hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Nye møbler til «kontoret»

 • 30.06.2018, 12:10

I forrige uke ble det rommet som jeg bruker som kontor, strippet for møbler. Bestisen kom på tirsdagen og hjalp meg med å pakke ned alle bøkene, som jeg hadde bestemt meg for å gi til Fretex.

Dette var en jobb jeg har snakket om at jeg skulle gjøre lenge, men med vonde armer og nakke har jeg bare ikke orket. Nå fikk jeg god hjelp av Bestisen, så armen mine ble ikke så utsatt.

På torsdag fikk jeg hjelp til å fjerne alle møblene og kjøre dem på fyllinga. Jeg hadde først tenkt å selge møblene eller gi dem bort, men siden dette var IKEA møbler koster de ikke mye nye. Derfor ble det fyllinga i stedet.

Møblene som ble kastet var lys brune, mens de nye jeg kjøpte fra IKEA er hvite.

Skrivebordet jeg kjøpte er mye mindre enn det gamle, så jeg har også fått bedre plass. Den nye stolen er vel ikke den beste hvis man skal sitte lenge å jobbe, men det kommer jeg ikke til å gjøre uansett.

Denne bokhylla med skuffer falt jeg plask for, første gangen jeg så den. Den står oppført som et møbel til barnerom, men jeg syntes den passet ved siden av skrivebordet.

Vurderte sterkt å kjøpe flere av samme hylle, hvor av en eller to skulle ha dører. Etter å ha tenkt meg om noen ganger, gikk jeg bort fra den ideen.

Jeg valgte to romdelere i stedet for hyllen med skuffer, og jeg angrer ikke på det. De gamle hyllene mine gikk jo nesten opp til taket, så det var god plass til all tipsen min. Det var ikke like enkelt å finne plasser i de nye møblene. Ser nok litt overfylt ut kanskje... Kan nok være at jeg pakker bort noen av dem etter hvert.

Jeg er superfornøyd med hvordan det har blitt, og veldig glad for at jeg valgte hvite møbler denne gangen.

Uten hjelpen jeg fikk av Bestisen og niesen med å frakte og skru sammen møbler, hadde ikke dette vært mulig. Jeg er så takknemlig for alt de hjalp meg med ❤❤

#rydde #kaste #møbler #ikea #hjelp #venner #kontor #blogg

Jeg kjøpte skjeggtrimmer

 • 29.06.2018, 11:40

Nå trodde du kanskje at jeg skulle bruke skjeggtrimmeren på meg selv? Nei, så hårete har jeg enda ikke blitt, og jeg blir det forhåpentligvis ikke heller, hihi!

Nei, jeg kjøpte den for å fjerne tover i baken på Ronja. Min søte og veldig bustete pus, som får tover bare hun går igjennom stua. Jeg børster og børster til ingen nytte, for så fort jeg har blitt kvitt dem er de tilbake. Jeg pleier ofte og ta en runde med saksen på de verste, men det liker frk Lillepuzdatter lite. Derfor etter gode råd fra en hyggelig og hjelpsom kar hos Clas Ohlsson, ble det altså en skjeggtrimmer fra Remington.

I går bestemte jeg meg for å teste den på frk pus, og tenkte at hun kanskje ville bli redd pga av lyden. Niks, hun lå helt stille og malte, helt til mamsen traff en litt lei tove på magen. Da lugget det litt, og med en dyp murring stakk frk pus av.

Nå er ikke Ronja av den langsinte typen, så det gikk ikke lang tid innen hun kom tilbake igjen. Da vanket det masse kos og en god rufs i pelsen. Litt senere på kvelden lå hun på fotskammelen foran meg, og da lot hun meg villig fjerne den jeg ikke fikk tatt før på dagen.

Hun har noen få igjen, og de skal jeg prøve å fjerne litt senere i dag. Å bruke maskinen var mindre stress for Ronja, så når de kommer tilbake (og det gjør de) så vet jeg hvor lett de kan fjernes.

