hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Tomt i kjøleskapet.....

 • 30.11.2011, 15:10

Nå ja, ikke helt da, hehehe!! Jeg hadde ikke noe middagsmat, og heller ikke noe i fryseren som var raskt å tine. Da var det ikke annet å gjøre enn å pakke godt på seg, og ta seg en liten tur ut.


Fant ut at jeg skulle passe på å dra oppom bensinstasjonen og vaske bilen ren for MØKK. Kommer det kuldegrader så tar jeg ikke sjangsen å gjøre det da. Det gjorde jeg på gamle bilen min, og så mye problemer jeg fikk med dørlåsene mine etter det vil jeg ikke ha igjen.

    Forden FØR vask!

    Forden ETTER vask!


Se det knallværet da, og ikke en snøflekk å se. Bilde tok jeg utenfor vaskeautomaten, mens jeg ventet på at det skulle bli min tur. Vanligvis pleier det å være en kjempehaug med snø akkurat på denne flekken. Det blåste fortsatt ute, men ikke på langtnær så mye som det gjorde i går kveld og i natt.

Dro en rask tur ned på Ultra for å fylle opp kjøleskapet med mat, og drikke. Siden jeg var såpass tidlig ute tenkte jeg at det ville være lite med folk ute, men der tok jeg grundig feil gitt. Det var like mye, hvis ikke flere folk nede på Bryn enn det pleier å være etter jobb. Formen var ikke helt der, så jeg brukte ikke så lang tid der nede. Bare fant det jeg skulle ha å dro hjem igjen.


Etter regn kommer sol.....

 • 30.11.2011, 11:19

Skal si vinden annonserte at den var tilstede i går, og i natt. Det ulte rundt husveggene, og noen takstein løsnet og falt ned. Juletrærne våre har holdt stand mot vinden, og det ser jammen ut til at alle lysene henger der de skal, puh!! Jeg var litt bekymret for glassene på verandaen, om de ville stå i mot vindkastene. Dette var jo den sterkeste vinden de har vært utsatt for så lang, og heldigvis så gikk det fint.


De nyvaskede vinduene mine fikk seg en ekstra vask av regnværet i går. Så det støvet som hadde kommet fra lørdagen er definitivt blitt vasket bort. Regnværet er nå blåst bort, og erstattet av blå himmel og sol. Temperaturen ligger vel på + 4-5C.

Feberen og den såre halsen min har blitt noe bedre, men jeg har valgt å være hjemme en dag til. Tar ikke sjangsen på å gå ut for tidlig sånn at jeg blir enda verre, og at det holder på en evighet. Jeg orker ikke tanken på at jeg skal holde på sånn som jeg gjorde i fjor, hvor jeg ble skikkelig dårlig i oktober/november med halsbetennelse etterfulgt av betennelser både her og der. Jeg ble jo ikke ordentlig frisk før etter sommerferien i august... 

Ugangskråkene mine har holdt fred så langt i dag, og jeg krysser fingrene for at de er mer venner i dag enn de var i går.

Håper alle har en fortreffelig onsdag, blogges :o))Jentene krangler de....

 • 29.11.2011, 22:28

Dette har vært en dag hvor jeg har holdt på å bli sprø av kattene, de har vært i tottene på hverandre opptil flere ganger. Vanligvis pleier det å være et par ganger når det skjer, men i dag har de vært krakilske begge to....Her sitter englebarna på klatrestativet... Jeg har akkurat avverget et lite sammenbrudd, hvor Vinja begynte å slå Ronja som lå over henne. Jeg knipset lett til halen hennes, og da ga hun seg til slutt. Freden var derimot kortvarig, for et par minutter etter var de i gang igjen. Pelsdottene føyk rundt meg så jeg holdt på å bli sprø!!


Kast slankekuren ut av vinduet til jul, for da skal denne lekkerbisken komme på bordet etter julemiddagen. Jeg bare elsker Christmas Pudding. Ja, det er utrolig mektig, men hey det er jul bare en gang i året. 

Christmas Cake
I tillegg til Pudding så må jeg oxo ha en X-mas Cake... Var som regel en tur over hos Harrods på høsten eller før jul og fikk tak i alle disse gode. Nå blir det ikke noe av det i år, men det er da noen butikker her i Oslo hvor jeg kan få tak i det tenker jeg.

Nå har jeg sitti i godstolen en evighet å chatta med Terje, og bakdelen min begynner å bli følelsesløs. Tror jeg må avslutte samtalen med han snart, og komme meg opp av stolen. Jeg kan ikke bli sittende til blodtilførselen stopper helt opp akkurat, hehehe! Det var meningen at vi skulle spise lunch i dag, men siden jeg er dårlig må det bli en annen gang.

Ha en fortsatt fin tirsdagkveld, blogges :o)) 

Feber og vond hals i dag...

 • 29.11.2011, 16:30

Jeg har nå fått igjen for at jeg sto så tynnkledd å pusset vinduer på lørdagen. Forklaringen på at jeg følte meg så sliten og uopplagt på søndag og mandag er... Jeg var på veg til å bli syk, sånn var det. Da jeg våknet opp til morran i dag hadde jeg høy feber og skikkelig smerter i halsen, og jeg orket ikke engang å gjøre et forsøk på å komme meg ut av senga....Jeg la meg ned godt under dyna og sov et par timer til, før jeg ringte til sjefen for å si at jeg ble hjemme i dag. Etter det sto jeg opp, pakket meg i varme klær og rusla ut på kjøkkenet. Der laget jeg meg litt frokost, tente lys i lysestaken og tok frem en bok å begynte å lese litt mens jeg spiste.

Juletreet utenfor var helt mørkt, så jeg ringte til Vaktmesteren for å spørre om han var klar over det. Noe han ikke var... Han kom en stund senere og ordnet det. Det har vært og er kraftig vind ute, så det var nok noe som hadde løsnet tenker jeg.Pusetassene mine er trøtte i dag de oxo, og ligger rett ut... De herja rundt meg tidligere i dag, og småsloss så pelsdottene mange rundt om på golvet. Vinja lå på kjøkkengulvet å slappet av, når Ronja entret rommet å ikke kunne la være å erte søsteren. Hun gikk bort til Vinja og satte poten på henne, og det var jo ikke populært i det hele tatt. Da var det gjort å de røyk sammen som en gigantisk pelsball.....

Surra litt rundt på nettet i sta for å se om jeg kunne finne meg et nytt deksel til min Galaxy S II, men utvalget var så enormt at jeg klarte ikke å bestemme meg. Så jo mange som jeg kunne tenkte meg, men det er jo ingen ide å kjøpe en haug å bytte på med. Vil heller finne et som jeg virkelig liker, bruke det til det er slitt å så skaffe et nytt et.


 
Jeg har ikke hatt noe matlyst i dag, og det fortsatt ikke.... Kroppen har behov av litt næring, så jeg får stikke hodet inn i skapet for å se om jeg kan finne noe som pirrer matlysten en aning.

 

Dette kaller jeg lykke.....

 • 27.11.2011, 20:20

I dag har kjøkkenvinduet og verandadøren stått oppe det meste av dagen, og ute har sola skint fra en nesten blå himmel. Det var så varmt og godt på balkongen at jeg tok med meg lunchen og kaffekoppen ut å satt meg. Pusene lå oppe på klatrestativet, og kozte seg i sola å dorma... 

Det kaller jeg lykke og luksus når en kan sitte ute i kortermet genser i sola å nyte livet 27. november 2011. Ja det er 1. søndag i advent og ja det hadde vært kozelig med snø på juletreet utenfor, men helt ærlig så savner jeg ikke snøen og kulda. Vinden utenfor, som jeg ikke merket noe til, har nok til tiden blåst ganske frisk og vært litt kjølig....

Jeg kledde på meg husmortrynet i dag oxo, og fikk feiet unna det jeg ikke rakk i går.... Nå er det røde glass i nesen alle lyseholderne mine, og de jeg har klart glass i har jeg strødd knust rødt glass i. Det eneste som mangler er juleduker, juletre og nisser..., men det får nok vente noen uker til.

