hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Skritteller....

 • 28.04.2010, 11:30

Nå på formiddagen fikk vi utlevert hver vår skritteller på jobben, så nå skal vi bli sunne og trente.  Fra lørdag 01.05. skal vi gå med dingsen på oss hele tiden å telle alle skrittene våre.  Det er konkuranse mellom avdelingene, med premie til de som har flest skritt per måned.  Akkurat det at de har gjort det til en intern konuranse gjør nok at oss sofasliterer oxo kommer til å stille sterk.  Man vil jo ikke være dårligere enn de andre, og svikte de nermeste kollegene heller.

Jeg måtte nesten le av oss da vi fikk dem....  det ble en voldsom aktivitet overalt. Alle skulle stille inn skrittlengde, og så teste ut at den faktisk fungerte. Det gjorde den jo ikke...  Jeg gikk 45 skritt, men den telte kun 22... hva var nå detta. Så fikk vi høre at det hadde veldig mye å si hvor man plasserte telleren. De fleste av oss hadde festet den på forlomma på jeansen, men det var jo ikke der den skulle sitt...  Den skulle sitte på bukselinninga på hofta, og når jeg flyttet den dit, ja da stemte skrittene eksakt.

Det skal bli spennende å se hvordan det går for vår lille avdeling, og vi gjennomsnittlig går like mye eller mer enn de store avdelingene. Har ikke lyst til å si mindre... for det kommer jo ikke til å skje!!!!!

Vannet fosset......

 • 28.04.2010, 00:34

Veldig festlig.... jeg skulle forte meg å vaske opp noe småteri før jeg slang meg ned for å se på tv. Å, nei du det ble det ikke noe av.  Plutselig så tettna vasken helt til... og så fosset vannet ned i benkeskapet.  Det var vann overalt, men jeg klarte å få stoppet det innen det rant ned på golvet.  Jeg ble litt fortvilet med en gang, men så summet jeg meg ltt.  Ringte opp til vaktmesteren å spurte så pent om han kunne komme å hjelpe meg.. Snill som han er kom han, og hjalp meg.  Han skrudde opp det som skrues kunne, og gravde ut ting og tang som hadde lagt seg godt til.  Det var slitte pakninger over alt, så det var ikke så merkelig at det rant.

Med en syltestrikk klarte vi å tette der hvor det var verst, så nå kan jeg i det minstre bruke vasken.  Må bare kjøpe nye pakninger i morgen.  Glad at vi klarte å begrense lekasjen så mye som vi gjorde, puh!!!!

Ny uke, og nye muligheter....

 • 26.04.2010, 09:57

Jeg var dødstrøtt da en liten pus hoppet opp på meg kl 05.30 i dag morges.  Tok hårballen i armkroken, og sov en liten stund til.  Hun syntes det var greit å ligge der, så jeg sovnet igjen ganske fort...  Var jeg noe mer våken når alarmen dura en stund seinere.... NEI SLETTES IKKE!!  Kom til megselv mens jeg sto i dusjen.

Har bestemt meg for at uansett hvor trøtt og uopplagt jeg er denne dagen/uka skal jeg tenke positivt, for da går dagen(ene) mye fortere og som en lek. 

Det var gøy å komme tilbake på jobb igjen i dag etter 3 fridager, for å prate om hvordan vi hadde det på Klosteret på torsdag og hva som har skjedd i helgen.  Denne helgen har jeg vært skikkelig asosial, og holdt meg for megselv sammen med kattene.  Godt det oxo innimellom :o)

Den sover synder ikke.....

 • 25.04.2010, 20:02

Vinja:


Ronja:

Så har jeg gjort det igjen....

