hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Rosinfingre...

 • 31.05.2014, 21:03


I dag sov jeg til jeg våknet av megselv uten å bli vekket av noen alarm, og det var bare så innmari godt. Jeg kom til megselv 09:30 og ble liggende en stund å bare nyte at jeg egentlig ikke måtte stå opp. Vinja lå nede ved bena mine å glippet med øynene, og Ronja kom settende med det samme hun hørte at jeg var våken.

Etter å ha ordnet med kattedoen og gitt englebarna nytt vann og litt frokost, laget jeg meg en kopp kaffe å satte meg ut på balkongen for å slappe av littegrann. Det var ganske deilig temperatur der ute så tidlig på formiddagen.

Det var mens jeg satt der at jeg tok en god kikke på stuevinduene mine, og bestemte meg for at det var på høy tid å pusse dem.... Å, resten av dem!! Jeg hadde strengt tatt trengt å pusse de ute på balkongen også, men da må jeg ha noen her hos meg. De er så tunge og hvis jeg ikke dytter dem godt nok innover når de skyver inn i sporet som åpner dem, kan de falle ut. Det har de gjort ved et par anledninger, hvorav den ene gangen jeg var alene. Jeg klarte så vidt å få det på plass igjen...

Jeg fikk en Karcher vinduspusser for en stund siden, men jeg hadde selvsagt glemt lade den opp så da kunne jeg selvsagt ikke bruke den denne gangen!Mens jeg var så godt i gang så dro jeg fram støvsugeren og skurebøtta å gjorde rent hele heimen... Med to katter i heimen som røyter så blir det ganske ruskete fort. Etter å ha støvsugd og tørket støv skulle jeg i gang med å vaske gulvet, og da hadde en av pusene kastet opp en megastor hårball. Godt jeg ikke hadde kommet så langt som å vaske gulvene.

Etter å ha hendene i vann det meste av dagen ser de nå ut som rosiner, og er skikkelig tørre i tillegg til at huden har begynt å flasse av. Jeg burde selvsagt ha brukt engangshansker, men glemte det helt. Nå ja, noen dager med hypping smøring med AgrOsan så ordner det nok seg.

Nå har jeg satt meg godt ned i godstolen med et glass Moijto ved siden av meg på bordet.

Ha en fortsatt fin lørdagskveld, blogges :o))

#vinduspussing #karcher #vinduspusser #rengjøring #agrosan #rosin #fingre 

5 år i dag

 • 30.05.2014, 21:26


For 5 år siden i dag, 30. mai 2009 ble Ronja, Vinja, Sprocket og Link født i Skånevik av Lillepuz...

Ronja og Vinja ble med meg til Oslo, og ble innepuser hos meg. Sprocket ble igjen hos min niese i Hordaland, og bodde hos henne en god stund til han en dag forsvant, mens Link flyttet til en bekjent av min niese. Så vidt jeg vet så bor han der fortsatt :o))

    

I dag har jeg vært en tur på Lambertseter, og da var jeg innom Dyrego å kjøpte en presang til pusejentene mine... Når de har bursdag må de jo få en gave av mammen sin, og i år ble det denne aktivitetsleken. De har undersøkt å lekt med den i hele kveld, og tilslutt sovnet Vinja sammenrullet på den mens Ronja lå å kikket borte på dørterskelen. Når søsteren hadde vilt seg en stund gikk hun, og da var Ronja der på et blunk. Det ser nesten ut som om hun ligger å speiler seg :o))

Gratulerer med dagen godjentene mine :o))

#bursdag #5år #ronja #vinja #sprocket #link #katt #aktivitetsleke #dyrego #lambertseter #skånevik #oslo #hordaland

Prøvde nye briller....

 • 30.05.2014, 20:53


Var innom Brilleland i dag, og prøvde en masse briller... Syntes det var mange kjedelig farger, men etter å prøvd nesten alle de hadde i butikken fant jeg disse turkise. De er kanskje litt vel fargesterke, hva mener du??#brilleland #farge #turkis #briller

I'm so hot...

 • 29.05.2014, 23:49


For en knalldag det har vært i dag... Jeg har mer eller mindre vært ute i sola hele dagen, og prisen for det er at jeg har blitt ganske rød å fin på halsen å øverst på skulderen. Av den grunn føler jeg meg ganske varm, nesten som om jeg skulle ha feber. Jeg burde ha sørget for å ha solkrem i skapet sånn at jeg kunne smurt meg innen jeg dro ut.

Jeg avtalte med Anne i går at vi skulle møtes for å finne på noe sammen, og hun skulle komme hit til meg ved 11 tiden... Selvsagt var ikke jeg ferdig når hun kom, for jeg hadde jo klart å sose bort morningen og formiddagen. I tillegg til at jeg ringte Telenor for å fjerne FriFamilie fra kontantkortet jeg kjøpte i går. Det gikk ganske greit, og var fort gjort.

Anne og jeg ble enig om å dra en tur opp på Ekeberg for å gå litt rundt der, og samtidig få med oss noen av statuene som er plassert der oppe. Vi gjorde en aldri så liten stopp på Statoil stasjonen for å kjøpe med litt drikke og en is. Det var ledig på krakken utenfor stasjonen så vi slang oss ned der for å spise isen våres. Sola varmet ganske bra, men siden det blåste en del virket det ikke som om sola tok noe.

Oppe på Ekeberg var parkeringsplassen fullpakket, og med en gang så det ut til at vi ikke skulle få noen plass... Så fikk vi se en bil som kjørte opp på gresset å parkerte foran en liten treklynge, og da gjorde vi det samme. Vi ruslet forbi DKT gården og gikk mot Ekebergtrappen sammen med en haug med andre som var ut å gikk i dag.

Utsikten over Oslo er fantastisk oppe på Ekeberg, og med god zoom er det utrolig hva man får med seg... Jeg hadde bare med meg et helt vanlig digital kamera, som både zoomer bra og tar gode bilder men med et speilrefleks hadde det blitt enda bedre. 

Etter å ha ruslet litt rundt gikk vi å satte oss borte i trappene og slappet av i solen. Vi ble sittende å se på alle hundene som fikk lov til å løpe løse rundt på gresset, og leke med andre hunder. De storkoste seg i det fine været. Etter å sittet der en stund gikk vi tilbake mot bilen, og fant oss en bord å sette oss ved i skyggen hvor vi spiste den medbrakte nistepakken. Med en gang var det godt å komme litt i skyggen, men etter å ha sittet der en stund ble det faktisk litt kjølig.

Når vi dro fra Ekeberg kom det fortsatt ganske mange å kjørte rundt for å finne en parkeringsplass, og siden de aller fleste bilen hadde barn med skulle de nok til gården for å se på dyrene tenker jeg. Vi kjørt ned til byen for å dra ned på brygga for å ta noen bilder av sjøen, men det var ikke så lett å komme dit + at det var ganske fult med biler over alt. Derfor bestemte vi oss for å dra bort på Bygdøy en tur, og fikk oss en riktig rundtur ned i byen før vi kom oss ut på motorveien. Når vi kom ut på Bygdøy var det like fult der borte og absolutt ikke en eneste parkeringsplass å oppdrive.

Jeg trengte å kjøpe noen nye blomster til stuevinduet da de andre jeg hadde ikke ville mere, og siden jeg viste at Plantasjen var oppe dro vi rett opp til Skullerud. Der fikk jeg tak i 3 nye blomster, rosa ildtopp, og 4 Lavendel Anouk, to typer. Bilder kommer i morgen. Anne ble med hjem til meg, og siden ingen av oss hadde noe middag klar ringte jeg til Dolly Dimple og bestilte en pizza som kom ganske kjapt. Selv om det var ganske varmt ute på balkongen satt vi oss der ute med vifta på for å spise pizza. Etterhvert så var det ikke så ille å sitte der.

Nå har sola gått å lagt seg for i dag, og det blir nok ikke lenge til jeg gjør samme tenker jeg :o))

#statoil #solkrem #dkt #ekeberg #ekebergtrappen #sol #varmt #nistepakke #utsikt #oslo #hunder #leke #brygge #bygdøy #lavendel #ildtopp #anouk #dollydimple #pizza 

Langhelg i vente

 • 29.05.2014, 00:41

Så utrolig godt det var å gå hjem fra jobben i dag, og vite at jeg hadde 4 hele dager fri foran meg ;o))

Dagen i dag har gått veldig fort, for det har vært mer enn nok å henge fingrene i. Jeg hadde noen saker jeg måtte bli ferdig med innen jeg kunne ta ferie, og jeg klarte det akkurat.

Siden det er ganske kjølig inne på jobben, og da lunchen kom bestemte jeg meg for å stikke en tur ut for å varme meg opp litt. Jeg var blitt så kald på fingrene og stiv i skuldrene at jeg trengte virkelig varme.

Ute var det skikkelig varmt og godt i solen... Det var nesten ikke en sky å se på himmelen.

I forbinnelse med at jeg er i ferd med å gå over til bedre internettforbindelse her hjemme, trenger jeg ikke lenger å ha noe fast mobilbonneman på nettbrettet mitt. Derfor var jeg nede på Oslo City og ordnet med et kontantkort, som jeg kan bruke hvis jeg er på steder hvor det er tilgang på tråløst nett.

Da jeg satte SIM kortet i nettbrettet fikk jeg en melding om at jeg var tilknyttet til FriFamilie, og koblet til et nummer og en persom jeg ikke kjenner. Må kontakte leverandøren i morgen og ordne opp i det.

I morgen har jeg avtalt med Anne at vi skal ta oss en tur ut i det fine været. Akkurat hvor vi skal dra har vi ikke avtalt, men det kan jo hende vi bare tar bilen og kjører litt rundt så får vi se hvor vi ender opp.

