hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Ronja rydder opp....

 • 31.07.2011, 18:04

Av de to pusene mine er det Ronja som er den mest huslige a de to, hehehehe!!!I går kveld lå jeg lettere henslengt på sofaen i stua og så på Harry Potter filmen på TV-Norge. Jeg hørte begge kattene var inne på badet, og sparket sand i 5 minutter hver seg. Ikke lenge etter gikk Ronja ut av stua, og så krafset hun noe voldsomt. Jeg sto opp for å se hva det var, og da lå den en liten brun pølse på badegulvet. Jeg fjernet den og vasket over der den hadde ligget, og regnet med at det var det.

Jeg tenkte ikke over at lille klorestativet og smuttisene min var litt her og der da, men når jeg sto opp i dagmorges fikk jeg vite det, hehehehe. Smuttis-skoen min sto ute på gulvet, og da jeg skulle flytte den fant jeg jammen en liten brun pølse til. Det var jo der Ronja hadde holdt på, og når hun ikke klarte å skrape opp noe fra gulvet til å hjemme den.... Ja da hentet hun like gjerne skoen min å la over...  Ikke første gangen hun har gjort det..... Dørmatte er flittig brukt til å gjemme bærsjene som de klarere å sparke med seg eller henger fast i pelsen dere.

Uansett...., det er jo hyggelig at Ronja vil rydde å holde det fint hos oss :o))

En smertefull søndag hos tannlegen....

 • 31.07.2011, 16:08

I dag gikk det ikke lenger, jeg måtte ringe til tannlegevakta på Årvoll... Kinnet mitt var stivt og hovent, pluss at jeg hadde en megastor kul rett ovenfor to av tennene i overmunnen.


(bilde hentet fra Google)

Jeg ringte dem 12:30, og da kunne jeg komme med en gang hvis jeg forta meg. Det var bare å slenge på seg noe klær å hoppe i bilen. Hadde aldrig vært der før, og jeg rota litt før jeg fant det. Herregud så varmt det var der inne... ikke noe aircondition eller vifte som sto på, og jeg trodde nesten at jeg skulle renne bort.

Tannlegen fikk ut masse puss fra den store absessen jeg hadde inne i munnen, og dyttet en gul greie med atibiotika inne i såret. Hun fortalte at de to tennene under absessen var døde, og de måtte rotfylles. Det var ikke akkurat det jeg ville høre. Nå skulle de liksom bare være igjen å sette en tann på krone, så skulle jeg være klar... BUT NO!!! Jeg fikk resept på Ery-Max antibiotika tabletter.Dro først ned på Legevakten her i Oslo, for der viste jeg at apoteket var oppe... MEN!!! Det var jo ikke en lovlig P-plass å oppdrive, så jeg stilte meg rett utenfor. Det var jo selvsagt fult av folk, og det to forever. Plutselig kom parkeringsvakta, og jeg ville ikke få bot så jeg dro derfra. I stedet dro jeg ned å parkerte under Oslo City, og gikk bort på apoteket på Jerbanetorget. Det var tjukt av folk der oxo, men de hadde flere luker åpne å det gikk ganske radig.

I morgen må jeg ringe til min egen tannlege, sånn at jeg kan komme på til kontroll om et par dager. Samtidig må jeg diskutere med han om det stemmer at tennene har reist til de evige jaktmarket å må rotfylles!!!!

Nå skal jeg bare sitter her å slappe av resten av dagen, og nyyte sommerdagen!!!

Jammen kom ikke husmortryne på i dag....

 • 27.07.2011, 20:52

I går spurte Anne om jeg ville være med til Bjørneparken i Flå, men jeg orket ikke å dra den lange veien... Tror ikke at hun var så veldig happy, for hun sa at hun gadd ikke å sitte hjemme hele ferien. Det er jo ikke snakk om å gjøre det, men akkurat nå klarte jeg bare ikke tanken på å sitte i bilen hele dagen.... For meg som jobber 5 dager i uka så er det jammen deilig å kunne slappe av å ikke gjøre noen ting i det hele tatt, for meg er det ferie oxo. Det må ikke skje noe hele tiden vel??Etter å ramla ut av senga og skiftet sengetøy satte jeg i gang med å skure ned badet... Det var noe jeg skulle ha gjort for flere dager siden, men jeg har utsatt det og utsatt det. Nå når det enedelig var gjort er det jo deilig :o))Etter en rask og frisk dusj tok jeg med meg radion og Rapsgubbene å satte meg ut på balkongen for å lese. Boken er jo bare så morsom å lese... Jeg syntes jeg ser for meg gubbene og område de bor... Har du ikke lest boka, så burde du gjøre det. Det ble ganske varmt å sitte ute på balkongen etterhvert, men det gjorde godt for stive armer og skuldre.

