hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Intet nytt under solen

 • 27.02.2014, 00:24


Det er nettopp det det er, intet nytt.... Dagene går for det meste med til å stå opp tidlig, gå på jobb, for så å være der hele dagen, så gå hjem kanskje handle på vegen og lage middag. Deretter synke ned i godstolen helt ferdig med verkende ledder å halvsove det som er igjen av kvelden før jeg skal legge meg. Neste dag er det akkurat det samme igjen.... Høres det kjedelig? Sånn som jeg føler meg om dagen orker jeg ikke å kjenne etter engang om det kjedelig, er for trøtt og sliten til det. Jobben er ikke på noen måte kjedelig, for der skjer det så mye variert som må løses i løpet av dagen. Det er vel heller etter jobb det skulle ha skjedd mer..... For håpentlig stiger energien og smertene synker etterhvert som det blir varmere og tørrere i været, noe som også innbyr til mer utetilværelse....

Måtte bare sutre og syte littegranne :o))Jeg gikk tidligere fra jobben i dag siden jeg hadde en avtale med vaskekjelleren..., og siden jeg ikke hadde så veldig mye denne gangen ble jeg ganske raskt ferdig. De siste to gangene har jeg hatt så mye at jeg har holdt på i 4 timer, som er den tiden man har til rådighet. Det var deilig at det ikke var så mye denne gangen.

Etter å ha spist en lett middag tok jeg med meg pleddet mitt å slang meg på senga og sovna omtrent med en gang. Da jeg våknet en stund senere lå det to varme og lodne puser inntil ryggen min, og da gled jeg rett inn i la la land igjen, hehehe!!

Mens jeg satt å så på CSI Las Vegas i sta kom Vinja å la seg i fanget mitt, og etter å ha stått å tråkket å malt med smale øyne en stund la hun seg ned i en ring å sovnet. Etterhvert strakte hun seg ut å sovnet virkelig hardt, for hun rørte ikke engang på ørene når jeg laget en lyd eller flyttet på meg. Det pleier hun nemlig å gjøre.... Det er noe beroligende med å sitte med en sovende pus i fanget, og se hvor avslappet hun er :o))

Til morran i dag våknet jeg til snøvær som raskt gikk over til regn... Bortsett fra litt opphold midt på dagen så har det vært regnvær og grått hele tiden. Siden regnet tar bort de siste restene av snøen omkring her så klager jeg ikke, nei denne damen smiler fra øre til øre. Vi er bare i slutten av februrar, og jeg tror ikke for et minutt at vi slipper unna nye snøfall. Nei da, vi kommer nok til å få det og kanskje med påfølgende kuldegrader.... Både mars og april er noen ordentlig lure måneder værmessig, så vi kan nok forvente oss det meste!!

Da var det på tide å strekke ut kroppen, og legge den i vannrett stilling noen timer. God natt!!

Kaffeslabberas

 • 25.02.2014, 22:33


På lørdagen fylte naboen min, fruen altså, 80 år.... Det skulle man ikke tro for hun er så ungdommelig både av utseende og væremåte :o)) Jeg hadde notert bursdagen på påminnelse på fredagen sånn at jeg ikke skulle glemme å kjøpe en blomst til henne, men pga alt tullet med lesebrillene mine ble hele bursdagen glemt bort.

Det var ikke før jeg traff datteren ute i oppgangen på lørdagen at jeg kom på det igjen, men da var det for sent å kjøpe noe.I lunchen i går stakk jeg ned på Gunnerius og kjøpte en Orkide.... Jeg valgte en med stamme, siden jeg syntes de er litt spesielle og fine. De hadde en hel del planter stående der, og de aller fleste sto i full blomst men jeg ville ha en som ikke det var så mange utsprungede blomster. Da vil den stå mye lenger og holde seg fin en god stund. Jeg vet at hun er flink med orkideer, så hun fixer nok å holde liv i den uten problemer :o)) (bildet ble veldig dårlig ser jeg, huff)

Da jeg var innom å leverte orkideen når jeg kom hjem, var damen ute å gikk tur men hun kom innom litt senere. Da inviterte hun på kaffe og kringle kl 20... Jeg satte meg ned litt å slappet av siden jeg var litt trøtt, og klarte selvsagt å få en litt lenger powernap som gjorde at jeg ble veldig frossen, brrrr. Heldigvis så var det varmt og godt inne hos dem så jeg fikk fort varmen igjen, og det at jeg var trøtt ble også fort glemt når vi begynte å skravle.

Ble inne hos naboen til kl var ca 10:20, og siden jeg var sliten så satte jeg meg rett opp i senga med nettbrettet en stund for å se på "Dead like me" på Netlix. Det ble bare en episode, for jeg klarte å sovne opptil flere ganger. Da jeg skle ned under dyna og slo av lyset kom begge pusene mine med en gang, som de pleier å gjøre, og sammen lå vi i en stor haug oppi senga og sov :o))

I dag har jeg ikke gjort noen ting etter at jeg kom hjem, bare sittet å sløvet foran tv-skjermen... Dessverre har ikke kroppen min vært venner med meg i dag, noe som gjør at jeg ikke har noen energi igjen etter at jeg har kommet hjem. Av den grunn kommer jeg nok til å krabbe opp i senga tidlig i kveld også!!

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld, blogges!!

#orkide #gunnerius #kaffe #kringle #deadlikeme #nettbrett

Dr Who... Doctorene

 • 25.02.2014, 21:41


Dr Who er en engelsk serie som i fjor feiret 50 års jubileum, og som jeg har fulgt med sånn innimellom... Det er vel kanskje sånn at jeg så mer på serien for noen år siden, og nå de siste årene har det blitt noe mindre. Alikevel har jeg fulgt med sånn passe :o))Nedenfor følger en oversikt over alle de original doctorene..., som per 2013 telte 12 stykker.No: 1 - William Hartnell
Perioden: 1963 - 1966
f: 08.01.1908 - d. 23.04.1975No 2: Patrick Troughton
Perioden: 1966 - 1969
f. 25.03.1920 - d. 28.03.1987No 3: Jon Pertwqee
Perioden: 1970 - 1974
f. 07.07.1919 - 20.05.1996No 4: Tom Baker
Perioden: 1974 - 1981
f. 20.01.1934No 5: Peter Davidson
Perioden: 1981 - 1984
f. 13.04.1951No 6: Colin Baker
Perioden: 1984 - 1986
f. 08.06.1943No 7: Sylvester McCoy
Perioden: 1987 - 1989
f. 20.08.1943No 8: Paul McGann
Perioden: 1996 og 2013
f. 14.11.1959No 9: Christopher Eccleston
Perioden: 2005
f. 16.02.1964No 10: David Tennant
Perioden: 2005 - 2010
f. 18.04.1971No 11: Matt Smith
Perioden: 2010 - 2013
f. 28.10.1982No 12: Peter Capaldi
Perioden: 2013 -
f. 14.04.1958 

#drwho #williamhartnell #patricktroughton #jonpertwee #tombaker #peterdavidson #colinbaker #slvestermccoy #paulmcgann #christophereccleston #davidtennant #mattsmith #petercapaldi 

Pete Duel

 • 24.02.2014, 19:03

For oss som har levd noen år, husker kanskje Pete Duel som spilte i den populære western serien Alias Smith and Jones, sammen med Ben Myrphy.

