hits

Vera Lynn

- je suis prest -

PC frie dager

 • 31.08.2013, 12:24

I dag er det en regntung og grå dag her i Oslo og, kroppen er stiv å lite samarbeidsvillig, men det gjenspeiler heldigvis ikke humøret mitt. Neida, humøret mitt er på ganske langt opp mot toppen her jeg sitter å nyter formiddagskaffen min. Skal ta en runde med støvsugeren om litt for å samle sammen noen hybelkaniner, som har vokst seg store og skremmende. En av dem forsøkte seg på Vinja i sta så hun skvatt høyt, hihihihihi!!

Kattene har virkelig vært aktive på formiddagen.... De kom med det samme jeg våknet og hoppet opp i senga for å si god morgen, og så fort de så at jeg var på veg ut av senga stormet de ut på kjøkkenet hvor de ventet på at vannet skulle bli skiftet og matskålen fylt opp. Etterpå hoppet Ronja opp på kjøkkenbordet og sto klar med halen i været og mjauet... Da var det bare å finne fram børsten, for det var den hun ventet på. Hun elsker å bli børstet :o)) Nå ligger de å slapper av etter å ha stormet rundt i heimen etter hverandre, lekekrangla og klatra opp å ned klorestativet i en vill fart!PC'n min var litt fornærmet på meg i dag siden jeg hadde latt den stå for segselv i et par dager uten engang å røre den.... Jeg har vært helt lam i hode de siste dagene og har ikke klart å blogge, selv om at jeg helt klart har hatt noe å blogge om :o)) I går satt jeg å så på lapptoppen å tenkte at nå må jeg ta å skrive litt, men så kom naboen å ringte på å lurte på om jeg ville komme inn en tur.... Når jeg endelig kom inn igjen ble det bare godstolen og tv'n som opptok tankene mine.

Jeg får besøk litt senere i dag, så nå må jeg se å komme i gang med støvsugeren, swiffer og skurebøtte, blogges :o))

Fotomodell i dag

 • 28.08.2013, 20:52

Jo da det stemmer det, jeg var det men kanskje ikke helt som du tror når du leser overskriften, hehehe!!Jeg hadde time hos Unlabs på Bryn kl 10:15 i dag for å ta røntgen av ryggen, hoftene og knærne mine. Jeg regnet med at jeg måtte smøre meg med tålmodighet og vente en stund på å få komme inn, men jammen kom jeg inn før tiden min. Etter å ha droppet jeans og bh'n så var det å posere i mange forskjellige posisjoner, og alle var ikke like behagelige med stive knær og skuldre.... Damen bak glasset var veldig effektiv, og jeg gjorde som jeg fikk beskjed å sto helt stille så det skulle bli raskt overstått. Revmatologen får svar rett over helgen, og da kan jeg ringe å bestille time for å få vite om bildene kan gi en forklaring på hvorfor kroppen min er som den er!!Jeg hadde ikke rukket morgenkaffen før jeg dro, så jeg stakk innom Mix på Bryn og kjøpte med meg en kopp som jeg tok med meg hjem. Det var jo DET knallværet ute så jeg slang meg ned på krakken ute i gården. Vaktmesteren holdt på å klippe noen busker, og kom bort å satt seg for å ta en pause. Ikke lenge etter kom en nabo med te til vaktmesteren og noe å bite i. Der satt vi da i den deilige formiddagssola og koste oss å skravla. Ved 11 tiden kom Anne en tur å slang seg ned sammen med oss. Etter en stund forsvant mannfolkene hvert til sitt, og Anne og jeg ble sittende igjen.

Jeg stakk inn å hentet en pose med boller fra fryseren og fylte termokoppen til randen å gikk ut igjen å satt meg. Vi ble sittende på krakken å skravle og nyte det fine været i overkant av 3 timer, men tilslutt kom vaktmesteren tilbake å begynte å klippe gresset. Da var det like greit å komme seg inn en tur, og da jeg fikk se meg i speilen var jeg blitt temmelig rød på nakken og rundt halsen. Skulle nok ha smurt meg litt innen jeg gikk ut å satt meg igjen.....

Har jeg vært inne noen timer, men jeg er fortsatt ganske rød å veldig varm.... Det er nesten feberfølelser, hehehe!!

Resten av denne kvelden skal vies til tv'n og akkurat nå Stjernene på slottet som jeg har gledet meg stort til skulle begynne... Har nemlig sett den svenske versjonen og bare digget den fult ut. Tror den norske også kommer til å bli feiende flott :o))

Nye vinduslamper...

 • 27.08.2013, 23:23

For et par uker siden så var jeg nede på Alna, og der fikk jeg etter lang søken tak i lamper til soveroms- og kontorvinduet mitt. Jeg har lett og lett i omtrent alle lampebutikker jeg har gått forbi uten at jeg fant noen jeg likte. Jeg ville gjerne ha noen med prismer og den effekten det gir, men det var tydligvis ikke noe som var "in" akkurat nå å derfor helt umulig få tak i trodde jeg.

Meningen var jo at jeg skulle henge dem opp ganske snart, men de har blitt liggende i posen inne på soverommet mitt helt til i dag. Mens middagen sto å koste seg på ovnen begynte jeg å ta ned den gamle lampen jeg hadde på soverommet. Den kunne ikke brukes lenger da det ikke var jordet kontakt. Jeg fikk hengt opp den ene lampen på soverommet med det samme siden jeg allerede hadde en krok der, og feste til ledningen. Nummer to tok jeg etterpå... På kontoret mitt har jeg ikke hatt noen lampe før så der måtte jeg måle til og skru inn en krok og alle festene til ledningen... Det var litt kjelkete pga av den stive venstre skulderen min, men jeg fikk det da til og beviste for meg selv at jeg ikke har ti tommeltotter, hehehe!!På bildet ser lampen veldig skjev ut, men det var kamera som krøllet det til når jeg skulle ta bilde av den... Den henger helt perfekt, nemlig :o))

Ferien er over

 • 26.08.2013, 22:29

I dag var det slutt på slaraffenlivet jeg har levet de siste 4 ukene med ferie.... Når klokka ringte var det en ulyd langt borte jeg helst ikke ville høre, men jeg hadde ikke noe valg. Når jeg først kom meg opp å inn i dusjen rullet øyelokkene seg helt opp uten hjelp, og da gikk det greit. Pusene skjønte ingenting, mammen deres oppe og stressa rundt så tidlig på morningen. De hadde ikke stått opp engang selv, og kikket trøtt på meg der jeg holdt på :o)) 

Ukene før ferien når flesteparten av Oslo's befolkning også hadde ferie var det en drøm å ta t-banen. Det var mulighet for å sitte til og fra jobben hver eneste dag, men den muligheten er det slutt på nå gitt. Det var stappfult i dag, og jeg fikk en liten lomme midt i mellom to vogner, og kjente at stressnivået mitt nådde høyder det ikke har hatt på flere måneder. For å avlede tankene mine forsøkte jeg å konsentrere meg om å lese aviser på mobilen, og det funket sånn passelig. Jeg håper at det blir bedre etter som dagene går, og jeg venner meg til folkemengden igjen.........Det var godt å komme tilbake igjen, selv om det fortsatt bare er 50%... Jeg skal til legen i morgen igjen, og da får jeg vite hva han mener om å begynne å jobbe 100% igjen. Føler vel selv at det er på tide å komme inn normalt gjenge igjen. Skulderen og armen min er ikke helt bra, men den er relativt smertefri så lenge jeg ikke overdriver. Siden jeg ikke har hatt noe serlig fysio i ferien så er den derimot ganske stiv enda, men det regner jeg med vil rette seg opp igjen når jeg er i gang igjen.

Når jeg kom hjem hadde ikke sola kommet på balkongen enda så jeg tok med meg kaffekoppen og en hjemmebakt bolle å satte meg ut.... Jeg hadde også tatt med meg lesestoff, men jammen klarte jeg å sovne der jeg satt å var borte i nesten en times tid. Hadde ikke noe spesielt på planen så det var ikke så farlig.

For å unngå at jeg blir like trøtt i morgen tidlig så må denne damen komme seg tidligere i seng enn i går. Som alltid når jeg har ferie så klarer jeg alltid å snu døgnet helt på hode, og det er så vanvittig vanskelig å klare å snu det tilbake. Helt ærlig så vet jeg ikke om jeg noen gang helt klarer det, for jeg liker å være opp på natten :o))

Merker at vi nå går mot slutten av sommeren, for bare i løpet av noen få dager så er det blitt merkbart mørkere på kvelden. Litt kozelig er det, for da kan man begynne å tenne lyktene igjen og jeg elsker å tenne masse lys både ute og inne :o))Nå skal jeg lene meg godt tilbake i stresslessen å nyte kveldens siste kaffekopp og se litt på tv før jeg kryper opp i senga.

Siste feriedag....

 • 25.08.2013, 17:23

I dag våknet jeg av at kirkeklokkene dundret ved 10 tiden, og med dem kom to lurvete å veldig kozete pusekatter opp i senga for å si god morgen. De syntes at mammen deres hadde sovet lenge nok, og når de syntes det er det bare å komme seg opp da :o))

Frokosten ble spist ute på balkongen etterfulgt av et par gode kopper med kaffe.... Jeg ble sittende der å lese avisen helt til sola kom snikende å kilte meg på tærne ved 13 tiden eller der omkring. Etterpå gikk jeg ned i kjelleren med noe som skulle inn i bodene der nede... Det var noe som jeg skulle ha gjort for lenge side, men i stedet har det blitt stuet inn på kontoret mitt å litt sånn oversett hver gang jeg har gått inn dit. Nå var det på tide å ta et aldri så lite grep å få ryddet opp :o))Været har så langt i dag vært like flott som de andre feriedagene mine.... Sola skinner og gjemmer seg litt innimellom bak noen søte hvite skyer. Temperaturen på app'n stemmer nok ikke helt, selv om det er i skyggen. Den er på over 20 C og i sola vet jeg ikke helt... Utenfor mine vinduer som den steker rett på er det nå 36,9 C, men det er jo langt mer enn ute i luften.

