hits

Vera Lynn

- je suis prest -

NRKs Julekalender...., mange repriser!!

 • 30.11.2012, 12:08

I går så jeg på et ettermiddagsprogram på Svensk TV 1, og der snakket de om tradisjonen de hadde med Julekalender i TV. En tradisjon de har hatt siden 1960 tallet, og siden jeg var med på den tiden oxo husker jeg jo en del av dem. På NRK hadde de jo ingenting sånt, så det var stort å sette seg foran svart/hvit tv'n på kvelden for å se på kalenderen. Det var da jeg kom til å tenke på når begynte NRK med Julekalenderen, og hvilke har vi hatt:1970 Barnas førjulskalender
1979 Jul i Skomakergata
1981 Jul i Skomakergata
1984 Jul i Skomakergata
1986 Teodors Julekalender
1987 Portveiens Julekalender
1988 Jul i Skomakergata
1989 Vertshuset den gyldne hale
1990 Portveiens Julekalender
1991 Teodors Julekalender
1992 Jul på Sesam Stasjon
1993 Jul i Skomakergata
1994 Vertshuset den gyldne hale
1995 Amalies Jul
1996 Jul på Sesam Stasjon
1997 Amalies Jul
1998 Jul i Skomakergata
1999 Jul i Blåfjell
2000 Amalies Jul
2001 Jul i Blåfjell
2002 Jul på Månetoppen
2003 Jul i Skomakergata
2004 Jul i Blåfjell
2005 Jul på Månetoppen
2006 Jul i Svingen
2007 Barnas Superjul
2008 Jul i Blåfjell
2009 Jul i Svingen
2010 Jul på Månetoppen
2011 Jul i Blåfjell
2012 JulekongenNår man ser på listen så er det veldig mange repriser syntes jeg, Jul i Skomakergata 7 ganger, Jul i Blåfjell 5 ganger og Jul på Månetoppen 3 ganger... Hva er årsaken til at enkelte julekalendre blir sendt igjen og igjen? Ikke bare etterspørsel fra publikum vel, men kanskje litt for at det komfortabelt å sende en populær serie om igjen.  Man vet at det kommer til å slå ann hos barna. Jo da, jeg vet det har med økonomi å gjøre oxo, men hvis man skal holde på seerne og konkurrere med de andre kanalene må man ta sjangser og fornye seg. Nå har de gjort det i år, så det blir spennende å se hvordan den nye kalendere er!!

Burde man ikke lage noe nytt litt oftere for å få litt variasjon? Dere som har barn som ser på, hva sier de?Jeg gledet meg for tidlig....

 • 30.11.2012, 10:29

På onsdag var jeg så happy for at det så ut til at jeg gikk klar av omgangsjuken, da kvalmen forsvant og jeg bare hadde litt vondt i magen... Gleden varte ikke særlig lenge den, for natt til torsdag var det bare å ta på seg joggeskoa og begynne å jogge mellom senga og toalettet. Jeg vurderte sterk å ta med meg dyna og puta å legge meg der ute, men gjorde ikke det. Det holdt på til langt ut på torsdagen, og da det begynte å roe seg var jeg så sliten at jeg sovna momentant og sov i flere timer....Når jeg våknet i dag var jeg så vissen i kroppen at jeg nesten ikke orket å snu meg i senga engang, og det er jo ikke så rart siden jeg ikke hadde fått i meg noe næring siden onsdagettermiddag. Jeg likte dårlig å ringe på jobben for å si at jeg måtte bli hjemme i dag oxo, men jeg så svimmel og slapp at jeg hadde ikke en sjangs til å komme meg ut av døra.

At jeg ble dårlig nå setter jo adventsforberedelsene mine litt tilbake, for i kveld hadde jeg tenkt å henge gardiner og finne frem advenstlysestaker og stjerna mi. Jeg skal nok bli ferdig innen søndag, men kanskje ikke så tidlig som jeg først hadde tenkt meg det. Ingen krise for adventstiden kommer uansett den, må bare akseptere at alt kanskje ikke blir ferdig like tidlig som planlagt.. Sånn er det bare!!

Ute er det - 3,6 C og klarvær... Sola kommer nok opp på himmelen i dag oxo, men det tar litt tid før den kommer seg over tretoppene.
Kontraster....

 • 28.11.2012, 21:53

At været skifter fort på denne årstiden er sikkert, fikk vi en forsmak på i går... Da snødde det ganske tett hele dagen, og det kom faktisk en god del oxo. Mot min vilje så må jeg innrømme at jeg faktisk syntes det var ganske kozelig med snø. Jeg satt liksom å kikket ut av vinduet med jevne mellomrom for å se om det fortsatte :o))


Til morran var snøen ganske kram, og for ikke å bli klissvåt på beina var jeg smart nok til å ta på meg gummistøvler. Det lå såpass mye foran garesjeporten at jeg måtte fram med spaden å ta unna det som var kommet. Da jeg var ferdig kom vaktmesteren for å hente ut traktoren for å måke gården. Det var første gangen jeg fikk testet ut hvordan det var å kjøre bilen på ordentlig snøføre, og den klarte seg bra. Lå fint på veien og dekkene hadde god gripeevne så jeg skle ikke i det hele tatt.

Formen var ikke noe storveis i går, og jeg var slapp og uggen i kroppen på formiddagen... Etter lunch begynte jeg å fryse og ble småkvalm med litt vondt i magen, så den planlagte jobbingen et par timer over gikk raskt i vasken. Vel hjemme prøvde jeg å få i meg litt mat, men matlysten var ikke helt tilstede. Jeg frøys noe innmari så jeg pakket meg inn i mine lune fleezepledd i godstolen å satt å smådorma omtrent hele kvelden. Før jeg pakket meg inn ringte naboen, og ba meg gå ut på balkongen for å sjekke om det var en fugl der!! Hun mente at hun hadde sett en fly frem og tilbake der tidligere på dagen. Jeg var overbevist om at hun hadde sett syner, for det skulle ikke være mulig å komme inn dit nå. Der tok jeg feil gitt.... Jeg gikk ut med lommelykt å lyste i alle kriker og kroker hvor en liten fugle kunne tenke seg å hjemme seg bort, uten at jeg så noe til den. At den hadde vært der var i allefall sikkert, for jeg fant masse små fuglelorten på gulvet, klartrestativet til kattene og puten til den ene stolen. Håper at den fant veien ut igjen den veien den kom inn, for jeg kan ikke ha en liten bevinget venn der ute med mine to villdyr løse fra tid til annen.


I dag har vi hatt et helt annet vær enn i går.... Det var litt kjøligere ute og ordentlig klarvær på morran og litt senere fikk vi faktisk se sola oppe på himmelen i noen timer. Utrolig hvor mye noen timer med sol gjør for humøret, alt ser mye lysere og letter ut med en gang. Jeg måtte ut å røre litt på meg i lunchen, og da tok jeg dette bildet hvor Oslo Spectrum ligger på venstre side og Oslo City på høyre. Midt i mot er gamle Postgirobygget, hvor bl.a. Aftenposten nå holder til.

Formen har definitivt vært bedre i dag selv om magen var litt ugrei, men ikke ikke på noen måte sånn at jeg måtte fly å være venn med toalettet med jevne mellomrom. Det var mer problemer med printeren som vi kjører fornyelser på, den avgikk med døden i dag. Displeyet var svart og det hjalp ikke å koble ut strømmen heller.. Jeg meldte feilen med masse HASTER ord spredt utover sånn at de skulle forstå viktigheten av at den ble fixet fortere enn svint. Når teknikken ikke fungerer blir jeg ganske frustrert, og da er det ikke lang vei til jeg blir forbanna :o((

Når jeg kom hjem i dag hadde vaktmesteren satt opp juletrærne og hengt på belysningen, så nå er de klart til å tennes til 1. desember. Det er noe jeg ser fram til vært år, for det lyser opp noen ellers så mørke plasser. Kozelig å se lyset når jeg kommer kjørende oppover gaten :o)) I forrige uke kjøpte jeg lyslenke som jeg skal henge opp på balkongen til lørdagen, og det blir første gangen jeg har noe sånt der ute. I fjor kjøpte jeg et par kranser med lys som gikk på batteri. Problemet med det var jo at batteriene ble ganske raskt dårlige, så det lyste ikke så bra etter et par dager...

På veg hjem var jeg innom Ultra, og rusla forbi kjøttdisken for å se hvordan ribba deres så ut... Den var ikke så ille, men jeg kunne godt ha tenkt meg litt mer fett på den for da blir den så mye bedre når den stekes. Jeg kjøpte ingen i dag, men gjør det sikkert til uka... I fjor kjøpte jeg uten kotelettkam, og det angret jeg på så i år blir det definitivt med...

Å snøen daler ned.....

 • 26.11.2012, 22:13

Da jeg krøyp under dyna i går snødde det bløt snø, som ikke la seg på bakken... Til morran i dag holdt det fortsatt på, og da hadde det lagt seg et tynt teppe som jeg først trodde var sørpe. Når jeg kom ut så var snøen frosset fast til bakken, og det lå rundt null punktet.Nå som vi har desember rett rundt hjørnet, er det i grunnen ganske greit at det kommer snø...Det er nesten litt idyllisk her jeg sitter inne i varmen å ser ut på snøfnuggene som daler ned, og blir nesten litt poetisk, heheheh!! Lysten til å begynne å skrive små huskelapper/lister over ting som skal gjøres i frem til jul har oxo kommet... Et par ting har vel allerede kommet på lista, når jeg tenker meg om :o))

Jeg har vært så trøtt og uopplagt i hele dag, noe som skyldes at jeg omtrent ikke har sovet i natt. Det er jo egentlig litt merkelig for jeg var dødstrøtt i går kveld da jeg gikk å la meg, men med en gang lyset ble slukket spratt øynene opp å det var som om hele kroppen var full av maur. Jeg gjorde alt jeg kunne for for å slappe av, konsentrere meg om pusten min for at jeg skulle få kontroll over kroppen men det skjedde jo ikke. Sist gang jeg så på klokka var den 03:30, og da hadde jeg ikke sovet noen ting..., tror jeg i allefall!!

På jobben ble jeg mødt av en kollega som ikke var i form, hun hadde vondt i magen og kastet opp et par ganger før lunch.... og like før kl 11 gikk hun hjem  Hun skal egentlig ikke ha jobbedag i morgen, men så har hun byttet så hun skal egentlig det alikevel. Det spørs vel om hun orker det, for man blir ganske så utslått av en sånn omgang. Jeg er vanligvis ikke så veldig engstelig for basselusker, men å være i nærheten av folk som har omgangsjuke er ikke noe jeg har lyst til... De gangene jeg har hatt det, har jeg nemlig blitt mer sjuk etterpå med megahøy feber og helt utslått. Den tiden vi går inn i nå er jo den verste når det gjelder magesjuke og oppkast, og jeg er veldig sparsommelig med kropskontakt den nermeste måneden!!Nå har jeg sett på 71 grader Nord og grått mine salte tårer sammen med Grethe, som strevde seg frem alene med vonde knær. Desto mer hun gråt, så gjorde jeg det sammen. Jeg hadde så vondt av henne der hun sleit, og alt ble bare helt håpløst.... Men jenta er tøff hun, for hun ga ikke opp uansett hvor vondt hun hadde og hvor sliten hun var. Det står det respekt av. Skal definitivt heie på henne neste mandag :o))
 • Jul
 • Juleexpo....

