hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Søte gode Lara er ikke mer R.I.P.

 • 31.03.2011, 22:26

For nesten 14 dager siden ruslet LARA ut av huset til søsteren min, og ble borte....  Venner og bekjente har gått rundt og kjørt overalt for å se etter henne. Søsteren min, samboeren og ungene var jo så glad i henne å håpet i det lengste at hun skulle komme tilbake igjen


(Bilde har jeg lånt fra søsteren mins Facebook side)

I dag kom beskjeden.... hun var endelig funnet, men desverre ikke i live :o(  Lara fikk 9 gode år sammen med familien, og da hadde hun det godt. Hun var en ordentlig kozeklumt, og jeg bare elsket henne!!!

Da søsteren min fortalte at hun var borte, viste jeg at hun ikke levde lenger... jeg kan ikke forklare hvordan, men jeg bare viste det.  Sa ikke det til søs, for jeg håpet jo at jeg skulle ha feil.

R.I.P Lara

Jeg har ligget lavt i terrenget........

 • 31.03.2011, 19:21

Hadde først ikke tenkt å si noe om det, men DET SNØR HER I OSLO.. for noe dritt :o(  På den positive siden så er det varmegrader så det er ganske bløtt ute. Forhåpentlig drar den bløte snøen med seg noe av den gamle når den smelter!!!!


Etter fysioterapien i går fikk jeg en voldsom reaksjon, og utover dagen i går ble jeg skikkelig satt ut.  Jeg mer eller mindre lå på sofaen hele ettermiddagen og kvelden.  I dag har jeg heller ikke vært spesielt i toppen form.  Jeg sov til jeg ble vekket av en forb.... telefonselger kl 10:30, men da var det greit å stå opp.  Tror pusene skjønte at jeg trengte å sove litt, for de kom ikke inn å vekket meg som de pleier å gjøre hver morgen.

Sjefen sendte meg en melding og spurte hvordan formen var, og ba meg ringe henne når jeg hadde vært hos legen i morgen. Jeg fortalte henne som det var at jeg hadde hatt et par bra dager, og så et par dårlige dager.... ikke noe å pakke inn det. Regner med at jeg kommer til å bli sykemeldt 100% noen uker til...., det blir vel ikke noe populært kanskje!!!  Fysioterapeuten mener jeg trenger mer tid og flere behandlinger innen jeg prøver meg på jobb igjen, noe jeg skal fortelle legen i morgen.


Nå har jeg akkurat sett første DVD i den svenske serien Polisen i Strömstad med Per Oscarsson. Kjøpte alle 5 i en boks da jeg var i Sverige forrige dagen.  Jeg husker at jeg syntes at jeg syntes at filmene var så spennende, i 1982, men jeg ser nå at det har vært ganske stor utvikling på krimfronter på TV. Når det er sagt så er det alikevel artig å se det igjen, for seriene ER fine :o)

Etter at jeg har vært hos legen i morgen skal jeg opp til Anne. Har lovet henne å kjøre til Katteklinikken 10-Liv med Felix. Hun har vært så bekymret for han siden han kom hjem. Dagen etter at han kom hjem fra Kattehotellet kastet han opp, og etter det har han spist minimalt. Han er aktiv og leken, og mer kozete enn han har vært noen gang. Siden hun ikke har noen bil på dagen lovet jeg å kjøre bortom.  Får krysse fingrene for at det ikke er noe, og skulle det være noe... at det ikke er alvorlig.

Ha en fortsatt fin kveld :o)

Barnestjernene har blitt voksne....

 • 30.03.2011, 14:29

Man ser tv-seriene fra barndommen i reprise gang på gang, og man tenker ikke så mye på at disse ungene har blitt voksne de også.  Jeg har nok tenkt tanken noen ganger, hvordan ser de ut nå i dag:

Saltkråkan:

Pelle - Stephen Lindholm
  

Johan:


Niklas:


Stina:
   

Tjorven:Emil i Lönneberg

Emil:Pippi Langstrømpe:


Tommy:
 

Annikka:
   

Syntes det var litt artig å se hvordan de ser ut nå, godt å vite at det ikke bare oss vanlige dødlige eldes å får rynker. At det henger litt her og der, hehehe!!!

Lett å glemme tid å sted når Anne Kath Westlie leser...

 • 30.03.2011, 11:20

Mens jeg gjorde meg klar til å dra opp til fysioterapeuten på morran satte jeg på Radio Super...  Når jeg tok på meg skoene hadde Anne Kath Westlie begynt å lese om Ole Alexander Fillebombom, og da var jeg solgt, hehehehe.  Jeg glemte meg helt bort, og ble sittende å høre på henne. Selv nå i voksen alder syntes jeg det er morro å høre på henne.

Kom tilfeldig til å kikke på klokka, og oppdaget at jeg bare hadde 5 minutter på meg til jeg skulle være hos fysioterapeuten. Da var det en som satte inn turbo'n gitt.  Da jeg kom inn så holdt han på å sette opp timer sammen med en annen pasient, og han hadde veldig god tid.  Med andre ord så gjorde det ikke så mye at jeg kom litt for seint i dag :o)

I dag brukte han ultralyd for første gangen..., det var ikke sånn veldig behagelig akkurat!!  Etterpå gikk han over rygg, nakke og skuldre og fant alle de vonde punktene mine, og så klemte han på de en god stund. Jeg blir jo så vanvittig trøtt etter behandlingen at jeg har mest lyst til å gå å legge meg, men jeg skal vente litt med det....!!

Nå må jeg ringe til Anne for å høre når de har fått beskjed om når bilen deres er ferdig i dag. Har lovet dem å kjøre dem opp på Grorud for å hente den...

Ute skinner solen fra en blå himmel, men det er så vidt gradestokken er på + i dag oxo.  Det er ganske surt ute, men heldigvis er det ingen vind i dag.... det hjelper :o)

Ha en riktig god onsdag :o) 

Jentetur til Nordby Shoppingsenter i dag....

 • 29.03.2011, 22:42

For noen dager siden snakket Anne og jeg om at vi skulle dra til Sverige i dag. Jeg var veldig spent på om formen min var såpass at jeg ville orke å dra, og det var den... Å det holdt seg stort sett sånn hele dagen oxo, men jeg kjenner at jeg er veldig sliten nå så det er godt å være hjemme å slappe av på sofaen :o)

Vi var tre "jenter" som satte avgårde ved 9 tiden i dag, men endte opp i en stillestående kø opp mot Ryen.  Vi kom fra Lørenskog, og brukte vel 30 min fra Valle Hovin og opp til Ryenkrysset, men da var proppen løsnet og trafikken fløyt fint igjen.Alle tre fikk glitter i øynene når vi kom forbi skjerfbutikken, og da bare måtte vi innom for å se om vi fant noe spennende.De hadde noen fine skjerf med paljetter som vi falt for alle sammen, og jeg kjøpte meg tre stykker jeg da i forskjellige farger. Klarte nemlig ikke å bestemme meg for hvem jeg skulle ta.Fargene kommer ikke helt frem her, men det er fra venstre brunt, lakserødt og tilslutt lilla...  Bente sto først utenfor å kikka, men hun klarte ikke å la være hun heller.  Hun så oxo på de samme skjerfene som Anne og jeg, men endte opp med en annen type til slutt.

Måtte jo innom Zizzi, hvor jeg i utgangspunktet hadde bestemt at jeg ikke skulle handle i det hele tatt. For jeg trengte jo ikke noe der nå.... Hahahaha!!!  Kom over disse to korte jakkene, og jeg klarte ikke å la være å kjøpe dem. De hadde kostet 699,- men var satt ned med 50% så fikk to for prisen av en... Bra kjøpe!!!Man blir sliten av å traske sånn, og da var det godt å sette seg ned for å ta en kopp med kaffe og slæppe av litt.Hehe, Anne og Bente var nok ikke helt klar over at jeg tok bilde av dem... Ser nå i allefall sånn ut :o)

Er man på handeletur kan man ikke sitte så lenge å kule'n, man må videre for å shoppe mer. Tiden går jo så vanvittig fort når man har det gøy...., og gøy har man når man flyr fra butikk til butikk, hehe!!Anne fant ut at hun trengte litt nytt puppeoppheng, og fant tilslutt noe hun likte inne hos KappAhl.  Mange ganger så har de litt mer utvalg i Sverige, men denne gangen hadde de akkurat det samme som i butikkene her hjemme.Bente skulle kjøpe med en halvkilo med godt til moren sin, sånn at hun hadde når barnebarna kom på besøk, hehehe. Innen hun var ferdig å plukke så ble det 1,8 kg. Jeg er riktig så stolt av megselv... for denne damen kjøpte nemlig ikke noe godt i det hele tatt.  Lysten var der, men jeg greide å stå i mot :o)Jeg kjøpte meg heller noen nye DVD serier til samlingen min.  Fant ut i går at jeg manglet sesong 3, 4 og 5 av Bones.. For noen år siden spilte Per Oskarsson en politietterforsker i 5 filmer under tittelen Polisen i Strömstad, og jeg syntes filmene var så fine.  Når jeg var hos fetteren min i forrige uke så fortalte han at de hadde kjøpt den, og da måtte jo jeg oxo ha den :o)Hos Ittala Outlet kjøpte jeg endelig de blå glassene til kjøkkenet som jeg har ønsket meg siden jeg så dem i høst.  Da hadde jeg ikke råd til å kjøpe dem.  Kjøpte 6 stykker, men lurer på om jeg skal kjøpe meg noen flere ved neste besøk. Glassene er ikke så lyse som de ser ut til på bilde, men det var umulig å få frem fargen da jeg tok bilde.Når vi var ferdig med å handle matvarer sto vi å prata litt før vi skulle gå tilbake til bilen, og plutselig fikk jeg se fetteren min Gunnar gå forbi utenfor.  Like før hadde jeg høylytt sagt at det er da merkelig at jeg aldrig ser noen kjente når jeg er i Sverige. Andre personer treffer jo stadig folk de kjenner...!!!Gunnar har egne busser, og i dag brukte han denne doningen... et råskinn av en buss, til å kjøre en haug med damer fra Akershus på Ulltur.  Det er jo standard å dra innom Nordby sånn at damene får handla med seg kjøttvarer hjem igjen.  Har vært med moder'n på en sånn tur til Lysekil en gang, og da stoppet vi for å handle på hjemturen.

Etter å ha tatt farvel med fetter Gunnar, så følte vi at vi hadde fått med oss det som var noe få med....  Magene rumlet og hode surret så vi fant ut at det var på tide å kjøre bort til Solli og By the Way for en liten middag før vi dro tilbake mot Oslo. Da vi kjørte bort for å spise kjente jeg at kroppen min hadde fått mer enn nok, og det verket både her og der, men jeg tok meg et par piller før jeg spiste så gikk det greit resten av ferden.

Når jeg kom hjem var pusene helt ville.....  De var veldig glad for at mammen hadde kommet hjem igjen til dem. Det er vel ikke til å komme fra at de har blitt bortskjemte med at mammen er hjemme med dem hver dag, og da syntes de nok at det er veldig trasig når hun reiser bort i mange timer.  Nå er hun hjemme, og halvt sitter og halvt ligger på sofaen med Vinja liggende godt inntil det ene benet :o)

Selv om jeg er veldig sliten i kroppen, så har det vært godt for psyken å være sammen med venninnene hele dagen. Vi har skravla, ledd og mimret å hatt en helt fantastisk dag :o)

Jeg bråvåkna da telefonen ringte.....

 • 29.03.2011, 00:56Der lå jeg godt og varmt under fellen og sov min dypeste søvn.....  Langt borte begynte en lyd å trenge seg inn i søvnen, og det ble bare mer og mer intenst.... I wanna do bad things with you!!!  Med et ble jeg revet ut av søvnen, og forsto at det var telefonen som hoppet og sang på bordet...Jeg håper at jeg var høfflig da jeg svarte :o)  I andre enden var en blid og hyggelig stemme som spurte etter mitt navn, og sa at de kom fra Bøler Skole for å hente lopper.... de sto rett utenfor de!!  Ganske riktig utenfor døra sto en megastor lastebil, og 3 staute karer. Ned i kjelleren bar det med oss, og smilet ble veldig bredt da de så alt de kunne ta med seg.

Smilet på meg ble oxo veldig bredt, for jeg ble nemlig kvitt mer enn jeg hadde regnet med.....  Fellesrommet i kjelleren ble nesten tomt det når alt mitt ble borte. Får håpe de får solgt alt sammen, og tjener en bra slant på det.... for de trenger pengene!!!Vet om noen eldre "hæringer" som rydder og gir bort til Loppis, og når dagen for Loppisen kommer flyr de dit for å se hvem som kjøper tingene de har gitt.... å for å se hva de betaler for det.  Jeg har hørt de sitte å snakke om det over en kopp kaffe. Det gjør aldrig jeg.... Har jeg gitt bort noe går jeg aldrig dit for å se tingen "mine" stå der, og om noen kjøper dem. Det blir for emosjonelt for meg.Metro på Lørenskog i dag....

 • 28.03.2011, 17:15

Etter en dags trasking rundt på Metro i dag, kjenner jeg at formen ikke er helt som den skal være....  Jeg ble trøtt og sliten etter behandlingen i dag, så strengt tatt burde jeg vel helst ha vært hjemme å slappet av.  Når det er sagt så er det veldig hyggelig oxo å komme ut blant folk litt, ikke bare lulle hjemme sammen med kattene!!

