hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Bygdetullinger og byoriginaler...

 • 31.08.2012, 22:09

To gamle kompiser satt og mimret.
"Lurer p
å hvorfor det ikke finnes bygdetullinger
 og byoriginaler lenger..."

"Tror du det ikke produseres slike lenger?"
"Klart det kommer slike fortsatt".
"Men hvorfor ser vi de ikke da?"

"Jeg ser de hver dag, jeg".
"Men hvor da?"
"De er I Oslo, i det store bygget p
å
 Karl Johan, som heter Stortinget."Alt gikk helt fint....

 • 31.08.2012, 20:53

Det var ikke fritt for at jeg gruet meg når jeg sto opp til morran i dag, hvorfor det? Jo for i dag skulle vi til Katteklinikken 10 liv på Lørenskog til årskontroll og vaksinasjon. Jeg hadde friskt i minne hva som skjedde forrige gangen, hvor alt gikki helt galt å begge pusene var mer stresset da vi dro hjem enn når vi kom dit. Jeg satte klokka på 08:00 sånn at jeg hadde god tid til å gjøre meg i stand, og pusene kunne ha en helt vanlig rolig morgen. Når tiden kom til å putte dem i reisebagene gikk det greit med Vinja, men Ronja satte alle fire beina rett ut sånn at hun var sikker på at hun ikke kom inn, hehehe!! Det gikk på andre forsøket, da jeg holdt henne godt med fast grep å viste hvem som var sjefen.


Jeg hadde spurt Anne i forveien om hun ville være med, så jeg feiet innom å hentet henne før vi dro videre til katteklinikken... Pusene mjauet hele veien hjemmefra og til klinikket, men med det samme jeg slo av motoren og lukket opp døra ble det stilt. Da tittet de nysgjerrig ut på omverdenen å syntes at livet ikke var så ille alikevel.

Hadde store planer om å ta noen bilder mens vi var på klinikken, men jeg var nødt til å delta mens pusene ble undersøkt. Dyrlege Eva tok på min oppfordring Vinja først, og hun var så rolig å godtok undersøkelsen, graving i ørene, negleklipping og vaksine med stor ro. Hun var rød i høyre øre og hadde noe skitt som ble tatt ut, og jeg fikk resept på øredråper som jeg må dryppe i. Ikke så mye som et knurr eller fres kom, og så snart dyrlegen var ferdig med undersøkelsen gikk hun nokså villig inn i bagen sin. Anne tok henne med seg ut på venteværelse så lenge.

Så var det Ronja sin tur, og jeg tenkte skrekk å gru.... men hele undersøkelsen gikk helt strålende og hun oppførte seg så fint. Litt engstelig var hun nok, men med en sånn fantastisk dyrlege som Eva Egeberg forsvant det meste av mistenksomheten og uroen hun hadde i kroppen. Selvsagt ga hun fra seg noen lyder for å vise sin missnøye, men hun var rolig.... NESTEN :o)) Dyrlegen skulle gå over neglene hennes helt til slutt, og da lot vi henne få gå litt rundt å snuse litt å få bestemme selv.... Så skulle hun hoppe opp på benken for å se litt ut av vinduet, men hun kom ikke opp..... Da ble hun altså så sint for at hun ikke kom opp, og begynte å frese og knurre... Dyrlegen fikk klippet neglene på forbena, men vi droppet bakbena... de fixer hun selv alikevel.

Pusene var friske og dyrlegen var fornøyd med dem, bortsett fra vekten til Ronja som stoppet på 5,8 kg Det er alt for mye, så nå må hun aktiviseres mer sånn at hun blir lettere. Selv om hun er kvikk og i farta nå er det ikke bra å veie så mye etter som hun blir eldre å blir roligere... Akkurat det bekymrer meg endel!!

Anne ble meg hjem for å spise lunch og sitte å skravle litt... Vi snakket om at vi godt kunne ha tenkt oss en tur på Løten Lys igjen nå i høst, og det har jeg virkelig lyst til for jeg har ikke vært der på noen år. Mens mamme levde reiste vi dit ganske ofte å kjøpte fine lys som man ikke kunne få andre steder. Siste gangen jeg var der ble jeg litt skuffet for jeg syntes ikke at de hadde noen spennende lys, og jeg dro derfra uten å kjøpe noe i det hele tatt.


Anne nevte at hun og Sven-Erik hadde tenkt seg på IKEA i ettermiddag, og da hang jeg meg på jeg.... Det var ikke noe spes jeg skulle ha, i allefall ikke før jeg dro, men jeg kom på at jeg trengte flere lyspærer og kleshengere når jeg først begynte å rusle rundt. Sven-Erik kjøpte seg et speil på stedt med forstørring på baksiden. Han skal nemlig teste ut å bruke linser for første gang, og da måtte han kunne se øynene sine. Anne skulle oxo ha speil, men hun skulle ha et som hun kunne se hele seg å valgte firkanter som settes sammen til den str man vil ha. Når jeg skulle hjem igjen havnet midt oppe i rushtrafikken, og brukte en evighet på å komme meg hjem.

Det har virkelig vært deilig å ha fri i dag, og det ga mersmak å ta sånne langweekender... Jeg har fortsatt 3 uker igjen med ferie til tross for at jeg allerede har hatt 4 uker. Sjefene på jobben har sagt klart i fra at alle må gjøre så godt de kan for å bruke opp all ferien før utgangen av året. Det har nemlig vært litt vel mye overføring av ferie de siste årene, og det er ikke så populært!!

Pusene er trøtte etter alt de har vært med om i dag så de ligger å slenger litt her og dær, mens denne damen sitter å nyter fredagens tv-programmer å er litt småsliten sjøl oxo, hehehe!!


Innelunch i almenningen.....

 • 30.08.2012, 12:22

Hadde egentlig tenkt meg ut en tur i dag oxo, men så er været så utstadig at jeg dropper det i dag.... Det ene øyeblikket ser det ut til at det skal begynne å regne, og i neste skinner solen. Tanken på å gå ut å bli overrasket av et skybrudd er ikke så fristende. Da må jeg sitter på jobben resten av dagen kliss våt på bena....

Jeg var oppe grytidlig til morran i dag sånn at jeg skulle rekke å komme meg på jobb før kl 08:00. Det var All-møte i dag, og jeg hadde meldt meg frivillig til å være telefonvakt. Da er det greit å være tidlig ute sånn at jeg får logget meg inn i alle systemer, samtidig som jeg rekker å hente meg både vann og kaffe. Det var så stille på telefonene at jeg fikk gjort en hel masse mens de andre var borte. Hele lokalet var omtrent helt tyst, og det var bare så deilig å sitte der å jobbe.I natt har Vinja ligget i senga mi omtrent hele tiden... Hun kom rett etter at jeg hadde lagt meg og la seg inntil halsen min, men så forsvant hun en liten stund før hun var tilbake igjen. Jeg var våken et par ganger i natt, og da lå hun fortsatt der. Til morran rørte jeg nok litt ekstra på bena når jeg skulle stå opp og da ble hun nok litt irritert på meg og mjauet for å si fra at Hei du, jeg ligger her altså, hehehe!!

I morgen har jeg en feriedag i anledning av at jeg skal til dyrlegen med pusene.. Jeg gleder meg ikke noe serlig til den stria som det er, men at jeg skal ha en feriedag syntes jeg er ganske behagelig å tenke på. Slippe å legge meg så tidlig, og det beste av alt å kunne sove litt lengre. Fredag er dessuten en favorittdag selv om jeg jobber, for når man kommer hjem fra jobben vet man at man har 2 hele dager fri :o))

Ha en fin torsdag, blogges :o))


En dags pause.....

 • 29.08.2012, 23:14

Det ble ikke noe blogging i går, for jeg begynte å strikke på en pulsvante.... Ble helt oppslukt i strikkingen at jeg glemte alt annet, og innen jeg gikk å la meg så hadde jeg strikket den ferdig. Jeg var jo veldig spent på om armene skulle holde, men det gikk helt fint. I dag har jeg tatt meg en pause for at jeg ikke skal overbelaste armene mine. Jeg strikket på frihånd uten å følge noe mønster, og det gikk helt greit. Hadde glemt hvor gøy jeg syntes det var å sitte med strikketøyet, så det blir nok mere av det utover høsten og vinteren tenker jeg :o))

Var veldig rastløs i kroppen i går, så når lunchen kom måtte jeg bare ut en tur å gå litt... Noen ganger må jeg bare ut å røre på meg, og da blir det å traske gatelangs. Før når jeg hadde eget kontor så var ikke behovet like stort til å komme seg bort og ut, men etter at vi ble sittende i åpent landskap uten noen form for skjerming har behovet blitt større. Noen ganger kan det ta på mentalt å sitte så tett med mennesker rundt seg på alle kanter.


Mens jeg nå alikevel var ute å "spaserte" stakk jeg innom Vita i Storgata for å kjøpe hudprodukter og litt annet småting som jeg manglet. Butikken er ganske stor, og de har stort utvalgt der.... Det finnes en Vita på Oslo City oxo, men den er så liten og trang at man må gå ut for å skifte mening. Dessuten liker jeg meg bedre i den i Storgata :o)) 


I hele går var det mørkt og trist ute, og midt på dagen skulle man nesten tro at det var kvelden... Man blir litt missmodig når det er så mørkt, og i går kveld tente jeg lys i alle lysglassene mine for å gjøre det litt trivelig inne i allefall. Da jeg gikk fra jobben begynte det så smått å duske, og utpå kvelden striregnet det. De hadde meldt at det var muligheter for torden, men det glimret heldigvis med sitt fravær :o))

For litt siden ringte naboen på, egentlig bare for å si hei og at de faktisk var hjemme :o)) Vi satt oss på kjøkkenet og drakk kaffe og skravlet en god stund. Hyggelig det når naboen kommer uten å spørre om det passer i forveien. De er mye på hytta om sommeren så det blir ikke så ofte vi prater sammen da, men om vinteren hender vi inviterer hverandre på en kopp kaffe og en kakebit sånnplutseligutenogavtaleiforveien :o))


(bilde hentet fra google) Dagens lunch ble på Cantina Cortina (http://www.cantinacortina.no/) ved Folketeateret sammen med jentene på jobben. Anledningen var at en av jentene gikk over i et engasjemang i en annen avdeling nå i august. Det var hun som valgte stedet på bakgrunn at stedet hadde fått så god omtale i avisene. Vi satt ute i hallen og spiste. Alle sammen valgte småretter, og for noen ble det kanskje litt lite. Jeg valgte en pasta m/pesto rett som var ganske god, men det ble kanskje ensformig og jeg kunne kanskje ha tenkt meg litt kylling på toppen... Både service og mat var godt, men en av jentene tåler ikke mat med mye olje å når hun spurte om hun kunne få brødet sitt uten olje fikk hun beskjed om at det hadde de ikke..., men de kunne lage det. Da droppet hun det for innen det hadde kommet på bordet ville vi andre være ferdig med å spise. Kunne tenke meg å teste ut middagene deres en annen gang.

Hadde time hos fysioterapeuten min i dag, og endelig hadde jeg fått frikortet mitt sånn at jeg slapp å betale... Jeg hadde følelsen at skuldrene satt oppunder øreflippene i dag, så det var godt å få behandling. Ble alikevel veldig sliten, så etter at jeg hadde spist middag var jeg nødt til å legge meg litt på senga for å slappe av. Blir ikke like sliten hver gang, men i dag var en sånn dag som tappet meg for krefter.

Nå har jeg inntatt godstolen for å se åpningsseremonien til de Paraolympiske Leker i London.... Akkurat nå kom den fargesprakende troppen til Mexico inn på arenaen :o)) Jeg prøver å huske om Palaolymiske lekene hadde åpningsseremoni før om årene, og hvis de hadde om den ble vist på tv. Det tror jeg ikke at den ble... Etter hva jeg kan huske så var det ikke vist så veldig mye fra lekene i det hele tatt. Bare en liten reportasje i sportsnyhetene på Dagsrevyen. Det syntes jeg alltid var så dårlig at de fikk så lite omtale, for det burde jo ikke være noe forskjell om man er handikappet eller ikke... De er idrettsmenn og kvinner de oxo!!

Årskontroll og vaksine,,,,

 • 27.08.2012, 22:42

På fredag kom brevet fra katteklinikken om at det var på tide å bestille time til årskontrollen og vaksina... Jeg mente at jeg ikke var der før i slutten av september eller begynnelsen av oktober, men der tok jeg vist feil. Jeg var der 12. september faktisk....


Selv om jeg bor i Oslo så har jeg valgt Katteklinikken 10 liv på Lørenskog... De er nok litt dyrere enn andre steder, men de er så flinke med dyrene og spesielt mine to primadonnaer. De er jo ikke spesielt fornøyde når de blir lurt inn i burene sine for å kjøre en liten tur, og da er det betryggende å vite at de kommer til en dyrlege som er flink til å roe dem ned. Jeg spurte spesiet etter Eva denne gangen, for hun har virkelig godt lag med pusekatter med primadonnanykker, hehehe!! 

Jeg har bedt meg fri fra jobben sånn at jeg kan holde et lite øye med pusene en stund etter.... Det hender jo at de kan bli både trøtte og uvelle av vaksinen, og da er det greit å være der hvis noe skulle skje. De har i grunnen ikke hatt noen problemer de andre gangene, men man vet jo aldrig.... 

Lettelse....