  • 25.11.2012, 23:30
  Til helgen (30.11. - 02.12.12) er det Juleexpo på Norges Varemesse på Lillestrøm. Dit har jeg tenkte meg for å se om jeg kanskje kan finne noen julegaver eller tips til noen. Kan være litt farlig å slippe meg løs der, men den sjangsen får jeg ta, hehehe! Jeg hadde veldig lyst til å dra til Løiten Lys før jul, men så fortalte en venninne at de skulle komme på messa å da kan det jo hende jeg finner noe der i stedet.
  Lazy søndag foran tv'n....

  • 25.11.2012, 15:06

  Det er deilig innimellom med totalt late dager, hvor man kan synke langt ned i godstolen å bare stirre bort på tv skjermen. I dag har det jo vært masse sport på tv, og det er noe som interesserer denne damen :o)) Da jeg sto opp ved 10 tiden i dag kom det dalene noen snøfnugg av større størrelse, men det var ganske kortvarig. Etter det så det nesten ut som om det kunne bli mulighet for litt klarvær over manglerud åsen.  Ikke så lett å se men det snør faktisk igjen... Når jeg ser ut av vinduet akkurat nå snør det faktisk ganske bra, men det ser ikke ut til at det kommer til å legge seg. Det er nok ikke kaldt nok nede mot bakken for det. Kozelig å sitte inne i en god varm stue å se ut på snøen som stille daler ned mot bakken :o))
  Forden skulle ha vært vasket om fredagen, men etter den ubehagelige opplevelsen jeg hadde da dro jeg hjem i stedet. Etter å kikket litt på langtidsvarslet så jeg at det var meldt litt kuldegrader, så jeg pakket godt på meg i sta og dro opp på ESSO-stasjonen ved Ytre Ringvei. Det var endel folk der mens jeg ventet på min tur i vaskehallen, men så begynte Cupfinalen å da ble det raskt litt mindre biler der. Da jeg dro opp til stasjonen var det ikke så veldig kaldt, men på den korte stunden det tok å vaske bilen så hadde temperaturen falt endel. Det var etter det at snøen kom...  Jeg vet ikke om noen som ser så sur og sint ut når fotoapparatet kommer fram som Ronja. Hun hater å bli tatt bilde av, og gjør absolutt alt for å slippe unna. I dag lå hun så godt på klatrestativet at hun valgte bare å se sur ut. Det var altfor strevsomt å hoppe ned å finne et annet godt sted å legge seg, hehehe!!  Vinja derimot elsker å vise seg frem, og kan være rene fotomodellen... Her har hun jaget vekk Ronja fra godplassen og er så fornøyd med seg selv.

  Jeg hadde planlagt å bake boller denne helgen, men skuldre og armer har ikke vært helt i form så jeg droppet det. De trengs på jobben utover nå så jeg må være litt forsiktig med hva jeg bruker dem til. Kan hende at jeg forter meg å sette en deig når jeg kommer fra jobb en dag til uka, så kan den stå å gjære og godgjøre seg mens jeg spiser middag. Da blir det nok en ekstra stor porsjon så jeg har en stund fremover :o))

  I dag er det eksakt 1 måned igjen til bursdagen min.... Hvor ble det året av egentlig? Jeg syntes tiden frem til det som i følge kalenderen var sommer gikk veldig sakte, men så var det som om noen skifta gir å tiden gikk utrolig fort. Nå er det knapt en uke igjen av november måned, og til helgen er det fult fres med å henge opp julegardiner, sette frem advenstslysestaker og stjerner og vaske rundt. Alt det må jeg være ferdig med på lørdagen, for på søndag er det nemlig julemarked i messehallen i Lillestrøm. Anne og jeg har tenkt å ta oss en tur der for å kikke!!
  Jeg klarte bare ikke å la være....

  • 24.11.2012, 16:12

  Jeg vet at jeg burde ha latt være, men når jeg åpnet kjøleskapsdøra i sta var det som om esken med sjokoladekaken lyst der den lå. Som om den hadde en glorie som sørget for at jeg så den med en gang. Da forsvant all viljestyrke, og jeg "BARE" måtte smake på et stykke, eller to ble det vist.


  Nå er kakestykkene spist opp og kaffen drukket opp, og jeg kjenner den dårlige samvittigheten min lure framme i pannebrasken... Det var så godt at jeg skal helt enkelt fortrene hele følelsen, og bare tenke på for en ren nytelse det var å spise dem :o))
  For et nydelig vær vi har... NOT!

  • 24.11.2012, 15:34

  Dette er været vi har fått tildelt i dag, nydelig hva?  Sånn så det ut for 20 minutter siden, men nå har tåka blitt enda tjukkere å ligger enda nærmere bakken. Ikke noe festlig vær å gå ut i, så derfor har jeg holdt meg inne i hele dag. Jeg har holdt på å småpuslet litt inne med å finne frem andre lyslykter og lysestaker. Som jeg fortalte tidligere så ble jeg veldig inspirert av en annen bloggers lyse og fine adventsfat, men etter å ha brukt noen dager på å tenke på hva som jeg mente passet her i heimen så falt valget på det jeg alt har fra Black Design.  Den første lykten som kom ned fra skapet, var favoritten min fra Plantasjen.. Dette er no 2, for en jul for et par år siden var det en liten pus som skulle hjelpe mammen sin med å pynte, problemet med det var bare at pus tok tak i duken å dro den og lykten mot seg. Krasj sa det og lampa lå på gulvet, og ikke et glass var helt... Da forsvant pus og gjemte seg før jeg rakk å si noe, hehehe Fant vel ut at det var best å gå i dekning i tilfelle mammen skulle bli veldig sint. Jeg ble jo det, men det gikk ganske fort over :o)) Det beste av alt var at de hadde maken lykt på Plantasjen tiltross for at det var et år siden første ble kjøpt, puh!!  Dette er en lykt fra Black Design som har blitt en stoooor favoritt, og som jeg syntes er veldig trist å pakke bort når vi kommer ut på nyåret. Ble veldig lunt og godt i stua når lyktene ble tent :o)) Jeg har funnet frem flere av Black Design lyseholderne, og byttet de ut for å få lunere stemning over hele heimen... Er ikke store grepene som skal til for å få det til :o))  Vinja har funnet en papirremse som hun leker med... Den skyves, kastes, daskes og sleikes på og er virkelig populær. Ikke noe vits egentlig å kjøpe dyre leker til kattene, for de har det like gøy med ting som tilfeldigvis ramler ned på gulvet eller som de stjeler. Vinja kan holde på i evigheter med denne papirremsa, og hun mjuaer og det høres nesten ut som om hun prater til den :o))  Ronja lå på toppen av klatrestativet å så ned på søsteren, men hun gadd ikke å gi fra seg plassen deroppe for å komme ned på gulvet. De gangene hun gjør det, er ikke Vinja sein om å sprette oppover å ta plassen hennes. Nei, hun bare kikket litt halvinteressert ned på hva som skjedde der nede, og så la hun seg godt til rette å sovna igjen :o))

  Det har vært masse sport på tv i dag fra Gällivare i dag hvor vi gjorde det bra :o)) Nå er det hopprenn fra Lillehammer, og nå skal Anders Bardal hoppe....................... Uff da, ble ikke så lang og han landa på 4 plass så langt. Litt å jobbe med i andre omgangen!!  Akersberg gruver i Oslo...

  • 23.11.2012, 20:48

   

  Da jeg var på Vulcan i går fikk vi en liten historisk forelesning om stedet vi var på.. Da ble det sagt at vi hadde hatt sølvgruve i Oslo, noe som for meg var helt ukjent. Jeg ble veldig nysgjerrig å lette litt på nettet, og kom over dette innlegget på Gamle Aker Kirke sine sider. Nå kunne jeg selvsagt ha skrevet alt med mine egne ord, men jeg tok rett og slett å kopierte teksten som den var. Hvem som har skrevet den står det ingenting om.

  Gruvedrift under kirken

  Sølvskatten under kirken ble voktet av en velvoksen drage. Den hadde også hule et sted ute ute på Hovedøya. Mang en natt hendte det at dragen fór av sted i nattens mørke dit ut til Hovedøya for å passe sin geskjeft på de kanter. Og skatter kan det ha vært i fjellet rundt Akerkirken. I hvert fall har det en gang i tiden vært gruvedrift i området , kanskje før Oslo ble by. Malmen var sølvholdig, gehalten av malmen vet man derimot mindre om.


  Gamle Aker Kirke

  I fjellet nedenfor Gamle Aker kirke fins innganger til en eldgammel sølvgruve, Akersberg gruver. Man mener dette er landets eldste gruve. I Historia Norvegiae, en liten Norges-historie skrevet på latin i 1170-årene, omtales en gruve i Oslo, kalt ?Dragehullene?, som er rik på sølv. Det står: "Like ens er det ved byen Oslo en stor rikdom på sølv, men kraftig vannstrøm har nå stengt den for folk, så den ligger bortgjemt under berghamrene". Beskrivelsen passer godt på Akersberg gruve. Gruven var nedlagt allerede dengang, da den ikke kunne holdes tom for vann. Gruven det refereres til var antagelig i drift da Harald Hardråde grunnla Oslo rundt 1050. Ifølge sagnet hviler Gamle Aker kirke på fire stolper av gull, og mellom disse svømmer ender av gull rundt i en dam. I dammen befinner det seg en skatt, og denne voktes av en drage. Tidvis står det damp av svovel ut av hulen, fra den sovende dragen. Folk mente at gruvegangene egentlig var gravd av denne dragen.

  Norges eldste bergverk?

  Man vet ikke med sikkerhet når arbeidet med gruven første gang tok til. Det er forskjellige antydninger her. Det eneste man vet er at den er meget gammel. Flere historikere mener at vi her har et av Norges eldste bergverk, kanskje det eldste overhodet. At driften tok til før år 1000 ansees for mest sannsynlig. Men gruvedriften ble nedlagt og senere gjenopptatt ? kanskje flere ganger. I ?Historia Norvegia?, skrevet omkring år 1170 aven norsk geistlig av stormannsætt får vi vite følgende: ?Like eins er det attmed byen Oslo ein stor rikdom på sylv, men ofsleg vassflaum har no stengd han for folk, så han ligg bortgøymt under berghamrane.? Senere beretninger viser at gruvedriften ble forsøkt gjenopptatt i 1580, men om resultatet er det utvilsomt delte oppfatninger ? i hvert fall er beretningene motstridende. Det eneste man kan slå fast med sikkerhet er at de igjen ble nedlagt etter en forholdsvis kort tid.

