hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Ford'n har kommet hjem igjen :o))

 • 30.06.2011, 23:41

I går var jeg ikke i spesielt godt humør da jeg fikk melding fra Røhne & Selmer om at jeg nok ikke kunne får igjen Ford'n min. Den var vel og merke reparert, men de hadde ikke AC gass så de fikk ikke fylt den opp. De hadde forventet å få gassen i går, men når jeg snakket med dem en stund etter lunch så var den ikke kommet.Da var det ikke annet å gjøre enn å rusle ned på T-banen for å ta den hjem.... Der inne var det så varmt at det var skikkelig plagsomt, men jeg dyttet øreproppene i ørene å prøvde å konse meg om musikken så det gikk greit. Siste stykket kunne jeg gå "kirkeveien", som egentlig bare er en grusvei, og så igjennom skogen. Det er ikke store skogen, men det er en hærlig grønn lunge midt i all betongen.Jeg tok en laaaaaaang lunch i dag for å hente bilen... Det var bare å sette seg på banen, og ta den opp til Ensjø. Var ikke like trykkende varmt og klamt ute i dag.... Bare en deilig varme som gjorde at jeg egentlig ikke hadde lyst til å dra ned på jobben igjen, MEN DET MÅTTE JEG!!!!
Jeg slapp å betale noe denne gangen da det hele gikk på garantien, JIPPI :o)) Kunne jo ikke annet enn å spørre om hvorfor jeg da ikke fikk tilbake penger for den forrige rep siden det var samme skaden. Jeg fikk forklart at første gangen bilen var inne gikk ikke rep av AC på garantien pga av alder. Siden de ikke hadde funnet årsaken til feilen forrige gang, så slå garantien inn der og jeg slapp å betale denne gangen :o))Da jeg kjørte ned til byen satte jeg AC'n på 17 C, og da jeg kom ned til byen frøys jeg faktisk.. Det har jeg ikke gjort i bilen på over en måned, og skal jeg være ærlig så var det faktisk ganske behagelig :o)) 

Nå som AC'n er fixa blir det nok ikke lenge før jeg setter nesa ned til Nordbysenteret for å shoppe litt :o))


En med mange bein har flyttet inn i garasjen min....

 • 28.06.2011, 22:49

Da jeg skulle lukke igjen garasjeporten min i dag oppdaget jeg at jeg hadde fått gjester, vel en gjest.... men det ser ut til at det kan bli mange mange flere.En ganske stor edderkopp satt jammen å tittet på meg med blanke øyne... Jeg syntes de er fasinerende dyr, så jeg syntes det er bare koz. Det som kanskje ikke er like kozelig er at det så ut som den hadde laget seg et rede.... Det var i allefalle et stor bommulslignende ball der, eller kanskje det var et bytte den skulle koze seg med når det badde blitt møøøøøørt. Får se hva som skje...

Jeg hadde jo selvfølgelig ikke med noe form for kamera sånn at jeg kunne ta bilde av nusslingen!!! 

Jeg trodde jeg var smart.....!!!

 • 28.06.2011, 12:13

Etter at jeg hadde vært å handlet i går, dro jeg for å tenne lys på gravlund..... Da jeg dro fra Ultra så det ut som det ville være smart å kjøre Jernbaneveien bort til Smart Club og Alnasenteret, JA VELDIG SMART. Da jeg kom rundt et par svinger sto det bom stille, og da jeg hadde stått stille i ca 15 min uten at hjulene hadde gått rundt en eneste gang... mistet damen tålmodigheten. Jeg fikk snudd bilen, og kjørte tilbake igjen... Det var masse kø der oxo, men den beveget seg da i det minste.

Dro raskt hjemom å pakket bort litt varer før jeg dro ned på gravlund, og da kjørte jeg Ytre Ringvei å det gikk så det grein etter det gitt. Var hjemme igjen innen det hadde gått en halvtime :o))

Da jeg tok den "smarte" avgjørelsen hadde jeg helt glemt at det var kaos på motorveien pga veiarbeidet, og ekstra trafikk pga at Oslo S er stengt + + + en hel masse andre ting som skjedde i trafikken :o(

Akkurat nå har jeg lunch ved PC'n... Hadde først tenkt til å gå ut en tur å lufte meg, men så ombestemte jeg meg... Jeg hadde egentlig ikke noe ute å gjøre, og dersom jeg hadde tatt en tur ut ville definitivt ha kommet tilbake med flere handleposer med noe jeg syntes jeg trengte!!!!

Etter lunch skal jeg kaste meg over scanningsjobben igjen... Vi skal jo flytte om ikke så lenge, og da skal vi sitte i åpent landskap å har ikke plass til alle de papirene jeg har på kontoret. Løsningen er da å scanne dem inn å lagre dem. Jeg har jo annonsert at jeg ikke har så mye, men jammen er det en bra haug når jeg først fikk oversikten...

Mer siden..., nå skal brødskivene nytes mens jeg farer over dagens aviser på nettet .o))

Ferien over, og hverdagen har begynt....

 • 27.06.2011, 11:43

Et passelig vær ute for første dag tilbake på jobb etter ferien... DET REGNER, SÅ DET SPRUTER I BAKKEN!!

Som alltid var det utrolig vanskelig å komme seg ut av senga, etter å hatt fri så mange dager... og kunne sove uten at alarmer kimer tidlig på morningen. I dag var det ekstra vanskelig, for i går var det så fint vær... da ble det til at man satt ute i solen, og det ble oxo til at man sprettet noen bokser øl. Ikke bare noen..., egentlig altfor mange. Det sa kroppen tydligvis helt i fra om da jeg begynte å sette meg i bevegelse...., noe mer enn det er det ikke nødvendig å si noe om!!!

I dag ville min gode snille mamma ha fylt 90 år hvis hun hadde fått leve... Etter jobb skal jeg dra rett bort på gravlund å tenne lys i lyktene for henne.

Nå kjenner jeg at kroppen min trenger litt luft, så lunchen i dag blir en rusletur rundt i Oslo's gater for å trekke inn litt god og frisk eksosluft, hehehe!!

Black Design: Dette har jeg oxo lyst på...

 • 26.06.2011, 00:03

Når jeg får råd har jeg lyst til å kjøpe meg begge disse gardinfagene, men jeg er ikke så sikker på putene...De nye stuegardinene er oppe....

 • 25.06.2011, 22:39

Jeg hadde helt glemt hvor kjedelig det var å stryke gardiner, for det er det!! Sist gang jeg gjorde det var når julegardinene trengte å glattes på, men det var en enkel jobb. De nye gardinene er jo så tynne at jeg måte være litt forsiktig med dem, puh...Det har ikke vært så lyse og luftige gardiner i stua på mange år, men jeg syntes det ble ganske fint. Jeg likte de nye gardinene så godt at jeg godt kunne tenke meg noen i en annen farge oxo, men det har jeg ikke råd til akkurat nå. De hadde lys grønne, hvite og lilla lys syrin.... Den lilla kunne jeg godt tenke meg, og de hadde duker og glass som passet til, hmmm!!! 

Tror jeg må ha hjelp til å holde meg unna Black Design en stund nå, ellers klarer ikke jeg å la være å handle!!!


