hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Med benet på en stol

 • 01.08.2016, 01:19

Som jeg fortalte i forrige innlegg så var jeg så uheldig å trå over ankelen min da jeg kom hjem i natt. Jeg tenkte da at det nok ville bedre seg til i dag, sånn at jeg kunne reise til Blaafarveverket sammen med Anne og Brit. Noen ganger er det så veldig lite som skal til for at man skal få vondt og ha problemer med å røre på seg.Da alarmen kiiimte til morran i dag, kjente jeg med en gang at alt var ikke så bra med ankelen som jeg trodde. Den var slettes ikke spesielt happy når jeg forsøkte å gå på foten. Den var i tillegg ganske hoven, men det var ikke tegn til noen missfarging. Jeg ringte til Anne for å si fra at jeg ikke orket å bli med dem. Det var jo ikke noen grunn til at de skulle utsette turen på grunn av meg, og dessuten kan jeg jo dra dit senere. Kanskje en gang i løpet av ferien.

Det var jo ikke så mye jeg orket å gjøre i dag, så jeg bestemte meg for å hompe ut på balkongen. Været var helt nydelig, og jeg linet opp med mat, vann og kaffe og boka min. Der dumpet jeg ned i i favorittstolen med bena på en stol. Der ble jeg sittende det meste av dagen og lese.Da jeg begynte å lese hadde jeg omtrent halve boken igjen, men den er/var så fengende og gripende at jeg ikke klarte å legge den i fra meg før jeg hadde lest den ut. Når jeg nærmet meg slutten på boken ble så trist at jeg satt å tørket tårer hele tiden. Anne leser også samme boka, og når hun også har lest ut sin har vi tenkt til å gå å se filmen. Er den like fin og tåredryppende som boka har vi noe å glede oss til. Andre som har sett filmen sier jo at den er veldig fin, og at det lønner seg å ha med seg papirlommtørkler for det er vanskelig å holde tårene borte.

I morgen var det meningen at jeg skulle være med til Hadeland Glassverk, men foten min er ikke bra nok til å traske rundt enda så jeg holder meg hjemme i morgen også. Dersom været er like bra da skal jeg sette meg ut på balkongen for å lese eller bare slappe av.

Jeg er jo altetende når det gjelder bøker, kan like gjerne lese en krim som en ungdomsbok i fantasysjangeren. Neste bok blir nettopp det, og heter Bedratt fra en serie som heter House of Night. Dette er bok nr 2 i serien. Bøkene handler om Zoey Redbird som finner ut at hun er vampyr, og slutter på sin vanlig skole å begynner på House of Night. Man blir ikke en vampyr over natten, men må gå igjennom en forvandlingsprosess. Ikke alle klarer denne og blir tilintetgjort. Jeg liker jo alt som er litt unaturlig, så dette er jo midt i blinken for meg :o))

#ankel #vondt #tråkketover #forstuet #blaafarveverket #dagstur #hadeland #glassverk #lese #balkon #houseofnight #fantasy #krim #romaner #bedratt #blogg

The legend of Tarzan

 • 01.08.2016, 00:00

I går var vi en tur på Lillestrøm kino for å se The legend of Tarzan... Vi valgt en forestilling som begynte kl 15, for da kunne vi dra hjem for å fyre opp grillen etterpå å lage litt god mat. Jeg hadde ikke lest noen resensjoner om filmen i forveien, og gikk inn i salen med et åpent sinn. Den siste Tarzan filmen jeg så, bortsett fra Disney tegnefilmen, var en utgammel en i svart/hvitt med Johnny Wiesmüller. Det er vel ikke mange av dere som vet hvem han er, tenker jeg :o))

Jeg tror ikke at jeg lyver når jeg sier at vi ikke var mer enn 10 stykker i salen. Det var nesten litt spooky at det var så få der, og man fikk nesten følelsen av at man var der helt alene. Vi satt helt bakerst, og jeg ytterst på raden sånn at jeg hadde veldig god plass til bena mine. Jeg liker ikke å sitte innesperret, så dette var helt perfekt.

Filmen var STOR, og helt fantastisk... Det var magiske og flotte naturbilder med flott musikk til som satte meg helt ut til tider. Dyrene i filmen så helt naturtro ut, og jeg glemte helt at de ikke var ekte. Jeg sliter alltid med å holde tårene borte når dyr har det vondt eller dør, også på film... Da Tarzan og Jane kom gående over slettene og møtte en flokk løvinner, og Tarzan kneler og hilser dem... Da rant det en tåre nedover kindet mitt. Det samme når Tarzans gorilla mamma dør. Jeg går nesten i oppløsning over sånne scener.

Filmen vekslet mellom varme og kjærlighetsfulle hendelser, til rå og brutall vold etterfulgt av død. Allikevel kunne jeg ikke annet enn å bli fasinert av filmen, og jeg mer eller mindre koste meg igjennom det meste av den.Vi bestemte oss for å dra innom på Metro for å handle litt digg til kvelden + at jeg ville innom apoteket for å kjøpe solkrem til ansikt og resten av kroppen. Da vi kom ut igjen begynte det å regne. Innen vi rakk tilbake til bilen, som vi hadde satt igjen utenfor Kiwi, var vi klissvåte i tøyet begge to. Jeg var så våt på jeans og genser at det så ut som jeg hadde badet med klærne på. Jeg hadde heldigvis en joggbukse med så jeg fikk skiftet til den, mens jeg brukte hårføneren på genseren for å tørke den.

Nede i garasjeannlegget hadde vannet rent inn, og borte ved inngangen til heisene sprutet vannet opp fra kommen. Jeg har ikke sett noe lignende før, mens Anne fortalte at dette var ganske vanlig når det regnet kraftig. Så helt plutselig så stoppet det opp, men da var det også ganske mye vann utover gulvet.

Vi grillet svinekoteletter, og spiste deilig hjemmelaget potetsalat og annen bladsalat. Når maten hadde fått lov til å synke litt ble det litt snoop og potetgull. Vel, det ble vel kanskje litt mer enn bare litt, men det var jo lørdag så da er det vel ikke så farlig.

Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle bli så lenge, for vi hadde planlagt en tur til Blaafarveverket sammen med Annes kusine Brit. Allikevel ble kokken nesten 00:30 innen jeg kom meg avgårde. Da jeg skulle gå ut av bilen inne i garasjen her hjemme klarte jeg å tråkke over med den venstre ankelen. Det gjorde vondt, men jeg tenkte at det går sikkert over.

#tarzan #thelegendoftarzan #kino #film #lillestrøm #kiwi #metro #regnvær #styrregn #flom #vann #lørdag #lørdagskos #grillmat #ankel #blaafarveverket

☔ Etter regn kommer sol 🌞

 • 30.07.2016, 11:24

I går kveld og i natt regnet det ganske mye, men som jeg har sagt tidligere så gjør det ingenting at det regner på natten så lenge det blir fint på dagen. I dag våknet jeg utvilt og fornøyd med at solen kikket inn under rullgardinen. Himmelen er knallblå med noen få lyse fine skyer her og der, som glir sakte over himmelen.

Kattene er trøtte i dag, og vil helst bare ligge å småsove å kose seg.... Ronja hadde fått så veldig mange tover i pelsen sin igjen, og de satt så hardt at jeg ikke klarte å gre de ut. Derfor måtte mor til med saksen, og frøken Lillepuzdatter var avslappet og lot mor få holde på en stund. Jeg ble kvitt endel, men hun har noen igjen som krever litt mer list for å bli kvitt, og det fixer vi.Jeg skal snart spise frokost, som for mange ville være en lunch, og nyte dagens første kopp kaffe. Skulle nesten tro at jeg nettopp hadde stått opp, men det har jeg ikke. Var oppe ganske tidlig å ryddet litt, ordnet morgenstellet til kattene og vasket håret mitt. Å nå sitter jeg her å lytter til stillheten, som innimellom blir avbrutt av fuglene som kvitrer så vakkert. Sånne morgenen liker jeg :o))

Nå må Pittbulljedda se å sette i gang, har en del å gjøre i dag så da kan jeg ikke sitte her hele dagen, knis. Ønsker alle en strålende lørdag :o))

#lørdag #regn #sol #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #katter #ronja #tover #pelsstell #frokost #kaffe #stillhet #ro #blogg

Luft må til

 • 29.07.2016, 20:03

Nå har det gått 4 dager siden jeg var hos legen og fikk fjernet føflekken min. De to første dagene gikk jeg med kompress, og etter det har jeg gått med plaster for det har vært litt sårt. I tillegg ville jeg ikke at det skulle komme noe rusk og rask inn i såret. Nå syntes jeg det var på tide å få luftet den bare flekken litt, sånn at det skulle kunne bli skorpe og gro.

Som du kan se av bilde er det jo ikke akkurat store flekken det er snakk om. I sta kjente jeg at det begynte å klø litt og det er et godt tegn på at det begynner å skje noe.#føflekk #inngrep #leging #gro #klør #blogg #helse #velvære

😱 Se hva jeg fant 😱

 • 29.07.2016, 16:54

Jeg må jo innrømme at det var en stund siden jeg hadde luket i blomsterbedet mitt, og det var masse ugress der. Allikevel er det ikke så lenge siden jeg var ute å fjernet denne forhatte krypplanten som tar over hele bedet mitt. Nå var den igjen over alt, og jeg hadde mitt svare strev med å få fjernet alt sammen. I tillegg så hadde klokkebusken min blitt så overvokst at jeg var nødt til å klippe litt av den også. Den ene Astilben min var nesten helt gjemt.

