inn litt. Det setter de stor pris på vettu :o))


  Å klippe katten i rumpa

  • 03.02.2013, 12:13

  Det er nettopp det jeg har gjort i to omganger nå... Ronja har klart på ganske kort til å få noen ordentlig pelsklumper i skjørtene på bakbena, og jeg har ikke merket det før på fredag kveld. I går formiddag tok jeg det ene benet, men det var så tovet at jeg var nødt til å bruke saksa. Hun var veldig snill og lot meg ta vekk alt sammen med noen vilepauser, men da jeg skulle begynne på bein no 2 sa hun fra at det var nok.  Til morran i dag var det påan igjen, og Ronja hoppet villig opp på kjøkkenbordet å la seg ned.... Hun malte og kurret når jeg begynte å børste henne, men når saksa kom fram begynte halen å daske noe voldsomt. Frøkna var ikke så happy lenger, men snill som hun er lot hun klippe og klippe for å få vekk den store toven. Hun var ikke like tålmodig i dag, og jeg måtte gi meg før hele kladden var borte. Vi får ta en ny runde litt senere i dag. Siden hun og Vinja for den saken skyld er glad i å bli børstet og gredd så er tingen å ikke overdrive, sånn at de blir lei.

  Nå har frøkna planta seg på favorittplassen på krakken i entreen, og der ligger hun på ryggen å strekker seg å kozer... En veldig fornøyd pus :o))
  Lørdagskveld hos Anne...

  • 03.02.2013, 00:50

  I kveld har Kine og jeg vært hos Anne for å se MGP og koze oss med god mat... Anne hadde hjemmelaget gryterett  i fryseren, og rikelig av det så vi bestemte oss for å ha det. Den var en skikkelig hjemmelaget type med oksekjøtt, nam nam, så god men veldig mektig. Når jeg lager meg gryterett selv blir det ofte den sorten som kommer i en pose, men det er greit det oxo selv om den ikke kan konkurere med skikkelig hjemmelagede saker. Gryteretten vi hadde i kveld var blitt laget av en profesjonell kokk, som kunne sine saker.

  Kroppen min var i skikkelig dårlig humør tidligere på dagen, og jeg hadde mest lyst til å være hjemme... Jeg viste jo at når jeg først kom meg ut av døra og opp til Anne ville plagene fort være glemt, og det stemte bra det :o)) De stive knærne mine minnet meg om at de ikke var helt i slaget vær gang jeg skulle reise meg opp, men det var fort glemt igjen når vi satt å skravla... Å, det gjorde vi jo, ganske mye oxo. Alltid kozelig sammen med Kine og Anne :o))


  (kilde nrk.no)

  Bidragene i kveldens delfinale i MGP var bedre enn de vi har hørt i de andre finalene, vel det er min mening i allefall. Jeg er ikke så begeistret for Sirkus Eliassen akkurat, men de andre to bidragene som gikk videre syntes jeg var greie nok. Likte faktisk låta til Gothminister ganske godt, men ikke make-up'n deres. Den type musikk har en tendens til å gå videre så jeg ble litt overrasket over at den ikke gjorde det.

  (kilde google.no)

  Kine laget en god krydderkake som vi kozte oss med mens vi så på MGP, og det smakte og luktet så godt :o)) Ikke nok med det, Anne hadde forsøkt seg på en annen type is enn det vi laget forrige lørdag. Hun hadde laget en jordbæris. Den var oxo laget med fløte, men som ikke skulle piskes... Isen var veldig god, og ble en blanding av fløteis med sorbé preg. Skal prøve meg på den selv, og tenker at den vil bli veldig god på en varm sommerkveld :o))

  Begynner å bli ganske trøtt nå og det er på høy tid å komme seg opp i senga for å få seg noen timer søvn... Skal prøve å komme meg opp litt tidlig i morgen, for jeg har tenkt å bake boller. Har nemlig ingen igjen i fryseren så det er på tide å fylle opp. Natta..., blogges!!
  En fantastisk vinterdag

  • 02.02.2013, 14:59

  For en dag vi har i dag, sola skinner fra en nesten blå himmel, og gradestokken har krabben opp på + 1,1 C i solveggen. Selv om kroppen er i et skikkelig dritthumør i dag, så kan jeg bare ikke annet enn å bli i godt humør. Jeg har satt opp balkongdøra sånn at jeg får lufta ut litt gammel og støvete luft, og for at pusene kan få løpe litt ut og inn. De er så happy når de får lov til det, og så får de ut så mye energi som bygger seg opp når de må bare være inne. Før jeg slapp dem ut røk de i tottene på hverandre så pelsdottene føyk rundt dem og meg, hehehe!! Nå har de roet seg ned og ligger å viler seg litt.  Jeg har ikke fått testet ut det nye Nikon kamera enda, men når Vinja lå så flott ute i det fine været måtte jeg jo ta et av henne. Med det samme hun så kamera så hadde hun tenkt til å stikke av, men jeg rakk da å ta et av henne før hun stakk. Før var hun kjempehappy for å bli tatt bilde av, men nå vil hun ikke være modell lenger, hehehe!

