hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Dagens bilde

 • 28.09.2014, 22:39


Vinja hjalp meg med å gå igjennom reklamen som var kommet de siste dagene, og hun fant jammen noen kupp også, hihihihihi :o))#vinja #reklame #kiwi #katt

Høsten kan komme....

 • 28.09.2014, 21:36


Det var meningen at jeg skulle til Anne for å feire dagen hennes sammen med de hun er tante til i går, men når jeg våknet til morran hadde jeg feber og hostet i et sett. Derfor sendte jeg henne en melding om at jeg valgte å bli hjemme.

Ut på dagen følte jeg noe bedre, og bestemte meg for å å ta en kjapp tur på Plantasjen hvor jeg kjøpte Erika til balkongkassene og til gravlunden. De har jo så mange forskjellige sorter at det er vanskelig å velge hvem jeg skulle. Jeg traff en annen dame der, og hun hadde like store problemer med å finne noe til graven som jeg. Tilslutt bestemte begge to seg for det samme typen....., en stor potte to Erika, en liten grønn plante og en med høye grener. Siden jeg har en stor sort sten på graven passet valget perfekt.De siste årene har jeg kjøpt ferdigplantet Erika i en lang potte, men denne gangen hadde de ikke det. Da ble det to hvite, to lilla og to mørkerøde og en 3 20 l sekker med jord. Besøket ble derfor mye dyrere enn jeg først hadde forestilt meg, men det ble veldig fint i balkongkassen da :o))

Jeg dro ned på gravlund å tok opp sommerblomstene, stemor, som faktisk sto ganske fint enda. Hadde tenkt å legge på reinmose også, men de hadde ikke det på Plantasjen enda så da får jeg vente litt med det. Gravlund har brukt Isbegonia på de gravene som betaler for stell, og ingen av de var høstpyntet enda. Jeg var nok litt tidlig påan denne gangen!!I dag var formen betraktelig bedre, så jeg har benyttet sjangsen til å høstpynte i heimen. Det gikk ikke så fort, men ved at jeg tok det med ro ble jeg heller ikke så sliten. Nå pryder oransje gardiner i stuevinduene og ved dørene, brune duker og de ny oransje lysglassene på stuebordet som jeg kjøpte hos Black Design i forrige uke. Stua ble som ny den nå som jeg har skiftet fargetema, og det ble betraktelig luner inne!!

Jeg ble ikke helt ferdig med alle rommene, men det er bare kontoret igjen å det kan jeg ta når jeg kommer fra jobben en dag til uka :o))

Anne var innom tidligere i dag for å hente klo-saksen sin... Hun hadde tatt den med hit for at hun skulle hjelpe meg å klippe klørne til Ronja, men vi har ikke fått gjort det enda. Må nok ta det snart nå kjennes det ut som, men frøken Lillepuzdatter må være i humør ellers blir det ikke så lett å få det til.

Resten av kvelden har jeg tenkt til å sløve foran tv-skjærmen....

#erika #høst #pynt #natur #gravlund #gardiner #duker #blackdesign #ronja #katt 

Endelig på bedringens vei

 • 22.09.2014, 23:02


Nå har jeg vært sausa forkjølet i over en uke, og endelig begynner formen å bedre seg. Jeg har ikke hostet så veldig mye i dag, og jeg har heller ikke behøvd å pusse nesen like ofte. I tillegg så har jeg begynt å få igjen luktesansen, som jeg ikke har vært i nærheten av siden forrige søndag - hærlig :o))Ronja elsker å ligge å kose seg på labbetusteppet, og på formiddagen i dag lå hun der å strakte seg i hele sin lengde en evighet. Det ene øyblikket strekker hun seg ut, og så ruller hun seg sammen til en ball. Noen ganger kommer søsteren slentrendes forbi, og da klarer hun ikke alltid å hjelpe seg selv å må  bare bortom å erte littegranne. Da ender det som regel opp med en skikkelig slåsskamp så hårballene fyker rundt dem og meg, men det varer ikke så lenge :o))Jeg er et ordentlig høstmenneske og stortrives nå som det har begynt å bli mørkere ute om kveldene, for da kan jeg tenne masse t-lys i alle lykter og lysglass. Bruker en del penger på t-lys på denne tiden av året, men det er jo så koselig å det blir så lunt og trivelig inne. I ettermiddag flyttet jeg noen lykter i vinduet som har stått andre steder i stua.