Kroppen min er ikke fornøyd... Det verker i alle ledd, muskler og sener så jeg regner med at morgendagen ikke blir så kjekk, puh. Ja ja, det får vi ta når det kommer, men jeg skal ta lærdom av denne helgens styr og begynne med julepyntingen i god tid til julaften. På den måten kan jeg få nyte fridagene uten å sitte der sliten og trøtt og uopplagt.

(Bilde hentet fra google)

Ha en fortsatt fin 1 advent, blogges :o))


 

Må skryte av megselv....

 • 27.11.2011, 01:09

I dag fant jeg fram husmortrynet mitt, og dro fram Jifbøtta til vindusvasking å gikk med faste raske skritt ut på balkongen. Jeg var jo nødt til det innen jeg fikk sjangse til å ombestemme meg. Syntes nemlig ikke at det er spesielt festlig å pusse vinduer.., men jeg ombestemte meg ikke NEI!!

Bare ute på balkongen er 12 vinduer, og innen jeg var ferdig var jeg ganske kald å det var godt å komme inn igjen. Jeg hadde jo ikke tatt på meg noe annet enn en kortarmet genser, og det ble etterhvert ganske lite. Innen all vinduspussen var ferdig hadde jeg fart over 18 vinduer, puh!!

Jeg strøyk og hang opp røde gardiner i hele heimen oxo, så nå står det igjen å tørke støv og dra over gulvene.

Tidligere på dagen sjekket jeg alle avdentslysestakene for å se om de fungerte eller ikke. Alle var OK da, men i det jeg skulle sette de på plass og sjekke dem igjen funka ikke den ene. Prøvde å skifte pærer, men det hjalp ikke stort. Så noen minutter på kl 18 stresset jeg inn på Claes Ohlsson nede på Bryn, og fikk kjøpt en ny adventslysestake. Jeg var ikke den eneste, hehehe!!Nå er både matmor og pusetasser trøtte og slitne.... Nå vil kroppen helst i vannrett stilling, og jeg tror at jeg skal høre på hva den sier... for en gang skyld. GOD NATT fra meg :o))

musicnodes
Disney Studio Chorus/Bill Thompson/George Givot: Bella Notte

Det viste jeg ikke at det betydde......

 • 25.11.2011, 21:39

At ord har flere meninger er ikke noe unormalt, og i dag fikk jeg erfare det... hahahaha!!

Jeg har nettopp informert alle vennene på Facebook at jeg har onanert i dag, uten at det ble noe stor dramatikk. Jeg brukte ordet Fapped, hahahaha! Det jeg egentlig mente med denne statusen var jo å fortelle at jeg IT-messig hadde blitt flyttet til en ny platform og fått nyere programvære og ny bærbar laptop...

Akkurat denne slængen av ordet Fapped betyr å onnanere viste jeg ingenting om, men nå vet jeg det å kommer nok ikke til å informere hele verden om at jeg har blitt det, hehehe!!!

Kode og klar... litt mange ganger!!

 • 23.11.2011, 23:37
Avtalte med Anne i går at vi skulle dra en tur bort på Metro, etter at jeg var ferdig på jobben. Var megasliten når jeg kom hjem, men jeg turte ikke å sette meg ned. Hadde jeg gjort det ville det vært en mareritt å komme seg opp og avgårde. Jeg bare foret pusetassene mine, og så dro jeg avgårde.
Lysglass

Det ble noen røde glass til lyseholderne mine. Sjekket før jeg dro og fant ut at jeg ikke hadde så mange som jeg først trodde. Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg manglet 2 lysholdere, så nå må jeg jammen en tur til på Black Design før helgen..
Marrakech Gardin

Jeg investerte 4 lengder med røde gardiner oxo... De jeg har er arvet etter mamma, og er forsåvidt fortsatt gangbare men de har hengt oppe hver jul så lenge jeg kan huske. Derfor syntes jeg godt at jeg kunne investere nye til denne julen.

Stakk  en tur innom Nille oxo, hvor jeg kjøpte rødt knust glass som jeg skal ha i lyseholderne mine pluss en masse røde te-lys. 

Anne og Sven Erik kjøpte seg ny induksjonsovn noen dager før meg, og de fikk plutselig noen kjeler til overs som de ikke kunne bruke. Det kan jeg, og dermed kom hun slepende med dem til meg i dag. Jeg har skapene fulle av kjeler allerede, men det er gamle og stygge... Hadde jo ikke tenkt å rydde i kjelene mine akkurat nå, men nå må jeg hvis jeg skal få plass til de nye jeg fikk. Nå ja, da blir det i allefall mye mer ryddig i skapene mine til jul :o))

Nå har jeg sitti her og jespa så lenge at kjeven min knaser, og det er nok på tide å ta kvelden sånn at jeg forsover meg i morgen oxo... Det passer dårlig for da har vi et morgenmøte!!

Ha en riktig god natt, blogges :o))Sååå god senga var i dag....

 • 23.11.2011, 11:48

Jammen klarte jeg ikke å forsove meg til morran i dag, æsj!  Vet ikke helt hva som skjedde, men jeg er 100% sikker på at jeg satte alarmen til å ringe i dag, hmmm!!

Dessverre så var det ikke noen prins som kom å vekket meg med et kyss, dreaming. Neida, det var et par pusetasser som ikke helt skjønte hvorfor mammen ikke var stått opp enda. Det var jo ukedag, og da skulle man jo ikke sove så lenge vel?


Det er jo det jeg alltid har sagt, jeg er født uheldig, hehehe!! For som å toppe dagen som startet så utrolig dårlig var det totalstopp i bilkøen på veg ned til sentrum. Jeg brukte 30 minutter på en strekning som normalt tar meg 2 minutter, grrrr. Hadde det ikke vært for at jeg skal bruke bilen rett fra jobb, hadde jeg snudd og dratt opp til t-banen og tatt den til byen i stedet.

Sånn da hadde jeg fått ut litt frustrasjon og irritasjon.... så glemmer vi det å tenker at dagen videre sikkert har mye mer positivt å by på :o))

Ha en fortsatt flotters onsdag, blogges!!Vi skulle liksom være så produktive....

 • 22.11.2011, 12:11

Frustrasjonen står høyt i taket rundt om på pultene i dag... Mens vi satt å jobba som flittigst, mistet vi nettverket i 30 minutter. Ingen programmer, nett og telefon virket... Der satt vi da helt hjelpeløse og kjedet gørra av oss uten en sjangse til å gjøre noen ting.

Jeg var heldig når alt var oppe og gikk igjen, og fikk ingen problemer med min maskin. Mange av de andre kan ikke si det samme. Enten får de ikke logget seg på, eller så er det programmer som ikke fungerer ordentlig. Det er jo typisk at sånt skal skje akkurat nå som vi har som mest å gjøre....!!!

Nå får vi krysse fingre, tær og andre ting som kan krysses på at alt av systemer holder seg oppe resten av dagen. Det frister jo ikke til å sitte til langt på kveld for å ta igjen det man ikke rakk på dagen.

Nå er det lunch, og denne damen skal ta seg en liten luftetur.

Da var komfyren på plass :o))

 • 21.11.2011, 21:07

Jeg gikk litt tidligere fra jobben for å være hjemme i god tid til klokken 17, i tilfelle de skulle komme tidlig til meg. Det var da enda godt at jeg gjorde, for litt over 16:30 ringte de å sa fra at de var 10 min unna. Jeg jubla :o)) for jeg hadde sett for meg at jeg måtte sitte på nåler å vente i timesvis på at de skulle komme.Jeg er kjempefornøyd med ovnene, og har gjort den klar til bruk i morgen :o)) Det eneste som er dumt er at gutta som kom med den ikke hadde tid til å skru ned beina på den. Jeg har 60-talls benker, og de er mye lavere en dagens benker så nå tårner ovnen over benkeplatene. Jeg klarer ikke å gjøre det alene, så jeg må få noen til å hjelpe meg å vippe den.

