hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Julepynten hadde kommet opp!!!

 • 31.10.2011, 22:45

Da jeg gikk igjennom Oppsal Senter på veg til fotpleien, gikk jeg mer eller mindre i mine egne tanker. Plutselig bråstoppet jeg..., hva var det mannen dreiv med?? Jo han bakset med et juletre, for å rette ut greinene. Det var da jeg oppdaget at julepynten var i ferd med å innta senteret. Vet at nisser og pynt har kommet på Plantasjen, men Oppsal Senter pleier da ikke å begynne så tidlig!!

Jeg nevtne det for Kristin, fotpleieren, og hun lo å fortalte at årsaken er at NRK skal komme å filme en eller annen TV-serie. Den skal foregå rundt juletider, derav julepynten. De hadde fått beskjed for en stund siden, og at senteret kunne ha stengte dører mens filmingen pågikk. Blir spennende å se hva slags serie det blir :o))

Hadde først tenkt å dra på gravlund etter at hadde vært til forpleie, men dro før... Var i grunnen greit, for det begynte å bli ganske mørk da jeg var ferdig. Hadde jeg hatt lommelykt i bilen ville ikke gjort så mye, men å fomle der nede i mørket var ikke det jeg hadde mest lyst til. Konstaterte at det nok var på tide å få tak i granbar rundt Erika'n..., sølvkransen hadde utspilt sin rolle for i år.

Etter nattens Detox av rørsystemet er nå formen tilbake til normalen, nesten!! Var litt bekymret for at nattens aktivitieter skulle etterfølges av høy feber, noe det har gjort tidligere... Heldigvis ikke denne gangen. En god natt søvn nå så er jeg på høyden igjen :o))

  

Blir ikke så veldig lenge til jeg tar kvelden kjenner jeg, men jeg tenkte jeg skulle se Live at the Apollo med Jack Dee og Qi på BBC Entertainment først.

Ha en fortsatt fin kveld, og en riktig GOD NATT!!

Halloween (Samhain - All Saint's Day)

 • 31.10.2011, 11:06

Halloween-feiringen har virkelig inntatt Norge for fult de siste årene. Butikkene bugner med effekter og kostymer til barn og voksne, og de skor seg vel på denne ene dagen. I utgangspunktet var det ikke godteri og unger i dyre kostymer det dreide seg om.

File:Kobe Mosaic17s3072.jpg

Halloween er det engelske navnet på Allehelgensaften, som betyr natten før Allehelgensdag. Den katolske minnefesten for helgener og martyrer, og feiringa av denne kvelden. I flg den engelske tradisjonen feires Halloween om kvelden den 31. oktober, dagen før 1. november, mens Allehelgensdagen eller helgemess i Norge er lagt til siste lørdag i oktober.

Det var først på 1900-tallet at barn utkledt i kostymer gikk fra hus til hus med Trick og Treat.

Den amerikanske feiringen av Halloween stammer fra den katolske Allehelgensdagen som igjen har trekk fra flere "hedenske" høstfester, blant annet den romerske festivalen for Pomona og Kelternes fest for dødsguden Samhain. I protestantiske land sluttet Allehelgensdag etter hvert å være helligdag, i Norge skjedde dette i 1770.Selv skal jeg minnes mine nermeste døde i kveld, og som på Allehelgenssøndag skal jeg dra på gravlund for å tenne et lys for dem.

En flott høstdag, etter en slitsom natt.....

 • 31.10.2011, 10:02

Ute har en ny flott høstdag startet... Solen skinner, og det er + 6,9 C på gradestokken. Pusene flyr ut og inn av kjøkkenvinduet, og syntes at det er en fin dag :o))

 

Matmora sjøl syntes vel ikke at det er så veldig grei.... Jeg har flydd oppe i hele natt, og oppholdt meg mer på toalettet enn i senga. Fikk renset skikkelig opp samtidig som jeg fikk trimmet litt oxo... Stakkars pusene skjønte ingenting, da de så matmora fly ut av soverommet og inn på toalettet igjen og igjen!!

Det har heldigvis roet seg nå, men jeg er så slapp og vissen i kroppen at jeg er hjemme fra jobben. Noe føde har jeg foreløig ikke orket å ta inn, men om litt skal jeg gjøre et forsøk. Må få i meg noe sånn at jeg får tilbake energien i kroppen.I ettermiddag skal jeg egentlig til fotpleie, og jeg håper virkelig at jeg har kommet meg såpass til at jeg orker det. Bena mine trenger nemlig masse stell og massaje kjenner jeg. Massasjen alene er jo verdt å gå dit for :o))

Ha en fortsatt fin mandag :o))

Josh Svare hjem fra Alt for Norge

 • 30.10.2011, 22:43

I dag var det Josh Svare som måtte reise hjem fra Alt for Norge... Så neste gang er det vel finale, hvis jeg ikke hørte helt feil... snakk om å følge med!

Etter at Mary dro forrige søndag har jeg egentlig ingen favoritt... Det var henne jeg holdt en knapp på, siden slekten hennes kommer fra Tinn som min gjør.

Jeg ble inspirert til å ta opp igjen slektsforskningen etter å ha sett serien, og enda mer inspirert ble jeg da jeg fikk en slektsprogram fra DIS-Norge sammen med medlemsbladet. Hadde alt lagret på den gamle stasjonære PC'n, men så gikk harddisken til dundas uten at jeg, mitt fehue, hadde tatt backup. Nå må jeg skrive alt inn på nytt, og det er mange timers jobb. 

Slektsforskning kan være gøy og frustrerende... Jeg har lett etter info om oldefaren min i flere år, men klarer ikke å finne noen ting... om han altså. Jeg vet en masse om foreldrene, og morsslekten hans tilbake til 1200 tallet i Sverige. Jeg vet oxo mye om hans barn, barnebarn, oldebarn osv., men absolutt ingenting om han.... DET ER SÅ FRUSTRERENDE!! En eller annen dag løsner det vel!!

Håper ikke det blir så ille her....

 • 30.10.2011, 22:11Herregud for noen snøhauger de har borte i USA... Skrekk og gru, håper inderlig ikke at det blir like ille her når snøen først kommer. Det kan godt begynne å komme litt snø til 1. advent, og så litt mer nærmere jul, og så kan den forsvinne igjen et par uker ut i januar.....!!!

It's just a perfect day....

