hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Vakkert er det ikke...

 • 30.05.2018, 17:29

Det varme og fine været bare fortsetter og fortsetter, og det er jo supert selv om jeg kanskje kunne ha tenkt meg litt kjøligere vær. Når det går over + 30 syntes jeg det blir litt i meste laget, og jeg hadde nok vært mer happy om det hadde ligget på mellom + 23 - 25. Jeg klager ikke, for det er bedre med sol og varme, enn surt og kaldt vær ;o))

På forsiden av balkongen har jeg en markise som dekker hele fronten, og den er et must nå når sola står rett på hele dagen. Når det gjelder venstre side, hvor jeg har morgen og formiddagssola, har jeg ingenting. Inntil i dag har jeg slått opp en parasoll, men den holder jo ikke sola ordentlig borte. Jeg har planlagt å kjøpe en rullegardin som skal monteres opp, men har ikke kommet så langt enda.

Som en midlertidig løsning har jeg funnet fram et hvitt laken som jeg har hengt opp, og det dekker alle tre vinduene og holder sola helt vekk fra balkongen. Det er kanskje ikke så veldig vakkert, men det er bare midlertidig ;o))#sol #varme #skjerming #sommer #markise #parasoll #balkong #blogg

😺 Ronja og Vinja har bursdag 😺

 • 30.05.2018, 14:14

I dag for 9 år siden ble mine to flotte pusetasser, Ronja og Vinja født i Skånevik, Hordaland.

 💖💖 GRATULERER med dagen jenter 💖💖#bursdag #gratulerer #katter #9år #ronja #vinja #blogg

 • Mat
 • Rask og god middag på en varm sommerdag

  • 26.05.2018, 22:15

  Når det er så varmt og deilig som det er nå om dagen, er det ikke alltid like lett å finne mat som frister. Jeg orker ikke å spise kraftig mat når det er varmt, så jeg prøver alltid å finne noe som er lett men samtidig smaker godt.

  I dag hadde jeg ikke matlyst i det hele tatt, men til slutt landet jeg på løkpølser med ost, middelhavssalat med ekstra ruccula og fetaost. Jeg elsker bare fetaost, og hvis jeg ikke la bånd på meg selv hadde jeg spist opp hele glasset alene. Middagen smakte utrolig godt ;o))  #sommermat #mat #pølser #salat #fetaost #matlyst #blogg

  Rosa glede

  • 26.05.2018, 17:38

  De begynner sakte men sikkert å visne bort disse fine vårblomstene og staudene vi har hatt i bedene rundt blokkene. Allerede før snøen forsvant ordentlig hadde de tittet opp av jorden. Det har vært et hav av farger som har fanget blikket, når man har rundet et hushjørnene.

  Nå er det kun noen vakre rosa blomster tilbake... En farge som jeg er veldig glad, og som er behagelig for øynene... I alle fall i mine øyne ;o))  #natur #blomster #rosa #glede #visne #leve #blogg

  Første grilling denne sesongen

  • 25.05.2018, 17:35

  Før jeg klarte å bli sausa forkjølet var jeg hos Bestisen Anne sammen med en annen Bestis, Terje for årets første grilling. Det ble plutselig bestemt på lørdagen, og på søndagen møttes vi. Vi hadde ikke handlet inn noe spesielt, men alle tre dukket inn i kjøleskapet og fant fram det vi hadde. Terje tok med burgere, potetsalat og jordbær, jeg hadde løk og ostepølser, middelhavssalat og potetsalat. Anne hadde noen svinekoteletter, og alt sammen kom på grillen.

  Det var litt kjølig for oss damene, men vi satt allikevel ute på balkongen fra tidlig på formiddagen til vi dro hjem ut på kvelden. Anne's balkong har ikke sol hele dagen, så det kan bli litt kjølig der når den ikke er framme.  Det var dårlig med mat på bordet da jeg tok bildet, men jeg skal love at det kom etterhvert å det smakte utrolig godt alt sammen ;o)) Bare så synd at man blir så fort mett, når man har så mye godt å velge mellom.  Vi storkoste oss med den deilige maten, og skravla i vei... Ingen av oss har vondt for å finne noe å prate om, hihi ;o)) 

  Det er meningen at jeg skal til Anne igjen nå på lørdag for å grille også, men med denne forkjølelsen i kroppen vet jeg ikke hvordan det blir. Kan nok være at det er lurest å være hjemme, men det bestemmer jeg først når lørdagen er her.