Pusene var meganysgjerrig på det nye vidunderet å snuste og spankulerte oppå den... De pleide å spankulere over den gamle, selv når platene var varme. Her var det veldig anderledes og veldig varmt å det var skummelt. De satt på hver sin side av ovnen å snuste å lurte fælt på hva de skulle gjøre :o))Damen var ute å luftet seg i lunchen, og var da en snartur innom G Sport. Da fikk jeg endelig tak i skøyter, som den over her. De hadde flere sorter, men jeg tok den nest dyreste til 499,- som faktisk var de som satt best på foten. Nå er det bare å vente på at kuldegradene og kunstisen skal komme, sånn at jeg kan begynne å øve meg. For denne sesongen skal jeg klare å gjøre noen små piruetter ute på isen, og ikke gå rundt å klore meg fast til gelenderet rundt isen, hehehe!!

Nå skal jeg få med meg 71* Nord, og ta meg en velfortjent kopp kaffe eller to.

Ny komfyr i dag :o))

 • 21.11.2011, 11:31

Gleder meg virkelig til at den nye komfyren skal komme i dag, engang!! De skal komme mellom kl 17 - 22, så det blir spennende å se om jeg har trukket vinnerloddet. Dvs. at de kommer til meg relativt tidlig, noe jeg slettes ikke er bortskjemt med ved slike leveranser....!!!

Kom damen seg i seng før midnatt i går, jo da det gjorde hun, men å få sove var det verre med. Kroppen klarte ikke roe seg ned, og nakken og armene verket så fælt at jeg til slutt måtte stå opp for å ta noe for det. Vinja forsøkte å hjelpe mammen sin med å massere skuldrene, men det hjalp dessverre ikke noe serlig det heller.

Kroppen var veldig tung og dorsk da klokka ringte, men jeg tvang meg ut av senga å inn i dusjen. Hehehe, kan nesten ikke huske at jeg gikk på badet engang... så trøtt var jeg!! Da jeg svinsa innom "kontor-rommet" mitt oppdaget jeg oppkast på gulvet.... like flytende som i går. Siden jeg ikke har sett at det er Ronja som har gjort det, kan jeg jo ikke være helt sikker på at det er henne. Hun driver å gnasker på plantene mine, og noen av dem er vel ikke beregnet for små pusemager.....!!! Jeg må nok leke litt detektiv hvis det fortsetter.

Oslo viser seg fortsatt fra en litt grå og trist siden i dag... Tåken henger ikke like lavt som den gjorde i går kveld, og det er jo positivt. Jeg syntes det var veldig deprimerende å se ut av vinduene i går kveld, og nesten ikke kunne se lysene i blokken på andre siden av gaten. Nå burde jeg slettes ikke klage, for heller tåke enn mange minusgrader og snø...............................!!!

På tide å øke produktiviteten igjen, for jeg har noen arbeidsoppgaver som må være ferdig innen jeg går i dag. Siden jeg må gå litt før for å rekke hjem til de "kanskje" kommer med komfyren, er det ekstra viktig at jeg ikke somler med tiden i dag.

Håper alle får en fin mandag, blogges :o))


Snart på tide å ta kvelden....

 • 20.11.2011, 23:02

Bare et lite øyeblikk for en time eller to siden forsvant tåka, og det ble helt klart ute..... Hvor lenge varte det? Jo, 20 minutter å så var det like tjukk tåke igjen... om ikke verre!!Nå halvt ligger, halvt sitter jeg i godstolen å ser på BBC Entertainment som jeg pleier å gjøre like før det er på tide å legge seg. Nå er det Michael McIntyre's Comedy Roadshow med gjester. Noen er skikkelig morsomme, og så har du de som ikke får med seg publikum i det hele tatt... Det var en sånn på akkurat nå....!!Ronja syntes synd på lekerottene sine i sta, og slepte med seg alle sammen bort til matskåla. Hun syntes vel at de oxo skulle ha noe å spise. Hun er så morsom når hun samler dem sammen å fyker ut på kjøkkenet med dem. Det er vel morsinnstinktet hos henne som kommer frem... 

Kjenner at kroppen trenger å legges i vannrett stilling i noen timer... Klarer jeg å komme meg i seng før klokka 12 så burde jeg jo nesten sette kryss i taket, for det hører nemlig ikke med til vanlighetene :o)) On that note i bid you all good night!!Nå kan den bare komme...

 • 20.11.2011, 19:22

Nå var det godt å sette seg ned, puh....!  Jeg har holdt på det meste av dagen med å skure og vaske på kjøkkenet. Måtte jo nesten det når den nye komfyren kommer i morgen. Flaut hvis det ikke var rent når det setter den på plass. Etterpå ryddet jeg skikkelig i matskapet, og fikk kastet en haug med ting som definitivt hadde gått ut på dato :o))Uff så ekkelt, for mannen ble funnet på Tveita som ikke er langt fra her jeg bor. Vet ikke akkurat hvor på Tveita, men de driver jo å bygger ved siden av senteret og alt er bare grus å rot over alt. Leste at Politiet ser på dødsfallet som mistenkelig... Håper det ikke tar så lang tid før vi får vite hva som har skjedd.Ronja har kastet opp i dag, men ikke så mye... Så ut til å være mest blank veske, så det var lett å tørke opp. Hun har vært i farta det meste av dagen, så det virker ikke som hun er dårlig eller noe. Hun er som hun pleier å være hun..... Nå ligger både hun og søsteren å slapper av et eller annet sted. Hun kom slentrende inn i stua, og hentet den ene lekerotta og tok den med seg på kjøkkenet. Den blir som regel lagt foran matkoppen... Litt etter gikk hun å hentet den, og tok den med seg inn på soverommet. Hun er veldig glad i rottene og musene, noe Vinje ikke brur seg så mye om.

Kan ikke helt fatte at helga snart er over IGJEN! Jeg syntes nesten det var fredag ettermiddag i går, og jeg hadde to hærlige dager fri... Nå ja, når klokka ringer i morgen er jeg nok klar for en ny uke tenker jeg :o)) 

Lørdagsfilmen....

 • 19.11.2011, 21:08

Jeg har vært på beina i nesten hele dag, og nå som kvelden kom var det godt å kunne sette seg ned i godstolen for å se på en film. Syntes ikke jeg hadde noe spennende selv, så jeg havna på Canal +.Jeg endte opp med å se på Law abaiding Citizen med Gerard Butler og Jamie Foxx... Ganske rå film om jeg skal si det, men skikkelig bra. Gerard Butler var brilliant i rollen som morder, noe han ble etter at han bestemte seg for å hevne seg på han som hadde myrdet familien hans og systemet som sviktet.... ikke uvanlig!!Gerard Butler er en skikkelig sjarmerende skuespiller, men andre ord godteri for øyet :o)) Interjuene med han er alltid morsomme å se på, for han skravler så fælt, og sier så mye rart.

Det har vært en ordentlig fin høstdag i dag... Sola har vært framme hele tiden, og det har vært ganske bra temperatur ute. Så bra at jeg satt meg ut på balkongen med kaffekoppen på formiddagen. Litt kjølig var det, så jeg slang et pledd rundt meg så jeg ikke skulle bli kald på ryggen. Den liker kulde, og slår seg gjerne litt vrang da.


Etterpå dro jeg en kjapp tur bort på Plantasjen for å se hva de hadde av belysning til verandaen. De hadde mye fint, men ikke akkurat det jeg var ute etter. I stedet ble det en ny lykt til balkongen i hvitt, to pidestaller og jammen ble det ikke en boks med gode pepperkaker hehehe. Jeg dro videre til EuroPris hvor jeg faktisk fikk tak i to granbarkranser med lys i som brukes på batteri. Om batteriene tåler vinterkulda, hvis den kommer, får vi jo se.Jeg avsluttet med en tur på Smart og Expert. Jeg skulle egentlig bare kikke litt, men endte opp med å kjøpe meg ny komfyr. Det ble Gorenje med 65 L stekeovn, og jeg får den allerede på mandag. Nå slipper jeg å bekymre meg for julebaksten og julemiddagen. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å vente med å kjøpe til jeg fikk julelønningen, men hvorfor vente når den gamle ovnen allerede så smått har begynt å klappe sammen. 

