hits

Vera Lynn

- je suis prest -

For en somlekopp jeg er

 • 30.09.2016, 23:34

Hvor lenge siden det er siden jeg ble ferdig med to av sjalene mine, husker jeg ikke, men det er iallefall en god stund siden. Nå må jeg korrigere meg selv litt, for jeg ble ferdig med å strikke dem for lenge siden. Stoppe inn alle de løse endene var en en helt annen ting. Hvor mange ganger jeg har flyttet på posen, har jeg ikke tall på men noen ender ble nå iallefall ikke sydd inn.

I dag plukket jeg endelig fram posen og satte meg ned å fikk stoppet inn alt av løse tråder. Det rosa sjalet er strikket litt annerledes og har derfor blitt strammere og litt mindre enn det andre. Størrelsen er grei, men jeg kunne kanskje ha ønsket at det var litt større...#håndarbeide #strikke #sjal #farger #hobby #blogg

Sectret of the panpipes - Medwyn Goodall

 • 29.09.2016, 23:05

Jeg fikk lyst til å legge ut en smaksprøve av den musikken jeg bruker, når jeg skal senke skuldrene og la tankene sveve bort. For meg er det bare en person som klarer helt å sette tankene mine i hvilemodus, og det er herlige Medwyn Goodall. Han har komponert mengder at behagelig musikk, og jeg har bare blitt mer og mer glad i den.

Søtmonsen, hadde et innlegg om hvordan hun senker skuldrene og hvilken type musikk hun lytter til. Innlegget hadde tittelen Celtic music, og du finner det HER. Det var etter å ha lest det jeg ville dele musikken jeg liker å slappe av til.

🎼 Lytt og nyt 🎶


#musikk #relaxing #panpipes #medwyngoodall #behagelig #lytte #nyte #avslappende #blogg #søtmonsen #blogg
 • Syk
 • 🤢 Au i magen 🤢

  • 29.09.2016, 18:35

  I natt/tidlig morgen våknet jeg med skikkelig magesmerter, og måtte bare komme meg opp i en fart å ut på det aller helligeste. På det tidspunktet var det kun magen som var veldig ugrei, men det var ikke lenge før jeg begynte å bli veldig kvalm også. Før jeg viste ordet av det, så var det full pakke på gang. Jeg prøvde å gå å legge meg igjen, men det kunne jeg bare glemme.

  cat's toilet

  cat's toilet

  Hva som var årsaken til at denne "dritten" kom akkurat nå er ikke godt å si.... Jeg gadd ikke lage meg middag i går kveld etter at jeg hadde plantet ferdig, og fant et par gamle pizzabiter i kjøleskapet som jeg spiste kalde. Om de heller burde ha vært i søppeldunken kan jeg bare spekulere på. Uansett om de var "of" eller ikke, så er de nå iallefall ute av kroppen.

  Ut over ettermiddagen har både kvalme og magen roet seg, og jeg forsøkte meg på litt mat. Matlysten var egentlig nede i kjelleren, men jeg hadde litt grønnsaksgryte i fryseren så jeg tinet og varmet opp den. Var spent på om jeg skulle klare å beholde den, og det gikk heldigvis bra å det smakte faktisk litt godt også. Uansett så trengte jeg å få i meg litt næring, for jeg var veldig slapp og sliten. Det ble lite søvn i natt, så jeg kommer nok til å sove godt denne natten håper jeg iallefall :o))

  #syk #uvel #magesmerter #kvalme #sove #toalettbesøk #blogg

  🍁 Da kan høsten komme 🍂

  • 29.09.2016, 13:23

  Høsten nærmer seg med raske skritt, og jeg har jo gått å tenkt på at jeg måtte komme meg på Plantasjen for å kjøpe inn høstplanter til balkongkassene og til graven. Det var jo meningen at jeg skulle ha vært der før jeg ble slått ut av forkjølelsen for snart tre uker siden, men sånn ble det ikke. På lørdagen snakket Terje og jeg om at vi skulle ta en tur denne uken, og i går møttes vi etter jobb...

  Siden det er så mye trafikk på den tiden foreslo jeg at vi skulle dra på Plantasjen som ligger på Skullerud, og sånn ble det. Vi skulle begge ha uteplanter, men Terje skulle også ha noen planter til sitt flunkende nyoppussede bad. Det er jo ikke bare å hive noen planter opp i handlevognen, for det skal jo vurderes om de passer og hvordan de tar seg ut.

  På Plantasjen har de i mange år hatt en Jaco som het Jakob, og jeg stopper alltid foran buret hans å prater med han. Noen ganger kommer han å setter seg på hønsenettingen, og legger hode inntil sånn at jeg skal klø han på hode. Man har egentlig ikke lov, men jeg har gjort det allikevel. Når jeg kom dit i går var buret tomt, og det han en plakat på buret at han hadde fløyet til de evige jaktmarker. Det ene øyeblikket var han i toppform, og i neste fant de ham død i buret. Det var så trist så trist :o(( Blir ikke det samme å gå forbi buret der heretter!!  De har Erika/lyng i alle former og fargenyanser, så her er det bare å velge å vrake..... I utgangspunktet liker jeg best den sorten som sees på bildet, men de har ikke så sterke farger. Så når jeg skulle velge lyng til gravlunden så valgte jeg en annen sort, som syntes bedre mot støtten. Pluss et par sølvtråd, se bilde i bunnen.  Jeg syntes ikke om når de tar fine hvite planter som sølvtråd og farger dem i grelle farger. Naturen selv har så mang fine farger man kan kombinere, så det er helt unødvendig. De gjør det også med lyng, noe jeg også missliker sterkt.

  Til balkongkassene i år har jeg valgt en sølvtråd i hver ende av kassene og så to bærmyrt midt i, og jeg syntes det ble veldig fint. Det er mange år siden jeg valgte noe annet enn lyng i kassene. Noen ganger lønner det seg å gå sammen med andre å handle, for da kan man få litt inspirasjon og ideer til planter man ikke har tenkt på en gang. (takk til Terje for ideen)  Ettersom det var så fint vær og lyst lenge rakk jeg også å pynte graven innen jeg kjørte Terje hjem igjen. Ble veldig fornøyd med hvordan det ble seende ut. Rosen var ferdigblomstret for sesongen, og jeg fjernet de visne blomstene. Skal klippe litt av lengden på den før vinteren kommer. Etter blåsten som feiet over Østlandet her om dagen, var begge toppene på lyktene blåst av å lå foran støtten. Jeg må finne en løsning sånn at de holder seg på plass.

  Når jeg kom hjem så fortet jeg meg å hente inn balkongkassene å fikk plantet alle plantene jeg hadde kjøpt. Da jeg hang ut den siste kassen var det begynte å bli mørkt så jeg klarte akkurat å bli ferdig.

  #høst #høstplanting #høstplanter #sølvtråd #bærmyrt #plantasjen #skullerud #gravlund #plante #erika #lyng #fargesprakende #jaco #papegøye #jakob

  Var det alle?

  • 27.09.2016, 00:08

  For litt under en uke siden var jeg i banken, for å skaffe meg et nytt bankkort. Mitt gamle var dels så slitt at det satt fart i minibanken, pluss at bilde var 15 - 20 år gammelt, så det å det levde på overtid. Allerede før helgen fikk jeg melding om at kortet var sendt meg, og at det ville dumpe ned i postkassen om noen dager. I dag dukket det opp...

