hits

Vera Lynn

- je suis prest -

God formiddag :o))

 • 30.05.2011, 11:31

Å for en strålende morgen... å for en strålende dag :o))  Sola skinner fra en skyfri himmel, og temperaturen er ikke så ille den heller. Går vi mot lunere og varmere tider kanskje??

Vår faste sommervikar Line er på plass, og skal være hos oss til ut i august da hun skal på skole i USA. Er så greit med henne, for hun setter i gang selv å vet hva som skal gjøres... Hun hadde litt problemer med å få logget seg inn i alle systemene, men det var ikke hennes feil. Det er Terje's gml maskin, og når han sluttet ble alle programmene fjernet.... Vi fixa det etter en stund!!

I lunchen skal jeg ta meg en tur på Brilleland... Har vel innsett at det ikke går lenger med et sett med "gåbriller" og et sett med "lesebriller"!!! Orker ikke å fly å skifte hele tiden sånn som jeg holder på med nå, på tide å få seg kombibriller... vet det ikke heter det, men jeg husker ikke navnet akkurat nå, hehehe!!!

I hele dag er RONJA og VINJA 2 år gamle... GRATTIS TIL PUSENE MINE :o))

Ha en fortsatt flotters dag :o))

Hvor ble denne helga av....????

 • 29.05.2011, 23:54

Syntes det var i går jeg satt å gledet meg til to dager fri, og nå er det allerede søndag kveld. Det verste er at jeg har omtrent ikke gjort en dritt disse to dagene. Bare gått rundt å surra, ikke for det at det er det verste man kan gjøre innimellom...

Jeg har forsøkt å sitte ute på verandaen, men det har ikke vært så veldig varmt akkurat. Regnet har bøtta ned innimellom, og det har blåst så kraftig at det var ikke noe varmt i det hele tatt. Det er godt at det er en uke igjen til de siste glassene mine er ferdige, da slipper jeg å fryse mer... hvis dette været skal fortsette en stund til!!!Jeg har fortsatt ganske vondt i kjeven, og i musklene rundt så det blir noen smertestillende i løpet av dagen.... Det vil vel avta ettersom dagene går håper jeg.I flere etapper har hustandene i Oslo blitt tatt ut for å sortere søppelet sitt, og fra 1. juni er det vår tur. Da jeg var på Europris for noen dager siden kom jeg over disse søppelbøttene.... Inntil da hadde jeg helt glemt bort at vi skulle begynne å sortere, og hva jeg skulle bruke til å sortere i. Den gamle søppeldunken hadde uansett måtte bli byttet ut, den hadde gjort nytten sin.
I morgen har Ronja og Vinja bursdag, da blir de 2 år gamle :o)) Dagen skal ikke feires, så skrullete er jeg ikke, hehehe. Jeg syntes jo ikke at det er lenge siden jeg hentet de i Skånevik bare 9,5 uke gamle å nå er de alt blitt 2 år. Før var de små å rampete..., nå er de ikke små lenger, men rampete er de å veldig nydelige :o))

På tide å få seg litt søvn kanskje.... Denne uka blir det bare 3 arbeidsdager, siden jeg har tatt meg fri på fredag... torsdag er det jo himmelspretten :o) Onsdag skal jeg tilbake til tannlegen for etterkontroll og ta stingene han la inn.

Nå pøser regnet ned igjen..., det er god sovemedisink det :o)))

Godt natt!!! 

Gooood morgen!!! Nei foresten!!!

 • 27.05.2011, 09:09

Det var egentlig ingen god morgen da alarmen gikk i dag...  Jeg våknet med kjempesmerter i kjeven og feber, og måtte slenge i meg noen smertestillende å legge meg ned igjen. Mest av alt hadde jeg lyst til å bli under dyna i dag, men det var ikke et alternativ jeg kunne velge...

Ute plasket regnet ned, men det var ikke så kaldt.. litt i overkant av + 10 C.

Jeg har litt problemer med å holde øynene åpne kjenner jeg, noe som skyldes at jeg ikke har orket å spise noe mer enn en liten yoghurt i dag pluss smertestillende. Det var oxo første måltid etter at jeg spiste lunch i går ved 11 tiden. Hadde egentlig ikke lyst på noe til morran i dag heller, men jeg måtte bare tvinge det i meg.

NEI NÅ MÅ JEG TA MEG I NAKKEN... har masse å gjøre her på jobb innen jeg tar helgen. BARE Å SETTE I GANG.

Ha en fortsatt fin dag :o))

Styggedommen er nå fjernet....puh!!!

 • 26.05.2011, 19:11

Det er jo utrolig, for bare et par måneder siden var jeg så redd for tannlegen at turte nesten ikke å gå dit. Nå har alt det blitt borte, og jeg syntes det er greit å gå....., men jeg liker det ikke, hehehe! Det er vel ingen som gjør det kanskje :o))

 

Den vonde og betente tanna mi er nå endelig ute... Det var en klotann, som ikke var spesielt lett å få ut. Etter å ha holdt på en stund så sa tannlegen at jeg tror jammen jeg må dele den for å få den ut. Ikke faaen tenkte jeg, du skal ut som du er... og ikke før jeg hadde tenkt tanken så sa det plopp å ut kom tannen.

En ting er i allefall sikkert..., jeg skal ikke være så tøff i tryne denne gangen å skryte av at jeg var i så fin form. Foreløpig er det helt greit, men så har jeg ikke følelse i halve tunga og venstre side av kinnet. Jeg skal heller ikke vente med å ta smertestillende inntil det begynner å bli vondt, det gjorde jeg sist gang å det tok en evighet før smertene ga seg... har heller ikke tall på hvor mange smertestillende piller jeg tok....!!!

 

Det er godt jeg kom meg til tannlegen når jeg gjorde, ellers så kunne det fort ha sett sånn ut inne i munnen min til slutt. Da hadde det bare vært sannering og gebiss som hadde vært aktuelt :o(

Jeg angrer litt på at jeg ikke spiste en kraftigere lunch i dag, for nå er jeg skrubbsulten.. Rumlingen i magen min overdøver nesten TV'n, men jeg får ikke lov å spise noe riktig ennå... Er ikke det typisk da.... SULTEN JEG AKKURAT NÅÅÅÅÅÅÅ!!!

Nå skal pakke meg inn et lunt fleezteppe å slæppe av en stund...

Ha en fortreffelig torsdagskveld, så kanskje jeg kommer plutselig tilbake igjen :o)))

Gooood morgen :o)

 • 26.05.2011, 09:37

Ikke fult så strålende vær nå på morran her i Oslo, overskyet og litt under + 10C. Skal ikke klage, for jeg lever lenge på det fine været vi hadde i går... Kunne sitte ute til langt på kvelden uten å ta på vinterjakke, hehehe!!

I dag er det dagen da tannen min skal trekkes.... Jeg kjenner at jeg gruer meg ikke noe serlig, men hopper ikke av glede heller. I morgen på denne tiden er de over, og forhåpentlig ikke så ømt...!!!

Når jeg kom hjem i går så oppdaget jeg at stolheisen sto rett ved postkassen. Den blir brukt av en dame i 4 etg og en mann i 3 etg,og sistnevnte er ikke så god på å bruke den. Han glemmer å kjøre stole på plass i kjelleren når han går ut, og på loftet når han kommer hjem. Den skal stå i den posisjonen når den ikke brukes, for å lades opp. Jeg ringte opp til damen i 4 etg, og hun fortalte at det var de under som hadde brukt den.... men at de var kommet hjem for lenge siden. Hun var glad for at jeg sa fra, ellers hadde den stått der til i dag.... å da hadde ingen kunne bruke den.

Det er ikke så greit å bli gammel, glemsk og litt hjelpeløs..... Ting man lett klarte å forstå før, blir plutselig veldig vanskelige å utføre.... Jeg lovet damen i 4 å holde et lite øye med stolen, og gi henne beskjed hvis den ikke sto der den skulle.

På tide å skyve opp ermene på jakka, og fortsette på dagens oppgaver :o))

Ha en fortsatt flotters dag!!

Tjolahopp for sola som endelig har kommet....

 • 25.05.2011, 21:58

Når jeg satt på jobben å kiket ut på det fine været, håpet jeg at det fine været skulle vare til jeg hadde fått spist middag. For første gang på aldrig så lenge har sola vært opp og lyst og varmet helt til den gikk ned borte i åsen...Det var ikke bare jeg som kozte meg ute på verandaen... pusene hadde det helt topp, her er det Ronja som sitter å kikker ut på omverdenen. Ute på bakken rusla det noen skjærer, og de ertet pusene lenge innen de fløy. Begge to lot seg tirre opp av disse ertekrokene, hehehehe!!!