#katt #ronja #pels #stell #remington #skjeggtrimmer #blogg

I går ville hun ha fylt 97 år

 • 28.06.2018, 21:42

I går ville altså den søte, snille, gode og fantastiske mamsen min ha fylt hele 97 år. Som alltid på fødselsdagen hennes drar jeg ned på gravlunden og tenner lys for henne. Syntes det er en fin måte minnes henne på, i tillegg til at jeg får stelt litt med blomstene.

Jeg var litt bekymret for at blomstene skulle ha visnet pga at vi har hatt en del tørke, og det var en stund siden jeg var der sist og vannet å så til dem. Det skulle vise seg at det ikke var noen grunn til bekymring......Alle blomstene sto der å strakte seg mot sola og var så frodige og fine. Sommerblomstene jeg plantet til 17. mai hadde virkelig kommet for fult. Loubelian hadde bredt seg utover som et blått teppe, og fikk de Spanske Margerittene til å skinne. For et par år siden kjøpte jeg en potterose som jeg plantet på graven. Det var første gangen jeg hadde rose der, og jeg var helt overbevist om at den ikke ville klare seg den første vinteren, men den var sterk og standhaftig. Denne sommeren er den flottere enn noen gang 💖 Jeg blir så glad når blomster jeg planter trives og vokser.

Støtten på graven har for andre gang begynt å lute fremover, og selv om den er boltet er jeg litt bekymret for at den skal velte. Så når jeg først var på gravlunden, stakk jeg innom kontoret for å høre hva vi kunne gjøre med det. Dessverre så var det ikke de som hadde med det å gjøre, så jeg må ringe Gravferdsetaten. Skulle ha gjort det i dag, men jeg har helt glemt det....

#mamma #bursdag #grav #gravlund #støtte #blomster #rose #loubelia #margeritter #natur #blogg

Jeg var hos legen i går

 • 28.06.2018, 15:25

Det går ikke akkurat fremover som jeg hadde håpet med skulderen og nakken min. Betennelsen sitter godt nedover langs skulderbladet, og selv med både betennelseshemmende tabletter og trening er jeg ikke der jeg hadde håpet å være.

I går var jeg på nytt hos legen, og endte opp med en ny sykemelding. Denne gangen ble det til og med 27. juli. Ettersom det var en stund siden jeg hadde tatt MR, ville legen at jeg skulle ta en ny. Jeg tok av den venstre i fjor, mens det er veldig lenge siden jeg tok av høyre. Det skal bli interessant å se hva som foregår inni skulderen.Jeg er jo en person som liker å observere folk, og det får man rikelig anledning til når man sitter på et venteværelse. I går var det ikke mange pasienter der, kun 5 stk med meg. En mann som satt å avslappet av med en avis, en ung dame satt å støttet hode i hånden, en eldre dame satt å tviholdt på vesken sin som om noen skulle stjele den, en annen dame så ut som hun sov, og så var det meg som satt å kikket på alle de andre, hihi!!

Det er ikke aircondition på venteværelset, bare en liten vifte så det var ganske varmt å sitte der... Legen var litt forsinket, så jeg satt en stund å ble varm i pannen ;o)) Selv om det også var varmt ute, var det litt luftigere siden det blåste litt.

#lege #syk #sykemeldt #betennelse #skulder #nakke #mr #undersøkelse #venteværelse #observere #varmt #blogg

Sommervarmen kom tilbake...

 • 27.06.2018, 01:09

I går kom sommeren tilbake for fult med temperaturer godt opp mot + 30 C, og selv om jeg ikke er overbegeistret for så høye temperaturer, så må jeg innrømme at jeg syntes at det var litt godt også. For det har vært kvelder hvor jeg syntes det har vært litt kjølig.

