hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Au i knærne etter trening

 • 31.03.2017, 18:41

Da jeg tidligere i dag sa at jeg måtte se å komme i gang med å gjøre meg i stand til behandling og trening, var jeg ikke klar over hvor dårlig tid jeg faktisk hadde. Jeg satt å så på klokka på nettbrettet, og den sa at jeg lå sånn ganske godt ann. Det jeg ikke viste var at klokken gikk feil... Den har ikke blitt automatisk oppdatert etter at jeg ladet brett opp igjen, etter at det gikk tom for strøm.  Så plutselig fikk jeg påminnelse om timen min på telefonen, og den er stilt inn på 30 minutter før....

Da var det en som fikk fart på seg, og selv om jeg ikke er like rask i kroppen som jeg var før så gikk det for seg. Jeg virvlet rundt å hentet treningstøy, mens jeg pusset tenner og dusjet omtrent samtidig. Da jeg gikk inn døra var det 1 minutt igjen til timen min begynte, puh!!!I dag var det knærne min som fikk juling, etter flere forskjellige øvelser... Jeg sutrer ikke altså, bare konstaterer fakta om at det nå er ganske stivt og vondt. Når det er sagt så er dette et ledd i å styrke muskelaturen i bena, slik at de skal ta over å hjelpe til når artrosen i knærne gjør livet surt for meg. I dag er det dessverre sånn at det er mange ting jeg ikke klarer pga smerter, og svake muskler.

Jeg sa til manuellterapeuten for en stund siden, at mitt høyeste ønske var å kunne klare å sitte på huk når jeg er ute å tar bilder. Også kunne sitte på gulvet sammen med kattene, og klare å komme opp igjen uten alt for store problemer. Nå har jeg ikke sjangsen til noen av delene.

Akkurat nå sitter jeg i godstolen og gruer meg til at jeg må reise meg opp for å lage middag, for jeg vet at det er en smertefull bevegelse. Ettersom magen min rumler og jeg er sulten, så er det vel ikke noe å utsette lenger 😱

#smerter #vondter #knær #trening #øvelser #velvære #helse #fredag #mars #blogg

Under paraplyen er himmelen alltid blå

 • 31.03.2017, 13:05

I allefall under favorittparaplyen jeg fant igjen i pc bagen på jobben.... Jeg trodde jeg hadde mistet den eller lagt den igjen et sted jeg hadde vært innom. Der lå den nede i bagen å sa ingenting, og hadde ikke vært for at jeg trengte strømkabelen til pc'n ville jeg vel ikke sett ned i den nå heller.

Jeg er veldig glad i denne paraplyen, som er svart og kjedelig på utsiden... Så åpner man den og en fin blå sommerhimmel åpenbarer seg. Så selv om regnet høljer ned så er det alltid lyst og koselig under ☔🌞Før jeg krabbet ut av senga i dag lå jeg en stund å sjekket ut Facebook, og flere skrev om at det hadde snødd hos dem i løpet av natten. Dette var i nærheten av Oslo, så jeg var spent på om det hadde kommet noe hit også. Heldigvis var det bare grått og litt tåkete her, og varmegrader så det blir nok ikke noe hvitt teppe her.

Nå må denne damen forte seg å gjøre seg i stand, for om ikke lenge har jeg time til trening og behandling.

#blå #himmel #skyer #vær #paraply #himmel #snø #fredag #mars #blogg

En som koser seg

 • 30.03.2017, 21:38

Helst ville nok Ronja ha ligget i fanget mitt å kost seg.... Hun vet nemlig at når hun ligger der å blir klødd, så kommer også mamsen fram med børsten. Det er noe av det beste hun vet om. Nå hadde det seg sånn at fanget til mamsen var opptatt, så da måtte hun ta til takke med sofaen. Det er vel ikke det verste stedet å ligge å kose det heller 😻#kos #velvære #katt #ronja #ronjathecat #nyte #torsdag #mars #blogg

Hørte ingenting jeg....

 • 30.03.2017, 11:47

Noen dager er det bare sånn at man er totalt døv på begge ørene når alarmen setter i gang. Jeg hadde en sånn dag i dag, dessverre! Hvor lenge vekkeklokken hoppet og danset på nattbordet, før den ga opp vet jeg ikke! Selv var jeg langt inne i drømmeland, og kom ikke til megselv før jeg burde ha vært ute av døra! Det er godt at jeg har sovet meg igjennom hele natten, og det har vært en god søvn. Noe som ikke er så godt er jo at det måtte være på en dag hvor jeg skal på jobb, og ikke kan ligge sløve.

Når man kommer til seg selv, sånn helt på feil klokkeslett blir hele dagen ødelagt. Jeg blir stresset for jeg må forte meg for å komme avgårde så raskt som mulig. Resten av dagen blir likesom ikke helt normal.Waking up in the morning
Licensed from: kaarsten / yayimages.com

Nå ja, det er jo ikke noe jeg kan gjøre med det nå.... Det er bare å brette opp jakkeermene og sette i gang med jobben, for det er nok å gjøre!!

Nå skal jeg ikke være negativ, men utenfor kontorvinduene har det nå begynt å regne... Det passer i grunnen veldig godt til humøret mitt akkurat nå, litt mørkt og grått!!

#sove #forsove #irriterende #regn #mørkt #grått #torsdag #mars #blogg

NAV en hyggelig opplevelse 😊

 • 29.03.2017, 21:09

Jeg var livredd for å forsove meg i dag, så jeg satte alarmen på grytidlig. Jeg hadde en avtale med sjefen om at vi skulle ta samme bane, og den ville være på Skøyenåsen 08:29. Ettersom jeg ventet med å fornye 30 dagers periodebilletten min til i dag, ble det litt stress da jeg hadde glemt passordet. Har man glemt det, må bankkortet legges inn på nytt.... Jeg hørte banen nede på Godlia, så jeg skal love at fingrene mine løp fort over tastene for at jeg skulle bli ferdig til den kom. Hehe, jeg rakk det jeg serru!

NAV kontoret åpnet samtidig som møtet skulle begynne, så vi måtte stå ute og fryse i nesten 15 minutter innen dørene åpnet. Jeg hadde heldigvis tatt på en boblejakke, så jeg holdt meg relativt varm 😊Vi ble møtt av en voksen mann, som håndhilste på oss med en fast trykk... Bare det var en positiv start syntes jeg, for jeg HATER når folk tar meg i hånda med et sånt fiskeaktig slapt håndtrykk. Mannen fortalte hvorfor de hadde kalt meg inn, og så spurte han hvordan jeg hadde det. Hvordan jeg syntes at det gikk å jobbe 50%, og jeg fortalte ærlig akkurat hvordan det sto til. Om hva jeg gjorde for å prøve å bli bedre osv. Det er jo ikke noen andre enn jeg selv med hjelp av manuellterapeuten som kan påvirke fremgangen min. Selve møte varte i ca 20 minutter!

Mannen fortalte videre at NAV ikke kom til å innkalle meg noen flere ganger, så sant jeg ble bedre og kom 100% tilbake i jobb. Skulle jeg ikke klare det, går sykepengene mine ut i midten av oktober, og da blir det selvsagt noen flere møter. Jeg håper virkelig at det ikke går så langt, for jeg vil jo ikke ha en uføregrad!!!!!

