hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Må skryte av megselv.... har endelig starta å rydde!!!

 • 24.05.2010, 20:59

Jeg er litt stolt av megselv i dag....  Starta nemlig med å rydde i skuffer og skaper, og herregud så mye skrot det er overalt. Jeg rakk å komme meg igjennom en kommode full av gamle julekort og annet skrot. Så gøyv jeg løs på et skap i entreèn med duker, håndklær og vaskekluter og sengeklær.  Det ble endel til Fretex, men enda mere gikk i søppelposen. Jeg kasta tilslutt 5 store søppelposer.  Kjenner at jeg er ganske sliten i kroppen av å krabbe opp og ned av stoler.

Ronja og Vinja syntes det var veldig morro når de fikk krabbe opp i tomme skaprom, og sitte der å kikke ned på meg der jeg surra rundt. Jeg måtte jo le av dem der de satt i hvert sitt skaprom, og ikke kunne komme til hverandre. De strevde noe voldsomt uten nytte, men så skjønte Ronja at hun kunne krabbe ned på skulderen min å så inn i den andre. Da var lykken oppnådd, he he!!!  Nå har de krabbet opp i senga mi hvor de ligger å kozer seg i det rene sengetøyet.

Jeg måtte gå ned i kjelleren å hente en tynnere dyne i dag, den andre er så varm at jeg har holdt på å avgå de siste dagene.  Fant ut at det var på tide å skifte nå innen det blir full sommer, da blir det ulidelig.  Jeg husker hvor ille det var i fjor når varmen kom for fult, den lille tiden vi hadde den.

Nå skal jeg synke tilbake i godstolen med en varm kopp kaffe å slappe av resten av kvelden.

Så var det overstått......

 • 22.05.2010, 01:49

Nå ligger Ronja og Vinja i sofaen og sover..... De har vært litt trøtte i dag, men det er det ingenting å si på etter hva de gjennomgikk i går.  Da var de hos dyrlegen for å steriliseres.

Det begynte vel ikke så bra, for når vi kom til Klinikken skulle dyrlegen ha en liten helsesjekk av dem..  Hun tok Vinja først, og hun lot seg villig løfte ut av buret for å undersøkes. Ronja derimot var en helt annen historie...  Hun satte en pote utenfor buret..snuste, og begynte å knurre og frese sånn at Vinja satte i gang oxo.  Dyrlegen forsøkte å løfte henne ut, men det ville hun ikke vite av...., og satte et par klør inn i hånda hennes.  Dyrlegen ga opp til slutt, for Ronja ville ikke ha noe med henne å gjøre.  Hun løp rundt på gulvet en stund, men når vi satte buret ned så gikk hun villig inn igjen.

Jeg tenkte nok mitt om hvordan dette skulle gå i dag, når hun var så lite samarbeidsvillig!!!!!!

Hele dagen gikk jeg rundt å tenkte på hvordan de hadde det, og samme hvor mye jeg forsøkte å tenke på jobben min klarte jeg det ikke helt. Når jeg fikk en tekst litt før kl 15 om at de var våkne, og jeg kunne hente dem hadde jeg mest lyst til å løpe avgårde.  Jeg besinnet meg, og tenkte at de hadde godt av å være der litt til for å bli litt mer våkne innen jeg kom... smart.
Dro hjem til en veninne som bor like i nærheten, og ble invitert på grillmat.  Hun ble med meg bort etterpå for å hente dem, og hjem hit.

Da vi kom bort for å hente dem satt de i hver sine bur, av den grunnen at Ronja var fly forbanna. Det var jo meningen at de skulle ha på seg en body over såret, men siden Ronja var så sint hadde de ikke turt å gjøre det.  Jeg fikk med meg to stk body for å sette på dem når vi kom hjem..... IN YOUR DREAMS!!!  Vi var to stykker om de, men det var ingen sjangs for å få den på. Frøkna var så sint at vi måtte bare gi opp etter flere mislykkede forsøk.  Da hadde hun klart å klore venninna mi to ganger i ansiktet. Vi fant ut at vi ikke skulle stresse henne noe mer.

På dyreklinikken mente de at de måtte ha body'n på pga at da ville de ikke komme til såret, men siden det ikke går får jeg bare følge med på såret sånn at de ikke sleiker for mye på det.  Foreløpig ser sårene bra ut, noe som var lett å se siden plasterlappen datt av på morran i dag.  Jeg er glad når det har gått noen dager, og sårene gror fint. Da kan jeg virkelig slappe av.