Er du som meg å har lakenskrekk får du ha en fortsatt god kveld, og dere andre god natt.

#langhelg #fri #kaldt #frossen #sol #varme #nettbrett #biltur

Ikke så greit...

 • 27.05.2014, 22:39


Da jeg fløy rundt med vannkannen tidligere i kveld ble jeg var en telefon som ringte høyt, og en masse roping fra blokken ovenfor.... Nysgjerrig som jeg er måtte jeg jo bort i vindu for å undersøke. Der mer eller mindre hang mannen i 2. etg utover balkongrekket, og viftet med armene å ropte ned til den eldre mannen i 1. etg. Jeg kunne ikke se den eldre mannen fra mitt vindu, siden blokken min ligger lavere men jeg kunne skimte toppen av hodet hans.

Siden mannen er et par år over 90 så blir man jo litt bekymret for at det skulle ha skjedd ham noe...

Jeg forsto etter hvert at det ikke var noe i veien med mannen, men han satt med hodetelefoner for å høre radioen mens han satt ute på balkongen. Uten dem ville vi alle sammen ha hørt trekkspillmusikk så høyt som bare det. Han hører ikke så godt, og har hatt for vane å ha lyden på både radioen og tv'n veldig høyt.... Noe vi alle har hørt.

Mannen i 2. etg. gjorde alt han kunne for å få kontakt med ham... Ropte høyt, viftet med et håndkle og plystret høyt, men det ble ingen respons. Etterhvert sluttet telefonen å ringe, og da ble det også slutt på all ropingen...

Det er ikke greit når hørselen svikter, noe som ikke nødvendigvis kommer i godt voksen alder...!!


(kilde: google.no)

#gammel #hørsel #gammel #kontakt #balkong

 • Mat
 • En god grønnsaksgryte

  • 25.05.2014, 19:31


  Når jeg var i Sverige i går kjøpte jeg inn grønnsaker til en grønnsaksgryte, og den bestemte jeg meg for å lage i dag.

  Når jeg hadde skrellet alle grønnsakene ble restene fra paprikaen liggende igjen på bordet, og da var Ronja der på pletten.... Hun bare digger grønnsaker og salat, og så snart hun kjenner lukten av dem kommer hun for å smake. Mens jeg begynte å lage gryten satt frk pus på bordet og spiste paprika :o))  Når gryta var nesten ferdig bestemte jeg meg for å smake på den for å kjenne om jeg måtte krydre mer... Jeg tok en potetbit i munnen for å smake og for å kjenne om den var gjennomstekt, og den var kokende varm. I det jeg bet den over kjente jeg hvordan den brant meg i ganen, og en megablemme ploppet opp. Heldigvis har det gått hull å den igjen nå, men det fortsatt ganske numment der oppe.

  Det ble ganske mye gryte, så jeg har middag et par ganger til av den... å kanskje mer!!! Jeg pleide å lage sånne gryter ofte før, men nå er det en stund siden sist. Den smaker aldri det samme selv om jeg bruker akkurat de samme inngridiensene og krydderet.

  Inngridienser:

  Poteter
  Løk
  Gulerøtter
  Selleri - eller selleristang
  Purre - hadde ikke denne gang
  Persillerot
  Paprika
  En boks med hakkede tomater m/krydder
  To terninger med grønnsaksbuljong
  Hvitløkskrydder eller hvitløk
  Urtesalt
  Pepper
  Oregano
  Karve
  Vann
  Olje til steking

  Slik gjør du:

  Skjær opp alle grønnsakene i ønsket størrelse. Når du har gjort det heller du litt olje i en kjele og svett av løken til den blir blank og glatt, og ha deretter i potetene å stek videre i noen minutter. Ha så opp i resten av grønnsakene, hakkede tomater, grønnsaksbuljongen, vann etter eget ønske og krydderet. Kok gryten til grønnsakene er slik som du selv ønsker at de skal være.

  Personlig så syntes jeg det er godt med kokt ris til gryten.

  #grønnsaker #gryte #krydder #ronja #katt 

  Nordby Shoppingsenter i går...

  • 25.05.2014, 12:27


  I går var jeg over i Sverige sammen med 3 gode venner for å trimme Visakortet hos Nordby Shoppingsenter.... 

  Det var en perfekt dag å reise på med akkurat passe temperatur og solskinn... Vi hadde i forveien avtalt Anne og jeg at vi skulle kjøre i to biler, for vi viste at det kom til å bli mange handleposer når 4 personer skal handle inn. Derfor dro jeg ned å hentet Terje, mens Anne hentet Ann-Karin og så møttes vi på Statoilstasjonen nedenfor Lambertseter for å kunne kjøre i følge nedover.

  Det var ganske mye trafikk på vegen nedover, og veldig mange som kjørte som noen griser med en hastighet som fikk nakkehårene til å reise seg. Ingen av oss som kjørte i følge er noen sinker i trafikken, men enkelte ganger virket det nesten som om bilen sto stille da vi ble forbikjørt av de som drev rene rallykjøringen nedover. Til tross for at det var mye trafikk gikk det veldig radig nedover.

    

  Når vi kom fram gjorde som vi alltid gjør, og det er å ta runden å stille innom favorittbutikkene våres. Første stopp ble Godisbutkken, men jeg var standhaftig denne gang å plukket ikke med meg noe ting. Ikke engang når jeg to å åndet inn den hærlige duften av risksjokolader, som er noe av det beste jeg vet :o))

  Ellers så ble det apoteket, Kicks hvor jeg investerte i en ny YSL parfyme - Manitesto, hos Ur & Penn fikk jeg skiftet batteri i klokken min, hos Zizzi ble det ny jeansjakke og bukse samt en tynn å ledig beige sommerbukse (bilde kommer senere). Når vi kom ned i 1 etasje igjen måtte vi innom Rusta en tur, som vi også pleier, men der handlet ikke jeg noe denne gangen. Det begynte å bli noen poser på oss, så vi stakk ut i bilene med det vi hadde handlet.  Det var på tide med en til pause og litt mat, og jeg foreslo at vi skulle sette oss på Olivetto å spise. De siste gangene har vi satt oss hos Joe's Diner, men den maten de hadde der fristet ikke meg. Jeg hadde lyst på en frisk salat, og slik ble det. Jeg bestilte meg en Ceasar-salat som passet godt til en varm dag.

  Jeg tok fram telefonen for å ta bilde av maten til bloggen, men der ble det bråstopp gitt. Jeg måtte taste passord for å åpne telefonen, noe jeg aldri gjør ellers. Når jeg tastet passordet ble det ikke godkjent, og jeg endte opp med å ringe til Talkmore fra Annes telefon. Vedkommende jeg snakket med leste opp passordet mitt når jeg hadde oppgitt mine personalia, og det var det samme som jeg hadde tastet inn 2. ganger før. Jeg kom med en gang... Hva det var for noe vet jeg ikke....!!
   
  Det hadde fyltes opp med mye folk som steamet forbi oss på begge sider, og da er jo jeg i mitt ess. For jeg elsker å sitte sånn å iakta andre mennesker der de går forbi, noen stresser for å komme seg inn i matbutikken mens andre bare slentrer bortover. Vi ble sittende en god stund å slappe av å skravle med lunchbordet.

  På veg bort til matbutikken så gikk vi forbi en bokhandel som alltid selger bøker til nedsatt pris, og der fikk jeg tak i den siste boken til Karin Brunck Holmquist - Kaffe med musikk. En forfatter som jeg ikke kan få nok av. Både Anne og Terje kjøpte seg bøker der.

    

  Før jeg dro hadde jeg ment å skrive en handleliste, men det glemte jeg helt å gjøre. Jeg tror at jeg fikk tak i alt jeg hadde ment å kjøpe alikevel. Jeg trengte litt mer Pepsi Max så jeg kjøpte 8 plasker, 12 bokser med deilig Falcon øl, karbonadedeig, 2 pk med Polled Pork med forskjellig marinade, masse grønnsaker til min grønnskasgryte og bokser med hakede tomater, oster og kjeks/Crackers og selvsagt 2 bokser med crazy frogs :o)) + + + litt til.

  I den nyeste dyrebutikken XL Zoo hadde jeg ment å kjøpe tørrfór og kattesand til pusene, men ikke hadde de den størrelsen med fór jeg skulle ha eller den typen med kattesand så det ble ikke noe på meg der.

  Etter et kort besøk inne hos Ö&B spanderte Ann-Karin is på oss alle sammen, som vi satte oss på en krakk å spiste. Jeg kjente at det var godt å sitte ned å vile seg litt, for man blir litt sliten av all denne shoppingen. Jeg hadde litt vondt og var stiv i leddene mine, men langt mindre enn hva jeg har hatt de siste dagene :o))    

  Vi holder veldig på tradisjonene, og vi stoppet for å spise middag hos Marché... Jeg hadde litt problemer med å bestemme meg hva jeg skulle velge, og sto lenge å tenkte på om det skulle bli husmannskost med Kjøttkaker i brunsaus og kålstuing eller Polled Pork. Det ble kjøttkaken som dro det lengste strået til slutt. Anne ville ikke ha en vanlig porsjon for hun viste at hun ikke ville kunne orke å spise den opp. Derfor ønsket hun å kjøpe en barneporsjon, men det fikk hun ikke for da måtte man være under 12 år. Det hjalp ikke hva hun sa, men hun kunne få en pensjonistporsjon..... Hun valgte da det samme som meg, og endte opp med en potet og en kjøttkake mindre.... Alikevel en stor porsjon. Etter at maten hadde blitt nøye fotografert for bloggen kunne vi sette oss ned å nyte maten og slappe av litt.

