hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Han hadde ikke sett på søknaden engang!!!

 • 29.10.2009, 15:36

Ringte til banken i sta for å høre om hvordan det gikk med lånesløknaden!!  Han hadde ikke sett på den engang, enda det var en uke siden han fikk den.  Jeg hadde i allefall trodd at han hadde tatt den fremme å lest igjennom søknaden for å se om alt fulgte med, og om jeg hadde fylt ut det som skulle fylles ut.  Den lå fortsatt i konvolutten, og jeg kunne høre at han åpnet den mens vi snakket sammen!!

Han skulle se på den i morgen, så kunne jeg ringe han på "mandag"..... da hviste han mere.

Jeg sa at jeg måtte ha en svar på mandag, for jeg skal bestille nye panelovner til alle rom.  Om jeg får lånet eller ikke avhenger i om jeg har råd til å kjøpe nye....sa jeg!!  Jeg hadde nok klart det alikevel, men det hadde blitt tight!!

Må ringe banken...!!

 • 29.10.2009, 12:22

For litt over en uke siden sendte jeg inn søknad om å låne ekstra penger, for å betale ut Mastercard gjelden min. Nå syntes jeg det har tatt litt lang uten noe tilbakemelding.  Prøvde å ringe saksbehandleren, men han var ikke på plass... heller ikke noe melding om hvor lenge han skulle være borte.  Det er midt i lunchtiden, så det kan godt hende at han er å spiser.  Skal prøve igjen nermere kl 13:00, da burde han være tilbake igjen.

I tillegg til å betale ut gjeld, så hadde jeg tenkt til å kjøpe ny sovesofa til stua.  Nå blir det kanskje ikke sånn.  Borettslaget holder på å skifte ut hele det elektriske anlegget, og den forbindelse må jeg bytte ut alle varmeovnene mine, noe som blir noen tusenlapper.  Jeg føler at jeg må gjøre det, da kan varmovnene stå på mens jeg er på jobb.  Nå har jeg brukt en oljeovn, men den tør jeg ikke å gå fra.  Den begynner å bli ganske gammel oxo, så jeg vet ikke hvor trygg den er å bruke.

 

Gravlund er endelig ferdigpyntet for vinteren!!

 • 28.10.2009, 11:40

I går ettermiddag var jeg på Plantasjen v/Skullerud, og kjøpte granbar til gravlund.  I tillegg kjøpte jeg et par små lykter som jeg skulle ha i stua.  Jeg hadde noe reinmose som jeg tok med meg, og den la jeg godt rundt Erika'n som jeg satte ned for et par uker siden.  Det ble skikkelig fint.  Glad for at jeg kjøpte nye lykter å satte ned forrige helg, for de var mindre og tok ikke opp så mye plass.  Blir alltid litt vemodig av å gå ned der, for jeg savner foreldra mine veldig.  Kan liksom ikke helt fatte at 10.11. er 9 år siden pappa døde, og at det er snart 3,5 år siden mamma døde..... 

Når jeg kom hjem igjen var jeg nede i kjelleren og henta opp de kunstige verandakassene jeg kjøpte i fjor.  Satte dem i kassen ute på verandaen, og pyntet til med resten av granbaret.  De ble ikke så aller verst.  Ser at de fleste andre naboene har satt Erika i kassen sin, men jeg har ikke brukt det på noen år.  Bedre med kunstig.........................

