hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Det blir alltid litt i siste liten......

 • 29.04.2012, 22:33

Når jeg har god tid til å få noe gjort, så blir det alltid til at jeg legger det tilside for jeg trenger ikke gjøre det med en gang... Det er jo bare tull egentlig, for det hadde selvsagt vært det lureste å gjøre det med en gang... Jeg er vel ikke skrudd sammen på den måten, og måååååå bare gjøre ting med høy hjerterytme og et blodtrykk som matcher...


Selvangivelsen og alle dokumentene som bekrefter det som skal inn i alle postene har kommet for evigheter siden, så derfor var det jo ingen grunn til å la den ligge helt til i dag..... Alikevel var det jo det jeg gjorde!!! Nå er det i allefall sjekket, og "sendt" inn.. Jeg har alltid brukt disse kodene for å komme inn på Altinn.no, men så hørte jeg fra en venninne at jeg kunne oppgradere spillekortet fra Norsk Tipping for å bruke det ved påloggingen. Det er jo helt perfekt, for jeg roter alltid bort kortet med alle disse kodene på, men spillekortet mitt har jeg alltid for hånden :o))


Etter å ha vært på Oslo Tattoo Convention i går, er jeg mer bestemt enn noen gang på å få flere tattisser... Tenkte at jeg skulle sjekke ut Crazy Needle på Oppsal Senter om de har noen time innen nermeste fremtid.. Det ble pris til artisten på Convention, og det var flott arbeide.... Jeg hadde tenkt at Tina som har gjort mine 3 andre, skulle få gjøre flere..., men nå tenkte jeg at jeg skulle la noen andre få lov til å komme til oxo. Hadde helt glemt at det var åpnet en Tattoo shappe på Oppsal, og det er klart at jeg må sjekke de ut :o))


Det har vært en flott dag i dag, med mange varmegrader og sooool.... Jeg har sittet ute på balkongen mye av dagen i dag, og kozt meg sammen med pusene. Vinja lå rett ut i sola det meste av dagen, og hun sov så godt at ingenting kunne vekke henne, hehehe!!! Ronja var litt frem og tilbake, for hun syntes nok at det var litt for varmt til tider... Etter at jeg hadde gjort meg ferdig med selvangivelsen, tok jeg med meg kioskromanen min, Morgengry, og begynte å lese... TV'n måtte bare klare seg selv inni stua, hehehe... En kan ikke sitte inne når været er så flott.. Boka ble lest ut den, og slutta når det var som mest spennende men jeg klarte å styre meg fra å begynne på en ny en...

Det blir vel ikke så lenge før jeg krabber til sengs tenker jeg, for i motsettning til mange andre, skal jeg på jobb i morgen.. Tenker at det blir ganske greit jeg, for mange har nok tatt seg fri så det blir stille på telefonen. Sånne dager er perfekte, for da har man muligheten til få unna en hel masse jobb :o))

Ha en fortsatt fin søndagskveld!!



Litt nytt, ute og inne........

 • 27.04.2012, 23:38

FREDDAN' den aller beste dagen i uka etter min mening.... Da kan man sette seg tilbake å slappe av, nyte og vite at man har to hele dager fri hvor man kan sove så lenge man vil og bare gjøre det man helst vil :o)) Denne fredagen er intet unntak vettu :o)) Sitter lettere henslengt i godstolen å ser på Hollywood Homicide på NRK 3 med Harrison Ford... Tror aldrig jeg har sett han i en sånn rolle før, artig :o))


På veg hjem fra jobben dro jeg bortom Åhlèns og kjøpte to hvite kafèstoler som hører til bordet jeg kjøpte tidligere i uka.. Når jeg kom hjem ryddet jeg bort den svarte plast stolen jeg hadde stående og den digre og tunge solstolen som det egentlig ikke var plass til. Så nå syntes jeg at sittegruppa på balkongen ble ganske fin :o))


Her er et bedre bilde av stolen... Den er nett og praktisk, som lett kan klappes sammen når den ikke er i bruk for å få bedre plass. Det ble for lite med to stoler der ute, for når noen kommer er det kjedelig å gå inn å hente kjøkkenstoler. Stolen var ganske grei å sitte på, og min store bak hadde ingen problemer med å få plass på den, hehehe!! På bordet står de nye lysglassene jeg kjøpte på Black Design. Syntes lykten jeg hadde der ble for stor for bordet...


Jeg kjøpte oxo disse lysglassene til stua + noen til som var litt mindre... Jeg har brukt veldig mye svarte lyseholdere med fargede glass den siste tiden, og jeg syntes fortsatt at det er ganske fint.... Det var alikevel på tide med noe lysere og lettere nå som vi går mot våren med stormskritt :o)) Nå har jeg bare igjen å henge opp de syrinfargede gardinene, så er jeg fornøyd :o))


I morgen skal Anne og jeg på Oslo Tattoo Convention i Samfundssalen, og jeg gleder meg virkelig til å gå... Om det blir noen ny tattis mens jeg er der får vi nå se på... Mange av artistene krever at man har bestilt tid til å bli tatoert på messa, og da er det skjelden tid til å ta noen innimellom. Vi får se hva som skjer :o)) Jeg hadde jo planer om å tatoere venstre overarm i januar måned, men da den ble betent og doven så jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe med den da... Nå er den mye bedre så kanskje jeg får tatt den nå før sommeren begynner :o))

Nå skal jeg se Graham Norton Show, og så tror jeg at jeg skal hoppe opp i senga.... kanskje!!



Ikke helt planlagt.....

 • 27.04.2012, 13:15

Når dagen starter helt skevt med at man forsover seg, så har det lett for å fortsette resten av dagen.... I dag va en sånn dag, hvor jeg våknet før klokken ringte.... Så bra kunne man jo si, men problemet var at jeg hadde klart å sette alarmen helt feil, så da jeg våknet var det veldig sent allerede. Jeg hater bare å ha dårlig tid, men det var ikke noe annet å gjøre enn å sette inn turbogiret for å bli ferdig så fort som mulig....

Da jeg trådte inn døra på jobben var klokka 09:20, og jeg rakk akkurat å få logget meg på pc'n og programmene mine innen det var på tide å komme seg i det først møtet. Det gikk jo veldig fort fram til lunch, nesten litt for fort syntes jeg...

I dag begynner Oslo Tattoo Convention i Samfundssalen ved Sentrum Scene... Den holder på fra i dag til og med søndag, og jeg har tenkt meg en tur dit i løpet av helgen, men vet ikke helt vilken dag enda... Vi får se hvilken dag som passer best :o))

Ha en fortstat fin fredda :o))



Jeg var der...

 • 26.04.2012, 13:42

 

Det ordna seg med lunchpausen og jeg kunne komme meg bort på Yongstorget. Hvem hadde glemt paraply...., meg selvsagt. Ble jeg våt? Å ja da, men hvem bryr seg om det. Det var en flott markering.

Barn av regnbuen......

 • 26.04.2012, 09:28

I dag klokken 12 hadde jeg tenkt å møte opp på Yongstorget for å synge Barn av regnbuen, men så er det nesten ikke folk på jobb pga møter eller kurs. Da må vi rokkere rundt på lunchpausene våre vi som er igjen, noe som fort kan bety at jeg ikke kan komme bort dit :o( Jeg håper i det lengste at det kommer til å ordne seg, for jeg hadde virkelig lyst til å delta på arrangementet.

Er litt stolt av megselv i dag, for jeg var faktisk på jobben allerede 07:45... Jo da, det stemmer det, hihihihi!!! Det er All-møte i dag, og da trenger avdelingen en person som kan være telefonvakt. Jeg meldt meg selvsagt frivillig til den oppgaven :o)) Er ikke så happy for å gå på sånne møter, og jeg har vært flink å gå de to siste gangene. Derfor syntes jeg godt at jeg kunne være vakt denne gangen. Jeg syntes ikke at det er kjedelig å gå på møte, men det er bare det å sitte rolig i 1,5 time på vonde stoler uten å kunne si noen ting.... Det er plagsomt det, hehehe!!