 • 26.08.2012, 17:11


I hele dag har jeg gått rundt å kikket opp i taket, i vinduskarmer og langs gulvet i fall jeg skulle se den halvdaue vepsen fra i går kveld. Jeg syntes det har surra både her og der, men når jeg har sett etter var det ingenting alikevel. Det er helt for j.... å være så skrekkslagen over at en sånn liten skapning skal komme i nærheten av meg, men jeg klarer bare ikke å slappe av. Jeg prøver å være flink til å holde meg i ro, men så setter den inn turboen, og kursen for meg å da er det gjort. Panikken overtar å jeg flyr hysterisk avgårde.... Pusene sitter med store øyne å ser på mammen sin å lurer fælt på hva det går av meg, hehehe!!

Nå kan jeg slappe av for denne gangen.... I sta rota Ronja under det høye skapet i stua, og ut kom en steindau veps :o)) Den hadde definitivt flydd sin siste runde, og den gikk til de evige jaktmarker, puh!!


Telemarkskanalen minutt for minutt...

 • 26.08.2012, 13:37Det ble litt vel sent før jeg endelig kom meg i seng i natt, så derfor er jeg så sløv og sigen i kroppen i dag.
Ikke bare jeg som er det, for mine firbente pelsdotter ser ut til å ha det på samme måte,
for de ligger rett ut å sover. Ørene beveger seg litt innimellom, sånn bare for å sjekke om det skjer
noe spennende..., men det gjør det ikke :o))

Har benket meg foran tv-skjermen for å se på Telemarkskanalen minutt for minutt, noe som er et vakkert
skue, og ikke krever så innmari mye av meg. Det passer jo helt perfekt når man helst vil ligge
under dyna og sløve, men ikke syntes at man kan det hele dagen heller.

At Norge er et vakkert land vet vi jo, men alikevel blir man helt slått ut av naturbildene som glir forbi.
Det spiller ingen rolle om ikke sola skinner hele tiden, for det er så flott alikevel, og jeg har
bestemt meg for at neste sommer skal jeg ta meg en tur på kanalen :o))

I går kveld hadde en halvdau veps forvillet seg inn i heimen, til pusenes store glede, og de brukte
mye tid og energi på å fange den. Vepsen vant alle rundene, så jeg tenkte at jeg skulle
få den ut før jeg gikk å la meg, men den forsvant for meg for ikke å bli sett igjen. Jeg har fortgsatt
ikke sett noe til den, og jeg håper ikke at den dukker opp igjen men har flydd videre til de
evige jaktmarker. Jeg har total vepseskrekk, og jeg kjenner at det strammer i halsen og jeg
får pustevansker bare ved å tenke på den og skrive om den, grøss!!Det er jammen litt av en fantastisk mekanissme disse sluseportene og trappene... Flott å se den store båten
bli forflyttet oppover i terrenget. Dette programmet er en fin måte å vise turistene hvor flott Norge er.

På tide å hente seg en ny kopp kaffe og nyte tv utsendelsene en stund til, for det er litt tidlig å sette i gang
med middagen syntes jeg.

Ha en fortsatt fin søndag, vi blogges :o))
Nestenblondina i farta.....

 • 25.08.2012, 22:53

Skulle bare en tur til frisørdama å fixe ettervekst og legge noen striper og så hjem igjen for å pusse alle 17 vinduene mine, men heldivis så fikk jeg et bedre tilbud som ikke kunne motstå, hehehe!!!


Har du sett noe så nydelig... NOT!! Man blir ikke mye lekker etter at frisørdama trer på plasthetta og knyter stramt til. Man føler det som tiden er skrudd tilbake til 60-tallet hvor skautet ble hyppig brukt oppå krøllspennene, hehe!! 


Noen fotomodell er man jo ikke, men resultatet ble da ikke så ille vel :o)) Oj, så blank jeg var i huden, har vist glemt å pudre før bildet ble tatt, hehehe. Det å gå til frisørdama er ren nytelse syntes jeg, spesielt når fargen skal skylles ut og håret skal vaskes. Tina nesten masserer hodebunnen og er man litt stressa så forsvinner det som dugg for solen. I dag var en sånn dag hvor hodemassasjen var helt himmelsk.

Meningen var jo at jeg skulle pusse vinduer i dag, og da hadde jeg avtalt med Anne at hun skulle å være tilstede... Det der høres sikkert veldig rart ut, men når jeg skal pusse vinduene på balkongen så må jeg ha noen der. De er nemlig så tunge disse vinduene, og innimellom hopper de ut av sporet hvis jeg ikke klarer å presse de godt nok bakover når jeg skyver dem. Skjer det, har jeg ikke sjangs til å få de på plass igjen alene. Når jeg ringte Anne etter at jeg var ferdig hos friserdama så var hun på Europris like i nærheten så jeg dro ned dit. Da bestemte vi at vi heller skulle ta oss en shoppingdag :o))


Første stopp ble Tveita, og da måtte vi jo innom Black Design... Jeg hadde helt glemt at noen fortalte meg at de hadde åpnet der nede, og de hadde så mye fint der nede men jeg klarte da å komme ut av butikken uten å kjøpe noe... Slå den, hehehe!! Traff en gammel skolevinne Eva der, som prater like mye som meg... Hva skjer det, jo ble stående å skravle en evighet, hehehe!!


Det finnes jo "noen" klesbutikker" på Tveita senteret, og jeg er helt sikker på at vi feide igjennom absolutt alle sammen... Vi brukte god tid å plukket på nesten hvert eneste plagg i hver av butikkene, så når vi var ferdig med den siste var vi både slitne og ganske sultne. Det tar jammen på å shoppe, puh!!


Ikke alltid like lett å finne bord på lørdagene, men klokka begynte å bli litt mange så da hadde de fleste begynte å trekke hjemover. Etter at vi hadde spist et deilig karbonadesmørbrød, ble vi veldig usosiale en god stund, da vi plukket frem hver vår telefon å knappet.... Jeg så noen av den eldre garden satt å glante der vi satt med hver vår telefon, hehehe!!
Når kroppen var vilt og kaffen drukket opp stakk vi innom Glitter, for "BARE Å KIKKE" og med det samme så jeg ingenting jeg hadde lyst på, men.... Ved litt nermere ettersyn så hadde de i grunnen ganske mye fint, og jeg gikk ut av butikken med en pose og nesten 500,- mindre på bankkontoen...

Jeg kjørte Anne hjem til Lørenskog, og bestemte vi at vi skulle dra innom Lørenskog Storsenter for Anne skulle ha seg en paiform i silikon.... Når vi kom dit så hadde de ikke det, men en som var enda finere i metall hvor bunnen var løs. Veldig praktisk når paien skal ut av formen. Den jeg har selv er i glass og veldig tung, så jeg endte opp med å kjøpe en selv oxo + litt annet til kjøkkenet. Vi endte jo selvsagt på Black Design igjen og da kom jeg ikke UT av butikken uten å kjøpe noe. Jeg endte opp med to svarte lysestaker til veggen + glass til, bilde kommer i morgen. Etter det var shoppingdagen over, og bankkontoen dessidert blitt slankere.

Kvelden er kommet og Nestenblondina har sunket langt ned i godstolen for å se på den alltid så kjekke Harrison Ford i Indiana Jones: Jakten på den forsvunnede skatten :o))

 

Lyspunkt i hverdagen...

 • 23.08.2012, 21:51

Fra jeg kom på jobben og frem til lunchen satt jeg med øynene festet til PC'n for å gjøre ferdig 4 tilbud, som jeg hadde bestemt meg for å bli ferdig med i dag. De skulle ikke leveres før på mandag, men det er jo ingen grunn til å vente til siste liten akkurat!! Når lunchen nermet seg var jeg helt ør i hode, så jeg bestemte meg for å ta meg en spasertur rundt i Oslo's gater. Da jeg var kommet forbi samfundsplassen tok jeg opp mobilen for å ta noen bilder, og der var det jammen en melding fra Terje... Lunch?


Jeg ringte ham, men fikk ikke tak i han på telefonen... Siden jeg var like i nærheten av der han bor gikk jeg like godt bort å ringte på, og heldigvis for meg var han fortsatt inne :o)) Det er jo klart at det er mye hyggeligere å spise lunch med Terje enn å traske gatelangs alene!! Vi bestemte å spise i nærheten av jobben min siden jeg ikke hadde all verdens tid til rådighet. På veg nedover begynte det å regne litt, men det ble heldigvis ikke noe serlig ut av det da. Vi endte opp med å sette oss ute hos Peoples på samfundsplassen. 


Det ble en deilig Cæsarsalat på meg til lunch i dag... Vanligvis tar alt så innmari lang tid på Peoples, alt for lang tid. Man må vente på menyen, på drikke, på maten og for ikke å snakke om det å få lov til å betale. I dag hadde jeg dessverre ikke tid til all den somlingen, så jeg ba spesielt om at vi måtte få maten ganske raskt. Til min store glede så gjorde den det, og vi måtte heller ikke vente med å betale :o)) Lunchen ble lengre enn forventet, noe jeg viste den ville bli i det vi satte oss ned. Derfor sendte jeg en melding opp til Bente for å si i fra om at jeg kom senere inn.  

Jeg kjente at når jeg kom opp på jobben var humøret mitt på toppen, ikke det at det var så dårlig fra før, og arbeidslysten raste rundt i kroppen... Mine fire tilbud gikk unna som bare den, og jeg fikk sendt de videre før jeg skulle hjem :o)) 

Vi slapp ikke helt unna for regnværet i dag, for når det var på tide å gå hjem kom det et skikkelig skybrudd... Jeg hadde jo selvsagt ikke tatt med meg noen paraply, men det lettet litt sånn at jeg rakk å komme meg ned i garasjen uten å bli gjennomvåt. Nå har himmelen igjen blitt blå , men søte vite skydotter lett spredd utover. At det er lettere vær ute gjør oxo at det ikke blir mørkt så tidlig i kveld. I går var det allerede ganske mørk på samme tidspunktet, kl 21.

Jeg måtte handle litt før jeg kom hjem, så det ble ganske sent... Hjemme ventet to pusetasser, som syntes at mammen deres hadde vært litt vel lenge borte fra dem!! De stanget borti bena mine, sto på to ben for å bli klødd og kozt med. Ronja kurra og mjauet og var nesten helt fra seg for at hun ikke klarte å vise akkurat hvor glad hun var for å se meg :o)) Hyggelig med en sånn velkomst!


Bare en runde rundt kvartalet..

 • 22.08.2012, 22:30

Wow, så fort disse tre første dagene har gått... Nå er nesten onsdagen gått, og det er bare to dager igjen å jobbe denne uka. Er jeg lei meg for det? NEI, absolutt ikke...., tvert i mot det er helt fantastisk.

Når lunchen nermet seg i dag var luften ganske stillestående inne på jobben så jeg bestemte meg for å ta meg en tur ut. Ute var luften helt hærlig, og temperaturen datt plutseligt pga uværet som var på veg. Det var godt å komme seg ut litt og røre på seg.... Etter å ha hatt ferie så lenge, og kunne være ute når jeg ville og så lenge jeg ville uten å måtte passe klokka er det stor overgang å bare kunne gå ut 30 minutter per dag. Jeg stakk innom Narvesen å kjøpte meg noen av matbladene mine, Vegetarian Living, Tara Smak og favoritten BBC GoodFood.. 
Ikke lenge etter at jeg hadde kommet inn på jobben igjen, begynte det å sprutregne... Det holdt ikke på så lenge, og tok med seg noen lyn og torden.. Jeg hadde jo fått med meg at det skulle bli uvær, og ble med en gang litt bekymret over at jeg ikke hadde dratt ut ledningene hjemme. Heldigvis så varte det ikke så lenge, så det var ikke noe å bekymre seg for alikevel :o))

Det var meningen at jeg skulle til fotpleie kl 16:30 i dag, men litt før lunch ringte Kristin å lurte på om det var greit at vi flyttet timen. Hun fortalte at mannen hennes var blitt syk, og jeg forstod det slik at han var kjørt inn på sykehuset i dag. Det var jo en selvfølge at jeg svarte ja til å flytte timen min under sånne situasjoner. Neste ledige time hos henne var ikke før 3. september, men det går greit egentlig. Neglene min begynner å bli litt lange, men jeg har et pedikyrsett som er batteridrevet så jeg kan gå over dem litt selv.

Nå skal jeg synke ned i godstolen for å se på Castle, og kanskje CSI før jeg hopper i køya... Ha en fortsatt fin onsdagskveld, blogges :o))


Det var tøft.....

 • 21.08.2012, 22:28

I går var det første arbeidsdag på 5 uker, og jeg var helt utslått når jeg kom hjem igjen... Det var nok fordi jeg ikke hadde sovet i det hele tatt natt til mandag, og da mener jeg ikke et minutt. Jeg var kjempetrøtt når jeg gikk la meg, men så sa det spjong å øynene spratt opp.... Etter det var det ikke mulig å lukke dem igjen. Når jeg kom på jobben var jeg ganske trang i øynene, hehehe!! Jeg var glad for at jeg hadde skrevet ned alle passordene min, for jeg hadde ikke sjangs til å huske halvparten av dem. Det var en del mailer å gå igjennom å det tok meg nesen hele dagen, men det var egentlig grei start... Hode mitt var nok ikke helt på plass, men det var vel ikke å forvente heller etter å ha hatt fri så lenge :o))

Når jeg kom hjem var jeg veldig trøtt og sliten, men jeg motstod å gå å legge meg litt for jeg var litt engstelig for at jeg ikke skulle sove til natten. Smart trekk, for når jeg først hoppa i køya sovna jeg med en gang, og våknet ikke før klokka ringte til morran i dag. Pusene var allerede i full vigør å satt på dørstokken til balkongen å ventet på å få komme ut. Når jeg stod i dusjen kunne jeg høre dem løpe etter hverandre i vill fart igjennom heimen.