  Et geologisk kart over osloområdet, flere hundrede år gammelt, forteller om forekomster av diabas i nordvestlig retning. Blyglans dannet seg langs disse gangene. Blymalmen er sølvholdig. Dype gruvesjakter og tverrslag viser at her var det en gang drift, som sannsynligvis stanset første gang allerede i 1170 grunnet en storflom. Dette forteller også at gruvedriften er eldre enn 1170.


  Inngang til Akersberg gruve 

  Flere samtidige kilder

  En rapport på latin som utkom i Strasbourg i 1532, beskriver Norge og Sverige. Her omtales også de gamle sølvgruver ved Oslo. Få år senere, i et annet latinsk verk utgitt i Basel i 1544, får vi vite at nordmennene drev sølvgruver mellom borgen Akershus og byen Oslo. Sannsynligvis siktes det her igjen til grubene ved Aker kirke. Det fortelles derimot intet om disse gruber var i drift eller ikke på den tiden.Uansett hvor lenge gruven har vært i virksomhet, har den i hvert fall gitt noe utkomme til kongen og vel også til kirken, pluss et vell av forhåpninger som nok også hadde sin positive betydning. De mange signerte sølvmynter fra Harald Hardrådes tid er interessante i denne sammenheng. Den alminnelige oppfatning er at sølvutvinning av bly først ble foretatt av sakserne. Deretter tatt i bruk av nordmennene. I Harald Hardrådes tid var det nemlig sterkt slektskap mellom nordmennene og fyrstedømmet Saksen. Olav den helliges søster, Ulvhild, var gift med hertug Ordulf som startet bergverksdriften i Harz-området med utvinning av sølv fra bly ? etter samme metode som i dragehulene.

  Blakk konge med ambisjoner

  Noen hundre år senere, etter år 1500, dukker sølvgruven ved Aker kirke opp fra historiens glemsel. Flere beretninger forteller at det nå var full drift i berget. Det ser også ut til at forhåpningene en stund var store både i Norge, Danmark og utlandet ellers. Det var kong Fredrik Il som beordret at de forlatte gruvene ved Aker kirke skulle lenses og tømmes. Dette ble selvsagt gjort. Men etter at driften tok til kom det nedslående opplysninger fra Oslo til den dansk-norske konge som håpet at sølvgruvene skulle fylle den slunkne statskassa med verdifulle sølvmynter. Rapportene stanset snart de sølvglinsende forhåpninger. Fredrik Il ble aldri rik. 


   

  Skremmende...

  • 23.11.2012, 19:32

  Da jeg kjørte hjem fra jobben i dag var jeg så uheldig å feilberegne farten til en som kom fra høyre, og kjørte på... Før jeg viste ordet av det var vedkommende helt oppe ved siden av meg, og da var det jo for seint å stoppe. Personen lå på hornet, og satte på full belysning så jeg ble helt blendet i speilene mine å lå helt opp i hekken på bilen. Jeg skulle egentlig opp til ESSO stasjonen for å vaske bilen, men ombestemte meg da vedkommende var så agressiv å snudde i første rundkjøring for å dra hjem Personen fulgte etter med, men all belysning på bilen på... Jeg kjente at jeg fikk hjertebank, og det ble ikke bedre av at vedkommende fulgte etter meg. Samme hvilken vei jeg kjørte fulgte bilen etter, grøss!!

  Da jeg svingte inn i gårn her hjemme fulgte fortsatt bilen etter meg, og da ble jeg skikkelig redd å tenkte at nå kom det til å skje noe ordentlig skummelt. Jeg kjørte forbi øverste blokka og ned bakken mot min, da først stoppet bilen. Heldigvis var det folk ute i gården sånn at hvis vedkommende hadde fulgt etter meg helt ned så hadde jeg ikke vært helt alene. Det var ordentlig skremmende, og jeg kjenner meg urolig enda for hva slags person dette var.

  Av og til kan man feilberegne som jeg gjorde i dag, men det er da ingen grunn til å oppføre seg så truende som denne personen gjorde. Jeg må innrømme at jeg kikket litt engstelig ut av vinduene etter at jeg var kommet inn for å se om noen sto oppe på bakketoppen å skuet inn. Vanligvis er jeg ikke så lettskremt, men denne hendelsen gjorde meg skikkelig urolig :o((  En dag på Vulcan og Mathallen Oslo...

  • 22.11.2012, 22:49

  Dette har vært en lang men veldig interessant dag, hvor jeg og de andre Avdelingskontaktene har vært oppe på Vulcan og Mathallen til samling i HK-klubben fra jobben. Jeg trodde vi skulle være på Scandic Vulcan, men det viste seg at vi skulle være i Bellonahuset som ligger nedenfor.

  Først var det tid for lunch, og den ble spist oppe i andre etasje hos Von Porat. og for en lunch det var. Masse deilige oster, salami, skinke typer, kokt egg, bøkling, marmelade, tatar m/rå eggeplomme og et smør til å dø for. Vi kozte oss virkelig med maten og kunne ha sittet der mye mye lenger hadde det ikke vært for at vi hadde et program å komme igjennom. Jeg smakte på nesten alt sammen, bortsett fra tatar'n og pultosten... Ikke helt min greie det.  Først snakket klubbleder om tiden vi har vært igjennom i forbindelse med nedbemanningen, og tanker rundt hvordan prosessen har vært. I min avdeling fikk vi alle beskjed om at vi skulle få beholde jobbene våre, men det har jo vært noen nervepirrende dager for oss. Alikevel så har andre hatt det langt tøffere enn oss, og fått dårlige beskjeder. Det var derfor veldig interessant å høre litt om de andre avdelingskontatenes opplevelser. Vi holdt på i ca 2 timer med et par småpauser innimellom. 

  Det var blitt ordnet sånn at vi fikk en guidet tur omkring i Mathallen av Sverre Landmark fra Aspelin Ramm, som har hatt ansvaret for utbyggingen på Vulcan. Først fikk vi se en presentasjon om historien rundt området før vi skulle inn i Mathallen. Sverre Landmark fortalte at de hadde vært en sølvgruve i fjellet rett ovenfor, og det hadde jeg aldrig hørt om. Ikke mange av de andre hadde det heller. Jeg elsker jo å høre om historien til byen min, så jeg satt som et tent lys mens han snakket.

  Nede i kjelleren var den flott PUB, som jeg likte med en gang.... Den var utrolig lang, og når man kikket ut igjennom vinduene så kunne man se rett inn i Akerselva. Jeg må jo si inn for den gikk rett utenfor, og Sverre Landmark fortalte at når elva ble stor var det muligheter for at at den kunne ta seg inn i PUB'n. De hadde derfor en skikkelig sikker dør som skulle sørge for at det forbli der og ikke rant videre inn i Mathallen.  Her kan du se vor høyt på veggen Akerselva er med relativt normal vannstand... Da er det lett å forstå hvor høyt den kan går når det blir mye vann.

  Etter omvisningen gikk vi tilbake til Bellonahuset for å høre på et innlegg fra HR avdelingen. Det varte vel i overkant av en time tror jeg, og etterpå kunne vi gå litt rundt på egen hånd i Mathallen å handle før middagen. Jeg skulle ikke være med på den, men jeg ville ta meg en runde inne i hallen. Nina og jeg gikk sammen å så oss litt omkring.   Første stoppested var Den blinde ku hvor de hadde masse gode oster som vi fikk smake på... Nøkkelosten som vi fikk smake var himmelsk god, nam nam. Jeg kjøpte meg en gavepakning med tre oster som var formet som hjerter. De har jeg tenkt å gjemme til jul å ha på frokostbordet, og de blir jo bare bedre å ligge litt å koze seg.

  Jeg skal definitivt ta meg en tur tilbake til Mathallen om ikke så lenge for å handle litt, og sette meg ned for å spise litt og kanskje ta en øl eller to før jeg handler litt til. Jeg var blitt fortalt i forveien at lokalet ikke er så veldig stort, og det var det ikke heller. Det var mange spennende steder å handle, men det var kanskje litt trangt å gå i mellom. Man glemmer det egentlig ganske kjapt for det er så mye å se på, men jeg tror ikke at det er så smart å dra dit på en lørdag for da er det veldig mange der.

  Vulcan ligger ikke så langt unna folkeskikken som jeg innbilte meg, og da Nina og jeg gikk derfra brukte vi ikke lange stunden ned til Storgata. Jeg måtte innom Ultra på veg hjem for å kjøpe litt mineralvann og litt middag til i kveld. Når jeg endelig kom inn døra var den blitt over kl 19, og kroppen min var ganske kjørt... Den var i dårlig humør allerede på morningen når jeg våknet med smerter i hofter og knær... Det ble litt bedre etterhvert som jeg fikk myket meg opp, men helt på topp har det ikke vært. Derfor var det veldig godt å komme hjem å få satt seg med bena opp å slappe av litt.

  En lang og slitsom uke er snart over, bare en dag igjen å jobbe så er helga her igjen... Akkurat nå kjenner jeg at det skal bli godt med et par dager fri :o))
  Da var denne dagen over...

  • 22.11.2012, 00:47

  Jammen hadde jeg ikke klart å sovne gitt, etter at jeg hadde spist middag.... Jeg hadde litt feber og frøys så fælt så jeg pakket meg inn i et par lune fleezepledd og satte meg godt til rette i godstolen, og det tok ikke lange stunden før jeg gled inn i drømmeland. Jeg sovna tydeligvis ganske hardt, for naboen ringte på flere ganger før jeg endelig kom til megselv og våknet igjen.... Egentlig ganske greit at hun ringte på, ellers hadde jeg vel ikke våknet opp før midt om natten stiv og støl i hele kroppen ;:o))

  Til morran i dag når klokka ringte våknet jeg med dundrende hodepine og veldig tett nese, og det var så ille at jeg var nødt å ta meg en Ibux å legge meg en stund til. Jeg satte klokka en time fram, og da jeg våknet neste gang var hodepinen nesten borte. Nesen derimot var like tett som før... Når jeg kom meg inn i dusjen begynte kroppen og formen å bedre seg littegranne. Det har alikevel vært en slitsom dag med masse hosting og nesen godt plantet ned i papirlommetørklærne, med jevne mellomrom...

  I lunchen måtte jeg bare ut en tur for å røre litt på meg... Fra vinduene på jobben så jeg i går at de holdt på å rigge noe på Youngstorget, så da ble det automatisk til at jeg gikk den veien. Det sto ingenting om hva som kommer der, men jeg syntes i grunnen at teltene, både de store og de små, lignet på de som har vært brukt under julemarkede hvert år.. Sjekket det nettopp ut, og det skal være Førjulsmarket der lørdag den 1. desember. Det må sjekkes ut...