Vi dro først på Maxi å handlet matvarer...  det var ikke så mye jeg skulle ha, bare litt melk og kattemat.  Etterpå flyttet jeg bilen litt lengre opp, før vi tok oss en runde rundt på senteret.  Var innom på KappAhl hvor jeg kjøpte meg litt mer undertøy, og en kozejakke.  Siden jeg er medlem så fikk jeg 20% avslag, og da smilte damen fra øre til øre vøttø.Hehehe, ikke det smartest å stille seg midt under spotlight lampen....  Måtte innom Black Design for å kikke, og for en gang skyld ble det bare det oxo. Ikke ofte jeg går ut derfra uten å handle gitt.  Fristelsen sto i taket, men jeg stålsatte meg å klarte å la bankkortet bli værende ubrukt i pengepungen :o)Denne klokken falt jeg for, og det kan nok hende at jeg kommer til å kjøpe den senere.... Blir fin i stua når jeg har fått pusset opp :o)Når Anne og Sven Erik var i London hadde de Felix på Kattehotell ute i Enebakk. I går kom han hjem igjen, og de kunne høre han med en gang heisedøra åpna seg. Han mjauet så fælt...  Når han kom inn fortsatte mjauingen, mens han fløy fra rom til rom for å sjekke at alt var som han hadde forlatt det.  Anne forsøkte å løfte han opp å koze med han, men inntil han var ferdig med sjekken skulle han ikke løftes nei.  Resten av kvelden diltet han etter dem bare de løftet baken fra stolen....  Han måtte forvisse seg om at de ikke forsvant fra han...

Uff, nå sklir nesten øynene igjen.... kanskje en liten strekk for å vile kropp og øyne...zzzzzz!!!!

Bare hjemom å så ut igjen....

 • 28.03.2011, 10:59

Etter en ganske god natt søvn, var jeg tidlig oppe for å bli ferdig til å gå til fysioterapeuten 09:20.  Jeg fortalte han at jeg hadde brukt vifteovnen for å bli varm på nakken, og da klarte å slappe av i musklene. Derfor begynte timen med noen minutter med varmepakkninger, og jeg sovnet nesten inn der jeg lå.... hmmm så behagelig :o) Så gikk han til verks, og det var jo ikke det mest behagelig. Han var nok litt snillere med meg i dag enn han var på fredag... ikke meg i mot :o)

Anne spurte meg i helga om jeg kunne kjøre henne for å handle i dag....  Bilen deres er fortsatt ikke ferdig på verkstedet.  De hadde ringt for å sjekke mens de var i London, men da ventet verkstedet forsatt på en del. De regnet med at bilen ville være klar en av de første dagene denne uka..... 

Jeg var nødt til å dra hjemom en liten tur siden jeg fikk en skikkelig muskelkrampe i kjeven....  Nå begynner den så smått å slippe, så da kan jeg gjøre meg klar til å dra opp til Anne.  Vi skulle ta oss en tur på Metro først å rusle litt, og så handler vi matvarer på MAXI....  Har ikke vært innom der på aldrig så lenge!!

Ute skinner sola igjen fra en skyfri himmel, og det nermer seg + på gradestokken. Da jeg dro til fysioterapitimen min var det nede på - 2,5 C.  Brrr, må innrømme at jeg frøys litt da jeg kom ut.  

Nei, nå må jeg dra... vi blogges!!

Ha en fortsatt fin mandag :o)

Jeg har mistet noe i natt....

 • 27.03.2011, 13:35

Hehehe, ingen fare.... det var bare en time på klokka :o)Jeg var veldig spent utover dagen i går om formen min ville holde til kvelden, og den ble bare bedre og bedre. Muskelsmertene ble mer håndterlig etter som timene gikk. Om det var behandlingen eller varmen fra vifteovnen som gjorde det vet jeg ikke med det spiller ingen rolle. Jeg orket å dra opp til Gardermoen for å hente Anne og Sven Erik som jeg hadde lovet.

Det var så lenge siden jeg hadde vært der oppe at jeg helt hadde glemt hvor lang tid det tok å dra tid.  Planen var å dra 19:45, men for hu som er født 10 minutter for sent skjedde jo ikke det.  Da jeg kjørte ut av gårn var klokka nesten 20:00, men det gikk helt fint for det tok ikke så lang tid å kjøre som jeg hadde trodd.  Brukte 15 min. mindre enn jeg mente jeg skulle.

Flyet deres hadde ikke landet enda, så jeg kjøpte meg en kopp kaffe å satt meg så lenge. Jeg bare digger å sitte med kaffen min å kikke på andre mennesker å alt de fortar seg. Han som ser på klokka i et sett, hun som speiler seg i alt som kan vise et speilbilde, den eldre mannen som virrer frem og tilbake i kaffebaren, de 4 veninnene som skal ut å reise og den ene som belærer de andre 3 om alt i forbindelse med turen, den lille gutten som ikke klarer å holde seg våken til mamma kommer å sovner på krakken..., lista fortsetter :o)

De var slitne og glad for å bli hentet.... Fra Gardermoen til Lørenskog fikk jeg referat fra hele uka :o) Hehehe, Anne skravla i et sett, og hadde veldig mye å fortelle.  Jeg gleder meg til å se bildene hun har tatt, som per i dag var oppe i 300 stk... men hun var sikker på at det var noen som kunne slettes når hun fikk dem over på PC'n.  Sånn er det alltid.

Det er veldig huskaldt i dag, så jeg satte nettopp på varmeovnen på "kontoret", den har ikke vært i bruk i vinter så akkurat nå lukter det veldig svidd. Støv og kattehår som har kommet innimellom....  Orker ikke å ha på vifteovnen hele tiden, den bråker noe vanvittig...Nå skal jeg bare nyyyyyyyyte resten av dagen sammen med kattene :o)  Ronja kom akkurat å kozeknurret, og slang halen voldsomt fra en side til den annen. Det betyr at mammen skal klø og koze masse med henne.  Hun setter baken i været, og så skal jeg klø henne like ved halen.... så kaster hun seg ned på ryggen for at jeg skal stryke henne på magen.... da er damen happy :o)

Nå er det jammen blitt helt overskyet ute, og det blåser ganske kraftig....  Gradestokken er så vidt over + så det er sikkert ganske suuurt ute.  Jeg er happy så lenge det ikke snør jeg da!!!

Det er så vond, så innmari vondt....!!

 • 26.03.2011, 10:58

Det er ille å begynne med å beklage seg, men det er ingen vei utenom.....   I går hadde jeg sånne muskelsmerter oppover i ansiktet at jeg trodde jeg skulle tørne. Hadde vært hos fysioterapeuten på morningen, og jeg fortalte hvor ille jeg hadde det. Han holdt for det meste på oppe i hode mitt, og da jeg gikk derfra var jeg smertefri...  Det varte dessverre ikke så lenge, for da jeg sto å prata med vaktmesteren her utenfor kom de tilbake.... :o/

Hadde tenkt å ringe til en venninne for å høre om hun ville være med ut en tur, men jeg orket det ikke.  All energi gikk med til å prøve å slappe av i kroppen for at musklene ikke skulle spenne seg for mye.  Tilslutt fant jeg den gamle gode bordvifteovnen og satt på den....  Smertene forsvant ikke helt, men da jeg ble varm klarte jeg å slappe av nok til at de avtok i styrke...

Jeg sov dårlig natt i går oxo, og var ganske sliten.... så etter at jeg hadde spist middag satt jeg meg i sofaen for å se litt på tv, og da klarte jeg å slappe helt av å sovna en times tid.... å smertene var helt borte.

I natt har jeg sovet godt uten å våkne en eneste gang, og hittil har jeg bare hatt to muskelkramper....  Prøver å tenke hele tiden på at jeg ikke skal spenne meg å slappe av.  De andre dagene har jeg mer eller mindre knasket smertestillende, men det har egentlig ikke vært til noen nytte.... vondt som et hælvete har det vært alikevel.  Derfor skal jeg prøve meg uten i dag, og se hvordan det går.... kryss fingrene!!!

Har lovet å dra opp til Gardermoen i kveld for å hente Anne og Sven Erik som kommer fra London.........!!!!!!!!!

Det var dagens syt og klag...., måtte bare ha det ut!!!  Føler meg mye bedre med en gang :o)

I går var vi uten vann, og det gikk jo veldig greit....  Lånte toalett hos fysioterapeuten da jeg gikk derfra, og da holdt det til vannet var tilbake igjen, hehehe..  Var jo veldig spent på om vannet kom til å være brunt når det kom tilbake, men for meg så det ganske blankt ut.  Jeg lot jo vannet renne litt alikevel for å få renset rørene.

Ute er det solskinn og blå himmel, men det er kaldt - 2,5 C. Så lenge det er sol og ikke snøvær skal jeg ikke klage. Iflg yr.no i går så skulle Østlandet få beholde det fine været de nermeste dagene, men det skulle bli kjøligere.  På baksiden av blokken har snøen trekt seg ganske langt vekk fra blomsterbedd og veranda. De store drivene som ligger her og der har skrumpet inn til noen små hauger.  Vaktmesteren sto oppe i brøytene og feide ned singel og sand ut på asfalten.  Det ødelegger bladene på gressklipperen hvis det blir liggende til sommeren.

Pusene har akkurat gjort seg ferdig med formiddagstrimmen...  De løp rundt beina mine, hoppet opp på stolryggen og så hoppet over hverandre...., før ferden gikk videre til neste rom :o)  Nå ligger de som slakt på klatrestativet å slæpper av litt. Så fort jeg løfter baken fra stolen, er Vinja ved siden av meg.... hun tror nemlig at hun skal få noe godt.  Hun vet hvor godbitene er, men hun kan ikke få hver gang jeg går på kjøkkenet.  Hun blir litt snurt når hun bare får en koz i stedet for godbiten, til tross for at hun mjauer høyt og sårt, hehehe!!

Ha en fortsatt fin lørdag :o)

Ronja og Vinja i farta.....

 • 24.03.2011, 23:25

Det er aldrig kjedelig med katter i huset, hehehe...  Her om kvelden sto det litt snoop på bordet, og hvem var på plass da... Ronja selvfølgelig.  Vet ikke hvor mange ganger jeg sa nei, og besemt føste henne vekk.  Problemet er jo å holde seg bestemt når det er så vanvittig morsomt å se på henne :o) Vinja sitter som regel ved siden av å bare ser på!!Før noen roper æsj, hun tar på godteriet med møkkete poter..., ta det helt med ro... for det var papir på alle sammen.

Så har vi frøken Vinja da...  så fort hun hører printeren begynner å gå, kommer hun løpende i 200 kmt for å se hva det er som kommer ut.  Det kunne jo hende at hun måtte hjelpe mammen med å hente ut papirene, for de kunne jo sitte fast hvis ikke hun var der.Mammen er jo ikke alltid like overbevist om at hun hjelper så mye, hehe!! Som regel ender det opp med papir over hele golvet når hun er ferdig, hvis jeg ikke passer på. Kan ikke fatte hva som er så fasinerende med en printer, men etter hva jeg skjønner er hun ikke den eneste pusen som er opptatt av å hjelpe til med å trekke papir ut av printeren, hehehe.

Før jeg drar dyna over hode i kveld, skal jeg se en episode av Hercule Poirot...  Kjøpte nemlig noen DVD'er med det når jeg var på butikken i dag. Det er sånn krim man kan koze seg med å ikke bli skremt av :o)  Det kan være greit innimellom det å!!

Ha en riktig god natt og sov så godt :o)

I morra blir jeg uten vann fra 08:00 - 15:00

 • 24.03.2011, 22:08

Gravearbeid

Tidligere i dag tikka det inn en sms fra Vann og kloakk, om at de skal ta vannet i veien min mellom 08:00 og 15:00.  De sier på hjemmesiden sin at de at det har blitt en lekasje på hovedledningen, som selvfølgelig må repareres. Ikke mye annet å gjøre enn å tappe vann i en stor kjele til matlaging, fylle opp kaffemaskinen og en ekstra bøtte til å skylle toalettet hvis man må.

Jeg skal til fysioterapeuten kl 09:00, og da kommer jeg til å stå opp kl 07:00 sånn at jeg rekker å dusje å bli ferdig med alt vannstyret innen de tar det.  Når jeg er ferdig hos fysioputten så kommer jeg vel til å holde meg ute det meste av dagen, og kanskje på en shoppingsenter...  Der er det i det minste toalett!!!

Det blir mye ekstra styr på sånne dager, det er da man merker hvor mye vann man egentlig bruker. Kanskje man skal bruke det som en påminnelse til seg selv om å spare litt!!!!

Oi sann, se som fredslilja henger med hode... kanskje greit å vanne den nå, for i morgen kommer den til å ligge utover bordet... ikke bra!!!

En dag øverst i loftstrappa, og så en midt i kjellertrappa!!!

 • 24.03.2011, 13:14

Jeg ville ikke bytte bort gårsdagens kozelig middag for noe, men jeg betaler jo prisen i dag selvfølgelig.  Vondt i kroppen, og stiv som en stokk..... men det var definitivt verdt det :o)Se så fin blomsterbuketten min fra jobben har blitt, etter at tulipanene har sprunget ut :o)

Da jeg åpnet gluggene ved 10 tiden i dag skinte solen og det var + 13 C utenfor soveromsvinduet mitt.  Det blåste ganske kraftig ute, og jeg skal definitivt kle meg godt når jeg går ut om litt. På denne tiden av året har jeg så lett for å bli dårlig, for jeg syntes det er så varmt og kler av meg....  Vips, så kommer det en aldrig så liten forkjølelse snikende inn bakdøra..  Nesa blir stor å rød etter å ha blitt dratt, pusset og blåst i for å bli kvitt det som måtte være der. Hehehe, det er ikke få ganger nesa mi har sett ut som den er solbrent... rød og huden flasser :o)I går tok jeg frem Åsa Larssons bok "Til din vrede går over"  Tenkte det var på tide å komme i gang med litt lesing igjen, noe jeg ikke har orket så mye av den siste tiden.  Faktisk det eneste jeg har lest er http://krimbloggen.blogg.no/ sin spennende historie, og det har gitt mersmak.