Jeg hadde igjen 4 kapitler i den første dobbeltboken om Lysets Rike, og etter at jeg hadde spist middag fikk jeg lest den ut. Neste dobbeltbok ligger nå klar, men jeg begynner nok ikke på den før i morgen. Da trenger jeg noe å slæppe av med etter at jeg kommer hjem....

I morgen skal jeg nemlig tilbake til tannlegen for å trekke den betente tanna mi...  Jeg gleder meg ikke akkurat til å gå til tannlegen, men siden tannen plager meg mer og mer for hver dag, skal det bli godt å få den bort. Ettermiddagen og kvelden kommer vel ikke til å være så god tenker jeg, men så blir det bedre :o))))

Rockface (UK) tv show photo

Nå skal jeg gå å lage meg en stor kopp kaffe, og gå ut å sette meg en stund til.... Før jeg legger meg skal jeg se på den Skotske serien Rockface (PÅ kanten av stupe) på NRK. Den begynner så sent at jeg tenker at jeg ser den fra senga, da er det bare å legge seg med en gang etterpå.I Oslo har det blitt bygget en trehytte i et fredet tre i Kristparken på Hammersborg. Hytta henger i wire for ikke å skade treet. Den skal brukes til et miniteaterhar vært bruk i tiden 20. mai - 2. juli. Tror ikke jeg har hørt om noe lignende prosjekt tidligere. Kanskje man skulle ta seg en tur bortom å se på en kveld :o))Jeg fikk vite i dag at gode Spell, hunden til min niese Linda, har dødd. På bilde over er hun sammen med mine to små pusetasser. Linda forteller at hun har vært sjuk, og hadde det ikke så godt Det er jo veldig trist alikevel :o( Spell var en hærlig hund...

Det er fortsatt ganske lunt og fint ute, så nå går jeg ut å setter meg en stund med en stor og god kopp kaffe.

Ha en fortsatt fin kveld :o))))

God morgen...

 • 25.05.2011, 08:40

Stakk bare en rask tur innom innen førse møtet begynner om ikke så lenge...  Det blir den dagen i dag gitt, det ene møtet etter det andre hele dagen. To av dem har jeg valgt selv å ta i dag, for å få en møtefri dag i morgen :o)

Det blåser fortsatt ganske frisk ute her i Oslo, men ikke like ille som det har gjort de siste dagene. Jeg forsov meg litt i dag og glemte helt å se på gradestokken.

Før jeg la meg i går glemte jeg nemlig å sette telefonen på lading, og i løpet av natten hadde den ladet seg helt ut.... Det ble derfor dårlig med vekking fra den kanten, men heldigvis våknet jeg av meg selv 20 min etter at jeg skulle opp. Pusene kom ikke inn å vekket meg de heller.... var nok veldig trøtte de oxo, hehehe! Klarte å ta meg inn sånn at jeg var på jobb til kl 08:15... ikke så ille det.

Nå er frokosten spist, og dagens første kaffekopp skal nyyyyytes mens jeg skummer over mailene i innboksen...!!

Ha en flotters dag...., så kommer jeg plutselig tilbake :o)))

Skulle det ikke være vår nå??

 • 23.05.2011, 23:12

Jeg gjorde et tappert forsøk på å sette meg ut på verandaen da jeg kom fra jobben, men det varte ikke lenge før jeg krøyp inn i varmen og under et lunt fleezepledd.


(Bilde er fra google)

Ute blåser det så trærne er like skakke som på bilde over her. En stund var jeg litt bekymret for at min provisoriske nettingvegg skulle blåse bort, men etter å ha festet den litt ekstra ser det ut til å holde... selv om vinder gjør alt den kan for å rive og slite i den.Pusene var veldig fasinert av vinden, og spesielt nettingveggen som beveget seg hele tiden. Vinja ble helt vill, og begynte å løpe som en gal ut og inn i en vill fart. Prøvde å ta bilde av henne, men hun var jo så rask at det ble bare en grå fartstrek... Ronja sto oppe på den ene stolen å bare glodde på henne, og lurte nok på hvorfor hun gadd å løpe sånn, hehehehe!!!

Da jeg kom tilbake på jobben etter sykemeldingen hadde alle de andre tatt Jungtesten, som viser hvilken mennesketype vi er. Dette er for å lære om hverandre, og lettere forstå hvorfor vi er eller handler på den måten vi gjør i forskjellige situasjoner osv. Jeg tok testen oxo, og nå skal vi alle snakke sammen to og to for å se å føle på hvor vi er like å hvor vi er ulike. Hvilke konflikter kan oppstå ved ulikheter osv. Når jeg fikk resultatet av min test så kjente jeg meg ikke helt igjen, så derfor tok jeg testen pånytt over nettet på engelsk å kom ut litt anderledes.

Skal ta dette resultat med på jobben for å vise sjefen, for hun syntes oxo at det testresultatet jeg kom ut med der ikke helt var meg. Blir spennende å se hva hun sier til denne :o) Nedenfor er det resultatet jeg fikk på testen jeg tok på jobben.Det er jo ganske mange likhetstrekk mellom de to resultatene... Den norske varianten jeg tok på jobben hadde man kun to svaralternativer, mens på den engelske så var det stemmer helt - stemmer dårlig med flere avkryssingsalternativer. Det gjorde at jeg kunne svare mer eksakt på spørsmålene.

Etter at alle samtalene er ferdig så burde vi vel kjenne hverandre både på godt og vondt!!!

Ha en fortsatt god mandagskveld/natt...

Lunt og fint på en kjølig dag....

 • 22.05.2011, 20:26

Det så ikke så ille ut, værmessig altså, da jeg sto opp ved åttetiden...  Så etter at jeg hadde ryddet i en stabel med papirer på skrivebordet, og gjort et forsøk på å betale noen regninger... uten hell, brygget jeg en stor kopp med kaffe å flyttet ut på verandaen. 

Med det samme jeg tok i dørhåndtaket å åpnet døra, strøyk to grå pelsdotter forbi meg i en rasende fart. Ronja og Vinja var bare så fornøyd for å komme ut å lufte seg. Verandaen måtte jo snuses over..., fra øverst til nederst og i alle kroker. Det er det samme hver eneste dag, hehehehe!!

 

For tiden har jeg begynt å lese Margit Sandemo's Lysets Rike.. Når den kom ut på 90-tallet ble det aldrig til at jeg kjøpte den, men nå som den har blitt utgitt pånytt har jeg gjort det. Denne gangen utgir de to bøker i en. Har kommet så langt som til bok to, litt over halvparten. Hadde glemt hvor mye jeg liker å lese den type bøker.... Husker hvor besatt jeg var når Isfolket kom ut, og jeg tror at jeg har lest serien 3 eller 4 ganger :o))
Det var kozelig å få blomster i verandakassene mine igjen.... I fjor brukte jeg ikke verandaen i det hele tatt, og gadd ikke å plante noe i kassene. Jeg hadde mistet helt gløden i fjor, og hadde ingen interesse til å gjøre noe der ute. Er veldig glad for at det kapittelet er over, for det er så kozelig med blomster og stash rundt seg :o))Da jeg var på Plantasjen å kjøpte inn planter fant jeg ut at jeg måtte ha en ny vannkanne oxo. Sto lenge å lurte på hvilken farge jeg skulle velge, grønn eller rosa, men som dere ser så ble det den grønne. Var litt mer umph i den fargen syntes jeg.Jeg sa tidligere at Lavendelen min så veldig ensom ut der den sto, og da jeg dro på Plantasjen igjen i går kjøpte jeg et par Spanske Margeritter og blå potteskjulere i kjeramikk. Ble ikke så verst de vel? Lavendelen ser iallefall ikke så ensom ut, hehehe!!Siden det var litt kjølig ute, inviet jeg den gamle lykten... Det ble ikke noe varmere, men det virket nå i alle fall sånn.Måtte ha litt lys på bordet oxo..., skulle kanskje ha vært rødt!! Like etter jeg tok bilde kom Vinja hoppende ut av kjøkkenvinduet å stakk nesen ned i lykten, og da lukta da svidd pus med en gang. Hun har gjort dette noen ganger før, men det er en stund siden hun har gjort det så jeg trodde hun hadde lært..., å nei da!!Når regnet kom luktet det så utrolig godt ute... Jeg har ikke tenkt så mye på det, men det har blitt veldig grønt de siste dagene, og endel av de tidlige buskene har oxo kommet i full blomst nå.