(bilde er hentet fra google)

Jeg hadde ikke noe middag i kjøleskapet, så jeg kasta meg i bilen å dro ned på Ultra for å få litt inspirasjon.. Etter å ha tusla litt rundt der kom jeg på at Taco var tingen i dag, og sånn ble det...hmmm så godt det var. Spretta et par Tuborg til maten, og middagen ble fullkommen :o))


(bilde er hentet fra google)

Ble så dorsk etter at jeg hadde spist, så jeg gikk ut på balkongen å vippet meg bakover i Baden Baden stolen min... Sola hadde bestemt seg for å være framme, og det var så godt å ligge der å slappe av  varmen... Kjente at jeg virkelig slappet av.
Pusene var vist trøtte de oxo, og kasta seg ned på gulvet å det tok ikke lange stunden før de sov :o))


(bilde er hentet fra google)

Jeg kunne ha blitt med for å feire St. Hans på etterskudd ved Glomma i dag, men jeg valgte å bli hjemme... Med tanke på at flomvannet dekket hele sitteplassen og der bålet skal stå, er det sikkert ekstra mye innsekter... kanskje mygg som jeg haaaater. Dessuten tåler jeg ikke myggstikk..., de blir ofte til harde lilla kuler som jeg må operere bort. Derfor prøver jeg i det lengste å holde meg unna myggbefestede områder om sommeren....Åååå, jeg savner St Hans feiringen i Danmark hvor vi var nesten hver sommer fra slutten av 80 tallet til begynnelsen av 2000 tallet. Da dro vi gjerne på Bakken for å høre Shu-bi-dua, og denne sangen var selvskreven...

Nå derimot har jeg igjen plantet kroppen min godt ned i godstolen for å se på Midsummer Murders på DR TV1.

The witches of Eastwick before i hit the sack...

 • 25.06.2011, 01:05

Veit ikke hvor mange ganger jeg har sett filmen, men jeg ser den gjerne igjen... og igjen!! TV-Norge sender den etter at CSI Miami er ferdig om en halvtimes tid.God natt alle sammen :o))

Å våkne til regnet er hærlig :o)

 • 24.06.2011, 21:07

Tror jeg våknet da det tordnet på morningen i dag, og da fikk jeg ikke sove igjen... Bare lå der å slappet av å hørte på regnet som trommet på vannbrettet og vannpytten utenfor. Det var så avslappende, at jeg hadde ikke lyst til å stå opp... Jeg kastet et raskt blitt på klokken og så at jeg trengte ikke å stå opp før om 1,5 time.Vinja var fasinert av regnet å kom løpende for å sette seg i vinduskarmen, hehehe, men hun tok ikke korteste veien... Nei da, hun tok en avstikker innom senga mi, og hoppet opp på meg å løp langs benet og hofta mi før hun hoppet videre. Hadde jeg ikke allerede vært våken så hadde jeg blitt skikkelig skvetten.. 

Jeg hadde avtalt med Anne å hente henne på jobben klokken 12, og så skulle vi dra en tur på Metro og Black Design. Jeg skulle kjøpe meg noen nye gardiner der..Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe turkise gardiner, men fant ingen jeg likte.. De jeg så på var for blasse i fargen, men hun i butikken foreslå disse som er grå med sort sydd mønster. Jeg så de opphengte i butikken og så at de ville passe inn i stua. Bilde av det kommer når de har blitt hengte opp. De kostet 349,- per lengde.

Anne fikk et gavekort på jobben da hun fylte 50 år i fjor, og det hadde hun lyst til å kjøpe seg et smykke for. Hos Bjørklund hadde hun sett noe hun kunne tenke seg, så vi stakk innom der. Hun endte opp med et nydelig sølvhjerte, litt skråstilt med mørke stener på den ene siden. Det var slettes ikke så dumt, selv om det ikke var min stil.Jeg trengte noe nytt "puppeoppheng" siden de var begynt å bli litt slitne de jeg hadde fra før.. Hos Kaph Ahl hadde de fått noe nytt siden jeg var der sist, og jeg falt for disse tre her.

Når vi hadde gjort oss ferdig på Metro dro vi til Strømmen Storesenter hvor vi spiste middag på Opus. Begge to var sultne, og måtte ha noe i kroppen, så hvorfor ikke middag... Da slapp man å tenke på hva man skulle lage når man endelig kom hjem. Etterpå dro vi innom Brilleland for å se på briller, og jeg endte opp med å ta synstest å plukket ut nye briller. Jeg hadde ikke råd til å betale for dem, så jeg tok dem på brillekonto for å betale de ned over et år eller noe sånt. De er ferdig om ca 14 dager.

Mens jeg var ute hadde det ikke kommet en regndråpe, men i det jeg kjørte innom Rolvsrud for å slippe av Anne begynte det å bøtte ned. Det var veldig lokalt, for da jeg kom ut på motorveien var det helt tørt.. Her hjemme hadde det ikke kommet en dråpe, men det varte til jeg kom meg inn... da bare styrta det ned i bøtter og spanne...Nå har jeg latt kroppen synke godt ned i godstolen, og der har jeg tenkt å bli resten av kvelden... Min godstol er nok betraktelig mer behagelig enn den som skuespillerinnen Myrna Loy har plassert seg i :o))

Hercule Poirot på mini-tv

 • 23.06.2011, 21:08

Jeg satt så godt ute på balkongen å kozte meg i sola i sta, at da Hercule Poirot begynte hadde jeg ikke lyst til å gå inn. Alikevel ville jeg se på episoden, hehehe!!  Hva gjorde jeg så, jo jeg fant frem mini-tv'n og ørepropper.....Det er ikke rare skjermen, men det gikk da ann å se på... Sånn er det når en er tv-slave, da finner man løsninger for tv tittingen, hehehe!! Hadde egentlig glemt at jeg hadde denne vesle duppeditten jeg, men nå kom den da godt med, hehehehe!!!

Genfeil: mangel av tålmodighet...

 • 23.06.2011, 15:14

Jeg holder snart på å fly i flint.... Nå har jeg holdt på en evighet med å synkronisere og ordne den nye iPod'n min, og det har jo gått greit, men det var en del filer som skulle over så det tok litt tid.Så tenkte jeg at jeg skulle innvie den nye PODDEN med litt ny musikk, og det var da jeg ikke kom noe serlig videre. Hver gang jeg forsøkte å logg meg på fikk jeg denne festelige feilmeldingen...Jeg har sjekket PC'n så langt min ringe hjerne klarer å forstå, men finner ikke ut at det er noe feil med innstillingene hos meg. Skjønner ikke noe annet enn at det må være iTunes som er problemet!!! Får prøve igjen senere eller i morgen. Det er så innmari typisk at noe sånt skulle skje akkurat nå...........Vi har fått en nydelig vær her i Oslo, pøsregn og torden. Lyset har blunket opptil flere ganger, og jeg trodde nesten at det ville gå, men det har gått greit. Pusene er skikkelig værsjuke og ligger rett ut å sover. Vinja pleier å fote meg rundt heimen når jeg løfter på baken, i dag gidder hun ikke... Senga er utrolig god å ligge å sove i :o))

Er nok litt trøtt og uopplagt selv i dag, og klarer liksom ikke helt å komme i gang med noe...

 

Øl mot benskjørhet

 • 23.06.2011, 00:45


(bildet er hentet fra google)

Enkelte typer øl kan forebygge benskjørhet (osteporose) forde de har et høyt innehold av av kisel. Dette gjelder særlig øl brygget på maltbygg og humle. Hveteøl har erimot et lavt kiselinnhold iflg en undersøkelse. Undersøkelsen stemmer overens med annen forskning som viser at et moderat alkoholkonsum kan være bra for knoklene. Et høyere alkoholforbuk gjør derimot knoklene svakere. (Kilde: Journal of the science of Food and Agriculture) Fant denne lille notisen i Tara's forrige utgave... 

