hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Det varte ikke lenge...

 • 28.02.2018, 20:45

Det å vaske bilen på denne tiden av året er nesten bortkastet tid og penger... Hadde det ikke vært for at jeg skulle levere Forden på EU-kontroll nå på mandag, så ville jeg nok ha ventet litt til tror jeg. Nå er den ikke like ille som den var, men allikevel ganske møkkete... Blir nok en liten stund til neste gang den ser såpe og vann nå...#forden #bilen #skitten #møkkete #vaske #unødvendig #blogg

To som trives inne i kulda

 • 28.02.2018, 19:30

I dag har det vært den kaldeste dagen hittil i vinter med - 15 C, og da er det godt å være innepus...

Mine to skjønninger er veldig glad i varmen og stortrives når gradestokken viser grader opp mot + 25 C og høyere. Det har jeg merket om sommeren når de ligger ute på balkongen, hvor gradene fort kommer over + 30 C når sola står på. Da ligger de rett ut og dormer seg å nyter.Vinja har ligget og slappet av på senga mi nå i ettermiddag og slappet av... Hun har kastet opp en del de siste dagene, men for å gjøre en lang historie kort så var det for at hun har forsynt seg av en av plantene mine. Merkelig katt altså, kaster opp pga noe hun spiser, så går hun bort å spiser mer av det å kaster opp igjen... Nå har det roet heldigvis...Hihi, Ronja ser nesten litt forskrekket ut... Hun lå så perfekt på senga mi å pusset pelsen sin, men da jeg kom med kamera så hun alle andre steder enn rett mot meg. Noen ganger er man heldig å får det perfekte bildet med en gang, men andre ganger går det bare ikke i det hele tatt ;o))

Da sola traff balkongen med full kraft i dag, ville Ronja ut en tur. Det var ordentlig varmt der ute, og hun hoppet opp på klatrestativet å la seg godt til rett midt i solsteken. Der lå hun helt til sola begynte å gjemme seg bak en stor furu på andre siden av gaten. Dette har hun ventet lenge på ;o))

#vinter #kaldt #katter #ronja #vinja #nytelse #ute #inne #vinter #balkongliv #blogg

Forden til EU-kontroll

 • 26.02.2018, 14:00

På fredagen ble Forden levert inn hos Bilvask1 Bryn til en grundig vask utvendig... Han, for det er det han er, var så møkkete at man kunne nesten ikke se hvilken farge som var bak på bilen. Jeg burde egentlig ha vasket den for lenge siden, men det har bare blitt med tanken.

Etter et par timer fikk jeg igjen en skinnende ren bil, som jeg knapt kjente igjen. Gikk nesten forbi den før jeg skjønte at det var min bil, hihi! Jeg kunne ikke utsette vasken lenger, for i dag hadde jeg nemlig time på verkstedet til EU-kontroll. Det ble litt i siste liten denne gangen, for kontrollen skal jo være gjennomført innen 28.02. Pleier vanligvis ikke å være så treg altså....

Det var en kald fornøyelse å rusle bort til t-banen og stå der å vente... Nå var det bare 3 minutter, men det virket nesten som 30 minutter. Jeg frøs og hutret der jeg sto, men jeg var langt fra alene om det. Til slutt var vi en pen liten gjeng som sto og hoppet og tråkket rundt i en underlig dans for å holde varmen.

Gradestokken viste - 15C da jeg gikk ut av døra til morran, men selv om det var litt i kaldeste laget for meg, så må jeg innrømme at det var og er en fin vinterdag ;o)) Du tenker kanskje at jeg ikke har kledd på meg nok klær, feil... helt feil, for det har jeg... Fryser allikevel jeg, sånn er det bare, hihihi!