  Jeg var egentlig begynt å bli litt trøtt, men det gikk raskt over etter at jeg fikk i meg litt mat og drikke...

  Det var ganske tett trafikk innover mot Oslo, men det gikk alikevel ganske radig hele veien. Vi kjørte sånn stort sett i følge helt til rett før Ryen hvor Anne kjørte Ann-Karin hjem og jeg dro videre for å kjøre Terje hjem. På veg hjem tok jeg sjangsen på å kjøre i Bjørvika hjem igjen også, for det virket som om trafikken fløt ganske bra. Da jeg kom tilbake så gjorde den jo ikke det, og jeg ble stående en stund i kø. Anne skulle komme en tur til meg etter at hun hadde vært hjemme med sine varer, og satt å tenkte at det var dumt at jeg tok den veien for da kom jeg kanskje ikke hjem til hun kom tilbake.... Det ordna seg, og jeg kom hjem i god tid.....

  Jeg var akkurat ferdig med å pakke bort varene mine og skiftet tøy da Anne kom... Selv om jeg var veldig trøtt og sliten var det koselig å avslutte en lang å hyggelig dag med deilig ost og kjeks. Vi hadde valgt litt forskjellig, og alle var veldig gode... Det eneste var at chilli osten nok var litt vel sterk, men med en kjeks med litt smak så gikk også det ganske greit.

  Siden det hadde vært en lang dag så ble ikke Anne så lenge.... Jeg tenkte at jeg skulle se litt på tv en stund, men jeg sovnet fra alt sammen å våknet til morningen på sofaen med Vinja sovende oppe på magen min. Hun lå veldig godt hadde ikke lyst til å flytte på seg med en gang, men til slutt så husket hun tydeligvis at det var tomt for mat i skålen på kjøkkenet. Hun løp mjauende ut på kjøkkenet, og da jeg ikke kom fort nok etter henne løp hun tilbake til stua for å se hvor det ble av meg :o))

  #statoil #nordby #shoppingsenter #godis #apotek #kicks #ysl #manifesto #ur&penn #zizzi #joe'sdiner #olivetto #ceasarsalat #falcon #pepsimax #grønnsaker #karbonadedeig #karinbrunckholmqiuist #crazyfroggs #Ö&B #is #marché #ostogkjeks #bjørvika

  Hjertestarterkurs

  • 22.05.2014, 00:05


  For noen uker fikk jeg som Brannvakt på jobben tilbud om å være med på Hjertestarterkurs, noe som jeg takket ja til sammen med en kollega. 

  I dag har vi vært på et 3 timers lærerikt kurs, hvor vi først hadde en god del teori. Deretter var det vår tur til å øve oss på dukkene kursholderen hadde tatt med seg. Pga de forbaskede vonde knærne mine kunne ikke jeg sitte på kne på gulvet som de andre. Jeg var med og fulgte nøye med i hva de gjorde, hvordan paddene til hjertestarteren skulle festes og hvordan maskinen skulle betjenes. Etterpå fikk jeg min egen dukke som ble lagt oppe på bordet som jeg øvet meg på. Kursholderen fulgte nøye med at jeg pustet riktig og fikk nok luft inn i dukken to ganger, for så å holde hendene på rett sted under hjertemassasjen. Jeg har aldri prøvd det før, og det krevde virkelig at man har muskler i armene men også nok luft i lungene til å få nok luft inn.

  Jeg ble nå i allefall godkjent, så da gjorde jeg i allefall riktig :o))

  Jeg håper virkelig ikke at jeg noen gang får bruk for det jeg har lært, men skulle jeg ende opp i en situasjon hvor noen trenger hjelp vet jeg nå i allefall hva jeg skal gjøre :o))

  #hjertestarterkurs #dukke #brannvakt #kurs 

  Sommertemperatur...

  • 21.05.2014, 00:19


  I dag har vi virkelig hatt et knallvær her i Oslo, og det var nesten litt smertefullt å måtte være inne hele dagen... Heldigvis sto sola høyt og himmelen var blå til langt på kvelden, og jeg satt litt ute å nøt det fine været på ettermiddagen.

  Jeg tok sjangsen på å kjøre ned mot operaen på veg hjem i dag også.... Det gikk litt smått pga de to nye lyskryssene i Dronning Eufemias gate. Det virker ikke på meg som om lysene er stilt inn riktig, for når lysene skifter enkelte ganger så er det et par retninger som ikke helt matcher. Akkurat det skaper en del problemer, for bilene må kjøre rundt om hverandre for å komme fram.

  Håper de gjør noe med det innen resten av gaten blir ferdig, ellers blir det nesten umulig å komme fram er jeg redd.  Kjøpte med en kurv med jordbær på veg hjem i dag, og selv om de ikke smakte helt som de norske så var de ikke så altfor ille. De første utenlandske bærene som kommer smaker ikke så veldig mye, og jeg må ha litt søtt på dem. Bruker ikke sukker, men et annet søtningsmiddel i stedet. Jeg fikk nå  iallefall smaken på sommeren :o))

  Bare et kort innlegg i kveld, for nå er jeg så trøtt at jeg klarer ikke å holde øynene åpne lenger.... NATTA!!

  #operaen #dronningeufemia #jordbær

  Årets første tordenvær

  • 19.05.2014, 23:34


  På dagen i dag hadde vi det knallværet ute, men når det nærmet seg tid til å gå hjem fra jobben begynte det å skye over. Da jeg kjørte ut av garasjen begynte det å dryppe litte granne, men det ble ikke noe serlig mer av det før jeg kom hjem.

  Da jeg sto på kjøkkenet å laget middag begynte det å tordne og lyne... Akkurat da maten begynte å koke gikk lyset og jeg tenkte at det var jo typisk, men heldigvis var det bare å svippe opp sikringen igjen. Tordenværet holdt på en god stund, men heldigvis var det ikke harde smell så man skvatt i stolen. Kattene er ikke så overbegeisteret når det skjer, og løper stresset fram og tilbake fra rom til rom...


  (kilde: google.no)

  Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ta t-banen i dag, men så ombestemte jeg meg i siste liten... Siden det ble nytt kjøremønster foran Operaen har jeg valgt å kjøre om Ensjø og videre over Tøyen, men i dag bestemte jeg meg for å driste meg til å kjøre den nye veien. Jeg angret litt på at jeg ikke har tatt bilen en sen ettermiddag for å sjekke ut hvor jeg skulle kjøre å i hvilken fil jeg skulle ligge. Klarte selvsagt å rote det til sånn at jeg kom en helt annen vei enn det jeg skulle, men jeg tror ikke at jeg tapte så veldig mye på det egentlig. Det blir nok bedre der nede når de åpner den nye brua igjen, for da vil mesteparten av trafikken gå den veien..... Tror jeg i allefall.

  Det hadde gått litt hardt utover klumpesanden jeg kjøpte til kattedoen i forrige uke, så jeg var nødt til å kjøpe mer for å fylle på i dag. Hadde først tenkt å stikke ut i lunchen for å kjøpe, men tiden løp fra meg så jeg valgte å ta lunchen ved PC'n på jobben med en baguette i hånden. Derfor bestemte jeg meg for kjøre rett opp til Alnasenteret etter jobben for å handle der. Sist gang kjøpte jeg bare 6 kg, for jeg orket ikke å bære noe mere, men nå som jeg hadde bilen rett utenfor døra kjøpte jeg 10 kg. Jeg sleit med å bære esken de siste meterne, for kreftene i armene mine er ikke hva de en gang var....

  I hele kveld har jeg sittet å jespet og vært så trøtt, men nå som jeg egentlig burde ha vært i seng allerede er jeg lys våken... Jeg skal begynne å se en gammel episode av CSI Las Vegas på 6'ern, så får vi se om ikke øyelokkene begynner å glippe igjen.

  Ha en rikgit god natt, blogges!

  #tordenvær #lyn #torden #middag #katter #ensjø #tøyen #operaen #klumpesand #alnasenteret #csi #lasvegas #tbanen

  På tur med kamera del 2

  • 18.05.2014, 20:27


  Her kommer noen bilder flere bilder fra spaserturen i dag!!

  Jeg bare elsker potene til kattene mine, og syntes de er noe av det skjønneste som finnes :o))

  Når jeg kom hjem slang jeg meg ned ute på balkongen sammen med pusene mine... De var trøtte i varmen og lå rett ut å dormet seg. Det var så stille og rolig ute at det tok ikke lange stunden innen øynene sakte men sikkert gled igjen, og denne damen var langt inne i la la land.

  Nå blir det litt The Nanny på Netflix tenker jeg....

  #natur #foto #bilder #katt #poter #netflix #thenanny

  På tur med kamera

  • 18.05.2014, 19:40


  Etter å holdt meg mer eller mindre i ro i flere dager bestemte jeg meg for at det var på tide å komme seg ut av døra. Ute var det et knallvær så jeg tok med meg fotoappratet, og bestemte meg for å ta noen bilder rundt i omegnet mens jeg gikk.

  Oppsal Kirke  Oppsal kjøpesenter

  Oppsal Samfundshus og Biblotek

  Den nye utplassen våres begynner så smått å ta form :o))

  Når jeg kom ned på Oppsal stakk jeg innom Narvesen og kjøpte en is, vannflaske og noen blader... Det var ingen ledige stoler i solen utenfor senteret så jeg jeg gikk på oversiden å satte meg i skyggen i stedet. Det var ganske deilig å sitte der også, ikke så mye folk kanskje, men alikevel :o))

  Det gjorde virkelig godt for kroppen å komme seg ut å røre på seg, og jeg innså at det nok har blitt litt vel mye bilkjøring på meg de siste månedene. Nå er det på tide å snu om, og være mer i bevegelse.