I dag ville Pete ha fylt 74 år, men siden han valgte å forlate denne verden ved egen hånd på nyttårsaften i 1971 er han ikke lenger blandt oss.

Jeg var ikke så gammel da serien gikk, men som så mange andre var jeg veldig betatt av denne kjekke mannen med øyne som var så mørke og hypnoserende. Jeg husker fortsatt at de hadde et innlegg i Dagsrevyen i forbindelse med dødsfsllet hans.

Ville minne ham på fødselsdagen hans, for han er på langt nær glemt....

Jeg har klart det...

 • 23.02.2014, 22:19


Som jeg har fortalt tidligere får alle beboerne i borettslaget en blomst like før jul, og de siste årene har det vært en Azalea.

De er ikke de enkleste plantene å holde liv i, i allefall for meg, og hvert eneste år har mine avgått ved døden før jul og nyttårshelgen har passert. Dette året bestemte jeg meg for at jeg skulle gjøre alt som sto i min makt for at den siste planten skulle klare seg i allefall over jul, og forhåpentligvis litt lenger.

I dag har vi kommet til 23.02.14, og Azalean er fortsatt her å stortrives. Den er ferdigblomstret for en uke siden, og så fort blomstene kom av begynte nye blader å titte fram. Dette har aldri skjedd før og jeg er virkelig så fornøyd for at jeg ikke har klart å ta livet av planten. Det eneste jeg må passe på er kattene som tydeligvis syntes det er festlig å smatte på bladene, og tygge litt på dem...

Nå skal det sies at jeg har vært supernøye med å vanne Azalean hver 3 - 4 dag, sånn at den aldri har fått tørke ut... Har sikkert hatt litt å si det også :o))

#azalea #blomster #borettslag 

Blåser i trea

 • 23.02.2014, 16:30


Ute blåser det en sterk vind i dag, og himmelen er helt grå pluss at tåka ligger helt nede på hustakene... På plussiden er det derimot nesten 5 varmegrader, så da får det bare blåse og være så grått som det vil. Med det samme jeg sto opp satt jeg opp både balkongdøra og soveromsvinduet mitt for å lufte, og kattene ble helt elleville... Først satt de i vinduet å snuste en stund, før de bråsnudde å løp i vill fart ut på balkongen og så inn igjen å rundt hele heimen. De er helt ville mens de holder på, men jeg bare koser meg når de så aktive for det tydelig at de trives :o))Planen min i dag var at jeg skulle stå opp tidlig sånn at jeg fikk med meg 5 milen fra OL, men jeg må ha glemt å sette klokken til å ringe for jeg sov meg igjennom alt sammen. Når jeg først slo opp øynene var det hele over, så jeg måtte lese om resultatet på text-tv. Det gikk vel ikke helt som vi hadde håpet på, men sånn er det bare. Om ikke så altfor lenge begynner avsluttningsseremonien, og helt ærlig så er jeg glad det er over for denne gangen. Jeg skal nå se på seremonien med iver, men denne gangen skal jeg se på DR1 for da er jeg garantert å slippe unna all reklame!!

Anne ringte meg i går å lurte på om hun kunne komme en tur, og selv om formen min ikke var helt på topp så var det hyggelig med besøk. Jeg måtte uansett ut en liten tur for å handle litt, så da kjøpte jeg inn et par pakker med kyllingkjøttdeig og et par poser med Kyllinggryte Bali til middag. Nå skulle vi ikke spise alt sammen i går, men jeg tenkte at det var greit å lage en del så hadde jeg middag til i dag også.Det var ikke så veldig mye spennende å se på tv i går, bortsett fra den svenske Melodifestivalen og Lindmo. Kveldens store høydepunkt derimot var under pausen i Melodifestivalen, for da kom nemlig Tomas Ledin å sang et knippe med gamle låter i litt nyere tapning. Anne og jeg skal jo på konsert med ham i april, og vi gledes oss til den fra før men nå gleder vi oss enda mere. Han er ikke så ofte i norge, sist var i 2006, så det er stort å få oppleve ham igjen :o))

Ronja har vært ordentlig umulig i dag, og flydd rundt å klort på sofaen og på teppet.... Jeg tok henne i nakkeskinnet å holdt henne nede til hun roet seg, som om det hjalp noen ting. For med en gang jeg slapp henne så spratt hun opp igjen med halen i været, og spankulerte litt sånn arogant rundt i stuen mens hun kikket på meg i sidesynet å så skar hun avgårde for å klore mer på sofaen.... Jeg holdt på å bli sprø av henne, men tilslutt roet hun seg å nå ligger rampen å sover som om ingenting har hendt oppe i senga mi.... 

Nå skal jeg forte meg å koke opp litt pasta og varme kyllinggryten så det er klart til avslutningsseremonien begynner kl 17.

Ha en fotsatt fin søndagsettermiddag, blogges :o))

#blåser #tomasledin #konsert #melodifestivalen #lindmo #katt #ronja #ol #avsluttningsseremoni #5mil #kyllinggryte #bali

DAB i bilen

 • 23.02.2014, 12:13


I ganske lang tid har jeg hatt lyst på DAB radio i bilen, men har ikke hatt råd til å bytte ut anlegget jeg har. Så kom jeg over en annonse i et reklameblad fra Lefdal, hvor de solgte en adapter som sørget for at man fikk inn DAB sendingene via FM radion. Reklamen så jeg et par ganger og jeg tenkte mye på dette, og på torsdagen denne uke dro jeg ned på Lefdal nede på Alnasenteret etter jobben for å "kikke" på den.

Det ble jo selvsagt mer enn det, og jeg endte opp med å kjøpe med meg en, til den nette pris av 799,-.

Var veldig spent da jeg koblet den til bilen, stilte inn FM radion på en ledig kanal og søkte i veg, og plutselig strømmet det ut sendinger fra NRK sport :o)) Dette er en enkel og langt mer billigere ordning å få DAB sendingene inn i bilen, enn å bytte ut hele anlegget. Det krever selvsagt at man må lime fast en antenne på frontruten, men den vil ikke syntes så det er ikke noe problem. I tillegg kobles adapteren til strømutaket i bilen for at de digitale signalene skal kobles sammen.Nå har jeg brukt den i et par dager, og er kjempefornøyd med den :o))

#dab #radio #bil #alna #lefdal

Det første vårtegnet...

 • 23.02.2014, 00:59


Dagens bilde fra blomsterbeddet mitt, og årets første vårtegn er på god veg opp av jorden :o))Lesebriller uten stang

 • 22.02.2014, 11:36


Når det gikk mot slutten av arbeidsdagen i går satt jeg å gjorde ferdig en sak, og plutselig så ramlet den høyre stangen på brillene mine ned på tastaturet. Jeg trodde først at det bare dreide seg om en skrue som hadde løsnet og falt ut. Dessverre så var det ikke sånn, men hele holdet på brillen hadde knekt. Det var ikke spesielt festlig for jeg er helt hjelpeløs uten lesebrillene mine. Jeg klarer nesten ikke å lese noen ting uten dem.Igjennom arbeidsgiver har vi hatt avtale med Hansson når det gjelder PC/lesebriller, som nå var inngått i Krogh Optikk. Derfor slang jeg på meg jakka mi å gikk bort til dem for å se om det gikk ann å gjøre noe med dem. Dessverre så var det ingenting å gjøre med dem, for de er brukket av på et sted det ikke er mulig å reparere. Jeg måtte jo ha nye briller, men før jeg så på det var jeg nødt til å ta en ny synstest. Det tok ganske lang tid for det er mange tester man må igjennom, og bilder skal tas av øynene fra alle kanter. Etter at testen var tatt så sa damen at arbeidsgiveren min ikke hadde avtale med dem lenger, og jeg måtte jo da betale den dyre testen av egen lomme. Det syntes jeg var dårlig....