  Det er ikke bare bare å få seg nytt bankkort i disse tider, hvor man faktisk har registrert det både her og der for å kunne betale diverse abonnementer ol med. Nå i kveld har jeg forsøkt å huske alle stedene jeg trenger å oppdatere kortet, og det var neimen ikke lett gitt. Jeg har nok ikke fått oppdatert alt, men de som trekker meg månedlig og Norsk Tipping har jeg da fått ordnet med nå i kveld.  Jeg trodde jeg hadde HBO-kanalen også, men når jeg forsøkte å logge meg påsto de at jeg ikke var registrert der. Det er jo litt merkelig, for jeg registrert meg og jeg har blitt trukket for abonnementet. Kan hende jeg forsøker å registrere meg senere hvis jeg får lyst til å ha det igjen. Nå er det vel ikke så mye spennende på den kanalen, at det blir noe stort savn å ikke ha den kanskje.

  Det jeg ikke har fått ordnet med i dag, dukker nok opp når de ikke får trekt meg tenker jeg.... Det er enda godt at det er noen år mellom hver gang man får nytt kort, for ellers hadde det vært bare pes og mas!!

  #bankkort #oppdatering #fornye #gammelt #slitt #trekk #hbo #blogg

  Koselig bursdagsfeiring...

  • 26.09.2016, 14:31

  På lørdag hadde bestis Anne bursdag, og hun hadde invitert sine to nevøer og niese + meg til å feire dagen sammen med henne. Jeg tillot meg å invitere med vår felles gode venn Terje også, uten egentlig å ha spurt henne først. Når jeg ringte å fortalte det ble hun jo veldig glad, for hun hadde akkurat tenkt samme tanken. Så det var nok en mening med at jeg skulle spørre han :o))

  For at dette ikke skulle bli en stor kakefest, så disket Anne opp med deilig Taco, som vi koste oss med etter at vi hadde sittet å pratet en stund. Det er sjelden, eller skal jeg være ærlig, så blir det aldri til at jeg lager det bare til megselv. Skal jeg ha ha det, er det når jeg har noen på besøk. Vi ble sittende lenge rundt matbordet å skravle og kose oss. Det var virkelig så hyggelig å sitte sånn å prate om alt og ingenting.


  Etter at maten hadde fått lov til å synke litt ned på venstre side av magen, kom verdens beste eplekake med vaniljekrem inni og klin kokoskaken på bordet. Det smakte himmelsk godt, men jeg våktet meg nøye for å ikke spise alt for mye... Allikevel ble det nok et par stykker av hver og en av dem :o))

  Vi hadde det så koselig å satt der å skravla og skravla, og før noen av oss hviste ordet av det nærmet klokken seg 01:30. Da hadde vi nok gjespet noen ganger de fleste av oss. Jeg var sjåfør for dagen, og kjørte Terje hjem ned til sentrum før jeg satte nesen hjem til meg. Når jeg låste meg inn i heimen var vel klokken sånn ca 02:00. Jeg var flink å kom meg relativt raskt i seng, men jeg var jo ikke trøtt så det gikk veldig lang tid innen jeg gled inn i drømmeland.

  Tror bursdagsjenta også koste seg å hadde en fin feiring av dagen sin, hun sa i allefall det :o))

  #bursdag #feiring #venner #familie #lørdag #blogg

  🎼 Singin in the rain 🎭

  • 26.09.2016, 11:50

  I går ettermiddag var bestis Anne og jeg på Folketeateret her i Oslo og så på musikalen Singin' in the rain. En forstilling vi begge to hadde gledet oss til å se. de fleste av oss som har vært med en stund, har sett filmen med samme navn, har kjenner igjen noen av de mest populære låtene.

  Jeg storkoste meg igjennom hele forestillingen, og nynnet med på de melodiene jeg kunne. Litt sånn lavt da, for jeg har jo ikke den beste sangstemmen akkurat.

  I hovedrollene hadde vi Stian Blipp, Atle Pettersen og Charlotte Brænna! Alle på scenen var så bra og gjorde opplevelsen til noe minneverdig. Kan jeg anbefale deg å se den, helt klart 😊

  #singinintherain #folketeateret #musikal #atlepettersen #stianblipp #charlottebrænna #musikk #opplevelse #søndag #blogg

  😴 Huff så tøft det var!

  • 23.09.2016, 11:00

  Når alarmen ulte iltert til morran i dag, var det ikke spesielt enkelt å komme seg opp av senga gitt. Det gikk med et par stønn, men det var ikke noe fart i kroppen.....

  Jeg hadde ment å dra innom bensinstasjonen, for å fylle opp tanken på bilen før jeg dro på jobb. Rakk jo ikke det, for da hadde jeg kommet alt for sent på jobb.

  Tenkte nemlig at jeg skulle bruke bil på jobb, siden jeg skal handle en del på veg hjem. Da tiden løp fra meg ble det til at jeg parkerte på stasjonen, og så får jeg heller ordne alt det som skal ordnes senere.

  Det går greit det også, bare det at da tar det litt lenger tid før jeg er hjemme igjen.

  Ute er der en ordentlig regnværsdag her i Oslo, og paraplyen er min beste venn i dag 😉

  Ha en fin dag uansett vær ☀🌤🌩☂

  #fredag #forsinket #dårligtid #vær #regn #bil #bensinstasjon #blogg

  PC-trøbbel

  • 21.09.2016, 22:42

  For en stund siden oppdaget jeg at det ikke fungerte å laste opp flere bildet på en gang til bloggen, men siden jeg ikke trengte å gjøre det akkurat da tenkte jeg ikke så mye på det. Så i helgen begynte jeg å tenke på det, og syntes det var litt rart at dett skulle slutte å virke. Nå er det jo sånn at inni mellom er jeg ganske sløv, og får ikke alltid med meg at endringer blir gjort. Etter å ha lest meg opp litt på blogg.no fant jeg jo ut hvilke endringer de hadde gjort, men det skulle uansett ikke gjøre sånn at jeg ikke kunne bruke funksjonen.

  Forrige dagen så fikk jeg også problemer med mailen min... Jeg oppdaget plutselig at Innboksen, Kladd, sendte elementer og slettede elementer var blitt borte. Jeg skjønte ikke hva som hadde skjedd, og uansett hvor mye jeg undersøke og leste klarte jeg ikke å løse problemet.

  Tidligere i kveld ble jeg så frustrert at jeg avinnstallerte jeg først Chrome, og så prøvde jeg å reparere Outlook til ingen nytte. Da la jeg opp mailkontoen min på nytt, og vips så fungerte mailen igjen. Jeg innstallerte Chrome til slutt, og da fungerte også Flash playeren igjen også. Jeg blir nesten manisk når sånne ting skjer, og bare MÅ finne ut av det eller ordne det. Som oftes så klarer jeg å fixe det på en eller annen måte, selv om det blir å gå inn bakdøra i stedet.

  Nå kan jeg endelig senke skuldrene mine igjen, noe som føles veldig godt :o))

  #pc #pctrøbbel #programvare #chrome #outlook #mail #innstallere #avinnstallere #datatrøbbel #blogg

  Bankkort til besvær

  • 21.09.2016, 20:46

  Om jeg bruker bankkortet mitt mer enn andre på min alder, se det vet jeg ikke, men det hadde nå blitt veldig slitt i ene enden. Noe som sikkert kommer av at det har blitt dyttet inn å plukket ut av betalingsautomatene. Ved to tilfeller satte kortet seg fast i automaten, og det var så vidt jeg klarte å få det ut igjen. Nå kunne jeg ha gått inn i nettbanken å bestilt et nytt kort, easy peacy, og kortet hadde kommet innen en ukes tid.