Det er ganske tørt ute igjen, og jeg hadde tenkt meg ut for å vanne bedene mine nå i kveld. Så fikk jeg SMS fra Oslo Kommune om at det var vanningsforbud med slange/spreder. Skulderen og nakken min er ikke så god i kveld, så det å bære vannkanner var ikke noe jeg orket. Får heller vente til i morgen, og håpe på en mer samarbeidsvillig skulder.


Licensed from: jill111 pixabay.com

Når vi får sånne fine varme sommerkvelder, er det veldig lett at man sitter oppe alt for lenge. Noen kvelder glir over i natt og nesten morgen innen jeg finner senga. Da har fuglene allerede startet sin morgenkonsert ;o)) Når man først kommer inn i den vanen med å legge seg sent, er det ikke så lett å komme ut av det igjen.

#sommer #varme #sol #sommernatt #blogg

Sommer for meg...

 • 26.06.2018, 17:34

Det er mange ting som definerer sommeren for meg, men en av de jeg setter veldig stor pris på er norske jordbær. Det å kjøpe den første kurven, rense bærene og skjære dem i skiver for å legge på en skive eller to med brød, det er sommer det. 

Jeg kjøpte min første kurv med norske jordbær før helgen, men dessverre så glemte jeg den inne i kjøleskapet. De hadde blitt myke, men det var ikke noe i veien med smaken på dem 🍓 Smaken av norske jordbær er den beste sommerfølelsen.#sommer #sommerfølelse #jordbær #bær #smak #blogg

Ny printer/scanner...

 • 24.06.2018, 22:50

Den siste tiden har jeg vært ganske busy, så bloggen har virkelig kommet helt nederst på lista over "Things to do".  Syntes det var på tide å stikke innom en tur, bare sånn at folk kan se at det fortsatt er liv i meg, hihi!!

I forrige uke var jeg en tur innom Elkjøp på Alna, og kjøpte meg en ny printer/scanner fra Epson. Jeg har lenge ønsket meg en kombi-printer, som er både praktisk og som sparer plass. På grunn av alt som har pågått den siste tiden, har jeg ikke fått installert programvaren på PC og mobilen. I dag fikk jeg endelig satt meg ned å ordnet det.Jeg tenkte i forveien at dette kom sikkert til å bli veldig komplisert, og at jeg kom til å rote det til for meg. Det var ikke komplisert i det hele tatt, bare veldig tidkrevende. Kun en gang stoppet det opp, da printeren ikke klarte å finne det trådløse nettet automatisk. No problema, det var bare å gjøre det manuelt å vips så var alt i orden igjen...

Nå kan sitte i stua eller hvor som helst i heimen å sende dokumenter til printeren.....

Det føles veldig godt at alt gikk på skinner, og at jeg fixet dette helt selv. For når jeg forsøkte å forstå noen av bruksanvisningene fra IKEA, på de nye møblene jeg har kjøpt denne uka måtte jeg gi tapt gitt. Godt at det var en person med en ung og kjapp hjerne i nærheten som kunne bistå ;o)) Som også sto for mesteparten av monteringen 💖

#printer #scanner #epson #koble #nedlasting #innstallere #programvare #fixe #ordne #ikea #bruksanvisning #blogg

 • Mat
 • Jeg plantet en løk

  • 16.06.2018, 14:48

  Fra jeg var barn har jeg stukket frø, stener og løker ned i blomsterpotter for å se om det ble noe ut av det. Vet ikke helt om moren syntes at det var så festlig, damen med grønne fingre som pyslet om blomstene sine hver dag. Hun oppdaget fort når noe kom stikkende opp av jorden, som ikke var ment til å være der....

  Før helgen var jeg nede på Meny på Bryn og handlet, og da jeg var tom for løk kjøpte jeg en to-pakk. Så vel ikke så nøye på dem, bare klemte litt på den ene for å kjenne at de var faste og fine. Forrige dagen skulle jeg lage en pasta bolognese, og tenkte at jeg skjærer opp en løp og slenger i for litt ekstra smak. Da oppdaget jeg det, hihi!! Jeg skulle klippe av "strømpen" rundt løkene, og så en voldsom bladvekst på toppen av løken. 

