hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Tannlegen... her kommer jeg!!!

 • 30.08.2011, 16:35

Om ikke så lenge skal jeg være hos tannlegen... Da skal den knekte jekselen min slipes til å gjøres klar til å få en hvit fin krone på :o))

Gruer meg ikke til å gå til tannlegen lenger, men formen er ikke akkurat på topp i dag. Nakken er stiv og ubehagelig, pluss at jeg er litt småkvalm. Akkurat det kan jo komme fra nakken!!!! Skulle nesten ønske at timen hadde vært på morningen, men....

Best å pakke sammen, så jeg ikke kommer for sent :o/

Sløv søndag........

 • 28.08.2011, 17:09

I dag har jeg ikke vært spesielt aktiv gitt... På formiddagen skinte sola, og det var ganske varmt å sitt ute på balkongen. Det blåste ganske bra både på bakkenivå, og oppe i luften... Plutselig var det fult av skyer på himmelen.Inne på balkongen var det lunt og fint å sitte, men jeg hadde luftevinduene oppe å vinden uuuuult og bare seg. Pusene ble veldig nysgjerrige på den rare lyden, og satt med nesen klistra opp mot vinden som suste inn igjennom det ene vinduet og ut det andre, hehehe!!!Line, som har vært vikar hos oss siden begynnelsen av juni, skulle ha reist til New York på lørdag... Det gikk jo heller dårlig pga uværet der borte. Hun sitter nok å følger med på værmeldingen for å sjekke når hun kan dra. Hun skal gå siste skoleåret sitt der på en skole ikke langt unna New York. Så fort det er forsvarlig blir jo flytrafikken åpnet igjen!!

Line hadde sin siste arbeidsdag hos oss på onsdag, og da hadde hun tatt med en brownie kake som hun hadde bakt. Jeg måtte gå tidligere for å gå til legen, og hva glemmer jeg...... JO Å SI HA DET TIL HENNE! I det jeg kjørte opp til legen kom jeg på det, og jeg kunne ha bitt meg sjøl i armen, grrrr. Jenta har delt kontor med meg siden starten av juni, og så glemmer å si ha det og takke for nå, grrrrrr!!!! Jeg stakk inn på Facebook å la igjen en melding der, men det er jo ikke det samme da :o/

Huff... nå romler magen min så høyt at det er på tide å fylle den med litt middag :o))

Trist...så forferdelig trist...!!

 • 27.08.2011, 16:23

Denne uka ringte Anne og fortalte at de hadde hatt et dødsfall i familien. Jeg tenkte jo med en gang at det var den eldste generasjonen som hadde gått bort, men det var det ikke.

Det var dessverre datteren til kusinen hennes som hadde valgt å ta sitt eget liv :o( Hun etterlater seg mann og 2 barn, hvorav en gutt som går på videregående skole og ei jente på under 10 år. Jeg vet jo at hun har hatt mye å slite med, og at det ikke er første gangen hun har ønsket å dø. Denne gangen klarte hun å gjennomføre det.

Selv om jeg ikke kjente henne, så er det jo så umåtelig trist at hun ikke syntes at hun hadde noen annen utvei.

For meg er det veldig vanskelig å forstå at noen kan ønske å ta sitt eget liv, men det beror vel på at jeg aldrig har vært så deprimert å langt nede. Jeg har vært rundt mennesker med store depresjoner, og sett hvor vanskelig de har det. Hvor vanskelig det er å komme opp til overflaten fra mørket de befinner seg i, og se at det faktisk finnes lys i tunnellen.

Hva med oppfølging av personer med store depresjoner, finnes det ikke?? Uten å si hvem det dreier seg om, så vet jeg om personer som har hvert under behandling, og som blir skrevet ut fra psyket for de er "friske nok". Det har de ikke vært, og ved et tilfelle gikk vedkommende rett bort å tok sitt eget liv. 

Kusinen til Anne har vært igjennom flere tragedier de siste årene, og jeg tenker å føler henne :o//

 
(Bilde hentet fra google.)

Høy luftfuktighet....

 • 27.08.2011, 15:46

Det er nesten til å bli sprø av denne fugtige luften... Å sånn har det vært i flere dager nå, selv inne på jobben satt jeg stille å kjente at jeg ble helt klam på huden. Samtidig så syntes jeg ikke at det var spesielt varmt heller.Det er ikke noe bedre i dag heller... Før det begynte å regne på formiddagen i dag var det ikke så ille, men så kom tordenværet og regnet å da steg oxo luftfuktigheten. Jeg tålererer varme, men ikke dette været her... Da får jeg hodepine og blir slapp og trøtt.