Oslo by er regntung og våt i dag, men det er ikke så veldig kaldt. Da jeg gikk hjemmefra var det nesten + 7C og det er ikke så altfor ille egentlig. Det regnet ganske bra da jeg sto opp til morran, men så roet det seg til jeg kom ned til byen.... Når jeg kom ut av garasjeannlegget plasket det ned, og sprutet flere cm opp i luften. Skoene og buksebena min ble jo klissvåte, og jeg må innrømme at jeg savner den gode gamle vifteovnen min som jeg kunne sette på for å bli tørr. Nå som vi sitter i "Öpna landskap" får vi ikke lov å bruke private ovner, og da er det jo ikke noe annet å gjøre enn å ta tia til hjelp....

I går var jeg hos Black Design og kjøpte nye lysglass til balkongen og til stua... Bilder kommer senere. I tillegg kjøpte jeg meg nye gardiner til stua, syrinfarget :o)) Jeg har gått å ventet på at de skulle få de inn, og nå endelig... Så nå vet i allefall jeg hva jeg skal fordrive tiden med i helgen.... Ned med de svarte gardinene, og opp med de nye!! Skulle hatt nye trekk til sofaputene som matchet gardinene, men jeg fant ingen i går så det er bare å lete videre.

Jeg har hatt problemer med å logge meg inn på bloggen nå på formiddagen.... Prøvde app'n på telefonen, for den pleier å fungere hvis det ikke på PC'n, men heller ikke den var aktiv i dag... sto bare å jobbet og jobbet..

Ha en fortsatt fin torsdag :o))

Endelig fant jeg det....

 • 24.04.2012, 23:27

Var en tur borte på Åhléns i lunchpausen i dag...., egentlig for å se om jeg kunne finne noe skap eller skuffe ordning til badet. Det hadde de ikke, men de hadde derimot kafebord som jeg har lett etter ganske lenge. Jeg har sett etter et mindre bord til balkongen en stund, men det har alltid vært noe jeg ikke likte ve de jeg fant. Det nye bordet ser veldig lite og knusselig ut nå før jeg får vent meg til det. Mitt gamle plastbord var alt for stort, og tok opp så mye plass. Dessuten er det ikke behov for et digert bord der ute... 


Hehe, det ble rene danseplassen  mellom stolene... Noen som byr opp til dans, hihihi!! Det gamle plastbordet slapp jeg ned på gressbakken, og flyttet det under balkongen til jeg vet hva jeg har tankt å gjøre med det. Får ikke bestemt meg for om jeg skal kaste, gi det bort eller beholde det... Inntil dt blir klarere får det stå der det står nå...


I morgen kommer det komprimatorbil for å hente skrot, og det hadde jeg jo selvfølgelig glemt bort.... Alle bodene mine er overfylte med, en det må bare forbli sånn inntil jeg har fått sortert hva som skal beholdes, gis bort eller kastes.. Litt hadde jeg da nede i fellesboden, og jeg fikk hjelp av datteren til en nabo med å få det opp fra kjelleren. Det var en bra haug allerede når vi var ute tidligere i ettermiddag, men det er nok mer nå for jeg har hørt folk fly opp og ned i trappene i hele kveld.

Trøtt jeg gitt, så nå går jeg rett å slett og legger meg, GOD NATT!!

Bare en snartur innom før jeg hopper i senga......

 • 23.04.2012, 23:05

Himmel og hav så sliten jeg er...... Etter at jeg hadde spist middag i dag satte jeg i gang med å snu om på hele soverommet mitt, og jeg ga meg ikke før jeg hadde fått alt sånn som jeg ville ha det. Jeg har lenge villet gjort det, for senga mi har stått sånn til at de i blokka ovenfor kunne se rett ned i den. Hvis jeg hadde lyst til å slenge meg nedpå for å slappe av var jeg nødt til å trekke for gardinene, nå slipper jeg det... I stedet for å styre med gardinene har jeg heller slengt meg på sofaen i stua i stedet...

I løpet av våren og sommeren skal jeg pusse opp rommet med nytt gulv og trepanel på veggene, håper jeg at jeg har råd til i allefall. Deretter blir det ny seng, og en stor kommode...

Kjøpte meg 3 nye filmer hos Platekompaniet i dag... Hadde egetlig ikke tenkt til å gå inn der i det hele tatt, skulle bare opp i dyrebutikken for å kjøpe tørrfor til pusetassene. Det blir alltid noe mer når jeg "skal bare", hehe!!




Av disse tre er det bare den siste her jeg har sett før for noen år siden, og jeg har lest boka oxo... Jeg likte begge deler, og når jeg så at de hadde filmen på Platekompaniet kunne jeg ikke motstå fristelsen for å kjøpe den. Gleder meg til å se alle tre..

Nå trenger både kroppen min å vile seg noen timer, så jeg skal rett å slett ta å legge meg, GOD NATT :o))



Goood formiddag...

 • 23.04.2012, 10:26

Så var en ny uke godt i gang, og for en gang skyld klarte denne madammen å ramle ut av sengehalmen såpass tidlig at hun var på jobben i normal tid. HURRA for meg :o)) Rart at jeg var så våken og opplagt egentlig siden jeg nesten ikke har sovet i natt...., syntes jeg bare har ligget å vridd meg hele natte og kikket på klokken. Pusene hang ikke helt med, for de var veldig trøtte å hang ikke i beina på meg når jeg gikk på badet.... Det pleier de nemlig å gjøre, spesielt Vinja som alltid er med meg på badet :o))

Paraplyen måtte bli med meg på jobb i dag, for det plasket ned ute da jeg skulle gå. Temperaturen lå på rundt + 5C, og det var i grunnen ganske surt og kaldt...., brrrr!!

Det blir en arbeidsdag hvor jeg er nødt til å konsentrere meg veldig, og de små grå får kjørt seg tenker jeg, hehehe!! Jeg er vel egentlig en sånn person som liker arbeidsoppgaver jeg kan grave meg langt ned, for å finne ut av ting på. Ikke noe speedy gonzales her i går gitt, når det er sagt så kan jeg jobbe fort jeg oxo men er vel ikke så glad i det.... Føler at jeg mister kontrollen da, og ting kan bli feil, og jeg hater når ting blir feil... De andre syntes jeg er fryktelig pirkete, hehehe!!

Ha en fortsatt fin mandag :o))

Filmkveld...

 • 22.04.2012, 20:13

Min sløve søndag har nå gått over til kveld..., og jeg har benket meg godt foran tv skjærmen for å se på noen DVD-filmer. Først så jeg på Morning Glory med Harrison Ford, Diane Keaton og Rachel McAdams, som jeg syntes var litt treg til å begynne med.


Filmen handla om Becky som jobbet som produsent på en liten tv-stasjon, og som fikk sparken. Hun får etterhvert jobb på en ny tv-stasjon i New York for et nedleggingstruet morgenprogram. Hun ansetter Harrison Ford, som er en has been reporter og som er sur å grinete. Ting går ikke så bra, og tilslutt for hun beskjed om at seertallene er så lave at nå blir proppen dratt ut på programmet. På en mirakuløs måte klarer hun å snu tallene, og selv den sure rollefiguren til Harrison Ford snur om. En bra film som man bør få med seg, hvis du spør meg... 


Mad Money med nok en gang Diane Keaton, sammen med Queen Latiffah og Katie Holmes. Diane Keatons rollefigur blir nødt til å ta seg jobb da mannen mister jobben, og de er i fare for å måtte selge huset for å ha mat på bordet. Den eneste jobben hun får er som rengjøringsdame i samme firma som de andre to jobber med å makulere brukte og utslitte papirpenger. Hun får ideen om å stjele penger, og innvier de andre to som blir med... Blir de tatt, se filmen å finn det ut selv :o))

Skal jeg hjelpe deg.....??