På formiddagen i dag ringte Elin, fysioterapeuten, og lurte på om jeg kunne komme en halvtime før. Jeg hadde time klokka 16 så det var helt greit for meg å komme før. For å rekke hjem uten å måtte stresse dro jeg fra jobben kl 14:30, og jeg rakk å stikke innom postkontoret å hente pakkene mine.

Jeg gruet meg litt til behandlingen i dag siden den høyre skuldren min var så innmari vond, men det viste å være mer muskulært... Så etter behandlingen var skulderen mye bedre, men fortsatt ganske sår.. Ble som vanlig ganske sliten så etter å ha spist middagen slang jeg meg nedpå senga å slappa av litt. Vinja kom med en gang å la seg godt inntil meg, og hun begynte å male så summende at jeg sovna ganske fort :o)) Når jeg våkna hadde pusejenta lagt seg opp på ryggen min, og hun sov så godt at det var nesten leit å vekke henne...


For et par uker siden bestilte jeg meg personlig Almanakk, og i går kom den... Var veldig spent på hvordan kvaliteten på bildene skulle bli, og de ble utrolig klare og flotte. Satt en stund å vurderte hvilket bilde jeg skulle ha på forsiden, men så kom jeg frem til at det måtte jo bli megselv......... Det er jo min personlige almanakk, så hvorfor ikke. På baksiden valgte jeg et av den kjære søsteren min og meg, fint hva?


Dette var i pakkene jeg hentet på posten i dag... WII Sports Resort kom i egen pakke fra Platekompaniet mens det andre kom fra CDON. Jeg har ikke testet ut noen av dem enda, men det skal jeg gjøre i morgen tenker jeg :o)) Ganske vanedannende merker jeg!

Ellers har det vært en flott sommerdag i dag.... Det begynte litt kjølig men rundt lunchtider nå jeg stakk ut en tur var det allerede blitt ganske godt og varmt. Jeg sjekket ikke temperaturen, men jeg hørte på radioen at det har vært rundt +25C på det varmeste. Skal man tro værvarslet for i morgen kommer det til å bli regnvær og torden, men vi får nå se når dagen kommer!!

Om noen minutter er det Castle, og Ronja ligger klar hun... Han er favoritten hennes han vettu, og jeg tuller ikke for hun ligger faktisk å ser på hele episoden så noe må det jo være med karen, hehehe!!
 

 

Nå er det snart slutt...

 • 19.08.2012, 22:05

Om et par timer er den siste feriedagen over, og jeg bare å gå å legge meg... Det går ikke ann å sitte opp til kl 01:00 eller 02:00 nå lenger, for da blir det umulig å komme seg opp i morgen tidlig. Jeg kan ikke begynne abeidsuken med å komme sent på jobben, vi har nok fleksitid men alikevel!!! Akkurat nå kjennes det veldig vemodig at ferien er over, men jeg vet jo det at jeg kommer raskt i gang igjen. Det ser sikkert mer enn nok å gjøre, så jeg kommer neppe til å kjede meg.. Siden jeg har vært borte i 5 uker fra jobben har det sikkert skjedd noe nytt som man må sette seg inn i........


Når det ble for varmt å sitte ute på balkongen i sta gikk jeg inn å begynte å spille noen sportsspill.... Det gikk så innmari dårlig når jeg prøvde meg på Tennis forrige gang, så jeg bestemte meg for å forbedre resultatet mitt. Det klarte jeg oxo :o)) Jeg holdt på med sportspillene i nesten tre timer, og jobbet meg skikkelig varm. Ikke det at det var så veldig vanskelig å bli varm, for det var over + 30 C inne i stua og utenfor i kroken var det + 46 C puh. Det var selvsagt ikke så varmt ute i luften, men når man så på temp.måleren i kroken kjente man seg litt motløs. 

Pusejentene min lå ute på balkongen i varmen en god stund, men tilslutt kom de sjanglende inn å la seg på gulvet inne stua... Ronja flyttet seg hele tiden etterhvert som gulvet ble varmt av hennes egen kropsvarme. De hadde riktelig tilgang på vann der ute, men det ble for varmt for dem. Når middagen deres ble servert kom de å spiste litt, men matlysten var ikke storveis akkurat. Vinja hoppet opp på kontorstolen min å krøllet seg sammen, mens Ronja la seg på toppen av klatrestativet. De ligger å sløver fortsatt, og våkner nok ikke til liv før jeg skal gå å legge meg om ikke så altfor lenge :o))

Nå skal jeg vie det lille som er igjen av kvelden til å se litt på TV før jeg krabber opp i senga. Det beste som kunne hende er at jeg er faktisk er ganske trøtt i kveld, noe som kan sørge for at jeg sovner ganske raskt, i hope :o))

 

Siste feriedag....

 • 19.08.2012, 11:52

Den siste feriedagen er nå godt i gang med strålende sol og mange varmegrader... Jeg blir alltid litt deppa den siste feriedagen for at nå er det slutt, og hverdagen begynner igjen. Når det er sagt så vet jeg jo at jeg kommer fort i gang igjen når jeg kommer meg på jobben. Alikevel syntes jeg at jeg har lov til å være litt trist, hehehehe!


Om litt skal jeg sette meg ut litt å nyte dagen, med kaffekoppen klar på bordet ved siden av... Vinja strøyk rett ut på balkongen med det samme jeg åpnet døra i dag, og hoppet opp i godstolen sin. Ronja har bare diltet i helene på meg siden jeg sto opp. Vi er egentlig litt trøtte i dag, for jeg ble sittende oppe til langt ut i de små timer å surre med bloggen.

Skulle lage profilbilde mitt større, men det var ikke fult så enkelt som jeg trodde. Jeg fikk høyden på bildet, men det ble ikke noe breiere... Så leste jeg til øynene ble store og våte, men det hjalp ikke. Profilteksten ville ikke flytte seg under bilde, og jeg klarte ikke å finne ut hvordan jeg skulle få det til. Da filmen Dypet sluttet på DR1 utpå morningen engang ga jeg opp å krabbet til sengs.

Nå skal jeg nyte min siste feriedag, så får profilbilde ha den størrelsen det har så lenge... Ha en fortsatt fin søndag, blogges!!


Altzheimer light.....

 • 18.08.2012, 17:24

Det er jo merkelig at man skal glemme noe hver gang man er ute å handler.... Sånn ble det i går oxo, for jeg skulle ha vært innom apoteket å fylt opp lageret med vitaminer. Ikke noe annet å gjøre da vettu å ta seg en tur ut i dag oxo. 
 
Vår ikke så veldig fristende å dra ut, for det regna og var grått å trist..... Satt ganske lenge på balkongen med kaffekoppen å så ut på det triste været før jeg kom meg på beina og inn i dusjen. Til slutt klarte jeg å løsrive meg å sette meg i gang.


Etter å ha vært en kjapp tur på apoteket på Oppsal dro jeg ned på Europris for å kikke litte granne. Jeg hadde gått tom for solsikke håndsåpe, og det kun på Europris de har den såpen. Det er ikke alle såper som jeg kan bruke på hendene mine, men den går greit. Jeg har et hudproblem som gjør at jeg innimellom mister huden på hendene. Det er ikke bare ubehagelig men oxo veldig sårt, dessuten er det ikke noe pent å se på. Da er det bare AgroSan salven som hjelper, og som leger huden min ganske raskt :o))


Jeg sa en gang at jeg ALDRI skulle putte kroppen min inn i en sånn kozedress, men i dag kjøpte jeg meg faktisk to stykker... En lille og en rosa :o)) Striper er jo lekkert på min omfangsrike kropp, men jeg kommer ikke til å gå ut med dem så det gjør egentlig ingenting, hehehe. Prøvde den lille i sta, og den var veldig behagelig å ha på....., men litt varm for meg akkurat nå om dagen. Når det blir kjøligere utpå høsten blir det nok godt å krype inn i den tenker jeg!!


:o(( Se på den stakkars Havehortensian min som den henger med de tunge blomsterkronene sine. Den er deffinitivt ikke happy med de siste to dagenes regnbyger. Blomsterkronene er så tunge nå at de klarer ikke å holde seg oppe når sånne kraftige regnskyll kommer. Tror ikke at de klarer å reise seg igjen heller, og det er umulig å få støttet de opp. De detter nå ikke ned på bakken, så jeg får vel være fornøyd med det i allefall.

Når jeg kom hjem i sta hadde pæra i badetaket gått, og da var det ikke noe annet å gjøre enn å krabbe opp å skifte den. Jeg har jo høydeskrekk, og blir svimmel bare jeg står på en kjøkkenstol så det er litt plagsomt når den går. Noen ganger så går det greit, men i dag var nakken min ekstra stiv å da begynte jeg å svaie ganske bra. Klarte å samle meg sånn at jeg fikk skiftet pæren å kommet meg ned av stolen og på flatmark igjen, hehehe!!

Magen min romler høyt, og forteller meg at det er på tide å komme seg ut på kjøkkenet for å ordne seg litt middag. Jeg ka se at pusene oxo ser på meg med et lengselsfult blikk.... De vil oxo ha mat rundt denne tiden. Ha en fortsatt fin lørdags ettermiddag. Blogges!!


Carrie Fisher - Wishful Drinking...

 • 18.08.2012, 11:22

I går ble jeg sittende oppe for å se på Riverdance på NRK, som var helt fantastisk.... Så skulle jeg bare slå av PC'n som lå godt i fanget mitt, men da begynte showet til Carrie Fisher Wishful Drinking. Hvis du ikke vet hvem hun er så er hun dama som spilte Princess Leie i de første Star Wars filmene. Hun er datter av Hollywood stjernene Debbie Reinholds og Eddie Fisher.


(bilde hentet fra google) Jeg hadde sett et klipp av showet da hun var gjest hos Ophra, og syntes det virket veldig morsomt. I natt satt jeg altså oppe å så på til kl 02:30, og humra å lo omhverandre. Damen utleverer foreldrene, deres senere ektefeller, segselv og sine ektemenn og andre. Det var rett og slett en fortelling om hennes liv som definitivt ikke har vært noe A4 liv... Det meste av det hun pratet om har jo stått i avisene, og jeg hadde lest om det. Alikevel var det mye annet som hun tok opp som jeg ikke hadde lest om. 

Damen har vært igjennom både alkoholproblemer, narkotika og psykiske problemer så hun hadde ikke manko på stoff å gjøre showet av. Det var i allefall verdt å sitte oppe så sent å se på :o)) 


En dag i solen.....

 • 17.08.2012, 19:45

Jeg satt ganske lenge på balkongen å slappa av med med kaffen i dag, mens jeg lytta til radioen... Satt lenge å studerte på om jeg skulle dra ut å handle eller ikke! Det som avgjorde det var at det var tomt for kattesand og våtfór til kattene. Det hadde holdt til i morgen, men så tenkte jeg at det var like greit å gjøre det i dag. Været var flott så det var godt å komme ut å trekke litt luft, og få rørt litt på seg.


Dro først bort på Oppsal og Labben Hund & Katt for å kjøpe tørrfór og kattesand.... Det var en kunde der med en utrolig søt hund som lignet på en mini pittbull. Jeg har ikke så mye greie på hunderaser, så jeg vet ikke hva rasen heter. Tassen var med matmor å handle og da hun snakket med vakten som var innom fløy hun rundt å plukket med seg ben og svor ut på gulvet. Så begynte hun å gnage på dem!! 


Det vårfóret kattene liker får jeg bare hos Dyrego, og det fristet ikke å dra ned til Oslo sentrum midt i rushtrafikken. Heldigvis så ligger det en på Lambertseter senter, så jeg dro opp dit. Han hyggelige fyren som kom hjem til meg å monterte klatrestativet var på jobb i dag oxo :o))


Dette er hva de kresne frøknene Lillepuzdatter av Skånevik spiser... Det nytter ikke å kjøpe noe annet en dette her, for da bare går de vekk å maten må tilslutt kastes. De liker ikke pateérf eller moset sammen kattemat i kraftige sauser eller kylling. Når de var mindre kjøpte jeg det ene merke etter det andre uten at de ville ha det. Til slutt kom jeg over disse merkene hos Dyrego, og etter det kjøper jeg bare det. I begynnelsen var det bare på Oslo City de tok inn denne kattematen, og det var jo ikke alltid det passet å dra ned til sentrum når det ble tomt.


Clas Ohlsson ligger vegg i vegg med Dyrego, så jeg stakk inn for å kikke litt.... Jeg endte opp med å kjøpe noen flere plastbokser til å ha grønnsaker i, og da måtte det jo bli rosa, hehehe. Kjøpte samtidig denne boksåpneren, som jeg testet ut da jeg skulle åpne Farrisflaska mi... Det gikk som en drøm... Jeg kjøpte en universalåpner for noen uker siden, men den var ikke noe god å åpne flaskekorker med. Ofte så har jeg store problemer med å åpne korkene når fingrene mine er stive og vonde.

På veg hjem dro jeg innom Ultra og kjøpte selleristang, tomater, blomkålhode, gulerøtter, sukkererter, grønnsaksstokk og stokk-kuber. Jeg har ikke kuttet opp noe enda, det venter jeg med til i morgen tenker jeg. Da jeg kom inn å plukket ut grønnsakene av posen kom pusejentene løpende med en gang å snuste og snuste.... De er jo oxo noen store grønnsakspuser, hehehe!!

Nå er jeg så mett og belåten etter en deilig hjemmelaget lappskaus med masse godsaker i... Om litt skal jeg unne meg en is til dessert, men foreløpig er jeg alt for mett til å orke det å da er det best at maten får lov til å synke litt :o))


Jeg blir sprøøøøøø.....

