hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Ikke i dag nei....

 • 29.10.2014, 22:47


Når jeg hadde spist middag i dag sørget jeg for at jeg holdt meg i aktivitet, og ikke satt meg ned i godstolen. Jeg ville ikke ha en reprise fra i går, hvor jeg bare skulle slappe av en liten stund og endte opp med å sove altfor lenge.

Jeg hadde noen ting jeg bare måtte se å få gjort i dag...Etter å ha spist lempet jeg den gamle stasjonære Compac PC'n min på skrivebordet, og begynte å skru i vei. Den gamle maskinen har stått inne i klesskapet mitt i noen år, og tatt opp masse plass. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre med den i lang tid, men så tok jeg beslutningen om å kassere den. Før det ville jeg fjerne harddiscen, men jeg har ikke hatt snøring på hvordan det skulle gjøres.

I dag googlet jeg litt og fant noen instruksjonsvideoer på YouTube, som ganske greit forklarte hvordan det skulle gjøres. Hvordan en harddisc så ut osv. Ingen av de pc'ene som var brukt i videoene var maken til min, men jeg klarte å fjerne skråget som beskytter PC'n. Jeg slapp å lete etter discen, for den var plassert på toppen rett under skråget. Ikke var den vanskelig å fjerne heller. Mens jeg var i farta fjernet jeg CD-rom også, for jeg tenkte at jeg kunne få bruk for den. Det blir nok ikke noe av det, så jeg regner med at den blir kastet sammen med PC'n.

Skal ta den med opp til Miljøstasjonen oppe på Lørenskog å kaste den der om noen dager!!


(Ilustrasjonsbilde)

For noen uker siden begynte det å renne vann både her og der fra steder det ikke skulle fra min kjære Dolce Gusto maskin. Jeg kjøpte den rett før jul i fjor så det skal vel være noe garanti på den. Jeg har brukt flere dager på å lete etter kvitteringen uten å ha lyktes, men i kveld endevendte jeg alle steder jeg har papirer å kvitteringen dukket tilslutt opp.

I morgen skal jeg dra innom Expert på Alna og levere den inn, og så får vi virkelig håpe at de kan reparere den for meg.

Mens jeg nå er i det tekniske hjørnet skal jeg forsøke å få orden på den nyinnkjøpte Huawei mobile wifi fra Netcom. Jeg har installert programmet på PC, men har ikke fått helt orden på internett tilgangen enda.

Ha en fortsatt fin kveld, blogges :o))

#compac #stasjonær #pc #harddisc #cdrom #dolcegusto #expert #alna #huawei

Jeg skulle bare...

 • 28.10.2014, 23:59


Til morran i dag var det ingen kjære mor, og jeg måtte opp lenge før jeg vanligvis pleier... Årsaken var at det var Allmøte på jobben, og selv om jeg skulle gå på den siste klokkeslettet (10) måtte jeg være der før 08:30. Dette for at at vi skal ha noen til å være tilgjengelig på telefonen. Kaffekoppen jeg tok mens jeg kledde på meg fjeset, var nok det som fikk meg våken.

Siden jeg var så tidlig oppe i dag ble det også til at jeg var veldig trøtt og sliten når jeg kom hjem fra jobben... Derfor tenkte jeg at jeg skulle ta meg en aldri så liten PowerNap etter at jeg hadde spist middag. Jeg pakket meg  inn i et pledd, og borte i drømmeland havnet jeg i løpet av noen få sekunder. Sånne PowerNapper er skumle, for de har en tendens til å bli myyyyye lenger enn planlagt. Sånn ble det i dag også, og jeg kom ikke til meg selv før etter 2,5 time gitt :o))Siden det er så mildt ute om dagen har jeg kunne ha balkongdøren åpen til langt ut på kvelden, og som et resultat av det kommer det inn noen bevingede skapninger som har våknet opp igjen. Dette skaper stor interesse hos pusene mine, og i kveld har de jaktet rundt på en grønn liten sak som er smart nok til å holde seg oppe i taket, hehehe... De har sittet i evigheter å glant opp i taket og mjauet sårt for at de ikke får tak i den :o)

Det er på tide å tenke på å skifte dekk på bilen, og jeg forsøkte å ringe Røhne Selmer på Ensjø i flere omganger i dag for å bestille tid. Til slutt måtte jeg bare gi opp, for jeg ble sittende en evighet i kø for så å få beskjed om at ingen kunne hjelpe meg å samtalen ble avsluttet. Jeg hadde en jobb å gjøre så jeg kunne ikke sitte forever i telefon med dem. Derfor gikk jeg et par minutter på 16 og kjørte innom dem for å ordne en time. Det var gjort på under et minutt, og jeg kunne levere bilen på fredag morgen. Jeg kan sitte å vente på at bilen blir ferdig, men jeg tenker at jeg leverer den og henter den enten i lunchen eller på veg hjem.....