  Tok noen naturbilder også, men de kommer i eget innlegg.

  #oppsal #kjøpesenter #narvesen #kirke #samfundshus #biblotek

  Må være tidlig ute...

  • 18.05.2014, 12:11


  I går kveld sikret jeg billetter til Nøtteknekkeren for Anne og meg til lørdag 20.12.

  Det er tredje året vi går å ser forestillingen før jul, og det er fin tradisjon som vi har innført syntes jeg. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen at aldri noen sinne hadde jeg trodd at jeg skulle like å gå i operaen for å se en ballett år etter år


  (kilde: www.operan.no)

  Om 14 dager blir det også besøk i operan, og da skal vi se Svanesjøen... Den har jeg bare sett bruddstykker av på tv og gleder meg virkelig til å se hele forestillingen. Vi snakket også om i går at vi skulle se en opera, og tenkte på Barbereren i Sevilla eller Carmen. Har ikke bestilt noe enda, for vi må gå litt i tenkeboksen hvilken forestilling vi har lyst til å gå å se :o))

  #dennorskeopera&ballett #opera #ballett #nøtteknekkeren #svanesjøen #barbererenisevilla #carmen

  En stille og rolig 17. mai

  • 18.05.2014, 11:32


  I går feiret vi Grunnlovens 200 års dag med flotte markeringer over hele landet... Det var som værgudene bestemte seg for å være på sitt beste humør, og gi oss bare strålende vær. Jeg ble vekket av at solen kilte meg på nesen, når den tittet igjennom persiennen på soverommet. Ute var det enda helt stille, og det var bare fuglenes morgenkvitter som kunne høres.  De aller fleste hadde vært ute å hengt flaggene sine når jeg var ute med mitt.. Jeg kjenner at jeg blir helt varm i hjertet når jeg ser hele blokken en dekket av rødt, hvitt og blått :o)) Siden det var så varmt så satte jeg opp alle vinduer og dører og fikk luftet ut heimen skikkelig!

  Jeg slo på tv og slang meg ned i godstolen med kaffekoppen for å se litt på 17. mai feiringen på NRK. Formen min var mye bedre enn dagen før, men litt feber var det igjen som ikke helt ville slippe taket. Etteren Ibux så føltes det straks noe bedre.

  Meningen var at jeg skulle ha vært å feiret dagen oppe hos Anne, men siden jeg ikke var helt i form så foreslo hun at hun kunne komme en tur ned til meg i stedet.Vi hadde avtalt at hun skulle komme rundt ved 12 tiden. Jeg orket ikke å styre så veldig mye, men fikk da rufset opp littegranne i allefall.  Ronja ville også se på 17. mai feiring og snek seg opp i godstolen min da jeg var ute på kjøkkenet for å hente meg en kopp kaffe. Hun har aldri egentlig villet ligge i stolen før, men nå er hun oppi der så fort jeg reiser meg. Har jeg lyst til å sitte der selv, klapper jeg bare på fotskammelen så hopper hun dit å så tilbake opp i fanget mitt når jeg har fått satt meg godt til rette :o))

  Det ble en enkel middag med pølser og lumpe, men jammen ble vi ganske mette begge to alikevel....  Når pølsene hadde fått lov til å synke, så ble det kaker og kaffe... Jeg hadde kjøpt en kransekake tidligere i uken, for det må jeg ha på 17. mai syntes jeg. Anne hadde tatt med en annen kake hun hadde kjøpt, som var litt mektig men veldig god.

  Vi satt for det meste å skravlet oss igjennom dagen og kvelden.... Det er aldri noe problem å finne noe å prate om, for det ene temaet etter det andre står i kø sånn at vi nesten ikke kommer oss igjennom alt vi har lyst til å si (den vet jeg en som kommer til å kommentere). Det var godt at stemmen var tilbake igjen, og den holdt hele dagen. Kjenner at jeg er litt sår i halsen i dag, men det tror jeg mest kommer av at jeg skravlet for mye i går, hihihihihi!!

  Jeg syntes vi hadde en hyggelig 17. mai selv om den ble feiret hjemme... Skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke så veldig glad i å traske gatelangs i et mylder av folk, eller bli slått i hode med flagg, fløyter, vifter eller is av smårollinger som sitter på fars skuldre.

  Anne dro vel herfra rundt midnatt, og da var det helt stille ute. Man skulle kanskje tro at noen hadde en fest, men hadde de det så var den i såfall veldig stille og rolig. Jeg så på tv en liten stund før jeg ryddet opp litt å hoppet i senga omgitt av to puser som var litt trøtte. De hadde ikke så veldig lyst til å oppgi plassen sin til matmora.....

  #grunnloven #17mai #nrk #feber #ibux #ronja #pølseoglumpe #pølse #lumpe #kransekake 

  Rules for the cat

  • 16.05.2014, 11:27


  Noen som kjenner seg igjen? Det gjør i allefall jeg :o))    

  Ikke dette året

  • 16.05.2014, 11:20


  Det er alltid tradisjon å plante i balkongkassen og på gravlund til 17.mai, men i år har jeg ikke orket å dra noe sted pga at jeg har vært dårlig. På gravlund vet jeg at stemorsblomstene har klart seg og står fint, for jeg var å så til dem for noen dager siden. Jeg syntes jo ikke at jeg kunne gå Nationaldagen i møte med en balkongkasse full av brun Erika, og det finnes råd når man ikke orker å plante...  I kjelleren hadde jeg noen silkebegonia i hvitt og rødt... Kommer man nær på så kan man se at de ikke er ekte, men det er ingen som gjør det. De kan få stå fram til pinse, og så blir de skiftet ut med ekte blomster. Jeg er egentlig ikke fan av falske blomster, men hva gjør man??

  Jeg trodde at jeg skulle være såpass i form i dag at jeg orket å gå på jobb, men dessverre våknet jeg feberhete kinder så det ble det ikke noe av. På den positive siden så har jeg i allefall fått tilbake stemmen igjen. Det var skikkelig slitsomt å prate når det ikke kom noe annet enn viskelyder. Ikke det at jeg hadde så mange å prate med her hjemme, men det blir jo til at jeg har en samtale eller to med pusene mine, hehehe!!  Sitter å slapper av foran PC'n med en kopp varm te og for stemning har jeg tent litt røkelse.... Duften av den gjør meg alltid rolig og vel til sinns. Pusene syntes det er spennende når røyken kommer opp og sirkler rundt røkelsespinnen. Ved flere tilfeller har de forsøkt å fange den, og det har endt opp med aske overalt...

  Været her i Oslo er som i går, overskyet med vind... Hadde opp vinduet å luftet litt i sta, og det virket ikke så kaldt selv om det blåste. Håper det blir enda bedre i morgen på Nationaldagen!

  Ha en fortsatt fin fredag, blogges!

  #gravlund #plante #stemorsblomster #silkeblomster #begonia #balkongkasse #feber #røkelse #katt #nationaldagen #oslo #17mai 

  Flue til besvær...

  • 15.05.2014, 23:01


  Tidligere i ettermiddag hadde jeg vinduene på balkongen åpne noen minutter, og da klarte en enslig atal og innpåsliten flue å komme seg inn. Jeg la ikke merke til det med en gang, men da jeg satte meg i stua litt senere for å se på tv ble det et voldsomt liv ute i entreen. Begge pusene satt å stirret opp i taket å mjauet sårt, og med en gang skjønte jeg ikke hva som hadde skjedd. Så fikk jeg se den lille innpåslitne skapningen....

  Ronja mistet interessen etterhvert, men det gjorde ikke Vinja.... Hun har jaktet rundt på flua i hele kveld å holder fortsatt på. Jeg hadde håpet at hun ville få tak i krypet sånn at det ble fred i heimen, men nei da den har klart å lure henne. Akkurat nå har tatt en liten pause i jakten for å irritere søsteren sin i stedet.... Tenker at vi skal ha mye morro her hjemme i sommer :o))  #flue #vinja #ronja #katt #innpåsliten 

  Irland official EUC entry 2014

  • 15.05.2014, 12:46


  Cann-Linn feat. Kasey Smith - Heartbeat

  #esc #kaseysmith #heartbeat

  Helt smertefritt

  • 15.05.2014, 11:57


  Her er det nok en dag med viskestemme og feber, som heldigvis har gått ned noe... Jeg var veldig trøtt og sliten i går kveld å gikk ganske tidlig å la meg, og jeg kan knapt huske at hode mitt traff hodeputen. Det er ikke ofte at jeg sover igjennom hele natten uten å våkne, men i natt har jeg altså gjort det Å DET FØLES GODT :o))  I forrige uke kontaktet jeg Talkmore for å bytte over til dem, og det var i dag det nye SIM kortet skulle settes inn. Jeg har hatt veldig mange dårlige opplevelser med akkurat dette tidligere, så jeg var helt sikker på at det ikke ville gå noe bedre denne gangen. Der tok jeg heldigvis feil, og alt fungerer som det skal. Jeg testet ut alle funksjonene med en gang, men ingen feilet så dette er helt fantastisk.

  Spørsmålet nå er om Telenor klarer å stoppe abonnementet mitt hos dem uten at det blir en haug med trøbbel der... Jeg forventer at de sender ut en bekreftelse på at abonnementet mitt er avsluttet ganske snart, hvis ikke må jeg ta kontakt med dem. En venninne hadde store problemer med å avslutte sitt, og det pågikk over lang tid innen det endelig gikk i orden........