 • 22.04.2012, 15:57

Jeg får helt noia av all pappen og plasten som er rundt alt vi kjøper... Det tar jo en evighet å få revet det opp i passe store biter sånn at jeg får det kontaineren ute i gårn. Gjør jeg ikke det blir det jo fult med en gang, og jeg ser jo at det er endel som gjør det.... Så kommer vi andre å skal bli kvitt papirsøppel, og det er da selvsagt ikke plass i kontaineren... Nei, man må nok gjøre det ordentlig...!!


Med det samme Ronja hørte lyden av papp bli revet opp kom hun som et skudd, og skulle hjelpe til... Den katten bare elsker den lyden, og får hun lov til å leke med pappen oxo så er dagen fullkommen for henne, hehehe.. Jeg hadde lagt stabelen på skrivebordet, men hun klarte tilslutt å rive den den på gulvet. Da var det gøy en liten stund!!


Nå sitter jeg å sløver i godstolen, og ser på Foul Play med Goldie Hawn og Chevy Chase... Tok bilde rett fra tv'n, derfor ble det så dårlig, hehehe!! Jeg har forsøkt å få ta i filmen på DVD, men det har ikke lykkes meg, ENDA!! Filmen er fra et par tiår siden eller kanskje mer, og den er som de fleste Goldie Hawn filmene ganske morsom. Den er en humoristisk kriminalfilm :o)) 


Kaffekoppen har blitt fylt opp noen ganger i dag..., for jeg må ha noen kopper for å få kroppen i gang. Dessuten er det litt huskaldt i heimen, så det er godt med noe varmt innabords. Det er grått og trist ute fortsatt, og gradestokken har landet på + 7,3C. Hadde det ikke blåst så surt ute ville dagen nok ikke vært så ille... Planen var egentlig å pumpe opp dekkene på sykkelen og ta seg en liten tur, men med denne vinden hadde det blitt en kjølig fornøyelse.

Der var Foul Play ferdig, og jeg får dukke ned i boksen med filmer for å se om jeg kan finne noe annet spennende å se på....



Er klokka såååå mye, huffda!!

 • 22.04.2012, 11:45

Planen var å sove til jeg våkent av megselv i dag, men ikke til klokka var nesten 11.... Det syntes jeg er litt vel drøyt, men det var godt da, hehehe!! Ble ganske sliten i kroppen i går når jeg ryddet i skapene, av og til er det ikke så mye som skal til for at det skjer.... 


I går var en sånn dag, og jeg følte meg som et par utslitte støvler.... Tror nok at det beror på at jeg helt glemte å spise når jeg skulle, og alle de måltidene å den vesken jeg skal ha i løpet av dagen. Da blir jeg veldig slapp, og når jeg er i farten bruker jeg opp omtrent all energien i kroppen. I dag deriomot føler jeg utvilt og oppesen igjen, hehehe!!

Frk. Vinja kom opp i senga til meg da hun hørte jeg begynte å røre på... Hun kom å la seg inntil meg å malte kjempehøyt og så sovnet hun oxo, og da fikk jeg en ekstra anledning til å ligge litt lenger :o))  Det er veldig kozelig å ligge sånn å smådorme med en varm og god pus inntil seg!!

Anne ringte meg da jeg var ferdig med ryddingen i går, og var skravlesjuk å lurte på om hun kunne komme en tur. Klart hun kunne det, alltid hyggelig med veninnebesøk :o))  Hun kom med en pose med måltider sånn at hun kunne få i seg måltidene sine annenhver time. Det går fortsatt veldig fint med henne etter operasjonen, og hun har ikke hatt noen problemer med magen. Hun har fulgt det opplegget som hun har fått beskjed om, og ikke avveket noen ting... Forrige dagen hadde hun glemt seg litt, og spist et knekkebrød på noen få minutter... Da hadde det stoppet opp for henne, men det hadde heldigvis gått bra. Når hun skal spise et knekkebrød må hun bruke 20 minutter på å spise det, for å ikke få problemer med magen...


På fredagen var jeg skikkelig fysen på noe, og for å komme til kassene på Ultra må jeg forbi lange hyller med masse snoooop og potetgull... Jeg klarte ikke å stoppe megselv, og måtte stoppe opp å se å da var det gjort... Det ble en pose med Cashew-nøtter fra Nøttefabrikken som var lettsaltet. Til mitt forsvar så har jeg fortsatt ikke spist opp alt innholdet i posen, og det ser ut til å være ca halvparten igjen. Jeg vet at det ikke er så ille å spise nøtter når man skal ned i vekt, men da bare en håndfull per dag... Det ble nok litt mer på meg, men jeg kjenner at jeg ikke har så veldig dårlig samvittighet :o/

Hadde egentlig tenkt til å sjekke postene i selvangivelsen i dag, men jeg kjenner at hode mitt ikke er helt på plass til det i dag... Ikke det at den er så komplisert å sjekke, men jeg må være tilstede i hode for gidde å sette meg ned med den og finne alle papirene mine... Lat, å ja :o))

Ha en fortatt flotters søndag :o))



Ut med skrammelet.....

 • 21.04.2012, 18:36


Jammen var det mye gammelt i kjøleskapet og matskapet... Alt dette sto liksom helt bakerst i skapet, så jeg viste ikke engang om at jeg hadde noen av tingene. Det er tragisk at jeg handler å glemmer bort det jeg har kjøpt. Nå må jeg sjerpe meg, så det ikke blir like ille igjen. 

En helt vanlig morgen hjemme hos oss....

 • 21.04.2012, 12:22

Når jentene hører at mammen deres har våknet høres det dunk..dunk, og inn på soverommet kommer to morgenfriske kattepuser... De hopper opp i senga for gi mammen sin en morgennuss og fortelle at det er på tide å komme seg ut av senga :o)) Etter at forkosten er servert og kattedoen rensket for det som skal renskes, senkes roen i en liten stund...



Når mammen begynner å rydde litt rundt om i heimen begynner oxo aktiviteten hos pusene, da ligger de ikke stille lenger... De dilter etter for å se om det er noe de kan hjelpe til med, hehehe!! 


I går kjøpte jeg et ekstra klatrestativ av den litt mindre sorten, for å erstatte det gamle, som kan sees i bakgrunnen. Det første jeg kjøpte så ikke ut til de som sees her, men det måtte jeg bytte da en av klorestengene allerede var brekt da jeg kom hjem med det. Jeg fikk et som sto ute i utstillingen..., og jeg syntes nok at det var litt lealøst men trodde bare det ville ordne seg når skruene ble skrudd til.. NOT! Jeg dro trett tilbake for å bytte det, men da endte jeg opp med å oppgradere til et litt større :o)) Det var jo populært hos pusene vettu, de holdt på å leke på...i...og rundt det i hele går. I dag fortsatte det. De fikk noen nye lekemus oxo, og det er alltid populært :o))



De er ikke alltid venner disse to pusejentene mine, og som alle andre morninger så må de sloss litt for at dagen skal være fullkommen. I dag var det Ronja som startet med å irritere Vinja til hun eksploderte, og da var det full kamp... Hvem som gikk av med seieren i dag vet jeg ikke..., spiller ikke noen rolle egentlig for nå er de venner igjen :o))






Nå har pusejentene tatt seg en tur ut på balkongen, hvor de med kulerunde øyne sitter å følger med på et par troster som går å lytter etter mark. Det kan de holde på med i evigheter, og da hører jeg at de sitter å smattrer i giv akt posisjon, hehehe!! Nå de går lei av å sitte å se på pippin' ute, så kommer de ruslende inn for å legge seg ned å slappe av en stund...