 • 25.04.2010, 19:14

Nok en gang har jeg så og si blakka meg igjen... lenge før lønningstid!!  Jeg blir bare så vanvittig forbanna på megselv at jeg er så dum.  Denne måneden hadde jeg store planer om å kunne legge av penger til sparing, men så tok jeg meg en tur innom Zizzi. Der kjøpte jeg en dyr kappe/jakke som var utrolig lekker, og som jeg bare måtte ha.  Deretter så var det jo ny veske som sto i stil til jakka.  Jeg trengte faktisk en veske, for jeg har ingen, og det er ikke løyn heller.  Bruker bare bag hele tiden.

Hva annet jeg har brukt penger på hittil er jeg ikke sikker på, men maska datt her på fredags morgenen da jeg skulle sjekke kontoen. Der var det kun penger igjen til å betale de siste regningene, frisørtimen min på lørdag og fotbehandlingen min på mandag.  Det var ikke helt det jeg forventet å se, og det var ingen annen løsning enn å ta ut noen lapper fra Mastercard-kortet mitt.  Jeg likte ikke å gjøre det, men jeg hadde ingen annen utvei.... skulle jo reise til Nordby for å handle.

På en eller annen måte skal jeg nok klare meg til neste lønning, det blir tøft men jeg skal klare det. Det har gått før.

Nytt design...

 • 25.04.2010, 18:54

Nå har jeg hatt de samme fargene på bloggen min fra jeg starta den, så nå var det på tide å fornye seg litt.  Begynte å tenke på det for en stund siden, men klarte ikke å bestemme meg for hvilket bilde jeg skulle ha på toppen.  I dag fant jeg ett på nettet som jeg syntes passet godt. Ble i grunnen ganske fornøyd selv :o)

Shopping til Nordby i går....

 • 24.04.2010, 21:13

I går hadde jeg tatt meg en fridag for at Anne og jeg skulle dra å handle litt i Sverige, og som vanlig ble det Nordby.  Det er jo der vi trives best.  Det var jo bare knallvær ute, og vi kozte oss storveis på turen nedover. Vi skravla hele tida så turen gikk kjemperaskt. Hadde dritvondt i beinet mitt, og jeg grua meg ganske mye til å traske rundt lenge. Det første vi gjorde var å stikke inn å kjøpe et par nye skjerf... denne gangen ble det utrolig nok rosa og brunt på meg + et par håndjernsøredobber. Så var det innom apoteket for alergi- og verktabletter + Listering munnskyllevann.  Så måtte vi sette oss ned å slappe av litt på den amerikanske Dineren i 2 etg.

Anne:


Madammen sjøl:


Det var godt å sette seg ned ei lita stund å slappe av litt, og få seg en matbit. Ble litt sugen etter hvert.  Vi kjøpte en räk- og äggmacka m/majones på søtt brød...   Er ikke så glad i brød med sukker i, men det var ikke noe annet å velge.  Når vi gikk videre, strena vi rett til Zizzi.. Jeg skulle jo bare se jeg da, he he he he ...NOT.  Endte selvsagt opp med 3 nye t-shirt. Jeg bare digger den butikken, og har kjøpt meg masse klær der de siste månedene. Kjøpte meg en stilig jakke i svart med brodert mønster med sølvtråd. kosta 1.299,- men jeg fikk den for halv pris...da måtte jeg bare ha den.Jeg var fast bestemt på å ikke handle så mye i matbutikken, men det kom på en 1000 lapp alikevel.  Da hadde jeg jo kjøpt 3 sekker med kattesand, og ganske mye kjøttdeig.  Pluss, pluss. pluss...  Skal aldrig si mer at jeg ikke skal bruke mye penger, for jeg klarer aldrig å holde det alikevel.På hjemturen stoppa vi ved Solli-krysset, og By the Way for å spise middag.  Jeg var skikkelig trøtt, så det var godt å stoppe å strekke på beina og få litt mat i kroppen.  Ble desverre ikke noe mer våken, men klarte da å holde øynene åpne til jeg kom hjem.  Måtte kjøre Anne hjem til Lørenskog også.  Når jeg da kom hjem kolapsa jeg helt i godstolen.....  Det hørtes nesten ut som en tur tar knekken på meg, men nei da.....  Jeg har bare sovet lite hele uken, og på torsdag var jeg ute å spiste middag på Klosteret sammen med de jeg jobber med, og det ble kanskje litt mange glass med vin!!!!