  #mat #grille #burger #pølser #potetsalat #vennetreff #bestis #kos #hygge #blogg

  Sommer, sol og varme....

  • 25.05.2018, 12:52

  Det er så deilig at vi endelig har fått den varmen jeg har lengtet etter i hele vinter.... Jeg skulle bare ønske at jeg kunne nyte dagene med sol og varme, men akk nei!!

  Jeg går jo sykemeldt for stiv nakke, skuldre og betennelser og syntes i grunnen at jeg hadde mer enn nok med det. Så på fredag før Pinse, begynte jeg å bli forkjølet. Tenkte at det ville gå over i løpet av Pinsen, men det gjorde det ikke...., ble bare verre. Det har egentlig bare blitt verre og verre utover i uka, og i dag da jeg våknet hadde til og med stemmen min forsvunnet.
   

  Composite image of blonde woman sneezing
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

  Årsaken til at jeg nå sitter her med en rød og sår nese, vonde muskler i mage og andre steder etter all hosting er Air Condition. Vel jeg går ut fra at det er derfor, for jeg pleier å bli litt snufsete når det blir varmt ute og jeg skrur ned temperaturen inne i bilen. For det finnes ikke noe verre enn å sitte i en varm bil.

  Når jeg var hos legen på tirsdag fortalte han at jeg var ikke den enste som var blitt forkjølet på grunn av Air Condition. Det verste med sånne "sommerforkjølelse", er at de sitter så hardt i kroppen og tar en evighet før de forsvinner.

  #sommer #sol #varme #forkjølelse #helse #aircondition #nyse #hoste #blogg

  En behagelig start på dagen

  • 16.05.2018, 10:13

  For en herlig tid vi har nå, varmt og godt allerede tidlig på morgenen. I dag starter jeg dagen med en kopp kaffe ute på balkongen, sammen med Ronja. Hun ligger å snorker i stolen ved siden av meg 😍

  Jeg skulle nok ha vært litt mer forsiktig i går, for jeg kjenner at nakken min ikke er fornøyd. Så misfornøyd at jeg skal ta det helt med ro, og gjøre minst mulig i dag.... Vel, jeg skal røre på meg altså 😄

  I det jeg gikk ut å satt meg, kunne jeg høre et av bydelens musikkorps. De kom marsjerende nedover gaten her nedenfor, og det var Oppsal Skole sitt korps som kom. Det var gledelig å se at de har fått et stort korps, men mange unge.

  Det ble fint i balkongkassene mine også, og jeg er veldig fornøyd med fargene jeg valgte. De går godt sammen, og når lubelian også kommer etterhvert blir det enda finere 🤓

  Ønsker alle en strålende dag 🌸

  #balkongliv #balkong #morgenkaffe #nyte #korps #varmt #nydelig #blogg

  🌸 Plantene er på plass 🌺

  • 16.05.2018, 00:27

  Etter at nakken og skuldrene mine sørget for at jeg ble svimmel, og ikke akkurat kunne bevege meg så fritt som jeg ønsket. Ja da trodde jeg at jeg ikke skulle få kjøpt inn planter til gravlund og balkongkassen.... Heldigvis ordnet det seg.

  Da jeg var ferdig hos tannlegen i dag møtte jeg Bestisen og niesen, for å handle inn planter. Vi dro bort på Hageland på Lørenskog. Der har de utrolig mye flotte planter. Jeg handlet der i fjor også, og ble så fornøyd med utvalget å plantene jeg valgte.

  Jeg valgte Spanske Margeritter og Lubelia... Det ble en Lubelia på hver side av kassene, en lys rosa Margeritt i midten med en burgunder på hver side. Syntes det ble veldig friskt å fint.

  Etter at vi hadde kjøpt blomster dro vi først til Bestisen og niesens gravlund for å plante. Så dro vi til min, hvor jeg fikk hjelp av niesen til å plante mine blomster. Bestisen ville ha en spesiell Hortensia, som de kun hadde på Plantasjen, då da gikk ferden dit.

  Jeg var ekstremt sliten og hadde vondt i nakken, så det var velkomment da vi satte oss ned for å spise middag med en gang vi kom. Jeg ble fristet til dagens, som var seifilet med løk, poteter og råkost. Det smakte veldig godt på en varm dag som i dag.