ronja 04

Ble skikkelig bekymra for Ronja i går.....  Når jeg var ferdig ute på verandan holdt jeg på med noe på kjøkkenet, og hun spratt rundt på benken. Så hørte hun Vinja i stua, og skulle hoppe ned....  Dermed sklei hun, og klarte å tre den høyre bakbenet ned i håndtaket til den ene skuffen.  Hun var jo på veg ned, og jeg regner med at hun vrei seg for å komme løs.  Jeg så ikke akkurat hva som skjedde, men hørte at hun freste og skreik til.  Så forsvant hun ut av rommet.  Jeg gikk etter henne, og da satt hun under bordet å ville ikke komme frem  Ikke vanskelig å se at hun hadde vondt.  Fikk tilslutt tak i henne, og tok henne med opp i senge hvor jeg fikk undersøkt benet hennes.  Hun jamra seg litt mens jeg løftet henne opp, men da jeg forsiktig undersøkte benet sa hun ingenting. Ikke trakk hun det til seg heller.  Min første innskytelse var å dra til dyrlegen, men jeg besinna meg å venta litt.  Hun halta rundt en god stund, og ville ikke trå på benet......  men så etter ca 30. min så begynte hun å belaste det.  På kvelden og i dag tro hun ordentlig på det....  Jaktet på søsteren sin, hoppet opp og ned av bord og benker uten problemer.  Godt at det ikke skjedde noe alvorlig, kattunger kan jo lett skade seg når de leker.....for det går ganske røft for seg noen ganger.

Leietager til besvær??

 • 27.10.2009, 10:18

Missunner ikke veninna mi akkurat i disse dager.  Hun skal selge huset sitt, og har fått problemer med den ene leietageren sin.  I forbindelse med visning forsøkte utleiemegleren å få tak i vedkommende uten å lykkes. Personen bor ikke i leiligheten, men har fortsatt ting der.  Vil ikke si så veldig mye om det, men det har oppstått problemer.... Veninnen min syntes ikke noe om det som har skjedd, og er ganske oppgitt.  Konflikter er aldrig morsomme, selv om du har ditt på det tørre så blir det så innmari mye dritt rundt det.  Ting som kunne vært unngått hvis folk bare hadde prata sammen om saker og ting. 

Regner med at det ordner seg uten altfor mye bråk og styr, men man vet jo aldrig.......... 

Sykemeldt!!

 • 26.10.2009, 23:37

Det var tjukt av folk på legekontoret i dag, og de var så innmari forsinket. Jeg hadde jo time 13:35, men kom ikke inn til legen for det var gått over 15 minutter.  Det verste jeg vet er å sitte å vente på å komme inn til legen.  Jeg ble sykemeldt ut denne uken, og jeg håper inderlig at det kommer til å være nok.  Jeg fikk resept på Voltaren som jeg forsøkte å hente ut på apoteket på Oppsal, men som vanlig hadde de ikke den.  Dama mente jeg skulle ta en annen medisin som var billigere, men jeg nekta.  Har legen skrevet ut en medisin til meg skal jeg ha den ikke noe annet billig skvip.  Jeg endte opp med å dra ned på Brynsenteret i stedet, og der fikk jeg det jeg skulle ha.  Jeg fikk oxo ny henvisning til fysioterapi, og det må jeg bare begynne med.  Om det ikke kurerer så blir det noe bedre.  Nå i kveld har det vært skikkelig vondt, og jeg ble så frossen at jeg pakket meg inn i et tjukt fleezepledd.  Føst nå flere timer etter har jeg fått varmen igjen, armen og skulderen derimot er utrolig vond.  Blir nok en tidlig kveld for meg i dag tenker jeg... lengter etter å krabbe under dyna.  Da kommer kattene etter en stund å hopper opp til meg, og så skal de koze en stund før de legger seg til å sove.

 • Syk
 • En sykemelding på veg???

  • 26.10.2009, 09:46

  Så har den høyre skulderen og armen min slått seg vrang igjen.  I går vasket jeg badet fra tak til gulv, og da var jeg litt uheldig. Stolen jeg sto på sklei sånn at jeg nesten datt ned fra stolen, fikk tak i badedøra i siste sånn at jeg mer eller mindre ble hengende på døra.  Jeg merket ikke noe i skulderen min med en gang, men utover kvelden ble det bare verre og verre.  Når jeg våknet i dag var skulderen helt stiv og verket, noe armen min oxo gjør. Så jeg ringte til Legesenteret å fikk en time kl 13:35 i dag.  Det tok en evighet å komme igjennom, og jeg ble dritt lei av å sitte å høre på telefonsvareren som messet det samme. Om at de i risikogruppen over 65 år kunne komme å ta vanlig influensavaksine 28.10., 29.10. og 04.11. Satt ved i ca 25 minutter før jeg kom igjennom så da fikk jeg hørt beskjeden noen ganger.