  Jentetaxi'n sto parket på torvet da jeg gikk over, og jeg så en dame med en stor mikrofon som tydeligvis hadde gjort en reportasje. Leste SpareBank 1 sine interne nettsider om at de skal kjøre jentetaxi nå fram til jul. Det er jo et veldig bra tiltak :o))  Jeg var så opptatt med å se på julebelysningen i Torggata, og la ikke merke til svermen av duer som lettet fra hustakene og fløy rett mot meg. Jeg skvatt himmelhøyt, og likte meg dårlig... Av en eller annen tullete grunn kan jeg ikke fordra duer on flight for landing eller take off. Da jeg kom helt i enden av torget så jeg hvorfor duene kom i flokk, for der sto ei jente med en stor pose med brødsmuler som hun strødde utover. Jeg har sett henne der flere ganger der når hun har matet fuglene, stort sett på samme tiden.  Når jeg først var i den enden av torget stakk jeg innom Åhléns en tur... Jeg ble veldig inspirert av innlegget Mitt flotte adventsfat på bloggen JulianogMamma hvor hun hadde laget et fint fat til advent. Jeg er veldig tradisjonell med lille i adventstiden, men det fine fatet i sølv med de hvite lysene og pynten har ligget å jobbet bak i hodet mitt siden jeg leste det. De hadde fat jeg kunne bruke der, men jeg syntes at det var litt vel stort til bordet mitt. Alikevel fikk jeg mye inspirasjon som til å lage noe tilsvarende... Så oxo noe på Strømmen Storsenter i går som var veldig fint... Blir spennende å se hva jeg til slutt blir enig med meg selv om å gjøre :o)) Jeg fant utebelysning til balkongen som jeg kjøpte med små pærer i flere farger, som kan bare lyse eller blinke i forskjellige seksvenser... Har aldri hatt elektrisk lys på balkongen før så jeg gleder meg til å henge det opp å se det i aksjon :o))  Fiskebutikken på Youngstorget har så mye god sjømat, og da jeg gikk forbi ble jeg stående en stund å kikke i vinduet.... Fikk veldig lyst på en fiskemiddag, men jeg hadde ikke noe sted å gjøre av den til jeg skulle hjem så jeg droppet det i dag. Kanskje jeg tar meg en tur ned på lørdagen for å kjøpe inn til en fiskemiddag da!!

  Nå er det jammen på tide å ta kvelden hvis jeg skal komme meg opp i morgen tidlig... Søstrene Lillepuzdatter har allerede krøllet seg sammen i sofaen og på klatrestativet å sover skjønnhetssøvnen sin. Natta!!
  Slitsomt....

  • 20.11.2012, 23:48

  Må innrømme at jeg begynner å bli lei av feber, hostekuler og rennende nese... Så lenge jeg er på jobben så holdt nesen seg rimelig samarbeidsvillig, men med en gang jeg kom meg ut satte det i gang. Det ble jo ikke bedre av at jeg nøys og nøys i et sett heller, noe jeg har fortsatt med i hele ettermiddag og kvelden.  De siste gangene jeg har vært forkjølet har feberen gått i taket, og landet på rundt 40.. Det positive denne gangen er at den ikke er så høy, og jeg er i stand til å gå på jobb og fungere någenlunde normalt. Akkurat nå er virkningen av Ibuxen min avtatt, og jeg kjenner at det er på tide å fylle på med en til. Skal ikke ha lakenskrekk i kveld kjenner jeg....

  I lunchen i dag var jeg en tur ute og handlet meg en cardigan, sort med grått på skuldrene og på stolpene + en burgunder topp med stjernemøster og bling bling + en grå med stor utringing og nagler langs halsen. Jeg hadde lyst på en cardigan med burgunder mønster, så dro rett opp til Strømmen Storsenter rett fra jobben. Der ble det jo ikke bare en cardingan til for jeg fant jo en med sennepsgult mønser oxo pluss en topp som passet inni :o)) Før jeg snudde nesa hjemover var jeg innom Platekompaniet og kjøpte den nye CD'n til Kim Larsen... Jeg har ikke fått hørt på den enda, men tar den med i bilen i morgen så kan jeg nyte da!!  Søstrene Lillepuzdatter er veldig kozete om dagen, og de flyr rundt bena mine hele tiden.. Akkurat ligger Vinja på bena mina og dormer seg, mens Ronja sitter ved siden av meg på bordet å kikker på hva jeg driver med. Når jeg går å legger meg om litt så kommer de begge to å skal ligge i senga de oxo. Ronja nede ved bena min, og Vinja skal ligge oppe ved halsen... Da maler hun så høyt og søvndyssende at det tar vanligvis ikke lange tida innen jeg glir inn i drømmeland :o))

  I dag har det vært et ordentlig drittvær ute med tåke og regn utpå ettermiddagen... Da jeg kjørte til Strømmen ble tåka tjukkere og tjukkere så det var reint kuselig, i tillegg til at det sprutet ganske bra fra de andre bilene. Min ellers så Candy røde bil er nå mer kømøkk brun... Ser ikke ut til at være i morgen blir noe serlig bedre, i allefall iflg yr.no.
  Dreams....

  • 19.11.2012, 23:47

  Det gikk bra...

  • 19.11.2012, 21:38

  På formiddagen i dag ble vi kaldt inn en etter en for å høre om vi var innstilt til å blir med videre, og det var som en sten ramla fra skuldrene mine da sjefen sa at jeg faktisk var innstilt. Helt ærlig så følte jeg meg veldig usikker da jeg gikk på rommet å satte meg. Jeg fikk høre om hvilke positive egenskaper jeg hadde, men det var jo oxo noen ting som jeg må jobbe med og det tok jeg til meg å skal gjøre noe med.


  Alle i min avdelingen fikk positive beskjeder, men også en annen gledelig beskjed. Det var at vi får en ny person i avdelingen, ei som noen av oss har jobbet sammen med før for ca 11 år siden. Hun er en virkelig trivelig person, som det skal bli fint å få med inn i avdelingen.


  Hvem det var vet jeg ikke, men at det var endel som ikke fikk så gode beskjeder det vet jeg. Det var derfor at vi i forkant fikk beskjed om ikke å juble å vise en enorm glede hvis vi fikk en god beskjed, av hensyn til de som ikke fikk det. Utpå dagen samlet sjefen avdeling pluss den nye for en liten samtale, og for å gå igjennom noen foiler for å se på hvordan veien videre skal være. Vi ble vel sittende en times tid, før vi gikk tilbake til arbeidet igjen.


  Jeg kjente at jeg langsomt begynte å slappe av i kroppen etter det, og klarte å konsentrere meg om tilbudene min som måtte ut. Kom så langt at jeg bare har igjen å lage dokumenter på et av dem i morgen. Kroppen har ikke vært helt i form i dag, siden en aldri så liten feber har herja litt rundt der inne. Har hatt litt vondt i hode og sår i halsen, men med et par Ibux i fordelt utover dagen har det gått ganske greit egentlig. Nå i kveld krisler det veldig i halsen og jeg fryser noe vanvittig... Akkurat nå har jeg pakket meg godt inn i et par fleezepledd for å få varmen. Det begynner å virke så smått nå kjenner jeg.

  Det fine været som vi hadde i dag, så vi ikke så veldig mye til i dag... Innen jeg gikk hjem sånn ved 16:30 tiden hadde det begynt å regne så smått, og da jeg kjørt ut av byen pøsa det den ganske bra. Nå i kveld har det i tillegg begynt å blåse en del oxo, og litt i overkant av + 5C.  Øyegodis leder Fredspriskonserten...

  • 18.11.2012, 22:52

  Denne uka ble det klart hvem som skulle lede Fredspriskonserten, og til min store glede var det en av mine favoritt skuespillere Gerard Butler sammen med Sara Jessica Parker skulle gjøre det. Jeg kjenner jeg blir helt matt i knea når jeg ser på ham... Ja da, ingen sjangse for å treffe duden noen gang, men man kan jo selvfølgelig koze seg ved synet av ham :o))  Jeg har 1000 ting jeg skal gjøre akkurat den uka, og hver kveld er det noe som skjer men jeg skal alikevel få med meg konserten. Jeg kan si mye om de som får den, men skal ikke gjøre det i denne omgangen.
  Ny lykt fra Black Design....

  • 18.11.2012, 20:43

  Når jeg var på Tveita Senteret i går kjøpte jeg meg ny lykt til gangen, og etter å ha tørka den omhyggelig ren for alt støv ble den tent nå i ettermiddag. Det ble jo så tidlig mørkt, tiltross for at vi har hatt sola framme i hele dag. Den hoppa ned bak Manglerudåsen før jeg fikk sukk for meg gitt, hehehehe!!  Lykten der den står og lyser opp i gangen  Utklipp fra Black Design katalogen, hvor det er flere flotte lykter
  Søndagen er i gang....

  • 18.11.2012, 11:55

  Når jeg gikk å la meg i går kveld pøsregna det ute, og det var skikkelig nitrist utenfor... Regnet piska inn mot rutene så det var nesten litt vanskelig å se ut, men det var i allefall søvndyssende å jeg sovna nesten før hodet mitt traff hodeputa. Det har det ikke vært så mye av den siste uka, for jeg har virkelig slitt med å få meg noen timer søvn hver natt.  Til morran i dag våknet jeg opp med dundrende hodepine og tette bihuler, å jeg hadde mest lyst til å dra dyna over hode å sove mere. Når jeg så det fine været utenfor måtte jeg bare opp for å nyte solstrålene utenfor. Det var litt kjølig der ute, men når sola kommer på vinduene blir det ganske fint å sitte der å nyte en kopp kaffe. Godt pakket inn selvfølgelig :o))

  Pusetassene løp ut med en gang jeg lukket opp døra for å lufte, og det tok ikke lang tid innen Vinja fant en kjingel. Heter sikkert ikke det, men vi har alltid kaldt den for det å det er disse edderkoppene med knappenålskropp og megalange ben. Stakkarn var veldig stivbent å forsøkte å komme seg oppover veggen, men frøken Lillepuzdatter lot den ikke komme så langt. Jeg lot henne bare holde på, og regner med at hun gjorde kort prosess etter en liten lek....

  Med spente fingre forsøkte jeg å logge meg inn på Instagram til morran, og jammen kom jeg ikke inn med en gang oxo :o)) Det var slettes ikke min uvitenhet som gjorde at jeg ikke klarte å logge meg inn i går, men rett og slett Instagram selv som hadde trøbbel. Jeg bruker app'n ganske mye så jeg syntes det var veldig frustrerende å ikke kunne komme inn... akkurat når JEG ville inn, hehehe!!

  Den planlagte bollebakingen i dag må nok vente til en annen dag, for jeg er ikke i form til sånne aktiviteter i dag... Tror jeg da, man vet aldrig hva som skjer utover dagen og ettermiddagen :o))
  Nestenblondina er tilbake...