(illustrasjon)

Etter helgens store rydd og kast øvelse har jeg fått ganske vondt i nakken, og høyre skulder... Jeg skulle nok ha tatt litt med ro kjenner jeg, for nå i kveld er det så vondt at jeg er småkvalm av smertene. Det er heldigvis ikke så ille på morningen etter en god natt søvn, og jeg har begynt å ta betennelseshemmende tabletter for å få bukt med det. Jeg må nok være litt forsiktig sånn at det ikke forverrer seg, og jeg ender opp med en skikkelig betennelse igjen :o((

Til tross for kveldens PowerNap er jeg fortsatt trøtt og sliten, så nå har jeg tenkt å rusle tilbake til senga å sove til morgen.

#trøtt #morgen #allmøte #powernap #mildvær #insekter #katter #dekkskifte #røhneselmer #ensjø #smerter #nakke #skulder #betennels

Elektrisk garasjeåpner

 • 27.10.2014, 20:44


For ca 14 dager siden traff jeg vaktmesteren og en nabo da jeg kom hjem fra jobben. De holdt på å montere elektrisk garasjeåpner i garasjen ved siden av min.... Han spurte meg om ikke jeg også skulle ha en sånn, men jeg var litt usikker med en gang. Etter å ha stått der å pratet en stund bestemte jeg meg for at jeg også skulle ha det.

I midten av forrige uke hadde han vært hos meg og montert opp min.... Det har vært en drøm å slippe å slite med den tunge garasjedøren om morningen og spesielt på ettermiddagen når jeg kommer sliten hjem. Med vonde armer, skuldre og rygg er har det ikke alltid vært så enkelt.


(ilustrasjon)

Meningen var at jeg skulle betale ham før helgen, men jeg hadde helt glemt å overføre penger fra sparekontoen min så da ble det ikke noe av den dagen. I dag derimot fikk jeg ordnet det og tatt ut penger, og da jeg kom hjem traff jeg vaktmesteren å fikk gjort opp for meg. Det eneste som står igjen nå er å få montert skjøteledningen jeg kjøpte oppe i taket sånn at jeg slipper å snuble i den når jeg skal ut av bilen....

Jeg har allerede blitt veldig glad for garasjeåpneren, og jeg kommer helt klart til å bli enda mer begeistret når vinteren kommer. Da slipper jeg å gå ut av en varm bil for å åpne porten :o))

#garasjeåpner #elektrisk #vaktmester #montasje #lykke

Det blåser i trea i dag...

 • 26.10.2014, 21:21


Denne helgen har jeg definitivt ikke ligget på latsiden, selv om jeg godt kunne ha tenkt meg å gjøre det.... 

På lørdagen to jeg fram en rull med søppelsekker, og gikk løs på skapene mine. Med hard hånd kastet jeg alt jeg ikke hadde bruk for, og som jeg ikke hadde lagt hånd på det siste året. Det gikk så fort ned i søppelsekken at jeg ikke fikk tid til å ombestemme meg, og jammen ble det 3 fulle sekker og noen mindre plastposer som jeg litt senere på dagen slepte ut i søppelrommet.

Det var knallvær ute, og jeg satte meg ut på balkongen med kattene å slappet av innimellom med en kaffekopp.For to-tre år siden kjøpte denne hyllen og en til hos Indiska på Nordby Senteret, men jeg har aldri fått somlet meg til å henge dem opp. Når jeg ryddet i går fant jeg dem igjen, og da banket jeg inn noen spikre og fikk dem opp på veggen i stua. De grønne lysglassene kjøpte jeg også hos Indiska, og syntes de passet helt perfekt oppå hyllene :o))

Det var på tide å skru klokken tilbake natt til i idag, og det betydde at jeg kunne sove litt lenger i dag....