  Den var ikke lenger fast å fin, så jeg valgte å ikke bruke den i bolognesen min, mer under bildet.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I stedet for å kaste den fant jeg en blomsterpotte og plantet den i den. Bladene på toppen lå helt sidelengs da jeg satte den ned, men nå et par dager etter har de begynt å reise seg. Jeg leste at når man setter løk så skal man vanne ofte og godt, noe jeg også har gjort.

  Jeg har aldri plantet en mat-løk i jorden før, så det skal bli spennende å se hva som skjer fremover. Hadde vært hyggelig om det hadde kommet flere, men da burde den kanskje ha stått i en større potte??

  Har du plantet løk på denne måten, hvis ja, hvordan har du da behandlet den?

  #løk #plante #matløk #grønnsaker #blogg

  Kanskje ikke feriebilen....

  • 16.06.2018, 13:40

  Nei denne snasene lille saken rommer nok ikke halvparten engang, av hva jeg pleier å ta med når jeg skal på ferie. Da må jeg nok ha et mye større bagasjerom ;o))

  Kom over denne lekkerbisken nede på Alna senteret tidligere denne uken, og jeg falt plask for den. Den sto utstilt inne i et opplyst rom i det ene parkeringshuset. Jeg kan med en stor dose humor, se meg selv prøve å klemme meg "ned" i bilen med store vanskeligheter. Jeg blir lattermildt bare av å tenke på det, hihi! Dels for at jeg er så stiv i leddene og kroppen, at det hadde vært hysterisk morsomt å se meg prøve. I tillegg har jeg jo heller ingen sylfidekropp, så det hadde nok også vært ekstremt dårlig plass til meg der. Det som hadde vært enda mer hysterisk, er å se meg komme ut av bilen igjen... Kjenner en latterkrampe boble nede i magen, haha!  Jeg har ikke noe greie på bilmerker, så hvilken type dette er aner jeg ikke. KANSKJE DU VET DET?

  #bil #kjøretøy #lekker #liten #humor #søt #bilmerke Blogg

  Nå har den skiftet farge

  • 16.06.2018, 13:02

  Jeg skrev tidligere om den eneste rosebusken jeg har igjen i bedet mitt, som du kan lese om HER. Blomstene skifter farge omtrent igjennom hele sommeren, og de begynner som oftes som gule. Så litt etter litt går de over i rosa i flere sjatteringer. Jeg syntes den er så utrolig vakker...

  Dette bildet tok jeg for noen dager siden, og da kan man tydelig se at den har blitt både rosa og litt oransje. Om noen dager har den nok forandret farge igjen, og jeg syntes det er så spennende å følge den ;o))  #roser #blomster #busk #farger #rosa #oransje #natur #blogg

  Snart skal jeg til fysio

  • 11.06.2018, 10:39

  Sitter her med morgenkaffen og nyter at vi igjen har fått litt kjøligere vær. Egentlig er det greit at det er varmt på dagen, bare nattetemperaturen synker sånn at man ikke ligger der som en våt klut.

  Om ikke lenge skal jeg til behandling for den betente skulderen. Nå på morgenen er den veldig stiv og smertefull... Det skal bli spennende å se hva terapeuten kan gjøre med den.

  Jeg har veldig dårlig erfaring med massasje av nakke og skuldre. Ofte så har betennelser en tendens til å forverre seg, eller også dukke opp. Derfor har vi lagt mest vekt på trening den siste tiden, og det har fungert ganske fint.

  Problemet er ofte at betennelser kommer, uten at jeg selv har gjort noe for å trigge det. Jeg aner fortsatt ikke hvorfor de helt plutselig kommer. Jeg har blitt veldig flink til å unngå å gjøre ting som jeg får vondt av, men allikevel dukker de opp.

  Nå er jeg altså her igjen, og jeg kjenner at jeg blir oppgitt og lei meg. Lei meg for at jeg ikke orker å jobbe, og gjøre de tingene som interesserer meg og er glad i. Prøver å ikke la det gå alt for mye inn på meg, men det er ikke lett.