En ting er i allefall sikkert, og det var at de begge viste at de var glad for å se meg i går da jeg hentet dem.  Ronja slutta å knurre å frese med det samme jeg kom bort til buret hennes, og snakket til henne.  Da jeg strøyk henne over hodet stanget hun til meg å ville ha mer koz. Skulle ønske hun var litt mer sånn ellers oxo, men det er ikke henne.

Oj sann... er klokka så mye, da får jeg se å komme meg under dyna å sove noen timer... GOD NATT!!

Bare to arbeidsdager igjen....

 • 18.05.2010, 11:26

Tenkt nå er det bare 2 arbeidsdager igjen til Ronja og Vinja skal til Vetrinæren for å steriliseres. Skal levere de 8:15 på torsdag morgen, og den dagen kommer til å bli et mareritt å komme igjennom.  Kommer til å tenke på dem hele dagen, og hoppe hver gang telefonen ringer.  Jeg vet jeg er hønemor når det gjelder kjæledyrene mine, mye mer enn jeg egentlig burde være, men.... jeg klarer ikke å la være.  Er jo så glad i disse pelsdottene mine da.

Grunnen til at jeg er så bekymret er nok at hver gang jeg har vært hos dyrlegen med et dyr, så har det enten avgått ved døden hos dyrlegen eller like etter. I utgangspunktet har de jo vært dårlige når de har vært der, men alikevel....!!!

Ronja og Vinja er friske, raske og ekstremt rørete så utgangspunktet skulle være bra........

Jeg har lovet megselv at jeg skal gjøre mitt beste for å slappe av og ikke ta helt av.  Det er godt jeg er på jobben, da har jeg i grunnen noe annet å samle tankene mine om. Mye annet.

17. mai hjemme i godstolen...!!!

 • 17.05.2010, 15:36

Jeg skulle nok ikke ha ommøblert i går kjenner jeg!!!  Hele kroppen min verker, for ikke å snakke om den dundrende hodepinen.  Hadde satt klokka på ringe tidlig ettersom jeg i går ikke var helt sikker på om det ble noen svensketur med meg.  Det orket jeg selvsagt ikke, men jeg måtte jo ringe til Anne for å si fra at jeg ikke orket å reise. Når jeg først hadde kommet meg opp ble det ikke til at jeg gikk å la meg igjen. Skulle kanskje ha gjort det kjenner jeg

Hadde på NRK2 for å se barnetoget fra Oslo.... Ville jo se min skole sprade forbi på skjermen, og det fikk jeg selvsagt. Østensjø gikk ganske langt ut i toget, så jeg måte vente en stund innen jeg fikk se dem.  Jeg kjenner ingen som går der nå, heller ingen av lærerne men det er jo gøy å se alikevel.

Ronja og Vinje har vært så rampete i dag at jeg sprakk totalt.  Først rev de ned en glass blomsterpotte som jeg har orkideen min i. Det var glass overalt, og etterpå skulle de hoppe opp på alt som var. Helst da glassskapet mitt, og bokhyllene hvor jeg har satt alle tingene jeg er redd for.  Ronja syntes det er spesielt morsomt å komme seg opp dit.  Det syntes ikke jeg, og jeg har mitt svare strev med å stoppe henne.... Akkurat nå sover de søtt et eller annet sted, og roen har senket seg i heimen så lenge. Jeg nyter det så lenge jeg kan.

Nå skal jeg se resten av Viva Villaveien med høna Vera i spissen.

Skulle egentlig bare gjøre rent....

 • 16.05.2010, 22:52

Da jeg sto opp i dag hadde jeg planene klare.... Jeg skulle fort gjøre rent i leiligheten, men det ble ikke bare sånn.  Helt plutselig fikk jeg for meg at jeg skulle flytte litt på møblene.. det var liksom på tide å få en forandring.  Forandringen ble tilslutt så stor at nå står ingen av møblene der de sto tidligere.  Nå har jeg fått det sånn som jeg ønsket at det skulle være, lenge....  Har snakket i det vide og det breie om at det var på tide å få noen forandringer, tror venner og bekjente begynte å bli lei av at jeg bare pratet om det. 

Problmenet er bare at ryggen og armene mine protesterer høyt og frustrert.  De verker så jeg veit nesten ikke hvordan jeg skal sitte.  Jeg ringte til Anne for å si fra at det kunne være at jeg ikke orket å være med til Sverige i morra.  Jeg skal ringe henne kl 8 i morgen for gi endelig beskjed.  Hadde vært fint med en svensketur, men det er ikke noe vits hvis jeg nesten ikke orker å komme meg inn og ut av bilen osv.  Vi får se..!!!