 • 30.10.2011, 19:08

Det er nettopp det som det har vært...., perfekt :o)) Jeg sov til jeg våknet av megselv, kl 9, og jeg følte meg helt utvilt. Det er det jammen lenge siden jeg har gjort nå. Har vært så sliten på fredagen at jeg ikke helt har klart å hente meg inn igjen i løpet av helgen, men i dag er det helt anderledes :o))Jeg fant frem høstkransen og hengte den opp på utgangsdøra i gangen. Ser at jeg kanskje burde ha fjernet her bor plaketten, men pyttsan den kan vel henge der. Kjøpte kransen i fjor til Halloween, og er i grunnen ganske fornøyd med den :o))

På formiddagen lekte sola gjemsel bak skyene en god stund, innen skyene blåste sin kos. Da var ikke denne damen sen med å slenge seg ut på balkongen å nyyyte. Det var så godt å bare sitte der å kjenne varmen fra solstrålene, og merke at energi lagret ble sakte men sikkert fylt opp igjen. Pusene lå rett ut i sola sammen med meg og sov...., vel ikke hele tiden da, hehehe!! Det var en flue og et eller annet merkelig insekt som lurte seg inn på balkongen, og det måtte de jo forsøke å fange.

At jeg satt i stolen å slappet av ble ikke tatt hensyn til, nei her gjaldt det å fange bytte. Ronja klatret oppover meg, og satte klørne i nakken min når hun sto på to og strakte seg etter flua. Ronja tapte den jakten, hehehe, og kom bort til matmor etterpå å kozte for liksom å si undskyld, hehehe!!På fredag oppdaget jeg at de hadde fått Gildes Julepølse, og da klarte jeg bare ikke å la være. Jeg måtte bare kjøpe en for å smake, og i dag ble det julepølse og surkål til middag..... DET VAR GODT DET :o)) men man må jo ha litt tilbehør....

  

Jeg har igjen 2009 års Gilde Juleakevitt, og da kom den raskt på bordet sammen med en Tuborg.... Ølen var litt for lys til julemat, men det var det jeg hadde så det fikk duge for denne gangen. Det smakte da ganske godt alikevel :o))

Nå har madammen sunket langt ned i godstolen med PC'n i fanget, og kaffekoppen ved siden av. Her har jeg i grunnen tenkt til å bli frem til jeg drar dyna over hodet tenker jeg. Lyset er dempet i heimen, og te-lysene er tent i alle lysestaker og lykter så det har blitt så lunt og trivelig her.

Etterpå blir det Alt for Norge og Åndenes Makt... Deretter skal jeg gjøre et tappert forsøk på å legge meg tidlig, for å møte den kommende uka litt mer våken enn jeg pleier!!!

Ny komfyr..., ikke helt planlagt!!

 • 27.10.2011, 09:48

Her om dagen da jeg kom hjem fra jobben og skulle lage meg middag, var det lite aktivitet på komfyren. Ingenting lyste og ingenting ble varmt, og ut i sikringsboksen med meg... der var selvsagt sikringen slått ut. Årsaken er den store plata, den virker sånn nesten på fyll styrke, men ikke på noen av de andre hakkene.

Gorenje komfyr 50cm - Varmluft EC9238ENO

Nå må dama ut for å kjøpe ny komfyr.... uff!!! Jeg hadde nå planer om å kjøpe ny før jul, men ikke akkurat denne måneden. Oktober var satt av til å kjøpe nye vinterdekk til bilen, men sånn blir det ikke. Nå blir det JA TAKK BEGGE DELER :o((

Det er almannamøte på jobb i dag, og jeg var ikke sen om å melde meg frivillig som telefonvakt. Er ikke så glad i å sitte i møte, og når det er mulig for å slippe griper jeg sjangsen. Det har ikke vært mer enn 3 telefoner så langt så det kan ikke kalles rush akkurat.

Været i Oslo er grått og trist... Skyene henger tungt og det virker ikke som om det har lyst til å klarne opp noe mer heller.  Nå ja, arbeidet venter, så det er bare å brette opp ermene og sette i gang.

Ha en fortsatt fin torsdag, uansett vær :o))

Castle sesong 4

 • 25.10.2011, 22:46

Sesong 3 sluttet jo så trist med at Beckett ble skutt, og døde??  Eller gjorde hun det??Jeg kunne ikke la det ligge, og begynte å snoke rundt på nettet for å sjekke hva som skjer i sesong 4. Til min stoooooore lettelse overlever Beckett, men det er dramatisk i første episoden. Gleder meg sykt til den kommer neste år :o))

Jeg er jo så sløv....

 • 25.10.2011, 10:18

Nok en PC fri kveld i går, men denne gangen for de jeg helt enkelt var for trøtt og sliten til å dra den frem. Etter middag var jeg så trøtt og uopplagt at jeg tok med meg et lunt teppe, og krabbet opp i sofaen med pusene. De sa ikke nei til litt selskap fra matmor, og litt ekstra koz.

Ronja krøllet seg sammen på bena mine, mens Vinja ville ligge under teppet oppe på magen min. Hun liker å gjemme seg bort og kjenne kroppskontakt :o))

Når klokka ringte i dag trodde jeg nesten den hadde ringt for tidlig, for ute var det bekmørkt... Det ble ikke ordentlig lyst engang til jeg skulle gå. Tror kanskje ikke det helt blir det uansett.

I går forsvant det siste snoopet jeg kjøpte i Sverige, og det merker jeg på kroppen i dag. Det ble for mye søtt, og for lite bevegelse noe som gjør kroppen min tung og uvillig i dag. I tillegg så syntes jeg klærne strammer både her og der... Hehehe, kanskje de ville ha gjort det uansett!!!

Arbeidet kaller...,blogges :o))  Ha en fortsatt fin tirsdag!

Castle.... etterpå natta!!

 • 23.10.2011, 23:41

Tenkte først at jeg skulle legge meg tidlig i kveld, men så oppdaget jeg at det var en dobbel episode med Castle... Det kunne jeg jo ikke gå glipp av vel, hehehe. Kunne jo selvsagt ha tatt det opp, men da vet jeg hva som skjer... Da kommer jeg til å glemme hele greia.....Æsj, jeg skulle ha fixa neglene mine i kveld... det kom jeg på nå :o(( Jeg orker bare ikke å begynne med det nå så seint, så det får nok vente til i morgen kveld. 

På tide å pakke ned PC'n for i kveld, for nå sitter Ronja ved siden av meg på armlenet. Hun lager kozelyder å ser på meg med det blikket, og det betyr at hun vil ligge litt i fanget å bli kozt med en stund. Hvem kan nekte henne det :o)) 

Mary måtte reise :o(

 • 23.10.2011, 21:27

Jeg krysset fingrer, tær og ben for at Mary skulle klare seg denne uken. Da hadde hun vært videre til semifinalen i neste uke, men dessverre så vant Matti rally-runden med noen få sekunder... så irriterende.Siden Mary har sine aner fra Tinn i Telemark heiet jeg ekstra på henne. Min familie bor og kommer jo derfra, og jeg hadde virkelig sett fram til at hun skulle få møte sin familie der. Få se hvor i Tinn familien bor, men sånn ble det dessverre ikke :o(

Leste foresten i Varden at hun skulle komme tilbake til Norge og Tinn nå i høst :o))

Bare sløver hjemme i dag.....

