hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Frissan og sjukebesøk.....

 • 31.03.2012, 22:04

Jeg så ikke så nøye på gradestokken da jeg spratt ut av senga til morran i dag, og derfor trodde jeg at det ikke var så kaldt ute.... Slang bare på meg den tynne skinnjakka da jeg sprang av gårde ved 10 tiden, for å dra til frisørdamen og herre min som jeg frøys etter bare noen skritt. Hadde jeg ikke hatt så innmari dårlig tid, ville jeg ha snudd å gått inn for å hente en tjukkere jakke...., brrrrrrr!!!


En usminket meg, og bustete hår etter at vinden snurra rundt oppi der noen ganger i dag, hehehe... Jeg ba Tina om å legge inn flere striper for å få det lysere enn jeg har pleid å ha det. Det ble veldig lyst, og jeg er kjempefornøyd med fargen. På bilde ser fargen litt livløs ut, men den er egentlig ganske gyllen og frisk. For bare et par år siden så hadde jeg køl svart hår, og kunne aldrig tenke meg å gå for lyst... Så en dag fikk jeg se en eldre dame, mye eldre enn meg, som farget håret veldig mørkt å det så helt idiotisk ut... Jeg bestemte meg da for at det var på tide å gå tilbake tilbake til mine røtter, og der er jeg nå :o))

Mens jeg enda satt med hode fult av hårfarge, ringte Anne og lurte på om jeg ville komme en tur i dag. Hun var litt skravlesjuk, og syntes det hadde vært kozelig med et besøk. Jeg hadde allerede bestemt meg før hun ringte, at jeg skulle sjekke med henne om jeg kunne komme en tur... Hadde kjøpt en god bedring presang til henne, en lilla termokopp fra Bodum som hun ønsket seg. Formen hennes var veldig bra, og hun hadde vært med Sven Erik i butikken i dag å hadde klart det uten noen problemer.


Med det samme jeg kom inn av døra kom Felix løpende... Han gikk opp på bakbena, og tak i armen min med forpotene... Vi har nemlig en greie, og det er at han vi nusser og gnir nese.... Enda det er ganske lenge siden jeg har vært hos dem, hadde han ikke glemt det... Var ikke noe annet å gjøre det enn la han få det som han ville :o))

Før jeg dro hjem ble jeg med Anne ut for å gå spasertur nr 2... Jeg pakket godt på meg, med tjukke pulsvanter og skjerf men jeg frøys like forbaskat alikevel. Hehehe, det var godt å røre på seg uansett :o))


I dette huset i Ragnhildsvei 6 på Lørenskog bodde jeg i mine 6 første år... Den gamle leilighet vår er den i 1 etasje til høyre. Den gangen var balkongen mindre, og huset gult. Huset ligger rett nedenfor der Anne nå bor i Rolvsrud Park :o))


Da vi bodde her var det kun to garasjen, den man ser døra på... Nå har de oxo bygget to til som ligger inne i gårn, sånn at alle fire leilighetene har hver sin. Det er jo noe de burde ha gjort allerede når huset ble bygget :o))


Her er pasienten ute å spaserer med Metro i bakgrunnen... Til å ha vært igjennom et inngrep i magen, så er hun uforskammet sprek som orker såpass mye som hun gjør. Det er nok ikke alle som gjør det tenker jeg...
 
På veg hjem dro jeg innom Expert nede på Alna for å se på ny flatskjerm til soverommet, og en bærbar Internettradio... Jeg ikke ha så stort tv og det byr på litt problemer, for det er ikke så mange små å velge fra i de merkene jeg kunne tenke meg. Skal dra tilbake på mandag for å se litt mer nøye :o)). Det ble dog en Pinell Explorer, hvit Internett og DAB radio m/fjernkontroll... Kjøpte med oppladbare batterier, så nå står den på lading sånn at jeg kan høre på litt musikk når jeg går å legger meg :o))

Nå skal damen synke ned i godstolen for å se på Smookie and the Bandit på TV 3.

Ha en fortreffelig lørdagskveld videre :o))Bildedryss fra Oslo i dag...

 • 30.03.2012, 13:30

Brrrrr....., vi sitter inne å fryser på jobben i dag. De har skrudd ned temperaturen betraktelig, og for oss frysepinner er ikke det så populært. Derfor tenkte jeg at måtte se å komme meg ut en tur, og gå en runde rundt kvartalet i rask gange. På den måten regnet jeg med å få litt varme i kroppen...., klarte det ikke helt :o))

Spaserturen gikk tilslutt litt lenger enn rundt kvartalen... Jeg gikk opp torgata til Ankerbrua og Akerselva, og bort til Oslo Legevakt å nedover Storgata tilbake til jobben.

På veg inn igjen stakk jeg innom kantina og kjøpte meg en salat med ørret og egg og krutonger, hmmmm Den var god, men jeg kjenner at jeg ikke orker å spise opp alt sammen... Magen blir dessverre mett før øynene :o))

Påskegave fra jobben

 • 29.03.2012, 11:05

Vi fikk påskegave fra jobben i går... Det ble kjeramikk høne på egg til hver med sjokolade oppi. De varierte litt i farge..... Syntes de var søte jeg. Jeg skal ha den her på jobben til onsdag i neste uke da jeg tar ferie, men da blir den med hjem :o))

Jeg skal jo egentlig ikke spise sjokolade, så klue her er å bare ta en eller to per dag til kaffekoppen min... Når det blir tomt, må jeg bare passe på å ikke fylle det opp igjen, men jeg har på følelsen at jeg går på en smell i påsken :o/

Brrrrrrrrrrrrrrrr....

 • 29.03.2012, 09:31

Det er rart hvor fort man venner seg til varmegradene.... I dag var det såvidt over + 1C da jeg sto opp, og + 4C da jeg gikk på jobben. Jeg frøys så jeg hakket tenner da jeg gikk opp fra garasjen til jobben, hehehe!! Det var med andre ord godt å komme inn i varmen :o))

Biltrafikken om morningen har avtatt litt etter litt utover i uka, så det kan se ut som om folk har begynt å ta påskeferie allerede. Ingenting er jo bedre, for jeg hater å sitte i kø... Neste uke blir det sikkert enda mindre, og siden jeg skal jobbe så betyr det at jeg kommer rask til og fra jobb.

Må begynne å planlegge litt til påsken... Faren min kommer på skjærtorsdag, og jeg må sette opp en liste over hva jeg må kjøpe inn av mat... Han liker god gammeldags husmannskost, og det er jeg ikke så veldig god på men det årner seg nok det oxo, hehehe!! Jeg er spent på hvordan pusene kommer til å ta i mot en vilt fremmed, som skal være der mer enn noen timer. Vinja er jo så skeptisk av seg, og godtar ikke hvem som helst... Kan bli noen interressante dager dette her :o))

Min beste venninne Anne ble slankeoperert i går, og alt gikk veldig fint. Hun var litt trøtt, groggy og skjelven etter narkosen, men nå det ga seg følte hun seg fin. Var oppe å rusla i korridorene, og hadde ikke noe smerter... Det var to eller tre andre som oxo ble operert i går, og det hadde gått fint med dem oxo. Hvis alt er Ok i dag oxo skal hun hjem i løpet av dagen. Virkelig glad på hennes vegne, og det skal bli spennende å se forandringen som vil skje utover nå :o))

Til tross for at det var surt og kaldt til morran i dag så skinner solen fra en skyfri himmel, og det tegner til å bli en veldig fin dag i dag oxo.

Ha en flotters torsdag :o))

Nok en fin dag her i Oslo....