  Blir vel antageligvis sykemeldt noen dager, noe som ikke passer med jobben. Jeg er med å tester ut feil og mangler til ny releas i datasystemet vi bruker, men ikke mye å gjøre med det akkurat.  Jeg må få orden på skulderen og armen nå med en gang, hvis ikke kommer det bare til å bli enda verre og langvarig.  Sist gang jeg lot være ta hensyn til smerter i samme skulder endte jeg opp med en kraftig betennelse som satt godt. Jeg endte opp med å være sykemeldt i 1 år.  Det vil jeg unngå nå.....  Ikke noe morsomt å være sykemeldt, selv om man er dårlig!!!

  Æsj, for et grisevær!!!

  • 25.10.2009, 15:47

  Nå har det øsregna i hele dag... det er så innmari trøstesløst.  Inne er det huskaldt og ekkelt, og man blir trøtt og giddasløs.  Har mest lyst til å krype under dyna og sove resten av dagen/kvelden.  Kattene hadde sikkert kommet med en gang, og krøllet seg samme inntil meg.  Ikke det at det er så ille, men detta jækla regnværet.

  Skal aldrig drikke mer....trur eg!!!

  • 25.10.2009, 15:16

  I går var jeg på suprise-party for Berit som fyller 60 år.  Festen ble holdt oppe på Lambertseter Gård, og det var en fantastisk fest.  Det var ikke bare Berit vi feiret, men oxo niesen hennes Janne som fylte 30 år. Vi fikk koldtbord med masse godsaker som passet enhver smak.  Jeg ble kjent med mange nye spennende mennesker.  Desverre så ble det litt mye Jägermeister, bache Gabrielsen, øl + + +  Tilslutt kjente jeg at jeg nok hadde fått mer enn nok, og når jeg kom hjem var jeg nødt til å sitte en stund å slappe av før jeg krøyp under dyna. Ellers ville nok senga danset tango, og alt hadde bare surra rund.  I dag har jeg fått igjen for festlighetene i går....  Magen har slått seg vrang, frostrier og generelt sett dårlig form.  For å bli kvitt ubehaget har jeg tvunget meg til å vaske ned badet mitt fra tak til gulv.  Det hjalp, for nå begynner det å "ordna up sig".

  Enkelte er helt blåst i hode....!!

  • 19.10.2009, 20:57

  Hvordan går det ann å være så tjukke i hue????   I dag skjedde det igjen, jeg kom ned rulletrappa på Oslo City å hadde dårlig tid. I enden av rulletrappa sto to småbarnsmødre med barnevogn. Ingen hadde noen sjangs til å komme forbi dem, og vi måtte begynne å gå oppover for ikke å havne i en diger haug nederst i rulletrappa.  Skjønner ikke folk såpass at de ikke kan plassere seg "akkurat" der??  Det er ikke første gangen det skjer på Oslo City at en gjeng med barnevogner eller bare en gjeng med folk parkerer seg nederst ved rulletrappa.  Neste gang er det ikke sikkert at det går ann å komme seg unna, og da blir det en gigantisk mølje......  Forrige gang det skjedde var det en bemerkning som sleit seg, men trøste å bære man kan si noe til folk...det faller ikke i god jord!!!!

  Nå er jeg litt grinete!

  • 12.10.2009, 21:43

  Det var meningen at de skulle komme å pusse og male baderomstaket mitt kl 17 i dag, kom de....IKKE FAEN OM DE GJORDE!!!  Når det hadde gått 45 minutter begynte jeg å ane uråd, og gikk opp til naboen over som har ansatt dem. De ringte til dem, og da var de fortsatt på jobb i Ski å kunne ikke klare å være hos meg før om en time..  Forget it sa jeg...orka ikke det i maset langt utover kvelden.  Dessuten måtte jeg en ut en tur oxo.  Avtalen nå er at de skal komme i morgen kl 19 for å gjøre ferdig jobben.....akkurat det tror jeg først når jeg ser det....!!!  Dukker de ikke opp i morgen heller så kommer jeg til å bli fly forbanna, for nå har det trukket ut så lang tid at jeg er lei alt sammen.  I tillegg så har jeg utsatt å vaske på badet for de skal komme, og nå er det så snuskete der at jeg syntes det er ekkelt.

