hits

Vera Lynn

- je suis prest -

🏆 Stolt av meg selv 🏆

 • 30.04.2016, 21:25

Før jeg gikk å la meg i går bestemte jeg meg for at, uansett i hvilken form jeg var i dag så skulle balkongen gjøres klar til sommersesongen. Så derfor var jeg spent når jeg slo opp gluggene på morran i dag, og jammen var både form og kroppen på min side. Det er ikke så ofte det starter så bra, og fortsetter sånn.
Jeg kan med glede informere om at formen holdt hele dagen ut den 😄

Det var ingen liten oppgave jeg hadde påtatt meg i dag, for alle 12 vinduene skulle pusses på både inn og utsiden, veggene skulle vaskes, kantene på utsiden skulle renskes for støv, skitt og ikke mins sot fra naboen og til slutt skulle gulvet skures. Jeg har gruet meg for å gå løs på vinduene, av den grunn at jeg ikke har turt å skyve vinduene og svinge dem inn. Når man skal gjøre dette må man trykke dem innover mot kanten, ellers hopper de ut av spor. Jeg har ikke lenger krefter i armene til å holde de igjen, hvis det skulle skje...

Jeg fant heldigvis en helt annen løsning på dette problemet, som gjorde at jeg brukte mye lenger tid på oppgaven. Likevel behøvde jeg ikke bekymre meg for at jeg skulle stå alene å holde i vindu som veier mye, og som jeg ikke fikk inn igjen. Hehehe, jeg fikk noen skjeve blikk fra folk som var ute gikk, for regnet øste ned å det er vel kanskje ikke da folk pusser vinduer. Jeg dro på smilet og vasket i vei jeg ☔Jeg har fortsatt ikke fått kjøpt meg noen liftgardin mot naboen, så da får sjalusiveggen duge i mellomtiden dette året også. Kanskje ikke det vakreste, men jeg kan i det minste sitte usjenert å slappe av. Jeg har planlagt å kjøpe nye stolputer i år, for de jeg har nå (selv om det ikke syntes på bilde) er veldig slitte. Jeg har hatt dem i nesten 10 år, eller kanskje litt lenger. Jeg vil ha røde nok en gang, siden jeg liker det røde og hvite der ute!Jeg klarte ikke å dy meg, og snudde litt om etter at all vaskingen var over... Hadde dessverre ikke noe før bilder, så dere får nøyes med etter bildene. Kattene var inne mens jeg hold på med vaskesjauen, og da jeg endelig lukket opp døra når jeg var ferdig kom de ut i full fart. De fløy rundt lenge å undersøkte alt å snuste... Tror de var fornøyde med resultatet jeg, det virket nå iallefall sånn..... Det var litt kjølig i dag, så ingen av dem hadde noe lyst til å ligge sløve der, men bare vent til sola og varmen kommer... Da er de helt umulig å få inn igjen!

Selv om kroppen var i godlune i dag, så betyr ikke det at jeg ikke ble sliten... Akkurat nå har jeg det ikke så veldig godt, det verker litt her, og litt der å jeg er ikke helt sikker på om jeg klarer å komme meg opp av godstolen igjen, knis!!! Derfor har jeg sørget for at jeg har rikelig med mineralvann, litt godis til kvelden, mobilen på lading rett ved siden av og et teppe jeg kan slenge over meg hvis jeg begynner å fryse.

TV'n står på men jeg får ikke helt bestemt meg for hva jeg skal se på, og hopper å spretter litt mellom kanalene.... Jeg ender nok opp med Komiprisen tenker jeg, sånn at jeg ikke skal glemme at jeg vil se på Lindmo etterpå.

Ha en strålende lørdagskveld folkens, blogges 😊

#vaske #pussevindu #vårrengjøring #balkong #balkongvinduer #blogg #regnvær #kjølig #sol #varme #balkongliv

Challenge - om lykke Dag 8 - Kjærlighet til livet

 • 30.04.2016, 01:32

Da har jeg kommet til den siste dagen, den 8 i Anne Grethe/FotoSeljordslia challenge om lykke, og det er den siste som er Kjærlighet til livet i seg selv - hva betyr det? Det er egentlig ganske vemodig, for man har brukt en del tid på de daglige utfordringene å så plutselig er det over. Jeg sitter igjen med en sånn følelse hver gang jeg har vært med på en Challenge...Etter som årene går begynner kroppen å svikte på både det ene og det andre planet. Det begynner med små betennelser i albuene, så oppover i skuldrene og så nedover i ryggen. Så rusler og går årene med disse plagene som kommer å går, men så kommer det til et punkt hvor andre ting begynner å svikte. I mitt tilfelle begynte det med anklene før det slo ut i full blomst i knærne. Hverdagene ble etterhvert en kamp om å mestre smerter, og fremfor alt å klare å holde kroppen bevegelig.

Nå sitter du sikkert å klør det i hode, og lurer på hva har dette med kjærlighet til livet å gjøre. Jeg skjønner godt at du undrer deg over det, men sånn er det......

Man skulle kanskje tro at man ble lei livet når det er fylt smerter, men man blir jo ikke det for livet er så kjært. Man finner alltid noe å glede seg over i hverdagen som gjør at man glemmer at man ikke har det så godt. Det er vel i sånne stunder man kjenner på følelsen av at man har en form for kjærlighet til livet som overgår alt annet. Man gleder seg over at man tross alt klarer å komme seg opp av senga, komme seg på jobb og fungere ganske normalt i løpet av dagen. At man blir mer sliten enn det som er normal pga at kroppen bruker mer energi, tja det klarer man alltids å takle på et vis.

Noe annet jeg kan føle en stor kjærlighet er naturen, dyrene og insektene som lever i den. Lykkelige stunder har blitt tilbrakt i Botanisk Have, hvor det er et hav av blomster og min lille favoritt humlen som jeg har stor forkjærlighet for.#challengelykke #challenge #lykke #kjærlighet #naturen #livet #dyr #insekter #smerter #vondter #blogg

Værstatus Oslo 29.04.16

 • 29.04.2016, 10:55

Oi så hvitt det var ute og som det snødde da jeg sto opp i dag. Heldigvis avtok det etterhvert, og da jeg gikk litt før kl 8 skinte sola nedover mot Oslo sentrum.

Syntes ikke akkurat at det var så stor stas at det snødde, men det er april og det er ikke noe unormalt.

#vær #april #snø #sesonger #blogg

Challenge - om lykke Dag 7 - Glede

 • 29.04.2016, 10:33

Da var vi kommet til dag 7 i Anne Grethe/FotoSeljordslia challenge om lykke, og dagens oppgave er å beskrive hva glede betyr i forhold til min lykke.

Det er mange ting som gleder meg, og som jeg kunne ha skrevet et langt innlegg om. At våren er her, sola skinner, at det begynner å bli varmere, at kattene mine kommer løpende når jeg kommer hjem, at jeg har gode venner, og mye mer. Likevel er det ikke det som gleder meg aller mest....Den største gleden av alt er nå en gang å gi bort en gave, og se gleden i mottagerens øyne når de får den. Best av alt er når man spontant gir bort noe til en person å ser overraskelsen i øynene. Det er jo også veldig hyggelig når noen helt overraskende gir meg en liten ting også. Det er ikke alltid prislappen som avgjør hvor glad man blir for det man får, heller det at noen syntes at det var hyggelig å gi bort noe.

Det er egentlig ikke så veldig mye mer å si om dette, og man trenger ikke å utbrodere det noe mer heller!!#challengelykke #challenge #lykke #utfordring #glede #blogg

Det ble ikke noe av

 • 28.04.2016, 23:15

Jeg skrev tidligere i dag om mine store planer for ettermiddagen... Jeg skulle pusse to vinduer som måkene hadde lagt igjen visittkortene sine på, vaske og rydde på balkongen. Sistnevnte har blitt ekstremt skitten siden i fjor sommer, så det er ikke noe trivelig å sitte der ute. Vinduene kan man knapt se ut igjennom lenger, når sola skinner på dem, sukk....!!!!Som du sikkert har skjønt så er støvklut og skurefilla fortsatt like tørre som da jeg gikk på jobben i dag. Jeg kom meg ikke avgårde fra jobben før klokka var nesten 16:45, og så måtte jeg innom å handle litt. Da ble nesten 18 innen jeg endelig kom meg hjem, og da ble det for sent å begynne med noe vasking. Jeg skulle jo tross alt få i meg litt føde også.

Jeg fikk endelig bestilt time hos Røhne Selmer til skifting av dekk på bilen. Venninnen min Anne skulle gjør det + ha service på bilen fredag om en uke, så vi avtalte at jeg skulle ta samme dagen. Da kunne vi finne på noe sammen etter at min bil ble ferdig. Jeg tenkte at vi kunne ta årets første fotosafari, forutsatt at det blir brukbart vær da. Vi kan få noen fine bilder nå ettersom det til stadig spretter fram nye vekster og blader på trærne hele tiden :o))

Det er rart hvor fort tiden egentlig går etter at man har kommet hjem fra jobben. Jeg syntes nesten ikke rekker mer enn å komme hjem, spise middag og rydde bort å så er det legge tid. Sitter å ser på Ronja som ligger borte i 2 seteren... Hun ligger helt på siden med smale øyne, og potene krøllet oppunder seg mens hun lett vifter med tuppen av halen. Lille søtnosen min ❤

#vaske #pusse #vinduer #støvkluter #bil #dekkskifte #røhneselmer #fotosafari #ronja #sove #søtnos #blogg

En dags pause

 • 28.04.2016, 13:55

I går måtte jeg bare ha meg en liten pause fra alt som hadde med datamaskiner, laptopper og nettbrett. To dager hjemme uten å snakke med eller se et menneske gjorde sitt til at jeg følte veldig for menneskelig kontakt i går. Det er veldig hyggelig å chatte med folk på nettet og skrive kommentarer og svare på bloggen osv, men ingenting kan nå måle seg mot å snakke med et levende vesen.

Når jeg kom hjem fra jobben og spist satt jeg i stua og stirret på laptoppen, som lå på fotskammelen foran meg..... Der ble den liggende uten at jeg rørte den. I stedet snakket jeg veeeeeeeeldig lang stund med en venninne på telefon. Vi kom nok nesten opp i 1 time 45 minutter innen vi klarte å løsrive oss fra hverandre. Nå er vel ikke dette så veldig lenge egentlig når vi ringer hverandre, for det er sjelden vi klarer å avslutte samtalene våre før det har gått en time :o))

Planen var egentlig at jeg skulle pusse et par viduer som måkene hadde lagt igjen noen visittkort på + begynne å vaske ned på balkongen. Dessverre så fanget godstolen såpass mye at jeg kom aldri i gang med noen vasking. Vi får se om jeg har mer energi til å sette i gang med noe når jeg kommer hjem i ettermiddag.
Dette ble et nakent innlegg uten noen fancy bilder og annet stasj, men det er vel hva som skrives som er det viktigste...er det ikke?

Da var nesten denne lunchpausen over, og en masse jobb venter på meg. Ha en stråååålende torsdag alle sammen, vi blogges :o))

#data #pc #laptop #nettbrett #menneske #kontakt #telefonsamtale #lenge #lunch #blogg #pause

Challenge - om lykke Dag 6 - Selvtillit

 • 28.04.2016, 13:33

Da var vi kommet til dag 6 i Anne Grethe/FotoSeljordslia challenge om lykke, og dagens oppgave er å beskrive hva selvtillit betyr i forhold til min lykke.

Med hånden på hjerte må dessverre innrømme at jeg nok ikke er født med verdens største selvtillit. Ofte så kommer det nok ord som, nei det kan jeg ikke, nei det tør jeg ikke, nei det der var skummelt osv. Fornuften sier meg jo at det er helt idiotisk å tenke på den måten, men det er ikke så lett å bryte mønsteret.