 • 27.03.2012, 10:54

Tirsdag, den andre dagen i uke har kommet godt i gang, og det ser ut til å bli en fin dag med mye sol ute. Ilfg værmeldingen skulle det bli opptil + 19C ute, noe som høres helt hærlig ut :o))

Etter fysio besøket i går føles armen og kroppen min helt mørbanket ut... Jeg begynte med en stund i massasjestolen, som virkelig tok i et godt tak. Det merker jeg godt i dag. Armen min var jo elendig da jeg kom dit, og det ble slettes ikke noe bedre etter at jeg var ferdig. Nå er jeg gått et par hakk tilbake, og armen og hånden er skikkelig doven igjen.. Det er til å bli gal av!!

Når jeg var ferdig med behandlingen ville han at jeg skulle dra i noen vekter, men det sa jeg klart i fra at jeg ikke orket. Nå må armen og skulderen få vile i noen dager, før jeg belaster den for mye. Jeg vil være litt forsiktig med den nå, for jeg orker ikke tanken på at den skal bli enda verre enn den er nå...

Tenker det blir en aldrig så liten tur ut i lunchen i dag, kjenner at kroppen har godt av å være litt i bevegelse... Kjenner at jeg stivner når jeg sitter for lenge stille å jobber, hehehe... Må gjøre noen små tøy og bøy innen jeg reiser meg, eller er bena så stive at det er vondt å røre på seg... Er som ei gammal trerot i dag, hehe!!

Sånn da har jeg sytet fra meg, på tide å jobbe litt igjen :o))

Trøtt i tryne....

 • 25.03.2012, 22:05

Det at vi mistet en time i natt, og all dans og sang i går kveld satte sine spor i kroppen min... Den ville ikke være med på noen ting på morningen, og jeg måtte tvinge meg til å gjøre noe i det hele tatt. Ikke før sola kom å varmet meg opp gikk det bedre..

Anne var en rask tur innom med gjestesenga jeg skulle få på formiddagen.... Hun hadde to, og trengte ikke det så hun sa at jeg kunne få den ene av dem. Det passet jo bra siden faren min kommer å skal være hos meg i påsken, og jeg har ingen extra seng han kan ligge i ellers. Jeg måtte sette den i fellesrommet så lenge, for begge bodene min er stappfulle akkurat nå..., men når jeg får ryddet, kastet og gitt bort blir det plass.


Vinja har sin favorittplass i en av stolene ute på balkongen, og løs pels har festet seg godt i putene at jeg sliter med å få dem opp. Jeg har tom brukt pinsetten for å dra dem ut, hehehe... Damen kozer seg i allefall... 


Ronja pleier vanligvis ikke å like å ligge i solen, men i dag overrasket hun meg med å ligge rett ut i solsteken en evighet. Hun lå rett ut å sov så godt at hun ikke engang rørte på ører og øyne når jeg reiste meg opp for å gå forbi henne. Begge pusene har vært ute på balkongen hele dagen sammen med meg.... Vi har skikkelig sløva oss alle tre :o))


Påskeliljene mine i potta på bordet begynner virkelig å springe ut... Jeg kan se antydning til gult i mange av toppene, så når påsken kommer om et par uker lyser det helt gult på bordet. De jeg har i glass på gulvet har ikke kommet så langt enda, men de kommer nok til påske de oxo tenker jeg.


Rosene mine hadde kommet med store skudd, så det var på tide å ta med seg kutteren og klippe de ned... Jeg skulle egentlig ha tatt dem for en stund siden, men men... Nå er det gjort, og nye skudd kan komme. De har blitt veldig kraftig, og jeg er redd de kommer til å bli ganske høye i år oxo. Jeg håper hvert år at de skal bli fyldigere, men det skjer aldrig.....


Når jeg holdt på med rosene mine hadde jeg en tilskuer... Vinja satt å titta på meg, og fulgte med på at jeg gjorde alt riktig, hehehe!! Ronja satt et hakk ned, men var egentlig ikke så veldig interressert i hva jeg dreiv med. Etter en stund så forsvant hun... Det var nok noe helt annet som fanget damens interresse tenker jeg :o))

Temperaturen ute var så deilig at man skulle nesten ha trodd at vi var enda nærmere sommeren. Jeg hadde planer om å pusse vinduene mine nå i helga, men det støver så fælt nede fra gata at det ville ikke være noen hensikt. De ville bare blitt like ille igjen med en gang....., får nok vente litt til før jeg setter i gang!!

På tide med kvelds shaken min.., hehehe Det er ikke noen gymnastisk shake, men en nutrilett en sånn at jeg får i meg alle måltidene jeg skal ha i løpet av dagen...

Ha en fortsatt fin søndagskveld :o))Spoooky......

 • 25.03.2012, 00:19

I kveld har jeg vært i Oslo Konserthus å sett Killer Queen :o)) Da sangeren entret scenen var det helt spooky, for fra der vi satt oppe på balkongen var det som å se Freddie Mercury. Alle faktene, måten han gikk på og tom fasongen. Jeg fikk nesten gåsehud av å se han. Hvis jeg hadde trodd at jeg skulle sitte godt tilbakelent på plassen min å digge musikken, tok jeg helt feil... Ingen fikk lov til å sitte, vi måtte opp å røre på oss under låtene.... Det var ikke vanskelig, for jeg klarer jo ikke å sitte stille når jeg hører den uansett.

Jeg er helt sår i halsen etter at jeg sang høyt med i alle sangene, klarte ikke å la være, hehehe!! På de fleste konsertene jeg går på er det alltid noen som sitter helt stille å synge eller klappe eller trampe tanken, men i dag fantes det ingen.. Alle var helt med, så det var skikkelig liv i salen :o))


Når alle de lovordene er sagt, så er det ingen som kan måle seg med the real thing... Freddie er og forblir størst av alle.

Nå skal jeg synke godt ned i godstolen å se på Murder She Wrote... Det er godt å se litt lett krim før jeg skal krabbe til sengs for natten, for det er akkurat det det er :o))Utekoz på balkongen...

 • 24.03.2012, 17:05

Middagen er spist og folk og katter har plantet seg ut på balkongen. Det er sommertemp her ute, og pusene ligger rett ut i varmen.

Vinja er så trøtt etter å løpt en treningsrunde i heimen.

Ronja startet dagen med å kaste opp i stua og inne på soverommet mitt. Det så ut som om hun har vært på plantene mine igjen. Merkelig at hun ikke lærer...

Jeg var en tur ute tidligere i dag, for å kaste en haug med glass til gjenvinning. I tillegg måtte jeg ha mer hairspray, for ellers blir det ikke morsomt å vaske håret neste gang. Det ser helt flatt ut med en gang, og det går jo ikke ann.

Fikk et brev i posten i dag fra en ungdomskjæreste av mamma. Han la til og med bilde av segselv fra den gang. Problemet er bare at ham glemte å. undertegne brevet, så jeg aner jo ikke hvem gutten er. Syntes jeg at jeg har sett ham før, så nå er det bare å dukke ned i skrivet med det rare i. Der er det mange gamle bilder, og kanskje jeg finner han der.

Ha en fortsatt fin lørdag :o)) 

Lunchpause i solen...

 • 23.03.2012, 20:21

Siden været var så strålende i Oslo i dag, måtte jeg bare ut i lunchpausen... Sola stekte, og folk yret ut å satte seg på krakker for å nyte det fine vårværet. Det var en del vikinger som gikk rundt i kortermede gensere, men sååååå varmt var det ikke. 


I Storgata vis a vis Operapassasjen har de revet et gammelt bygg den siste uka.. Jeg mener en kollega sa at det ar Thon som skulle bygge et nytt shoppingsenter på plassen, om det stemmer er jeg ikke helt sikker på. Syntes det er trist når de gamle bygningene blir borte. Noen ganger misstenker jeg at de som eier dem, lar dem forfalle med vilje så de kan rive dem å bygge nytt....