Da er det bedre å slappe av i godstolen å se på barnetoget, med x antall kaffekopper :o)

Jeg er et susehue!!!!!

 • 15.05.2010, 11:52

Hadde store planer om å vaske badet på morran i dag, men fikk jeg gjort det...nei da!!  Jeg sov selvsagt altfor lenge, og da klarte jeg ikke å komme i gang med noen ting.  Det mest anstrengende jeg har foretatt meg var å skifte vann i vannskåla til kattene, tømme opp mer for i boksen og fjerne småting fra doen dems.  Ellers ble jeg bare sittende å glane på det ene etter det andre på TV.

Jeg leita en evighet etter en grønn glasskontajner som skal være opp i lysestaken på badet. Dro ut alt fra skapet uten at jeg fant den, og tilslutt trodde jeg nesten at jeg husket feil å ikke hadde den fargen....  Selvsagt lå den i skapet, jeg dro ut alle borsett fra den posen den lå i. Hadde gjemt seg bak noe annet.  Frustrerende å leite etter noe du mener du har, og så begynner du å tvile på at du faktisk har det alikevel.

Problemet er vel at jeg har altfor mange unyttige ting, på tide å ta en runde i skapene ser det ut til.. he he!!!

Gleder meg syyyykt til i morgen...

 • 14.05.2010, 14:33

Kan nesten ikke vente til i morgen....  Da skal jeg på Oslo Tattoo Convention, og jeg gleder meg syyyykt som vanlig.  Om det blir noen ny tattis vet jeg ikke enda, men jeg håper det åpner seg en mulighet.  Får sondere litt å se hvem jeg kunne tenke meg til å gjøre det, og om vedkommende har noe ledig tid. 

Det er lenge siden sist jeg tok en tattis, så det begynner å bli på tide nå syntes jeg.  Det må bli på venstre overarm denne gangen, der har jeg ingenting fra før.... så det er god plass til hva det nå måtte bli.  Uansett om jeg ikke ender opp med noe så er det bare herlig å være der.  Kjenne lukten av blekk, hmmmm

En slapp dag....

 • 13.05.2010, 15:50

Det var tydelig at jeg var trøtt og sliten, for jeg sov helt til kl 10:30 i dag. Kroppen ville ikke lystre i det hele tatt da jeg skulle ut av senga....  den var helt mørbanket å stiv.  Det tok meg bortimor en time å komme i gang. Så langt har det ikke blitt noen aktiv dag på noen måte, nei jeg har stort sett sittet ved skrivebordet hele tiden.  Først rydda jeg i noen gamle papirer som lå å slang, og så var det inn på Facebook for å holde på der en god stund.  Jeg fikk litt hjelp av Ronja og Vinja til å samle inn egg på FarmVille, he he!!!  De syntes at det var veldig morsomt når musa føyk over skjermen, og de satt på hver sin side av skjermen å skulle ha tak i den.  De gikk tilslutt lei, og løp etter hverandre igjennom hele leiligheten i stedet.  Nå har de lagt seg ned for å slappe av litt. En ved siden av PC'n hvor det er varm, og en oppe i senga mi.  De er nok ikke spesielt lenge tenker jeg.

Forsøkte å ringe faren min i dag, men han tok ikke telefonen... Får prøve igjen litt senere i ettermiddag.  Det er en stund siden vi snakket sammen nå, men jeg skulle ønske at han kunne ringe meg innimellom  Det er alltid jeg som må ringe, ellers så hører jeg ingenting.  Er jo ikke spesielt vanskelig å ta en telefon fra tid til annen, eller hva!!!!

Jeg er så frossen i dag, enda det er nesten + 23C inne i rommet. Får røre litt på meg så kommer nok varmen tilslutt tenker jeg. Er ikke bra å sitte for mye stille heller....

Sulten....

 • 11.05.2010, 11:27

Sitter å venter på at Terje og Sivert skal komme med bæggis og cafèlatte. Vi er så få på jobb i dag, så det blir felleslunch.  Kjenner at jeg er ganske sugen i magen i dag, ble litt lite mat i går.  Da var det dugnad rett fra jobben, og når jeg var ferdig orket jeg ikke å ordne med noe middag. Ble bare en skive brød..., og så spiste jeg ikke så mye til morran i dag heller.  Nå trenger kroppen og hode mitt noe næring kjenner jeg.

Selv om jeg holder på å bli kvitt litt håndtak her å der på kroppen, så var det ikke bevist å spise så lite som jeg har gjort de to siste dagene... det ble bare sånn.

Dugnad i dag!!