 • 23.10.2011, 14:04

Når jeg kom til megelv i dag, syntes jeg i grunnen at jeg var i ganske god form.... Nå som det har gått noen timer kjenner jeg at jeg er mer sliten i kroppen enn jeg trodde. Turen til Nordby i går tok nok på mer enn jeg trodde den hadde gjort...Jeg tok med en kopp kaffe ut på balkongen å satt meg for å kikke litt på livet utenfor. Kirken våres er 50 år i år, og det skjer endel arrangement i den forbindelse. Jeg syntes det var mer folk som fløy oppover til gudstjeneste i dag enn det pleier å gjøre. Sånt legger man merke til når man sitter å glaner, hehehe!!!

En enslig liten sak med vinger hadde forvillet seg igjennom en åpning og kommet seg inn på balkongen, og det gjorde formiddagen til kattene helt perfekt, knis. De jakta rundt på innsektet en god stund, og nektet å gi opp da det satte seg langt oppe på et av vinduene. Det skulle fanges til enhver pris, men det gikk jo ikke, hehehe! 1-0 til innsektet!!

På tide å stikke hode ned i fryseren for å se om jeg finner noe spennende som kan brukes til middag i dag.

Ha en fortsatt fin søndag :o))

Kjøpte Nica bag...

 • 22.10.2011, 23:16

Når jeg var i Sverige i dag kjøpte jeg meg som sagt en ny bag/veske, og helt ærlig så blir jeg mer og mer fornøyd desto mer jeg ser på den. De hadde kun plommefarget der.....Tror at det var en til som hadde lyst på samme bagen/vesken...., syntes jeg hørte noe om det på veg hjem igjen, hehehe!!


 


Jeg søkte litt på nettet for å se om jeg kunne finne bagen/vesken der, men jeg fant ikke helt maken. Derimot fant jeg en annen sort som var veldig lik. Forskjellen er at min er breiere nederst, og så har den ikke bærereim men det er ikke så farlig for hankene er såpass lange at jeg får dem på skulderen.

Nica har utrolig mange flotte og spennende vesker... Jeg ble helt dårlig når jeg pløyde igjennom alle bildene, og fikk lyst på opptil flere av dem, hehehe.. Dilla på vesker jeg, å helt klart, hehehehe!!! 

Hjemme igjen etter "Harry" tur.....

 • 22.10.2011, 21:36

Jeg hadde ikke trodd at det skulle bli noen Harry-tur p meg i dag, for når jeg ble spurt om å være med i dag så kunne man ikke vente til jeg var ferdig hos frisøren med å dra. Jeg var jo ferdig 11:30, og det bar jo ikke så sent. Ble litt irritert over det....Når jeg var ferdig hos frisøren i dag hadde jeg fortsatt lyst til å dra, men ville ikke dra alene så jeg ringte til Monica å spurte om hun hadde lyst til å være med. Det vill hun jo :o)) Etter en liten stopp på Ultra litt senere kom vi oss avgårde. Det var vanvittig masse folk der, og jeg måtte kjøre litt rundt innen jeg fant en ledig parkeringsplass.

Handlet ikke så fryktlig mye i dag... En plommefarget veske med nagler, 3 t-shirts fra Zizzi, snoooop og matvarer fra matbutikken. Det er skjelden at jeg handler så lite, men jeg fant ikke noe mer som falt i smak... Man handler jo ikke bare for å handle, hehehehe!!!Når smågodtet kom frem på bordet i sta var Ronja der med enenste gang, og før jeg fikk jaget henne bort hadde hun sleiket på de øverste godteriene. Da var det ikke noe annet å gjøre enn å kaste dem. Hun er håpløs når hun kjenner lukten av søtsaker. I fjor hadde jeg kjøpt skumbananer m/sjokolade, og da viste jeg ikke at hun var så vill etter det. Før jeg viste ordet av det hadde hun knabben banan, og løp av gårde med..... Jeg fikk heldigvis tak i den før hun rakk å spise den!!!!

Nå skal jeg slappe av foran tv-skjermen resten av kvelden.......

På tide å lade opp batteriene....

 • 20.10.2011, 14:45

Hvordan jeg skal få til deg vet jeg nå ikke enda, men etter å ha vært trøtt som en dupp de tre siste kveldene må noe gjøres.

I går gikk jeg hjem kl 15 fra jobben, men ikke for å vile på mine laubær.... Nei da, hjemme ventet en megastor klesvask, som tok meg 3,5 time å bli ferdig med. Når jeg endelig var ferdig og fikk satt meg ned sklei øynene igjen hele tiden, og litt over kl 23 var damen under dyna gitt. Jeg sovna nesten før jeg traff hodeputa, zzzzzzz!!!

Leste nettopp på nettet at Muhammar Kaddaffi er tatt til fange, og tatt av dage. Det står ikke helt likt over alt ser jeg, noen sier at han "bare" er tatt til fange, mens andre oppgir å ha bevis på at han er død. Jeg kan vel ikke påstå at jeg er lei meg for en sånn nyhet akkurat.

Denne dagen startet veldig kaotisk, og sånn har den fortsatt oxo. Jeg kjenner at jeg har hektiske røde roser i kinnene og ørene min har fått en mørk rød farge.... LEKKERT HVA? Blir alltid sånn når jeg stresser meg opp, puh! Nå har ting begynt å falle på plass igjen, og skuldrene er snart i normal høyde igjen. 

Jeg har fortsatt riktelig med arbeid å gjøre innen jeg kan si takk for meg i dag, og det er vel bare å brette opp armene og fortsette der jeg slapp, hehehe!!

Ha en fortsatt fin torsdag :o))

To trøtte kvelder...........

 • 18.10.2011, 22:39

Både i går kveld og i dag har jeg vært så trøtt å uopplagt at jeg ikke har orket å foreta meg noen ting.... Sofaen er veldig god på sånne kvelder, spesielt med en lunt pledd og to like trøtte katter som vil koze med mammen sin. God og varm ble jeg av dem oxo.