  Når jeg kom hjem til meg selv, hadde jeg først bestemt meg for å vente med å plante i Balkongkassen til i morgen. Etter å ha slappet av en stund, ombestemte jeg meg og fikk det unna.

  Nå ligger jeg rett ut på sofaen å venter på at Ibuxen jeg tok skal begynne å virke.

  #natur #blomster #margeritter #lubelia #hageland #plantasjen #gravlund #plante #sliten #vondt #nakke #skulder #blogg

  Jeg smiler fra øre til øre 😁

  • 15.05.2018, 20:42

  Fem minutter innen tannlegetimene min startet var jeg på plass. Ingen ide å være der for tidlig heller, selv om jeg ikke gruer meg for å gå lenger.

  Det var to nye pasienter der, som sto å fylte ut skjema med personlig informasjon, en mann i 40 årene og en eldre dame. Sistnevte så veldig nervøs ut, og det så ut som hun helst skulle ha vært et annet sted. Jeg har vært i den situasjonen selv, så jeg vet hvordan det er.

  Besøket hos tannlege Tom var unnagjort på 20 minutter. Jeg nevnte at jekselen oppe var litt misfornøyd når jeg drakk noe kaldt, men etter å ha studert bildene og tannen fant han ikke noe galt ned den. Den er bare ekstra sensitiv.

  Det beste av alt var at han ikke fant noen andre hull heller, og det fikk meg til å smile fra øre til øre. Jeg hadde fått litt tannsten, som han fjernet før han pusset over.

  Etter å ha betalt kr 1.030,-, kunne jeg fornøyd dra hjem igjen 😁

  #tannlege #tenner #helse #sjekk #nullhull #glede #blogg

  Allerede i morgen!!!

  • 14.05.2018, 21:03

  I morgen skal jeg altså til den årlige kontrollen hos tannlegen, allerede liksom! Jeg syntes at det var så lenge til jeg skulle dit, men nå dagen snart her. Nå ja, jeg gruer meg egentlig ikke for å gå til tannlegen lenger. Før hadde jeg vondt i magen i flere dager i forveien, og hjertebank så jeg trodde jeg skulle svime av på venteværelse. Det var som sagt før, nå er jeg mer opptatt av om det blir dyrt eller ikke. Om han finner noe å gjøre eller om jeg kan gå ut med et stort smil om munnen å si null hull i år også.

  Jeg hadde litt trøbbel med en jeksel i overmunnen, men den har roet seg. Den liker ikke hvis det kommer noe kaldt på den, men det har den ikke gjort før heller. Mest sannsynlig er det bare at tannen er veldig sensitiv, vel jeg krysser fingrene for det i alle fall ;o))
   

  Funny dentist pulled out a tooth pop art retro comic
  Licensed from: studiostoks / yayimages.com

  Uansett så skal det bli godt å bli ferdig med det, om det er noe å gjøre eller ikke. Deilig å vite at alt er i orden, og slippe å gå rundt å ha vondt i munnen. DET har jeg hatt mye av før, og det kommer ikke til å skje igjen!!

  #tannlegen #helse #tenner #sjekk #munn #kontroll #blogg

  En sløv dag på balkongen

  • 14.05.2018, 20:40

  De siste dagene har ikke skuldrene og nakken min vært veldig fornøyd... Etter å ha tatt morgenstellet til kattene og meg selv, har jeg måtte sette meg ned å slappe av å hvile. Jeg er hele tiden engstelig for at det skal stivne til like ille som da jeg ble akutt svimmel. Jeg tøyer og strekker det jeg orker, og passer på å holde meg langt unna PC'n, for foran den orker jeg ikke å sitte lenge av gangen. Er det noe jeg skal ha gjort på nettet, har det blitt til at jeg enten har brukt mobilen eller nettbrettet. Det sliter ikke sånn på nakken og skuldrene.

  I dag var ikke noe unntak, så etter at jeg hadde spist frokost tok jeg med meg kaffekoppen og en bok å satte meg ut på balkongen. Allerede tidlig på formiddagen var det ganske varmt og godt der ute.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Kattene hadde allerede flyttet ut på balkongen lenge før jeg gikk ut. De stortrives der ute, og er der helt til jeg skal gå å legge meg for kvelden. Noen ganger må jeg hente de inn, da jeg ikke er komfortabel med å la døren stå oppe om natten. Jeg bor jo tross alt i 1 etg.