Youngstorget er ikke hva det en gang var.... Før om årene var det et yrende liv med boder som bognet med frukt og grønnsaker. Det var så fult med folk at det kunne være vanskelig å manuvrere seg igjennom... Det var bønder som kom inn til Oslo for å selge sine varer, savner det!! Nå er det bare noen få boder med juggel og utenlandske klær.... 


Som man kan se er det ikke så mye liv på Youngstorget lenger... Ganske glissent mellom bodene!!


Christiania Glassmagasin så sitt lys i 1739, men i langt mindre skala selvfølgelig. Først i 1862 flyttet de til sine nåværende lokaler..Rett forut kan man se Oslo S og Byporten Shoppingsenter.På venstre sideligger Oslo City og rett forut Byporten Shoppingsenter...I bakgrunnen ligger møteplassen under klokka utenfor gamle Østbanestasjonen, og til venstre ligger nedgangen til Jernbanetorget T-banestasjon med gml. Hotel Viking på toppen.Lunchpausen er mer eller mindre over, og jeg må tilbake på jobb igjen. Det var ikke spesielt festlig å tenke på at jeg måtte gå inn, når det var så fint vær ute. Trøsten var at jeg skulle gå igjen kl 14:15 for å nå fysioterapeuten :o))Se den blå himmelen da, er det ikke fantastisk :o)) Rundt et par svinger så er jeg hjemme hos meg selv igjen :o))

Var foresten innom G Sport i dag å så på ny sykkel, en kraftig sak med brede dekk.. Det var ikke av den typen som koster skjorta og buksa, men den nette sum av 3.500,- Ikke noe kjøp i dag, men tror nok at det vil bli det om ikke så lenge. Jeg har ikke skaffet noe sykkelstativ enda, så jeg kan ikke handle når jeg har med bilen... Da skal jeg være sporty og prøve på å komme meg hjem på to hjul, noe som blir litt av en trimtur... Det er nemlig bare oppoverbakker fra Oslo Sentrum og til her jeg bor...

På tide å synke godt ned i godstolen, og glane seg igjennom tv-kvelden :o))Freddan igjen....

 • 23.03.2012, 10:28

Da var en uke gått, og freddan' er her igjen... JIPPI :o)) Deilig å tenke på at to fridager venter, og man slipper å stå opp grytidlig.


Gleder meg noe vanvittig til i morgen, for da skal jeg i Oslo Konserthus for å se Killer Queen... Som den megastore fan jeg er av Queen, så er dette definitivt en HÖYDARE :o)) Det har stått så lite om det i media, så jeg måtte inn å sjekke hvor mange biletter som var igjen... Det var utsolgt, så her blir det liv tenker jeg :o))

Været er helt på topp i dag, blå himmel og sol. Litt kjølig på morningen men det gjør da ingenting, og dessuten har man da klær å ta på seg. Regner med at det blir bedre utover dagen...

Nå må jeg jobbe, har en del å bli ferdig med før jeg skal gå ved 14 tiden.... Da venter fysioterapeuten med sine magiske fingre, hehehe!!

Ha en fortsatt kjempefin dag :o))

Litt grønt til balkongen....

 • 21.03.2012, 00:29

Balkongen virker litt død og livløs på denne tiden av året... Erikaen og de andre vinterplantene jeg har hatt der ute ser ikke akkurat friske og fine ut lenger. De er for det meste brune... Hos Mester Grønn på Gunnerius hadde de masse løker, satt i forskjellige lekre potter og glassbeholdere, og jeg bare måtte ha jeg.....


Jeg falt plask plask for denne søte potten, og måtte bare kjøpe den... Da jeg var innom i går hadde de mange stående oppe i hylla, men i dag var dette den siste de hadde igjen. 


Kunne ikke la være denne her heller, og jeg kjøpte ikke bare en... nei da jeg kjøpte to stykker :o)) Pusene ble helt ville da jeg pakket ut pottene å satte de ut. Det skulle snuses, sleikes og spises på dem... Vet ikke hvor mange ganger jeg måtte jage de unna, vel Vinja egentlig... Hun er så trassig, og vil ikke høre når jeg irettesetter henne. Ronja er helt anderledes, og går vekk når jeg ber om det...


Med en gang jeg satte meg ned for å kle på meg fjeset til morran i dag, var Vinja på plass... Hun satt ved siden av meg å så på, og prøvde hele tiden å stjele et å annet. Hun er jo så nuddelig når hun jakter rundt på ting hun vil ha, hehehe!!

Fikk en telefon fra mammas gamle venninne på snart 90 år i kveld.... Eksmannen hennes, som hun hatt nær kontakt med siden de skildte seg, var død!!  Når vi snakket for et par dager siden fortalte hun at han var blitt så dårlig, og de fikk ikke noe kontakt med han. De regnet med da at det var bare snakk om kort tid før han sovnet inn... Jeg kunne høre på stemmen hennes at hun var opprørt, samtidig som hun var lettet over at han slapp å ligge lenge før han døde.

Jeg var så trøtt i etter middagen at jeg måtte ta en times strekk for å hente meg inn igjen... Da jeg våkna lå begge pusene nede ved beina mine og sov, og de hadde like lite lyst til å stå opp som jeg hadde. 


På tide å krype til sengs igjen, klokka har jammen blitt 00:26... Nå kommer jeg til å være trøtt igjen når klokka ringer i morgen tidlig, og den times strekken jeg hadde tidligere er nok ikke til noen nytte da...

God natt :o))Forden er skodd for sommerføre....

 • 20.03.2012, 11:42

I går ringte jeg opp til Rycon på Ryen for å sjekke om de hadde en time til meg.... Jeg kunne ikke kjøre rundt med et forhjul som luften sakte men sikkert gikk ut av. Tror ikke at jeg har stoppet så mange ganger for å fylle luft som jeg har gjort de siste 14 dagene...Var heldig å fikk time kl 09:00 i dag... Jeg sto opp grytidlig sånn at jeg rakk ned på jobben i forkant, og rakk akkurat å logge meg på alle programmene å hente meg kaffe før jeg måtte styrte ut av døra igjen. Det var lite trafikk opp mot Ryen, så jeg var der 10 min. før... Da var de akkurat ferdig med en bil, og tok min med det samme sånn at jeg endte opp å bli ferdig da jeg egentlig skulle være der :o))

Var litt bekymret da jeg skulle legge meg i går, for da snødde det snøfnugg så store som putevar.... Puh..., heldigvis var det varmegrader ute så det la seg bare litt på gresset. Til morran i dag var alt sammen borte, og nå begynner himmelen å bli blå og sola skinner. Temperaturen er sikkert en + 8 - 9C tenker jeg, men det er friskt.

Har tenkt meg en tur ut i lunch-pausen i dag, for jeg så at de hadde noen påskeliljer i glass i blomsterbutikken på Gunnerius. De hadde passet perfekt ute på balkongen min...., tror jeg bare MÅ HA DE :o))

Ha en fortsatt fin tirsdag, og nyt dagen til det fulle.

En deilig dag i solen er over.....

 • 18.03.2012, 21:38

Denne dagen har gått vanvittig fort, men den har vært en ren nytelsesdag... Det mest krevende jeg har gjort er å gå ned trappa til kjelleren med vinterstøvler, men det hadde jeg bare godt av :o)) 


(arkivbilde fra sommeren 2011) Pusene har ligget rett ut sånn som det her det meste av dagen og sovet i sola. Jeg planta meg godt ute på balkongen selv etterhvert med termokoppen og dobbeltboka mi, Lysets Rike av Margit Sandemo. Det var så spennende at jeg klarte ikke å legge den vekk før første del var lest ut.

Jeg er fortsatt flink med det jeg spiser, og hadde gått ned litt til i dag... Laget meg en grønnsakslappskaus til middag, men jeg må ha hatt hode under armen og armen i bind.... Jeg hadde klart å peppre den så kraftig at jeg holdt på brenne opp i munnen... Orket ikke å slenge den på ovnen igjen for å rette på feilen, det får jeg heller gjøre i morgen når jeg varmer den opp igjen. Det ble bare en liten talerken, og nå kjenner jeg at jeg begynner å bli litt sulten...