Når jeg har gått noen runder med meg selv, og diskutert hvorfor jeg skal gjøre nettopp dette.... Så pleier fornuften å seire etter en heftig indre diskusjon, og jeg gjør akkurat det jeg syntes er skummel og eller ikke tør. Etter at jeg har gjennomført hva det nå enn måtte være, er jo tilfredsstillelsen så stor og jeg er i lykkerus over at jeg våget og en lettelse over at det slettes ikke var som skummelt som jeg først trodde det var 😄

Alt dette er jo helt normale følelser, og de fleste av oss er litt engstelige og redde for å gjøre ting som er ukjent. Men det føles veldig godt når man endelig klarer å gjennomføre, og man kjenner hvordan selvtilliten stiger på måleren 😄#challengelykke #lykke #challenge #selvtillit #blogg #Anne Grethe/FotoSeljordslia

Challenge - om lykke Dag 5 - Selvironi

 • 27.04.2016, 12:23

Dagene går og jeg har nå kommet til den 5. i Anne Grethe/FotoSeljordslia challenge om lykke, og dagens oppgave er å beskrive hva selvironi betyr i forhold til min lykke.

Jeg er av den oppfattning av at Humor og Selvironi er nær beslektet, og det er mye humor i selvironi og omvendt. Personlig er jeg ikke redd for å by på meg selv, og kanskje dumme meg ut litt. Stort sett er jeg en ganske snill jente som av og til slenger med leppa, og kan både være frekk og komme med små sleivspark. Likevel ikke på en sånn måte at jeg sårer noen, og jeg ville heller aldri finne på å være frekk mot noen jeg ikke kjenner. Slenger jeg med leppa så er det mot mennesker som kjenner meg, og som vet at det jeg sier ikke er vondt ment.

  
(et par av mine profilbilder på facebook, som Freda Kahlo og som Marilyn Monroe)

Siden jeg selv er så slapp i leppa, og lett kan slenge ut kommentarer til andre så må jeg også tåle at jeg får servert noen saftige tilbake også. Å de kommer, det skal jeg love deg, hehehe. Det som selvfølgelig ikke er like morsomt, er når noen kommer med ondskapsfulle kommentarer. Der setter jeg foten ned, og sier klart i fra at det ikke tolereres!! Heldigvis har ikke det skjedd så ofte, men det har hendt.

Ellers er jeg jo ikke redd for å legge ut snåle og merkelig bilder av megselv på sosiale medier... Noe jeg har gjort flere ganger både på bloggen og på facebook. Sosiale medier er til for å ha det litt gøy, mener nå jeg da ??#challengelykke #lykke #challenge #selvironi #blogg #Anne Grethe/FotoSeljordslia

🌞 Sommerfølelser 🌞

 • 26.04.2016, 22:20

Satt å så igjennom noen bilder fra 2013, og om kom over noen som jeg tok når Anne, Terje og jeg var i Lillehammer og Maihaugen. Dagen begynte grå å trist, og vi hadde til og med litt regn på veg oppover. Da vi kom opp til Mjøsa sprakk himmelen opp, og sola skinte fra en knallblå himmel. Det ble en utrolig fin og varm dag der oppe, hvor jeg fikk tatt mange fine naturbilder.

Andrine Maihaugendatter lå å duppet opp og ned i dammen oppe ved kirken. Jeg blir i så godt humør når jeg ser bilde, dels for at jeg liker ender men også for at sommerfølelsene strømmer på. Å, som jeg gleder meg til sol, sommer, varme og fine turer ut med kamera :o))#maihaugen #lillehammer #sommer #sommerfølelser #and #andrine #sol #varme #foto #blogg

 • Mat
 • Litt C-vitaminer

  • 26.04.2016, 12:32

  Når vi var i Sverige om lørdagen kjøpte jeg ikke bare kjøttvarer, men også endel frukt og grønt. De hadde noen ekstremt store appelsiner som så så innbydende ut at jeg kjøpte med meg 5 stykker. Jeg har ikke hatt anledning til å smake på dem enda, vel før nå i dag da 🍊  Dette var den minste av de jeg kjøpte, og den i segselv er stor... Det er nesten et måltid i seg selv, selv om det er mest saft så er de ganske mettende. Jeg var spent på om de skulle være søte eller litt småsyrlige.  Jeg har hatt lyst til å kjøpe noen appelsiner her hjemme, men nå jeg har vært på Meny så har de ikke sett noe fine ut. De har vært ekstremt små i størrelsen, og skallet har ikke sett spesielt innbydende ut så jeg har rett og slett latt det være. Det er vel kanskje ikke høysesong for appelsiner nå, men det skulle jo være mulig å få friske å fine i butikkene likevel. Kiwi skryter jo veldig av sin frukt og grønt avdeling, så jeg får kanskje sjekke ut der også 🍊

  De svenskkjøpte appelsinene  var akkurat passe søte, og de hadde heller ikke for tjukt skall heller. Masse deilig saft, som gjorde godt for en slapp og trøtt kropp, som min er i dag. 

  #frukt #søtt #godt #appelsin #sunt #meny #kiwi #blogg

  Challenge - om lykke Dag 4 - Humor

  • 26.04.2016, 09:47

  Da var vi kommet til dag 4 i Anne Grethe/FotoSeljordslia challenge om humor, og dagens oppgave er å beskrive hva humor betyr i forhold til min lykke.

  Nå skal jeg på ingen måte snakke nedsettende om standup, men det er ikke helt min greie dette her... Jeg har ikke sansen for den rå humoren som de benytter seg av, og forstår den heller ikke.  Jeg liker den humoren jeg vokste opp med, og som jeg så sammen med mine foreldre på tv eller hørte på radion. Noen av de komikerne jeg likte og liker å se og høre er de du ser over her. De var komikere som ikke går til personangrep for å være morsom, men som har en enkel og rett fram humor som får det til å ble i meg. Når jeg sitter å ser på eller hører den gamle garden koser jeg meg, og jeg smiler fra øre til øre.

  Nå er det jo også sånn at jeg liker ikke bare å bli underholdt av morsomme komikere, men jeg liker også å være litt morsom selv å få andre til å le. Det er noe av det mest fornøyelig jeg vet, når jeg sier noe festlig eller forteller noe på en morsom måte, at folk ler godt. Noen ganger så møter man på mennesker som ikke har samme humoren, som jeg har, og de forstår ikke helt at jeg tuller med dem. Det er vel kanskje ikke det mest festligste som finnes, men man kan jo ikke tilfredsstille alle heller 😏

  En ting er iallefall sikkert, aller trenger humor i hverdagen og muligheten til å le hjertelig om ikke hver dag men iallefall annenhver, ellers blir livet trist å leve. Det er nå i det minste min mening, men kanskje du har en annen oppfatning :o))  #challengelykke #challenge #lykke #humor #utfordring #blogg #Anne Grethe/FotoSeljordslia

  😽 Ei med godt sovehjerte 😽

  • 25.04.2016, 23:05

  Tidligere i dag, når formen hadde tatt seg opp litt, halvt satt halvt lå jeg i senga å glodde på dag-tv... Da kom Vinja å hoppet opp i senga å ville ligge inntil meg. Hun sovnet etter at jeg hadde rufset og kóst med pelsen hennes en stund, og malte så høyt at jeg ble trøtt jeg også. Det tok ikke lange stunden innen jeg sovnet jeg også. Da jeg våknet etter en stund lå hun der fortsatt, og da jeg rørte litt på meg strakk hun bare på seg innen hun var langt inne i drømmeland igjen.  Det var så mørkt i rommet så kvaliteten på bildet er ikke noe å skryte av, men det var heller ikke hensikten med det. Måtte bare vise den nydelige pusejenta mi der hun lå så søtt å sov ved siden av meg. Det er vel ingenting så nydelig som en sovende katt.

  Formen er mye bedre nå i kveld, men jeg er fortsatt ganske slapp og sliten i kroppen. Derfor blir det nok ikke så lenge før jeg tar kvelden. Trenger en god natt søvn nå kjenner jeg, sånn at jeg forhåpentlig orker å komme meg på jobb i morgen.

  #katter #pus #vinja #sove #kose #trøtt #sovehjerte #foto

  Phottix Extension Tube set til speilrefleksen

  • 25.04.2016, 20:34

  For en uke eller noe sånt siden fikk jeg et tips fra Anne Grethe som har bloggen seljordslia.blogg.no/. Hun brukte extensions mellom kamerahuset og linsen på speilrefleksen, når hun tok macro-bilder. Da hun nevnte det så kunne jeg ikke huske at jeg hadde hørt om det tidligere, men da jeg nevnte det for venninnen min Anne. Ja da fortalte hun at hun hadde hatt det på en eldre kamera, og da husket jeg selvfølgelig at dette fantes.

  Når noen forteller meg om noen snasne duppedingser, så blir jeg veldig nysgjerrig, og klarer ikke helt å få det ut av hodet. Sånn var det med dette her også, og det gikk ikke så lang tid innen jeg tok meg en lengre luftetur i lunchen. For å si det sånn, jeg kom ikke tilbake tomhendt 😏  Jeg har et Nikon speilreflekskamera, og til det var det noe som het Phottix extension tube set som passet. Det er 3 extension i pakken som kommer i følgende størrelser, 12 mm, 20 mm og 36 mm. Det var ikke før nå i ettermiddag jeg fikk somlet meg til å teste ut en av dem ut. Jeg har ikke brukt speilrefleksen på en stund, og det var dessverre ikke batteri til mer enn et par bilder før kamera slo seg av.

  Jeg har vondt i armene mine om dagen, noe som gjør at jeg ikke klarer å holde det tunge kamera stille så lenge av gangen. Derfor ble ikke kvaliteten så perfekt som jeg skulle ha ønsket dem, men det blir nok bedre neste gang. At extension fungerte er jeg nå overbevist om etter å ha fått produsert to bilder. Skal lade kamera over natten, og så skal jeg ta meg en liten tur ut i skogen i morgen eller onsdag... Alt avhenger av formen, da shju....

  #nikon #speilreflekskamera #kamera #linse #phottix #extension #foto #fotografere #blogg #extensiontubeset 

 • Syk
 • Syk

  • 25.04.2016, 11:03

  Denne dagen har ikke startet så veldig bra..... Jeg våknet 04:00 omtrent å måtte løpe på toalettet hvor jeg ble en god stund. Det kom begge veier uten at jeg skal gå i detaljer. Heldigvis kaster jeg ikke opp lenger, men jeg er fortsatt kvalm og uvel i kroppen.For øyeblikket ligger, halvt sitter i senga å følger sånn delvis med på tv'en. Det er ikke så mye jeg får med meg, men det er litt lyd.

     Om det var restene av gryteretten jeg spiste i går kveld som har skylden vet jeg ikke, eller om det er noe annet. Det spiller vel egentlig ikke noen rolle egentlig. Det var bare så innmari surt å bli dårlig sånn på en mandag, en riktig dårlig start på uka 😞

  #syk #dårlig #omgangssyke #irriterende #blogg

  Challenge - om lykke Dag 3 - Lidenskap

  • 25.04.2016, 07:42

  Da var vi kommet til dag 3 i Anne Grethe/FotoSeljordslia challenge om lykke, og dagens oppgave er å beskrive hva lidenskap betyr i forhold til min lykke.