  Jeg leste ut House of Night boka mi samme dag som jeg skrev om den, så i dag ble det en ny bok. Vel ny og ny, det var første boka i Calendar Girl bøkene, som jeg ikke kom så langt i før jeg la den fra meg. Det var så lenge siden jeg hadde lest i den, at jeg hadde glemt det jeg hadde lest så jeg begynte helt på begynnelsen igjen.

  Det var så stille og rolig ute på balkongen på formiddagen og tidlig ettermiddag, at det var en fryd å sitte der. Vinja kom å lå litt i fanget, men så syntes hun nok det ble for varm og hoppet ned å la seg på gulvet i stedet.

  #balkonliv #kaffe #bok #calendargirl #lese #nyte #velbehag #katter #kose #balkong #vondt #smerter #nakke #skuldre #helse #blogg

  De er alle med...

  • 11.05.2018, 23:14

  At jeg er STOR fan av Eurovision Song Contest er ingen hemmelighet... Hvert år følger jeg semifinaler og finale med stor iver, og mener en masse om mange av låtene. Det er jo litt av gamet, å diskutere låtene og klærne og alt annet som foregår mens sirkuset er i gang.

  Med hånden på hjertet så må jeg si at jeg ikke er overbegeistret for Alexander Rybak's låt, men han representerer jo norge så da håper jeg jo at han skal gjøre det bra. I første semifinale på tirsdag kvalifiserte Finland seg, og i den andre klarte de andre tre skandinaviske landene og gjør det samme. Jeg kjenner ikke statestikken, men har en følelse av at dette er første gangen alle fire er med samtidig. Kan jo selvsagt ha feil...  Det skal bli spennende å følge finalen på lørdag, og se om vi får flere poeng en svenskene, hihi!! Jeg tror nemlig ikke at vi vinner, og da er det nesten mer viktig at svenskene ligger bak oss. Min favoritt blant de skandinaviske landene er Danmark, en låt som festet seg godt i hode mitt da jeg hørte den under den danske finalen.

  Pleier du å se på Eurovisjon Song Contest?

  #mgp #eurovisjonsongcontest #musikk #konkurranse #norge #sverige #danmerk #finland #finale #semifinale #blogg

  Jeg ble sliten gitt

  • 11.05.2018, 22:21

  De siste 14 dagene har jeg omtrent ikke vært utenfor døra, bare noen korte turer til lege og til akupunkturbehandling. Av den grunn har det også blitt ganske tomt i kjøleskapet, og i matskapet. Ikke at det er en dum ting, for jeg har vært litt fysen på noe usunt. Siden det ikke har vært noe å finne, så har jeg unngått å gå rundt å småspise...

  Avtalte tidligere i uken at jeg skulle dra ut og handle sammen med Bestisen i dag. Ettersom jeg har vært så lite i aktivitet ble jeg sliten av handleturen i dag, som tok meg litt flere steder enn jeg trodde. Vi dro ut ved 12 tiden, for vi ventet på at niesen til Bestisen skulle komme og bli med på handleturen, og var ikke hjemme før klokka nærmet seg 16:30.

  Grocery Shopping
  Licensed from: leaf / yayimages.com

  Først dro vi bort til Alnasenteret, hvor vi var innom dyrebutikken. Boksen med kattenes tørrfór var nesten tom, og det lille som var igjen hadde ikke holdt til over helgen. Mat må jo pusene ha vettu... Når vi hadde vært der dro vi bort på Bryn senteret, hvor apoteket sto først på listen, før vi gikk ned på kafeen for å spise litt lunch. Der ble vi sittende en god stund og skravle om alt og ingenting.

  Inne på Meny hadde jeg bestemt meg for å kjøpe kransekake til 17. mai, men de hadde ikke en eneste kake igjen. Akkurat sånn som i fjor var alle kransekakene solgt lenge før nasjonaldagen. Etter at vi hadde gjort oss ferdig hos Meny, dro vi til Europris hvor jeg viste at de hadde kransekaker. De ikke bare et par stykker, men en stor pall. Det har blitt en tradisjon for meg med kransekake på nasjonaldagen...