Jeg spurte om jeg kunne kontakte ham direkte dersom jeg hadde noen spørsmål, og det bekreftet han at jeg kunne. Følte at det var veldig greit å ha en person å forholde meg til, i stedet for å bli kastet fra person til person 😊

#nav #dialogsamtale #samtale #møte #hyggelig #sykemelding #langtidssykefravær #periodebillett #onsdag #mars #blogg

NAV i morgen

 • 28.03.2017, 20:55

Ja da har man gått sykemeldt såpass lenge at man har blitt kalt inn til NAV. Brevet kom for ca 14 dager siden og jeg har egentlig ikke tenkt så veldig mye på det før nå. I morgen kl 9 skal sjefen og jeg møte på det lokale kontoret jeg hører til.

Ettersom jeg ikke helt vet hva jeg kan forvente meg, så gruer jeg meg litt til møtet. Jeg har fått innkalling to ganger tidligere, men da ble møtene avlyst ettersom jeg var tilbake på jobb igjen. Akkurat det hadde jeg jo håpet at jeg skulle være denne gangen også, men dessverre så skulle det ikke bli sånn. Smerter, betennelser og annen skit vil ikke slippe taket, og blusser stadig opp igjen. Noe det har gjort igjen etter gårsdagens behandling, men ikke så ille som forrige gang.

I dag har jeg hatt mye vondt, og har vært veldig sliten etter at jeg kom hjem fra jobben.... Så planene om å få tatt en tango med støvsugeren lot jeg ligge til en annen dag. Støvsugeren ble nok skuffet, men det får ikke hjelpe 😉Så nå sitter jeg her godt innpakket i et par pledd for å få varmen, og tenker på morgendagen.... Hva skal vi snakke om, er mannen hyggelig (for det er en mann) og kommer han til å spørre og grave en hel masse ting. Normalt er jeg en ganske tøff person, når jeg vet hva jeg går til. Når det gjelder dette møtet har jeg ikke kontrollen, og da gruer jeg meg 😱

Noen som har vært igjennom slike dialogsamtaler? Er det greit?

#nav #dialogsamtale #samtale #gruer #engstelig #vondter #betennelser #smerter #ukjent #mars #tirsdag #blogg

På tur med nytt kamera

 • 27.03.2017, 00:42

Tenk jeg fikk det nye kamera til slutt, på torsdag i forrige uke, men det var etter at jeg måtte ringe å undersøke hva som skjedde. Jeg hadde ikke hørt noen ting fra Komplett, og hadde jeg ikke ringt vet jeg når hadde fått kamera. Jeg har ikke hatt sjansen til å lese meg igjennom bruksanvisningen enda, så da jeg tok det med meg ut på tur i dag, ble alle bildene tatt med auto og jeg har ikke redigert dem før jeg la dem ut.

Jeg var på tur med bestisen Anne, for hun har jo kjøpt seg makent kamera, i dag og vi hadde i forveien bestemt at vi skulle dra til Botanisk Have for å lete etter noe å ta bilder av. Vi var nok litt tidlig ute, for det var ikke så mye som var kommet av jorda enda. Noen lyspunkter fant vi da innimellom alt det brune og døde løvet.Vet ikke hvor lenge jeg holdt på for å få et bilde av bien som klatret rundt inne i blomsten... Dette var det jeg endte opp med. Ved flere anledninger hadde jeg bien sittende slik at det hadde blitt det supre nærbilde, men i det jeg trykte på utløserknappen greide den å fly avsted. Sånn er det når man skal prøve å ta bilder av dyr.Ettersom det ikke var så mye å ta bilde av i Botanisk Have, bestemte vi at vi skulle dra til Hvervenbukta å gå litt langs stranda. Vel det var i allefall det som var planen.... Først endte vi opp med å kjøre på en sightseeing tur ettersom vi ikke fant avkjøringen med en gang, og når vi først fant det var det så mange mennesker der å ingen ledige parkeringsplasser. Bare det å få parkert der er et innlegg i seg selv, men jeg tror at jeg dropper det. I stedet bestemte vi å kjøre inn til Oslo igjen, og heller spasere langs bryggene.

Denne lille søte humlen kom flyvende å nesten satte seg på meg, før den tok en brå sving å landet på bakken. Jeg elsker jo humler, og må jo bare ta bilde av dem når jeg får muligheten :o))Det ble etter hvert varmt der vi gikk i solsteiken, og så begynte vi å bli sultne. Ingen av oss hadde spist siden tidlig på morningen/formiddagen, så vi bestemte oss for å sette oss ned et sted å spise. Valget falt på Cafe Skansen, som ligger ved siden av Akershus Festning inn mot byen. På grunn av det fine været var det mye folk ute i byen og på uterestaurantene.Jeg er ikke av dem som sitter så ofte på uterestaurant å drikker øl, men i dag fikk jeg så lyst på. Det smakte godt med en iskald øl der jeg satt i sola å så på folkelivet :o))

#foto #fotografering #fotosafari #nyttkamera #botaniskhave #hvervenbukta #sjø #oslo #byliv #cafeskansen #utepils #utpåtur #søndag #mars #blogg

Forelsket i stemmen

 • 26.03.2017, 22:38

Før helgen var jeg på kino for å se på Beauty and the Beast, sammen med bestisen Anne. Vi er begge litt barnslige å liker Disney tegnefilmer, og etter å ha sett tegnefilmversjonen av Beauty and the Beast ble det en stor favoritt. Derfor var vi veldig nysgjerrig på hvordan denne filmen var sammenlignet med akkurat tegnefilmen. Ingen av oss ble skuffet, og vi storkoste oss i litt over 2 timer som filmen varte.

Jeg hadde nesten trodd at det skulle være mange barn/unge der siden filmen startet kl 18, men vi var mest voksne. Vi var ikke mange der, men litt flere enn vi var forrige gang jeg var på kino. Da var vi 5 stk i salen, så vi satt ikke akkurat opp på hverandre :o))Mot slutten av filmen synger "The Beast" spilt av Dan Stevens sangen Evermore, en nydelig sang som jeg hadde hørt før. Den gangen med Josh Groban, som har en fantastisk stemme, men Dan Stevens stemme var noe helt annet. Jeg kan ikke forklare hva det er, men jeg ble helt forelsket i stemmen. Hvor mange ganger jeg har spilt den etter at jeg så filmen vet jeg ikke, men det er veldig mange.

Du kan jo høre selv, kanskje du også syntes at den er like fin som jeg syntes :o))

#forelsket #stemme #vakkert #film #kino #beautyandthebeast #nydelig #søndag #mars #blogg

Advarsel: Sutreinnlegg

 • 25.03.2017, 14:49

Jeg tenkte at det kunne være greit å advare at jeg kommer til å sutre og beklage meg litt i dette innelegget. På den måten så kan jo de som ikke orker å lese om sånt, unngå å klikke seg inn, hihihi!!

Det har seg jo sånn at jeg ble 100% sykemeldt igjen i 1,5 uker pga betennelser, og denne uken var jeg tilbake på jobb 50%. Akkurat det var mye tøffere enn jeg trodde det skulle bli, ikke bare pga smerter men også for at kroppen min nektet helt å spille på lag. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at jeg skulle føle meg så langt nede, kropslig altså, som jeg har gjort denne uken.

 

Bored boy
Licensed from: iimages / yayimages.com

Når alarmen gikk av på morningen var det kun viljekraften som fikk meg ut av senga... Jeg var så dø i kroppen at jeg hadde mest lyst til å bli i senga, og ligge der langt under dyna og syntes synd på meg selv. Det var heldigvis ikke noe alternativ, så jeg slepte meg ut på badet og inne i dusjen. Satte temperaturen på "nesten" iskaldt for å få en reaksjon i kroppen, og det hjalp det.... Den fikk jo nesten sjokk!!