Så fint det blir.....

 • 20.04.2010, 11:27

For 14 dager siden sto jeg å pratet med noen naboer om hvor stygt det var nede i skråningen mot veien. Jeg var ute sammen med min nermeste nabo i høst å begynte å rydde litt, men med bare muskelkraft tok det lang tid + at vi ikke fikk gjort så mye som vi hadde ønsket å gjøre.

Nå på lørdag hørte jeg masse during utenfor, og kikket ut....  Der holdt en av naboene på med hekkesaks og motorsag. Han klippet/sagde ned det meste av buskene helt ned til bakken.... kanskje litt langt ned, men det kommer igjen. Helt plutselig kunne jeg se gata fra kjøkkenvinduet, noe jeg ikke har kunnet på flere år.  Når jeg kom hjem fra jobb i går, så hadde han jammen tatt et godt stykke til. Regner med at han tar resten i dag.....

Kommer det litt regn, og litt sol å varme nå så begynner det snart å komme nye skudd. I år kommer vi ikke helt til å se frukten av det han har gjort, men til neste år tenker jeg vi får en flott skråning vi kan være stolt av.  For når sant skal sies har jeg skammet meg over hvor overgrodd det har vært.  Problemet er at når vi har dugnad er det ingen som vil påta seg det oppdraget å gå ned i krattet å begynne med noe.  De flyr bare rundt med noen river å pusler på den siden av blokka, mens på andre siden blir det plantet så fint som bare den.

Det er sikkert noen som har noe negativt å si om oppryddingen, sånn er det jo bestandig.  Det er alltid de som sitter på baken....på balkongen.... å ser på når noen går ut å gjør noe, og som oxo kommenterer at nå burde noe gjøres.  Når du da foreslår at det bare er å bli med på dugnaden... smiler de å sier ja, men glimrer med sitt fravær.

Dama har tatt t-banen igjen.... tiltross for vondt i benet!!

 • 19.04.2010, 11:28

I ganske lang tid har jeg kommet med mange gode undskyldninger for hvorfor jeg ikke kunne ta t-banen.  Den som kanskje ble oftest brukt, var nok at jeg har vondt i venstre ben.  Jeg har det... en betennelse i senefestet til Achillessenen. Det er skikkelig vondt, og verre blir det når jeg tråkker mye på det.

Derfor syntes jeg at det var helt greit at jeg kunne bruke bilen til jobben.  Det hadde jo vært greit hvis jeg kunne parkere gratis, men den luksusen har jeg ikke.  Istedet har jeg brukt en formye i Europark, som jeg helt klart hadde kunne bruke på andre mer fornuftige ting.  Jeg blir jo fryktelig sint på meg selv for at jeg er så dum.  Så derfor tok jeg megselv i nakken i går.... dro bort i Narvesen å kjøpte nytt mnd. kort/30 dagers kort.

Benet mitt er fortsatt vanvittig vondt, så jeg kjørte megselv ned til t-banestasjonen. Da sparer jeg benet litt i allefall.

Har holdt på å slite med den senen siden i oktober mnd. Jeg trodde jo at med trasking frem og tilbake til t-banen, som jeg gjorde inntil for et par mnd siden, ville gjøre godt.  Da fikk jeg strekt ut, og sakte men sikkert ville jeg bli bra igjen.  Har det skjedd.....nei.  Jeg hadde en god periode på 2,5 uke her nylig, og ble så glad for at endelig gikk det den rette veien.  Så plutselig satte smertene i gang igjen, grrrr!!!  Har forsøkt å tenke på hva jeg muligens kan ha gjort for at det skulle bli sånn, men har ikke kommet opp med noe fornuftig. Får bare håpe at det retter seg igjen...SNART!!!