Nå som formen begynner å bli bedre så begynner hode å fungere mere også, og da begynner jeg også å planlegge skifting av gardiner og duker i høstfarger. Planene er allerede klare, og jeg vet hvordan jeg skal ha det. Foreløpig må det vente noen dager, for formen er ikke så bra at jeg orker å klatre rundt å henge opp nye gardiner og stryke duker. Det får nok vente til helgen igjen tenker jeg.

Da må jeg også på Plantasjen for å kjøpe inn lyng til å plante på graven til mamma og pappa, og verandakassen. Meningen var jo at jeg skulle gjøre det forrige helg, men da ble jeg jo dårlig. På den positive siden så er det fortsatt varmt i været, så det har ikke gjort noe at jeg ikke har fått plantet noe enda. Jeg har en jobb og gjøre ute i blomsterbeddene mine også, for der må det klippes tilbake å pyntes opp til høst og vintersesongen. Det ser ut til at jeg har fult på timeplanen til kommende helg.

#forkjølet #frisk #ronja #katt #høst #tlys #gardiner #duker #lyng #grav #verandakasse #blomsterbedd

Oppdatering av iPhone

 • 22.09.2014, 14:29


Jeg hadde egentlig tenkt å vente litt med å oppdatere, siden det var litt trøbbel med gangangskoden i banken. De skulle utarbeide en ny app som skulle takle iOS 8,0. Jeg har ikke fått somlet meg til å begynne med engangskode på mobilen, så derfor gadd jeg ikke å vente lenger.

#oppdatering #ios8 #inne #engangskode

Dagens bilde

 • 20.09.2014, 12:12

#dagensbilde #tåke #lørdag

Vinja, min ene øyesten!

 • 19.09.2014, 22:20


Av mine to katter er det nok Vinja som trives best foran et kamera... Hun er liten prinsesse, og hun vet det så altfor godt. I flg henne selv er det hun som er sjefen her i heimen, og prøver jeg som da egentlig er sjefen å irettesette henne blir hun sint. Det tar gjerne form i at hun lapper til meg med poten sin, og er jeg heldig har hun valgt å holde klørne inne :o))

Uansett hvor småhissig hun er, så elsker jeg henne over alt på jord.... Det går for Ronja også :o))

Nedenfor følger noen bilder av skjønningen min der hun chiller og når hun er skikkelig action ute på badet!!Nydelig, ikke sant?

#vinja #katt #englebarn #prinsesse #sjef #ronja 

 • Syk
 • Så vanvittig sliten...

  • 19.09.2014, 17:35


  Hver kveld hele denne uken har jeg håpet at når jeg våknet neste morgen, så skulle jeg være på bedringens vei.... Når klokken ringte på morningen ble jeg like skuffet. Jeg våknet like tett i nesen, ørene og hostet så jeg trodde jeg skulle vrenges totalt.

  I går hadde jeg vært hjemme i tre dager allerede og det var ingen tegn til bedring. Derfor ringte jeg bort på legesenteret og fikk en time hos fastlegen min. Mens jeg ventet på at det var på tide å dra bort slang jeg meg ned foran tv'n, godt innpakket i et varmt pledd. I det ene minuttet frøys jeg så jeg hakket tenner, og i det neste var jeg så varm at jeg kokte.  Det er ikke ofte jeg har kommet inn til legen på det tidspunktet hvor timen min er, og i går var ikke noe unntak. Jeg skulle være der der 13:20, men kom ikke inn før kl var 13:40, og sånt blir jeg veldig stresset av. Der sitter vi langs veggene å skuler på hverandre, og ingen tør liksom få øyekontakt med noen andre.

  Resultatet av legebesøket ble en sykemelding til og med tirsdag i neste uke og noen medisiner... Vi har apotek like nedenfor legesenteret så jeg gikk rett ned å hentet medisinene mine. Det var heldigvis ikke noe serlig med folk, så jeg ble ekspedert ganske fort.