Klatrestativet til pusene holdt på å ramle sammen i sta... De har løpt og hoppet så fælt på det i det siste at skruene hadde skrudd seg skikkelig opp. Da jeg lempa det over på siden for å skru, fikk jeg selvsagt hjelp... Pusene vil jo selvsagt være med når mammen skal gjøre noe utenom det vanlige... Begge to satt oppe på stativet for at det skulle ligge stødig, hehehe!!!Forden har fått nye vinterdekk....

 • 17.11.2011, 21:01

Kom nettopp hjem fra Fetsund hos fetteren min og kona. Han hadde ordna med time hos et dekkverksted der opp for meg, sånn at jeg kunne få bytta ut de gamle vinterdekkene. Mønsterdybden var litt dårlig, men det verste var at gummien hadde blitt hard noe som gjorde at dekkene ikke var så gode på vinterføre lenger.Her står Forden på bokken og venter på å få de nye Contintal dekkene sine. Gutta var kjappe til å skifte alle fire, og fra de jekka bilen opp til de var ferdig hadde det bare gått 20 minutter. Det var ikke så gæli :o))Vi dompa ned i hver vår sofa, og så vel ikke så nøye på hvordan de så ut..., med en gang. Den jeg satt i var vel ikke så ille, men den fetteren min satte seg i var vel ikke så veldig ren akkurat........!!!!

Jeg ble invitert på middag før jeg dro hjem til Oslo igjen... Formen min var egentlig ikke så veldig bra i dag, så jeg egentlig tenkt å dra rett hjem når bilen var ferdig. Når jeg kom inn og kjente den deilige duften av nylaget mat, klarte jeg ikke å motstå. Det er veldig hyggelig hos dem, og vi satt lenge ved matbordet og "jugde" som vi pleier så si, hehehe!!

Da jeg kjørte hjem fra Fetsund var tåka ganske tjukke, og minusgraden kom snikende... Veiene var alikevel relativt tørre og ikke glatte. Man advarte tidligere denne uka at det kunne bære glatt på veiene i Akershus, men det var iallefall ikke tilfelle i kveld. Ved Karihaugen var det som om det snødde litt, og jeg kunne se at det lå noe hvitt på siden av veien.Forrige dagen kjøpte jeg meg en boks med pepperkaker, og det var tydeligvis flere enn meg som syntes de var verdt å smake litt på. Begge pusetassene kom å stakk nesa borti og sleika på dem, så de havna rask i søppelkassen, hehehe!! Vanligvis pleier jeg å få ha ting i fred for dem, men ikke peppekakene.

Skuldrene og armene mine er ikke så happy om dagen, og derfor har jeg ikke sittet noe serlig på PC'n om kvelden. Dette er nemlig den tiden av året hvor vi har veldig mye å gjøre på jobben, men mange kontrakter som skal fornyes og kjøres igjennom Det blir veldig mye tasting på tastaturet, og nå har det blitt litt for mye for meg kjenner jeg. Jeg ble ferdig med de enkleste på onsdag, så i morgen er det å sette i gang med de litt mer inviklede, puh!!!

Ha en fortsatt fin torsdagkveld :o))

Goooood formiddag :o))

 • 15.11.2011, 12:17

Jeg kjenner at humørbarometeren har nådd nye høyder i dag.... For ute er himmelen knallblå, solen skinner og det er bare litt kjølig i luften. Etter to dager med tjukke grøtete tåke er dette helt himmelsk.

I går ordnet fetteren min med time til å kjøpe og sette på nye vinterdekk på bilen min. De gamle vinterdekkene min holder dessverre ikke en sesong til, og da var det ikke annet å gjøre enn å skaffe nye. Når jeg gikk igjennom fetteren min fikk jeg det litt billigere... Det blir jo noen 1000 lapper alikevel, så det er jo greit når en kan spare litt.

Når jeg kom hjem fra jobb i går hadde pusene og jeg en skikkelig kozekveld, langt unna PC'n. Vi lå alle tre i en haug oppe i sofaen med teppe rundt oss. Pusene hoppen opp og ned ettersom de ble for varme, hehehe!! Vinja vil jo helt ligge under teppe, da kozer hun seg veldig. Det vil ikke Ronja, hun skal ligge oppå sånn at hun har oversikten.

Neimen se der, lunch.... Da skal jeg jammen ta meg en aldrig så liten shoppingtur ut :o))

Ha en fortsatt ståååålende tirsdag :o))


Jeg har en pappa og en far..... :o))

 • 13.11.2011, 13:53

Jeg har to fedre, en pappa (Gunnar) som sammen med mamma adopterte meg, og en far (Halvor) som er min biologiske far.

   

Pappa (Gunnar) har vært død i 11 år nå i november, og jeg savner han enormt. Hans store hjerte, hans humor, måten han kunne erte på seg fjell, hans munnrappe replikker, og ikke minst viljestyrke når sykdommen innhentet han. Sykdommen reduserte hans store barnevennlige mage til en slank midje, men han ga ikke opp. Hadde han tunge stunder, lot ikke mamma og jeg han få lov til å synke for langt ned i tristhetens dal. Til slutt orket ikke kroppen hans mer, og han sovnet stille inn 10:11.2000. En time etter stoppet armbåndsuret hans å gå.....!!

Det sies at alle har både gode og dårlige sider, men når jeg tenker virkelig hardt etter kan jeg ikke finne en dårlig side hos pappa. Jeg har bare gode og trivelige minner om han og barndommen min. Han og mamma hadde det veldig godt sammen, og de oppnådde å være gift i nesten 52 år. Han var utrolig snill, og det var sjelden nei i hans munn når noen spurte om en hånd :o))

Jeg kan fortsatt se han for meg, der han satt på kjøkkenet med rullingsen, det grønne askebegeret og kaffekoppen....

Faren min (Halvor) har jeg ikke kjent hele livet mitt. Legger ikke ut noe bilde av han da han ikke ville like det. Den første samtale skjedde like før jul i 2000, etter at jeg hadde skrevet til Fylkesmannen i Oslo for å få vite hva mine biologiske foreldre het og hvor de kom fra. Lite viste jeg at i det jeg tok kontakt med Fylkesmannen, ble de tilskrevet og informert og spurt om de ønsket å få kontakt med meg. Faren min ringte meg noen dager før jul mens jeg var på jobb, men han ringte meg tilbake senere på kvelden.

Jeg har aldrig noen sinne vært så nervøs, som når jeg ventet på at han skulle ringe meg tilbake. Husker ikke så mye av samtalen, men jeg vet at jeg peppret han med spørsmål om søsken og familie mm. Vi fikk veldig god kontakt med en gang, noe som har fortsatt.

Pappa Gunnar og faren min Halvor er veldig ulike, men samtidig veldig like oxo. Faren min Halvor har den samme humoren, og er full av morsomme påfunn så det er aldrig kjedelig å være sammen med han. Når jeg møtte han for første gang, kunne jeg se at han hadde mye av de samme faktene som jeg, og gjorde mange andre ting likt.

Jeg er veldig glad i faren min Halvor oxo, men vi har ikke helt det samme varme forholdet som pappa Gunnar og jeg hadde. Det har nok med at han var der hele livet mitt. Siden min adoptivfamilie ikke er så stor, er jeg glad for at jeg har funnet min biologiske familie... som er megastor. Innimellom får jeg litt dårlig samvittighet for at jeg besøker faren så skjelden, men jeg er ikke så veldig glad i å reise bort over natten. Trives egentlig best hjemme... Det betyr ikke at jeg ikke bryr meg, og er glad i han for det er jeg :o)) 

På farsdagen tenker jeg på begge fedrene mine, og tenker på hvor synd det er at de aldrig fikk sjangsen til å treffes. Jeg er nemlig 100% sikker på at de hadde likt hverandre, og kommet godt over ens.
 