Med andre ord er det bra for meg å drikke noen bokser øl nå å da..... :o))

Endelig hadde jeg følelsen av at det var ferie....

 • 23.06.2011, 00:26

De to første dagene i ferien, var ikke noe ferie i det hele tatt.. I dag derimot var det ingen klokke som ringte å forstyrret søvnen min. Da jeg endelig våknet følte jeg meg ganske utvilt, men fryktelig stiv i kroppen...  Skjønner ikke helt hvorfor jeg er så stiv nå, jeg har ikke gjort noe som tilsier at jeg skulle bli det....., hmmmm!!!

I går hadde jeg elektriker her til å koble til strøm på markisa mi :o)) Han kom ganske presis, og jobbet effektivt i ca 2,5 time... Så nå kan jeg kjøre den opp og ned ved å trykke på et par brytere, behøver ikke en gang å gå ut, hehehe!!Etter at elektrikeren hadde gått dro jeg opp på Elkjøp på Lørenskog for å se på ny iPod... Min gode gamle tok kvelden for et par dager siden. Batteriet ville ikke mer, hvor mye jeg enn forsøkte å lade den. Jeg hadde ikke bestemt meg for hvilken jeg skulle ha før jeg kom dit, men det ble ikke så vanskelig når jeg sto å så på utvalget... Da ble det en iPod touch 32 gb + et lilla bakdeksel. Jeg har ikke fått overført noe musikk enda, det skal jeg gjøre i morgen....Det er nesten pinlig å innrømme det, men i går dro jeg ned på gravlund for å tenne lys for mamma... Jeg var 100% sikker på at det var 5 års dagen for hennes død i går, men nei da det var i dag 22.06. Jeg ble nesten flau da jeg sto der å så på gravstenen... Derfor ble det et nytt besøk på gravlunden i dag, for å tenne lys. Kan nesten ikke fatte at det har gått 5 år siden den natten hun døde, det kjennes nesten som om det var for bare litt siden!!


Asters (bilde hentet fra google)


Lobelia (bilde hentet fra google)


Lavendel Hidecote (bilde hentet fra google)

Etter å ha vært på gravlund dro jeg opp på Plantasjen ved Olavsgård for å kjøpe litt mer grønt til balkongen. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe et lite tre eller en busk, men jeg fant ingenting som passet. Enten var de for store eller så var de av den sorten som drysset en masse. Derfor endte jeg opp med disse tre over her. Med det samme jeg satte dem ut på balkongen kom Ronja og Vinja rennende, for her var det noe nytt som måtte undersøkes. Lobelian var ekstra spennende, den begynte de å spise på omtrent med en gang...Har akkurat sett på Rocface (På kanten av stupet) med min favorittskuespiller Clive Russell på NRK... Skulle ønske at de kunne sende serien litt tidligere, sånn at jeg slapp å være så trøtt når den starta. 

Kjenner at jeg burde ha gått å lagt meg, men kjenner jeg megselv rett kommer ikke det til å skje......

Trallalla... i morgen får jeg igjen bilen...

 • 20.06.2011, 21:18

Forden kommer hjem til mamman sin i morgen, men den er ikke reparert...! De ringte meg fra Røhne & Selmer da jeg sto ved inngangsdøra med handleposene mine å skulle låse meg inn.De hadde funnet feilen, og det var et sprukket rør i AC'n.. Og iflg det fyren sa så ser det ut til at det kan gå på garantien alikevel. YES YES YES YES, en utgift mindre :o)) Delen må bestilles fra Sverige, og han trodde ikke at de fikk den før på torsdag. Derfor kan jeg hente bilen igjen.. Det eneste som var dumt var at de ringte så seint at jeg ikke rakk å komme meg ned før de stengte i dag. I morgen kommer elektrikeren kl 8, så jeg må jo vente til han er ferdig.


Når jeg kom hjem litt før kl 8 i dag morges, slang jeg meg ut på balkongen for å spise frokost... det orket jeg ikke før jeg dro. Kasta beina på en stol, og slæppet av en stund før det var på tide å dra til frisøren for å klippe håret og farge etterveksten. Lilletoa og den ved siden av var så innmai vond i dag, at jeg ikke orket å gå bort på senteret...  Derfor styrta jeg ned i kjelleren å hentet opp sykkelen, som nok hadde misstenkelig lite luft i dekkene sine. Pytt san, tenkte jeg å la i vei... Det skulle jeg jo ikke ha gjort, for litt nede i bakken her sklei bakhjulet ut å jeg gikk i bakken med et brak. Jeg ramla på gressplenen, og slo meg ikke.. Det så helt sikkert latterlig ut, hihihihihi!!

Når jeg var ferdig hos frissan tok jeg meg bryet med å pumpe opp dekkene, for jeg hadde jo tatt med meg sykkelpumpa!! Så mye enklere det var å sykle når dekkene ikke fløyt utover, hehehe!!Før jeg kunne hvile på mine laubær her heime, måtte jeg en tur innom forpleiedama mi... Jeg både gruet og gledet meg til den sesjonen. Gruet meg for lilletoa og den ved siden av var så vond.. alikevel var det deilig å få orden på fotsingene. Kristin trodde at det kunne være brist i begge tærne siden de var så vonde begge to, pluss at de dovner bort. 

Tærne mine var litt bedre da jeg dro til fotpleien så jeg tok beina fatt... angra på det når jeg skulle hjem igjen, for da handla jeg alt for mye hos Meny å holdt på å bære meg skakk. Når jeg kom hjem hadde det blitt for mye for den venstre skulderen, noe som resulterte i at jeg hadde mistet følelsen i ring- og lillefingrene mine. Det hender det skjer når jeg bærer for tungt.. Nå har det blitt litt bedre, etter at jeg har gymnastisert litt, hehehe!!

Ha en fortsatt flotters mandagskveld :o))

(alle bildene er hentet fra google)

FERIE....FERIE....FERIE....FERIE....

 • 20.06.2011, 08:23

Nå sitter jeg ute på balkongen å slapper av...., ja tenk det.. jeg har fri og er oppe så tidlig :o)) 

Ikke nok med det, jeg har allerede vært ute en tur. Måtte ned på Ford for å levere bilen min igjen for at de skal se på Air Condition. Sist gang tømte de den bare og fylte opp uten at de sjekket om bilen ble kald. Jeg sa med en gang at dette må jo være en reklamasjon, njaaaa det får vi nå se på sa fyren. Vi må jo se på det først før vi kan si noe om det. Hadde håpet på at jeg skulle få en lånebil, men nei da... det måtte jeg ha bestilt 14 dager i forveien...

Det går greit, selv om det blir veldig tungvint å komme seg til de forskjellige avtalene utover dagen.

Når klokka ringte før hanen gol i otta i dag, var jeg så trøtt at jeg nesen ikke skjønte hva som skjedde. Kroppen min var allerede i feriemodus, og da var det helt unaturlig å stå opp så tidlig. Jeg kom til megselv når jeg sto i dusjen, hehehe, og da kunne jeg nesten ikke huske hvordan jeg hadde kommet dit.

Pusene holder på rundt meg... De har allerede unnagjort morgentrimmen, hvor de løp etter hverandre i vill fart igjennom heimen.. ut igjennom balkongdøren inn igjennom kjøkkenvindu å så påan igjen. Nå sitter de å kikker på trosten på bakken, som strever med å trekke opp et knippe med mark. Akkurat det er veldig spennende :o))

Ha en fortsatt fin mandag formiddag :o))

Sjefa fylte rundt...., men vil ikke være på bloggen!!