Pusene har ligget rett ut i varmen å bare sovet i hele dag, de har bare vært borte i vannkoppen for å drikke og så tilbake til favorittplassen igjen. Sola har gjemt seg bak åsen nå, og jeg hører dem romstere der ute. Akkurat nå er det varmere inn enn ute, så det er på tide å sette seg ut å lufte seg litt :o))

Ha en fortsatt fin kveld videre.......

Kunne ikke la være... nok et bilde av kattungene til Lillepuz!!

 • 26.07.2011, 20:44

Linda sendte meg nok et bilde av kattungene til Lillepuz, og de er jo bare så nyyyyydelig at jeg måtte bare legge det ut.Jeg har jo så lyst på en liten pus til selv om det ikke går for seg.... En annen ting man fort glemmer er når man har voksne katter som stort sett er snille og rolige, hvor mye som gikk i gulvet å knuste. Pottplanter som sto/lå mer pu gulvet enn i vinduskarmen.

Håper at Linda får gitt bort begge to, for hun har jo allerede nok katter selv... Hun nevnte at hun muligens har funnet et hjem til en av dem. Det ordner seg nok, og det er vel på tide at Lillepuz blir sterilisert så slipper hun å ha nye småpuser som må gis bort hvert år :o))

Ronja og Vinja har blitt storesøstre.... igjen :o)

 • 25.07.2011, 21:30

I går kveld fikk jeg melding fra niesen min Linda, hvor hun fortalte at Lillepuz hadde fått to kattunger for ca 3 uker siden. Det vil si at Ronja og Vinja har blitt storesøstre igjen for andre gang.Jeg ble helt betatt av de to skjønne nøstene, og skulle så gjerne ha tatt de med hit til Oslo... Det hadde nok ikke gått så veldig bra, for pusene mine er litt sære og godtar ikke andre katter. Hadde kanskje gått med masse tålmodighet, men tror ikke vi skal prøve det. De ligner sånn på mine puser i fargen begge to, men mine var mye mer langhåret på den alderen. 

Vinja er den som er mest lik Lillepuz, både i lengden på pelsen og fargene. Ronja er litt mørkere og ikke fult så langhåret. Ååååå, jeg smelter når jeg ser de små pelsdottene :o))

Gårsdagens hendelser har endelig sunket inn....

 • 23.07.2011, 13:57

Med en gang jeg våknet i dag, husket jeg ikke det som hadde skjedd.... MEN så begynte hjernen å virke å alt kom drønene tilbake med full kraft. Slang meg ut av senga å slo på tv for å høre om det var noe nytt....

Jeg måtte sette meg ned i stolen da jeg så antall unge mennesker som var blitt massakert... meiet ned i går. Det er helt umulig å fatte og ta inn størrelsen av det som har skjedd. Det er som om noen har tatt begge hendene rundt hjerte mitt å klemmer hard til, og det er vanskelig å holde tårene borte. Det spiller ingen rolle om jeg ikke kjenner disse personene, de er nordmenn og medmennesker!!

Borettslaget vårt har vært ute å hengt opp flagget på halv stang for minne de omkomne, sårede og de pårørende.

En ting er jeg lettet for å det er at jeg ikke hengte meg på alle diskusjonene på nettet, hvor disse handlingene i Oslo og på Utøya var en Al Qaida eller muslim aksjon. For nå er det jo helt klart at det ikke var tilfelle. Jeg kommenterte ikke i noen av diskusjonene, og holdt mine tanker for meg selv.

Det blir nok en dag hvor jeg blir sittende mye foran tv-skjermen for å følge nyhetene, men en liten tur ut må jeg.

Jeg skjelver enda.... FY FAEN FOR ET SMELL!!!