 • 17.08.2012, 18:00

Skulle bare slå på PC'n for å skrive om hva jeg har gjort i dag, ikke mye men alikevel. Det gikk veldig dårlig, for hele PC'n klappa helt sammen... Først fikk jeg ikke startet den, og endte opp med å måtte kjøre en reparasjon for å innstallere det som lå på maskinen fra før. Da det var gjort forsøkte jeg å gå inn på nettet via Google Chrome som jeg bruker, men da fantes ikke filene der lenger. Jeg forsøkte å laste ned Chrome igjen, men det gikk ikke før jeg hadde avinnstallert programmet. Så var det å begynne på nytt. Problemet da var at all den ekstradriten jeg hadde avinnstallert tidligere som fikk PC'n til å gå sakte dukket opp igjen. Så var det å få vekk det igjen.....

Jeg har ikke snøring på hvorfor den plutselig crasha nå.... Det kan ha skjedd noe da den kjørte oppdatering i går når jeg skulle slå den av. Uansaett, nå funker den igjen som normalt....!! Sånne ting gjør at jeg tar helt av, og blir så inn i granskauen forbanna. Spesielt siden jeg ikke er så veldig god på sånne data ting....
 

Nestenblondina er trøtt....

 • 17.08.2012, 00:20

Sitter å ser ut av vinduet og kveldsflygningene til Gardermoen har startet for fult, flyene kommer som på en perlesnor sånn rykkevis og delt. Etter at Gardermoen åpnet for noen år siden har det bare blitt verre og verre, og før jeg glasset inn balkongen min kunne jeg høre dem ganske godt. Nå har det heldigvis blitt mye bedre :o))

I kveld er jeg ganske trøtt og gåen i kroppen så jeg håper at når jeg går å legger meg om ikke så lenge får sove med en gang å slipper å ligge våken i flere timer. Man kan jo alltids håpe på det, for jeg begynner å bli lei av å ikke få sove når jeg legger meg. Jeg har til og med kuttet ut kaffekoppene på kvelden, så nå får vi se!!


Oi, hvor det styrtregnet tidligere i ettermiddag... Jeg tror det til og med kom noen haggel på et tidspunkt, for det dundret på vannbrettet utenfor stuevinduet mitt. Det ble nå i allefall godt skylt..., jeg burde kanskje ha tatt å vasket det i samme slengen, hehehe!! Ute i blomsterbeddet mitt var det veldig tørt så jeg hadde planer om å gå ut med haggeslangen, men nok en gang slapp jeg det. Både blomsterbedd og balkonkassen var veldig fornøyd etterpå. En som ikke var fult så fornøyd var Havehortensian min som står med store tunge blomster... Det harde regnværet fikk grenene til å bøye seg så blomstene tippet nedover. Jeg håper at de vil reise seg når de tørker igjen....


Søstrene Lillepuzdatter av Skånevik har tatt kvelden allerede, og Ronja ligger så godt i sofaen at hun har nok ikke tenkt å stå opp igjen med det første. I sta var hun så søt :o)) Jeg satt å chatta på Face og hun satt ved siden av stolen min å så på meg lenge, så syntes hun nok at hun ikke fikk noe serlig oppmerksomhet. Hun stilte seg på bakbena og støttet seg med den ene fotpoten på armlenet, og den andre poten la hun på armen min. Det var for å si "hei, jeg er her altså". Da måtte hun jo få koz av mammen sin vettu :o))

Å med det sier Nestenblondina GOD NATT!!

For et mareritt.....

 • 16.08.2012, 14:59

Til morran i dag våknet jeg helt oppjaget og svett etter verden værste mareritt.... Jeg hadde skikkelig hjertebank og skjønte ikke helt at jeg var våken med en gang heller. Husker ikke story'n nå, men jeg husker definitivt det vesentlige. "Jeg drepte mamma" Først forsøkte jeg å kvele henne med en snor, og når ikke det gikk brukte jeg hendene... Hun kjempet i mot å så på meg med det forferdelige blikket, men jeg bare fortsatt. Husker ikke om jeg lykkes for jeg våknet brått, og jeg regner med at jeg hadde skreket ut oxo. Er det mulig å drømme at man gjør noe så grusomt mot en person man er så glad i. Mamma døde av kreft i 2006, men hun var så levende at det var helt merkelig. Jeg får helt gåsehud bare av å tenke på det, grøss...!!!


Når jeg var ute å handla i går kjøpte jeg noen grønnsaker, og i dag bestemte jeg meg for å kutte de opp å putte de i plastbokser og sette de i kjøleskapet. Er så enkelt å ha det ferdig der, for da er det bare å plukke ut det man trenger når man skal lage noe, eller ha noe på en skive brød. Søstrene Lillepuzdatter av Skånevik var jo på pletten med en gang og skulle smake og hjelpe til. De gomlet i seg av det som ble igjen av paprikaen.  De holdt seg på andre siden av skjærebreden inntil jeg hadde vasket den, men da kom Vinja trampende å satte seg på den. Da var det bare å vaske igjen innen jeg skulle skjære opp løken, men..... da fikk de ikke lov til å sitte på bordet lenger. Ikke det at det var noe problem heller, for lukten av løken ble litt for stram for dem å de forsvant, hehehe!!

Jeg måtte avbestille timen min hos fysio i dag pga at jeg våknet med vondt i halsen og høy feber... Trodde først at det skulle gå greit, men etter å ha stått stille ved kjøkkenbordet å skjært opp grønnsaker var jeg helt utslitt.... av det lille. Derfor syntes jeg det var like greit å avbestille timen, og jeg fikk ny til uken i stedet. Han fysioterapeuten jeg brukte før ringte meg i sta, og fortalte at han hadde forsøkt å ringe Helfo for å sjekke om frikortet mitt men ikke kommet frem. Da hadde han printet ut en ny kvittering og reist innom dem, og da han ba de sjekke hva som hadde skjedd med den første han hadde sendt inn hadde de selvsagt ikke fått den!!!!!! Er jeg overrasket, NEI ABSOLUTT IKKE! Han ba dem  prioritere den, så nå gjenstår å se om de gjør det da.


Det hadde samla seg noen e-faktura i Nettbanken som måtte godkjennes, så jeg har nettopp vært inne å godkjent hele lista... Mange av dem forfaller ikke før om en stund, men jeg tok dem med så har jeg litt mer oversikt over hvor mye penger jeg har på kontoen min. Bilforsikringen min forfalt ikke før 15.09., men jeg syntes det var litt vel lenge å vente med å betale den. De sier jo at forsikringen er aktiv selv om premien ikke er betalt, men jeg tar ikke sjangsen..... Man vet aldrig!!

Været er litt av vært i dag..., det får vist ikke bestemt seg for hva det skal være. Først så skinner sola så fint fra en blå himmel, og så i neste øyeblikk er det helt grått overskyet... som nå. Nå ja, det er ikke så mye vi får gjort med det. Kaldt er det jo ikke :o))

Nå skal Nestenblondina fundere ut hva hun skal lage til middag... Har ikke noe serlig matlyst, og da er det veldig lett å ta noe lettvindt og ferdig, men jeg skal ikke ta den lettvindte løsningen om det så er bare å steke en omelett. Mmmmm, det hørtes faktisk ganske godt ut og så spice den opp med grønnsaker og løk så blir det en bra middag det :o)) Blogges!!


Nestenblondina sover dårlig...

 • 15.08.2012, 22:33

I går var jeg kjempetrøtt og satt mer eller mindre å gjespet meg igjennom hele kvelden, men da jeg gikk å la meg var det som om øyelokkene spratt opp som om de hadde innebygde fjærer. Jeg ble mer og mer frustrert ettersom minutter og timer gikk. Tilslutt slo jeg på tv å lå litt og så på nattsendingene til jeg begynte å bli trøtt, og trøtt måtte jeg nok ha blitt langt ut på natten for jeg sovnet til slutt. Hadde kanskje trodd at jeg skulle være trøtt i dag, men utrolig nok har/er jeg ikke det.


Tenker at jeg får kjempeproblemer om dette fortsetter helt til jeg skal begynne på jobb igjen over helga, men hva er nytt egentlig :o)) Jeg sliter jo med det samme hvert eneste år så hvorfor skulle det nå være anderledes i dag, hehehe!!

Når jeg vel hadde kommet meg ut av køya i dag gikk jeg ut på balkongen med en rykende varm kopp kaffe, avisen og radion sånn at jeg kunne høre på Reiseradioen. På det tidspunktet hadde jo flesteparten av de som skulle på jobb dratt ut allerede, så det var stille og behagelig å sitte ute å nye sommerdagen. Ronja kom ut å satte seg på klatrestativet for å kikke litt på verden, men hun ble ikke så lenge for hun hørte søsteren holdt på med et eller annet inne i stua. Det måtte jo undersøkes :o))


Nede i kjelleren hadde 3 store IKEA poser med henholdsvis kjeler, min gamle kjøkkenmaskin og klær, duker og gardiner... Det tok jeg å lempet inn i bilen da jeg skulle ut for å handle, sånn at jeg kunne dra ned til Fretex å levere det. For at ingen skulle behøve å bære så langt rygget jeg ned i garasjen... Jeg trodde at de skulle ta i mot klærne, dukene og gardinene oxo men nei du der trodde jeg feil. De måtte jeg nok pent kjøre lengre bort i veien for å levere i kontainerne. Jeg klart nok ikke helt å skjule min missnøye når jeg smalt igjen bagasjerommet på bilen å dro min veg. Det var ikke langt å kjøre, og raskt å kvitte seg med å mitt noe dårlige humør var egentlig borte når jeg kom dit :o))

I går holdt jeg jo på med WII konsollet og spilte baseball og bowling å det merket jeg i armene i dag... Har vært skikkelig støl i spesiet høyrearmen som jeg brukte å kaste med. Hehehe, bare jeg skal løfte på armen så protesterer musklene skikkelig, og derfor tar jeg det litt med ro i dag. Fikk melding fra Platekompaniet at det ene spillet var sendt fra dem i dag, og er jeg heldig så kanskje jeg kan hente det i morgen. Da skal det deff testes ut vøttø.

Ronja vimser rundt meg og vil ligge i fanget å koze litt, men der ligger PC'n min akkurat nå.... Tror nok at jeg skal prioritere pusejenta mi litt nå, for det har blitt litt vel lite koz på dem i dag! Blogges :o))


Kanutten og Romeo Clive.... Husker du?

 • 14.08.2012, 23:40

Jeg sitter her å vrenger og vrir på hode mitt uten at det hjelper noe serlig...
På 60-tallet gikk det en serie på NRK som het Kanutten og Romeo Clive, spilt av henholdsvis
Anne Kath. Vestly og Alf Prøysen.Er det noen som husker hva den lille kanutten het i serien, og kanskje hvem som spilte han?
Mulig dere som er rundt min alder kan huske det! Jeg har leita på nettet,
men klarer ikke å finne noen ting der. Jeg har navnet på tunga,
men der ser det ut til å forbli.... Har prøvd alt for å komme på det, uten hell. 
WII..., den virker :o))

 • 14.08.2012, 20:14

Det er ikke til å tro...., jeg har fått WII konsollet til å fungere :o)) Jeg var egentlig dritt lei hele spillet, og var forberedt på å levere hele greia tilbake siden jeg ikke hadde de kablene jeg trengte. Sååååå, når jeg rotet i en pose med kabler fant jeg plutselig noe jeg dro kjennsel på. I bruksanvisningen til TV'n var det bilde av en duppeditt som jeg ikke ikke hadde, men så viste det seg at jeg hadde det alikevel. Duppeditten fulgte ikke med Samsung Smart TV'n når jeg kjøpte den, dette var noe som hadde fulgt med noe annet... Uansett, jeg kobla sammen å slo på spillet, og vips kom det opp noe på skjermen å jeg kunne legge inne litt opplysninger... Nestenblondina var so happy vettu :o))


Sammen med konsollet fulgte det med WII Sports (baseball, bowling, boxing, golf og tennis) og WII Party med en del småfestlige spill. Jeg kastet meg over sportsspillene og ble hekta med en gang. Først prøvde jeg meg på tennis, som ikke gikk fult så bra, og så gikk jeg over til bowling og baseball å da gikk det strax litt bedre. Jeg glemte å rydde unna noen lysglass på borde, hehehe... skal si at de fikk fart på seg. Heldigvis knuste de ikke... WII Party har jeg ikke fått sett så mye på enda, så jeg har ikke fåt dannet meg noe bilde enda.


Hadde lyst på noen flere sportsspill, så jeg gikk på nettet å bestilte disse to her... Anne har WII Sport Resort, noe som fulgte med når hun kjøpte sitt konsoll og hun skrøyt av det. Tenkte at da skal jammen jeg oxo skaffe meg det å prøve meg litt. Ikke det at der er en treningsøkt å spille disse spillene, men man er da i bevegelse... Det går ikke ann å sitte i godstolen å spille dem i allefall, hehehe!!