 • 19.06.2011, 14:22

Om fredagen feiret vi "Sjefa" som fylte 40 år 02.06. På dagen hadde hun og familien rømt landet for varmere breddegrader. Hun trodde sikkert at vi skulle "glemme" hele dagen, men hoppene glemmer ingen ting de, hehehehe!!!Vi hadde bestilt kake, og den smakte himmelsk. Er ikke ofte at jeg syntes at marsipankaker er godt, men denne her var det. Ikke for søt, og friske ingridienser.

Jeg hadde selvsagt tatt med meg kamera, og tok masse bilder fra festlighetene...., men...!!! Jeg fikk streng beskjed om at bildene ikke skulle ut på Facebook eller blogg, og det må jeg jo selvfølgelig respektere. Skal sende bildene på mail til jobben, så får de distribuere de rundt internt.Sjefa har egen hest, og da kom vi på at vi måtte jo tulle litt med henne, hehehe..! KAJ tok på seg ridestøvler, beige hel taite bukser, sort ettersittende dressjakke og Bente's rosa cowboyhatt. Må jo fortelle at hestehodet vrisker o.l. KAJ besteg "hesten" som ble døpt DORIS, så i et langt tau etter kom resten av hoppene travende i utakt å inn på kontoret til Sjefa bar det. Hun ble helt satt ut, for hun trodde faktisk at vi ikke kom til å finne på noe, hehehehe!Vi hadde jo oxo samlet sammen til ordentlige gave, armbånd og øredobber. Jeg har selvsagt klart å glemme hvem som har laget smykkene... Det er faktisk noe jeg godt kunne tenke meg å bruke selv oxo.

På kvelden tok lunch-gjengen med seg jubilanten ut på middag.... 

Lørdag med beina på en stol......

 • 19.06.2011, 13:27

Jeg kunne helt enkelt ikke rive meg løs fra boka mi i går, og ble sittende ute på balkongen i timevis!!Jeg løfta meg kun fra stolen for å fylle opp termokoppen med ny kaffe... Hadde som mål å bli ferdig med boken, men det klarte jeg ikke... Det er vel igjen 100 sider, som jeg først hadde tenkt å frese igjennom på formiddagen i dag, men... Jeg kom til å kaste et øye eller to på skrivebordet mitt, og fant ut at der måtte jeg gjøre en innsats + at jeg hadde noen regninger som nermet seg forfall... Boken blir nok lest ut i dag alikevel tenker jeg :o))Vinja lå lettere henslengt oppe på klatrestativet å så på meg med tøtte øyne... Innimellom sovnet hun, men ørene sov ikke.. de gikk rundt som en radar. Måtte jo ikke gå glipp av noe!!Siden det ikke var plass på klatrestativet tok Ronja plass i stolen i stedet....

Jeg hadde gledet meg til Indisk Curry til middag, men det ble det ikke noe av. Kjøpte kyllingkjøttdeig her om dagen, som hadde utgått dato i går, men fysj og føy for en stank. Den var definitivt utgått på dato før den skulle desverre. I stedet ble det svenske köttbullar, noe som ikke er så ille det heller!!

All denne sittingen i går var ikke bra for ryggen min, den er helt gåen... Da jeg forsøkte å stå opp i dag, klarte jeg nesten ikke å rette meg opp. Det gikk litt bedre etterhvert som jeg rusla litt rundt i stua, men så fort jeg setter meg stivner jeg igjen.

Tror jeg skal ta meg en liten spasetur om litt!! 

Motorsykkel mot elg...

 • 16.06.2011, 23:13

Når jeg kom hjem fra jobben i dag ble jeg stående ute i gården å prate med Trude... Vi møttes egentlig nede på Ultra, og kjørte etter hverandre hjem!!

Mens vi sto der å skravla i vei kom en nabo forbi, han fortalte at han som er Blokktillitsmann våres hadde vært utsatt for en ulykke. Han hadde kollidert med en diger elg, og lå på sykehuset med bl.a. brukket rygg. Naboen viste ikke hvor alvorlig skadet han var, men det kan ikke være så bra når han treffer en elg. Selv når man sitter i bil å treffer disse store dyrene kan det gå deg riktig ille.

Håper virkelig at det går bra med han!!

Jøss, jeg rakk jammen en kopp kaffe før jeg gikk.....

 • 15.06.2011, 11:24

Vanligvis så pleier jeg å ha så dårlig tid om morningen at jeg ikke rekker å spise frokost eller drikke kaffe før jeg går, vel jeg løper som om jeg var med i 100 m sprint, hehehehe!


(bilde er hentet fra Google)

I dag derimot rakk jeg både å spise en skive brød, og sette meg ut på verandaen å nyyyyte en god varm kopp kaffe før jeg "GIKK" til t-banen.  Det var en perfekt måte å starte dagen på kjenner jeg. Stressnivået ved å t-banen var ganske lavt, og med Kim Larsen godt plantet i ørene så gikk ferden ned til Oslo-gryta som en drøm :o))Da jeg travet blid og fornøyd opp på jobben skinte solen så varmt og godt, men nå ser jeg at det tjukkner til med skyer. De er hvite og fine, MEN... de skygger for sola :o(  Sjekket Storm.no, pent.no og yr.no, og alle sammen melder regn fra fredagen, men jeg mistenker at det ikke kommer til å gå så lenge til vi ser regndråpene.

Nei, nå må jeg ikke sitte her å sutre... livet er altfor kort til det tihi!!  Det er på tide med lunch, så da skal jeg heller gå ut å nyte det været vi har :o))

Ha en fortsatt flott dag uansett vær..., selv kommer jeg nok plutselig tilbake :o))

Lux støvsuger

 • 15.06.2011, 10:39

Jeg ble litt nysgjerrig på hvordan denne Lux støvsugeren så ut, som venninnen min ble forsøkt prakket på. Gikk inn på hjemmesidene til firmaet, og tror at det må være denne saken her:

http://www.lux.no/03_02.htm

Et stykk ferdiginnglasset veranda er overlevert....

 • 14.06.2011, 23:49

Det er som om to tunge steiner falt ned fra skuldrene mine, da en av gutta som innglasset verandaen ringte meg på jobben i dag. DE VAR FERDIGE :o)) Jeg kunne nesten ikke vente med å komme meg hjem.

Før jeg kunne ta jobben i nermere øyesyn var jeg nødt til å slippe ut to småsure pusejenter, som hadde vært innestengt på soverommet mitt hele dagen. Med det samme jeg åpnet døra så jeg to grå skygger i 200 kmt, som var på veg rett mot verandaen. Jeg hadde ikke åpnet døra enda, å de satt på dørstokken å så på døra og så på meg å lurte på om de ikke kunne få komme ut :o))

Gutta boys hadde feid opp mesteparten av skrotet sitt, resten tok jeg med støvsugeren med en gang. Luftevinduene var igjen, så det var ekstremt varmt der ute, men jeg satte opp gjennomtrekk så det tok ikke lange stunden før det var ganske greit. Pusene fløy rundt å snusa over alt... fremmede føtter hadde tråkket rundt der å det måtte jo undersøkes, hehehehe!!