Synet på det venstre øyet var ikke forandret noe serlig, men på høyre øyet hadde det forverret seg en god del. Det har jeg i grunnen merket selv også, og hadde egentlig tenkt å skaffe noen nye lesebriller denne våren. Bare ikke akkurat nå!!!Tilbake på jobben sjekket jeg ut hvor vi nå hadde avtale, og det viste seg å være Synsam. Den nermeste butikken lå nederst i Karl Johansgate mot Østbanen, så etter jobben gikk jeg bort dit med arket jeg hadde fått fra Krogh med synsstyrken min. Kort fortalt så fant jeg et par rimelige briller, men det er jo meg det handler om så ingenting går jo på skinner da. Jeg skjønte ikke helt hva som var problemet, men hun jeg var hos snakket noe om at de glassene jeg trengte ikke gikk så høyt!!!! Hun måtte sjekke ut noe med leverandørende, og gi meg beskjed på mandag om de dekket den ekstra kostnaden det medførte. Det er merkelig at sånne ting skjer meg hele tiden.Inntil jeg får noen nye briller må jeg jo bruke de jeg har, og før jeg gikk fra jobben i går tapet jeg de sammen etter beste evne. De henger sammen sånn passe, men de sitter selvsagt ikke helt som de skal så det er ikke så veldig behagelig å bruke dem. Alikevel må jeg jo gjøre det......

Forrige helg var jeg jo så uheldig å ramle og så slå den ene toa mi kraftig og var vel av den oppfattning at ulykkeskvoten min var fylt for en stund. Det ser ut til at jeg må revurdere akkurat det etter det som skjedde i går!!!

Nå skal jeg se ferdig damenes 3 mil, så må jeg en liten tur ut....

Ferdig....

 • 19.02.2014, 23:16


Da ble jeg ferdig med den heklede posen til nettbrettet mitt, som jeg har laget med teknikken Hakking eller Tunisian Crochet som det heter på engelsk. Det var første gangen jeg prøvde meg på denne teknikken, og det var litt anderledes fremgangsmåte enn hva jeg var vant til.Helt i starten så surret jeg det litt til hvordan den ene enden skulle være, og den ble ikke så pen. Akkurat det gjorde ikke så veldig mye denne gangen for den kanten ble borte da jeg heklet sammen sidene. Det var litt rart å hekle med den lange heklenålen å ha alle maskene på nålen. Vinja syntes den var artig hun, og lå i fanget itt å forsøkte å fange den hver gang jeg beveget den. Det ble en aldri så liten slosskamp oss i mellom sånn utpå kveldingen, som ble uavgjort :o))Det finnes flere måter å "hakke" på, og ovenfor følger noen av de jeg fant på nettet. Jeg skal helt klart forsøke meg på noen av dem, for dette var faktisk litt gøy. Har heklet mange vanlig staver og luftmasker oppover årene, og selv om jeg fortsatt syntes det er gøy er det alikevel artig å prøve noe nytt.

#hakking #tunisiancroche #heklenål #nettbrett #håndarbeide 

Bihulebetennelse

 • 17.02.2014, 22:15


Hodepinene min ville ikke gi seg, så da jeg måtte innom legesenteret for å få en ny resept på noe annet nevnte jeg at jeg ikke hadde vært i form. Det viste seg at jeg hadde fått bihulebetennelse, noe jeg ikke hadde tenkt på selv siden jeg ikke var tett i nesen. Alikevel var jo den klassiske dunkende smerten i pannen når jeg bøyde meg framover. Fikk en kur med antibiotika, så det tar nok knekken på betennelsen tenker jeg!!
Jeg har vært på jobben hele dagen, men det var slitsomt for jeg hadde hodepine hele tiden som jeg ikke helt klarte å holde i sjakk med smertestillende.

Etter at jeg hadde spist middag og ryddet bort var jeg helt ferdig, så jeg tok med meg et pledd og slang meg på senga å sovnet momentant. For sikkerhet skyld satte jeg på alarmen sånn jeg ikke skulle sove for lenge... Da blir det dårlig med søvn i natt.Siden jeg skulle til legen dro jeg ut senere enn jeg vanligvis pleier å gjøre, og det var helt lyst ute.... Ikke bare det, himmelen var blå og sola holdt på å stå opp :o)) Det fine været har vært hjertelig til stede hele dagen, og da jeg gikk hjem var det fortsatt lyst ute. Faktisk så var det ikke bar lyst lenge, men også relativt varmt sånn at jeg kunne ha balkongdøra oppe en god stund. Pusene var helt i ekstase og løp ut og inn i et sett hele tiden. Jeg har ikke sett sånn fart på Ronja på aldri så lenge, og det var morro å se henne jakte rundt på søsteren, og omvendt :o))

Den "vonde" toa mi er heldigvis ikke så vond lenger, og det gikk helt greit å få på sokk og støvel, heldigvis. Var jo veldig bekymret en stund for at den kunne være brekt, men den har nok bare vært ordentig forslått. Den er fortsatt øm, og liker ikke å bli belastet for mye men jeg har ikke noe problemer med å gå på den, puh!!

Nå skal jeg fylle opp kaffekoppen, lene meg godt tilbake i godstolen å se på Masterchef Australia All-Stars mens jeg tar noen omganger på hekletøyet mitt.

Ha en fortsatt fin kveld, blogges :o)) 

Heklet pose til nettbrettet

 • 16.02.2014, 20:35


Da jeg hadde bestemt meg for å holde benet mitt i ro hele dagen, bestemte jeg meg for å finne frem litt håndarbeidet igjen... Jeg har jo fortsatt ikke blitt ferdig med strikketeppet mitt, men det begynner å bli tungt å snu så jeg bestemte meg for å begynne med noe mindre.

Valget ble å teste ut den nye lange heklenålen min, og da bestemte jeg meg for å lage en pose til å ha mitt Samsung Galaxy Tab 3 8' nettbrett opp i. Jeg mente at jeg husket hvordan denne hekleteknikken skulle gjøres, og det ble ikke så ille... Den høyre kanten ble ikke så fin som jeg skulle ha ønsket, så der har jeg nok ikke gjort helt rett men det blir inni posen så jeg tror ikke at det kommer til å syntes. Kunne jo ha gått på YouTube å sjekket ut hvordan det skulle gjøres, men jeg gadd jo ikke det...

Den ser kanskje veldig smal ut, men den er ikke det i det hele tatt. Hvis den blir for rommelig vil den skli ut, og det vil jeg jo ikke skal skje. Bestemte meg for å lage et hullmønster på toppen som jeg kan tre en tråd til å knyte sammen med. Tror det blir bra til slutt, bilde kommer :o))

Jeg må si at jeg liker mønsteret som kommer fram av denne teknikken, og den blir også ganske fast uten særlig mye elastikk!!

#heklenål #hekle #håndarbeide #samsung #galaxy #tab3 #nettbrett #hekleteknikk 

Snakk om være uheldig

 • 16.02.2014, 11:50


Først så får jeg feber og vondt i halsen på fredagen, sånn at svensketuren går i vasken..., megasurt.