Sjuk på farsdagen...

 • 13.11.2011, 12:01

Ringte nettopp til faren min for å gratulere han med dagen, men han lå langt under dyna i influensa, stakkars... :o(( Han hadde vært dårlig i 14 dager syntes jeg han sa. Influensaen er ikke noe å spøke med, og i allefall når man begynner å dra på åra. Jeg får ringe han igjen om noen dager, for å høre om han har kommet seg på bena igjen.Alle gode forsetter om å legge meg tidlig i går gikk i vasken da jeg begynte å se på Hulken fra 2003. Jeg trodde at jeg hadde sett den før, men det hadde jeg ikke. Filmen var grei den, men det blir for dumt når Hulken bli animert å så diger som et hus. Syntes faktisk tv-serien fra 80 tallet med Bill Bixby som Banner, og Lou Ferrigno som Hulken. Han hadde jo enorme muskler, og var en stor kar....

Ronja er så selskapsjuk og stryker seg inntil meg og mjamrer seg... Hvis jeg ikke bøyer meg ned for å koze og stryke henne, stanger hun til meg, står på to ben å setter klørne i bena mine og liksom kozeknurrer. Hun er jo bare en stor godklump.... :o))

Jeg kikket et år tilbake i bloggen for å se hva slags vær vi hadde da, og på bildene jeg hadde lagt ut var det snø på bakken. Ikke mye, men det var tydeligvis kaldt nok til at den lå på asfalten å ikke bare på gressplenen. Nå er det vel en + 2-3 grader ute og overskyet, men heldigvis ikke noe snø i vente. Det kan godt vente en 14 dager til, hvis det var opp til meg...På tide å fylle opp kaffekoppen med litt rykende varm kaffe, det holder ikke med bare en kopp på formiddagen.... Nei, minst to for å sparke i gang kroppen.

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))
Når er det egentlig nok...

 • 12.11.2011, 20:35

Så dukket det opp et knippe bilder av kjendiser med mislykkede plastiske operasjoner igjen.Jeg forstår ikke at pene mennesker går til det skrittet å operere ansiktet sitt gang på gang. Ja de blir kvitt rynkene sine, men vakre blir da ikke.

Joan van Ark:
Joan Van Ark - 1 (© Getty Images)  

Mickey Rourke:
Joan Van Ark - 1 (© Getty Images)  

Lara Flynn Boyle:
Joan Van Ark - 1 (© Getty Images)  

Hva med å eldes med verdighet, det er da ikke så farlig om det kommer noen smilerynker. Jeg syntes det kan være sjarmerende, og de ser ikke ut som om noen dårlige Madam Tussaude dukker.

Jeg kan til en viss grad være enig i visse forbedringer for å åpne øyelokk som henger for lang ned, arr etter skader, reskape bryster etter sykdom og kanskje brystforstørring for de som er ganske flate. Mange er helt sikkert uenig i meg, og syntes det er helt greit å operere seg.

Når man ser på gjengen ovenfor her, kan man jo ikke se at operasjonene har gjort dem pene!!!
 

Ute i går...inne i dag!!

 • 12.11.2011, 13:03

I går var jeg ute på byen sammen noen venner, og hadde det kjempegøy... Humoren sto høyt i taket, og det ble nok litt vel mye flytende som ble inntatt. Akkurat det merker jeg godt i dag.......Når pusene kom å vekket meg til morran/formiddagen i dag følte jeg det litt sånn som Donald Duck her over, hehehe!! Etter at frokost og et par kopper varm kaffe var inntatt så føltes kroppen litt mer normal igjen :o)) Det er vel bare å innse at kroppen bruker lengre tid på å restituere seg igjen, etter en rotbløyte på byen!!Kattedoen var ikke så lekker til formiddagen i dag, og da hjalp det ikke at matmora følte seg i dårlig form. Det var bare å dra fram skurebørste og AJAX å sette i gang. Ikke den akkurat festligste jobben å ta tak i med en gang man sto opp, men det kunne ikke vente lenger..... Vinja satt nesten å trippet ved siden av mens jeg holdt på, og hun hadde bestemt seg for at det var HUN som skulle være først inn for å markere.Jentene har nå inntatt klatrestativet for å slappe av en stund, men så fort jeg går ut på kjøkkenet er Vinja på plass for å tigge. Der sitter hun på kjøkkenbordet å mjauer så tynt og sårt og ser på meg med de øynene, se så synd det er på meg øyne, hehehe, men matmora går ikke på den.... snopet hva!!

Kjenner at kroppen trenger en eller kanskje to kopper med kaffe til...., den er fortsatt litt siiiiigen!!Å damene flyr....

 • 11.11.2011, 12:57

Det lades opp til fest rundt meg i dag... Selskapet har 15 års jubileum, og det skal jo feires. Damene flyr ut for å kjøpe seg extra par med strømpebukser, for et par er alt for lite etter som kvelden går. Man har jo fått erfare det, gang på gang, at man blir mindre forsiktig med å trekke den opp for hvert toalettbesøk utover kvelden... Skjønner ikke hvorfor.....!!! Hehehe!!

Selv skal jeg ikke være med på festen.... Jeg hadde jo opprinnelig meldt meg på, men så kom det noe i veien. Synd egentlig, men ikke noe å gjøre med!Da jeg skulle gå til morran i dag, hadde Ronja og Vinja startet med morgenbadet. Vinja hadde lagt seg godt til rette i vasken, og ventet på at Ronja skulle komme å skru på springen.... For det gadd hun jo ikke selv, hehehe!!

Lunchen er over for i dag, og da er det bare å brette opp ermene å kaste seg over dagen gjøremål!!

Ha en fortsatt fin fredag, blogges :o))

Lyktene er tent.....

 • 10.11.2011, 22:49

Det var jammen godt at jeg kom meg avgårde kl 15:30 fra jobben, for det ble fort mørkt i dag ettersom det var så overskyet og grått ute. Det var ikke et menneske å se på hele gravlunden, og det var ikke fritt for at jeg følte meg litt alene der jeg gikk. Lyktene ble tent, og siden det var begynt å bli mørkt så lyste de så fint.Lekte meg litt med mobilkamera på veg tilbake til bilen... Ville se hvor bra bilder det tok nært og i mørket, og resultatet ble da ikke så altfor "gæli", syntes jeg selv i allefall :o))

Det er ikke ofte jeg lar meg provosere på jobben, men i dag skjedde det... Går ikke i detaljer, men en av kollegene oppdaget at det var gjort en feil og kunne ikke la saken ligge. Selv ikke etter at den som hadde gjort feilen sa hun skulle rette opp. Tilslutt greide jeg ikke å holde munn, og i en ganske skarp stemme sa fra at nå var det nok.... feilen var gjort, og den blir rettet så la saken ligge... Det er så unødvendig å holde på i det uendelige, alle gjør feil... ingen er feilfri!!!Må ha med litt pusetasser oxo :o)) Her har Ronja satt seg ved siden av radion, for å høre på Loven & Co på RADIO NORGE på morran i dag. Hun satt lenge å kikket på radion, og hørte på stemmene som kom ut fra høytaleren. Ørene sto rett opp, og hun satt helt stille.... Godjenta til mammen sin :o))Vinja ligger rett ut på golvet ved siden av godstolen min... Hun bare digger å legge på ryggen med bakbena rett ut, og forbena over brystet. Der ligger hun lenge å kikker rundt seg, og etter en liten stund glir øynene igjen å borte er hun. Da kan jeg omtrent rive ned huset uten at hun leer på et eneste værhår.... :o))

Om litt mindre enn 1,5 time er det ****FREDAG**** Det er definitivt den beste dagen i uka, etterfulgt av to fridager :>))

God formiddag....