Siden det var så fint vær brygget jeg meg en kopp med kaffe i termokoppen og gikk ut å satte meg en stund på gresset siden det var opptatt på krakken. Plutselig hørte jeg en lyd som minnet om et barn som gråt, men når jeg snudde meg sto det en svar og hvit pus der å laget lydene, hehehe!! Den var så kjælen og kom løpende bort til meg for å si hei og stryke seg langs ryggen min. Når det ble ledig på krakken gikk jeg bort å satt meg der, for det ble litt rått å sitte rett på bakken. Dessuten så sto den i sola, hvor det var betraktelig mer behagelig å sitte :o))

En nabo kom hjem og satte seg en stund sammen med meg å pratet.... Før var det et yrende liv ute på krakken hele tiden, men nå er det nesten aldri noen som setter seg der lenger. Jeg har satt meg der noen ganger, og da hender det at folk slenger innom i det de haster forbi.

Magen min romlet høylytt så det er vel på tide å begynne med litt middag snart.... Hviste ikke hva jeg skulle ha og hadde heller ikke lyst på noe, men jeg fant en grytepakke med Bali i skapet. Hadde ikke kyllingkjøttdeig, bare frossen kyllingfile som tar forever å tine så da ble det vanlig karbonadedeig i stedet. Det smaker ikke helt det sammen, men det fungerer da det også.

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

Sparkling clean

 • 23.08.2013, 20:26

Nok en fantastisk flott sensommerdag med masse sol og varme, helt topp... Jeg har hatt en del ting å gjøre inne så det har ikke blitt tid til å være mer ute enn en tur med søppel, dessverre.

Til morran tok jeg det litt med ro, og tok meg tid til å sitte ute på balkongen å nyte et par kopper med kaffe innen jeg satte i gang. Først dukket jeg inn i skjenken og dro ut en del glass fra Black Design som jeg var så missfornøyd med. Jeg har tenkt lenge på dette, men i dag bestemte jeg meg for at de skulle gå. Med det mener jeg at de blir sendt til glasskontaineren. Dette er glass som er farget og som ikke tåler å bli tørket av med en fuktig klut engang. Omtrent alle sammen har blitt skjoldete og er ikke noe fine lenger.


(bilde hentet fra google.no)

I forrige uke fikk jeg endelig tatt meg i nakken og pusset alle vinduene ute på balkongen, men jeg orket ikke å ra resten av huset. De har vært skikkelig støvete og grimete å jeg har skammet meg over dem når sola har kommet på dem, grøss!! I dag bestemte jeg meg for at nok var nok, nå skulle de tas. Nå har de blitt sparkling clean og det ser ikke lenger ut som om det regner ute.... Det var ingen overdrivelse!!

Armene mine var ikke så happy etter vinduspussingen, så jeg tok meg en Ibux å slang meg på senga... Der lå Ronja allerede, og da jeg la meg ned kom hun å la seg inntil magen min å krøllet seg sammen mens hun malte. Det var så søvndyssende at jeg bare gled inn i drømmeland og var borte en times tid, noe som gjorde godt :o))

En kjær gammel venn har takket for seg, og har flyttet ut i søppelkontaineren :o(( Det er min kjære novemberkaktus som var min mors og har vært i familien i mange år. Den har skrantet ganske lenge å jeg har forsøkt med diverse redningsakjsoner uten at det har vært til noen nytte. Jeg har derimot vært smart å ta endel avleggere, hvorav noen allerede har kommet i jorden. En ny ladning har nå fått krafitige røtter og skal plantes om, kanskje nå i helgen hvis jeg finner en passende potte og om jeg har igjen nok jord. Syntes alikevel at det er trist at "mor" planten ikke klarte seg, men sånn er det innimellom!!

Nå skriker kroppen min etter en kopp kaffe...., den har ikke fått noen siden tidlig i dag å det er litt for lite, blogges!!

Bilder fra Drøbak i dag

 • 22.08.2013, 21:37

Det begynner å nerme seg slutten på ferien, og det var et sted jeg ikke hadde vært enda som jeg hadde veldig lyst til å dra til. Stedet var Drøbak, hvor min livsreise egentlig startet for mange mange år siden og hvor jeg ikke har vært siden.

Siden Anne også har ferie fortsatt og ingenting annet på kalenderen ble vi enig om å dra dit i dag. Meningen var at jeg skulle stå opp tidlig sånn at jeg var ganske klar når hun kom på formiddagen, men hvem var det som hadde glemt å sette alarmen på i går???? Det er så typiske meg, men vi kom oss avgårde alikevel om noe senere enn planlagt.Etter at min biologiske mor hadde født meg på Rikshospitalet i Oslo ble jeg sendt direkte til Frelsesarmeens barnehjem Solgry i Drøbak.. Hit kom mine adoptivforeldre jevnlig på besøk for å mate og skifte på meg. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Solgry for å se stedet, og i dag fikk jeg endelig gjort det.Vår Frelsers Kirke, som ble oppført 29. oktober 1776.


(bilde hentet fra Google.no)

Vi spiste en god lunch Hos Hanna ved torvet, en Club Sandwitch med bacon...Jeg er ikke så glad i å legge ut bilder av megselv, men tenkte å gjøre et unnak i dag :o)) Her sitter jeg ute i bakgården Hos Hanna og venter på at maten skal serveres. Når vi kom var det kun 4 nederlendere der, men de gikk ikke så lenge etter å da hadde vi plassen til oss selv.Maten var fortreffelig og jeg var sulten så for en gang skyld ble talerken nesten tom, hehehe!!Man kan jo ikke dra til Drøbak uten å besøke Julehuset.... Det var jo ikke helt den rette årstiden til å se på nisser og julepynt, men artig alikevel. Den ene av damene bak disken sa at vi burde komme tilbake igjen i slutten av november da mer julepynt, lys og servietter kom fram. Juletingene som sto framme nå var mer myntet på sommerturistene fikk vi vite. Vi kommer definitivt til å dra tilbake igjen nå snøen og kulda har kommet for å kjøpe inn litt nytt til jul :o))

To glade turister nede i havna som nyter det fine været og ferien :o))

Jeg kan ikke komme over hvor fint vær vi har hatt omtrent i hele sommer og nå i ferien min... I dag skinte sola fra en knallblå himmel og det var varmt å deilig nede ved fjorden. Jeg skulle ønske at jeg hadde et sånt søtt lite hvitt hus med utsikt over fjorden, hvor jeg kunne sitte på ettermiddagen ute i hagen å bare nyte :o))

Etter dyrlegebesøket i går har Ronja blitt veldig kozete, og i dag har hun diltet etter meg å småpratet å bedt om å få koz. Så fort jeg setter meg ned hopper hun opp i fanget mitt å tråkker rundt noen ganger før hun legger seg ned. Så skal jeg stryke og klø henne i pelsen en stund til hun er fornøyd, og da forsvinner hun for en stund. Nå har hun trukket seg tilbake til senga mi å lagt seg der, godjenta mi det :o))

Resten av det som er igjen av denne kvelden blir viet til å se på tv..., blogges :o))

Bilder fra bilturen...

 • 21.08.2013, 23:49

Etter at jeg hadde forvisset meg om at pusene hadde det bra etter dagens strabasiøse besøk hos dyrlegen, dro Anne og jeg ut på en biltur med kamera i veska.

Dro først tilbake til Katteklinikken 10 Liv for å levere tilbake reiseburet jeg lånte tidligere på dagen, deretter satte vi nesen mot Sørum og Bingsfoss. Jeg var der noen ganger når jeg var liten når pappa hadde med fiskestangen, og derfor fikk jeg plutselig veldig lyst til å ta meg en liten tur tilbake igjen. Været var jo så fint i dag så det ble en riktig fin tur.Det var mektig å se på de frådende vannmassene der de fløt forbi i en vill fart... Syntes nesten det var litt skummelt å gå for nære kanten, for da hadde jeg følelsen av at jeg ble trukket ned mot vannet.

Jeg hadde tatt med en pose med hjemmelagede boller, og med en gang vi kom til Bingsfoss gikk vi bort i parken å satte oss på en krakk like ved vannet å spiste. Jeg kunne se at det kom flere biler på parkeringsplassen, men de holdt seg der borte så vi hadde parken for oss selv. Oppe på veien raste bilene forbi, men vi kunne ikke høre dem for lyden av fossefallet overdøvet alt.Etter å ha vært en stund ved Bingsfoss dro vi videre til Blaker Kirke hvor farmor, farfar, tante Gudrun og onkel John ligger gravlagt. Gravene deres er markert med en svak firkant. Til tross for at det var noen år siden jeg hadde vært der så husket jeg hvor gravene deres var.Blaker Kirke er en vakker bygning, som er bygget i 1881 å som ligger i Sørum Kommune.Før vi hoppet i bilen for å dra hjemover ble det en aldri så liten photoshoot av kornåkeren rett ved siden av kirken....

Klokka begynte å dra ut på ettermiddagen da jeg slapp av Anne hjemme hos seg, og jeg viste at jeg kom til å bli sittende i kø. Kunne se at det sto bom stille den veien jeg vanligvis pleier å kjøre, så jeg bestemte meg for å kjøre ned til Helsfyr å ta Østensjøveien. DET var noe av det dummeste jeg kunne ha funnet på, for der sto det enda mere stille. Jeg brukte 45 minutter fra Helsfyr og hjem.... Vet ikke om det hadde skjedd noe et eller annet sted lengre framme eller om det er vanlig med så stillestående trafikk som i dag!!

Nå sitter Vinja på armlenet til stolen å se på meg med sine nydelig og intense øyne, hun vil ha litt koz av mammen sin, blogges!!

Det er ikke greit, nei...

 • 21.08.2013, 21:18

Jeg er så glad at det er over for denne gangen, for det var ingen fornøyelse hverken for matmor eller pus... I dag var det altså tid for det årlige besøket hos dyrlegen, og allerede i går forberedte jeg meg med å hente opp reiseveskene til kattene å satt dem i stua. Begge pusene snuste omhyggelig på dem, og de prøvelå inni dem en stund også. Det verket med andre ord som at de ikke hadde noe i mot å oppholde seg i dem, i wish!!