Været her i Oslo da jeg ramlet ut senga ca 09:30 i dag var ikke noe å skryte av. Det var såvidt + 3C grader og ute og det snødde som det oxo gjorde i natt da jeg gikk å la meg. Nå begynner skydekket så smått å sprekke opp, og jeg kan se antydning til blå himmel... Håper det fortsetter, sånn at vi kan få en fin lørdag med sol og litt flere varmegrader..., vi får se!!

Nå skal denne damen stikke hode inn i kjøleskap og matskap å rydde ut ting som overskredet sin besøkelsestid, hehehe!!

Ha en fortsatt fin lørdag :o))



Onsdag, nei foresten det er jo fredag....

 • 20.04.2012, 10:48

Når man er hjemme fra jobben de to første dagene av uka, så henger man litt etter på dagene.... Jeg har følelsen av at det onsdag i dag, MEN.... så er det FREDDAN'! Det er ikke en vond følelse, hehehe!! Man burde vel egentlig ikke ha de tankene i hode, jeg mener bare glede seg over at helga er her igjen.... For resten av uka er egentlig ikke så ille den heller :o))

Jeg merker at det blir veldig lite blogging på arbeidsdagene.... Slik som vi sitter på jobb er det ikke så enkelt å gå inn på bloggen å skrive når alle titter over skulderen. Enkelte har jo veldig bestemte meninger om at man ikke skal kunne gjøre private ting i arbeidstiden, og jeg ser jo den.... Alikevel må man jo ha lov til å ta seg 5 minutter og en kopp kaffe innimellom, og da gjøre litt prate ting... Enkelte tar jo kaffekoppen med seg ut i fellesområde å setter seg der, men gjør jeg skjelden. Jeg har telefonen åpen og tar mine minutter foran PC'n i stedet, men da helst for å kikke litt på avisen.

Jeg kjøpte meg ny lommebok-veske i går... Den ligger hjemme enda, og jeg har ikke fått tatt noe bilde av den! Jeg googlet den, men fant ikke helt maken, forskjellen på min og den på bilde er at min ikke har lomme på utsiden. Ellers ser de like ut... Denne her er så romslig at jeg faktisk får plass til kort, småpenger, mobilen og et lite nøkkelknippe. Helt perfekt for meg som egentlig hater å bruke veske... De er som regel i veien. I lommen hvor kortene skal være, er fancy fager :o))

Osloværet ser ut til å bli betraktelig bedre enn i går, det er antydning til blå himmel og solen stikker fram. Da jeg dro hjemmefra var temperaturen rundt + 8C, men som sola er framme er det nok litt mere.

Da har jeg vel brukt opp mine 5 minutter og kaffekoppen er drukket, og da er det på tide å være produktiv igjen :o))

Ha en fortsatt fin fredag formiddag :o))

Det kom en pakke i posten....

 • 18.04.2012, 20:39

I helga begynte det å minke på kaffebeholdningen i skapet, og det var på tide å øke beholdningen igjen. Så sent på søndagskvelden var jeg inne på Dolce Gusto og betilte 12 bokser med mine favoritter. Caffe Grande Intenso, Aroma, Lungo og Caffé Americano :o))
 



Da jeg fikk kaffemaskinen min ble det skrytt opp i skyene at det skulle være så enkelt å få tak i kaffe til den i matbutikkene. Nå har jeg hatt den i litt over 1 år, og det stemmer ikke i det hele tatt.. De tar inn bare noen få kaffesorter som jeg ikke liker, men Latte o.l. flyter det over med. Jeg syntes oxo at det er godt, men ikke den hjemmelagede...

Heldigvis er det kjempeenkelt å bestille på nettet, og de er veldig raske med å sende det ut... Så all ære til dem for det :o))



Når jeg begynte å pakke ut kaffen kom Ronja med en gang.... Hun måtte jo følge med på hva jeg driver med, dessuten så syntes hun at det det lukter veldig godt av kaffen :o))



Tre lys har jeg tent i dag....

 • 18.04.2012, 19:57


På denne dagen for 88 år siden ble den snille gode pappa'n min født i Romedal i Hedmark! Jeg tenker på han hver eneste dag, og savner han noe enorm, å jeg kan ikke helt fatt at det i år er 12 år siden han døde. Han var en mann som hadde masse humor, og gjorde livet lysere for alle rundt ham :o))


På veg hjem fra jobben dro jeg innom Alfaset Gravlund for å tenne lys for pappa... Det måtte selvfølgelig begynne å regne og blåse da jeg gikk nedover til graven, og da tenkte jeg at det skal bli problemer med å få tent lysene i lyktene. Merkelig nok så sluttet det å blåse akkurat lenge nok til at alle 3 lyktene var tent, og så begynte det påan igjen... Da gjorde det ingenting!!! Her hjemme har jeg oxo tent lys i alle lysestaker til minne om han, men oxo litt for stemningens skyld :o))



Oxo i år har vi besøk av rådyr på gravlund... De kommer å mesker seg med blomstene på gravene. Første gang det skjedde på
vår grav trodde jeg at noen hadde stjålet blomstene vår, men så oppdaget jeg avtrykk av hover i jorden!! 


God morgen....

 • 18.04.2012, 07:54

Da starter jeg på min første arbeidsdag denne uken. Feberen er såpass lav i dag at det ikke er noen grunn til å være hjemme fra jobb lenger. Fortsatt sår i halsen, men en Ibux fixer heldigvis det.

I dag hadde den gode snille pappaen min hatt bursdag, og jeg skal derfor dra ned på gravlund etter jobb for å tenne lys for han.

Ha en kjempefin onsdag :-)

Kveldsstemning....

 • 17.04.2012, 22:18


Etter en dag med mye rart vær, klarnet det opp i kveld og da jeg tok bilde kl 21:30 var himmelen og skyene blåaktige.
Klarte jo ikke å holde kamera helt stille, og neste gang jeg skal ta bilde på kvelden er jeg nødt til å bruke stativ!!



Frk. Ronja satt nysgjerrig i stuevinduet og så på meg når jeg tok bilder... En av pusene er alltid i nærheten når jeg
holder på med noe, og følger nøye med. Alltid spennende når mammen deres holder på med noe :o))



Ååååå, han har bare den sexy stemmen :o))

 • 17.04.2012, 17:51



(bildet hentet fra Google) Jeg må bare ha sagt det, men Sivert Høyem har bare norges mest sexy stemme... sukk!
Jeg går omtrent inn i trance når jeg hører han synge :o))

Så gjør jeg et nytt forsøk....

 • 17.04.2012, 11:40

Bloggen er veldig ustabil, men jeg gjør jo et forsøk på poste et innlegg..

Jeg er hjemme for andre dag på rad med feber, sår hals og hodepine, men jeg kjenner at det begynner å gå den rette veien igjen. Feberen er ikke like høy i dag, så hvis det fortsetter på denne måten så blir det nok jobb igjen i morgen. Litt sår hals og hodepine er ikke det største problemet, det er det man Ibux til, hehehe!!


I morgen hadde jeg time hos fysio kl 15, men jeg tok ikke sjangsen på at forkjølelsen skulle være borte å jeg ikke kunne gå.. så jeg ringte å avbestilte timen min. Han er ganske striks med at man må avbestille 24 timer i forveien, ellers må man betale timen. Jeg ser den, men jeg syntes vel at han er litt vel streng..!!! Armen min er ikke så aller verst om dagen, så jeg tror at den holder en stund til før jeg må ha noe mer behandling :o))


Da jeg sto opp kl 07:45 i dag så det ut som om værgudene ristet dunputene sine. Snøfnuggene var nemlig så store at de så ut som dun! Temperaturen lå vel på litt over + 1C, og det var ganske kjølig i heimen. Det første jeg gjorde var å sette opp varmen sånn at jeg ikke skulle gå rundt å fryse mer enn jeg gjorde fra før. Kan se at det fortsatt kommer noen få fjoner nå oxo. Det har ikke lagt seg på bakken, heldigvis. Godt ikke vinterjakkene er pakket helt bort, for de kan være gode å ha når man skal ut., brrrr!!