Om litt er det Den 6. sans på TV-Norge, og den må jeg få med meg... Det er vel finale i kveld, og det blir spennende å se hvem som gjør det best.. :o))

Ha en fortsatt flotters søndagskveld, og jeg er sikkert plutselig tilbake :o)))))

Hvor ble sola av?????

 • 21.05.2011, 11:33

Da jeg sto opp ved nitiden i dag skinte sola, og jeg tenkte Yes en deilig dag ute på verandaen i solen...  Forta meg inn i dusjen, men ble lang i maska da jeg kom ut igjen.... Ute var det ikke sol lenger, bare en masse skyer å så denne forbaskede vinden som ikke er noe varm i deg hele tatt...

Selv om det ikke er så kjempevarmt å sitte her ute, på verandaen altså, så har jeg meg nok satt meg der alikevel. Frokosten er spist, og om litt skal jeg hente meg en deilig varm kopp kaffe.

Pusene har nettopp hatt en skikkelig rapptur....  De hoppet opp på bordet og inn igjennom kjøkkenviduet for så å løpe igjennom heimen å ut på verandaen. Sånn holdt de på en evighet, men nå har det roet seg igjen :o)Vinja ligger å kikker på omverdenen fra vannbrettet, under det åpne kjøkkenvinduet. Det har blitt hennes favorittsted, om vinduet er åpent eller ei.Ronja har benket seg oppe på klatrestativet, hvor hun holder på med å få fixet pelsen etter formiddagens løpetur. Det kommer hun sikkert til å holde på med en stund til tenker jeg.

Jeg sitter her å ikke helt får bestemt meg for om jeg skal dra på Plantasjen... Syntes at Lavendelen min ser så enslig ut, der den står på gulvet!!! Det er ingen hast for de er oppe i mange timer enda :o)

Leste nettopp et innlegg Allis hadde skrevet om Dyrlegevakta på hjemstedet som ikke ville gjøre jobben sin, når en pus var syk og desverre døde tilslutt. Dette opprører meg så innmari, og jeg får helt vondt når jeg tenker på det. Hvorfor har man en sånn viktig jobb hvis du ikke skal ta den på alvor, og gjøre den når noen trenger hjelp. Som dyreeier føler man seg helt maktesløs og forsvarsløs. Vi er jo glad i dyra våre, og vil at de skal få behandling når de er syke.... Man har dem rundt seg hver dag, og merker med en gang når ting ikke er som det skal være....

Det som er så tragisk er jo hvis man går til anmeldelse i sånn saker, så får det skjelden noen følger.... Når skal det offentlig ta dyremisshandel på alvor som de gjør i andre land??

Hmm, det var akkurat som mine to puser forsto at jeg var trist å lei... For begge to kom bort til meg for gi en nuss og koz :o)))

På tide å lage seg denne kaffekoppen...., den gjør ikke det selv :o)

Ha en fortsatt fin lørdag!!!

Onsdagsfølelse på fredag....

 • 20.05.2011, 09:01

Ettersom dette er min tredje arbeidsdag denne uka, har jeg følelsen av at vi bare er på onsdag i dag. Da er det veldig godt å tenke på at det faktisk er fredag :o)

Kroppen knirker og knaker i dag.... Når jeg kom hjem fra jobben i går slang jeg på meg joggingsen å begynte å pusse vinduer. Været var perfekt, sol men ikke for varmt. Det ble jammen mange vindusruter innen jeg ble ferdig, 15 stk. tilsammen. I leiligheten er det 6 ruter, og resten er ute på verandaen... Inne kan jeg stå på gulvet uten å klatre opp for å nå toppen av vinduet, det kunne jeg ikke ute på verandaen. Skal si at jeg fikk trim der jeg hoppa og og ned av stolen. Dæven så blanke de ble når jeg var ferdig :o))))

Pusene var oxo veldig fornøyd, for jeg satte opp kjøkkenvinduet... som er ut mot verandaen..., da kunne de løpe ut og inn der oxo. De kozte seg i kveldsolen og syntes egentlig at livet bare var deilig :o)))

Det er ut til at vi får en fin dag i dag oxo... Sola skinner og himmelen er nesten helt blå, men det var litt kjølig på morran. Får sola komme ordentlig til så blir det nok flott utover dagen, og ettermiddagen.

Så får jeg vel plukke frem litt arbeidslyst til å få unna dagens arbeidsoppgaver :o)))

Ha en flotters dag :o)

Syklistene skal da vel følge trafikkreglene de oxo??

 • 19.05.2011, 09:05

I forrige uke satt jeg å hørte på hvordan syklistene beklaget seg over hvor grusomme vi bilførere er!!! Jo da, jeg skal innrømme at enkelte bilførere ikke viser hensyn til syklistene, og oppfører smakløst.

Når det er sagt så er det kanskje på tide å løfte frem syklistenes oppførsel!!! Jeg har kommet fram til at mange, ikke alle selvfølgelig, ikke kan ha livet kjært. Hadde de hatt det så ville de ikke ha oppført seg som de gjør i trafikken. Kjører på rødt lys, over forgjengerfelt når noen passerer, svinger rett ut i veien uten å se seg for, bestemmer seg plutselig for at de skulle ha svingt til venstre når de ligger til høyre, og bare slenger seg ut rett foran bilene uten å gi tegn.... å listen bare fortsetter.

Det hjelper ikke meg mye om jeg har trafikkreglene på min side, og er uskyldig i et eventuelt trafikkuhell der en syklist blir hardt skadd eller i verste fall dør. Jeg ville måtte leve med det resten av livet. Bare tanken på det får meg til å grøsse.....!!!

Både i går og i dag på veg til jobb måtte jeg bråbremse da en syklist bare svingte rett ut foran bilen min. Begge to kan være takknemlig for at jeg kjørte i 40 kmt akkurat der, og var rask på bremsen. Hadde noe distrahert meg et sekund er det ikke sikkert at det hadde gått så bra. Litt før det måtte jeg stoppe ved et lyskryss for rødt, og i den stunden jeg satt å ventet på grønt var det 5 syklister som kjørte over på rødt...... Jo da, jeg hørte på radion at politiet har begynt å bøtelegge dem, men de kan da ikke stå ved vært eneste lyskryss... det har de ikke midler til å heller ikke folk nok!!!

Kanskje Syklistenes Landsforbund eller hva de nå heter burde se litt på hva de kunne gjøre for at syklistene fulgte trafikkreglene, ikke bare kaste skylden over på bilførerne. 

Jeg er på langt nær noen syklisthater, for jeg er syklist selv å ferdes ute i trafikken like mye som på skogsveiene. Har ikke selv blitt utsatt for noen farlig situasjoner så langt. Hvis både syklistene og bilførerne viste hensyn til hverandre, så skulle det egentlig ikke være så vanskelig å omgås i trafikken.... IKKE SANT??

Ellers så er det en flott og solfylt dag i Oslo på formiddagen, litt under + 10 C. I går ettermiddag fikk vi derimot et skikkelig skybrudd, men det var så tørt så det var helt greit.

Ha en flotters dag videre, så kommer jeg plutselig tilbake om en stund :o)

God morgen fra et solfylt Oslo...

 • 18.05.2011, 08:45

Sola fylte soverommet mitt dag jeg dro opp gardinen tidlig på morningen, og jeg kjente at... yes, dette blir en bra dag :o)

Jeg fortsetter den gode trenden med å være oppe tidlig, for å rekke jobben kl 8. Fra 16. mai startet sommertiden på jobben, så nå kan vi gå hjem kl 15:30 uten å få minustid... forutsatt at man klarer å være på jobb 8 da :o)

Det lå et par revisjonssaker i innboksen min da jeg kom, og det tar litt tid å gå igjennom. Bare å brette opp ermene, hente en stor kopp kaffe å sette i gang :o)

Ha en fortryllende dag.... selv kommer jeg plutselig tilbake... litt senere, hehehehe!!

17. mai på verandaen.....

 • 17.05.2011, 22:34

Jeg ble vekket før 8 i dag av korpsmusikk opp ved kirken, som ligger bare et steinkast fra soverommet mitt. Hadde først tenkt å stå opp da, men så var jeg så innmari trøtt at jeg orket ikke. Ordnet med mat og vann til pusene og han ut flagget, så hoppa jeg opp i senga igjen. Jeg lå litt å hørte på musikken utenfor, men så sovnet jeg...