På tide å shake litt... Etter at jeg begynte med nutrilettdietten så har jeg fått mye mer energi, og jeg er ikke lenger så trøtt og uopplagt om kvelden lenger. Jeg har ikke spist så mye brød i det siste, men i dag tok jeg et par skiver til lunch... Det tok ikke lange tiden før jeg ble oppblåst i magen, så det er nok best å holde seg til knekkebrød. Det går nelig greit......

Jeg burde ha vært ute å sjekka bildekket mitt, om det er igjen luft i det eller ikke... Uansett, så må jeg se å få gjort noe med det, for et eller annet sted så lekker det ut luft....

Ha en fortsatt fin søndagskveld :o))Søndag og sol...

 • 18.03.2012, 11:20

Allerede søndag igjen...., hvor blir helgen egentlig av. Denne helgen har gått veldig fort, og enda hadde jeg fri på fredag oxo. Det positive er at det er en dag nermere sol og varme og lange lyse dager :o))


Da jeg våknet til morran i dag var det tåke ute, men nå er både tåke og grå skyer dratt sin koz. Ute er det blå himmel og sol :o))  Jeg har ikke tenkt å gjøre så veldig mye i dag, bare rydde bort noen vinterstøvler og sette de ned i kjelleren. Så kanskje jeg tar en runde med støvfilla... Kan ikke kaste bort dagen med huslige syssler når det er så fint vær :o))

Oppi all denne gleden over at det er fint vær, så må vi ikke glemme den tragiske flyulykken i Sverige hvor norske liv gikk tapt.Ikke noe påfyll til bankkontoen....

 • 17.03.2012, 21:13

Det var evigheter siden jeg leverte inn noen lotto kupong, så i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle slenge inn et par kuponger... Hadde jo vært hyggelig et tilskudd på bakkontoen!!


Vi er jo alle millionærer inntil trekkningen har gått, og i dag ble det ingen ny lottomillionær til Oslo dessverre :o( Når det er sagt, så vinner man jo heller ingenting hvis man ikke leverer noen kupong. Det begynte å bli dårlig med kronasjer inne på tippekontoen, så jeg må fylle på litt igjen hvis jeg har tenkt å levere noen extra lapper til tirsdagen........!!!


To av tre kaktusser blomstrer... Nummer 3 er en diger en som bor oppe på fryseren, men den blomstrer ytterst sjelden. Sist gang var for 1,5 år siden, og da kom det bare en eneste blomst.


Det er ikke alltid like morsomt å ha katt.... Her kan Vinja's mesterverk sees, og jeg er ikke spesielt happy for denne kloringen hennes. Når jeg ser hun gjør det tar jeg henne skikkelig, og hun vet så innmari godt at hun ikke får lov til å bruke tapeten som klorestativ.... Hun er en sta og egen pus, som gjør som hun vil....grrrrrr!!!

Ute er det tjukk tåke, og ikke spesielt varmt... De sier det skal bli bedre i morgen, håper det :o))

Ha en fortsatt fin lørdagskveld :o))Begravelse i går....

 • 17.03.2012, 12:13

I går kunne jeg faktisk sove 1 time lenger enn ellers, og det var godt :o)) Jeg hadde avtalt med Ivar at vi skulle dra fra Fetsund kl 9, så jeg måtte komme meg avgårde fra Oslo ca 08:15... Det der med å komme meg avgårde i rett tid er ikke alltid like lett for meg gitt, men i går klarte jeg det :o))


(bilde lånt fra Google) Vi kom til Strøm Kirke i Sør Odal i god tid, nesten 45 min. før begravelsen skulle begynne. Da var det bare fetterne min m/familie som hadde kommet. Det var litt surt og kaldt ute, men ikke snø som på bilde. Trodde det skulle bli varmere å komme inn i kirken, men det var ikke noe bedre der. Jeg frøys meg igjennom hele seremonien, brrrr....

Det var en fin og verdig avsluttning for tante Guri, og presten holdt en fin tale hvor han traff tantes personlighet på en prikk. Jeg syntes nesten jeg kunne se henne for meg. Til tross for at tante var 86 år, og vi kanskje ikke har hatt så mye kontakt etter at mamma døde så var det veldig vemodig. Hun var den siste av tanter og onkler jeg hadde i min adoptiv familie... Når jeg satt i kirken å hørte på presten, så tenkte jeg på mamma og søstrene hennes... Jeg tror jo ikke at ting slutter når vi forlater denne verden, og derfor tenker jeg nå at de tre søstrene er samlet igjen... Det er jo godt å tenke på :o))

Ivar, Marit og jeg hadde ikke sett blomstene vi sendte... Det var viktig for meg at de var fine, og det var de.... Nydelige roser som var tofargede, hvite og røde, med hvite liljer og litt grønt. Jeg har opplevd at de som har satt sammen blomstene har benyttet helt andre blomster enn det som ble bestemt. Greit at de ikke har de blomstene, men da må de ringe sånn at man kan sette sammen andre blomster som passer og som er fornøyd med...!!

Etter at begravelsen var over dro vi i familien til et bedebus inne i Skarnes for å spise litt å prate sammen. Vi fikk en deilig gryterett med ris og salat til, og etterpå var det kaffe og kaker. Tre kaloribomber av noen kaker, verdens beste og to forskjellige sjokoladekaker. Jeg sa pyttsann til slankekuren, og tok et par stykker. Til tross for omstendighetene var det veldig hyggelig å møtes å prate litt... Det er dessverre ikke så ofte vi møtes!!

Før vi dro hjem var Ivar, Marit, Goggen og jeg inneom fetter Gjermund.. Han ville at vi skulle komme en liten tur innom han før vi satt nesa hjemover igjen. Tante bodde hos han til inntil et par år siden, og han hadde gjort en del endringer i leiligheten etter at han ble igjen alene der. Det var gjennomført og fint :o))


Jeg hadde parkert bilen min i Fetsund, og satt godt tilbakelent i baksete mens Marit kjørte. Det var deilig å sitte å slappe av for dagen. Bilen min er ikke helt fornøyd om dagen, fordi luften i ene forhjulet siver ut. Når jeg fyller dekket opp, holder det en ukes tid så er det lite i det igjen. Skal ringe til Rycon, hvor jeg oppbevarer dekkene min, og be dem legge på sommerdekk for å få sjekka dekket. Dekket er ikke gammelt, kjøpte det jo i høst... kanskje det er reklamasjon på det....!!

I dag blir det nok en slapp dag tenker jeg, våknet med stiv nakke og hodepine... Tok en Ibux så hodepinen er borte, men jeg er fortsatt stiv i nakken. Gjorde noen øvelser tidligere i dag, men det hjalp ikke så veldig mye... Sånn er det bare innimellom :o/

Var veldig spent på hva vekten skulle vise i dag, og til min store glede hadde jeg gått ned litt til :o)) Tiltross for kakespising i går så har det gått den rette veien, lettelse. Jeg har gått ned nesten 3 kg denne uken, og det resulterte i at jeg kunne bruke de svarte jeansene min i går. De har sittet litt vel trangt den siste tiden... Jeg er derfor veldig fornøyd med meg selv i dag :o))

Ikke engang den tjukke tåka, og det triste været ute ødelegger det gode humøret mitt, hehehe!!!

Ha en kjempefin lørdag :o))I dag ble Ann-Christin feiret......

 • 14.03.2012, 23:22

I flere måneder har vi "girlsa" i avdelingen planlagt og laget gaver til Ann-Christin, som fylte 60 år på søndagen. Det har ikke vært så enkelt, for damen har hatt følehornene ute hele tiden. Så fort hun gikk vekk fra plassen sin, stakk vi hodene sammen, og det var et under at hun ikke oppdaget noe.....