  Ellers så tok jeg i bruk den nye klumpesanden i går, men ingen av pusene var i nærheten av kattedoen så lenge jeg var oppe. Til morran i dag derimot så hadde de vært der, og som vanlig var det sparket sand utover hele badegulvet. Jeg trodde kanskje at de ikke ville sparke så mye når ting klumpet seg sammen å ble pakket inn, men gammel vane er vond å venne.  Skjønner ikke hvorfor jeg har vært så stri med å skifte over til klumpesand!! Klumpene var enkle å fjerne å vips så var doen like ren igjen...

  Sjekket akkurat ut 17. mai været på yr.no, og det så vel ikke så veldig flott ut her i Oslo... Det så ikke ut til å bli regn, men grått og overskyet. Så lenge det ikke regner får vi vel være fornøyd, men det hadde ikke skadet med sol, så kan jeg godt leve med å måtte gå med en jakke om det ikke er så varmt.

  Vinja ligger rett ut på bordet ved siden av meg å ser på meg med bedende øyne, og mjauer så sårt.... Det er et tegn til mammen hennes at hun vil ha kos, og masse av det :o))

  Ha en fortsatt fin torsdag, blogges :o))

  #viske #feber #stemme #talkmore #telenor #klumpesand #yr #17mai #vinja #katt 

 • Syk
 • Kan du høre meg?

  • 14.05.2014, 16:22


  Det var en god arbeidsøkt i går på dugnaden, og  jeg var veldig fornøyd med at kroppen min orket å være med på å spa, løfte og luke i beddene. Det er langt fra så mange dagene hvor jeg orker å stå på så mye etter en lang dag på jobben :o))  Da alarmen gikk av i skumringen i dag kokte hele kroppen min, og stemmen min var helt borte. Jeg skulle si noe til Vinja som lå sammenrullet inntil ryggen min, men det kom bare noen viskelyder. Hun så rart på meg og lurte nok på hva i all verden dette var. Målte feberen og den lå i overkant av +39, og det var jo forklaringen på hvorfor jeg var så innmari varm. Jeg skjønte at jeg ikke skulle orke å gå på jobb i dag, og satt alarmen fram et par timer. 

  Jeg sovnet momentant igjen etter at jeg hadde gitt beskjed til sjefen og  deretter tatt meg en Ibux. Det ble ikke noen lang søvn, for pusene var utolmodige og matskålen deres var mer eller mindre støvsugd for mat. Jeg våknet av at Vinja satt oppe på magen min og mjauet høyt og sårt, for nå ville hun altså ikke vente noe lenger på maten sin. Det var ikke noe annet å gjøre enn å kreke seg opp av senga det. Så fort vann- og matskålene var fylt opp igjen var damen fornøyd. Da var jeg lys våken og brygget meg en kopp kaffe som jeg tok med meg inn i stua.  For et par dager siden kjøpte jeg Ever Clean kattesand (klumpesand), som jeg aldri har brukt tidligere. Har brukt noe som ser ut som krystaller, men jeg syntes ikke at det holder lukten borte ordentlig. I dag måtte kattedoen desinfiseres uansett hvordan jeg følte meg, og da brukte jeg den nye kattesanden. Jeg var veldig nysgjerrig på hvordan de kom til å reagere på den nye sanden, men de har ikke vært der inne enda noen av dem. Vel, Ronja svingte så vindt innom å snuste litt før hun forsvart igjen...

  Det har nå i allefall blitt fint vær ute kan jeg se... Himmelen er blå og sola skinner og så blåser det litt så jeg regner med at det ikke akkurat er sommertemperatur der ute!

  Hode mitt sier meg at det er på tide å tilføre kroppen litt føde, så jeg får ta det med meg å kikke inn i kjøleskapet for å se hva det har å by på.

  Ha en fortsatt fin onsdag, blogges :o))

  #dugnad #feber #viske #stemme #vinja #katt #everclean #kattesand #klumpesand #ronja 

  Lett skal det ikke være

  • 13.05.2014, 23:20


  I dag gikk jeg fra jobben 15:15 for å rekke hjem i god tid til dugnaden i Borettslaget... Den skulle ikke begynne før kl 18, men jeg syntes at det var greit å være hjemme såpass tidlig at jeg rakk å lage middag, spise den og la den synke litt før jeg gikk ut for å jobbe. Men sånn gikk det ikke.....


  (kilde: google.no)

  Det var som om hele byen sto stille, og det var omtrent helt umulig å komme seg ut av byen.... Jeg holdt til slutt på å bli sprø av å ikke komme noen vei. Det gikk ikke å kjøre mot Bjørvika for der sto det bom, så jeg forsøkte å kjøre om Tøyen men da jeg kom ned mot Ensjø sto det mot motorveien og mot Grenseveien. For å gjøre en veldig lang historie kortere, så endte jeg opp med å bruke 2,5 time hjem. Vanligvis bruker jeg maks 20 minutter. For meg som er så utålmodig var det hele en prøvelse!!

  I det jeg kjørte inn i garasjen var det bare 10 minutter til dugnaden skulle begynne, og jeg forta meg inn å skiftet å slang i meg et par kjeks før jeg gikk ut igjen.

  Det var et bra oppmøte denne gangen, og vi var effektive så innen et par timer var vi ferdige. Jeg konsentrerte meg mest for mine egne bedd, og spesielt det på baksiden. Jeg gravde opp de fleste rosene mine i fjor, og da ble det noen åpne plasser pluss at alt så helt skjevt ut. Så i ettermiddag flyttet jeg på et par store planter, vel jeg klarte å flytte på den ene helt selv mens den andre var litt for stor og tung så jeg fikk hjelp av en nabo.

  Dugnaden ble avsluttet med grilling av pølser og en kakebit :o))

  Det var godt å komme seg inn i varmen igjen, for det ble etterhvert ganske kjølig å stå ute... Mens vi jobbet var sola framme og varmet ganske bra, men da den forsvant ble det kjølig å jeg begynte å fryse.

  Nå blir det et par episoder med The Nanny innen jeg kryper under dyna!

  #bilkø #tøyen #ensjø #grenseveien #bjørvika #roser #busker #grille #thenanny

  Endelig fått ut fingeren

  • 12.05.2014, 20:13


  Jeg har gått ganske lenge og sutret over at jeg har så dårlig Internett, men har jeg gjort noe med det? Nei da, det har blitt med sutringen og frustrasjonen hver gang jeg måtte restarte routern min for å sparke i gang systemet.

  For mange år siden inngikk Borettslaget mitt en internettavtale med Bredbandsfabrikken, nå HomeNet. Jeg hadde den gang et modem som gikk på telefonnettet og det var ikke spesielt gunstig. Ting har forandret seg, og nå har jeg tv, radio, pc, nettbrett og telefon som sloss om tilgangen på den lille hastigheten på 20 Mbps.

  I dag fikk jeg endelig ut fingeren, og ringte til Canal Digital å bestilte bredbånd, router og siden de hadde kampanje på den nye T-We boxen bestilte jeg den også. Greit å oppgradere en gang innimellom. Jeg hadde belaget meg på å bruke hele lunchen min på å sitte i kø, men jeg smatt igjennom i før jeg fikk satt meg ordentlig til rette. Kom til en veldig hyggelig jente som var veldig hjelpsom :o)) Om litt så blir jeg også kontaktet av en montør som skal ordne alt for meg... Når hun sa det tenkte jeg at det må jeg vel betale for, men nei da... Det slipper jeg gitt :o))  Før helgen ringte jeg til Talkmore, og ordnet med overføring fra Telenor. Sim kortet fikk jeg om lørdagen, men det settes ikke i kraft før den 15.05. Jeg har egentlig ikke vært missfornøyd med Telenor/Djuice, men når de innfører avgifter for at jeg skal kunne logge meg inn i min egen nettbank er det by by fra meg...

  Nå er det jo sånn at jeg er født veldig "uheldig", og jeg har en følelse at overføringer og oppsigelser ikke kommer til å gå helt som de burde.... Kan jo hende at jeg er heldig denne gangen, og fingrene er krysset.

  #canaldigital #bredbåndsfabrikken #internett #t-webox #kampanje #telenor #djuice

  I går var det min tur

  • 11.05.2014, 18:16


  I går var det altså hos meg vi skulle være til god mat og timer med skravling.... Heimen trengtes å shines opp, så etter frokosten var inntatt så dro jeg fram støvsugeren å sugde meg fra rom til rom. Senger måtte grundig gjennomgåes og kattehår fjernes så godt det var mulig. Ute på balkongen var det også samlet seg kattehår i kriker og kroker, men etter å ha satt støvsugeren på max så klarte de ikke å klore seg fast særlig lenge....

  Jeg følte meg slapp og litt daff i kroppen, så etter at støvsugeren var plassert på sitt hvilested brygget jeg meg en stor kopp kaffe å satte meg ut på balkongen...  På det tidspunktet hadde sola kommet fram og varmet opp ganske bra, og Ronja var ikke sen om å komme etter når hun så mammen hennes sitte der ute. Hun satt en lang stund å fulgte med på livet utenfor innen hun la seg ned å tok en aldri så liten lur!!

  Etter en stund kom Vinja også og inntok sin faste plass i stolen ovenfor meg.... Der satte hun i gang et voldsomt vaskeregime som holdt på en lang stund. At jeg lusket inn å hentet kamera la hun ikke merke til med en gang, men når hun først gjorde det stoppet hun opp å ga meg et anklagende blikk. Hun skulle ikke ha noe av at jeg tok bilde av henne mens hun vasket sine intime kroppsdeler, hihihihihi!!