Når ugress og klokkebusken var blitt klippet bort fant jeg den lille rosebusken min, og den hadde flere blomster pluss noen knopper som var under veis. Denne rosen er flerfarget. Blomstene blir en blanding av gul, oransje og rosa, men jeg har mistet lappen så jeg vet ikke hva den heter. Vakker er den nå i allefall :o))#natur #ugress #luke #beskjære #klippe #klokkebusk #busk #krypplanter #roser #blogg

Litt treg start...

 • 29.07.2016, 12:23

Jeg vet ikke om det var for at jeg la meg til å sove på ettermiddagen i går, som gjorde at jeg nesten ikke fikk sove så godt i natt. Satt en stund foran tv å glippet med øynene, og tenkte at nå blir det vel ikke vanskelig å få sove. Helt feil, for med det samme jeg slukket lyset så spratt øynene opp å jeg var lys våken. Sånn dagen etter så sitter man igjen med en følelse av at man ikke har sovet i det hele tatt, men mest sannsynlig så har det nok blitt mer enn man tror.
Når jeg kom ut på badet til morran var det omtrent dette synet som møtte meg, jeg syntes til og med at jeg kunne skimte krøllspennene... Kanskje jeg ikke hadde fått opp øynene helt, knis :o))

Akkurat nå sitter jeg med dagens første kaffekopp å debatterer med meg selv om hva jeg skal gjøre i dag... Jeg tror at jeg kommer til å ta meg en tur ut å luke og rufse litt i blomsterbedet mitt, for det ser ut til at det trengs. Perfekt vær å gjøre det på også siden solen ikke steker i dag.

Ha skal du gjøre i dag?

#trøtt #søvnproblemer #kaffe #gjøremål #blomsterbed #fredag #sommerferie #blogg

Fargerik dame med blå øyne

 • 29.07.2016, 00:57

Når jeg sitter med en blyant eller en penn i hånden å det er et stykke papir foran meg, må jeg bare lage noen tegninger. Ikke det at jeg så veldig flink, men jeg syntes allikevel at det er veldig gøy å tegne. Det blir alltid et øye, en munn eller et helt ansikt på noe som skal se ut som en dame/kvinne. Kroppen er det sjelden jeg lager, bare ansiktet.

I forrige uke fant jeg en app som heter Sketch Guru, som jeg lastet ned på nettbrettet... Det er rart å tegne på nettbrettet, men også litt morsomt. Forrige dagen ble det en ny dame som så dagens lys, men hun ser ikke så happy ut akkurat. Tror jeg tegnet om munnen hennes 7 ganger innen jeg til slutt ga opp å få den som jeg ville... Resultatet kan du se her :o))#tegning #sketchguru #app #nettbrett #hobby #fargerik #moro #gøy #nytt #blogg

Outlander - bøkene

 • 29.07.2016, 00:21

I noen dager nå har jeg forsøkt å få tak i bøkene som Outlander-serien er bygget på. Helst ville jeg ha hatt dem på norsk, men det skulle by på litt problemer, for der var det kun de to første å oppdrive. Siden jeg leser like godt på engelsk som på norsk, så bestemte jeg for å kjøpe de på engelsk. Hos Tanum kunne jeg får de fire første bøkene i en boks til under 300,-. Da slo jeg like godt til med en gang.

Jeg syntes jo at serien er så fin, og kunne tenke meg å lese bøkene også... Det tar mellom 8 - 10 arbeidsdager før bøkene kommer, og jeg kommer til å vake over postkassen når tiden nærmer seg :o))#outlander #bøker #tvserie #tanum #bestilling #leselyst #dianagabaldon #blogg

Dagstur til Holmenkollen og Frognerseteren

 • 28.07.2016, 22:14

Første dag i sommerferien som jeg satte alarmen på, men det var jo til ingen nytte for jeg hørte den ikke engang... Det var litt kjedelig for jeg hadde avtalt med Anne at vi skulle ta en tur opp til Holmenkollen i dag, men vi har jo ferie så helt krise var det jo ikke. Etter en rask frokost kom vi oss avgårde. Da jeg sto opp var ikke været akkurat helt på topp, men det bedret seg og utover dagen og ettermiddagen ble stort sett bare sol og atter sol :o))

Når vi kom til Tåsen ble det køkjøring ettersom Tåsentunellen er stengt, og vi måtte kjøre på oversiden. Man vet jo hvordan det blir når to filer skal bli til en + at man må åle seg igjennom noen rundkjøringer mm, ja da blir det kø da vettu.På veg oppover møtte vi flere turistbusser, men det var allikevel ganske mange deroppe. Etter som tiden gikk strømmet det på med biler. Vi dro først opp under selve hoppet å kikket litt rundt og tok noen bilder.  Jeg har jo høydeskrekk så det holder, og syntes ikke det var spesielt festlig å stå borte ved gelenderet å se ned i juvet. Anne bryr seg ikke om det, og hun kunne vel henge opp ned utfor kanten uten at det hadde skremt henne.

For de som liker et adrelinkikk kunne man ta heisen opp i tårnet, og fra derfra kjøre ned i line til andre siden. Jeg ble svimmel bare av å se opp når de kom ned, så det var ikke noe for meg.Anne er en ivrig jeger etter stolper, og hadde sjekket i forveien om det var noen i nærheten. Det viste seg at det var noen, men hun bestemte seg for bare å finne den som var nærmest. Knis, etter å ha lest litt feil å jaktet på feil plass fant hun den oppe ved trollet :o)) Da hadde jeg gått å satt meg i bilen for å vente til hun var tilbake igjen. Jeg satt å studerte bildene jeg hadde tatt, for å se hvordan de hadde blitt.Formen min var litt dalende utover dagen, og jeg følte meg uggen i kroppen og litt ør i hode.... Det var deilig å komme seg ut å røre litt på allikevel, men til slutt kjente jeg at jeg ikke orket så veldig mye mer. Derfor var det godt når vi kjørte opp mot Frognerseteren for å spise litt lunch. Jeg hadde veldig lyst til å spise et karbonadesmørbrød, men det hadde de ikke. Skulle man ha noe varmt, da måtte man bestille middag. Så sulten var jeg jo ikke. I stedet ble det et rekesmørbrød og til kaffen et wienerbrød. Frognerseteren er kjent for sin eplekake, men jeg syntes ikke så veldig mye om den... For meg har den litt for mye epler, men jeg vet mange syntes at den er supergod.

Det var ingen ledige bord ute da vi kom så vi bestemte oss for å sitte inne i stedet. Alle andre satt ute, så vi ble sittende inne helt alene. Jeg syntes at det var helt perfekt, for det var helt stille og rolig.

På veg hjem igjen dro vi innom Bryn Senter for jeg måtte ha noen småting fra apoteket, litt hos Clas Ohlsson og så litt middagsmat. Jeg hadde ikke noe matlyst da jeg gikk inn hos Meny, men når jeg kom forbi ferskvaredisken kjente jeg lukten av deilig lunchkaker å da klarte jeg ikke å la være å kjøpe et par :o))

Formen min hadde ikke bedret seg noe serlig, noe jeg trodde den ville så etter middagen krabbet jeg under dyna og sov en stund. Vinja hørte at mamsen hennes la seg i senga, og da gikk det ikke mange minuttene før hun kom å la seg i armkroken min. Der lå hun å malte så hypnotiserende at jeg sovna omtrent med en gang. Jeg hadde satt på alarmen, sånn at jeg ikke skulle sove over "Sommar med Ernst", og da jeg våknet lå hun å fortsatt i armkroken min og sov. Hun var ikke helt med på at det var på tide å stå opp igjen, så jeg måtte smyge meg ut av senga... Søte lille gullungen til mamsen sin det :o))

#dagstur #holmenkollen #skibakke #turister #utpåturaldrisur #frognerseteren #lunch #oslo #visitoslo #visitnorway #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #torsdag #sommerferie #blogg

Strikkepinner til besvær

 • 27.07.2016, 23:51

I dag har jeg hatt besøk av Anne, og vi har hatt en avslappende dag med hvert vårt strikketøy... Hun med sin genser og jeg med mitt sjal, som nå begynner å bli ganske stort. Jeg har ikke stresset med strikkingen, bare sittet å kost meg for ikke at jeg skulle få vondt i armene mine. Det har i grunnen gått ganske greit det :o))Jeg har strikket med trepinner som jeg har kjøpt hos Nille, og har syntes at det har vært ganske greit. Det eneste som har vært litt slitsomt er at det har vært tungt å dra maskene over pinnen. Selve pinnen er vel ikke problemet, mens plastbiten mellom de to har vært litt i kjukkeste laget. Da jeg hadde satt meg godt til rette og kommet i gang med strikkingen i dag, så fikk jeg plutselig ikke dratt maskene fram lenger. Det viste seg at plastebiten hadde knekt oppe ved pinnen. Jeg fikk løftet maskene over på en annen pinne, men den var så kort at det ikke gikk å bruke den. Bestemte derfor at vi skulle dra ned på Tveita for å kjøpe ny pinne.

Nede på Tveita ble pinnen kjøpt, men denne gangen kjøpte jeg en i stål som viste seg å være mye bedre å strikke med. Jeg var også innom Jernia hvor jeg kjøpte en ny liten rosa mixebolle. Tidligere på dagen hadde jeg nemlig klart å miste den jeg hadde i gulvet, og det tålte den ikke å gikk i flere stykker.