#Forden #bil #eukontroll #verksted #kald #fryse #tbane #vinter #minus #vinterdag #blogg

Hyggelig kveld med venner

 • 26.02.2018, 11:13

På lørdagen var tidligere kollega og min gode venn Terje og jeg på besøk hos Bestis Anne, til middag. Som alltid når vi samles blir det hyggelig, og vi koste oss fra tidlig på formiddagen til langt ut i de små timer. Anne hadde laget en nydelig middag, kyllingfilé surret i bacon med hvitløkssmør inni, som etter å ha blitt brynet litt på i pannen ble lagt på en grønnsaksseng inne i ovnen. Som ekstra tilbehør hadde vi ris og en deilig kyllingsaus. Mmmmmmmm, så godt det smakte.

Jeg burde jo selvsagt ha tatt et bilde av den herlige retten, men tenkte ikke på det før jeg hadde forsynt meg ganske grådig av de som lå på tallerkenen min ;o))

Når den gode middagen hadde fordelt seg litt nedover i systemet, fant Anne fram ostekaken hun hadde bakt. Den var nydelig, men veldig mektig så jeg nøyde meg en voksent stykke til kaffen. Munnen og øynene mine ville gjerne ha et stykke til, men magen min var fornøyd så jeg lot være ;o))

Nå er det siste gangen jeg viser fram duken jeg har heklet, men jeg ville gjerne at dere skulle se hvor fin den ble på bordet til Bestisen. Hvis jeg skal få lov å skryte av meg selv, og det skal jeg, så syntes jeg at  duken er veldig fin, hihihi!!

#venner #vennefest #middag #dessert #kylling #grønnsaker #ris #ostekake #kaffe #håndarbeide #hekle #duk #blogg

Jeg hakker i veg...

 • 25.02.2018, 19:32

I dag har jeg tatt livet helt med ro, sittet i godstolen å sånn halvveis fulgt med på TV. Samtidig som jeg har hakket i veg på restegarnssjerfet mitt, som ble litt bredere enn jeg trodde så det er nesten et sjal..

Noen av fargene passer kanskje ikke helt sammen, men det gjør egentlig ikke så veldig mye. Det funker sånn nogenlunde 🤓

Jeg har fått brukt opp mye av restegarnet mitt, til forskjellige prosjektet. Allikevel er det en god del igjen som jeg må finne et bruk for, men jeg har en ide allerede nå hva det blir. Jeg fikk nemlig en bok med oppskrifter på sokker av niesen min til jul. Mye av garnet passer perfekt til sokker, så her er penger spart 🤓

#håndarbeide #hobby #sjerf #sjal #hakke #blogg

Nå er den ferdig 🤓

 • 22.02.2018, 16:47

Sent i går kveld festet jeg den siste løse tråden på duken jeg har heklet, og DEEEET var kjedelig det. Å hekle den var veldig gøy, selv om det tok litt tid å komme rundt omgangene på slutten. Feste tråder er ikke gøy, i alle fall ikke når det ble så mange som det ble på denne... En pen liten haug ble det til slutt, hihi!!

Det som gjenstår nå er å presse den, sånn at den blir slett og fin. Er ikke helt fornøyd med de første radene helt innerst, som ble litt strammere enn jeg hadde tenkt meg. For på et tidspunkt truet duken med å bli en søt liten... Nå tror jeg at alt dette ordner seg etter at den er presset, og når den kommer på bordet.. Ettersom den er så tung vil den strekke seg ut litt av seg selv ;o))
 

Jeg målte duken mens den lå i fanget, og det så ut til at den var sånn ca 1,20. Bordet til Bestis er 90x90 så det er helt perfekt. Allikevel er jeg veldig spent på hvordan den vil ta seg ut når hun legger den på. En ting er å se den sånn flatt på gulvet, men det er noe helt annet når den ligger der den skal være ;o))

#hekle #duk #rund #håndarbeidet #hobby #blogg

21.02.2018

 • 21.02.2018, 13:45

Om ikke så lenge skal jeg skal jeg løpe av sted for å rekke ukas første treningstime... Jeg trener hos Manuellterapeuten min to ganger i uka, onsdager og fredager. Skal jeg være helt ærlig er onsdag den verste dagen min, for da har det gått så lang tid siden jeg sist trente. Fredagen pleier alltid å gå bedre, for da er jeg mykere i leddene mine.