  På formiddagen i dag tok jeg for meg et par av kjøkkenskuffene mine og ryddet ordentlig i dem... Mange unyttige ting måtte ned i søppelkassa, mens andre fikk nye plasser så nå har jeg endelig litt mer oversikt over hva som finnes der. I morgen skal jeg ta for meg den verste av dem alle, den nederste.... Der er det verktøy, spiker og mye annet rart jeg ikke engang vet hva jeg skal bruke til. Tror det blir endel som kommer til å bli kastet der oxo. Man kan bare ikke spare på alt som er, for de man kanskje kommer til å få bruk for det... For mest sannsynlig får man ikke det.

  Kroppen min er som sagt ikke i form i dag, det verker i knærne mine og jeg føler meg litt slapp og sløv... Egentlig har jeg mest lyst til å gå inn i senga og dra dyna over meg, men det skal jeg ikke gjøre. Skal nemlig tilbringe kvelden sammen med Anne og Kine, spise god mat å koze meg. Vet jo at når vi først er samlet så glemmer jeg at formen er dårlig, sånn er det bare. Kan ikke gi etter når kroppen er i dårlig humør, da blir det for mye sitting i sofaen og da føler man seg i allefall ikke noe bedre. Nei, det beste er å være sammen med andre, da glemmer man plagene sine for en stund :o))  I år har Erikaene mine i balkongkassene klart seg helt fint, til tross for at det har vært kuldegrader og varmegrader om hverandre. På denne tiden i fjor så var de et trist syn der de sto helt brune og visne. Jeg valgte en annen sort enn jeg pleier å ha, og det kan virke som de tåler å stå i en tynn balkongkasse i kulda. Det ser til og med  ut til at de har kommet med nye skudd oxo, kuuult.

  Nå er det på tide å gjøre seg i stand, sånn at jeg er klar til å møte damene, blogges :o))
  Se hva jeg fant

  • 02.02.2013, 13:52

  Den lå i en av kjøkkenskuffene mine under noe annet, og jeg  har ikke sett den på mange mange år... I gamle dager hadde man ikke krølltang, krøllbørste eller rettetang med strøm, da hadde derimot denne her :o))  Det er en krølltang, som måtte legges over åpen ild eller på kokeplatene når det kom... Vi testet den på håret mitt da jeg var lita for å se hvordan det var. Krøllene ble fine de, men det stinka svidd og håret satt litt fast i tanga.  Mamma fortalte at de ofte hadde to, sånn at en lå på varme mens man krøllet med den andre. Hun fortalte oxo at når hun var veldig ung, hadde de ikke tang engang, da varmet de opp en hestesøm og rullet håret rundt den. Noe som oxo funket helt fint.  Det er godt at det har vært en utvikling på dette området, hehehe!!!  Endelig helg

  • 02.02.2013, 00:01

  Det var IKKE med tungt hjerte jeg gikk hjem fra jobben i dag nei :o)) Nei, jeg var så klar for helgen at det er sjelden jeg er så klar, hihihihi!! Det var ikke fult så hektisk i dag, og jeg klarte å sitte i ro med arbeidsoppgaven å få dem ferdig uten at jeg ble avbrutt av telefonen som kimte hele tiden. Sånn var det nemlig i går... Da kom det hastesaker over telefonen som måtte tas pluss mailer som måtte besvares. Da var jeg helt ør i hode da dagen var omme og temmelig sliten.... I 2012 fikk vi et nytt arbeidsverktøy, men vi har ikke fått satt oss inn i alle funksjonene enda. I dag hadde vi en gjennomgang på 1,5 time som ga svar på en del ting som var uklart. Kommer nok til å knote litt en stund til tror jeg inntil jeg blir mer dreven!  Jeg har fått dilla på forfatteren Debbie Macomber's bøker... Av og til dukker det opp nye bøker hos Narvesen, og da passer jeg på å kjøpe. I dag hadde de to som jeg ikke hadde fra før. Hemmeligheter i Sandpiper Way fra 2008 og Susannhas Hage fra 2006. Kjøpte samtidig bok no 12 i Heksemesteren-serien... Jeg har hatt lesetørke en god tid, men nå i helgen har jeg tenkt å prøve å lokke den frem igjen. Det har dessverre blitt litt vel mye tv og pc på meg de siste månedene, noe som gjør hjernen litt sløv og lite ville til å konse seg om lesing.