  Da jeg dro ut i dag følte jeg meg ikke så alt for ille, men da jeg kom hjem var nakken og skuldrene mine stive, såre og veldig irriterte. Jeg tok en Ibux og planet rett ut i godstolen, hvor jeg sovnet og var borte en god stund. Om det hjalp så veldig mye på nakken min vet jeg ikke, men det var da godt å sove litt ;o))

  #handle #matvarer #kattemat #alna #bryn #meny #spise #kransekake #europris #nasjonaldagen #blogg

  Leselysten er tilbake

  • 10.05.2018, 12:52

  Jeg er egentlig ganske glad i å lese, men nå i vinter har det blitt dårlig med lesing. Har ikke helt hatt roen i kroppen til å lese, men jeg har forsøkt. Det har som regel endt med at jeg har lest samme linjen om og om igjen, og så har boken bare blitt lukket å lagt til side.

  Nå som våren og varmen har kommet har jeg sittet ute på balkongen, og da har jeg endelig klart å lokke fram leselysten igjen.

  Jeg er egentlig ikke så kresen når det gjelder bøker, bare de virker interessante leser jeg dem. Akkurat nå er det en ungdomsserie som heter "House  of night". Den handler om vampyrer og overnaturlige ting, og jeg elsker den slags bøker... Er ikke så opptatt av om bøkene er ment for de som er litt yngre 😊

  Det ser ut til å bli en fin dag i dag også, og så snart sola runder hushjørnet skal jeg sette meg ut på balkongen for å lese litt og nyte været. Litt mer skyer er det kanskje, men jeg tror det blir en fin dag allikevel.

  #leselyst #lese #bøker #houseofnight #blogg

 • Mat
 • Hjemmelaget gryte

  • 09.05.2018, 21:39

  I går viste jeg ikke hva jeg skulle ha til middag, ingenting fristet meg. Jeg har vel ikke den store matlysten om dagen, så middag blir sjelden ordentlig middag. Bare noe lettvindt, som ikke alltid smaker så mye.

  Etter å ha romstert i fryseren falt valget på en egenkomponert gryte.

  Til gryta stekte jeg opp 400 gr med karbonadedeig,  og tilsatte Coops stekegrønnsaker m/poteter,  to bokser med hakkede tomater med urter, to grønnsaksbuljongterninger, ca 6 dl med vann, litt matfløte og kryddret med salt, pepper og urtekrydder.

  Jeg hadde aldri brukt den grønnsaksblandingen i en gryte før, men den fungerte veldig bra. Har brukt den til kylling med hvitløkssmør, noe som også er supergodt.

  Det ble så mye at det er middag til 3 ganger til meg alene!

  #mat #gryte #hjemmelaget #grønnsaker #tomater #middag #blogg

  Akupunktur - ikke bare greit 😳

  • 09.05.2018, 15:34

  På mandag hadde jeg min andre akupunktur behandling, som var mer plagsom enn den første jeg hadde uken før... Jeg var gul og blå på høyre hånden, og litt sår oppe i hode etter nålestikkene.

  Jeg har full tro på at behandlingene hjelper, men jeg kunne godt vært foruten alle blåmerkene!

  Jeg kjeder meg lett når jeg MÅ ligge stille, og ikke har noen mulighet til å røre meg. Derfor prøvde jeg å få tiden til å gå ved å høre på meditasjonsmusikk. Det gikk greit de første 20 minuttene, men så var det vanskelig å konsentrer meg om musikken.

  Da nålene skulle fjernes, ble de nappet ut.... Det gikk greit på nakken, skuldrene og hendene mine. Ikke fult så greit oppe i hode. Jeg kjente plutselig at noe rant nedover hode, og bak øret. Da jeg kjente etter ble hånden min full av blod.

  Det hadde gått hull på en blodåre og det rant ganske mye. Trodde vi hadde fått bort alt sammen, men når jeg kom hjem var det fortsatt masse blod under håret. Det var ikke synlig, men allikevel...

  Nå i dag har jeg enda flere blåmerker, som jeg håper skal forsvinne innen neste behandling på fredagen.

  Har du prøvd akupunktur, og syntes du det hjalp?