      

  Mest av alt hadde jeg lyst til å dra rett hjem å legge meg, men siden det var tomt for både tørrfór og kattesand var jeg nødt til å dra ned på TAM nede på Alna-senteret. Når jeg kom ned dit tok jeg med meg tralla jeg har i bagasjerommet. Jeg hadde aldri i verden orket å bære de tunge greiene tilbake til bilen igjen.

  Vel hjemme igjen var jeg helt utslitt og måtte bare slenge meg ned på senga og ta meg en aldri så liten strekk.

  Jeg kan ikke huske sist gang jeg har vært så sliten og slapp som jeg nå om dagen. Det er ikke mye jeg orker å gjøre før jeg må sette meg ned å slappe av eller legge meg på senga. Bare det å stå opp om morningen å ta mitt eget og kattenes morgenstell er et ork, og jeg må hvile meg en stund innen jeg orker å gjøre noe mer.

  Håper det snart snur seg, for dette er ikke noe festlig :o((

  #syk #sykemeldt #fastlege #legesenter #fourfriends #multiclean #kattemat #kattesand #apotek #tam #alna

 • Syk
 • Rett ut....

  • 17.09.2014, 14:58


  De siste dagene har ikke vært spesielt festlige, for jeg har vært skikkelig dårlig.... På lørdagen begynte jeg å bli forkjølet, og tenkte vel at det verste ville være over innen mandagen når jeg skulle å jobb igjen. Gikk ikke helt sånn dessverre, for søndagen kom og formen var elendig med høy feber, tett nese, og en forferdelig hoste.  På mandagen var jeg enda verre, og måtte ringe på jobben for å si at jeg ikke orket å komme. Det samme var det på tirsdagen og i dag.

  Det tok ikke lange stunden innen jeg hadde gått igjennom lageret med Kleenex, og jeg måtte gå over til dorull i stedet. Nå er det et ganske mykt papir, men det tok ikke så lang tid innen nesen var blitt rød og veldig sår. 

  I dag var det tomt for både det ene og det andre i skapene mine, og jeg hadde ikke noe annet valg enn å dra ut.... For å orke å dra noen steder var jeg nødt til å ta meg en Ibux, og når den begynte å virke dro jeg ned på Ultra å handlet det jeg trengte. Passet på å stikke innom apoteket og kjøpe en flaske med Miwana Naturell - Isoton satlvannsoppløsning for å rengjøre og fukte nesen. Jeg kan ikke bruke Otrivin, for det blir jeg så tørr i nesen og bihulene at jeg hoster meg nesten fordervet.

  Når jeg kom hjem igjen var jeg helt utslitt, og måtte legge meg litt nedpå senga for å slappe av en stund. Jeg er så lei av å være dårlig, så nå håper jeg at formet kryper opp noen hakk sånn at jeg kan gå på jobb i morgen.

  #forkjølet #feber #hoste #sår #nese #kleenex #ibux

 • Syk
 • Da var vi i gang igjen...

  • 14.09.2014, 21:20


  For snart 14 dager siden var jeg hos legen og ble satt på atibiotikakur for bihulebetennelse, og det så ut til å gå over. Så i går kveld kom det som kastet på meg. Jeg ble plutselig så slapp, halsen begynte krisle og jeg byttet på å være varm og kald.


  På den positive siden så har jeg nå sovet veldig godt i natt, men på den negative så er jeg mye verre i dag enn i går kveld. Jeg har snart brukt opp en svær pakke med Kleenex, og må om litt gå over til dopapir. Det er nemlig det eneste jeg har for hånden akkurat nå.

  Jeg er ikke spesielt glad for en forkjølelse akkurat nå, men det er ikke så veldig mye jeg kan gjøre med det... Det er vel sånn det går når Bymadammen får i seg for mye frisk luft.... Passer best med eksosluft her i gården, hehehe!!!

  #syk #forkjølelse #bihulebetennelse #frisk #luft #eksos

  Dyrskun' i Seljord

  • 14.09.2014, 15:58


  På fredag hadde jeg fri, men det betydde ikke at jeg kunne sove noe lenger enn jeg vanligvis gjør på hverdagene. Niks, for Anne og jeg hadde bestemt at vi skulle til Dyrskun' i Seljord for dagen.