Hehehe, selv vannflaska mi svetter :o))

Jeg hadde egentlig tenkt å dra ned til Tatto-studio for å se Sven Erik få sin første tattis i dag, men jeg ombestemte meg. Får heller vente til han er ferdig, så kan jeg beskue det endelige resultatet. Min egen tattis har grodd bra, og fargene ser ikke så ille ut. Det er ikke sikkert jeg trenger en touch up etter en måned, vi får vente å se.

Tok en titt på verandakassen min i sta, men den var et sørgelig skue gitt. Av 6 planter er det tilsammen igjen 5 blomster. Skjønner ikke hva jeg har gjort feil med dem... de har da fått vann jevnlig, og jeg har klippet av avblomstrede blomster å puslet om dem. Nå ja, de får bare stå der uten blomster, for jeg kommer ikke til å bytte de ut nå. Om ikke altfor lenge blir det på tide å sette ned Erika....

Cat Clipart provided by Stockxpert

Hvor har dagene blitt av..??

 • 25.08.2011, 09:53

Nå har vi allerede kommet til torsdag i den første uka tilbake på jobb, og det har gått så fort. Vanligvis sliter jeg med å komme meg inn i rutinen, og konsentrere meg 100% om jobben. Kommer kanskje av at det har vært mye nytt de siste dagene å forholde seg til.

Når jeg våknet i dag blåste det en kald vind inn på soverommet, og regnet høljet ned i bøtter og spann. Innen jeg kom meg ut av døra så hadde det lysnet opp, og nede i Oslo skinte sola så flott som bare det :o))

Jeg skulle ha vært på All-møte på morningen, men av en eller anledning har jeg klart å slette innkallingen. Så da jeg kom inn døra var det helt tomt hos oss. Bare KAJ var på plass som telefonvakt. Jeg burde selvsagt ha vært der, men får nok info om hva som har blitt tatt opp når de andre er tilbake.

Nå må jeg se å komme meg i gang igjen, ha en fortsatt flotters dag :o))

Sommerferien definitivt over......

 • 23.08.2011, 11:18

Nå har jeg kommet meg igjennom 1,5 dag i det nye kontorlandskapet, og det har gått ganske greit... Litt uvant er det jo at vi sitter 3 på rad, og en i mot. Vi kjattrer nok litt mer over til hverandre enn de andre avdelingene, men vi har ingen nære naboer akkurat nå så det går ganske greit.

Anita hadde vært en duracell-kanin i forrige uke, og satt opp PC og skjermer for oss som ikke var der. Så jeg kunne stort sett bare slå på å begynne og arbeide med en gang. For første gang under alle mine år, og flyttinger så hadde jeg kun en pappeske med litt i å pakke ut. Det var gjort på null komma niks :o))

Det som kanskje er mest uvant er at man må snakke med lav stemme for å ikke forstyrre kolleger i andre avdelinger. På slutten av dagen i går var jeg helt utslitt i stemmebåndene, og vel ute på gaten hadde jeg mest lyst til å stille meg rett utenfor døren å bare skrike så høyt jeg kunne, hehehehe!! En venner seg vel til det etter hvert!!!!!!!

Når jeg kom hjem var jeg ganske sliten i hode.... Det var uvant å være tilgjengelig hele tiden igjen. Satt meg godt til rette i godstolen å slappet av litt, og for å hente meg inn igjen.

I lunchen må jeg ut å kjøpe meg noen ørepropper til radion min, for jeg holder ikke ut å ikke kunne høre på radion. Uten propper kan jeg ikke bruke den.

Neeeeeeeeeeeei, nå får jedda være litt produktiv igjen!!

Ha en flotters dag videre :o))

En sommer(ferie) er over....

 • 21.08.2011, 22:53

Så var siste dag i sommerferien 2011 her, og det er snart på tide å komme seg under fellen. For i dag nytter det ikke å sitte oppe til kl 02:00 på natten. Det er på nytt på tide å stille alarmen grytidlig, for en ny sesong med jobb venter. Vanligvis pleier jeg å være så deprimert over at ferien er over at jeg ikke kan se noen lyspunkter, men sånn er det ikke denne gangen, heldigvis :o))


(bilde hentet fra nrk.no)

Tidligere i dag så jeg på direkteutsendelsen av Minnemarkeringen etter 22.07.2011... Tårekanalene ble definitivt tømt helt, og jeg var helt sår i øynene og nesen etterpå. Det var en flott og verdig avsluttning på den offentlige sørgetiden.