Ettersom jeg har hatt nok å gjøre på jobben har tiden der gått veldig fort, men jeg har kjent på at kroppen ikke var helt med. Jeg mistenker at årsaken til dette formfallet er en blanding av å jobbe mer og for at det er vår. Jeg har nemlig lett for å bli veldig slapp i kroppen når våren kommer, noe som sikkert har med en eller annen allergi (har ikke sjekket det ut). Verst har det egentlig vært når jeg kom hjem fra jobben igjen, for etter at jeg hadde spist middag og ryddet opp var jeg så sliten og uopplagt at jeg satt i godstolen å halvsov helt til det var på tide å legge seg.

Hver kveld løftet jeg PC'n opp i fanget, men jeg fikk meg aldri til å åpne den engang. Jeg satt å så på den og tenkte at jeg skulle skrive et blogginnlegg, men all tiltakslyst var borte så PC'n den havna på gulvet ved siden av stolen.

Energinivået er på veg opp igjen, og de siste to dagene har jeg følt at jeg faktisk orker å gjøre noe ekstra på ettermiddagen, og det kjennes så godt.

Sånn, nå har fått ut litt sutring og frustrasjon så er vi ferdig med det :o))

#sutre #klage #sliten #trøtt #energi #velvære #helse #vondter #lørdag #mars #blogg

Mer kattebilder - pus og ekornet

 • 20.03.2017, 17:22

For noen dager siden fortalte jeg om ekornet som klatrer opp og ned langs veggene på blokkene våres. Det er flere av dem, og i dag var et av dem på farten igjen.... Jeg satt i stua og hørte noe på vannbrettet inne på soverommet. Vinja lå på senga mi å dorma seg, og hun hørte også lyden å kikket opp. Jeg så ekornet kikke opp og inn igjennom vinduet.

Innen jeg rakk å reagere var Vinja oppe i vinduskarmen, og de stirret på hverandre en stund innen ekornet spratt oppover langs veggen. Vinja satt igjen litt overrasket og skuffet over at ekornet ikke ville være sammen med henne. Hun nektet å flytte på seg, og satt pal å stirret oppover for å se om ekornet kom tilbake igjen. Å plutselig hørte jeg et lite dunk, og den lille krabaten var tilbake. Vinja var i ekstase og begge to gikk frem og tilbake på hver sin side av vinduet. Innen jeg rakk å reagere å komme med kamera, forsvant den lille søtnosen til Vinjas store skuffelse.#katter #vinja #vinjathecat #ekorn #besøk #klatre #husveggen #mars #mandag #blogg

Morgenkos

 • 20.03.2017, 13:39

Nå på morningen har kattene og jeg hatt en kosestund, hvor de har ligget i fanget. Ekstra kos ble det når jeg tok fram børsten, og fikk kvittet begge pusene med litt vinterpels. De har begynt å røyte mer nå, og for å minske på oppgulp av hårballer børstes de hver dag.

Vinja er ikke like glad i å bli børstet som Ronja, men jeg får lov til å holde på en stund. Når hun blir lei så dasker hun til meg med labben, og da er det best for meg å stoppe. Gjør jeg ikke det serverer hun et skikkelig dask, og da med alle klørne ute... Ikke spesielt godt!! Ronja derimot får ikke nok av børsten, og legger seg godt til rette i fanget mitt mens hun lager mange forskjellige koselyder.Da jeg var ferdig med dagens lille børsteøvelse hadde det blitt en pen liten haug.... Den var ikke så veldig stor i dag, ettersom vi hadde en tilsvarende kosestund i går kveld også. 

#kosestund #morgenkos #katter #røyte #pels #mars #mandag #blogg

Frodiths lille vår-challenge - Dag 8 Vår-lyd

 • 20.03.2017, 09:00

Hva, er det siste dagen allerede i Frodiths lille vår-challenge!! Dagens oppgave er Vår-lyd. Det føles litt rart at det er over alt, for dette har vært så gøy. Jeg må jo bare innrømme, at når jeg har vært med på en challenge så føles det så tomt og rart når det er over. Jeg savner det å ha oppgaver som skal løses, og sitte å finne ut hvordan jeg skal gjøre det.

Må få rette en stor takk til Frodithen våres som nok en gang har kommet med en morsom challenge, som har engasjert å fått både megselv og andre til å komme med flotte løsninger på dagsoppgavene. Selv om det er siste dagen for meg, så kanskje du har lyst til å henge deg på? Da kan du lese mer om challengen på bloggen hennes HER.

For å løse dagens oppgave hadde jeg tenkt til å smyge meg ute i naturen, og prøve å fange vårlyder. Dessverre så ble jeg forkjølet, og har derfor ikke kunnet gjøre det. Jeg har måtte tenke litt annerledes, og finne en annen løsning! Som å beskrive hva en vår lyd er for meg!!

Vår-lyd nummer en for meg er å høre bekken som igjen klukker og silder, imens vannet haster forbi mot en større elv, innsjø eller kanskje havet. Lykken om våren er å sitte på en sten i vannkanten, og hør lyden av vannet og vinden som suser igjennom i trekronene.

Vår-lyd nummer to som får fram lykkefølelsen og vårfølelsen er når jeg blir vekket om morningen av svarttrosten som synger så vakkert. Toner som nermest triller ut av strupen. Bare tenkt deg, det er tidlig på morgenen å ingen har stått opp. Solen begynner å krype opp over åskanten, og det er helt stille. Så begynner svarttrosten sin vakre sang 💖

Nå synger jo svarttrosen om sommeren også, men det er noe spesielt å høre den tidlig på våren etter at alt har ligget i dvale.

#utfordring #vår #vårutfordring #vårchallenge #frodithsvårchallenge #vårlyd #dag8 #svarttrost #bekk #mars #mandag #blogg

Lokket fram husmorgenet

 • 19.03.2017, 22:50

Det var ikke så lett, men jeg klarte faktisk å lokke fram husmorgenet i dag. Det var nemlig blitt tomt for boller i fryseren, og det går jo ikke ann. Skulle noen komme på besøk har jeg jo ingenting å servere dem.

Jeg bruker samme oppskriften som når jeg baker lussekatter, som du kan sjekke ut HER. Det er en svensk oppskrift, og jeg pleier alltid å lykkes med den. I dag tror jeg at jeg lot deigen gå litt for lenge i kjøkkenbaskinen, og den ble litt tett og fast. Merket det først når jeg forsøkte å bake ut bollene. I stedet for å lage klassiske runde boller, rullet jeg ut lange strimler som jeg tvinnet rundt. Om degen var litt fast, så ble ikke bollene så verst etter at de var stekt.Jeg tenkte først at jeg skulle strø sukker og kanel på toppen av bollene, men ettersom jeg hadde brukt kardemumme i deigen tenkte jeg det ville bli for mye smak. Etter å ha smakt på dem er jeg sikker på at jeg tenkte rett.

Dessverre får jeg ikke delt ut noen smaksprøver, så dere får nok nøye dere med å se på dem å tenke dere til hvor gode de er 😊

Hadde tenkt til å avslutte kvelden med å lese innlegg fra blogg-vennene mine, men øynene mine svir og armene verker så jeg logger av for i kveld å kommer sterkere tilbake i morgen.

#bake #boller #hveteboller #namnam #godt #mat #bareelskerdet #mars #søndag #mat #blogg

Frodiths lille vår-challenge - Dag 7 Lek

 • 19.03.2017, 09:00

Nest siste utfordring og dag 7 i Frodiths lille vår-challenge er her, og oppgaven vi skal bryne oss på i dag er Lek.

Når man har to ville og gale katter som samboere, er ikke valget så vanskelig når jeg skal velge hvem som skal være med å løse oppgaven. Nå leker de kanskje ikke like mye lenger som når de var yngre, men det skjer da at de får noen rapptusser. Jeg har jo noen bilder av dem i lek som er tatt nå, men jeg hadde ikke lyst til å bruke noen av dem. Derfor dukket jeg ned i bildearkivet, og fant det jeg lette etter.