  Kroppen min var ikke spesielt happy for å komme i gang, men det var ingen bønn for opp måtte jeg. Anne skulle komme ved 8 tiden, og da måtte jeg være ferdig til å dra, vel sånn någenlunde i allefall. Nå vi endelig kom avgårde var vel klokka nærmere 8:30, men det var egentlig ikke så farlig.  Værmeldingen sa i forveien at de skulle bli bra vær på fredagen, men det så ikke så lovende ut da vi kjørte forbi Mjøndalen. Det var grått og det kom noen få regndråper også. Jeg valgte å tenke positivt på deg, og tenkte at det ville nok bli bedre utover dagen.

  Trafikken hele veien til Seljord var jevn, men ganske radig så vi brukte ikke noe lenger tid enn vi pleier å gjøre. Det var egentlig min tur til å kjøre, men knærne og anklene mine var stive å såre etter torsdagens friluftsøvelser så jeg valgte å ikke gjøre det. Jeg får heller påta meg det oppdraget neste gang vi skal kjøre på en lengre tur.

  Faren min var i Seljord denne helgen også, og like etter at vi hadde stoppet på vår faste rasteplass etter Notodden ringte han for å høre hvor langt vi var kommet. Han trodde at vi var kommet til Seljord allerede. Vi avtalte at jeg skulle ringe ham etter at vi hadde vært innom Anne's tante Bitten, hvilket jeg også gjorde. Han forklarte hvor han var og så dro vi for å hente ham.  Det var noe vanvittig med folk der allerede da vi kom, og et øyeblikk trodde jeg nesten at vi ikke skulle få noen plass å parkere. Heldigvis er det mange jorder rundt plassen hvor det er plass til mange biler. Vi ble henvist til en plass på oversiden av Dyrskuplassen, og fra innkjøringen kunne vi bare gå rett over veien å rett ned mot hovedinngangen. 

  Det vrimler av folk som sto i kø for å kjøpe billett ved inngangen, men Anne og jeg slapp den køen siden vi hadde kjøpt våre billetter på nettet. Faren min derimot måtte stå i kø, og vi avtalte at han skulle ringe oss når han kom igjennom å ville møtes igjen. Han hadde sine ting han ville se etter, og vi hadde våre.  Da vi var på veg ned til inngangen kom denne doning kjørende nedenfra og opp på vegen, og kjørte inn mot sentrum av Seljord. Senere når vi gikk rundt inne på området, sto den parkert utenfor en av bodene. Jeg måtte bare ta et bilde av den :o))

    

  Fjordingen er en flott hest, og inne på området gikk to stykker i en innhegning å gresset mens den tredje sto bunnet utenfor et fjøs. Det var flere dyr på utstilling der, men vi gikk ikke for å se på dem denne gangen.

  Vi gikk inn på festivalplassen for å høre Halvard Flatland åpne gildet offisielt, men vi ble ikke der så lenge. Ikke for at det var kjedelig, men for at det ikke var så lett å høre hva han sa. Jeg fikk nå med meg at han snakket Telemarksdialekt, og det var første gangen jeg hadde hørt det. Han skulle ha gjort det oftere, eller kanskje hele tiden :o))

  Det ble litt shopping på meg, men ikke så veldig mye.... Det ble to par deilige tovede votter i henholdsvis rosa og lille med fleezefor, 3 spekepølser: hvitløk, rødvin og salami, 2 honningkaker, 2 flerkornbrød og et par solskinnsboller. Jeg så mange andre spennende ting jeg hadde lyst på, men jeg klarte å styre meg.

  Vi møtte faren min oppe ved bilene, hvor han satt å snakket med en bekjent. Vi kjørte han tilbake til der han bodde, og så dro vi bort til Annes tante Bitten for å sitte å prate litt med henne før vi satte nesen hjemover igjen.Vi hadde spurt henne tidligere på dagen om hun ville være med bort på Dyrskun', men hun var ikke helt i form å valgte å bli hjemme.