Tidligere hadde jeg en rullgardin mot naboen, dels for å ha litt privatliv når vi begge satt ute, men oxo for å skjerme litt for vinden. Jeg måtte ta den ned da jeg ikke fikk åpnet vinduene når den hang på plass, og som den gode nabo jeg er stakk jeg over til naboen å spurte om de ville ha den. De har en fra før mot naboen på andre siden, og de var veldig glad for å kunne overta den. Jeg har ikke montert ned festet, det kommer svigersønnen deres å gjør seinere.

Anne fortalte meg i dag at hun hadde fått en støvsugerselger på døren, merket var Lux. Jeg trodde ikke at det sorten fantes med, men der tok jeg hvist feil. Tror ikke damen kom til å selge så veldig mange, siden hun skulle ha 18.000,- for den med alt tilbehøret... Hvem gidder det, når man kan få en knallbra støvsuger til brøkdelen av prisen i butikken. Damen trodde at Anne ville ha støvsugeren når hun var ferdig med å demonstrere den, og gratulerte henne med ny. Når Anne sa nei, ble hun så overrasket at hun ble helt stum......

På tide å pakke sammen å komme seg i seng under fellen. God natt fra meg!!!

Dårlig start på uka....

 • 14.06.2011, 11:49

I dag har alt bare gått galt, fra jeg sto opp...  Først så hadde jeg satt klokka til å ringe på feil dag, så den ville ikke ha ringt før om et år igjen.. Så kom jo gutta som skulle gjøre ferdig innglassingen på verandaen, og da ble det jo forsinkelser for meg.

Når jeg endelig kom meg av gårde var klokken 9... Pusene var henvist til soverommet mitt for dagen, for at de ikke skulle fly i beina på gutta eller stikke av gårde. Jeg kastet et blikk opp på vinduet da jeg gikk, og der satt Vinja å hun så ikke noe blid ut... syntes slettes ikke det var noe kjekt å være innestengt på et rom hele dagen :o(

Jeg tok bilen til byen, eller skal jeg si jeg begynte med å ta bilen til byen... Da jeg kom ned på Østensjøveien sto trafikken bom stille, og etter 10 minutter hadde jeg nesten ikke forflyttet meg i det hele tatt. Tenkte at dette går jo ikke, så jeg snudde bilen å kjørte opp til t-banestasjonen å fikk sneket til meg en plass helt ytterst på kanten. Selfølgelig rakk jeg ikke den banen jeg hadde tenkt meg, og måtte vente til 09:26.... Bare for å erte meg ekstra opp, så virket ikke bilettautomaten å jeg måtte kjøre uten bilett til byen. Toppen av alt ville ha vært om det var kontroll, og jeg måtte prøve å forklare hvorfor jeg ikke hadde bilett... heldigvis slapp jeg det!!

Er det noe mer som skal gå galt i dag da??????????

The Legacy av Katherine Webb

 • 13.06.2011, 22:51

Siden det var så fint vær i dag, droppet jeg ryddeaksjonen jeg hadde planlagt. Satte meg i stedet ut på verandaen med en termokopp med rykende varm kaffe, og en av de nye bøkene jeg kjøpte The Legacy av Katherine Webb.

Jeg har ikke hørt om forfatteren før, og var samtidig veldig spent på om jeg klarte å komme inn i handlingen med en gang, eller om jeg måtte slite. Boka er lettlest, og det var ikke vanskelig å få tak i handlingen... Jeg klarte rett å slett ikke å legge fra meg boken, og endte opp med å lese 136 sider med liten skrift.Handlingen i boken starter i 1903 med en ung mor som tar barnet sitt med ut i skogen i nærheten av en sigøynerleir, i håp om at de vil finne det å ta vare på det... Deretter fortsetter boken i nåtid da to søstre arver et gammelt gods etter sin tante. Noe tragisk skjedde da søstrene var barn, som har preget dem begge på forskjellige måter. Fortid og nåtid har ikke kommet så langt at den har noen sammenheng enda, men jeg leser raskt videre for nå er jeg skikkelig nysgjerrig....!!

Om forfatteren:

Katherine Webb Bok og Novel  

Katherine Webb


Katherine Webb ble født i Kent i 1977 og vokste opp i landlige Hampshire. Hun var utdannet ved en lokal ungdomsskole og videregående skole, før du leser historie ved Durham University. En barndom fascinasjon med slottsruinene og hemmeligheter fra fortiden har fremføring i henne fiksjon, som inkorporerer historiske historien linjer og utforsker hvordan tidligere hendelser kan gi gjenklang i nåtiden. 

Siden han ble uteksaminert fra Durham i 1998, har Katherine hatt ulike jobbene - fra ovnen operatør i en keramikk, servitør, bibliotekar og selger av fairy kostymer. De siste årene har hun arbeidet i tjeneste som husholderske for høy status familier, i formelle husholdninger hvor gamle strukturer av klasse atferd er levende og godt, er uniformene slitt og ansatte forventes å være både usynlig og allestedsnærværende, og (foreløpig) i hyggelig avslappet husholdninger med mer up-to-date holdninger.

Etter en nomadisk periode i hennes tjueårene, har bodd i London og Venezia, har Katherine nå slått seg ned i en hytte på landet i nærheten av Newbury, Berkshire. DIY er mer en nødvendighet enn en hobby, og hennes andre interesser omfatter matlaging, løping og ridning. 

The Legacy er Katherine syvende avsluttet roman, og den første til å bli publisert. Uvanlig, kom The Legacy til Orion varsel, ikke gjennom en litterær agent, (Katherine hadde ikke en på den tiden), men gjennom peer-review nettsted, YouWriteOn.com. The Legacy vant YouWriteOn.com 's Novel of the Year Award 2009, tiltrekke stor støtte fra andre håpefulle skribenter på nettstedet. Orion har signert Katherine på en to bokavtalen, lanserer The Legacy som en stor debut i 2010.

Litt nytt til stua....

 • 13.06.2011, 00:01

Ble ikke helt fornøyd med bildene jeg tok, de ble utydelige å ikke så fine... Gadd ikke å gå en runde til for å ta nye bilder, de får duge. Jeg er ikke noen interiørfotograf så det er kanskje ikke så lett å se på bildene hvor fint det egentlig ble, desverre!!


Jeg ønsket meg turkise glass til lysestakene til veggholderen og til de stående, men Black Design fører ikke den fargen lenger. Det kan bli like fint med klare glass oxo, når man bruker fargede lys eller kanskje litt farget sand eller glass. Prøver med kun fargede lys i første gang, så får vi se hvilken effekt det blir.Duken kjøpte jeg hos Black Design i går.Kjøpte denne duken oxo, og den gjorde seg kanskje bedre mot den svarte kaminplaten.Nei huff dette bildet ble skikkelig dårlig... Disse fire glassene er oxo nye, mens duken hadde jeg fra før... Den ser da ut som jeg ikke har brukt strykehjernet på den, men det kan jeg bekrefte at jeg har. Den er nesten umulig å stryke, og har en egen vilje... Skrukkene kommer tilbake så fort den kommer på bordet, noe som irriterer meg noe grenseløst...Pusejentene mine har holdt på ute på verandaen i hele dag... Det var sånn passe varmt der ute i dag, og da syntes Ronja at det var greit å ligge å dorme seg i solen. Hun liker ikke når det er altfor varmt ute. Kveldshimmelen var så fin i kveld, så jeg måtte bare ta et bilde av den... Fine farger :o)

Tok på husmortrynet i dag...