 • 22.07.2011, 18:08

I det jeg skulle gå hjem fra jobben smalt det.... Jeg skulle gå bort til Bente for å si ha det da det braka løs, og bygningen rista så fælt at jeg sjangla. Vi ble jo engstelig siden vi ikke hviste hva som hadde skjedd.


(bilde lånt av vg.no)

Jeg er så glad for at jeg somla med å komme meg ut av døra, hadde jeg ikke gjort det ville jeg ha vært nede i 1 etg da det smalt. Der nede så det ikke ut, alle vindusrutene på gateplan var knust... Det lå like mye glass inne som ute. Vi kom oss ikke ut av bygningen fordi dørene hadde blitt vrengt en aning, og gikk ikke å åpne. Noen av gutta i etg over fikk til slutt sparket ned en lettvegg.

Utenfor var det bare kaos, folk over alt som var redde og noen gråt. Utenfor Gunnerius snakket jeg med en mann som hadde kommet ovenfra, og han fortalte at det hadde skjedd en eksplosjon oppe i regjeringskvartalet. Jeg var ikke sen om å komme meg bort i bilen, og kjørte ut av byen. Jeg ville ikke oppholde meg der lengre enn jeg måtte.

Måtte innom Ultra for å handle litt, og da jeg sto ved frysedisken kom reaksjonen... Jeg begynte å skjelve så fælt at jeg klarte ikke å røre meg av flekken. Jeg bare måtte prate med noen, og ringte til en venninne og fikk snakket av meg den verste skrekken. Jeg er fortsatt shaky, men har klart å roe meg ned ganske mye.

Dette er jo helt forferdelig, og helt ufattelig!! Jeg har aldrig vært av den oppfattning at noe sånt ikke skje her, men jeg håpet jo at det ikke ville det. 

Akkurat nå er jeg veldig glad for at jeg gikk på ferie i dag, og slipper å oppholde meg i Oslo de nermeste dagene. Det 
var kanskje ikke helt sånn jeg hadde forestilt meg siste dag på jobb før ferien ville være :o/

Jedda tester øl....

 • 21.07.2011, 21:51

Var innom Ultra i starten av uka, og kjøpte med meg litt ymse engelsk og skotsk øl som jeg nå driver å tester ut. Syntes nemlig det var på tide å utvide smakssansene en aning..

Så langt har jeg smakt disse typene:

 

Et ganske godt øl som ikke luktet så godt, men smakte sånn passe. Det gikk ann til sterk mat, men ellers pirret det ikke meg noe serlig.

 

Dette var nok mer et øl etter min smak. Litt mørkere og fyldigere i smaken, og definitivt noe man kan koze seg med på en varm sommerdag.

 

Av de tre jeg har testet så langt er nok denne vinneren... Et ordentlig fyldig øl, som jeg KOOOOZTE meg med. Det var oxo mørkt, og einet seg både til å drikke til mat og utenom. Skal man ha det til mat, bør nok maten ha en del smak ellers kan nok ølen overta.

Jeg har igjen 3 flasker med øl i kjøleskapet, en skotsk og to engelske... Det blir ikke noe mer smaking i dag, men når jeg kommer hjem fra jobben i morgen skal jeg definitivt gjøre det... Feire at ferien endelig har startet :o)) 

Så var det bare 2 dager igjen....

 • 21.07.2011, 12:10

Kom arbeidslyst og treng deg på.... HER SKAL DU MOTGANG FINNE!!!

Om to dager, eller 1,5, så begynner ferien.... Å jeg kan ikke la være å mase om det, for jeg gleder meg noe vanvittig. Bare tanken på å stå opp om morningen og gå ut å sette seg på balkongen med en kopp kaffe, ja det får meg nesten i trance, hehehehe!!!


(bilde er hentet fra google.no)

I går fikk jeg endelig gjort noe jeg har sagt jeg skulle gjøre i flere år.... Jeg kjøpte meg en ny kjølebag/boks, av den sorten som kan kobles til bilen om nødvendig. Den kostet kr 399,- og tar 25 l. Jeg kunne sikkert ha funnet en som koster enda mer, men den her holder i massevis tor meg.

Kattene fikk oxo litt... Våtfór koppene deres var gamle og slitte så jeg var innom å investerte nye i rosa og lys grønn. Det er jo klart at de må få litt de oxo, hehehe!!

På tide å gå ut for å kjøpe litt mat til lunchen, kjenner at det rumler i magen nå.