Mens vi allikevel var der nede stakk vi inn på Dolly Dimple for å spise middag. Vi hadde diskutert tidligere om vi skulle bestille pizza hjem eller om vi skulle sitte der å spise, og bestemte oss for å sitte der. Da fikke vi en ordentlig fersk og varm pizza. Ofte er det sånn at man bare får pizzaen og så forsvinner personalet, men jenta som jobbet der hentet tallerkner og bestikk informerte om både det ene og det andre. Jeg ble helt satt ut jeg, for sånt er man jo ikke vant med!!Tidligere på dagen slang jeg sammen noen sjokolademuffins med bringebær, som vi skulle kose oss med etter at vi hadde spist middag. Det var også da jeg knuste mixebollen min. Muffinsens ble ikke laget fra bunnen, men fra pose. Allikevel så ble det veldig gode, med søtsmaken fra sjokoladen og de litt syrlige bringebærene. Det ble 8 stykker tilsammen, og vi spiste 4 stykker... Naboen fikk et par stykker, så nå har jeg igjen et par til meg selv til i morgen.

For ikke så lenge siden begynte det å regne... Så lenge det regner på kveld og natten og så er det fint på dagen skal jeg ikke klage. Dessuten så slipper jeg å gå ut å vanne bedene mine :o))

#strikke #genser #sjal #strikkepinner #tveita #tveitasenter #mixebolle #rosa #venninnedag #dollydimples #pizza #muffins #sjokolademuffins #bringebær #kos #blogg

😻 Lille snuppa 😻

 • 26.07.2016, 17:00

Ronja Lillepuzdatter av Skånevik


#katter #kjæledyr #mitthjerte #kjærlighet #blogg

Det står til liv

 • 26.07.2016, 16:44

Det er ikke så enkelt å holde liv i planter ute på balkongen min, ettersom jeg har glasset inn balkongen. Det blir som jeg har fortalt om før, ekstremt varmt der ute når solen står på hele dagen. Hvert eneste år siden jeg satte opp glassene, så har jeg vært nødt til å skifte planter minst en gang om sommeren. I år derimot har har både mine Spanske Margeritter og Lavendel klart seg veldig bra.Jeg er så begeistret for Sommerfugl lavendel, og pleier alltid å ha det på balkongen. De tynne bladene på toppen er alltid lilla når plantene kjøpes, men de blir alltid lyse gule etter en stund. Jeg går ut fra at det har noe med varmen å gjøre, for når de står ute i fri luft i varmen blir de ikke sånn.

Da jeg var ute med søppel, tok jeg med meg mobilen å knipset noen bilder av blomstene i potten utenfor inngangspartiet. De er litt spesielle og veldig vakre, vel det syntes nå iallefall jeg :o))Det er ikke lenge til Hagehortensian begynner å blomstre også... Hvert eneste år klipper jeg den helt ned, og neste vår begynner den å spire og gro igjen. Den blir massiv hvert eneste år, og jeg må sørge for å fjerne nye skudd som sniker seg opp litt lengre bort i bedet.

Jeg satt akkurat å tenkte på at det var på tide å ta seg en tur ut for å vanne litt, men nå kom det en regnskur samtidig som Tor med hammeren dundret litt oppe i skyene. Det ser ikke ut til at det blir langvarig, for jeg kan skimte finere vær bak så det blir nok ettermiddagssol også om litt.

#natur #planter #blomster #spanskemargeritt #margeritter #lavendel #hortensia #hagehortensia #blogg

Nattegjest

 • 26.07.2016, 12:29

Ettersom det er så varmt om kvelden står vinduene på balkongen åpne hele døgnet, og da kommer det jo noen nattegjester. De med lange ben og vinger trekker gjerne inn i stua, til kattenes store glede. De bruker timevis på å løpe etter disse bevingede ertekrokene. Da spiller det ingen rolle for pusene om de løper ned mamsen, som stille og rolig sitter å koser seg med noe kaldt å drikke.

Når jeg kom ut på balkongen til morran i dag fant jeg en en søt liten sak som hadde overnattet. Jeg tror det er en nattsvermer eller noe sånt, og de holder seg i ro på dagtid, og våkner til liv når kvelden kommer. Jeg ser at den fortsatt sitter på samme flekken. Får bare håpe at kattene ikke får tak i den.... Er den der når kvelden kommer så skal jeg geleide den ut i friluft :
#nattegjester #innsekter #nattsvermer #overnatting #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #sol #varme #blogg

Borte vekk

 • 25.07.2016, 23:12

Da var det gjort, flekken er fjernet og ligger på sprit eller hva de nå putter den i når den skal sendes til undersøkelse.

Ettersom det er dårlig med parkeringsplasser utenfor legekontoret dro jeg sånn at jeg hadde veldig god tid. Det var veldig lurt, ikke for at det var manko på parkeringsplasser, men for at hovedinngangen var stengt i hele juli. Jeg måtte begynne å labbe å gå opp den bratte bakken til inngangen på toppen. Siden det var veldig varmt og klamt ute ble jeg ganske varm av spaserturen. De hadde heldigvis satt opp alle dører og vinduer så det var ganske luftig der inne.Det var ganske raskt å fjerne føflekken... Vi rusla inn på behandlingsrommet, legen og jeg, og han mente det ikke var nødvendig for meg å ligge på brisken. Han kunne fikse inngrepet mens jeg satt i en stol ved siden av. Jeg fikk litt bedøvelse, men den hadde egentlig ikke begynt å virke ordentlig da han begynte å snitte. Det gjorde ikke spesielt vondt, bare at jeg kjente at han skar. Føflekken var jo ikke så stor, så det tok ikke mer enn et par minutter å fjerne den. Jeg trengte heller ikke å sy, og fikk bare på et kompress.

Det tar ca 14 dager før legen får svar på om føflekken  er av den gode eller den slemme sorten. Jeg har bestemt meg for å ikke gå rundt å grunne på om den er noe å bekymre seg for. Da blir bare ferien ødelagt, og det er ikke noe poeng.

#lege #legekontor #inngrep #føflekk #snill #slem #ondartet #tilbakemelding #blogg

Ikke lenge igjen nå

 • 25.07.2016, 11:58

Om noen få timer skal jeg være hos legen for å fjerne føflekken min, og nå sitter jeg her med sommerfugler i magen å gruer meg en aning. Jeg har jo gjort dette flere ganger, fjernet føflekker og myggstikk, så jeg burde jo egentlig være vant til det. Kanskje sånne ting blir verre etterhvert som man blir eldre.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg har fjernet myggstikk, for det er jo ikke vanlig akkurat. Jeg er allergisk mot enkelte mygg, og da ender myggstikket opp med å kapsle seg inn sånn at jeg må operere det bort. Jeg har ikke tall på hvor mange jeg har fjernet, men det er en god del. Nå er det altså en småskummel føflekk som skal fjernes. Godt å bli kvitt den, men som jeg sa så gruer jeg meg....Inngrepet skal gjøres borte på Legesenteret av fastlegen min. Det er han som har foretatt fjerning av alle de andre føflekkene og myggstikkene mine. Veldig greit at jeg kan få gjort det borte hos han, og slippe å dra andre steder for det. 

Ute er himmelen dekket av et tynt lag med skyer, som sola kikker igjennom fra tid til annen. Det blåser en del, noe som gjør at det ikke virker så varmt som det var i går på denne tiden. For meg som ikke er sånn overbegeistret for sterk varme er det helt perfekt :o))

På tide å komme i gang, for jeg hadde tenkt å få vasket håret innen jeg gikk. Oppdatering om legebesøket og inngrepet kommer når jeg er tilbake igjen :o))

#lege #doktor #inngrep #føflekk #myggstikk #operasjon #legekontor #fastlege #sommerfulgerimagen #gruermeg #blogg

Her kommer en til

 • 24.07.2016, 23:44

Når jeg først var i gang med å tegne litt, så måtte jeg jo prøve fra nettbrettet også. Nå var det jo sånn at jeg hadde ikke noe pain-app der, så jeg måtte laste ned en først. Det er jo mange og velge mellom, men jeg fant tilslutt noe som het Sketch guru som jeg fikk lyst til å prøve. Jeg er jo glad i doodle og tegne, og både vanlig Paint og Sketch guru er verdt å øve en del mer på.

Nedenfor følger mitt første forsøk på Sketch guru!
#tegne #paint #sketchguru #hobby #art #moro #blogg

Øvelse gjør mester

 • 24.07.2016, 21:43

Jeg fikk så lyst til å prøve å lage en tegning i Paint, noe jeg har gjort noen tamme forsøk på tidligere uten særlig hell. Vet nå ikke om det ble så veldig bra, men jeg skal da ha for forsøket. Frodith er jo så innmari flink til å tegne i paint, bare se HER, og legger stadig ut fine og morsomme tegninger. Jeg brukte PC'n og det var ikke så enkelt, kanskje det er lettere hvis jeg bruker nettbrettet.

Når jeg ser på dette vesenet jeg har tegnet, så er ikke vakker det som ramler ned i hodet mitt akkurat, hehehe!!#tegning #kunstverk #pain #forsøk #hobby #blogg #frodith

Min aller beste venn....