Pusene har noen tøy mus og rotter, men det er Ronja som leker mest med dem. Forrige dagen hadde hun lagt den ene rotta opp i vannkoppen, hun mente vel at den var tørst. Da den måtte henges opp til tørk over natten var hun ikke like happy. I går ettermiddag hadde hun lagt begge rottene sine opp i våtforkoppen, for da var de tydeligvis sultne. Lurer på om det er morsinstinktet som som slår inn, for hun bærer de med seg å legger de fra seg på de merkliste plasser.På veg hjem fra jobben i går dro jeg innom ESSO-stasjonen i Hellerudveien for å vaske bilen. Den så ut som om jeg hadde kjørt mudrace med den, hehehe! Med det samme jeg kjørte ut fra vaskeautomaten begynte det selvsagt å regne, men det er ikke så langt hjem så det gikk greit.


(hentet fra google)

I lunchen i dag var jeg oppe på Rycon å la om til vinterdekk på Forden... De er noe slitt, og gummien har begynt å bli hard. Jeg viste om det allerede i vinter, for jeg sklei mer enn normalt når jeg var ute å kjørte. Rycon ga meg et tilbud på nye dekk, men jeg har allerede snakket med fetteren, og igjennom han får jeg 30% raaabaaat et annet sted. Kan jeg spare noen kroner samtidig som jeg får gode vinterdekk sier ikke jeg nei takk.

Det er jo utgjort, den ene dagen hvor jeg blir borte i lunchen så skal omtrent alle de andre på møte. Stakkars Ann-Christin, hun ble sittende igjen alene for å holde forte mens vi andre fløy hvert til vårt. Når jeg kom tilbake sa jeg til henne at hun kunne ta seg en tur ut, men hun sa at hun allerede hadde spist å lest avisen mens vi var borte.

 

Vanligvis er jeg ikke overbegeisteret for CSI Miami, men i dag var faktisk episoden ganske spennende... Jeg var en trogen følger av CSI Las Vegas så lenge William Petersen var med, men etter at han forsvant ut av serien ble det likesom ikke helt det samme. Nå skal jo rollefiguren Dr. Langston oxo slutte, og hvis jeg ikke husker feil kommer Ted Danson inn?Om litt skal denne damen krabbe under dyna, og få seg litt søvn..... Men først skal jeg grave fram haugen med skittentøy som skal vaskes i morgen, og det blir virkelig en haug oxo, puh. Det er egentlig ikke så slitsom å gå i vaskekjelleren, men det er gørr kjedelig... En positiv ting, er at jeg kan gå kl 15 i morgen for å rekke hjem til kl 16 :o)))

Ha en fortsatt fin kveld :o))

Soooooola kom den....!!!

 • 16.10.2011, 22:29

Fra sola kom rundet hushjørnet flyttet jeg ut på balkongen, og for et knallvær det ble. Inne på balkongen ble det etterhvert så varmt og godt at det mintes nesten som om jeg var i sydlige breddegrader.Hadde man kunne bli brun igjennom vindusrutene, så ville jeg definitivt ha blitt det i dag. Jeg hadde tatt på meg en tjukke jakke da jeg først gikk ut, men den måtte jeg fort skrelle av meg. Temperaturen ute var vel ikke sånn storveis, for de fleste jeg så utenfor hadde kledt på seg godt. Det er jo nå innglassingen kommer til sin rett :o))

Anne ringte meg når hun kom fra spaserturen sin, og lurte på om det passet om hun kom innom å hentet laksefileéne som jeg sa hun kunne får. Klart hun kunne det... Når jeg fikk porsjonert til Anne det hun skulle ha, så ble det igjen en passelig pose til meg. Siden jeg ikke er overbegeistret for laks er jeg glad for at jeg har fått gitt bort mesteparten av den.Det har vært den store neglelakk dagen her i heimen i dag.... Ronja blir sur hver gang jeg lakker negler, for da får hun ikke sitte i fanget å koze... Det skal hun jo selvsagt med en gang jeg har tatt på meg lakken. I dag var ikke noe unntak gitt. Jeg hadde ikke før satt baken ned i stolen i stua før hun var der... Da hun kjente lukten av lakken lagde hun en misfornøyd knurrelyd og forsvant.

Nå er neglelakken tørr for lenge siden, men nå er hun fornermet, hehehe!!

Kjenner at jeg begynner å bli trøtt nå, men jeg skal prøve å få med meg Castle før jeg tar kvelden. Tenkte jeg skulle prøve å komme meg i senga i någenlunde tid i kveld, sånn at jeg for en gang skyld kan starte en uke utvilt... I WISH!!!

Ha en fortsatt fin søndagskveld :o))

Nok en flott høstdag ute...

 • 16.10.2011, 11:40

Nå måtte jeg bare ta meg selv i nakken.... Jeg skulle ha betalt regningene mine for et par dager siden, vel noen av dem, men jeg har hele tiden hatt en lam undskyldning for å sette meg ned å gjøre det.
Det tar jo ikke så lang tid, så det er jo egentlig bare tull fra min side at jeg venter og venter med å få det gjort. Nå er det i allefall gjort, og kvitteringen godt arkivert for et stykke tid.Anne ringte meg i sta for å høre om jeg skulle være med å gå en tur oppe ved Losby, men jeg hadde så mye småtteri rundt i heimen som jeg må ta tak i. Ting som jeg ikke har orket å begynne med når jeg kommer hjem fra jobben på kvelden. Jeg kunne sikkert ha ventet litt til med noe av det, men jeg syntes det var greit å få det unna.

Noen driver å sliper noen gulv etter eller annet sted i blokka, og det har de holdt på med i flere dager nå. Jeg holder på å bli SPRØ av lyden, som er utrolig irriterende og gjennomtrengende. Nå er ikke jeg av de som er så opptatt av å holde fri på søndagene, skal noe gjøres så gjør jeg det. Denne lyden er som et GNAGSÅR, som aldrig forsvinner.Glemte å sjekke Lotto-tallene i går.... Kanskje det ligger en bra pott å venter på meg, hahahaha..hehehe, sikkert!

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

12 timers nattesøvn...!!