Jeg hørte nettopp at et av meddommerne er erklært innhabil pga uttalelser på Facebook om hva han syntes man bør gjøre med ABB! Fikk ikke helt med meg alt han hadde sagt, men han mente da vel at ABB burde få dødsstraff!! Den debatten skal jeg ikke blande meg inn i.. Jeg har nå holdt meg unna tv'n i dag og rettsaken, for jeg fikk mer enn nok av å se ham i går. Har ikke lyst til å sitte hver dag å bli opprørt, sint, trist og utrolig provosert av å se på han.., for det er akkurat det jeg blir. Kjenner at jeg ikke har godt av det, sånn er det med den saken.

Noen holder på med et bor et eller annet sted i oppgangen, og DET liker pusene ikke! De sitter i stram stilling på klatrestativet å lytter, og lurer på hvor denne fæle lyden kommer fra. Vinja lå ved siden av meg når det begynte, og det hjalp ikke hvor mye jeg forsøkte å roe henne ned! Hun forsvant inn i stua, hvor lyden er lavest? Dette likte hun dårlig, hmfr!! Tidligere i dag måtte jeg le av dem?. Ronja lå rett ut på gulvet å strakk seg, og rullet seg fra den ene siden til den andre. Vinja satt godt gjemt bak døra å fulgte med, og så begynte hun å smyyyyge seg sakte men sikkert inn på søsteren. Hehehehe, men den gikk ikke gitt! Ronja merket at hun lurte på henne, og da Vinja var rett ved spratt hun opp å kastet seg over henne, hehehe! Da var jakten i gang, og de løp etter hverandre...rullet rundt på gulvet.., og småsloss før de igjen løp etter hverandre. Etterpå var de helt utslitt å lå rett ut som slakt på gulvet, tett inntil hverandre :o))

På tide med litt lunch, og en rykende varm kopp med te!!

Ha en fortsatt fin tirsdag :o))




PS! For å få lasta opp bilder, og endelig få publisert denne innlegget har jeg måtte lagre det i arkivet 8 ganger, for noe dritt!!!

Nå gir jeg snart opp...

 • 17.04.2012, 10:17

Nå har jeg forsøkt å komme inn på bloggen min i over en time til ingen nytte. Jeg kommer inn på alle andre nettsteder via pc, bortsett Blogg.no. Jeg får opp siden min, men å logge seg inn å skrive et innlegg kan jeg bare glemme.

Det har vært mye av det i det siste + at det til tider er helt umulig å laste opp bilder. Det går å bruke tlf men det er et pes å skrive der hele tiden....

Sur!

MORGENGRY en ny famliesaga fra krigens dager...

 • 16.04.2012, 13:33

Vanligvis er ikke jeg av dem som kjøper altfor mange "kiosk-romaner", men for en stund siden fanget øyet mitt en ny serie som heter MORGENGRY. (Skrevet av Rune Angell-Jacobsen) Siden bøkene har handling under krigen ble jeg veldig nysgjerrig, og måtte bare kjøpe den første boka for å se om den ville pirre min leselyst!


Nå har jeg lest 15 kapitler, litt over halve boken... Leselysten min har definitivt blitt pirret, og jeg syntes at boka er spennende. Det er interresant å lese videre for de forfatteren har tatt i bruk faktiske hendelse og skrevet hovedpersonene inn i handlingen. Jeg gleder meg definitivt til å lese resten av bøkene etterhvert som de kommer ut :o))


Til informasjon så har allerede bok no 2 kommet ut!



Atsjooooo...., hjemme i dag!

 • 16.04.2012, 12:43

Til morran i dag våknet jeg med dundrende hodepine, sår hals og feber..... Hmmm, hva jeg har gjort for å pådratt meg det denne gangen er jeg ikke så sikker på. Ikke har jeg ligget med rompa bar og ikke har jeg gått lettkledd, men alikevel har jeg da klart å bli forkjølet. Som alltid så passer det fryktelig dårlig å være hjemme, men ikke så mye jeg kan gjøre med det... Hadde det ikke vært for feberen ville jeg ha gått på jobb, men den gjør at jeg ikke orker noen ting :o((


Sammen med Aftenposten i dag kom CCVest Magasinet, og der så jeg en lekker veske fra Campomaggi som jeg falt plask for.... Den var røff, akkurat som jeg liker dem. Vesker/bager som er veldig feminine er ikke helt meg. Det er bare et lite problem, den koster kr 5.399,- og det er en pris jeg definitivt ikke er forberet til å betale for en veske. Jeg kan strekke meg til 2.000,-. Over det er vanvidd å gi etter min mening...., sikker noe som er uenig det. 


Jeg snooket litt rundt på nettet og så masse fine vesker fra Campomaggi... Likte disse to her oxo, men dessverre så ligger heller ikke de i min prisklasse :o(( Får vel heller jakte rundt på noen som ligner i en prisklasse jeg har råd til.

Jeg hadde bestemt meg langt unna mediadekningen av ABB's rettsak, men nå sitter jeg her alikevel å glor på tv'n.... Nysgjerrigheten tok overhånd og jeg måtte bare få med meg den første dagen, MEN jeg kjenner at jeg blir veldig provosert bare av å se ham sitt der. Jeg føler stor sorg over de som er personlig berørt, og sinne mot han som har påført dem disse lidelsene. Så er jeg sint for at han skremte meg selv oxo, for det gjorde han. Jeg var på jobben ikke langt fra når bomben i Regjeringskvartalet gikk av og kjente styrken av den på kroppen. Jeg ble ikke fysisk skadet, men psykisk merket i lang tid etterpå. Når det er sagt så kan ikke det jeg opplevde sammenlignes med de som var i sentrum for hendelsene!!

Har vi mulighet i norsk rettsvesen til å holde han innelåst resten av hans levetid??



Nytt og skremmende.....

 • 15.04.2012, 14:45

Før påske kjøpte jeg ny kattedo til jentene, og i dag var det på tide å montere det sammen å ta det i bruk. Jentene er veldig skeptisk til alt nytt, og det er langfra alt som faller i smak hos de kresne damene mine. Derfor var jeg veldig spent på hvordan dette skulle gå.


Plastikkposene jeg legger under kattesanden passer ikke helt, den er for liten så jeg må rive i stykker ved døren... Han jeg kjøpte doen av sa at de hadde tatt opp med de som lager posene, og håpet på at det ville bli en ordning på det etter hvert. Vinja står bak å følger skeptisk med på hva jeg driver med, og lurer nok fælt på hva dette er for noe tull, hehehe!!


Da var den ferdig.... Jeg ser jo at åpningen ligger lavere enn på den gamle doen, og må nok forberede meg på at det blir endel sand på gulvet. Det kan jeg leve med, for det viktigste er jo at jentene har en stort og godt toalett som de kan snu seg rundt i. Det kunne de ikke med det gamle. Dessuten har jeg feiebrett og kost, hehehe!!


Ganske riktig så skulle det nye toalettet undersøkes nøye, og den undersøkelsen varte i evigheter. Ronja var ikke interresert i det hele tatt, og bare kikke litt på det så gikk hun. Vinja derimot snuste rundt og oppå flere ganger, men inni der skulle hun definitivt ikke. Til slutt mått nok Ronja veldig, for hun kom løpende å bare dyttet søsteren til side.... Så bar det rett inn i doen med turbofart. Etterpå varte det ikke lenge før Vinja oxo dristet seg inni der...., og det var ikke så skummelt alikevel :o))


På fredagen kjøpte jeg meg litt ny organisk te, og da jeg tok ut av handleposen ble Ronja helt vill. Hun snuste på teen, og sleikte på boksen å ble helt hysterisk når jeg tok dem fra henne. Det var enda godt at boksene var innpakket med plast, ellers hadde hun kommet til å rive dem opp... Til forkost i dag tenkte jeg at jeg skulle prøve en av dem, og da var frøken Ronja på plass med en gang. Hun fikk ikke lov til å drikke te av koppen min, det likte hun dårlig.... Plutselig fikk hun teft av den brukte te-posen i søppelkassen, og da var hun ikke sen om å velte kassen å inn med pusen bare det. Dette er aller første gangen på deres 3 leveår at de har rotet i søppelkassen. Te falt tydligvis i smak, hehehe!!!