Først skal jeg ta meg en tur ut i det fine været, må lufte meg litt kjenner jeg.

Ha en fortsatt fin dag :o)

Endelig kom jeg inn på altinn.no

 • 23.03.2011, 23:59Det tok sin tid, men endelig kom jeg inn på altinn.no.  Jeg måtte jo slite litt for å komme inn, men det hadde ingenting med data å gjøre, hehehehe...  Nei da, det var dama som nok engang hadde rota bort kortet med alle kodene mine. Sånn var det i fjor oxo, når jeg skulle levere selvangivelsen på nettet. For et surrehue jeg er.  Fant det tilslutt når jeg satte meg ned å tenkte godt igjennom hvor det kunne være :o)

Det var med bankende hjerte jeg klikket meg igjennom til jeg fikk opp skatteoppgjøret......, MEN JUBELEN sto i taket da jeg så at jeg fikk igjen penger oxo dette året :o)   Jeg skulle i utgangspunktet ikke få baksmell, men man vet jo aldrig!!!

Nå er det bare å finne frem alle papirene man har fått fra forskjellige selskaper. Tror at jeg har fått alt jeg skal ha, så jeg kan egentlig bare sette i gang å sjekke at alt er OK å trykke SEND!!!

Middag med kollegene på "Dinner"

 • 23.03.2011, 23:22

Dette har vært en kozelig kveld sammen med kollegene...  Det er kanskje det jeg har savnet mest mens jeg går sykemeldt... den sosiale biten.  Mot min egen vilje kjenner jeg at jeg blir både eremitt og A-sosial av å være hjemme.  Derfor var det virkelig kozelig å gå ut sammen med dem.  KAJ-gumman kunne ikke være med desverre, hun hadde en annen avtale som hun ikke kunne endre på.  Det er ikke helt det samme uten henne... hun er en humørspreder, og det er aldrig kjedelig når hun er med :o)

Dro litt tidlig sånn at jeg fikk tid å prate litt med folket innen vi skulle gå bortover. Det var tydelig at jeg ikke hadde vært på jobben på en stund, for jeg surra noe voldsomt med å komme inn. Husket ikke helt dørkoden min, hehehe!!Restauranten ligger i Stortingsgata, så vi fikk en frisk spasertur opp fra Hammersborggata.  Det var så varmt å godt ute at det var bare deilig med en tur.  Vi hadde en tidlig reservering så det var ikke så mange andre der da, men det fyltes ganske raskt opp.  Jeg ble så overrasket over hvor raskt alle rettene kom på bordet, det er man slettes ikke bortskjemt med.  Vi pleier å måtte vente til magen skriker så høyt at den nesten overdøver samtalen rundt bordet, hehe!!Til forrett tok jeg vårruller, hmmm det var virkelig godt.

Til hovedrett tok jeg en Crispy Duck i en tynn lumpe m/grønnsaker....  Vi skravla og kozte oss så jeg glemte at jeg skulle ta bilde av den, og kom først på det når den var spist opp, men godt var det lell.Til dessert ble det sjokoladefondant med kokos-is, mandelkake, granateple og jorbærsaus.  Sjokoladefondanten var hmmm, varm og myyyk inni... oj jeg nesten sikler her jeg sitter.  De av oss som valgte den satt omtrent å stønnet av vellyst når vi spiste den....  Det var ren nytelse :o)

Vi hadde bordet i 3 timer, og når klokken ble 20 var det slutt.  Vi kunne godt ha sittet der i enda 3 timer å skravlet og kozt oss. Middagen var en gave fra selskapet, PROFF-delpremie, og det var hyggelig at vi fikk noe igjen for strevet og kreativiteten vi har vist.  Mens jeg har gått sykemeldt fikk vi vite at vår avdeling ble Årets PROFF oxo.... :o)

Pusene satt i vinduet å kikket da jeg kom hjem...  De ble helt propell da jeg kom inn, og sprang rundt fra det ene rommet til det andre.  Jeg skulle selvsagt forsøke å fange dem, og da jeg "nesten" kom i nærheten sprang de avgårde igjen. Når det hadde løpt fra seg datt de sammen som slakt på stuegulvet, men det tok dem ikke lange tiden å hente seg inn igjen... Så var det noen runder igjen før de slang seg på senga, og nå sover de som to søte små engler, hehehe!!!

Endelig en god natt søvn.....

 • 23.03.2011, 13:01

I går/natt gikk jeg å la meg ved 1 tiden, og helt utrolig....  Jeg klarte å slappe ordentlig av i kroppen, og smertene sank i styrke ganske mye. Før jeg viste ordet av det hadde jeg sovnet, og jeg sov helt til klokken ringte kl 7 i dag morges.  Jeg følte meg i virkelig god form, og for ikke å snakke om godt humør :o)

Var hos torturisten 09:20, og det var ingen picknick...!  Jeg forklarte hvordan jeg hadde hatt det de siste dagene, og han gikk til verks med det samme.  Godt var det ikke, men jeg kjente at når han klempte på de rette punktene slapp smertene i kjeven og ansiktet.  Den følelsen kan bare ikke beskrives.  Fortsetter den gode formen resten av dagen, kommer jeg til å få en fin middag sammen med kollegene på Dinner i dag.Det begynte å bli lite kattemat, så jeg dro innom på Oppsal for å kjøpe en 4 kg sekk til dem.  Siden jeg har en som er som mammen sin, litt god og rund, har jeg fått beskjed av dyrlegen å bruke Light fóret.  Hun har ikke gått ned i vekt, men hun heller ikke lagt på seg mer....., men jeg følger nøye med :o)

Dro en tur ned på Bryn å kjøpte meg noen ferske rundstykker som jeg tok til frokost, for det hadde jeg jo ikke klart å få i meg før jeg gikk til fysioterapeuten. Etter å ha vært inne et par dager, var det veldig godt å komme ut en tur.

Sjefen sendte meg en melding for å høre om jeg var klar for middag i dag, og om jeg kom opp på jobben først.  I utgangspunktet hadde jeg vel tenkt til å vente ute, men det er greit å dra litt tidlig å slå av en prat innen vi går.  Gruer meg litt oxo, for jeg har ikke vært på jobben siden 21. februar eller noe sånt.  Det begynner å bli noen uker siden.  Jeg må gå inn å sjekke menyen til Dinner, sånn at jeg har en liten formening om hva jeg skal bestille i forveien.

Ute var det sol og varmegrader da jeg dro ut tidligere, men nå ser jeg at det har begynt å skye over å blåse ganske kraftig. Hvis det er noe uvær på vei, så håper jeg det blåser fort bort.  De siste dagene med sol og varmgrader har virkelig gjort noe med snøen utenfor. Den har minket betraktelig, og på bakketoppen utenfor har til og med gresset kommet frem :o)

Pusene har gjemt bort noen leker bak døra, og et tørkestativ som er der.  De sliter fælt med å få det frem, hehehe sist gang de holdt på der sklei tørkestativet og gikk i gulvet med et brak.  Det bråkte så fælt at de fløy å gjemte seg langt under sofaen, men kom fort tilbake.... for nysgjerrigheten var kraftigere enn redselen :o)

Ha en fortsatt fin dag :o)

Smertehælvete natt og dag.....

 • 22.03.2011, 14:09

Clay Sculpture Of A Middle Aged Woman With Toothache Wearing A Scarf And Holding Her Face Clipart Picture by Amy Vangsgard

Jeg tror snart at jeg blir gal av å ha muskelsmerter i hals, kjeve og nakke....  Så fort jeg kom meg under dyna i går kveld brakte hælvete løs, smertene var ulidelige å det var ingen mulighet for noen søvn.  Jeg knasket smertestillende piller i håp om at det ville bli bedre, men ingenting hjalp.  Sist gang jeg så på klokken var den 04:35, men da var smertene dabbet av såpass at jeg sklei inn i drømmeland.

Når jeg kom til megselv igjen hadde jeg sovet nogelunde sammenhengende i noen timer, og klokka var 10:45.  Det murret i kjevemusklene fortsatt, men det var da levelig :o)  Fra tid til annen har smertene kommet og gått, men akkurat nå er de ikke så altfor ille. Har funnet ut at hvis jeg lukker øynene, og slapper av så forsvinner det raskere.

Lifting : girl lifting heavy weight

I går var det ikke så altfor ille, men jeg tror det som satte det i gang igjen var at jeg løftet på de store bokkassene i går. Det var etter det at det ble så ille.  Derfor tar damen det helt med ro i dag, og gjør minst mulig.  Skal snakke med fysioterapeuten i morgen tidlig, og håper han kan behandle det!!!!

I morgen skal jeg ut å spise middag med kollegene på Dinner, og jeg håper inderlig at jeg føler meg bedre til da.  Jeg kommer nok til å gå uansett, men det hadde vært hyggelig å kunne koze meg sammen med de andre uten smerter :o/

Hadde tenkt å gå inn for å sjekke skatten min, men så leste jeg andre bloggere har holdt på i evighet for å komme inn uten hell. Jeg skal gjøre et forsøk, men hvis ikke så blåser jeg i det....  Selvangivelsen er vel snart under veis uansett.


Lone Kellermann - Se Venedig og dø

 • 22.03.2011, 00:54

Hehehe, sjekk ut Kim Larsen som Italiensk storsjarmør, wow wow wow!!

Jeg fikk blomster fra kollegene :o)

 • 21.03.2011, 23:44

Da jeg var på veg ned i kjelleren tidligere i ettermiddag, oppdaget jeg en fyr utenfor som leita seg igjennom ringeklokkene.  Åpna for han å spurte hvor han skulle, og han skulle til MEG... å så hadde han med en blomsterbukett til meg :o)  Det var fra kollegene mine :oDPå formiddagen fikk jeg tips om at Bøler Skole skal ha Loppemarked neste måned, og jeg ba om tlf nr så jeg kunne ringe dem å sjekke om de var interresert.  Noe jeg gjorde i ettermiddag, og de var veldig interressert faktisk. Hvem ville ikke være det når de får, spisebord og seks stoler, PC bord, to bokhyller, en CD hylle, en dagseng, bøker, lamper og masse forskjellige glass og service. De starter innsamlingen neste mandag, og jeg er kjempehappy for at ble kvitt alt sammen så raskt.

Jeg kontaktet glassmesteren i dag oxo, for å få en dato for når de kommer å glasser inn verandaen.  Kontaktpersonen min var ute på oppdrag, så damen jeg snakket med skulle forhøre seg med han å ta kontakt med meg igjen.  Jeg hadde jo håpet på at de skulle ringe tilbake i dag, men det har de desverre ikke gjort. Vel, det kommer en dag i morgen oxo :o)Jeg måtte en tur ned på Bryn i dag, og da stakk jeg nesen inn i Fotobutikken "bare" for å se.... HAHAHAHA!!!  Jeg gikk ut med et stativ til speilreflekskamera mitt, noe jeg har tenkt lenge på at jeg skulle kjøpe meg.  Har ikke hatt tid til å prøve det ut enda, men det blir nok mange anledninger til det.Pusene ligger godt på gjestesenga, og de sov så godt at de ikke gadd å se opp engang når jeg kom snikende med kamera.  Det skjer ikke ofte akkurat.  Tror ikke det blir lenge til jeg følger deres eksempel, kjenner at kroppen er sigen.

Først skal jeg se "Come dine with me" på BBC Lifestyle....  Jeg blir fortsatt, etter så mange progam, like overrasket over hvor "jævlig" engelskmenn kan være mot hverandre.  De eier ikke folkeskikk!!!!   Det er greit at man skal si meningen sin om hvordan maten smaker, men man behøver ikke være så neverdigende som noen av dem er.  Når de er sagt, så er det vel kanskje litt det som gjør det interressant :o)

Hva er det for en lyd???

 • 21.03.2011, 11:33

Jooooo, det er smeltevannet som fosser ned vannrenna fra taket.... For en hærlig lyd det er å sitte å lytte til at snøen smelter. Ute skinner solen fra en blå himmel, og gradestokken inne i den lune kroken hvor jeg bor er nå + 8,7 C.Man kan jo ikke holde seg inne når været er så flott, så jeg får slenge på meg å komme meg ut i det fine været.

De nye joggeskoene jeg kjøpte var gode på den vonde foten min, og støttet den godt opp. Vanligvis pleier jeg ikke å kunne bøye benet etter en sånn langtur, men ankelen i fin form og ganske så fornøyd kjenner jeg.

Da jeg våknet første gangen i dag lå Ronja nede ved bena mine, men jeg merket henne ikke før jeg snudde meg.  Da kom hun med en liten kurrelyd, bare for å si fra at hun lå der og hver så snill ikke spark så mye med beina, hehehe. Når jeg sa god morgen til henne så hun bare irritert tilbake på meg, og la seg ned for å sove litt til hehehe!!

Vinja er smårampete i dag, og når jeg snakker til henne så blir hun liksom litt fornærmet og bråsnur å løper i full fart rundt i heimen.  Så kommer hun tilbake etter en stund å stryker seg langs bena mine å mjauer, for å forvisse seg om at jeg egentlig ikke er sint på henne. Klarer jo ikke det lenge av gangen uansett, hehehe!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

Hvor god hukommelse har du som var barn/tenåring på 70-tallet???

 • 21.03.2011, 01:17

Jeg tror jeg holder på å bli sprø....  For en stund siden satt jeg og mimret med en venninne om snacks vi likte da vi var tenåringer på 70 tallet. 

Mitt favorittsnacks den gangen så ut som skjell, og kom i to varianter... den ene var i gul pose og var med bare salt. Så var det vinneren for meg som jeg mener var i en rød pose, og den hadde en spesiell krydderblanding som var så vanvittig god. Krydderet var ikke på utsiden av skjellet med på innsiden. Krydderet var så kraftig, ikke sterk at man ble fryktelig tørst.