RIP... pappa Gunnar ... RIP

 • 18.04.2010, 14:29

I dag ville den snille gode pappa'n min fylt år, og om litt skal jeg dra ned på gravlund å tenne lys i lyktene for han.  Jeg savner han veldig, enda i år er det 10 år siden han døde.  Når jeg var yngre kunne jeg ikke helt forstå hvorfor folk ble så lei seg når "gamle" mennesker døde, de var jo så gamle.  Det synet har forandret seg etter som jeg har blitt eldre.

Når jeg kommer hjem fra gravlund skal jeg oxo tenne lys for han her hjemme... til minne!!
 • Mat
 • Ungarsk grønnsaksgryte i dag.....

  • 18.04.2010, 14:24

  I dag blir det Ungarsk grønnsaksgryte til middag....  det er bare så godt!!  Jeg starta tidlig med forberedelsene, skrelte og skjært opp grønnsaker til den store gullmedalje.  Alt står klart til jeg skal begynne med middagen om noen timer.  Da er det bare å kokkelere i vei.

  Oppsikrift:

  1 - 2 løk
  3 - 4 poteter (ikke av den melne sorten)
  2 - 3 rød paprika
  1      selleri, eller 4 - 5 selleristenger
  3 - 4 gulerøtter
  1      boks med hakkede tomater m/basilikum
  2      terninger m/grønnsaksbuljong
  2      terninger m/urtebuljong
          Vann (etter behag, hvor tjukk gryta skal være)

  Kryddres med urtesalt, pepper og paprikagrydder.

  Stek først potetbitene i olje en 5 min. ha deretter løken i og stek 5 min. lenger.
  Deretter tas resten av grønnsakene, de hakkede tomatene i + boljonterningene 

  Hvor lenge man koker gryta blir egentil etter behag.  Noen vil at grønnsakene ikke skal
  være gjennomkokt, mens jeg liker at de er møre.

  Til gryta serverer jeg kokt ris. Har prøvd med pasta, men det syntes ikke jeg passet.

  Er det mulig.....!!!

  • 13.04.2010, 11:32

  Er det virkelig mulig å være så trøtt??  En blyantstrek er breiere enn øynene mine i dag..zzzzzzz!!  Jeg tror ikke jeg har sovet mer enn 1,5 time i natt, og det er jo alt for lite.  Når jeg satt å så på tv i går kveld var jeg jo så trøtt at øynene min sklei igjen flere ganger, men da jeg ramla inn i senga spratt de opp gitt.  Jeg prøvde med å telle dyr av forskjellige arter... uten at det hjelp, jeg tenkte på myke madrasser med verdens bløteste pute.... uten at det hjelp, jeg tenkte at du er trøtt å du må sove.... uten at det hjalp, og jeg forsøkte å senke pulsen så mye som mulig med pusteøvelser and you name it ... uten at det hjalp. 

  Til slutt var jeg så frustrert at jeg definitivt ikke fikk sove.... da ga jeg bare opp!!!  Bare lå der å prøvde å ikke tenke på noen ting i det hele tatt.... det hjelp, da sovnet jeg.

  Når alarmen da begynte å ule med en gang, føltes det som, var jeg helt i ørska. Det var som å være svimmel, kanskje fyllesjuk er vel en nermere beskrivelse.  Jeg holdt nesten på å sovne stående inne i dusjen.......zzzzzzz!!! 

  Det er bare helt jævlig å være så trøtt.... konsentrasjonene er jo ikke tilstede... arbeidslysten ligger igjen under dyna hjemme, for den klarte jeg i allefall ikke å lokke med meg.  Nå er det snart lunch om en 30 min tid, og da tror jeg at jeg må gå ut å få litt luft, sånn at jeg skal klare å holde ut de siste timene på jobben.  Det blir ikke lett.

  Jeg hadde ikke lyst til å gå inn igjen....