  Lidenskap for meg er når jeg går inn for et prosjekt eller en hobby så totalt at det tar over tankene mine helt og holdent. Det kan være fotografering, håndharbeide i forma av strikketøy eller hekling, eller fargelegging som har opptatt meg de siste to årene. Når jeg holder på med disse tingene som opptar meg så voldsomt sliter jeg med å løsrive meg.  Dette er veldig merkbart på våre fargeleggingskvelder om lørdagene, hvor jeg blir så oppslukt at jeg ofte glemmer klokka. Som ofte blir langt over midnatt innen jeg klarer å løsrive meg. Denne lidenskapen sørger for jeg går helt inn i meg selv og kobler ut omverdenen totalt, og da føler jeg en lykkerus som jeg ikke har lyst til å gi slipp på :o))  #challengelykke #lykke #challenge #lidenskap #håndarbeide #strikke #hekle #fargelegge #utfordring # #blogg #Anne Grethe/FotoSeljordslia

  Challenge - om lykke Dag 2 - Samhold

  • 24.04.2016, 21:30

  Da var vi kommet til dag 2 i Anne Grethe/FotoSeljordslia challenge om lykke, og dagens oppgave er å beskrive hva samhold betyr for min lykke. Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å legge ut dag 2 til i morgen, men jeg følte at jeg henger litt etter de andre som er med, så da kommer det to challenge innlegg på den første dagen.  Jeg elsker å være alene, og føler meg mange ganger mer lykkelig da enn når jeg er sammen med mange andre mennesker. Nå er det nå en gang slik at vi kan ikke gå igjennom livet alene, jo vi kan jo det men det er ikke bra for oss. Vi er jo alltid sterkere når vi er sammen, og det er vanskelig å bryte samholdet da. Det å kjenne et sterk bånd til andre, ha samhold eller føle samhold til gruppen, gir en trygghetsfølelse som igjen før følelsen av lykke som fyller kropp og sjel :o))

  Nå har ikke jeg en store venneskare, men de jeg har føler jeg meg trygg sammen med å føler jeg kan stole på. Det gir meg lykke og velbehag å være sammen med dem, og vi har det jo så flott sammen når vi møtes 💕  #challengelykke #lykke #challenge #samhold #venner #mange #utfordring #vennskap #blogg #Anne Grethe/FotoSeljordslia

  Minichallenge - klarer du dette?

  • 24.04.2016, 18:39

  Det går en minichallenge blant mine venner på Facebook, som går ut på å svare på endel spørsmål.
  Utfordringer er bare at du må kun svare med et ord, og dette ordet skal begynne med samme
  forbokstav som navnet ditt. Klarer du det?

  Her er mine svar:

  Jeg heter: Vera

  Jeg vil ha: vegetarmat

  Jeg er redd for: verkebyller

  Jeg har: veskemani

  Jeg er ikke: verdensartist

  Jeg synger: VanHalen

  Jeg liker dyret: vaskebjørn

  Jeg er: vitebegjærlig

  Jeg elsker: våren

  #minichallenge #challenge #utfordring #blogg #spørsmål #svar

  Challenge - om lykke Dag 1

  • 24.04.2016, 15:55

  For et par dager siden kom Anne Grethe/FotoSeljordslia med en Challenge om lykke. Den skal gå over 8 dager, og er en spennende oppgave hvor jeg må gå litt i meg selv for å løse den :o)) Jeg hadde dessverre ikke anledning til å komme i gang med en gang, så hvis jeg skal løse alle oppgavene innen fristen kan det nok være at jeg må ta to dager på en dag.  Lykke kan jo være så mangt, at man har en fin dag, solen skinner, man finner roen i hverdagen, at man ser at familie, venner og kjæledyr har det godt mm. Selv er jeg et følelsemenneske hvor det ikke er langt mellom sinne og tårerer, og det er viktig for meg å skape et miljø rundt megselv hvor jeg føler meg lykkelig/glad.

  Det å bli møtt med et smil når man kommer på jobb om morgenen eller at naboen hilser og smiler kan raskt sette meg i en lykkefølelse. Det skal mange ganger ikke mer til. Det samme er hvis jeg skulle være litt trist og lei meg, og en venn eller en fremmed kommer fram smiler og spør om hvordan jeg har det. Bare det å smile å vise litt medmenneskelighet gjør godt å man får en følelse av lykke for at noen bryr seg.

  Siden jeg syntes det er så viktig eller kanskje jeg skulle si hyggelig å bli møtt med et smil, så forsøker jeg så godt jeg kan å alltid ha en smil lett tilgjengelig når jeg møter andre mennesker. Det kan være at mitt smil forandrer en dårlig dag for den jeg møter ❤
     #challengelykke #challenge #lykke #smil #utfordring #blogg #Anne Grethe/FotoSeljordslia

  😼 Villkatt-temmeren 😻

  • 24.04.2016, 13:05

  I går hadde Romerike Blad en 3 siders artikkel om Elisabeth Soløst, som har startet et fosterhjem for Foreningen for omplassering av dyr (FOD). Der tar hun hånd om katter som bor ute uansett vær og årstider. Et veldig viktig arbeid, som krever mye tålmodighet og kjærlighet for å vinne tillit hos vettskremte katter som ikke er vant til menneskelig kontakt. Jeg kan dessverre ikke legg ut noen link til artikkelen, da den kun kan leses av abonnementer.

  Det hele startet med Josefine og kattungen hennes, som kom til Elisabeth i februar 2015. Kattungen ble ble ganske snart husvarm, men mamma Josefine var vill og redd. Med masse tålmodighet og kjærlighet klarte Elisabeth å vinne Josefines tillit og de ble uadskillelige.... Det var en kortversjon, for alle vet jo at en redd og vill katt ikke blir husvarm med en gang, så det tok tid innen frk pus ble husvarm.

  Foto: Lisbeth Andresen for Romerike Blad
  Foto: Lisbeth Andresen for Romerike Blad


  For å gi Josefine og kattungen et sted som var trygt, flyttet Elisabeth ut av soverommet sitt å overlot det til kattene. Josefine har nå blitt en ordentlig kosete pus, som er en flink terapikatt for nye redde fosterpuser som Elisabeth er fostermamma for. For tiden bor det 8 fosterpuser der som etterhvert skal få nye hjem når de har blitt trygge puser som stoler på mennesker.

  Elisabeth gjør en fantastisk jobb for disse redde og ville kattene, så derfor ville jeg gjerne skryte av henne her på bloggen. Hun har startet sin egen blogg som heter Rosa poter, hvor hun skriver om fosterpusene hun har på besøk hos seg, og du finner bloggen HER Siden Elisabeth er familie er det jo ekstra stas å skryte av henne ❤

  #katter #villkatter #fosterhjem #fosterpus #temmer #vill #redd #kjærlighet #blogg

  😩 Det snør 😩

  • 24.04.2016, 12:00  video:20160424111146
  Advarsel, Pittbulljedda synger!

   

  🚙 Harry-tur 🚙

  • 23.04.2016, 23:49

  Jeg har hatt en super dag i Sverige sammen med Anne, Terje og Matthew, men jeg er skikkelig sliten.... Jeg merket det allerede da vi satte oss i bilen for dra hjem igjen, at kroppen var sliten å tung og øyelokkene helst ville være igjen. Så snart jeg satte på motoren på bilen og begynte å konsentrere meg om kjøringen, ja da kviknet jeg til litt.

  Når vi først bestemmer oss for å dra for å "Harry-handle", så vil vi gjerne stå opp tidlig å komme oss avgårde innen horden av landsmenn svinger bilene samme veien. Da blir vi klar med matbutikken tidlig å slipper å gå i kø, noe som jeg ikke er så veldig glad for.  Syntes at jeg måtte stikke fram ansiktet mitt i dag også.... Gjorde et lite forsøk på en trurmunn, men det ser ikke ut til at jeg lyktes noe serlig, hehe!! Fotograf var Terje 📷

  Vanligvis pleier jeg ikke å treffe noen kjente når jeg er på disse shoppingturene, men i dag møtte jeg først fetteren min og kona og litt senere en kollega. Fetteren min og kona har hytte rett ved grensen til Sverige så de har ikke lange turen over til Nordby.  På morningen og tidlig formiddagen var det ikke så mye folk å se rundt på senteret, men det begynte sakte men sikkert å fylles opp da vi begynte gjøre oss ferdig med shoppingen våres. For min så hadde jeg dette på handlelisten min... Kattesand, Pixasol Omega 3, Tresor La Nuit parfyme, dusjsåpe + matvarer og Pepsi Max. På runden rundt på senteret var Anne og jeg innom Cassells hvor jeg kjøpte med to t-shirts (en lys rosa og en turkis) og en tynn og luftig turkis sommer topp.

  Vanligvis pleie vi å spise middag på Marché på hjemveien, men i dag gikk vi inn på en av de Asiatiske restaurantene hos Nordby for å spise. De hadde buffet og for kr 149,- kunne vi spise akkurat så mye vi ville. Maten smakte helt himmelsk, og vi koste oss veldig. Jeg er glad i Asiatisk mat, men har ikke spist så altfor mye av det. Det var deilig å kunne sitte ned en stund sammen å prate litt om løst og fast :o))

  Det ble til at vi stoppet hos Marché på veg hjem likevel, men kun for å ta en kopp kaffe og en eplekake med is til.   Jeg kjørte først hjem til Terje nede i byen, sånn at han fikk varene sine pakket bort. Deretter var det hjem til Matthew for å levere hans varer. Jeg var ganske rask til å få tømt bilen og bært inn alle varene mine inn. Det var mye og tungt, men jeg fikk det da inn til slutt.

  Kattene hadde savnet mamsen sin og klatret omtrent oppover bena på meg... De syntes nok at mamsen hadde vært lenge borte fra dem, og de har mer eller mindre lusket i helene på meg siden :o))

  Nå har jeg glippet med øynene så lenge at jeg tenker at det er på tide å lukke dem for natten!

  #harrytur #svensketur #shopping #utpåturaldrisur #nordby #blogg #lørdag #katter #savn

  Det spirer og gror

  • 21.04.2016, 18:29

  Det merkes at det er vår i luften for det spirer og gror over alt. Buskene begynner så smått å få små grønne skudd. I blomsterbedet mitt har nå pinseliljene fått gule blomster 😊 Noe som kom veldig fort, for det er ikke mer enn et par dager siden det bare var grønne stilker.

  På baksiden av blokken, hvor det er varmere og lunere har de ikke kommet så langt. Akkurat det syntes jeg er litt merkelig, men det er helt nye løker så det er kanskje årsaken.

  På kjøkkenbenken har det også skjedd noe. Paprikaplantene har vokst ganske bra også, men jeg ser jo at ikke alle frøene har tittet opp. Det er ikke så farlig om de ikke gjør det, for jeg har mange nok som det er.

  #planter #paprika #natur #vokser #gror #spirer #blogg

  👥 Fra to til tre 👤👤👤

  • 20.04.2016, 22:51

  Jeg lurer på noe.... Er det mulig for 3 jenter å være gode venninner, uten at det skal bli sjalusi og uvenneskap? Er det mulig å skape et fint venninneforhold når antallet ikke helt går opp? Selv mener jeg jo at det er mulig, men jeg vet jo at noen ikke er av den oppfatningen.

  Selv om man har forskjellig personligheter, interesser eller andre ulikheter så burde det jo være mulig å kunne tilbringe tid sammen. Personlig så vil jeg påstå at jeg helt fint klarer å tilbringe en en time, en halv dag eller en hel dag sammen med en person som ikke har de samme interessene som meg selv. Til og med en person jeg egentlig ikke liker en gang... Kanskje også en person som ikke liker meg, for husfredens skyld.   Det er nå en gang sånn at vi ikke kan unngå å være sammen med mennesker som er annerledes enn oss selv, eller vi ikke direkte liker. Hvordan hadde det blitt i arbeidslivet? Der kan vi ikke velge hvem vi vil arbeide sammen med! Nå kom jeg vel egentlig litt bort fra temaet...

  Er dette et problem som bare oppstår mellom jenter/damer, eller er det slik mellom gutter/menn også?

  Hva mener du:
  - Kan 3 jenter være venner uten at oppstår konflikter?
  - Har du opplevd en sånn situasjon?
  - Hva gjorde du?