Ha en fortsatt flotters dag videre :o))

Ikke et papirark igjen....

 • 20.07.2011, 09:15

Etter to dagers intens rydding, kasting og scanning av dokumenter finnes det ikke et papirark igjen på kontoret. Veggene er tomme for bilder og huskelapper, og skuffer og skaper er tomme.....

Det gir gjenlyd når vi taster i vei på tastaturet, og når vi snakker så er det nesten så det smeller i veggene. Jeg må jo innrømme at selv om det er behagelig at alt har blitt lagret elektronisk så er det så sterilt. Tilhører jo den type mennesker som liker å omgi meg med papirer..., gjerne strø de rundt meg når jeg jobber. Heretter blir det stort sett bare å jobbe fra skjermene, noe som voller meg litt problemer pga syntet. Kan nok hende at jeg må printe ut litt i ny og ne hvis jeg ikke klarer å lese fra skjermen, men det er lov :o))

Lurer litt på om metrologene har bommet litt når det gjelder været, for her i Oslo har det slettes ikke vært så ille. Vel har det kommet litt regn på dagen, men så har sola kommet å dyttet alle de mørke skyene vekk. På ettermiddagene og kvelden har det vært veldig fint utevær :o))

Nå er det bare 3 dager igjen å jobbe, og så er det FERIE i 4 uker. Kan ikke huske sist jeg gledet meg sånn til å få ferie, og det skal bli deilig med laaaaangfri nå kjenner jeg :o))

Da var det på tide å bli produktiv i noen timer framover, fortsatt jobb som skal gjøres og frister som skal holdes.

Ha en flotters dag videre :o))

Rydde og kaste dag.....

 • 18.07.2011, 12:40

Det blir ikke mye blogging om dagen..., men nå syntes jeg nesten at jeg måtte stikke innom en liten tur.

Holder på å rydde og kaste på jobben i forbindelse med flyttingen om en mnd, og på formiddagen i dag tok jeg et skikkelig rufs... Gjennomgikk og tømte skuffeseksjonen, tømt skapet og ryddet i gml papirer som ingen noen gang kommer til å spørre etter osv. 

I det jeg tenkte å stikke en tur ut i lunchen kom det noe av de svarteste skyene jeg har sett på lenge... Da ble det innelunch på meg i stedet, og jeg fikk betalt en stabel med regninger.... Et par av dem hadde jammen klart å overstige betalingsfristen, fy meg... sånt skal jo ikke skje!!!!

Når jeg har fått tygd unna den siste brødskiven og svelget et par kaffeslurker setter jeg i gang med ryddingen igjen. Like greit å få alt unna på en dag, så kan jeg ta det litt roligere resten av uka..... til jeg tar ferie på fredagen :o)))

Ha en fortsatt flotters dag :o))

Casio Exilim ex-zr100...

 • 14.07.2011, 13:22

Nå var det like før jeg kjøpte meg et casio exilim ex-zr100.Hadde de hatt svart så hadde jeg helt klart kommet hjem med et sånt... Jeg får heller se om jeg får tak i det et annet sted, for jeg har veldig lyst på det. Blir flotte bilder og så er det en stor og god skjerm sånn at jeg ser hva jeg tar bilde av. Er ikke så greit når synet begynner å svikte....

Glemte å sette klokka på ringing....

 • 14.07.2011, 09:45

Til morran i dag tror jeg at jeg kunne holde følge med Speedy Gonzales, for jeg hadde glemt å sette alarmen på ringing i går kveld. I bråvåknet like før jeg egentlig skulle ha gått, og bare stormet ut av senga...Jeg klarte å stresse meg ferdig til å rekke og være på jobben til kl 08:30. Det er jeg i grunnen ganske fornøyd med. Alikevel var det litt dumt at jeg forsov meg akkurat i dag, for jeg må gå litt tidligere for at jeg skal å stelle føttene mine 15:30.

Ellers så ser det jo ut som om det blir en flott dag, blå himmel og masse sol. Var ikke det værmeldingen meldte i går på nettet, men jeg klager ikke for VI VIL JO HELLER HA SOL :o))

Ha en fortsatt flotters dag, så er jeg kanskje plutselig tilbake, hehehe!!!

Harry Potter premiere i går, etterfulgt av et aldrig så lite innbrudd....