(bilde hentet fra google)

Etter at tårekanalene var blitt renset ut, ble faktisk den tette nesen min oxo betraktelig bedre. Det er fortsatt igjen litt opp i der, men jeg slipper da å pusse nese hvert annet minutt. Jeg begynte å se ut som RUDOLF med den røde nesen, hahahaha!!

Jeg har jo fulgt med den lille måkeungen nede på parkeringsplassen i flere uker, og nå har den blitt "nesten" voksen. Den har bare litt dun igjen her og der, og den prøver vingene sine med jevne mellomrom. Fortsatt kommer mor og far med mat til den, å jeg hører at det roper på dem når den vil ha mat. Det ser ut til at det skal gå bra med den lille tassen. Jedda har vær hønemor, og fulgt med å passet på... Nå kan man snart senke skuldrene og slappe av :o))


(bilde hentet fra google)

Sitter å ser på Father of the bride på FEM, og når den er over er det natti natt for denne dama :o))

Jedda med desen i en klut.....

 • 20.08.2011, 23:00

Er det ikke typisk.....!!! Nå skal jeg begynne på jobb igjen om en dag, og så har jeg klart å bli sausa forkjølet. Hode kjennes ut som om det er fult av vatt, og jeg har snart brukt opp en XL-pakke med doruller til å pusse nesen med. Det tar jo aldrig slutt noen gang, så fort jeg har fått blåst ut det som er der så er det jammen fult igjen.... SLITSOMT!!!

Siden det var så fint vær i dag forsøkte jeg å sitte ute litt på balkongen, men varmen gjorde at jeg ble enda tettere i nesa så da trakk inn igjen i stua.  Jeg hadde noen DVD-filmer jeg ikke hadde sett så jeg satte meg godt til rette for å se dem.

Tattisen min gror fint, og den begynner å forandre farge... Spesielt nå som gammel hud går av, og det er helt vanlig. Med en gang og de første dagene var alle skygger rødaktig, men nå begynner de å bli mørkere. Er spent på hvordan øyefargen blir tilslutt... Den skal jo være litt fandenivoldsk, hehehe. Jeg er så fornøyd med den :o))

I morgen er det siste feriedag... SÅ ER DET TILBAKE TIL JOBB, og jeg kjenner det som litt deprimerende akkurat nå. Sånn er det alltid for meg når ferien slutter, men når jeg først er i gang så går det greit :o))

Nå skal jeg se ferdig James Bond filmen, Licence to kill med Timothy Dalton. Etter det er det nok best å krype under feller, og forsøke å sove bort forkjølelsen....

Gamle PASSFOTO....

 • 19.08.2011, 13:04

Når jeg rydda i gamle papirer her om dagen fant jeg en haug med gamle "passfoto" av megselv. Jeg ser jo helt jævli ut på de aller fleste av dem, heheheh!!!Jeg får jo nesten latterkrampe av å se på dem, hahahahaha!! På noen av dem ser jeg ut til å være skit full, og mest sannsynlig så er jeg det oxo. De er nok tatt på veg hjem etter en fuktig kveld på byen.. Artig å se dem alikevel :o))


 

Skulle bare slappe av hjemme.....

 • 17.08.2011, 23:42

Jeg hadde egentlig tenkt å bare sløve hjemme i dag.... Halsen begynte å skrante i går kveld, og var ikke noe serlig bedre til morran i dag. Feberen lå på lur, og når jeg ramla ut av senga å begynte å røre på meg spratt den frem i full blomst :o( 

Så ringte Anne å spurte om hun kunne komme på besøk... Hun hadde fått time hos legen, som har kontor like ved meg. Jeg tenkte at vi skulle sitte på balkongen å skravle å slappe av..!!! Det hadde ikke Anne lyst til, hun ville dra ut å shoppe litt. Etter å ha tenkt meg om litt ble det til at jeg ble med.