Når jeg våknet til morran i dag, var kroppen min helt død.... Jeg hadde mest lyst til å dra dyna over hode og sove videre, men det kunne jeg ikke. For jeg bare måtte vaske og gjøre rent på badet, skifte på sengen og vaske tøy....  De siste to tingene er jo ikke så slitsomt, men å vaske badet er straks litt mer utfordrende når man i utgangspunktet er sliten i kroppen.

Jeg tvang meg opp av senga, og satte i gang før jeg fikk tid til å ombestemme meg.... Skinnende rent ble det, og helt nye oransje håndklær og vaskekluter ble hengt opp. De jeg har hatt oppe kommer til å havne i søppelen tror jeg, for makan til håndklær som støver har jeg ikke sett før. Hele baderommet var dekket av et tynt burgunder støvlag.... At de kan støve og loe litt er greit, men ikke sånn som dette :o((

Det skal bli godt å krype under dyna i kveld i rent sengetøy, og jeg kommer helt garantert til å sove veldig godt :o))Mens vaskemaskinene holdt på ute på badet, tok jeg med meg kaffekoppen å satte meg ut på balkongen... Ute blåste det noe helt vanvittig, og trærne la seg nesten over på siden... Naboen over meg har gjort som meg og satt opp en vegg på balkongen for å skjerme for innsyn. De har ikke innglasset balkong som meg, og de hadde ikke festet den ordentlig. I hele dag har den stått å slått, og jeg trodde nesten den skulle gå over ende et par ganger. Ut på ettermiddagen kom de hjem, og da hørte jeg at de var ute å festet den.

Sola kom fram og jeg la meg tilbake å slappet av, og det tok ikke lange stunden før jeg sovnet. Jeg hadde vært smart nok til å ta på en varm jakke, for når jeg våknet igjen var sola borte å da var det ikke så varmt å ligge der lenger. Det gjorde nå veldig godt med en liten hvil.

På fredagen laget jeg lapskaus, og jeg laget såpass mye at det var til flere middager... Siden jeg har holdt på å styre hele helgen var det greit å varme opp lapskausen, men etter å ha spist det i tre dager må jeg innrømme at jeg er lei... I morgen blir det fisk, helt klart :o))

Resten av kvelden skal jeg sitte med bena på fotskammelen og sløve foran tv'n....

Ha en fortsatt fin søndagskveld, blogges!!

#rydde #kaste #vaske #balkong #vind #indiska #hylle #lysglass #kaffe #lapskaus #vaskemaskin #sengetøy #rent #trøtt #sliten

My Earth Orchid - Ludisia

 • 25.10.2014, 21:00


For noen uker siden var jeg på Plantasjen, og da kjøpte jeg meg en Earth Orchid som heter Ludisia. Jeg har aldri hatt en slik plante før, og var jo veldig spent på hvordan det skulle bli..... Damen jeg spurte oppe på Plantasjen sa at jeg skulle vanne den så det sto vann godt opp i pyntepotta, og det gjorde jeg også. Nå i sta leste jeg at det skulle man ikke. Man skulle vanne den godt, men det skulle ikke stå noe potten. Det skulle tømmes ut, så da får jeg passe på det neste gang jeg skal vanne den...

Den blomstrer fra september til mars, med disse søte små hvite blomstene... Når den har blomstret ferdig, skal man klippe ned stilken ca 3 cm fra bladene. Den liker seg ikke i sterk sol, og trives best inne i rommet noe som også gjør at fargen på bladene blir mer intens. Ludesia vokser langs elvene i Malaysia, Indonesia og Burma.

#orkide #earthorchid #planter #ludesia #plantasjen #malaysia #indonesia #burma 

Dører jeg har mødt i sommer

 • 19.10.2014, 20:53


Tidligere i sommer kom bloggveninne Lulltove med en oppfordring om at vi skulle ta bilder av dører vi kom over i sommer. Jeg tok den oppfordringen, og her kommer noen av de jeg traff på... Det var flere, men bildene ble dessverre ikke noe bra så jeg har valgt å ikke vise dem!#dører #sommer #forskjellig #ulik #nytt #gammelt