Nå som Ann-Christin har fått gavene sine, kan jeg publisere maleriet/tegningen som jeg lagde av oss "girlsa". Bursdagsjenta er skjønnheten i midten med svart hår :o)) Jeg har aldrig gjort noe sånt før, og var veldig spent på hva responsen ble... Tror ikke at jeg har fått så mye ros og berøm før :o)) Selv er jeg så kritisk til alt jeg lager, og blir aldrig helt fornøyd med det..., finner alltid ting som jeg ville ha gjort anderledes.

Siden mandag har jeg helhjerta gått inn for å spise mindre og sunnere, og jeg har oxo gått ned et par kilo. Derfor var jeg litt bekymret for at Bente hadde handla inn en stor og usunn bløtekake til feiringen, men til min lettelse var det en deilig kanelkringle so sto på bordet :o)) Jeg tok bare et lite stykke...., selv om jeg hadde lyst på mere.


Vinja har funnet en ny favorittplass om morran... Hun skal ligge ved siden av meg når jeg kler på meg fjeset mitt, og så skal hun jo prøve alle remedjene mine oxo, hehehe! Etterpå skal hun leke med sykkene mine, og da må jeg passe på sånn at hun ikke stikker avgårde med det. Noe hun innimellom klarer, og da blir det en vill jakt igjennom heimen til jeg får tak i de igjen, hehehe.

Sov dårlig i natt, og hadde egentlig planlagt å legge meg tidlig i dag.... Det har jo allerede gått i vasken ser jeg, for klokka nermer seg 23.30 med raske skritt... Blir vel litt trøtt i morgen igjen da tenker jeg, ikke noe nytt ved det egentlig!!DVD'ene mine har kommet....

 • 13.03.2012, 14:22

Når jeg kom hjem i går ettermiddag lå det pakkelapp i postkassa.... Det var de etterlengtede DVD'ene min, serien Murder She Wrote med Angela Landsbury. Jeg har ventet og ventet på at lappen skulle dukke opp, og når den endelig kommer så rekker jeg ikke å hente den... uhuuuu!!!

Bare tuller...., går like greit å hente de i dag :o)) Hadde nok ikke fått sett så mye i går kveld alikevel. Fakturaen kom før helgen fra Platekompaniet, så jeg regnet med at pakken ikke var så langt unna...

Været i Oslo har vært perfekto i dag oxo, blå himmel og sol... Vet ikke hva gradene er nå, men da jeg dro nedover til jobb ved 8 tiden i dag var den vel + 8-9C tror jeg. Da jeg var ute i lunch-pausen så jeg noen vikinger som vandra rundt i bare en tynn genser..... SÅ VARMT VAR DET IKKE akkurat. Husker det var noen sånne som var ute å lufta seg i fjor oxo når varmegradene begynte å komme.

Jeg måtte avbestille fysio-timen min til fredagen i dag oxo, men det tok sin tid innen jeg fikk tak i han... Akkurat da holdt han på med en pasient, så han fikk ikke sjekket hvilke dager han hadde ledig til uka. Han skulle ringe meg eller sende meg en melding seinere... Krysser fingrene for at han har på mandag og onsdag..., er så greit med faste dager!!

Ha en fortsatt fin tirsdag :o))

Nordby i dag.....

 • 12.03.2012, 22:18

I dag har jeg hatt en feriedag i anledningen at jeg og Anne skulle til Sverige å shoppe litt.... Jeg våkna før klokka ringte i dag ved 8 tiden, og spratt opp lys våken å i veldig god form. Armen min, nakken min og hode var smertefrie... hærlig. Anne sluttet på jobben ved 11 tiden, og hun hadde akkurat kommet ut da jeg kom feiende inn på parkeringsplassen.

Været var helt på topp i dag, blå himmel og sol og omtrent ingen vind i det hele tatt. Siden det var en vanlig arbeidsdag i dag, hadde jeg trodd at det skulle være lite trafikk på veien. Det var det ikke, men kanskje ikke så mye personbiler, nei det var mest trailere...


Når vi kom til Nordby var det tide for litt føde.... Anne holder på med pulver og supper i anledning slankeoperasjonen, og må være nøye med å få i seg næring til faste tider. Mens hun spiste suppa si, tok jeg en cesar-salat... Herremin sier nå jeg, det er den største salattelerkenen jeg har fått noen gang. Jeg hadde ikke sjangs til å spise opp alt sammen..., men godt var det....


Vi dro i matbutikken først for å få unna det..., men jeg ble litt irritert da de kune hadde 3 kasser åpne. Selv om det ikke var så mange mennesker i butikken, var det mange nok til at køene ble lange og ganske stillestående.


Ikke noe kjøttmat i handlevognen i dag... Nei, nå skal det slankes så det ble hamstring av Nutrilett shakes, sjokoladebarer og smoodies + litt krydder, et frokostbrett og et par matbokser. Potetgullposen var ikke til noen av oss, men til Annes bror... som ikke slanker seg så seriøst, hehehe!!


Vi var en snartur innom Ittala og kikket på service... Jeg fant dette fra Rörstrand som jeg falt for, og som jeg på et senere tidspunkt kommer til å kjøpe meg. De talerknene jeg bruker til daglig er altfor store og tunge... Kanskje jeg kjøper neste gang jeg drar..., vi får se!!

Ellers så kjøpte jeg meg nye svarte jeans, et par nye BH'er, sokker, favorittparfymen min Alien fra T. Mugler, stål vannflaske, to nye silikondeksler til Samsungen min i rosa og orange og en rosa kortholder med plass til mange kort. Skulle jo egentlig ikke ha så mye i dag.... Bare krydder, pasta, øl og shakes hehehe, men det ble ganske mye mer!!!

Snakket nettopp med fetteren min angående begravelsen... Han og kona skal ordne med bårebukett eller krans i morgen... Begravelsen er kl 11, og vi ble enig om at jeg skulle komme opp til dem så kjører vi sammen opp. De bor på Fetsund, og vi ble enig om at jeg er hos de ca 08:30 så drar vi videre oppover en halvtime senere....

I morgen er det jobb igjen, så det er vel på tide å begynne å tenke på at jeg må komme meg i seng snart... Siden det blir to dager mindre å jobbe denne uka, må jeg legge inn turbo'n de andre dagene for å bli ferdig med det som må gjøres denne uka...


Hælja er snart over....

 • 11.03.2012, 23:59

Bortsett fra en en liten tango rundt i huset med støvsugeren på formiddagen i dag, har jeg bare slappet av kozt meg... På morran var det helt blå himmel og sol ute, men utover ettermiddagen skyet det lett over å sola sleit lit med å trenge igjennom. Jeg satte meg alikevel ut på balkongen med kaffe og boka mi... Det ble ikke mye lesing, for jeg ble så småtrøtt at jeg ikke klarte helt å konsentrere meg om boka.... Bare godt å sitte der å ikke gjøre noe annet enn å høre på fuglene som skvattret og kvittret i buskaset nedenfor :o))


Pusene vimsa rundt meg en god stund, men tilslutt rusla Ronja inn i stua og la seg på klatrestativet.... Vinja derimot hoppet opp i solen ved siden av meg, og der krøllet hun seg sammen og sovna så godt. Hun reagerte ikke engang når jeg gikk inn for hente noe.... Hun er jo så skjønn, den lille hårballen min.

