hits

Vera Lynn

- je suis prest -

en dag med støvsuger, skurebøtte, støvklut og strykejern....!!!

 • 28.11.2009, 10:51

Jeg er glad når kvelden kommer i dag........ puh!!!  Det er nemlig den store rengjøringsdagen her i huset i dag.  For i dag skal det pyntes til adventstida, noe jeg gleder meg til egentlig.  Har vært på Black Design og kjøpt nye duker og glass til lysestakene mine.  Det skulle vel egentlig ha vært lilla frem til jul, men jeg syntes ikke at jeg kunne kjøpe både røde og lilla glass + duker.  Det hadde blitt altfor dyrt. 

Det kommer til å bli litt av et pes å få alt klart, men jeg har bestemt meg for at jeg skal bli ferdig i dag.  Da kan jeg nemlig sette meg ned å slappe av i morgen å bare koze meg.  Alltid har jeg utsatt ting så lenge at jeg har holdt på hele søndagen oxo, og da har jeg vært så forbanna sliten at jeg ikke kunne nyte det jeg hadde slitt for å få i stand.

Akkurat nå tyner jeg ut de siste dråpene med kaffe av koppen føre jeg setter i gang for fult.

Så kom det snø igjen....

 • 14.11.2009, 11:24

Var skikkelig treig med å skifte dekk på bilen i år....  Gjorde det på dagen i går, og ikke mange timer etterpå begynte det å snø.  Det kom en god del, og det ble fryktelig glatt på veien. På motorveien hvor man vanligvis kjører i 100 km t gikk det ikke fortere enn i 50 km t.  Mange kjørte på sommerdekk eller veldig dårlige vinterdekk.  Jeg hadde en bil foran meg fra Trosterud og hjem, og at vedkommende kjørte på sommerdekk er jeg overbevist om.  Borte ved rundkjøringen ved S.A.T.S. ved Tveita kunne det gått riktig ille. Noen ungdommer skulle gå over i fotgjengerfeltet, og når bilfører prøvde å bremse gikk det jo like fort og bilen sklei inn i fotgjengerfeltet mot fotauskanten. Det gikk bra, men det så nifst ut.  Glad ikke jeg lå foran den bilen, for da hadde jeg blitt påkjørt helt garantert.  Selv kjørte jeg med piggfrie dekk for første gang på 7 år, og det var veldig uvant.  Jeg måtte være mere på vakt og kjøre mye mer avslappet enn hva jeg vanligvis gjør.  Merket at bilen ikke ville dit jeg ville når jeg ga på litt for mye for fort, men jeg klarte meg ganske bra alikevel :o)  Nå skal jeg stupe inn i dusjen, må ut for å handle litt.....  Det var jo selvsagt noe jeg klarte å glemme i går....!!!!

Lei av smertene i skulderen og armen..!!!

 • 10.11.2009, 18:10

Jeg begynner å bli så innmari sliten av å hele tiden ha vondt. Ikke får jeg sove om natten heller....  Hver gang jeg forsøker å snu meg gjør det vondt, og så våkner jeg opp igjen.  Sitter jeg stille så dovner armen min bort, og det er virkelig ekkelt.  Da klarer jeg ikke å holde i noen ting uten at det sklir ut av hendende mine. Ikke kan jeg bære noe tungt heller, da dovner oxo armen bort.  Er litt bekymra for at dette kan bli mer langvarig enn det først så ut...... 

Passer ikke helt inn med alt jeg har å gjøre på jobben om dagen, vi begynner med ganske store kjøringer om noen dager. Jeg får vurdere om jeg skal forlenge 50% sykemeldingen min en uke til til fredagen.

Fikk endelig ut fingeren i dag....,  bestilte time til å skifte dekk på bilen til fredagen.  Får bare håpe det ikke kommer et lass med snø innen da.... kan bli en liten utfordring å komme seg opp til Ryen hvis det skjer.. skrekk og gru!!

Det ordna seg....

 • 08.11.2009, 00:49

Var veldig bekymra tidligere i dag over om pengene skulle rekke til lønning om en uke.  Etter å ha gått igjennom de to kontoene jeg har så er det akkurat nok til et flexikort til banen, og en sekk med tørrfòr til kattene.  Det var en lettelse...  Ekkel følelse å tenke på at jeg ikke skulle ha nok penger å klare meg med.  Som jeg sa tidligere i dag, så må jeg virkelig skjerpe meg med pengebruken min.....  Kan ikke sette meg i den situasjonen igjen at jeg nesten ikke har penger igjen på kontoen, sånn som nå.  Det gikk jo bra denne gangen heldigvis!!