Jeg sto opp grytidlig for at det ikke skulle bli noe stress og at alt skulle være så normalt som mulig... Det var det også helt til det ble på tide å komme inn i reiseveskene, huff a meg, da var det slutt på husfreden. Vinja lå på senga mi å slappet av, og hun kom inn i på andre forsøket uten for store protester. Ronja skjønte at nå skulle hun ut på tur, og dermed forsvant frøkna under kjøkkenbordet.. For å gjøre en laaaaaaaaang slåsskamp kortere så måtte jeg forsøke 6 ganger før jeg fikk henne inn, og da knurret og freset hun å var blitt ordentlig stresset. Var ikke helt sånn jeg hadde sett for meg at det skulle gå for seg, men når pus ikke vil så vil ikke pus. I bilen ytret de begge sitt missnøye med høye mjauuuuuu å litt pesing. Jeg svingte innom Anne for at hun skulle bli med til litt moralsk støtte.

Oppe hos Katteklinikken 10 Liv var Ronja så stresset at jeg slapp henne ut for at hun skulle roe seg litt, men det skjedde ikke. Hun gikk bare rundt og knurret og freset for seg selv å var veldig fornærmet på meg for at jeg lot henne gå igjennom dette her.Vinja kom først inn til dyrelege Inger, og jeg var veldig spent på hvordan hun kom til å oppføre seg. Ingen grunn til bekymring, for hun kom forsiktig ut av reisevesken å kikket nysgjerrig rundt seg. Det var heller ingen protester når hun ble lyttet på, sjekket tenner, sjekket chips og gikk vaskinen sin. Litt missfornøyd var hun da hun måtte tilbake til reisevesken igjen, men det gikk i grunnen over all forventning :o))Når det var Ronja sin tur hadde hun gjemt seg og hadde ikke noe lyst til å komme fram. Anne fikk et godt grep om henne å bar henne inn på undersøkelsesrommet under store protester. Selve undersøkelsen gikk egentlig veldig greit, hun knurret og freste litt men det var mer bare for å si fra at JEG ER SUR. Hun hadde lagt på seg endel så nå blir det å teste ut et nytt fòr som skal være bra for overvektige pusekatter. Klippe klørne på forpotene hennes måtte vi bare glemme for da var tålmodigheten hennes nådd, og hun sa høyt og tydelig i fra at nå får det være nok. Det var ikke mulig å få henne inn i reisevesken igjen, som er litt i minste laget, så jeg fikk låne et reisebur av Katteklinikken. Det godtok hun og hun roet seg en aning, men hun var fortsatt ganske stresset og jeg syntes så synd på henne!!

Turen hjem gikk uten noe særlig dramatikk, og når vi kom hjem var det to ganske trøtte og utslitte puser som kjapt kom ut av reiseveske og bur. De var tydelig glad for å komme hjem, men Ronja var fortsatt stresset å litt fornærmet på meg. Jeg har nå kommet inn i varmen igjen, og nå i kveld kom hun å la seg på fotskammelen å ville at jeg skulle koze med henne. Hun ble klødd og strøket over hele seg til stor nytelse kunne jeg se.

Nå ligger begge to rett ut å sover kveldsluren sin, sånn at de er klar for en aldri så liten trim senere i kveld :o))

Hjemme hos megselv

 • 20.08.2013, 23:49

I dag har jeg bare gått her hjeme å sulla rundt hele dagen... Utpå dagen fikk jeg da gjort noe fornuftig ute på balkongen, som jeg skulle ha gjort for noen dager siden. Balkongkassen min så veldig sjaber ut med masse visne blomster, vel egentlig så var det flesteparten av dem. Jeg tok med meg en stor pose og ei saks å satte i gang å barbere etter beste evne, og det ble ikke igjen mange blomster når jeg var ferdig. Det ser kanskje litt ribbet ut, men det kommer noen knopper så snart har jeg noen blomster igjen.

Etterpå kastet jeg noen løker som ikke hadde klart varmen der ute.... De har stått i noen glassblomsterpotter ute på balkongen i mose, men til tross for nok med vann så har de altså ikke klart seg. Jeg vasket ned glassene, og tenker at hvis jeg fyller de med litt sand eller knust glass kan jeg sette noen kubbelys ned i å brukede som lykter... Tror jeg faktisk kan bli ganske fint :o))Dagen begynte ikke så veldig bra, eller kanskje jeg skal si morningen... Jeg våknet allerede ved 04:00 tiden å var skikkelig kvalm og uvel, men tenkte ikke så mye over det med en gang. Hvis jeg har ligget litt forkjært med nakken kan det hende at det skjer, og da går det over med litt tøying og strekking. I dag var det dessverre ikke noen stiv nakke som var årsaken, og jeg fikk trimmet meg godt noen timer innen det roet seg igjen.

Ut på ettermiddagen begynte jeg å kjenne en følelse som minnet om "sulten" så jeg dukket inn i fryseren å fant en pose med rotgrønnsaker og laget meg en kjapp suppe. Med masse godt krydder så smakte suppa ikke så aller verst, og det gjorte godt for kroppen :o))
I morgen skal søstrene Lillepuzdatter av Skånevik til sin årlige kontroll og vaksinering hos Katteklinikken 10 Liv på Lørenskog. Da blir det nok både fres og knurr tenker jeg, hehehe!! Ronja liker definitivt ikke å gå til dyrlegen, og hun må behandles av en rolig person ellers så tar hun helt av. Henne vi skal til i morgen har jeg ikke vært hos, og hun skal vist være ganske ny der. Tenker at Vinja skal gå først for hun er ganske grei hos dyrlegen, og så slipper hun å høre på søsteren bære seg der inne å bli stresset. Krysser fingrene for at både Ronja er en engel og rolig i morgen :o))

Nå litt mer Sex og singelliv å så er det på tide å ta kvelden...!!

Dårlig start

 • 19.08.2013, 22:27

Da jeg var i Sverige på fredagen falt jeg tilbake til gamle uvaner og kjøpte meg en stor pose på løsgodis... Med stor så mener jeg stor, og det var veldig dumt vettu. Hvis det er noe positivt med det så har jeg ikke spist opp alt sammen selv, jeg hadde god hjelp om lørdagen. Alikevel ble det nok på meg.

I dag gjorde kroppen og magen min skikkelig opprør å jeg fikk meg noen løpeturer på morningen... Hadde avtalt med Anne at vi skulle finne på noe i dag, men jeg var litt i tvil på morningen om at det skulle kunne gjennomfrøres. Jeg ringte henne og vi ble enig om at hun skulle komme så fikk vi se hvordan det gikk.


(bildet hentet fra google.no)

Jeg måtte egentlig en tur ut i dag, og heldigvis så roet magen seg såpass at vi kunne dra ut. Første stopp ble Tveita Senteret hvor jeg gikk inn til blomsterbutikken og ordnet med en bårebukett til begravelsen til en nabo denne uken. Etter at det var gjort tok vi en tur opp på Black Design for å se om de hadde fått noe nytt og spennende. Foreløpig var utstillingen preget av duse sommerfarger, og ikke noe som kunne brukes til høstpynting som vi ville se etter. Det begynner å nerme seg den tiden hvor litt lune og varme farger skal fram igjen :o))

Siden magen min viste seg fra en vennlig side bestemte vi at vi skulle dra en aldri så liten tur på Strømmen Storsenter for å kikke litt mer der. Anne hadde lyst til å stikke innom Indiska for å se om det var noe spennende der. Fikk faktisk noen ideer som jeg skal ta med meg når jeg høstpynter :o))Det var en stund siden noen av oss hadde spist så vi dukket inn på Cafe Opus, hvor jeg kjøpte meg en kopp kaffe og en chocolate Cookie. Jeg orket ikke å spise en kraftig lunch så det fikk holde med en liten cookie. Det viktigste var at jeg fikk gitt blodsukkeret mitt et spark i baken. Når vi først setter oss ned sånn begynner skravla å gå og vi ble sittende der en aldri så liten stund.

Når kaffen var drukket stakk vi en tur opp på G Sport for å se på joggesko... Jeg skal begynne å trene nå i høst og har behov for nye joggesko og treningstøy. Det ble ikke noe kjøp i dag, men jeg fant noe jeg kan bruke som jeg skal kjøpe senere. Mens vi først var der kikket vi på turjakker og begge to fant noe som falt i smak. Det er litt dårlig med finansene denne måneden så det blir ikke noen store innkjøp på denne damen, dessverre!!

På veg hjem igjen kjørte vi innom Katteklinikken 10 liv på Lørenskog sånn at jeg kunne få bestilt time til årskontroll og vaksinering av kattene mine. Jeg fikk brev fra dem om lørdagen hvor de minnet meg på at det var på tide å ta ny vaksine. Jeg fikk time allerede denne uken, så nå er det bare å forberede seg på masse Fres og Knurr, hehehe!! Det går som regel greit, og det er viktig å få dette gjort å samtidig sjekke at de er friske :o))

Nå er det definitivt på tide å fylle opp kaffekoppen igjen, blogges :o))

 • Mat
 • Pelsball...

  • 19.08.2013, 21:12

  Er ikke pelsballene mine søte? Just kidding... Tidligere i dag rotet jeg rundt i kjøleskapet etter noe pålegg, og kom over boksen med jordbær. Vel det som var igjen av dem iallefall, for når jeg åpnet lokket fant jeg disse hårete greiene nedi. De har vært glemt bort en god stund siden de har blitt på denne måten.

  Nå er de forsvarlig blitt pakket ned i den grønne matavfallsposen og flyttet til sitt nye hjem ute i søppelkontaineren. Det er lenge siden jeg har glemt matvarer i kjøleskapet så lenge at de har grodd pels, huff jeg må skjerpe meg!!!  Ikke helt som planlagt

  • 18.08.2013, 19:54

  I går hadde jeg store planer for hva jeg skulle gjøre i dag... Jeg skulle rydde litt mer i skapene for å kvitte meg med litt mer ting som kunne sendes til Fretex, men har jeg fått gjort noe av det? Slettes ikke!!