Det har ikke vært så greit de siste månedene, da det høyre kneet mitt virkelig har slått seg vrang. Har jeg sittet for lenge kan jeg ikke bare sprette opp å gå avsted, nei da har jeg måttet stå litt å sakte men sikkert forsøkt å belaste kneet. Gjorde jeg ikke det, så var det som om noen stakk en kniv inn i kneet å vridde rundt. Det er fortsatt vondt når jeg har sittet lenge, men heldigvis ikke så ille som det har vært. Nå er det jo en gang sånn at jeg til tider sitter mye og lenge foran PC'n og jobber. Ikke er jeg spesielt flink til å reise meg for å ta noen pauser heller...Jeg er nok ikke i nærheten av å være så sprek som avataren min prøver å overbevise om.. Nei, her går det nok i et langt saktere tempo gitt.. Farten er ikke så viktig for meg, nei her er det snakk om å gjennomføre så godt jeg kan.

#trening #øvelser #manuellterapeut #behandling #helse #blogg

OL på Youngstorget

 • 20.02.2018, 22:43

Er du i Oslo nå i disse OL tider, og har lyst til å se litt spennende idrett burde du stikke bortom Youngstorget. Der har nemlig SpareBank 1 satt opp en storskjerm, hvor du kan følge OL sendingene. Det er også satt opp telt hvor du kan sette deg ned å hvile bena en stund også.

Selv stoppet jeg opp en kort stund da jeg var ute for å handle i lunchen. Da var det skiskyting som foregikk, og det var ganske spennende. Nå kunne ikke jeg stå der så lenge, for jeg hadde bare en halvtimes pause hvor jeg skulle rekke over det jeg skulle. #ol #storskjerm #sparebank1 #idrett #youngstorget #oslo #skiskyting #spenning #blogg

Kunne ikke motstå fristelsen

 • 20.02.2018, 20:57

Etter julen 2016 sa jeg bestemt at NÅ skal jeg ikke kjøpe noen flere Mummi kopper, skåler og asjetter. Jeg hadde nesten fylt en hylle i kjøkkenskapet med kopper, og mente at det fikk holde med de jeg hadde. Helt til i dag har jeg faktisk klart å holde det løfte også.

For noen dager siden kom det en reklame-mail fra Kitchn, og der informerte de om to nye kopper som var i butikken. Jeg så på dem, og kjente med en gang at jeg hadde veldig lyst på dem. Så slo jeg tanken fra meg, og glemte det igjen. I dag var jeg en tur ute i lunchen, og gikk forbi Kitchn i Torggata på veg tilbake til jobben. Da var det som om bena mine styrte rett inn i butikken helt selv... Rett innenfor døra sto damen i butikken å pakket ut de nye koppene, og jeg klarte ikke å gå ut av butikken uten at de ble med sammen med skålene og asjettene...Er de ikke fine 💖 Jeg elsker jo bare Mummi servicet, og syntes det er litt stilig at jeg ikke har noen som er like. Når man dekker på bordet har alle sin individuelle kopper og asjetter ;o)) Nå er hylla i kjøkkenskapet fult, så kan jeg bare ikke kjøpe flere.

#mumin #mummi #kopper #skåler #asjetter #service #blogg

Multitasking

 • 20.02.2018, 11:05

Det går fint ann å gjøre to ting samtidig, som for eksempel sminke seg og se på favorittserien sin på mobilen, hihi!. I går da jeg "kledde" på meg fjeset, begynte jeg med å se på Sesong 1 av Outlander igjen. Jeg rakk selvsagt ikke å se hele episoden, for den varte jo en time. Resten så jeg mens jeg spiste litt lunch...

Jeg måtte passe klokka sånn at jeg ikke helt drømte meg bort i serien...., og det var slettes ikke lett å la være skal jeg si deg. Når jeg først begynner å se, så lever jeg meg så totalt inn i handlingen at jeg glemmer tid å sted. Jeg har tenkt å se de tre første sesongene, i alle fall en gang til, innen sesong 4 kommer på Viaplay til høsten. Gleder meg sykt til sesong 4, hvor det blir gjensyn med gamle og savnede karakterer....