  En kveld foran TV'n i dag...!!

  • 11.10.2009, 18:13

  deadliest catch

  Har akkurat sett min favoritt-serie på TV i reprise, Deadliest Catch, på Discovery.  Jeg kan ikke få nok av den serien, når den ikke går så er jeg inne på uTube å ser dem der.  Man får sine favoritt kapteiner som man følger med slavisk, og holder med i krangler og uoverenstemmelser.  I kveld er det jo oxo andre program i Tore på Sporet, og det vil jeg heller ikke gå glipp av. Da benker jeg foran TV'n med papirlommetørklærne, og som regel trenger jeg dem.  Det er alltid noen rørende scener hvor øyet blir stort og vått.

  Jeg hadde egentlig tenkt at jeg skulle ta meg en tur ut for å lufte kattene i dag, men med det griseværet som er så blir det ikke noe av det.  Tok heller å ryddet og kastet visne sommeblomster ute på balkongen i sta.  Skulle ha gjort det for lenge siden, men tida har bare flydd fra meg. Skal pakke sammen møblene oxo og pakke dem inn i en pressening litt seinere. Det var så surt og kaldt at jeg orka ikke å begynne med det etterpå.

  Jeg fant en nødløsning for å beholde potteplantene oppe i vinduskarmen, i stedet for i en jordhaug på gulvet.  Kattene elsker å sitte i vinduet å kikke, og så ser de en fugle eller en flue og da er det gjort.  Jeg banket inn en spiker på hver side av vinduet ved siden av vinduskarmen, så tok jeg å festa en hyssing i spikeren og i vindushåndtaket.  På den måten kan kattene gå på baksiden, men ikke dytte ned pottene....de blir værende i karmen.  Det var genialt syntes jeg.

  Ny PC og hårsveis i dag :o)

  • 10.10.2009, 20:01

  Jeg har lenge hatt lyst på ny PC, men har ikke hatt råd til det..... Anne spurte meg denne uken om jeg ville kjøpe den gml til Kine som er 1 år gml., og det ville jeg selvsagt.  Var å hentet den tidligere i dag, og nå har jeg fått koblet meg på det trådløse nettverket uten noe serlig problemer.  Jeg hadde derimot større problemer med å finne arket hvor jeg hadde skrevet opp passordet. Brukte ganske lang tid på å finne det, men nå skal jeg skrive det opp i Filofaxen sånn at jeg har det til neste gang.........

  Mens jeg var hos Anne ringte Gjermund for å høre hvor jeg var henne.  Han var i Fetsund hos Ivar og Marit sammen med sin nye dame fra Thailand, Montha, og lurte på om jeg kunne ta meg en tur opp.  De hadde noen puter jeg kunne skulle få.  Det var putestoff i ekte Thai silke, og jeg valgte en grønn og en kremfarget.  De var virkelig flotte.  Ble ikke så lenge for jeg hadde ikke spist noe serlig hele dagen, så det var på tide å komme seg hjem å lage middag.

  Til morran i dag var jeg hos frisørdamen og klippet og farget håret mitt.  Kan ikke beskrive hvor deilig jeg syntes det var.  Følte meg som ei utvaska skurefille på hode....  Det var så håpløst at jeg klarte ikke å gjøre noe med det.  Rart det der hvor lite det skal til før man forandrer utseende sitt.....!!!

  Dette har vært en en deilig søndag....