  • 18.11.2012, 00:05

  På formiddagen i dag hadde jeg time hos frisørdamen til klipp og fixing av ettervekst, som nå var blitt til en autostrada. Ikke bare det, håret mitt virket dødt og livløst å trengte virkelig litt TLC fra frisørdamen. Det er jo merkelig, uansett hvor tidlig jeg står opp så skjer det alltid noe som gjør at blir forsinket... I dag var ikke noe unntak, men det ble heldigvis ikke så ille at jeg kom forsent. Hun var akkurat ferdig med å ta etterveksten på en annen dame når jeg kom, og da var det bare rett opp i stolen for meg... For de som kjenner meg er jeg glad i hairsprayen min, og det var nok blitt brukt litt vel mye så jeg hadde jobben med å gre det ut mens hårfargen ble blandet.  Etter et par timer så var reslutatet som på bildet over her... Jeg gadd ikke å ta et nytt bilde av meg selv når jeg alikevel ser helt identisk ut som på profilbildet mitt. Det var så deilig å få litt lett og luftig fasong på håret igjen :o)) Det var oppholdsvær da jeg kom til frisørdamen, men i det jeg gikk igjen begynte det å regne. Heldigvis var det bare litt, så jeg gikk raskt opp i dyrebutikken og kjøpte kattesand. 

  Var spent på om jeg skulle få SIM-kortet til den nye mobilen min i dag, og skuffelsen var stor da jeg så at poskassen var tom. Jeg var jo sikker på at postmannen hadde vært der... Bestemte meg for å dra ned på Ultra for å handle inn til bakedagen i morgen. Er nemlig så vanvittig lenge siden jeg bakte boller at jeg tenkte at nå skal det være, eller blir det ingenting av. Trodde kanskje at det ville være masse folk der nede, men det var vist for tidlig så jeg fikk gjort hele handelen uten å gå i kø :o)) Fikk ikke tak i beskyttelsesfilm til den nye mobilen i går så jeg forsøkte å få tak i hos Telekiosken i dag, men nei da de var tom for akkurat den jeg skulle ha.  Før jeg dro hjem igjen stakk jeg en kjapp tur opp på Tveita for å ta en tur på Black Design... Jeg ville se  om jeg fant en ny lykt til gangen, noe jeg ikke hadde klart å finne noen steder. Har vært overalt å sett på alt av lykter, men ingen av dem har vært akkurat "sånn" som jeg var ute etter. Lykken har tydligvis snudd for jeg fant en jeg falt pladask for hos BD, men bilde må vente til i morgen. Den var ganske støvete så jeg har ikke fått vasket å gjort den klar enda... Før jeg snudda nesa hjemover var jeg innom Telebutikken på Tveita, og der hadde de beskyttelsesfilm. Jeg kom til å fortelle om SIM-kortet som ikke hadde dukket opp enda, og da sa han at han kunne gjøre klart et til meg med en gang, så bra tenkte jeg da kan jeg få telefonen opp å gå i dag :o))

  Jeg hadde ikke før fått pakket bort tingen jeg hadde handlet før jeg fordypet meg i den nye telefonen.. Hehehe, postmannen hadde faktisk vært og levert det nye SIM-kortet i kassa mi, så nå hadde jeg to stykker!! Fikk jeg telefonen til å fungere, å nei da, for jeg klarte å putte inn det kortet som kom fra Djuice som selvfølgelig var blitt deaktivert da det nye ble aktivisert i butikken. Skjønte det jo til slutt å vips så var vi i gang. Jeg hadde registrert en god del info på den gamle tlf, og ikke på kortet så det ble endel som måtte legges inn emanuelt å det tok litt tid. Etter en liten matpause lastet jeg ned alle app'ene mine og det var jo ikke noe problem, men som jeg sa i sta har jeg ikke klart å logge meg inn på Instagram. Sliter fortsatt med å komme inn, men nå har jeg i grunnen resignert for i dag... Jeg får heller se på det igjen i morgen.

  Sitter å prøver å få med meg Hercule Poirot, Mordet på Nilen på DR 1, men jeg er så trøtt og slapp i kveld at jeg tror ikke at jeg kommer til å sitte oppe så veldig mye lenger nå... Feberen har kommet tilbake, og det har den såre halsen min oxo. Den beste medisinen for det er å krabbe under dyna og få seg noen timers søvn...
  Jeg koker av sinne....

  • 17.11.2012, 22:33

  Jeg har som sagt kjøpt meg ny telefon, og i den forbindelse skulle jeg innstallere alle app'ene mine på nytt. Det har jo gått helt fint det, men så var det å logge seg inn på Instagram, Det går ikke fult så bra... Jeg har holdt på nesten en time med å logg meg inn uten hell... Jeg har forsøkt å restarte det, endre det men kommer ikke inn. Får bare allskens irriterende feilmeldinger, og sender jeg en mail får jeg bare en svadamail tilbake med standarttekst som ikke hjelper meg det spor....  Nå er jeg så frustrert og sint at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.... Jeg har da glemt passord før på andre sider, og det har bare vært å sende en mail for å få et nytt pass ord, så er det løst. Her er det tydeligvis helt håpløst. Jeg kan jo ikke registrere meg på nytt heller, for e-mailadressen min er jo allerede registrert å sperrer alle forsøk på å starte på nytt. Har noen andre vært borte i det samme?? Og i så fall hvordan ble det løst, hvis det ble løst da???  Den kom i dag....

  • 16.11.2012, 23:28

  Den nye Samsung Galaxy S III kom i dag... Var inne på posten.no og printet ut hentelappen, for jeg ville slippe å dra hjemom for å hente den i kassa. Siden vi ikke hadde noe fagsystem i dag, og alt det jeg skulle gjøre innebar at jeg måtte inn der for enten å sjekke noe eller regisrere noe, fant jeg ut at skulle gå 15 min før tiden. Med min nye telefon i veska dro jeg glad og fornøyd ned på Expert for å kjøpe et par nye deksler til den...

  Gledet meg til å komme hjem for å begynne å bruke den, for jeg regnet jo med at det mye micro simkortet mitt ville ligge hjemme i postkassa å vente på meg....!! Postkassen derimot var så tom som det gikk ann å bli, akkurat som det alltid er på fredagene. Dermed ble vidunderet liggende i esken sin så lenge, og skuffelsen var ganske stor. Syntes jo det er rart at Telenor ikke klarer å få sendt ut simkortet sånn at det kommer samtidig som telefonen jeg har kjøpt hos dem... Postbudet pleier sjelden å ha med noe post til meg på lørdagene heller, så simkortet dukker nok antageligvis ikke opp før på mandag... Bommer :o((  Takk...

  • 15.11.2012, 23:15

  En kjær venn har blitt sliten og begynt å svikte... Tiden har nå kommet til å si farvel og la deg få vile selv om du ikke er mer enn et år. Det er jo ingen alder, men når det innvendig ikke klarer å yte fult lenger er det ikke så mye annet å gjøre. Du har holdt orden på livet mitt, passet på at jeg har dukket opp til avtaler og møter, bevart kjære og dyrebare minner i form av bilder, gjemt på andre viktige ting som det ikke er plass til i hodet mitt, men nå skal du få fred... min kjære Samsung Galaxy S II!!


  Om en dag eller to blir du erstattet av en ny og freshere modell med flere duppeditter og større skjerm.. Samsung Galaxy S III... Pakkelapp kom i posten i dag, som jeg ikke rakk å hente. Det er nok ikke telefonen men det nye simkortet tenker jeg, kanskje en ny hentelapp venter på meg i morgen :o))  En lille pause må da til....

  • 15.11.2012, 21:38

  Det var nettopp det som skulle til i går gitt... Siden mandag kveld har jeg hatt vondt i halsen og litt feber, ikke av den sorten hvor man behøver å være hjemme å holde sengen med selskap. Neida, den slappe varianten hvor man ikke er verken fugl eller fisk. I går toppet det seg litt, dels for at jeg var stuptrøtt etter å ha sovet for lite natten før og så for at feberen økte litt. Derfor satt jeg i godstolen godt innpakket i 2 fleezepledd å hutret hele kvelden, og jeg orket ikke å ta fram PC'n engang... I dag klarte jeg ikke å la være lenger :o))


  Jeg syntes det er godt å kunne koble ut fra omverden en dag innimellom... Etter en stund så blir det så mye oppe i hode at det føles som det ikke er plass til mere, og da må jeg bare lene meg tilbake å bare være med megselv uten noen ytre påvirkning. Denne gangen var det ikke helt fuldt i hode, men resten av kroppen som trengte å komme seg igjen. Etter en god natt søvn føltes det mye bedre til morran i dag...., litt sår i halsen var jeg nok men jeg hadde ikke noe feber i kroppen i allefall. Nå i kveld etter en liten powernapp er jeg tilbake til mitt vanlige sprudlende selv igjen :o))

  Jul i stova....

  • 13.11.2012, 22:30

  Så har julereklamene begynt på tv'n. Først var det Herborg Kråkevik's nye jule CD Jul i stova, deretter ble det Kid som annonserte at de hadde julegardiner og annet stash til jul, og nå netteopp var det Claes Ohlsson som informerte at hos dem kunne vi få alt vi trenger till jul uansett hvordan vi enn måtte feire den...  Jeg kjenner at jeg blir litt matt og vet at det kommer til å ta seg opp etter hvert som vi nermer oss desember, og dagene mot jul bare stormer oss i møte... Hvert år bestemmer jeg meg for at jeg ikke skal la meg rive med av reklamens glitter og glam, men like fort som jeg har tenkt tanken går jeg på en smell så det dundrer. Det blir sikkert ikke noe anderledes i år heller, for jeg kjente hvordan kode og klar armen rykket og bankkortet ba på sine knær borte i lommeboka mens reklamene rullet over skjermen... 

  Med hånden på hjertet så er jeg egentlig veldig glad i jula, og elsker alt stresset med å få alt klart til julehelgen... Jeg syter og bærer meg så det høres ut som om jeg ikke syntes det er trivelig i det hele tatt, men jeg gjør jo :o)) Det jeg ikke er så glad for er at vi får trøkket jula ned over ørene tidlig på høsten, noe som tar bort litt av spenningen og gleden ved førjulstiden.

  I desember blir det oxo tid til litt koz utenom med besøk i Operan for å se Nøtteknekkeren, The Show must go on med Åge Sten Nilsen og så er det den årlige SB1 Julekonserten i Oslo Domkirke hvor vi i år får gleden av Oslo Gospel Choir som er en stor favoritt hos meg :o)) Gleder meg allerede jeg :o)) 
  Tirsdag og humøret på topp....

  • 13.11.2012, 10:45

  Gårsdagens lille ned i kjelleren følelse er i dag snudd til ekstremt godt humør, og en voldsom arbeidslyst... Hva i all verden er det som går av meg, hehehe!! Jeg våknet ganske så utvilt til tross for lakenskrekk i går, og klarte å være på jobb til ca 08:00. Det er jeg i grunnen veldig fornøyd med, og håper man kan klare å fortsette med utover i uka...

  Det var printkjøring på morran i dag, og det betydde av man tok en kollektiv bretting og konvoluttering for å få ut bunken med første post... Ikke noe å vente med sånne store jobber, de er best å få ut før alle de andre skal benytte seg av printeren... Det har vi forsøkt før, og endt opp med masse feil når noen kommer innimellom. Enkelte av oss blir litt ampre da, hehehe!!