Så drar jeg ut for å handle noe av det jeg hadde planer om å handle i Sverige, og hva skjer da jeg skal bære varene inn. Jeg sparker borti trappetrinnet med gummistøvelen, og går på hode i trappa. Hadde en veldig tung stor handlepose i den ene hånda og fikk ikke avverget fallet helt. Endte opp med en aldri så liten hodepine, litt blå i panna, og vondt i den frie hånden.Som om ikke det var nok.... I går skulle jeg bare dra over med støvsugeren, siden hybelkaninene hadde blitt så store, og hva skjer da? Jeg klarer å sparke bort i dørterskelen med høyre foten, noe som ikke hadde vært farlig hvis jeg hadde hatt sko på. Det hadde jeg selvfølgelig ikke, for som vanlig gikk jeg barbent, og jeg endte opp med en megavond langetå. Som er den ved siden av storetåa, og som faktisk er den lengste tåa jeg har. Den har blitt brekt før en gang for mange år siden, og har aldri blitt helt god igjen siden den grodde skjevt sammen. Jeg "tror" ikke noe er brekt denne gangen, men den er fryktelig vond. Forsøkte å sette på en sokk i går, men det var så vondt at jeg orket ikke å ha den på. Fikk på en sokk i dag, men den er fortsatt veldig vond. Gruer meg til jeg må ha på en støvel i morgen når jeg skal på jobb!!!

Nå må jeg vel ha brukt opp uhellskvoten min for en stund??

Biotherm produkter

 • 16.02.2014, 01:39


Planen var jo at jeg skulle til Sverige om fredagen, og da skulle jeg også fylle opp hyllene på badet med produkter til ansiktet fra Biotherm. Nå ble det jo ikke noe av denne svensketuren, men det var like tomt i krokkene på badet. Så derfor hadde jeg ikke noe annet valg enn å ta en tur innom Kicks på Bryn når jeg var der å handla i går. Det ble selvsagt mye dyrere enn om jeg skulle ha handlet det i Sverige, men hva gjør man.....Jeg har forsøkt mange produkter opp igjennom årene, men har funnet ut at det er Biotherm som passer best til huden min... Trengte egentlig å kjøpe alt, men de hadde ikke nattkremen jeg bruker noe de skulle få inn rett over helgen. Det ble dagkrem, serum, rensegel og hudvann på meg + at de la ved en gaveeske med prøver på en annen sort dagkrem, øyekrem, eyemakup remover, bodlotion og bodyscrub. Skal teste ut scrub og lotion i morgen tidlig tenker jeg :o))

Til å begynne med brukte jeg også øyekrem fra den serien jeg kjøpte i dag, men det er tydligvis noe i den jeg ikke tåler. Det går bra et par dager, men så blir jeg helt rødflammete og huden blir tørr, flasser og klør så jeg måtte bare stoppe å bruke den. Nå bruker dag og nattkremen rundt øynene å det fungerer helt fint....

#biotherm #øyekrem #eyemakeupremover #bodylotion #bodyscrub #kicks #bryn

Feberen ned, og formen opp

 • 15.02.2014, 13:43


Jeg sov ganske lenge i dag, som et resultat av at jeg satt oppe til langt på natt å surret med designet mitt.... Da jeg våknet lå Vinja bak meg inntil lårene mine, og der sov hun så godt at hun våknet ikke med en gang jeg begynte å røre på meg. Så plutselig bare satt hun oppe på hofta mi og jespet :o))Ute snødde det noe helt vanvittig, men det var varmegrader så snøen var våt og tung... Det var lett å se for den dalte ikke ned, men nærmest datt ned med et dunk...På et tidspunkt kom snøen så tett at det var vanskelig å se over gaten... Like fort som det begynte sluttet det igjen, og ble erstattet av en kraftig vind som rensket trærne for all snø. Vinden har kommet å gått hele formiddagen, og akkurat nå så ser det ut til å ta seg opp igjen. Jeg har sagt mange ganger at jeg ikke er så glad i snøen, og derfor er jeg jo veldig happy når det er varmgrader å den forsvinner litt etter litt :o))

Jeg har fortsatt feber og har en sår hals, men føler meg alikevel bedre enn jeg var i går... Derfor skal jeg prøve meg på litt lett husarbeide som å skifte på senga og dra over med støvsugeren. Deretter har jeg tenkt til å lage muffins. Kjøpte meg nemlig en sånn ferdigpakke når jeg var ute å handlet i går, og den har jeg tenkt til å mixe sammen om ikke så lenge. Jeg kunne sikkert ha laget røren fra bunnen, men jeg har aldri prøvd meg på disse ferdig greiene før å tenkte at det kunne være artig å se hvordan de blir.

Ha en fortsatt fin lørdag, blogges :o))

Jeg fikler og fikler

 • 15.02.2014, 12:50


I går kveld var ikke formen helt på topp, og jeg hadde bestemt meg for å hoppe i senga relativt tidlig.... Så sniker det seg inn noen tanker oppe i hode mitt, som det er helt umulig å riste ut igjen. I går var det en lett irritasjon over at designet på bloggen var plassert altfor langt til venstre. Farlig vettu når jeg begynner å tenke på sånne ting, for jeg må jo finne ut hvordan jeg kan fixe på det. Siden jeg ikke er noen mester i design tar sånne ting tid, for jeg må som regel lete etter hvor jeg finner de forskjellige tingene før jeg kan gjøre endringen.Jeg tenkte at det burde vel ikke være så vanskelig så jeg gikk rett til redigering, men samme hva jeg gjorde så flyttet det seg ikke en millimeter... Da var det ikke så veldig mye annet å gjøre enn å begynte å lete, men heldigvis så fant jeg svaret på blogg.no denne gangen og da ordna det seg.

De som kjenner meg vet at jeg er et ordentlig petimeter når jeg oppdager at ting ikke er plassert sånn som jeg mener det skal være. Det gjelder alt, hehehe...