  Etter et par kaffekopper og litt å spise satte jeg i gang igjen, og fikk vasket ned på badet å tørket støv i resten av heimen... Da jeg var ferdig var klokken nesten 15:30, og jeg stupte inn i dusjen for å være klar til Anne kom en halvtime senere. Jeg rakk det akkurat.....  Blomstene jeg kjøpte rett før påske ville ikke mere, og jeg bestemte meg for å dra bort på Plantasjen for å fornye dem. Anne hadde ikke før kommet innenfor døra før vi dro avgårde igjen. Med tanke på at det kan være litt vanskelig å finne gjesteparkering utover kvelden, tok vi min bil bort. I det vi dro avgårde begynte det å regne ganske bra, men det virket som om det bare var en skur så det ble ikke så veldig mye av det.  Jeg skulle egentlig bare ha blomster, men kom over denne "Tenniskrakken" og den var akkurat hva jeg har sett etter. Hadde egentlig peilet meg inn på en fra Åhléns, men denne her var både bredere og litt mer solid så da kjøpte jeg den. Til den som syntes det ser dumt ut med røde lys i de hvite lyktene, så er jeg fullstendig klar over det... De er de siste jeg har igjen fra jul, og da tenkte jeg at det var like greit å bruke dem opp.....

  Etter å ha ruslet litt rundt på Plantasjen en stund falt valget på disse blomstene. Jeg kjøpte to av hver, og de gjør seg veldig fint i stue vinduet mitt.

  Da vi kom tilbake hit igjen merket jeg at jeg at det pep og surklet i brystet mitt og jeg følte meg litt slapp, noe det har gjort før også.... Jeg har hatt en svak allergi i flere år, men aldri brydd meg med å teste ut hva jeg egentlig reagerer på. Det er tydeligvis noe som holder på å sprette ut om dagen, og at jeg gikk en stund inne på Plantasjen hjalp vel ikke noe på det heller. Mens vi holdt på å skru sammen krakken pep det skikkelig, men det roet seg ned igjen etter at jeg hadde vært inne en stund.  Det var jo ESC finale i København i går, og som seg hør å bør skal det være hjemmelaget pizza da... For å slippe å stå å slave på kjøkkenet gjorde jeg det veldig lettvindt for oss, med å kjøpe inn ferdiglaget pizzabunn. Da var det bare å rulle ut deigen på platen, steke kjøttdeigen å ha i pizzasauen, osten og krydre. Pizzaen ble utrolig god, men veldig mektig så vi orket ikke å spise så mange bitene.

  De rosa glassene jeg kjøpte i fjor sommer passet godt til anledningen syntes jeg :o))  Det er ikke ofte at vi ser luftballonger så nære over her jeg bor, men i går kom Soloballongen glidende forbi.... Det så et øyeblikk ut til at den ville lande nede ved Østensjøvannet, men så steg den igjen å kom rett over her jeg bor. Jeg syntes den ser stor ut på tv, men i virkeligheten var det massiv. Vi fløy ut på balkongen med mobilkamera og digitalkamera i hånden for å forevige øyeblikket :o)) Det jeg tok med mobilen var dårlig så det er ikke noe å vise fram, men med digitalkamera ble det straks mye bedre.

  Anne ble en stund etter at ESC finalen var over, og dro vel herfra en plass mellom 01:30 og 02:00... Jeg fikk jo selvsagt ikke lagt meg med en gang, og ble sittende en stund å se på Tequila Sunrise på en eller annen kanal. Derfor ble det jo også til at jeg sov til klokka dro over 10:30 i dag, men siden jeg ikke hadde noen planer for dagen gjorde ikke det så mye. Jeg har brukt dagen til å sløve meg foran tv-skjermen og oppdatere bloggen, som jeg ikke har skrevet et ord i på en uke....

  Nå derimot er det på tide å løfte baken å ordne litt middag til både megselv og pusene :o))

  Ha en fortsatt flotters søndag, blogges!!

  #katt #ronja #vinja #plantasjen #rengjøring #kaffe #tenniskrakk #krakk #blomster #allergi #pizza #hjemmelaget #rosa #glass #esc #københavn #luftballong #soloballongen #fotoapparat #digitalkamera #mobilkamera #østensjøvannet #tequilasunrise #film #søndag 

  Litt oppdatering

  • 11.05.2014, 14:47


  Den siste uken har denne damen ikke prioritert å oppdatere bloggen i det hele tatt.... Jeg har ikke hatt noe ork eller tiltak etter at jeg har kommet hjem fra jobb eller andre ting jeg har gjort. Har kommet så langt at jeg har tatt PC'n fram, slått den på og så har jeg lest andres blogger og kommentert litt. Når det så kom til at jeg skulle skrive noe selv så har hodet gått tomt, og jeg har bare sittet å sett på skjermen uten å være i stand til å skrive noen ting....

  På mandagen var det fylt med skrot utenfor blokkene våre, som skulle hentes av komprimatorbilen om ettermiddagen... Da jeg gikk på jobben om morningen var alt satt ordentlig på plass inntil sjakter og på plenen. Når jeg kom hjem hadde noen tydeligvis vært der, for det jeg hadde puttet i plastsekker sto utover alt, tingene lå slengt utover. Jeg tok å satte alt på plass igjen, men jeg hadde ikke før kommet inn i heimen før jeg hørte noen lyder utenfor. Der sto en dame å rev og slet i plastposer å rotet igjennom for å se om hun kunne finne noe brukbart. Jeg har ingenting i mot at folk går igjennom tingene som skulle kastes, men det jeg virkelig er i mot at de slenger det de ikke finner interessant utover asfalten. Jeg dundret på ruta til damen å ropte til henne at hun ikke skulle rote sånn, (ruta var åpen), men hun bare så på meg med deeeeet blikket som om hun ikke forsto. Hun gikk fra oppgang til oppgang og gjentok roteøvelsen sin. Jeg var på nippet til å kontakte vaktmesteren, men da kom både han og komprimatorbilen å damen forsvant.  På tirsdagen gikk mye arbeidsdagen til en Workshop, og rett før den var ferdig måtte jeg løpe av gårde for å rekke fotpleie timen min kl 14:30... På våren og utover sommeren vokser neglene mine på både tær og fingrene mye fortere enn de gjør ellers på året. Derfor hadde neglene på tærne blitt lengre enn jeg skulle ha ønsket før timen hos fotpleien. Jeg var hyperstresset når jeg satte meg opp i stolen, men etter å ha latt føttene vile noen minutter i det varme vannet kjente jeg at skuldrene senket seg å jeg slappet av.

  Jeg hadde avtalt med Anne at hun skulle komme til meg når jeg var ferdig hos fotpleien, for at hun skulle hjelpe meg med å tømme kjellerboden min for gamle og ødelagte elektriske lamper, printere og tv'n min. Det måtte jo selvsagt regne når vi holdt på med det, men det gikk greit å få alt ut i bilen. Litt slit ble det med den gamle tv'n, for den veide et tonn og var ikke så lett å løfte. Det var ikke så mange steder å få et godt tak, men for å lette arbeidet ble den plassert på tralla mi og dratt opp trappa. Med all køen på motorveien tok det litt tid å komme seg til Lørenskog Gjenbruksstasjon. De fleste tingene klarte vi å få ut av bilen og kaste opp i kontainerne, men den tunge tv'n gikk jeg bort til gutta i buret å skrudde på sjarmen og fikk en av dem til å løfte den ut av bilen å over i kontaineren. Jeg kan ikke få sagt hvor lettet jeg var over å endelig bli kvitt alt skrotet som hadde stått i kjellerboden å tatt opp masse plass.

  Sist gang Anne hjalp meg med å kjøre ned et billass med ting til Fretex brukte vi hennes bil, og da den skulle tømmes så satte jeg bagasjelokket inntil et rekkverk. Ingen av oss hadde tanker for lokket da bilen var tømt, og vi dro hjem.

  Derfor dro vi rett ned til Fretex etter at vi hadde vært på Lørenskog for å høre om lokket fortsatt var der eller om det hadde blitt kastet. Til Anne's store glede hadde de tatt vare på det, og øverst på en hylle oppunder taket sto det. Vi tok lokket å dro raskt hjem til meg, hvor Annes bil sto med flere ting jeg hadde funnet til Fretex. Rett før de stengte var vi på plass og avleverte det siste lasset, puh.

  På veg hjem dro vi innom Dolly Dimple på Tveita og kjøpte med oss en pizza som vi tok med hjem til meg...  Siden Anne ikke skulle på jobb dagen etter ble hun utover kvelden, og satt å så på første delfinalen i ESC fra Københaven, hvor bl.a. Sverige skulle kjempe om en finaleplass. De hadde en god låt og kom videre sammen med et knippe andre gode låter. Jeg likte godt den Irske låten, men den kvalifiserte seg ikke i år.

  Resten av uken har gått med til å jobbe, være sliten og trøtt, og sett en ESC delfinale til hvor Carl Espen klarte å skaffe Norge en finaleplass til stor jubel. Jeg har/er jo ikke noen favoritt av den låten, men håpet jo selvsagt at den skulle gå videre. Blir ikke helt det sammen å se på finalen uten at vi deltar selv.

  Fredagen slet jeg meg igjennom arbeidsdagen med en ugrei mage og smerter i tillegg til at jeg frøys å måtte sitte med ytterjakke på inne, noe jeg også gjorde på torsdagen. Jeg kom meg igjennom arbeidsdagen, og var glad når jeg endelig kom hjem. Etter å ha spist litt middag, og ryddet bort slang jeg meg ned i godstolen hvor jeg ble sittende resten av kvelden å småsløve med pusene mine i fanget.

  Det var min uke....