Disse gode snacksene er selvfølgelig tatt ut av markedet for lenge, lenge siden... MEN, er det noen av dere som var barn eller tenåringer på den tiden som husker dette sprøde og gode snackset?? I så fall, hva det het og hvem var det som produserte det?? 

Det er så innmari irriterende å ikke komme på navnet..., håper noen kan hjelpe!!!

Hvor kom all energien fra???

 • 20.03.2011, 18:36

Jeg gikk en tur på over 2 timer i dag i det fine været...  Det var vår i luften, fuglene kvittret, solen skinte og det sildret vann fra den råtne snøen over alt.I bakgrunnen ligger Oppsal Sykehjem, og forgrunnen ligger den nye boligblokken. For inntil et år siden lå det et kozelig hagesenter på plassen.  Hele Oppsal senter skal pusses opp, men de krangler stadig om nye ting, så når de endelig planene er klare er ikke godt å si.Jeg glemte jo å kjøpe kjøttdeig til middagen i dag, så mens jeg alikevel var ute gikk jeg innom Storkiosken på Oppsal og kjøpte en pakke. Det var tydligvis flere enn jeg som hadde glemt noe, så de hadde mer enn nok å gjøre der. Det var rene rushtrafikken, hehehe!!Selv om jeg syntes at det er hærlig at det endelig har begynt å smelte, så er det ikke noe vakkert syn i veikantene. Snøen er helt sort, og det ligger masse søppel over alt.  Fatter ikke at folk må slippe fra seg tomme kartonger, og papir på bakken. Det er nok søppelkasser å kaste det i.Tidligere i vinter så isen ut som en frådende foss...  Det var skikkelig vakkert, men treg som jeg er så fikk jeg aldrig somlet meg dit for å ta bilde mens isen var på det fineste.Ikke vanskelig å se at disse nyperosene står like ved veikanten...  De er dekket av et tjukt lag med skitt fra alle bilene i hele vinter.  Det ser nesten ut som tjære..!!Når jeg kom til Esso stasjonen i Ytre Ringvei var jeg så kaffetørst at jeg orket ikke å gå et skritt lenger før jeg fikk meg en kopp. Kjente at jeg begynte å bli ganske sliten, så det var godt med en liten pause :o)

Når jeg kom hjem satte jeg i gang med middagen med en gang, og mens den sto å gjorde seg ferdig tok jeg frem støvsugeren og gikk over hele heimen.  Egentlig var jeg ganske stiv og støl i kroppen å ganske sliten, men alikevel hadde jeg en masse energi så støvsugingen gikk som en drøm den.  

For noen minutter siden ringte mammas eneste gjenlevende søster. Hun lurte på om hun og fetteren min kunne komme til neste søndag, og det var jo klart de kunne det.  Jeg har ikke sett dem siden tantes 85 års dag i september. De bor på Skarnes, og det tar ikke lange tiden å kjøre derfra til Oslo. 

Når jeg var innom Esso stasjonen i sta, kjøpte jeg meg verdens lekreste skolebrød...  Nå skal jeg brygge meg en god kopp kaffe og smake på det :o)

Ha en fortsatt fin kveld :o)

Jeg prøvde å ta bilde av månen, men.....

 • 20.03.2011, 11:48

Da jeg slå opp gluggene i dag, var det ikke av megselv...  Klokka var 10 og kirkeklokkene rett ovenfor dundret i vei, som det alltid gjør på søndag ved den tiden.  I dag gjorde det ikke noe, for jeg var våken å utvilt alikevel :o)


(Gml. bilde fra februar, det er like fint vær i dag...., men mindre snø og langt varmere)

Sola hadde allerede stått opp for lenge siden, og gradestokken viste + 5 C utenfor soveromsvinduet. Luften ute er nok ikke fult så varm, men med en varm jakke er det deilig alikevel.  Om litt skal jeg ta meg en liten tur ut med kamera å knipse noen bilder. Det går bare ikke ann å sitte inne i dette været...., støvsuging, støvtørking og gulvsvask får heller tas seinere i dag eller i morgen.

I natt før jeg skulle legge meg, dro jeg frem speilreflekskamera for å ta bilde av den fine månen.....  Var ikke mye liv i det kamera gitt, for dama hadde helt glemt å lade det...!!  Jeg tok frem det lille digitale kamera for å gjøre et forsøk med det, men det ble jo ikke det samme..... kom ikke nerme nok.Dette var det beste jeg klarte å få til når jeg zoomet inn, ikke mye å skryte av det...Da likte jeg dette bilde bedre, selv om det ikke kvalitetsmessig er bra. Er skikkelig suuur på megselv for at jeg glemte å lade det andre kamera :o(  Nå ja, det er ingen ide å irritere seg over det.... øyeblikket er allerede over!!!

Pusene sitter i vinduskarmen og snuser inn vårluften og det fine været....  Ronja så nettopp noen fugler oppe i skogen, og begynte å prate høyt å smatte...  De skulle hun nok gjerne ha lekt litt med :o)

Finværet roper på meg, så nå får jeg få på meg fillene å komme meg ut.

Ha en fortsatt flotters søndag :o)

Ruskenaksjonen har nå blitt avsluttet....

 • 20.03.2011, 01:07

I hele dag har jeg holdt på med å rydde hauger med bøker og annet rusk og rask, for å får orden på "kontoret". Tilslutt var alt ryddet og sortert, og bokhyllene vasket rene. I morgen skal jeg fare over med støvkluten i resten av heim, og for ikke å glemme gulvene. Etter at folk har trampet inn med sølete sko, så ser ikke de ut.Når jeg var ferdig med all ryddingen og vaskinen.... ja da var jeg skikkelig kjørt.  Orket ikke å begynne med noen middag, så jeg ringte like godt å bestilte en pizza fra Peppes.  Det er lenge siden jeg har bestilt pizza nå, men det var greit når alt jeg hadde av middag var dypfryst å ville ta en evighet å tine...., nei jeg har ikke micro!!!  De gangene jeg har bestilt tidligere har de ikke kommet før det har gått en time, som de sier som siste frist, så derfor var overraskelsen stor når en blid og hyggelig jente kom etter 30 minutter :o)Vinja har akkurat hatt kveldskozen sin...  Hun lå først ved siden av meg i sofaen, så var ikke det så godt lenger. Da krabbet hun godt opp å la seg til rette i armene mine, nesten oppunder haken.  Med et forben og bakben hengende ned sovnet hun godt inn mens hun malt fornøyd.  I går lå hun veldig lenge, men i kveld holdt det med bare 20 min. :o)

Anne ringte meg tidligere i kveld for å skravle litt.  Hun reiser til London i morgen sammen med broren, niesen og en venninne av henne. Jeg skulle egentlig ha vært med denne gangen, men av forskjellige årsaker kunne jeg ikke. Det får heller bli neste gang i stedet.

Nå kjenner jeg at det er på tide å krabbe under dyna...., og jeg sier herved GOD NATT :o)

Oh, what a beautiful morning, oh, what a beautiful day :o)

 • 19.03.2011, 11:06

Når jeg åpnet gluggene sånn 09:30 i dag å kikket ut, bredte et smil seg over min munn.  Der var himmelen blå og solen skinte så hærlig. I solveggen var det + 8 C, men selvsagt er det ikke så mye i luften.  At jeg hadde sovet dårlig i natt, eller nesten ikke, ble bare blåst bort....  Følte meg kvikk, utvilt og i utrolig godt humør...Frokosten er nå inntatt, og en rykende varm kopp kaffe står klar til å bli nydt før dagens gjøremål settes i gang. 

Helst burde jeg nok ha tatt meg en tur ut i den fine været, og gått en lang tur.....  Skal ikke gjøre det, for jeg vil bli ferdig med å få "kontoret" i orden. Akkurat nå ligger det 5 store hauger med bøker og andre papirer som må sorteres. En god den skal kastes...  Det er meldt fint vær i morgen oxo, og da er jeg ferdig med å rydde å kan gå ut i det fine været å koze meg.

Ronja har bestemt at det "nye kontoret" er hennes faste tilholdssted på natten :o)  I går kveld lå hun litt i vinduskarmen, men i natt da jeg var oppe hadde hun krøllet seg godt sammen å sov på kontorstolen min. Hun løftet ikke på hode engang da jeg kikket inn på henne. Har godt sovehjerte den damen gitt :o)

Ha en flotters dag :o)

For en fantastisk avsluttning på fredagen....

 • 19.03.2011, 10:51

Sliten, og ganske fornøyd satt jeg godt i sofakroken å småslumra i går kveld....  Så hørte jeg hallo-dama si at etter "Sporløst forsvunnet" får vi se en konsert med Kim Larsen og Kjukken.  Skal si madammen våkna opp gitt :o)Plutselig var jeg ikke sliten og trøtt lenger, og dama sang for full hals på alle låtene :o)  Vinja lå i fanget mitt, på rygg med bena i alle rettninger, å sov så godt.  Vanligvis er ikke pusene sånn veldig happy når mammen synger, men Vinja bare gløtta på øynene å fortsatte med å sove. Hun malte nesten i takt med Larsen, hehehe!!

Jeg hørte jo at de tingene han sa mellom sangene var akkurat de tingene ha sa når han hadde konsert her i fjor.  Det gjør ikke så mye, for musikken veier opp for det.  Blir aldrig lei av å høre "lune Larsen"....  Han har vært en favoritt hos fra Gasolin tiden.  Når han kommer til norge nå sommer, er jeg å finne ganske langt fram ved scenen å synger hjertlig med til låtene.

Omorganiseringen i heimen går mot slutten....

 • 18.03.2011, 22:02

Jeg hadde glemt at det gikk ann å bli sååååå sliten.....Etter å ha ryddet opp etter den tette vasken i går, gjorde jeg meg klar å dro ned til Oslo sentrum for å hente buksa mi hos Zizzi. Jeg spurte om de hadde flere i samme str, og det hadde de.... så jeg kjøpte like godt to sorte jeans. De hadde fått inn noen nye farger i cardigans, og jeg kjøpte en i lys rosa/gammelrosa egentlig. Så på en annen farge oxo, men ble plutselig usikker på om jeg hadde den fra før å kjøpte den ikke. Når jeg kom hjem så kikket jeg i klesskapet, og så at jeg ikke hadde den.

Jeg stakk samtidig innom Din Sko, og fikk tak i et par rimelige joggesko som var veldig gode på foten. Betalte 399,- for dem. Prøvde noen i sportsbutikken i går til en langt høyere pris, men de var ikke noe gode på føttene mine.

Når jeg kom hjem satte jeg i gang å gjøre klart til at skrivebordet skulle flyttes i kveld. Etterpå fortsatte jeg på neste rom å gjorde plass til der skrivebordet skulle stå.  Anne og Sven Erik var her i ettermiddag å hjalp meg med å flytte spisebordet til kjelleren og skrivebordet inn på lille rommet.    Nå har jeg akkurat satt på plass PC, printer og scanner å ordnet litt.  Det høres ikke ut som om jeg har gjort så mye, men jeg har ikke satt baken ned i sofaen før nå nyling..... DET VAR GODT!!!Tror vel ikke at klokka kommer til å bli så veldig mye i kveld innen jeg drar dyna godt rundt meg slukker lyset.  Jeg sov jo veldig godt i natt, og har store forhåpninger til at jeg skal gjøre det denne natten oxo. Tror kanskje det som har vært problemet den siste uken er at jeg er utvilt i kroppen, og da blir jeg jo ikke trøtt.  Konklusjonen er jo at man har godt av å slite litt innimellom, både kropslig og mentalt :o)

Å med det synker damen godt tilbake i sofaen for å nyte resten av tv-kvelden :o)

Det var da ikke dette jeg bestilte, vel??

 • 18.03.2011, 10:25

Når jeg slo opp gluggene å så ut datt haka et par hakk, for der snødde det digre putevar.  Jeg bestilte jo sol og varmegrader, og i flg yr.no så skulle det bli det oxo :o)  Det er noe dritt, for jeg må ut og ned til byen for å hente buksene mine.  Zizzi på Gunnerius hadde endelig fått sorte jeans i min str og benlengde, jeg jublet når de sendte meg en melding i går ettermiddag :o)

Vasken hadde heldigvis åpnet seg i løpet av natten, så det var bare å skylle og vaske vekk skitt som hadde kommet opp til morran i dag.  Oppvasken sto så pent å ventet på meg, og jeg forta meg å ta den med en gang.  Vinja kom å stakk nesen ned i vasken for å se om det boblet like spennende i dag, noe det selvfølge ikke gjorde, hehehe!!  Hun kasta seg over såpeskummet i stedet, for det var oxo veldig spennende :o)

Anne ringte meg mens jeg sto med såpeskum langt oppover armene, for å si at hun og Sven Erik kom etter at de hadde spist og slappet av litt.  Det passet egentlig ganske fint, for da rekker jeg å rydde unna å gjøre det klart til de kommer. På den måten blir vi ferdig mye fortere. Skal bli så deilig endelig bli ferdig :o)

Nå må jeg se å få gjort meg ferdig sånn at jeg kommer til byen....!!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

Månen blir enorm på lørdag

 • 18.03.2011, 00:17

Tekst:

Lørdag har du sjansen til å se den største månen på 20 år. Da er nemlig månen uvanlig nærme jorden. Om du syntes fullmånene i januar og februar var flotte, så vil månen virke enda større denne gangen.

Fullmånen 19. mars blir den største på mange år og vi må vente til 14. november 2016 for å få en fullmåne som er hårfint større, sier astronom Knut Jørgen Røed Ødegaard til storm.no.

Kommende lørdag vil vår følgesvenn i rommet være 356.577 kilometer unna jordkloden, ifølge forskning.no. Det høres kanskje langt nok ut, men det er 10.000 kilometer nærmere enn den var for to måneder siden, og 50.000 kilometer nærmere enn når den er lengst unna oss.