  • 12.04.2010, 16:44

  Lunchen på People var bare helt toppen..., men det varte jo alt for kort tid.  Jeg bestilte en kyllingsalat, som smakte helt himmelsk.  Luften er fortsatt ganske skarp, men sola gjorde så godt "hun" kunne for å varme oss opp... lykkes gjorde hun oxo.  Når vi kom var det endel ledige border, men ikke lenge etter ble det fylt opp.  Vi bestemte at det skulle ikke bli så lenge til neste gang vi gikk dit igjen.

  Hadde det ikke vært for at jeg skulle tilbake å jobbe, så hadde jeg nok tatt meg en iskald øl. Så det var noen som kjøpte, og det så slettes ikke vondt ut :o)

  På tide å komme seg hjem igjen... måtte sitte litt lenger siden jeg var så innmari treig til å komme meg opp i dag.  Senga var veldig god til morran i dag.....

  Lunch på People i dag

  • 12.04.2010, 11:23

  Det er jo bare det fantastiske været ute i dag, og i den forbindelse skal jeg og to andre kollegaer stikke ut på People og spise lunch.  Jeg har ikke vært der siden i høst, så jeg gleder meg.  Sitte ute å koze seg i sola å se på bylivet... hva mer kan man ønske seg??????

  At jeg ikke rakk å lage matpakke til morran i dag.... det var nok en mening med det :o)

  Melodi Grand Prix låtene.

  • 11.04.2010, 16:53

  I går så jeg de først låtene som skal delta i MGP i mai her i Oslo.  Mye rolige låten i syntes jeg, noe som kan være greit.... Blir det for mye av det kommer det derimot til å bli gørr kjedelig.  Det var jo noen som skilte seg ut, som den Greske.... den likte jeg godt.  My fart, og mange kjekke mannebein på scenen :O)  det gjør jo ikke vondt å se på.

  Hørte fra noen som har sett endel av låtene at det kommer til å bli mye rolig i år, hmm  Blir spennende å se.  Gleder meg til svenskene skal ha sin gjennomgang av låtene, som de pleier å gjøre hvert år.  Jeg er ikke alltid enig i kommentarene deres, men det er jo bare så morro å høre på hvordan de plukker låtene fra hverandre. Charlotte Pirrelli er ikke nådig, hun er død kritisk.

  Det er snart bare en måned igjen til den store dagen..... vi fikk riktig nok ikke billetter til finalen, men til siste generalprøve samme dag.  Gleder meg virkelig til det...  Da skal vi ut på Telenor Arena og se gjennomgangen, så drar vi hjem lager god mat å finner fram godt drikke... og så ser vi finalen på TV.  Det går ann det oxo :o)

  Puh, da var det gjort.., og så ut i solen!!

  • 10.04.2010, 13:24

  Jeg har hatt dårlig samvittighet for at jeg ikke har pusset vinduene mine, på leeeeenge, men i dag har jeg endelig fått tatt dem. Fytti grisen så møkkete de var. Ikke bare på utsiden, men spesielt på innsiden. Kattene sitter i vinduskarmen å setter igjen poteavtrykkene sine så langt de rekker.  Det var utrolig godt å få gjort det.....

  Har holdt på siden jeg sto opp å pusle med noe, så nå blir det en rask dusj før jeg tar med meg kattene ut en tur. Hvis de vil da!!  Sist gang jeg skulle sette på dem det nye båndet gikk det som en drøm, men det er ikke alltid at de er så villige til å være med på mine påfunn.  De har godt av å komme ut å få litt frisk luft de oxo.  Det er bare det når de kommer ut i de fine været så er det liksom så stort å skummelt, men de kommer seg litt etter litt.

  Nå må dama sette fart på seg :o)

  Så var det freddan'

  • 09.04.2010, 11:32

  Blå himmel og sol ute her i Oslo....  Jeg har bare lyst til å ta jakka mi å gå ut i det fine været, og rusle ned mot brygga. Sette meg ned et eller annet sted i sola å bare nyyyyte.  Både kropp og sinn lengter etter å få være ute i sola, få en energibombe.  Når jeg ser på huden min har den et blåskimmer i det hvite.... er vel på tide å kjøpe en fuktighetskrem med farge sånn at man ser litt friskere ut.