Ellers så har jeg bare sløve inne i dag.... Jeg sov omtrent ikke i det hele tatt i natt, og da alarmen gikk av ved 9 tiden var jeg helt ødelagt. Alikevel krabbet jeg ut av senga og ordnet med mat og drikke til kattene, så brygget jeg med en kopp kaffe å satte meg ut på balkongen.  Ute var det en hærlig småkjølig luft som kom inn igjennom luftevinduene, og det var deilig for inne var det veldig varmt. Leiligheten min blir veldig varm om sommren selv om jeg lufter til den store gullmedaljen. På formiddagen var det litt skyer, men de forsvant utover dagen å det har vært en flott og deilig sommerdag ute :o))

Faren min ringte nettopp, og vi skravla en lang stund... Jeg ringte ham på søndagen men da ble samtalen brutt, og når jeg forsøkte å ringe ham opp igjen kom jeg ikke igjennom. Han fortalte nå at årsaken var at det hadde kommet et belegg på simkortet så det hadde sluttet å virke. Han hadde vært oppe i butikken å fått renset det forstod jeg. Han lurte jo på om jeg kom oppover i ferien, men nå ser det ikke ut til at jeg rekker det. Jeg skal oppover om ikke lenge for å besøke søsteren min, og bare henne... Da kan jo pappan våres komme til henne, det er kozelig :o))

Nå skal Nestenblondina synke godt ned i godstolen, og se en reprise av NCIS på FOXCRIME.... Blogges!!


Nestenblondinas varebilservice....

 • 13.08.2012, 14:34

Da jeg dro ut for snart et par timer siden skine sola fra en så og si skyfri himmel, men nå er det jammen kommet en haug med grå skyer gitt... Det ser nesten ut til at det skal begynne å regne vært øyeblikk, noe som egentlig hadde vært greit. Det er nemlig så tørt i blomsterbeddene mine at det tengs noen regndråper eller foresten ganske mange. Hvis ikke må jeg ut med vannslangen i ettermiddag.

Jeg har allerede vært ute en tur for å avlevere det jeg ryddet frem i går. Dro først ned på Fretex med det de skulle ha, og der var full aktivitet og sortering til den store gullmedaljen. Sterke karer kom å hjalp meg med å bære ned det jeg hadde, og vips var det blitt bedre plass i bagasjerommet. Jeg spurte om de tok i mot kjeler oxo, for jeg hadde nemlig hørt at det gjorde de ikke. Jo da, sa han jeg snakket med. De blir borte nesten før du får dem ut av bilen. Happy var jeg, så da skal jeg dra ned igjen i morgen med kjelene jeg har funnet frem pluss den gamle kjøkkenmaskinen som er fult brukbar med alle duppeditter til :o))

Når jeg var ferdig hos Fretex dro jeg bort på Oppsal Eldresenter for å avlevere alt garnet og brodderiene, og de ble så happy for å få det til arbeidsstua si. Damen takket flere ganger. Nå som jeg har fått tingene ut av huset så er det veldig greit, og det føles ikke så vemodig lenger. Det gir inspirasjon til å fortsette i kjellerboder og loftsboder oxo, men ikke akkurat nå. Det blir loppemarked om ikke så lenge, og de skal oxo få litt av meg.

Se der ja...., der kom regnet, men ikke så mye som jeg hadde håpet på. Det er nok kanskje bare en liten skur som flyr fort forbi!! Jeg skal til fysioterapeuten litt seinere i dag, og jeg kan ikke akkurat påstå at jeg gleder meg. Både nakken og armene mine er såre og vonde etter all løfting og strekking i helgen, men jeg regner med å være litt mykere etter at Elina har lagt sine brutale hender på meg, hehehe!! Jeg vet jo at det er veldig vondt når hun holder på, men så blir det så mye bedre etterpå når hun er ferdig. Siden jeg har så vondt nå regner jeg med at jeg kommer til å bli ganske trøtt og sliten etterpå. Da er det jo greit at man har få unna alt det man skulle gjøre i dag, sånn at man kan bare slappe av etterpå :o))

Ha en fortsatt fin mandag, for det har jeg tenkt jeg skal ha.... Det er enda 1 uke igjen av ferien min, og hvor hærlig er ikke det :o)) Blogges!!


I'm so done........

 • 12.08.2012, 22:47

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg ikke hadde satt i gang med å rydde i dag, for nå er jeg så sliten at jeg ikke orker å reise meg fra stolen igjen med det første.... Hadde bestemt meg for å bare ta skapene på lille rommet, men når jeg først kom i gang så tok jeg like så godt alt sammen. Jeg skulle jo finne frem alt garnet jeg hadde og broderier som ikke var påbegynt å heller ikke kom til å bli det noen gang. Det lå jo litt her og litt der, så da ble det å dra ut av alle skapene.


Mens det sto på som verst var det plastikkposer over alt, og ute i entreen var det så vindt jeg fikk satt foten ned på slutten. Det var så kaotisk at jeg nesten mistet oversikten, og jeg holdt nesten på å gi opp når jeg så alt rotet jeg hadde stelt i stand med. Pusene hadde det helt topp, for dette var veldig spennende med masse knitrende plastposer og ting å undersøke. De hoppet og spratt å gjemte seg i plastposer for hverandre. Det var morsomt å se på dem, hehehe!! 

Når jeg var ferdig hadde jeg fått en gigantisk plastpose med garn og en IKEA papirpose med sytøy som jeg skal levere på Oppsal Eldresenter i morgen. De kommer definitivt til å bli happy på arbeidsstua tenker jeg :o)) Det ble samtidig en haug med forskjellige ting som jeg skal kjøre ned til Fretex med + en haug med søppel. For å slippe å styre så fælt i morgen, kjørte jeg bilen utenfor og lempet alt inn i dag.

Det var litt emosjonelt dette her oxo, for mange av tingene som jeg nå har gitt bort og kastet er ting som har tilhørt mamma og pappa. Ting som jeg ikke har orket å kvitte meg med før nå, men det var tøft. Inne i det ene skapet fant jeg en pose med noen skjerf som mamma hadde brukt, og jeg kunne kjenne lukten av parfymen hennes på dem.... Da ble det felt noen tårer, og skjerfene pent pakket inn å lagt i skapet igjen. De klart jeg rett å slett ikke og kvitte meg med. Det er sånne ting som får savnet frem i lyset igjen, og noen tårer oxo.

Nå er Avsluttningsseremonien for OL i London godt i gang, og jeg den må jeg jo få med meg.... Egentlig veldig glad for at det er over, og tv kveldene går tilbake til normalen igjen :o)) JA DA, jeg er tv-slave, hehehe!!


Klar-ferdig-gååååååååååå....

 • 12.08.2012, 11:44

Nå har jeg sagt at jeg skulle rydde i skapene mine i flere dager, men det har blitt med praten dessverre. Hver gang har jeg alltid klart å finne en unnskyldning for å slippe unna, men i dag er det ingen grunn til å ikke sette i gang. Jeg vet jo at når jeg først kommer i gang så går det greit, men det er bare det som har vært problemet :o))


Jeg syntes ikke det er lenge siden jeg gjorde en skikkelig rufts i skapene mine... Ikke noen vits å gruble over det, men bare sette i gang med en gang å få det overstått. Etterpå kommer det til å føles så mye bedre, og oversiktelig :o))

Ellers så har jeg en kropp som ikke spiller på lag i dag heller, noe jeg definitivt ikke skal bry meg om for da blir fokuset på hvor ille jeg føler meg. NEI, her må det tenkes positive tanker å komme seg opp av stolen, for det har kroppen godt av selv om den ikke syntes det selv nå, hehehe!! Jeg vet årsaken for jeg spiste endel deilige Pringles med sour cream and onions i går, nam nam nam. Det er jo så vanvittig godt, men jeg burde ikke spise det. I går var i går, og i dag er i dag :o))

Pusene tar seg for øyeblikket en liten lur sånn at de er utvilt til å hjelpe meg med ryddingen.... Det er noe de gjerne vil være med på, og drar ting ut av skapet for meg, hehehe! De syntes det er spennende å få rote litt rundt i skapene med det rar i.

Nå setter Nestenblondina i gang maskineriet, ha en fortsatt fin søndag... Blogges :o))


God formiddag...., solen skinner :o))

 • 11.08.2012, 11:47

For en hærlig måte å våkne på når sola skinner igjennom persiennene og kiler deg på nesen, for å si at det er på tide å stå opp.... Himmelen er knallblå og så blåser det bare littegranne, helt hærlig :o)) Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre i dag

Der fikk jeg et lite ufrillig avbrudd med Anne ringte for å skravle litt. Hun fortalte om at hun skulle ut med scouteren i går, og så hadde hun litt problemer med å få startet den. Hun sto da ved siden av den, og får beskjed av broren sin om å gi litt gass, hehehe!! Scouteren begynner da å gå i en rask fart og hun med før de tilslutt ender opp i en haug på bakken. Hun fikk mange skrubbsår foran og bak på leggene og sykkelen ble skrapet opp. Hun hadde alikevel tatt seg en tur, og konstaterte at hvis hun skulle bli vant med å bruke den så måtte hun ut litt flere ganger enn det hun har hatt hittil. Vi ble enig om at vi skulle ta en tur på Botanisk Have i morgen siden det er meldt fint vær.

Mens jeg satt å spiste frokost i sta satt Ronja like ved, og plutselig begynte hun å brekke seg å gulpet opp noe av tørrforet hun hadde spist. Litt mer fordøyd enn vanlig!! Innen jeg rakk å løfte baken fra stolen var Vinja der og begynte å spise på oppkastet, æsj a meg!! Jeg tørket det fort opp å vasket over flekken etterpå til begge pusene store interresse :o)) Jeg har aldrig sett at noen av dem har forsøkt å spise det den andre har kastet opp!! Ronja satt litt å tok seg igjen, og så var det full rulle igjen... Nå har hun akkurat ligget ved siden av meg for å få litt koz :o))

Nå blir PC'n slått av for en stund sånn at jeg ikke blir fristet til å sitte med den hele dagen... Været ute er for fint til det, blogges :o))


 

Vil være for megselv....

 • 10.08.2012, 12:44


Kroppen er ikke helt samarbeidsvillig i dag, heller!! Det kommer nok av behandlingen i går tenker jeg, noe jeg har opplevd før at virkningen kan være så kraftig at den strekker seg over et par dager. Så lenge man har fri er det greit, for da kan man gå litt inn i segselv å være alene. Er man i jobb er ikke det like enkelt...., da må man bare må være tilstede for å kunne utføre arbeidsoppgavene sine. Akkurat i dag kjenner jeg at det er godt at jeg har ferie :o)) 

Er jeg i dårlig humør for at kroppen ikke fungerer, nei slettes ikke... Ingen vits å være det for det skjer så ofte at da hadde jeg vært suuuur bestanding, hehehe!! Har vel kommet dit hen at jeg har akseptert at sånn er det innimellom, og så begynner behandlingene å fungere å jeg får det mye bedre igjen. De siste to årene har jeg slitt ganske mye med vondt og stive ledder, men det har jeg gjort før oxo i perioder. Jeg tror noe av plagene kan komme av at jeg har spist en del junk food, og det er vel ikke bra på mange måter. På tide å ta tyren ved hornene og endre på livsstilen......


Kattene merker når jeg har dårlige dager, for da skal de være i nærheten av meg hele tiden. Ikke nødvendigvis på meg, men ligge ved siden av å se på meg å likseom trøste mammen sin. Akkurat i dag er det vist Ronja som har påtatt seg oppgaven med å se hva jeg fortar meg, og trøste litt... Da vanker det jo litt ekstra koz på henne oxo, og liker hun jo :o)) 


Så vanvittig sliten....

 • 09.08.2012, 21:23

Beklager, men jeg må bare syte litte granne.... Da jeg gikk å la meg i går kveld var jeg ganske trøtt og jeg var helt sikker på at jeg ville sovne med en eneste gang, NOT! Jeg lå der i time etter time å vridde meg hit og dit, og da ble jeg varm å fikk i allefall ikke sove. Sist gang jeg så på klokka var den 05:10 å da var det like før jeg sto opp å dusjet, men før den tanken ble helt tenkt ut så klarte jeg å sovne. Klokka ringte 07:45 og jeg bare kreeeket meg ut av senga å inn i dusjen!!


(arkivbilde) Jeg ramla inn hos fysioterapien et par minutter på 9, og da var ikke Elin helt ferdig enda så jeg ble sittende et par minutter. Jeg hadde veldig vondt i skuldrene og armene å det gjorde nok at jeg ikke var helt i form, og jeg gledet meg ikke til behandlingen akkurat. Jeg viste at det ikke kom til å bli behagelig, og det ble det heller ikke. Når Elin begynte nedover armene mot albuene måtte jeg virkelig trekke pusten dypt, og konsentrere meg om å puste for å ikke fokusere på smertene. Det var ikke så lett, men det gikk da på et vis. Jeg viste jo at når hun var ferdig ville armene mine føles mykere og ikke så smertefulle.


Jeg trengte noen skrivesaker og permer så jeg dro ned på Tveita for å sjekke ut Notabene, men fant ikke helt det jeg var ute etter. Så hoppet jeg i bilen å dro videre nedover til Staples borte på Alnabru, og der fant jeg permene jeg trengte og penal til noen penner og en pose plastskjeder og litt annet festlig. Før jeg dro hjem var jeg innom Notabene på Brynsenteret oxo, og kjøpte en ny drikkeflaske til bilen og tom reisetube til å ha krem i. Den håndkremen jeg bruker; AgroSan, er tuben så diger at jeg syntes det er litt slitsomt å ha den i veska, derfor kjøpte jeg reisetuben i dag. Funka helt perfekto :o))

Når jeg kom hjem slang jeg meg ned på balkongen for å spise litt, men jeg var så trøtt og sliten i kroppen etter behandlingen at så fort jeg hadde spist ferdig var jeg nødt til å gå å legge meg å slappe av litt. Slo på på tv'n på soverommet å lå litt å så på favoritten Masterchef goes large, professional, men jeg fikk ikke med så mye innen jeg forsvant inn i la la land. Det var nok Jon Blund som kom å strødde sånt glitrende pulver over meg så jeg skulle få sove, hehehe!!