 • 24.07.2016, 18:20

..... i allefall i dag, puh!! Det er nå over + 30C inne i stua, og sola steker på balkongen og vinduene mine. Jeg har kjørt ned markisen og persiennene foran vinduene, men varmen finner veien inn allikevel. Kattene ligger som slakt ute på den varme balkongen, men de har tilgang på vann å er bortom å drikker litt innimellom. Man skulle tro at med så mye pels at de ikke skulle tåle den sterke varmen, men det ser ikke ut til at de bryr seg om det...

Matlysten er ikke på topp når det blir så varmt, og jeg har enda ikke laget meg noen middag. Naboen over holder akkurat på å grille ute på balkongen, og når lukten av kjøtt kom snikende inn til meg kjente jeg at jeg var litt sulten allikevel. Så nå skal jeg dukke inn i kjøleskapet å hente fra et par ostefrankfurter, og litt grillpotetsalat.
#varmt #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #søndag #sol #matlyst #minbestevenn #vifte #katter #blogg

Haraldrud Gjenbrukstasjon

 • 24.07.2016, 13:48

For en stund siden ble jeg spurt om jeg kunne være behjelpelig med å kjøre bort ting som skulle kastes fra leiligheten til M. Han har flyttet og skal leie ut leiligheten sin, og flytte det han skal beholde til sin nye bolig. Det var jo klart at jeg ville stille opp å hjelpe, siden han ikke har noen bil. Så i går var det meste som skulle fjernes klart og pakket ned i søppelsekker.

Når jeg hørte hvor mye det var skjønte jeg at det ikke ville være plass i min bil, så jeg spurte Anne om hun kunne stille med sin bil også. Hun skulle til meg på ettermiddagen allikevel så hun at det var OK.Vi fylte opp Annes bil først, og så tok vi resten i min. Ingen av oss var helt sikre på hvilken vei vi skulle kjøre, men med hjelp av GPS på mobilen fant vi ut hvilken vei som var raskest. Anne og M kjørte først, og etter en liten omvei pga dårlig skilting fant vi Haraldrud Gjenbrukstasjon, som var mye større enn jeg trodde den var. Jeg har aldri vært der tidligere, og det gikk fort opp for meg at her lønte det seg å være nøye med sorteringen før man drar dit. 

Det er godt oppmerket hvor de forskjellige tingene skal kastes, men selvfølgelig har man ting og tang som ikke passer inn å da må man spørre. Vi fikk ganske raskt sortert og kastet alt vi hadde med oss. Jeg hadde passet på å ta med en gammel PC og noen lamper som ikke virket å fikk kvittet meg med dem.

Mange var ute i samme ærend som oss, så det var fult med folk som fløy om hverandre og kastet. Veldig mange hadde ikke sortert det som skulle kastes i forveien, så de sprang mellom de forskjellige containerne for å bli kvitt tingene sine.Ingen av oss hadde spist på en stund, så vi dro bort til Bryn Senter og Al Dente for å spise en lunch/middag. Vi hadde jo blitt ganske skitne på hendene, så det var godt å få vasket seg litt før vi satte oss. Det er ikke noen aircondition i restauranten, så det var litt varmt å sitte der. Allikevel var det godt å få seg en pust i bakken og litt å spise. Når vi hadde spist fikk Anne nøklene mine, så dro hun hjem til meg mens jeg kjørte gutta hjem... 

Det var veldig klamt ute, nesten litt lommert og jeg var nesten sikker på at det ville bli tordenvær utpå ettermiddagen. Det ble ikke noe av det dessverre, for det ville ha sørget for at vi ville ha fått en litt mer behagelig luft ute. Fortsatt varmt og godt, men ikke så klamt.

Resten av ettermiddagen og kvelden gikk med til håndabeide og filmer på Netflix og Viaplay.

#gjenbruk #haraldrud #gjenbrukstasjon #vennetjeneste #søppel #bryn #brynsenter #aldente #lunch #middag #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #lørdag #blogg

Det er ikke til å unngå

 • 22.07.2016, 13:30

At jeg blir minnet på de grufulle hendelsene hver dag, som skjedde for 5 år siden på denne dagen. Fra mitt kontorvindu ser jeg rett bort på høyblokka, hvis jeg sitter å kikker ut. Å det blir jo til at jeg gjør det litt innimellom.

I dag er det ekstra deprimerende å tenke på, siden det 5 år siden. Tiden har gått fort for noen av oss, men ikke alle har vært så heldig. De klarer kanskje ikke å komme videre....

For de fleste har ikke tiden stått stille, og vi er i stand til å se lyst på livet igjen å ha et normalt liv. Allikevel så blir jeg deprimert og trist inni meg i dag, selv om jeg ikke vil det.

Verst blir det når jeg skal gå hjem, for det var en fredag for 5 år siden også. Jeg kommer til å gå fra jobb på samme tidspunkt i dag som den gangen, og starter ferien min som den gang.....

#22072011 #hendelser #minner #skremmende #grusomt #blogg

Glem det aldri...

 • 22.07.2016, 12:17

When someone you love becomes a memory....,
that memory becomes a treasure

Glem aldri 22. juli 2011#22072011 #glemaldri #minner #vondt #blogg

Nytt prosjekt

 • 21.07.2016, 21:24

For en tid siden forsøkte jeg meg litt på å lage Mollie blomster, men da med et litt kjukkere ullgarn. Nå fikk jeg lyst å prøve meg på bomullsgarn, og se om jeg kunne få til en duk til stuebordet. Jeg valgte Gjesdal bomulls sport denne gangen, men det kan hende jeg skulle ha valgt noe tynnere garn. Jeg skal nå lage noen blomster, så får vi se hvordan de blir...Jeg har tenkt at det gule garnet skal være i midten på blomsten, og så blir kronbladene grønne. Var veldig i tvil om hvilken gulfarge jeg skulle velge, og sto å så på en lys gul og så en sterkere en, men til slutt så ble det den sterkeste fargen jeg gikk for. Vet du ikke hva en Mollie blomst er, ta en titt på bilde under :o))Sånn ser altså Mollie blomstene ut, søte ikke sant? Når man sjekker på nettet så dukker det opp mest sjal og pledd, men det er noen andre prosjekter også. Som vesker, penaler og pynt på forskjellige klesplagg. Når jeg har kommet i gang, skal jeg legge ut noen bilder.

#prosjekt #håndarbeide #hekle #blomster #mollie #mollieblomster #blogg

🍡 Coool 🍡

 • 21.07.2016, 20:09

Utover dagen i dag snek feriefølelsen inn i hodet mitt, og det ble ekstremt vanskelig å konsentrere seg om det jeg skulle gjøre. Jeg prøvde så godt jeg kunne å fortrenge følelsen av å lene meg tilbake å chille helt ut, og innimellom klarte jeg det også ganske bra. Så var den der igjen, og tanken om 4 ferieuker viftet foran øynene mine som en rød klut foran en okse 🐃

Akkurat da jeg nesten var i ferd med å gi opp, kom Kollegene Sigurd og André med en eske med is... Deilig og kjølige saftis med masse sukker som ga både kroppen og hjernen litt energi til å øke arbeidslysten, fram til arbeidsdagens slutt 😍  Det var snille og omtenksomme gutter det 😄  Jeg er vanligvis ikke så overbegeistret for saftis, men av og til smaker det veldig godt som i dag :o))#cool #kjølig #kald #saftis #feriefølelse #ferie #arbeidslyst #sommerferie #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #blogg

Lett og luftig

 • 21.07.2016, 12:17

I går var jeg hos frisørdamen og fikk klippet av en del på lengden av håret, og ikke nok med det.... Jeg fikk fjernet autostradaen av grå ettervekst, så nå er jeg blitt blondine igjen. Hadde nesten helt glemt hvor deilig det var å få stelt håret, for nå var det så lenge siden jeg hadde vært der sist. Skulle jo egentlig ha vært der 1. juli, men måtte avbestille timen.Det ble veldig varmt og godt ute i går, og jeg kjente godt varmen på kroppen min. På en side er det veldig deilig når sola varmer, men det er ikke dermed at mine stive ledd og muskler liker det. I går gjorde de definitivt ikke det, og det artet seg slik at jeg ble veldig sliten i kroppen og stiv. Hver gang jeg skulle reise meg opp for å gjøre noe eller hente noe, var det et mareritt. Heldigvis så kjennes det ut som om det er litt bedre i dag :o))

Gleder meg til i kveld, for da er "Sommar med Ernst" tilbake. Jeg bare elsker denne mannen og alle ideene han kommer med i forbindelse med oppussing. Selvsagt er det ikke alle tingene han lager som er i min smak, men noen spennende ideer får jeg da innimellom.

Ha en strålende dag alle sammen :o))

#frisørdamen #klipp #farge #blondine #smerter #ledd #muskler #vondter #kroppen #sommarmedernst #ernst #blogg

Note to self:

 • 20.07.2016, 13:39

På Facebook følger jeg en side som heter "Belive in the Magic of Christmas", og de kommer mange ganger med noen fine positive ord og meninger. Denne kom i dag, og jeg syntes den var både fin og treffende.Hadde kanskje passet bedre med et sol og sommerbilde, men med tanke på hvem som har lagt bilde ut så er det kanskje ikke så merkelig at det er vinter, snø og en søt snømann... Kan jo virke avkjølende hvis man føler seg litt varm :o))

#positivt #tanker #ord #meninger #beliveinthemagicofchristmas #blogg

På livets lyse side...