Springflo på kysten

Dette får også konsekvenser for tidevannet. Den store tidevannskraften vil føre til stor springflo med større forskjell på flo og fjøre enn vanlig. På norskekysten fra Stavanger og nordover kommer største springflo vanligvis 1-2 døgn etter fullmåne.

Den uvanlige store månen får dommedagsprofeter til å frykte kaos på jorden. Ifølge konspirasjonsteoretikerne har man tidligere fått en rekke naturkatastrofer, som vulkanutbrudd og jordskjelv, etter at månen har passert nær planeten vår.

-Ingen dommedag

Ola Karlsson, astronom ved Universitet i Uppsala i Sverige, mener derimot at vi ikke har noe å bekymre oss for.

- Tidevannet styres jo av månen. Om vi skulle merke noe er det i så fall et litt kraftigere tidevann, sier han til Dagens Nyheter.

Det er heller ingen grunn til å frykte at månen vil kollidere med Jorden, til tross for sin nære avstand. Månen vil altså ikke vokse seg større, men bare komme nærmere Jorden.

Den uvanlige kombinasjonen av at månen er så nær jorda, samt at det er fullmåne, gjør at den kommer til å bli et yndet fotoobjekt. Er det klarvær der du bor, og det er det store muligheter for i hele østlandsområdet, bør du løfte blikket mot himmelen og nyte synet. Send gjerne ditt bilde til ABC Nyheter.

Min private ruskenaksjon er snart i boks....

 • 17.03.2011, 23:46

Jeg har virkelig jobbet i dag, og er dødssliten... Nakken, armene og kjevemusklene min er skikkelig sure på meg, så det blir vel en IBUX før jeg legger meg tenker jeg!! Det meste av samlingen med griser og litt annet nips er pakket ned i oppbevaringsboksene, og satt ned i kjelleren.


De store bokhyllene mine var veldig tunge, og jeg tenkte at Anne og jeg kom til å få kjempeproblemer med å få de ned i kjelleren. Derfor tok jeg like godt å demonterte de to..., da klarte jeg å få de ned selv.

Når jeg snakket med Anne i kveld, så lurte hun på om vi to klarte å få ned spisebordet alene, og det sa jeg at det trodde jeg. Det er ganske lett, men ikke så letthånderlig å få rundt rekkverket... alikevel tror jeg at det skal gå greit.  Skrivebordet er såpass digert at det er vi nødt til å legge ned å skru av bena for å få ut av soverommet, og inn på det andre rommet.  Med de dårlige armene mine nå klarer jeg ikke engang å velte det rundt, og må ha hjelp.  Vi prøver å  fixe det selv, og går ikke det kommer Sven Erik hit etter jobben å hjelper oss.

Skal bli så deilig å få det digre skrivebordet ut av soverommet mitt....  Endelig kan jeg få lagt nytt gulv, tapetsere veggene i en lun fin farge, og kjøpe meg en ny og større seng.  Jeg har ikke hatt et ordentlig soverom de siste årene, men nå.... :o)

Helgen kommer til å gå med til å flytte rundt i de gjenværende bokhyllene for å få plassert alt mer hensiktsmessig.  Skal ikke stresse, bare ta det forsikig.

Nå er det på tide å vile en sliten kropp kjenner jeg :-o jesp!!!

Kjøkkenet er NO GO sone i kveld!!!

 • 17.03.2011, 22:40

Vasken er pottetett igjen....  Nå har jeg vært så flink til ikke å tømme fett, skylle matrester og annen dritt der, og jeg trodde at den ville holde seg åpen litt lenger, puh!!   Har tømt oppi en haug med PLUMBO så jeg håper det løsner innen jeg skal legge meg... ellers må kjøkkenet var NO GO sone til i morgen.


Jeg har flyttet vann- og matskålen til pusene ut i entreen så lenge.  Vinja skulle jo selvsagt oppi vasken for å undersøke det hvite skummet som boblet så spennende.  Det lignet litt på såpeskum, som hun vanligvis får lov til å leke med når jeg vasker opp.  Dette skummet fikk hun definitivt ikke leke med. Begge pusene ble litt sure da jeg løftet dem ut i entreen, men når de så at mat og vann var på plass så var det ganske greit alikevel :o)

I dag blir nok en ruskenaksjon.....

 • 17.03.2011, 11:59

Etter å ha utsatt ryddingen på det lille rommet i flere dager, er det på tide å ta fatt igjen.  Jeg er nødt til å få frigjort 2 bokhyller for ting i dag, sånn at jeg kan få hjelp til å bære de ned i kjelleren. Sånn som armene og nakken er nå kan jeg ikke sette i gang med sånne oppdrag selv.Det er ikke så ille som dette her, men alikevel mer enn nok å ta tak i.  Desto fortere jeg starter, desto forere er jeg ferdig. Det som tar lengst tid er å pakke inn de sarteste tingene i bobleplast....

Ute er det overskyet, og - 2,6 C så det blir dårlig med snøsmelting :o(  Kunne det nå endelig bli mer mildvær så våren kan komme godt i gang. Det hadde så smått begynt å smelte unna i blomsterbeddet, men med minusgrader skjer det ikke så mye.

Sjefen sendte meg melding på morningen for å høre om det passet for meg å være med ut å spise middag, onsdag 23.03. Dette er noe vi skulle ha gjort i begynnelsen av januar, men vi ville ha med alle sammen... noe som ikke har vært så enkelt. Nå endelig har man klart å finne en dag som passet for alle sammen.  Sivert har snakket så varmt om maten på DINNER, og hadde så lyst at vi skulle gå dit.  Jeg har aldrig vært der, men maten høres spennende ut så jeg gleder meg virkelig.

Ha en fortsatt fin dag videre :o)

Det gikk litt penger i dag oxo.......!!!!

 • 16.03.2011, 21:59

Måtte tidlig opp i dag oxo, for å komme meg til fysioterapitimen...  Med hånda på hjerte så må jeg innrømme at jeg gruet meg litt, for jeg hadde veldig vondt og var stiv.  Musklene rundt skulderbladene var skikkelig såre, og jeg trodde at det skulle bli det verste området å behandle. Det var det ikke, for Jan Vidar fant et par andre ganske raskt som var mye verre...!!!

Etter behandlingen ringte jeg til Anne for å høre om hun hadde tid og lyst til å bli med opp på Lambertseter senter en tur.  Det hadde hun, og vi bestemte at vi skulle spise lunch hjemme hos meg innen vi dro. Måtte le av Vinja, for hun lå lenge å lurte på Anne før hun turte å komme ut på kjøkkenet. Hun måtte forvisse seg om at hun ikke hadde med seg klotanga innen hun kom for å hilse. Da hun var sikker på at det ikke var noe farlig, så kom hun å da skulle hun ha masse koz :o)

Jeg hadde jo egentlig ikke tenkt til å handle noe i dag, men.....Jeg har jo en cherry (lilla) Mango klokke fra før, men da vi kom forbi montrene hos Bjørklund fikk jeg se den røde.  Hadde litt lyst på den, og endte jo opp med å kjøpe den.  Anne falt for en mintgrønn med stener som hun kjøpte seg. Kunne godt ha tenkt den modellen, men den hadde de ikke i rødt.

Hos Claes Olsson kjøpte jeg meg en ny tursekk, og en verktøykasse + litt verktøy til å ha i bilen. Jeg har en tur sekk fra før men den er så stor, og er veldig tung allerede før jeg putter noe oppi.  Den jeg kjøpte var mindre, og lettere.

Anne skulle være borte på Furuset ved 15 tiden, og siden vi hadde litt tid til overs dro vi innom Bryn senteret oxo. Der skulle jeg egentlig ikke kjøpe noe, men hos KaphAhl kjøpte jeg litt nytt undertøy. Trengte det etter at jeg hadde hatt en ruskenaksjon i undertøysskuffen for litt siden.Det ble en ny jakke i imitert skinn..., den er såpass varm at jeg kan faktisk bruke den allerede nå med en litt tjukkere jakke under.

Når jeg kjørte hjem fra Furuset dro jeg en kjapp tur innom Jysk, for å se om de hadde noen hånklær til badet i spennende farger.  De holdt på å pakke ut, så det var kaos og jeg fant ut at jeg drar tilbake en dag seinere. Kom alikevl ikke tomhendt ut, hehe.  Det ble to nye stolputer i burgunder til kjøkkenet :o)

I morgen skal jeg holde meg inne for å rydde og pakke bort saker og ting....  Det tror jeg bankontoen min er veldig glad for :o)

Ha en fortsatt fin kveld :o)

Hos Ivar og Marit det meste av dagen......

 • 15.03.2011, 20:03

Da jeg ramla ut av senga til morran skinte sola allerede, og det var varmegrader i solveggen.  Jeg kjente at humøret steg flere grader med en gang.  Det hadde nok vært kuldegrader i natt, for alt vannet som rant igjennom gården hadde frosset.  Så det ikke med en gang, og jeg tok en aldrig så liten salto i det jeg skulle gå ut av bilen for å låse garasjen.  Klarte heldigvis å holde meg fast i bilen..., ellers hadde jeg ramle rett på baken, hehehe... for et syn det hadde vært :o)Det meste av dagen har jeg vært på Fetsund hos Ivar og Marit...  Vi har snakket om at jeg skulle komme å besøke dem så lenge, men det har aldrig blitt noe av.  Siden jeg er hjemme på dagen, bestemte vi at jeg skulle komme på formiddagen.  Det var ikke meg i mot, for da har jeg resten av kvelden fri til å slappe av.  Var spent på hvordan bakken opp til dem var..., for det kan være en utfordring å komme opp på glatta.  Heldigvis var det ikke blankpolert, så jeg kom opp uten noen proglemer.Jeg hadde nok en dårlig natt, og sov omtrent ingenting.....  Sist gang jeg så på klokka var den 04:45, og så vidt jeg vet så har jeg ikke sovet i det hele tatt før det.  Jeg kjenner at jeg har lyst til å legge meg alt nå, men det skjer ikke.... da blir det nok en våkenatt.  Skal tvinge meg til å holde meg våken i noen timer enda, så kanskje jeg får meg får sove lenge og er utvilt i morgen.

Pusene har blitt bortskjemte med at mor har vært mye hjemme, og i dag var a borte hele dagen...!!!  Når jeg kom hjem ble det en voldsom mjauekonsert, og det måtte kozes veldig mye.  Vinja lot meg ikke forsvinne ut av synet et øyeblikk, da kom hun løpende for å sjekk at jeg ikke gikk noen steder. Etter en laaaaaaang koz og klø sesjon begynte det å hjelpe.  Nå har begge to lagt seg til å sove noen timer, så da er det veldig stille og rolig i heimen en stund :o)

Ha en fortsatt fin kveld!!

Har vært på farten hele dagen....

 • 14.03.2011, 21:31

Var tidlig oppe i dag for å går til fysioterapeuten...  Fy katta så trøtt jeg var, og jeg måtte bare tvinge meg ut av senga for å komme i gang.  Jeg sov så dårlig i natt... bare 3 timer tilsammen, og det er altfor lite vøttø!!

Fysioterapeuten var ikke altfor brutal med meg i dag, og avsluttet med 10 minutter med en skikkelig varm og god varmepakning. Jeg tror jeg sovna med en gang, og skvatt himmelhøyt når han kom inn igjen å snakket til meg.  Han ga meg noen nye øvelser jeg skal gjøre hjemme i tillegg til de jeg allerede har fått.  Selv om jeg fortsatt er veldig stiv og sår i nakken kjenner jeg en gnutta med bedring, og det gjør noe med humøret... det stiger i gradene :o)

Jeg dro ned på Bryn Senteret og Claes Ohlsson for å se om de hadde fått bobleplast, men det hadde det ikke. Kom da på at de har jo det borte på Staples, og satte nesen dit.  Først kunne jeg bare se noen gigantiske ruller, men syntes at det ble litt vel mye... men så fant jeg noen mindre som passet bedre. 

(C)hud/pvc JA11 black

Etterpå dro jeg bort til A-møbler som ligger like ved Staples, for å høre om det var mulig å få tak i maken 3-seter som den jeg har i 2-seter.  Det var jo Anne som opprinnelig kjøpte sofaen til segselv for litt over 2 år siden, så jeg hadde ikke så store forhåpninger om å få tak i maken.... MEN JEG FIKK DET :o)  Jeg bestilte den, og får den om 5 - 6 uker.  Min sofa er ikke 100% lik bilde, men ganske i nærhetn.  Var kjempefornøyd med megselv da jeg dro hjem... endelig :o)Var innom blomsterbutikken og kjøpte meg to Orkideér med potter til.  En beholdt jeg selv sammen med en lille glasspotte, den andre fikk naboen min. Hennes potte var lys gul.  Hun hadde bursdag i februar, men da var de i solen og varmens rike. Da de kom hjem hadde jeg glemt dagen. Kom først på det igjen i går da jeg gikk igjennom filofaxen min.  Hun ble jo så glad for den, og mente jo selvfølgelig at jeg ikke skulle ha kjøpt noen ting.  Selvfølgelig skulle jeg det... de husker jo alltid på min dag!!

Kattene undersøkte den med en gang, og Ronja MÅ JO BARE TYGGE PÅ BLADENE.  Sånn er det på alle plantene mine, tyggemerker fra pus.....!!!

Når jeg endelig kom hjem å satt meg, kjente jeg at kroppen ikke hadde så veldig mye igjen å gi.  Slang meg ned på sofaen og sovna med en gang, hehe... Ikke lenge etter bråvåkna jeg av at Vinja kom tråkkende oppover kroppen min å la seg godt tilrette på magen min tilslutt.  Hun måtte jo trampe litt her og der innen hun fant den mykeste plassen, hehehe!!!  Det tok ikke lang tid inne vi sovna begge to.Nå skal jeg få med meg resten av 71 grader Nord Norges tøffeste kjendis...  Alltid spennende å se på andre mennesker slite seg helt ut....!!