  (bilde hentet fra google.no)

  Når jeg våknet av megselv ved 09:30 tiden ble jeg liggende i senga en stund å lytte til regner som sildret ned... Det var deilig å bare ligge å slappe av uten å "måtte" stå opp for at jeg skulle noe sted. Når jeg endelig kom meg opp var det nesten litt høststemning i stua, for det var litt mørkt og ute regnet og blåste det ganske kraftig. Akkurat det fortsatte til langt ut på formiddagen, men nå er himmelen blå igjen og vi har hatt besøk av sola innimellom.

  På fredag kjøpte jeg 1,5 kg med karbonadedeig som jeg satte inni kjøleskapet... Den hadde best før dato i morgen så jeg har ikke stresset med å dele den opp i passe porsjoner, men på formiddagen i dag ordnet jeg det. Jeg delte den i litt i overkant av 200 gr i hver, som er akkurat passe til middag. Noe mer orker jeg jo ikke å spise. Skulle jeg lage en lappskaus kan jeg jo bare ta et par pakker...  Ronja og Vinja har vært i farten i dag, hehehe!! Først kom det inn en flue som de jaktet på å nesten løp meg ned her jeg satt i stresslessen, og Vinja klarte til slutt å få tak i den å da var den reist til de evige jaktmarker. Litt etterpå fant Ronja en liten edderkopp som hun lekte med en lang stund til den også tok en siste reise. Det var så fornøyelig å se på dem og for ikke å snakke om hvordan de nesten pratet til byttet sitt, hehehe!! Nå har damene spist middagen sin, og har gått å tatt seg en aldri så liten middagslur... Om ikke lenge er de klar til kveldens jakt, for de kommer sikker inn noen bevingede små tasser som de vil leke litt med :o))

  I morgen er det mandag og starten på siste ferieuken min.... Jeg har noen planer for uken, og en av dem er en tur til Drøbak, og kanskje en tur til Norwegian Outlet i Vestby tror jeg det var. Utover det vet jeg ikke, men jeg tror nok at de fleste ukedagene blir fylt opp med et eller annet :o))

  Nå skal jeg synke godt ned i stresslessen å se litt tv resten av kvelden tror jeg....

  Nordby Shopping i går

  • 18.08.2013, 01:49

  Det ble dårlig med skriving på bloggen i går, for da jeg endelig kom hem ut på ettermiddagen var jeg så sliten i hodet at jeg ikke orket å skrive ned noe. Jeg har vært oppe grytidlig i flere dager etter hverandre, og ikke klart å komme meg i seng før sent. I tillegg har jeg ikke fått sove når jeg først kom meg i senga heller, og det straffer seg etterhvert.

  I dag var intet unntak, måtte opp tidlig for å være ferdig til Anne kom å hentet meg ved 8 tiden, og så reiste vi videre ned til byen for å hente Terje. Været var vel ikke av det beste i dag, og hele veien ned mot Nordby regnet det og var skikkelig guffent. Jeg var passasjer og kunne slappe av med termokoppen min fylt med varm kaffe :o))  Det var ikke så mange der når vi kom og vi fikk en parkeringsplass rett ved inngangsdøra, omtrent.... Jeg hadde allerede bestemt meg i forveien hva jeg skulle handle og jeg klarte sånn någenlunde å holde meg til planen. Noen poser med katesand, kaffekapsler til Dolche Gusto maskinen og karbonadedeig. I tillegg ble det litt forskjellig pålegg. Jeg fikk også tak i 2 flasker Listerin munskyllevann til 65,- og 5 tuber 125 ml Colgate tannpasta til 99,- noe som jeg syntes var et bra tilbud :o))  Etter å ha gjort oss ferdig med matvarebutikken gikk vi ut i bilen og lesset av, og jammen ble ikke bagesjerommet fult denne gangen også, hehehe... Med litt knuffing og skyving fikk vi plass til posene våre. Var litt i tvil om det skulle gå, men vi fikk plass :o))

  Så var vi klar til en runde rundt på resten av shoppingsenteret for å se om man kunne finne noe spennende. Jeg hadde planlagt å kjøpe meg rensevann og serum fra Biotherm, men jeg følte ikke at jeg hadde råd til begge deler denne gangen så serumet fikk vente til en annen gang. Eller gikk jeg å kikket på vesker, og så et par stk som jeg godt kunne ha tenkt meg. Kjøpte ingenting selv om det klødde kraftig i fingrene etter å dra fram bankkortet, hehehe... flink var jeg!!  Uten mat og drikke orker ikke kroppen å shoppe så vi satte oss ned for en lunch, hvor jeg bestilte meg en deilig ceasar salat med kylling. Jeg hadde ikke spist så mye tidligere så det smakte godt i tillegg til at det var godt å sette seg ned en liten stund :o))

  På det tidspunktet vi bestemte oss for å dra hjem var det ganske mange som hadde bestemt seg for at de også skulle dra over grensen for å handle. Vi hadde allerede vært der en god stund så vi var fornøyde og klare for å sette nesen hjem til Oslo igjen.  Ute hadde det begynt å bøtte ned for alvor, og veibanen var som en innsjø enkelte steder å det var slettes ikke noe festlig å kjøre. Vi tok det ganske med ro og tok ingen sjangser mens det sto på som verst. Når vi nermet oss Solli, vår faste rasteplass og middagsted lettet det sånn at vi slapp å klissvåte på veg fra bilen og inn.

  Jeg var ganske sulten så jeg bestilte meg en hamburgermeny, når den kom på bordet så fristet den ikke alikevel. Jeg spiste litt av den, men gikk etterhvert over til å bare spise chipsene som var saftige inni med deilig sprø skorpe og veldige salte, nam nam. Etter at middagen var spist var det som om all energi forsvant ut av kroppen, og jeg hadde bare lyst til å legge meg til å sove. Ikke engang en kopp kaffe fikk meg mer i slaget, og jeg var sjeleglad for at jeg ikke kjørte!

  Når vi kom til Oslo ble første stoppested Casa Terje hvor jeg hjalp han opp med litt av varene sånn at han skulle slippe å gå to ganger. Neste stopp ble meg og jeg fikk også hjelp til å bære inn varene mine, som ble nøye undersøkt av pusejentene som satt innenfor døren å ventet :o)) De diltet etter meg ut på kjøkkenet og fulgte nøye med når jeg pakket ut å fikk alt på plass...

  Jeg sank ned stresslessen for å se litt på tv, men jeg sovnet flere ganger så tilslutt når kl ble 22 orket jeg ikke mere. Da slo jeg av alle lys og krabbet opp i senga å sovna omtrent med en gang. Etter å ha stått opp tidlig og lagt meg sent flere dager i strekk var jeg så sliten at jeg for første gang på nesten en uke, sov hele natten igjennom. Var så vidt våken ved 6 tiden i dag morges, men sovnet igjen med en gang å våknet igjen 10:15 å da sto jeg opp. Det gjorde godt for både kropp og sinn å få sove ordentlig ut igjen :o))

  Tur til Maihaugen og Løten Del 2

  • 15.08.2013, 22:11

  Været ble bare bedre og bedre utover dagen i går, og da vi nermet oss Hamar var himmelen helt blå. Det var lenge siden jeg hadde kjørt mot Løten fra Hamar så jeg var litt usikker på hvor jeg skulle kjøre, og Anne slo på GPS'n via mobilen til vi fant rette avkjøringen. Etter det var det bare strake veien videre :o))  Når vi kom fra var kl blitt 16, og vi hadde da 2 timer på oss til å utforske de 3 etasjene... Jeg regnet med at jeg ville handle noe så jeg tok like godt med meg en handlekurv, og den ble fylt opp etterhvert. Det ble en lyslykt i alabast, 2 glasslykter med orange lys til og to poser med orange plaststener til å ha under lysene. Må jo begynne å forberede høstpyntingen av heimen. Har ikke pakket ut det jeg kjøpte enda, men bilder kommer når jeg har gjort det :o)) Nedenfor følger noen bilder av utvalget av lys....

  Jeg vet ikke om det er for at jeg har blitt mer kresen når det gjelder lys, men jeg syntes de hadde et bredere og finere utvalg tidligere. Mange av de lysene jeg syntes var fine får man ikke lenger tak i, og det er litt synd. Når det er sagt så er det mye spennende å finne alikevel :o))

  Etter å ha gått rundt på Løten Lys i en times tid var vi i grunnen fornøyde og bestemte oss for å snu nesen hjemover igjen, men først så måtte vi stoppe på Marche på Espa for å spise litt middag. Jeg sto lenge å vaklet mellom ørret og hamburger, men tilslutt ble det sistnevnte.

  Jeg var dødstrøtt og veldig sliten i kroppen da jeg satte meg i bilen og bare lengtet hjem til godstolen og en tidlig avtale med senga mi. Først måtte jeg avlevere Anne og Terje før jeg kunne snu nesen hjemover. Hehehe, det er vanskelig å legge seg tidlig å jeg fikk ikke til det i går kveld uansett hvor trøtt og sliten jeg var. Sovna et par ganger i stresslessen uten at jeg var i stand til å komme meg inn i senga. Jeg gjør et nytt forsøk på å komme meg tidlig i seng i kveld!!!