 • 10.05.2010, 23:28

Folk er litt rare, de har meninger om hvordan det ser ut utenfor blokken våres.  Ikke alltid like positive heller, men når Dugnaden kommer på våren og høsten.... kommer de ut og hjelper til... IKKE!!!  Av 22 leiligheter fra det i kveld oppmøte fra 8 stykker, og det syntes jeg var ganske svakt.

Vi skulle starte kl 18:00, men jeg gikk ut 10 min før å startet med blomsterbedet mitt på baksiden. Det var en god del å gjøre der, så jeg syntes det var greit å få et lite forsprang. 

Med en gang så det ut til at alle rosene mine var avgått ved døden, men så fikk jeg se nye skudd helt nede ved bakken. Da var jeg brutal, og klippet vekk det meste av de døde greinene.  Det kommer til å bli fin utpå sommeren tenker jeg. Det var blitt kjøpt inn noen nye busker, men jeg sa at jeg ikke trengte noen... det var fult som det var i beddene mine. Vi jobbet ganske effektivt, og var ferdig ca kl 19:30. 

Til fredagen skal jeg stikke bort på Plantagen for å kjøpe inn litt blomster til verandakassene, og på gravlund.  Vil jo gjerne at det skal se litt ordentlig ut til 17. mai. Kanskje litt kaldt enda, så jeg får gå i tenkeboksen på hva jeg skal ha i kassene.Jeg har mye igjen å lære....

 • 09.05.2010, 10:09

I går var Anne og jeg på kurs i Macrofotografering nede på Botanisk Hage. Kursleder var Rune Brendhagen.  Jeg skjønte ganske raskt at de fleste der var mye lengre fremme enn det vi var.  Vi pleier jo vanligvis å bruke auto på det meste når vi er ute å knipser, og da får vi egentlig ganske mye bra bilder, men.....  I går måtte vi jo bruke innstillingene på kamera for å få frem effekt og riktig lys, og det gikk ikke helt bra, he he.  Av 68 bilder ser det ut at 3 stk er i henhold til de kriterier som kan passere som ganske bra. Da tenker jeg på skarphet, lys og fokus mm. De resterende bildene er sånn passe.  Før jeg var med på kurset ville jeg sagt at mesteparten av dem var perfekte, og smekket dem ut på nettet.  Nå har jeg blitt mye mer kritisk gitt.. 

Skulle ha lagt ut noe her oxo, men nå har jeg ikke tid til det..... Anne og jeg har bestemt at vi skal ta med oss kamera å dra ned til Østensjøvannet for å knipse litt mer.  Det er litt overskyet men så lenge det ikke regner går det greit.  Må forte meg i dusjen så jeg blir ferdig til de kommer å henter meg.

Er han ikke søøøøøt??

 • 08.05.2010, 00:02

Niesen min sendte meg dette bilde at lillebroren til kattene mine, er han ikke skjønn.  Så små var mine to rabbagaster oxo en gang. Da jeg hentet dem hjem siste uka i juli 2009 var de to små nydelig jentepuser. Om under en måned er de 1 år.

                                                
Når jeg ser bilde av denne lille nydelig tassen får jeg jeg lyst til å skaffe en katt til, men..... det skal jeg ikke. Det får holde med de to jeg har..........!!!!

Kaffekoooooooz på freddan..!!

 • 07.05.2010, 15:28

Kom arbeidslyst å treng deg på, her skal du motstand finne......  Kaffekoz på fredagen er kjempekozelig, men det er jo så vanvittig vanskelig å komme i gang å jobbe igjen etterpå.  Vi skulle ha begynt kl 15 i stedet for, da kunne vi ha sittet til vi skulle gå hjem.... Å, da hadde det ikke spilt noen rolle om vi var giddasløse...siden vi skulle hjem alikevel.

Det blir jo ikke noe bedre av at sola skinner fra en skyfri himmel, og det ser ut til å være kjempevarmt ute. Bare 30 minutter igjen, og så tar jeg helga.... det holder jeg nok ut vil jeg tro :O)

Oj det smalt gitt....!!

 • 07.05.2010, 11:16

I dag tok jeg bilen på jobben, og det hold nesten på å gå galt... men bare nesten.  Ved utgangen av Ekebergtunnellen ble det plutselig stopp. Jeg kastet et lite blitt ut mot sjøen og det fine være, men da skjedde det noe foran.  Jeg bråbremset alt jeg kunne, og med et nødskrik unngikk jeg å treffe bilen foran.  Han bak meg klarte oxo å stoppe, men det gjorde ikke de to bilene bak han igjen. Tilsammen ble det tre biler involvert.  Jeg så ikke at de traff hverandre, men jeg hørte en metallisk lyd da de braket sammen.  Kjedelig måte å starte dagen på.