  #venner #uvenner #sjalusi #ulikheter #personligheter #forskjeller #problemer #venninner #blogg 
   

  👱 Jeg hadde bestemt 👱

  • 20.04.2016, 00:12

  Ettersom jeg var så trøtt og uopplagt i dag hadde jeg bestemt meg for å ta det med ro, lene meg tilbake i godstolen og lese alle blogginnleggene deres kjære venner, og jeg begynte så friskt på de eldste. Dessverre så kom jeg ikke så veldig langt, for først kom Vinja og ville ligge i fanget mitt å deretter Ronja... Begge to maler jo så høyt å hypnotiserende at var man ikke trøtt fra før av så blir man det.

  Nå hadde det seg jo sånn at jeg var ekstremt trøtt fra før av.. Jeg fortalte jo i går at jeg var så sint at jeg ikke trodde at jeg fikk sove i natt, og det tok jammen ganske lang tid innen jeg sovnet. Selvfølgelig endte jeg opp med å sovne så hard at da alarmen gikk av til morran i dag hørte jeg den ikke, og jeg forsov meg. Jeg satte inn et ekstra gir, og klart å komme meg avgårde såpass raskt at jeg ble bare 10 minutter forsinket på jobben. Litt stolt av det 😉  Så da jeg endelig fikk satt meg ned for å lese innleggene, bare gled øynene mine igjen gang på gang. Hadde jeg sittet ved skrivebordet mitt, hadde jeg vel antagelig endt opp som på bildet over.

                                                              
  Derfor beklager jeg så mye for at jeg ikke har vært inne å kommentert på innleggene dere har skrevet, kjære venner. Jeg kommer sterkere tilbake så snart jeg har fått meg en god natt søvn.

  Ha en riktig god natt, for nå skal denne damen legge kroppen i vannrett stilling noen timer 💤💤💤💤

  #lese #blogg #trøtt #sove #søvnløs #forsove #katter #ronja #vinja #sove #natta

   

  Titt tei 👀 her kommer vi

  • 19.04.2016, 22:58

  For litt over en uke siden strødde jeg en haug med paprikafrø ned i en blomsterpotte. Jeg har vannet og kikket ned i potten de siste dagene for å se om det snart skulle komme opp noe, men ingenting har syntes. Sist gang jeg kikket var før jeg gikk på jobb i dag morges.

  Når jeg kom hjem i dag hadde det skjedd noe vettu, noen små grønne spinkle spirer hadde begynt å titte opp av jorden. Nå gjelder det å ta vare på dem, og pleie dem ordentlig sånn at de kommer med paprika ut på sommeren en gang. Det er en stund siden jeg gjorde dette sist, men da kom det opp et par flotte sterke planter som kom med mange paprika å de smakte veldig godt. Denne gangen puttet jeg ganske mange frø ned, så jeg burde få flere planter denne gangen hvis jeg er heldig ✨  #planter #spirer #gror #paprika #vokse #odle #blogg

  "Så sint at jeg får ikke sove"

  • 19.04.2016, 01:06

  Jeg skulle så gjerne ha gått å lagt meg til å sove nå, sånn at jeg ikke blir så vanvittig trøtt i morgen. Problemet er bare det at jeg er så innmari forbanna over denne PC'n som tulla det til for meg i hele kveld. Nå har jeg endelig funnet ut hvilken innstilling som har blitt tilbakestilt, når oppdateringen av PC'n var ferdig. Det hjelper så lite at jeg har klart å fixe problemet, når jeg fortsatt er er sint og opprørt... Det nytter liksom ikke å gå å legg seg da!

  Det kommer til å bli en interessant dag i morgen tenker jeg, men øyelokkene hengende langt ned på kindene. Nei, jeg får vel gjøre et forsøk på å legge meg, om ikke hode sovner så får nå iallefall kroppen hvile seg i noen få timer.

  😴 Natta 😴   #sint #frustrert #irritert #oppgitt #trøtt #søvnløs #blogg #natta

  Litt av vært

  • 19.04.2016, 00:09

  Jeg brukte bilen på jobb i dag, siden jeg ikke skulle rett hjem.... Det er jo pappas bursdag i dag, og da er det tradisjon å dra ned på for å tenne lys. Like før jeg dro fra jobben bøttet regnet ned så det flommet i gatene, og jeg tenkte med gru på hvordan det ville være nede på gravlunden. Heldigvis så forsvant regnværet, og sola skinte igjen.

  Selvfølgelig hadde jeg glemt å ta med meg lys og lighter så jeg ut i lunchen å kjøpe det. Det er for mye trafikk sånn på ettermiddagen til at jeg skulle dra hjem å hente det, og så dra ut igjen. Da hadde jeg ikke vært hjemme før sent på kvelden.  Jeg ble litt irritert når jeg kom ned på gravlunden, for nok en gang hadde noen ødelagt den ene lykten min. Den var blitt slått av ved sokkelen. Dette har skjedd før også, og jeg kan ikke begripe at folk ikke kan være litt mer forsiktig når de beveger seg mellom gravene. Jeg dyttet den ødelagte lykten ned sånn at den satt fast i jorden, tente lyset å satte på lokket.

  Jeg satte ned løker i høst, og jeg var derfor veldig spent på om de hadde kommet opp. De gjorde et forsøk, men hadde ikke helt klart å vokse seg igjennom det tjukke laget med granbar jeg hadde lagt på. Derfor tok jeg av granbaret sånn at de skulle få lys og sol så får vi se hvordan det går. Skal sjekke helgen igjen, for da skal jeg ta vekk Erikaen å sette ned noen pinseliljer eller påskeliljer.  Måtte ta en aldri så liten selfie i det fine været... Sola skinte nok og det ser varmt ut, men det var ikke det i det hele tatt. Det blåste en iskald vind, som fikk meg til å dra igjen glidelåsen på skinnjakka.  At våren er i anmarsj fikk jeg et bevis på når jeg kom hjem, for da kom musikkorpset marsjerende nedover gaten. Det er så koselig når de begynner å gå rundt å øve, for da vet man at det er vår... Så kommer 17 mai og så kommer sommeren :o))  Ronja er like fasinert av musikken som jeg er, og hun satt å lyttet å stirret der de gikk nedover gaten :o)) Vinja derimot syntes det var litt skummelt hun å forsvant inn i stua, hvor hun satt å kikket mot balkongen med store øyne... Når de var gått kom hun ut igjen.
   
  #gravlund #lys #pappa #bursdag #selfie #sol #kjølig #knust #lykt #musikkorps #musikk #marsjere #katter #blogg #ronja #vinja

  Litt nytt....

  • 18.04.2016, 23:12

  I lunchen i dag stakk jeg oppom Zizzi for å se på en "uekte" skinnjakke, som Anne tipset meg om før helgen. Jeg trengte egentlig en ny en, som kan erstatte den jeg bruker nå når det blir litt varmere i været. Jakken var helt super og jeg falt for den med en gang, og den er i fargen Aubergine.

  Jeg er ikke så veldig glad i jakker som sitter sånn akkurat passe, for jeg vil kunne ha noe tjukkere under hvis det er behov. Hadde jeg bare skulle ha brukt en tynn genser under, kunne jeg ha kjøpt en str mindre, men som sagt er jeg frossen å vil gjerne kunne ha en ekstra jakke eller genser under. De hadde noen lekre sjerf som passet til jakken, og et lekkert sjerf kan man ikke ha for mange av.  Noe modellemne er jeg jo ikke, men dette er den kroppen jeg har.... Sånn er det med den saken. 

  Det har tatt meg nesten to timer å få lagt ut dette lille innlegget, for da jeg var midt inne i det startet PC'n å oppdater seg. Denne gangen var det ikke en liten oppdatering, men full pakke. Det tok en evighet og en telefonsamtale før den ble ferdig. I tillegg har PC'n blitt helt håpløs igjen, og hopper å spretter rundt i innlegget så jeg aner nesten ikke hvor jeg havner. Det var akkurat sånn den var forrige gang. Jeg holdt nesten på å kaste den i golvet i sta for at den hele tiden gjør noe rart. Jeg blir gal av sånt.

  #nytt #jakke #sjerf #pctrøbbel #frustrasjon #forbanna

  Kjære pappa 😍

  • 18.04.2016, 10:55

  🎈🎂 Gratulerer med dagen i dag 🎂🎈

  Dessverre er du ikke her lenger, sånn at vi kan feire dagen din sammen.
  Om du sitter på en sky å dingler med bena, og følger med på hva jeg driver med eller om du er et annet sted
  vet jeg ikke. Men dersom du har sjansen til å følge med så er jeg sikker på at du gjør det ❤  ❤ Savner deg kjære papsen min ❤

  #bursdag #fødselsdag #savn #pappa #blogg

  Hagemesse på Lillestrøm

  • 17.04.2016, 15:18

  Etter at jeg var ferdig hos frisørdamen i går, var jeg bare en snartur hjemom før jeg reiste opp til Lørenskog å hentet Anne. Vi hadde bestemt for flere måneder siden at vi skulle gå en tur på Hagemessen 2016 når den tiden kom, og i helgen gikk den av stabelen. Vanligvis pleier vi å dra sånn at vi er der ganske tidlig, men det kunne vi ikke i går, og det var smekkfuldt på parkeringsplassen ute da vi kom. Vi så en vakt som kom ut av parkeringsanlegget under messehallen, og spurte han om det var noe ledig. Noe han bekreftet at det var, og vi fant en plass med en gang... Trangt, men jeg fikk da parkert!

  De hadde fylt alle tre hallene, så det var mye spennende å se på. Det var veldig mye stauder som ble vist fram, og som var på salg. Jeg er ikke så interressert i å skaffe det, ettersom jeg allerede har satt ned masse løker av ymse slag som kommer ut over våren. Jeg har flere busker i beddene mine, og jeg har tenkt at jeg skal plante noen fargerike sommerblomster innimellom for å få inn litt farger. Derfor kjøpte ikke jeg noen blomster på messen i år.

  Det var likevel gøy å gå rundt å kikke på alt som ble vist fram :o))

  Nedenfor følger et lite utvalg av bildene jeg tok. Alle er tatt med min telefon, Samsung Galaxy 6 Edge, og stort sett er jeg veldig fornøyd med resultatet. Noen kunne kanskje ha blitt litt klarere, men det er ikke telefonens skyld. Jeg var veldig sjelven på hendene i går, og da var det ikke så lett å få klare bilder når jeg gikk tett på Meeeeeeen, jeg er fornøyd likevel, Enjoy 😄  Etter å ha gått rundt en stund bestemte vi oss for å sette oss ned for å spise, og vi valgte å gå opp på kafeen som ligger en trapp opp. Utvalget var vel ikke akkurat så stort, men det var en svindyr pris vi måtte betale. Sånn er det alltid på sånne steder, de vet å sko seg gitt!

  Anne ble med hjem til meg, for nok en kreativ og koselig kveld ved kjøkkenbordet :o))

  #hagemesse #lillestrøm #blomster #busker #vekster #trær #utstilling #messe #natur #blogg #mat #hygge #kos #kreativitet

  Ikke helt som forventet..

  • 17.04.2016, 14:44

  I går var jeg hos frisørdamen min å fikk litt fasong på det håpløse håret mitt. Før jul farget jeg luggen og sidene i oransje, noe jeg i grunnen syntes var ganske greit, inntil det gikk opp for meg at svært få av klærne mine var i den fargenyansen. Derfor bestemte jeg at det var på tide med et fargebytte. Jeg viste at frisørdamen min ikke hadde den fargen jeg ville ha, ROSA, i sitt sortement så jeg skaffet det selv fra dagligvarebutikken.   Fargen var veldig intens og fin den da den ble smurt inn i håret, og jeg regnet med å gå ut igjen med en veldig rosa front... Ble ikke sånn vettu, for rosafargen jeg hadde kjøpt ville ikke sette seg ordentlig i håret mitt. Jeg endte da opp med en litt ubestemmelig farge, som var en blanding av orasje og rosa med litt mer rosa på den ene siden. Jeg fortviler ikke av den grunn, og tenker at jeg investere en fra et annet sted som jeg vet fungerer.