  Tur til Maihaugen og Løten Del 1

  • 15.08.2013, 21:34

  Det var ikke akkurat strålende vær da jeg hoppet i bilen ved 8 tiden i går for hente Terje ned i byen og så opp til Lørenskog for å hente Anne til en dag på Maihaugen. Et sted jeg aldri hadde vært før så jeg så virkelig fram til denne turen. Det var jevn trafikk hele veien oppover E6 uten at det var noe serlig kø, men rett etter Minnesund var det slutt på festlighetene. Der holdt de på å oppgradere veien så farten var nede i 50 og 70 km i timen, og det var smalt og støvete. Etter det jeg kunne se så kommer veien til å ligge i tunnell storedeler av strekningen langs Mjøsa, og det blir sikkert bra når de en gang blir ferdig...  Når vi kom til Rudshøgda var det på tide å ta en aldri så liten pause for å strekke på stive ben og kropper, og for ikke snakke om få seg en liten matbit. Det duftet så godt av mat når vi kom inn, og så kozelig det var der inne. Det ble en deilig svele og en kopp kaffe for meg...  Vel framme ved Maihaugen så hadde jeg store problemer med å få parkert bilen.. Det var nok noen ledige plasser på den store p-plassen, men det hjelper ikke stort når folk parkerer så skjevt at det ikke er noen ide kjøre inn. Bilen hadde nok fått plass, men da hadde ikke vi klart å komme ut av den... Jo foresten igjennom bagesjedøren!!! Det var heldigvis flere p-plasser og vi fikk tilslutt parkert bilen og kommet oss inn :o))

  Som bestilt forsvant de grå skyene og ble erstattet av noen få lette hvite og masse sol, og det var jo perfekt når man skal spasere rundt i noen timer.

  Vi var i grunnen heldig med tidspunktet vi kom på, for vi rakk akkurat å bli med på en guidet rundtur med et "postbud" i forskjellige tidsepoker. Der fikk vi se hus som var bygget i de forskjellige årtiene med skuespillere som gjorde en flott jobb med å portretere personer fra samme tiårene. Nedenfor følger en del av bildene jeg tok på rundturen. Jeg tok så mange bilder, men kan ikke akkurat legge ut alle sammen, hehehe!!  Denne jenta spilte en tenåring fra 80-tallet og hun var altså så bra... Skal jeg være helt ærlig er det henne som jeg husker best av skuespillerne :o))  Denne karen her var brunstig og kranglete og skulle hele tiden stange på en mindre killing... Jeg sto en evighet for å få et bilde av han der han sto på bakbena for å stange, men dessverre ville han ikke så jeg måtte nøye meg med dette sjarmørbildet i stedet.  Etter noen timers vandring rundt på Maihaugen ville ikke kroppen mer uten noe næring... Det ble en vaffel med jordbærsyltetøy, og kaffe og litt bonaqua for å få inn litt veske i kroppen. Tror faktisk at bena og ryggen min syntes det var godt å få seg en pause også, for de verket en aning!!

  Etter matpausen rusla vi bort i bilen og satte nesen mot Hamar og Løten Lys og Brenneri, fortsetning følger :o))

  Snartur til Økern Senteret

  • 13.08.2013, 16:39

  Om noen dager skal jeg til Revmatolog dr. Vatne som holder til på Økern Senter, og etter all graving og endring i veien rundt i området var jeg veldig usikker på hvordan jeg skulle komme meg dit. Derfor bestemte jeg meg for at jeg skulle ta meg en aldri så liten sonderingstur dit i dag, sånn at jeg slapp å surre meg bort på dagen. Jeg kjørte ikke ringveien, som sikkert hadde vært raskere, men i stedet Østensjøveien og Grenseveien bort til Hasle å så til Økern. Egentlig en ganske grei vei det også, men pga trafikken ble det litt stressende.  Sist gang jeg var på Økern var når jeg øvelseskjørte borte på torget, og det begynner å bli ganske mange år siden nå. På selve senteret har jeg faktisk ikke vært siden den norske stuntmannn Arne Berg hoppet ut fra et av vinduene høyt oppe i høyblokka....

  Jeg viste ikke hvor legen jeg skal til hadde kontoret sitt, men jeg gikk inn i høyblokka hvor bydelskontoret også lå å der fant jeg ham i 2 etg. Nå kan jeg slappe av for nå vet jeg hvor jeg skal... Ellers så hadde jeg sikkert klart å stresse meg noe vanvittig opp, sånn at jeg hadde følt meg helt elendig når jeg kom inn til ham. Mens jeg nå var der borte tok jeg meg en liten runde rundt i butikkene..., ikke så spennende akkurat!

  Det er ikke mange kjente holdepunkter i området fra den gangen jeg drev med øvelseskjøring der... Det ser helt kaotisk ut, men jeg regner med at det blir bra tilslutt. Når det blir er jeg ikke så sikker på....!!

  På veg hjem dro jeg en kjapp tur innom Rema for å handle, og akkurat da jeg nermet meg Oppsal så begynte det å sprutregne så jeg parkerte under tak nede så jeg slapp å bli klissvåt som i går. Det varte heldigvis ikke så lenge, og da jeg kom hjem igjen skinte sola fra en nesten skyfri himmel :o))

  Burde egentlig ha begynt med litt middag, men matlysten ble ikke med meg hjem i sta føles det ut som.... Får vente litt så dukker den nok opp igjen, kanskje!!

  Sleepless in Oslo

  • 13.08.2013, 11:14

  I dag har jeg øyelokkene nede på tredje knapphullet og skikkelig slapp i kroppen, etter en relativt søvnløs natt. For dem som tror at det skyldes at jeg satt opp til de sene nattetimene og lekte meg med den nye PC'n, så er det helt feil. Jeg la meg slettes ikke så sent, men antageligvis så surret det så mange tanker oppe i hodet mitt at jeg ikke klarte å koble ut for å sove!!  Enn så lenge har vi ganske fint vær ute, men jeg ser noen grå skyer komme sigende over himmelen å de har sikkert noen regndråper i seg. Som i går var det vel ikke meldt regn, men det kan man tydeligvis ikke stole helt på. Håper nå at det ikke blir like ille som i går, grøss for et regnvær vi hadde da. Det er lenge siden jeg var så våt med klær på.....  Jeg satt ute på balkongen å spiste frokost og tok en kopp kaffe mens jeg leste avisen... Vinja lå i sin favorittstol og glippet med øynene mens jeg satt med avisen. Det er blitt en hel annen temperatur ute etter at vi hadde uvær i går. Nå er det kjøligere og friskere så det blir nok en jakke på når jeg drar ut seinere i dag. Trodde ikke at jeg trengte å gå i butikken på et par dager, men så var det noen nødvendige ting jeg hadde gått tom for....  Da jeg la bort avisen kom Vinja for å ligge litt i fanget mitt, men jeg reiste meg for å gå inn etter en ny kopp kaffe... Det likte ikke frøken Lillepuzdatter å hoppet opp i favorittstolen sin igjen og la seg med ryggen til meg, og sånn ble hun liggende en god stund. Nå er damn i godt humør igjen og driver å erter søsteren sin en smule, hehehe!!

  På tide å komme i gang med dagen..., klokka begynner å bli mye!

  Skulle bare være med

  • 12.08.2013, 23:58

  Det er akkurat det jeg skulle, for jeg hadde ikke tenkt til å handle noe i det hele tatt jeg... Anne hadde sett at de hadde bra Laptopper til en rimelig penge hos Expert, og hun ville gjerne ned dit for å sjekke ut om det kunne være noe av interesse. Problemet var jo bare det at når jeg kom ned dit å så klarte jeg jo ikke å la være å klå, og da var jeg jo solgt vettu....

  Valget falt på en Asus Notebook Sonic Master med touch screen og windows 8... Selgeren i butikken ble nok fornøyd for både Anne og jeg kjøpte hver vår identiske PC så han fikk to salg på rappen han :o)) En kompis kjøpte seg ny lapptopp for noen dage siden med windows 8 og hadde litt problemer, og jeg tenkte at denne kvelden kom nok frustrasjonen til å stå i taket.


  (bilde hentet fra google.no)

  Etter å ha spist pizzaen vi hadde kjøpt hos Dolly tok vi fram PC'ene og satte i gang... Det ble ingen frustrerte skrik og riving i håret utover ettermiddagen, for klargjøringen av lapptoppen gikk av seg selv uten noen problemer. Appene som ligger på startsiden var heller ikke noe problemer etter å ha kikket på dem en stund. Man har også muligheten til å bruke lapptoppen på gamle måten med skrivebord osv. Jeg har fått ganske god oversikt over hvordan jeg skal bruke den, men det er fortsatt noen ting igjen å sjekke ut... Det kommer etterhvert :o))

  Når vi alikevel var nede på Alna var vi innom lampebutikken for at jeg skulle se om jeg kunne finne vinduspendler til soveromsvinduene mine, og jeg gjorde det etter å lett i nesten et år. Bilde av dem kommer når jeg har fått hengt dem opp, noe jeg skal se om jeg klarer å gjøre selv... Ellers så har jeg noen i bakhånda til å hjelpe hvis det skulle bli for innviklet :o)) Gleder meg til å få de opp sånn at jeg får lys i vinduene mine igjen, noe som trengs nå som det har blitt så mørkt om kveldene igjen.

  Nå skal denne damen se en episode eller to av Sex og Singelliv på TV3 før hun hopper opp i senga  For et vær...

  • 12.08.2013, 23:16

  På formiddagen i dag var ikke været så ille, men da jeg sto i dusjen hørte jeg at det romlet.. Utover dagen lynet og tordnet det i et sett så det var nesten lit skummelt, og flere ganger kunne jeg se at kraftige lyn gikk rett ned i bakken.

  Da jeg var ute sammen med Anne var det som om noen åpnet demningen over oss, og vannet fosset ned i store strømmer. Jeg hadde bare clogs på bena i dag og vannet rant inn fra alle kanter så jeg måtte klore meg fast med tærne når jeg gikk eller halvt løp avgårde for å slippe å bli klissvåt.  Da vi dro innom Tveita for kjøpe pizza hos Dolly begynte det i tillegg å hagle så fælt at vi ble sittende enstund i bilen for å vente til strømmen av vann ovenfra avtok litt... Etter at uværet ga seg var det blitt en kraftig forandring i temperaturen. Det var blitt betraktelig kjøligere ute, nesten litt kaldt....