  Siden jeg kun har jobbet i 2 dager burde jeg vel ikke være så jublende glad for at det er helg igjen, MEN DET ER JEG!!!

  Jeg har planene klare dersom været holder... stå opp tidlig i morgen å pusse alle vinduene mine... så kanskje jeg kan se ut. Så skal kattene være med ut på tur, for å løpe av seg litt energi... nå ja løpe, he he!!  De vil gjerne ut å undersøke alt det spennende når de sitter i vinduskarmen, men når de endelig er der... ja da er de ikke så tøffe lenger.  Alt blir liksom så stort å skummelt, og så er det jo så mange nye lukter de ikke kjenner.  Uansett... ut skal de!!

  Deprimerende...

  • 09.04.2010, 00:38

  En venninne ringte meg i kveld som jeg ikke har snakket med på aldrig så lenge.  Vi jobber i samme firma, og jeg var ikke klar over at hun hadde blitt sagt opp med sluttpakke. Det var veldig trist og deprimerende å høre at hun måtte gå.  Det er mye av det om dagen, ikke bare hos oss.  Min avdeling har blitt spart så langt, men hvor lenge det varer er ikke godt å si.

  I dag gadd jeg ikke å lage meg middag, kjøpte en Grandis... kryddret den med masse spennende ting, og ekstra ost på toppen så ble den ganske god. Grandis er i grunnen ganske kjedelig, men den kommer seg med litt extra tilbehør.  Nå kjenner jeg at det er på tide å krabbe under dyna, klarer nesten ikke å holde øynene åpne lenger. Lovet megselv at jeg skulle legge meg tidlig for en gang skyld i kveld, men som vanlig har det ikke blitt sånn.  Det er jammen godt at det er fredag i morgen. God Natt!!!

  Tilbake på jobb igjen...

  • 08.04.2010, 11:35

  Etter to dager med latmannsliv er dama tilbake på jobben igjen.  Det var jo bare så tøft å stå opp når klokka ringte, og ringte gjorde den.  Det var som en noen sto å deilja og slo på en blekklokk ved siden av meg, huff....  Ronja kom småmurrende inn å titta på meg, men forsvart fort igjen da jeg bare ramla ned på hodeputa å sovna i 30 min til.

  Tilslutt var det ingen bønn... med øyne så smale som blyantstreker kom dama seg inn i dusjen.  Jeg husker egentlig ikke så veldig mye av første del av seansen...., tror jeg må ha sovna litt der jeg sto. He he, det er ikke første gangen.

  Veninna mi sendte meg en melding med det samme jeg kom på jobben, at nå hadde hun meldt seg på fotokurset og det var ikke så mange plasser.  Hjeeeeelp tenkte jeg, det har jeg helt glemt.  Fikk svinga meg rundt å sendt inn påmeldingen min jeg oxo.  Det hadde tatt seg nydelig ut om jeg hadde glemt det, spesielt siden vi har snakket om og planlagt dette kurset siden før jul, puh.  Vi får mail om vi har kommet med, kryss fingrene.

  Jeg får vel kanskje jobbe litt.... det er jo det jeg er her for :o)

  våren har kommet til oppsal

  • 07.04.2010, 21:35

  video:våren har kommet til oppsal

  Endelig har gresset kommet fram, og snøen har reist sin kos.  Vaktmesteren har vært ute i dag og feid vekk grus fra asfalten. Når jeg sto opp i dag var det tjukk tåke ute, men det ble bedre utover dagen.

  Søskenkjærlighet

  • 07.04.2010, 14:22


  Dette kaller jeg søskenkjærlighet :o)  Her hadde jentene min småsloss så lodottene føyk, men like etter var de helt oppslukt av hverandre.  Kozte og vasket hverandres pels....

 • Syk
 • To dager hjemme er i grunnen nok!!!