Ha en fortsatt fin mandags kveld!!

Ruskenaksjonen i hyllene mine har startet....

 • 13.03.2011, 20:54

I forbindelse med at hele leieligheten skal pusset opp, så er jeg nødt til å frigjøre litt plass. Ingen grunn til å utsette det noe lenger, så i dag begynte jeg med alle cd'ene mine.  Jeg fikk alfabetisert dem, og deretter satt de inn i permer. Plastcoveret gikk i søppla. Jeg viste at jeg hadde mange, men jisses at det var så mange var jeg ikke klar over.

Piggin' 14333 - It's A Piggin' Mad World!
Det tok meg hele dagen å bli ferdig, og jeg fikk frigjort 2,5 hylle i bokhylla + hele cdracken min.  Musikk jeg ikke har hørt på i flere år, og som jeg knapt viste at jeg eide har jeg pakket bort å skal gis bort. Jeg trenger en perm til, for jeg skal gjøre det samme med DVD'ene mine oxo.  Har ikke så mange av dem, så det holder med en perm.

I går kjøpte jeg et par plast oppbevaringsbokser, som jeg har tenkt å pakke bort det meste av grise-samlingen min i dem. Jeg har ikke plass til den, og så har vel entusiasmen for samlingen avtatt med årene.  Jeg skal beholde noen få, som har litt spesiell betydning de andre flytter opp på loftet.

Piggin' 14317 - Piggin' Girls Night Out Piggin' 14323 - You can Piggin' Do It!
Jeg bare digger disse figurene, men jeg har bare noen få....  Man kan ikke få kjøpt dem i butikken her hjemme, kun på nett fra England.

Armene mine har holdt tålig bra for dagens rydde aksjon, og tar jeg det med ro skal det gå bra i morgen oxo.  Skal til fysioterapeuten på morningen, og kommer helt klart til å føle meg sliten og sår etter behandlingen.

Endelig ble bilen reeeeeen...!

 • 12.03.2011, 20:26

Nå har jeg gått rundt å sagt i lange leiter at jeg skulle vaske bilen, men jeg har jo ikke fått gjort det. Årsaken er jo at når jeg har hatt muligheten, så har det vært for kaldt.  I dag har det jo vært en fantastisk flott dag med sol og varmegrader, og det siste jeg gjorde før jeg dro hjem var å dra innom bensinstasjonen og vaske bilen.

FØR VASK:


ETTER VASK:


Nå jeg ser på førbildet så ser ikke bilen så ille ut der som den i virkeligheten var.  Med de grisete veiene vi har her i Oslo, så blir den ikke rein veldig lenge tenker jeg, hehehe.  Etter at jeg hadde fått vasket den oppdaget jeg at noe hadde smelt bildøra si inn i min..., en lys bil.  Hvorfor i hæ... kan ikke folk være mer forsikig??I går kveld gikk det endelig hull på blemma på brannsåret, og det har vært litt sårt å komme borti i dag. Alikevel har jeg ventet på at den skulle slippe, for da kan det endelig begynne å leges å bli bra igjen.

Dro en kjapp tur til Oslo sentrum i dag for å shoppe inn litt makeup, bodylotion, og dusjsåpe... Jeg får ikke tak i det merke her oppe hvor i høyden. Dro en liten tur oppom dyrebutikken på Oslo City for å kjøpe litt mer våtfór til pusene. Jeg har noe skapet, men de er tydeligvis lei det å vil ikke spise det.  Kjøpte de små boksene med tunfisk som de er glad i, og for første gang på mange dager spiste de faktisk opp middagen sin.  Før jeg dro opp å vasket bilen var jeg en speedy goncales tur innom Claes Ohlsson på Bryn, og kjøpte to store plastoppbevaringsbokser.

Kjente at armene og nakken min ikke var så veldig happy når jeg kom hjem... det ble nok litt for tungt i dag!  Resten av kvelden skal jeg koze meg med tv'n i sofakroken!!

Jisses for en lukt....!!!

 • 12.03.2011, 19:53

Siden i går har jeg lagt merke til en forferdelig lukt ute på kjøkkenet, men jeg har ikke klart å finne ut hvor den kom fra. Til tross for at jeg har flydd rundt å sniffa for å finne det ut.  Når jeg kom hjem i dag tenkte jeg, nok er nok...  Etter en 20 min etterforskning klarte jeg tilslutt å finne ut hva det var...En pose med pærer og bananer lå i en metallkurv nede i matskapet, men jeg så den ikke for jeg hadde klart å legge noe oppå. Pærene og bananene hadde jo mer eller mindre gått i oppløsning, men det var ikke det verste. Neida, posen de lå i hadde jo ikke klart å holde på vesken så den hadde rent utover hele skaphylla. Ikke noe annet å gjøre enn å dra fram skurefilla da. Pusene syntes jo dette var spennende å skulle absolutt inn i det grisete skapet....

SOL...SOL...SOL...SOL!!!

 • 12.03.2011, 10:25

For et vær å våkne til da... blå himmel, sol og - 0,1 C.På toppen av det våknet jeg av megselv kl 08:30, og følte meg ganske utvilt.  Sånn var det i går oxo, og det er ikke noe som har skjedd på ganske lenge.  Jeg har sovet godt de siste to nettene, og kjenner at jeg har mer energi til å ta fatt i ting.

Det er så fint vær at jeg skal ta meg en liten tur ut om ikke så lenge, og siden det er såpass varmt i været skal jeg jammen få vasket bilen min...  Skulle ha gjort det for lenge siden, men da jeg har hatt anledning har det vært så kaldt at jeg har ikke har villet gjøre det.

I går var jeg hos legen til kontroll, og ble sykemeldt 100% frem til 4. april... Det var ikke akkurat det festligste å fortelle på jobben, men jeg trenger den tiden til å komme meg ordentlig på beina igjen. Vet ikke hvor mange behandlinger Jan Vidar legger opp i uka, men jeg tenker at det iallefall blir 2 stykker.  Etter behandlingene blir man veldig sliten, og da trenger jeg å slappe av.  Sist gang jeg var hos legen målte han blodtrykket mitt, som var for høyt...  Da han målte det i går, hadde det gått ned endel....puh, så lettet jeg var.

Traff en gammel venninne hos legen, og etterpå dro vi opp på Lambertseter senter en tur. Hun skulle hente noen gardiner, og etterpå slang vi oss ned over en kopp kaffe å skravla bort en time tenker jeg :o) Jeg hadde ikke vært deroppe etter at senteret ble ferdig bygget om, så det var artig å se hvordan det var blitt.  Må nok ha en dag til for å få orientere meg og søymfare alle butikkene, hehehe.

Car Accident Collision Clip Art

Anne ringte meg her om kvelden å fortale at broren hennes hadde krasjet bilen deres.  Hun var litt frustrert, og lurte på om jeg kunne kjøre dem ut for å handle i går.  Kanskje ikke det første jeg ville ha tenkt på samme kvelden, men men..!  Det var han sin skyld da han ikke hadde hoverholdt vikeplikten, men det var heldigvis bare materielle skader.

Etter at Anne hadde fått summet seg litt, og sjekket forsikringspapirene sine fant hun ut at hun hadde leiebilavtale. Derfor kjørte jeg dem opp til Avis på Ryen for å hente en leiebil i går ettermiddag. De har bilen frem til de skal reise til London, og da kan de bare levere nøklene hos Avis på Gardermoen.  Bilen deres blir ferdig mens de er borte, så jeg lovet å komme å hente dem uka etterpå. De har gjort mange tjenester for meg, så den gjentjenesten syntes jeg det var naturlig å gjøre :o)

På tide å slå av PC'n og komme i gang...., gjør jeg det ikke nå blir jeg sittende her til det nesten er for sent å gå ut :o)

Ha en fortsatt fin dag :o)

Nå skulle jeg akkurat til å si at, i dag snør det ikke... yeah right!!!

 • 10.03.2011, 13:19

Snøen laver ned igjen, ikke like ille som i går,  men det er da iallefall ikke kaldt.... + 0,6 C.Vaktmesteren var nettopp her å hang opp igjen gardinbrettet, så nå skal jeg bare drikke kaffekoppen min å så skal jeg henge opp igjen gardinene mine. Deretter er det bare å krysse fingrene for at RONJA holder seg unna.

Vinja fløy å gjemte seg med en gang det ringte på døra, og hun ville ikke komme frem igjen før jeg gikk å lette etter henne. Da hadde hun gjemt seg bak PC'n, og under hylla.  Det tok litt tid innen jeg så henne, men med masse koz så ble alt bra igjen. Hun kommer nok til å være litt mistenksom en stund, men så går det over igjen.

Jeg sa tidligere at jeg skulle potte om noen planter, men pga av brannsåret har jeg ikke fått gjort det enda.  Kom plutselig på at jeg hadde noen engangshandsker i skapet, så ser det ut til at jeg kan få det unna i dag alikevel. Noen av dem trenger virkelig nye potter, og andre bare mer jord. Ikke mye vår utenfor, men man kan jo alltids dagdrømme om bedre vær :o)

Ha en fortsatt fin dag :o)

Matlaging kan være skadelig....!!!

 • 09.03.2011, 22:46

I går kjøpte jeg en Grandis med kjøtt og løk + extra ost, som ble middag..., hmmm  Da jeg hadde skjært den opp og skulle legge en bit på talerkenen så klarte jeg å miste den over venstre hånda mi.  Under ostelokken var det kokende tomatsaus, og den rant over tommelen min.  Det gjorde så vondt at det kan ikke beskrives..., og selv om jeg var rask til å skylle hånda i kaldt vann gikk det ikke så bra...Sjekk ut den blemma....  Det syntes ikke så godt på bilde, men tommelen er ganske rød og sår.  Har mest lyst til å stikk hull på dritten, men det skal man ikke gjøre så det er vel best å la være. Blir vel borte av segselv tilslutt.

Snøen lavet ned samtidig som det tordnet, det har jeg aldrig opplevd før...!!

 • 09.03.2011, 17:57

Trodde ikke helt det jeg hørte da snøværet sto på som verst i sta...., men jo da... det tordna samtidig. Jeg har lest om at det er mulig, men aldrig opplevd det selv... artig!!

Fikk innstallert den nye Epson V330 Photo scanneren i sta, og da måtte jeg jo selvfølgelig prøve den på noen gamle bilder. Var jo spent på hva slags kvalitet det ble på bildene når jeg scannet, og jeg syntes egentlig at det ble ganske bra...


Pittbulljedda sjøl en gang på 70-tallet.


Pittbulljedda med sin favoritt bil på 80-tallet...., som sikkert er rusta helt bort for lenge siden!!


Pittbuljedda og pappan den gangen man bare hadde svart/hvit bilder. Vi nusser ikke, men spiller munnspill på hver vår side :o)


Pittbulljedda med pappan... hun likte når han tok fram trekkspillet, og dansa rundt å sang :o)


Sånn så det ut rundt verandaen våres da mamma levde...  Damen hadde grønne fingre, og det var alltid så flott. Etter at vi fikk nye verandaer er det desverre ikke mulighet til å ha så stort blomsterbedd... synd!!

Akkurat i det jeg skulle begynne med litt middag ringte KAJ for å høre hvordan det sto til.  Hun hadde så mye å fortelle, og det var så kozelig at hun ringte.  Har savna og skravle med henne :o))  Vet ikke hvem av oss som hardest anngrepet av munndiaré, men det er ikke store forskjellen, hehehe!!!

Før jeg helt glemmer å spise, er det vel på tide å komme seg på kjøkkenet for å lage litt middag!!

Ha en fortsatt fin ettermiddag og kveld :o)

Roen har pånytt senket seg, etter gårsdagens leven....

 • 09.03.2011, 12:23

Kattene var veldig rare i går kveld, og gikk rundt å snuste å kikka i alle rom...  de var nok ikke sikre på om det var noen som lurte på dem med klotanga tenker jeg...  Nå er all uroen lagt seg, og de er tilbake til sitt vante rampete jeg.  De løper etter hverandre og småsloss :o)Det viles litt oxo fra tid til annen, og da syntes Vinja det kan være greit å ligge på hylla over PC'n å se på hva jeg driver med, og kanskje få seg en liten lur...!!!Ronja er jo vanligvis ikke så happy for å bli tatt bilde av, men når det henger noe å dingler ned fra kamera som hun kan jakte på er det utrolig hvor mange bilder jeg kan ta av henne, uten at hun snur seg unna :o)Ute er det varmegrader + 0,5 C, snøslaps og elendighet. Det blåste ganske kraftig i går på dagen, men det løyet utover kvelden. Nå ser det ut til at det begynner å ta seg opp igjen, men det var vel meldt oxo.  Jeg er så dritt lei snøen nå at jeg var ikke så happy når jeg så hva slags vær det var ute...  Glad jeg slipper å gå ut.  Jeg kjøpte blomsterjord i går, og jeg tenkte at jeg skulle potte om noen planter som har vokst seg for store til de de står i nå.  Hehehe, får vel hjelp av to pelsdotter tenker jeg, de syntes det er så gøy å hjelpe mammen med sånne syssler.Sånn hang gardinbrettet etter at RONJA hadde vært der oppe å spasert....

Jeg fikk den nye scanneren min i går, så nå skal jeg koble og innstallere prgrammet.  Man får krysse fingrene for at det ikke oppstår noe problemer, og at alt går som det skal :o)

Ha en fortsatt fin dag :o)

Å jisses for et leven det ble.......