  Været ble heldigvis mye bedre utover kvelden og vi fikk til og med litt sol uten at det ble noe serlig varmere av den grunn... Håper det blir fint i morgen sånn at man kan være litt ute :o))

  Sløv helg

  • 12.08.2013, 00:30

  Noen dager bare sløver jeg rundt i heimen hele dagen, og i dag er det en sånn dag.... Jeg våknet ikke før kirkeklokkene dundret i veg kl 10, og nesten litt ufrivillig krøyp jeg ut av senga og rusla ut på kjøkkenet. Kattene fikk mat og rent vann og toalettet deres ble omhyggelig tømt og vasket ned. Etter det var de to happy en liten stund :o))

  Utpå dagen i dag begynte det å tordne og det holdt på med det i flere timer... Ikke av den typen som smeller og bråker, bare sånn rumling i bakgrunnen å det er greit. Jeg hater når det smeller så jeg skvetter hver gang. Heldigvis så har det ikke vært mye av det denne sommeren :o))


  (Bildet hentet fra google.no)

  I går begynte jeg dagen med å lete etter en gammel DELL PC for at Anne skulle få låne strømkabelen for å lade opp en hun hadde av samme merke. Hun ville sjekke ut om skulle bruke den eller ikke, men manglet strømkabelen til å komme inn på den. Jeg endevendte alle skap og var nede i kjelleren å så etter den, og så sto den på kontoret mitt i en eske sammen med en gammel scanner... Så typisk meg å gjemme ting bort på steder jeg nesten ikke finner det igjen.

  Jeg hadde avtalt med Anne at jeg skulle være hos henne mellom kl 15 og 16, men jeg klarte å sose bort tiden sånn at jeg ble altfor forsinket, også typisk meg. Når jeg endelig kom meg ut av leiligheten traff jeg en nabo og vakmesteren å ble stående å skravle med dem en stund om den koselige naboen våres som hadde gått bort så brått. Plutselig så jeg hvor mye klokka var å kom meg avgårde... Jeg ringte Anne mens jeg var under veis å fortalte at jeg var forsinket...

  Anne hadde laget en deilig Taco til middag, og det smakte veldig godt... Nå var ikke hennes så store som på bilde her over, og det var nok en fordel for jeg betviler at vi hadde orket å spise opp en så stor en sammen engang, hehehe!! Koselig med disse sammenkomstene hvor vi lager god mat å sitter å skravler til langt utover kvelden :o))  Pusekatten til Anne, Felix har et favoritt fleezeteppe som han liker å ligge å sove på... Når vi satt å skravla så kom han å krølla seg sammen å var helt borte lenge, og han løftet ikke på hode engang når jeg sto over han for å ta bilde. Han er en ordentlig skjønn pus som kommer å hilser når jeg kommer på besøk. Da går han opp på to ben og så må han få et lite nuss, og så går han igjen :o))  Når taco'n hadde fått lov til å synke litt og ingen av oss var så mette lenger så fant Anne fram sjokoladekaken hun hadde bakt. Det var en sånn som moren min pleide å bake, som er skikkelig fet og saftig med deilig sjokoladesmørkrem på toppen. Øynene mine og munnen min kunne garantert ha spist 4 store stykker, men magen min sa nei etter to ikke så store biter. Kaken var veldig god, men mektig...

  DELL PC'n ble koblet til strømkabelen jeg hadde med og ble sjekket for innhold... Om hun kommer til å bruke den vet ikke jeg, det får tiden vise!!

  Jeg var sent hjemme i går, men kom meg jo ikke i seng før kl 03:00 så det er vel ikke så merkelig at jeg ikke våknet før kirkeklokkene vekket meg. Får kanskje prøve å komme meg i seng litt tidligere i natt, jeg sa prøve, hehehe!!!

  Blogges :o))

  Tilbake i Oslo

  • 10.08.2013, 13:50

  Har ikke helt klart å komme i gang i dag, og endte opp foran tv-skjermen hvor jeg har sittet å sett på Sommeråpent minutt for minutt med innseiling til Oslo.... Jeg blir helt rørt når jeg ser de flotte bildene av byen min, og alle småbåtene som følger Sjøkurs hele veien inn til havna i Oslo. Et vakkert syn, kan ikke si noe annet :o))

  Jeg husker ikke hvem som sa det tidligere i sommer, men det er ikke mange som kan lage et program som går over flere timer hvor det omtrent ikke blir sagt et eneste ord. Med flotte naturbilder og engasjerte folk som møter opp for å ta i mot gjestene som seiler forbi. Jeg kan ikke påstå at jeg har sittet pal å sett på alle programmene denne sommeren, men når jeg har vært hjemme så har jeg slengt meg ned for å se på en stund :o)) 


  (Bilde fra NRK)


  (Bilde fra NRK)

  Litt rart å tenke på at det er 7 uker siden de satte ut på denne flotte turen..., og nå er det over!! 

  På tide å sette seg i aktivitet og sette i gang en aldri så liten leteaksjon... Jeg lovet nemlig Anne å finne frem strømkabelen til Dell PC'n min sånn at hun kunne teste den på en PC av samme merke som hun har. Fatter ikke at jeg klarer å gjemme bort ting så godt!!! Jeg tenkte vel at stedet jeg la den på var smart når jeg la den der den ligger, men ikke så smart nå siden jeg ikke husker hvor det var.... Fortviler ikke, for den dukker nok opp :o))

  Blogges :o))

  Bildedryss fra Oslo i dag

  • 09.08.2013, 22:58

  For en knalldag vi har hatt her i Oslo, og jeg har vært ute hele dagen i sola og rusla rundt i i byen sammen med Anne og Terje :o))

  Dagen startet med å sitte ute på balkongen med en kopp kaffe og bare nyte stillheten og roen en stund. Jeg hadde avtalt med Anne i går at vi skulle være turister i egen by i dag med gode sko og kamera i hånden. Hun kom ved 11 tiden, og vi bestemte at vi skulle bruke t-banen ned til byen i stedet for å kjøre bil. Når vi satt å ventet på banen ringte jeg til Terje for å spørre om han ville være med, og det ville han :o))

  Det første vi gjorde var å stikke innom Trafikanten nede på Østbanen for å ordne opp med flexikortet mitt... Det hadde seg nemlig sånn at for ca 3 år siden eller der omkring så fylte jeg på kortet mitt, men det ble aldri aktivisert da jeg begynte å bruke bilen på jobben. Når jeg da bestemte meg for å begynne å ta banen igjen var taksten endret, og det ble nå i allefall sånn at pengene ble låst fast til kortet. Derfor var jeg innom Trafikanten å fikk ut mine 590,- i kontanter i dag. Kortet måtte de ta så jeg må huske på å skaffe nytt etter ferien eller neste gang jeg har bruk for det.

  Nedenfor følger en del bilder jeg knipset mens vi ruslet rundt i den herlige byen våres sammen med alle turistene som fortsatt fyller gatene.

  Monument og plakett over de som mistet livet i brannen ombord på Scandinavian Star...

  Når vi kom til restauranten Royal Marine, som ligger på bryggekanten nedenfor Akershus Festning hadde klokken blitt ganske mye, og vi var både litt slitne og sultne så vi satte oss ned for en middag. Anne valgte Fish and Chips mens Terje og jeg tok en BBQ Hamburgermeny som det var mye smak og salt i, men det var godt på en varm dag som i dag. Jeg hadde kledd meg litt feil i dag og ble ganske varm så det var godt å kunne sette seg ned under parasollen og hente seg igjen...

  På bordet ved siden av bestilte en av gjestene blåskjellsuppe, men den luktet altså helt forferdelig... Terje sa at lukten minnet om hestemøkk, og jeg måtte si meg enig i det. Han som bestilte retten syntes nok ikke at den luktet så godt han heller, og spurte kelneren om det var noe galt med den. Hun svarte at årsaken til lukten var at blåskjellene hadde vært vakumpakken!!!!! Når maten var spist ble vi spurt om vi ville ha dessert, men den hadde vi allerede tatt tidligere litt lengre bort på brygga... Vi fant ut at det holdt med en dessert....  Vi begynte vel rusleturen sånn ca 12:30, og når vi kom tilbake til Jernbanetorget tror jeg klokka var litt før kl 16... Terje fikk bane med en gang mens Anne og jeg måtte vente noen minutter innen Mortensrud kom.

  Vel hjemme traff jeg en nabo som var ute å luftet hunden sin, og vi ble stående å skravle utenfor blokka sammen med en annen nabo i nesten 2 timer... Vi kom igjennom ganske mange interressant temaer, og hadde de ikke vært for bena verket og vi alle følte en sterk trang til å gå inn å sprette en flaske vin og en øl eller flere så hadde vi vel stått der ennå, hehehe!!

  Før jeg kunne sprette den etterlengtede øl'n min var jeg inne hos min nabo for å slå av en liten prat... Det skjedde noe trist i går, en annen nabo ble funnet død i leiligheten å som den nysgjerrige personen jeg er så ville jeg vite litt mer om dette, og min nabo viste litt mer. Noe mer om det vil jeg ikke si her. Jeg ble inne hos naboen til 20:30 for de serverte kaffe og wienerbrød å jeg klarte ikke å si nei til det... Da jeg kom inn tilslutt ventet to små pusetasser på meg, og to tomme matkommer som raskt ble fylt opp.

  Nå har jeg endelig fått meg det etterlengtede Bayerske Falcon øllet mitt og har sunket godt ned i godstolen å her har jeg tenkt til å bli :o))

  Ha en fortsatt fin fredagskveld, blogges :o))

  Jeg, den uheldige...

  • 07.08.2013, 23:50

  Mitt venstre kne fungerer ikke helt 100% og jeg må være veldig forsikring med hvoran jeg sitter, trår og for ikke å snakke om går ned fra en stol når jeg har vært oppe i et skap. I dag glemte jeg meg helt bort da jeg drev å lette etter noe i et av soveromsskapene mine, og jeg brukte en kjøkkenstol å stå på istedet for den store uhånterlige gardintrappen. Da jeg skulle gå ned igjen gikk det litt fort for seg, og jeg klarte å trå hardt ned samtidig som jeg vridde kneet en aning. Det gjorde så vondt at jeg bare tippet meg over på senga å ble sittende lenge å forsøke å kontrollere smertene...