Bildene er tatt det første året de bodde hos meg, og de var høyt å lavt på den tiden. På bildene jeg har valgt å bruke, oppdaget de hvor gøy det kunne være når mamsen tok fram gardintrappen. Det kan kanskje se ut som om de sloss, men dette er lek fra ende til annen.#utfordring #vår #vårutfordring #vårchallenge #frodithsvårchallenge #katter #dag7 #lek #mars #søndag #blogg

Det skifter fort

 • 18.03.2017, 15:38

Da jeg dro opp rullgardinen på morningen i dag, skinte sola fra en nesten skyfri himmel. Jeg subbet igjennom stua og bort til balkongdøra og åpnet den, og lot ny og frisk luft strømme inn. Ute fløy meisene frem og tilbake nede i buskene, mens de kvitret sine lystige vårtoner.

Selv var jeg ikke like lystig, for inne i kroppen romsterte feberen og det verket både i hode og i halsen. Allikevel syntes jeg det var utrolig deilig med det fine været.

Du kan jo tenke deg hvor overrasket jeg var da jeg kom ut av dusjen litt senere, og så at det var helt grått ute og snøen lavet ned. Det var garantert noen lengre opp som luftet sengetøyet sitt... Ronja satt oppe på klatrestativet på balkongen å fulgte lystig med på snøfnuggene som dalte ned. Hun syntes tydeligvis at dette var veldig fasinerende. Inne i stua var det ikke så varmt lenger, så jeg lukket igjen døren. Ronja bare kikket flyktig på meg og så fortsatte hun med å se på snøfnuggene. Hun brydde seg ikke om at døren var lukket igjen.....

I ettermiddag var det meningen at Anne, Terje og jeg skulle ut å spise middag på en Asiatisk restaurant som ligger på Metro senteret. Den heter Chopstix og ingen av oss hadde vært der før. Jeg satt og frøys i stua med en varm kopp kaffe da jeg fikk en Whats app melding fra Terje. Han var ikke bra han heller og kunne ikke bli med. Det var nok ikke meningen at vi skulle gå ut denne lørdagen allikevel. Det kommer andre helger :o))

Nå blir det en kveld foran tv'n godt innpakket i et pledd eller to, og kanskje litt ekstra varme fra et par kosete puser som skifter på å ligge i fanget mitt.

#sol #himmel #overskyet #snøvær #overrasket #ronja #ronjathecat #katter #feber #hodepine #halsvondt #fryser #metro #chopstixmetro #innekveld #lørdag #mars #blogg

Å plutselig var det tomt....

 • 18.03.2017, 13:01

I går gikk turen over grensen til Svinesund og Nordby Shoppingcenter for å fylle opp fryser, kjøleskap og matskap. Vi hadde ikke vært der siden før jul i fjor, og det syntes godt da jeg kvelden i forveien gikk igjennom skapene for å se hva jeg måtte handle inn. Det har vært et bevist valg å ikke reise så ofte, for det blir gjerne sånn at man handler inn alt for mye mat. Dette blir puttet inn i skapene, og noen ganger blir en del av det glemt å må kastes. Derfor tok vi en avgjørelse om at det skulle gå noen mnd mellom hver gang vi dro.

Vi var tre stykker som dro avsted i går, bestisene Anne, Terje og meg. Mange velger å dra litt ut på dagen, men vi syntes at det er veldig greit å komme avgårde på morningen. (selv om vi er trøtte) Som oftes er vi nede ved Nordby rundt kl 10.Som alltid går vi inn i matbutikken først for å handle ferdig før resten av shoppingentusiastene kommer :o)) På min handleliste hadde jeg karbonadedeig, kyllingfiléer, pålegg, ferdig fiskesaus til laks, tannpasta, dusjsåpe, bokser med hakkede tomater, krydder, vitaminer, kattesand mm. De fleste tingene kjøpte jeg hos Nordby Mat, og resten hos Rusta, Apoteket og dyrebutikken. Sistnevnte hadde forresten opphørssalg og har sin siste åpne dag på søndag. Damen i butikken fortalte at Höök skulle åpne igjen der i april, og selv om det er mest hesteutstyr de skal selge så skulle de ha sand og fór til katter, puh!!

Anne hadde i forveien snakket med sin nevø, og spurt om han hadde lyst til å komme ned for å spise lunch sammen med oss. Han hadde ikke noe annet i kalenderen, og ville gjerne det og kom etter at vi hadde handlet ferdig. Da romlet det også i magen, Så vi satt oss hos Nordby Wok for å spise litt. For under 200,- kunne vi velge og vrake å spise så mye vi orket fra bufféen. Det var godt å sette seg ned å slappe av og få i seg mat. Det verket i hele kroppen, så jeg tror ikke jeg hadde orket å gå noe serlig mer uten påfyll av næring.

Vi ble sittende en god stund å kose oss med maten og skravle.... De fleste andre satte seg ned en kort stund, spiste og så hastet de videre. Ikke vi vettu :o)) Vi satt der nok lengre enn noen av de andre gjestene.

Etter maten skulle vi en tur opp i Godisfabrikken for å kjøpe inn litt godis til påske, og da dro nevøen til Anne hjem igjen. Jeg kjøpte ikke så mye, bare litt i en pose som jeg skal fylle i "MITT PÅSKEEGG" For det må jeg ha på Påskeaften, blir aldri for gammel til det :o))


(fra venstre Pittbulljedda selv, bestis Anne og Terje)Vi følte for en kaffepause før vi dro hjemover, og satte oss ned en stund på Espresso House. Jeg kjøpte en Americano og et stykke Cheesecake med sjokolade og hasselnøtt.... Dra meg baklengs inn i fuglekasse så god den kaken var, mmmmmmm!! Det var en ren nytelse fra første til siste bit sammen med den sterke og gode kaffen.Så trist det var å kjøre forbi flyplassen på Rygge..., som nå er helt tom og øde. Så nesten spøkelsesaktig ut.... Noen som vet hva som skjer med plassen?Da jeg kom hjem og hadde pakket bort varene mine verket det over alt, og jeg var så sliten at jeg hadde mest lyst til å legge meg under dyna. En sånn tur tar veldig på når man ikke er i 100 fra før av. Noen ville sikkert si at det ikke passer seg å dra på sånne shoppingturer når man går sykemeldt, men hvorfor skulle jeg ikke det? Om jeg drar på Meny på fredag og fyller opp handlevogna til randen og drasser det inn, eller om jeg gjør det i Sverige går ut på det samme. Jeg får jo vondt og blir sliten av begge deler. På den positive siden, så sparer jeg en del penger på å dra til Sverige å handle!

Siden jeg var så sliten så vurderte jeg å vente med å veie opp og pakke karbonadedeigen til i dag, men så var det godt å bli ferdig med det. Jeg hadde nok hatt godt av å vente, men jeg gjorde det. Hadde kjøpt litt i overkant av 4 kg, som jeg veide opp i 400 gr deler å pakket i plastposer. For at de skal være lettere å tine, hvis jeg plutselig bestemmer meg for å lage en gryte eller noe lignende, klemmer jeg deigen flat i posene. Det ble 10 poser til sammen når jeg var ferdig.

Resten av kvelden i går halvt satt, halvt lå jeg i godstolen godt innpakket i et pledd. Jeg var frossen men klarte ikke helt å få varmen, før jeg smøyg meg under dyna ut i kveldingen en gang.