  Da jeg var ute i lunchen i dag var jeg nede på Postkontoret på Kiwi og fikk kjøpt Postens smarteske, så nå er det bare å få fylt den opp sånn at jeg får sendt den til faren min over helgen. Han venter nok på at den skal komme :o))

  Om litt begynner Graham Norton Show, som jeg tenkte å få med meg innen jeg gtar kvelden... Kjenner at jeg er ganske trøtt i kveld, så jeg kommer nok til å få sove i natt å siden jeg ikke trenger å sette noen klokke til å ringe blir det forhåpentlig noen flere timer enn det har blitt de siste nettene. God kveld/natt :o))
  Litt småirritert

  • 01.02.2013, 01:24

  Nå har jeg nettopp skrevet et ganske langt innlegg på Tab'n, så hang den seg helt opp før jeg rakk å lagre... Alt sammen er borte, og jeg kjenner at jeg egentlig ikke orker å begynne helt på nytt igjen, men....

  På søndag kveld satt jeg å sutra over at helgen går så fort, og ukedagene sneglet seg avgårde. Det kan jeg ikke akkurat påstå stemmer med denne uka her, for den har hatt syvmilstøvler på å rast avgårde i en vanvittig fart. Det har vært masse å gjøre på jobben så dagene føles nesten som de er over før de har begynt. Det er likt for alle sammen, og det skjer noe hele tiden sånn at man må legge fra seg det man holder på med for å ta noe annet. I dag syntes jeg det har vært ekstra ille, og det føltes nesten som om hode mitt var fult av vatt... Det var deilig å komme ut i fri eksosluft når jeg skulle gå hjem, og kjenne at ulldottene sakte men sikkert forsvart :o))  I lunchen stakk jeg en tur ned på Gunnerius for å kjøpe en Smart-pakke på Posten sånn at jeg får sendt avgårde photopapiret jeg kjøpte til faren min... Ting går skjelden etter planen når jeg skal noe, heller ikke i dag, hehehe! Fyren i luka mumlet litt når han pratet så jeg fikk ikke helt med meg alt han sa, men jeg forsto at de gamle eskene var på veg ut og nye var kommet... Han viste meg en bunke som var innpakket i plast. Problemet var at han ikke fikk lov å selge dem før i morgen, vel i dag nå da... Jeg prøvde meg på en overrtalelse, men jeg var vist ikke så god som jeg trodde jeg var å måtte gå derfra uten noen eske. Han gjorde bare som han hadde fått beskjed om, men jeg kjente at jeg ble litt små irritert alikevel.

  Mens jeg alikevel var nede på Gunnerius tok jeg meg en runde, og endte til slutt opp i en av skobutikkene i 2 etg. Jeg elsker å gå i joggesko siden de er det beste for min tilstadig verkende føtter. Problemet nå er at de jeg har, som ikke er så gamle, har begynt å ta inn vann. Merket dette veldig godt disse dagene som det har vært så mye våt snø på bakken, og det er ikke noe serlig å komme på jobb om morningen å være klissvåt på føttene. Jeg endte opp med å kjøpe meg to par nye joggesko, like..., bare med litt forskjellige farger. De satt så godt på foten at det var himmelen på jorden å gå med dem :o))

  I kveld er skuldrene min ekstra plagsomme og verker veldig mye... De har murret en god stund, men ikke mer enn at jeg kan utstå det. Nå har de hisset seg opp et par hakk og jeg blir så trøtt å sliten i kroppen når de gjør det. Tidligere i kveld måtte jeg krabbe under dyna og vile meg en stund for å komme meg igjen. Betennelsen gjør sånn at jeg fryser som igjen gjør sånn at jeg spenner alle muskler, og da får jeg enda mer vondt. Det hjalp litt med en strekk og få tilbake varmen i kroppen. Bare en dag igjen å jobbe så kan de få vile litt et par dager :o))

  Det ser ut til at klokka har skrudd opp tempo i kveld oxo, og det har allerede blitt langt på natt.. Nå sov jeg jo litt i sta så jeg er ikke så trøtt enda, men jeg skal alikevel krype under dyna igjen å logge meg inn på sove.no. Natta!!


   

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no