#design #blogg.no 

Filmer denne uken

 • 14.02.2014, 23:44


Etter at jeg skaffet meg HBOnordic og Netflix har det blitt en del tv den siste uken.. For det meste har det blitt tv-serier, men jeg har da klart å få med meg noen filmer også. Det er jo så veldig mye å velge mellom så det er vanskelig å bestemme seg for noe å se på, men noen filmer har jeg da fått bestemt meg for. Nedenfor følger de jeg har sett de siste dagene:Når nyinnsillingen av av Poseidon kom i 2006 var jeg veldig skeptisk, og litt nysgjerrig på hvordan den versjonen kom til å være. Jeg fikk aldri sett den da den gikk på kino, men når den ble utgitt på DVD fikk jeg det. Helt ærlig så ble jeg ikke veldig imponert. Jeg syntes at filmen ble tam i forhold til originalen som jeg syntes var ganske spennende å dramatisk. I tillegg til at den hadde en haug med kjente skuespillere på den tiden som: Gene Hackman, Ernest Borgnine, Shelly Winters, Pamela Sue Martin, Leslie Nielsen, Roddy McDowall og mange flere. I den nye versjonen er nok ikke rekken av kjendiser like lang, Kurt Russell, Johs Lucas, Richard Dreyfuss og Emmy Rossum + Fergie fra Black eyed peas. Handlingen går ut på at et stort cruiseskip treffes av en monsterbølge og blir snudd opp ned. Mange passasjerer overlever av de som oppholder seg i ballsalen. Kapteinen mener det er tryggest å forbli der, mens en liten gruppe velger å forlate de andre for å finne en veg ut. De skal vise seg å være lurt, men strabasiøst.En utrolig flott film som handler om en familie med mange skelett i skapet fra flere år tilbake.... Det begynner når hovedpersonen (Ryan Reynolds) er barn, og vi møter ham sammen med en tyrranisk far (Willem Dafoe) og en mor (Julia Roberts) som forsøker å skjerme barna. Det som utløser både gamle følelser og sinne er når familien skal samles, og utenfor huset som er samlingspunktet løper plutselig sønnen til hovedpersonens tante rett ut foran bilen til den alltid så tyranniske faren og moren. For å unngå å kjøre på gutten svinger han bilen unna å treffer et tre, og moren blir drept på stedet. Disse hendelsene og at hele familien bor sammen gjør at de må konfrontere segselv og andre med de som skjedde i barndommen. En utrolig varm og fin film som lett får tårene til å renne, så det er greit å ha papirlommetørklær ved siden av. Denne filmen likte jeg utrolig godt... Jeg virkelig koste meg igjennom hele filmen og hadde nesten ikke lyst til at den skulle slutte. Det begynner med at hovedpersonen (Diane Lane) blir forlatt av ektemannen, som har funnet seg en yngre modell. Etter å ha gått rundt i en døs en stund, skaffer en venninne henne en bilett på en tur til Toscana med buss. Der kommer hun over et gammelt og falleferdig hus, som hun bare må kjøpe... Hun er ikke vant til å gjøre noe ihuset eller ute, så her er det learn by doing. De innleide arbeiderne som skal pusse opp huset hennes blir etterhvert venner, som hun setter stor pris på. Selvfølgelig blir det litt kjærlighet på damen også... Hun møter mange flotte mennesker som hun ser på som familie... Det er en sånn film som man sitter igjen med en god følelse etter at man har sett den.Denne filmen er nok den mørkeste filmen jeg har sett på lenge....Det unge paret, Sandra Bullock og Julian McMahon finner sitt drømmehjem som de flytter inn i. Her etablerer de seg og får to døtre og det er når de har blitt skolejenter som handling begynner. Sandra Bullock's rollefigur begynner å få merkelig drømmer, så hun nesten ikke vet hva som er drøm eller virkelighet. Hun drømmer at mannen blir drept, datteren blir skadet, hun selv havner på asyl og at mannen har hatt et forhold til damen han jobber sammen med. Når man sitter å ser på filmen har man ikke peiling på hva som er drøm eller virkelighet, noe man først forstår helt på slutten. Flere ganger hadde jeg lyst til å slå av filmen for jeg ble helt deppa av å se den, men jeg klarte ikke det heller så jeg endte opp med å se på hele.... Det tok meg litt tid å riste av meg de dystre følelsene i kroppen... Vet ikke om jeg vil ambefale folk å se den, men liker man triste og dystre filmer er det helt greit.

Nå sitter jeg å ser på den første Star Wars filmen fra 1977, med Carrie Fisher, Mark Hamill og min store helt Harrison Ford :o))

Der skulle vi ha vøri...

 • 14.02.2014, 10:50


Som jeg nevnte i går så har jeg en feriedag i dag, og den var det meningen at Anne og jeg skulle ha benyttet til å dra en tur til Sverige for å Harry handle litt.... Sånn skulle dessverre ikke gå, for da denne damen våknet grytidlig til morran i dag var det med sår hals og høy feber. Det var ingenting som sa at noe var på gang da jeg gikk å la meg i går, bortsett fra en hodepine som jeg anntok kom fra en stiv nakke. Da var det jo ikke noe annet å gjøre enn å ringe til Anne for å fortelle den dårlige nyheten. Fryser og kjøleksap var ment å bli fylt opp, så derfor handlet jeg ingenting i går... Selv med feber i kroppen er jeg nok nødt til å komme meg en snartur ut for å handle inn litt middag til helgen, og kaffekapsler, som jeg bare har noen få igjen av....

 

Om jeg er lei for at jeg ikke kom noe sted, så er det motsatt med de to små pusetassene mine... De er overlykkelig for at matmor er hjemme med dem, og har diltet etter meg helt siden jeg sto opp. Når jeg satte meg ned i stua for å se ferdig Poseidon som jeg satte på i går kveld, kom Ronja løpende og gikk opp på to ben mens hun småpratet til meg å dyttet til armen min med poten sin. Hun pleier å gjøre det når hun vil ha litt oppmerksomhet, og da mener hun at masse kos skal komme hennes vei. Det gjør også det, for hvem kan ignorere de runde øynene som ser bedende opp meg :o))

Ute er det grått og trist i dag, men det varmegrader så snøen smelter og det er bløtt overalt.... Det er definitivt en dag for slagstøvler ser jeg.


Da tar jeg helgen...

 • 14.02.2014, 00:18


Når jeg våknet til morran i dag var jeg så trøtt og uopplagt at det var bare med nød og neppe at jeg klarte å karre meg opp av senga, men så var det det at jeg har fri i morgen å da ble det plutselig ikke så vanskelig å stå opp alikevel :o))

Ute hadde det kommet litt snø i løpet av natten, så her oppe i høyden var det ganske masse slaskete snø på bakken som fikk bilen til å slenge både hit og dit da jeg kjørte nedover. Desto lengre nedover mot Oslo jeg kom, jo mildere ble det og nede i byen var det bart på bakken å det regnet mer enn det snødde.

En av kollegene som har vært sykemeldte en stund kom inn for å jobbe i dag, og det var virkelig godt å se henne tilbake selv om det i denne omgangen bare var i dag. Neste uke kommer en til av de sykemeldte tilbake på jobb, så nå begynner ting å gå den rette veien :o))Litt ut på formiddagen begynte det å snø noe helt vanvittig.... Store snøfnugg som putevar og så tett de kom!! Jeg hadde egentlig tenkt meg ut en tur i lunchen, for å gå av meg en dundrende hodepine men droppet det når det snødde så masse. Ble heller til at jeg stakk ned i kantinen og hentet meg et par skiver brød og litt pålegg, som jeg spiste mens jeg leste avisen på nettet.

Det var godt å komme hjem igjen i ettermiddag, og sette seg ned for å slappe av litt... Hodepinen min er hjertelig tilstede nå i kveld, og den kommer av den stive nakken min. Skal ta meg et par Ibux når jeg går og legger meg om ikke så lenge og da forsvinner den nok til i morgen tenker jeg.

Før jeg kan ta kvelden helt er jeg nødt å klatre opp å skifte pære i badetaket, for der har det plutselig blitt mørkt i løpet av kvelden... Noen ganger så angrer jeg på at jeg valgte den taklampen jeg gjorde pga av de små ekle skruene som må skrus ut hver gang lyset går, men så er det jo sånn at jeg liker den så godt. Da får jeg bare træle med disse skruene når det er på tide å skifte pære.

Ha en riktig god natt, blogges :o))

Halvgått

 • 12.02.2014, 20:52

Dagene går så altfor fort, og nå er vi midt i denne uka allerede. Jeg henger nesten ikke med for tiden.... Mye å gjøre på jobben og få mennesker så det er mer en nok av arbeidsoppgaver å ta av. Det er nok derfor tiden går så fort også, men jeg kjenner godt på kroppen at jeg er er sliten å at jeg ikke klarer helt få hvilt ordentlig ut.