  Rita, frisørdamen min sa i forveien at hun ikke kunne garantere for resultatet, siden hun aldri hadde vært borte i dette produktet før. Jeg tror ikke at resultatet hadde blitt noe annerledes om jeg hadde sittet enda lenger enn det jeg gjorde heller  Om jeg forventet å se ut som på bilde i luggen? Nei, egentlig ikke, men jeg hadde trodd at fargen skulle ta bedre enn den gjorde. Jeg har brukt merket før, men i en mer naturlig farge å da fungerte det helt fint.

  Har dette skjedd deg, at en hjemmefarge ikke har fungert?
  Pleier du å farge håret? Hvis ja, gjør du det hjemme eller hos frisørdamen?


  #frisørdamen #klippe #hår #hårfarge #oransje #rosa #resultat #blogg #hjemmefarging #schwarskopf

  Pus ikke bare kos...

  • 15.04.2016, 20:42

  Jeg har en gang sagt at det å ha katt(er) er 90% kos og 10% jobb, og det står jeg fortsatt ved. Når jeg kom hjem fra jobben i dag, hadde jeg noen plastposer med varer å bære på. Da jeg låste meg inn møtte det meg en lite koselig syn....  Rett innenfor døra hadde Vinja kastet opp en haug med hårballer, og litt flytende. Jeg holdt på å trå rett opp i det da jeg gikk inn, men oppdaget det heldigvis akkurat i siste liten. Det er jo ikke akkurat det mest festligste å måtte begynne å tørke og vaske oppkast med en gang, men det er jo lettest å få opp så lenge det er "ferskt". Da jeg kom så jeg Vinja sitte i soveromsvinduet mitt, så hun har mest sannsynlig hoppet ned for å møte meg og så satt i gang... Grunnen til at jeg vet at det var henne, er at når jeg pakket ut av posene mine så kom det opp mer hårballer på kjøkkengulvet, sukk!!

  Nå ser det ut til at frk Lillepuzdatter er ferdig for denne gangen, og hun ligger høyt opp under taket i klatrestativet å småsover.

  #katter #hårballer #oppkast #spy #ekkelt #kos #jobb #vinja #blogg

  Neiiiiiiiii, jeg blir gal

  • 14.04.2016, 22:27

  På andre siden av gaten fra der jeg jobber. holde de på å renovere et gammelt kvartal. Det i seg selv er musikk i mine ører, for jeg er glad i gamle bygninger å mener at de skal vernes. Akkurat dette kvartalet ligger i det gamle Tukthusområdet i Torggaten ved Youngstorget og nedover mot Storgaten. Det har stått tomt i bygningene i flere år, og de har på et tidspunkt blitt okupert. Jeg var sikker på at de skulle bli revet, men i fjor så begynte de å sandblåse husene å nå har de begynt for fult innvendig. Alt dette er jo bare flott, men ikke den støyen som kom derfra i dag og andre dager.

                                                               
  video:snapchat3715872949399761911


  I dag holdt jeg på å bli helt gal av å sitte å høre på bråket. Det holdt på kontinuerlig i flere timer. Jeg gjorde alt jeg kunne for å tenke på andre ting, og konsentrere meg om det jeg skulle. Likevel klarte lyden å trenge inn i hode på meg sånn at jeg nesten klikket.

  Klikk på videosnutten å hør selv, hadde du ikke blitt sprø du også kanskje?

  #video #gal #lyd #overdøvende #renovering #oppussing #okupere #gammelt #arbeide #støy #irriterende

 • Syk
 • Ikke min dag

  • 13.04.2016, 00:46

  Det er ikke lenge siden jeg var forkjølet, og lå med nesen i været... Nå ser det jammen ut til at en ny forkjølelse er i ferd med å bryte ut. Foreløpig ikke så alvorlig, bare litt lett feber men en ordentlig uggen hals. Det begynte jo ordentlig i går ut på dagen, med at jeg var slapp og litt hengete. Da jeg trasket opp fra t-banen ble jeg så vanvittig sliten at jeg orket nesten ikke å slepe meg oppover. Var inne på tanken at det kunne være allergi, men det er det jo ikke.

  Så da jeg skulle på jobben i dag vurderte jeg om jeg skulle ta bilen ned til stasjonen eller helt ned til byen, og siden kroppen var vissen bestemte jeg meg for å kjøre helt ned. Sånn i ettertid er jeg veldig glad for at jeg bestemt meg for å gjøre det, for formen ble ikke bedre ut over dagen akkurat.
  Jeg holdt ut til klokken dro over 15:30, men da pakket jeg sammen tingene mine og satte nesen hjemover igjen. Trodde kanskje at jeg ville bli sittende i bilkø, for det var det som ble sagt på jobben. Det var faktisk ikke noe kø å snakke om før jeg kom forbi Manglerud og nedover mot Brynstunnellen. Så veldig ille var det ikke, og det tok ikke så lang tid innen jeg var hjemme igjen.

  Ute skinte solen, og iflg temperaturmåleren i bilen var det + 15C. Når jeg kom ut av bilen så virket det mye kjøligere en som så. Mulig det var for at jeg ikke var i form. Etter middagen tok jeg en febernedsettende å pakket meg inn å satt meg til å slappe av en stund. Håper at dette forsvinner i løpet av uken, for jeg har planer om å dra til Hagemessen på Lillestrøm til helgen. 

  På tide å komme seg i seng, og få seg litt skjønnhetssøvn... Kjenner jeg trenger det nå, natta!!

  #syk #forkjølet #feber #halsevondt #sliten #trøtt #sove #blogg #natta

  Challenge - Om livet - Dag 7

  • 12.04.2016, 19:36

  Terje og Yvonne's challenge:
  Dag 7: Et sted eller land jeg har lyst til å dra til å oppleve før jeg dør.

  Det finnes jo mange spennende reisemål på denne fine jordkloden våres, som er både idylliske og spennende. Min store ønskedrøm er en gang å få reise til Cuba, et land som i mine øyne er så spennende og variert. Jeg har lest en god del om Cuba på nettet og i bøker, og det har gjort at jeg har blitt enda mer opptatt av landet.

  Jeg har en fin bloggvenninne som har bloggen toveview hun har nettopp hver på Cuba sammen med mannen sin, og hun har lagt ut mange spennende innlegg om reisen sin. Et av dem finner du HER. Jeg anbefaler virkelig at du stikker inn å leser igjennom innleggene hennes, som krydrer bloggen nedover :o))  Jeg er veldig glad i gamle bygninger og biler, og på Cuba finnes det rikelig av begge deler. Kommer jeg dit noen gang, må jeg nok ha med meg flere minnekort til fotoapparatet. Det vil nok da bli flere med bare bygninger, men også noen med de rålekre gamle amerikanske bilene :o))

    

  Jeg er ikke bare interessert av landet Cuba, men også Ernesto "Che" Guevara. Ikke så mye geriljasoldaten Che, for han kjenner vi alle sammen, men hvem var han egentlig denne mannen som har blitt et ikon etter sin død. Jeg har lest masse om han, men mitt høyeste ønske, og drøm er å kunne møte familien han som kan fortelle litt mer om hvordan han var privat. Hva annet likte han ved siden av fotografering, for det vet jeg han likte.

  Om jeg noen gang får sjansen til å dra dit vet jeg ikke, for jeg har flyskrekk og klaustrofobi.... Tanken på å sitte innesperret i et blekkrør i så mange timer som det tar å komme dit, gir meg panikk og pustebesvær. Jeg håper at jeg en dag kommer over denne følelsen av skrekk, og kan nyte flyreisen som tar meg over havet til dette fantastiske landet :o)
   
  Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

  Challenge - om livet! 
  Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
  Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
  Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
  Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
  Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
  Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
  Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

  #challenge #drøm #reise #drømmereise #cuba #gammelt #bygninger #biler #arkitektur #ernestoguevara #che #flyskrekk #kalustrofobi #panikk #pustebesvær

  Litt vårstemning

  • 11.04.2016, 23:18

  I går kveld fikk jeg endelig ladet batteriet på det lille Canon kameraet mitt, og jeg tok det med meg da jeg gikk på jobben. Tenkte at jeg skulle søymfare grøftekantene på veg hjem, for jeg har fortsatt ikke klart å fått tatt noe bilde av hestehoven.

  Jeg gikk med bøyd hode som en blodhund å glante ned ved siden av fortauet, og folk glante litt rart på meg for siden jeg ikke fant noen hestehov å ta bilde av, ja da så det bare helt dust ut, hehehe!! Det fantes ikke en eneste plante langs min vei, snodig!!  Da jeg løftet blikket derimot så fant jeg da heldigvis noe å ta bilde av, for på trær og busker var det knopper i alle størrelser og former. Dette treet står ved inngangen til borettslaget nedenfor der jeg bor, men jeg husker ikke hvilken sort det er nå. Det får jeg nok se om en måned eller så :o))  Når man vil ha et bilde er det utrolig hvilke gymnastiske øvelser man foretar for å få det... Jeg så noen hvitveis ovenfor i steinrøysen, og for å komme dit måtte jeg klarte oppover. Det så nå iallefall helt dust ut, for jeg er jo så stiv i leddene at det ikke er så lett med sånne klatreoppgaver. Det var ikke bare bare å komme seg ned igjen heller, og jeg holdt nesten på å stupe fremover så lang jeg var... Heldigvis var det en gren i nærheten som jeg fikk tak i!!  Helt ærlig så vet jeg ikke om dette er påskeliljer eller om det er pinseliljer.... Er det varmt og snøen forsvinner tidlig så blomstrer de deretter, men nå som det har vært kjøligere har de ikke kommet ordentlig enda. Fine er de nå uansett når de først springer ut!

  På min ferd hjemover ble jeg så innmari tett, og jeg misstenker at det var en allergisk reaksjon.... I tillegg ble jeg veldig sliten og trøtt noe som har gjort at jeg har sittet å glippet med øynene i hele kveld.

  #vår #natur #knopper #påskeliljer #pinseliljer #hitveis #planter #vårstemning #allergi #trøtt #blogg

  Endelig blomstrer det i beddet

  • 11.04.2016, 11:01

  Da jeg stresset av gårde for å rekke t-banen i dag, oppdaget jeg noen fine farger i blomsterbeddet. I løpet av helgen hadde krokusen kommet frem. Bildet ble vel ikke sånn superbra, men de nydelige blomstene kommer da godt frem 😄

  Vårstemningen kommer for fult når man kommer over noe sånt en tidlig morgen 🌻🌼🌸

  #blomster #krokus #natur #vår #blogg

  Challenge - Om livet - Dag 6

  • 11.04.2016, 09:37

  Terje og Yvonne's challenge:
  Dag 6: Min største drøm i livet, hva ønsker jeg helst å oppnå (Den "vanlige" familiepakken med hun, barn, mann, hus på landet eller noe annet)

  Den største drømmen for meg er å kunne få råd til å kunne kjøpe et lite hus på landet, langt fra biltrafikk og støy. Et lite paradis, hvor det eneste man kan høre om sommeren er insektene som summer, og fuglene som kvitrer så livlig i busker og kratt. Et sted hvor kattene mine kan løpe ut og inn som de vil, og jeg slipper å være bekymret for at de skal bli påkjørt av noen biler. Et sted hvor jeg kan ha en en have rundt hele huset med mange forskjellige blomster, og kanskje være selvforsynt med grønnsaker. Et sted hvor jeg om sommeren kan åpne døren ut en tidlig morgen, og sette meg i haven med kaffekoppen å bare nyte hverdagen. Det er min store drøm det ❤  Det kommer selvfølgelig en vinter, men da kan jeg krølle meg sammen foran peisen å nyte med en kopp varm kakao. Høre på hvordan det knitrer hjemmekoselig fra veden i peisen. Forhåpentlig har jeg en å dele livet med på dette tidspunktet, som kan hjelpe til med de litt tyngre oppgavene som alltid er der når man har eget hus. Du vet, måking av snø, klippe gresset og den slags arbeid.