Når jeg våknet neste gang var klokka nesten 10, og da sto jeg opp og laget meg frokost...Jeg fikk anledning til å prøve jordbærdeleren igjen... noe som i utgangspunktet var kjekt å ha produkt. Nå har jeg oppgradert den til ganske smart å ha.

Slang meg foran TV'n for å se på barnetoget fra Oslo. Jeg ville jo gjerne se de to skolene jeg har gått på: Østensjø Skole og Skøyenåsen Skole, men jeg klarte å misse den første. Hadde kjøpt meg kransekake til i dag på Ultra, men den var ikke spesielt god. De skal jo være seige, men denne her gikk jo ikke ann å bryte opp + at den smakte akkurat ingenting..

Når sola kom på verandaen steg gradestokken betraktelig, og da flyttet jeg ut dit... Tok med dobbeltboken om Lysets Rike av Margit Sandemo. Jeg var så stiv i kroppen i dag, og det var derfor så utrolig godt å sitte i den varme solen. Kjente at de stive musklene mine gradvis ble mykere etter som dagen gikk..


Anne spurte meg i går om jeg ville være med til Nordby, men jeg ville heller slappe av her hjemme... Jeg spurte om hun gadd å kjøpe med et par brett med Pepsi Max til meg, og det gjorde hun. Greit å ha noen bokser i kjøleskapet. Spurte om det hadde vært mye folk der, men det hadde ikke det. Hadde nesten trodd det, for de andre årene jeg har vært der var det veldig fult.

Nå er det "Er det flere lik, så er det bare å ringe"... Har sett den mange ganger, men jeg syntes fortsatt at den er like morsom hver gang. Etterpå er det bare å karre seg i seng, for i morgen er det jobb hele dagen :o)

Ha en fortsatt fin 17. mai feiring :o)

Alt er ferdig plantet til 17. mai :o)

 • 17.05.2011, 00:17

Jeg måtte en tur på Plantasjen i dag oxo, for jeg kom på at jeg ikke hadde kjøpt mange nok sølvkrans til graven. Vi har en avdeling ikke langt unna, og det var heldigvis ikke så mange mennesker der....Det ble nye stolputer til stolene på verandaen... De gamle putene var blitt blasse i fargen, og ganske tynne etter mange års bruk. Har aldrig hatt røde før, men de passet jo til trekket på Baden Baden stolen min.Det ble en Lavendel og en potteskjuler på meg oxo. Jeg hadde ingen andre planter på verandaen enn kassene på utsiden, og det var litt stusselig. Så mange planter jeg godt kunne tenke meg, men jeg har ikke så veldig stor plass at det fort blir overfylt....Da var graven oxo plantet og klar til 17. mai... Når jeg kom ned på gravlund stekte solen så varmt og godt, men det tok ikke lange stunden innen mørke skyer kom sigende og vinden økte. Jeg hadde et øye på himmelen og et på det jeg gjorde, og tenkte at hvis det begynner å styrtregne rekker jeg å løpe under grantreet like ved. Heldigvis blåste de mørke skyene vekk, og det kom ingen regnskur så lenge jeg var der :o)Pusene bare elsker å være ute på verandaen, her er Ronja i aksjon, og de vil omtrent ikke inn igjen på kvelden. De sitter på det nye klatrestativet å følger med på alt som skjer, og virkelig storkoser seg. Innimellom kommer de stormende inn, og fyker inn på kjøkkenet for å spise litt og drikke vann. Så er det rett ut igjen :o)Når kvelden kommer så ligger søstrene Lillepuzdatter av Skånevik som noen slagt i godstolen til a mor. Da er de så trøtte at jeg kan rive ned hele huset uten at de gidder å løfte på øyelokkene....

Hu mor sjøl begynner å bli ganske smal i øynene hun oxo... Det har blitt veldig mye frisk luft de siste dagene, mye mer enn vanlig å det merker jeg på kroppen. Skal nok ikke bli så lenge til jeg kryper under dyna, må være utvilt til Nationaldagen i morgen.

God natt ;-O 

Dette skulle mamma ha sett....

 • 16.05.2011, 23:13

For mange år siden fikk mamma en avlegger av sin venninne Marit, som fortalte at planten blomstret med jevne mellomrom. Mamma gikk nå å kikket på planten å lurte på om den noen gang skulle blomstre, men det fikk hun aldrig oppleve. Etter hun døde så har den stått der å blitt større og større inntil jeg delte den opp, og pottet om for et par måneder siden....

Så på lørdagen skulle jeg snu litt på den, og hva oppdager jeg? Jo, den stoder med en blomsterstengel, så rak og fin. Min første tanke var, dette skulle mamma ha sett... Jeg syntes det var så artig at den endelig ville komme med blomst etter alle disse årene. Jeg er sikker på at mamma fikk planten før pappa døde, og det er 11 år siden i år!!!

Bildene ble litt utydelige, men det får så være..... :o)

Aktive dager med lite blogging...

 • 15.05.2011, 23:01

De siste dagene har det blitt ekstremt lite PCbruk og langt mindre blogging. Jeg har holdt på med noe hele tiden, og bakdelen har ikke sittet så lenge av gangen... Når jeg endelig fikk satt meg var jeg så sliten at jeg sovnet...!!! Her kommer en oppdatering:

Fredag 13. mai:
Det falt ikke helt i god jord at jeg måtte gå tidligere fra jobben for å rekke frisørtimen. Skjønner det, for jeg hadde tross alt allerede tatt meg to feriedager pga innglassingsprosjektet. Jeg rakk akkurat å fly innom postkontoret og hente kaffen jeg hadde bestilt fra Dolce Gusto, og kjøpe kattesand før jeg løp bort til frisørdamen.  Var bare meg der, så Rita og jeg skravla nesten hull i hode på hverandre, hehehe.

Hun fortale at min faste frisør, Tina, hadde fått sønnen sin 8. april. Det hadde ikke foregått uten dramatikk... Hun hadde gått i 65 timer med veer, før gutten ble tatt med keisersnitt pga at livmoren hennes sprakk. Gutten var uten surstoff, og det holdt på å gå riktig galt med mor.  Legen presset på at hun skulle føde gutten, enda han var stor... Etter fødselen hadde legen kommet inn å bedt om undskyllning for at hun hadde måtte gå igjennom alle de timene med veer, og ikke ble tatt før. Det er jo forferdelig... håper nå bare at alt er som det skal med veslegutten!!

I lunchen var jeg på Claes Ohlsson å kjøpte myggnetting, og etter at jeg hadde spist satte jeg den i sammen å hengte den opp på den veggen hvor det ikke er glass enda. For at den ikke skulle flagre og katten komme seg ut, satte jeg noen stoler foran. Det får være en provisorisk løsning frem til glasset er på plass.Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe nye møbler, men lot det være. Vasket av de gamle å fant frem putene i kjelleren. Fant ut at det ville bli altfor trangt, og hele verandaen ville blitt full av møbler å ingen plass å bevege seg på. Den er jo ikke så bred som det fremgår av bilde. Pusene var i ekstase da de fikk lov til å boltre seg der ute. Ronja inntok det gamle klatrestativet med en gang jeg satte det ut, og søsteren fikk ikke engang prøve.I bakgrunnen syntes min provisoriske lagede vegg av myggnetting.... Pusene har allerede forstått at den ikke er "ordentlig" og de er borte ved den flere ganger å snuser å kikker. Ronja kurrer og mjauer å skulle så gjerne ha sett litt nermere på den. Før eller siden kommer hun nok til å gjøre det oxo

Lørdag 14. mai:
Spiste frokost på verandaen sammen med pusene for første gang på veldig lenge. Det var litt kjølig innen sola kom, men det gikk greit. Pusene er jo innekatter, og har ikke vært utsatt for så mye nye lyder den siste tiden. De er fortsatt litt lettskremte når de hører nye lyder, og løper inn... Like plutselig er de tilbake igjen.

Anne skulle komme til meg på kvelden for å spise Taco og se på MGP-finalen.. Hun skulle kjøpe kjøttdeig, tacosauser og grønnsaker som hun ville ha på, og jeg skulle ordne med det jeg ville ha. Derfor måtte jeg ut en tur.Aller først dro jeg en tur på Lambertseter Senter for å se på et nytt klatrestativ til pusene, som de skulle få ha på verandaen. Jeg valgte etter å ha kikket en stund dette her.. Fyren i butikken, en ung kjekk kar, tilbød seg å bære det ut i bilen for meg, og jeg sa ikke nei til det :o) Uheldig for typen så hadde jeg glemt hvilken etasje bilen sto............