 • 08.03.2011, 23:43

Jeg satt å ventet på at vaktmesteren skulle komme å hjelpe meg med gardinbrettet, helt til jeg måtte dra ut kl 15. Han dukket ikke opp, og ikke ringte han meg heller....  Jeg kunne selvsagt ha ringt han, men jeg gadd bare ikke.  I stedet ringte jeg til Anne å spurte om hun og Sven Erik kunne stikke nedom en tur å hjelpe meg, noe de gjorde.

Sven Erik hadde ikke tatt med noen drill, så vi fikk ikke hengt brettet opp igjen.... men det viktigste var egentlig å få det ned sånn at det ikke datt ned på kattene eller noe annet som kunne gå i stykker.  Det satt ikke så veldig godt, for Sven Erik var så vidt borti skruen med skrutrekkeren da det løsnet, puh!!!  Jeg får prøve å få tak i vaktmesteren igjen i morgen for å få han til å sette det opp for meg igjen......

Angry Tiger

Anne hadde tatt med seg klotanga for at vi skulle få klippet klørne på kattene....   Det gikk nok ikke helt som hun hadde forestilt seg..!!  Forrige gang sleit vi litt når hun og jeg gjorde det, men kattene var rimelig rolig.  Denne gangen mente hun at det kanskje skulle gå lettere hvis hun og Sven Erik tok det..., de pleier å klippe Felix sine klør uten altfor store problemer.  Jeg satte meg i stua så lenge, og hørte hvor fly forbanna Ronja var.... Hun var rasende og skreik høyt... men klørne ble klippet. Hun satte inn en fulltreffer på Sven Erik like før de var ferdig.  Så var det Vinja sin tur.... hjelpe meg sier jeg bare!!  Hvis Ronja var rasende så var Vinja 300 ganger verre, men oxo redd. De klarte bare å klippe klørne på den ene poten.  Da hadde hun tisset ned Sven Erik, og klort han så fælt at han så ikke ut...  Det så ut som et blodbad på kjøkkenet.

Når jeg sitter her å tenker på hva som skjedde i kveld, så tror jeg at dette kunne ha gått bedre hvis de hadde latt kattene få litt mere tid til å godta dem før de satte i gang.  Spesielt Vinja... hun er veldig skeptisk til folk som kommer på besøk å gjemmer seg.  Etter stund tar nysgjerrigheten overhånd å hun kommer for å hilse, og som regel ender det med at hun ligger i fanget og kozer. Noen spør sikkert hvorfor jeg ikke gjør det selv, men jeg klarer desverre ikke å holde dem samtidig som jeg klipper... derfor må jeg ha hjelp.

Nå har de roet seg, men det tok en stund....  Jeg får litt gnagende samvittighet jeg da for å ha utsatt dem for dette her :o(

Katter til besvær......

 • 08.03.2011, 10:45

Jeg oppdaget det ikke med en gang jeg kom hjem, men da jeg skulle sette på lampa i vinduet... ja, da så jeg at noe ikke var som det skulle. Gardinbrettet hang så vidt fast i veggen...  Jeg skjønte jo hva som hadde skjedd med en gang... RONJA.  Hun kommer seg opp på bokhylla, så hopper hun over på gardinbrettet å spaserer over til andre bokhylla....  Problemet er bare at det er ikke designet for å holde en katt på over 4 kg...  Det har gått bra de andre gangene, men ikke i går. På gardinkappa kunne jeg se spor etter katteklør, så det var tydelig at hun har ramlet og forsøkt å få tak i gardinen. Huff, er det ikke det ene...

Det var sikkert ganske komisk å se på, og hadde vært fint å kapre på film....

Ringte til vaktmesteren til morran, og han skulle komme etter at han hadde spist lunch for å se om det gikk å feste det igjen. Det må uansett ned, for hvor lenge det henger som det gjør før det ramler ned er ikke godt å si. Håper at vi får hengt det opp igjen, ellers må jeg ut å kjøpe noe nytt å henge gardinene mine i.....

Jeg må se å få ryddet unna inne på rommet sånn at vi kommer til med stiger og stoler...

Shopping på Strømmen og Lørenskog storsenter......

 • 07.03.2011, 19:23

Dagen startet ikke så veldig bra...., jeg sov fryktelig dårlig i natt noe som resulterte i at jeg var dødstrøtt når klokka ringte til morran.  Jeg følte nesten at jeg akkurat hadde lukket øynene da levenet startet.

Jeg hadde time hos fysioputten kl 09:30, og jeg håpet at han ville være snill med meg i dag, men nei da!!  Han påsto at han ikke var så brutal i dag, men fra der jeg lå kjentes det ikke sånn ut.  Var helt ør i hode når vi var ferdig.  Regnet med at jeg skulle ha en time til denne uka, men gutten skulle på skiferie med familien så neste time blir først på mandag om en uke.  Fikk endel øvelser som jeg skulle gjøre...., som hjemmelekse.

Da jeg kom hjem ringte sjefen for å høre hvordan det sto til med meg.  Jeg syntes kanskje det var litt rart at hun ikke hadde ringt før, men sånn var det nå.  Fortalte hvordan jeg hadde det, og sa at jeg nok regnet med at jeg kom til å være sykemeldt noen uker til (100%), før jeg ville prøve å jobbe litt igjen.  Før vi la på, fortalte hun at en kollegene hadde mistet faren sin i natt. Han har vært veldig syk lenge så det var ingen overraskelse, men det er jo trist alikevel.

Jeg hadde avtalt med Anne at jeg skulle hente henne på jobben, for så å dra bort på Strømmen. Hun spurte om jeg kunne svippe innom frisørdamen sånn at hun fikk klippet seg i dag, og det var jo greit.... jeg hadde ikke dårlig tid.  Ingen av oss hadde spist noe serlig så da vi kom på Storsenteret gikk vi rett på Opus og spiste lunch.

Anne:


Undertegnede:


Kanskje ikke de mest flaterende bildene jeg har sett av noen oss, men det er vel sånn vi ser ut......!!!!

Det var stappfult med folk på Opus midt på dagen, og mesteparten av dem var pensjonister kunne jeg se.  Missforstå meg ikke, det er ikke noe galt med det.... bare en observasjon.Vi tok en tur innom Zizzi, for at jeg skulle kjøpe et par eller to svarte jeans...., men heller ikke denne gangen hadde min beinlengde i den str jeg skulle ha.  Spurte damen i butikken om hun kunne ringe meg når de kom inn igjen, sånn at jeg slapp å fly rundt å leite til ingen nytte. Hun skrev navn og nummer på en lapp, så får vi se.

De hadde fått inn mye nytt, og siden jeg trengte å bytte ut noen slitte gensere endte jeg opp med å kjøpe 6 stykker. 3 med halvlang arm og 3 t-shirts. De hadde mye annet spennende oxo, men jeg klarte å stoppe meg selv fra å kjøpe noe mere.. idag!!Når vi først var på Strømmen så passet jeg på å dra innom Panduro for å se etter Quick Knit Loomer, og YES de hadde akkurat det jeg var ute etter.Den største loomen er perfekt for å strikke luer og pannebånd o.l., mens den mindre passer perfekt til bl.a. leggvarmere. Når jeg er ferdig med teppet jeg holder på med, skal jeg prøve meg på en lue. Må bare finne et mønster som forklarer litt nermere hvordan man feller, for det har jeg ikke helt klart å få til enda.Før vi dro hjem igjen stakk vi bort på Lørenskog Storsenter, hvor jeg hadde litt lyst til å ta en titt på Black Design. Det var ikke noe spesielt jeg skulle se etter, men det er alltid gøy å gå rundt der..... og jeg finner alltid noe.  Det gjordet jeg selvsagt denne gangen oxo!!  Jeg fant akkurat de kaffekoppene og asjettene i den fargen jeg har leita etter lenge.Her er hele servicet med sukkerkopp og fløtemugge.Jeg er kjempefornøyd med kjøpet på Black Design i dag......, nå mangler jeg bare blå glass så er jeg fornøyd. De så jeg på Nordby-senteret i Sverige, og jeg håper at de fortsatt er der når jeg kommer dit neste gang.

Nå er jeg sliten, både etter behandlingen i dag og etter å ha trasket rundt i flere timer.  Ettersom jeg fikk flere og flere bæreposer kjente at armene mine protesterte, så derfor kjenner jeg at nå har jeg fortjent en hvil i sofakroken resten av kvelden. Hvis jeg ikke tar helt feil så er det iallefall en premiere på TV i kveld... 71 grader nord, norges tøffeste kjendis.... Den må jeg bare få med meg....!!

Ha en fortsatt fin kveld :o)

Fastelaven = Boller med krem.....!!

 • 06.03.2011, 23:47

Glad og fornøyd gikk jeg ut på kjøkkenet for å vispe sammen krem til fastelavensbollene, men hva fant jeg i kjøleskapet... vel ikke kremfløte iallefall!!!  Der sto det en søt liten kartong med KAFFEFLØTE, kremfløten glimret med sitt fravær gitt. Jeg hadde nok hode under armen, og armen i bind da jeg var å handla inn til bollene, nå ja.....!!!  Bollene måtte nytes naturell denne gangen, men det gjorde egentlig ikke så veldig mye for.... de var gode som de var :o)Kanskje jeg kjøper litt kremfløte i morgen...., for det er jo litt godt da, boller med krem :o)


I kveld må jeg komme meg i seng før kl 04 på morningen, ellers så kommer jeg til å få problemer med å komme meg opp å rekke fysio'n i morgen.  Jeg har time kl 09:30, og det er greit.... for da får jeg en anledning til å komme meg ut av joggebukse litt tidligere.  Har vel en tendens til å bli at man hopper i dusjen, og så inn i joggingsen igjen.

Jeg kan se hvor lett det kan være å bli slapp med utseende, og giddasløs når man går hjemme hver dag. Husker det fra jeg gikk sykemeldt et helt år..., det ble veldig mye joggebukse og sofasitting. Tilslutt måtte jeg ta meg i nakken å tvinge megselv til å dra ut hver dag...., og ta på meg noe ordentlig tøy.

Snakket med en av mammas gamle venninner, Eldbjørg, i kveld. Hun er en frisk og vital dame midt i 80-årsalderen, som holder seg godt oppdatert med hva som skjer. Vi har holdt kontakten etter at mamma døde, og denne uken ville hun gjerne at jeg skulle komme på middag til henne.  Da skulle hun kjøpe lettsaltet torsk å servere, mmmmm... jeg får vann i munnen.  Det er noe av det beste jeg vet, men det blir ikke til at jeg kjøper det så ofte som burde gjøre.  Gleder meg virkelig til det. Det er alltid så kozelig å komme til henne, og vi har begge munndiaré så det er ikke så lett å komme inn i samtalen hvis det er flere tilstede, hehe!!Nå kan jeg høre at senga mi roper på meg, og for en gang skyld skal jeg høre på....

GODT NATT :o)

En ny flott dag i OSLO...sol og plussgrader :o)

 • 06.03.2011, 12:40

Jeg klarte jo ikke å komme meg i seng i normal tid i natt heller....  Hadde store planer om å stå opp tidlig for å se starten av Vasaloppet..., noe jeg alltid pleier å gjøre.  Jeg kom til megselv ved 10 tiden, og kom meg ut av senga med en gang. Hadde jeg ikke gjort det hadde jeg helt klart sovna igjen.

Foresten så ble vinneren av Vasaloppet Jörgen Brink fra Sverige.

Oslo viser seg fra sin beste side værmessig i dag oxo.  Sola skinner uten noe serlig skyer, og da jeg sto opp for et par timer siden var - 2 C men nå kl 12 har det kommet på pluss siden med 0,3 C. Det er jo helt perfekt på WM siste dag, og bortskjemt som jeg har blitt i dette mesterskapet så håper jeg jeg på en ny GULL medalje til Norge. Hadde hvert en fin avsluttning det. Hvilken hals den henger rundt er vel ikke så viktig......!!!Pusene har holdt det gående siden jeg sto opp i fryktelig tempo....  Ronja har funnet et sammenkrøllet papir som hun sparker til med poten og løper etter. Hun blir aldrig lei av det der....  Innimellom kommer hun med lavt hode og kromrygg å kose knurrer bort til meg. Da vil hun ha koz, og bli klødd på ryggen og på oversiden av halen. Like fort som hun kom er hun borte igjen for å jakte på papirballen sin :o)

Nakken, skuldrene og armene min har ikke blitt noe bedre...  På nakken har jeg t.o.m. fått blåmerke etter behandlingen, så han får helt klart være litt snillere med meg i morgen. Tror nemlig at jeg forsatt er ganske øm da.

På tide å gjøre seg klar til 5 mila....

Fra kjøkkenet kommer duften av nystekte boller....

 • 05.03.2011, 17:52

Nå har jeg slengt kroppen min ned i sofaen etter å ha stått på med baking av boller. Det er jo fastelaven i morgen, men jeg tror ikke jeg klarer å vente så lenge med å smake.... Jeg syntes de ser veldig gode og fristende ut der de ligger til avkjøling, mmmm....Ronja og Vinja satt på hver sin side av kjøkkenbordet å tittet på når jeg lagde deigen. Ronja flyttet seg litt nermere, og hver gang jeg rørte rundt med sleiva så gjorde hun samme bevegelsen med poten... Jeg må le av henne.  Når jeg litt seinere begynte å trille de ut, fikk jeg heldigvis være i fred.  Pleier som regel å måtte stenge de ute fra kjøkkenet.

Siden jeg ikke har vært så fryktelig aktiv de siste 14 dagene, ble jeg ganske sliten av bakingen.  Derfor har jeg ikke tenkt å gjøre så veldig mye mer i dag....  Koze meg i sofaen, og glane på tv.

Slår jeg på Nintendo DSi'n så glemmer jeg tid å sted....