 • 15.10.2011, 19:55

Jeg kan ikke huske sist jeg sov så mange timer i løpet av en natt.... Det var ikke meningen at jeg skulle det, men i går kveld var jeg så vanvittig trøtt når klokka nerma seg 20 at jeg tenkte at jeg skulle legge meg ned en times tid... BARE. Satte klokka på å ringe 21:15, trodde jeg da, hehehe!! Jeg hadde greid å sette den på 10:15, og da ble jeg jo ikke vekket når jeg skulle. Ble derimot vekket kl 02:45 av Vinja som lå ved siden av meg.Jeg var bare en kjapp tur oppe for å slå av alt lyset og dekoderen, så rett i seng igjen og sovna med en eneste gang, snork!! Har vært ganske sliten hele uka, så jeg trengte nok de timene med søvn.Her har jeg kommet til megselv igjen, og sitter litt ute på balkongen. Det var ganske friskt derute på morningen, og det tok ikke lange stunden innen jeg måtte inn for å hente meg en jakke. Den varme kaffekoppen gjorde ikke helt det store alene :o))Innen sola runda hunshjørnet var det ganske mye dugg på glassene, men så snart sola traff rutene og varmet opp forsvarnt dugget.Ronja måtte ta seg en aldrig så liten morgenstrekk med en gang hun kom hun ut på balkongen. Etterpå var det å innta plassen på toppen av klatrestativet sammen av søsteren. En flokk med skjærer holdt på utenfor, og de måtte jo beskues. Skjærene gjorde alt de kunne for å erte opp kattene, og de lykkes, hehehehe!!

Det er kun to av rosene mine som blomstrer nå..., og så sant det ikke blir nattefrost så kommer de siste knoppene oxo til å få sin blomstringstid :o))Nå har mørket senket seg, og denne damen har latt seg synke langt ned i godstolen for å feste blikket på TV'n i noen timer fremover.

Ha en fortsatt flott lørdagskveld, blogges :o))

Eeeeeendelig freddan....... :o))

 • 14.10.2011, 11:14

Kan ikke påstå at jeg er lei meg for at det er "freddan" i dag...  Da klokka ringte til morran i dag, var jeg så trøtt at jeg flytta den fram 3 ganger innen jeg kom meg ut av sengeklærne.
Kjenner at det kunne vært godt å ha sovet enda litt lenger i dag, men men... det er jo som sagt freddan :o))

Fikk endelig pakket inn gaven til 1 åringen i går kveld, så når lunchen kommer stryker jeg bort på Posten for å sende den. Hadde håpet at jeg kunne stikke ut like etter morgenmøte i dag, men da ballet arbeidsoppgavene på seg gitt.I stedet for godterier til kaffekozen i dag, så blir det en deilig Latté fra Baristaen i 2 etg her på jobben. Den er skikkelig god, og heller ikke så dyr :o) Godteposen som vi pleide å ha ved 14 tiden på fredagene, pleide som regel å sette standarden for hva jeg puttet i munnen resten av helgen...... MER SNOOOOOP, altfor mye SNOOOOOP :o((

Ute er det overskyet i dag, og en temperatur som er veldig nær 0 punktet, brrrr!!

Ha en fortsatt fortreffelig fredag :o))

Jøss, den fungerte jo......

 • 13.10.2011, 20:53

Til bursdagen min i fjor fikk jeg en batteridrevet visp, men den har aldrig blitt brukt. Den har nok fått fast plass bakerst i skapet, og jeg var veldig i tvil om den kom til å fungere....Til middag hadde jeg bestemt at jeg skulle ta en Thai kyllingsuppe, og siden jeg hadde endel å gjøre fant jeg ut at jeg skulle dra fram vispen å teste den. Den fungerte helt perfekt, og mens jeg gjorde de andre tingene jeg måtte gjøre så sispet vispen i vei oppe i kjelen uten at suppen ble brent. Fantastisk :o))

:o)) Lunch på Santinos i dag :o))

 • 13.10.2011, 11:08

Om en time skal Sivert og jeg møte Terje på Santinos for lunch...... Det er alltid kozelig å møte Terje til en hyggelig lunchdate :o))

Ellers så er himmelen blå, sola skinner og gradestokken nermere 0 enn den har vært tidligere. Da jeg dro i dag lyste det gult på dashbordet, noe som var tegn på at gradene utenfor var lavere enn + 5C. Oppe hos meg i høyden var den på + 3C, men nede ved Østensjøvannet var den såvidt + 1C, brrrr. Det var frisk!!

Jeg har blitt så høstsløv om dagen, for hele denne uka skulle jeg ha pakket inn 1 års gaven til Thor Henry. Han er sønnen til niesen min, som fyller å neste uke. Så i ettermiddag når jeg kommer hjem, MÅ JEG TA MEG SAMMEN, og pakke gaven inn. Så tar jeg den med på Posten i morgen, og sender den som Norgespakke.

Så må jeg jobbe litt igjen :o)) Ha en strålende torsdag :o))

God formiddag :o))

 • 11.10.2011, 12:14

Oslo viser seg igjen fra sin beste side, men nesten skyfri himmel og masse sol. Høsten ligger i luften, noe jeg kjenner veldig på kroppen om dagen. Jeg har helt klart blitt stivere i kroppen etter hvert som gradene har gått nedover på termometeret, og jeg kjenner oxo at dette drenerer meg for krefter.

Når jeg setter på varmen i heimen på ettermiddagen, mykes kroppen opp igjen å jeg er ikke like stiv i muskler og ledd. Jeg gruer meg egentlig litt til vinteren, for da er jeg stiv som ei trerot hele tiden, brrrrr!!!

I kveld får jeg besøk av fetteren min og kona, og det gleder jeg meg til. De har ikke vært hos meg, siden før jeg glasset inn balkongen.... når de hjalp meg å spyle den ren med høytrykkspyleren. Skal bli kozelig å sitte å "juge" litt, som vi pleier å si, hehehehe!!

Et par av kollegene hadde stoppet opp på Universitetsplassen da de gikk fra Brasserie 45 i går. Da hadde nemlig Madcon vært på scenen.... Synd jeg ikke oppdaget det, for da hadde jeg tatt meg en tur bortom!!

Nå er det lunchtid for meg, og da tror jeg jammen at jeg tar meg en tur ut å lufter meg.

Ha en fortsatt fin tirsdag :o))

En laaaaang dag er over....

 • 10.10.2011, 22:13

Av alle dager å forsove seg, så måtte det være i dag som vi skulle ha rutinegjennomgang hele dagen. Vi skulle begynne kl 09:00 eksakt, og med litt ekstra stress hjemme så klarte jeg faktisk å hive meg inn døra 08:35. Det var nok til å ordne med vann i vannflaska og fylle opp termokoppen med kaffe å noen andre nødvendigheter, før vi gikk ned i møterommet.Etter noen timer med å glane på side opp og side ned med tekst, var jeg ganske sliten i hodet og fryktelig stiv i kroppen etter å ha sittet alt for mye stille. Til tider skulle jeg ønske at jeg kunne gjøre som Garfield..., slenge meg ned å slappe av. Det høres kanskje ut som det var kjedelig, men det var det ikke. Jeg syntes at det var interessant, og når rutinene vi kom igjennom er renskrevet så blir det veldig bra. Inntil de må endres igjen om noen måneder, hehehe.... sånn er det nå med rutiner. De er stadig oppe for forbedring.Avdelingen vår har vært med i et pilotprosjekt som nettopp er avsluttet, og som premie fikk vi en middag. Vi kunne selv bestemme hvor vi ville spise, og etter litt diskusjon endte vi opp med Brasserie 45. Jeg hadde aldrig vært der tidligere, så jeg var spent på om maten og servicen var god. Ikke noe å si på noen av dem. Valg av mat for meg sto mellom:

Baconsurret kyllingfilet fylt med Gorgonzola ost. Servert med choronsaus, wokede grønnsaker og urtebakte båtpoteter eller B45?s pepperstek. Cognac flambert indrefilet med en kremet grønnpeppersaus, Serveres med pannestekt sjampinjong og paprika, urtebakte båtpotete.