  Nå er det sånn at det bildet som jeg har på bankkortet mitt er mellom 15 og 20 år gammelt, så det var på høy tid å bytte det ut. Skal man ha nytt bilde kan man ikke laste det opp selv å legge det på kortet eller bestillingen i nettbanken. Derfor rusla jeg bort i banken i lunchpausen for å ordne det. Jeg traff en veldig hyggelig og hjelpsom ung dame, og ordnet alt sammen. Nytt bilde ble tatt, og selv om det ikke var det vakreste jeg har sett så var det meg. Det lignet mer på meg enn det gamle hvor jeg ikke brukte bilder, og håret var ravnsvart.

  Det nye kortet kommer om ca en uke, så nå håper jeg å unngå å sette fast det gamle kortet noen flere ganger innen det nye kommer.  #bankkort #besvær #nytt #slitt #bank #bilde #gammelt #blogg

  Dette er fasinerende (edderkoppvideo)

  • 20.09.2016, 23:06

  Jeg har alltid vært veldig fasinert av edderkopper, og har det dukket opp en i heimen har jeg passet på den sånn at den har det bra. Fra tid til annen kommer det jo en fram, noe som ikke er like gøy lenger... Jeg har jo katter, og de vil jo gjerne leke med dem!! Så en flott video på facebook tidligere i dag, om en edderkopp som skifter ham eller hud, men jeg finner ikke den igjen. Nå var ikke det så farlig for YouTube er full av videosnutter på samme tema...

  Syntes jeg måtte dele en av dem med dere :o)) Hvis du ikke er så begeistret for edderkopper, ja da bør du ikke se filmen, tihi...

  Det har blitt bedre...

  • 20.09.2016, 22:30

  Det er ikke så veldig lenge siden man omtrent ble dyttet inn igjen på t-banen når man skulle gå av... Det var så ille noen ganger at jeg holdt nesten på å ikke komme av, innen dørene ble lukket. Bærmen som sto på perrongen var så opptatt av at de skulle inn, at de ikke ville slippe folk av. En av årsakene var nok at de vill kapre seg en av de få ledige sitteplassene, og noen brukte albuene for å få det til.....  Det har vært veldig fokus på dette at, den som står ute på perrongen skal stille seg til siden for å slippe folk av innen de selv går på. Folk har blitt veldig flinke til dette, og jeg nesten ikke huske sist gang noen presset seg inn før jeg kom meg av. Det er sikkert noen som fortsatt ikke viser hensyn, men dem har det definitivt blitt mindre av.

  Hvilken opplevelser har du rundt dette temaet?
  Syntes du det har blitt bedre?


  #tbanen #tbanekultur #høflighet #bedring #blogg

  Litt sliten ble jeg jo...

  • 20.09.2016, 13:19

  Man merker på kroppen at man ikke har vært i virksomhet på en uke.... Etter første dag tilbake på jobb, var det ikke akkurat sånn at jeg spratt opp trappa der hjemme. Jeg trampet nok litt mer enn vanlig, for å få med meg bena opp de få trappetrinnene før jeg står foran min egen dør. Jeg har ikke lenger feber, men kroppen er jo ikke helt seg selv igjen. Merket allerede da jeg satt på t-banen med musikk i ørene, at det var litt vanskelig å holde øynene åpne. Ble jo ikke noe bedre av valg av musikk heller... Hadde valgt et rolig album av Cabas, og var det gjort.  Etter at middagen var spist, og oppvasken ryddet vekk tok jeg for meg en stabel med reklame som hadde hopet seg opp den siste uken. Nå høres det ut som jeg klager på det, men jeg elsker å sitte å bla igjennom disse reklamebladene som ramler ned i postkassen. Som regel leser jeg den med en gang de kommer, men den siste uke har det blitt lite lesing av noe slag. Allerede her begynte øyelokkene min å glippe, men jeg kom meg igjennom bunken min.

  Når Vinja derimot spratt opp i fanget mitt, når det ble ledig, og begynte å male høyt og hypnotiserende..., ja da forsvant jeg inn i drømmeland en liten stund. Når jeg kom til megselv igjen lå fortsatt pus i fanget, og hun var helt avslappet å åpnet bare det ene øyet for å se om mamsen gjorde noe forsøk på å flytte på seg. Når hun så at det ikke var tilfelle, skled øyelokket igjen å borte var hun...

  Forhåpentlig er jeg ​mer våken når jeg komme hjem fra jobb i dag...

  #trøtt #sliten #dorsk #sove #reklame #katter #vinja #vinjathecat #blogg

  😴 God natt 😴

  • 19.09.2016, 00:25

  Etter å ha vært inne i min egen feberboble i hel uke, er det på tide å komme seg tilbake til hverdagen igjen... Formen er nok ikke helt hva den burde være, men den er såpass at jeg orker å gå på jobb. Kommer nok garantert til å bli ganske sliten innen morgendagen er over, men det skal nok gå på et vis.

  Skulle gjerne ha krabbet opp i senga med Outlander på øret, og hatt en liten kosestund med livet til Claire og Jamie før jeg sovnet... Tror nok ikke at det er så lurt, for jeg hadde mest sannsynlig sovnet  fra alt sammen. Er nok best å høre videre mens jeg er våken tror jeg :o))  Øyelokkene begynner å bli ganske tunge, så nå krabber denne dama under dyna for å få seg noen timer med søvn. GOD NATT.

  #godnatt #god #natt #sove #forkjølelse #trøtt #outlander #Claire #jamie #blogg

  QuizDan..., endelig tilbake!

  • 18.09.2016, 23:31

  Jeg elsker å se på quiz-show av alle arter, og jetter villig med på alle spørsmålene... Nå kan jeg selvsagt ikke måle meg med de flinke menneskene som deltar i programmene, men det er gøy å prøve seg allikevel :o))

  Forrige søndag begynte favoritten QuizDan med Dan Børge Akerø.... Jeg har fulgt alle programmene hans, og storkoser meg virkelig å jetter i vei på alle spørsmålene. Forrige gang klarte jeg faktisk ganske mange, men denne gangen gikk det veldig dårlig. Kanskje like greit at jeg er sofaquiz'er og ikke deltaker i programmet :o))


  (bildet ble knipset direkte fra tv-skjermen)

  Hva med deg, liker du quiz programmer?

  #quiz #quizdan #quizshow #spørreprogram #tv #blogg

  Strålende start på dagen...

  • 18.09.2016, 16:18

  Nei, egentlig ikke... Jeg skulle inn i skapet under benken for å hente frem den milde såpen, jeg bruker for å vaske baken til Ronja når det trengs. Hun er fortsatt litt rund i magen sin, og kommer ikke helt til. Da må mamsen gi en hjelpende hånd. Synet som møtte meg når jeg åpnet skapdøren var dette klinet...  Flasken med grønnsåpe var helt tom, og på bilde kan man jo se hvor innholdet er... Kjenner at jeg er veldig glad for at jeg valgte å beholde disse plastbunnene da jeg ryddet i skapet for noen uker siden. Vurderte å kaste dem, men tenkte at kanskje det kunne være greit å sette alle flaskene opp i dem. Just in case, det skulle skje et uhell... Det var jo nettopp det som hadde skjedd her.