  #helse #behandling #fysio #betennelse #skuldre #vondt #trist #blogg

  Rosene og klokkebusken i blomst

  • 10.06.2018, 14:18

  Det er like gledelig hvert år når min eneste rosebusk kommer i blomst... Jeg hadde flere i bedet mitt før, men nå har jeg kun denne ene igjen som er flerfarget. Blomstene er gule, rosa og hvite å så nydelig. Foreløpig er de for det meste gule, men ettersom sommeren går forandrer de farge.

  I fjor så holdt den på å dø, og jeg var litt fortvilet over det. I år har den kommet seg, og blitt mye mer kraftig å sterkere. Ville vært synd om den skulle visne hen nå, for dette er en av de siste rosene min mor plantet 💖

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Etter det jeg kunne se var det 3 blomster som hadde kommet helt, men det er mange knopper så jeg får blomster i gjennom hele sommeren.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Bilde ble dessverre ikke så tydelig om jeg hadde håpet det skulle bli...., men blomsten kommer godt fram allikevel.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har en stor klokkebusk inne i hjørnet, som også ser ut til å trives mer i år enn i fjor... Humlene elsker denne busken og blomstene, og de flyr hele dagen fra blomst til blomst å samler nektar. Jeg er jo så veldig glad i humla, og det var i grunnen derfor jeg plantet klokkebusken 💖

  Ettersom det har vært så sterk varme og tørt, har jeg vært flittig ute med vannslangen...

  #natur #blomst #klokkebusk #roser #varme #tørt #vanne #humler #blogg

  Sommerkveld med deilig grillmat

  • 10.06.2018, 02:11

  Jeg kom hjem for ikke lenge siden, etter en veldig koselig kveld hos Bestisen. Niesen hennes var også på besøk, og ettersom det var så varmt og deilig vær satt vi ute hele tiden.

  Det var egentlig min tur til å diske opp med middag hjemme hos meg, men det er så varmt her nå om dagen, så vi ble enig om å være hos Bestisen i stedet.

  Vi fyrte opp grillen og slang på sommerkotelettene vi kjøpte i går. De var fine uten alt for mye fett, og ble saftige og gode etter grillingen. Jeg var supersulten, så det romlet litt i magen mens maten ble ferdig.

  Vi hadde laget en eget salat med masse godsaker, i tillegg innkjøpt potetsalat og en byggrynssalat som var veldig god. Den hadde masse smak, og jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen en annen gang.

  Vi mangler jo aldri noe å snakke om når vi møtes, og derfor går alltid tiden fort. Det virker noen ganger som om klokka forter seg litt ekstra, for plutselig er den passert midnatt.

  Nå skal jeg snart krabbe under dyna, men først må jeg bare lufte ut litt på soverommet og i stua. Siden jeg bor i 1 etg er jeg ikke helt komfortabel med å sove med vinduet åpent.

  #lørdagskos #mat #grilling #sommerkoteletter #salat #venninnetreff #blogg

  Nå blir det håndspåleggelse

  • 09.06.2018, 12:50

  De siste par årene har jeg gått til behandling/trening to ganger i uken, for at leddene mine ikke skal stivne helt til. Det blir egentrening overvåket av manuell-terapeuten min. Dette har fungert ganske bra, men nå har nakken og skuldrene mine igjen slått seg helt vrange og kraftige betennelser gjort at jeg ikke har klart å jobbe.

  Når jeg var hos legen sist ville han at terapeuten skulle bedrive litt håndspåleggelse også, i form av massasje og det som hører med. Jeg har hatt litt dårlig erfaring med massasje før, da dette har gjort at betennelsen(e) har blitt forverret. Prøver gjerne på nytt jeg og blir happy hvis det kan hjelpe på smerter og betennelser. Jeg tar betennelseshemmende tabletter, men det ser ikke ut til å hjelpe noe særlig hittil i alle fall.