 • 12.06.2011, 18:54

Tror ikke at naboene var spesielt happy da jeg begynte å slepe støvsugeren rundt kl 10:15 i dag, men det får bare være. Jeg er nødt til å ta på meg husmortrynet når formen er der... så får det bare være søndag aldrig så mye.Har mer eller mindre holdt på i hele dag, så nå skinner heimen så flott som bare den. Fikk lagt på de nye turkise dukene, og glassene jeg kjøpte på Black Design i går. Det livet opp stua så den ble som ny!! Anne ringte meg på formiddagen i dag, og fortalte at hun hadde fått tak i billetter til den siste Harry Potter filmen. Hun hadde kasta seg på telefonen med en gang salget startet i dag, og var fikk billetter med en gang. Filmen starter 23.59 den 12.07, og varer noen timer så jeg regner med at jeg ber meg fri fra jobben dagen etter. Vi kommer jo ikke til å være hjemm før ut på morran, og jeg kan aldrig tenke meg at jeg orker å stå opp å gå på jobb da....

Anne og Sven Erik skal til Sverige i morgen, og de spurte om jeg ville være med... Jeg sa ja med en gang, men akkurat nå har jeg egentlig ikke lyst. Tror jeg blir hjemme å nyyyyter den siste fridagen i stedet. Regner med at det snart blir en tur til om ikke så veldig lenge alikevel.

Åååå, jeg fikk så lyst på is... tror jeg må dukke ned i fryseren for å se om jeg har noen.., ellers blir det en tur ned på Statoil stasjonen for is må jeg bare ha!!! 

Ingen "Harry-tur" i dag....

 • 12.06.2011, 01:33

I går var det klart at det ikke kom til å bli noen tur til Sverige for å handle i dag... Begge to var i dårlig form, forkjølelse og feber å alt det som følger med. Jeg lå på sofaen det meste av kvelden i går, sto bare opp for å flytte meg inn i senga mi. Når jeg våknet i dag var hodepinen og den såre halsen borte, men jeg hadde fortsatt feber og var veldig slapp.Etter å ha sosa rundt inne en stund ble jeg rastløs, og kastet i meg et par febernedsettende å bestemte meg for å dra en tur ut. Ringte t-banevenninnen for å høre hvordan formen var, og hun orket en kopp kaffe på Bryn-senteret. Hun lå godt under dyna på sofaen, og følte ikke for å flytte seg derfra. Hørte at hun var sausa forkjølet... dett i desen!!

Droppet Bryn-senteret, og dro heller til Metro-senteret på Lørenskog... Fikk så innmari lyst på en tur på http://www.blackdesign.no/. Jeg skulle egentlig bare se hva de hadde, men endte opp med kurven full av ting. Nye turkise glass, blanke glass og et par turkise duker. Har ikke pakket det ut enda, skal vente med det til i morgen etter at jeg har gjort rent.

 
Var en rask tur innom Tilbords oxo, hvor jeg kjøpe en Bodum reisepresskopp....

Jeg hadde forsøkt å ringe Anne noen ganger på formiddagen, og mens jeg var på Metro men jeg kom ikke igjennom. Bestemte meg for å dra oppom for å se om de var hjemme og det var de. De hadde vært på IKEA i går å kjøpt 3 skuffer og et par hyller til det store garderobeskapet  i gangen. Da jeg ramla inn døra holdt Sven Erik på å gjøre seg ferdig med den siste skuffen.. Satt å skravla over en kopp kaffe i et par timer før jeg satte nesa hjemover igjen.På formiddagen satt jeg litt ute på verandaen å slappet av, og da holdt Vinja på rundt meg.. Hun fikk en skikkelig rapptur å fløy inn og ut noen ganger før hun forsøkte å rasere klatrestativet. Tilslutt endte hun opp i denne stilingen å satt å kikket på meg, og da måtte jeg jo knipse et bilde av henne.

Nå er det på tide å gi seg for i kveld, nei foresten det er jo blitt natt allerede... som tiden går, hehehe!!Endelig begynner ting å skje.....

 • 09.06.2011, 22:29

I ettermiddag ringte de fra firmaet som har med innglassingen å gjøre..... Til tirsdag kommer gutta tilbake for å sette opp de siste 3 glassene. Hadde jeg ikke vært så stiv i kroppen så skulle jeg jammen ha slått hjul på stuegolvet, hehehehe!!Det syntes kanskje ikke på bildet, men det høljeregner ute.... Jeg er så dritt lei regnværet, og den høye luftfuktigheten som før en til å føle seg klam og ekkel på kroppen.For en uke siden var det varmt og masse sol... Dette bildet tok jeg på Bygdøy fredag for en uke siden. Vi tok med oss noe å drikke på, og så fant vi en krakk i solen å satt der i noen timer. Jeg savner virkelig det varme gode været.

Naboen var her for litt siden å fikk på armene på markisen min... Det ble litt mer borring i innglassingsrammene enn jeg likte, men det var ikke så mye å gjøre med det. Jeg må nå skaffe meg en elektriker som kan montere bryter til motoren og strekke ledning fra kontakten. I tillegg skal jeg ha to kontakter ute på verandaen, sånn at jeg kan få opp en lampe der ute før vinteren.

Måtte ringe til Røhne og Selmer i dag for å bestille en time til bilen.... AirCondition er fortsatt ikke i orden, og de siste dagene har det vært varmere inne i bilen enn utenfor. Det var ikke noe garanti som var gjeldende lenger, så jeg må ut med en bra slant med penger for dette tenker jeg. Har allerede brukt 3 000,- for å tømme og fylle opp anlegget igjen....!! De hadde ikke mulighet til å ta i mot bilen for 20.06. Det passet vel ikke så bra siden jeg skal ha ferie den uka, men jeg må bare få fixa det. Kjøre i varm bil på sommeren er ikke noe ser fram til.

Var innom bokhandelen i lunchen, og de hadde tilbud.... Kjøp 3 og betal for 2, og jeg fant mange bøker jeg godt kunne ha tenkt meg, men jeg endte opp med disse tre. Gleder meg til å begynne å lese dem :o))

Formen er ikke helt på topp i dag.... Jeg våknet med feber,hodepine og sårhals, og jeg hadde mest av alt lyst til å dra dyna over hode for å sove videre. Det ene minuttet svettet jeg og i det andre frøys jeg.... Når klokka ble 14:45 orket jeg ikke mere, og dro hjem igjen for å slenge meg nedpå å sove litt. Ble ikke noe av det, og nå kjenner jeg at øynene mine er fryktelig tunge og slitne... Er nok på tide å krabbe under dyna for å få seg noen timer søvn...... :o))

Ha en fortsatt fin torsdagskveld :o)) 

Jeg rydder og rydder.....

 • 09.06.2011, 11:38

Om 1,5 måned skal alle ansatte på jobben være samlet i et bygg, og det innebærer at vi som camperer i gamlebygget skal på flyttefot igjen. Nå blir det öpna landskap, og ikke noe personlig på pultene... Litt sterilt kanskje!! Vi skal ha clean desk hver dag, og det blir mindre plass for oppbevaring av dokumenter i permer.

I den forbindelse er det ruskenaksjon over alt... Jeg er så lykkelig for at jeg fikk kvittet meg med mye i fjor en gang, men det er nok å ta tak i alikevel. Det som ikke kan makuleres skal scannes inn, og det er ingen liten jobb...puh!!

Jeg har tatt mesteparten av det som skulle gjennomgås i dag, og fått kastet det som kunne kastes. Det som gjenstår nå er den kjedelige jobben med å klargjøre det som jeg skal scanne. Tror det får lov til å vente til i morgen, for nå må jeg ta å få unna noen arbeidsoppgaver oxo.