  Da ble det ikke bare pus som fikk seg en vask, men også alle flaskene med diverse såpeprodukter måtte skyldes rene for klinet. Siden grønnsåpen hadde kommet ut i friluft, hadde den jo også stivnet litt og blitt ekstra klissete. Nå har den blitt sendt nedover i rørene, og alt er rent å pent igjen. Siden jeg har vært helt tett i nesen har jeg ikke kjent lukten av grønnsåpen, når jeg har åpnet den andre døren for å hente ut forskjellige ting. I dag har nesen klarnet litt, så da kjente jeg det vettu!!!  Frøken Ronja er veldig fornøyd, og sprader rundt med høy haleføring etter morgenbadet... Akkurat på bildet ligger hun på skrivebordet, og tar seg til rette når jeg forsøkte å fargelegge litt. Det gikk jo selvsagt ikke med henne liggende der, noe hun selvsagt var klar over... Katter legger seg ikke midt opp i det man holder på med uten grunn, nei de vil ha all oppmerksomheten din. Spiller ikke noe rolle om du kjefter på dem eller godsnakker med dem, så lenge du vier dem din fulle oppmerksomhet, hihihihi!!

  Nå har begge to flyttet seg ut på balkongen, og ligger rett ut å koser seg i varmen.... Selv har jeg ikke våget å oppholde meg i varmen etter at jeg ble forkjølet, i frykt for at jeg skulle bli enda verre enn jeg var. Vet egentlig ikke om det var mulig, men....!!!

  #grønnsåpe #trøbbel #klin #skylle #vaske #pus #katter #ronja #ronjathecat #forkjølelse #blogg

  Ble ikke helt som jeg tenkte

  • 18.09.2016, 12:47

  I våres og på forsommeren satt bestis Anne og jeg å gikk igjennom de konsertene, teaterforestillingene og musikalene vi hadde lyst til å gå på utover høsten. Vi bestilte billetter til alt vi ville se, og det ble kanskje litt mye på en gang men sånn ble det i allefall.

  I går kveld var "Kristina från Duvemåla" på Lørenskog hus, som gikk av stabelen. Jeg var dessverre ikke blandt de som så forestillingen, for jeg var ikke i form. Jeg håpet i det lengste at feber, hoste og snørrete nese skulle være passert til i går. Så heldig var jeg nok ikke, og det var ikke med lett hjerte jeg måtte fortelle bestisen at jeg ikke orket å være med. Hun hadde nok et følelse av at det kunne gå den veien, og hadde allerede snakket med niesen sin i fall det ble sånn. På den måten slapp hun å gå alene, og min plass ikke ble stående tom. Noe som ville vært veldig dumt!!
  Kristina
  Tidligere på dagen fikk jeg en melding fra Terje, som fortalte at det nå var greit å bestille flybilletter til Haugesundturen senere i høst. Jeg var litt usikker på om hun som skulle se etter pusene mine, hadde sagt at det var greit. Derfor dobbeltsjekket jeg, men dessverre så var hun opptatt akkurat den helgen. Det var ikke verden undergang, og vi måtte bare finne en annen helg som det passet for alle. Jeg sendte over en liste over hvilke helger som kunne være aktuelle, og litt senere hadde Terje funnet en helg som passet for alle sammen. Så nå er flybillettene bestilt og jeg gleder meg virkelig til turen, for jeg har aldri vært i Haugesund tidligere.

  Det beste er at min kjære niese Linda bor bare 30 minutter unna der vi skal bo, og siden vi sees så sjelden så blir det en liten tur innom henne også. På det tidspunktet har den nye babyen også kommet, vel han kommer om bare noen få uker :o))

  Så gårsdagen ble kanskje ikke helt som jeg hadde planlagt, men endte allikevel opp med masse glede og forventninger ❤

  #teater #musikal #musikk #syk #feber #hoste #haugesund #reise #weekendtur #flytur #familiebesøk #vennebesøk #lørdag #glede #forventninger #blogg

  Man må lære å leve igjen

  • 17.09.2016, 00:45

  Tidligere i kveld satt jeg å så på Skavlans, og interjuet med Lale. Hun ble spurt om moren sin som døde, og fortalte om livet etterpå. Da sa hun noe som jeg kjente meg igjen i..... At man etterpå må lære å leve igjen!

  Når noen man er glad i og som står deg nær, blir alvorlig syk settes livet på hold. Sitt eget liv blir ikke så viktig lenger, og man vier seg helt og fult til. Den som er syk. Man gjør det man kan for den syke, og noen ganger så velger man belt bort ting som man selv har lyst til. Ellers så sitter man der med dårlig samvittighet uansett om det er berettiget eller ikke.

  Så kommer det man ikke vil skal komme, døden.... Den kommer som en lettelse for at lidelsene er borte, og den syke får slippe å plages noen mere. Når den følelsen etterhvert passerer, ja da kommer sorgen over at den man er så glad i er borte. Du skal aldri høre stemmen, kjenne den gode klemmen eller bare være sammen.... Alt det er over, og man kjenner en stor tomhet som man ikke tror skal forsvinne, men den gjør det til slutt!  Når tåken letter og man begynner å se klart igjen... Da må man egentlig lære seg å leve igjen, og med det mener jeg at man skal være sosial igjen. Man behøver ikke lenger tenke på om det passer om man tar seg en tur på byen, gå på kino, eller noe annet sosialt engasjement. Eller sose rundt i joggebuksa med et hår som hadde trengt en vask, og vite at man ikke trenger å dra ut i det hele tatt.

  For meg satt alle disse tingene langt inne, og det tok lang tid for meg å slippe ned garden å komme i gang.... Det var ikke lett, for jeg hadde vært igjennom to runder med sykdomstilfeller med samme resultat. Etter første runden ble det ikke til at jeg kom ordentlig i gang med noe normalt liv, så derfor var det ikke så enkelt å begynne å "leve" igjen.

  Jeg tviler på at jeg er eg unikt tilfelle, og at det er mange som går igjennom de samme tingene 😱

  #død #savn #sorg #livet #leve #sykdom #lærdom #blogg

 • Syk
 • Da har jeg det jeg trenger!

  • 15.09.2016, 13:57

  Da jeg våknet til morran, var det helt klart at jeg ikke orket å gå på jobb... Så jeg ringte bort på legesenteret og fikk en time kl 11:15. Jeg ville jo helst gått på jobb, men orker man ikke så gjør man ikke det! For å gjøre en lang historie kort, så ble jeg sykemeldt ut uken. Siden jeg hoster så fælt fikk jeg resept på hostesaft, en sort jeg ikke har brukt tidligere. Damen på Apoteket så at jeg mest sannsynlig ville bli trøtt av den, og anbefalte ikke bilkjøring etter en slurk av flasken.