  Fikk endelig ringt den planlagte samtalen til HomeNet (tidl. Bredbåndsservice), og fikk ordnet opp sånn at jeg fikk vite hvilken mailadresse jeg var registrert med.. Det viste seg at det var en jeg ikke husket at jeg noen gang hadde fått engang. De spurte om det var en annen adr jeg heller ville bruke, og jeg oppga MSN adressen som jeg bruker til daglig. Så nå blir damen oppdatert når de skal oppgradere nettet i heimen.

  Jeg skal til behandling i dag, og har masse jeg skulle ha blitt ferdig med før jeg går.... Blogges :o))

  Rullgardinen gikk ned.....

  • 12.11.2012, 23:16

  Helt plutselig når jeg satt i bilen hjem var det som om noen dro ned rullgardina, og et voldsomt tungsinn bare kom over meg... Det føltes som all glede bare forsvant ut av kroppen, og jeg følte meg så innmari trist og lei meg. Om det var mailen fra sjefa om at vi alle sammen skulle kalles inn til samtaler den 19.11. for å snakke om innplasseringen vet jeg ikke. Noe var det i allefall, og det føltes ikke godt i det hele tatt....


  Skal ikke se bort fra det har med nedbemanningen å gjøre, og mailen som kom plutselig fikk meg til å tenke at jeg kanskje ikke skulle være blandt de som skal være med videre.... En slags panikkfølelse som ikke helt ville slippe taket. Dagen med stor D da alt skal være på plass er en uke unna, og realitetene om hva som er i ferd med å skje begynner å feste seg. Har egentlig ikke tenkt så mye på det siden vi fikk vite om det, men nå som det nærmer seg er det vel ikke til å unngå... 

  Når jeg kom hjem ventet to sprudlende glade pusekatter på meg, og da forsvant alle de tunge tankene med en gang... For en fantastisk god medisin de er, disse pelsdottene mine :o))  Hello lovely....

  • 12.11.2012, 22:32

  Hæ tenkte jeg, er det noen som snakker til meg... Jo da, der ved siden av meg rusla ei ung jente med skaut og lange skjørt i livlige farger. I det jeg snudde meg stakk hun en kopp fra Seven Eleven opp i nesa fra meg. Do you have some change?? Det hadde jeg sikkert, men jeg drar bare ikke opp lommeboka mi midt på gata foran hvem som helst for å finne småpenger....  Da det ble dårlig med mynter i koppen hennes var jeg ikke så lovely lenger, og jeg fikk en tirade av fremmenlandske ord etter meg der jeg stresset videre mot parkeringshuset... Damen var tydeligvis ganske opprørt over at jeg ikke delte mine tjente slanter med henne, og det var jo tydelig at alle i hele Brugata skulle høre hvor urettferdig det var.  Det begynner dårlig..

  • 12.11.2012, 14:01

  Går det ann å være så uheldig? I går knuste jeg et glass og jeg var helt sikker på at jeg hadde fått opp skårene. I natt fikk jeg erfare at det ikke stemte. Jeg måtte opp for å hente litt å drikke, og barbeint sjanglet jeg trøtt ut på kjøkkenet å trampet på et glasskår... Da ble jeg med et lys våken, og måtte til å fjerne et stort skår i foten

  Da jeg våknet i dag var foten ikke spesielt god å trå på. Det stakk veldig når jeg belastet den, og det kjentes ut som om det var noe igjen inni der. Jeg ringte til legen og fikk time kl 10:45.... Han fant raskt et par små skår som han skyte og pillet ut. Nå er det allerede mye bedre om noe sårt.

  Det var litt merkelig å komme på jobben kl 12. Jeg har følelsen av at det er rundt lunch nå, men vi er jo alt midt på dagen så det blir en kort dag i dag....

  Hode er på plass igjen....

  • 11.11.2012, 23:43

  Å, godt er det for om ikke så alt for lenge er det på tide å komme seg i senga.... Tankene min har ligget flere mil foran resten av hode og kroppen, noe som har vært veldig slitsomt. Bare en ting å gjøre da, og det er å finne frem noen gamle filmer å koze seg med dem. Det var akkurat det jeg gjorde oxo :o))  Først så jeg på en av mine favoritter... Tales of Beatrix Potter, som rett og slett er en filmatisering av baletten med samme navn. I mange år gikk den på STV 1 på Lille Julaftens formiddag, og det var når jeg satte meg ned å så den at julen virkelig begynte. Jeg sørget alltid for å kunne gå tidligere fra jobben sånn at jeg skulle rekke hjem for å se den :o)) Nå har de sluttet med å vise den, men jeg har den på DVD så jeg kan se den akkurat når jeg vil. Det er en fantastisk flott film, og er vel egentlig myntet på barn, men det gjør ingen ting :o))  For å avslutte mimrekvelden så ser jeg på musicalversjonen av "A Christmas Carol" med Albert Finney i hovedrollen.. Kanskje ikke helt rette tiden for den, men jeg elsker filmen å kozer meg med den. Synger med i alle sangene, og bare nyter :o)) Kommer nok til å se den igjen flere ganger ettersom tiden nærmer seg til jul..

  Jeg har slått av omtrent alt lyset, og har tent alle lykter og lysglass omkring i stua å det er så beroligende på kropp og sinn. Det er lenge siden jeg har koblet ut radio og tv for å få orden på hode, men det er nok sundt å gjøre det innimellom. Vi går inn i en veldig stressende tid på jobben, men fornyelse av mange kontrakter i tillegg til den vanlige driften å da er det nok litt viktig å kunne klare å koble ut når man kommer hjem. Ellers så har man ingen energi til å yte sitt beste i løpet av arbeidsdagen...

  Hadde jeg nå bare klart å komme meg i seng i normal tid så hadde det oxo vært til hjelp, men der er jeg ikke i rute i kveld....  Jeg elsker dem....

  • 11.11.2012, 21:25

  Ja, det er det ingen tvil om at jeg gjør, for de er mine øyestener å jeg kjenner at jeg blir helt varm i hjertet når jeg tenker på dem. Når de ligger sammerullet eller utstrekt og sover skjønnhetssøvnen sin, eller når de leker på gulvet å jakter på hva det nå måtte være som ligger foran snuten deres akkurat der og da.

  Når jeg derimot gjør et iherdig forsøk på å støvsuge opp alle kattehårene deres fra teppene i sofaene og på senga, da er jeg ikke like sikker.... I dag strevde jeg virkelig med å bli kvitt alt sammen, og jeg holdt nok på i bortimot 45 minutter for å få fri begge sofaene og teppet over senga mi. Englebarna satt like i nærheten å fulgte med på alt jeg foretok meg, og syntes nok at det var artig å se på... Munnstykket på støvsugeren tettet seg til slutt, og da måtte jeg hente stekepinsetten for å komme til å dra det ut... Like fort som kattehårene var fjernet forsvant irritasjonen min :o))

  Jeg har alltid vært glad i dyr, men at jeg skulle bli så glad i disse to lurvete pelsfrøknene var jeg nok ikke forberedt på :o)) Nå ligger de å dormer seg på toppen av klatrestativet å kikker ned på meg, og gjør jeg et forsøk på å reise meg for å gå på kjøkkenet er Vinja på plass på kjøkkenbordet innen jeg har kommet meg ut av stua, hehehehe!!
  Sånn er det....

  • 11.11.2012, 14:31

     En sprudlende dag....

  • 11.11.2012, 13:06

  Når jeg våknet i dag kikket to lurvete fjes på meg, og mjauet... De syntes at mammen deres hadde sovet alt for lenge, og mente at hun burde komme seg ut av sengehalmen. I tillegg så syntes de nok at mammen burde gjøre rent doen deres, noe hun faktisk hadde tenkte å gjøre uansett.  Det er mildt ute i dag, så balkongdør og kjøkkenvindu ble åpnet og det var noe de to pelsdottene satte pris på... De ble rent av våryre, og har hoppet, løpt og jaget hverandre igjennom heimen ut på balkongen igjennom døra og inn igjennom vinduet. Akkurat som de pleier å gjøre på sommeren :o)) De kozer seg glugg i hjel... Vinja fant, eller det gjorde hun nok ikke, mer nappet av et blad fra den ene orkideen min, og nå kaster hun det i været å leker noe voldsomt med det. Det varmer i hjertet å se at de har det så bra og trives.  Når jeg var ute i går stakk jeg en tur bort på Expert, for å kjøpe meg en liten cd-spiller.... Jeg bruker nok mest mp3 spilleren min, men jeg har ikke plass til all musikken der og da må jeg spille de andre cd'ene på PC'n hvil jeg skal høre på dem. Derfor tenkte jeg det ville være greit med en liten billig en, og jeg sjekket på nettet å så at de hadde denne Phillips spilleren til bare 399,-. Helt greit tenkte jeg.

  Alna senteret ligger rett på andre siden av motorveien sammen med A-møbler så det er alltid kø... Jeg ble selvsagt sittende helt fast bare et par hundre meter fra innkjøring til Smart/Expert og jeg kjente at jeg begynte å koke da en etter en slapp fram alle som skulle inn og ut sånn at vi andre ble stående helt fast, grrrr...!! Omsider kom jeg jo inn og fikk parkert, men jeg hadde stått i kø til ingen nytte. Den CD spilleren jeg skulle ha hadde de ikke inne, og de fikk den først til uka en gang. De hadde derimot mange i avdelingen ved Kirkeristen, og når han sa det så klarte jo ikke jeg å la være å dra ned til byen. Med god flyt i trafikken klarte jeg å dra ned, parkere, gå bort til butikken, handle, gå tilbake og dra hjem på under en time. Ikke dårlig hva??

  Anne ringte for 45 min siden for å skravle, så jeg fikk ikke gjort ferdig innlegget mitt... Hun fortalte at broren hennes, som hun bor sammen med, kommer til å miste jobben sin fra slutten av April. Da skal de nye eierne legge ned driften her i Norge og flytte alt til Sverige. Det blir ikke så lett for han kanskje å finne ny jobb, han blir 60 år nå rett før nyttår. Plutselig kom situasjonen på jobben veldig nære på meg, for det er vel i slutten av denne uka vi vet hva som skjer med oss.... Huff nei, kan ikke tenke på det nå.... Da blir hele dagen ødelagt, positive tanker er tingen her :o))

  Ute er det + 7 c og silregn, noe det har vært siden jeg sto opp... Helt ærlig, heller det enn et lass med snø :o)) • Mat
 • Noe for deg...?

  • 10.11.2012, 12:26


  En av mine Followers Karrimov på Instragram la ut denne spesielle kaken, og jeg syntes den var litt artig :o))  Hva syntes du, bare til å se og beundre eller spise den??
  En fin start på dagen...