#shoppingtur #handle #sverige #nordby #nordbyshopping #vennetur #nordbywox #mat #godisfabrikken #påskegodt #biltur #utpåturaldrisur #espressohouse #americano #cheescake #trøtt #sliten #vondt #fredag #mars #blogg

Frodiths lille vår-challenge - Dag 6 Skyer

 • 18.03.2017, 09:00

Dagene går og vi har nå kommet til dag 6 i Frodiths lille vår-challenge, hvor oppgaven er skyer
Du kan lese mer om Frodits challenge på bloggen hennes
HER

En sterk vind suser forbi, og får de lette sommerskyene til å fare raskt over den blå himmelen.
Sola passer på å leke gjemsel bak de hastende skyene, og den nærmest erter meg der jeg sitter å nyter varmen den sender ned i ansiktet mitt.

Sommerskyene forandrer form hele tiden, og fantasien min gjør meg leken
Å der er en fugl, en hund eller kanskje en elefant
Man blir nesten som en lite barn igjen, der man sitter å myser opp på himmelen
#challenge #utfordring #vår #vårutfordring #vårchallenge #frodithsvårchallenge #dag6 #blogg #skyer #mars #lørdag #blogg

Frodiths lille vår-challenge - Dag 5 Grønt

 • 17.03.2017, 09:00

Dagens oppgave i Frodiths lille vår-challenge er Grønt.

Her har jeg valgt en veldig enkel løsning på oppgaven, ikke noe flott naturbilde. Nei, bare en grønn rute med noen ord om hva grønn er for meg. Hvis du vil sjekke ut mer om Frodiths challenge, kan du gå inn på bloggen hennes
HER.
 

                

#challenge #utfordring #vår #vårutfordring #vårchalleng #frodithsvårchallenge #dag5 #blogg #grønt

Har du lyst til å se mitt nye kamera?

 • 16.03.2017, 21:01

Det har jeg også!!

Men siden det er UHELDIGE MEG (søstra til Donald Duck) som skulle ha kamera, så skjedde jo ikke det. Jeg var så happy da jeg fikk en SMS, i det jeg skulle avsted til trening i dag. Endelig var det kommet.... Nå kunne jeg dra å teste det ut i helgen, og det pirret i hele kroppen!

GLEDEN ble dessverre ikke langvarig, for da jeg fikk utlevert pakken syntes jeg den var veldig lett. Jeg klart ikke å vente til jeg kom hjem, og åpnet den i bilen. Først trodde jeg ikke det var noen ting i den gigantiske boksen, men nederst under plasten var det jammen noe småtteri. Dette småtteriet var ikke noe jeg hade bestilt. Jeg kikket litt ekstra på esken å så at mitt navn og adresse sto på forsiden, men på siden sto navnet til en fyr i Danmark!

Dette er hva jeg fikk:


Jeg ringte til Komplett.no mens jeg fortsatt satt i bilen, og meldte fra om hva som hadde skjedd. Damen var jo sprudlende blid og hyggelig, men jeg kjente at det begynte å koke innvendig. Allikevel klarte jeg å beholde roen, for det løser ingen problemer å eksplodere å være usakelig og ufin. Damen sa hun sendte meg en mail, som jeg kunne svare på. Når jeg svarte så skulle jeg legge ved bilde av innholdet og pakkelappene. Mailen er sendt med alle bildene de ville ha, men jeg ordlyden var ikke like hyggelig som telefonsamtalen. Ikke ufin, men de fikk høre hva jeg mente!!!!!!

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg egentlig er overrasket over at også dette gikk helt feil. Jeg er jo Uheldige meg, så det er jo helt naturlig!!

#kamera #komplett #uheldigemeg #uheldig #uhell #hvorfor #varer #mars #torsdag #blogg

Bare noen minutter til...

 • 16.03.2017, 12:26

Jeg hadde satt alarmen på 9 i dag for at jeg skulle komme meg opp litt tidlig..... For en gang skyld har jeg sovet godt igjennom hele natten.  Så lå jeg der da å strakk meg mens jeg tenkte at jeg kan jo ligge og nyte morgenen noen minutter til, bare noe få...!!! Fikk jeg det? Å nei da!!

Har man katter så er man ikke arbeidsledig, spesielt når man tror man har noen minutter til å slappe av litt.Der lå jeg da, og syntes at ting var ganske behagelig.... Så hører jeg Ronja romstere i toalettet, hopper ut, og begynner å skrape på gulvet utenfor toalettet. Jeg hører hun henter først en sko, og drar den over gulvet og så den neste. Jeg vet jo hva det betyr.... Hun har tisset og dratt med seg våt sand i pelsen, som har ramlet av. Ronja er en ryddig pus hun, og liker å rydde opp etter seg. Problemet var jo løst i følge henne, kanskje ikke helt etter min mening.

Før jeg rakk å slenge bena over sengekanten, var Vinja i gang. Hun vasker og pusser pelsen sin 80% av dagen, og da følger det med masse pels ned i magen. Når den har ligget der en stund, ja da vil den opp igjen. Med andre ord, Vinja kaster opp! Det var akkurat det hun gjorde nå også... Ikke noe annet å gjøre da vettu en å komme seg opp av senga.

Mens mamsen sto med låvedøra i været og ryddet og vasket etter pusejentene, fulgte de nøye med for å se om det ble gjort ordentlig. Veldig viktig at mamsen gjør en ordentlig jobb.... 😍😻😻😍

#katter #rydde #vaske #ordne #vinja #vinjathecat #ronja #ronjathecat #kattenemine #morgenstund #torsdag #mars #blogg

Frodiths lille vår-challenge - Dag 4 Speiling

 • 16.03.2017, 09:00

I dag har vi kommet halvvegs i Frodiths lille vår-challenge, og det er dag 4 hvor ordet er speiling. Her må jeg innrømme at jeg satt lenge og studerte på hvordan jeg skulle løse oppgaven. Jeg har nok mange bilder, hvor naturen speiler seg i vann o.l., men tenkte at jeg ville gjøre noe som var annerledes. Syntes selv at jeg funnet en fin løsning på oppgaven, eller hva syntes du?

Du kan leser mer om Frodiths challenge på bloggen hennes HER.#challenge #utfordring #vår #vårutfordring #vårchallenge #frodithsvårchallenge #dag4 #speiling #blogg

Valgets kvaler

 • 15.03.2017, 18:25

I dag tok jeg en god titt på neglene mine, og så at det var en stund siden jeg hadde vist dem noen oppmerksomhet.... Som jeg har nevnt tidligere så fliser de seg opp og brekker bare jeg ser hard på dem. Dette til tross for at jeg spiser "relativt" sunt og tar B-vitaminer for å rette på det. Nja, det har kanskje blitt noe bedre den siste tiden, men helt bra er de jo ikke.For å slippe å file for hånd, pleier jeg å bruke denne snertne maskinen til å gjøre grovarbeidet. Så finpusser jeg med neglefilen etterpå. Inntil jeg de blir litt hardere, så forblir de korte. Jeg orker ikke å drive å spare, og skal de brekke så fort de har fått en fin lengde. Det er til å grine av, knis! Maskinen var en bursdagsgave for et par år siden. Tar jeg ikke feil ble den kjøpt hos Expert, og den var ikke så dyr heller...... Det vet jeg, for jeg var med å kjøpe den :o))Nå er det valgets kvaler, HVILKEN NEGLELAKK skal jeg velge? Den grønne med gullskjer eller den brune med grønnskjer? De får lov å stå på stuebordet en stund, så får jeg bestemme meg utover kvelden. Jeg må jo le av meg selv, for så viktig er det jo egentlig ikke hvem av dem jeg tar :o))

#manicure #negler #stell #tlc #velvære #neglefil #valg #kvaler #neglelakk #grønn #brun #mars #onsdag #blogg

Godt og vondt

 • 15.03.2017, 13:04

Ute skinner sola fra en nesten skyfri himmel, men det blåser ganske kraftig.... Løse blader virvle i vinden, og vinterstøvet fyker langs bakken å lager små virvler. Gradestokken viser + 12,6 C og da jeg var ute en tur med søppel så varmet den godt....