Først dro vi en tur til den nye Expert butikken som har kommet vegg i vegg med Smart Club. Anne hadde veldig lyst til å se om de hadde den TV'n de hadde tenkt på. Selv var jeg på jakt etter en ny ladyshave, siden den gamle reiste til de evige jaktmarker i går. Hvorfor ikke shave leggene, vel jeg kan ikke... Det høres kanskje rart ut, men huden min tåler ikke å bruke bladene. Jeg får stygge sår :o( Anne fant ingen TV, men jeg fant det jeg ville ha. Derimot fikk hun tak i bakdeksel i rosa til sin Samsung Galaxy II, noe som ikke har vært å oppdrive noen steder.

Etterpå dro vi ned på A-møbler hvor jeg endlig fikk kjøpt meg ny stressless i svart. Vel jeg trodde det var det som sto på kvitteringen, så ikke så nøye på den jeg. Da vi kom bort på lagret, som ligger på andre siden av motorveien, kom de med en i burgunder. Det var bare tilfeldigheter at jeg oppdaget det, for jeg kom til å kaste et øye bort på esken å der var det ikke krysset for den fargen jeg hadde bedt om. Det viste seg at tomsingen i butikken hadde skrevet feil farge på bestillingen, men heldigvis var de greie å gikk inn på lageret å hentet en i riktig farge..., den siste som var igjen. Esken var veldig stor, og lurte et øyelokk på om vi skulle få den inn i bilen, men det gikk greit.

Anne hadde lyst til å dra en tur på Strømmen for å kikke på litt mer klær, og sånn ble det. Problemet var bare at per det tidspunktet hadde rushtrafikken satt inn for fult, og vi ble sittende i en nesten stillestående bilkø. Vi kom da fram til slutt, og hun fikk handlet det hun var ute etter.

Jeg hadde egentlig tenkt til å sette sammen stolen i dag, for den kom jo selvsagt demontert, men jeg var helt utkjørt da jeg kom hjem. Halsen verker, og feberen er på oppadgående så nå tenker jeg at det er på tide å komme seg i senga.

GOD NATT :o))

Ny TATTIS i dag.....

 • 16.08.2011, 22:52

I dag var jeg hos Tina Jacobsen hos http://www.ink-couture.no/ å tok en ny tattis. Jeg har jo snakket om å ta en ny så lenge nå at det var på tide.Jeg hadde først tenkt til å ta et par katteøyne, men hverken Tina eller jeg klarte å finne noen som passet. I stedet falt valget på disse øynene, og jeg angrer ikke et sekund på det. Er virkelig fornøyd med resultatet :o))

Både Anne og jeg fikk time kl 12... Anne ble tatt først, og hennes var veldig stor... så stor at den dekket hele underarmen, og den tok ganske lang tid. Det ble ikke kjedelig å vente på tur, for jeg digger å se på når andre blir tattoert. Når det ble min tur tok ikke den mer enn 1 time å få ferdig... Neste tattis er jo allerede planlagt for lenge siden, og jeg nevnte den for Tina og hun syntes den var fin... Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal ta den nå i høst eller om jeg skal ta den på messa til våren. Har mest lyst til å ta den i år.... vi får se!!! 

THE SHOW MUST GO ON....

 • 12.08.2011, 12:09

YES YES YES... Billettene til premieren til The Show Must Go On på Edderkoppen er i boks :o))Sol ute...sol inne osv...!

 • 11.08.2011, 10:22

Hadde satt alarmen på 10 i dag, men jeg våknet langt tidligere enn det. Lå en stund å strakk meg, og kunne ikke få bestemt meg om jeg skulle stå opp... Nå er det jo en gang sånn at når pusene hører at matmora er våken, ja da kommer de automatisk inn for å si GOD MORGEN :o) Dermed ble det ikke til at jeg lå noe lenger.

Ute er det solskinn og blå himmel... Temperaturen er litt kjølig enda, men det gjør ingenting. Det er egentlig ganske behagelig at nattetemperaturen har gått ned, for da sover man så mye bedre :o)

I dag skal Anne, Sven-Erik og jeg til Ink-Couture tattoo studio (http://www.ink-couture.no/) for å bestille time til ny tattis. Jeg har allerede bestemt hva jeg skal ha, og hun skal få lov til å tegne den opp ut fra mine forklaringer. Den nye skal sitte øverst på nakken, og det skal være to gule eller grønne katteøyne som stirrer ut fra mørket :o))

Ha en kjempefiiiiin torsdag :o))

Jedda på handletur....