  • 07.04.2010, 13:36

  Natt til tirsdag fikk oxo denne dama omgangsjuke.... skal ikke gå i detaljer, for de fleste vet vel hvordan det er.  I går var jeg helt bortreist, og i en helt annen verden. Selv pusetassene mine holdt seg på poters avstand.  Nå i dag er jeg så slapp og svimmel i kroppen at jeg orket ikke å gå på jobben.  Har tatt med meg PC'n opp i godstolen, hvor jeg har pakket meg godt inn i favoritt fleezepleddet.  Det begynner å bli ganske kjedelig å være hjemme, så i morgen rusler jeg nok avgårde på jobb.

  I går satt jeg for det meste å hørte på radion, NRK Radio Super.....  Hørte på opplesning av Charlie og Sjokoladefabrikken, Pippi Langstrømpe og Aurora i Blokk Z av og med Anne Cath. Westlie.  Det var som å være 6 -7 år igjen. :o)  Noen ganger er det deilig å ikke være voksen og ansvarlig, bare la alt ryke og reise.  Tror det er veldig viktig å bevare barnet i seg selv, ikke ta segselv så høytidelig å knuse skallet man omgir seg med.

  Siste fridag før hverdagen setter i gang igjen...

  • 05.04.2010, 15:37

  Skjønner ikke hvor dissa påskedagene har blitt av....  Syntes nesten at det var onsdag i går, og jeg hadde mange deilige fridager foran meg.  Sånn er det vel egentlig hver eneste ferie for meg, og jeg blir nesten litt deppa siste dagen i ferien.  Da vil jeg gjerne skru tiden tilbake, men når jeg først kommer på jobben er det godt å være tilbake å begynne på hverdagen.

  Kattene vekket meg før kl 7 i dag morges....  Da hoppet begge to opp i senga min, sånn at hele madrassen rista.  Jeg gadd ikke å stå opp da, det var altfor tidlig.  De var så opptatt av å jage etter hverandre at de glemte at de skulle få meg ut av senga.  Jeg sov frem til kl 10 sånn cirka, men da var det ingen bønn lenger.  Da holdt sånn leven at jeg ikke hadde fått sove noe mer om jeg har forsøkt.  De hadde funnet plastkula si, og den sendte de fra ene enden av stua til den andre. Så løp de etter.... sånn holdt de på i evigheter.

  Var meningen at jeg skulle dra en tur til Anne i dag, men jeg er ikke helt i form.  Kvalm og uvel... men bare det heldigvis.  Det å sitte hos noen andre for å skravle er ikke høyest på priorieringslista da. Hun ringte meg litt etter at jeg hadde stått opp, og da ble vi enig om at jeg skulle ta meg en tur til uka.

  Naboen inviterer til lunch...

  • 04.04.2010, 11:50

  Må vel se å svinge meg inn i dusjen....naboen har nemglig invitert på lunch kl 13.  Hun ringte inn i går ettermiddag for å høre om det passet...  Egentlig skulle jeg til Anne i dag, men hun hadde vært med på å hjelpe nevøen sin å flytte opp til Kongsvinger. Hun var dødssliten, og ble ikke lei sa når jeg spurte om jeg kunne komme en annen dag.  Som hun sa var det godt å få en dag å slappe av på.

  Hadde de vært smarte, kunne de ha ventet til i dag med flyttingen.... da kunne nemlig jeg bli med dem.... i utgangspunktet altså. Da hadde man klart seg med kun en kjøring opp + at vi hadde vært flere til å bære flyttelasset inn, men men...  Jeg tilbød meg å hjelpe, men det skulle skje i går... den eneste dagen i påsken jeg ikke kunne!!!

  Det er alltid kozelig å komme inn hos naboen, ikke nødvendigvis for å spise men for å sitte å skravle litt.  Jeg kommer sikkert til å høre om den nye kattepusen til datteren.

  Oj, nå må jeg forte meg....snart bare en time til jeg skal være der inne...., og jeg som er så treig på badet!!!!