Ellers så er det ikke noe storveis vær i dag... Det fine varme været vi hadde i går har forsvunnet, og blitt erstattet av en grå himmel som spruter ut regnbyger med jevne mellomrom... Kaldt er det ikke, men jeg måtte lukke balkongdøra i sta for lufta er rå så det ble guffen inne i stua...

Ha en fortsatt fin søndag :o))



Bare sløver....

 • 14.04.2012, 17:42

Det føyk kattehår over alt til morran i dag, det var nå sånn det føltes i allefall. Så derfor fikk både støvsugeren og madammen selv litt trim. Jeg børster og grer håndballene vær dag, men de legger alikevel igjen en del dotter over alt.

Vinja ligger som vanlig rett ut i favoritt stolen sin og sover. Hun digger å ligge rett i solsteken i lange stunder av gangen.

Selv Ronja ser ut til å nyte sola i dag.... Vanligvis liker hun seg best nede på gulvet, hvor det ikke er noe sol.

Det er snart på tide å gå inn for å lage litt middag.... Kjenner og hører at magen romler å den begynner å bli litt utålmodig nå. Det har vært så godt å sitte ute å nyte sola at jeg helt har glemt å spise.

Jeg har ikke snakket med faren min siden han dro hjem for snart en uke siden. Derfor ringte jeg ham litt tidligere i dag. Han fortalte at han hadde kommet en time for sent til Notodden for å rekke bussen videre til Rjukan. Tabellen var ganske innviklet, men vi var enig om at det skulle gå.... Tydeligvis ikke. Han fikk ringt til en kompis som kom ned å hentet han.

Nei, nå vil ikke magen vente lenger.... Den vil ha mat hehe :-)

Ha en fortsatt fin lørdag B-)



Nå banker hælja snart på......

 • 12.04.2012, 11:19

Det har blitt lite blogging etter at jeg begynte på jobb igjen etter påske.... Det har vært mer enn nok å gjøre, og når jeg har kommet hjem har formen min vært langt nede i kjelleren. Jeg har tilbragt kveldene under et pledd i stua, huttrende... Kan ikke huske sist jeg har vært så frossen i kroppen, og at det har tatt så lang tid innen jeg har klart å bli varm igjen.




Innimellom så reagerer korppen min sånn, og jeg vet ikke hva som er årsaken. Det er definitivt ikke kaldt hos meg, for gradestokken inne i stua har stått på 22 - 23 C. Det begynte å hjelpe sent på kvelden i går da Vinja kom å la seg oppå beina mine... Sakte men sikkert kjente jeg at føttene og leggene min ble varme.... å så snek det seg oppover til resten av kroppen.  Godt med levende varmkilder, hehehe!!

I går var det Fagdag på jobben, og mye av arbeidsdagen gikk med til å sitte i Aulaen å bli oppdatert på nye ting som skal skje fremover samt litt annet nyttig innen bransjen. Dagen var opprinnelig for rådgiverne våre, men vi fikk oxo anledning til å være med og det var veldig interresant :o))


Til helga er det Hagemesse på Lillestrøm, (13. april - 15. april) og den tenkte jeg at jeg skulle være med på.... Anne og Kine har oxo tenkt seg dit, så det blir vel til at jeg henger med dem. Jeg er fortsatt på jakt etter et nytt bort til balkongen, og håper på at jeg kanskje kan finne noe aktuelt der ute. På Plantasjen og andre steder hvor de selger bord har de ikke det jeg ser etter. Kan ikke ha noe som er så stort heller, for balkongen er ikke så bred.

Får ikke helt bestemt meg for om jeg skal gå ut i lunchen, eller om jeg skal holde meg inne..... Det er litt utrygt for regn, og jeg har ikke tatt med paraply i dag.... Vi får se om 45 min hva jeg bestemmer meg for.

Det er godt å tenke på at det allerede i morgen er fredag, og to deilige fridager venter :o))

Ha en fortsatt fin torsdagsformiddag :o))

Skummelt....

 • 10.04.2012, 14:56

Til morran i dag leste jeg på Facebook at niesen til en venninne av meg hadde kjørt ut av veien, da hun skulle på jobben. Det hadde kommet endel snø som lå i veien, og i en sving fikk hun sleng på bilen. Den snurra, og baken på bilen traff en fjellvegg for så å snurre rundt å treffe fronten. Det var 80 Kmt der, men hun hadde kjørt i bare 60... alikevel gikk det galt.

Nå gikk det heldigvis bra med henne, og hun slapp unna med skrekken denne gangen. Med en gang jeg leste det gjorde hjertet et hopp, for det sto ingenting om hvordan det hadde gått med henne... Ble lettet når hun svarte, og sa at alt var bra :o))

Tror ikke at hun kjørte med sommerdekk... På den kanten hun bor er det litt utstadig enda, og kjøligere enn her i Oslo. Jeg har hatt noen nestenulykker sjøl på vinterføre, men har heldigvis klart å få kontroll på bilen før den har gått utenfor veien eller kjørt inn i noen annen. Selv om man er aldrig så oppmerksom så er det veldig lett at ting kan gå feil alikevel.

Akkurat nå kjenner jeg at det er godt at det regner ute....!!





December boys.....

 • 09.04.2012, 23:16




Har akkurat sett filmen December Boys på VOX, en sånn film som jeg vanlig vis ikke pleier å se på..., men...!!! Når jeg først begynte å se på den klarte jeg ikke å svitse over på noe annet. Filmen var skikkelig bra, og en av hovedrollene ble spilt av Daniel Radcliffe. Tror den var Australsk, og de kan det der med å lage filmer og serier som treffer en midt i hjertet.

Denne madammen skal nå velte seg ut av godstolen og alle pleddene og inn i senga si for å få seg noen timer søvn. GOD NATT :o))



Jeg fryyyyyser....

 • 09.04.2012, 22:02

Ute er det varmegrader, men det er så vanvittig huskaldt her i heimen... Jeg klarer ikke å få varmen inn ikroppen i dag, til tross for at jeg sitter med tjukk jakke, tjukke sokker og to pledd over meg. Beina mine er iskalde, og da fryser jeg på resten av kroppen oxo, brrrrrrr!!! Det føles i kroppen sånn som om jeg skulle være i forstadiet til en forkjølelse, men jeg tror ikke at det er det. Jeg bare fyser.....


Det er nok dette guffne været vi har som er årsaken til at det er så huskaldt tenker jeg. Det har mer eller mindre snødd hele dagen i dag, en bløt variant som ikke har lagt seg. Den har bare gjort alt veldig vått, noe som egentlig var veldig nødvendig nå. Overalt har det vært så innmari tørt den siste tiden. Tenker at en god natt søvn vil nok restituere kroppen min, og varmen tilbake i kalde føtter :o))


På Påskeaften var det knallvær her i Oslo, og Vinja og jeg slang oss ut på balkongen å kozte oss noe vanvittig i sola og varmen. Det var så godt å kjenne varmen på kroppen og jeg gikk bare inn for å slenge pizzaen i ovnen, som vi skulle ha til kvelden. Måtte nesten le litt, for faren min kom ut til oss men han satte seg ikke for han turte ikke flytte på Vinja. Han ville ikke forstyrre henn sa han :o)) Det hadde jo ikke vært noe problem, for han kunne bare ha løftet henne opp på klatrestativet... Hun hadde bare sovet videre :o))



I morgen er det slutt på ferie og fritid for en stund?. Da er det tilbake på jobben igjen, og ingen ferie i sikte på aldri så lenge. Kjenner at jeg godt kunne ha tenkt meg noen flere fridager før jeg begynte på jobb, men det går ikke. Bare å brette opp ermene å sette i gang med oppgavene igjen :o))

Ha en fortsatt fin mandagskveld, som føles som søndag!!