Verre blir det med alle blomstene mine i vinduskarmen... jeg må jo ta de med hjem, men problemet er jo bare det at jeg egentlig ikke har plass til dem. Det løser seg vel på et vis det oxo.....

Må en liten tur ut i lunchen for å handle litt, men det er ikke så fristende siden regnet siler ned....

Bare en av de dagene....

 • 08.06.2011, 23:34

Våknet med skikkelig stive skuldre, og nakkemuskler... såpass ille at jeg var litt svimmel. Det var derfor ganske godt å vite at jeg skulle en tur til fysioputten før jeg skulle på jobb. 


(bilde er hentet fra Google)

Fysioterapeuten var nesten bare snill mot meg i dag... Han masserte de såre og stramme musklene mine til de var blitt samarbeidsvillige igjen. Når han var ferdig føltes det nesten som om jeg gikk på skyer.. Det er bare en liten nedtur, og det er at jeg blir så vanvittig trøtt etter behandlingen. Det ble ganske tøft utover dagen, for jeg hadde bare lyst til å legge meg ned å sove... 

De siste 1,5 timene på jobb var jeg på flyttemøte, og selv om det var interessant så var det så vidt jeg klarte å holde meg våken på slutten. Jeg var livredd for å sovne under møtet, det hadde bare vært så pinlig. Jeg har morgensesjon hos fysion på fredag oxo, men det blir siste gang... Neste uke blir det på ettermiddagen.Lilletoa og resten av foten ser ikke noe god ut, men det ser heldigvis verre ut enn det faktisk er. Det er ikke så smertefult lenger, og jeg får på meg joggeskoen uten altfor store problemer. Det som er litt ekkelt er at lilletoa og den ved siden av ikke vil være med på å bøye seg..., ingen av dem reagerer når jeg prøver. Det retter seg vel etter som tiden går....

Da jeg kom hjem hadde naboen min montert opp markisen min, vel nesten da... Han har igjen å sette på armene, men det skal han gjøre i morgen... Motoren er allerede på plass, så jeg må få tak i en elektriker til å koble til strømmen. Da skal jeg samtidig få lagt opp til en kontakt ute på verandaen, sånn at jeg kan få en lampe derute oxo.

Nå klarer jeg ikke å holde øynene åpne lenger, så jeg tenker at det er best å ta kvelden... NATTA!!!

Middag på People's med Terje....

 • 08.06.2011, 00:31

Møtte Terje etter jobben i dag for å ta en kopp kaffe på People's og slå av en prat, men vi var ganske sultne begge to så det endte opp med middag i stedet :o))Terje hadde jo vært på bilferie med en kompis, og jeg var sprekkeferdig etter å høre om hvordan de hadde hatt det. De hadde hatt en fantastisk flott tur, og jeg fikk et langt referat :o)) Jeg fikk virkelig lyst til dra dit selv når han fortalte... Alle de små byene hvor det nesten ser ut til at tiden har stått stille. Må prøve å få til det selv en gang om ikke så langt frem i tiden!!!

Det ble en Fajitas med kylling på meg..., det er bare så vanvittig godt, mmmmm!! Terje tok noe som het El Grande eller noe sånt, og den var akkurat det....megastor. Hadde aldrig greid å spise opp alt det der. Når vi satte oss ned, ute, så var det ganske varmt og klamt... Etter en stund ble det veldig kaldt, og vi frøys skikkelig... Da var det på tide å pakke sammen og dra hjemover.

Kjøpte meg litt ny musikk i dag:

 
Adele


ZZ Topp


Eurythmics

Stakk innom Platekompaniet i lunchpausen bare for å ha noe å gjøre.... Det var så varmt å trykkende inne på jobben, så jeg var bare nødt til å gå ut for å trekke litt luft. Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe meg noe, men det er jo sånn med meg... Titte betyr ofte at jeg kommer hjem med noe, hehehe!!!Jeg kjøpte meg oxo en rød Moleskin dagbok for resten av 2011 og hele 2012... Har en Filofax fra før, men den er stor og tung å ha i veska. Med ødelagte skuldre er det jo ikke nødvendig å tynge ned veska mer enn nødvendig. Denne dagboka har alt jeg trenger + at den er liten og nett.

Må nesten flire, Terje og jeg satt å skravla i 3 timer på Peoples.... Nå har vi akkurat sitti å chatta på Fjesboka en stund :o) Han skulle egentlig bare fortelle hvem som hadde konsert på Sentrum Scene... Joan Jett. De dreiv nemlig å rigga til ute for å samle folk i en sluse mot inngangsdøra når vi satt å spiste, men vi klarte ikke å finne ut hvem som skulle på scenen...

Tror kanskje at det er på tide å komme seg under fellen...., trenger ikke å stå opp så veldig tidlig i morgen ettersom jeg skal til fysioterapi på morran. Alikevel kjenner jeg at jeg er trøtt i hode og veldig stiv i nakken... 

MySpace Good Night Comment: 10Hei hvor det pøste ned....i bøtter og spann!!

 • 07.06.2011, 10:20

At jeg ikke ble våtere enn jeg ble er et under... Da jeg kom ut av garasjehuset til morran i dag var det som om slusene ble åpnet "oppi der", og det bare øste ned. Regndråpene kom med sånn kraft at vannet spratt opp igjen en halvmeter. Jeg ble ikke bare våt på beina, men oppover leggene oxo...., men det kunne ha vært mye verre..., jeg kunn ha glemt å ta med meg paraply :o))

Utetemperaturen er ikke så ille, men det er veldig høy luftfuktighet... Akkurat det takler jeg ikke så godt, varmen går greit men den luftfuktigheten sliter jeg veldig med. Forrige uke klaget vi så fælt på at det var for kaldt på kontorene, og nå ser det ut til at de har slått av hele anlegget. Det er som om luften står stille, puh!!

Det var dagen lille klagesymfoni, hehehe!!

Den blålilla lilletoa mi var ikke så vond i dag, og jeg fikk både på meg sokk og joggesko... Det var ganske behagelig å få skoen på, for den støtter hele foten sånn at det ikke blir så vondt å gå. Jeg hadde ikke trodd det i går at jeg skulle klare det...

Ikke ble det noen Bankstreik heller, ikke det at jeg trodde at det skulle bli det. Det er for handlingslammende og for kostbart. Leste på i avisen at det var lange køer til minibankene i går, men det så ikke jeg noe til. Jeg var innom når jeg var å handlet, og da var det kun en dame foran meg å ingen bak.

Så var formiddagens 5 min kaffepause over, og det er på tide å kaste seg over neste arbeidsoppgave.... Må bare finne igjen arbeidslysten, syntes jeg så den snike seg bort å gjemme seg bort i et hjørne :o))

Ha en fortryllende dag... Jeg kommer kanskje snart tilbake :o))

Selger 329 en sterk dokumentar...

 • 06.06.2011, 23:45

I kveld sendte NRK dokumentaren "Selger 329" om Knut Olav Brurud Johannessen, som er rusmisbruker og som selger avisen Oslo. Det var en sterk dokumentar som jeg anbefaler dere å se, hvis dere ikke gjorde det i kveld. Jeg leste om filmen for en stund siden, og bestemte meg for å se den. Selvølgelig gikk det meg hus forbi, men jeg så den på nettet etterpå.http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/743149/

Jeg syntes det var spesielt rart å se filmen ettersom jeg kjente han da jeg var barn/ungdom. Han og familien bodde i blokken ovenfor. Han er et par år eldre enn meg, og når man er tenåring så er det ganske mye. Vi vanket ikke i de samme kretsene.