Valget falt til slutt på Peppersteken, som smakte himmelsk :o)) Til dessert ble det Hjemmelaget Tiramisu.

Det var et yrende liv utenfor Universitetet i kveld, hvor det var markering av 150-årsdagen for Nansens fødsel. De kongelige var på plass, og det var halve Oslo's politistyrke oxo så det ut til. I tillegg var det en haug med folk ute i gatene som demonstrert i forbindelse med Ban Ki-Moons besøk. Innsatsstyrken forsøkte hele tide å flytte på dem, men de kom tilbake igjen så fort de kjørte.

Nå kjenner jeg at jeg må ha litt humor sånn i kveldingen, så jeg har dratt over til BBC for å se Live at the Apollo. Etterpå er det en av mine favoritter Qi med Stephen Fry og Alan Davies.

Ha en fortsatt fin mandagskveld :o))

Vips så var de borte...

 • 09.10.2011, 20:29

I flere måneder har jeg spart for å få fine lange negler "igjen", og var jo så fornøyd da de forble det oxo. Så begynte jeg å jobbe igjen etter 4 uker ferie, men da var det slutt på lange negler gitt. De gikk en etter en, og tilslutt var det ingen annen mulighet enn å starte på nytt.

Selv å skrive på PC'n er uvant å rart med så korte negler...  Jeg kunne selvsagt gått å fått dem fixa, men det gidder jeg ikke de får heller være som de er til de har vokst seg til.
 

For en stund siden jeg jeg meg denne varm røde Trind lakken, men jeg har ikke fått testa den enda. Med en gang jeg kom hjem med den angra jeg nesten litt, for rødaktig neglelakk er ikke helt meg. Liker blå, lilla og grønn o.l. Når den først kom på var fargen egentlig ganske lekker :o))

Mens lakken tørket kom Ronja, og hun ville selvsagt ha masse koz. Det kunne hun jo ikke få...akkurat...da, for da hadde det blitt et lekkert mønster over neglene tenker jeg. For å hevne seg, begynte hun å klore på sofaen... Alt jeg behøvde å gjøre for å få henne til å holde opp, er å riste på flaske med Keep Off. Hun vet utmerket godt at når jeg sprayer den på møblene lukter det veldig ekkelt. Når neglene hadde tørket fikk hun all den kozen hun ville ha, så da var alt bra igjen :o))Når jeg var på shopping sammen med Monica tidligere i uken var vi bl.a. innom Gina tricot, og jeg klarte jo ikke å la være å kjøpe meg flere øredobber :o)) Favoritten har blitt slangene med grønn perle :o))

Nå skal jeg se ferdig Alt for Norge, mens jeg kozer meg med kaffe og hjemmebakte boller, fra fryseren!!

Å så kom regnet igjen....

 • 09.10.2011, 15:21

Ute pøsregner det, og inne har det blitt skikkelig huskaldt... Når jeg våknet til morran i dag var det så kaldt i heimen at jeg kviet meg for å krabbe fram fra dyna, brrrr!!


(lånt fra google)

Til slutt var jeg så frossen at jeg måtte krype til korset for å sette på varmeovnene. De var selvsagt fulle av støv, så jeg var nødt til å støvsuge dem både foran og bak først. Nå har det blitt ordentlig varmt og godt i alle rommene :o))Har akkurat blitt ferdig med å lese rutinene, som jeg egentlig skulle ha lest i går. Det ble endel kommentarer i margen på et par av dem. Noen hadde vært inne for å gjøre oppdatering på en jeg skrev i fjor, og hadde greit å slette en hel side. Jeg har den fortsatt lagret hos meg, så jeg får finne den frem før vi går i møte å printe den ut. Greit å gjøre endringer, men det er oxo greit å sjekk at man ikke har fjernet mer enn det man skal!!!

Sitter å venter på at kyllingfileéne mine skal tine såpass at jeg får skjært dem i terninger, uten å forfryse fingrene. Har tenkt å lage en Bali kyllingryte til middag i dag. Lenge siden jeg har hatt det, så det skal nok smake.

Ha en fortsatt fin søndag :o))

Slæpper av i godstolen med Cliffhanger....

 • 08.10.2011, 23:13

Etter å ha sittet ute i solen og kozt meg tidligere i dag, ble jeg ganske siiiiigen nå som kvelden har kommet. Alikevel ikke verre enn at jeg skal få med meg Cliffhanger på NRK3.Det er lenge siden jeg har sett den filmen nå.... Jeg min høydeskrekk burde ikke se den, for jeg blir jo svimmel av å se bratte stup fra godstolen. Alikevel må jeg jo se på filmen, hehehe!!

Egentlig burde jeg ha lest igjennom en del rutiner i dag, men jeg har ikke noe ork. Vi skal ha en rutinegjennomgang hele mandagen, og da må jeg lese igjennom og kommentere ting som ikke lenger gjøres som det står i rutinene. Kan ikke påstå at jeg gleder meg til en hel dag med stillesitting, og lesning.... Etter gjennomgangen skal vi på Brasserie 45 for å spise middag. Har ikke vært der før, men det ser til at de har god mat der :o))

Så tilbake til kveldens film :o))

Jedda har tatt høstryddig i beddene sine......

 • 08.10.2011, 17:35

Til morran i dag våknet jeg opplagt og utvilt...., kanskje litt stiv i kroppen med en gang! Etter litt strekk og tøy var kroppen ganske fornøyd, og klar for det meste, hehehe!!Etter å ha spist frokost, tok jeg med meg hagesaks, hansker og kratte å gikk ut for å ta litt høstrydding ute. Nesten helt til høyre hadde jeg en diger Havehortensia, som lå brun og stygg utover plenen. Jeg barberte den nesten helt ned til bakken, noe som ikke gjør noen ting for den kommer friskt tilbake til neste år. Den blir alltid så megastor. Husker ikke om den er hentet fra mormors have i Odalen, eller om det er en vi kjøpte....., men gammel er den.I den lille kroken min var det helt overgrodd innen jeg begynte, men det ble da ikke så ille når jeg var ferdig. To av rosene min hadde ikke klart seg i sommer, så de dro jeg opp. Jeg har oxo to Pottentilla, som jeg har tenkt til å ta opp for de blomstrer bare tidlig om våren å så er det bare grønne blader. Tenkte heller at jeg skulle kjøpe et par fine busker som ikke blir så store.