  • 10.11.2012, 11:06

  Man våkner uten at en ilter alarm uler i ørene grytidlig, rusler ut på kjøkkenet og åpner kjøleskapet for å se om det er noe spennende til frokost. Der ligger pakken med julesylte fra Gilde, og det nyinnkjøpte glasset med sterk sennep :o))


  Det er en av gledene ved at vi nå nermer seg jul at den gode julesylta har kommet i butikken, og jeg vet å koze meg med den. Nå har to skiver brød møysommelig blitt smurt og spist, så nå er det bare igjen å brygge et par kopper kaffe så er frokosten fullkommen, hihihihi!! 

  Ute er det flere varmegrader i dag, og da jeg kom på kjøkkenet satt begge pusene i kjøkkenvinduet og mjauet.... De merket at det var mildere og ville ut på balkongen for å lufte seg litt, og det fikk de jo selvfølgelig. Det blåser ganske kraftig ute, og de satte seg på klatrestativet med nesa mot sprekken å snuste inn lufta som presset seg inn. Den førte nok med seg en masse spennende ting som skulle identifiseres... Nå er de ferdig med utetilværelsen for en stund, så jeg kunne lukke igjen vinduet... Godt for det ble litt kaldt på meg som ikke er dekket av tjukk og varm pels!!

  Når kaffen er nytt er det på tide å hoppe i dusjen og komme seg ut en tur for å få litt frisk luft :o))
  Endelig helg....

  • 10.11.2012, 01:32

  Hele denne uka har jeg kommet hjem fra jobben og vært ganske sliten i kroppen, så det var ganske deilig når jeg satt meg i bilen på ettermiddagen for å dra hjem. Når jeg fikk satt meg godt til rette i setet var det som om lufta gikk ut av meg, og jeg satt et par minutter å tenkte at hvor godt det hadde vært å bare lukke øynene noen minutter. Det ble selvfølgelig med tanken... Jeg kom meg avgårde, og fant etterhvert den raskeste veien hjem.. Pleier vanligvis å kjøre mot Opera'n og igjennom tunellene, men trafikken sto helt stille, så jeg kjørte om Tøyen i stedet hvor det var veldig lite trafikk for en gang skyld.

  Faren min ringte meg i sta nå jeg lå langt under dyna for å få varmen... Det var en stund siden jeg hadde pratet med han, så det var kozelig at han ringte :o)) Hadde jo tenkt å ringe ham på søndag siden er farsdag da, men det gjør jeg nok alikevel. Han hadde nok lyst på en tur til Sverige før jul, for han spurte om jeg hadde noen planer om det. Jeg måtte jo si som sant var at jeg ikke hadde det, for jeg har egentlig ikke noe behov for å dra. Skulle det forandre seg, så skal jeg selvfølge si fra til ham :o))  Når lunchen nermet seg tidligere i dag hadde jeg en dundrende hodepine, så jeg bestemte meg for å ta meg en tur ut for å lufte meg litt. Bena førte meg ned på Oslo City hvor jeg rusla litt rundt, og hos Hennes hadde de så mange flotte skjerf. Jeg så ganske mange jeg kunne ha tenkt meg, men lot være å kjøpe noe i dag. Stakk heller opp til Platekompaniet og handla litt ny musikk. Som alltid var det lang kø til kassene, en kø som gikk mellom hyllene så gikk man til en ledig kasse etterhvert. En fyr hadde tydligvis ikke skjønt det systemt å sneik foran oss alle sammen... Jeg kjente at jeg begynte å hisse meg opp men så bestemte jeg meg for å la det passere, lunchen var kort og jeg hadde ikke tid til å krangle med fyren...  Jeg har ganske variert musikksmak, og i dag falt valget på Lana Del Rey, Ida Jenshus, Robbie William og Vamp... Har ikke fått hørt noe serlig på dem i kveld, men i morgen skal jeg valse rundt her med støvsugeren og skurefillene så da blir det liv i heimen tenker jeg :o))  Pusene har virkelig vært i farta i kveld, høyt og lavt, og løpt etterhverandre til de lå rett ut på gulvet som slagt, hehehe!! Jeg måtte bli litt sint på dem et par ganger når det gikk for vilt for seg, og da stoppet de opp et øyeblikk å så på meg, før de igjen satte av gårde. Nå har de lagt seg til ro for natten, og det skal jammen jeg gjøre oxo... GOD NATT :o))
  Har DU livet kjært...?

  • 09.11.2012, 23:05

  Jeg må bare spørre, for det er mange som ikke har det nå i høstmørket... Folk kler seg i mørke klær å går rett ut i gata og regner med at vi bilførere ser dem... NOT!!! På veg hjem fra jobben i dag var det ganske mørk, og det regnet tett å 3 ganger var det på nippet til at jeg kjørte på noen. Det var helt umulig å se dem, før de var rett foran billysene... De kan prise seg lykkelig for at jeg kjørte sagte sånn at jeg rakk å stoppe!  Ingen av disse tre personene hadde refleks på seg, og da gjør de det ganske umulig for oss som kjører bil. Spesielt siden de MENER at det er helt greit å bare kan gå rett over i et uopplyst fotgjengerfelt i høstregnet, og tro at de er synlig. Hvem er det som får skylden hvis de blir påkjørt, jo det er jo bilføreren selvsagt. Jeg blir fly forbanna på disse idiotene som ikke tenker seg om, grrrrr!!! 

  SÅ TIL DERE SOM TROR AT VI BILFØRERE KAN SE ALT SOM RØRER SEG I MØRKET, ROPER JEG HØYT... VI GJØR IKKE DET, SE Å FÅ PÅ DERE REFLEKS!!  Så stille..., så innmari stille!!

  • 08.11.2012, 11:56

  Det er sjelden det er så stille rundt meg på jobben som det er i dag, mange er ikke på plass som følge av møter eller sykdom. Innimellom kan man nesten høre en knappenål falle på teppet :o)) Det passer egentlig hodet mitt ganske bra, for jeg er trøtt i tryne i dag etter å ha sovet altfor lite i natt, jesp!!

  Ute snør det store putevar, men her nede i bygryte legger det seg ikke... Oppe på de stormfulle høyder derimot hvor jeg bor, er det nok kaldere og der vil det nok legge seg et hvitt teppe over isen som hadde kommet over asfalten. Med et kne som ikke tåler for mye krumspring var jeg veldig forsiktig så jeg ikke skle og vre det da jeg gikk bort til garasjen. De siste to dagene har kneet vært i relativt god form og uten alfor mye smerter, og det hadde vært veldig deilig om det fortsatt sånn...


  (bilde hentet fra google.no)

  Brugata, som går fra Storgata og ned til Lilletorget er nå gågate, og da jeg kom oppover til morran i dag holdt de på å henge opp julebelysningen mellom husene. Ikke bare det, de tente dem oxo, noe som er altfor tidlig... Mulig de bare testet dem....., men det vil jo vise seg når jeg skal hjem i ettermiddag en gang.

  Etter lunch i dag blir jeg sittende helt alene da de 3 andre som er på jobb skal på diverse møter, så jeg må passe på å få kjøpt meg litt mat før de fyker avsted. Ellers blir det litt vel lenge vente med å spise for meg.

  Ha en fortsatt fin dag, blogges :o))

  Å dagene bare flyr avsted...

  • 07.11.2012, 23:17

  Det virker som om dagene og ukene har tatt sjumil støvlene på seg, for de fyker avgårde og jeg klarer ikke helt å følge med... Nå har det allerede blitt onsdag kveld, og halve denne uka har forsvunnet uten at jeg føler at jeg har gjort noe serlig. Nå høres jeg veldig sutrete ut, men jeg syntes ikke jeg gjør annet enn å stå opp om morningen går på jobb... går hjem igjen spiser middag og legger meg. For et spennende og rikt liv jeg har, hihihihi!!


  Det har vært kuldegrader i natt oxo, så snøen har ikke blitt borte dessverre... Tåka lå ganske langt ned over åskammene til morran i dag, men over var himmelen klar å fin så det tok ikke lange stunden før det var bare fine været. Hvis du lurer på om jeg sitter å kjører bil samtidig som jeg knipser bilder, så ja jeg satt i bilen men den stod helt stille i kø :o)) Merkelig det der, for jeg drar hjemmefra omtrent på samme tiden hver dag å den ene dagen flyter trafikken helt fint, mens neste dag som i dag står det helt stille. Mest sannsynlig beror det på at to biler ikke kunne holde seg unna hverandre et sted lengre frem....

  Vi skulle ha fått en korttidsvikar på jobben som skulle ha kommet på fredag, men hun ga beskjed om at hun hadde valgt en annen jobb i stedet. Det passet veldig dårlig, for nå må sjefa inn i en ny runde for å finne en ny vikar. Vi har mye å gjøre, og om ikke lenge skal vi starte med å fornye alle kontraktene våre som har sitt forfall i januar og de må ut som fort som bare den. Derfor er det viktig å få en person i god tid sånn at vi får lært vedkommende opp føre kjøret starter...

  Avtalte med Terje og spise lunch i dag, men i stedet for å spise ute på byen ble det en tur i kantina... Etter at kantina ble fornyet endret de oxo på hvilken mat som ble servert, og det er et rikt utvalg som passer for de fleste ganer.


  I dag falt valget på en ferdiglaget Ceasar salat... Ellers så har de selvplukk oxo med mye godt å velge mellom og en rekke dressinger... Urtedressingen er min desiderte favoritt, yammi :o))


  "Peisen" i kantina varmer kanskje ikke så mye, men det virker lunt og behagelig å sitte å se på.... Særlig på denne årstiden som det er kjølig og det blir fort mørkt. Ikke alle dager er som i dag med klarvær sånn at vi får beholde lyset lenger utover ettermiddagen. De fleste spiser ganske tidlig så når vi kom ved 12 tiden begynte kantina og tømmes for folk.... Det kan være litt behagelig, for lydnivået der kan være ganske høyt når folk sitter å skravler ved de fleste bordene..


  Utenfor kantina har vi en Barista og jeg følte sterk for en dobbel latte etter den gode lunchen... Terje har snakket om at Flappjack var så godt, og de hadde noen små stykker som jeg kjøpte et av for å smake. Det var nok ikke helt min smak, litt i søteste laget egentlig. Har alikevel tenkt å lage det selv engang, men da tror jeg ikke at jeg skal bruke så mye sukker. Terje ble med opp for å hilse på resten av damene på avdelingen... Var en stund siden han hadde vært oppom, så det var et populært gjensyn :o)) Han er savnet!!


  Jeg hadde igjen et par Skogsbær drøm cookies som jeg bestemte meg for å ta til kaffekoppen min... Vinja var der med en gang, og satt å stirret på cookiene å snuste å da måtte jeg følge med. Ganske riktig i sidesyn så jeg at hun bøyde seg ned for å smake på en. Fikk stoppet henne før hun kom så langt. Hun pleide aldri å bry seg om sånt før, og i går gikk hun løs på en plastpose med pærer som jeg hadde kjøpt. Hun rev i plasten for å få tak i dem, så jeg måtte bare se å få dem inn i skapet i en fei. Var ingen ide å legge dem på et fat gitt.