#tvserier #serier #tv #outlander #glede #hekta #fan #blogg

Snart er den ferdig

 • 19.02.2018, 11:33

I god tid før jul kjøpte jeg inn bomullsgarn til en duk jeg skulle hekle, og gi bort i julegave. Dessverre så ville armene og skuldrene min noe annet, så jeg fikk aldri startet på duken. Turte ikke ta sjansen på å sette i gang med et så stor prosjekt med masse vondter.

Duken var det Bestisen som skulle få av meg, og som vil passe veldig fint på hennes runde 90x90 stuebord. Årsaken til at jeg ville lage duken, er for at det er nesten umulig å få tak i runde duker i butikkene. Det går helt greit med en avlang, men det er helt klart finere med en rund duk til et rundt bord. At jeg skriver om det nå er for at jeg viste henne duken på lørdagen, så hun vet at hun får den.... Veldig snart ;o))

Jeg begynte på den søndag for en uke siden, og hadde mest sannsynlig blitt ferdig med den til denne helgen hvis jeg ikke hadde gått tom for garn. Jeg var jo syk i influensa da også, og ikke kom meg ut. Derfor ble den liggende i noen dager innen jeg fikk mer garn. Nå er den snart ferdig, og jeg holder på med en av de siste omgangene. Problemet er bare det at duken har nå blitt så stor at det tar tid å komme rundt en omgang, i tillegg til at den er veldig tung. Det er flere år siden jeg har laget en slik stor rund duk, og jeg hadde nesten glemt hvor frustrerende det kan være i starten. For på et stadie så det nesten ut til at det skulle bli en søt liten lue, hihi!! Nå som den er så stor og tung, er ikke det noe stor problem siden den vil strekke på seg når den kommer på bordet. Så skal jeg jo presse den da innen jeg gir den fra meg ;o))

Kommer til å legge ut et bilde av den når den er helt ferdig...

#håndarbeidet #hekle #hobby #blogg

 • Syk
 • Det vil ikke slippe...

  • 16.02.2018, 11:20

  Denne forkjølelsen eller influensaen, iflg legen, vil ikke slippe taket i kroppen min. Jeg knasker febernedsettende, og drikker varme kaffe for å holde varmen. Jeg er ikke så ille at jeg må være hjemme, men er jo så slapp i kroppen at det er et pes bare å flytte bena fra en stilling til en annen. Nå kanskje jeg overdrev litt, men slapp er jeg nå i alle fall.

  Da jeg kom hjem i går ble det bare en veldig lett middag, og så pakket jeg meg godt inn i et par varme pledd å sank langt ned i godstolen. Jeg krøyp bare fram fra teppehaugen når jeg absolutt måtte, og til å med da utsatte jeg det i det lengste. Kattene syntes det var helt topp at mamsen deres satt så lenge stille, for det betydde jo at de kunne ligge å kose seg i fanget en evighet uten å bli forstyrret.

  Gleder meg til feberen og vondtene som følger med drar sin kos, for dette er noe herk altså!! Det er helt garantert de som har det mye verre enn meg, men jeg klarer bare ikke å unngå å bli utålmodig... Kjedelig å ikke var frisk :o((  #syk #dårlig #forkjølet #influensa #helse #blogg

  En fin vinterdag..

  • 15.02.2018, 11:17

  Da jeg ruslet bort til legen på tirsdag, var det jo en hærlig vinterdag... Solen skinte og temperaturen var ikke så ille den heller. Jeg angret litt på at jeg ikke tok med meg kamera, men nå tar jo ikke iPhonen så ille bilder heller da ;o))