  Beboerne der hun har leiligheten sin hadde set seg nødt til å stenge igjen innkjøringen, for folk kjørte inn dit for å parkere eller for at de trodde det gikk ann å kjøre igjennom. Anne hadde også kjøpt et par honningkaker, og den ene tok hun med inn sånn at vi hadde noe til kaffen. Fetteren til Anne, som også er rådmann i Seljord, kom innom for å ta en liten pause og spise litt mat. Han fortalte at det var publikumsrekord denne fredagen, og det hadde vi jo nettopp fått erfare.


  (Bildet er tatt ved Elgsjø, mellom Notodden og Kongsberg)

  Når vi nærmeste oss vår faste rasteplass utenfor Notodden, bestemte vi oss for å stoppe å spise litt. Jeg valgte bare et lite pizzastykke siden jeg ikke var så veldig sulten, men litt mat å man jo. Dessuten var det godt å strekke litt på bena, for man blir veldig stiv av å sitte i samme stillingen lenge av gangen.

  Det var en del trafikk inn mot Oslo igjen også, men som på morningen gikk det ganske radig å vi brukte ikke noe serlig lenger tid enn vanlig den veien heller. 

  Hjemme ventet to ekstremt selskapssyke pusekatter, som syntes at mammen deres hadde vært altfor lenge borte fra dem. Jeg kom meg ikke ut av entreen og inn på kjøkkenet med varene mine før de var blitt kost og rufset masse i pelsen sin. Jeg var dødssliten, men før jeg kunne slenge meg ned i sofaen og slappe av resten av kvelden, var jeg nødt til å skjære opp brødene mine. Med den elektriske brødskjæreren gikk det ganske fort :o))

  Det var ikke så lett å holde seg våken etterhvert, og jeg gled inn å ut av søvnene en god stund innen jeg til slutt gikk inne i sengen å la meg. Jeg husker at jeg dro dynen over meg, men mer husker jeg ikke :o))

  #mjøndalen #dyrskun #seljord #badcar #fjording #halvardflatland #notodden #kongsberg #elgsjø #votter #spekepølse #honningkake #oslo #shopping #folkehav #pizza #flerkornbrød

  Oslo Sommerpark - Tryvann

  • 14.09.2014, 12:35


  Det har vel ikke blitt så veldig mye blogging i det siste, noe som skyldes at jeg har vært helt kjørt når jeg kom hjem fra jobben. I tillegg så har jeg vært en del på farten også de siste dagene i denne uken.


  (kilde: Oslo Sommerpark)

  På torsdag ble arbeidsdagen avsluttet kl 14 for den divisjonen jeg tilhører. Vi ble hentet i to busser, og ble kjørt opp til Oslo Sommerpark på Tryvann. Der skulle vi ha 10 kamp. Vi hadde blitt inndelt i lag i forveien, og jeg var på det turkise laget. 

  Vi ble møtt av to svenske instruktører som informerte oss om at vi skulle gå en tur ned i skogen. Jeg må innrømme at jeg ble litt bekymret da vi begynte å gå nedover og nedover, for oppe i alle trekronene hang det personer. De enten gikk på stier av planker og tau oppe i trærner, eller de føyk forbi fra tre til tre i liner. Dette er definitivt ikke noe for meg tenkte jeg.

    

  Vi kom til slutt ned til plassen vi skulle oppholde oss.... Allerede når vi kom ned dit hadde jeg fått vondt i knærne og anklene mine, og jeg tenkte at jeg ville få problemer med noen av øvelsene, faktisk de fleste.

  Den første øvelsen ble å kaste øks, og det var ikke noen liten lett øks akkurat. Den var tung og var en dobbelt egget øks. Vi skulle løfte den over hodet med strake armer og så kaste den mot en blink noen meter unna. Med mine svake armer så kom jeg ikke bort til blinken engang. Neste øvelse var bueskyting, som jeg syntes var veldig gøy og klarte meg noe bedre i.