  #komprimatorbil #fotpleie #workshop #lørenskoggjenbruksstasjon #avfall #fretex #bagasjelokk #dollydimple #pizza #esc #finale #delfinale #københavn #carlespen #sverige 

  ESC 2014 sirkuset over

  • 11.05.2014, 13:16


  Da var ESC 2014 København over for denne gangen, og årets vinner ble Conchita Würst fra Østerike.. En flott og feiende melodi som jeg likte allerede første gangen jeg hørte den.

   

  Det var utrolig spennende når stemmene ble lest opp, og det ble ganske raskt klart at det var 4 land som hadde mulighet på seierene, Armenia, Nederland, Sverige og Østerike. Hjemme hos meg heiet vi litt på Sverige og Østerike. At det til slutt ble Østerike som dro hjem seieren gikk hjem hos oss :o)) 

  Da låtene ble introdusert noen uker innen det hele startet var det noen land, husker ikke hvilke, som mente at Conchita ikke burde få delta kledd og sminket som dame men med skjegg. Heldigvis så ble ikke den protesten tatt til følge. Det er ikke hva man er eller hvordan man ser ut som skal avgjøre om man vinner en sangkonkurranse, men hvordan man fremfører låten og låten selv.  Conchita Würst heter egentlig Thomas "Tom" Neuwirth, og er født 6. november 1988 (25 år) i byen Gmunden i Østerike.

  Gratulerer med seieren til en flott artist :o))

  #eurovisionsongcontest #esc #københavn #conchitawürst #østerike #thomasneuwirth #sverige #armenia #nederland 

  Spring cleaning....

  • 04.05.2014, 21:50


  Jeg må innrømme at jeg hadde ikke mye lyst til å sette i gang med vår rydding i kjellerboden i dag, men jeg tok meg i nakken å dro på meg handsker å slepte meg ned. Bare å åpne døra var nok til å gjøre meg motløs, og helst smelle den igjen å gå opp igjen. Gjorde ikke det vettu....

  Det var så fult der at det ikke var så lett å vite hvor man skulle begynne, men jeg summet meg å fikk flyttet mesteparten av det som sto på gulvet ut. Så begynte jeg å tømme hyllen med det rare oppunder taket. Mesteparten av det som lå der var planker av større og mindre art. Noen var skikkelig tunge, og jeg sleit med å stå med hendene over hode for så å løfte de ned. Jeg skulle nok helst ha bedt om litt hjelp til den jobben, for både nakken og armene mine er skikkelig grinete. Det er jo gjerne sånn at når man bor selv, så vil man helst klare alt selv også.

  Når hyllen ble tom ble det god plass til noen utestoler, som ikke blir brukt hver dag!

  Helt ærlig så er jeg litt stolt av meg selv for at jeg orket.... For det ble mange turer opp og ned av stigen + kjellertrappen, men mot slutten begynte knærne mine å protestere noe voldsomt. Siste turen med søppelsekkene gikk veldig smått, puh!

  For en stund siden nevnte jeg for vaktmesteren at jeg hadde en del planker o.l. i kjellerboden, og han sa at han alltid hadde behov av sånt til mindre reparasjoner. Derfor sendte jeg ham en SMS når jeg var ferdig, for å si at hvis han fortsatt var interessert i det lå det utenfor. Jeg fikk melding tilbake at han skulle ta en kikk på det i morgen tidlig.

  Luften var ikke så veldig varm i dag, men når sola sto på ble det ikke så ille. Jeg brygget meg en stor kopp kaffe og slang meg ut på balkongen sammen med pusene. Det var godt å sitte der ute i varmen fra sola og slappe av, og jeg kjente at den stive kroppen min sakte men sikkert ble myket opp av varmen :o)) Det var lite aktivitet hos naboene og omtrent ingen biltrafikk nede gata så det var helt stille..., og det tok ikke lange stunden innen øynene mine gled igjen. Jeg våknet etter en liten stund når Vinja hoppet opp i fanget mitt å begynte å massere lårene mine med klørne ute... Da går det ikke ann å sove, hehehe!!

  Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle ha til middag, men etter å ha rotet rundt i fryseren fant jeg en julemedister.... Det fikk munnen min til å løpe i vann, og siden jeg hadde et par pakker med surkål oppe i skapet var middagen satt. Det smakte himmelsk godt, men jeg droppet øl og akevitten denne gangen.

  Ha en fortsatt fin søndagskveld, blogges :o))

  #rydde #kjeller #springcleaning #komprimatorbil #vaktmester #balkong #middag #julemedister #surkål #kaffe

  Trøtt i tryne...

  • 04.05.2014, 12:02


  Det finnes vel ikke noe som er så frustrerende som å ligge i senga og ikke få sove... Sånn var det her i går kveld/natt, og jeg holdt på å bli sprø til slutt. Jeg forsøkte alt fra å tømme hode for tanker - gikk ikke, til å gå fra kroppsdel til kroppsdel å lalle dem i søvn - gikk ikke, og tilslutt slå på tv for å se på noe kjedelig - gikk ikke. Midt oppe i alt det der gikk ikke, så falt jeg til søvn på et tidspunkt, men da hadde allerede fuglene våknet å sang så livlig oppe i trærne....

  Jeg hadde satt alarmen på 10 i dag, for å ikke sove for lenge..... Var veldig fristet til å slå den av å sove videre, men jeg gjorde ikke det for da ville hele dagen blitt ødelagt.

  Siden jeg følte meg stresset og rastløs i hele kroppen, dukket jeg ned i kisten med det rare og fant fram litt røkelse å tente det. Jeg kjenner at jeg sakte med sikkert begynner å få kontroll over kropp og sjel, og skuldrene begynner å senke seg til det nivået skal være på. Litt ekstra hjelp har jeg vel fått av en kopp kaffe eller to også :o))

  I morgen ettermiddag får vi komprimatorbil som skal fjerne skrot fra kjeller og loft.... Derfor skal jeg tilbringe noen timer nede i den ene kjellerboden min for å gjerne en masse skrot fra en hylle. Der ligger det masse småplank, lister og andre trebiter som jeg ikke helt har oversikt over. Den hyllen skal tømmes og innholdet slenges ut, for jeg har tenkt at hyllen skal brukes til andre ting som f.eks. utestoler når de ikke er i bruk + litt annet. Vaktmesteren vår har sikkert behov for litt materialer som kan benyttes ved småreparasjoner, så jeg skal sende ham en melding når jeg er ferdig så kan han komme å plukke det som han mener han kan bruke.

  Den lune "sommervarmen" som vi hadde for en uke siden var nok bare på gjennomreise. De siste dagene har vi fått tilbake en litt mer normal temperatur for årstiden, men jeg savner jo selvsagt varmen. Kjente det på leddene mine at det gjorde godt når det var varmt, og jeg var ikke halvparten så stiv som jeg er nå om dagen...., igjen!!

  Tror jeg tar en kopp kaffe til jeg gitt, før jeg drar på meg handskene å begynner å jobbe!!

  Ha en fortsatt fin dag, blogges :o))

  #sove #søvnproblemer #trøtt #røkelse #kaffe #kjeller #komprimatorbil #loft #sommer #varme #rydde

  Min nye pil...

  • 04.05.2014, 11:39


  På fredag da jeg var på Coop OBS Lillestrøm kjøpte jeg meg en pil, som jeg på det tidspunktet ikke var helt klar over om skulle stå ute eller inne. Med tanke på hvor mye den har vokst siden jeg tok det med meg hjem, så er det nok best at den blir plantet ute i beddet. Der har den det bedre enn inne i en stue, for de kan bli store hvis de får lov.  Den kom i en veldig liten potte som var overfylt med kraftige fine røtter, så det var klart at den trengte noe større. Da jeg var nede i kjelleren i så over noen plastsekker, som jeg trodde skulle til Fretex, men som viste seg å være søppel fant jeg den blå potten. Den var fylt med jord, som var fuktig og fin. Så etter at jeg hadde ryddet og fjernet noen bord jeg hadde på balkongen, plantet jeg om pilen og satte den ut dit. Der kan den få stå til det er på tide å ta vårpussen i blomsterbeddet, og jeg vet akkurat hvor jeg skal sette den :o))  Disse nye skuddene var knapt synlig på fredagen, men se på dem nå... Tenker at denne karen her kommer til å vokse ganske fort :o))

  #pil #blomsterbedd #natur #trær #busker #hagearbeid #balkong

  På handletur...

  • 03.05.2014, 12:48


  På torsdag avtalte jeg med Anne at vi skulle møtes på fredag, oppe hos henne for å dra å handle sammen. Niesen hennes Kine skulle også komme en tur ned for å være med. Jeg kom som vanlig litt sent i gang siden senga fanget på morningen. Allikevel svingte jeg meg rundt og fikk vasket håret mitt å gjort meg ferdig sånn at jeg var klar til å dra ca kl 12.

   

  De hadde en avtale på Strømmen Storsenter så de dro dit for å ordne det inntil jeg kom. Vi ble enig om å møtes i parkeringshuset på Triaden, Lørenskog Storsenter. 

  Vi begynte på toppen å kikket oss igjennom det som interesserte oss av butikker... Kine trengte en slange og festeanordninger, som hun kunne bruke når hun skulle vaske og rense akvariet sitt. Hun fant en med alt i en pakke, og etter å ha forsikret seg om at den også kunne brukes inne sponset jeg henne med den. Vi kikket litt i klesbutikkene også, men det ble bare med det. Hos glitter kjøpte jeg en liten veske, noen øredobber i freshe sommerfarger og en halsekjede i form av en rosa ugle. Jeg trengte sand til kattedoen og litt våfór, så vi dro innom Dyrego for å handle. De hadde noen lekre kattedoer, men dessverre var de litt for store til badet mitt + at prisen var ganske stiv så det fikk være.