 • 10.08.2011, 22:54

Når jeg dro ut i dag på formiddagen hadde jeg vel ikke forestilt meg at jeg skulle handle så mye... så altfor mye :o/

Aller først dro jeg bort på NAF for å ta EU-kontroll på bilen. Jeg trodde jo at jeg hviste hvor jeg skulle kjøre, men der tok jeg smertelig feil gitt. Det skulle ligge i Haslevangen, men jeg kunne jo ikke finne det!!! Det viste seg jo at det hadde vært mye utbygging borti den delen av byen, og der veien gikk var det nå et bygg. Jeg måtte ringe for å få direktsjon til å komme meg rett. Selvsagt kom jeg nesten 15 minutter for sent, men det ordnet seg alikevel. Bilen gikk igjennom EU-kontrollen with flying colors :o))

Etter at jeg var ferdig dro jeg opp til Lørenskog for å hente Anne. Vi hadde blitt enig om å ha en shoppingdag i dag siden det var sånt et drittvær. Regnvær er det definifivt perfekt til en KODE og KLAR dag, hehehe!!

Anne hadde lyst til å dra på Triaden for å se på nytt klatrestativ til Felix. Det gamle han har er gammelt og skranglete. Hun hadde sett på et en gang tidligere, og ville sjekke hva det kostet.Zizzi er jo min favorittbutikk, og når vi alikevel var på Triaden så måtte vi jo stikke innom en tur. Rett ved inngangsdøra hang denne kåpen, og jeg kunne bare ikke la være å kjøpe den. 

Når vi hadde flydd fra oss på Triaden dro vi videre til Strømmen Storsenter. Klokka begynte å bli mye så vi stakk inn på Opus å spiste middag.Det ble en løvbiff med potetbåter og salat... Bernais'n var ikke så veldig god akkurat, så mesteparten av den ble igjen i skålen etter at jeg hadde spist. Så fortsatte vi shoppingen, og det ble Zizzi igjen....Jeg hadde sett på disse tidligere, men kjøpte ingenting da. Sikker mange som syntes det er teit å kjøpe flere av samme sort i forskjellige farger, men det blåser jeg jammen i.Falt for denne kjolen oxo, men den var ikke noe fin på meg med bare legger eller over de sorte jeansene mine... Tights var tingen, men jeg har aldrig eid et par i hele mitt liv. Til mine fleskete ben har jeg aldrig syntes at det har vært noe fint.Klarte ikke helt å se for meg tights, og i stedet fant jeg denne som er litt tjukkere med skinnlapper på. Var fortsatt veldig skeptisk da jeg prøvde den, men det så faktisk mye bedre ut enn jeg hadde trodd :o))

Før vi ga oss med shoppingrunden dro vi bortover mot OBS på Lillestrøm for å hente fargekart. Jeg har nemlig tenkt til male litt her utover høsten. Da vi kom nedover bakken så jeg en fyr som sykla på fortauet, og plutselig går han over ende på hode mot et nettinggjerde. Den sorten som de setter opp rundt byggeplasser. Jeg kjørte inn og stoppet å gikk bort til han, noe et par gutter i bilen bak oxo gjorde. Fyren så ikke ut...., blodet strømmet fra et stygt sår på nesa, og fra overleppa som var kuttet opp. Med det samme jeg kom bort til han sa han, jeg er så full.....!!! Jeg forsøkte å få han til å sette seg ned, men det var ikke så enkelt for han skulle opp på sykkelen å vill hjem. Siden han var så full greide jeg å holde han nede, mens gutta ringte etter en ambulanse. Til alt hell kom det en ambulanse kjørende forbi som stoppet, og de så med en gang at han måtte på sykehuset å fikk han med seg inn i bilen. Siden vi ikke var innblandet i uhellet dro både vi og gutta videre å overlot fyren til ambulansepersonalet. Fyren var dekket av blod, og det var et under at jeg ikke fikk en dråpe på meg....

Nå kjenner jeg at jeg faktisk er ganske trøtt å sliten, jesp.... Var tidlig oppe i dag, og det har jammen gått i et sett i hele dag. Skal se ferdig CSI Las Vegas så hopper jeg opp i køya tenker...., kanskje, hehehehe!!!

Ha en fortsatt god kveld :o))

EU-kontroll i dag....

 • 10.08.2011, 09:39

Her i Oslo er det ordentlig drittvær i dag,  regnet høljer ned, både sidelengs og rett ned. Da jeg ramlet ut av senga 08:30 i dag var det så vidt + 9 C ute, og jeg måtte kikke en gang til på gradestokken. Jo da, det stemte det.