Dette har vært en skikkelig sløv dag.... har bare vært inne og koooozt med kattene.  De oppdaget at jeg hadde vannet den store fredsliljen min, trodde de lå å sov jeg... men nei du!!!  Ikke før jeg hadde snudd ryggen til var de der å satt med potene plasket i vannet på skåla.  Det ble vått overalt.  De får ikke lov til å gjøre det, så jeg måtte til med spruteflaska for å få en slutt på det.  Vinja var sta og ville ikke gi seg, men til slutt forstod hun at hun ble våt hvis hun fortsatte........ men det tok en stund!!!

Nå må jeg virkelig snu på krona...

 • 07.11.2009, 11:29

Det er lenge siden det støvet så kraftig på bankkontoen før en lønningsdag, som det gjør nå.  Kontoen blir ikke fylt opp før på fredag.....  Siden jeg har gått sykemeldt noen uker har jeg ikke kjøpt mnd kort, så jeg må betale på banen denne uka. I tillegg er jeg usikker på om jeg har nok tørrfor til kattene.  Jeg skal nok få det til å gå opp, noe som betyr ingen utskeielser de nermeste dagene.

Jeg hater å ha så dårlig råd, men det er litt min egen skyld oxo....  Har en tendens til å syntes at jeg vasser i penger når jeg får lønning, og glemmer at de skal holde en hel måned.  Går i butikken nesten hver dag å kjøper mat, i stedet for å dukke inn i fryseren å finne noe der...  Den er faktisk full av mat!!!!

Nei, det er på tide å ta segselv i nakken.... kanskje jeg kan klare å spare noen kronasjen hver måned oxo!!!

Vaskedag.....

 • 06.11.2009, 10:57

Skal egentlig i vaskeriet i ettermiddag, men armen og skulderen min er så vond at jeg tror at jeg kommer til å flytte det til neste uke.  Må være litt forsiktig med armen siden jeg skal begynne på 50% jobb igjen til uken, og da kan jeg jo ikke være så ille at jeg nesten ikke orker å være der.

På mange måter er jeg ganske glad for at jeg IKKE har vaskemaskin i leiligheten.  Den tar opp masse plass på badet for det er det eneste stedet den kan stå.  Fuktig tøy som skal tørkes inne i leiligheten.  Jeg har jo vaskeri i kjelleren av blokka mi, og det er bare to trapper ned....  der står to store vaskemaskiner, sentrifuge, tørketrommer og stort tørkerom m varme. 

Det eneste dumme ved det, er at jeg innimellom ikke får vasket akkurat når jeg vil.  Alt må planlegges, sånn at hvis jeg skal reise bort eller skal på en fest så må jeg sette meg opp i forveien.  Pluss siden igjen er jo at maskinene er så store, og raske at jeg kan få unna mer vask der på en ettermiddag enn jeg ville i en oppe i leiligheten.  Da måtte jeg ha vasket oftere. Hadde sikkert blitt vant med det, men så lenge jeg orker å gidder å gå i vaskeriet blir det ikke kjøpt noen egen.

Æsj, jeg har ingen fine bilder av megselv!!

 • 05.11.2009, 14:16

Bestemte meg for å lage en ny header med bilde av megselv, men herre gud da... Jeg syntes ikke at jeg hadde noe vettu bilde av meg selv i det hele tatt.... men det er vel sånn en ser ut!!!  Fant da et som jeg til nød kunne bruke, men det var ikke så enkelt som jeg hadde trodd det skulle være.  Når jeg endelig var sånn passelig fornøyd med headeren og la den ut.... så var den jo altfor liten/smal. Da var det jo å starte helt på nytt igjen. Ikke helt fornøyd med resultatet, men nå som jeg har fått litt dreisen på dette skal jeg nok ordne med noen ordentlig bilder av megselv å lage en ny en...senere!!
 • Syk
 • Tror jeg blir forkjøla...

  • 05.11.2009, 09:55

  Æsj, nå ser det jammen ut til at jeg blir forkjøla....  Jeg kjente det i går kveld at det begynte å krisle i halsen, men tenkte ikke så mye over det.  I dag våknet jeg med "litt" tett hals og tungt hode.  Tror ikke det er så veldig alvorlig akkurat. Jeg har gått veldig tynnkledd nå når det har vært så surt og kaldt ute, og det skal ikke mere til hos meg, desverre.

  Ronja og Vinja sitter i vindu å jamrer seg, de vil så gjerne leke med snøfnuggene som daler ned. Får jeg på dem båndet så skal de jammen ta de med ut i snøen, for å se hvordan de reagerer på det rare og kalde på bakken, he he... 