Det siste året har de forandret seg ganske mye... I sær Ronja, som før ikke var spesielt kozete av seg men har blitt verdens største kozejente. Hun kan ikke få nok av at jeg stryker henne over pelsen, at jeg klør henne ved halen og best av alt at jeg børster og grer pelsen hennes :o)) Vinja har alltid vært kozejenta mi, og hun elsker å ligge i fanget mitt på kvelden og sove... Der kan hun ligge i flere timer hvis jeg sitter stille så lenge... Det at Ronja krever litt mer av min oppmerksomhet syntes hun ikke er like festlig, og jeg mistenker at hun er litt sjalu...!!
Fetter Ivar ringte i sta, og fortalte at han hadde ringt til vår andre fetter for å sjekke hvordan det gikk med han... Det gikk greit heldigvis. Han fikk vite at tante Guri skal begraves kl 11 til fredagen... Jeg får kontakte sjefa i morgen for å si i fra at jeg må ta meg fri til fredagen.. Ivar og jeg snakket litt om vi skulle sende bårebukett eller krans, men vi avgjorde ingenting nå i kveld. Vi ble enig om å snakke mer igjen i morgen, så bestemmer vi oss da..!!


På tide å komme seg under dyna for å få seg litt søvn... Jeg har hodepine, ikke dundrende men sånn gnagende, som følge av en veldig stiv nakke. Beste middelet da er en Ibux, og så vile hode på puta noen timer.

Ha en riktig god natt :o)) Fikk svi i dag....

 • 11.03.2012, 12:28

I går hadde jeg en enorm energi, og kledde på meg husmortrynet mitt å gikk løs på badet... Både kattedoen og baderommet trenge en skikkelig vask. Jeg tenkte at det var best å komme i gang så fort som mulig, mens energien var der....


Jeg hadde sett for meg en hel dag med hode ned i skurebøtta, men i det jeg var ferdig på badet ringte venninnen min Anne. Hun kjedet seg, og hadde lyst å komme en tur... Jeg hadde egentlig ikke noe problem med å parkere skurebøtta for dagen, så jeg sa BARE KOM DU :o))

Ute blåste det en sur og kald vind, men sola varmet godt inn på balkongen så vi satte oss ut dit å nøt det fine været. Det var kozelig med venninnebesøk, og få skravlet av seg ting og tang. Vi skravler jo relativt ofte på telefon, men det blir ikke helt det sammen. Føler at man får sagt så mye mer når man er der.


Jeg hadde egentlig tenkt til å se på den svenske finalen i MGP i går, for å se hvordan det gikk med Loreen... Glemte hele greia da jeg begynte å se på Hver gang vi møtes. Jeg bare digger denne låta her, og spiller den om og om igjen... Når det er sagt så syntes jeg nok at Tooji sin låt er mer fengene i MGP sammenheng, og mer publikumvennlig... Vi får se hvordan det går når sirkuset dras i gang i Baku.

Armene mine er skitsure på meg i dag, og protesterer skikkelig etter skurejobben i går... Sånn er det med meg, energi på toppnivå den ene dagen å så straffer det seg med masse smerter dagen etter. Heldigvis så har jeg fortsatt masse energi i kroppen... Jeg føler meg ganske oppegående, det er bare armene som ikke helt vil henge med i dag....

Ute er det fin og solrik dag her i Oslo, og siden armene mine ikke helt er venner med meg i dag har jeg tenkt til å sette meg ut. Ta med termokoppen og en bok for å lese i sola.... Det er en perfekt søndag for meg :o))

Ha en fortsatt flott søndag!!Trist beskjed på morningen....

 • 09.03.2012, 11:19


Jeg fikk telefon fra min fetter her til morran, og han hadde en trist nyhet å komme med.. Min tante Guri døde kl 08:15 i dag, etter et kort sykeleie.

Hun ramlet og brakk lårhalsen for litt over en uke siden, og ble operert her på Ullevål. Det hadde gått fint, og hun ble sendt tilbake til sitt lokale sykehus. Iflg fetteren min hadde det vært vanskelig å få kontakt med henne i går kveld.... Det er jo mange ganger sånn, når eldre mennesker havner på sykehus etter et fall, at det oppstår komplikasjoner og de dør.

Selv om vi kanskje ikke har hatt noe nært forhold, så syntes jeg alikevel det er trist at hun er borte... Hun var den siste av tanter og onkler i den adoptive familien min... Nå er hele den generasjonen borte. Det er en litt merkelig følelse egentlig!!

Kundekveld på Oppsal senter....

 • 08.03.2012, 22:02

I kveld har jeg vært på kundekveld på Oppsal senter sammen med Monica... Noen av butikkene hadde stands med tilbudsvarer ute i senteret, mens andre valgte å ha tilbud inne i sine egne lokaler. Det var vel ikke stappfult med folk der, men det var en jevn tilstrømning..

Monica og jeg var tidlig ute, og siden magene våre rumlet av sult dro vi inn på Den Røde Hatt og spiste middag. Vi delte en pizza, og det var mer enn nok for meg til å stoppe magen fra å jamre seg, hehehe! Jeg har ikke vært på Hatten på mange mange år, så det var litt artig å stikke innom.


Her er det Oppsal Hud og Fotpleie som har satt opp stand, hvor de hadde noen tilbud. Ingen av oss kjøpte noen ting der.


Her begynner folk så smått komme inn... Ved inngangsdøra sto senterlederen og delte ut Goodybags, og det vill jeg jo sikre meg. Hørte nemlig at det skulle være ganske mye spennende oppi.


Videoshappa hadde oxo satt opp stand, hvor det solgte 10 brukte filmer for 200,- Det var vel det stedet hvor det var mest folk, hehehe... Folk stimet til å leita igjennom stabler med filmer, som lå uten noen form for orden. Vi stoppet oxo opp der å plukket med oss filmer. Til og begynne med sleit jeg litt for å finne noe, for alt jeg tok i var bare skrekk... Akkurat den sjangeren er ikke en favoritt hos meg... Tilslutt fant jeg da noen :o))


Her er Bente fra dyrebutikken Labben hund & katt, og hun er verdens hyggligste menneske... Det er alltid kozelig å komme inn til henne for å handre fór og kattesand til pusene, og da blir jeg som regel stående en stund for skravle. Er man på Oppsal, og man trenger noe til hunden eller katten så er dette stedet å handle :o))


Det tok litt tid innen jeg fant ut at senterlederen sto ved inngangen, og jeg fikk sikret meg Goodybagen..., men her er den.


Dette er hva bagen inneholdt... 


I tillegg fulgte det med noen prøver på hårprodukter oxo...

Nedenfor er de 10 filmene jeg plukket med meg, og av dem var det bare Twister jeg hadde sett før.. Om de er noe bra har jeg ikke peiling på, men det er bare å sette seg ned å ha seg en DVD kveld eller to så finner jeg nok ut av det :o))


Hadde nesten trodd at jeg skulle være dødssliten nå i kveld siden jeg var så tidlig oppe, men NEI da det er jeg ikke. Akkurat nå føler jeg en voldsom energi, og er lys våken... På jobben i dag var jeg nemlig ikke så våken, og da satt jeg å gjespet i et sett...

Pusejentene satt i vindu å kikket etter meg når jeg kom hjem i sta, og de var så selskapsjuke at de nesten klartret oppover buksebena mine. De diltet etter meg, og med en gang jeg satte meg kom de å la seg på bordet ved siden av. Etter å ha fått masse koz, så har de krøllet seg sammen for å sove litt :o))

Nå blir det sløving i godstolen foran tv-skjermen en stund for min del... Ha en fortsatt fin torsdagskveld :o))

Ros til Snap Drive på Ryen....

 • 08.03.2012, 10:23

Glad og lykkelig møtte jeg opp hos Snap Drive på Ryen litt før kl 8 i dag, for å få satt inn ny pære i frontlyset mitt. Jeg hadde avtalt i forveien at de skulle gjøre det mens jeg ventet. Karen i resepsjonen tastet og tastet uten å finne meg, men etter å ha søkt på registreringsnr. så dukket jeg opp.... Jammen, du er jo satt på på HELSFYR du!! Jeg kjente at hjerte gjorde et megahopp, for det hadde jeg ikke jeg tid til.