  Nå er det mat i kjøleskapet, mineralvann hadde jeg fra før, og nå er også medusin på plass..... Med andre ord jeg har alt jeg trenger 😊  #forkjølet #feber #sykemelding #legesenter #apotek #medisin #blogg

  🍰 Meg og bakeprogram 🍩

  • 14.09.2016, 22:31

  Personlig er jeg en elendig kokk og kanskje den beste bakeren heller, men jeg elsker å se på alle slags program om baking. Spesielt konkurranser hvor ting skal bakes på tid, for da går det ikke alltid ikke etter planen 😱

  Det programmet som står øverst på listen er, Hele Storbritannia baker (The big british bakeoff) og de nordiske programmene også. I kveld startet danskene en ny sesong, og der var det ganske mye som gikk feil. Jeg må neste. Syntes litt synd på de stakkars hobbybakerne. I kveld fikk flere at dem problemet med å få moussen sin til å stivne innen tiden var ute.  Jeg lurer på hvordan jeg hadde klart meg, hvis jeg skulle bake noe på tid.... Nei, egentlig ikke for jeg vet at det hadde gått veldig dårlig, hehe, for det går ikke alltid så bra når jeg ikke baker på tid!!  Når jeg tenker etter så hadde jeg nok ikke kommet meg igjennom audition en gang, så jeg får nok heller følge med fra godstolen 😉

  #bake bakeprogram #helestorbrittaniabaker #thebigbritishbakeoff #uhell #tidspress uheldig #blogg

 • Syk
 • 😴 oi oi, så sliten jeg ble 😴

  • 14.09.2016, 20:46

  Forkjølelsen har holdt godt tak i meg i dag også, og jeg har derfor vært hjemme fra jobben. Det er ikke mye futt i kroppen, når man er utslitt etter en tur i dusjen. Jeg var nødt til å sette meg ned mens jeg smurte inn dagkrem i ansiktet.... Det var ikke noe festlig i det hele tatt, men ikke så veldig mye å gjøre med det. 

  Uansett hvor dårlig formen var i dag, måtte jeg ut en tur. Det var tomt i kjøleskapet, for både frokostmat og middag + litt annet småtteri. Jeg kjørte på med febernedsettende, og mens jeg ventet på at den skulle begynne og virke spiste jeg litt frokost.

  Jeg dro ned på Bryn, for der hadde de alt jeg trengte... Først opp på apoteket å kjøpte papirlommetørkler, mer febernedsettende og Fribol som skal være hostedempende. Det er sjelden jeg er i matbutikken så tidlig, og det var uvant at alle hyllene var fylt opp. Jeg fikk faktisk alt jeg hadde på handlelisten min, uten å måtte velge noe annet i stedet. Det skjer nemlig ganske ofte når jeg er innom etter jobb.  Jeg vet dette blir mye sy ting og klaging, men det er bare sånn det et.... Når jeg kom hjem til Casa Fres og Knurr var jeg helt ferdig, og jeg skrekkelig med å pakke bort alle varene mine. Så når de var i skapet gikk jeg rett inn å slang meg ned på senga, og sovna med en gang. Var nok borte i 1,5 time, og da jeg våknet hadde Vinja lagt seg godt inntil  magen min. Hun elsker å ligge inntil meg, og hver kveld kommer hun å hopper opp når jeg slukker lyset 😽

  Resten av dagen har gått med til å slappe helt av......

  #sliten #handle #tomt #ingenmat #apoteket #bryn #casafresogknurr #vinja #katt #blogg

 • Syk
 • Atsjoo,.....

  • 14.09.2016, 01:24

  Jeg er nå forkjølet på 4 dagen, med feber som ligger øverst på skalaen.... Det ene minuttet fryser jeg så tennene skramler i munnen, og i det neste siler svetten nedover ryggen. I går morges gikk jeg tom for papirlommetørkler, og måtte gå over til doruller. Jeg orker ikke å dra ut i butikken, så da må jeg bruke det jeg har tilgjengelig, nemlig dorullen.  Det er enda godt at jeg kjøpte en stor pose med doruller før helgen, ellers hadde jeg vært ille ute nå 😱 Jeg hadde håpet at formen ville bedre seg utover dagen, men det har den ikke gjort. Hvis ikke noe mirakuløst skjer i løpet av natten, blir det dessverre en dag hjemme i morgen også 😩 Dumt for jeg har ikke tid til å være hjemme akkurat nå.......

  #syk #forkjølet #hjemme #feber #irriterende #blogg #september #september2016

  På besøk hos mamma og pappa

  • 11.09.2016, 21:47

  Det er så lenge siden jeg hadde vært på gravlund, at jeg husker ikke sist jeg var der en gang... Jeg skammer meg litt over at jeg ikke har vært der for å se til plantene, og jeg kan jo ikke unnskylde meg med at jeg har lagt å reiser heller. Det tar maks 15 minutter å kjøre bort...

  Derfor bestemte jeg at jeg skulle dra bort en tur utpå dagen i dag, og jeg garderte meg med hansker, spade, saks og de nye lyktene jeg kjøpte på Løiten Lys i sommerferien. Var ganske sikker på at rosen jeg satte ned før 17. mai nå hadde visnet helt bort, men der tok jeg feil gitt. Den var blitt høy å sto i blomst, og det var bare noen få blomster jeg måtte klippe vekk for de visne.  Lubeliane som sto langs kanten hadde vokst seg veldig høye, og lå halvvisne utover så de tok jeg opp sammen med litt ugress. Jeg hadde ment å dra bort på Plantasjen nede på Alna, men jeg var helt utslitt etter å ha ordnet rundt graven at jeg orket ikke. Bare en liten sideinformasjon, forkjølelsen min som begynte på fredagen har nemlig slått ut i full blomst. Jeg har vondt i halsen og feber!!

  Jeg skal heller dra på Plantasjen etter jobb i morgen, kanskje, for å kjøpe en Erika og litt annet stash å plante. Så kan jeg legge på granbar og klippe litt av rosen litt senere ut på høsten.  Jeg tror at dette må være noe av det største epletreet jeg noen gang har sett... På avstand kan man se at treet er overfylt med epler fra topp til tå. Det virkelig lyst opp der det sto mellom alle gravene :o))  Eplene så virkelig innbydende ut, men de var veldig små enda så jeg fant ut at det var best å vente litt med å ta en prøvesmak... For jeg skal smake på dem, for å se om de er av den søte eller den sure varianten. Må nok gi dem noen uker til innen jeg kan høste meg en smaksprøve :o))

  Ute har det var veldig fint vær i dag, men det har blåst ganske kraftig så det virket ikke så varmt. Da jeg dro ned til gravlunden hørte jeg på P4, og da nevnte de at det fine været ville fortsette neste uke også. Ingenting er bedre enn om vi får lov til å få en høst med bare fint vær, noe som gjør at man kan være mye ute å gå litt på tur :o))

  #mamma #pappa #gravlund #besøk #høstrydding #rose #epletre #epler #høst #natur #planter #blogg #september #september2016

 • Tur
 • 🌞 Dagstur til Seljord - Dyrskun' 🚗

  • 11.09.2016, 00:09

  I flere dager hadde jeg gledet meg til fredagen, for da skulle bestis Anne og jeg dra på Dyrskun' i Seljord. Det var en en liten downer da klokka ringte og formen var langt nede i kjelleren, men det var ikke noe alternativ å legge seg ned igjen så jeg nærmest krøp ut av senga og inn i dusjen. Litt bedre følte jeg meg nok etter en lang dusj...

  Da Anne dukket opp ved 8 tiden, ja så var ikke formen hennes så god der heller... Hun var begynt å bli forkjølet, eller hadde blitt forkjølet. Tett i desen og krislete i halsen. Hehe, vi burde kanskje ha innstilt hele turen, men vi gjorde ikke det.