Når lunchen kom trengte jeg å komme meg ut litt for å lufte hode mitt litt... Det var betraktelig mildere ute så det var deilig å ta seg en liten tur rundt i gatene.

Gikk en liten tur innom Åhlens for å kikke litt, og kom ut med en hvit pose med rød skrift på med nle oppi. Der var det 4 smørkniver i plast i burgunder, en rosa slikkepott og et fruktfat i sort metalltråd.

Så ble det en liten tur innom Clas Ohlsson for å se etter en rosa oppladbar støvzuger, men de hadde ikke den eller noe lignende.

Jeg viste at de hadde støvsugeren hos Europris så jeg dro innom den på Bryn da jeg dro hjem. Der fikk jeg endelig den rosa jeg ville ha..., til den nette sum av 199,-. Den er av merket OBHnordica. Jeg har ikke fått testet den ut enda, for den må lades opp ordentlig først. Planen er å renske sofa og sengeteppet mitt for kattehår, så jeg håper den orker å gjøre jobben.

Nå sitter jeg å ser på Kakekrigen so er inne i finaleukaa. Spennende å se hvem som går av mdd seieren i morgen ;o))

Ha en fortsatt fin onsdagskveld, blogges.

#åhlens #claesohlsson #obhnordica #onsdag #kakekrigen

Vaskedag

 • 10.02.2014, 22:41


I dag stresset jeg hjem fra jobben ved 15 tiden, siden jeg hadde hengt meg på i vaskekjelleren kl 16... Det tar tid å komme seg hjem, og man bør helst starte å vaske når tiden begynner. Hvis ikke så hender det rett som det er at noen frekke folk kommer å setter i gang og stjeler tiden. Det har heldigvis ikke skjedd meg på en god stund, men sist gang det skjedde ble jeg så forbannet at jeg stoppet maskinene å slang tøyet på gulvet. Damen ble ikke spesielt fornøyd, men brøy jeg meg om det? NEI!!!


Jeg hadde en megavask i dag, og jeg holdt på å slepe meg halvt ihjel med å få den ned trappa og igjennom kjelleren... Like tungt var det når jeg skulle ha alt sammen opp igjen også, og jeg fikk så vondt over alt å ble veldig sliten i kroppen. 

Akkurat nå føles det som om jeg har feber i kroppen, og leddene og muskler verker som bare det... Tror vel egentlig at årsaken til at jeg føler det sånn nå er for at overanstrengte kroppen med å slepe den tunge vasken. Det skal nemlig ikke så mye til før kroppen min setter seg i motverge å protesterer høylytt!!

Mens maskinene gikk så det dundra nede i kjelleren fikk jeg med meg litt OL og skiskyting, som for vår det ikke var noen triumf akkurat. Det ble noen bommer her og der, og da vinner man ikke. Martin Fourcade var bedre enn alle de andre i dag, og hentet hjem en velfortjent gullmedalje til segselv og Frankrike.

Jeg har alltid gledet meg til OL, men i år syntes jeg ikke dt er like gøy når NRK ikke står for sendingene. Det skyldes dels all reklameavbrytelsene, men også at jeg savner de mer profesjonelle komentatorne til NRK. Jeg burde vel egentlig ikke sutre, for de fleste øvelsene går mens jeg er på jobb å da er det radio'n som gjelder. I morgen er det ganske mye som begynner relativt tidlig på formiddagen...., men da er jeg på opplæring så det blir bare oppdatering i pausene på mobilen :o))Utpå dagen i dag klarte sola å trenge seg igjennom skylaget, og det ble så lyst og fint ute... Det er rart hvor mye noen solstråler har å si på humøret, og mitt hadde definitivt en bratt stigning :o)) Det var veldig behagelig å komme hjem mens det ennå var lyst ute, noe som fortsatt ikke skjer så ofte. Jeg merker jo at dagene blir lengre for hver dag som går, og det blir nok ikke lenge før det lyst både om morningen og om ettermiddagen når man kommer hjem. Det får kveldene til å virke lenger, og man får liksom litt mer ut av dagene etter jobb :o))

Nå vil kroppen min at jeg går å legger meg, og jeg tror faktisk at jeg for en gang skyld skal høre på den!

Ha en fortsatt fin kveld, blogges :o))

Captain Phil Harris, min favoritt

 • 09.02.2014, 21:24


Da serien Deadliest Catch begynte på Discovery Channel, ble jeg raskt hekta på serien. De aller fleste som fulgte og følger serien har sin favoritt kaptein, og det hadde jeg også. Det var Phil Harris på den grønne båten Cornelia Marie :o)) 

Jeg gikk ikke glipp av en eneste episode, og bare elsket å se på alt slitet og kranglingen mellom kapteinen og sønnene som etterhvert jobbet ombord sammen med han. Da han så ble syk og havnet på sykehus var jeg som alle andre bekymret for ham, og var lykkelig da det så ut som om han skulle klare seg. Dessverre skulle ikke oppturen vare, og 9. februar 2010 var det slutt for Captain Phil Harris og han sovnet inn.R.I.P.

Hjemmelaget pizza i går

 • 09.02.2014, 16:23


Sitter lettere henslengt i godstolen å ser på OL, og skiskytingen for jenter.... Har en skikkelig sløv dag i dag etter at jeg ikke klarte å komme meg i seng før langt på natt. Blir ofte sånn på lørdagene, og spesielt når jeg kommer sent hjem. Da blir det gjerne at jeg setter meg ned å ser litt tv innen jeg skal legge meg, og i går endte jeg opp med å se på The Thomas Crown affair med Pierce Brosnan og Renee Russo. Fikk ikke med meg slutten, for den sovnet jeg fra... Så den på Netflix så jeg kan jo se den igjen når jeg vil!

Jeg var hos Anne i går, og vi hadde bestemt at det skulle bli hjemmelaget pizza denne gangen. Det er en stund siden siste jeg hadde det, for jeg det blir som oftes en ferdigpizza fra frysedisken. Med litt ekstra krydder og ost så blir ikke de så aller verst de heller, men ikke helt som en man lager fra bunnen!Unge Felix Paulsen syntes det luktet utrolig godt av pizzaen, og hoppet raskt opp på bordet for å se om han kunne snike til seg en aldri så liten smaksprøve. Han satt en stund å så med lengselsfult blitt på biten jeg hadde på talerkenen min. Da han sneik seg fram med vibrererende nesebor, ble han kjærlig geleidet ned fra bordet. Det beste for ham var å holde seg til sin egen mat :o))

Anne hadde kjøpt inn litt godiser som vi koste oss med når pizzaen hadde sunket litt lenger ned i magesekken.... Jeg burde definitivt ikke ha spist så mye av det, men dessverre så virker det som om armene mine er koblet til sin egen lille hjerne som styrer dem bort til godteskålen igjen og igjen :o))Lastet ned en ny app til telefonen, forstørrelsesglass, siden jeg har litt problemer med å se hva som står med liten skrift på matvarene når jeg skal handle. Det gikk ann å ta macrobilder med app'n, og det måtte jeg jo teste ut :o)) Modeller ble et par chillinøtter!! Hadde jeg klart å holde hånden rolig så ville bildet blitt klokkeklart, men det klarte jeg altså ikke!!

Der var det også klart at vi ikke får noen medalje i skiskytingen, synd men sånn er det bare....