Under verandaen på venstre side kommer det en haug med klartreplater, som kveler mine. Jeg sliter meg nesten halvt ihjel med å bli kvitt dem. I dag røsket jeg opp alt som var under naboen veranda, oxo under naboen på venstre side har det blitt alt for mye av dem. Ingen av dem er i såpass form at de orker å gå ut å ta det, så da får jeg ta i er tak.Det ble en stor plastsekk med blader og grener når jeg ble ferdig. Jeg burde nok at delt det i to sekker, men jeg hadde bare tatt med en ut å gadd ikke å gå inn for å hente en til, hehehe. Lenge leve latskapen.....!!!Om jeg skal si det selv, så syntes jeg verandakassene mine tar seg ganske fint ut fra utsiden.... Ikke sant, hehehe!!!Pusene var ute på balkongen å fulgte med på at jeg gjorde som jeg skulle. Da jeg skulle ta bilde av dem så de rett på meg, men i det jeg trykket av kom naboen min ut på sin balkong å da snudde de selvsagt blikket dit :o))Det ser da ryddig og fint ut bortover gresset mot den andre blokka... Vaktmesteren var ute å trimmet gressklipperen her tidligere i uka, og det blir vel sise gang før vinter kommer.

Snakk om vinteren... Den ene niesen min hadde vært å besøkt søsteren sin i Skånevik i høstferien, og på vei hjem over Haukeli lå det en allerede et fint hvitt teppe på bakken!! Alikevel håper jeg at det blir en god stund til, før vi får noe snø her i lavlandet.Må ha med litt mer pusebilder.... :o)) Sola har vikelig stekt fra en skyfri himmel i dag, og både pusene og jeg har mer eller mindre bodd på balkongen hele dagen etter at jeg kom inn. Det var rene sommertemperaturen der ute, og det gjorde godt på en stiv kropp å sitte å varme seg i sola.

Evening all!! 

Er det meg, eller......

 • 07.10.2011, 11:48

Jeg må bare spørre?? Er det bare noe jeg syntes, eller har Oslo blitt innvadert av tiggere. Av den sorten som er kledd som ved forrige århundreskifte!Rundt ved Gunnerius, Brugata, Stenersgate, Storgata, Hammersborggata og Youngstorget kryr det av dem. Til morran i dag satt det en hel gjeng utenfor Gunnerius, og de krangla så høylytt at man kunne høre dem langt nede i gata. Da jeg kom kjørende til jobb på morran i dag, var det en haug som "sto" opp midt i rundkjøringen ved Akerselva. Ingen kan se at de ligger der inne, da det er plantet busker rundt hele rundkjøringen.

Om litt skal jeg en tur ut i lunch-pausen min, og da vet jeg at de kommer med koppene sine å dytter dem opp i ansiktet mitt. Jeg er så dritt lei denne tiggingen at jeg holder på å.....!!!!

Ellers så er det FREDDAN', og det er vi ikke lei oss for... ikke på langt nær :o))

Ha en fortsatt fin fredag :o))

Sluta aldrig dricka vin...... :o))

 • 06.10.2011, 21:35

Sluta aldrig dricka vin
Jag gick nerför gatan när jag tilltalades av en mycket smutsig hemlös kvinna som bad om lite pengar till mat.


Jag fick fram min plånbok och tog fram en hundralapp och frågade: Om jag ger dig dessa pengar kommer du då köpa vin för dem istället för mat?

 
Nej, jag var tvungen att sluta att dricka alkohol för flera år sedan svarade den hemlösa kvinnan mig.

Kommer du att shoppa istället för att köpa mat frågade jag då.

 
Nej, jag slösar ingen tid på att shoppa svarade hon. Jag lägger all min tid på att försöka överleva!

Kommer du att lägga pengarna på en skönhetssalong istället för på mat frågade jag.


Är du TOKIG!!! svarade den hemlösa kvinnan. Jag har inte fixat håret på 20 år!!


Okay, svarade jag. Jag kommer inte att ge dig dessa pengar. Istället så ska du följa med mig och min man på middag ikväll.

 
Den hemlösa kvinnan var chockad. Tror du inte att din man blir vansinnig om du gör det? Jag vet att jag är smutsig och jag stinker förmodligen rätt mycket.

Jag svarade; det är okay. Det är viktigt för honom att se vad som händer med en kvinna som har slutat shoppa, slutat fixa håret och slutat med vin!!!

Jag vet att du skrattar just nu
J

Sliten i bena etter shoppingturen i går...

 • 06.10.2011, 11:40

Da jeg gikk fra jobben i går hadde jeg egentlig bare tenkt til å slenge meg ned i godstolen, for å slappe av hele kvelden. Ble ikke helt sånn, hehehe.

I bilen hjem fikk jeg plutselig lyst til å ta meg en shoppingrunde på Metro, og da jeg kom hjem ringte jeg til "T-bane veninnen" for å høre om hun ville være med.... Det ville hun vøttø!!!

Det ble endel "kode og klar", hehehe!! Mellom oss endte vi opp med ringer og øredobber, veske og lue, klokke, glass og stasj fra Black Design m.m. Hadde butikkene vært lenger oppe, så hadde vi nok flydd en stund til..., men kl 21 stengte Strømmen å da var det bare å komme seg ut.

Siden jeg nesten ikke hadde spist noe etter lunch var jeg veldig sulten. Derfor kjørte vi innom Mæccær'n på Strømmen og kjøpte en burger med tilbehør :o)) Kanskje ikke den sunneste kveldsmaten, men kroppen og hode var i allefall fornøyd.

I dag skal jeg definitivt ikke dra noen steder.... bare dra rett hjem å slappe av!! Har allerede begynt å lengte.

Kroppen min protesterer veldig i dag... Den er stiv og støl, så om litt når lunchen min begynner skal jeg ta meg en tur ut å gå en runde på Oslo City. Kjenner at det ikke er så smart å sitte for lenge av gangen i dag.