Stemningsfult

 • 19.10.2014, 20:13


Nå som høsten har kommet for fult, tennes det også mange t-lys i denne heimen. Jeg har lykter og lysglass over alt, og det blir med en gang så lunt og godt når de alle er tent.Jeg gjorde noen forandringer i stua, og flyttet denne lykten fra Partylight som jeg kjøpte i fjor opp på kaminen hvor den syntes bedre. Kaminen blir alikevel ikke fyrt i så da kan jeg like godt bruke den til å lage litt steming :o))

Med hånden på hjerte så er vel høsten den tiden jeg liker aller best, selv om det blir fort mørk på ettermiddagen!!De aller fleste løvtrærne har mistet bladene sine nå, og det er bare de mørke bare grene tilbake. Jeg har dessverre ikke fått hatt høstrydding i blomsterbeddene mine, men når jeg skulle sette i gang kom jo det flere dager med øsende regnvær. I dag har det vært opphold, men da har jeg selvsagt hatt andre ting å foreta meg... Jeg får se hva jeg rekker etter jobb, hvis været holder da.....

Nå skal denne damen kose seg med hjemmelaget blåbærmuffins og kaffe, mens hun ser på "Alt for Norge".

#lys #stemning #kos #hygge #innekos #lykter #lysglass #høst #blader #partylight #blomsterbedd #høstrydding #altfornorge

Blåbærmuffins

 • 19.10.2014, 15:54


For noen dager siden kjøpte jeg noen silikonformer til muffins, og en pose med muffinsblanding. Jeg kunne selvsagt å ha bakt dem fra bunnen av, og det skal jeg gjøre neste gang, men hadde lyst til å prøve ferdigblandingen denne gangen.

Tidligere på formiddagen slang jeg sammen røren... Jeg hadde noen blåbær i kjøleskapet så jeg puttet noen i hver av formene før jeg helte opp i røren. Formene var større enn jeg trodde sånn at de ekstra i papir jeg hadde funnet fram, bare kunne settes bort igjen.

Jeg smakte akkurat på et par til kaffen, og med blåbær i var det helt...., nam nam :o))#bake #muffins #blåbær #silikon #former #kaffe #nytelse #godt

Kveldskos

 • 18.10.2014, 20:50


I dag har jeg vært en tur på Nordby i Strömstad sammen med Anne, Ann-Karin, Terje og Mathew, og det har vært en fantastisk flott tur. Vi dro fra vår faste Statoil-stasjon nedenfor Lambertseter ved 08:30 tiden, og regnet pøste ned i bøtter og spann... Siden det var lørdag var mange ute på veien, og enda flere på Nordby-senteret.

Vi gikk først i matbutikken og fikk unnagjort det, før vi tok oss en runde omkring i de andre butikkene... For å ha energi til å shoppe mer, slang vi oss ned hos Joe's Diner for å spise lunch. For min del ble det en ägg och räkmakka :o)) Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle kjøpe noe godterier, men jeg klarte ikke helt å la være. Det ble litt Old English Allsorts, som er en stor favoritt. På veg hjem stoppet vi hos Marché hvor vi "damene" kjøpte oss en laksemiddag, mens "herrene" valgte noe lett siden de skulle spise middag senere.Nå har jeg sunket langt ned i godstolen med en kopp kaffe og godteskålen ved siden av meg på bordet, ganske så sliten.... Med det griseværet vi har hatt i dag, måtte jeg ha øynene godt med meg hele veien. Det gjorde at jeg ble sliten i øynene og fikk vondt i hodet. Nå har jeg fått slappet av en stund så hodepinene er forsvunnet.

Resten av kvelden har jeg tenkt å bruke til å glippe litt med øynene, og halvsløvt glane litt på tv'n :o))

#nordby #shopping #mat #godteri #regnvær #strömstad #allsorts #sliten #trøtt #godteskål #kaffe #joesdiner 

Ny bok fra Karin Brunk Holmqvist

 • 12.10.2014, 22:38


Nå har hun kommet med en ny bok igjen, Høyt henger de og søte er de, og jeg har kjøpt den... Jeg gleder meg noe helt vanvittig til å begynne på den, for jeg vet at jeg kommer til å kose meg glugg ihjel. Avsnitt for avsnitt kommer jeg til å smile og småhumre for meg selv.Karin Brunk Holmqvist er født i Simrishamn i 1944, men har bodd de siste 50 årene i Tomelilla. Hun har skrevet flere bøker i en humoristisk sjanger om eldre mennesker, som gjør ting de normalt ikke ville ha gjort om ikke uforutsette ting i livet deres tvinger dem til det.Har du ikke lest noe av henne før, anbefaler jeg virkelig at du tar deg tid til å gjøre det :o))