  Været var ikke akkurat strålende da vi kjørte i en lett flytende kø ut av Oslo, men spåmennene hadde meldt fra at det skulle bli veldig bra utover dagen... Å det ble det også :o)) Da vi kom til Notodden stoppet vi på Tuven senter for å ta en liten pause. Jeg var da så kvalm og svimmel pga av feber og en betennelse under skulderbladet, noe som var ordentlig guffent... Da var det godt å komme ut av bilen å røre litt på seg, men det slapp ikke ordentlig før etter et lett måltid og en hvil på kafeen. Jeg må innrømme at jeg var litt bekymret en stund for hvordan dagen skulle bli........!!


  (Dette bildet har jeg lånt)

  Når vi kom til Seljord stoppet det helt opp rett etter at vi hadde kjørt forbi kirken... Det var mange biler som skulle finne en plass på åkrene, og vi brukte nesten 45 minutter på å komme derfra og til der vi parkerte. Mange ble henvist lagt oppe i lia, og jeg kjente at jeg ble litt bekymret for at vi måtte dit også. Heldigvis fikk vi en plass rett nedenfor en gård, og derfra var det ikke langt ned til Dyrskuplassen :o))

  Da vi gikk nedover til Dyrskuplassen var det allerede blitt ganske varmt og godt, men jeg syntes ikke at det var så plagsomt akkurat da. Vi hadde kjøpt billetter på nett i forveien for å slippe å stå i kø, men det var ingen kø ved inngangen i år. Det var mange folk innenfor portene, så det ble til at vi gikk i kø hvor enn vi valgte å gå. Det var jo ikke akkurat noen overraskelse, for sånn er det faktisk vært eneste år. Kona fetteren til Anne skulle jobbe et eller annet sted der inne, og de hadde avtalt å møtes etter at hun var ferdig. Jeg hadde min kusine Gunn Dyrskun' hvor hun hadde en stand med energiprodukter. Hun hadde sendt meg nr hvor de var, og vi fant det ganske raskt. Vi fikk smake på de forskjellige typene de kunne tilby, og det var et par som falt litt mer i smak.

  Ellers gikk vi bare rundt å kikket i de forskjellige bodene, men det ble ikke så veldig mye handling på oss... Vi endte opp med noen poser med økologisk godteri, og truser. Rett ved siden av kusinen min sto en svensk jente å demonstrerte noen myke hærlige truser. Jeg kjøpte 4 shockrosa truser for 150,- De var produsert i Spania.

  Jeg begynte å føle meg uvel igjen etter et par timer, samtidig som jeg ble veldig varm.. Så varm at det rant i bekker ned over ryggen min, vel sånn føltes det i allefall. Vi tok noen minutter i skyggen, men jeg følte som om jeg skulle besvime. Trodde det skulle hjelpe litt å drikke litt, men det gjorde ikke det i det hele tatt. Jeg bet tennene sammen og ble med på en runde til...  Etter å ha gått opp og ned mellom bodene en stund til, ble vi enig om å dra opp til bilen å legge fra oss de vi hadde handlet, og ta oss en hvil. Jeg trodde at jeg skulle føle meg bedre etter å slappet av en stund, men jeg gjorde ikke det. Meningen var at vi skulle gå ned igjen til Markedsplassen for at Anne skulle møte kona til fetteren, men jeg orket rett å slett ikke en runde til. Anne hadde veldig lyst til å møte henne, men ville ikke gå ned alene, så hun ble selvsagt skuffet. Etter at hun hadde ringt til henne å fortalt om ståa, diskuterte vi litt hva vi skulle gjøre og ble enig om å finne et sted å spise...., for vi måtte ha litt mat før vi skulle snudde bilen å kjørte hjem til Oslo.  Valget falt til slutt på Seljord Gatekjøkken, som ligger utenfor byen like ved Seljordsvatnet. Det er et lite sted, med veldig god mat til en rimelig penge :o)) Vi valgte begge Fish and Chips med salat til, og siden det var så fint vær satte vi oss ute. Litt bekymret var jeg for at vi skulle bli omsvermet av veps, men jeg så ikke en eneste en, puh!

  Da vi kom var det bare et par andre bord som var opptatte, men etter en liten stund begynte det å komme fler og fler... Mange bodde på campingen rett ved siden av, og de fleste kom fra byen å var mest sannsynlig ferdig med sine runder på Dyrskun' Vi ble sittende en god stund å skravle før vi satte oss i bilen å dro mot Oslo. Det var ganske tett kø hele veien innover, så vi brukte litt tid hjem til Oslo. Klokka var litt før 20 da vi svingte inn i gården hos meg.

  Det var godt å komme hjem å synke ned i godstolen resten av kvelden skal jeg love. Til tross for at formen har vært langt nede i kjellergangene i dag, så har jeg hatt en ganske fin dag allikevel :o))

  #dyrskun #seljord #markedsdager #utpåturaldrisur #landbruk #biltur #shoppe #rosa #truse #økologisk #godterier #fishandchips #middag #tuven #notodden #gatekjøkken

  Ikke i slekt med Fetter Anton

  • 08.09.2016, 23:55

  Nei, det skal være sikkert å vist.... Tror heller det er mest Donald Duck jeg er i slekt med gitt. Jeg er nå like uheldig som han, og har like kort lunte om ikke kortere. I går fortalte jeg om lysrøret som sluttet og virke under benken, og at jeg hadde kjøpt nytt. Det viste seg at det nye lysrøret jeg kjøpte heller ikke virket. Jeg skjønte jo ganske raskt at det var selve lampen som ikke virket lenger. 

  Derfor stakk jeg en tur ned til Clas Ohlsson på Oslo City i lunchen, for å se om de kunne ha en lyslist som kunne passe. De hadde jo det vettu, og jeg kom hjem med en ledlys. Den er av sorten som kan bygges på, noe jeg faktisk har tenkt til å gjøre. Tenkte at jeg skulle ha to stykker over vasken, sånn at jeg ser hva jeg driver med. Så skal jeg kjøpe en til som jeg skal få festet under skapene over den andre benken. Jeg klarer en god del ting her hjemme uten å måtte be om noe hjelp, men å bore hull og sette opp lamper er jeg ikke noe god på. Derfor må jeg få noen til å hjelpe meg med den oppgaven...  Været var helt nydelig når jeg stakk ut sånn mellom 12:30 og 13:00. Sola skinte fra en nesten skyfri himmel, og det var ganske varmt ute. Hadde jeg hatt tid skulle jeg ha kjøpt meg en kopp kaffe å slengt meg ned på en krakk midt i sola. Dessverre så hadde jeg nok å gjøre oppe på jobben, så det var bare å komme seg tilbake å ta fatt igjen.

  Naboen stakk innom nå i ettermiddag på en kopp kaffe og en prat... Alltid hyggelig når hun kommer innom. Det er så sjelden at folk gjør det nå til dags, for man skal helst ringe flere dager i forveien, for å lage en avtale. De spontane besøkene er faktisk mer spennende og morsomme.

  Nei, nå tror jeg at jeg jesper kjeven min ut av ledd, så det er på tide å komme seg i seng.

  #uheldig #fetteranton #donaldduck #lysrør #ødelagt #nytt #sommervarme #sol #varmt #clasohlsson #besøk #nabon #kaffe #trøtt

  💡 Ikke noe lys i mørket 🕯

  • 07.09.2016, 13:35

  Hvor irriterende ble ikke dette da? Det bare fortsatte i går gitt... Nå er det sånn at jeg ikke har et kjøkkenen som er veldig lyst på kvelden. I alle fall ikke før lyset blir slått på!