Jeg kunne dessverre ikke ta med typen hjem for å hjelpe meg med å få stativet inn, men på et vis klart jeg da å få bakset de inn. Heldigvis så bor jeg i 1 etg. Pusen ble jo fryktelig nysgjerrig å begynte å undersøke det med en gang. Selv dro jeg ut igjen for å kjøpe inn noen poser med jord på Rema til planting i verandakassen.

Anne og jeg hadde en skikkelig kozelig venninne kveld, med god mat og så mimra vi å skravla høl i hue på hverandre. Ikke så ofte vi gjør sånn lenger, men når vi gjør det er det virkelig kozelig. MGP-finalen var noe tragiske greier... jeg håpet jo at enten Danmark eller Sverige ville klare å ta hjem seieren, men nei!!! Låta fra Azarbajan eller hva det nå heter kan jeg ikke huske engang... Når jeg hørte den synes jeg ikke at den var noe fin. Noe mer skal jeg ikke kjede noen med...

Søndag 15. mai:
Det ble ganske sent i går, og jeg våknet ikke før klokken 10:30... Da lå Vinja ved siden av hodeputen min og Ronja nede ved bena mine. Med det samme jeg begynte å røre på meg spratt de ned på gulvet å lå der å strakte seg til jeg sto opp.

Anne ringte meg mens jeg satt ute på verandaen og tok en kopp kaffe, og lurte på om jeg hadde tenkt meg på Plantasjen... Jeg hadde nevnt det i går kveld at jeg hadde planer om det... Vi ble enig om at jeg skulle komme opp å hente henne å så skulle vi dra til Plantasjen ved Olavsgård.

Jisses for et kaos det var der.. Ikke det at jeg ble overrasket akkurat, for sånn er det alltid like før 17. mai. Alle skulle parkere rett ved innkjøringen, så det var nesten umulig å komme seg videre. Vi kjørte lengre opp, og der var det mange ledige parkeringsplasser.Jeg hadde allerede bestemt meg for å kjøpe Spanske Margeritter til verandakassen, og til gravlund + sølvkrans til kantene. Siden det var så mye folk der tok det en evighet å finne det jeg skulle ha, men etter å gått i sneilefart en stund fant jeg det. Valgte 3 forskjellige farger for å få litt variasjon i kassene.

Når jeg kom hjem plantet jeg verandakassene ferdig med en gang, og i det jeg hang dem ut begynte det å styrtregne... Det fortsatte det med stort sett resten av ettermiddagen, så jeg droppet å dra ned på gravlund i dag. Får heller gjøre det i morgen i stedet. 

Pusene har allerede tatt kvelden, og bare jeg har sett ferdig CSI Miami har jeg tenkt til å gjøre det samme... Har ikke tenkt til å sove like lenge i morgen som jeg gjorde i dag.

Ha en fortsatt fin kveld og natt!!!

Innglassing - Fremdriftsrapport....

 • 12.05.2011, 23:50

Stakk bare innom for å fortelle at innglassingsprosjektet nå står uferdig, og det vil det gjøre de neste 3-4 ukene, grrrrrr!!! 

I går fikk jeg forståelsen for at alt skulle være i orden i dag, men der tok jeg grundig feil gitt. Det har nemlig skjedd en produksjonsfeil med glassene. Det fikk jeg vite utpå dagen i dag, og jeg ble ikke spesielt happy for det. Jeg måtte legge bånd på megselv for ikke å bli sur på gutta som monterte, for det var ikke deres skyld.

De forstod godt at jeg var irritert og skuffet, og som han ene sa... selv om vi ikke har gjort feil så er det vårt firma, derfor tar vi det personlig.

Skal stikk en tur innom hagesenteret etter jobben i morgen, for se om de har noe jeg kan feste over det åpne hullet. Tenkte kanskje et nett av en sort som lar luften komme igjennom....

Det er jo merkelig at alt som skal gjøres hos meg eller for meg blir feil..., jeg er jo så uheldig bestandig.

De siste dagene har jeg gått rundt og nyst og nyst.... Var usikker på om det var alergi eller forkjølelse, og det viste seg at det var det siste for i kveld har jeg feber i kroppen.  Derfor tar jeg kvelden og sier GOD NATT!!!!

Innglassing - Fremdriftsrapport....

 • 11.05.2011, 23:00

Når klokka var 15 i dag så det sånn ut på verandaen... Gutta dro for å kjøpe seg litt mat, så jeg passet på å stikke ut å ta en bilde. De hadde fått festet den nederste profilen til gelenderet.
Da jeg gikk ut for å være med på dugnaden ved 18 tiden så hadde de fått festet dn øvre profilen, og holdt på å feste sidestøtten.Når klokka var 19 hadde de festet de fleste glassene, og det begynte å se ferdig ut.

Veggen helt bakerst mangler fortsatt glass, for det er her de må gjøre noen spesialtilpassninger for at glassene skal passe. I tillegg må de lag en vri i hjørnet for at det skal bli helt tett. Dette blir bra når de er ferdig i morgen en gang :o)

Tidligere i dag var jeg ute å målte hvor mye plass det var til rådighet mellom søylen og åpningen til sluket. For der har jeg planer om en toseter, og den jeg har set på er 134 cm lang. Da holder det for det er 140 cm til rådighet.

Nå er jeg skikkelig trøtt og sliten, så jeg tror jeg skal ta å "hit the sack". Det tar på å stå opp tidlig, pluss at jeg virkelig jobba hardt ute på dugnaden i dag.

Sier derfor God Natt, og kommer sterkere tilbake i morgen :o) 

Innglassing: Fremdriftsrapport

 • 11.05.2011, 13:09

Trodde vel kanskje at det per nå skulle se ut som om det har skjedd noe ute på verandaen....

Akkurat nå er fyren ute og kapper til profilene sånn at de skal passe ordentlig... Jeg er jo så innmari utålmodig, og forventer at ting skal gå litt mer chop chop å så er det ferdig. Det fungerer ikke helt sånn i virkligheten. I flg det jeg fikk vite i går, skulle det ikke være mye igjen i morgen, hmmm vi får se. Har ikke mye lyst til å ringe på jobb å si at jeg blir borte en hel dag til!!!

Nei, nå må jeg ikke være stygg... Det går nok kjappere når alt er kappet til, og de begynner å montere!!!

MGP-sirkuset er i gang...

 • 10.05.2011, 22:38

Å selvfølgelig sitter jeg klistra foran tv-skjermen for å følge med. Syntes det har vært mye trøtte bidrag hittil, men med noen få lysglimt. Jeg øyner en sjangse for at Stella kan gå videre... hun klarte seg egentlig ganske bra.. Så noen kommenterte på at hun og flere andre sang så falsk...

  
  
Var inne på nettet å kjøpte meg opp litt kaffe på nettbutikken hos Nescafe...  Siden jeg som regel må fly i flere butikker for å få tak i den kaffen jeg vil ha, fant jeg ut at jeg like gjerne kunne bestille på nettet... Da er det bare å hente pakken på posten om et par dager..

Da jeg kom hjem fra jobben i dag hadde de allerede vært å levert rammer og glass til verandaen min. Jeg fikk inntrykk av at det var en henger som skulle stå utenfor mens de holdt på, men varene sto bare plassert på gresset ved oppgangen. Prosjektlederen stakk innom litt senere for å sjekke om det kunne stå der det gjorde, pluss at han skulle hente noen dekk til bilen som ble lagt oxo. Jeg gleder meg til det er ferdig på torsdag, har nesten sommerfugler i magen...

Nå er det like før vi får vite hvem som har gått videre til MGP finalen..

Hmmm, er det alergi eller forkjølelse??

 • 10.05.2011, 09:15

Jeg vet ærlig talt ikke om det er forkjølelse eller alergi, men jeg føler meg definitivt ikke i form i dag. Det begynte i det jeg skulle legge meg i går kveld, da nøys jeg sikkert 7 - 8 ganger å ble helt dett i desen.


Tenkte ikke så veldig mye på det akkurat da, for jeg var så innmari trøtt. Jeg bare tusla inn å la meg, og var egentlig lykkelig for at jeg klarte å komme meg i seng før midnatt :o)

Uansett hva det er så får det jo bare gå sin gang, ikke så mye jeg kan får gjort med det egentlig.