  Boller og hussalg...!!!

  • 04.11.2009, 19:18

  Bollene er endelig ferdig.... det ble store, luftige og lukter himmelsk!!  Om litt skal jeg sette over vann til  kaffe, og så skal jeg kooooze meg med en bolle eller to.  Det ble ikke like mange som jeg trodde det skulle bli, men det blir det jo aldrig.  Jeg kjenner det i nakken min, den er kjempestiv og veldig vond. Det kommer jeg helt sikkert til å merk i morgen. Var litt heldig når jeg skulle lage bollene i sta, for alle eggene mine var utgått på dato....  De jeg hadde stående i døra var så seje at de nesten ikke ville ut av skallet.  Hjelp tenkte jeg å stakk hodet inn i kjøleskapet å fant en kartong... de hadde stempel på at de var best før 30.08.09, men heldigvis var de helt fine...puh!!!

  I det jeg tok ut den siste platen med boller ringte veninnen min Anne....  Hun var så lykkelig for de hadde endelig solgt huset sitt for 2.450.000,-  Det var mindre enn de hadde forventet, men de godtok det siden det dekker lånet på huset + litt til.  Jeg er så glad på deres vegne, for nå kan de endelig legge alt dette bak seg. 

  Bolledeigen er ferdig hevet...!!

  • 04.11.2009, 14:42


  Har flink i dag.... tiltross for at høyre skulder og arm er vonde og veldig dovne.  Først satte jeg en diger bolledeig, som jeg skal forsøke å lage med venstre armen.  De blir sikkert litt rare å se på, men det er vel smaken som teller..er det ikke??  Mens deigen har stått på kjøkkenbenken og kosa seg støvsuget jeg hele leiligheten.  Jeg hadde egentlig ikke noe lyst eller ork, men med to kattepuser løpende overalt var lodottene nesten like store som dem.  De har gnudd seg på teppene mine så de var dekket av kattehår.  Når jeg begynte å støvsuge hviste de ikke helt om de skulle være redde eller ikke.  De liker ikke støvsugeren så veldig godt, den bråker mye, men så er det jo spennende oxo.  Må le av dem der de sniker seg etter meg å nysgjerrig kikker på monsteret på hjul som jeg drar etter meg. Egentlig har de blitt mer og mer vant til støvsugeren, så det varer nok ikke så veldig lenge innen de ikke bryr seg.  Jeg tok en runde med støvkluten oxo, noe kattene syntes var langt mer morsomt.... de hjalp til så godt de kunne, he he...

  Bare jeg får i meg kaffen min så skal jeg sette i gang med å bake ut bollene.  Jeg syntes jo egentlig at det er ganske morsom å bake jeg da, men det bare et sånt tilltak for meg å sette i gang.  Sånn er det med alt jeg skal gjøre, lysten til å gjøre det er der, men å få satt kroppen i gang det er verre.  Tenkte at jeg skulle bake en krydderkake oxo, siden jeg vet at fetteren og kona skal komme om ikke så altfor mange dagene.  De syntes det er godt med kake.... selv syntes jeg det er bedre med en bolle, med og uten ost på.. hmmm!!

  Nå må jeg bare se å komme i gang, ellers kommer deigen til å ligge ut over hele kjøkkenbenken, he he.

  En fin måte å våkne på :o)

  • 03.11.2009, 10:19

  Til morran i dag ble jeg vekket at Ronja og Vinja som kom opp i senga og mjaaaauuuuuet høyt. De syntes at jeg hadde sovet altfor lenge, og det var på tide å stå opp. Når jeg begynte å røre på meg, gikk de til angrep på dyna..... Spesielt der føttene mine var, det var noe spennende der som de gjerrne skulle ha tatt tak i. Jeg kunne nok tenkt meg å sove litt lenger, men de var av en helt annen oppfattning.


  Ronja


  Vinja

  I går sendte jeg melding til Sonja som fikk den andre broren til kattene , og spurte om jeg kunne få en bilde av han. Synts det hadde vært gøy å se hvordan han ser ut nå.  Han har fått navnet Link.  Jeg har ikke sett han siden 29.07., så han har sikkert blitt en stor gutt nå, selv om han var den aller mindste i kullet.  Håper hun sender et bilde til meg. Guttene i kullet er sjokoladebrune med sorte tigerstriper, mens jentene ble grå.  Linda hadde lagt ut bilde av Sprocket på Facebook, og han lignet veldig på Ronja :o)

  Så masse folk.....