Det som ikke er så godt, er vondtene jeg har i kroppen i dag etter trening i går. Skulderen fikk kjørt seg i øvelsene jeg gjorde, og er ikke blide på meg. Knærne mine er heller ikke så happy, men om det er pga treningen eller om det er pga at jeg har kuttet ut Glucosamin-tablettene er jeg usikker på. Sistnevnte har jeg gått på siden 2013, men etter en prat med legen min i forrige uke ble vi enig om at jeg skulle kutte de ut. Forskningen har nemlig vist at man kan få høyere blodsukker av dem. Å det har jeg ikke noe ønske om å få.....!! Så nå tester jeg ut om jeg blir verre når jeg ikke bruker dem!Gressplenene er så og si fri for snø, noe som betyr at det ikke renner vann ned på asfalten som fryser til på natten når det er kaldere. Nå kan jeg faktisk gå fra inngangsdøra og bort til søppelkontainerne uten at skosålene blir våte eller skitne. Jeg kikket litt i bedene på veg inn igjen i dag, og bare siden jeg var ute med kamera her om dagen har det kommet opp flere grønne skudd. Våren er definitivt på veg :o))

#sol #vår #varme #tine #vondt #godt #himmel #knær #skuldre #medisiner #glucosamin #hverdagsliv #onsdag #mars #blogg

Frodiths lille vår-challenge - Dag 3 Skygge

 • 15.03.2017, 09:00

Da var vi kommet til Dag 3 i Frodiths lille vår-challenge, og i dag er det ordet skygge som skal tolkes. Hvordan skulle jeg nå løse den oppgaven? Jeg hadde noen få bilder av meg selv, hvor jeg forsøkte å lage noen skygger med egen kropp. Så var det sånn da vettu at jeg ikke var helt fornøyd med dem, og da måtte jeg finne på noe annet.... Å, det gjorde jeg :o))

Du kan sjekke ut mer om challengen på Frodith sin blogg HER.#challenge #utfordring #vår #utfordring #vårchallenge #frodithsvårchallenge #dag3 #blogg

Kamera som aldri kom

 • 15.03.2017, 01:12

Uheldige meg endte opp med å fortsette med å være uheldig i dag, til min store irritasjon. Som jeg nevte i et tidligere innlegg, så bestilte bestis Anne og jeg identiske fotoapparater fra komplett.no på lørdagen. Hun fikk beskjed allerede på søndag at hennes kamera var pakket, og var klart til å sendes. I dag kunne hun hente det. Kunne jeg det.......? Å nei da!!

På morningen logget jeg meg inn på Min Side hos komplett.no for å sjekke status på forsendelsen, men der sto det fortsatt "Avventende". Det har det stått helt siden jeg lagret bestillingen. I ettermiddag da jeg kom hjem igjen, logget jeg meg pånytt inn for å sjekke om det hadde skjedd noe nytt. Det sto fortsatt det samme, så jeg bestemte meg for å ringe dem. Da fikk jeg beskjed om at den ekstra batteripakken jeg hadde bestilt ikke var på lager, og da kunne de ikke sende resten av pakken heller. Det hadde noe med den betalingsmåten jeg hadde valgt. Batteriet ville ikke være tilgjengelig før om et par uker, og så lenge ville jeg ikke vente.

Jeg spurte om de ikke kunne slette batteripakken fra bestillingen, men det kunne de ikke gjøre. Det de derimot kunne gjøre var å kansellere bestillingen, så kunne jeg legge inn en ny bestilling uten ekstra batteri. Så det har jeg nå gjort, og kamera skal da være hos meg i slutten av denne uken!!


Sånn ser altså det nye kamera ut, bildene er lånt fra komplett.no sine sider.

Jeg snakket med Bestisen i sta, og hun har ikke fått testet ut kamera enda. Hun har hatt det på lading siden hun hentet det. Ofte når man kjøper kamera nå om dagen, følger det ikke med bruksanvisning sammen med kamera. Det må man laste ned fra nettet. Til dette kamera derimot følger det med en god bruksanvisning, som også er på norsk :o))

#kamera #foto #fotografering #sony #ventetid #mars #onsdag #blogg

Uheldige meg...!

 • 14.03.2017, 23:05

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.... Hadde jeg vært and, ville jeg ha mistenkt at jeg var i slekt med Donald Duck. Ikke for at jeg på noen måte er dyrisk, men jeg er jo like uheldig og hissig som den vesle andrikken, hihihihi!!

I forrige uke var jeg nede på Expert, som ligger nede på Alna. Der kjøpte jeg på nytt et tastatur til ASUS nettbrettet mitt, glad og lykkelig reiste jeg hjem for å begynne å bruke det. Plutselig snus gleden og lykken til stor irritasjon, for tastaturet fungerte ikke som det skulle. ÆØÅ samt alle tegnene man får tilgang til når man trykker på alt gr+ talltastene, kommer opp med helt andre tegn. Dette var akkurat slik det var med det første tastaturet jeg kjøpte for en stund siden, men da trodde både jeg og de i butikken at det var noe galt med det. Expert tok da tilbake tastaturet, og jeg fikk tilbake pengene jeg hadde lagt ut.I dag tok jeg med meg både nettbrett og tastatur ned til Expert, for å be dem å sjekke ut om det var noen innstiller jeg hadde oversett..... Det måtte to personer til å finne ut at nettbrettet og tastaturet ikke var venner, og kom aldri til å bli det. Denne gangen ble det sendt rapport til leverandøren, men melding om at tastaturet ikke fungerer som det skal. På nytt tok de tilbake tastaturet, og jeg fikk tilbake pengene min.

Heretter kommer jeg kun til å bruke det innebygde tastaturet som finnes på nettbrettet, for å kjøpe et nytt igjen som kanskje ikke fungerer blir ikke aktuelt. I'm done with that!!

#ueheldig #expert #nettbrett #asus #tastatur #donaldduck #andrik #mars #tirsdag #blogg

Frodiths lille vår-challenge - Dag 2 Liv

 • 14.03.2017, 09:00

Dag to i Frodiths lille vår-challenge, og her må jeg innrømme at jeg hadde litt problemer med å bestemme meg for hvordan oppgaven skulle løses. Oppgaven var "Liv" og man skulle kanskje ikke tro at det skulle bli så vanskelig, men jeg viste ikke helt hvilken vinkling jeg skulle bruke. Da er det jo greit å ha katter, og vinklingen ble da Nytt Liv.

Du kan lese mer om Frodiths vår-challenge HER.

På dette bilde er det Ronja som ligger i front, med en av brødrene sine.På dette bildet er det Vinja sammen med broren sin.

Hvor mange uker de er her vet jeg ikke, men siden de bor inne er de ikke så gamle. De flyttet jo etterhvert ut i stallen med mamman sin, og kaninen. Der løp de og levde livet til jeg kom å hentet dem en dag i juli 2009 💖

#challenge #utfordring #vår #utfordring #vår-challenge #frodithsvårchallenge #dag2 #blogg
 

Det går mot påske

 • 14.03.2017, 00:15

Jeg må bare innrømme det, jeg har ikke vært noe flink til å vanne blomstene mine denne uken.... Det var ikke før den ene fredsliljen min nærmest hang over pottekanten i dag, jeg oppdaget at jeg ikke hadde vært rundt med vannmannen på en stund. Den har når reist seg igjen, og står så rank og fin at det er ikke noe tegn på at den nærmest skrek etter vann!!