  Til min store glede hadde de brøytet fortauene også, så det var ikke så ille å gå... Noen snøhauger måtte jeg forsere, men de var ikke høyere enn at jeg klarte å komme meg helskinnet over, hihi!  Dette bildet er tatt i samme gate som jeg selv bor i, bare på den andre bakketoppen og som man kan se så er det rikelig med snø i Oslo.  Her skimtes deler av Oppsal Skole, som ligger rett ovenfor der jeg bor.  På folkemunnet heter denne grusveien "Kirkeveien", ettersom den går bort til Oppsal Kirke. Egentlig så har den ikke noe navn, men de fleste vet hva man snakker om når man sier navnet.  Sjekk ut den sveisen da, hihihi.... Jeg hadde dårlig tid og måtte vaske og føne håret før jeg skulle til legen, og hadde ikke tid til å style det så veldig. Det viktigste var at det var tørt innen jeg skulle ut av døra, så fikk det se ut som det gjorde ;o))  Til tross for at det var fint vær og det også ble en fin tur, så ble jeg totalt utslitt når jeg kom hjem igjen... Jeg burde nok ha brukt bilen å lurt meg til en parkeringsplass utenfor butikken, som ligger nedenfor legesenteret, selv om man ikke egentlig har lov å stå der hvis man ikke skal handle. Jeg fikk da noen fine bilder på turen, og det er jeg jo fornøyd med ;o))

  #vinter #vinterdal #sol #snø #tur #syk #legesenter #sliten #blogg

  Jeg har vært pjusk, men nå begynner det å rette seg...

  • 14.02.2018, 13:23

  Som så mange andre på denne tiden av året, har jeg endt opp med å bli dårlig. Det er to sykdommer som florerer de først månedene av et nytt år, omgangsjuke og influensa (sterk forkjølelse). Jeg har da endt opp med sistnevnte, og siden torsdag har jeg vært skikkelig pjusk 🤧

  Da jeg våknet på torsdagen var feberen opp i + 39C, og kroppen verket som besatt. Hele dagen ble faktisk tilbrakt i senga, og det er ikke ofte jeg ikke står opp når jeg er dårlig. Jeg sov meg igjennom det meste av dagen, og var bare oppe en liten stund før jeg crashet igjen å sov meg igjennom hele natten. Fredagen kom og gikk omtrent på samme måte.  Når søndagen kom følte jeg meg litt bedre, og ettersom jeg ikke hadde fått gjort rent før helgen tenkte jeg at jeg skulle prøve det. Sånn i ettertid så innser jeg jo at det var veldig dumt, for på kvelden steg feberen igjen til nye høyder. Jeg skulle nok ha latt støvet og kattehårene bli der det var, men gjort er gjort.

  På mandag morgen merket jeg jo at formen ikke var der den skulle være, og forsøkte å få en time hos legen. Der var det totalt kaos på sentralbordet, og etter å ha sittet så lenge i kø for så å bli kastet ut tre ganger, ble jeg desperat. Til slutt logget jeg meg inn på helseappen, og forsøkte å bestille en time derfra og forklarte hva som hadde skjedd. Man skal egentlig ikke bruke app'n til akuttimer, men hva skulle jeg gjøre? Etter noen timer ringte de tilbake, og jeg fikk en time dagen etter. Ikke hos min egen lege, han er på ferie, men hos en annen lege. 

  På grunn av ombyggingen av Oppsal senter, finnes det minimalt eller ingen parkeringsplasser, så det å kjøre bort til legesenteret var ingen ide. Jeg håper at vi får igjen noen plasser etterhvert, for når man er dårlig er det ikke bare å gå bort. Jeg ble veldig sliten av spaserturen, men kom meg fram til slutt... Enden på visen ble en sykemelding til og med i dag, og så skal jeg prøve meg på jobb i morgen. Det kommer sikkert til å bli slitsomt, men det er bare to dager så det skal nok gå bra.

  I dag har jeg sovet leeeenge, og har ikke tenkt til å gjøre så veldig mye. Skal slappe helt av og hvile sånn at jeg er klar til jobb igjen i morgen.

  #syk #sykdom #forkjøla #influensa #helse #blogg

  Ny parkas/vindjakke

  • 11.02.2018, 12:04

  Før jul fikk vi vite at vi skulle få OL-parkas/vindjakke i gave fra arbeidsgiveren våres, og vi var nede å prøvde hvilken størrelse vi skulle ha. Damejakkene var innsvinget og veldig lekre, men da man er utsvinget rundt livet passet ikke den modellen kroppen min. I stedet gikk jeg for herrejakken, som er mer rett i formen.