  • 02.11.2009, 15:15

  Det lenge siden jeg har sett så mange folk på Legesenteret som i dag.  Det var nesten ikke stoler å oppdrive.  Jeg hadde fått time 10:40, og regnet med å måtte sitte å vente over tiden før jeg kom inn.  Utrolig nok kom jeg inn med en gang.  Jeg fikk ikke noe time hos fastlegen min, hadde fult opp i dag.  Hadde jeg kommet igjennom mye tidligere på telefon så kanskje.  Det spilte egentlig ingen rolle hvem lege jeg kom til.  Fikk en kozelig kvinnelig lege, som undersøkte skulderen og armen min nøye.  Så ble jeg 100% sykemeldt ut denne uken, deretter prøver jeg meg på 50% fra neste uke.  Da har det nok rettet på seg igjen, håper jeg.......

  Traff naboen der borte, de skulle ta influensavaksine hadde de tenkt.  Etter å ha snakket med dama i respsjonen så hørtes det ut som om de skulle ta den vanlige + svineinfluensa vaksinen på en gang.  Det hørtes veldig voldsomt ut syntes jeg..... får høre med dem litt senere i dag.

  Ringte som avtalt til fyren i banken for å høre om lånet mitt....  Da hadde han jo ikke sett på søknaden min enda, noe han lovet meg at han skulle sånn at han kunne gi meg et definitivt svar.  Det ble et JA, med forbehold om jeg hadde noen betalingsanmerkninger.... men det har jeg jo ikke.  Hvis han ikke somler noe mer så ser det ut til at jeg kan undertegne de nye lånepapirene neste mandag.  Skjønner egentlig ikke hvorfor det skal behøve å ta så lang tid!!!!!!!!!!

  Jeg gir nesten opp....

  • 02.11.2009, 09:58

  Nå har jeg sitti i telefonkø fra kl 8:15 for å komme igjennom til legesenteret.  Det er jo helt håpløst å komme igjennom.  I disse tider med svineinfluensa, vanlig influensa og forkjølelser burde de ha flere folk til å bemanne telefonene.  Det er jeg som må betale for å sitte så jækla lenge å vente på å komme igjennom.  Hvis jeg endelig kommer igjennom så får jeg vel ikke noen time hos legen i dag heller.......

  Jeg eier jo ikke tålmodighet, og blir så forbanna over å sitte sånn å vente at jeg har ikke godt av det engang.  Det er ikke det at jeg ikke forstår at de har mye å gjøre, men når det blir sånne topper som det er nå, må de jo gjøre noen ekstra grep.  Det er sikkert sånn på mange legekontorer om dagen.....................
 • Syk
 • Sliten av å ha vondt...!!!!

  • 01.11.2009, 18:34

  Nå har jeg gått sjukemeldt i 1 uke med vondt i høyre skulder og arm etter at jeg ramla ned fra en stol på søndag.  De første dagene var den bare vond, men nå har nederste del av armen og hånda begynt å dovne bort.  Det var jo sånn det var sist gang oxo, når jeg gikk sjukemeldt et helt år.  Så ille er det heldigvis ikke denne gangen.  Jeg må en tur til legen i morgen for å få en ny sjukemelding igjen.  Syntes ikke at det er noe spesielt morro akkurat.  Kan nok klage over jobben innimellom, men jeg ville jo mye heller være der enn hjemme.

  Kattene er kjempefornøyd med at jeg er hjemme, for da blir de dullet litt ekstra med.  De kommer å skal sitte i fanget å bli kozt med, rufse pelsen og så syntes de det er så morsomt å hoppe opp på ryggen min når jeg bøyer meg ned.  Gjerne begge to, og slåss litt mens de sitter der.

  OBS - VÆR PÅ VAKT!! Cyber Security..... OBS - VÆR PÅ VAKT!!

  • 01.11.2009, 11:41

  For et par dager siden klarte et program som heter noe sånt som Cyber Security å innstallere seg på maskinen min.  Det spilte ingen rolle om jeg trykket på avbryt, det begynte å kjøre og ble lagt inn på PC'n.  Programmet påsto at jeg hadde flere infiserte filer på PC'n, men etter å kjørt mitt eget virusprogram fant jeg ut at jeg ikke hadde det.  Da jeg prøvde å avinnstallere programmet måtte jeg ha en programnøkkel....  denne var ikke gratis. Jeg er ikke så god på data så jeg klarte ikke å fjerne programmet selv.  Enden på visa var at en venn måtte fjerne alle program på harddiscen å legge det inn på nytt.

  Jeg var inne på FACEBOOK å kikket på noen venners venner sine bilder da programmet dukket opp.

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no