 • 13.07.2011, 20:39

I går var Anne, Kine, Sven Erik og jeg på Harry Potter premieren i Colloseum..Vi var der ca 1 time i forveien for å sjekke ut om det skjedde noe før filmen begynte. Det var jo endel fotografer og jornalister der, som sto klare til kjendisene skulle dukke opp.Jeg så bare disse to her, Linni Meister og Pia Haraldsen... Akkurat da jeg skulle ta bilde var det noen som skumpet borti meg, så resultatet ble vel ikke akkurat noe å skryte av!!!Hadde kanskje vært bedre om bilde av Kine og meg var blitt utydlig... Vi snakket litt om å bli med i fakkeltoget som skulle gå fra Frognerbadet, men tilslutt ble det til at vi droppet det. Var flott å se på der de kom oppover gaten :o))Da vi kom tilbake til bilen, som vi hadde parkert i Colloseum Parkeringshus, hadde noen IDIOTER brutt seg inn igjennom passasjervinduet. Sven Erik hadde vært så smart å legge igjen mobiltelefonen mellom setene, og den var selvfølgelig borte. GPS'n var oxo borte, men det viste seg at parkeringsselskapet hadde oppdaget at bilen var brutt inn i. De hadde tatt den ned å lagt den under setet, heldigvis.

Vi forsøkte å melde det til politiet, men vi traff en skikkelig meggete betjent som surt informerte oss om at sånne trivielle saker tok de ikke på natten. Glad det ikke var meg som snakket med henne, for jeg hadde helt klart sagt noe jeg ikke skulle. En annen ting jeg er glad i er at det ikke var min bil.....

Det ble så mye styr at innen jeg hadde fjernet sminke å kommet meg i seng var klokken nesten blitt 04:00. Det er enda godt at jeg hadde tatt meg fri i dag, for aldrig verden om jeg hadde klart å være på jobb til kl 08:00.

Fikk foresten melding fra Brilleland i dag om at mine nye brilleglass m/skiftende farge var kommet. Da var det bare å hive seg rundt for å rekke opp til Strømmen å ordne det innen jeg skulle møte kollegene og Terje til middag på Peoples 15:40. Så deilig det var å få solbriller igjen, og slippe de rennende øynene.

Nå skal jeg sette meg ut med en iiiiisende kald Tuborg :o))

Ha en fortsatt fiiiin onsdagskveld!!

Ny uke og mange nye muligheter :o))

 • 11.07.2011, 10:25

Bare en liten gjesteopptreden nå gitt... Jeg har en masse å gjøre i dag, og to av sakene mine må være klare til revisjon i dag pga ferieavvikling. Ikke no annet å gjøre enn å hive seg rundt da gitt...

Jammen blir det ikke en fin dag i dag alikevel, himmelen har blitt blå med bare noen lyse skyer her og der. Det så slettes ikke sånn ut da jeg ramlet ut av sengen til morran i dag. Da var det kjølig og grått... Trodde nesten at det kom til å begynne å regne innen jeg kom meg ut av døra, men jeg har ikke sett noe regndråper enda :o))

Til onsdagen skal vi møte Terje etter jobben, før resten av oss går på ferie neste uke og uken etter. Jeg har egentlig fri den dagen, men jeg reiser ned til byen for å være med. Det er ikke så ofte vi møtes alle sammen i sosialt sammenheng.

Nei nå hører jeg sakene mine roper på meg, SE Å KOM I GANG!!

Ha en fortreffelig mandag :o))

Ryddedagen endelig over.....

 • 10.07.2011, 23:30

Denne helgen har gått med til å rydde og sortere i skuffer og hyller... Det tok en evighet å komme seg igjennom alt sammen, og da jeg endelig var ferdig sto det en svart plastsekk og flere mindre poser med skrot som skulle kastet. 

      

Jeg begynte i går kveld med å dra fram alle DVD'ene å sorterte dem litt så det skulle være letter å finne frem. Jammen fant jeg ikke et par jeg ikke hadde sett, Sweeney Todd og Ocean Twelve. Det gikk jo ikke ann, så jeg så dem i går kveld. Greie filmer begge to, men ikke helt mine favoritter. 