  Doctor giving physiotherapy to pregnant woman
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com 

  Det har vært et opphold i treningen noen uker nå, dels for at jeg ble svimmel, så sausa forkjølet, og for å toppe det ble terapeuten min skadet å var borte noen uker. Nå er han tilbake igjen på jobb, og jeg var innom han i midten uken som gikk å bestilte ny time. Han hadde ikke noe ledig denne uken, men på mandag hadde han en ledig time midt på dagen.

  Når man har sånne tilbakevendende plager, så er det ikke lett å finne en behandlingsform som dels kan holde dem i sjakk eller lindre. Jeg håper litt håndspåleggelse sammen med treningen kan gjøre hverdagen lettere, for kvitt plagene helt tror jeg det er naivt å tro skal skje.

  #helse #skuldre #nakke #betennelser #behandling #trening #vondt #smerter #blogg

  Østensjøvannet, en perle...

  • 08.06.2018, 23:10

  Jeg er så utrolig heldig som har en sånn perle som Østensjøvannet like i nærheten av der jeg bor. Et rikt fugleliv som man kan fotografere eller bare sitte å nyte, og mulighet for å gå, jogge eller sykle på tur. Akkurat hvor mange sorters fugler det er ved og omkring vannet er jeg usikker på, men det er en del.

  Vi (bestisen og jeg) hadde håpet at vi skulle være heldig å få se noen unger, men de eneste vi så var Sothøna sine. Paret hadde vel 5 stykker etter hva jeg kunne se. Vi kom i snakk med en jente som satt med et langt større og kraftigere kamera enn det vi hadde. Hun fortalte at de siste to årene hadde fuglene hadde spredd seg mer utover langs vannet. Sånn at man måtte ha både tålmodighet og mye flaks, pluss en god linse for å få tatt noen bilder av dem. Jeg skulle teste Olympus Pen-kamera mitt, og syntes allikevel at jeg kom hjem med et knippe gode bilder.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Her er Sothøna med noen av ungene sine.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det pleier å være en del svaner ved vannet, men i dag fant vi bare denne ene. Den var så opptatt av å pusse fjærene sine at den så ikke opp en eneste gang. Grågås og Canadagås er ganske mange av, og de dukker opp over alt ;o))

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dolly tok seg en liten hvil i det fine været, det blir sikker varmt for dem også når sola står høyt på himmelen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Donald gikk å rusla blant de lange bladene, huket seg ned for så å kikke opp igjen. Det virket nesten som om han lekte gjemsel ;o))  Som jeg skrev om i mitt forrige innlegg, så slet jeg med øyne som sved og rant i dag. Selv om jeg koste meg med å rusle rundt ved vannet, var det også veldig slitsomt. Spesielt når øynene rant så mye at jeg nesten ikke så skjermen på kamera. Var veldig usikker på hvordan bildene ble, men når jeg kom hjem og fikk lastet dem opp på PC så jeg at de var bedre enn jeg trodde.

  Dette var første gangen jeg fikk testet ut Olympus Pen-kamera mitt ordentlig. Jeg har kun to linser til kamera, standard linsen 14 - 42 mm og 40 - 150 mm. Standard linsen har jeg tatt noen bilder med her hjemme, mens den andre hadde jeg ikke fått testet noe særlig. Alle bildene i innlegget her er tatt med den linsen ;o))

  Det kommer kanskje et innlegg til en annen dag fra Østensjøvannet med flere av bildene jeg tok i dag.

  #fotosafari #foto #bilder #natur #fugler #fugleliv #sothøne #unger #grågås #canadagås #østensjøvannet #tur #ute #utpåturaldrisur #kamera #olympus #pen #linser #blogg
   

  Det svir og renner 😪

  • 08.06.2018, 21:11

  Hva er det som svir og renner? Jo øynene mine, og i så stor grad at jeg blir helt våt i hele ansiktet. Det startet på morgenen i dag, og holder på enda. Til å begynne med trodde jeg at det var for at jeg hadde fått solkrem på øynene da jeg smurte meg, men etter som dagen har gått har jeg skjønt at det ikke er tilfellet.