  Etterhvert avtok smertene endel så lenge jeg satt i ro, men når jeg forsøkte å gå på benet var det slettes ikke noe behagelig lenger..... Av den grunn at mye av dagen i dag blitt brukt til å sitte med benet mitt høyt og i ro... Det er fortsatt veldig vondt å gå på nå i kveld, og er det ikke bedre i morgen så skal holde i ro da også. Jeg håper at det blir bedre etter en dag eller så, for jeg har tross alt ferie å har ikke lyst til å tilbrinke den med å sitte i ro hver dag :o((  Været ble etterhvert ganske bra i dag, og sola stekte ganske bra en kort stund på dagen i dag... Nå i kveld var himmelen så vakker i rosa og lilla, mye finere enn det kommer fram på bildet. Jeg tok med meg det vonde kneet og satt meg ut på balkongen stund inntil sola tvang meg inn mens den stekte som mest, og da den rusla nedover himmelen så humpet jeg ut igjen å satt meg igjen.

  Ronja holder på å forsøke å gjemme noe med filleryen jeg har liggende ved siden av sengen min, og det er vel best jeg humper bort for å se hva det er... Kan være det er noe som må tørkes opp og vaskes, og da bør det ikke ligge for lenge. Forhåpentlig er det bare en krystall fra toalettet som hun har dratt med seg.... Det hender hun forsøker å gjemme dem innimellom også.

  Ha en riktig god natt, blogges :o))

  Så gjør vi så....

  • 07.08.2013, 09:41

  Var oppe tidlig i dag siden jeg hadde hengt meg på vaskekjelleren kl 8, men jammen var øynene smale da jeg slepte vasken med meg ned, jesp!! Det var fort glemt så snart jeg begynte å fylle maskinene tøy.... Jeg hadde mest sengetøy denne gangen siden jeg ikke har prioritert å ta det med de siste gangene jeg har vasket.

  Nå er de to første maskinene ferdig og sengetøyet henger på tørkerommet, og de neste to maskinene er i full gang så nå kan jeg lene meg tilbake å slappe av i 20 minutter før jeg må ned å tømme dem. Jeg har valgt å ikke ha vaskemaskin inne pga plassmangel, men jeg har jo ikke behov for det heller siden to store kjappe maskiner står rett ned i kjelleren. Det eneste som kan være litt kjedelig er at jeg ikke kan få vasket akkurat der og da, men det har alltid løst seg alikevel det :o))  Så langt er det endel smågrå skyer på himmelen så det er ikke så enkelt å se hva slags vær det blir i dag.... Er vi heldig så kommer sola utover formiddagen og det blir en fin å solrik dag :o)) Nå skal jeg nyte kaffekoppen min innen jeg må ned i vaskekjelleren igjen, blogges :o))

  Plantasjen og IKEA i dag

  • 06.08.2013, 20:43

  I går var det meningen at jeg skulle dra på tur til Eidsvoll sammen med Anne, men dessverre så slo magen min seg helt vrang så turen ble lagt på is... I stedet ble vi enig om at hun skulle komme til meg i dag, og så skulle vi heller bestemme da om vi skulle finne på noe eller bare sitte å sløve på balkongen.

  Jeg var tidlig oppe i dag og ryddet i heimen og fant fram alt som skulle askes i morgen, noe som ble stor haug innen jeg var ferdig. Mesteparten av haugen var sengetøy som jeg ikke hadde giddet å ta med når jeg har vasket de siste gangene. Nå var det ikke noe mer rent igjen så jeg var nødt til å ta meg i nakken å få det med i dag. Da Anne kom satte vi oss en stund ute på balkongen mens jeg spiste forkost/lunchen min og fikk i meg dagens første kopp med kaffe. Vi ble etter hvert enig om at vi skulle dra en tur opp på Plantasjen ved Olavsgård i Akershus. Jeg hadde litt lyst til å se hva de hadde av "uekte planter" som jeg kan dekorere med på balkongen min... Det er nemlig ikke så veldig mye som trives der etter at jeg glasset den inn så jeg tenkte at plast eller silke kunne være tingen.

  De siste gangene jeg har vært på Plantasjen har det var så masse mennesker der at det nesten har vært vanskelig å finne en parkeringsplass, men i dag var det ikke så mange der. Jeg ser jo alltid masse fine planter som jeg har lyst til å kjøpe, men klarer som oftes å besinne meg. Når det gjaldt utvalget i silke/plast så var det ganske stort og jeg fant et par eføyer som jeg i utgangspunktet tok med meg, men jeg syntes de var litt dyre med 199,-. Rusla nå videre og fant et par sinkholdere de kunne stå i som jeg også tok med, men så begynte jeg å tvile på om jeg skulle ta den kostnaden akkurat nå... Bankkontoen har ikke akkurat overflod med penger, og etter en liten runde i tenkeboksen satte jeg alt sammen tilbake igjen. Til slutt endte jeg opp med å ikke handle noen ting der i det hele tatt... 

  Det tar på å traske rundt sånn og vi ble ganske sultne og signe i kroppen så vi gikk på kafeén på Plantasjen å kjøpte noe å spise og drikke. Jeg falt for et karbonadesmørbrød m/løk og en deilig kopp kaffe. Det smakte godt, og kroppen trengte å restituere seg en aning :o))

  Det var Anne som var sjåfør i dag, og det var ganske behagelig å bare lene seg tilbake å overlate kjøringen til en annen :o))  Anne hadde litt lyst til å ta en tur innom IKEA for å kikke litt så vi dro videre dit... Vi droppet 2 etg med møbler og konsentrert oss om 1 etg hvor de har mer enn nok spennende å rote igjennom. Med dårlig råd for tiden så måtte jeg stort sett nøye meg med å se og sette forskjellige ting på ønskelista :o)) Litt havna da i handlevogna alikevel... Det ble et nytt sengesett og laken, se ovenfor, to stk sammenleggbare oppbevaringsbokser m/låkk og 3 pk med lyspærer til stålampene mine. Noe av det som havnet på ønskelista er et flott stativ til å sette kurver i, som jeg skal ha på badet, rullgardin som jeg skal ha på balkongen mot naboen. Den kunne jeg ha hatt råd til, men jeg hadde ikke målt opp i forveien så jeg hadde ikke snøring på hvor lang den må være.... Var nok en del andre småting som også havnet på ønskelista, men de gidder jeg rett og slett ikke å ramse opp nå. Kan heller fortelle om dem, dersom jeg faktisk kommer til å kjøpe dem :o))

  På veg hjem dro vi en snartur innom Jysk som ligger nedenfor Trosterud for å kikke litt... Ingen av oss fant noen ting der så vi ble ikke så lenge. Satte i stedet nesen mot Rema for å handle inn noen småting som manglet i matskapet... Det er jo alltid noe man glemmer når man var der forrige gangen, i allefall så er det sånn for meg :o))  Været i dag har virkelig vært vekslende... Sola og regnet har nermest slåss om å være det mest dominerende værtypen, men helt ærlig så tror jeg det ble uavgjort. Nå i kveld har skyene fått litt lysere farge og blå himmel kan skimtes innimellom. Temperaturen har vært relativt høy og det samme har luftfuktigheten vært noe som gjorde det ganske klamt ute til tider, men ikke så altfor ille :o))

  Hjemme ventet to selskapssjuke puseer på mammen sin, og de surret rundt beina mine for å få masse kos og klem en lang stund... Da jeg pakket ut varene min hoppet de opp på kjøkkenbordet for å se hva for noe spennende som lå i plastposene, og det var vel for å se om noe av det var til dem, hehehe... Når de skjønte at det ikke var det forsvant de inn i stua og slang seg ned på gulvet å sløvet helt fram til det var på tide å spise middag, og da satt de der begge to å stirret på meg for å se om maten deres kom noe raskere i matkoppen, hehehe!!

  Nå har frøknene Lillepuzdatter gått å lagt seg for å sove kveldsluren sin sånn at de er utvilt til å gjøre nattjoggen rundt i heimen og ut på balkongen om et par timer, hehehe!!

  Selv har jeg sunket langt ned i stresslessen for å se på "Allsång på Skansen" som er tradisjon på tirsdagene om sommeren, etterfult av Komisario Montalbano og etter det er nok denne damen moden for å krabbe under fellen tenker jeg :o))

  Ha en fortsett fin tirsdagskveld, blogges :o))

  Passord

  • 05.08.2013, 14:52

  I går ble jeg vekket av gjentatte ringesignaler fra mobilen som lå ved siden av meg på nattbordet... Til å begynne med så var jeg for trøtt til å gjøre noe med det, men etter hvert ble de så innmari irriterende at jeg var nødt til å sjekke ut hvorfor jeg fikk så mye "meldinger"  Årsaken viste seg å være at "NOEN" hadde endret passord på mailen min (MSN), og hver gang de forsøkte å sende igjennom en mail så ble den stoppet. JEG har ikke endret noe passord så hvem pokker har da gjort det????? Da jeg endelig kom meg ut av køya var jeg nødt å få gjort noe med det, men det kunne jeg bare gjøre på PC. Jeg skal ikke dra en lang avhandling på hvordan jeg gjorde det, men nytt passord er nå i allefall lagt inn av MEG så nå fungerer det igjen som det skal.

  Jeg hater når sånt skjer, for da må jeg styre og ordne for å få rettet opp i det igjen... Har du opplevd noe lignende???

  Balkonglivet blomster

  • 04.08.2013, 14:27

  Det kan nok være varmt med innglasset balkong, men jammen er det deilig når vinden uler rundt hushjørnet å det er ordentlig guffent ute... I går var en sånn dag hvor vi hadde alle værtyper, og jeg kunne skalke alle luker å lene meg tilbake innenfor mine vinduer :o))  Etter å ha trimmet rundt hele heimen med støvsugeren på slep og vasket på badet dro jeg ned på Alna Senteret og Tam for å kjøpe tørrfór og våtfór til kattene... Det var mer eller mindre tomt for begge deler, og mat må jo godjentene mine ha. Jeg kjøpte en 3 kg pose med Eucanuba tørrfór og en 6 pakning med kylling og en 6 pakning med fiske våtfór så nå har de en stund framover. Det var tydelig at folk hadde kommet hjem fra ferie for det var det vanlige kaoset med biler som skulle den ene og andre veien der nede.