(bildet lånt fra google)

Forrige helg prøvde jeg ut den sorte MNY neglelakken, og den var skikkelig stilig... Alikevel var det ikke rett årstid for den fargen, det ble helt feil... Den så like fin ut i dag, og kunne godt ha sittet på noen dager til.... men jeg var lei den. På fredag kjøpte jeg meg en gul og en orange MNY neglelakk, og de var mer passende for sol og sommer, hehehe!! Det ble den gule denne gangen... Den er litt tynn i konsistensen, og selv etter 3 lag klarer den ikke helt å dekke.


(bilde lånt fra google)

Siden jeg nesten ikke hadde noen neglelakker igjen, kjøpte jeg me oxo 6 farger med Depend lakker. Akkurat passe store flasker som man faktisk har en sjangse til å bruke opp innen de tørker eller blir seige.


I morgen er det en ny arbeidsdag som venter, men jett hva som er så bra.... Jo, da er det bare 10 arbeidsdager igjen til jeg skal ha 4 uker ferie. Vel, egentlig er det bare 9 for jeg skal ha fri på onsdag. Jeg er så klar for ferie nå... sove til jeg våkner av meg selv, ikke ha noen klokke å følge.... hvis jeg ikke velger å ha det da!!!!

Siden det er en ny arbeidsdag i morgen burde jeg selvfølgelig ha vært i seng for evigheter siden, men jeg greier bare ikke å få det til. Uansett hvor trøtt og uopplagt jeg er på ettermiddag og kvelden, så er det akkurat som om kroppen og hode mitt våkner til liv når jeg egentlig burde ha lagt meg. Meeeeeen, jeg får vel gjøre et forsøk... det kan jo hende at jeg får sove!!!

God natt :o))

Bare i dag.............

 • 10.07.2011, 15:51

Bare i dag vil jeg gjøre et alvorlig forsøk på å være mot andre, som jeg ønsker de skal være mot meg

Bare i dag vil jeg være optimist og ikke la meg påvirke av noe negativt

Bare i dag vil jeg prøve å se det gode som er i alle mennesker

Bare i dag vil jeg lytte oppmerksomt til andre og ikke utålodig avbryte med mine egne meninger

Bare i dag vil jeg kun tenke kjærlige tanker

Bare i dag vil jeg anstrenge meg for å huske at det er en mening med alt, også selv om jeg ikke er enig.

Bare i dag for en enkelt gang det da la seg gjør!!!

Endelig hælg.... la tiden gå sakte!!!

 • 09.07.2011, 14:21

Det er merkelig..., ukedagene snegler seg frem som sirup mens helga går så fort at man knapt har fått tid til å venne seg til tanken at man har to dager fri. Nå høres jeg nesten litt deppa ut..., men halve lørdagen har snart gått usj!!

Jeg begynte å rydde i skuffene mine... igjen ...for der har det samla seg en haug med skrot igjen. Skjønner ikke hvordan har klart å bli så overfylt allerede, for det er ikke så lenge siden jeg hadde en rufs oppe i dem. Er ikke helt ferdig enda, men jeg begynte å bli så lei at jeg måtte ha en liten pause...!!!

Denne uka tok jeg med meg alle plantene fra vindusposten på jobben hjem... Vi får ikke love å ta noe privat på pulten lenger, så skal det være clean desk og upersonlig....!!!

De fleste av dem så veldig lei seg ut når jeg tok de med hjem, og de har vel ikke helt kommet seg over sjokket over å få ny jord og ny potte.... :o))Dette er en Kristitornekrone, som jeg har hatt i mange mange år, og den har blitt klippet ned massevis av ganger når grenene har blitt for lange. Jeg har alltid beholdt roten, og så har den kommet igjen. Denne gangen har jeg oxo gjort det, men i tillegg tok jeg å satte noen av toppene jeg klippet av i jord. Håper noen av dem klarer seg...!!Denne Fredsliljen har blitt reddet fra døden flere ganger, når kollegene har glemt å vanne den i ferie eller sykemeldingsperioder. Den ser nok ikke helt fornøyd ut enda, men den kommer seg nok.Jeg hadde to av disse på jobben, som nå troner i vindusposten. Begge to er avleggere av en gammel plante som mamma i sin tid kjøpte. Morplanten står i stua. De er jo så vanvittig voksevillig at man må dele dem både titt og ofte.Denne Fredsliljen fikk pappa i en gruppe en gang for mange år siden, og på et tidspunkt måtte den deles for at den ble for stor. En del ble stående her hjemme, og så tok jeg med den andre på jobb. Den vi hadde hjemme sto ute i gangen, men der trivdes den ikke å tilslutt var den ikke mere.Her er toppene jeg tok av Kristitornekronen, og foreløpig ser de jo ganske friske og fine ut.Denne kaktusen var noe av det første jeg kjøpte for å ha på jobben. Kan ikke huske når det var, men den tror det var en plass på 1980 tallet. Den sto i en liten grønn potte, og roten hadde vokst igjennom... For å få den ut måtte jeg kutte over roten, men jeg tror nok at den vil klare seg alikevel.