#bøker #forfatter #høythengerdeogsøteerde #karinbrunkholmqvist #svensk #humor #leselyst

Kattekos

 • 12.10.2014, 20:43


Utpå dagen i dag kom solen fram, og det ble godt å varmt ute... Kattene har storkost seg ute på balkongen mye av dagen, og har nesten ikke vært inne i det hele tatt. Vinja kom nettopp inn nå etter å ha tatt en lang middagslur ute i favorittstolen sin.

Jeg elsker jo å ta bilder av dem, og måtte jo ta noen i dag også :o))


RONJA


VINJA


VINJA - SJEKK UT DEN TUNGEN


VINJA


RONJA


VINJA


RONJA


RONJA


RONJA

#kattekos #ettermiddag #sol #ronja #vinja

En flott musikalsk opplevelse

 • 12.10.2014, 13:53


I flere dager har jeg gledet meg til jeg skulle se Lørenskog Kulturhus oppsetning av Jesus Christ Superstar, og i går var dagen kommet. Vi hadde våre plasser på nest bakerste rad, og siden salen ikke er så stor så vi helt perfekt. Det var akkurat passe avstand til scenen.

Ensamblet består av både kjente og ukjente sangere, men for en forestilling de har satt opp. Jeg kan egentlig beskrive den som en musikalsk orgasme, hvor den ene store stemmen etter hverandre fikk nakkehårene til å reise seg og gåsehuden til å prikke på armene. Jeg har bare sett filmversjonen av Jesus Christ Superstar fra 70-tallet med den hotte Ted Neeley, og var derfor veldig spent på hvordan den ville være som sceneversjon. Jeg levde meg helt inn fra musikken startet til det hele var over så altfor fort.
(kilde: rb.no)

Medvirkende:

Jesus: Espen Grjotheim
Judas: Knut Marius Djupvik
Maria: Mari Haugen Smistad
Pilatus: Morten Kenneth Remberg
Herodes: Trond Granlund
Simon: Jon Krogvold
Peter: Daniel Stähler
Ordfører: Åge Tovan
Prestene: Finn Evensen, Jon Haalnd, Ole Jørgen Holt Hansen
Vakter: Jonas Rygh, Atle Eikeland
Dansere: Viktoria Larsen, Karen Andfresen, Vibeke Andreassen, Trude Amalie Leirpoll, Madeleine Bjørlo
Koret: St. Laurentiuskoret m.fl.

Gå å se denne forestillingen, hvis du bor i nærheten og det finnes billetter igjen :o))

#musical #lørenskog #kulturhus #sang #musikk #jesuschristsuperstar

Dagens bilde

 • 11.10.2014, 13:28


En ny dag på trappene, som startet med litt morgentåke. Nå er den borte og sola har kommet fram :o))#dagensbilde #morgen #tåke #findag #oslo #høst

Jeg har bakt...

 • 11.10.2014, 13:11


Ettersom jeg så sjelden baker så syntes jeg nesten at jeg måtte fortelle om det.... 

Jeg satt på jobben tidligere på dagen i går å fikk så vanvittig lyst på en eplekake, og bestemte meg for å kjøpe inn det jeg trengte til det på veg hjem. De få gangene jeg baker eplekake så bruker jeg sukkerbrødoppskrift, da den ikke blir så tung og mektig.

Jeg bakte kaken i går kveld, og smakte først på den nå på formiddagen.... Den var ikke helt vellykket, for eplene hadde sunket til bunnen å kaken ble litt tørrere enn jeg kunne ha ønsket meg den. Bortsett fra det smakte den veldig godt. 

De få gangene jeg baker kaker pleier jeg å bruke springform, men i går investerte jeg i en rund silikonform som jeg bakte kaken i. Om hva man baker kaken i påvirker resultatet vet jeg ikke, det får noen mer drevne enn meg svare på!!

Sånn ble kaken til:

(kakeform 24 cm)
5 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver 

passe mengde med sukker og kanel til å dekke eplene. 

Skrell to store epler og del opp i passe tykke båter. Ha sukker og kanel i en plastpose sammen med eplene, og rist rundt til eplene er godt dekket av blandingen.