  For et par uker siden kom jakkene, og jeg var veldig spent på hvor mye merker det kom til å bli på dem. Det var ikke så mye, kun tre stykker, arbeidsgivers navn, norsk flagg og Norge over OL-ringene. Veldig fornøyd med jakken, som rekker meg nesten ned til kneet. Jeg har foreløpig bare brukt den en gang, og det var på en av de kalde dagene da jeg kun var ute en snartur. Den er vanntett, og med en jakke under frøs jeg ikke.  Huff da, jeg burde ha tørket av speilet først... Kattene har sitt ene klatrestativ rett ved siden av speilet, og mellomlander på kommoden under speilet. Da blir det gjerne en del hår... Kattehårene kommer tilbake like fort som jeg har tørket dem bort ;o))

  #vinterjakke #parkas #vindjakke #jakke #ol #ol2018 #fritid #blogg

  Trening, både godt og vondt....

  • 08.02.2018, 10:38

  De siste årene har kroppen og spesielt leddene mine blitt i mer dårlig forfatning, og for at jeg ikke skal bli helt stiv må jeg trene jevnlig. Jeg har forsøkt å trene på egen hånd på diverse helsestudioer, men det har ikke fungert så veldig bra. Ettersom jeg alltid har vært sterk i kroppen, har jeg kjørt i gang alt for hardt å endt opp med mer smerter og vondter enn før jeg startet. 

  Hode mitt er fortsatt av den oppfatning at jeg orker like mye som før, men det er dessverre ikke tilfelle lenger. Der jeg før kunne sitte i yoga-stilling, og til og med klare å legge det ene benet bak hode, har jeg til tider mer enn nok med å klare å bøye knærne såpass at jeg får satt meg ned. Det er både frustrerende og deprimerende....  For å unngå at jeg stivner helt til i kroppen, må jeg trene et par ganger i uken sammen med manuelterapeuten min. I tillegg gjør jeg noen av øvelsene her hjemme, morgen som kveld. For bare noen uker siden hadde jeg problemer med å sette meg ned, komme inn og ut av bilen og i det hele tatt bevege meg. Nå har dette snudd, og selv om jeg fortsatt er stiv å har smerter er det definitivt mye bedre enn det har vært på lenge.

  Jeg var til trening i går, og da jeg kom dit var det litt problematisk å komme seg ned trappa, men det gikk. Etter en times trening føltes både muskler og ledd myke å langt mindre smertefulle. Det bekrefter at trening er noe man har godt av, selv om det er smertefult.

  Nå vet jeg jo også at ettersom temperaturen stiger ute, blir kroppen min langt mindre stiv... Så jeg nærmest går å venter på varmere tider ;o))

  #helse #trening #øvelser #smerter #vondter #stiv #ledd #muskler #kropp #blogg

  Litt nytt fra Wish

  • 07.02.2018, 19:05

  Rett før jul bestilte jeg meg en "ugle" sekk, og to lommebøker med ugle-motiver på. Sekken kom rett før helgen, og lommebøkene kom med en dags mellomrom denne uken. De siste ukene har jeg vært like spent hver gang jeg var i postkassen, og ble like skuffet når det ikke var noen til pakke til meg... Men nå er de altså her ;o))

  Sekken er ikke så veldig stor, men passer perfekt som veske. Jeg er veldig fornøyd med sekken, selv om jeg skulle ønske at remmene var av litt kraftigere materiale. De er veldig tynne og glatte, noe som gjør at de glir lett ned fra skuldrene når man går med en boblejakke. Har man et stoffjakke/kåpe sitter den godt på ryggen. ​  Jeg kunne ikke bestemme meg for om jeg skulle ha rosa eller sort lommebok, og da kjøpte jeg like godt begge to. Da kostet under 50,- syntes jeg det var greit. For tilfellet er det den rosa jeg bruker 💖 Den ser ikke så veldig rosa ut på bildet, men den er egentlig sterk i fargen ;o))

  Venter på en lunchbag med isolering også, og jeg håper den kommer snart ;o))

  #shopping #nettshopping #wish #sekk #lommebok #svart #rosa #ugle #blogg

  Jeg trengte en forandring...