Kjøpte meg foresten noe nye bøker denne uka....Brente skygger har jeg ikke hørt om, men den virket interessant når jeg leste på baksiden. Denne fikk jeg tips av en kollega, og jeg har lest et kapittel foreløpig å det virker veldig lovende.
Kjøpte denne for at den fikk så god kritikk på Rapsgubben, og da måtte jeg bare få tak i den. 

Jeg må alltid ha noen bøker liggende som jeg kan dukke ned i å plukke ut en som jeg vil lese. Sommeren er en fin tid lese på, om man soler eller bare sitter i en god stol i skyggen å slapper av.

Jeg kjøpte meg litt kjøttdeig her om dagen, men fant ut at jeg ikke noe å bruke den til... Får slenge meg rundt å dra en tur i butikken for å se om jeg finner noe som passer.

Ha en fortsatt fin lørdag :o))

Teller ned til helgen....

 • 08.07.2011, 12:58

Kom akkurat inn fra å ha vært ute å kjøpt meg lunchmat....  Det var jo så deilig ute at jeg ikke hadde lyst til å gå inn igjen. Spesielt siden jeg ikke eier arbeidslyst i dag!! Den tok helgen allerede i det jeg la meg i går kveld :o))

Kjøpte med en kurv jordbær som vi skal ha til fredagskaffen etterpå... Vi har igjen vaniljeis fra forrige fredag, så hmmm jeg gleder meg til det. Får skikkelig sommerfølelse :o))

Vi er så få på jobb i dag pga ferieavvikling, sykdom og en som måtte gå tidlig. Telefonen har oxo gått i dvale, for jeg har ikke hatt en samtale på evig lenge... Det er skikkelig uvant, for de pleier å kime dagen lang, og enkelte dager er det så ille at vi rekker ikke å skrive beskjeder engang.

I går rett fra jobben dro jeg rett opp til Brilleland på Strømmen for å klage på brilleglassene mine. Det var jo meningen at de skulle skifte farge i sterkt lys, men nå har de sittet på nesen en uke uten at det har skjedd. Når jeg kom dit sjekket de bestillingen og så med en gang at de hadde gjort en feil når den ble sendt inn. Så nå må jeg vente ca 14 dager på at de nye glassene mine skal komme...

Jeg lurer jammen på om det er et stempel i pannen min som sier at henne her kan vi surre med. For uansett hva jeg bestiller eller kjøper er det noe rart med. Det skjer hele tiden, så jeg har sluttet med å bli sint og irritert for det skjer uansett, hehehe!!  Nå er det heller sånn: SETT KRYSS I TAKET, FOR ALT GIKK 100% GREIT.

NEI NÅ skal jeg prøve å lure frem arbeidslysten min, sånn at jeg får unna det jeg må få gjort før jeg tar helg.

Ha en fortsatt strålende fredag... :o))

På beina igjen.....!!!

 • 05.07.2011, 10:10I går måtte jeg kaste inn håndkle til en snikende omgangsjuke... Om det er noe positivt med det, kanskje... Jeg fikk jo renset meg skikkelig, og masse trim, så det var da godt for noe!!!

original Hustler Humor published art jogger tree
Comic Art
Damen er på beina igjen, om noe redusert... Slapp og sløv er jeg men har da klart å komme meg på jobben, og skal nok klare å gjennomføre dagen.

Været her i Oslo er vel ikke noe å rope hurra for, det er overskyet å ser ut til at det skal begynne å regne snart. Det fine været vi hadde i går ser ut til å være blåst bort, men jeg har jo et håp om at det snart skal blåse tilbake igjen :o))

Nå får jeg vel være litt produktiv, det er litt å ta igjen etter å ha vært hjemme en dag!!