 • 20.07.2016, 10:21

.....der bor jeg :o)) Formen og humøret er definitivt mye høyere oppe enn det var i går. Utenfor vinduene mine skinner solen fra en lekker blå himmel, og alt føles i grunnen ganske godt. Om det er lettelsen over at jeg vet at nå skal det skje på mandagen, fjerne føflekken som jeg skrev om i går, eller om jeg rett og slett bare er i ekstremt godt humør, se det vet jeg ikke noe om. Uansett så er det en utrolig god følelse :o))De metrologiske spåmennene har sagt at i dag skal varmen stige til nye høyder, og for en gang skyld så tror jeg at de kommer til å få rett. Da jeg gikk til jobb i dag, var gradene oppe på + 17C. Det er akkurat passe sånn før kl 9 på morningen. 

Litt senere i dag skal jeg til frisørdamen å få litt fasong på høysåten, og ikke minst fjerne all etterveksten med en lekker lys fin farge. Jeg skulle egentlig ha vært hos frisøren 1. juli, men ombestilte. På det tidspunktet så var etterveksten på størrelsen med en litt større sti, og nå ligner den mer en autostrada. Ikke det at det syntes så veldig mye, for mitt egen farge er av en lysere gråtone og så er resten farget ganske lyst. Det skal bli så deilig å lene seg tilbake å la Rita få styre og stelle ca 1,5 time sånn cirka.

Hva skal du gjøre i dag, noe spennende kanskje?

#livet #glede #detgodehumør #godt #vær #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #onsdag #sol #fantastisk #frisørdamen #klipp #vask #farge #blogg

Bekymring

 • 19.07.2016, 12:18

Da jeg var hos fastlegen min tidligere i sommer så viste jeg ham en føflekk som jeg ikke likte noe serlig. Han kikket på den med forstørrelsesglass, og sa at han ville se på den igjen etter ferien.

Helt siden da har jeg gått rundt med en uro i kroppen, og nesten blitt litt hysterisk. Jeg kikker på den nesten hver gang jeg er på badet, og syntes den forandrer seg fra time til time og at den verker osv. Den gjør ingen av de tingene, men jeg klarer ikke å slappe av. Hadde tenkt til å vente til jeg var ferdig med ferien min, eller mot slutten av den med å gjøre noe. 

Problemet er bare det at jeg klarer ikke å slappe av, og til tider går jeg bare rundt å tenker på denne flekken... I sta klarte jeg ikke mer, og sendte inn en forespørsel om time via Helserespons. Jeg er overbevist om at det er noe galt med den, og vil ha den bort så fort som mulig å få den undersøkt. Skulle jeg har rett i mine antagelser, så er det like greit å bli kvitt den så fort som mulig...Nå tikket det inn en melding fra Legesenteret, og jeg har fått time på mandag... Hadde kanskje trodd at det ville ta lenger tid innen jeg fikk time, men det er jo strålende at jeg kommer inn så fort å får satt hjulene i gang. Følte meg litt lettet, men ikke så veldig mye.....!!

#føflekk #bekymring #farlig #legetime #helse #blogg

Hvorfor er det sånn?

 • 18.07.2016, 22:32

Jeg henter fram en flaske med flytende smør fra kjøleskapet, for å ha litt i panna når jeg skal steke middagen min. Den har ikke blitt brukt før, så jeg må skru av toppen for å rive av forseglingen under. Panna er i ferd med å bli ganske varm, så jeg river bare forseglingen av å går bort for å kaste den i søppeldunken. Jeg glemmer å skrape av smøret på undersiden av forseglingen, så det er en del smør som sitter fast der. I det jeg slipper den over søppelbøtten, skifter den plutselig retning, og ramler på gulvet....

Hva skjer da? Ramler den med den siden ned hvor det ikke er smør? Nei det gjør den selvfølgelig ikke, den treffer gulvet med et plask så smøret spretter. Jeg tenker, hvorfor skrapte jeg ikke av den før jeg slapp den? Jo for de jeg er en dust!!

Det som er merkelig er at dette skjer jo hver eneste gang... Hadde jeg skrapet av den ville den mest sannsynlig havnet i søppelkassen eller med den andre siden opp, og gulvet hadde vært like rent. Et merkelig fenomen dette her 😱#merkelig #fenomen #smør #kjøkkengulvet #griseri #hvorfor #blogg

God formiddag

 • 18.07.2016, 10:25

Helt utrolig.... Jeg våknet utvilt og veldig våken da alarmen gikk til morran i dag, og det er en fin måte å starte en ny uke på. Det skjer ikke hver dag, så jeg kommer til å leve på denne følelsen en stund tror jeg :o))

Utenfor kontorvinduene er himmelen blå med små søte hvite skydotter her og der, solen skinner så vakkert på hustakene... Temperaturen er ikke så ille heller, sånn passelig varmt på morningen, men håp om stigning utover dagen. Dette er den siste arbeidsuken min før jeg starter 4 uker sommerferie, og jeg har så vidt begynt å kjenne på feriefølelsen. Har bestemt meg for å prøve å fortrenge den frem til torsdagkvelden i allefall, så skal den få fritt utløp på fredagen :o))Jeg har akkurat fylt opp termokoppen min, og nyter varm, sterk og god kaffe mens jeg jobber meg igjennom formiddagens gjøremål. Dette er den første koppen i dag, for jeg tok meg ikke tid til å drikke en før jeg løp hjemmefra. Derfor smaker den ekstra godt, mmmm :o)) Det er veldig stille her på jobben, ettersom mange kolleger er på ferie.

Ønsker alle en fantastisk fin mandag, uansett om solen skinner, det er overskyet eller om det regner :o))

#findag #mandag #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #kaffe #formiddagskaffe #sol #varme #glede

"Rituals"

 • 17.07.2016, 20:34

Når jeg var hos Nordby i går kjøpte jeg meg litt god duft hos Rituals, og jeg måtte jo prøve den etter at jeg hadde gjort meg i stand på morningen i dag. Den er behagelig for nesen og ikke alt for sterk. Den heter Travel Eau des Indes, og jeg har bestemt meg for å kjøpe en større flaske neste gang vi drar. Når jeg skulle betale fikk jeg med en prøve på deres solkrem med solfaktor 30, men den har jeg ikke prøvd enda. Jeg bruker alltid solkrem i ansiktet hele sommeren, om det er sol eller ikke, for jeg har noen pigmentflekker som jeg helst ikke vil skal bli brunere enn de er.

De har produkter til kropp, ansikt, dufter og makeup... Jeg hadde ikke hørt om dette merket tidligere, men syntes at det virker litt spennende. Skal lese litt mer om det til neste gang vi skal dra. Hadde håpet at de hadde norsk hjemmeside, men det hadde de ikke. Litt usikker på om noen parfymeri her i Norge fører produktene, og jeg har tenkt å undersøke det.

Har du kanskje hørt om Rituals, og hva syntes du i såfall om det?

#rituals #duft #såpe #dusjsåpe #makeup #kroppen #ansiktet #sverige #blogg

Tur til Nordby Shoppingcenter

 • 17.07.2016, 13:41

Når alarmen ulte som besatt veldig tidlig i går, var min første tanke... Hvorfor pokker har jeg satt på alarmen så tidlig på en lørdag, men så husket jeg at Anne, Terje og jeg skulle en tur til Nordby Shoppingcenter. Jeg har sovet ganske dårlig de siste nettene, så jeg var trøtt og sliten før jeg la meg på fredagen. Så i utgangspunktet hadde jeg nok hatt behov for mer søvn, men jeg kom meg da opp å fikk gjort meg klar til turen. Når Anne kom, hehe, så var hun like smal i øynene som jeg var 😪

Vi ringte til Terje da vi dro fra meg, sånn at han skulle ha en viss peiling på når vi skulle være hos han. De er fortsatt ikke ferdig med gaten utenfor der han bor, så han sto nede i hovedgaten å ventet på oss. Vi var litt forsinket for jeg fikk ikke koblet iPhonen koblet opp mot bilen, og brukte litt vel lang tid på det... Anne hadde bakt skoleboller i går, og hun hadde tatt med seg en til hver av oss som vi koste oss med mens vi kjørte nedover. Oppskriften hun hadde brukt er den som mamman hennes alltid brukte, når hun bakte boller.... utrolig gode!! Mens vi satt der å skravlet oss nedover Østfold, kom jeg på at det hadde vært veldig hyggelig om nevøen til Anne kunne være med. Jeg foreslo for henne at hun kanskje kunne ringe ham å spørre om det passet, og til alles store glede kunne han og ville. Han bor ikke så langt fra Fredrikstad, så det var ikke så langt for ham å kjøre. Anne avtalte med han at vi skulle møtes kl 12.Man kunne godt merke at det var en lørdag og fellesferie, for et var betraktelig flere mennesker der. Vi drar jo alltid tidlig på morningen, sånn at vi skal få unnagjort matbutikken innen den blir for full. Nå var det allerede mange der, man ikke så mange at man ikke kom fram. Jeg hadde ikke skrevet noen handleliste, for jeg det var ikke så veldig mye jeg skulle ha. Jeg kjøpte med meg to pakker med laksefileér til 59,- per stk., noe som er mye billigere enn her hjemme. Jeg har kjøpt det tidligere, og fisken er veldig fin. Passet også på å kjøpe med meg ferdig fiskesaus. Ellers ble det litt småtteri. Handlevognen min var ikke så full denne gangen, og jeg kom faktisk godt under 1000,- lappen :o))