Det var i samme momanget jeg oppdaget at den ene kaktusen min hadde kommet med blomster. Den pleier å gjøre det når vi begynner å nærme oss påske, og det er jo ikke så veldig lenge til den er her.Jeg har en kaktus til, men den har ikke kommet med noen knopper enda. Blir spennende å se om den vil gjøre det, eller om den kommer senere ut på våren. Den gjør nemlig det noen ganger.

#kaktus #blomstre #påske #vår #nyttliv #natur #mars #mandag #blogg
 

Frodiths lille vår-challenge - Dag 1 dans!

 • 13.03.2017, 15:51

Da dro Frodith i gang en liten vår challenge, og jeg syntes jo at det er så spennende med sånne ting at jeg hang meg på jeg vettu. Dagens utfordring er DANS, og det kan jo være så mangt det. Jeg rotet igjennom bildene jeg hadde på PC'n for å finne noe som kunne beskrive temaet, men der var det dårlig med utvalgt. Du finner mer om challengen HER

Så begynte jeg å bla igjennom de gamle fotalbummene mine, og der dukket det opp noe jeg kunne bruke. Bildet er tatt under Solfesten på Rjukan for en del år siden. Solprisen det året gikk til flotte Sven Nordin, og da han var på veg mot scenen for å ta i mot prisen tok han med seg min tante Anne i en svingom. Bildet er tatt av min mor, og hun hadde ikke noe digitalt kamera. Jeg har ikke noe dato på bilde, men antar at det er tatt i 2003 eller 2004. Et veldig koselig minne 😊

#vår #challenge #vårchallenge frodith #utfordring #dag1 #blogg #frodithsvårchallenge 

 

 

Jeg går å venter

 • 13.03.2017, 14:04

Nå som våren endelig er begynt å vise seg, begynner det å krible etter å komme ut på fotosafari igjen... I den anledning har jeg ønsket meg et nytt og lettere kamera, som tar gode bilder samtidig som det er lett å ha med seg. Jeg har jo et godt speilreflekskamera som tar gode bilder, men med vonde og svake armer syntes jeg det kan bli tungt å bære på.

Jeg har vært på jakt etter et kamera som kan likestilles, sånn någenlunde, en god stund. Bestis Anne har også sett etter det samme, og hun fant et som passet perfekt inne hos komplett.no. Det er et Sony kamera som har mye av de samme egenskapene som et speilreflekskamera. Da jeg var nede på Expert her om dagen så jeg at de hadde det der, til samme pris. Jeg benyttet anledningen til å ta og kjenne på det. Det er akkurat passe til hånden, og lett å holde. Knappene er litt små, men ikke sånn at de ikke kan brukes på en grei måte.På lørdag ble kamera bestilt fra komplett.no og jeg går nå å venter på at det skal bli sendt ut. Bestisen hadde allerede fått melding om at hennes var blitt pakket, og da måtte jeg inn å sjekke status på mitt. Der sto det fortsatt avventer, så det ser ut til at jeg må vente litt til. Skal sjekke igjen litt senere i dag!

#fotografering #kamera #foto #sony #kompaktkamera #digitalkamera #ventetid #mars #mandag #blogg
 

Rundt om kring!

 • 12.03.2017, 14:53

I går hadde vi det perfekte vårværet, med sol og varme.... Balkongdøra sto oppe fra tidlig på formiddagen til langt ut på ettermiddagen, og kattene fløy ut og inn hele tiden. Jeg satt en en liten stund på balkongen innen jeg tok å gikk løs på en minirengjøring..... Det var vanskelig å løsrive seg fra solen, men jeg måtte til slutt!

Jeg tok meg en runde rundt blokken for å se om det hadde skjedd noe nytt i bedene, og det hadde det. Små knopper var kommet på buskene både på forsiden og baksiden samt at flere løker hadde kikket opp av jorden. Det er jo definitivt et vårtegn.

Jeg prøvde så godt jeg kunne å zoome med mobilen, men helt skarpe og fine ble ikke bildene. De så flotte ut på mobilen, men jeg ser jo nå at det ikke er like flott når de kommer på en større skjerm. Hehe, de er nå klarere enn ekorn bildet jeg postet tidligere i dag 😉


 


#vår #sol #varme #nytelse #natur #vårtegn #mars #søndag #blogg

Et artig besøk

 • 12.03.2017, 13:22

Jeg sitter i stua og ser på Marit Bjørgen utklasser konkurentene sine, og hører hvordan det det drypper fra taket. Plutselig så høres dryppingen noe annerledes ut, og jeg kikker opp. Der ser jeg noe bustete og loddent forsvinne i ly av blomsterpottene, hmmm hva kunne det være. Nysgjerrig som jeg er må jeg jo undersøke det.Der oppe på veggen et par meter unna satt verdens søteste ekorn. Da jeg laget smattelyder snudde det å satt å kikke en stund på meg, før det klatret videre oppover veggen. Jeg bannet høyt for at jeg ikke hadde tatt med meg mobilen ut, sånn at jeg kunne fått et fint bilde av den mens den fortsatt var nære. Innen jeg hadde vært inne og hentet mobilen, hadde Nøtteliten kommet helt oppunder hustaket (5 etg opp) Bilde jeg fikk ble dessverre veldig utydelig....

Det var allikevel en hyggelig opplevelse, men ikke uvanlig. Ekornene pleier å ta seg en tur opp og ned husveggene på blokkene 😊

#besøk #ekorn #nøtteliten #klatre #søt #blogg #mars #søndag

Soooool 🌞

 • 11.03.2017, 12:03

Det er ikke vondt å våkne til sol og +4c ute, og stigende... Jeg har allerede åpnet balkongdøra og kattene har flyttet ut. Begge to ligger i sola og nyter, og følger med på hva småfuglene holder på med 😊

Selv skal jeg nyte en kopp kaffe før jeg skal prøve å få støvsuget litt, men det er ikke så lett siden jeg føler meg som en enarmet banditt akkurat nå. Høyre armen fungerer ikke så bra, og jeg må være forsiktig med å bruke den for mye.

Sunny sky
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

Ønsker alle en strålende lørdag 😊

#sol #findag #lørdag #nytelse #mars #vår
 

 • Syk
 • Et skritt frem og to tilbake

  • 10.03.2017, 14:49

  Det er akkurat sånn det føles akkurat nå.... Siden natt til onsdag har jeg hatt veldig vondt i høyre skulder, så mye at jeg har vært hjemme fra jobb. Det var en oppblussing av betennelsen som allerede er der, og det ble så pass ille at jeg til slutt bestilte time til legen. Så nå er jeg på 100% sykemelding igjen, ut neste uke og så tilbake på 50%.

  Kjenner at det er veldig frustrerende at ting går den gale veien, i stedet for fram over.

  Pain
  Licensed from: HomeStead Digital / yayimages.com


  Jeg hadde jo time hos fysio etter jeg hadde vært hos legen, men det var jo ikke rare øvelsene jeg klarte å gjøre der. Det ble bare noen sakte rotasjonsøvelser, bare for å få litt bevegelse i skulderen. Det var ikke godt, men nødvendig! Det er slettes ikke noe gøy dette er, for jeg lengter etter å ha dager hvor jeg ikke har vondt å ikke er så sliten pga det. Må god bare smøre meg med tålmodighet å holde ut.

  Det var ukas sutreinnlegg, men jeg følte at det var nødvendig......!