  Etterpå kjørte jeg ned på Brynsenteret og Ultra for å kjøpe inn litt forskjellig pålegg, for det hadde jeg nemlig helt glemt å handle inn før helgen. Siden jeg skulle ha besøk i går kveld og vi skulle ha hamburger kjøpte jeg med en flaske med dressing. Jeg syntes det smaker bedre enn ketchup og sennep.  (hentet fra google.no) Hagehortensian min har nå vokst seg stor og fin og blomsterklasene har gjort seg klare til å slå ut i blomst om ikke lenge. Jeg viste at det skulle bli regn i går.... men først på kvelden ble det sagt så jeg regnet med å få satt opp støttebøylene og knytt på hyssing for å støtte den innen regnet kom, NOT. Mens jeg holdt på med støvsugingen kom det først regnet og like etter et mye kraftigere og dermed lå de tyngste grenene utover plenen. Etter at jeg hadde kommet hjem fra handleturen min styrtet jeg ut å fikk pakket den inn og dandert grenene så nå er den godt rustet til neste regnbyge. De tunge blomsterklasene knekker lett grenene hvis de ikke får støtte, og det er jo trist....

  Foran Hortensian var det 10 brune Iberiasnegler som jeg først oppdaget da jeg tro på en og hørte skvisselyden... Jeg orket ikke å ta i dem så jeg lot de være der de var, grøss!!!

  Når besøket kom satte vi oss ut på balkongen, og der ble vi helt til det var på tide å ta farvel igjen. Det var så god temperatur så det var ingen grunn til å sitte inne da. Ekstra koselig ble det når skumringen kom å lyktene og mine fargede lykter i taket ble tent. Utenfor kom vindkastene så det ulte i de åpne luftevinduene......

  Jeg var ganske sliten da jeg ble igjen alene rundt midnatt, men jeg gikk jo ikke å la meg da vettu, nei da jeg ble sittende oppe helt til klokka var nest 03:00.... Derfor våknet jeg heller ikke før kl 10:30 i dag, men jeg hadde ingen planer for dagen så det gjorde ingenting.

  Borte bra, men hjemme best

  • 02.08.2013, 23:14

  I dag sto jeg opp ved 5 tiden for å være klar til Anne kom et par timer senere for å dra til Telemark på dagstur.... Vi skulle besøke min tante Ågot som bor i Atrå som jeg ikke har sett siden i fjor engang. Jeg var nesten helt bevistløs der jeg trådte inn i dusjen, men det kom seg etter at jeg skrudde vannet på nesten kaldt. Da våknet jeg, nesten med et skrik hehehe!!

  Vi kom oss avgårde rett før halv åtte, og det syntes jeg var en grei tid å dra på. Det var jevn trafikk hele veien ut av Oslo og til Drammen, men etter det så roet det seg betraktelig. Noen lusekjørere havnet vi jo bak, men greide å komme forbi dem etterhvert. Kjenner jeg blir litt småhissig når folk sitter å luser under fartsgrensen, vifter med armene og skravler med passasjeren. Har ikke helt tålmodighet med sånne gitt. På Notodden har Bluesfestivalen startet, og det var telt, campingvogner og bobiler overalt. Svært få av deltagerna hadde stått opp på det tidspunktet vi kjørte igjennom. Hørte litt senere på dagen at politiet hadde hatt fult opp med å arrestere folk i går kveld for fyll og bråk.


  Planen var at jeg skulle ta masse bilder i dag, men dette lille knippet fra båtene ved Mæl er hva jeg kom hjem med. Langs Tinnsjøen var det ikke mulig å stoppe på de plassene hvor man kunne se sjøen, og der det var en liten avkjøring var det så igjenvokst at man ikke kunne se noen ting i det hele tatt. Etter at vi kom til Atrå ble hele kamera glemt....

  Vi ble hos tante i ca 4 timer hvor vi satt å skravla så tiden bare løp avsted... Hun fortalte om familieminner som jeg selvfølgelig ikke hadde hørt om tidligere, og siden alt sånt interreserer meg så satt jeg med lutter øre å fulgte med. Neste gang jeg drar oppover skal jeg huske å ta med meg noe skrive med og på for å notere ned litt om familietreet. Den siden av min biologiske familie har jeg ikke utforsket så mye enda, og det er på tide syntes jeg. Tante serverte oss en deilig blandingssuppe med brød til og etterpå var det kaffe og noen søte små vannbaksel til. Jeg hadde ikke vært på graven til min biologiske mor så vi dro bort til Austbygda kirke for å se til den. Hun ligger sammen med sin mor, min bestemor. Etter å ha bodd i Oslo omtrent hele livet har hun nå kommet hjem igjen :o))

  Når vi hadde kjørt tante hjem dro vi videre til faren min, som bor i utkanten av Rjukan for et lite besøk. Det ble et mye kortere besøk enn jeg først hadde planlagt, men vi fikk da et par timer hos han også. Lenge siden jeg hadde sett ham også, så det var koselig å treffes igjen.

  På veg hjem stoppet vi på den faste Statoilstasjonen før Notodden hvor vi kjøpte oss en hamburgermeny og tok en liten hvil... Jeg hadde ikke spist noe på veldig leng og kjente at kroppen trengte litt drivstoff for å orke å kjøre resten av veien hjem. Kjøpe en liten hamburger, men det var enorm... Da lurer jeg på hvor stor en stor hamburger er.

  Hjemme i Casa Fres og Knurr ventet to små pusetasser på meg, og de var så glade at de klatret oppetter bena mine å besnuste meg etter alle kunstens regler. Tante har nemlig en flott hanpus som jeg koste litt med og det kjente jo mine to småtasser, og det måtte jo undersøkes :o))

  Nå er denne dama sliten og har bare tenkt til å sitte å stirre tomt på tv'n en stund innen det er på tide å legge kroppen i vater :o))

  Endelig

  • 01.08.2013, 18:05

  Jeg hadde en treg start på dagen i dag, men jeg har da i det minste klart å komme meg ut av døra i dag. Etter at jeg hadde dusjet og vasket håret laget jeg meg en frokost/lunch som jeg spiste ute på balkongen i den svale formiddagsluften.

  Da jeg endelig kom meg ut av døra var klokka nesten blitt 14, og det var godt å varmt ute. Etter å ha fylt opp en nesten støvende tank på bilen dro jeg ned på Bryn og Telekiosken for å levere mobilen.

  Jeg hadde ikke tatt med kvitteringen, for den fant jeg ikke i farten. Fyren hos Telekiosken lette på nettet og fant den der omsider. De ville jo forsøke å åpne telefonen, men skjønte fort at det ikke gitt. Jeg fikk beskjed om at det ville ta mellom en til to uker før jeg fikk den igjen, og hvis jeg ville kunne jeg få en lånetelefon. Det var ikke nødvendig for jeg har alle de telefonene jeg trenger :o))

  Når jeg var ferdig hos Telekiosken var jeg en snartur innom Claes Ohlsson og kjøpte inn et par pakker med batterier...

  Så hadde jeg tenkt meg inn på Ultra for å handle littegranne, og da ble jeg stoppet av en pågående fyr som ville få meg til å inngå en avtale om å få Omega 3 i posten. Han nermest trykket en boks opp i ansiktet på meg og sa at den skulle jeg få å teste. Ja ja, tenkte jeg den kan jeg vel ta med, men da skulle han plutselig registrere meg sånn at han kunne sende meg flere, uten kostnad, for det holdt jo ikke bare å teste en boks... Det var da jeg satte på bremseklossene, for ja takk jeg kunne godt ta den ene boksen men ikke søren om jeg skulle registreres noe sted. Uansett om jeg "ikke bandt meg" som han sa, vet jeg hvor vanskelig det kan være å komme ut av de greiene der igjen.....

  Posten hadde kommet før jeg dro ut i dag, og der lå det hentelapp på en rekomandert forsendelse. Det var kodebrikken jeg hadde bestil hos DnB, og før jeg dro hjem igjen stakk jeg en snartur bortom Oppsal for å hente den.

  Det var omtrent ikke folk der så det gikk ganske raskt for seg...., heldigvis for det var som vanlig kokende hett der inne, puh!

  Magen begynner å romle, så det er vel på tide å begynne med litt middag... Noe lettvindt tror jeg, blogges :o))

  Argh, så irriterende

  • 01.08.2013, 17:31

  I opptil 20 minutter har jeg holdt på å slite med å komme meg på nettet, og jeg trodde selvsagt at det dreide seg om problemer med router'n min... Den pleier alltid å krangle og må restartes flere ganger i løpet av en kveld...

  Det viste seg at det var ikke hos meg det var problemer denne gangen, men hos Homenet som er min internettleverandør. Jeg ringte dem opp for å sjekke, og fikk høre at det var problemer før jeg kom igjennom. Når jeg fikk snakke med en kundebehandler så bekreftet han at det gjaldt hele Oslo. En server på Oslo S var nede, og de jobbet med saken for å få den opp å gå igjen.

  Nå er jeg heldig som har nettbrett og god internettilgang via Tele2 så det ordna seg... Jeg kjente at jeg ble helt desperat og rastløs i hele kroppen av å ikke komme på nett, og hadde det ikke vært for nettbrett hadde jeg gått opp i liminga..., hehehe nei så ille er det vel ikke.

  Hva gjorde før vi fikk internett? Hvordan klarte vi å holde kontakten med omverden.... Jeg vet jo det, hehehe!! Jeg har nå i allefall blitt veldig avhengig av nettet og det å skaffe meg den informasjonen jeg trengger bare ved et par tastetrykk...

  Når det er sagt så er jeg ikke så avhengig som jeg gir utrykk for, nei da jeg klarer meg uten å logge meg på nettet et par dager.... Bare jeg vet at jeg KAN logge meg hvis jeg har lyst, knis!!

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no