  Den tredje øvelsen var at vi som lag skulle gå opp å holde balansen på en plate, en noe mindre ustø plate eller en stubbe. Sistnevnte telte poengmessig mer, men vi vurderte at vi ikke klarte den å prøvde oss på den mellomste. Vi hadde tre forsøk, men etter to mislykkede forsøk gikk vi på den store platen for å safe noen poeng.

  Den fjerde øvelsen var å stable noen treklosser oppå hverandre på tid, og der klarte vi å få 18 klosser oppå hverandre innen det raste.

  Når vi kom til den femte øvelsen måtte jeg melde pass, for det var fysisk umulig for meg å klare den. Den gikk ut på å klarte opp i par på en trestamme som var festet mellom to trær. Der skulle man gå mot hverandre og forbi hverandre til den andre trestammen. Jeg var for stiv i kroppen til å i det hele tatt klare å komme opp, og med dårlige knær, hofter og ankler var også vanskelig å gå på stammen.

  Jeg hadde en avtale kl 18, så jeg måtte gå etter denne øvelsen.

    

  Jeg spurte en av instruktørene hvordan man kom seg til nærmeste t-bane stasjon, for å dra ned mot byen igjen. Han sa at det var bare å gå opp mot toppen og så veien nedover igjen.........

  Før vi dro opp hadde jeg sjekket på nettet, og der sto det at det skulle bare ta 12 min ned til Voksenkollen... Jeg så ingen skilt eller henvisning hvordan man kunne gå ned til banen så jeg gikk langs veien, og det tok meg laaaaaangt mer enn 12 minutter. Da det ikke var noe skilt som viste hvor jeg skule gå endte jeg tilslutt, langt om lenge nede på Frognerseteren. Der tok jeg meg en liten pause, og da jeg skulle gå igjen spurte jeg hvordan jeg kom til banen.

  Ble litt matt da den hyggelig jenta i kafeén fortalte at jeg skulle gå ut til høyre og oppover grusveien..... Den så ut som om den gikk rett til himmels. Etter å ha trasket på den harde asfalten en stund var det ikke så lett å komme seg opp bakken, men jeg tok tiden til hjelp og opp kom jeg. Frognerseteren er endestasjon så banen sto en liten stund på stasjonen innen den kjørte ned til byen igjen.

  Det var godt å få sitte ned en stund og hvile kroppen sin litt.

  Selv om en slik dag ikke er det perfekte for denne defekte kroppen min, og jeg ikke klarte å yte øvelsene like bra som lagkammeratene så syntes jeg jo at det var gøy. Det er viktig å røre på seg, men for meg ble nok dette litt for vanskelig.

  Når kvelden kom var jeg sliten, og det var godt å slenge seg på sofaen med bena høyt.

  #oslo #sommerpark #klatring #øvelser #øks #kasting #bueskyting #balanse #stable #klosser #tryvann #frognerseteren #voksenkollen

  Ny jeans-jakke...

  • 08.09.2014, 21:55


  Når jeg var hos Zizzi i dag og sparket rundt på klesstativer, så jeg også på litt klær... Det var jo derfor jeg i utgangspunktet stakk innom butikken. Jeg var innom der i forrige uke å da så jeg at de hadde fått noen nye jeans-jakker, som jeg godt kunne tenke meg.

  Det ble ikke til at jeg prøvet noe da, bare kikket og noterte meg hva som var nytt. Jeg har egentlig en veldig fin jeans-jakke fra før, men den har litt dårlig med lommer,noe den nye jakken ikke har manko på :o)) Jeg trodde først at jeg måtte ha en str større enn den jeg endte opp med å kjøpe, men hang den fort bort igjen. Den satt greit over skuldrene og armene, men den var alt for stor rundt magen. Det var ikke noe flatterende i det hele tatt.  Jeg skulle egentlig ut for å kjøpe en tube med Hydrokortison 1% til noen utslett jeg har fått på halsen, IGJEN!! Lenge trodde jeg at disse utslettene var varmeutslett, men har nå eliminert bort det. I stedet er det relatert til noe jeg har spist. Det er rart det der at det alltid blir flere poser med inn igjen, enn det som var planlagt!!

  #jeans #jakke #zizzi #klær #nytt #shopping #hydrokortison #utslett

  Typisk meg...!!