 • 10.11.2011, 11:36

Det ser ut som om sola har gått å gjemt seg i dag, for Oslo viser seg fra en grå og trist side. Nå ja, vi fikk da to dager med sol, så vi skal vel egentlig ikke klage??

Var litt stolt av megselv til morran, for jeg forsov meg opprinnelig men klarte å ta meg inn ganske bra. Kom meg avgårde i en ganske normal tid, og tenkte at i dag klarer jeg å være på jobb til kl 8. Så måtte jeg gjøre noe dustete... I går oppdaget jeg at det gikk ann å kjøre både opp og ned på deler av trafikkmaskinen, og da bestemte jeg meg for å prøve det, hehehe!! Hvem klart å kjøre feil, jo det var meg det å havna på veg hjem igjen. Mista en del minutter på å snu å kjøre tilbake igjen, grrrrr!!!

Skal gå 30 min tidligere i dag, sånn at jeg kommer meg ned på gravlund før det blir mørkt. Er ikke noe serlig å fly der nede da, spesielt siden det ikke er noen lys langs stiene. Å, ned må jeg jo, siden det er 11 år siden pappa døde i dag :o((

Det store samtaleemne på jobben om dagen er jubileumsfesten i morgen. Hva skal man ha på seg, hvor skal vi være, hvordan kommer man seg dit osv. Jeg hadde egentlig tenkt til å være med, men så kom noe i veien...dessverre. Hadde vært så gøy å være med, for det blir sikkert en fantastisk fest sammen med kollegene og med mye god underholdning. Ikke noe å gjøre med det.....!!!

Så var det tilbake til arbeidet, for det er mer enn nok å ta av!!

Ha en fortsatt fiiiiiiin torsdag, blogges :o))

Mørkt vær dag når jeg kommer hjem....

 • 09.11.2011, 23:33

Nå har har høstmørket virkelig tatt grep mer jeg, for det er ikke mulig å komme seg hjem innen mørket er på plass. Skal jeg klare det må jeg gå kl 15, men det passer ikke helt....Akkurat det at det blir mørkt så tidlig er et lite problem når man har noe å gjøre etter jobben. Som i morgen f.eks., da skal jeg ned på gravlund etter jobben. Innen jeg kommer dit begynner det å bli ganske så mørkt, og det finnes ikke et lys langs stiene. Har ikke syntes at det har gjort noe før, men vet ikke helt om jeg føler meg konfortabel med det nå. Tenker at jeg går litt tidligere i morgen, så unngår jeg det problemet... I morgen er det 11 år siden den snille gode pappa'n min døde :o( Derfor skal jeg ned på gravlund, for å tenne lys i lyktene. Savner han enormt... En utrolig snill mann full av masse humor, spillopper og med et lager av gode svar på det meste :o))Da var "rullemusa" mi bestilt, eller RollerMouse PRO02 som det egentlig her. Den jeg har nå på jobb altså, er en eldre modell, som henger seg opp hele tiden. Den er grei å ha inntil jeg får min, men jeg håper virkelig ikke at det tar altfor lang tid. Den kosta selvsagt ikke lite, over 2.000,-... Det finnes billigere varianter oxo, men jeg må ha en som passer sammen med armstøtten min. Godt det ikke er jeg som betaler den av egen lomme!!Pusene har byttet på å ligge i fanget mitt i kveld... Først Ronja som virkelig slappet ordentlig av, og lå der lenge... Vi sovna faktisk begge to, og jeg kom ikke til megselv før hun hoppet ned. Da jeg fant frem PC'n for å sjekke Fjæsbokji og bloggen kom Vinja løpende og hoppe opp. Hun endte opp med å strekke seg over hele tastaturet, og der forble hun leeeeenge. Nå ligger englebarna inne i senga i en haug å sover.Det er på tide å gå tll anskaffelse av skøyter nå.... Det har vel og merke ikke vært noen kuldegrader ute, og heller ikke lagt noen is noen steder. Alikevel er det greit å ha dem i hus til det skjer, for KAJ og jeg har tenkt å holde det vi lovte til Terje i fjor. Vi skulle øve oss, og bli bedre på skøyter sånn at vi kunne ha en ordentlig danseoppvisning for Terje før jul i år. Skøytene de leide ut var slettes ikke gode å gå på, så vi bestemte oss for å kjøpe egne......

På tide å gi seg for i kveld kjenner jeg, øyelokkene vil liksom ikke være oppe stort mere!!

God morgen, og solen strååååååler i Oslo :o))

 • 09.11.2011, 09:46

Bare en snarvisitt innom for å si god morgen, og at sola skinner fra en skyfri himmel her i Oslo :o))

I går var jeg hos Zizzi med vinterjakka mi, men sjefen var ikke der så jeg la igjen jakka sånn at hun kunne se på den da hun var tilbake. Hun ringte meg litt seinere på dagen, for å fortelle at jakka blir sendt til skredder i dag for å feste alt av løse knapper uten noen kostnad for meg. Det eneste dumme er at det tar ca en uke før jeg får den igjen :o(

Var å hentet nytt brannslukningsapparat og røykvarsler i går kveld. De apparatene vi har begynner nå å bli så gamle at det var på tide å bytte de ut. Må bare huske å sette den gml. ned i gangen i ettermiddag, for da kommer vaktmesteren å fjerner det.

Jeg våknet med hodepine i dag, noe som kommer fra en fryktelig stiv nakke og skulder... Trodde at det ville gi seg når jeg begynte å røre på meg, men det har ikke skjedd. Eneste løsningen da, er å putte i seg noen hvite piller!!! Dagen er ikke ødelagt av den grunn, nei langt i fra :o))

Ha en fortsatt fin onsdag, blogges :o))

Goooood mormiddag :o))

 • 08.11.2011, 11:16

Har du sett på maken....sola skinner fra en skyfri himmel, med andre ord det er en strålende dag her i Oslo :o))

Da jeg krabbet ut av køya til morran, var det faktisk like tjukk tåke som i går kveld. Innen jeg kom meg ut av døra var det bare igjen en dott eller to over Østensjøvannet. Kjenner at humørmåleren steg flere grader med en gang.

Før helgen kjøpte jeg meg ny vinterjakke hos Zizzi, som jeg var så fornøyd med. Det var den siste de hadde igjen, og jeg fikk 100,- i avslag på prisen for at det manglet en knapp til å feste fuskepelsen på hetten. Da jeg tok på jakken nå i helgen for å vise den frem, så datt øverste del av trykk-knappen på brystlommen av. Ærlig talt, sier jeg...  Jeg elsker klærne fra Zizzi, men er ikke spesielt imponert over de som har sydd sammen klærne eller montert på knapper. For det revner, og knappene detter av bare man ser hardt på dem.

Jeg fikk slept jakken med meg i dag, så får vi høre hva de har å si til det i butikken... Gir de meg mer avslag, og samtid fixer knappen for meg skal jeg beholde den. Hvis ikke så vil jeg ha pengene tilbake!!!!

Dagen på jobben begynte som den sluttet i går ettermiddag, med at "rullemusa" mi låste seg midt på skjermen. Etter gjentatte forsøk i går med å restarte maskinen og nappe ut ledninger til ingen nytte gikk jeg hjem, å håpet at ting ville løse seg til i dag......NOT. Det tok nesten 2 timer innen jeg fikk brukt PC'n igjen, og da ble det konstatert at "rullemusa" var gått i stykker å jeg fikk en lånemus....!!!

Nå er det bare å brette opp ermene på jakke, og komme seg ajour med det jeg skulle ha gjort så langt i dag.

Ha en fortsatt fin tirsdag, blogges :o))

Ute: tåke Inne: lys og varme :o))

 • 07.11.2011, 23:56

For et missmodig vær det er ute i kveld.... Tåka ligger bare noen få cm over bakkeplan, og jeg kan nesten ikke se over til andre siden av gaten en gang, usj!