  #vondter #vondt #smerter #betennelse #sliten #sykemelding #sutre #behandling #trening #legebesøk #mars #fredag #blogg #deppa

  🎈 Hipp hurra 🎉

  • 07.03.2017, 23:19

  Noe dager skulle man ønske at man ikke spiste lunch, og i dag var den sånn dag... En kollega fylte rundt år i dag, og vi hadde i all stillhet samlet inn penger til en gave til henne. Invitasjoner ble sendt ut og midt på dagen i dag samlet vi oss ute på Almenningen for å feire henne. 

  Personlig er jeg ikke så happy for å bli feiret på runde dager, noe jeg også har forsøkt å unngå hver gang det har vært min tur. Hehehe, det har ikke helt lykkes for feiring har det blitt alle 3 gangene, men heldigvis ikke i stor skala. Akkurat det satte jeg veldig stor pris på, for jeg hater å være mittpunkt. Jeg kan gjøre meg til mittpunkt selv, men da bare hvis jeg har kontrollen :o))  En nydelig bukett med tulipaner fikk hun også i tillegg til gave. Tulipaner er jo så flotte, og så tåler de jo litt kulde også. I dag var det jo en kjølig dag, så det ville ikke bli noe problem å få buketten frisk og fin hjem.  Det blir ikke ordentlig bursdagsfeiring uten Bærumskringle... Nå er dette en vanlig gjærbakskringle med godsaker inni, og navnet har den fått ettersom kollegen som baker den bor i Bærum. Hvis du tror at man har gått tom for melis, eller glemt det på deler av kringlen så er ikke det tilfelle. Bursdagjenta er nemlig ikke glad i krem eller melis, derfor var den ene siden "naken". Jeg elsker gjærbakst, og vil heller ha det enn andre kaker, og mange med meg er av samme oppfattning :o))

  I tillegg til den gode Bærumskringlen hadde vi også disse to lekkerbiskene.... Jeg hadde nettopp spist lunch, så om jeg hadde aldri så lyst på en bit av dem klarte jeg det ikke. Jeg tok et lite stykke med kringle, og så fikk det holde med det.

  #bursdagsfeiring #hipphurra #gave #tulipaner #blomster #bærumskringle #gjærbakst #kaker #feiring #mars #blogg #tirsdag

  Festforestilling i Kolben

  • 06.03.2017, 20:10

  På lørdagen var bestis Anne og jeg i Kolben Kulturhus på Kolbotn, for å se og høre Songs from above! En hyllest! Dette var en konsert som min fetter Morten Skaug hadde dratt i gang, hvor inntektene gikk/går til kreftsaken. Alle artistene hadde mistet noen til kreft, og det ble kun spilt musikk av artister som hadde tapt kampen til sykdommen. Det er mange som har gått den veien de siste årene, så det var dessverre ikke mangel på materiale.

  Anne og jeg bestemte at vi skulle senke skuldrene og kose oss. Bilen ble derfor stående hjemme, og vi tok offentlig transportmidler. Meningen var at vi skulle ta toget, som ville ha brukt mellom 15 -20 minutter. Dessverre så skulle det gjøres noe med enten linjen eller signalsystemet, eller noe sånt så det gikk ikke noe tog. Derfor måtte vi ta bussen som gikk borte ved Tollboden, som ligger like ved Operaen. Bussen bruker 30 minutter, så vi måtte beregne litt lengre tid.

  Bildet mitt ble ikke så bra, for jeg sto helt bakerst. Jeg burde ha tatt med et kamera hvis kvaliteten skulle blitt bedre. Nå er ikke bildene det viktigste, for det var musikken og stemningen rundt hele arrangementet 😊

  Etter det jeg vet så var alle artistene amatører, men det skulle man ikke tro når man hørte dem synge. Alle låtene var profesjonelt utført, og det svinger så rockebenet mitt sto ikke stille et øyeblikk. Masse hærlig musikk i nesten 2 timer, og stemningen var høy å alle koste seg. Mot slutten fremførte de Cerio eller hva den nå heter, som The Monroes sang. Jeg blir alltid rørt når jeg hører den, også på lørdagen.

  Når vi skulle hjem gikk bussen rett foran nesen på oss, og vi måtte vente i 20 minutter på neste. Det snødde og var guffent, men tiden gikk allikevel ganske fort. Vi skravla som en foss som vanlig og da glemte vi "nesten" at det var kaldt. Vi var tilbake i Oslo ved 23 tiden, men det var allikevel nesten midnatt innen jeg låste meg inn hos meg selv. Da var jeg skikke!og frossen, og pakket meg inn i et par pledd å slang meg ned foran tv'en en stund.

  #kolben #kulturhus #konsert #kreftsaken #musikk #fest #kos #bussreise #dødeartister #mars #blogg #lørdag
   

  App eller reisekort

  • 06.03.2017, 16:04

  Ettersom tiden går har jeg blitt mer og mer avhengig av å bruke telefonen til alt mulig. Betale regninger, bestille ting på nettet osv., og det er både lettvindt og enkelt å det kan gjøres når som helst og hvor som helst. 

  Det som står igjen nå er om jeg skal bruke telefonen, når jeg skal fornye 30 dagers reisen på t-banen, eller om jeg skal fortsatt bruke reisekortet. Inntil på lørdagen hadde jeg ikke prøvd app'n før, og det gikk jo veldig greit. Så tenker jeg, hva om dekningen er dårlig eller noe går galt når man fornyer. Hva skjer da hvis det blir kontroll? Vil jeg få problemer??  Har du noen erfaring med app'n og om det er noen problemer?

  #ruter #reisekort #returbillett #reiseapp #utpåturaldrisur #reise #mars #mandag #blogg

   

  Et par fra Instagram

  • 03.03.2017, 20:48

  Ettersom jeg fortsatt forsøker å spare litt på skuldrene og armene mine, blir det ikke så mange innlegg fra meg de nærmeste dagene. Det er nå i allefall planen min, så får vi se om jeg klarer å holde det. Hvis noe spennende skjer som jeg har lyst til å fortelle om, så er jeg nok straks tilbake.

  Derfor blir det bare et kort innlegg med et par bilder som jeg har lagt ut på Instagram en av de siste dagene :o))

  #bjørvika #bacode #barcodeoslo #oslo #instagram #photo #bilder #mars #blogg

  En liten pause

  • 03.03.2017, 15:46

  For noen dager siden fikk jeg akutt bennelse i høyre skulder, og derfor valgte å la både pc og håndarbeide ligge. Jeg hadde ikke lyst til at betennelsen skulle bli noe verre enn den var. Det var nok et smart valg, for det har roet seg igjen å skulderen har gått tilbake til bare å være vond.

  Man skulle kanskje tro at strikkingen på quick knit loomen som var årsaken, men det startet før jeg begynte på siste prosjektet. Det som fikk det til å blusse opp var mandagens trening og behandling, som var tyngre enn den har vært tidligere. En av de store musklene som begynner oppe i hode, og går nedover langs skulderbladet var veldig stram og vond. Terapeuten masserte og bearbeidet muskelen, noe som i utgangspunktet ville gjør den bedre. Denne gangen ble det nok dessverre motsatt 😒  Endelig har det begynt å skje ting på fastelavensriset mitt også 🌿 Oppdaget forrige dagen små grønne lyspunkt på de mørke grene, og i dag var det kommet noen små søte små blader. Bilde ble kanskje ikke så tydelig som jeg hadde ønsket, men man kan da tydelig se de nye friske bladene.

  #betennelse #vondter #skuldre #trening #strikking #fastelaven #fastelavensris #bjerk #nyttliv #mars #fredag #blogg

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no