Når jeg bestilte timen for et par dager siden ble jeg spurt om hvor jeg ville, og da ba jeg spesielt om å komme til Ryen som er nermest å det var OK... Han bekreftet at det var der jeg var satt opp.

Men det årna seg vøttø.... Gutta på Ryen fixa lyset mitt alikevel til tross for at de hadde mer enn nok å gjøre fra før av. I tillegg slapp jeg å betale noe oxo.... SNAKK OM GOD SERVICE DA :o)) Dermed var ikke klokka mye over 08:30 da jeg kom heseblesende inn døra på jobben.

Ellers så har det jo kommet en HAUG med snø her i Oslo siden i går, så den våren som man håpet på ble raskt lagt i grus. Det var megaglatt på sideveiene nå på morran, og enkelte steder var det skikkelig vaskebrett. Jeg klarte meg bra jeg, men jeg hørte på Radio Norge før jeg dro hjemmefra at det hadde vært en del ulykker..

Ha en fortsatt fin torsdag folkens, og kjør forsiktig på glatta hvis det er snø der du er!!

Ikke lett når lyset går....

 • 06.03.2012, 11:29Nå har jeg sjekket litt rundt på forskjellige bensinstasjoner for å få skiftet lys på bilen min, men det gikk heller dårlig gitt. Endte til slutt opp med å ringe til SnapDrive, hvor jeg kunne få time i morgen tidlig... Da kunne jo ikke jeg, men det gikk greit torsdag morgen. Iflg han som tok i mot bestillingen så skulle de kunne fixe det mens jeg ventet, puh da er det i boks.

Gleden var kortvarig når det gjaldt å være smertefri og følelser i fingrene på vestre arm.... I dag morges var det tilbake like ille som før, sukk!! Jeg må jo innrømme at jeg blir ganske deppa innimellom når det tar så lang tid, uten noen serlig bedring. I dag er en sånn dag hvor jeg føler at jeg er på god vei ned kjellertrappa, men jeg tviholder meg fast i gelenderet i 1 etg for ikke å se helt svart på det. Det går over, men like hyggelig mens det holder på.Jeg fikk innvilget fridagen min neste uke, så nå er det bare å reise på Harrytur til Sverige for å shoppe litt. Kjenner at jeg gleder meg litt, siden det er en god stund siden sist jeg var der. Det er noen ting jeg har savnet i kjøleskapet og fryseren, så det er greit med en tur nå :o))

Nå må jeg være produktiv i 30 min til frem til lunch.... Det er noen ting jeg må ha ferdig innen da.

Ha en fortsatt fin tirsdag :o))

Det gjorde godt

 • 05.03.2012, 20:55

Jeg gledet meg ikke til å komme til fysio i dag, ettersom armen min har vært så vond de siste to dagene... Når jeg sier det til fysioterapeuten så vet jeg jo at han kommer til å klemme på de stedene som er mest smertefulle, hehehe!!


Det var jo ikke godt når har begynte å klemme, trykke og massere... Alikevel så kjennes det faktisk ganske bra nå i kveld, og armen har faktisk ikke dovnet en eneste gang hittil... Det er første kvelden på en stund at jeg har hatt full følelse i fingrene mine, og det er bare så hærlig :o))

Blogg.no er ikke venner med meg akkurat nå..., for jeg får ikke lastet opp bilder til innlegget mitt.Jeg hadde redigert noen som jeg hadde overført fra mobilen, men den gang ei gitt :oI Tilslutt måtte jeg gjøre det via app'n. Fikk flere festlige feilmeldinger, grrrrr!!

Den ene lykta på bilen min har slutta og virke, å jeg må se å få fixa det i morgen. Fikk tips av fetter'n min i dag om at Mekonomen tok det på strak arm, uten at man må bestille time i forveien. Mener det ligger en ikke så langt herfra, så jeg får sjekke ut det på veg hjem i morgen... Jeg må jo ha bilen i orden, for det er en planlagt Harry-tur i neste uke.

Pusene ligger rett ut i senga mi og sover..., de rører ikke på hverken ører eller øyne :o)) De er jo så skjønne når de ligger sånn, og jeg har mest lyst til å bare gå bort å koze masse med dem... men gjør jo ikke det!!


Sløv søndag foran tv'n.....

 • 04.03.2012, 16:38

Enkelte dager er bare sløve, og i dag har det faktisk vært en sånn dag. Jeg har stort sett sittet i godstolen å glant på sport, og det var jo litt å glane på oxo. Først Vasaloppet, hvor vi ikke helt klarte å nå toppen, så skiskyting for herrer som heller ikke gikk så bra, så sprint for herrer og kvinner hvor Marit Bjørgen reddet de norske fargene nok en gang, og nå er det skiskyting for kvinner hvor Magdalena Neuner ser ut til å utklasse de andre. Tora Berger lå på 6 plass i sta.........


Jeg har ikke bare sittet med øynene på halv tolv å glant på tv, nei dag!! Dro frem strikketøyet med pulsvantene jeg begynte på for en stund siden. Den ene var bare noen runder fra å bli ferdig, og nå er begge to ferdig. Vel nesten da, jeg har igjen å feste tråder.... Det er bare 4 stk siden jeg slapp å skifte nøste, og godt er det for det er noe av det mest kjedeligste jeg vet. Å feste tråder altså, hehehe, men det må til det oxo.


Ronja har ligget på klatrestativet å sløva det meste av dagen, avbrutt av en liten tur ut når døra sto oppe litt tidligere. Hun syntes nok at det var godt med en dag uten altfor mye aktivitet hun oxo :o))


Vinja har flydd litt frem og tilbake, men hun har sovet noen timer på senga... Da jeg holdt på med pulsvantene var hun veldig nysgjerrig, og skulle lege medtråden. Akkurat det fikk hun ikke, for garnet er av den sorten som fort ryker når sterke katteklør og tenner får tak i det!!

Nå rumler det høyt i magen, noe som er tegn på at det er på tide å lage seg litt middag... Blir bare enkelt medisterkaker og poteter med brun saus... Det lager seg nesten selv :o))Ikke dårlig...., opp kl 08:00

 • 04.03.2012, 10:32

Jeg sa at jeg skulle opp kl 8 for å se på Vasaloppet, og det klarte jeg oxo. Det er egentlig litt tidlig for meg på en søndag, men nå er jeg benket foran tv-skjermen... Frokosten er spist, og dagens første kaffekopp står rykende varm ved siden av...


Jeg har allerede vært en tur ute for å kjenne litt på luften, og da tok jeg med meg kamera. Det er vel ikke helt den store soldagen i dag, men det er jo tidlig enda så mye kan jo hende utover dagen. 


Det begynner så smått å skje noe i blomsterbeddene mine oxo, men det er tidlig enda så det er ikke så mye liv enda. Disse pleier alltid å komme tidlig, i allefall når sola begynner å varme. I dette beddet er det bare sol om morningen, så veldig mye varme har det nok ikke blitt.


Rododendron min har mange knopper i år, så når den endelig kommer i blomst vil den være fin. Den har hatt noen dårlige år nå, så dette lover jo godt for sesongen 2012 :o))


Oxo inne begynner det å skje ting :o)) Kaktusen min har kommet med noen får knopper, og blomstene på denne er hvite med en antydning til rosa i midten. Jeg ser at den skulle ha vært i dusjen, og fått renset vekk katthår og støv. Nå er det nok best å vente til blomstringen er ferdig, så de ikke knekker å ramler av.