Ha en fortsatt fin dag, så kanskje jeg kommer snart tilbake :o))

Gooooood morgen, eller er det dag???

 • 03.07.2011, 12:05


(bilde er hentet fra google)

Både i går og i dag har jeg zoooooovet mye lenger enn jeg pleier, klokka har vært nesten 11 når jeg har slått opp gluggene. I dag hørte jeg ikke det forferdelige slammeret av kirkeklokkene ved 10 tiden engang... Konklusjonen er vel at jeg trengte det!!

Fikk sendt inn avlesning på strømmen oxo, noe jeg glemte både på fredag og lørdag. Jeg var spent på nå som jeg nesten ikke bruker noe strøm i det hele tatt, på hvor mye den var på... Før spotprisen er beregnet ligger den på 1 125,50,- Blir spennende å se hva den lander på til slutt!!


(bilde er hentet fra google)

Dukket inn i klesskapet mitt for å se om mindre usunn mat har gjort susen, og om jeg fikk på meg de lyse buksene mine. Jammen smatt de ikke på gitt uten at jeg måtte holde inn magen, når knappen og smekken skulle igjen. Det lover bra, nå er det bare å fortsette :o))

Nå ble det plutselig veldig lyst ute, kan det være sola som driver å sniker seg igjennom skyene.. Da skal jeg ta med meg kaffekoppen å sette meg ut litt.

Ha en fortsatt fin søndag :o))

"Vaniljeis m/sjokoladesaus"

 • 02.07.2011, 13:31

I går var Anne, Berit og jeg på Peoples på Arbeidssamfundets pl for å spise middag og koze oss. Vi bestilte Nachos til middag, og det var himmelsk godt. Jeg har hatt det før, men da med kylling noe som ble litt for tampt for meg.

 
(bilde er hentet fra google)

Det var mer smak i den med kjøttdeig, så jeg kommer helt klart til å velge den neste gang oxo... Vi satt å skravla, koza oss å så på livet... Så bestemte vi at vi skulle bestille dessert.......


(bilde er hentet fra google)

Desserten kom i lekre glass og begynte å spise mens vi skravla i vei... PLUTSELIG, så var det noe stivt å rart ned i isen min å jeg kikket ned... Til min store overraskelse lå det to plastre i isen... UBRUKTE, men alikevel. Jeg bare HVA FAEN ER DETTE!!! Jeg greit fatt i en av kelnerne å viste han isen min, og ansiktet hans ble helt morsk å han tok med isen inn... Etter en liten stun kom han ut med en ny en...., men jeg hadde jo spist nesten hele den andre så jeg var jo allerede stappmett. Det ble til at vi delte den mellom oss.

Jeg tenker med skrekk på om jeg hadde spist hele isen å funnet to BRUKTE plastre, uuuuuuu, det hadde virkelig vært grouse!!! Tenkte ikke på det mens vi satt der, men jeg skulle jo selvsagt tatt bilde av desserten... Ble så mye styr at jeg helt glemte det.

Middagen var en gave til Berit siden hun gikk over på AFP denne uken. Damen var veldig fornøyd med kvelden, og hadde virkelig kozelig... å det var det viktigste av alt :o))

Hentet de nye brillene hos Brilleland i går....

 • 02.07.2011, 13:06

Det kom melding fra Brilleland om torsdagskvelden at brillene mine var kommet, men jeg var ikke sikker på om jeg fikk hentet dem i går siden jeg skulle ut å spise middag.... men det fikk jeg vøttø.Her sitter jedda med de nye brillene, sjekk ut den morras-sveisen... Med første øyekast så ser de nye kanskje like ut som de gamle, men de har en annen farge. Innfatningen foran er lilla med ganske breie stenger. De gamle brillene var lys burgunder med en lilla kant og smale stenger. Begge brillene skifter til solbrille når det er sterk lys, mens de gamle ble brune så blir disse grå.

Med de nye kan jeg faktisk lese det jeg sitter å skriver her, men det kunne jeg ikke med de gamle. Da var jeg nødt til å finne frem lesebrillene mine for å se noe i det hele tatt. Var tydlig at jeg trengte nye SJÅGLAS!!!

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no