På tide å få i seg litt føde snart tenker jeg... Har en kyllingfile som jeg har tenkt til å varme opp med litt ris og grønnsaker :o))

#katt #pizza #felix #chillinøtter #app #forstørrelsesglass #skiskyting #ol #piercebrosnan #reneerusso

Morsdag, uten mor!

 • 09.02.2014, 14:41


I dag er det morsdag og alle gratulerer sine mødre med dagen, men ingen av mine to mammaer er i livet lenger. Alikevel ha jeg lyst til å hedre dem, for det syntes jeg de fortjener.

Jeg er av de som har hatt to stykker, en som sørget for at jeg kom til denne verden, men som ikke hadde muligheten til å ta seg av meg. Ble derfor adoptert av mamma no 2, som ble no 1. Som jeg har fortalt før så kom jeg i kontakt med min biologiske mor igjen i voksen alder, men vi fikk aldri sjangsen til å bli ordentlig kjent med hverandre.Min biologiske mor Aslaug Liv, død 2013.Min kjære mamma Anne, død 2006, som var der for meg fra hun og pappa adopterte meg da jeg bare va 6 uke gammel. Et fantastisk flott menneske, som var snill som sommerdagen er lang. En person som satte andre foran seg selv. Jeg var så glad i henne, og savnet er så stort!!

#morsdag #død #adoptert #biologisk #savn 

Sola er tilbake

 • 08.02.2014, 12:22


Å, så deilig det var å våkne opp i dag å se sola titte igjennom persiennene, og jeg kom meg opp av senga i en fart. Det gikk som en drøm å få ryddet opp i heimen og ordnet med morgensellet til pusene å frokost til meg selv.

Jeg var ikke oppe så tidlig akkurat, og klokka var nok nermere 10 innen jeg var oppe i stående stilling :o)) Det var ingen grunn til at jeg skulle opp noe tidligere heller, og med en lang å slitsom uke bak meg var det godt å kunne ligge litt lenger i dag !Jeg har satt opp balkongdøra sånn at pusene kan få løpe ut og inn som de vil.... Akkurat det er noe jeg lengter etter kjenner, og stå opp om morningen å sette opp døra for å lufte ut uten å fryse. Gå på kjøkkenet for å brygge en god kopp kaffe som jeg tar med meg ut på balkongen for å nyte mens jeg hører på radion. Det er nok ikke så veldig lenge til det skjer, for hvis sola skinner på glassene på balkongen blir det veldig fort varmt å godt der ute mens det fortsatt er kjølig ute.

I går gikk formen rett ned i kjelleren rett etter at jeg kom hjem.... Det er lenge siden jeg har hatt det sånn, men helt plutselig blusset det opp betennelser rundt om i kroppen som først fikk meg til å fryse og deretter nesten renne bort. I tillegg hadde jeg vondt over alt, og stiv som bare den. Derfor ble det til at jeg mer eller mindre lå rett ut i godstolen å halvsov hele kvelden, til det var på tide å gå å legge seg i senga. Den akutte betennelsen fra i går er blitt noe bedre i dag, og det har gjort at formen min også føles litt bedre i dag.

Jeg tenkte jeg skulle benytte sjangsen til å få vasket bilen min i dag, for den har blitt så møkkete igjen av all sørpen på veien. Skulle det bli kaldere etterpå så kommer den til å stå inne i varmen noen timer etterpå til den blir tørr igjen.

Nå blir det en kopp kaffe til, og så må denne damen sette kroppen i gir.

Ha en fortsatt fin lørdag, foran TV'n eller ute i det fine været, blogges :o))

#sol #varmegrader #balkong #betennelse #vondt #kaffe

Ny musikk

 • 06.02.2014, 23:03

Jeg kan ikke akkurat påstå at jeg er lei meg for at det er fredag igjen i morgen... Det har vært en slitsom uke, som startet med omgangsjuke, og fortsatte med lange dager. Det har vært mer enn nok å holde på med på jobben, og man vil jo gjerne bli ferdig med mest mulig før man går hjem. Da går klokka fort...

I går hadde jeg bestemt meg for å gå kl 16, men jammen ble kl 17:30 innen jeg kom meg ut av døra.

I lunchen i dag måtte jeg ut en tur for å stikke innom Dyrego på Oslo City for å kjøpe våtfor til pusetassene mine. De er så kresne disse to frøknene mine, og vil bare ha det foret jeg kjøper der. Det er rent kyllingkjøtt eller fiskekjøtt uten noe usunt.

Mens jeg var på Oslo City stakk jeg innom Platekompaniet for å kikke litt, og da endte jeg opp med å kjøpe litt nytt.

Det ble den siste til Robbie Williams, som jeg har hatt veldig lyst på siden jeg hørte ham på Graham Norton før jul. I tillegg så kjøpte jeg Sassybeat, som jeg faktisk ikke hadde hørt om. Den fikk jeg til kompispris kr 99,-.

Jeg satte på sistnevnte da jeg kjørte hjem fra jobb, og falt plask for den. Musikken var vakker og stemmene til jente gikk rett inn i hjertet. Har du ikke hørt dem, gjør det!!

Ute har det både snødd og regnet i dag, og vi har et par varmegrader. Da jeg var på veg hjem kom det noen store våte laken av snøfnugg, og jeg ble klissvåt bare av noen få.

Ronja har nesten vært våryr i dag, og bare sittet ved balkongdøra å jamret og mjauet for å komme ut. Når jeg går for å åpne flyr hun avgårde et annet sted med halen høyt i været å er så kjempefornøyd.

Derfor pakket jeg på meg den tjukke VIF jakka mi å lot døra få stå åpen en stund... Frøkna fløy ut og inn i et sett å storkoste seg, men til slutt virket det som om hun var fornøyd å hoppet opp på krakken ved siden av meg. Da jeg gikk for å lukke døra satte hun i gang å mase igjen. Nå har hun endelig roet seg, og ligger å dormer seg i sofaen :o))

Det blir nok ikke så lenge før denne damen krabber opp i senga tror jeg... Er ganske trøtt og sigen i kroppen i kveld. Sitter å ser på første sesong Deadliest Catch på Netflix, om de tøffe krabbefiskerne oppe ved Alaskas farige farvann.

Ha en fortsatt fin kveld, blogges!

Spretter tilbake...

 • 04.02.2014, 23:03


Da jeg gikk å la meg på søndag kveld var ikke formen særlig god.. Følte meg uggen i kroppen og litt småuvel, og ikke fikk jeg sove noe serlig heller. Det tok en god stund innen jeg omsider gled inn i drømmeland, men søvnen ble kortvarig gitt. Sånn ca 04:00 tiden våknet jeg med skikkelig magesmerter og skikkelig kvalm.... Jeg måtte bare opp i en fei, og så var vi i gang helt til langt ut på dagen mandag... Når det roet seg sovnet jeg inn å var borte i et par timer...

Til tross for at det var slutt på maratonløpet hadde jeg fortsatt ganske vondt i magen, og det har jeg i grunn hatt det meste av dagen i dag også... Når jeg snakket med sjefa utpå dagen i går følte jeg meg ganske fin, men en ting er å rusle rundt i joggingsen uten mål å mening en annen er å måtte stå opp dusje og bli ferdig innen viss tid for å rekke jobben. Med andre ord, formen var ikke helt optimal i dag... Jeg har kommet meg igjennom arbeidsdagen på et vis, og nå kan jeg lene meg tilbake å slappe av til i morgen...