  Fra jeg var ganske ung har jeg vært forelsket i de "old english houses with cottage garden", og har ønsket å kunne få sjansen til å bo i et. I drømmen så ligger huset mitt i utkanten av en liten by hvor det ikke finnes noen store supermarkeder.  For at jeg noen gang skal kunne få drømmen om et lite hus oppfylt, ja da må jeg faktisk vinne en kjempepott i lotto. Ikke sånn som nå på lørdag, hvor jeg vant 30,- på jokeren, knis!!

  Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

  Challenge - om livet! 
  Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
  Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
  Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
  Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
  Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
  Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
  Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

  #challenge #drømmer #hus #drømmehus #drømmehagen #drømmeliv #blogg #landet #fugleliv #insekter #vinner #lotto

  🎨 Kreativitet på høyt plan og god mat 🍝

  • 10.04.2016, 15:24

  For de av dere som stikker innom bloggen min, vet jo at jeg elsker å drive med fargelegging. Ikke i bøker ment for barn, men litt mer detaljert enn som så. For tiden er det britiske Johanna Basford sine bøker jeg jobber i. Hun har fine og detaljerte tegninger, som både frustrerer og gleder den som holder på med dem.

  Det partiet jeg holder på med nå i boken "På havets bunn" eller Lost Ocean som den heter på originalspråket, er ikke så veldig pirkete. Det betyr at man kan bruke tusjer som ikke er fine liner (tynne), men som er litt bredere tupp på. Som jeg har fortalt tidligere er dette mentalt avslappende, og gir meg ro i kropp og sjel 😍

  I går tok jeg med den svarte bagen min full av tusjpenner og fargebøker og dro til Anne. Der benket vi oss rundt kjøkkenbordet på hver vår side. Vi prater med hverandre og med oss selv som om den andre ikke var tilstede, knis!! Ovenfor er de tegningene jeg jobbet med i går. Skipet var nesten ferdig da jeg kom, så jeg gjorde det ferdig ganske raskt. Det var hodeskallen som sto i sentrum det meste av kvelden og utover natten 🌛

  Anne disket opp med en enkel pastarett, som var suuuuuper god. Jeg har for vane og kjøpe pakker med gryterett, men Anne hadde kjøpt pastasaus som hun blandet inn i kjøttedeigen. Den varianten hun hadde var full av smak, noe jeg liker veldig godt. Vi tok en en pause ut på kvelden for å se på Gladiatorena på STV4. Et program hvor 4 utfordrere får prøve seg mot muskuløse jenter og gutter (gladiatorer) i forskjellige øvelser. Veldig spennende. Mens vi så på det ble det kaffe og rester av Klin Kokos kaken Anne bakte for en stund siden. Den var litt tørr på utsiden, men når det ble skjært bort var den helt grei, nam nam!

  Når man sitter sånn å skravler og koser seg, ja da får klokka 7 milstøvlene på seg. Før jeg viste ordet av det var klokka blitt 01:30, og det var på høy tid for meg å komme meg hjem til pelsdottene mine.  Jeg hoppet rett i køya med en gang jeg kom hjem, men jeg slukket ikke lyset. Satte på tv'n å kikket litt på den en stund. Frk. Vinja Lillepuzdatter kom med en gang jeg satte meg i senga, og hun lå først litt oppå bena mine, før hun kom å krabbet inn i armkroken min. Da slo jeg like godt av lyset, og det var ikke lenge før både pus å matmor sovnet 😻

  Da jeg kom til meg selv på morgenen i dag, lå Vinja fortsatt ved siden av meg... Hun hadde nok ikke ligge der hele natten, kjenner jeg henne rett. Det ble litt morgenkos før vi startet på dagen.

  Siden jeg har vært så trøtt og uopplagt de siste dagene, har jeg ikke hatt noen energi til å lese andre blogger. Etter en sen frokost så tok jeg med meg kaffekoppen og gjorde nettopp det. Om jeg får lest alle innlegg for de siste dagene? Nja, det får jeg nå se på.....

  Ha en fortsatt fin søndag kjære venner med og uten blogg 😄

  #lørdag #kreativitet #fargelegging #tusjer #fargebok #påhavetsbunn #gøy #pastarett #gladiatoreane #klinkokos #kake #kaffe #blogg #katter #vinja #kose

  Challenge - Om livet - Dag 5

  • 10.04.2016, 13:13

  Terje og Yvonne's challenge:
  Dag 5: Hva er min største frykt i livet? Hva er det jeg er livredd for skal skje meg?

  🙉 Døden 🙈: Dette er et tema som mange finner det veldig vanskelig å snakke om, og som de unngår til en hver pris å komme inn på. Jeg kan godt forstå at det kan være sånn, men føler det ikke sånn selv. For å si det sånn, man "dør" ikke av å snakke om det! Det er vel heller sånn at desto mer man snakker om det jo lettere er det å takle det.

  Jeg må vel være så ærlig å si at før foreldrene mine ble syke og døde, så syntes heller ikke jeg at det var så lett å prate om temaet. Når man blir konfrontert med døden hver dag, og at man skjønner at den personen man er så glad i ikke kommer til å være med deg så mye lenger. Da blir det viktig å ta å kjenne på følelsene rundt døden, og hva som skjer når den faktisk kommer.

  (kilde: www.wallpaperscraft.com)


  Jeg tror ikke at jeg er redd for selv døden, for jeg er av den oppfatning av at det er noe mer. Skal ikke utdype det noe mer, for det hører egentlig ikke til temaet. Det som er min største frykt, ikke livredd men redd, er at jeg skal dø å ingen skal merke at jeg er borte. At ingen skal savne meg, før det har gått veldig lang tid eller kanskje aldri. Den tanken gjør meg både redd og veldig trist.

  Siden jeg bor alene uten noen livspartner så langt iallefall, har liten eller ingen kontakt med familien min, for det er et faktum at de ringer ikke så telefonen gløder eller trår ned dørmatta mi, så er sjansen for at det kan skje at ingen vil savne meg. Dette er jo forutsatt at jeg skulle overleve mine venner, for venner har jeg jo. Skulle det skje meg noe i dag, så jeg helt sikker på at de ville savne meg 💕

  Det er ikke så lenge siden jeg fikk telefon fra Kriminalpolitiet, som bisto Det Norske Konsulatet i Spania, hvor de forsøkte å finne familiemedlemmer til en fetter av meg. Han var bosatt i Spania uten noen partner, og hadde ingen barn. Under et cruise utenfor Italia dør han en naturlig død i lugaren sin. Jeg fikk da oppdraget på vegne av alle søskenbarna å ordne opp. I mens jeg holdt på med den oppgaven, tenkte jeg mye på det om å dø alene uten familie. Hvem skal ordne opp etter deg og tingene som man etterlater seg?????

  Min oppfordring til alle og en hver, snakk om døden, ta og føl på det sånn at det ikke er så skremmende. En ting er sikkert, vi skal alle dø en gang... Noen før tiden, mens andre får lov å leve sin tid ut til de blir gamle ❤

  Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

  Challenge - om livet! 
  Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
  Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
  Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
  Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
  Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
  Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
  Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

  #challenge #challengaomlivet #døden #redd #åpenhet #snakke #alene #familie #venner #blogg #ensom #oppfordring

  Challenge - Om livet - Dag 4

  • 09.04.2016, 13:46

  Terje og Yvonne's challenge:
  Dag 4: Mitt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når jeg tenker på det.

  Jeg har egentlig mange minner som får fram et smil rundt munnen min, og jeg syntes det er veldig vanskelig å plukke ut et som er best. Jeg tror faktisk at jeg må plukke ut to minner jeg. 😍
   

  Vinja Lillepuzdatter av Skånevik 2009

      

  Ronja Lillepuzdatter av Skånevik 2009


  Det første minnet er når jeg møtte kattepusene mine for aller første gangen. Jeg hadde reist fra Oslo til Skånevik i Hordaland til niesen min som eide de, for å hente dem. Jeg hadde aldri hatt ansvaret for noe levende vesen før, og komme inn i stallen å møte dem for første gang var stort. Jeg kjenner både glede og lykke når jeg tenker på det. Der løp de rundt i stallen å lekte med brødrene sine og kaninen. Bustete i pelsen og fulle av sagflis... Jeg forelsket meg i dem øyeblikkelig 💕

  Det andre minnet mitt er når jeg kom til Rjukan for å møte min biologiske familie for aller første gang. Jeg har jo fortalt tidligere at jeg er adoptert, noe jeg viste fra jeg var veldig liten, men det var først etter at min adoptivpappa døde i 2000 jeg tok kontakt for å for å vite hvem de var. Da mamma (adoptiv) og jeg dro opp for å møte dem et år senere var det med sommerfugler i magen.

  De aller fleste var samlet hos søsteren min, og det å komme inn i stua å møte dem alle sammen var stort. Vi ble tatt i mot med åpne armer og så hjertelig at jeg/vi ble helt satt ut. Dette første var en godt minne for både meg og mamma, et minne hun snakket mye om. Hun hadde aldri følt så stor kjærlighet og glede fra fremmede mennesker, og jeg kan si meg enig i det 💖

  Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

  Challenge - om livet! 
  Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
  Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
  Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
  Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
  Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
  Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
  Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

  Litt oppdatering...

  • 09.04.2016, 11:50

  Det har blitt lite blogging de siste dagene, kun innlegg om Challenge om Livet... Når jeg endelig fikk satt meg ned på kveldene de siste to dagene, ja da har jeg vært så sliten at jeg ikke har hatt noen energi til å skrive noe. Her kommer en aldri så liten oppdatering.  Torsdag 07.04.16:
  I min nye avdeling på jobben har vi fått satt opp "kaffekos-liste" og jeg sto som no 2 på listen, og dagen min var på fredagen. Derfor måtte jeg jo bake noe, i stedet for å gå ut å kjøpe noe sjokolade. Når jeg først skulle bake så ville jeg gjøre det fra bunnen av, og i stedet for å bake en kake som det alltid blir igjen så mye av, var det bedre med muffins. 

  Jeg var ganske sent hjemme, så jeg startet med bakingen med en gang... Brukte en enkel oppskrift uten at det ble tilsatt noen smaker, og så valgte jeg å stikke ned nonstop i halvparten av dem, og blåbær i resten før stekingen. Røren ble veldig fin, egentlig perfekt og den smakte godt. Måtte jo smake på den innen den kom opp i formene. Vanligvis pleier jeg å være heldig med muffinsen mine, men siden jeg skulle ha de med på jobben måtte det jo gå galt. De hevet seg fint til å begynne med, men så var det slutt dessverre. Jeg ble veldig missfornøyd med dem, men jeg hadde ikke nok egg til å starte en ny ladning. Derfor valgte jeg å ta de med på jobben likevel....

  Etter at bakingen var ferdig og alt var ryddet og vasket, satte jeg i gang med middagen. Det ble en enkel karbonademiddag fra Fjordland. Etter det var denne madammen så trøtt og sliten at jeg orket rett og slett ikke åpne pc'n engang. Jeg satt med den i fanget, men da øynene bare gled igjen hele tiden, ga jeg opp å skrive noe.