Når vi venninnene har sittet å mimret om "gamle" dager, har vi jo oxo tenkt på Knut Olav å lurt på hvordan det gikk med han. Nå vet jeg jo det....

SOL..masse SOL, med benet på en stol :o((

 • 06.06.2011, 13:46

Det har ikke blitt mye blogging den siste tiden... Har for det meste sittet ute hver eneste dag, og da har ikke PC'n fått lov til å være med. Ute på verandaen var det ganske hett til tider, men med parasoll og masse vann gikk det helt fint :o))Lørdag kveld gjorde madammen det store da hun skulle forte seg inn... For å unngå å trampe på en pusehale som lå i veien slengte jeg benet tilside, men....  Jeg slengte litt for mye, og traff en stol som sto akkurat deeeeer, au og atter au.

Det gjorde veldig vondt med en gang, men så roet det seg ned igjen... Så plutselig begynte lilletoa å verke noe inn i granskauen, og den gikk fra en frisk fiskebollfarge til blå og mørk lilla. Innen jeg gikk å la meg hadde den jo oxo hovnet opp til det dobbelte om ikke trippel str.  I går var det ikke stort bedre... Toa var helt stiv og lot seg ikke bevege i det hele tatt. Bestemte meg da for at jeg skulle ta meg en tur innom legen på morran i dag, for å konstatere om det var brudd eller forstuing...

Da jeg våknet i dag, så kunne jeg faktisk røre litt på toa og jeg fant frem mine gode gamle Ecco sandaler å klemte benet ned i.  Jeg tok bilen til byen og med noen au når jeg måtte gire så gikk det på et hvis. Kom i allefall fortere frem enn om jeg skulle ha gått!!

Det blir nok en kveld med benet på krakken i dag oxo.

Ha en fortsatt fiiin mandag :o))

En dag i solen...

 • 02.06.2011, 22:56

Jeg kan ikke få sagt med ord hvor godt det var med stekende sol i dag... :o))Jeg flytta ut på verandaen omtrent med det samme jeg våknet.... Laget meg frokost som jeg tok med meg ut, og kozte meg med. De andre dagene har det ikke vært noe godt å sitte der før sola har kommet, hvis den har gjort det i det hele tatt. I dag derimot var det noe helt annet.

Pusene har oxo kozt seg der ute....  De lå i sola oppe på klatrestativet å døste, jaktet på fluer og veps uten å fange dem. For noen minutter siden hørtes et voldsomt brak ute på verandaen... Det var Vinja som klarte å rive med seg DAB-radion min fra vinduskarmen og ut. Vinja ble vettskremt å gjemte seg, men det gikk greit med radion... det er fortsatt lyd i den :o)Jeg begynte å lese bok 3 i dobbeltbok 2 i dag, og nå begynner det å skje ting. I de første to bøkene var alt nesten bare fryd og gammen, men nå er det ondskap, mord godt blandet med litt kjærlighet. Jeg er jo egentlig litt morbid å digger å lese om mord, jo mer bloddryppende desto bedre.

I går var jeg hos tannlegen å fjernet stingene i munnen... Det tok meg lenger tid å sitte på venterommet på å komme inn enn det gjorde å fjerne stingene. De kom ut på noen få minutter. Kjente ikke det, men den ekle vattdotten som lå over såret var ikke spesielt god å få ut. Det er litt sårt i dag der den har sittet, men ikke sånn at det plager meg noe serlig.Jeg hadde time hos fysioterapeuten kl 16, så det gjaldt å komme seg hjem i en fei... Det måtte ha skjedd en ulykke et sted for jeg brukte en evighet fra trafikkmaskinen og opp til åpningen av tunnellen... Så plutselig fløyt trafikken som bare det!!! Siden jeg ikke hadde vært til behandling på en stund fikk jeg en voldsom reaksjon. Jeg ble veldig trøtt og sliten, og i hele går ettermiddag og kveld satt jeg bare å halvsov...  I dag våknet jeg ikke før kl 10:30, og selv da følte jeg meg ullen i kroppen. Etter en hel dag i solen har det rettet på seg, og nå føler jeg meg helt topp igjen. I morgen tidlig er tilbake igjen, men jeg håper ikke at jeg får samme reaksjonen igjen.

På selveste Himmelspretten ringte de fra det firmaet som holder på å sette inn innglassingen... Trodde først han skulle avtale tid på når han skulle komme til uka, men nei da... nå var det nye utsettelser pga en større ordre fra en viktigere kunde som "måtte" gå foran meg. Det var ingen tide å bruke kjeft på han som ringte..., jeg orket ikke!!! En ting er i allefall sikkert, jeg SKAL ha reduksjon på regninga mi for alt rot og forsinkelser. Hadde de gjort det de skulle så ville jeg hatt en innglasset veranda en god stund før påske... Skal sette meg ned nå i helgen å skrive klart en mail til firmaet, hvor jeg veldig forettningsmessig forklarer hvorfor jeg "SKAL" ha raaabaat!!!

Nå skal jeg brygge meg en kopp kaffe, og sette meg ut på hverandaen å slappe av litt i den svale kveldsluften innen det er på tide å komme seg i seng.

4 stjernes middag....

 • 02.06.2011, 21:44

Akkurat nå går finalen i 4 stjernes middag på TV-Norge, men jeg ble veldig skuffet når jeg oppdaget at ikke alle finalistene var med. Hadde gledet meg til å se Vål'engas gamle gode ishockey målvakt Jim Martinsen i aksjon, men nei da...Nå husker jeg ikke alle de andre som ikke er med, men i flg VG så er det Elin Tvedt, Morten "Diesel" Dahl, Anita Valen og Gard Eidsvold.

I flg kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen i TVNorge så var det aldrig meningen at det skulle være flere enn 8 stykker i finalen, og det var de som fikk flest poeng. Da skjønner ikke jeg hvorfor de lager så mange program, siden de ikke har plass til alle 14 finalistene. Jeg føler meg nesten snytt :o(

Sitter inne å seeeeeer ut på det fine været :o))

 • 01.06.2011, 12:06

Om noen få strakser har jeg lunch å da skal jeg ta meg en tur ut, klarer ikke å sitte inne i det fine været vi har.

Da jeg dro hjemmefra til morran i dag var det allerede + 14C, og humøret steg betraktelig kjente jeg. Jeg hadde nemlig forsovet meg til morran, og var litt grinete av den grunn.... Det forsvant som dugg for solen :o))

Litt nede i veien kom T-banevenninnen hastende for å rekke t-banen... Siden jeg hadde tatt bilen i dag satt hun på med meg til sin jobb. Var hyggelig å ha noen å prate med på veg nedover. Det så ut til å være veldig tett kø, men det var ikke så ille som jeg trodde alikevel :o))

Litt senere i dag skal jeg til tannlegen for å fjerne stingene etter at jeg trakk tannen i forrige uke. Det strammer ganske mye nå, så det skal bli godt å få de ut, men det jeg ikke gleder meg til er det "lokket" han la over såret med antibiotika som oxo skal fjernes. Det pleier å bli ganske sårt etterpå, og litt ubehagelig. Når jeg er ferdig hos tannlegen må jeg stresse bort i bilen for å komme meg hjem... da er det fysioterapeuten som venter på meg. Her går det på løpebånd i dag.

Ha en fortsatt strålende dag, så er jeg kanskje plutselig tilbake :o))

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no