  Jeg var en tur nede ved Østensjøvannet og tok noen bilder på formiddagen, og det var ikke spesielt festlig. Øynene rant og sved sånn at jeg nesten ikke så skjermen på kamera. (kommer et eget innlegg fra Østensjøvannet senere) Når vi (bestisen og jeg) dro innom Bryn senter roet heldigvis øynene mine seg litt, men så fort jeg gikk ut igjen startet det opp igjen.

  Woman hand closes eyes with eye pain, health care and medical co
  Licensed from: MRAORAOR / yayimages.com

  Jeg har ingen allergimedisin, men jeg har forsøkt å lindre litt ved å skylle øynene i kaldt rent vann. Det hjelper en liten stund, så er det påan igjen. Det er jo så fint vær at jeg kan jo ikke sperre meg inne heller, for det må nytes mens vi har det. Plutselig blir det væromslag....

  Burde egentlig ha tatt en ordentlig allergitest for lenge siden, men har bare utsatt det hele tiden!

  #allergi #øyne #renne #svir #ubehag #blogg

 • Mat
 • 🍕 Vegetarpizza ikke feil 🍕

  • 08.06.2018, 00:24

  Jeg skal ikke nekte for at jeg er glad i pizza, og at det fra tid til annen står på menyen. I fjor en gang oppdaget jeg en veldig god vegetarpizza, som jeg syntes smakte mye bedre enn de med kjøtt på. Som alltid når jeg finner noe jeg liker, da slutter de å produsere det.....

  I dag oppdaget jeg en ny vegetarpizza fra et annet merke, som jeg syntes så spennende ut. Jeg bare måtte kjøpe og teste den.

  Den så veldig delikat ut på esken. Jeg lurte fælt på hva Omph var for noe, og hvordan det smakte.

  Den så nok ikke like delikat ut når jeg tok den ut av esken. For å være helt ærlig så virket den ikke så fristende i det hele tatt, og jeg angret et øyeblikk på at jeg hadde kjøpt den.

  Heldigvis så smakte den mye bedre enn den så ut. Ikke så krydret kanskje, men det kan man jo gjøre noe med. Jeg pleier alltid å krydre litt ekstra når jeg kjøper ferdigmat, bare for å gjøre maten mer spennende!

  Jeg vet fortsatt ikke helt hva Omph er for noe, men det smakte i alle fall godt.

  Jeg kommer nok til å kjøpe den igjen på et senere tidspunkt tenker jeg 🤓 Skal prøve å kutte litt ned på kjøttinntaket, og da er det kjekt å vite at man kan også kan finne vegetarisk ferdigmat.

  Har du dager hvor du spiser vegetarmat?

  #mat #pizza #vegetar #ferdigmat #ferdigpizza #blogg

  Jeg, et surrehue...!!

  • 06.06.2018, 16:09

  I forrige uke oppdaget jeg at Margit Sandemo hadde kommet ut med en ny bokserie, en trilogi, som heter Kiaras Saga. Før jeg begynte å lese kom bok no 2 ut. Jeg holdt på med Calendar girl bok no 1, men når jeg var ferdig å lese den så kastet jeg meg over Kiaras saga. 