  Fredag 08.04.16:
  Noen dager begynner helt enkelt ikke noe bra, og fredagen var en sånn dag... Vel, den begynte egentlig ikke så ille, for jeg var tidlig oppe å klar til å dra på jobben lenge før jeg pleier. Veldig fornøyd med meg selv, gikk jeg rundt å satte ned varmen på ovnene før jeg skulle gå. Siden jeg ville komme meg raskt ut av døra gikk jeg ikke å så ned på gulvet, men det skulle jeg selvsagt ha gjort. Bak sofaen hadde, mest sannsynlig Vinja spydd en enorm kladd som jeg da klarte å trå midt opp i. Ekkelt i seg selv, men det var ikke det verste.... Jeg så nemlig ikke at jeg hadde trådd i det før jeg hadde trampet rundt hele leiligheten, sukk!! Jeg kunne jo ikke gå i fra det sånn, og da var det ikke noe annet å gjøre enn å vaske over gulvet. Når det var klart så hadde jeg ikke noe god tid lenger 😐


  (bildet er lånt..., og det var jo sånn mine skulle ha sett ut også)

  Når det ble tid til kaffekosen så var det med litt bismak i munnen jeg tok fram mine muffins, og tok de med ut i allmenningen. Selv så syntes jeg de var kompakte og litt tørre, men til min store overraskelse og glede syntes de andre at de var god å helt fine... Hadde de bare tatt en å sagt det, vill jeg kanskje ha tenkt at det kun var for å være hyggelig. Nå tok de for seg flere ganger, så da kom jeg fram til at de måtte mene det. Hmmmm, kanskje det bare er jeg som er så veldig kritisk til det jeg selv lager!!!!!

  Som på torsdagen var jeg veldig trøtt og sliten etter at jeg kom hjem, og det blir ikke så mye blogging. Jeg slet faktisk med å holde meg våken såpass lenge at jeg fikk ut Challenge bidraget mitt, men det bare MÅTTE jeg få ferdig å få publisert. Er man med så er man med, og da kan man ikke sluntre unna!!

  Det var litt om de to siste dagene ☕ Nå må kaffekoppen min fylles opp, for en på formiddagen er for lite, knis ☕

  #bake #baking #muffins #nonstop #blåbær #mislykket #katter #kaffekos #kaffe #blogg #oppkast #vaske #ekkelt

  Challange - Om livet - Dag 3

  • 08.04.2016, 23:38

  Terje og Yvonne's challenge:
  Dag 3: En hverdagsglede som jeg bare må ha for å føle det at dagen min blir vellykket, men som jeg per i dag ser på som en selvfølge!

  Min hverdagsglede er så enkelt som kaffe ❤ Jeg kan godt gå ut av døra på morningen uten å spise frokost, men å gå uten at jeg har fått drukket den første kaffekoppen på morningen, det skjer ikke. Livet er rett og slett ikke verdt å leve, hvis jeg ikke får en sterk og god kopp kaffe om morningen. Det der høres veldig dramatisk ut, men det er faktisk det. Uten denne styrkende drikken fungerer kroppen min og hodet mitt ekstremt dårlig, og jeg kan fort bli irritabel og kanskje litt olm 😵

  Jeg har alltid vært glad i kaffe, og det har nok gått noen kanner opp igjennom årene, men jeg har redusert en god del. Etter at jeg gikk fra kaffetrakter til kapselmaskin her hjemme blir det ikke drukket så mange kopper.  Min historie med denne herlige hverdagsgleden startet under et kinobesøk for mange år siden... Jeg var på Coloseum Kino her i Oslo for å se på Inferno i Flammer i 1974, og den ble for tøff for meg som var bare 13 år. Jeg begynte å skjelve over hele kroppen, og måtte forlate kinosalen. Mannen i Kafeén/baren mente at en kopp sterk ville roe nervene mine. Det gjorde det..., and the rest is history 😄

  Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

  Challenge - om livet! 
  Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
  Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
  Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
  Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
  Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
  Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
  Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

  Challenge - om livet! Dag 2

  • 07.04.2016, 16:31

  Terje og Yvonne's challenge:
  Dag 2: En gjenstand i hjemmet mitt som betyr eksepsjonelt mye for meg. (En gjenstand som har en historie og mening for meg)

  Jeg skal på ingen måte bortforklare at jeg er veldig glad i alle tingene mine, og dessverre så har jeg faktisk litt for mange av dem. Likevel er det en ting som har vært med meg hele livet mitt. Vel nesten da, for han flyttet inn da jeg var bare 1 år gammel og jeg smeltet totalt med en eneste gang. Det var Basse det, som kom inn i livet mitt. Han har vært med meg på alle ferieturer da jeg var liten, og det ble veldig dårlig søvn hvis ikke Basse var med.

  Stakkar Basse, han måtte igjennom de samme tingene som jeg måtte han! Da vesle meg hadde sår stump, ja da hadde han det også. Det måtte det jo gjøres noe med, og stakkarn ble smørt inn fra topp til tå med natusan baby krem. Vet ikke om den eksisterer lenger, men den hadde fast plass i badeskapet vårt, og den var ekstremt "fet". Huff så lei meg jeg var da jeg skulle legge meg den kvelden, for mamma måtte jo bade ham ordentlig for å få han ren. Så der hang han på klessnoren på badet i ørene sine å dryppet, og jeg gråt mine store krokodilletårer. Hjalp ikke mye det, for han måtte henge der til han ble tørr.  Han ble dessverre ganske så pelsløs her og der pga skuringen, men også for det jeg elsket ham så mye. Han fikk jo masse kos, for det var jeg ikke gjerrig på kan jeg love. For at han ikke skulle fryse, strikket mamma jakke, bukse, lue og sokker til ham. Basse er hos meg enda han, og han har fortsatt fast plass på sengen min. Ikke når jeg skal sove, men på dagtid, hihihihi!

  Det blir ikke noe særlig kos på han lenger, men jeg er like glad i han den dag i dag 

  Du kan lese mer om Challengen inne på bloggen til Terje & og Yvonne HER

  Challenge - om livet! 
  Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
  Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
  Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
  Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
  Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
  Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
  Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

  #challenge #omlivet #livet #glede #kjærlighet #bamse #blogg

  For et drittvær

  • 06.04.2016, 23:43

  Jeg har en følelse av at jeg ikke skulle ha sagt i går at mye heller ville ha regn enn tåke... I dag fikk jeg akkurat det jeg ønsket meg, et ordentlig drittvær hvor det regna og hagla så hardt at det spratt en halvmeter opp fra bakken igjen. Selvsagt måtte jeg jo være være ute når dette startet, på veg fra Høyenhall t-banestasjon til Bryn senteret.

  Noen paraply hadde jeg jo ikke så innen jeg nådde senteret var jeg klissvåt til langt opp til knærne. Siden jeg fortsatt har feber og ikke er helt på topp, så var det ikke det beste som kunne ha skjedd at jeg ble både våt og kald.  Jeg prøvde å fange regnet mot sollyset, men det eneste jeg oppnådde var et bilde som det ser ut som linsen på kamera hadde fått rusk på.  Haglet lå fortsatt i gresset og bak sjakten da jeg kom hjem... Disse her er ganske store, men de var enda større da de dundret ned i bakken og hode på meg.  Jeg har vært på dråpejakt ganske lenge nå, for å finne det perfekte bilde men det har ikke vært så lett. Det hang noen fine på rekkverket opp fra veien, og jeg forsøkte fange dem med mobilkamera. Det gikk ikke så veldig bra, dessverre som du kan se!! Jeg skulle ha hatt Canon kameraet med meg, så hadde nok resultatet blitt bedre.

  Da jeg kom hjem og fikk av meg de kalde våte klærne, skinte solen fra en mer eller mindre blå himmel. Så mens middagen min sto på ovnen og putret, gikk jeg ut å satte meg på balkongen for å nyte solen en stund :o))

  #drittvær #regn #hagl #uvær #vær #klissvåt #våt #fuktig #bryn #høyenhall #blogg #onsdag #vår

  Challenge - om livet (dag 1)

  • 06.04.2016, 22:43

  En periode var det veldig mange som hadde challenger på bloggene sine, og da valgte jeg å ikke delta. Ikke for at jeg ikke var interessert, men mer for at det krevde en del arbeid. Akkurat da var jeg veldig sliten å hadde ikke så mye energi til ekstra aktiviteter etter jobb.

  Så i går oppdaget jeg at Terje & Yvonne (fyst.blogg.no), se HER hadde en Challenge om livet, og den syntes jeg virket litt spennende og morsom, så jeg meldte meg likegodt på den :o))

  Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!

  Med en gang jeg så dagens oppgave, så tenkte jeg at det måtte være foreldrene mine.... Så tenkte jeg om igjen, for de lever jo ikke lenger, og har ikke mulighet til å være der for meg hele veien. De var det så lenge de levde.

  Nei, den personen jeg vil fremheve er min aller beste venninne Anne. Vi har kjent hverandre siden vi var 17 - 18 år gamle, og vi har opplevd mange ting sammen. Både sorg og gleder. Jeg vet at hun ville stille opp for meg uansett, hvis jeg virkelig trengte det, og det har hun allerede gjort. Det slår jo begge veier det, for jeg ville og har stilt for henne.

  Anne begynte å vanke "nede i gårn" der jeg bodde og bor, og vi fant tonen ganske raskt. Vi hadde de samme interessene, likte den samme musikken, var klin gærne etter Ishockey og Vål'enga, når de andre i gjengen begynte å vanke på Baronen og de litt hippere stedene, fortsatt vi på Kroa i Storgata, og listen bare fortsetter. Da faren min døde var det henne jeg ringte til først for å fortelle det, ikke bare for at hun var min beste venninne, men også for at pappa var like glad i henne som han var i meg. Hun stilte opp og hjalp til i den tunge tiden opp mot begravelsen og under. Det samme var det når mamma døde noen år etterpå. Jeg er virkelig takknemlig for at hun er min beste venninne, for det er ingen selvfølge. ​

  Har du også lyst til å være med på Terje & Yvonne's challenge, så kan du gå inn på linken litt lengre opp i innlegget :o))

  Challenge - om livet! 
  Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
  Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
  Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
  Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
  Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
  Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
  Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

  #challenge #omlivet #fyst #bestevenninne #venninne #venner #vennerforlivet #blogg

 • Mat
 • Spiselige konkurranser

  • 05.04.2016, 23:32

  Hver tirsdag sitter denne damen her klistret til tv-skjermen for å se på Hele Norge Baker på TV3, Hela Sverige Bakar og MasterChef UK på TV 6. I tilfelle jeg ikke skulle få sjansen til å se programmene når de går, så har jeg sørget for at de står på opptak. Jeg kan jo ikke gå glipp av en episode. Mange ganger har jeg favoritter, og kjenner at det er riktig leit når de ikke helt får det til å må reiser hjem.

  I tillegg så er jeg også stooooooor fan av The Great British Bake off med radarparet Paul Hollywood og Mary Berry som dommere. Dette programmet har gått på britiske tv-skjermer i flere år.  Dette er årets deltakere i Hele Norge Baker, og det har allerede blitt tynnere i rekken av deltakere. Alle er jo flinke amatørbakere, men siden de har så fryktelig dårlig tid på alt som skal lages blir det mange ganger feil. Ting blir ikke alltid stekt som det skal, noen ganger for mye andre ganger for lite osv. En ting er å stå på kjøkkenet hjemme, noe helt annet med tv kameraer opp i ansiktet å lage kaker og bakverk under tidspress..  Dommerne Linda Roaldstad og Pascal Dupuy er strenge, og det bør de jo være.  MasterChef UK er et program jeg har fulgt i mange år, men var ikke noen stor fan innen John Torode og Gregg Wallace tok over som dommere og programledere. Her ser man fort hvem som kommer til å gå videre i konkurransen og de som ikke når opp. Nivået på det som kreves av de som kokkelerer er veldig høyt, og det er ikke mye som skal til før du blir sendt hjem. Når de profesjonelle kokkene skulle konkurrere, fikk Gregg Wallace med seg stjernekokken Michel Roux. Da kan man snakke om å være streng da!  Det finnes jo en norsk variant av dette programmet, men det syntes jeg ikke noe særlig om. Blir liksom for tamt.