Jeg er utrolig lettet at jeg slapp unna noen skader på bilen denne gangen.  Selv om du ikke er skyld i uhellet, og blir påkjørt blir det alikevel utrolig masse styr.  Først skal det diskuteres om hvem sin skyld det er osv. Så drar det ut i det vide og lange, og du ender opp med å måtte betale for reparasjonen på bilen selv for å få den kjørbar. Fordi du er avhengig av den i hverdagen.  Så må du vente og mase for å få tilbake pengene dine fra selskapet til motparten....  "Been there done that".

Katter til besvær.....

 • 03.05.2010, 23:33

Det er lenge siden jeg har vært så sint som jeg var i dag, da jeg kom hjem fra jobben.  Glad og fornøyd kom jeg hjem fra jobben, men den gleden varte ikke lenge...  Da jeg så ut på kjøkkenet var gulvet dekket av jord, over alt.  De to pelskledte hårballene mine hadde revet ned en palme som sto oppe på en hylle, så hadde de dansa rundt å dratt joda utover.  Jeg gikk nesten opp i liminga så forbanna ble jeg.  Jeg hylte rett ut i bare sinne......  Det var jo ikke noe annet å gjøre enn å dra fram støvsugeren igjen å prøve å få opp alt sammen.  Jeg hadde to bæreposer med varer, men jeg måtte bare la de stå ute i entreén til jeg var ferdig.  Det er jo ingen ide å kjefte på kattene, men jeg klarte bare ikke å la være.  De forsto at det hadde gjort noe galt, vel Ronja forsto... hun la seg oppe på en kommode og ble der til jeg var ferdig. Vinja lata som ingenting å fløy rundt i jorda og lagde mer rot.  Jeg roet meg ned igjen etter en stund, men det tok litt tid.

Akkurat nå angrer jeg på at jeg ikke tok et bilde av alt rotet.... til minne. Noen ganger er de bare så innmari rampete at jeg holder på å gå fra forstanden.... de driver meg nesten til vanvidd.  For det meste er de ganske snille og greie, men så er det de få gangene da!!!!!

Jace Everett rocks.....

 • 02.05.2010, 15:41

I går var Anne og jeg på konsert med Jace Everett på John Dee.....  Det er det beste jeg har vært på veldig lenge. Jeg klart ikke å stå stille når han satte i gang, og det var ikke bare Bad thing som bra der i gårn nei.  Vi var tidlig ute, sånn at vi fant en fin plass bak ved vindu. Der hadde vi den bra utsikten til scenen.  Etter konserten kom han ruslende ut blant de som var igjen av publikum, og slo av en prat og lot seg villig bli tatt bilde av.  Da var ikke denne damen sein om å stikke seg frem :o)Jace tok seg selvsagt godt ut, men jeg syntes vel ikke akkurat at dette var det beste bilde av meg..., men hva pokker gjør vel det. Jeg fikk bilde av megselv sammen med han, det var ganske stort. Han var ordentlig hyggelig, og helt avslappet å brukte mye tid på å prate med fansen. Håper virkelig at han kommer tilbake igjen om ikke altfor lenge, han sa iallefall det når jeg spurte.  Anne hadde ikke hørt noe annet enn Bad thing, så jeg var veldig spent på hva hun syntes om konserten. Hun var helt solgt..., og da hun var innom her nettopp fikk hun med seg de 3 cd jeg har av han.

Nettsidene til Hafslund, give me a brake...!!!

 • 01.05.2010, 15:17

Fra tidlig i morges har jeg forsøkt å få sendt inn strømavlesningen, men det var slettes ikke enkelt.  Først for en time siden klarte jeg å få registrert det.  Da tror jeg at det hadde gått 4 timer siden jeg starta.  Jeg var så forbanna at jeg hadde mest lyst til å hive PC ut av vinduet, ikke at det hadde vært til stor nytte....  Trodde først at det var min PC som  var problemet, for den er ekstremt treg i dag, men da jeg snakket med en veninne så hadde hun de samme problemene.

Det skulle ikke ta mer enn noen få minutter å registrere tallene, og deretter printe ut prøveavlesningen.... 

Jeg trodde kanskje jeg ville få en litt mindre regning denne gangen, vel noe mindre var den.. Alikevel ble det kr. 2759,-  Kommer vel av at jeg har brukt varmeovnene lenger utover våren nå enn tidligere.  Blir ikke mye igjen av feriepengene tenker jeg, med høy strømregning og sterilisering av kattene på toppen. Det er vel bare å betale å se happy ut!!!!!

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no