  • 04.10.2009, 19:11

  img0699

  Ikke bare kom jeg me på Plantasjen og fikk kjøpt Erika til gravlund som jeg fikk planta.  Var oxo å henta Anne på Lørenskog i forveien, og etter at vi hadde vært ferdig på Plantasjen dro vi opp til Ulsrudvannet.  Det var helt fult på parkerinsplassen, men jeg var heldig å få en plass med en gang når en skulle reise.  Vi hadde med fotoapprat sånn at vi kunne knipse noen høstbilder.  Det var nå ikke så enkelt da, for det var mest grantrær der oppe.  Jeg fikk da noen fine som jeg ble veldig fornøyd med.  Vi fikk oss en fin liten tur og gikk litt utenom stiene inne i skogen.  Der var det helt vindstille, mens ute på gangveien blåste det skikkelig surt.  Vinden sneik seg inn igjennom jakka mi,  Jeg kjørt Anne hjem til Lørenskog etterpå.  Nå har jeg akkurat rydda unna etter middagen, så nå skal jeg synke langt ned i en god stol å se på TV tenker jeg, resten av kvelden.  Det er helt stille nå, for kattene har langt seg til å sove litt.  De har vært veldig aktive i dag, og jeg måtte frem med vannflaska når det ble for ille.  Da skulle de gå der de definitivt ikke fikk lov til....  Skal nyyyyte roen så lenge den varer, for det blir nok ikke altofor lenge tenker jeg.

  Sløv til å blogge i det siste.....

  • 04.10.2009, 10:48

  Bloggingen går vist veldig i bølgedaler for tiden......  Det har jo skjedd endel den siste uka i allefall som skulle ha skrevet om.....!!!

  Jeg kjøpte meg jo ny bil, vel 2007 modell Ford Focus Trend, som jeg skulle få på onsdag.  På tirsdag ringte selgeren for å si at det tok lenger tid, for de hadde sendt skiltene til makulering.  De måtte bestilles opp på nytt, og det kunne ta noen dager.  Jeg gledet meg til å få bilen, og ble veldig skuffet.... Trodde ikke at jeg skulle få den før neste uke.  Så ringte selgeren på torsdag, og fortalte at jeg kunne komme å hente den samme dag.  Jeg hadde jo ikke fått rydde ut av den gamle bilen, trodde ikke at det hastet, så det ble en veldig aktivitet etter jobben. Stressa så fælt med å få tømt den gamle bilen for skrot at jeg helt glemte å ta med meg ekstranøkkel og alarm, men det var ikke så farlig...  Jeg fikk ikke levert vinterdekkene heller, for de er på Rycon.  Det var så gøy å kunne kjøre ut med den nye bilen, den er en drøm å kjøre.  Jeg måtte jo kjøre litt med den, men det begynte å bli mørkt så det ble ikke lange turen på meg.

  Midt oppe i alt dette her fikk vi beskjed om at vi skulle flytte på jobben, fra 5 etg. til 4 etg.  Alt skulle skje i løpet av 2 timer omlag, men det gikk jo ikke....  Jeg fikk ikke blitt helt ferdig før utpå fredagen engang. Da var PC'n og telefonen i orden, og det meste pakket bort.  Klarte ikke helt å føle meg hjemme på kontoret, men det går seg nok til etter noen dager. Som regel når vi flytter på oss får jeg en pult som er altfor lav, men denne gangen er den altfor høy. Jeg har stolen min på det høyeste nivået, enda blir pulten for høy.  Det må jeg se å få gjort noe med, ellers får jeg vondt i armene mine.

  I går var jeg hos Ivar og Marit for å vise den nye bilen, og det endte opp med at jeg ble bedt på middag hos dem. Fikk en deilig elgstek.  Det var meningen at en annen fetter Gjermund oxo skulle komme sammen med en veninne, men så hadde tante Guri kommet på sykhuset til morran.  Han hadde sagt at hvis hun var stabil så skulle han komme alikevel, men han dukket ikke opp.....  Syntes jo at han kunne ha kontaktet meg oxo, hun er jo min tante.... selv om det ikke er biologisk!!!

  Nå skal jeg vaske kattedoen, megselv og så ta en tur på Plantasjen sammen med Anne. Mulig vi tar en tur ut for å ta noen bilden etterpå...

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no