Pisk egg og sukker sammen til en tykk eggedosis. Sikt inn melet og bakepulveret og vendt forsiktig inn. Hell røren over i kakeformen, og stek kaken på rist midt i ovenen på 175 grader i 30 - 40 minutter. Avkjøl kaken helt i formen før du tar den ut.

#epler #sukkerbrød #silikonform #springform #eplekake #bake

En dag på Plantasjen

 • 05.10.2014, 21:45


I dag spratt jeg opp kl 9, en god stund før alarmen begynte å ule på nattbordet....

Jeg hadde avtalt med Anne og Ann-Karin at vi skulle ta oss en tur opp til Plantasjen som ligger rett ved Olavsgård. Der har de et stor utvalgt i blomster og grønne planter.

Siden Ann-Karin bor like i nærheten av meg dro jeg bort å hentet henne, før vi dro opp til Lørenskog og hentet Anne. Etter gårsdagens gråe og triste vær, var det veldig deilig å våkne til en dag med masse sol. Noe som har fortsatt igjenom hele dagen :o))

På veg opp til Plantasjen skjedde noe som var skummelt.... Ikke så langt fra Anne kjørte vi opp mot en litt større vei hvor alle 3 filene går samme veien, og plutselig ser jeg en en sølvgrå bil komme mot oss i feil retning. Jeg stoppet sånn at jeg sperret veien for de som kom bak, og gjorde tegn til at personene i bilen skulle snu. Idiotdamen som kjørte bak meg forsøkte å kjøre forbi meg på min høyre side, men jeg fikk sperret henne.  Heldigvis gikk det bra denne gangen, men det var bare flaksen...., grøss!!En sånn plante var det jeg kjøpte forrige helg, som jeg satte ned på graven til mamma og pappa, fin hva??Meningen var at jeg bare skulle kjøpe en ny lykt til graven, men det ble mer da vettu!! I tillegg til lykten ble det 5 sorte potteskjulere, 2 pakker med gravlys, orkideen m/potteskjuler på bildet over. De sorte potteskjulerne skulle koste 29,90 i flg prislappen, men da jeg skulle betale syntes jeg det ble billigere enn forventet. De kostet ikke mer enn 17,- stykke :o))

Etter å ha rusla rundt en stund ble vi sultne og trengte en aldri så liten pause. Akkurat i det vi kom bort til kaféen gikk noen fra det eneste ledige bordet, og Ann Karin satte seg ned å holdt av mens vi gikk for å kjøpe mat. Jeg hadde bare spist en banan så jeg var helt susete i holdet, så det var på tide å få i seg mat. Det ble et karbonadesmørbrød på meg og en kopp kaffe.

Jeg pleier omtrent aldri å møte noen kjente når jeg er noen steder, men i dag ble jeg overrasket. Først møtte jeg en tidligere kollega, som jeg nesten ikke har sett siden hun gikk av med pensjon for en god stund siden. Like etterpå gikk jeg rett på en barndoms- og ungdomsvenninne og mannen hennes som jeg ikke har sett på borti 25 år eller noe sånt. Det var så koselig å treffe henne igjen å slå av en liten prat. Vi hadde begge blitt eldre, og noen flere smilerynker har det blitt siden sist men ellers var ikke mye forandret. Vi ble enig om at vi skulle forsøke å møtes igjen, og det håper jeg virkelig at vi får til.

Anne hadde handlet endel så vi kjørte ned i garasjen å hjalp henne å bære opp varene hennes. Jeg var litt kaffetørst jeg, igjen, så jeg inviterte megselv til en kopp eller to. Dermed ble vi sittende en god stund hos henne å skravle en hel masse. Det er hyggelig med sånn dager som man bestemmer seg for å ha helt plutselig :o))Felix-pusen til Anne var i sitt rette ess i dag, og han var helt propell innimellom... Her har han plantet seg oppå kjøkkenbordet for å ta seg en aldri så liten hvil. Han er en skjønn og hærlig pusegutt :o))

Ann Karin ble med meg hjemom for å få noen hvite potteskjulere som jeg hadde bestemt meg for å kaste i komprimatorbilen. Veldig glad for at hun ville ha dem, og de får komme til nytte hos henne.