Oh what a beautiful morning.....

 • 09.04.2012, 12:46

Jeg kan ikke få sagt hvor deilig det var å våkne til morran i dag, og vite at jeg hadde heimen for meg selv igjen... At jeg kunne valse rundt i nattkjolen så lenge jeg ville uten å ta hensyn til faren min som var her. Humøret er på topp, og jeg bryr meg ikke engang om at det snør ute... Syntes til og med at det er litt kozelig, hehehe!!


Enda mer fornøyd ble jeg da jeg gikk på vekta i dag, og så at jeg nå har klart å komme meg ned 7 kg :o)) Jeg har vært streng med megselv når det gjelder snoop, og hold meg langt unna hele påsken. Når det gjelder mat, så har jeg ikke frotset men litt mer enn hva jeg burde ha spist har det jo blitt. Det bekymrer meg egentlig ikke :o)) Jeg ble inspirert og dukket inn i klesskapet og fant noen klær som ikke har passet på en stund, og de satt som et skudd...... Da ble humøret enda bedre :o))  Jeg hadde satt meg som mål å komme meg ned 10 kg innen utgangen av april, og det ser ut til at jeg skal klare det hvis jeg fortsetter å være streng å passer på hva jeg spiser. Jeg vil jo ikke gå ned for fort heller, da går jeg bare opp igjen i turbofart :o))

Ringte til Anne i sta for å høre hvordan det var gått med henne i påsken.... Hun tok jo slankeoperasjon uken før påsken, og på Skjærtorsdag kunne hun begynne å spise vanlig mat i most form. Jeg var jo veldig nysgjerrig på hvordan det hadde gått. Hun fortalte at det har gått over all forventning, og har ikke hatt noen problemer i det hele tatt. Hun fikk beskjed i forveien at det kunne være forskjellig mat hun ikke ville tåle, men så langt har hun ikke merket noen ting. I morgen skal hun forsøke seg på knekkebrød, og det gruet hun seg litt til... det går sikkert helt fint tenker jeg :o))


Da vi var ute på Påskeaften dro vi en kjapp tur nedom Alna-senteret for at faren min skulle kjøpe seg et forstørrelsesglass med lys. Jeg bestemte meg da for å endelig få ut fingeren og kjøpe meg et en sykkelholder til bilen. Det har jeg sagt at jeg skal gjøre så lenge, så når jeg først var der nede gjorde jeg det. Det er ikke av de dyreste, men det holder sikkert til mitt bruk tenker jeg. Den ligger fortsatt i bagasjerommet på bilen, men jeg skal montere det på denne uken sånn at jeg kan ta med meg hjem den nye sykkelen jeg skal kjøpe :o))

Jeg har sett på en Diamant sykkel til 3,500,- med brede dekk som ligger godt på asfalt og på grus... Jeg har alltid syntes at det har vært gøy å sykle, og så er det god trening.


Da faren min var her fortalte han meg at det lå en gammel film ute på Tinn Kommunes hjemmesider, som var fra han gikk på barneskolen. Filmen var tatt av noen i familien som bodde i USA, og som var "over her" for å se på hvor familien kom fra. Vi var inne å kikket på den, og det var en lang film på over 20 min. Filmen er tatt under krigen, men faren min var ikke helt sikkert når. Årstallet som er angitt i arkivet er 1950, men det stemmer ikke for da hadde han sluttet på skolen for lenge siden. Jeg klipset ut bilde fra han der han sitter i skolebenken :o)) Kjekk gutt det om jeg skal si det selv :o)) Tenkte jeg skulle printe det ut å sende til han, men jeg må ha en ny fargepatron til printeren først. Det var mange fine gamle filmer fra Tinn og Rjukan i arket, og det er gøy å se igjennom de :o))

Tidligere i dag hadde jeg egentlig tenkt meg ut for å gå en tur, men det snør fortsatt og den er bløt.... Derfor tror jeg at jeg forblir inne i varmen, setter på en film å kozer meg med kattepusene mine. Kanskje ikke så spennende, men veldig behagelig, hihihihi!!

Ha en fortsatt fin 2. påskedag...., og folkens dere som kjører hjem fra påskeferie - kjør forsiktig :o))



Familiebesøk og lite blogging.....

 • 08.04.2012, 14:13

Denne påsken har jeg hatt besøk av faren min, og da har det blitt veldig lite tid til meg selv... Det igjen betyr at jeg ikke har fått blogget heller. Jeg har ikke syntes at jeg kunne sette meg ned med nesen ned i PC'n når han sitter her... Akkurat nå har jeg satt på en Steven Seagal film, og går det greit at jeg fordyper meg i dataverden en liten stund. Han skal reise hjem igjen med med bussen 19:40 i kveld, og jeg tror at han syntes det er greit... I sta fortalte han at han kroppen verket overalt, og at han ikke følte seg helt i form.... Han klaget over det forrige dagen da vi vari Sverige oxo, men da gikk det over... Er man ikke i form er det godt å komme hjem til seg selv igjen...., det er noe man har fått erfare selv oxo!

Det har vært så kozelig å ha ham her, og jeg håper virkelig ikke at det tar like lang tid innen han kommer til bake... Alikevel skal det bli deilig å få en kveld og en dag for segselv innen jeg skal tilbake på jobben igjen. Kjenner at jeg trenger å være litt alene oxo.

Pusene syntes nok ikke at det har vært helt greit at vi har hatt besøk.... Ingenting bar sånn som det pleier å være, og det har jeg merket på dem at de ikke syntes var noe. De har ikke helt godtatt faren min, selv om de er borte å snuser og lar seg koze litt... Jeg ser det på hele holdningen deres, og på at de ikke spiser like mye som de pleier. Det har ikke vært tomt i matkoppen deres en dag siden han kom. Noe som er veldig uvanlig...., den er som regel tom på kvelden! I ettermiddag kommer alt tilbake til normalen igjen, så da regner jeg med at de faller mer til ro igjen.

I går kom tanta mi på besøk oxo.... Hun har ikke sette broren sin på en stund, så hun ville gjerne stikke innom når han først var her en tur. Jeg har heller ikke sette henne på en god stund, så det var veldig kozelig at hun tok seg en tur. Vi ble vel litt enig om at vi ikke skulle la det gå like lang tid innen neste gang vi møttes.....!!

Da må jeg være litt sosial igjen....., ha en fortsatt fin søndag :o))



Ferien har begynt :o))

 • 04.04.2012, 21:10

Da er det offisielt...., påskeferien har begynt å jeg har 6 dager FRI :o)) Jeg måtte nesten le da vi gikk fra jobben i dag, det var rene folkevandringen.... Ingen hadde lyst til å bli lenger enn til kl 13, som vi kunne gå hjem. 

Jeg gikk ned på Oslo City og Brilleland for å reparere brillene mine, og til min store glede ble jeg ekspedert med en gang. I løpet av noen få minutter hadde brillene mine fått nye myke puter. Det var raskt levert, og jeg må nok revurdere min negative holdning til akkurat den butikken....

Før jeg satte nesen hjemover igjen stakk jeg opp i dyrebutikken, og kjøpte sand til tørrfór, sand til kattedoen og en ny kattedo... Den gamle har de hatt siden de var kattunger, men nå er den litt liten og slitt. Jeg har akkurat skiftet sand i den gamle, så de får nok vente noen dager før de får ta den nye doen i bruk..

Når jeg kom hjem satte jeg inn turboen, og støvsuge og vasket rundt så det skulle være rent her når faren min kommer i morgen, noe han sikkert ikke kommer til å se, hehehe!
 