Det gjorde godt med en stund i vannrett stilling, og jeg følte meg som en ny person... Hybelkaninene var blitt større og flere enn kattene så det var på tide å hente fram støvsugeren fra dvalen, og jeg skal bare si i fra at den fikk kjørt seg i dag. Vinja pleier å gjemme seg når jeg støvsuger, den bråker litt vel mye for henne, men i dag bestemte hun seg for å angripe munnstykket, hehehe. Jeg måtte le av henne der hun dasket til den gang på gang, og så skvatt unna å så påan igjen :o))

Naboene begynner nå å komme hjem fra ferie, og de vante lydene begynner å høres fra de forskjellige leilighetene. Det har vært deilig med all denne stillheten, men jeg har savnet lyden av naboene oxo :o)) At man begynner å nerme seg høsten merkes oxo siden kveldene nå begynner å bli ganske mørke. Klokka er 21:30 og det er skumring og om en halvtime er det nok blitt ganske mørkt tenker jeg, og det er på tide å begynne å tenne lampene i vinduene igjen :o))


Bildedryss fra blomsterbeddene..

 • 08.08.2012, 12:54

Siden det var så knallvær ute tok jeg med meg mitt lille kamera, Casio HD 12,5 x, for å ta noen bilder fra blomsterbeddene mine. Naturbildene blir vanligvis bedre med speilrefleksen, men det måtte lades så da ble det Casio kamera som fikk gjør jobben. Noe det egentlig gjorde bra, syntes jeg selv i allefall :o))


Min øyesten er jo Havehortensian som nå står i full blomst, og er så vakker. Jeg er så glad for at jeg kjøpte meg de nye bøylene til å støtte den opp med, for den ser mye finere ut og så støttes de tunge blomstene mye bedre enn med det gamle systemet jeg hadde. Selv etter all det regnet vi har hatt de siste ukene så står den rank og fin :o))


De som kjenner meg vet at elsker humler som jeg syntes er noen fantastisk hærlige innsekter. Får jeg sjangsen til det klør jeg de på ryggen med neglen, og det ser det faktisk ut til at de liker. Da surrer de ekstra og vifter med vingene. Ikke en eneste gang har de flydd unna eller prøvd å stikke/brenne meg. Denne tassen var så opptatt inne i blomsten at jeg ikke ville forstyrre den :o)) Det var ikke så lett å ta bilder i dag, og i allefall ikke nærbilder for det blåser litt å grenene vaier i vinden. Verst var det når humlen skulle foreviges...  Hvor mange bilder som måtte slettes vet jeg ikke, men ikke få. Tilslutt måtte jeg ta tak i grenen å holde den med den ene hånden mens jeg tok bilde.


En bløt snute..

 • 08.08.2012, 11:24

Når en liten myk pus kommer opp i senga til meg på morningen å legger en bløt liten nese inntil kinnet mitt, er det ikke så farlig at klokka er bare 06:30 :o)) Vinja syntes nok at mammen burde stå opp, men selv syntes nok mammen at det var litt tidlig. Vinja fikk ligge i armkroken og så sovnet begge to igjen. Neste gang jeg våknet var klokka 09:30 å da var det ingen grunn til å ligge å dra seg lenger.


Nede ved Østensjø Skole er har det vært full aktivitet en stund allerede, og helikopteret har vært nede på skolen et par ganger å tatt av igjen. Hørte nettopp på Østlandssendingen at det har vært så mange folk i marka de siste dagene at hundene til Røde Kors hadde litt problemer med søket. Huff, den unge jenta har vært borte veldig lenge nå, hva er det som har skjedd med henne? En skolevenninne minnet om en tilsvarende sak for noen år siden, hvor noen ble tatt og ble holdt sperret i en hytte i Enebakk. Man skal ikke spekulere, men samtidig er det vanskelig å stoppe tankene oxo.


Pusene var helt uinterresert i hva som skjer lenger nede, de var mer opptatt av at mammen deres ikke hadde fylt opp vann i vannskålen på balkongen... For dem var det helt utilgivelig at noe sånt ikke var fulgt opp. Hehehe, jeg så at det var tomt da jeg lukket døren for natten, men det er ikke noe synd på dem for de har en vannskål på kjøkkenet oxo. Den bruker de omtrent ikke så lenge de har tilgang til vann på balkongen, for det er stort sett der de er det meste av dagen. Akkurat nå sitter Ronja ved siden av meg på skrivebordet, og mjauer å vil at jeg skal koze med henne.

Jeg hadde egentlig tenkt meg å rydde i dag, men det er så fint vær så jeg lurer på om jeg skal sette meg litt ut med en bok å lese litt. Det har ikke blitt så mye av noen av de tingene hittil i ferien!


Det gjorde vondt.....

 • 08.08.2012, 00:18

Tidligere i kveld bestemte jeg meg for å dra ned på Ultra en tur for å handle, og da jeg kom nedover mot Østensjø Skole sto det biler parkert overalt.. Statoilstasjonen var full, plenen på begge sider av veien og langs Håkon Tvetersvei og langt bortover Østensjøveien. Oppe på skolen var flere hundre mennesker samlet seg for å gå ut å lete etter Sigrid igjen. Jeg ble helt overveldet av følelser over å se alle menneskene, og det gjorde vondt langt inn i hjertet... Tårene presset seg på, og jeg fikk ikke helt kontroll over megselv før jeg parkerte på Brynsenteret. Hadde det ikke vært for disse hærsjens knærne mine som er vonde og svikter så hadde jeg oxo møtt opp for å lete. Det er frustrerende å ikke kunne hjelpe til når man så gjerne vil :o((

Mens jeg var nede på Bryn passet jeg på å ta ut penger for å betale fysioterapeuten... Jeg hadde glemt det når jeg var der i går, og jeg syntes ikke det var så trivelig å ikke kunne gjøre opp for seg. Elin tok det helt piano å sa at jeg kunne betale henne på torsdag i stedet.

Siden jeg bråbestemte meg for å dra å handle hadde jeg ikke akkurat pyntet meg, og jeg følte meg ikke akkurat så vel der jeg labbet rund i en stor Olaskjorte og et par blå litt store kloggs, hehehe!! Ingen glante så da var det kanskje ikke så ille alikevel :o)) Det var ganske sent så ikke serlig mange personer var der, så jeg brukte ikke mer enn 30 minutter fra jeg dro hjemmefra til jeg var hjemme igjen. Derfor kom det heller ikke mer enn akkurat det jeg skulle ha opp i handlevogna heller, hehehe!!!


Når jeg kom hjem lå Vinja oppe på klatrestativet og gjorde seg til, hehehe... Hun gjorde alt for at jeg skulle legge merke til henne, og hun brød seg heller ikke om at jeg tok bilde av henne. Hun vrei og vrengte på seg i alle rare posisjoner, og mammen knipset vettu... Se det blikket :o))


Ronja lå nede på gulvet å så på søsteren som holdt på oppe på hylla... Hun passet nøye på at jeg ikke tok for mange bilder av henne, det holdt med et syntes hun... Egentlig så var det oxo altfor mye, men jeg sneik meg til å ta det i ubevoktet øyeblikk. Hun ser ikke spesielt fornøyd ut, hehehe!!


Når jeg var i dyrebutikken sist kjøpte jeg nye leker til dronningene av de stormfulle høyder... Det var denne festlige saken her, men de har ikke helt blitt venner med dem enda for di at de låter. Kommer man bort i dem så kvittrer de som en fugl, og det er veldig skummelt. Vinja ignorerer leken totalt, mens Ronja er veldig nyssgjerrig å snuser litt på den. Jeg sparker litt borti dem hver gang jeg går forbi sånn at pusene skal bli vant med å høre lyden. De er noen sære damer så det tar nok litt tid innen de godtar fjerballene.

I morgen er det tilbake til skaprydding for denne damen... Skal jeg komme meg igjennom alle skapene mine før jeg begynner på jobb igjen må jeg ta et par hver dag. Det holder, for ellers blir det så mye skrot ut over alt at jeg mister helt oversikten... Jeg har prøvd den varianten før, og det har ikke fungert så veldig bra.


Så typisk...

 • 07.08.2012, 12:45


Ja det er akkurat det det er, typisk!!
Jeg ringte nettopp for å aktivisere bilforsikringen min, men det gikk dårlig.
Han som har lagt den inn, er på ferie like lenge som meg, 14 dager til,
og kundesenteret kunne man ikke nå i dag....
Serveren var nede, og de kunne ikke nås på telefon før i morgen
for da skulle tekninkeren komme. Jeg kjenner henne som sitter på
sentralbordet, og fortalte at hun hadde fått så mye kjeft i dag
at hun var blitt helt gråhåret!! 


For meg betyr det at jeg ikke kan bruke bilen før jeg får snakket med dem
og de får satt i kraft forsikringen min. Hadde jeg satt en påminnelse på
mobilen tidligere så hadde problemet vært løst, men det gjorde
jeg altså ikke så å da er det jo litt min egen feil dette her oxo.
Skal jeg i butikken for å handle litt mat, kan jeg bruke beina eller
ta sykkelen så det er ikke synd på meg i det hele tatt.I dag skal jeg derimot ingen steder før jeg er ferdig med den store
klesvasken jeg holder på med. Jeg har egentlig ikke noe i butikken å gjøre
så det er egentlig ikke noe problem akkurat. 
Anne og Sven-Erik er i Sverige å handler i dag, og jeg kunne få være med
men jeg hadde ikke lyst til å flytte på klesvasken enda en gang.
Det er derfor jeg har så mye nå, for at jeg flyttet dagen min forrige gangen.
Jeg har ferie neste uke oxo, og da skal jeg dra for å kjøpe inn litt
karbonadedeig krydder og ferdigblandet smoothies.Da er det på tide å løpe ned i vaskekjelleren om noen få minutter, og sette
i gang to nye maskiner... Må være effektiv hvis jeg ikke skal holde
på helt frem til kl 16.


Vaskekjelleren i dag....

 • 07.08.2012, 11:13

Om en times tid skal jeg ned i vaskekjelleren å bli kvitt verdens største vask, puh... Det er ikke alt sammen, for det rekker jeg ikke i denne omgangen. Jeg har igjen et par store fleezepledd og noen tynne gardinger, men de har jeg ingen planer om å bruke på en god stund så det gjør ingenting om det blir liggende litt til. Jeg våknet grytidlig med et kvekk og spratt ut av senga for jeg hadde helt glemt å sjekke om jeg hadde vaskepulver i går...., men det var mer enn nok til dagens vask - surrehue!!


(arkivbilde) Dette er været i dag, regn og tåke og bare grått... Jeg gadd ikke engang å gå ut for å ta bilde, hehehe, det er jo ikke nødvendig for jeg har en haug med dette været i bildearkivet mitt. Det eneste positive med at det regner er at jeg slipper å vanne blomstene mine, det er det noen som ordner for meg helt gratis. Jeg kjøpte jo ny vannslange på trommel som jeg ikke har fått testet ut engang. Da jeg skaffet den var det tørt og varmt, men etterpå ble det bare vått.

Da jeg kjøpte den nye Toshiba PC i forrige uke var det veldig gøy å søke opp masse nye duppeditter og program å legge inn. Problemet var bare det at alle disse jobbet samtidig og gjorde PC'n utrolig treg. Ikke bare det, jeg la jo inn skins og layouts til Facebook pluss smiles, men det ble bare surr. Serlig dette smiley programmet, for det lå under kommentarfeltet og gjorde sånn at jeg ikke kunne legge til bilder og videosnutter med kommentarene mine. Jeg fikk heller ikke endret det store forsidebildet mitt. Tilslutt ble jeg så forbanna at jeg satte meg ned å avinnstallerte alle programmene og andre apper som lå på Face. Jeg holdt på en god stund for selve programmet kunne avinnstalleres enkelt, men det var noen vedheng som måtte fjernes et helt annet sted å der måtte jeg leite litt. Tilslutt ble jeg kvitt alt sammen, og PC fikk fart på seg igjen :o))

I går mens jeg var hos 90 åringen kom jeg plutselig på at bilforsikringen min gikk ut i dag... Da jeg kjøpte ny bil i mai tegnet jeg en straksforsikring hos Gjensidige i 3 mnd, og den utgår i dag. Jeg har allerede ordnet med ny forsikring, men jeg måtte ringe inn for å få aktivisert den og det har jeg helt glemt... DET SKAL JEG GJØRE NÅ!! Kan ikke kjøre uten forsikring, da kan du være sikker på at noe skjer!!

Ha en fin tirsdag, om det regner eller solen skinner... Blogges :o))


Endelig hjemme etter en lang dag....

 • 06.08.2012, 22:52

Dagen startet med at Nestenblondina kom seg opp av senga allerede kl 9, og det er ikke dårlig for ei som har ligget å dratt seg til kl 11 om formiddagen i det siste. Jeg var nødt til å vaske håret i dag, og ville ikke stresse for da blir dagen ødelagt for meg. Pusene ble nok litt satt ut når mammen deres spratt ut av køya så tidlig, hehehe!! De var ikke helt våkne selv, og tittet litt overrasket på meg da jeg kom ruslende med håret til alle kanter, hehehe!!


Jeg hadde time til fysioterapi kl 12 i dag, og det var ikke noe jeg så fram til siden jeg hadde veldig vondt i nakken og begge skuldrene etter ryddesjauen i går. Elin var litt forsinket så jeg ble henvist til å lese igjennom noen gamle ukeblader så lenge. Jeg hadde rett, det ble en smertefull behandling hvor det kom mange au og stønn. Etterpå var muskler og sener mykere å det virket ikke så vondt med en gang, men det tok ikke så lang tid innen jeg stivnet til igjen. Nå i kveld er det ganske vondt, så jeg er nok nødt til å ta en Ibux når jeg går å legger meg etterpå.