  • 07.02.2018, 00:49

  Tidlig i høst bestemte jeg meg for at nå hadde jeg vært blondine lenge nok, og valgte en litt mørkere farge i tillegg til at jeg farget luggen min lilla. Sånn har jeg hatt det helt til nå på lørdagen da jeg var hos frisørdamen. Da syntes jeg det var på tide med en forandring igjen, og valgte å gå tilbake til å være blondine igjen ;o))  Her er det like før frisørdamen setter i gang med håret mitt... Det er fortsatt litt lilla igjen i luggen, men den er ganske slitt og nesten borte på sidene. Ettersom jeg ikke ser så veldig godt når jeg tar av meg brillene, var det et under at det ble noe av dette bildet i det hele tatt, hihi!!  Her er altså resultatet, og det ble veldig kort... De siste gangene har jeg ikke hatt det så kort, så det er litt uvant nå som det er så kjølig ute. Spesielt siden jeg hater å gå med lue, hihi!! Når man har lilla eller blå farge i håret, og ønsker en ny farge er det ikke bare å farge over.. Frisørdamen måtte bruke avfarging, men det er ikke alltid man blir helt kvitt den tidligere fargen for det. Akkurat det viste jeg, men jeg kan leve med det... Syntes kanskje ikke så lett på bilde, men luggen ble mer lys oransje. Ved neste besøk tenker jeg at luggen har samme farge som resten av håret ;o))

  Uansett er det godt med litt forandring innimellom, ikke sant?

  #frisørdamen #klipp #hårfarge #forandring #blogg

  Peace of mind....

  • 06.02.2018, 16:41

  Noen ganger er det bare sånn at det blir veldig fult oppe i hode, og da må man bare ta noen steg til side eller tilbake for å rydde opp... Den siste tiden har det vært veldig tåkete oppe i hode, og jeg har ikke hatt verken lyst eller energi til å åpne PC'n hjemme. Jeg har gått forbi den, stirret på den, strekt meg etter den og snudd meg vekk opptil flere ganger.

  Det har ikke vært mangel på ting å skrive om, bare det at det var så tåkete oppe i øverste etasje at det jeg ville skrive om aldri kom helt ned til fingrene. Nå skal det sies at tåka ikke helt har lettet, men den har blitt lettere...  

  Skal jeg være helt ærlig så har det egentlig vært litt godt å la PC'n stå å støve litt den siste tiden. Tror også at kattene mine syntes det var fint, for fanget til mamsen var ledig for en lur og masse kos. De nærmest byttet på å komme å ligge en stund å bli klødd bak øret og på magen. Da satte de i gang å male så høyt og hypnotiserende at jeg rett og slett sovnet, men ikke lenge for da kom det en pote og dyttet til armen min... Ville jo bli klødd litt til vettu ;o))

  Woman Hand Writing Peace of Mind black marker on visual screen
  Licensed from: netsay.net / yayimages.com

  Ellers så går jeg rundt å lengter etter lange solfylte og varme dager, noe det ikke er så veldig mye av for tiden. Dagene har jo blitt lengre, og det er positivt... Det som ikke er noe positivt er denne kulden vi har om dagen, for uansett hvor godt jeg kler meg så fryser jeg så fort jeg går ut av døra. Det verker og knirker i alle ledd bare jeg er ute mer enn 10 minutter av gangen... Når jeg kommer hjem pakker jeg meg inn, ikke i bare et men minst 2 pledd for å bli god og varm... Selv om vinteren er vakker, så skjønner du sikkert at jeg ikke er noen stor fan....!!

  #tåkete #sliten #peaceofmind #roisjelen #vinter #kaldt #fryser #sperre #lengsel #blogg

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no