Var nede i kjelleren å fant gjestesenga, og slang på et par tepper på toppen av madrassen så den skulle bli mykere å ligge på. Hehehe, det ser ut til at noen allerede har prøveligget senga... to ved navn Ronja og Vinja :o)) Den trenger mer padding på toppen av madrassen, for da jeg prøvde den kunne jeg kjenne plankene igjennom. Tenker jeg skal ta meg en tur på IKEA og kjøpe en overmadrass, noe som sikkert vil gjøre susen.

Da jeg var ferdig skinte fortsatt sola så varmt inn på balkongen, så jeg brygget meg en kopp kaffe å satte meg ut for å slappe av littegranne. Jeg var ganske sliten så jeg klarte å sovne der jeg satt... Godt med en liten lur...

Nå kommer Vinja og skal sitte i fanget mitt, så jeg får avslutte.



 

Dagens lunch meny....

 • 04.04.2012, 12:33

 

Kanskje ikke den mest spennende lunchen, men når en ikke gidder å gå ned å kjøpe noe annet får det duge. Med den korte dagen vi har syntes jeg det er like greit å jobbe uten å ta noen pauser.

Før jeg drar fra byen må jeg innom Brillerland, for brillene mine gikk i stykker. Ikke noe alvorlig, men pputen som ligger mot nesen knakk av i sta. Jeg kan ikke gå sånn hele påsken, da blir jeg sprø... Der skar hele tidsskjema mitt seg, for jeg må nok regne med å vente... Tror aldri jeg har vært innom Brilleland på Oslo City uten å måte vente i sju lange og sju breie...., æsj!

Snart påskeferie.....

 • 04.04.2012, 10:18

Nå er det ikke lenge igjen... 2 timer og 45 minutter til jeg tar påskeferie JIPPY :o))

Jeg har egentlig ikke tenkt såååå veldig mye på påskefri, men nå som det er så få timer igjen må jeg innrømme at det pirrer og jeg gleder meg til noen fridager. Hadde egentlig tenkt å ta rengjøring av heimen i går, men jeg hadde bare nok Ajax til å vaske rein kattedoen... Så da må jeg ta en rufs når jeg kommer hjem i dag i stedet, og jeg skal sette i gang med en gang jeg kommer hjem sånn at jeg har kvelden fri.

Det er veldig stille på jobben i dag, og mange plasser står tomme.Hittil har jeg kun hatt en telefon, og det hadde ikke vært meg i mot om det ikke kom flere.

Ha en fortsatt fin onsdag :o))

Gooood morgen folkens.....

 • 03.04.2012, 09:21



Fatter ikke helt hva som har skjedd med meg om dagen.... Jeg våkner lenge før klokka ringer, og føler meg utvilt å våken til tross for at jeg ikke har sovet noen flere timer enn jeg pleier. Det er ikke så ofte jeg våkner og har det på den måten gitt, men i den siste tiden har det skjedd noe :o)) Kan være at jeg har sakte men sikkert klart å komme meg ned 6 kg, og det gjør jo at man får mer energi :o))

Det er fortsatt kjølig inne på jobben, men i dag har jeg vært smart å tatt på meg tjukkere klær så jeg tror jeg slipper å sitte å fryse meg igjennom dagen. Jeg har en klokke som oxo viser temperaturen inne, men den står inn under skjermene mine så den viser nok litt mer enn det faktisk er... + 21C. Nei, nå skal jeg ikke syte mer over temperaturen, den får være som den er :o))

Ute er himmelen helt blå og sola skinner, så det ser ut til å bli en veldig fin dag i dag... Da tenker jeg at denne damen skal ta seg en ny liten spasertur ute i Oslo's gater....., godt å røre på seg :o))

Ha en fortryllende tirsdag folkens :o))

De har skrudd av varmen.....

 • 02.04.2012, 23:51

Allerede på fredag kunne jeg merke at det hadde blitt kjøligere inne på jobben, men i dag var det enda verre... Det var så vidt jeg orket å ta av meg skinnjakka når jeg kom inn i lokalet. På toppen av av alt satte Anita på vifta, for hun svetta pga hetetoktene sine. Det var da jeg tok å slang over meg sjalet mitt og trakk på meg pulsvantene... Det var godt det :o))


Arbeidsgiver har slått av varmen etter at det var så varmt tidligere, noe de godt kunne ha ventet litt med. Er ikke så lett å taste på på tastaturet med vanter på seg, men det er i grunnen ikke så mye annet å gjøre når fingrene er hvite av kulde. Tror ikke at jeg var så kaldt i vinter en gang. Jeg skal helt klart ta på meg tjukkere klær i morgen....

Sånn nå føler jeg meg mye bedre, hehehe... Det hjalp å få ut litt frustrasjon :o))

Nå skal denne damen gå å legge seg, for i morgen venter en ny arbeidsdag... Bare 1,5 dag igjen å så er det påskeferie for meg oxo. NATTA!!



Påskekrimmen er her.........

 • 02.04.2012, 21:54

Påsken er er her, og med den krim på tv og radio... Jeg bare digger å krype sammen i sofaen eller godstolen for å høre påskekrimmen på radion. Det er en tradisjon jeg ikke kommer til å gi opp med det første..


DAB'n er lagret på NRK GULL som virkelig har linet opp med masse krim dette året... I kveld har det vært Inspektør Scott på farten, som er korte hørespill hvor lytteren innbys til å løse forbrytelsen. Etterpå har Richard Herrmann lest om Jack the Ripper og Legen Crippen som myrdet sin kone i London for ca 100 år siden.

Det blir mange gamle gode hørespill utover i påsken....., gleder meg :o))



Dagens lunch meny

 • 02.04.2012, 12:10

 

Salat med skinke, egg og kylling, mmmmm :o))

En DVD-spiller og en haug med filmer....

 • 01.04.2012, 21:42

Var oppe før hanan gol i dag, og fornøyd med megselv satte jeg meg ved PC for å skrive et blogginnlegg.... Skjedde det, nei da... Jeg klarte ikke å komme inn på bloggen, fikk en ERROR melding hele tiden så til slutt ga jeg opp. I stedet tok jeg med meg søndagsavisen å satt meg godt tilrette i stua med en kaffekopp.

Det har vært så innmari huskaldt her i dag, og jeg var nødt til å sette på panellovnene i hele heimen. Først nå i kveld har jeg klart å få varmen i kroppen igjen. Ute har vinden igjen tatt seg ut, og det er sikkert ikke noe behagelig...

Den ene sofaen min er full av DVD filmer, mesteparten av dem er de filmene jeg kjøpte brukt på kundekvelden borte på Oppsal for en stund siden. Tenkte at det var på tide å begynne å se på dem, samtidig som jeg ser meg igjennom Murder she wrotemed Angela Landsbury...


Out of Reach er den første Steven Seagal filmen jeg har sett på lenge, men jeg syntes ikke at det var så god som de jeg har sett før. Jo da, det var action scener men det var ikke noe futt i dem... Han bare slang ut noen moves i hytt og pine, og det så nesten ut som om han kjedet seg... Definitivt ikke en av hans beste filmer etter min mening....


You Again var en ganske morsom film som jeg kozte meg med..., og veldig amerikansk :o)) Jente med briller, regulering og kviser mobbes og plages av vakre cheerleaders... Hun blir etterhvert vakker og suksessfull, men ting blir ikke så greit da hun kommer hjem til sin brors bryllup og det viser seg at bruden er sjefsmobberen fra skoletiden... Konfliktene mellom de to er ikke de eneste som har ting usnakket. Er den verdt å se, ja jeg syntes nok det :o))

Nå skal jeg se en episode til med Murder She Wrote, og så er det på tide å komme seg under dyna... Tenkte jeg skulle overraske kollegene med å komme meg tidlig på jobben... De kommer til å få sjokk, hehehe, for det skjer ikke så ofte :o))

Ha en fortsatt fin søndagskveld :o))



Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no