 • 05.03.2011, 12:01

Jeg er håpløs når jeg drar fram Nintendoen.... blir sittende i evigheter å spille, og jeg klarer ikke å slå den av igjen noen gang. I går slang jeg meg oppe i senga, og tenkte at nå skal jeg spille littegranne før jeg legger meg, hehehehehe... yeah right!!!  Etter en stund skulle jeg kikke på klokka, og kvakk til for da var den alt blitt 04:00.Det er ikke noe spenningsspill som får meg til å sitte lenge oppe, men Majong. Har fått helt dilla på spillet, og må bare prøve å slå tidligere rekorder.  Jeg blir helt mánisk når jeg tar frem maskinen å setter meg ned. MEN DET ER JO SÅ GØY!!!Ute er det et knallvær....  sola skinner fra en blå himmel, og nå kl 11:45 så har temperaturen kommet opp i + 3,2 C. Kan det bare fortsette sånn skal jeg ikke klage.  Da er det håp om at snøen smelter unna, og våren snart kan begynne å vise seg. Lengter virkelig etter varmere vær nå....!!!I morgen er det fastelaven, så jeg har tenkt at jeg skal bake noen boller. Men først skal jeg se på 3 mila til jentene.... kan ikke stå på kjøkkenet å drive med matlaving da. De to siste dagene av WM skal jeg ha med meg fult ut, kan ikke gå glipp av et minutt, hehe!!

Nakken og skuldrene mine er ikke serlig samarbeidsvillig i dag etter behandlingen i går, men det viste jeg jo.  Det er ikke bare vondt overalt, men huden er sår og øm oxo...  Han tok ikke akkurat i med lette hender, sadisten..hehehehe!!! 

Ha en fortsatt fin dag :o)

Hvor nydelig er ikke en sovende pus...

 • 04.03.2011, 22:48

Måtte bare ta bilde av Vinja i sta.....  Hun hoppa opp i sofaen til meg lå seg godt til rette, men det tok litt tid innen hun fant ut hvilken vei hun skulle ligge.  Da hun endelig fant ut det, sovna hun inn og jeg kunne ha rivd ned stua uten at hun hadde våknet.Når hun ligger sånn så elsker hun at jeg masserer bakpoten hennes... da slapper hun helt av å maler kjempehøyt en stund før hun blir helt borte.  Jeg syntes potene dere er så nydelig... kanskje jeg har en potefetish, hehe!!

Fysioterapeuten har evnen til å bli perfekte torturister......

 • 04.03.2011, 22:40

Akkurat nå føler jeg meg helt bånn i bøtta....  Skuldrene og nakken min verker som besatt etter behandlingen hos fysioterapeuten i dag. Han satte noen nåler oppe i skuldrene mine, og jeg skal si at han traff de punktene han skulle.  Jeg har ganske høy smerteterskel, men jeg måtte virkelig konsentrere meg om å puste for ikke å jamre høyt.  Han presset på forskjellige punkter på nakken, halsen og hode.... det var heller ikke spesielt godt.

Jeg viste jo at det ville bli ille etter behandlingen, men jeg hadde jo glemt akkurat hvor ille det ville være... Sånn vil det være de neste gangen oxo, men så vil det gradvis bli bedre.  Jeg fikk time igjen allerede på mandag, så jeg regner med at vi skal ha to timer per uke.  Sånn må det nok være for at det skal ha noen virkning.

Fysioterapeuten, Jan Vidar, var en veldig behagelig person som det var lett å prate med, og jeg slappet helt av mens jeg var der. Tenkte mye på det før jeg gikk dit, hvordan han var.... for jeg har vært hos flere fysioterapeuter opp igjennom åra, og ja de er flinke i jobben sin, men ikke spesielt god med å komunisere med pasientene sine. Det er like viktig som selve behandlingen!!

Fredag, og tidlig våken....

 • 04.03.2011, 10:36

Første gang jeg slo opp øynene i dag var klokke 6, men jeg syntes det var litt vel tidlig å stå opp så jeg snudde meg rund å sovna igjen.  Neste gang jeg våknet hadde klokka blitt 9, og da kunne jeg like godt stå opp.  Kattene lå å dro seg på klatrestativet i stua, men når de hørte at jeg var våken... ja da kom de for å si god morgen :o)Ute er det enda tjukkere tåke enn det var i går, og temperaturen har sunket ned til - 3,2C nå på morningen. Får indelig håpe at det ikke er så ille oppe i Holmenkollen. I går var det nemlig bedre vær der oppe enn det var her hos meg, som bor på andre siden av byen.

Såret der føflekken hadde vært var litt sårt og ømt i går kveld, men nå kjenner jeg ingenting. Skal skifte plaster om litt, så da får jeg se hvordan det ser ut for første gangen.


Seinere i dag har jeg den første timen hos fysioterapeuten, får bare håpe at jeg ikke ender opp sånn, hehe!!  Tror vel ikke at det er en mulighet, for jeg er ikke så myk i kroppen lenger :o) Det kommer ikke til å bli så festlig etter de første behandlingene, av erfaring så pleier jeg å få kjempevondt å bli helt elendig...  Det er noe som heter at vond...skal vondt fordrive, og det kommer det helt klart til å bli.  Må nok en 3 - 4 behandlinger til innen jeg begynner å merke noen bedring, siden det er så vanvittig stivt.

Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal dra til Strømmen Storsenter etter behandlingen, får se hvordan formen er.  Jeg har lyst til å se om de har Easy Knit Loomer hos Panduro, og helst da i andre størrelser enn det jeg har.  Fikk lyst til å lage en lue, men den loomen jeg har er for liten til det.  Var å kikket på nettet i går kveld, og i England og USA har det mange størrelser.... håper bare det er mulig å få det her oxo.  Kanskje de kan ta det inn hvis jeg spør!!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

Føflekken er fjernet, og det var jo ikke noe å grue seg for.....

 • 03.03.2011, 17:17

Kom nettopp tilbake fra legen etter å ha fjernet føflekken, og det var jo ikke noe å grue seg for.  Jeg tenkte først at jeg skulle være så rå og ta med kamera og knipse bilder av selve operasjonen, for å legge ut på bloggen. Gjorde ikke det etter å ha tenkt meg om litt, for det er ikke sikkert at alle er like fasinert av blod, gørr og operasjoner :o)Føflekken var en overflateføflekk, sånn at den var superrask å fjerne... 10 - 15 minutter fra han satte bedøvelsen til den var borte.  Jeg ba om at han ga meg beskjed uansett hvilket svar han fikk fra patologen.  Vanligvis får man ikke høre noe dersom alt er i orden, men jeg orker ikke å gå rundt å lure på om alt er ok.Tomazs (legen) er fra Polen, så vi hadde en liten diskusjon rund ski WM. Han er jo litt splittet når det gjelder hvem han holder med, men det er jo klart at han var fornøyd når Justyna Kowalczyk gjør det bra. Jentene hadde jo ikke gått enda når jeg var hos han, men når jeg kom hjem i sta slo jeg på tv med en gang for å sjekke resultatet.... og gleden var stor når jeg så at jentene våre hadde tatt et nytt GULL.  GRATULERER TIL GULLJENTENE VÅRE :o) 

Legen om 3,5 time.....

 • 03.03.2011, 11:15Sitter å slapper av med kaffekoppen, og smågruer meg til legen i dag. Jeg vet jo at dagen i dag egentlig ikke er noe grue seg for, men tiden inntil jeg får vite om det er noe skummelt i føflekken eller ikke er verre. Selv om den er flat og jevn i fargen å ikke har vært vond noen gang så tenker man jo på om det kan være noe.


(Dette er fra noen dager siden, og tåka er ikke like tjukke som her.....)

Ute er det fortsatt tåke, og - 0,9 C i temepratur.  Snøen har begynt å rase fra taket, noe jeg merket i sta. Jeg hørte en høy lyd, og plutselig kom det store flaket deisen ned. På bakken har det desverre ikke smeltet noe, det er det for kaldt til.

Kattene er definitivt mer aktive i dag......, de har allerede løpt rundt som noen tullinger så ulldottene under komoden begynte å løpe om kapp med dem, hehe!   Når jeg våknet lå Vinja nede ved bena mine å sov, og like etter kom Ronja når hun hørte at jeg begynte å røre på meg. Da må jeg stryke og koze litt med dem innen de forsvinner igjen :o) 

Ha en fortsatt god dag :o)

Gruer meg til i morgen......

 • 02.03.2011, 23:13

I morgen skal jeg til legen for å fjerne en stor føflekk øverst på låret, og jeg gruer meg noe vanvittig. Jeg har fjernet en haug av dem + noen innkapslede myggstikk uten at jeg har brydd meg om det.  Denne gangen har jeg mest lyst til å avlyse hele greia, men det er vel like greit å å få det overstått.....De ringte oxo fra fysioterapien i dag, og bummer....  Elin var veldig opptatt, og hadde ikke tid på en stund enda. Det var en kar som ringte, og sa at jeg kunne komme til han hvis det var greit. Jeg har ikke brukt mannlig fysioterapeut på 4 år, så det kommer til å bli uvant.  Hadde jeg ikke gått sykemeldt ville jeg nok ha ventet på time hos Elin, som jeg kjenner og som kjenner meg, men nå gjelder det å bli bedre å da føler jeg ikke at jeg kan dra ut tiden.

I dag har jeg nesten ikke sett noe til pusene..., de har ligget å sovet det meste av dagen.  Det er ganske uvant, for de pleier å være veldig aktive på dagen. Når ettermidagen og kvelden kommer så ligger de å sover...  De siste dagene har Ronja nesten drevet meg til vanvidd med å ligge på ryggen å dra seg langs gulvet med klørne godt planta i skinnsofaen.  I går ble jeg så sint på henne at jeg stengte henne inne på det lille rommet 2 ganger, uten at det nytta.  Tilslutt fant jeg sprayen som skal holde dem borte, og dusja på sofaen...., og vips var det ikke en katt å se noe sted.  Oxo i dag er sofaen urørt :o)

Nå skal jeg se Playboymodellene på TV 3... Det er nok reprise, men jeg kan ikke huske at jeg så disse programmene når det gikk sist..., men jeg satt vel ikke klistra å så på alle programmen akkurat.

Jeg surra det til i går kveld.....

 • 02.03.2011, 11:55

Så kjekt satte jeg alarmen på mobilen, og hoppet i senga i går kveld...  Jeg ville opp kl 07:30 for å ha god tid til jeg skulle i vaskeriet på morran i dag.  God tid "NOT", for jeg bråvåknet kl 08:30... Fikk slengt på meg noe klær, og fløy ned i vaskeriet. Maskinene var i gang allerede 10 min etter jeg sto opp, puh!!!Det er ikke første gangen jeg surrer det til med alarmen på den nye telefonen...  Jeg brukte en alarm som lå der allerede, og satte riktig klokkeslett... så glemte jeg en viktig ting... endre dagen. Da jeg endelig fikk sett på telefonen så sto den på ringing kl 07:30 i GÅR.  MEGADUST...MEG!!!

Jeg tror ikke at noen hadde stjålet vasketiden min så tidlig på morningen, men vi har noen snikere som flyr nede i vaskeriet støtt og stadig å setter i gang maskiner så fort de får sjangsen.  Vi har en regel at hvis du ikke har satt i gang innen 1 time etter tiden du har hengt deg på, så kan andre komme å vaske.

Foresten var det flere som hadde problemer med å komme inn på bloggen til morran i dag???  Når jeg kom til innloggingssiden fikk jeg beskjed om at bloggen min ikke eksisterte!!!  Hva tenkte jeg da med en gang, har den blitt slettet.... men det var ikke så dramatisk :o)

Nå har jeg sunket godt tilbake i sofaen for å se på hopprennet i Holmenkollen.....

Oslo er innhyllet i tjukk tåke i dag, og temperaturen ligger på -2 C nå like før klokken 12.

Ha en fortsatt fin dag :o)

Carrie fra Lille huset på prærien

 • 02.03.2011, 01:27

Noen som husker den lille jenta som spilte Carrie Ingles i Lille Huset på Prærien?Hun ble jo faktisk spilt av tvillingene Lindsay og Sydney Greenbush, og sånn ser de ut nå i dag.Jeg tror ikke at jeg hadde kjent de igjen, hvis jeg ikke hadde lest at det var dem.  Det har jo gått noen år siden den serien gikk som en fasott over tv-skjermene verden over.

Jeg lurte på hvorfor han virket så kjent.....

 • 01.03.2011, 15:01

Jeg satt å så på ski WM i dag, og når jeg så Torgeir Bjørn syntes jeg at han lignet på noen jeg hadde sett før. Det tok litt tid, før jeg oppdaget hvem det var...., Mysil Bergsprekken (Flåklypa Grand Prix)

Torgeir Bjørn:


Mysil Bergsprekken:
Mysil

Jeg mener ikke å være stygg med Torgeir Bjørn på noen måte, men det er ikke til å komme fra at han ligner.  Er du ikke enig??

Skrytebilder av pusene... :o)

 • 01.03.2011, 14:26

Jeg digger jo kattene mine, og elsker å være sammen med dem og ta bilder av dem.  De er jo som oss, ikke like happy når de ser mammen fly rundt med diverse kamera.. I dag var det speilreflekskamera som kom fram!!!
Ikke alltid like enkelt å ta bilde av dyr, for de sitter ikke stille når du ber dem om det. I allefall ikke kattene, hehehe!!  Det ble mye svinn som ble slettet, og sånn er det hver gang :o)

Tilslutt gadd de ikke mere... det var mye mer gøyalt å leke...

Strømmen avlest og sendt inn :o/

 • 01.03.2011, 10:42

Var veldig spent på hvor mye strøm jeg hadde brukt siden forrige avlesning...., og hvor mye jeg måtte betale. Puh, regningen før spotprisen er utregnet kommer på 3 134,77,-.  Hadde kanskje trodd den ville være lavere denne gangen, men NEI da. Nok en tøff regningsmåned, men det er vel bare å betale å være glad...  Det er de som har det verre enn meg!!

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no