Forden har time hos NAF i dag til EU-kontroll, den aller første... Jeg har som regel tatt denne kontrollen hos merkeverkstedet, men ikke denne gangen. Ble så inderlig lei av å få beskjed om ting som ikke var som det skulle, ting som i utgangspunktet ikke burde ha latt bilen gå igjennom. For å reparere skulle de i tillegg ha svimlende summer. Nei, nå får NAF ta seg av kontrollen heretter.

Pusene driver med morgentrimmen sin, og jeg hører det går for seg inne i stua...  Jedda sjøl får se å få kledt på seg fjeset før hun skal ut av døra..

Ha en kjempefiiiin onsdag :o))

Rotfylling... no big deal :o))

 • 08.08.2011, 19:57

Jeg kan ikke noe annet enn å innrømme at jeg var rimelig nervøs da jeg dro til tannlegen. Det sto rotfylling på timeplanen. Såpass mye at jeg skalv der jeg satt på venteverelse..., i 5 minutter som virker som en time. Magen romlet høyt, og det gjorde ikke saken noe bedre for jeg var ikke alene på venteværelse.

Så var det sånn at denne rotfyllingen ikke var noe å grue seg for i det hele tatt... Jeg fikk jo bedøvelse, men både tanna og nerven hadde reist til de evige jaktmarker for lenge siden så hele greia var smertefri. Det var mer plagsomt med plasten han la over munnen for å holde tanna steril... Jeg hadde følelsen av at jeg skulle kvæles, men jeg lukket øynene å konsentrerte meg om å puste rolig så det gikk greit.

I dag borra tannlegen ned til nerven og renset opp, og la ned noe antibiotika for å tørke ut. Neste gang, på mandag, hvis alt er som det skal være gjør han seg ferdig og fyller igjen med vanlig fylling. Jeg hadde fortsatt litt hevelse igjen i absessen, så tannlegen satte meg på nok en 10 dagers atibiotikakur for å ta knekken på den. 

Vi slapper av hele gjengen....

 • 07.08.2011, 15:34

I dag er vi trøtte hele haugen, både pusene og matmora.... Jeg har mest av lyst til å krabbe under dyna og legge meg til å sove en stund, men da får jeg søren ikke sove i natt.

Det er nok været som har skylda.... DET REGNER NEMLIG!!

Ronja ligger oppe på klatrestativet og sover, mens Vinja ligger oppe på skrivebordet ved siden av meg å dormer seg. Hun har alikevel et våkent øre til hva matmora driver med, kan jo ikke la noe forbigå henne. Da jeg lakket negler i sta lå hun med nesa helt oppi, og jeg tror hun fikk litt lakk på det ene værhåret sitt... Det var ikke så greit, hehehehe!!

Hva er det jeg hører?? Jo det er sofaen som roper...., den vil at jeg skal holde den med selskap en stund å ta med meg et lunt pledd, hehehe!! Tror jammen jeg skal ta å gjøre det.

Ha en fortsatt fiiiin søndag, hva du nå en gjøre :o))

Jeg følger med, og håper det går bra.....

 • 06.08.2011, 23:27

I litt over en uke nå har jeg holdt øye med en liten måkeunge... Foreldrene har laget rede mellom bilene, og den lille tassen går rundt der alene.


(bilde er hentet fra google)

Vel, den er jo ikke alene... det bare ser sånn ut. For kommer noen for nær, ja da er foreldrene der med en gang. De flyr rett ned i hode på folk for å forsvare småtten. Med glede har jeg sett at den vokser, og jeg må innrømme at når jeg ser den tar til vingene å flyr vekk... kommer jeg til å være lettet :o))

Enkelte er jo dumme... En bestemor med barnebarnet på armen gikk neste helt bort for å "se" på ungen, men hun måtte komme seg bort. Foreldrene ville ikke ha noe av det gitt.

Freddan igjen....