Når jeg kom hjem igjen etter å ha kjørt Ann Karin hjem var det på tide å begynne med noe middag både til megselv og mine to hårete samboere. Magen min romlet så høyt at den overdøvet radion, så det var på høy tid med noe middag. Heldigvis hadde jeg noen fiskeburgere i kjøleskapet, og mens potetene sto å fosskokte føyk jeg rundt å vannet alle plantene mine. Noen av dem hang litt sånn på skakke, og nærmest skrek etter å få vann....!!

Nå har kvelden senket seg, og resten av denne kvelden har jeg tenkt å sitte foran tv'n å sløve...

Ha en fortreffelig søndagskveld, bloges :o))

#plantasjen #planter #orkide #potter #lykt #lørenskog #felix #katt #lambertseter #høst #sol #mat #fiskeburger 

Grå lørdag og frisørbesøk

 • 04.10.2014, 21:49


I dag ringte alarmen 08:30 sånn at jeg skulle ha god tid før jeg skulle til frisørdamen kl 11.... Det skulle jo ikke være nødvendig å vaske håret før jeg skulle til frisørdamen, men jeg hadde ikke noe valg. Tidligere denne uken gikk jeg tom for hairspray, og håret mitt fungerer ikke uten. Den jeg vanligvis bruker kjøper jeg hos frisørdamen, Tec, var tom å da måtte jeg kjøpe en hos Ultra å valgte en som het Got2b. Den hadde bra hold, men den var helt umulig å børste ut igjen. Håret ble helt stivt som papp, og for å få den ut igjen måtte såpe inn håret opptil 3 ganger. Kommer ikke til å bruke den igjen, det er helt sikkert.Da klokka ringte trodde jeg nesten at jeg hadde satt den for tidlig, for ute var det så mørkt og grått.... Det et skikkelig møkkavær ute med tåka hengende helt nede i tretoppene og lett regnvær... Hadde mest lyst til å dra dyna godt rundt meg å sove videre, men det kunne jeg jo ikke. Jeg kom meg opp og stressa litt for å bli fort ferdig, for da rakk jeg å sitte litt å slappe av meg kaffekoppen før jeg måtte gå.

  

Sist gang jeg var hos frisørdamen var tidlig i august, og da gadd jeg ikke å farge håret mitt. Det ble bare en klipp den gangen, og derfor var alt min farge nå.... En lett grå og veldig kjedelig farge. Denne gangen ble det både klipp og farge, og jeg må innrømme at jeg følte meg som et nytt menneske. Som man kan se av bildet har jeg valgt å beholde håret lyst, men Rita la inn inn en varmere nyanse for at det ikke skulle bli for blekt nå som lyset ute forandrer seg. Det syntes kanskje ikke så godt på bildet!!

Formen min var ikke noe å skryte av da jeg satte meg ned i stolen, men den tok seg opp etterhvert som vi skravla og skravla som vi pleier å gjøre. Jeg var litt frossen i dag, og det ble ikke noe bedre når man satt der med farge i håret. Derfor var det veldig godt med en varm kopp med kaffe. Det hjalp og jeg kjente at varmen sakte men sikkert kom snikende inn i kroppen igjen.

Når jeg var ferdig hos frisørdamen stakk jeg inn på Oppsal-senteret, for å kjøpe noen bokser med t-lys hos Nille. Det begynte nemlig å bli veldig tomt i lageret mitt, og jeg bruker mye lys nå om kveldene. På veg ut av butikken traff jeg en barndom- og ungdomsvenn og kona. Jeg hadde ikke sett ham på veldig lenge, så det var hyggelig å treffes å slå av en liten prat.

Etter å ha pratet med dem en stund reiste jeg ned på Bryn-senteret for å handle litt til helgen. I tillegg til matvarer trengte jeg mer Omega 3 for ledd, og heldigvis for meg var 30% avslag i prisen på den :o)) Tidligere denne uken tok jeg siste dråpen av Manifesto parfymen min, og i dag den aller siste av Alien å da hadde jeg ikke noe parfyme av noe slag igjen, så jeg stakk innom Kicks for å investere en ny. Hadde bestemt å kjøpe en ny Alien, men den måtte de bestille så jeg bestemte meg for å finne en ny.... Valget falt til slutt på en jeg brukte for mange år siden "Shalimar".