(bildet hentet fra google)

Inne derimot er det vamt og godt med masse tente te-lys i lykter og lysestaker. Selv ligger damen rett ut på sofaen, med PC'n i fanget og to dorske puser nede ved bena :o)) Burde egentlig ha rusla ut på kjøkkenet for å vaske opp en panne og en kjele etter middagen, men sofaen er så vanvittig god akkurat nå!!!I går kveld skulle satte jeg inn simkortet fra Tele2 i den gamle Galaxy tlf min... Når jeg kjøpte den fikk jeg beskjed om at den var låst til Telenor, og i går forsøkte jeg å hente operatørkoden ved å sende inn IMEI nr. Til ingen nytte, de kunne ikke finne telefonen hos seg. Fikk beskjed om å kontakte de jeg hadde kjøpt telefonen hos, og de gjorde jeg i dag... Da viste det seg at telefonen var åpen, og jeg følte meg som en dust i butikken. Nå i kveld fikk jeg lastet ned og innstallert WAP/MMS/Internett instillingene på telefonen.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å se på Wallander i kveld, men så sappet jeg forbi å landet der alikevel. Når jeg nå først hadde begynt å glane på det ble jeg selvsagt hekta, for jeg måtte jo se hvordan det gikk....

 

Mange er jo kjempebegeistret for Krister Henriksson som Kurt Wallander, men jeg klarer ikke helt å forsone meg med han i den rollen. For meg er det kun en Kurt Wallander, og det er jo Rolf Lassgård.... Folk mener at det er fordi at det var han som hadde rollen først, og det er vel kanskje litt det. Godt de gml Wallander filmene finnes på DVD :o))

Uff nei, nå må jeg se å komme meg opp av teppehaugen å gjøre meg klar for natta, og få vasket opp disse kjelene/panna!


Matti gikk av med seieren...

 • 06.11.2011, 21:51

Det var skikkelig spennende helt på slutten i Alt for Norge i kveld. Det sto mellom Matti og Britta, og det var ikke noen klar vinner ut fra hvordan programmet var laget. Jeg hadde ingen favoritt i dag!Til slutt var det Matti som gikk av med seieren, og som den store softien jeg ble jeg jo så innmari rørt når han møtte familien. Enda verre ble det jo nå Henriette overrasket han med foreldrene, som han trodde var hjemme i USA. 

 En av oppgavene i dag var å synge nationalsangen, og det er noe som får tårene til å renne på meg. Det går greit når jeg synger den selv, men når jeg hører andre synger den blir jeg bløt i hjerte :o)) Matti gikk av med seiren der, men jeg syntes nok at at Britta sang ordene og melodien best. Det var publikum som stemte på den de syntes var best, og jeg syntes nok at det var mest unge jenter i salen.... og Matti er jo en veldig kjekk kar :o))

Nå som han har truffet familien sin, håper jeg virkelig at kontakten blir opprettholdt!!

Pusene syntes jeg hadde sovet nok....

 • 06.11.2011, 10:49

Det var ikke langt på dagen de kom, pusetassene mine, neida kl 08:45 for å være helt eksakt. Jeg skjønte jo straks at det ikke var bare for at de syntes jeg hadde sovet lenge nok. De hadde hørt noen rare lyder, og når jeg dro opp persiennen forstod jeg hvorfor.Utenfor stod ambulansen, og da ble jeg jo fryktelig nysgjerrig.... Det bor jo noen eldre mennesker i oppgangen som jeg kjenner godt. Denne gangen var det den eldre herremannen i 3 etg. som ble hentet. Det er jo så trangt i oppgangen sånn at det er umulig å få en båre inn der. Håper det går bra med han :o)

Skyene henger nede ved hustakene i dag oxo, men jeg nekter å la det gå inn på meg. Inne har jeg den varme kaffekoppen min, og te-lysene er tent. Jeg kozer meg å nyter søndagen :o))

Litt senere i dag skal jeg ned på gravlund for å legge på granbar på graven til mamma og pappa, og tenne lys for dem. Det er jo Allehelgensøndag i dag, og da pleier jeg alltid å tenne lys. 

Den 10. november er det 11 år siden pappa døde, og det var den samme temperaturen da som nå rundt + 10 C. Etter som jeg husker hadde det ikke vært noen nattfrost enda, og på begravelsesdagen hans en uke senere pøsregna det. Mener det ble en snøfattig desember og jul oxo, lurer på om det blir sånn i år oxo her i Oslo!!Kaffekoppen min er tom, og det er på tide å fylle den opp igjen. Må ha en til innen jeg hopper i dusjen kjenner... Ronja svinser rundt meg på skrivebordet, og helst foran nesen på meg så det er ikke så lett å skrive. Hun vil ha litt oppmerksomhet, og det skal hun da få :o))

Ha en fin søndagsformiddag, blogges :o))

God gammel musikk no 1:

 • 06.11.2011, 01:01

Keith Moon - Do Me Good:


The Who - Another tricky day:


Procol Harum - A whiter shade of pale:


Uriah Heep - Lady in black:

Slade - My oh my:


Kizz - Heavn's on fire:Lørdagskveld og lysene er tent....

 • 05.11.2011, 20:10

Kvelden har kommet, og mørket har senket seg ute.... Jeg har tent alt av lykter og lysestaker i stua og ute på balkongen, så nå er det blitt skikkelig lunt å kozelig i heimen :o))Var en kjapp tur innom Europris tidligere i dag, og da fikk jeg endelig tak i lykter til balkongen. Jeg har sett flere steder, men de som har hatt formen og fargen jeg var ute etter, var i tre... Det hadde jeg slettes ikke lyst på!! Disse kosta 99,- per stk., noe som jeg ikke syntes var så ille.Ute har det var grått og trist i hele dag... Før jeg dro ut regnet det litt oxo, men det ga seg heldigvis. Ikke noe er så kjedelig som å dra ut å handle i øsende regnvær. Man blir klissvåt bare man stikker et ben ut av bildøra.På Plantasjen ble jeg møtt av nisser, dverger og julepynt i fleng, og jeg fløy fort igjennom. Det var ikke juleting jeg så etter i dag. Skulle se etter lykter til balkongen og granbar til graven. Lykter ble det ikke noe av, men jeg kjøpte da et par kvaster med granbar. Kjøpte oxo en spade med nedfelbart skaft til bilen. Kan være godt å ha til vinteren hvis det kommer mye snø.Den ene Kroton-planta mi har begynt å blomstre :o)) Jeg la ikke merke til det med en gang, for stengelen med blomstene henger ned langs stammen godt gjemt. Jeg har to like planter som jeg kjøpte samtidig for et år siden, men det er bare den ene som blomstrer fra tid til annen :o))Pusene har vært ganske gode venner i dag...., litt småkjekling har det selvsagt vært men ikke noe store greier. Akkurat nå ligger de i senga mi å sover søtt som to små engler :o))

Det blir en ordentlig hjemmekveld foran TV-skjermen i dag. Først blir det QuizDan på NRK1, og etter det blir det å benke seg til for å se på.......


 
Indiana Jones and the raiders of the lost ark :o)) Jeg bare digger Harrison Ford, helt siden han spilte i den første Star Wars filmen. Jeg var så forelska i han at jeg skrev til han, og jeg fikk et råstilig foto av han tilbake som hadde signert, åååååå!!! Jeg skal med andre ord nyyyyte hvert minutt av kveldens film :o))

Ha en fortsatt fin lørdagskveld :o))

Puser i farta....

 • 03.11.2011, 23:01

Ronja og Vinja er snåle...! Det ene minuttet er de verdens beste venner, og så i neste er de så uvenner så man nesten ikke tror de skal bli venner igjen.Det begynte sånn som dette her i kveld... Vinja satt på dørterskelen å kikket på Ronja, som hadde inntatt hennes favorittplass i vinduet. Det falt ikke helt i god jord, hehehe!!