  Lysrøret over vasken har blunket heftig til meg en stund, og i går ettermiddag var det slutt på den flørtingen. Røret ga fra seg tre raske blink å så ble det mørkt gitt... Sånt skjer jo selvsagt når man holder på med noe.

  Trodde jeg hadde et ekstra lysrør men der tok jeg helt feil. Problemet er nå heldigvis løst, og nytt er innkjøpt. Var litt bekymret, for jeg vet nemlig at ikke alle har denne typen, men Jernia hadde de.

  #lys #mørkt #lysrør #irriterende #jernia #blogg

  🎇 En liten utblåsning 🎇

  • 06.09.2016, 23:53

  På veg hjem fra jobben i dag var jeg nødt til å dra innom butikken for å handle litt. Det var ikke så mye jeg trengte, men jeg hadde gått tom for brød å noen andre småting. Jeg pleier jo vanligvis å handle på Meny nede på Bryn, men det var sent på ettermiddagen så jeg dro bare rett ned på Rimi. Den ligger ikke så langt unna t-banestasjonen.

  Normalt kjøper jeg brød som ikke er så store, omtrent halvparten av vanlig str. Dette hadde de ikke på Rimi, men jeg fant et annet grovbrød som jeg syntes så godt ut å valgte det.  Brødet jeg valgte var ganske langt, og det var så vidt det fikk plass i posen det lå i. Siden jeg skulle skjære det opp valgte jeg å putte en ekstra brødpose utenpå. Den var litt lenger, sånn at jeg fikk laget en knute for at brødskivene ikke skulle ramle ut når jeg kom til kassen. At jeg hadde puttet brødet i en ekstra pose skapte problemer for karen i kassa, for da fikk han ikke strekkoden til å fungere. Han informerte om at han måtte åpne posen, og jeg trodde han bare laget et lite hull der strekkoden var..... Ikke den karen nei, han rev opp posen sånn at den var helt ubrukelig, og du kan kanskje tenke deg hva som "nesten" skjedde da han sendte det nedover båndet. Ingenting holdt brødskivene igjen å de var i ferd med å bli strødd utover samlebåndet. I siste liten klarte jeg å redde dem, men jeg hadde klart å hisse meg opp... Ikke særlig festlig å få brødet strødd utover det møkkete samlebåndet. Ba karen om unnskyldning? Nei det var selvsagt for mye forlangt.

  Hadde jeg ikke vært sliten etter en lang da på jobb, så kanskje jeg ikke hadde blitt så forbannet og irritert.

  Da jeg gikk bort til bilen som sto alene med flere ledige plasser rundt seg, kom en stor varebil kjørende... Hva gjør han, jo klarer å parkere den store bilen på plassen ved siden av meg. Ikke bare det, han sto så nære at jeg måtte åle meg inn i bilen. Sånt skjønner jeg meg ikke på!! Han kunne jo ha valgt en av de mange andre ledige plassene, men nei!!

  Det var dagens lille utblåsning, og det føltes så godt å få det ut før jeg skal krabbe til sengs, hihihi!!!

  #sinne #temperament #utbrudd #irritasjon #utblåsning #utenksomhet #brød #parkeringstrøbbel

 • Mat
 • 🍝 Lunchdate på Tavernan ☕

  • 06.09.2016, 22:46

  Det var en stund siden jeg hadde vært ute å spist lunch, så derfor syntes jeg det var veldig hyggelig når Terje og jeg avtalte å møtes i dag. Det begrenser seg selvfølgelig til hvor vi kan dra, ettersom jeg er på jobb. Nå er Youngstorget rett rundt hjørnet fra jobben min, og det tar meg bare et par minutter bort. Derfor falt valget på Tavernan, hvor vi har vært før og som de har veldig god mat 😋

  Terje hadde kommet allerede, og satt på en benk under en bjerk å så på livet da jeg kom fykende rundt hjørnet 😄

  Vi kunne velge fra buffeén, men vi valgte å ta en kikk på menyen for å se om vi kunne finne noe spennende der... Valget falt, som flere ganger før, på den deilige kyllingsalaten de tilbyr. Jeg hadde satt meg i sofaen sammen med Terje før vi fikk maten, men jeg satt så lavt at jeg følte meg som et lite barn som ikke rakk opp til bordplaten. Derfor flyttet jeg meg like godt til en av stolene, og det var mye bedre.

  Av og til er det bare så koselig å spise lunchen vekk fra arbeidsplassen, så takk til Terje som kom med forslaget 😏  Får vel slenge med en selfie også sånn på slutten av innlegget, selv om jeg kunne ha sett litt mer fornøyd ut, knis!!

  #lunch #lunchdate #youngstorget #tavernan #mat #nyetelse #glede #blogg #tirsdag #september #september2016

  Frodith's tirsdagsutfordning

  • 06.09.2016, 21:27

  Frodith er i farten igjen, og har kommet med en liten tirsdagutfordring. Det går ut på at vi skal velge et av tre flotte bilder inne på bloggen hennes, fortelle hvorfor nettopp det bilde ble valgt. Så skal man skrive et lite dikt, og utfordringen hennes finner du HER. Dette blir en utfordring der "Pittbulljedda" gjør ting hun ikke kan, nemlig å skrive dikt.. Det er noe hun definitivt ikke er spesielt god på, men skal gjøre et aldri så lite forsøk!!  Jeg valgte dette bilde for det får meg til å tenke på midtsommeraften, hvor det er lyst nesten hele natten. Det er også den tiden på året hvor stillheten varer bare noen få timer, før naturen og vi mennesker våkner til liv igjen.

  Kveldsdisen legger sitt myke teppe over naturens gulv.
  Forsiktig
   blir den vugget i søvn.
  Naturen er i dvale, men bare for en kort stund.
  For om litt våkner den igjen, og en ny dag er her.


  #frodith #utfordring #tirsdagsutfordring #challenge #dikt #foto #blogg #tirsdag

  Så kunne jeg ikke la være

  • 05.09.2016, 23:40

  Siden så mange andre har lagt ut ungdomsbilder av seg, så ble jeg også fristet til slutt til å gjøre det samme. Fant et av meg og min kjære Opel Ascona J, årsmodell 1981. Jeg fikk bilen til påsken 1981, men jeg tror at dette bilde er tatt i pinsen i 1982 på Brekko Camping like ved Gol. Da var jeg 21 år, og ble 22 år til jul.