Etter å ha vært i bilen med varene kunne vi senke skuldrene og rusle litt rundt å kikke i de forskjellige butikkene. Jeg hadde vært på jakt etter en mindre "bag" i noe annet en sort, og hadde sett for meg noe fra Kipling. Derfor var jeg innom min favoritt veskebutikk, Adriatik, for å kikke litt. De hadde ikke noe annet enn sorte eller beige Kipling bager, men jeg fant en fin en fra Bjørn Borg i passe størrelse i lilla. Den var det også 30% rabatt på 😄 Hos Rituals kjøpte en liten "reiseflaske" med parfyme, mest for å test ut om jeg likte den. Hvis ja så kommer jeg kanskje til kjøpe en større flaske ved neste besøk, senere i sommer!Når John Kåre kom var vi alle sammen ganske sultne, så vi gikk inn på vårt nye favoritt matsted, Nordby Wok. En hærlig asiatisk restaurant hvor man betaler en billig penge for buffet, og man kan spise så mye man bare orker. Maten er så god at det er veldig lett å gå bort å fylle opp tallerkenen enda en gang, selv om man er mett. Det var så koselig å treffe John Kåre igjen, for jeg har ikke sett han siden september i fjor. Vi ble sittende veldig lenge ved bordet å skravle, o g etter en stund så jeg de bak disken stirret bort på oss. Vi var vel de som satt der lengst av alle 😄

Etter et fortreffelig måltid tok vi oss en snartur innom Rusta, for Anne skulle ha noen småting. Så ble det et besøk hos Panduro for å se på noen tusjer, og Anne viste meg noen som hun hadde sett her hjemme. Vi lurte på om de kunne brukes til fargelegging, men etter å ha prøvd dem på to forskjellig slag papir så vi at det ikke gikk. De trakk rett igjennom papiret, og det går ikke når det er tegninger på begge sider av arket. Etter Panduro var det på tide å rusle tilbake til bilene igjen for å reise hjem igjen.

Det var ganske tett trafikk på motorveien, og et par ganger stoppet det nesten helt opp... Det hadde vært en lang dag, og jeg var ganske sliten i hode så det var veldig godt å komme hjem. Ettersom jeg ikke hadde handlet så mye, var det raskt å pakke bort varene mine. Pusene fikk middagen sin, og var fornøyde for en stund.

Det blir nok ikke så lenge til neste gang vi drar igjen, for vi hadde allerede planlagt en tur i sommerferien 🚗

#handle #shopping #nordby #nordbyshoppingcenter #vennetid #adriatik #rituals #rusta #nordbywok #panduro #asiatiskmat #buffet #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #fellesferie #lørdag #hjemmebakt #skoleboller #blogg

En håpløs kamp

 • 14.07.2016, 22:15

Hele våren og sommeren røsker jeg opp disse forbaskede krypplantene, og like fort er de tilbake igjen. Jeg har finkjemmet jorden for å få opp alt, men det har ikke vært til noen hjelp. Etter alt det regnet vi har hatt i det siste, har de vokst med en forferdelig fart. Nå har de viklet seg rundt buksbomen og klokkebusken min, og jeg må ut for å bedrive litt livredding...

Jeg hadde egentlig tenkt til å gå ut i dag etter middagen, men da jeg var på veg ut kom det verdens verste styrtregn. Det var så ille at gata var som en elv. Da var det liksom ingen ide å gå ut. Får heller satse på at været ikke er så ille i morgen når jeg kommer fra jobben.

Mulig jeg har spurt om det før, men er det noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt disse plageåndene. Helst uten å bruke gift og sånne ekle ting.

#natur #planter #krypplanter #plagsomt #overveldende #utrydde #blogg #sommer #sommer2016 #juli #juli2016

Endelig er ventetiden over

 • 14.07.2016, 20:03

Nå er han her - Ernst, som jeg har ventet på i hele sommer.
Det blir ikke sommer uten han, og nå skal jeg lene meg godt tilbake i godstolen for å se på Sommar med Ernst på Svensk TV 4#svt4 #ernst #sommarmedernst #sommermys #sommerprogram #glede #blogg

🐈 Advarsel: Kattebilder 🐈

 • 14.07.2016, 17:20

Det var noen dager siden jeg har tatt noen bilder av kattene mine, så nå i ettermiddag tenkte jeg at det var på tide at de skulle være fotomodeller. Om de syntes det var så festlig vet jeg ikke, men de slapp ikke unna. På det ene Nikon kamera har jeg et program for å ta bilder av kjæledyr, og det fungerer på den måten at det stiller tar bildet uten at jeg trykker på noen utløser. Noen måtte slettes med en gang, mens andre gikk igjennom nåløyet :o))


(Vinja)


(Vinja)


(Ronja)


(Ronja)


(Ronja)


(Vinja)

##katter #ronja #vinja #modeller #kattemodeller #foto #blogg #dyrebilder #kattebilder

Noe gammelt og noe nytt

 • 13.07.2016, 23:30

At det bygges nytt over alt i Oslo om dagen er ingen hemmelighet, og nå har de også kommet i gang i rehabiliteringen og nybygget på andre siden av gaten fra der jeg jobber. 

Jeg er virkelig for at de har valgt å beholde de gamle husene ut mot Youngsgata i stedet for å rive dem, som det er så vanlig at man gjør har gjort. Det er så trist når gamle fine bygninger med karakter rives, til fordel for nye og upersonlige kolosser.I forrige uke snakket kollegene mine og jeg om hvordan de klarte å sette opp en sånn stor kran. Ingen av oss kunne fatte hvordan de fikk det til, og da var det greit å ha google. I løpet av et lite tastetrykk eller to så fikk vi en forklaring i form av en youtube video, noe som var ganske interessant å se på. Trodde ikke at det var sånn det skjedde. Nå kunne jeg sikkert ha lagt inn en film om det her, men nei...!!Dette er den gamle bygården som nå skal rehabiliteres, og det skal bli spennende å se hva som kommer til å bli der. Boliger eller kontorer.Det er jo ikke rare plassen å bygge på, og diskusjonen går ut på om det blir et frittstående hus eller om det skal bli en utvidelse av Sentrum Politistasjon. Det er bygningen som skimtes helt til høyre i bildet. Når jeg er tilbake fra ferie sånn i slutten av august, har de vel kommet et godt tykke med byggingen. Da vil det vel åpenbare seg hvordan det blir.

#byggearbeidet #rehabilitering #nybygg #nytt #gammelt #bygård #kran #heisekran #oslo #blogg

🎶 Er denne presten i feil yrke 🎶

 • 13.07.2016, 22:35


Da jeg så denne videoen ble jeg helt satt ut, for en stemmeprakt denne presten har. Han synger bedre enn de aller fleste kjente artistene jeg vet om. Tenk deg å komme på å synge en tale til brudeparet på denne måten, i stedet for å stå der å lese den opp. Sangen Halleluja er vakker i seg selv, men er er den med en litt annen tekst, helt fantastisk. Ta deg tid til å se på hele videoen, og nyt prestens vakre stemme :o))#vakkert #stemningsfult #sang #prest #halleluja #musikk #bryllp #blogg

🌞 When it's hot 🌞

 • 11.07.2016, 23:55

"Dette er noe som andre enn de som bor i Essex bør tenke på"#plakat #humor #kroppen #blogg

Bademoten har forandret seg

 • 11.07.2016, 23:44

Dagsavisen hadde en artikkel i dag om "Usømmelig og bluferdig bading" ved Akershusstranda på tidlig 1900 tallet. Der kunne menn og gutter komme å bade, og de badet naken så lenge ingen "kvinder" kunne se dem. Jeg viste ikke at det hadde vært en strand der nede engang.

Nederst på den ene siden lå det et bilde av den kvinnelige bademoten anno 1910. Man kan vel trygt si at den har forandret seg ganske betraktelig, og at vi nå har noe mer kroppsnære plagg på oss når vi skal på stranda. Plagg som gjør det mye enklere å bevege seg rundt i vannet. Damen på bilde ser ut som hun har på seg en sekk, og jeg kan ikke fatte hvordan hun kunne klare å svømme... Det var kanskje ikke det som var hensikten kanskje, heller at damens kvinnelige former ikke skulle syntes!

Selv om jeg ikke har en kropp som egner seg til hverken bikini eller badedrakt, så må jeg jo si at jeg er glad for at dagens badetøy er mer feminint :o))#badetøy #bademote #bikini #badedrakt #gammeldags #akershusstranda #oslo #sommer #blogg

📙 Da var jeg i gang 📙

 • 10.07.2016, 22:58

Jeg henger jo litt etter alle andre, men nå har jeg kommet godt i gang med Jojo Moyes bok Et helt halvt år. Boka har ligget på hylla under stuebordet siden jeg kjøpte den for litt over en uke siden, men i dag hentet jeg den endelig fram.