Ute er det en fantastisk flott dag med blå himmel og + 10 C da jeg løp hjemmefra, men i flg yr.no så skulle det komme over + 20C i dag. Det er spådd noen regndråper, men det er jo så tørt overalt så trengs... Håper bare det kommer på natten...

Ooops, nå er det morgen møte.... jeg kommer plutselig tilbake senere i dag :o)

Ha en fortryllende dag :o)14 dager til neste gang jeg skal til tannlegen....

 • 09.05.2011, 15:21

Hadde egentlig bestemt meg for at jeg skulle ta kun en fylling i dag, men så var det så fort gjort... I tillegg var den andre på samme siden, så jeg sa kjør på å bli ferdig. Det er litt vanskelig å prate akkurat nå, siden hele høyre side er mer eller mindre bedøvet... Må virkelig anstrenge meg når jeg tar telefonen.

Så nå er jeg ferdig med å skifte ut de slitte fyllingene mine for denne gangen :o)

Neste gang jeg skal tilbake er først 26.05., og da skal jeg trekke den knekte tannen min. Akkurat det ser jeg ikke fremt til akkurat, men den er ikke godt å verre blir den hvis ingenting blir gjort. Når det har grodd og blitt OK skal jeg sette en tann på krone... Det skulle vel la seg gjøre innen sommeren setter inn for fult.

Snakk om sommer.... Det er skikkelig varmt ute i Oslo's gater nå, og jeg hadde selvsagt kledd på meg altfor mye å holdt nesten på å renne helt bort. Det ble bedre når jeg fikk tatt av et lag med jakke, hehehe!!

50 minutter til å jobbe, og så har jeg klart en full arbeidsdag :o)

Gooood morgen :o)

 • 09.05.2011, 08:37

Tenk det....., jeg våknet før klokken ringte :o) og jeg er totalt imponert over megselv. Nattugla har blitt morgenfugl :o)

Ikke bare det, ute skinner sola fra en blå himmel og + 10 C på gradestokken da jeg føyk avgårde på jobb. Det kommer nok til å bli enda varmere utover dagen, hmmm deilig!!!

Det blir spennende å prøve seg på full arbeidsdag igjen, og hvordan kroppen kommer til å bli utover dagen. Tenker nok at jeg blir litt sliten...  Kl 13:40 skal jeg dessuten til tannlegen for å bytte ut en litt større fylling bakerst oppe. Sist gang var jeg så bedøvd at jeg ikke klarte å prate ordentlig engang. Leppa på høyre side kjentes så stor og slapp ut at det var vanskelig å si noe uten å høres full ut, hehehehe!!!

Frokosten og vitaminene er inntatt, og første kaffekopp hentet... da er det bare å sette i gang å jobbe. Det er masse å gjøre, så jeg er ikke arbeidsledig med det første :o)

Ha en fortryllende dag....., så kommer jeg plutselig tilbake...., senere :o)

Godt å ha en dag å gjøre ingenting, igjen....!!!

 • 08.05.2011, 22:39

Jeg må være sliten, for jeg sov jammen til kl 10:30 i dag oxo... Det var ikke fordi jeg satt opp til langt på natt, for det gjorde jeg ikke. Når klokka var 12 rydda opp å gikk å la meg. Sovna omtrent med en gang hode traff puta. Med det samme jeg våknet, kom pusene opp i senga... de ville ha en morraskoz av mammen sin, og det fikk de jo :o)Det mest anstrengende jeg har gjort i dag, er å vaske opp å rydde på kjøkkenet, hehehe!! Noen ganger er det deilig med sånne sløve dager.

I morgen begynner jeg å jobbe 100% igjen, og det kommer definitivt til å bli tøft. Jeg må begynne å ta t-banen igjen, som jeg hater over alt på denne jord. Kjenner at jeg blir stresset bare med tanken på det, men det er ingen annen utvei. Koster skjorta å bruke bilen på jobben hver dag, så det kan jeg bare glemme!!! Hadde jeg kunnet parkere gratis, ville jeg definitivt benyttet meg av det alternativet.

Jeg har time hos tannlegen i morgen oxo.... Vi snakket om å ta to fyllinger i morgen, men jeg kommer til å nøye meg med en. Grunnen er at de sitter på begge sider av munnen, og jeg kan ikke bli bedøvd i hele munnen. Det er ille nok bare på den ene siden, og det tar jo så vanvittig lang tid innen det forsvinner igjen.

Er vel på tide å si GOD NATT snart... Jeg må fortsette den gode trenden med å være tidlig på jobben, sånn at jeg kan komme hjem tidlig oxo. På den måten får jeg litt mer ut av dagene. Det at jeg har klart å stå opp tidligere om morningene, har gjort at jeg ikke har klart å være oppe så seint om kvelden heller.....

Ha en fortsatt fin kveld.... :o)

I dag er det nytedag fra morgen til kveld.....

 • 07.05.2011, 15:45

Selv om det er mye jeg skulle ha gjort i dag, så har jeg bestemt at i dag skal jeg gjøre absolutt ingenting annet enn å nyte.

 Klicken Sie hier, um das Originalfoto zu sehen

Jeg sov helt til klokka 10:30 i dag, noe som ikke var så overraskende med tanke på hvor sliten jeg var nå jeg la meg i går kveld. Da hadde jeg sovnet opptil flere ganger i sofakroken...

Er fortsatt i gledemodus i dag etter at jeg fikk beskjed i går at verandaen min blir glasset inn før 17. mai :o) Sikkert mange andre som oxo er glad for det, hehehehe!! For jeg har mast, kjast og sutra fælt over dette i ganske lang tid...., men jeg klarte ikke å la være.I går var jeg hos fotpleien å fikk orden på føttene mine... Med en gang jeg senket føttene ned i det varme vannet, kjente jeg hvordan jeg sakte med sikkert klart å senke skuldrene til sin normale plassering.I tillegg kom Kristin med en gigantisk kopp med kaffe til meg, noe som det hadde blitt veldig dårlig med mens jeg var på jobben. Uten kaffe fungerer ikke kropp og sinn hos denne jedda :o)Her sitter Pittbulljedda og er så avslappet og fornøyd mens hun får en behagelig massasje av føttene. En perfekt avluttning på behandlingen. Det føles nesten som om jeg gikk på skyer når jeg gikk derfra igjen.

Det trengte jeg, for litt etter var det Jan Vidar som skulle gå løs på resten av kroppen. Han derimot var ikke like snill.... Det var regelrett plagsomt vondt, der han klemte å trykket både her og der. Ikke rart at jeg ble sliten i kroppen etter det..

Anne ringte meg nettopp, og vi ble enig om at hun skulle komme hit til lørdagen igjen for å se på MGP-finalen. Da invier vi verandaen samtidig, kanskje vi tar oss bryet med å lage en pizza fra bunnen av... hmmm, får nesten vann i munnen :o) Hun skal egentlig ut å spise middag med de hun jobber med, men var ikke sikker på om hun skulle være med....!!!

Selv om det var utrolig godt å sitte her å gjøre ingenting, så sier ryggen og bakdelen at det er på tide å reise på seg litt. Ikke bra å sitte for mye heller..., alt med måte.

Ha en fortsatt fortryllende lørdag...., selv kommer jeg plutselig tilbake... litt senere kansje :o)

"Lykkelig - jeg"

 • 07.05.2011, 15:17

Jeg er så glad at jeg kan danse rundt naken, just kidding, men glad er jeg :o) For etter å ha mast en hel uke på å få tilbakemelding angående innglassing av verandaen, har det skjedd noe :o)Glassmesteren ringte meg tilbake tilslutt på torsdag, og da virket det nesten som om han ville bli kvitt meg så fort sam bare den. De skulle ikke gjøre jobben, alt var hos firmaet som laget profilene. Han hadde gitt beskjed om at de skulle ringe meg å avtale tid!!!!!!

I går ettermiddag ringte de, og da fikk jeg beskjed om de kunne komme til onsdag.... JA, sa jeg med store bokstaver å var kjempelykkelig. Det blir i orden til 17. mai alikevel. Jeg må være hjemme mens de holder på, så jeg må ta en aldrig så liten prat med sjefen på mandag, men det går nok greit :o)

Når glassene er på plass skal jeg ut å kjøpe nye møbler.. sofa, bord og to stoler, så må jeg plante i verandakassen. Jeg gleder meg virkelig til neste helg, for da skal alt være klart!!!