  Jeg kan egentlig sitte en hel kveld bare å se på sånne program, og jeg skulle ønske at jeg kunne si at det var bare for at jeg syntes det er gøy å se andre lage mat. Det er jo ikke det vettu, for jeg må innrømme at jeg faktisk syntes det er gøy når det går helt feil. Jeg vet det er ondskapsfult av meg, men jeg kan bare ikke hjelpe for det.  Det er jo litt det som gjør det morsomt å se på, er det ikke?

  Selv er jo ikke denne damen her en person som kokkelerer særlig mye på kjøkkenet, hverken med koking eller baking. Jeg klarer meg ganske greit, men det er ikke alltid at resultatet blir sånn som det egentlig skal være. Likevel så er det definitivt spiselig.... Knis, noen ganger finner jeg helt nye smaker på gamle klassiske retter, bare for at ting går litt skeis.

  Ser du på:
  - Hele Norge Baker
  - Hela Sverige Bakar
  - The Great British Bake Off
  - MasterChef UK

  eller et andre matprogrammer?


  #mat #koke #bake #steke #kokekunst #helenorgebaker #helasverigebakar #thegreabritishbakeoff #masterchefuk #masterchef #konkurranse #bakere #kokker #johntorode #greggwallace #michelroux matprogram #lindaroaldstad #pascalDupuy

  Tigerstaden er innpakket

  • 05.04.2016, 13:50

  Man kan godt beskrive det på den måten, for tåken dekker hele byen... Den var tjukk da jeg var ute på balkongen for å ta bilde, men nå er det blitt enda verre. Nå er det ikke mulig å se til enden av parkeringsplassen lenger, og det er skikkelig kuselig. Håper faktisk at det letter innen det blir mørkt, for da syntes jeg nesten at det kan bli litt klaustrofobisk når man nesten ikke ser lenger enn rett utenfor stuevinduet.

  Skal jeg være helt ærlig så vi jeg mye heller ha øsende regnvær i stedet for tjukk tåke... Selv om det er noe skit å bli klissvåt når man må ut i regnværet, så er det veldig koselig å sitte inne å høre regnet tromme på vannbrettet. Eller sette seg ut på balkongen en sommerdag å se på regnet som sildrer ned, etterfulgt av sola som kommer å tørker det hele opp på noen få minutter :o))  Hva med deg, tåke eller regn?

  #natur #tåke #regn #trist #klaustrofobisk #mørkt #blogg #vær

  "Bad selfie" 😜

  • 05.04.2016, 11:27

  Det kom et spørsmål fra Frodith, om vi/jeg turte å legge ut en "BAD SELFIE". Det er jo klart at jeg tør det, for denne damen her er ikke redd for å by litt på seg selv, og kanskje til og med dumme meg ut litt også, knis. Jeg tar meg ikke selv så høytidelig så sånne ting syntes jeg er bar gøy 😜  Hmm, åssen fungerer dette kamera egentlig? Ble det noe bilde her eller?  Måtte bare vise en jeg tok tidligere en gang, da jeg fant mine aller første briller. De fikk jeg da jeg gikk i 4 klasse på barneskolen.  Knis, så måtte det jo bli en snapselfie også 😝

  #selfie #badselfie #meg #jeg #megselv #blogg #frodith

  70-tallets mange ansikter

  • 04.04.2016, 17:03

  Høy feber og sår hals har stått høyt i kurs i dag også, så jeg har vært hjemme fra jobb i dag. Her har jeg sittet med bena høyt godt innpakket i fleezepleddene mine. Selv om man er dårlig og ikke i form er det fult mulig å kjede seg, Derfor dro jeg fram noen gamle fotoalbum å begynte å se igjennom bildene mine fra 70-tallet. Det var det den gangen kvaliteten på filmen var så dårlig at de fleste bildene ble oransje etter hvert.

  Jeg valgte ut noen bilder som jeg hadde litt lyst til å dele, og brukte mobilen for å få dem over på PC'n. Mange av bildene var veldig oransje så jeg har redigert dem på Photo Studio Pro. De ble litt bedre, men siden bildene i utgangspunktet ikke er av beste kvalitet så blir det som de blir.  Dette er meg på 11 årsdagen min.  Her er jeg vel ca 13 - 14 år, og veldig genert... På bildet står jeg sammen en veldig kjekk gutt, og jeg våget nesten ikke å se på han, knis!!  Jeg er nok ca 14 - 15 år her kan jeg tenke meg.  Pappsen min og meg, og her er jeg ca 17 år.  Dette bildet er tatt på min aller første arbeidsdag, 1. juni 1977. Da var jeg fortsatt 16 år gammel.  Min 18 års dag, 1. juledag 1978.

  På de to siste bildene er jeg 18 - 19 år.

  Det er egentlig ganske morsomt å se igjennom gamle bilder, ikke bare for å observere hvordan man har forandret seg selv, men også for å se hvordan interiøret i hjemmet også har forandret seg. For det har definitivt forandret seg ganske mye på alle disse årene. På 70-tallet gikk det veldig mye i brunt, oransje og beige, også hjemme hos oss. Vi hadde sofagruppe i de nevnte fargene, og alle møblene var store og tunge å tok opp mesteparten av veggplassen. Som jeg husker det på det verste var det ikke en ledig vegg noen steder, og knapt nok luft i mellom møblene.

  Heldigvis ble det minimalisert ned hos oss også, og lettere ikke så ruvende møbler ble kjøpt inn :o))

  #70tallet #bilder #foto #selfie #meg #megselv #forandringer #mineansikter #ansikt #blogg #barndom #tenåring

  💖 Venner 💖

  • 04.04.2016, 00:32


        

  #venner #livet #blogg

 • Mat
 • Sundt vs usundt

  • 03.04.2016, 23:03

  Etter at påsken var over bestemte jeg meg jo for at jeg skulle spise mer sundt og kutte ut snoop, og det har jeg også klart. For det meste har jeg spist fisk eller fiskeprodukter hele uken, og når helgen kom ble det ikke kjøpt inn noen godterier av noe sort. Jeg hadde veldig lyst, men klarte å la være.

  I går der i mot fikk jeg veldig lyst på noe, og bestemte meg for å bake en kake. Det var en langpannekake, men formen jeg brukte var ikke så stor så kaken ble veldig høy. Når kaken var ferdig, og avkjølt hadde jeg mistet lysten på den så jeg satte den bare inn i kjøleskapet til i dag. Det var en sjokoladekake, ikke fra bunnen av, nei da det var Toro som sto for ingridiensene og jeg for vesken i form av vann og olje.  I stedet for lunch i dag, dukket jeg ned i fryseren og fant fram litt frossen frukt, juice og yoghurt til en smoothie. Jeg har ikke laget det siden i sommer, enda så godt som jeg syntes det er. Jeg kunne selvsagt ha laget den uten yoghurten, men det gir smoothien litt ekstra god smak....  At jeg ikke er er noen stor baker, kan jeg like godt innrømme med en gang. Kaken ble veldig fin den, selv om det var en posekake :o)) Jeg bestemte meg for å pynte kaken med smørkrem både inni og utenpå, og på formiddagen i dag satte jeg i gang med godt mot. Siden kaken var så stor bestemte jeg å doble mengden, og det var jo greit når det gjaldt smør, vaniljesukker, juice... Var helt sikker på at jeg hadde to pakker med melis i skapet, men der tok jeg helt feil... Jeg hadde en som var åpnet og som jeg hadde tatt litt av. Dette var aller første gangen jeg laget smørkrem fra bunnen av, og skal jeg være ærlig så ble den faktisk veldig god. Selv om det var for lite melis.. 

  Det var ikke nok krem til å ha oppå kaken, men jeg hadde en pose med frosting som hadde fulgt med noen muffins en gang, så jeg tok den på toppen. For litt siden brygget jeg meg en kopp kaffe og tok et stykke for å smake, og nam nam nam så god den ble. 

  Burde jeg ha bakt en sånn stor kake uten noen spesiell grunn? Nei, jeg burde jo selvfølgelig ikke ha gjort det!!

  #kake #sjokolade #usundt #frosting #smørkrem #bake #namnam #godt #smoothie #juice #yoghurt #bær #blogg #sundt #langpannekake

  🎬 The Shannara Chronicles 🎬

  • 03.04.2016, 17:33

  Når formen ikke helt er som den skal være, orker man ikke så veldig mye... Det man derimot ikke har noe problemer med å gjøre, er å ligge på sofaen eller i godstolen for å se på tv. Akkurat dette ble det veldig mye av i går. Jeg hadde ikke lyst til å se på noe jeg hadde sett før, eller en serie jeg kjente til. Så jeg logget meg inn på HBO på Chromcasten, og valget falt ganske fort på The Shannara Chronicles. 

  Det er en fantasy serie med alver, troll, demoer og noen mennesker da... Jeg elsker jo slike serier og filmer, så dette var midt i blinken for meg. Serien kom ut nå i 2016, og første sesongen er på 10 episoder.

               

  Handlingen i serien forgår noen 100 år fram i tid, og det er ikke ikke så mange mennesker igjen på jorden. Verden er delt inn i 4 land, hvor det er alverike som er det mest fremgangsrike av dem alle. Midt i alverike er et gammelt eiketre, og legenden sier at når det begynner å blø og blandene begynner å falle av, våkner en ny demon til live. Når siste bladet er falt av har demonene blitt så sterke at de vil utslette alle andre raser på jorden, inklusive alvene. I første episode begynner treet å bli sykt å det første bladet, noe som vekker demonkongen til liv. Når neste blad faller, og en ny demon våkner sendes denne til alveslottet. Denne demonen kan forvandle seg til hvem som helst, og kan derfor komme inn i slottet. Der starter den å drepe kongeslekten og de som står nær.

  Alt håp er ikke uke, for prinsesse Amberle er av de utvalgte... Hun får i oppdrag å ta med seg et frø fra eiken til et hellig sted. Hun legger ikke ut på reisen alene, og får med seg halv-alven Will som har spesielle evner og menneske-jenta Eretria. De har også god hjelp av druiden Allanon, som kan lese tanker.  Jeg følte meg nesten som en fjorttis der jeg satt å nesten ble litt forelsket....  Jonathan "Manu" Bennett som spiller rollen som druiden Allanon, fikk hjerte mitt til å banke litt ekstra fort. Øynene hans er jo som to dype og mørke brønner, og jeg bare druknet totalt i dem, sukk og atter sukk!! Kjekkasen er fra New Zeeland, og har tidligere spilt i roller som: Spartacus, Arrow og The Hobbit.

  #tvserie #hbo #theshannarachronicles #fantasy #troll #druid #alver #demoner #serie #chromcast #manubennett #småforelsket #kjekkas

 • Syk
 • Så var det min tur..

  • 01.04.2016, 22:57

  Til å sende inn vikaren, for selv ligger jeg rett ut på sofaen med feber, hoster og vondter i hele kroppen.
  Jeg våknet til morningen i dag med feber, men det var ikke så ille at jeg behøvde å bli i senga. Med litt ekstra innsats kom jeg meg opp
  inn i dusjen. Utover dagen steg feberen og det kilte noe voldsomt i halsen

  Når jeg kom hjem begynte jeg å fryse, og kroppen verket over alt. Jeg hadde tenkt til å legge meg på sofaen rett etter at jeg hadde spist
  middag, men da ringte naboen på å lurte på om kunne få komme inn på en kopp kaffe å skravle litt. Det var en stund siden sist, så jeg brygget
  et par kopper til oss. Hun hadde nok ikke tenkt til å være så lenge, men når man først setter i gang å skravle så går tiden.

  Når hun gikk inn til seg selv igjen, fant jeg fram et par fleezepledd å krabbet opp i sofaen... Jeg burde vel egentlig å lagt meg i senga, for ellers klarer jeg vel å sovne her å våkne først i morgen tidlig.

  #feber #syk #hoste #vondter #dårlig #sove #blogg #nabo #skravle #kaffe

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no