Siden formen ikke var helt på topp, orket jeg ikke å styre med så mye å da var det perfekt å sitte ned boka mi... På formiddagen skinte sola og det var ganske deilig ute på balkongen, så jeg gikk å satte meg der. Som så mange andre som har lest boka, klarte heller ikke jeg å legge den fra meg. Fra første side ble jeg hekta, og jeg leste og lest, men tilslutt begynte klokka å bli mange å magen romlet. Det var ikke lett å legge boka fra seg å gå inn for å lage middagen, men jeg fikk det til, hihihi!!#lese #leselyst #sommerlesning #bøker #bok #jojomoyes #ethelthalvtår #blogg

🎥 Independence Day Resurgence 🎥

 • 10.07.2016, 13:38

Det begynner jo å bli noen år siden jeg så den første Independence Day filmen i Oslo Spectrum... Noe som var en ganske voldsom opplevelse, men veldig gøy. I går dro Anne og jeg for å se no 2 Independence Day Resurgence på Lørenskog Kino, som er ganske mye mindre enn Spectrum. Jeg husker ikke hvor mange rader det er, men mellom 6 og 7 kanskje :o))

Jeg elsker sånne typer filmer og var veldig spent på hvordan denne oppfølgeren ville være... Mange har sagt at den ikke var noe bra, men jeg ville jo danne meg min egen oppfatning. Ofte er det sånn at når en film får dårlig kritikk, ja da liker jeg den.

Snek meg til noen bilder inne på kinoen, men jeg kan ikke påstå at kvaliteten er noe å skryte av 😏Nå har jeg ikke tenkt til å skrive en lang avhandling om hva jeg syntes om filmen, for det kan andre gjøre... Jeg kan si at jeg likte den, og angrer slettes ikke på at jeg gikk for å se den. Det var spennende nesten fra første stund, og spenningsnivået bare steg utover i filmen. Det var gledelig å se at noen av skuespillerne fra første filmen var med, egentlig ganske mange.. Noen hadde forandret seg en del, så jeg tror at enkelte som har sett oppfølgeren ikke kjente de igjen. Noen har også sagt at filmen var blottet for humor, men det var helt feil etter min mening. Jeg satt og humret og lo jevnlig igjennom hele filmen jeg.

En oppfølger er mange ganger ikke like god som forgjengeren, og i dette tilfellet så vet jeg egentlig hva jeg mener. Det er litt vanskelig å sammenligne dem, siden det er så mange år i mellom. Teknisk sett har man jo også gått videre, så effektene var jo bedre i den siste filmen.

Før vi gikk på kino var noen timer borte hos Anne, hvor vi satt ute på balkongen å strikket litt å skravlet. Vi spiste ikke noen stor og kraftig middag, men grillet et par pølser som vi spiste i lomper. Litt senere spiste vi litt is og jordbær. Etter at filmen dro vi tilbake til Anne og vi satt å skravlet noen timer, før jeg satte nesen hjemover igjen. På det tidspunktet hadde jeg nyst noen ganger, blitt tett i nesen og følte meg ganske varm. 

Når jeg våknet i dag ut på formiddagen var jeg fortsatt tett i luftveien, men ikke så mye, og med litt feber... Jeg ble liggende litt i senga å dorme sammen med Vinja, som hadde kommet å lå i armkroken min. Hun lå å malte høylytt mens hun glippet med øyene, og på et tidspunkt sovnet vi faktisk begge to. Da jeg kom til meg selv igjen, ja da lå pusen der ennå hun. Til slutt måtte jeg komme meg opp å få i gang kroppen. Det blir nok en veldig avslappende dag i dag uten de store anstrengelser :o))

Ha du sett Independence Day Resurgence, og hva syntes du da om filmen?

#film #kino #independencedayresurgence #lørenskog #lørdag #grilling #lørdagskos #feber #syk #blogg

Sovna i stolen....

 • 09.07.2016, 11:08

Da var den første uke tilbake på 100% overstått, og det har til tider vært ganske hardt... Armene har verket og jeg har blitt veldig sliten, så sliten at når jeg har kommet hjem fra jobb har jeg vært nødt til å ta en aldri så liten power-nap. Jeg var jo klar over at det kom til å bli tøft, og så er det jo sånn med meg da at jeg er jo ikke i stand til stoppe opp å ta pauser. Har jeg først begynt med noe så er det vanskelig å legge det tilside...

I går kveld, ikke så veldig sent, begynte jeg å fryse noe infernalsk å slang et sjal over skuldrene. Det hjalp ikke så mye så jeg hentet et pledd å pakket meg godt inn. Det var ikke lenge før jeg glippet med øyelokkene....Jeg måtte ha vært mer sliten enn jeg trodde jeg var, for det ikke noen power-nap gitt.... Sovna ordentlig, og kom til meg selv i dagmorges ved 8 tiden. Da hadde jeg faktisk ikke vært våken en eneste gang i løpet av natten. Det knirket ikke bare i stolen da jeg forsøkte å reise meg opp, for selv om stolen er behagelig så er den ikke laget for nattesøvn. Etter å ha strekt og gjort noen morgenøvelser så begynte kroppen å bli litt mer medgjørlig :o))Vinja tok seg en aldri så liten power-nap nå nettopp... Hun var sliten, for hun hadde først trimmet rundt hele heimen og ute på balkongen, før hun hjalp til med å skifte på sengen. Det er en jobb som virkelig tar på, både for mamsen og for pusen 😺

#sove #nattesøvn #soveistolen #stressless #stol #trøtt #sliten #arbeid #helg #katter #vinja #vinjathecat #blogg

Feriemodus

 • 08.07.2016, 12:36

Så langt i sommer har jeg ikke tenkt så veldig mye på ferie, men i dag kjente jeg at tankene snek seg inn i hodet på meg. Årsaken til det er jo at så mange av mine kolleger går rundt sånn i en døs, for de skal på ferie. Mange finner det vanskelig å konsentrere seg om jobben, og ønsker seg ut av døren og hjem. Jeg vet jo akkurat hvordan det er den siste dagen før man tar fatt på en lang sommerferie....

Man gjør så godt man kan for å konsentrere seg om jobben som skal gjøres før man går hjem, men så gang på gang kommer feriemodusen over en å man blir sittende å se drømmende ut av vinduet. Sola skinner og det er varmt ute, og da vil man jo ikke sitte innesperret på en kontor. Man vil ut i det fine været, og nyte sommeren totalt.Nå blir det ikke noe ferie på denne damen her riktig enda, for jeg har jo som alle andre år valgt å ta ut ferien min når alle andre kommer tilbake igjen. Jeg skal jobbe noen uker til før jeg kan sitte ber å se drømmende ut av vinduet, og ønske meg langt vekk. Alt er ikke bare trist og leit av den grunn, nei da, det er jo fredag i dag og om noen timer er jeg på veg hjem å kan nyte to fridager :o))

Oslo bader i sol i dag, og jeg kjente allerede da jeg gikk til jobben at det var en helt annen temperatur enn de andre morningene. Det var litt varmere enn hva det har vært. Jeg pleier jo ofte å ta meg en tur ut i lunchen, men ikke i dag...!!

Skal du gjøre noe spennende i dag?

#sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #feriemodus #ferie #sol #varme #blogg

Myggen, bare en plage?

 • 07.07.2016, 21:59

Hvorfor er egentlig myggen her? Er ikke den bare et plagsom innsekt som ikke har noen funksjon i det hele tatt?

Selv er jeg ekstremt allergisk mot myggstikk, og hovner noe voldsomt opp bare av et lite stikk. Får jeg for mange stikk, ja da blir jeg skikkelig dårlig med høy feber og bare sover. Av den grunn er jeg nesten mer hysterisk når jeg ser mygg enn når jeg ser en veps, og jeg er redd for veps... Så redd at jeg løper hylende avgårde for å unnslippe den

Det er kun hunnmyggen som stikker og suger blod, og det må den for blodet blir brukt til eggproduksjonen. Selv om ikke alle artene er like plagsomme for oss tynnhudede skapninger, så er det jo litt plagsomt allikevel. Når den finner et bytte, som er varmblodig, så sprøyter den først inn et antikoagulerende stoff. Så setter den i gang med blodbadet, og suger blod som da er blandet med stoffet den først sprøytet inn. Det er vist derfor myggstikkene klør så fælt. Det heter seg at det beste er å ikke klø på myggstikket, men det er jammen lettere sagt enn gjort.

Hva er det hannen driver med da? Jo han lever herrens glade dager, og nøyer seg med å drikke nektar.Jeg har forsøkt å lese litt på nettet om hvilken nytte myggen gjør, men det sto ikke så veldig mye om det akkurat. Bortsett fra at de er føde for blandt annet fugler, og flaggermus. Et sted sto det at en flaggermus kan spise opp til 3000 mygg på en natt. De tipset om at dersom man ikke liker mygg, så kunne man henge opp flaggermuskasser. Med andre ord, flaggermusene holder rent bord for mygg på lik linje som en katt holder mus og rotter unna.

Et annet sted leste jeg at myggen var en dårlig undersøkt dyregruppe, med andre ord så vet man ikke så mye!

Kanskje du vet noe mer om denne summende og blodtørstige skapningen, som du kunne tenke deg å dele!

#mygg #innsekter #stikker #hanner #hunner #blodtørstig #skadedyr #nyttedyr


 

💦 Blåse såpebobler 💦

 • 07.07.2016, 20:19

Etter at jeg hadde vært hos fysio i dag, og var på veg hjem så jeg noen barn som hadde fått en sånn stor beholder med såpebobler. De lagde noen enorme bobler som vinden tok tak i å løftet høyt i været. De var så fine der de svevde avgårde, og sola skinte på dem så de fikk de vakreste fargene. En av dem var i ferd med å lage en stor såpeboble, men like før den skulle slippes av gårde sprakk den. Siden det blåste så fikk den vesle jenta alt sammen over seg. Barna bare lo og løp bortover gressbakken for å lage nye bobler, og det var ikke vanskelig å se at de hadde det gøy... 