  • 08.09.2014, 21:27


  Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har brukket en tå og forstuet en eller flere tær, men nå har jeg altså gjort det igjen :o((

  I går kveld når jeg skulle legge meg slo jeg av lampen i vinduet, og snur meg for å slå på lyset over sengen.... Å, ja da jeg er fullstendig klar over at jeg burde ha satt på lyset over sengen først, men nå gjorde jeg ikke det. På gulvet står en trekiste med DVD filmer av serien Charmed, og den klarte jeg å sparke til så det fløy inn i skapdøren.

  Siden det var etter midnatt og alle naboene hadde lagt seg, kunne jeg ikke akkurat skrike høyt.... Det var altså så vanvittig vondt at jeg faktisk så noen stjerner med en gang. Når de verste smertene hadde lagt seg, forsøkte jeg å bøye på tærne å det gikk selv om det var vondt.

  Når jeg våknet til morran i dag var langetoa lett blå, mens tassen ved siden av litt fargerik. Ikke noe brudd denne gangen, men jeg misstenker at det er en lett forstuelse denne gangen. Huff da, litt lo under negelen som jeg glemte å fjerne før jeg tok bilde!!  Ulykka stoppa ikke der med meg vettu.... I lunchen var jeg ute en liten tur, og da var jeg innom Zizzi hvor jeg klarte å sparke til en klesstativ som sto utenfor prøverommet. Nok en gang la jeg inn et skikkelig spark som fikk stativet til å flytte seg langt bortover gulvet. Så nå har jeg ikke bare vondt i toa mi, men også oppe på risten. 

  Det var godt å få av seg skoen når jeg kom hjem, for det føltes som om foten var større en skoen.

  #brudd #forstuelse #blåmerke #vondt #vristen #zizzi #tå #uheldig

  Luftetur

  • 06.09.2014, 16:04


  I går hadde jeg behov av å komme meg ut å røre litt på meg i lunchen, og i stedet for å gå i butikker for å bruke penger tok jeg en spasertur i stedet. 

  Været var helt nydelig med sol og varmegrader opp til + 21C, og da er det en fryd å være utendørs. Nå husker jeg ikke navnet på alle gatene jeg gikk, men jeg gikk fra Hammersborggata mot Hausmannsgate og bort til Akerselven. Der ble jeg stående på broa og beskue menneskene som satt ved vannkanten i det fine været. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å gå derfra, men lunchen varer bare i 30 minutter så jeg hadde ikke noe valg.

  Gikk forbi Jakobs Kirke opp til Møllergaten som jeg fulgte bort til OBOS bygget, og så gikk jeg nedover igjen til Torggaten. Jeg hadde hatt dårlig tid på morningen så jeg rakk ikke å lage matpakke, og derfor stakk jeg inn hos Deli de Luca å kjøpte meg en vårrull med kylling og en rosinbolle. Det fikk bli lunchen min.....

  Uheldig for meg så ble det holdt møte rett ved siden av der jeg satt, så jeg måtte vente med å spise til de var ferdig. Jeg syntes ikke jeg kunne åpne opp så de stinket mat akkurat da. Vårrullen ble litt kald, men den var god alikevel den :o))

  Jeg hadde ikke fått testet ut kamera på iPhonen min enda, men jeg tok noen bilder da jeg var ute å syntes at resultatet ble ganske bra. Klare fine farger, og skarpe. Jeg var veldig fornøyd med kamera på Samsung Galaxy 4 også, men syntes nok at iPhonen er hakket bedre. 1 - 0 til Apple der...  Jeg gikk en halvtime før fra jobben i går for å rekke hjem til timen min i vaskeriet.... Jo da, jeg har kjøpt meg egen vaskemaskin, men jeg har ikke tørketrommel så da blir det fortsatt vaskeriet når jeg skal ta sengetøy og håndklær. Jeg har noen sett oppe i skapet så jeg kan klare meg med å ta de tingene en gang i måneden tenker jeg!