Etter at jeg var ferdig med behandlingen stakk jeg hjem om en liten tur før jeg dro ned å fylte opp tanken på bilen.... Det var nesten så tomt at det støvet der så det ble ikke en billig afære akkurat, men må man så må man. Så satte jeg nesen mot Lørenskog og kjørte forbi Østensjø skole hvor det ikke var så mye aktivitet akkurat da, men det ble det senere i kveld da flere hundre samlet seg på skolen for lete videre etter Sigrid som har blitt borte.


Elbjørg bor i 4 etasje på Manglerud med god utsikt bort til Ryen... Det var derimot altfor kaldt til å sitte ute på balkongen i dag, for luften var kjølig å rå og det tok ikke lange tiden etter at Anne og jeg kom før det begynte å regne kraftig. Luftfuktigheten steg i været med en gang, og man kjente nesten at huden ble klam med en gang. Siden jeg blir litt ekstra varm innimellom så var ikke det så veldig behagelig akkurat. 


90 åringen hadde dekket en fint bord i finstua hvor middagen skulle spises... Vanligvis pleier vi å sitte på kjøkkenet, men ikke i dag for i dag var det spesielt siden vi skulle etterfeire den store dagen hennes. Hun hadde igjen litt kalvestek fra torsdagen som hun hadde varmet sammen noen gode hjemmelagede kjøttkaker og saus + poteter og masse gode grønnsaker. Til dessert hadde hun åpnet en boks med fersken, noe som var lett og godt etter en kraftig middag samt at det fikk meg til å tenke på søndagsmiddagene hjemme hos mormor. Der var det alltid fersken med krem til dessert.Eldbjørg hadde fått et hav av blomster til 90 årsdagen, og jeg var veldig happy for at vi kom på å gi en matkurv i stedet. De eneste blomstene hun hadde fra før var Azalea blomstene i vinduskarmen, som hun har hatt i mange år. Jeg fatter ikke hvordan hun får det til..., mine dør etter bare noen uker samme hva jeg foregtar meg med dem.


Jeg glemte å ta bilde av både kurven og av kortet Anne laget innen jeg dro opp å leverte det på torsdag... Kurven var allerede tømt, men kortet sto fremme så jeg tok et bilde av det nå. Jeg syntes kortet var fint, men Anne selv var ikke helt fornøyd med det. Sånn er det jo alltid, man har alltid noe å utsette på ting man lager... Det er nå i allefall sånn med meg, jeg finner alltid feil og mangler med ting jeg har laget. Noen ganger må man bare lukke øynene og godta det.

Det var godt å komme hjem å slenge seg ned i godstolen en stund nå.... Sitter å ser på en episode av Castle som jeg trodde jeg ikke hadde sett før, men jeg har vist det alikevel, hehehe. Altsheimer Light :o))


Ryddesjau i skapene dag 1:

 • 05.08.2012, 21:46

Var veldig usikker på om jeg skulle sette i gang med å rydde skapene, men så tenkte jeg at det var greit å få startet... Jeg orket ikke å gå opp og ned fra stolen for å rekke opp til de øverste, så jeg dro fram stigen å da gikk det ganske greit. Hadde ikke snøring på alt som lå oppe i der, men mye var det. Jeg fant flere duker som mamma hadde brodert, og et sett med duker i hardangersøm som mormor har sydd. De ble selvsagt pakket pent og pyntlig opp i skapet igjen.


Denne haugen med poser skal leveres til Fretex, og det er duker i mange forskjellig festlige farger som jeg definitivt ikke kommer til å bruke mere. I tillegg var det noen gardiner som jeg oxo vet jeg ikke kommer til å bruke mer. De var så stive og hang ikke noe pent i det hele tatt. Jeg slepte IKEA posen ned i kjelleren hvor jeg har flere ting som skal gå til Fretex. Skal kjøre alt sammen bort til dem en dag denne uka.


I nederste skapet har jeg håndkler og vaskekluter og der var det mange som ikke var noe pene lenger, og siden jeg kjøpte en del nye for ikke lenge siden var det på tide å kaste dem. Når jeg hadde gått igjennom alt sammen og pakket ned i poser det som skulle kastes ble det jammen 5 fulle poser. Utrolig hvor fint å oversiktlig det ble i skapene mine nå :o)) Nå er det bare igjen resten av dem, puh. Har nemlig bestemt meg for at alle skapene skal gjennomgås og være ryddig innen jeg begynner på jobb igjen om 14 dager.


Jeg hadde ikke åpnet boksen med kaffe jeg hentet i går, men det ble tomt for kapsler i holderen i dag... På nettet har jeg sett en kapselholder som er større enn den jeg har, og som går i spiral, men den har de ikke i nettbutikken her dessverre. De hadde fått noen andre kapselholdere som var ganske fancy, og som jeg så ganske nøye på når jeg bestilte kaffen. Klarte å besinne meg i denne omgangen i allefall :o))

Det er tv kveld, og nå har jeg akkurat sett på Miss Marple, så går jeg videre til Body of Proofe som nettopp startet og så avslutter vi med Rizzoli and Isles... Etter det har jeg tanker om å komme meg i seng før det begynner å lysne ute i morgen, hehehe! Jeg bare må se å snu døgnet enda litt mer tilbake til normalen for hver dag som går..., like greit å begynne med en gang :o))


I flere timer fløy de....

 • 05.08.2012, 20:29

Helikopteret har flydd over her jeg bor og området rundt i flere timer i dag, i forbindelse at den 16 år gamle jenta har blitt borte her i Østensjø Bydel. Dette skjedde ikke langt fra Statoil stasjonen jeg var på i går, og selv bor jeg på toppen. Stadig vekk er det jo noen som blir borte, og man syntes det er trist men når det skjer med noen som bor i nærområdet kommer det liksom litt for tett på. Selv om man ikke kjente til eller vet hvem personen er går det inn på en.

Jeg tenker på den stakkars familien som sitter der hjemme å venter på nyheter om datteren, og den uroen de føler med å ikke vite hva som har skjedd. Ingen av oss kan vel engang begynne å forstå hva de går igjennom i en stund som dette her.

Man lurer jo på hva som kan ha skjedd, og tenker jo at noen må ha dratt henne inn i en bil... Det er jo ikke mulig å slepe med seg en uvillig 16 åring gatelangs rundt midnatt, for det er alt for mange ute. Grøss, jeg blir nesten uvel når jeg tenker på det. Her oppe er det jo så rolig, og det skjer omtrent aldrig noe alvorlig derfor er det så ekkelt alt sammen. Jeg håper virkelig at de finner henne snart!!
God formiddag.....

 • 05.08.2012, 12:12

I går satte jeg streken med å sove til langt ut på dagen, så derfor satte jeg klokka til å ringe ved 9 tiden for at jeg skulle komme meg tidlig opp. Veeeeel, den ble 10 da innen jeg endelig klarte å krabbe ut av senga, hehehe. Jeg ble liggende i senga å se på Sex og Singelliv på TV3 i natt, de sender jo i flere timer på kvelden og natten nå. Siden jeg ikke har sett alle episodene tidligere så prøver jeg å få med meg noen av dem nå.


Det er da ikke så ille vær i dag heller, selv om skyene kommer å skygger for sola innimellom.... Var spent på hvordan det var nå jeg våknet i dag ettersom det både tordnet og styrregnet i går kveld, men til min store glede skinte sola inn igjennom soveromsvinduet mitt.Ingenting er kozeligere enn å våkne til at solen kiler deg på nesen :o)) 

Elbjørg ringte meg i går for å takke enda en gang for den fine matkurvet hun fikk til 90 års dagen sin. I følge henne hadde hele familien gitt seg helt over da de så oppe i kurvet, og oppdaget alle godsakene. Hun lurte på om Anne og jeg kunne komme til henne i morgen på middag, så får vi se alle de fine blomstene hun oxo fikk. Jeg hadde lurt på om jeg oxo skulle kjøpe en bukett med blomster ved siden av, men når hun fortalte om alle hun hadde fått var det like greit at jeg ikke gjorde det. Snakket nettopp med Anne om hun kunne i morgen, og det var greit for henne så lenge det ikke var på morningen. Felix har nemlig time hos dyrlegen til den årlige kontrollen sin.

I dag har jeg tenkt å åpne skapene i entreen og dra ut alt som ligger der å se nøye på det, og jeg regner med at det blir ganske mye der som ikke kommer inn igjen. Håndklær som ikke er noe pene lenger, og sengesett som jeg har hatt som ekstra skift inntil jeg fikk kjøpt noe nytt. Nå har jeg jo kjøpt meg nytt så de kan gå!!!

Først skal jeg brygge meg en deilig kopp kaffe og sette meg ut å nyte den på balkongen.... Jeg må ha noe som sparker i gang kroppen, hehehe!! Ha en fin søndag, blogges!!


En deilig dag....

 • 04.08.2012, 16:53

Jeg fikk satt inn turboen å kom meg i dusjen å ut av døra ganske kjapt i sta.... Vi er jo av de heldige som fortsatt har postkontor, og jeg var ikke i stand til å huske hvor lenge det var åpent. Derfor gjaldt det å komme seg ut av døra så fort som mulig, for ingenting er så surt som å komme til en låst dør...


Siden det er lørdag i dag var jeg helt sikker på at det kom til å være mange folk på poskontoret, men til min store glede varr det ingen foran meg... Det kom derimot 6 stykker inn døra i det jeg holdt på med å få den store esken med kaffe ned i meganettet jeg hadde tatt med meg. Hadde jeg vært litt senere ute så ville jeg ha kommet bakerst i den køen, hehehe.. Det hender jeg oxo er heldig :o))


Jeg stakk innom Labben Hund & Katt mens jeg var på Oppsal senteret... Vaska og dessinfiserte kattedoen er om dagen å da brukte jeg den siste posen med kattesand, og jeg liker å ha en pose stående i tilfelle jeg må skifte tidligere enn hva jeg pleier. Tok med en pose med tørrfór oxo mens jeg var der. Det var en annen dame der oxo, og hun hadde funnet verdens søteste lekegris som hun skulle kjøpe til hundene sine. Den hadde en fin gryntelyd som hun prøvde igjen og igjen.... Grisen var nesten like stor som kattene mine, og jeg tror ikke at ville ha satt pris på den :o))


Det er urettferdig at Ultra setter et berg av deilige cupcakes rett ved inngangen til butikken.... Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å gå forbi der uten at jeg tok med en av hver smak, sitron, jordbær og sjokolade. Akkurat disse her var utrolig gode, uff!! Som for å gjøre det godt igjen kjøpte jeg masse frukt og grønnsaker, og da følte jeg at det veide opp ganske mye. Inne på Ultra har de en liten kafékrok hvor man kan kjøpe en matbit og en kopp kaffe, og hver gang jeg er der så sitter de samme personene der. I dag var ikke noe unntak, og det er snart sånn man er på hils med de som sitter der, hehehe!


Jeg skulle jo egentlig bare hente en pakke, og handle littegranne... Hvorfor har det da blitt så vanvittig mye i bagasjerommet på bilen? Syntes ikke at jeg handla så mye heller, men det ser jo sånn ut her, hehehe! Det blir jo noen poser her og noen poser der, og da blir det fult da :o))


Jeg elsker Lion is, og da måtte jeg bare inn for å kjøpe en... Vel, det ble jo ikke bare en da, for jeg kjøpte med meg noen som kunne legge i fryseren her hjemme. På varme sommerdager som i dag er det godt med en kald is, og ekstra digg er det når isen ligger rett inn i fryseren å jeg slipper å dra ned på bensinstasjonen eller i kiosken. JA DA, jeg er litt makelig og lat..., vet det nok :o))


Er det ikke fint vær i dag? Blå himmel og masse sol, å så blåser det littegranne noe som bare er deilig. Bilde er tatt fra Statoil stasjonen og oppover mot der jeg bor... Bak flaggstangen sees noen store trær, og rett bak der holder Nestenblondina til. Det ligger nesten helt på toppen av alle bakkene :o)) Har man vært på en lengre sykkeltur så er ikke disse bakkene det man har lyst å forsere når lårmusklene skriker og bærer seg, hehe! 

Nå er det noe annet som skriker, og det er magen min... Jeg har helt glemt å spise noe etter min sene frokost, og nå kjenner jeg at kroppen sier fra at den vil ha litt næring. Burde ikke gå så lenge mellom hver gang jeg spiser, men når jeg holder på med noe glemmer jeg det helt. Ha en fortsatt fin lørdag, blogges :o))


Døgnet er snudd....

 • 04.08.2012, 12:00


Jeg lovet meg selv før ferien at jeg ikke skulle snu døgnet, men nå har jeg klart å gjøre det... I natt fikk jeg ikke lagt meg før klokka var nesten 03:30, og var ikke trøtt så jeg sovnet ikke før nesten en time seinere. Vinja kom å vekket meg ved 11 tiden, og da var det slettes ikke så enkelt å komme seg opp av senga.... Det var som om den holdt meg fast.

Nå skal jeg bare slenge i meg litt mat å ta løpefart inn i dusjen sånn at jeg rekker å komme meg innom postkontoret før det stenger. Fikk nemlig SMS om at kaffen min fra Dolce Gusto hadde kommet, og siden det er veldig lite igjen, MÅ jeg bare dra bort å hente den. Vi blogges :o))


Au i knærne.....