  Jeg hadde ikke fått tid til å spise frokost innen jeg dro hjemmenfra, og rakk bare å sluke en banan mens jeg gjorde meg klar. Derfor var jeg ganske sulten, og ikke bare det... JEG HADDE IKKE FÅTT NOEN KAFFE ENDA, og det er jo nok til å gjøre meg både folkevond og ikke så lett å ha med å gjøre!!! Vi satt oss ned på kafeén i første etasje og spiste litt. Utvalget var ganske utplukket, men etter å ha stått der å glodd en stund falt valget på et rekesmørbrød. Vi skjeiet ut med en softice etter at vi hadde spist, noe som smakte veldig godt men veldig mektig.  Vi satt litt å diskuterte hvor vi skulle dra å handle inn til helgen, men vi endte opp med Kines valg... Coop OBS på Lillestrøm. Jeg hadde ikke vært der på en god stund, så det var helt greit for meg å dra dit. Klokka begynte å langt ut på ettermiddagen, så parkeringsplassen begynte å fylles opp. Jeg tok selvsagt den dummeste plassen av dem alle, rett ved der folk kjører ut og inn, og da er det ikke så enkelt å komme seg ut fra plassen når man skal dra. Ingen stopper å lar deg rygge ut... "#¤%&%#

  I tillegg til maten jeg kjøpte fikk jeg også med meg en pil, hvor grenene var flettet fint sammen. Jeg har ikke helt bestemt om jeg skal plate det ut, eller beholde det inne..., må tenke litt på den. Jeg storhandlet virkelig, og fikk med mat til flere dager samt noen tørrvarer til ytterligere retter. Har vært litt sløv i lang tid å småhandlet på veg hjem fra jobb i stedet for å storhandle en gang i uken, noe som selvsagt gjør at bruker mer penger enn nødvendig. For man drar alltids med seg noe ekstra som man ikke trenger hver gang!!!

  Når vi var ferdig med handlingen dro vi tilbake til Lørenskog for at Anne skulle få varene sine inn i kjøleskap og fryser. Jeg hadde ikke kjøpt noen frysevarer denne gangen så det gikk greit med mine varer. Vi slappet av en stund og jeg passet på å ta meg en kopp kaffe så lenge. Sto litt ute på balkongen, men det var litt vel kjølig så fort sola forsvant bak skyene.  Kine har ikke noe bil for øyeblikket så vi kjørte henne hjem til Sørum hvor hun bor. Jeg hadde ikke vært hos henne før, og var veldig spent på hvordan leiligheten hennes var. Det er en utleieleilighet i underetasjen av en villa i et koselig og stille strøk. Angus, katten hennes med krave og kateter pga krystaller i urinen, var henvist til badet i noen dager. Han skulle ha medisin kl 17, og vi rakk det med god margin. Han så ikke så veldig fornøyd, men det hadde vel ingen gjort hvis man måtte gå rundt med en stor plaskrave som gjorte at alt ble vanskelig. Pluss at et kateter satt fast i baken på han for å drenere ut urin, som igjen gjorde at han var klissvåt. Kine fortalte at han skal tilbake til dyrlegen på mandag, og da slipper han forhåpentlig både krave og kateter :o))

  Vi ble ikke der så lenge for klokka tikket, og det tok jo litt tid å kjøre hjem først til Lørenskog og så hjem til meg her i Oslo. I stedet for å kjøre tilbake til E6'n så kjørte vi innlandet om Sørumsand, Fetsund, Lillestrøm og så til Lørenskog. I mitt hode er det raskere, men det er kanskje bare for at det er den veien jeg er vant til å kjøre fra jeg hadde slektninger der oppe.

  Når jeg kom hjem fikk jeg pakket varene mine bort ganske raskt, og laget meg middag. Det ble lettvinn mat med et par ostegrillpølser og litt grillpotetsalat. I matkoppen til kattene var det helt tomt, og Vinja fortalte høyt og tydelig hva hun mente om den saken. Når jeg fylte den opp, ble det stilt :o))

  Resten av kvelden satt jeg rett og slett å sløvet foran tv'n... Det ble noen episoder med The Nanny på Netflix før jeg gikk over til Svensk TV 1 hvor det hadde et program om de Svenske Folkparkene, pluss at de fulgte rockeartisten "Brolle". En ung kjekk kar med heftig musikk :o))

  #triaden #lørenskogstorsenter #strømmen #storsenter #coop #obs #lillestrøm #pil #lørenskog #sørum #angus #katt #kateter #akvarie #krystaller #dyrlege #thenanny #netflix #folkparker #brolle

  Så gjør vi så....

  • 01.05.2014, 23:15


  En solfylt og relativt varm dag begynner nå å gå mot slutten.... Man kjenner at luften ikke er så varm når solen går bak en sky eller som nå i kveld har gått å lagt seg.

  Jeg satt lenge ved kjøkkenbordet med nettbrettet på forskjellige sosiale medier, og tenkte over hva jeg skulle gjøre i dag. Skulle jeg gå meg en tur rundt i området med kamera, dra en tur ned til Oslo sentrum, eller skulle jeg vaske bilen innvendig. Den var blitt veldig støvete over vinteren, og det hadde fulgt med en god del sand og sten inn som måtte støvsuges opp. Det ble bilen som gikk av seieren i dag.  Jeg tok med meg støvsugeren bort til garasjen for å støvsuge bilen... Jeg hadde ikke lang nok skjøteledning til å hente strøm fra leiligheten, så jeg kunne ikke stå utenfor. Noen av naboene skulle ut å gå tur, og kom bortom for å prate litt før de gikk. Det gikk i grunnen ganske raskt å støvesuge bilen. Når jeg var ferdig med det kjørte jeg den utenfor oppgangen, og stakk inn å hentet en bøtte med vann.

  Jeg begynte med det jeg syntes er verst, nemlig frontruta.... Med en kropp som er stiv og lite fleksibel er det ikke så lett å komme til for meg helt nederst, men jeg klarte det etter mye strev. Frontruta ble nå i allefall ren. Etter 45 minutter var bilen ren, bortsett fra noen sparkemerker ved døra. Hvor mye jeg enn gnukket og gnidde så ville ikke merkene bort. Jeg må nok bruke noe annet for å bli kvitt dem ser det ut til.  Tidligere i vinter kjøpte jeg meg en adapter for å ta inn DAB radio som kunne spilles igjennom FM radioen i bilen. Det var en billigere løsning enn å bytte ut den gamle radioen med en ny DAB. Jeg har ikke brukt den så mye den siste tiden, for jeg har ikke fått festet antennen og kabelen. Nå som ruten var vasket fikk jeg ordnet med det. Antennen ble dessverre litt skjev, men den festet seg så godt at jeg klarte ikke å løsne den igjen så det får bare være.

  Snakket med Anne tidligere i dag, og hun fortalte at katten til niesen hennes ikke var i form. Han fløy rundt å tisset i et sett, og ynket seg når han gjorde det. Niesen hadde fått time hos dyrlegen, og når jeg snakket med henne i kveld hadde de vært der. Det viste seg at han hadde krystaller i urinen, og dyrlegen hadde skylt blæren hans å satt inn et kateter som skal sitte inne til mandagen. Når jeg hørte om at han ynket seg når han tisset så tenkte jeg med en gang på nyresten, men det hadde heldigvis ikke gått så langt at det hadde blitt noen sten. Stakkars pusegutten....., håper han er tilbake til sitt normale jeg snart.

  Nå kom en av mine pusejenter, Vinja, opp for å ligge å kose i fanget mitt en stund å hun er ikke så happy for at PC har fått plassen som hun mener er hennes og bare hennes :o))

  Ha en fortsatt fin kveld, blogges!

  #nettbrett #sosialemedier #fotoapparat #tur #oslo #sentrum #vaske #bilen #støvsuge #antenne #dab #radio #fm #dyrlegen #krystaller #kateter #nyresten #pus #katt #vinja

  Gratulerer med dagen

  • 01.05.2014, 10:11

  Sitter ved kjøkkenbordet og ser ut på det fine været vi har fått på 1. mai, arbeidernes dag. Utenfor på flaggstangen til balkongen vaier flagget i en lett vind og formiddagssolen ;o))

  Jeg har ikke tenkt til å gjøre så veldig mye annet enn å nyte dagen.... Vel, kanskje jeg tar med meg kamera og går en liten tur i bydelen.

  Jeg våknet ved 4 tiden i natt, og måtte...., ja du vet!! Da jeg kom ut i stua løp Ronja litt stresset rundt i stua, og så kastet hun opp på teppet å på gulvet.... Ikke akkurat vasking jeg hadde tenkt å gjøre en tidlig morgen, men det var ikke noe annet å gjøre. Jeg fikk avverget at det kom så mye på teppet, men det var da nok..

  Da hun hadde fått tømt seg var hun storfornøyd, og surret rundt bena mine å mjauet å ville ha kos. Det fikk hun selvsagt :o))

  Frøken Lillepuzdatter av Skånevik er i storform nå å jaget nettopp søsteren rundt hele heimen. Vinja var ikke spesielt fornøyd når Ronja kom settende etter henne, og de endte til slutt opp i en stor pelsball midt på stuegulvet. Når de var ferdig lå det igjen nok pels til en passelig stor vott, hehehe!!

  Azalean og kattegresset trengte vann nå til morran. Så nå stør Azalean i en bøtte med vann og kozer seg mens gresset fikk seg en god gjennomvanning under springen.

  Da var kaffekoppen tom, og må fylles opp igjen. Ha en fortsatt fin dag, blogges :o))

  Å, dere.... Gratulerer med dagen!!

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no