  Så er denne dagen slutt...så fort det gikk!!

  • 03.04.2010, 00:49  Dette var den dagen jeg liksom skulle gjøre en hel masse, tenkte jeg i allefall i går, he he he....  Kan ikke akkurat påstå at det helt har skjedd.  Jeg subbet rundt i nattkjolen halve dagen uten at jeg klart å snu hodet mitt rundt til å få gjort noe som helst.  Meningen var at jeg skulle bake en eplekake til i morgen.....not.  Kanskje like greit at det ikke ble til noe, for det blir en kraftig middag i morgen med ribbe, medisterpølse- og kaker og surkål.  Det var den jeg skulle hatt på Nyttårsaften, men da gadd jeg ikke å steke den.... gjorde det lettvint for meg selv da.

  Mamma's gamle venninne Eldbjørg kommer på middag.  Hun er av den gode gamle sortens husmødre, så det er med en aning av presentasjonsangst jeg setter i gang med å steke ribbe.  Maten hennes blir alltid plettfri, noe min ikke alltid gjør.  Jeg er ikke så god på den gamle dagse husmannskosten, men desto bedre på ny merkelige retter som jeg finner i kokebøkene. Da har jeg ingen å sammenligne meg med..... noe jeg syntes er helt perfekt.

  Vinja har gått rundt å mjauet sårt i hele dag, noen ganger er det helt ulidelig å høre på.  Det er godt når hun legger seg til å sove, for da blir det stille en stund.  Nå er hun i gang igjen.... helst vil hun sitte oppunder halsen min å koze hele tiden, og da skal hun sleike meg på halsen å under haka..... da blir jeg klissvåt. Samtiig bruker hun klørne når hun kozer, og da blir jeg kort opp.  Tidligere i dag satt vi i godstolen å koze i 2,5 time.  Når hun var ferdig med å vaske meg i ansiktet, la hun seg godt til rette i armene mine for å sove. Malingen hennes var en sånn jevn dur, og ble fryktelig trøtt....før jeg viste ordet av det hadde vi sovnet begge to.

  Om ikke lenge er det på tide å krabbe under dyna....må tidlig opp i morgen hvis jeg skal rekke å bli ferdig med alt jeg skal gjøre.
  Må ikke somle sånn at jeg ikke rekker butikken i morgen,  det gjorde jeg nemlig i fjor påske. Det resulterte i at jeg måtte handle det jeg skulle ha i Storkiosken til en mye pris.

  Herlig sløv dag...

  • 01.04.2010, 16:15


  Jammen snødde det ikke da jeg satt ved frokostbordet til morran i dag.... for en overraskelse. Nå ja, det varte ikke lenge :o)

  Det ble en skikkelig kozelig påskefrokost med kokte egg osv.  Ronja og Vinja var veldig nysgjerrige på eggene, de ville gjerne smake... he he, men det var nok ikke helt det store.

  Meningen var at jeg skulle dra til fetteren min og kona i dag, men i det jeg skulle starte på frokosten ringte han for å si at han hadde vært sjuk med omgangssjuke i går.  Han var ikke i form i dag, slapp og guffen i kroppen, men jeg kunne godt komme alikevel.  Jeg takket nei til det tillbudet, og sa at det var bedre jeg kom når han var i bedre form.

  Etter at vi hadde avslutta samtalen kom jeg på hvilken dag det var, og tenkte at dette var nok en aprilspøk...  Var litt usikker på om jeg skulle ringe tilbake å spørre om det var en aprilsnarr, men gjorde det ikke. Da jeg ikke hørte noe fra han, skjønte jeg jo fort at han virkelig hadde vært dårlig.

  Var sliten i hodet i dag, så egentlig passet det meg perfekt å være hjemme.  Slo på radion, og har sitti sløvt å hørt på den i flere timer... nå kjenner jeg at at det gnager litt i magen min. Kanskje på tide å ordne med litt mat......

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no