 

Så oppdaget Ronja at søsteren satt å glodde på henne, og det likte hun ikke i det hele tatt. Vinja snudd automatisk ryggen til henne.Da var morroa i gang, og de løp etter hverandre en lang stund inntil Vinja gjemte seg bak gardinen. Når Ronja kom inn i rommet spratt hun frem å kastet seg over søsteren.Etter å ha stormet rundt heimen en stund, var det opp i klatrestativet for å daske til hverandre en stund. Det er jo oxo noe de syntes er festlig, ligge på hver sin plate å irritere hverandre.Når de er ferdig med å irritere hverandre på klatrestativet, er det vill fart ned på gulvet. Da slåss de så pelsdottene fyker, og de freser og skriker til hverandre. I dag gikk det ikke så vilt for seg som det mange ganger pleier å gjøre. Etterpå blir de veldig slitne, og må vile seg litt.Vinja hoppa opp på klatrestativet igjen, og det tok ikke lange stunden innen hun sov godt.Ronja forsvant inn på et av soverommene, og der lå hun rett ut å sov... søte pusen :o)). De våkner når jeg begynner å slå av lyset og skal legge meg, da foter de meg rundt heimen. Mange ganger hopper de opp i senga mi når jeg legger meg, og da vil Vinja ligge under dyna inntil meg mens Ronja skal ligge ved bena mine.

En kan jo ikke noe annet enn å være glad i disse to pelsdottene :o))

Torsdag allerede!!!

 • 03.11.2011, 11:16

Hvor har denne uka blitt av? Jeg syntes jo ikke dagene går så veldig fort på jobb akkurat, men alikevel har ukedagene fått jettmotoren på. Skal jeg være litt ærlig så syntes jeg at det skal bli godt å få et par dager fri igjen, hehehe!!Naboen kom inn til meg i går kveld for få få hjelp til å sette på alarmen på vekkerklokka. Hun måtte opp kl 06:00, for å bli med gubben på rekrasjon. Etter at alarmen var satt var hun ikke helt sikker på at den kom til å ringe, så jeg forslo at jeg skulle ringe på dørklokka når jeg var ferdig på badet ca 06:30. Damen var oppe allerede, og klokka hadde ringt som den skulle :o))

Sto litt tidligere opp i dag i tilfelle de skulle ta vannet innen jeg var ferdig til å gå... Det var jo i dag rørleggeren skulle komme å fixe lekasjen i bakken. På lappen som var satt opp i oppgangen, hadde de nemlig ikke satt i hvilket tidsrom vannet ville være borte!! Smart!!

Akkurat i det jeg skulle gå kastet Ronja opp all maten hun hadde spist...usj!! Etterpå føyk hun inn i kattedoen å gjorde det hun skulle der, og så var frøkna i full fart igjen. Jeg er litt på vakt når det gjelder oppkast...., har friskt i minnet sist gang hvor hun holdt på i flere dager. Tror nok at årsaken denne gangen var at hun hadde frotset litt mye i tørrfor koppen, spist for fort og ikke latt maten synke ordentlig innen hun begynte å gjøre morgengymnastikk med søsteren!!

Arbeidet kaller, og jeg har en innviklet sak å bli ferdig med. Krever at de små grå er 100% fokuserte.Ha en fortsatt fin torsdag, blogges :o))

Jeg hadde nesten gitt opp....

 • 02.11.2011, 22:53

Jeg har glemt når jeg begynte å mase første gangen, men det var en eller annen gang i 2010 tror jeg, uten at noe har skjedd. Hva da, jo et forferdelig leven i rørene ute på badet... Ikke fra meg, men fra et eller annet sted, og det har irritert meg noe vanvittig. Denne uka kom det opp lapp om at i dag kom det gravemaskin som skulle grave opp på baksiden av blokka. Årsak: det var en lekkasje... Når jeg kom hjem måtte jeg bare ta meg en tur bak i jørma for å se om de hadde gjort seg ferdig, men det var bare et gigantisk hull ved kommen. Vannet sildret ut i hullet hele tiden. I morgen kommer rørleggeren for å fixe problemet. Når jeg kom inn var det helt stille på badet, for første gang på veldig lenge. Noe hadde da skjedd alllerede i dag :o))Pusene strøyk rett ut på balkongen med det samme jeg lukket opp døra... De satt nesten å ventet på dørterskelen da jeg kom inn, men de er ikke lenge der ute. Bare en liten tur for å undersøke at alt er der det skal være, kikke litt ut av vinduene å så inn igjen. Selv om det ikke er kaldt nå, så vil de ikke være der ute så lenge.Se på psycho-pusen min Vinja der hun ligger å kozer seg på stuegulvet. Det er jo godt å legge seg litt nedpå for å slappe av etter å ha spist litt "middag".Frk. Ronja har skjelden tid til å ligge å late seg på golvet. Hun svinser som regel etter meg så lenge jeg er på beina, og når jeg setter meg kommer hun med kromrygg og kozeprater. Da skal jeg stryke og koze masse med henne :o))Piggin' Ga-Ga....! For noen år siden samlet jeg på griser, og favorittene var Piggn' som jeg bare fikk tak i England. Kanskje nerdete, men jeg syntes fortsatt de er litt søte, hehehe!!

Ha en fortsatt fin onsdagskveld :o))

Hadde tenkt å legge meg, men....

 • 02.11.2011, 00:31

Så oppdaget jeg at det var Beck på TV2, men kjekkasen Mikael Persbrandt... Da går det jo ikke ann å legg seg enda :o))Kunne selvsagt ha tatt det opp å sett filmen når jeg kom hjem i morgen ettermiddag, men har jeg da begynt å se på så da kan jeg like godt fortsette. Rollefiguren Gunvald er en person man elsker å hater, og sånn er det vel med skuespilleren oxo. Han er jo kjent for å lage store fete overskrifter innimellom!!

Pusene har holdt et svare leven i ettermiddag... De har krangla og løpt etterhverandre og sloss så pelsdottene føyk rundt dem. Tilslutt måtte jeg gripe inn for det var bare fresing og skriking. Etterpå satt de å glante olmt på hverandre en lang stund, og liksom forsøkte å syke hverandre ut. Når det hadde gått en stund til var de verdens beste venner igjen!!

Hadde trodd at det skulle være lang kø når jeg skulle hjem over i dag, men det gikk utrolig smidig... Brukte faktisk kortere tid enn jeg pleide når jeg kjørte over Trafikkmaskinen!!

Nå gir denne damen seg for i kveld, GOD NATT!

Bispelokket var stengt....

 • 01.11.2011, 11:54

Jeg hadde helt glemt til morran i dag, at Bispelokken ikke lenger var åpent for ferdsel. Hjelp tenkte jeg da, nå kommer jeg vel til å kjøre hurramegrundt, hehehe!! Det gikk egentlig veldig greit, etter at jeg kom meg over i riktig fil. Skiltingen var det heller ingting å si på, men det det var selvsagt ganske lange køer... Nå må jeg bare huske på å kjøre den veien hjem igjen oxo, hehehe!!!

Oslo viser seg fra en litt grå og trist side i dag, med tunge skyer som ser ut som om de snart skal slippe opp og tømme masse regn i hode på oss. Ikke for det, jeg tok med paraply så kommer det noen dråper eller fler så er jeg forberedt. Gradestokken har krabbet opp på + 10C i dag, og det er en bra temperatur for denne årstiden.

Syntes alltid det er litt rart å komme tilbake på jobb, når man ikke var der dagen innen... Mailboxen min var sprekkeferdig i dag, så det er litt å henge fingrene i utover dagen i dag. Helt greit, for det motsatte hadde ikke vært noe å ønske seg.

Lunchen er snart her, og i dag er jeg nødt til å ta meg en tur ut for å finne noe pentøy til festen jeg skal på senere i måneden...

Ha en fortsatt fin tirsdag :o))

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no