  #akupunktur #behandling #blåmerker #blod #helse #blogg

  Jeg er fortsatt stiv

  • 09.05.2018, 13:01

  Når nakken slår seg skikkelig vrang, blir man veldig hjelpeløs. Når man i tillegg er ør og svimmel som følge av den stive nakken, da orker man ikke mye. Jeg er ikke av de som liker å be om hjelp, men denne uken har jeg måtte svelge stoltheten min.

  Nå har jeg vært invalid i litt over en uke, men noen lyspunkter er det da. For en uke siden gynget gulvet når jeg gikk, og det har heldigvis gitt seg. Nakken min er fortsatt ekstremt stiv, og det er ikke mye jeg orker

  Jeg går til akupunktur behandling to ganger i uka, og håper at det etterhvert løsner opp plagene mine. Legen min har gitt meg kjøreforbud inntil nakken og svimmelheten er borte, og derfor har Bestis kjørt meg til lege og behandling.

  Ute har våren virkelig tatt tak i naturen, og de aller fleste trærne har gått fra gråe og triste til grønne og friske. På en uke har gressplenene våre blitt grønne. I tillegg har det blitt varmt og deilig, og jeg har brukt deler av dagene til å sitte ute på balkongen.

  Jeg har klødd i fingrene etter å blogge litt, og i dag klarte jeg rett å slett ikke å la være lenger. Orker ikke å bruke PC’n, for da sitter skuldrene oppover ved øreflippene. Det går heldigvis greit å blogge via mobilen 🤓 så da blir det noen livstegn fra meg allikevel.

  #nakke #skulder #smerter #helse #akupunktur #behandling #vår #natur #varme #blogg

  Jeg har vært og blir borte en stund...

  • 04.05.2018, 14:36

  For dere få som følger bloggen min så har dere kanskje lurt på hvor jeg har blitt av, og svaret på det er enkelt. Jeg har ikke vært, og er ikke helt i form om dagen. Nakken min er så stiv og hard at jeg i tillegg er svimmel hele tiden.

  Det hele startet på mandag morgen når jeg sto opp... Da jeg forsøkte å gå fra senga og ut på badet, var det som om gulvet gynget og det surret rundt i hodet mitt. Mandag og tirsdag lå/satt jeg for det meste i senga å slappet av, og gruet meg for hver gang jeg skulle opp. Onsdag tvang jeg meg opp av senga, og tilbragt mesteparten av tiden i godstolen. Da det ikke var noe særlig bedring på torsdagen, ringte jeg til legen å fikk time på formiddagen.  Jeg klarte ikke å komme meg til legen på egen hånd, og fikk Bestisen til å kjøre og bli med meg bort. Hun slapp meg av utenfor legekontoret, og mens jeg sakte men sikkert kom meg inn parkerte hun bilen lengre ned i gaten. Legen min kjente på nakken og skuldrene mine, og ojet seg nesten over stivt og hardt det var der. Han sykemeldte meg i første omgang til og med 18. mai, samtidig som han foreskrev akupunkturbehandling for meg. Heldigvis har de en behandler på legesenteret, og jeg fikk min første time mens jeg var der. Jeg fikk også kjøreforbud, så skal jeg noen steder nå må noen andre kjøre meg.

  Det var flere år siden jeg hadde hatt akupunkturbehandling, men jeg vet at det fungerer. Massasje av nakken fungerer nemlig ikke på meg, da det alltid gjør at det dukker opp en betennelse..., hver gang. Behandleren satte nåler i hendene, armene, nakken og oppe i hodeskallen. Så lå jeg i 20 minutter å forsøkte å slappe av mens nålene gjorde sitt, men jeg sleit med å slappe av. Håper det går bedre neste gang, som er på mandag. Da jeg gikk ut fra legekontoret, følte jeg meg litt bedre en liten stund...

  For at nakken min skal få tid til å bli bra igjen, blir det nok veldig stille på bloggen en stund framover. Bare det å ha skrevet dette innlegget har gjort at nakkemusklene har strammet seg noen hakk. Da er det best å ta det litt med ro.

  Jeg kommer nok til å lese innlegg til dere jeg følger via mobilen, og jeg legger kanskje igjen en kommentar også.

  Håper dere alle sammen får noen fine maidager ;o))

  #smerter #vondt #nakke #armer #stiv #betennelse #sykemeldt #behandling #akupunktur #pause #blogg

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no