  Når jeg hadde satt maskinene i gang gikk jeg å satt meg litt ut på krakken i det fine været.... Det var ikke et menneske å se så jeg satt der i all stillhet å hørte vinden som suste i trærne og fuglene som kvitret i vei. Et par skjærer hoppet rundt meg på bakken og kikket på meg.... De lurte kanskje på om jeg hadde noen godsaker til dem, men det var det dårlig med gitt...

  Etter at håndklærne kom inn i tørketrommelen og sengetøyet på tørkerommet dro jeg ned på Ultra for å handle inn til helgen. Det var ikke så veldig mye jeg trengte, men litt er det nå alltid.

  At jeg ikke var helt i form merket jeg godt når tøyet var hentet i vaskeriet og middagen spist.... Hele kroppen var nummen, og da jeg satte meg i godstolen sovnet jeg med en gang. Det var ikke så lenge jeg var borte, men det hjalp litt på trøttheten. Pusene byttet på å ligge i fanget mitt, og nesten småsloss litt... De kan jo ikke ligge der samtidig, for når man ligger i fanget skal man ikke dele oppmerksomheten med søsteren sin, hihihihi!!!

  #lunch #tur #hammersborggata #hausmannsgata #akerselva #møllergata #vær #varmt #oslo #jakobkirke #iphone #samsung #apple #vaskeriet #helg 

 • Syk
 • Bihulebetennelse

  • 06.09.2014, 14:35


  De siste ukene har jeg ikke følt meg helt i form, nesen har vært veldig tett om morningen og øynene min har vært såre som om de har skulle vært fylt med sand. Jeg har tenkt at det ville gå over av seg selv, men det har jo ikke gjort det da.... Så på torsdag denne uka var jeg hos legen om morningen, og da var det ikke øynene som var problemet. Jeg hadde fått Bihulebetennelse...

  At det skulle være det hadde jeg vel aldri trodd, men når jeg tenkte etter så har jeg jo hatt litt vondt i hode på de klassiske stedene..  Jeg fikk nesespray og ble satt på en antibiotikakur, så forhåpentlig så tar det knekken på betennelsen.... 

  Siden øynene min har vært så såre har jeg holdt meg langt unna PC'n etter at jeg har kommet hjem fra jobben, har bare hatt noen små gjesteopptredener på bloggen. Nå er øynene mine ha allerede blitt noe bedre, og svir ikke så fæl lenger.

  Jeg skulle egentlig ha vært hos Anne på middag, men jeg valgte å melde avbud siden jeg har litt feber i dag. Jeg har klart å holde meg på jobben, og det har jeg tenkt å fortsette med så derfor ville jeg ta det med ro i dag.

  Ronja var litt småsur på meg tidligere i dag for jeg måtte ta vaskekluten i rumpen hennes... Hun kommer ikke til der ordentlig så jeg må hjelpe henne litt. Etterpå er hun veldig glad for en hjelpende hånd, men ikke mens det pågår. Hun freste til meg, men når jeg ikke ga meg tok hun tak i hånden min med potene putten den inn i munnen. Hun bet ikke, men det var tydelig at hun ikke var helt happy. Nå er pusedamen i godt humør igjen :o))

  Sitter å sløver foran tv'n og slapper av med en episode fra sesong 2 av Unforgettable!!

  #bihulebetennelse #syk #feber #antibiotika #kur #sårt #øyne #ronja #katt #kattevask 

  Vet noen dette?

  • 02.09.2014, 22:03


  Når godt voksne damer kjøper seg nye duppeditter så hender det at man støter på litt problemer...... I forrige uke kjøpte jeg min aller første iPhone etter mange år med Samsung, men det er en ting som irriterer meg noe grenseløst!!!  Jeg har alltid brukt en ringetone som er fra en favoritt CD, og det tenkte jeg å gjøre denne gangen også, særlig!! Har forsøkt å få lagret låten inn blandt ringetonene, men det går ikke. Jeg får heller ikke lagret den fra iTunes, og jeg blir snart gal av frustrasjon.

  ER DET NOEN SOM VET HVORDAN DET GJØRES? ELLER ER DET FAKTISK IKKE MULIG Å FÅ DET TIL? PLEASE HELP, FØR JEG TØRNER HELT!!

  #iphone #irritasjon #frustrasjon #hjelp

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no