For å glemme at jeg hadde mavesmerter tok jeg meg en tur ut i lunchen for å shoppe litt.... Jeg hadde gått tom for noen makeup produkter så jeg bestemte meg for å ta veien bortover Storgata, og stikke innom Vita for å handle der. Etterpå gikk jeg oppover mot Torggata, og da førte bena mine meg inn på Indiska hvor jeg endte opp med denne grønne lyslykten til 49,-. Jeg klødde etter å ta med meg noen andre lysglass også, men klarte å besinne meg. Før bena førte meg tilbake på jobben var jeg innom Nille og kjøpte med meg noen hvite te-lys. Det begynner å minke på de røde jeg kjøpte til jul, så det var greit å ha noen i bakhånda.

Det var deilig å kunne gå rundt i byen uten å vasse i saltsørpe som det har vært den siste tiden... Gatene var helt bare, og ikke en isflekk å se :o)) Her oppe i høyden er det også relativt bart og snøen har smeltet betraktlig de siste dagene, til min store glede og helt sikkert til andres ergrelse!!

På veg hjem dro jeg innom Meny og kjøpte med meg fiskepudding som jeg varmet opp i hvit saus til middag... Magen protesterte littegranne en stund, men så sakte men sikkert så bestemte den seg for at livet ikke var så ille alikvel :o))

Nå blir det litt tv før jeg krabber opp i senga for å få meg litt søvn!!

#uvel #kvalme #magesmerter #indiska #lysglass #torggata #vita #varmegrader #mildvær #storgata 

Nye kjøkkenstoler på ønskelista

 • 02.02.2014, 23:21


På kjøkkenet mitt står to slitne kjøkkenstoler fra...., vel de er gamle, og jeg har lenge ønsket meg nye stoler. Er det så vanskelig tenker du, og ja det har det vært for jeg vil så gjerne ha noen som ligner de gamle. Det har jeg ikke klart å finne før jeg kom over noen hærlge stoler fra Tonning designet av Alf Sture. De er ganske like mine gamle, og heter Ola Windsor.

Jeg har ikke fått sjekket ut prisen enda, men jeg regner med at jeg må begynne å spare for de er sikkert ikke billige.

#kjøkkenstoler #tonning #alfsture

Gammeldags på veg hjem....

 • 02.02.2014, 21:08


Det er jo akkurat sånn det er, i allefall når man kjøper elektronikk av en eller annen art. Med det samme apparatet, i dette tilfellet en tv, ble bært ut av butikken var det allerede gammeldags. En ny modell var allerede på veg inn til butikken, med oppdatert programvare og mange nye duppedingser som ikke er på den jeg har kjøpt.Jeg kjøpte mitt Samsung Smart-TV i 2011, så nå i 2014 er det urgammelt allerede, noe jeg har fått erfare allerede. Først fant jeg et snasent tastatur som ville gjort det utrolig enkelt å bruke tv'n som en gigantisk datamaskin, men ved nærmere studie av esken så kunne det tastaturet kun brukes på tv'er fra 2012 og 2013 ++. Da var det bare å sett bort den esken å glemme alt sammen.

Så etter å ha sagt opp hele C-more pakken med filmkanaler og sportskanaler bestemte jeg meg for å skaffe meg HBOnordic, men heller ikke det gikk helt knirkefritt. For det å registrere diverse kontoer ved å bruke fjernkontrollen er ikke bare bare. Det er noe ordentlig træl, men jeg fikk det da til etter å ha sittet oppe i flere timer i løpet av en lørdagsnatt for noen uker siden.I går bestemte jeg meg for at jeg ville ta et prøveabbonnement på Netflix, for å sjekke ut om det var noe jeg er villig til å betale for... På de nyere Smart TV'ene ligger Netflix app'n allerede der når man kjøper den. Det gjør det selvfølgelig ikke på min, og ikke har jeg klart å finne ut hvordan jeg skal klare å få den inn på TV'n heller. Jeg begynte å knappe og søke rundt i går kveld uten noe serlig hell. På formiddagen i dag fortsatte jeg, men jeg skal ikke gå i detaljer for å forklare alt jeg testet ut. Endte til slutt opp med å sende en mail til supporten.

Nå er det jo sånn da at jeg har en veldig god venninne i Anne, som når hun først får noe inn i hode ikke kan slippe det. Så i dag hadde har hun søkt till rundt på nettet, for å finne ut hvordan man kan laste ned Netflix. Da kom hun over en artikkel som beskrev at man kunne laste ned app'n på Wii. Det hadde jo ikke jeg tenkt på, og eg har jo et konsoll stående som ikke blir brukt spesielt mye... Etter å ha skiftet batteri i håndkontrollen fikk jeg liv i boksen, oppgraderte innholdet og vips så var jeg i gang. Bare med noen klikk hadde jeg lastet ned den etterlengtede app'n. Hva skulle man ha gjort uten gode venner?

Så nå sitter jeg godt tilbakelent å ser på en episode av Lewis... Jo da, jeg har sett den før, men det spiller ingen rolle, en god film eller serie kan aldri sees for ofte :o)) Det var et bra utvalg med filmer og serier, så jeg har mye å velge i når jeg kryper opp i sofakroken når jeg ikke har noe bedre å foreta meg :o))

#samsung #smarttv #netflix #hbonordic #wii #lewis

Som vi skvatt...

 • 02.02.2014, 13:07


Ut på kvelden i går begynte gradene å stige, og landet etter hvert på + 3 grader... Det får selvfølgelig konsekvenser for all den snøen som ligger å koser seg oppe på taket. Jeg satt å så på tv med Vinja i fanget, og plutselig så jeg noe som kom farende forbi stuevinduet å som dundret ned på vannbrettet. Det var et lass med snø, og det bråket noe helt vanvittig.

Stakkars Vinja, som sov, ble skikkelig skremt å satte avsted ned fra fanget mitt og rett inn i sitt faste gjemmested inne i skapet. Der ble hun lenge, for det raste fra taket flere ganger innen det ble stilt etter ca 20 min. Da kom hun luskende ut med halen sopende langs gulvet... Det bråket der syntes hun svært lite om, og satt å kikket på vinduet en stund før hun gikk inn på soverommet å hoppet opp i senga mi å la seg der. Stilleten varte jo ikke lenge, for så begynte det å rase fra taket på den siden å da kom hun opp i fanget mitt igjen med et sårt mjauuuuuuuuu....


(arkivbilde)

I dag har det fortsatt med varmegrader, regn og sludd noe denne damen slettes ikke er lei seg for. Med de mengdene med snø vi har liggende så blir den nok ikke borte i dag akkurat. Ikke tror jeg det blir glatt og isete heller, for det må det nok regne mye mye mere!!

Jeg har ingen spesielle planer for søndagen, og har tenkt til å ta livet helt med ro å lade batteriene til en ny lang uke.

I går registrerte jeg meg på Netflix for en prøveperiode på en mnd., men jeg fikk ikke app'n opp på tv. Så i dag har jeg tenkt å søymfare sidene til Samsung for å se om jeg finner et sted hvor jeg kan laste ned en oppdatering av innholdet på tv sånn at app'n dukker opp. Det skal vist være mulig, så jeg får se hva jeg får til... Kjenner jeg megselv rett så finner jeg det nok ikke med en gang, og frustrasjonen kommer helt klart til å stå i taket...

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

#snø #varmegrader #sludd #katt #takras #samsung #netflix

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no