Stakk bare en rask tur innom for å si hei...!!

 • 06.05.2011, 09:10

Nå er det like før vi skal starte morgenmøte her på jobben, så jeg tenkte at jeg bare skulle stikke en rask tur innom for å si hei hei...!!

Dagen kommer helt klart til å gå fort, for det blir omtrent bare møter hele tiden. Først nå på morningen, og så skal vi ha et 10:30 å etter det er det ikke så lenge før jeg skal dra hjem igjen. Må gå litt før kl 12 siden jeg fikk en avbestillingstime hos fotpleien i dag. Akkurat det gleder jeg meg til, for jeg skulle ha vært der mandag i påskeuka men måtte avbestille da jeg fikk den nye sofaen akkurat da.

Jeg kommer plutselig tilbake senere i dag :o) Ha en fortryllende fredag, snart er det helg :o)

Det skal ikke være så enkelt....

 • 05.05.2011, 20:03

Hvor mange butikker jeg var innom vet jeg ikke, men de hadde jo ikke det jeg skulle ha. Jeg jaktet nemlig etter en vannkanne som rommet endel vann, men hver gang jeg spurte om det... kom de trekkende med 1 - 1,5 l drikkeflasker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Til slutt holdt jeg på å resignere, men så tenkte jeg at jeg kunne jo slenge innom Claes Ohlsson på Brynsenteret... Hva fant jeg der???  Jo en sånn kanne som jeg hadde tenkt meg..., det var nesten så jeg jubla der jeg sto. De hadde to stk., og da jeg sto ved kassa spurte en dame.... hvor har du funnet den. Hun hørtes nesten litt desperat ut, hehehehe!!

Jeg dro innom på Statoil stasjonen ved skolen, og fikk fylt opp kannen med vann... Da ble det kaffe på meg, og jeg kunne få vasket meg på hendene når jeg kom inn :o)

Syntes at det er merkelig at sportsbutikker, som selger friluftsutstyr ikke har sånne kanner... Det kan da ikke bare være meg som spør etter dette. Tenker at det er en grei ting å ha i hytta og kanskje i teltet!!Tidligere i uken var jeg innom Plantasjen og kjøpte et par stativ til å støtte opp palmen min. Den har vokst en del, og klarte ikke lenger å stå opprest når den kom forbi støttepinnen. Planten pleier vanligvis å stå ute i oppgangen, men jeg måtte flytte den midlertidig inn mens det ble malt. Til mandagen blir gulvet og trappene vasket, å da flytter den ut igjen!!

Kjenner at gårsdagens mange og aktive aktiviteter sitter i kroppen enda, så det blir nok ikke noen sein kveld på meg i dag!! 

Fortsatt imponert over megselv....

 • 05.05.2011, 09:00

Etter så mange år med å ramle inn døra på jobben kl 9, så syntes jeg det er en bragt at jeg nå i snart 14 dager har klart å være på jobb til kl 8. Det igjen har jo resultert i at jeg ikke orker å rangle rundt oppe til langt ut i de små timer heller.

I dag er jeg sliten og uopplagt, men det er fordi jeg var på farten hele dagen. Først å levere bilen til service kl 7, slepe møbler og skrot opp fra kjelleren sånn at det var klart til komprimatorbilen i dag, så ned for å hente bilen igjen akkurat i tide til at jeg rakk fysioterapitimen min 14:30...

Fysioterapeuten var definitivt ikke snill med meg... Han fant mange vonde punker som han behandlet, og det var så ille at jeg ikke klarte å ligge stille. Når han var ferdig, og i dag, føles det som om kroppen har fått juling. Alikevel kjenner jeg jo at nakken er mye mer bevegelig.

Etter fysion var det å stresse hjem for å skifte, for så å dra ned igjen til byen for å møte Terje og KAJ på Peoples. Vi hadde avtalt å møtes der til middag. Før jeg kom meg avgårde hadde jeg mest lyst til å avlyse hele greia, men jeg stålsatte meg å dro avgårde. Da jeg dumpet ned på stolen samme med de to andre, var alle plager glemt. Vi hadde en kjempekozelig kveld, og jeg var hjemme igjen ved 22 tiden.

Fikk akkurat en melding fra Vann og avløp...

Det har oppstått en akutt hendelse på hovedvannledningen i Skøyenåsveien. Pga. dette er vannet bli stengt i dag torsdag 5. mai kl. 08.10 og frem til ca. kl. 19.00 . Abonnenter i Skøyenåsveien vil bli berørt av vannavstengningen.
Vann- og avløpsetaten beklager ulempene de berørte får ved vannavstengningen.

Kjekt å få vite det i ettertid sånn at man ikke har noen mulighet til å tappe vann til toalettet.. Det henger jo ikke på greip at de kl 9 sier at de stenger vannet kl 8:10, en time for seint.  Jeg får stikke innom Claes Ohlsson på veg hjem for å se om de har vanndunker, så kan jeg stikke innom et eller annet sted å få fylt den opp...

Siden jeg nå allerede har blitt krakilsk, skal jeg ringe glassmesteren for å sette han på plass... I to dager har jeg nemlig blitt lovet å bli ringt tilbake, har det skjedd?? NEI!! Min tålmodighet er nå på bristepunktet, grrrr.... Etterpå skal jeg trekke pusten dypt å roe meg ned :o)

Ha en fortsatt fiin dag, og selv kommer jeg kanskje plutselig tilbake :o)

God morgen :o)

 • 04.05.2011, 08:04

Jeg overrasket meg selv totalt til morran i dag, og mer eller mindre spratt ut av senga kl 5... før alarmen ringte :o)

Pusene skjønte ingenting da jeg begynte å styre rundt inne på badet...  Deres innebygde klokke og fornuft sa dem at dette ikke var helt vanlig... alt for tidlig for mammen til stå opp, hehehe!!

Når jeg skrittet inn på jobben holdt Anita på å ramle av stolen, for hun har ikke sett meg så tidlig ute på mange..mange år. Vel, det er det ingen andre som har gjort heller, hehehe!!!

For aller første gang var jeg nummer 1 i køen til å levere bilen til service og rep. av AC. Får bare håpe at bilen er tidlig ferdig, sånn at jeg kan hente den... De skulle ringe eller sende meg en SMS når den var klar. Jeg fylte opp mnd kortet mitt i går, for nå er det slutt på latmannslivet med å kjøre på jobb hver dag, det koster alt for mye. Klarer jeg å stå opp grytidlig hver morgen så er det mindre mennesker på t-banen, og det samme hjem... Da blir ikke reisene til/fra jobb så stressende for meg :o)

Klokka har passert 8, og det er på tide å åpne telefonsystemet og komme i gang med å jobbe :o)

Ha en fortryllende dag videre, så kommer jeg plutselig tilbake om en stund :o)

Grissom dukket opp i noen.... :o)

 • 03.05.2011, 22:56

Endelig dukket han opp igjen i CSI Las Vegas, Grissom altså, om det så bare var i noen minutter. William Petersen sa da han sluttet at han ville dukke opp i gjesteopptredener, og nå håper jeg inderlig vi får se litt mer av han utover.

57093772jlfan0642200915358PM

Når Grissom slutta i CSI Las Vegas ble det liksom ikke det samme... Alt ble så anderledes, og jeg syntes ikke at det var noe serlig. Derfor er jeg glad for at jeg har hele serien på DVD, og kan koze meg med det :o)

På tide å ta kvelden, jesp!! Må grytidlig opp i morgen for å levere bilen på service kl 7, og det kommer ikke til å bli så lett. Syntes det er vanskelig nok å være klar sånn at jeg rekker å være på jobb til kl 8.

GOD NATT..., jeg kommer plutselig tilbake - men ikke før i morgen :o)

Kjenner at irritasjonmåleren når nye høyder....

 • 03.05.2011, 11:11

Som jeg har mast og kjast om før så har jeg jo bestilt innglassing av verandaen min.... Før påske ringte jeg til glassmesteren for å høre hvor de lå ann i løypa, og når jeg kunne forvente at de kom til meg. Fikk da beskjed om at de skulle få profilene i uke 17, altså forrige uke.