 • 03.08.2012, 23:04

For noen år siden ramlet jeg å slo brist i begge kneskålene mine, og fy katteskinn hvor vondt det var.... I allefall dagen etter, for da var de helt stive og megahåvne og jeg klarte nesten ikke å komme meg ut av senga. Det var noen slitsomme uker og måneder gitt som fortsatt får meg til å grøsse når jeg tenker på de smertene jeg hadde :o((


(bilde lånt fra google) I ettertid har jeg slitt med mye plager med knærne, og nå som jeg har blitt eldre er de enda verre, til tider. Har jeg sittet en stund så må jeg være skikkelig forsiktig når jeg begynner å gå, for spesielt det venstre kneet har en tendens til å svikte. Det går seg til hvis jeg tar det med ro......

De siste dagene har det blitt endel krabbing rundt på gulvet i forbinnelse med at jeg forsøkte å koble WII konsollet til TV'n... Hardt gulv og mine knær går i grunnen veldig dårlig sammen, så jeg har lagt en pute under. Alikevel har det blitt for mye nå, og i kveld sitter jeg her med bena høyt og slapper av. Det venstre er det verste, men jeg kjenner til det høyre oxo. Jeg har en avtale med Anne i morgen om å dra i Botanisk Hage for å ta bilder, men har ikke knærne mine blitt bedre i morgen er jeg nødt til å avlyse hele turen. Jeg har ikke sagt fra til henne enda, men jeg sender henne en melding før jeg legger meg å forklarer hvordan det ligger ann så har hun en viss peiling i allefall.

Jeg skal tilbake til fysioterapeuten rett over helgen og da skal jeg nevne det for henne, men vet ikke om det er så mye hun kan gjøre...


Nye farger på Facebook...

 • 03.08.2012, 14:24

Når jeg lastet ned program og spill til den nye PC'n oppdaget jeg en app som kunne endre farger/tema på Facebook, og det måtte jeg jo selvsagt teste ut.Om jeg kommer til å fortsette med disse fargene vet jeg ikke, men jeg er jo glad i farger å syntes at Facebook siden var litt tam å kjedelig. Dessuten elsker jeg å teste ut nye ting, med ikke alltid like vellykket utfall, hehehe.Noen OL øvelser må jeg jo ha med meg.....

 • 03.08.2012, 14:08

Etter å ha holdt på med noe hele formiddagen satte jeg med ned litt for å se på OL sendingene.... Akkurat i dag er det friidrett, noe som jeg faktisk syntes er ganske gøy å se på. Fikk med meg i øyekroken tidligere i dag at Olav Tufte fikk bronsjemedalje i roing, grattis til han. 
 
Noen burde komme å slå meg over fingrene, for nå hadde orkideene mine ikke fått vann på veldig lenge :o(( Kanskje ikke så merkelig at de ikke blomstrer heller når de ikke får vann. Jeg vet jo at de ikke skal ha så veldig mye vann, men jeg får så sjelden blomster på dem å når de kommer visner de bort ganske fort for meg. Søsteren min Laila mente at de fikk for mye sol, og det har hun nok helt rett i. Jeg må flytte litt om på beplantningen og finne et sted hvor det ikke er så mye sol. Til uka skal jeg kjøpe litt mer jord og potte om noen andre planter + å etterfylle jord i pottene på noen av de andre. Det trengs kan jeg se.


Ronja ble pinnesur på meg i sta... Jeg måtte en tur ut i gangen for å vanne en plante som står utenfor døra mi, og da så Ronja sitt snitt til å stikke ut. Jeg hørte en velkjent lyd, og så henne pile forbi meg og ned trappa. Siden kattene ikke får lov til å gå løse i oppgangen eller utenfor blokka var jeg nødt til å gå å hente henne igjen. Det var ikke spesielt populært, og hun vrei seg som en ål og mjauet høyt når jeg løftet henne opp. Da vi kom inn igjen var hun skikkelig fornærmet på meg og unngikk meg lenge, men nå kom hun akkurat og kozeknurra å ville at mammen hennes skulle koze masse med henne ;o))


Søstrene Lillepuzdatter av Skånevik holder som regel til ute på balkongen det meste av dagen, og sitter de å venter på at jeg skal komme med rent vann til vannkoppen sin. Jeg har en på kjøkkenet og en ute på balkongen siden det er der de er mesteparten av tiden. 


Når jeg våknet til morran i dag lå Vinja ved siden av hodeputa mi og sov... Hun lå med potene rundt armen min, og holdt meg ganske godt fast, hehehe! Hun sov så godt og glippet bare litt med øynene da jeg tok bilde av henne. Etterpå krøllet hun seg godt sammen å begynte å male høyt, og følte seg sikkert til dorsk i dag. Hun sto i allefall ikke opp når jeg spratt ut av senga å begynte å styre rundt i heimen :o))

I sta var det knallvær ute, men nå har skyene igjen dekket himmelen.... Det ser ut som om det snart skal begynne å regne, men jeg håper at det er bare noe jeg tror for vi fikk mer enn nok av det i går gitt.

Jeg skulle bare....

 • 02.08.2012, 23:46

Det er akkurat det....., jeg skulle bare på Elkjøp for å høre om kablen til WII konsollet. De hadde selvfølgelig ikke noe som jeg kunne bruke, og hvorfor er jeg ikke overrasket over det!!!! Det skulle ha fulgt med en kabel med tv når jeg kjøpte den, men det gjorde det jo ikke. Jeg har bestemt meg for å levere tilbake hele konsollet og få tilbake pengene. Jeg gidder ikke å betale for noe som skulle ha fulgt med i utgangspunktet.


Den gamle Toshiba PC'n min begynte å bli litt sliten, pluss at skjermen var så liten at jeg var nødt til å sitte med lesebriller for å se på skjermen. Derfor gikk jeg bort å kikket på PC mens jeg var der, og fant en Toshiba C850D - 109 til 3.999,- en pris jeg syntes var grei. Til det bruket jeg skulle ha den til er den helt perfekt til mitt bruk :o)) Jeg har brukt hele kvelden på å aktivere alle program og laste ned de resterende fra nettet. Nå har jeg igjen bare et, og det har jeg tenkt å få ned innen jeg gir meg for i kveld.

Jeg hadde jo lastet ned en haug med flotte skrifttyper, og nå må jeg gjøre det på nytt... Problemet er at jeg ikke husker hvor jeg hentet de fra, så da blir det bare å sette seg ned å lete litt. Akkeruat det gidder jeg ikke å gjøre i kveld, det kommer en dag i morgen oxo.


(arkivbilde) Pusene har lagt seg til ro for kvelden, og sover så godt.... Tror nesten at de er litt værsjuke, for de har for det meste ligget å sløvet hele dagen. Vanligvis er de veldig aktive, og kan drive meg til vanvidd men i dag har det vært rolig. Snakker om sola...., der kom Ronja å satte seg ved siden av meg å så på meg med deeee øynene. Sikkert noe hun har lyst på, hun kan få klødd seg bak øret og strøket pelsen sin. Godbit kommer ikke på tale så sent på kvelden.

Før jeg dro på Elkjøp i dag var jeg oppom 90 åringen å leverte matkurven Anne og jeg hadde kjøpt til henne i bursdagspesang. Hun ble så glad for den at hun klemte meg 3 ganger og slo hendene sammen. Hun hadde huset fult av folk, men hun ropte på sønnen og datteren sin for at de skulle komme til døra og se på gaven å hilse. Jeg har vært mye sammen med henne, men aldrig hilst på barna hennes. Det var veldig hyggelig. Jeg kunne få komme inn på en kopp kaffe, men siden jeg hadde ting å gjøre så takket jeg nei. Vi kan ta kaffen en annen dag som det ikke er så mange der :o))

Mer frustrasjon.....

 • 02.08.2012, 13:08

For ikke lenge siden var Sven-Erik og Anne her for å se på om jeg hadde gjort noe feil nå jeg koblet til WII konsollet mitt. Utstyrt med lommelykt for å se bedre fant Sven-Erik fort ut at det var ikke problemet,.... Nei da, jeg må ha en HDMI-kabel for å kunne bruke konsollet, og noe sånt fulgte jo selvsagt ikke med vettu... Jeg syntes jo at de burde ta høyde for at folk har forskjellige TV hvor det ikke går å plugge inn en scartkabel. Min TV er sånn, den tar kun USB og HDMI kabler... Det koster sikkert ikke all verden, men det irriterer  meg så jeg koker over at alle kabler følger med...., grrrrrr!!!


Her i Oslo har vi igjen fått tilbake det fine regnværet, og det virkelig bøtter ned så det bråker i takrennene å spruter vann langt utover gressbakken... Akkurat nå syntes jeg faktisk at det er litt befriende å lytte til, og ganske beroligende. Irritasjonen og frustrasjonen som river i kroppen begynner så smått og avta, og skuldrene har senket seg et par milimeter... 

For et par dager siden begynte jeg å få rare feilmeldinger i kommentarfeltet på bloggen, og først trodde jeg det var noe jeg hadde gjort feil. Så kom forklaringen fra Silje Lien som har laget gratisdesignet jeg bruker om at ImageSchack hadde slettet bildene hennes. Hun ga beskjed om at hun skulle rette det opp igjen. Nå er jeg en utrolig pirkete person, og hatet å se denne 403 feilmeldingen hele tiden så i går kveld dyttet jeg lesebrillene godt på plass å begynte å lese koder. Etter noen misslykkede forsøk klarte jeg å fjerne det som forårsaket feilmeldingen, og nå ser det bra ut igjen. Når Silje har fåttt gjort det hun skal gjøre, og oppdatert designet igjen kan jeg bare laste opp kodene for innlegg pånytt. Jeg kan fortsatt ikke så mye om disse kodene, og jeg sa for en stund siden at jeg skulle lære meg mer om det. Ble ikke så mye av det, men nå skal jeg..... For det er ganske gøy når man har forstått hvordan ting fungerer og klarer å gjøre mindre og større endringer selv :o))

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg hadde et sett med armer til, for Ronja ligger ved siden av meg å stanger bort i meg hele tiden. Hun vil at jeg skal klø og koze med henne...., masse. Det holder ikke bare å stryke litt på ryggen, nei skal hele henne strykes og kløs, hehehe!! Ikke alltid hun er sååååå kozete så da får hun det som hun vil :o))

Ha en fortsatt fin torsdag, om det regner eller om du er så heldig at sola skinner der du bor. Vi blogges :o))

Frustrasjon.....

 • 01.08.2012, 22:39

Tidligere i dag bestemte jeg meg for å koble til å teste ut WII konsollet jeg kjøpte i går... For en gang skyld satte jeg på meg lesebrillene og leste meg igjennom bruksanvisning nøye å gjorde akkurat som det sto. Det var jo ikke så mange kabler som skulle kobles til så det skulle jo i utgangspunktet ikke være så vanskelig!!!


Selvfølgelig når det er meg skulle det ikke gå greit vettu, grrr... Jeg vet ikke hvor det har gått feil, men jeg får ikke noe opp på tv'n samme hva jeg gjorde. Det er så frustrerenede når ting ikke funker som det skal, og jeg holdt på ganske lenge før jeg måtte innse nederlaget.  Jeg gledet meg til å teste ut noen av spillene, men det må jeg bare vente med. Anne og Sven-Erik skal muligens stikke innom meg i morgen så da får vi se hva det er jeg har gjort feil, for det er sikkert der problemet ligger.


Behandlingen på morningen i dag tok på mer enn jeg først trodde, og jeg måtte til slutt slenge meg ned på senga for å vile kroppen en stund. Det var som om alle krefter bare hadde forlatt kroppen min, men det hjalp med en times tid i vannrett stilling. De neste behandlingene skal oxo forgå på morran og formiddaen, så da blir det sikkert like ille tenker jeg :o))

Det begynte å bli ganske tomt for kaffekapsler i skapet, så jeg var inne på Dolce Gusto og bestilte 3 bokser hver av Caffé Grande Intenso, Aroma, Café Lungo og Caffé Americano... De pleier å være ganske kjappe så jeg regner med å ha dem allerede denne uka. Uten kaffe kan man ikke gå lenge av gangen, hehehe!!

Når man snakker om kaffe, så skal jeg nyte en kopp mens jeg ser på Castle på TV Norge....

Da var det gjort.....

 • 01.08.2012, 10:13

Første fysio timen hos Elin er over, og jeg kjenner meg veldig tappet for krefter... Kroppen var ikke helt fornøyd før jeg gikk dit, og jeg hadde smerter i skuldrene og i albuene og hun brukte litt tid på å behandle dem så smertene er ikke like intens nå. Det var godt å komme i gang igjen :o))

Da jeg leita etter rekvisisjonen min i går fant jeg oxo sykemeldingen min som jeg hadde glemt å sende inn :o(( Jeg rakk akkurat å fylle ut egenmelding før jeg dro opp til behandlingen. Etterpå reiste jeg ned på Brynsenteret for å handle inn litt forkost å da stakk jeg samtidig innom postkontoret å sendte sykemeldingen. Det er ikke ofte jeg er å handler matvarer kl 09:15 om morningen, men i dag gjorde jeg det å det var ikke mange der. Følte nesten at jeg gikk der alene :o))

Når jeg så på værmeldingen i går så det ut til å bli skikkelig grisevær, men til min store glede så er himmelen blå og solen skinner. Temperaturen er ikke så ille heller, og den blir nok varmere utover dagen. I natt derimot var det litt kjølig ute, og det var faktisk ganske deilig. Soverommet mitt er ganske varmt og jeg velkomner kjølige netter for da sover jeg mye bedre.

Ha en fortsatt fin onsdag, blogges seinere :o))


 

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no