  Jeg var så stolt at den bilen, for jeg kjøpte den helt ny etter å ha spart penger siden jeg begynte å jobbe 4 år før. Vanligvis ville jeg ikke ha lagt ut bilde av bilen min med bilnummeret synlig, men siden bilen er skrotet for flere år siden syntes jeg ikke at det var så farlig. Asconan var ikke min første bil, neida, jeg hadde først en gammel boble i ca 1 år.  Det var viktig for meg å ha bil i ungdomstiden, som nå, og jeg husker at det var ingenting mer jeg ønsket meg enn å ta førerkort og kjøpe bil når jeg fylte 18 år. Jeg gledet meg til den dagen skulle komme da jeg kunne begynne med kjøretimer, for jeg hadde allerede lært meg å kjøre bil i forveien. Nå er det sånn at jeg ikke var noe flink på skolen, siden jeg var/er ordblind, og karakterkortet mitt var derfor ikke noen lystig lesning. Av den grunn var det veldig stort da jeg sto uten problemer til teoriprøven på Bilsakkyndig :o))

  Gøy å rote igjennom gamle bilder å mimre litt til de minnene som dukker opp :o))

  #gamle #minner #foto #ungdomsbilde #opel #ascona #gleder #ønskedrøm #blogg #1981 #1982 #blogg

  🎂 Gratulerer med dagen, Freddie ❤

  • 05.09.2016, 20:36

  For 70 år siden i dag ble Farrokh Bomi Bulsara, mer kjent som Freddie Mercury født i Stone Town, Zanzibar, Tanzania. Han ble sendt til privatskole i India, hvor han gikk et par år før familien flyttet til London i 1964. I 1966 begynte han på Ealing Collage of Art hvor han stortrivdes, og i 1969 tok han eksamen med gode karakterer. I 1970 ble han sanger for Queen, og resten er historie......

  Gratulerer med dagen Freddie, du er alltid i mitt hjerte  Jeg ble fan av Queen da de ga ut låta Bohemian Rhapsody i 1975, og litt småforelsket i Freddie som var utrolig kjekk og veldig karismatisk. Med hånden på hjerte så tror jeg ikke at en kjent person's død har gått så hardt inn på meg som Freddie's død i 1991. Jeg satt å hørte på Queen mens tårene trillet ned over kindene mine, og denne triste følelsen pågikk ganske lenge. Bak den utagerende og karismatiske oppførselen var det en veldig privat og følsom person ❤ Kan fortsatt bli veldig trist og lei meg når jeg hører enkelte sanger... 

  Dette skulle egentlig være en hyllest til hærlige Freddie, men jeg måtte bare skrive om hvor trist det er at han ikke lenger er blandt oss!!  Her sitter han på armen til mamma Jer Bulsara, som i år fyller 94 år i oktober ❤

  #freddiemercury #freddie #farrokhbomibulsara #fødselsdag #gratulerer #gratulerermeddagen #70år #70 #blogg

  🍰 Vaniljehjerter 💖

  • 05.09.2016, 15:53

  Jeg satt å kikket i noen bakebøker i går, og kom over en lett og enkel oppskrift på Vaniljehjerter. De så bare så innbydende ut at jeg bestemte meg for å slenge sammen en deig.

  Raskt kom jeg meg opp av godstolen, og ut på kjøkkenet hvor gleden var kortvarig. Det var dårlig med ingredienser i skapet mitt gitt. Enden på visa var at jeg måtte nøye meg med å se på bilde av dem 😩

  Kjenner at jeg får vann i munnen, bare av å se på bildet... Er du ikke enig, de ser gode ut❓

  #bake #kaker #vaniljehjerter #blogg

  Skyggekos....

  • 04.09.2016, 19:53

  Når Frodith hadde sin konkuranse, hvor vi skulle sende inn skygge bilder til utstillingen hennes.... Ja da deltok ikke jeg, men i dag ble jeg litt, bare litt, revet med å lekte meg litt. Vinja lå å sov nede på matten, og i stedet for å vekke henne for å stryke henne på ryggen tok jeg å skyggekoste med henne istedet.

  Hun var helt uvitende om at jeg holdt på å tulle litt med henne, og sov så søtt atte 💤  Rett før hadde hun ligget en god stund i fanget mitt å kost seg en lang stund... Hun malte så høyt å hypnotiserende at jeg sovnet litt jeg også, og skvatt til da en motorsykket drønnet forbi nede i gaten 🚲  Ronja lå oppe på krakken å fulgte med på skyggebevegelsene mine, og syntes at det så veldig spennende ut... Allikevel var det ikke så interessant at hun gadd å hoppe ned fra den gode plassen hun hadde skaffet seg. Det kunne jo hende at søsteren våknet å jaget henne vekk, nemlig.

  Det har vært veldig fint vær i dag også, og jeg tilbrakte mesteparten av formiddagen + litt til ute på balkongen. Etter at kirkeklokkene hadde ringt fra seg, var det veldig stille og rolig ute. En sjelden gang ble stillheten brutt av en motorsykkel eller en bil med bråkete motor.

  Jeg har vært ekstremt sliten siden fredagens behandling hos fysioterapeuten, som ikke var noen fornøyelse. Det var det samme hvor hun tok på meg så var det vondt, og aller verst var det faktisk rundt albuene mine. Det gjorde så vondt at jeg klarte ikke å være stille eller ligge i ro. Alle steder hun behandlet var smertefulle, og skal jeg bli bedre må hun jobbe med disse stedene også. Resultatet av behandlingen ble jo da at jeg ble ekstremt sliten, og når jeg setter meg ned glir øynene bare igjen... Heldigvis er det litt bedre i dag 😄

  Siden onsdag har jeg også vært hos Felix hver ettermiddag og kost masse med han og fóret han, mens mamsen hans har vært på hyttetur. I dag kom hun hjem igjen, og han viste tydelig at han hadde savnet henne 🐱

  #skyggespill #skyggekos #skygge #katter #kos #søstre #balkongliv #sliten #trøtt #fysikalskbehandling #behandling #fysio #smerter #kattevakt #ronja #vinja #felix #blogg #september #september2016 #søndag

  Pittbulljedda dro til frisørdamen

  • 03.09.2016, 20:15

  I dag var det på tide å komme seg en tur til frisørdamen, og gjøre noe med hårtustene igjen.... I fjor begynte jeg med å farge luggen og sidene foran i en annen farge, oransje, men i sommer har jeg droppet det å bare hatt det helt lyst. Nå syntes jeg det var på tide å gjøre en forandring igjen, men jeg hadde ikke lyst il å bruke oransje denne gangen. Ikke det at jeg ikke kledde det, for det syntes jeg nok at jeg gjorde. Det var bare det at jeg ikke hadde så mye i klesskapet mitt som passet med fargen.... :o))  Valget av farge ble rød som ble gjort noe mørkere, og resten av håret fikk også en litt mørkere tone for å matche opp luggen. Jeg er superfornøyd med fargen, hva syntes du??

  Jeg måtte jo ta et lite selfie bilde, og syntes det ble et artig et med en Ronja i bakgrunnen som tydeligvis ser noe spennende ute i entréen :o))

  #frisørdamen #hår #farge #hårfarge #rødt #rød #selfie #ronja #blogg #september #september2016 #lørdag

  Klarte ikke å la være...

  • 02.09.2016, 11:49

  Til tross for at jeg ikke er ferdig med strikkeprosjektet sjal, så klarte jeg ikke å la være å kjøpe meg nytt garn i går... Var en tur innom Bogerud Tekstil i lunchen, og kom over denne fine fargen i Viking Pleddgarn. Nå har jeg ikke tenkt til å strikke et pledd, men i stedet for et nytt sjal av dette garnet.

  Jeg har strikket et pledd i dette garnet tidligere, og det blir ordentlig mykt å godt. Derfor tenkte jeg at det ville være perfekt til å lage et sjal også. Så i går kveld la jeg opp å strikket noen omganger, og så noen omganger til, og enda noen omganger før jeg la det fra meg... Tror det kan bli veldig fint, siden det er et garn med flere farger... Skal legge ut et bilde av arbeidet når jeg har kommet noen omganger til :o))  #strikke #håndarbeidet #hobby #pleddgarn #sjal #morsomt #blogg

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no