Ville ikke mase, så jeg klarte å motstå fristelsen til å ringe da... I dag derimot ringte jeg glassmesteren for å høre status. Bjørn, som skal motere hos meg var ikke inne. Jeg fikk da vite at de har ikke mottatt noen profiler, de hadde faktisk ikke fått noen ting fra det firmaet på evig lenge, og de har purret. Iflg han jeg snakket med hadde Bjørn ringt å purret flere ganger uten at det har skjedd noe. Jeg ba om at han skulle ringe meg når han kom inn på kontoret, sånn at jeg fikk vite litt mere.

Jeg kjenner at jeg blir så innmari forbanna på at det ikke skjer noe. Det er flere måneder siden de var å målte opp, og kontrakten ble signert. Da var jo mine forhåpninger om at jeg skulle ha en innglasset veranda til påske. Jeg burde jo ha forstått at det var å håpe på for mye...., jeg mener så uheldig som jeg er bestandig.

Nå kan det spøke for at det blir klart til 17. mai oxo..., grrrrrrrrrrrrrrrrrr :o(

En lang dag går mot sin slutt......

 • 02.05.2011, 23:09

Det ble dårlig med søvn i natt, for jeg kom sent hjem fra konserten og da klarte jo ikke jeg å legge meg med en gang. Ble sittende å glane på tv, mens jeg surra inne på nettet. Da klokka ringte på morningen i dag hadde jeg kun sovet 3,5 time. Når jeg sto i dusjen var jeg så trøtt at det nesten gikk rundt for meg.Før jeg gikk fra jobben bestemte jeg meg for at jeg skulle slenge meg litt nedpå før jeg begynte på middagen, men det ble ikke til det. Var så innmari sulten så jeg gikk i gang med å kutte opp grønnsaker til en lappskaus fra grunnen av. Hmmm, den ble foresten veldig god :o) Etter at jeg hadde spist slang jeg meg på sofan sammen med Vinja, og vi sovna begge to omtrent med en gang.Nå har jeg akkurat sett på britiske Stand Up artisten Jack Dee fra Apollo Theatre i London. Jeg pleier å se på de programmene på BBC når de går på kveldene, og får meg en skikkelig god latter. Min favoritt av er egentlig Alan Carr, han er bare råmorsom. Kan høre på han i eveigheter, og jeg ler så jeg får vondt i magen. Jack Dee har en litt dystrere humor, men han er ganske morsom han oxo.

Nå derimot skal jeg følge hode og kroppens signaler, som sier at jeg burde gå å legge meg...

Derfor sier jeg GOD NATT, og kommer sterkere tilbake i morgen :o) 

Jeg overlevde dette tannlegebesøket oxo :o)

 • 02.05.2011, 11:35

På formiddagen i dag var det et nytt besøk hos tannlegen, denne gangen for å reparer/bytte ut 3 gamle fyllinger.  Jeg gruet meg nok litt der jeg satt på venterommet, men det gikk beundringsverdig bra om jeg skal si det selv :o)

Det var såpass mye jobb med de to første fyllingene han tok, så vi nøyde oss med de i denne omgangen. Skal tilbake til mandagen igjen for å ta den siste oppe, og hvis det går greit tar han en liten fylling nede. Da er jeg ferdig med å skifte ut de fyllingene som er slitte og dårlige.  Etter det står det igjen å trekke en tann, og sette den neste på krone.

Det kostet meg litt i overkant av 3.000,- denne gangen, så det er bare å trykke kode og klar å se fornøyd ut, hehehehe!!

Jeg hadde ikke før trådt inn døra før Anita ropte ut... duuuu, det er igjen sjokolade fra fredagen!! Skal du ha?? Ikke lenge etter kom en annen kollega, duuuu, det er bløtekake med marsipanlokk i kantina i dag.  Hvorfor måtte det komme akkurat i dag?? Kanskje like greit, for jeg bør definitivt ikke spise noe av av!!!

Nå må jeg jobbe litt, så jeg kommer plutselig tilbake seinere i dag :o)

Ha en fortsatt fin mandag :o)

Har akkurat kommet hjem fra Telenor Arena....

 • 02.05.2011, 00:57

I går fikk jeg et tillbud jeg ikke kunne si nei til... T-banevenninnen, som nå oxo har blitt konsertvenninnen lurte på om jeg ville bli med i Telenor Arena i kveld for å se Roger Waters, og det var jo klart at jeg ville det. De beste og dyreste bilettene var jo allerede tatt, men vi hadde nok ikke kommet til å betale så mye for dem uansett.

Med enkle ord så var konserten en nytelse for både øyne og ører... Vi hadde plasser på siden på rad 10, og vi så egentlig ganske bra det meste av tiden, Det var bare når ting skjedde innenfor veggen at det ikke var så lett å se, men med så mye visuelle eftekter på veggen gjorde det ikke så mye. Musikken er jo bare helt råååååå, og jeg glei nesten inn i min egen verden der jeg satt.Jeg tok ikke med kamera, dels for at jeg ikke gadd å bære på det men oxo for at jeg ikke trodde det var lov å ta bilder. Det pleier jo vanligvis ikke å være det. Denne gangen var det lov uten blitz, så jeg angret bittert på at jeg ikke tok det med meg. Forsøkte å ta noen bilder med mobilkamera, men det var for dårlig!!!

Etter pausen fikk de litt tekniske problemer, men Roger Waters klarte å holde fart i publikum til de var i gang igjen.Når så mange mennesker skal hjem samtidig blir det litt kø.... Bort til bussen gikk vi i noe som ligna på ormen lange, og til tider ble vi stående helt stille. Alikevel gikk det sakte men sikkert fremover, og vi kom på bussen som tok oss inn til Oslo igjen. Da vi kom ned på t-banen sto NÅ på vår bane, og jeg måtte kjøpe billett først... Rakk det akkurat, og godt er jo det, for det er halvtimesruten på denne tiden av søndagen.

Pusene ventet hjemme, og de ble helt elleville da jeg kom inn. Vinja løp rundt hele leiligheten som en gal, og erta på seg søstra si sånn at hun oxo begynte å løpe rundt. Nå en time seinere har Ronja roet seg, men Vinja får noen rapptusser enda. Nå har hun funnet igjen leken sin, og den holder hun på å kaste rundt å løpe etter, hehehe

Nå skal denne damen gå å legge seg, for i morgen venter jobb og tannlegen... Kjenner at jeg trenger å få kroppen i vannrett stilling i noen timer.

Jeg kommer plutselig tilbake, men ikke før om noen timer.... GOD NATT!!!

Flott åpning av "Huset" på Lørenskog i går...

 • 01.05.2011, 13:20

I går var jeg på en flott åpning av "Huset" på Lørenskog. Åpningsshowet startet kl 16, og varte en times tid. Det var mange flott artister som sang og danset. Jeg kozte meg skikkelig å tiden gikk veldig fort.

Vi stilte oss opp et kvarter før det startet, og da var det ikke så veldig mange der.... Noen minutter før det startet var plassen fullstappet, noe man kan se av bildene under.

?Her har Anne og jeg plantet oss godt inne i konsertsalen... Vi hadde ikke fått med oss at det skulle være forestilling der, men der fikk vi se forskjellige danseoppvisninger, opera og tilslutt Bjelleklang :o)Finn Evensen fra Bjelleklang holdt orden i showet og artistene. Vi var naboer på Lørenskog inntil jeg flyttet til Oslo, og siden det var noen år siden sist vi så hverandre gikk jeg bort å slo av en prat med han :o)

Huset har biblotek, kino, konsertsaler og mye annet spennende. Kinoen kjørte for fult i går kveld, og folk strømmet til. Anne og jeg var oppe i 8 etg og gikk nedover for å se i alle etasjene, men når vi kom ned til bibloteket som ligger i 1 og 2 etg var vi i grunnen fornøyd. Da rusla vi tilbake til Rolvsrud.

Når jeg kom hjem var kl 21, og jeg var skrubbsulten å slang en Grændis i ovnen. Problemet var bare at når den var ferdig var jeg ikke sulten lenger, og orket nesten ikke å spise noen ting. Nå ligger den i kjøleskapet, så kanskje jeg tar meg en kald bit senere.

Jeg hadde egentlig tenkt til å legge meg tidlig i går, men så begynte jeg å chatte på Facebook å da var det gjort, hehehehe!!  Tror klokka var nesten 03:30 før jeg fikk slukket lyset... så jeg kjenner jeg er litt sigen i dag, men med en kaffekopp til eller to så tror jeg kroppen er opplagt igjen :o)

Jeg er plutselig tilbake...!!!  Ha en fortsatt fin 1. mai :o) 

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no