Løvtrærne borte i skogen har tatt på seg høstkåpene sin, så det lyser i rødt, brunt og orangsje overalt. Man må nyte det så lenge det varer, for plutselig ligger alt på bakken. Tilbake er det bare svart/gråe nakne grener, og alt ser bare veldig trist ut.

Anne og jeg snakket om at vi skulle ta oss en tur ut for å fotografere høsten, men jeg er redd at det ikke har blitt noe serlig av det for min del. Da det var fint å gå på tur, ja da lå jeg med nesa i været med en kraftig forkjølelse.Noen sommerblomster holder fortsatt stand i beddet på forsiden av blokken, og de lyser opp så vakkert som bare den...

I kveld måtte jeg krype til korset å sette på varmeovnene i stua og inne på soverommet.... Det har vært så rått og kaldt inne i dag at jeg bare måtte få litt varme inn i veggene igjen. Dette er første kvelden jeg ikke har måtte pakke meg inn i noe teppe, hærlig.

Nå har mørket senket seg for lenge siden, og denne damen har tenkt å tilbringe resten av kvelden foran tv'n... Om ikke så lenge begynner Lindmo, og det vil jeg gjerne ha med meg. Har sansen for hennes stil når det gjelder å interjue gjestene sine sine.

Ha en fortsatt fin lørdagskveld :o))

#hairspray #tec #got2b #frisørdamen #oppsal #nille #tlys #bryn #omega #pafyme #alien #manifesto #shalimar #høst #natur #trær #blomster #varmeovn #lindmo

Medwyn Goodall: With Every Breath

 • 04.10.2014, 00:03


musicnodes

Medwyn Goodall: With Every Breath

#musikk #vakkert #medwyn #goodall

Hvor ble uken av?

 • 03.10.2014, 23:07


Det har blitt lite blogging denne uken, siden jeg har vært så vanvittig sliten å uopplagt etter at jeg har kommet hjem fra jobben. Kroppen min har vært litt gretten denne uka med mye vondt, og da har de fleste kveldene blitt tilbrakt i godstolen godt innpakket i et varmt pledd. I kveld derimot er det litt bedre, heldigvis.På tirsdag hadde jeg time hos Fotpleien min, og det er alltid en drøm å komme dit. Slitne føtter som sakte men sikkert mykes opp i et deilig varmt vannbad, og så dullet og massert med i en time. Man føler at man har fått utlevert nye føtter når man går derfra igjen. I tillegg så blir det masse tid til å skravle mens føttene får sitt :o))Kristin hadde tatt inn noen flotte smykker fra Diz, og jeg falt pladask for dette her.... Jeg klarte ikke å la være, og det fulgte med meg hjem. Hun hadde mange søte armbånd også, men de var litt for feminine for min smak som er litt røffere.

Mens jeg var borte på Oppsal senteret stakk jeg innom frisørdamen og bestilte time til lørdagen for en klipp og farge. Jeg måtte avbestille den forrige timen min, så det er en evighet siden sist håret mitt har sett en saks. Jeg har ikke farget mitt siden i våres, så min egen veldig lyse, grå og blasse hårfarge er veldig tydelig. Kommer nok fortsatt til å ha lyst hår tenker jeg!!

Ellers så har min kjære røde Dolce Gusto kapselmaskin blitt ødelagt :o(( Vannet renner både på forsiden og baksiden av kapselholderen, så det er vann overalt. Maskinen ble kjøpt rett før jul i fjor så det bør jo være garanti på den, og jeg må grave fram kvitteringen sånn at jeg kan få levert den inn til reparasjon.... hvis de kan gjøre noe da. Jeg håper virkelig det, for jeg har blitt veldig glad i maskinen min!Ellers så går livet sin vante gang her i heimen.... Kattene er høyt og lavt noen ganger i løpet av ettermiddagen og kvelden. I dag har ikke vært noe unntak. De fløy etter hverandre i en vill fart for litt siden, og når de har sånn hastverk så bryr de seg lite om hvem de løper over.... Nemlig meg!! To ganger fløy de rett oppå meg, som om jeg var en trampoline :o))

Nå skal Vera se på Vera, før jeg tar meg relativt tidlig kveld!!

#sliten #uopplagt #smerter #fotpleie #smykker #diz #frisørdamen #dolcegusto #kapselmaskin #kattene #helg #fredag 

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no