 • 05.08.2011, 18:34

For at jeg ikke skulle sove til langt ut på dagen, satte jeg på alarmen til å ringe kl 09. Hadde jeg ikke gjort det ville jeg vel aldrig ha kommet meg ut av døra før langt på dagen!!Jeg kom alikevel ikke avgårde før kl 12... Dro direkte til Dekkmann i Solheimsveien på Lørenskog, for å sjekke om de hadde sommerdekk til bilen min. I tillegg om de hadde mulighet til å sette de på. Det hadde de, og mens jeg drakk en god varm kopp kaffe så ble bilen minn skodd. Jeg hadde trodd at jeg måtte ha 4 nye sommerdekk, men de foran var helt greie så da ble det bare å skifte bak :o))Jeg stakk en tur bort på Metro for å gå innom Black Design. Ville sjekke om de hadde noen en lykt til balkongen, men de hadde veldig lite av de tingene jeg liker. Jeg gikk derfra uten å kjøpe noe, og det er ikke ofte. Ramla innom Nille vis a vis, og der fant jeg denne stormlykten... Ikke helt det jeg var ute etter, men den får duge i denne omgangen:Jeg måtte investere meg ny kartbok over Oslo, for den jeg hadde var 4 år gammel. Mye har forandra seg i Oslo og omegn siden den gang. Prøvde å bruke den gamle her om dagen, men der fikk jeg lang nese... og havnet i mange blindveier å innkjøring forbudt.Det er ikke akkurat noe flott vær i dag, men jeg klager ikke for det var virkelig godt med litt kjøligere vær nå. Uansett hvor mye jeg enn lufta i heimen fikk jeg ikke ned temperaturen. Det var så varmt inne at det var helt plagsomt. Nå har det endelig blitt mye bedre. Pluss at nå slipper jeg å gå ut for å vanne, hehehe... det var veldig tørt i beddene mine nå!!Vinja har lagt seg godt til rette på senga... Hun og Ronja hadde en skikkelig trimrunde igjennom hele heimen like etter at jeg kom hjem, og det ble de slitne av. I tillegg så er det nok litt værsjuke oxo pga regnet.Ronja har funnet tilbake til kontorstolen min, et sted som hun pleide å ligge før... Jeg måtte som regel bære henne vekk hver gang jeg skulle bruke stolen. Nå har hun tydeligvis bestemt seg for å bruke den igjen.

Det blir nok en avslappende kveld foran tv-skjermen i dag tenker jeg... Jeg er trøtt og siiiiigen selv oxo, men kan da ikke gå å legge meg enda!!!!!!!!!!!!!

Ha en fortsatt fiiiin fredda :o))

August 2011

 • 02.08.2011, 13:16

Tannlegebesøket over...

 • 02.08.2011, 12:36

Når klokka ringte, før hanan gol, i dag var jeg nesten bevistløs... Det var så varmt inne i heimen seint i går kveld at jeg gikk ut å satte meg på balkongen for å lese litt. Problemet var at boka var så fin, Potensgiverne av Karin Brunk Holmquist, at jeg bare hasta videre fra det ene kapittelet til det andre...

Denne leselysten gjorde at jeg ikke fikk så mange timers søvn i dag... øynene min er som to smale streker akkurat nå!!

Selvfølgelig fikk jeg dårlig tid til tannlegen, for jeg kom meg som vanlig altfor sent avgårde. Jeg hadde et par minutter tilgode da jeg kom inn døra. Min faste tannlege var ikke der, men jeg kom til en veldig hyggelig dame. Hun tok nye bilder, og konstaterte at det var riktig at i allefall en tann må rotfylles. Den har en gammel fylling som går nesten ned til nerven, og det er store muligheter for at det var i den tannen alt startet. Hun fjernet den ekle dingsen med antibiotika som satt i såret, og klemte ut det lille som satt igjen. Såret så fint ut, og det leget bra og hun regnet med at betennelsen ville være borte når jeg var ferdig med antibiotikakuren min.

Jeg fikk ny time til mandagen igjen for å rotfylle den første tannen, og så får jeg høre hva min tannlege sier om den andre. Mest sannsynlig må jeg nok ta den andre oxo. Nå er jeg bare lykkelig for at hevelsen i munnen er så og si borte, og at den nesten er borte i ansiktet. Jeg er fortsatt stiv i kinnet og leppen så jeg smiler fortsatt litt skjevt, men det er ikke så mye igjen før det er tilbake til normalen :o))

Sola gjemmer seg bak noen skyer av og til i dag, noe som gjør at temperaturen på balkongen ikke er like høy som den har vært de siste dagene. Egentlig litt deilig det da...., klager ikke på sola men det er godt med et pusterom :o))

Nå skal jeg kaste meg over Potensgiverne igjen.... LØP OG KJØP, veldig bra bok :o))

Ha en fortsatt kjempeflott sommerdag :o))

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no