  Jeg elsker bøkene til Margit Sandemo, og i sær de bøkene som handler om overnaturlige hendelser. Derfor gledet jeg meg virkelig til å starte på den nye serien.  Jeg kom ikke så veldig langt inn i boka, før jeg syntes at dette virket da veldig kjent. Desto mer jeg leste, desto mer kjent virket det. Jeg fortsatte noen sider til før jeg var helt sikker, dette hadde jeg jo lest før. Det viste seg at bokserien hadde blitt gitt ut tidligere, og jeg hadde kjøpt å lest serien den gangen. Etter å ha tenkt meg om litt så husket jeg hele handlingen i serien, og hvordan alt sammen sluttet. Derfor er jeg et stort surrehue, hihi!!  I stedet for Kiaras saga begynte jeg å lese bok no 2 i Calendar girl, som i grunnen er ganske steamy lesning. Det er egentlig ikke en type bøker som jeg vanligvis leser, men jeg har allikevel klart å bli hekta på dem ;o)) Nå som den sterke varmen er over, går det fint ann å sitte ute på balkongen mesteparten av dagen å lese og slappe av.

  #lese #leselyst #bøker #pocketbok #blogg

  IKEA i går

  • 06.06.2018, 15:34

  Det å ta seg en tur på IKEA er ofte forbunnet med stress og mas, i alle fall for meg. Ofte kommer jeg ut derfra både frustrert og vill i blikket, hihi! I går ble jeg med Bestisen når hun skulle kjøpe seg nytt skrivebord, skuffeseksjon og matchende hylle. Møblene hadde hun allerede sett på fra før, så det var egentlig bare å finne ut hvor de var plassert.

  Jeg skal bytte ut møblene jeg har inne på kontoret litt senere, og jeg hadde funnet noe på nettet som mente kunne passe. Noen ganger er det jo sånn at det ser perfekt på nettet, men når man får se det "in real live" er det ikke alltid tilfelle. Denne gangen var det som jeg hadde håpet. Før jeg handler inn nye møbler, må det ryddes og kastes en del inne på kontoret... Noe jeg hadde kommet til å gjort uansett om jeg ikke skulle ha byttet ut møblene ;o))  Det tar på å handle møbler, så vi gikk på kaféen og kjøpte et megastort reke og eggesmørbrød. Siden vi syntes at vi hadde fortjent det så unnet vi oss et lite sjokoladestykke til kaffen ;o))

  Når det gjelder å skru sammen møblene, ble det stort sett overlatt til den yngre garden som niesen til Bestisen og en venninne av henne. I utgangspunktet skulle det ikke være et stort problem å skru sammen et IKEA møbel, men hvis man først begynner å tulle...., ja da blir alt bare feil.

  Det skjer store forandringer hjemme hos Bestisen om ikke lenge. Da flytter niesen hennes inn hos henne, ettersom hun må flytte ut fra leiligheten hun leier. For å få det regnestykket til å gå opp, plassmessig altså, må enkelte møbler demonteres og flyttes ned i boden. Det ser ut til at de har en plan, og funnet ut hvordan de skal ordne seg.

  #møbler #skrivebord #skuffer #hylle #ikea #handle #lunch #montere #blogg

  Det går vist ikke over...

  • 05.06.2018, 00:20

  Det å ha problemer med nakken og skuldrene mine, er vist noe jeg må slite med. Nå har jeg gått sykemeldt siden 30. april uten at det har blitt noen bedring... Frustrerende!!!

  Jeg har heldigvis blitt kvitt svimmelheten, som virkelig satte meg ut såpass mye at jeg ikke klarte å bevege meg noe serlig. Det var noe av det mest ubehagelige jeg noen gang har vært med om.

  For å få bukt med betennelser og andre plager, har jeg tatt medisinen som legen har foreskrevet. Det har dessverre ikke hatt noen virkning så langt.

  Sykemeldingen min gikk ut i løpet av helgen, og da jeg ikke var noe bedre måtte jeg ringe legen for en time i dag. De hadde ikke noe ledig på morgenen, så jeg fikk time kl 13. Legen sykemeldte meg til slutten av denne måneden, i tillegg til at jeg må prøve litt god gammeldags fysioterapi i tillegg til treningen min.

   

  Det er slitsomt å gå rundt å ha vondt hele tiden, og ikke bare det... Ikke å kunne orke å gjøre noen av de tingene man syntes er gøy...

   

  #helse #smerter #nakke #skuldre #sykemelding #behandling #trening #blogg

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no