Dette er jo en sommerlek som jeg også lekte da jeg var liten, men da kjøpte vi jo ikke ferdig såpebobleblanding. Vi lagde den selv, og det fungerte like fint det 😄 Jeg må jo innrømme at jeg fikk litt lyst til å være barnslig og løpe rundt på gressbakken jeg også, og lage store såpebobler... Da hadde vel folk fått noe å snakke om tenker jeg, knis!!Jeg kjøpte en sånn liten såpeboblebeholder for noen år siden, ikke for at jeg skulle more meg selv. Det var for å få kattene til å løpe etter dem, men det var bortkastede penger for de syntes ikke det var noe gøy. Det eneste jeg oppnådde med det var å få et veldig klissete stuegulv... Jeg har ikke prøvd igjen, for jeg tviler på at de syntes det er noe mer morsomt nå 😺😺

Hvordan er det med deg, føler du deg barnslig i blandt?
Gjør du da noen sprell?


#såpebobler #leke #barnslig #moro #gøy #solen #fargespill #barndom #katter #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #blogg

Komisk...

 • 06.07.2016, 11:08

Her om dagen var jeg å handlet på veg hjem fra jobb, og det var ikke noe jeg brukte veldig lang tid på akkurat... Skulle bare ha noen småting, så jeg var raskt ferdig. Da jeg gikk inn i butikken satt det noen i annenhver bil omtrent å glodde på hver sin mobiltelefon. Om det gjorde noe viktig eller bare satt å sjekket nettet vet ikke jeg...Jeg var vel borte i omlag 15 minutter maks, og da jeg kom ut igjen satt akkurat de samme menneskene med mobilen i hånden å glodde på den. Hadde det vært meg hadde jeg nok ikke giddet å sittet inne i et mørk parkeringshus, men heller gjort meg ferdig med det jeg skulle og kommet meg ut igjen...

Nå skal ikke jeg sitte her å rakke ned på andre, for jeg sitter vel nok også å glor og knapper på mobilen min ganske mye. Det har jo blitt sånn at vi nordmenn går rundt med denne lille datamaskinen i hånden hele tiden. Noen går å leser på noe mens de går, mens andre drar den fra med det samme de stopper opp et øyeblikk eller to. Hva gjorde vi egentlig før vi fikk mobiltelefon, kjedet vi oss veldig eller holdt vi på med noe annet kanskje? Jeg for min del hadde alltid en bok i vesken å dro den opp når jeg ventet på t-banen eller satt på den..!

Hvordan er det med deg, er mobilen limt fast i hånden eller bruker du den ikke så mye?

#mobiltelefon #tilgjengelig #avhengig #blogg

🎶 Musikk til kvelden 🎶

 • 03.07.2016, 21:29

På fredagen skrev jeg at jeg skulle på konsert med Jack Vreeswijk i august, og her kommer et par eksempler på hva jeg kommer til å før høre. Jeg gleder meg allerede nå til konserten 🎶🎶

Somliga går med trasiga skor - Jack Vreeswijk:Baladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind: Jack Vreeswijk
 

#musikk #konsert #jackvreeswijk #glede #blogg

"Outlander"

 • 03.07.2016, 20:04

I dag har jeg virkelig hatt en ordentlig tv-søndag, hvor jeg har sittet langt ned i godstolen å sett min favorittserie Outlander. Jeg har ikke alltid syntes det har vært så interessant å se på serier som har handling langt tilbake i tid, men denne her er både spennende og interessant. Den ligger ute på Viaplay, og er du på jakt etter en ny serie å se på, så kan denne var akkurat det du ser etter :o))Handlingen foregår i Skotland på 1700 tallet.. Det begynner med at Clair Randall reiser til Skotland sammen med ektemann etter at andre verdenskrig er over. Han har familie der, og graver tilbake i slektsagaen. En kveld under Samhain er de oppe ved noen magiske steiner for å overvære en seremoni. Da de forlater stedet utpå morgenkvisten glemmer Claire et sjal, som hun neste morgen drar opp for å hente. Plutselig skjer det noe underlig og hun blir forflyttet tilbake til 1700 tallet, og til en verden som er langt mer primitiv enn hva hun er vant med... Det er da eventyret og spenningen virkelig begynner....

Nedenfor følger bilder av noen av hovedpersonene:Caitriona Balfe: Claire Randall/FraserSam Heughan: Jamie FraserGraham McTavish: Dougal MacKenszieGary Lewis: Colume MacKenszie

 
Outlander Season 1 Gallery Pictured: Tobias Menzies as Captain Black JackPhoto: Frank Ockenfels 3/Courtesy of Sony Pictures Television

Tobias Menzies: Jonathan Randall og Frank Randal Spiller både Claire's mann og hans slektning fra 1700 tallet.

Akkurat nå har jeg tatt meg en aldri så liten pause fra serien, men jeg klør etter å se noen flere episoder... Kvelden er ung, så det kan godt hende at det blir et par til innen jeg gir meg for kvelden :o))

#tv #tvseire #outlander #cast #caitrionabalfe #tobiasmenzies #garylewis #grahammctavish #jonathanheughan #skotland #blogg #søndag

☔ It's raining again☔

 • 02.07.2016, 14:39

Jeg er ikke så veldig begeistret for regnvær, men jeg må jo innrømme at når jeg våkner av meg selv seg uten noen vekkerklokke, og hører regnet som trommer på vannbrettet... Da må jeg innrømme at det er ganske så koselig...  Nå har det ikke striregnet hele tiden så langt i dag, nei da, det bøtter ned så sildrer det før det blir litt oppholdsvær ☔

Jeg får snart besøk av Anne, men denne dagen skal vi ikke sitte å fargelegge som vi har pleid å gjøre. Anne har jo begynt å strikke på en ny genser, og jeg skal forsøke meg litt jeg også på å få ferdig sjalet mitt. Det er ikke så mye igjen, men jeg må være veldig forsiktig med armene mine. Blir det vondt så legger jeg det bare bort.

Legger ved noen regnværsbilder 😄

Jeg er så fornøyd at jeg har klart å holde liv i lavendelplantene som jeg kjøpte tidliger i sommer... Det var på hengende håret et par ganger at de tok kvelden, for at jeg hadde glemt å vanne dem. Jeg oppdaget det heldigvis i tide å klarte å redde dem.Siden jeg skulle få besøk i dag så tok jeg en runde med støvsugeren for å få opp kattesand og kattehår, men da var ikke Ronja spesielt imponert gitt. Hun hater støvsugeren, og like etter at jeg tok bilde stormet hun ned fra klatrestativet å gjemte seg. Hun kom ikke fram før støvsugeren var slått av og satt bort.

#regnvær #vått #sommer #sommervær #sommer2016 #juli #juli2016 #blomster #katter #støvsuging #blogg

Så lekker du er!

 • 02.07.2016, 11:50

Noen ganger så er det sånn at dagen ikke begynner så bra, og man har mest lyst til å bli værende i senga. Dra dyna godt rundt seg å bare ligge å slappe av, og la dagen passere uten å gjøre noen ting. Bak i hode så vet man at ikke kan det, for man har forpliktelser i form av en jobb som venter. Derfor blir det til at man smyger seg ut av senga og gjør det som må gjøres før man må ut av døra.I går var en sånn dag hvor ingenting stemte da klokka ringte, men så var det en stemme bak i hodet som sa at det er fredag å snart er det helgen her. Da ble det med en gang mye enklere. Allikevel følte jeg at det hang en mørk sky over hode på meg, og i tillegg så frøys jeg så innmari. Jeg var iskald på fingrene, og savnet pulsvantene mine som som lå godt i skuffen hjemme. Så gikk jeg en tur ut på kjøkkenet for å hente en kopp kaffe........

Ved kaffeautomaten kom jeg i snakk med en kollega som jeg ikke hadde sett på en stund. Noe av det første hun sa til meg var "Så lekker du er", og pent kledd. Der sto jeg litt smådeppa i mine blå jeans, jeansjakke og en blå genser å så ikke på meg seg selv som lekker. Hun fortsatte med at det er jo så hyggelig å se når noen tar seg bryet med å kle seg ordentlig og matche opp med smykker. Jeg kjente plutselig at jeg ble så utrolig glad for denne kommentaren, og humøret mitt forandret seg. Den svarte skyen jeg følte hengende over hode løste seg opp og forsvant.

Tenk hvilken makt noen få ord har.... De kan enten dra deg ned i søla og få deg til å føle deg liten og sårbar, eller de kan løfte deg opp få deg til å føle deg sterk og modig. Min fine kollega klarte det jeg ikke klarte selv å få lokket fram det gode humøret.

#dårligdag #humør #glede #kompliment #kollega #hyggelig #blogg

Jack Vreeswijk konsert

 • 01.07.2016, 11:45

Nå gleder jeg meg sykt masse, for å bruke et sånt utrykk... Har akkurat bestilt billetter til konsert med Jack Vreeswijk på Rockefeller, 19. august. Han er sønn av Cornelis Vreesvijk, og under denne konserten skal han synge sanger av sin far. Jeg har alltid likt denne musikken, og gleder meg til å se og høre hvordan han har valgt å fremføre farens musikk.#musikk #konsert #jackvreeswijk #rockefeller #glede #cornelisvreeswijk #blogg

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no