Denne orkideen hadde jeg egentlig tenkt til å kaste i fjor. Da hadde alle blomstene visnet og ramlet av å stammene så bedregelige ut. Så satte jeg den bare til side så lenge, og når har det kommet 4 nye stammer så nå går jeg å håper på at det skal bli blomster på dem tilslutt. Godt jeg ikke kastet den alikevel :o))

Ute kan jeg høre skjærene bruke seg, sikkert på en eller annen katt som spaserer forbi. De er jo ikke noe serlig gode venner de der, hehehe! I en av de to store hengebjørkene på andre siden av gaten kan jeg se en ringdue, den sitter å titter ned på livet under. Det er den første jeg har sett i år.

Ha en fortsatt fin søndag :o))Vinja ble fornermet....

 • 03.03.2012, 23:47

Det har vært en fantastik dag på balkongen i dag oxo :o)) Jeg sa tidligere at jeg bare skulle nyte dagen, men jeg klarte jo ikke helt det da. Veggene rundt balkongen var ganske møkkete, og jeg irriterte meg mer og mer etterhvert som jeg satt å glodde. Tilslutt klarte jeg ikke å sitte stille å se på det lenger.... Ingen før og etter bilder dessverre, hehehe!!


Vinja holdt på i og på klatrestativet, og da jeg begynte å vaske satte huns seg på toppen av det å kikket på meg. Jeg var jo nødt til å flytte på det etterhvert for å komme til. Det var da det hendte.... Jeg så jo ikke halen hennes som hang ned vøttø, og den kom jo i klemme. Vinja freste noe innmari og lappet til meg med poten før hun forsvant inn... Hun var fornærmet på meg evig lenge, og forsvant så fort jeg var i nærheten. Tilslutt fikk jeg fatt i henne å løftet henne opp, og kozte med henne leeeeenge... Å, da smeltet hun og mammen var tilgitt :o))

Det har vært dårlig med leselysten i det siste, men i dag dro jeg frem dobbeltboken no 7 - 8 i Lysets Rike av Margit Sandemo. Kom meg igjennom noen kapitler, og ble helt revet med i handlingen igjen. Hadde det ikke vært for at jeg begynte å bli sulten å skulle lage meg middag, hadde jeg vel ikke klart å legge fra meg boka, hehehe!!

Til tross for at det er lørdag, tenkte jeg at jeg skulle legge meg snart. For i morgen er det Vasaloppet, og det er en tradisjon her i heimen å få med seg det. Pleier å stå opp sånn at jeg får med meg starten, så hopper jeg i dusjen, deretter frokost som inntas i godstolen mens jeg følger spent med. Håper jo alltids at en nordmann skal dra hjem seieren, men det ser ut til å være vanskelig. I morgen er en ny dag!!

Dermed blir det GOD NATT fra meg :o))Sovesofa er det ikke...

 • 03.03.2012, 12:29

Jeg skulle egentlig bare slappe av littegranne på sofaen i går kveld.... Var litt trøtt og sigen i kroppen, så jeg tenkte at ville hjelpe med en strekk på sofaen, yeah right........!!!


(bilde hentet fra google) Jeg greide jo å sovne så hardt at neste gang jeg slo opp øyene, var kl 06:30. Hadde ikke Vinja hoppet opp på magen min ville jeg nok ikke ha våknet da heller. Jeg var helt stiv og støl i kroppen... Det heter 3 seters sofa, men den er ikke noe sovesofa akkurat..., iallefall ikke til mine 175 cm.

Ikke helt våken kom jeg meg opp å inn i senga, hvor jeg sov noen timer til.. Pusene trodde med en gang at jeg skulle stå opp, og løp ut på kjøkkenet hvor de trodde de skulle få frokost, hehehe!! De måtte nok vente litt for det, og matkoppen var ikke tom så det var ingen fare for at de gikk sultne, hehehe!!


Når jeg endelig kom meg ut av senga igjen, brygget jeg meg en kopp kaffe og gikk ut på balkongen å satt meg. Jeg følte at jeg kokte i kroppen, og det skyldes at jeg hadde skrudd opp varmen på panellovnene i går kveld å ikke slått de av. Inne var det skikkelig hett, og derfor var det godt å sette seg ut å få litt kjølig luft på kroppen.

Jeg burde egentlig rydde og pakke bort noen ting og tang i dag, men jeg føler meg litt dorsk og lat i dag... tror jeg utsetter det. Skal heller bare nyte lørdagen.... :o)) 

Håper alle får en fin lørdag!!Den første sommerfuglen....

 • 01.03.2012, 22:31

Da jeg satt ute på balkongen og kozte meg i sola, så jeg noe i sidesynet... Det var en sommerfugl, den første jeg har sett i år. Solen varmer opp husveggene og trestammene der de har overvinteret, og da kommer de ut for å strekke på vingene.


Bilde er fra Botanisk Have i 2009, for jeg hadde jo selvsagt ikke noe kamera tilgjengelig da den lille bevingende tassen fløy forbi. Mobiltelefonen lå inne på lading, så den var heller ikke tilgjengelig. Typisk det der!!!

Det var skikkelig varmt og godt ute påbalkongen i dag, når sola stekte inn. Vinja lå rett ut i sola og syntes at livet var helt perfekt, mens Ronja syntes det ble litt i varmeste laget å rusla inn å la seg. Jeg kjørte ned markisen et stykke, og da hun så at det ble skygge der ute kom hun tilbake igjen.

Naboen har nok oxo tenkt til å begynne å bruke balkongen, for hun kom ut med ei bøtte og begynte å vaske. Det blir mye støv å skitt over vinteren, og spesielt nå som snøen er borte så støver det veldig fra gata rett nedenfor. Vinduene mine bærer preg av det, og gremmes når sola skinner på dem. Alikevel skal jeg motstå fristelsen til å pusse dem, for jeg regner med at vi ikke er helt ferdig med vinteren enda!!


Uavhengig om det kommer noe mer snø eller ikke, så er det ikke lenge til at disse søte små begynner å pryde vegkanter skråninger... Da er det vår da :o))

Den ugreie magen min er i ganske grei form, så i morgen er det tilbake på jobben igjen... Derfor tenkte jeg at for en gang skyld skal jeg gå å legge meg tidlig, og få meg en god natt søvn.... GOD NATT!!Melancholia....

 • 01.03.2012, 10:09

I går sa jeg at jeg skulle se på filmen Melancholia av Lars von Trier når jeg kom hjem fra jobben. Jeg gjorde oxo det mens jeg spiste middag, og jeg klarte å holde meg våken igjennom hele filmen... Utrolig, egentlig!!


Hva skal jeg si om filmen? Det var definitivt en film jeg ikke hadde sansen for, og utrolig deprimerende. Jeg satt hele tiden med en følelse av at jeg hadde lyst til å slå av filmen, men fikk meg ikke til å gjøre det. Ble sittende der å se, og ble mer og mer deppa etterhvert som filmen gikk. 

Filmen er utrolig bra laget, og skuespillerene gjorde en fantastisk jobb... Jeg hadde nok dannet mine forventninger til filmen, og trodde at den skulle handle om helt andre ting enn den gjort. Den handlet nok om deprimerte og tungsinnede mennesker, men at Melancholia var noe annet enn akkurat det forsto jeg ikke før det hadde gått en stund. Se den gjerne, og dann ditt egen mening om den...!! Hjemme med syk mage :o(

 • 01.03.2012, 09:35Før klokka ringte til morran i dag våknet jeg med magesmerter, og dagens maraton startet mellom senga og toalettet :o( Ikke nok med at man føler seg helt elendig, men man får ikke ligge i ro under dyna og slappe av heller. Tilslutt orket jeg ikke å ligge lenger.., ingen vits så jeg satte meg heller ved PC'n..

Forrige dagen ramla årsavgiften til Forden ned i postkassen, på over 3.000,-. Det er den siste av de store regningene på denne tiden av året. Da er det litt luftigere igjen noen måneder inne neste bolk kommer, hehehe!!Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no