Ha en fortsatt fin torsdag :o))

En dag i ren nytelse.... :o))

 • 04.10.2011, 22:51

Dette har vært en perfekt dag fra ende til ende :o)) Jeg kunne våkne uten at alarmen kimte i øret på meg, spise frokost i ro og fred mens jeg hørte på radion, og så en lang dusj :o))


(hentet fra google)

Kl 11 var på plass hos Kristin til den første hudpleietimen på veldig lenge. Jeg hadde helt glemt hvor godt det var, mmmmm!! Vanligvis har jeg store problemer med å slappe av når jeg ligger på rygg, men i dag klarte jeg faktisk å slappe helt av. Det blir helt klart flere hudpleietimer heretter :o))

Jeg dro rett hjem igjen etter behandlingen, hoppet rett inn i joggebuksa og slang meg ned i godstolen.... Pusene syntes det var veldig greit at matmor var hjemme midt på dagen, og bytta på å ligge i fanget å få koz. 

Ute har det vært fint vær, men det har blåst en kald og kraftig vind som ikke har innbydd til noe utetilværelse av noe slag. Nå skal jeg se Qi på BBC Entertainment før jeg legger kroppen i vannrett stilling i sengen.

GOOD NIGHT ALL!!

Santinos i lunchen....

 • 03.10.2011, 22:48

I går kveld når jeg prata med Terje ble vi enig om å møtes til lunch i dag kl 12. Siden ingen av oss hadde vært på Santinos på flere måneder, bestemte vi oss for å gå dit en tur.


(hentet fra google.)

Det ble en Pesto e Pollo i dag oxo hmm... hadde nesten glemt hvor godt det var. Det er lenge siden vi hadde lunchet sammen, og skravla gikk livlig over bordet ;o))

På fredagen var vi bare tre stk på jobben, og alle sammen sleit med å finne arbeidslysten. I dag derimot var vi nesten fulltallig, og arbeidslysten var hjertelig tilstede igjen. Jeg har stort sett bare jobbet med saker som ikke syntes i statestikken...., og de har tatt utrolig lang tid å bli ferdig med.


(hentet fra google)

Når jeg kom hjem i sta, sperret dagsenterbilen innkjøringen... Jeg må jo bare ha sagt at jeg venter gjerne uten å bli utålmodig, når de stopper og følger de eldre inn til leilighetene sine. I dag ble jeg sittende i evigheter å vente og vente og vente og vente, ikke på at den eldre damen skulle bli geleidet inn, nei da... sjåføren og damen fløy rundt å vima i evigheter rundt bilen med alle dørene oppe. Jeg, som ikke er født med tålmodighet, ble bare mer og mer irritert.

 

Like før jeg spratt ut av bilen som en ilter veps oppdaget jeg at de holdt på å vaske bilen... den eldre damen hadde spydd både inni bilen, på bilen og utenfor!! Da fikk jeg veldig dårlig samvittighet for at jeg nesten hadde hoppa av hengslene.

I morgen skal jeg ha fri.... sove et par timer lenger enn vanlig, og så en etterlengtet hudpleietime :o)) Jeg gleder meg virkelig til timen, bare ligge der og nyyyyyte :o))

Så at Agatha Christies Miss Marple kommer på NRK1 kl 23:15, og det tenkte jeg å få med meg før jeg tar kvelden.

Tilbehør til middagen

 • 02.10.2011, 19:22

I dag ble det nesten julemat til middag :o)) Det ble medisterpølse, surkål og favorittpoteten Kers Pink, hmmmm så godt det var. Når man har så god mat så må man jo oxo ha godt drikke, øl og aquavit..., som faktisk var fra 2009, hehehe. Som dere sikkert forstår så er jeg ikke så hard på flaska :o))

375057-1-1317576174452.jpg

Ellers så har jeg virkelig jobba i dag... Jeg har stått på siden jeg sto opp med å vaske og tørke støv, så nå er hele heimen ferdig pyntet i høstprakt. Det eneste jeg ikke har gjort er å henge opp høstkransen på døra, men jeg syntes at det er litt tidlig enda. Får vente et par uker til, tenker jeg.

Pusene var veldig nysgjerrige, og var hjertelig stedet hele tiden... De vil jo gjerne følge med på hva matmor foretar seg, og hjelpe til litt hvis det er mulig. Til slutt ble de altfor hjelpsomme, og jeg måtte jage dem bort. Til Vinja's store irritasjon.., hehehe!!Anne spurte meg i går om jeg ville være med å gå langs Akerselva i dag, men jeg sa nei for at jeg måtte ta bøtteballetten i stedet. Kanskje like greit, for det har ikke vært det store fine turværet i dag akkurat. Nå øser regnet ned utenfor :o( På værmeldingen  på NRK sier de, derimot at det skal bli oppholdsvær i morgen med litt sol :o)) De ser ut til at det foretsetter, men ikke så veldig varmt akkurat.

Fortsetter finværet en stund, så blir det sikkert en anledning til å ta seg en tur langs elva seinere i måneden.

Nå er det snart Alt for Norge, og det har jeg tenkt til å få med meg :o))

Burde vel egentlig legge meg.....

 • 02.10.2011, 01:35

Jeg har flink i dag,,,, dro fram støvsugeren og suuugde opp en haug med kattehår som gjorde alt de kunne for å komme unna. Tror faktisk at jeg klarte å få med meg alt sammen, har i allefall ikke sett noen hår fyke forbi, hehehe!!!Formen var ikke helt på topp, men jeg hadde da energi til å sette i gang med badet oxo. Skulle ikke tro at et så lite rom kunne være så slitsomt å gjøre rent!!! Det er vel det som er problemet..., det ers å lite at jeg måt ligge på alle fire for å komme til alle steder, puh!!

Det blir en ny bøtteballett i morgen, eller i dag.. Da skal resten av huset shines opp og høstpyntes..Høsten har definitivt satt sine klør i naturen... Jeg har ikke lagt merke til det før, men når jeg satt ute på balkongen på fomiddagen så jeg det. Løvet på bjørka var gul/brun, og vinden tok tak i grenene så falt et å annet til bakken. I tillegg har en flott med stær mellomlandet her utenfor. De har vært veldig opptatt med å flakse rundt i busker og kratt.

Pusene satt helt fiksert å kikket ut på alt livet utenfor, og skulle nok gjerne ha lekt litt med de bevingede små skapningene. Når det ikke gikk, satt i å stirret å småsmattret for seg selv, hehehe!!På tide å komme seg under dyna, og få seg noen timers søvn... Må være utvilt og opplagt for bøtteballetten i morgen ;-O

God natt!!!

Ronja stirrer ut i tåkehavet

 • 01.10.2011, 10:46

375057-1-1317458761985.jpg
Ronja stirrer ut i tåkehavet

Høsttåke på Oppsal

 • 01.10.2011, 10:43

375057-1-1317458632532.jpg
Høsttåke på Oppsal

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no