  Sjekket storm.no og yr.no for å se hva slags vær vi får i morgen, men de er ikke helt enig... Den ene viser sludd med et par minus, mens den andre viser litt overskyet med antydning til sol og et par varmegrader.. Blir spennende å se når vi våkner i morgen hvem som rett!!  Tirsdag, en dag med overraskelser....

  • 06.11.2012, 22:20

  I løpet av natten hadde gradestokken krabbet ned under 0, og det var ordentlig kjølig ute da jeg dro på jobben... Varmeapparatet i bilen fikk kjørt seg ordentlig, for jeg frøys noe vanvigttig å måtte bare få varmen før jeg skulle ut av bilen igjen. Skulle nesten tro at det var - 20C, men det var ikke på langtnær så kaldt... Bare meg som var ekstra trøtt og frossen til morran :o))

  Like før jeg skulle stikke ut i lunchpausen ringte Monica (t-banevenninnen) og spurte om vi skulle spise lunch sammen... Jeg hadde ikke tid til å gå ut å være borte så lenge, så jeg foreslo at vi kunne spise lunch i kantina på jobben. Sånn ble det :o)) Hun var i nede i byen i forbindelse med jobben, og hadde en avtale kl 13. Lenge siden vi har møttes, så det var riktig kozelig å sitte ned å slå av en prat igjen!! 


  Like før jeg skulle gå fra jobben ved 14 tiden begynte det å snø lett, og det la seg et tynt lag på asfalten... Da jeg kjørte hjemover ble snøfnuggene større og større etterhvert som jeg kom meg opp i høyden. Det var fortsatt minusgrader og snøen la seg fort på bakken. Jeg var bare inne i ca 15 minutter for så å forte meg opp til fysio behandlingen min, og da hadde det lagt seg noen cm allerede å snøfnuggene var større enn noen gang. Da jeg kom ut fra fysio var snøværet over og solen skinte :o)) 

  Behandlingen i dag var ikke så altfor smertefull, hun plaget ikke overarmene min så veldig mye. I stedet var det nakken min og muskelfestene oppe i hode..., og med en gang hun satte i gang ble jeg svimmel siden jeg var så stiv. Etterhvert som nakken ble myket opp og bevegeligheten bedre forsvant svimmelheten oxo. Det var deilig å kunne snu på hodet igjen uten at det strammet helt ned i ryggen :o))


  Når jeg kom hjem igjen hadde posten vært der, og der lå et brev fra noe som het HomeNet???? Når jeg åpnet det var det et informasjonsbrev som fortalte at Internettleverandøren min Bredbåndsservice igjen hadde blitt kjøpt opp av et firma som het Broadnet AS, som igjen hadde endret navn til HomeNet. Dette må være 4 gangen firmaet har blitt kjøpt opp... Nå har de tenkt å oppgradere hastigheten og litt annet, og det er jo bra. De skal sende ut melding på mail og eller SMS når det skal sette i gang i borettslaget mitt, og det betyr at jeg må logge meg inn for å sjekke om de har rett opplysninger på meg. Jeg har ikke vært inne på de sidene på flere år, så hadde de ikke att mailadressen jeg fikk hos dem i brevet hadde ikke jeg husket det.

  Nå skal jeg vie oppmerksomheten til Graham Norton en stund, mens jeg venter på Alan Carr's Chatty Man kl 22:45..


  En tur rundt i bakgatene....

  • 05.11.2012, 23:10

  Trangen til å ta meg en tur rundt i byen kom over meg når lunchpausen nermet seg, og siden været var så bra var det deilig å komme seg ut litt. Tok med meg kamera å rusla litt rundt i bakgatene for å se hvilken forandringer som hadde skjedd siden jeg gikk der sist. Noen steder var det kommet opp nye bygninger, men mye var ved det samme.... Noe som jeg syntes er flott.

  Jeg ble helt satt ut over hvor mange kaféer og spisesteder det hadde kommet fram overalt.... De fleste av dem var med spennende utenlandsk mat, som duftet så hærlig og innbydende når jeg gikk forbi :o))   Carlmeyersgata, som går fra Hammersborggata bort til Hausmannsgate...  Terje tipset om god mat på Hai Cafe i Carlmeyersgate, men jeg klarte ikke helt å få med meg om akkurat hvor det lå... I dag gikk jeg rett forbi det, men hvorfor skal folk tagge ned vinduer og dører så vanvittig!! Skal definitivt ta en lunch der om ikke så lenge :o))  Litt nye bygninger har det kommet i bakgatene siden jeg gikk der sist... En del av dem var nye boligblokker, og det er jo fint!! Jeg er jo veldig opptatt av å bevare de gamle bygningene og fasadene, og heller kanskje fornye dem innvendig. 

  Damstredet er en smal og idyllisk og krokete gate i bydelen St. Hanshaugen. Bygningene langs Damstredet er alle lave trehus, og stammer fra perioden 1810 til 1860. Det aller første huset, Solberg, med nåværende adresse Damstredet 1, ble bygget i 1756 av billedhoggeren Ole Meyer.  Dette bildet googlet jeg for å vise hvordan gaten ser ut innenfra...

  Kristparken avgrenses av Møllergata i øst, bebyggelse som hører til Deichmanns gate, Wilses gate og Fredensborgveien i nor, Grubbegata i vest og OBOS-bygget som ligger til Hammersborg torg i syd. Terrenget skråner fra Grubbegata ned mot Møllergata.

  Jeg viste ikke at det lå en kirkegård i Grubbegata, men det er Krist kirkegård som er en fredet kirkegård. Den ble anlagt i forbindelse med at byen ble flyttet etter storbrannen i 1624. Ved kirkegården ble det i 1626 ble det først satt opp et lite kapell av tre, kalt Christkirken i påvente av den permanente kirken. Christkirken fungerte som gravkapell fram til den ble revet i 1756.

  Grubbegata sett mot Regjeringskvartalet....  Denne lille kirken er St. Edmunds Church og ligger i Møllergata 30. Den ble bygget i 1883-84, og er hjem for den norske menigheten av den engelske statskirken. Den ble restaurert i 1990, og da ble tårnet erstattet med et nytt av noenlunde somme form og størrelse som det opprinnelige.

  Samfundsplassen med Oslo Politikammer og SpareBank 1 i bakgrunnen.

  Tiltross for at jeg gikk forbi mange spennende kaféer var det Deli deLuca som sto for lunchmaten i form av en Børek med Feta og spinat, og det var ganske godt det oxo :o))

  Jeg er like frossen i kveld som jeg var i går, og nå har funnet frem vifteovnen å satt den ved siden av meg på bordet. Den står på termostat og slår seg av å på hele tiden.... Ute har gradestokken grabben ned på minus, bare så vidt og det er vel derfor det er litt huskaldt her inne. Blir nok ikke så lenge før jeg krabber opp i senga  å legger meg til å se litt på tv før jeg sovner, sovner fra er vel mest sannsynlig tenker jeg, hehehe!!  Feever...??

  • 04.11.2012, 21:56

  Nå sitter langt nede i godstolen og fryser så tennene skelver i munnen, og øynene mine svir, og kroppen min kjennes slapp å viljesløs.... Jeg følte meg helt fin tidligere i dag, men etter at jeg kom inn fra å ha vært på gravlund begynte jeg å bli frossen. Det kom ikke av at jeg frøys ute, for jeg hadde mer enn nok klær på meg...

  Tok med meg kamera da jeg dro ut, for å teste det litt mere med varierende resultat... Siden jeg fortsatt er litt stiv i kneet var det ikke så lett å ta nærbilder, for jeg ble ustadig da jeg ikke kunne sette meg ned for å komme nermere. Ellers så ble jeg ganske godt fornøyd med resultatet...  Nede på Alfaset sto dette store treet med disse fruktene, men jeg er litt usikker på hvilken sort det er... Hvis noen vet, så er jeg takknemlig for å få vite det :o)) Kunne se at fuglene hadde spist av en del av fruktene, så det var i alleffall ikke giftig.. Nå på høsten lå det nesten mere frukt på bakken enn det var oppe på treet :o))

  Når jeg kom tilbake igjen begynte det å bli skumring, men det skulle man ikke tro når man ser bildene.... Jeg tok meg en aldri så liten tur inn i skogen for å ta noen bilder før det ble altfor mørk. Tok ganske mange, men legger bare ut noen få. Som sagt så ble det ganske varierende kvalitet på bildene, så jeg har slettet ganske mange som JEG ikke syntes var noen bra siden de ikke var helt i fokus. Det siste her er vel på nippet.....!!!

  Sjekket akkurat yr.no og det stemmer det de sier så får vi ikke noe mer nedbør før til helgen igjen. Det hadde vært deilig med noen dager med sol nå, etter så mye regn som vi har hatt den siste tiden. Med sol blir dagene og kveldene litt lysere, og det er i allefall noe jeg sier velkommen til :o))

  I dag tenner jeg lys...

  • 04.11.2012, 13:59

  For to fantastiske mennesker, som valgte meg som deres datter for mange år siden. Mamman og pappan min, Anne og Gunnar, som nå har vært borte i henholdsvis 6 og 12 år. På dager som Allehelgensøndag hvor det er vanlig å tenne lys på gravlund, kjenner jeg at savnet er veldig sterkt. Selv om jeg blir litt vemodig når jeg tenker på at de ikke lenger er her, så har jeg så utrolig mange flotte og gode minner som strømmer på. De var godt likt av alle, og når man sitter å mimrer så har alle små morsomme historier å fortelle om dem, og det varmer :o))  Et flott og nyforlovet par like etter 2. verdenskrig.. De hadde ikke noe eget fotoapparat den gangen, men det var sjelden noe problem for det var alltid fotografer ute på gaten. I albummene i hylla bugner det over av oppstilte bilder rundt om i Oslo :o))  De fleste sommerferier ble tilbrakt på campingplassen til Brekko i Hallingdalen... De var begge ivrige fritidsfiskere, og den gangen var det mer enn nok av ørret i Hallingdalselva. Pappa pleide å sitte på sin faste plass i føssen med teleskopstanga, og kom titt og ofte tilbake med en stor flott fisk til middag eller kvelds. Mamma pleide å hoppe fra stein til stein for å finne en fin plass nedefor fossen, og så ble det pause med matpakke og kaffe på termos :o))  Nyttårsaften 31.12.1998 feiret de 50 års bryllupsdag... Pappa hadde tilbrakt 11 uker på sykehus det året pga sviktende nyrer, men han fikk permisjon til å komme hjem på julaften og på nyttårsaften. Det var stort for da fikk han lov til å sove hjemme til dagen etter. Da hadde vi en god gammeldags jule- og nyttårsfeiring sammen :o))

  Så lenge man har foreldrene sine her så tar man dem kanskje litt for gitt, og utsetter ting til neste dag... IKKE GJØR DET, for plutselig er de ikke der mere. Avslutt aldri et besøk, en kveld eller en samtale uten å si hvor glad  du er i dem, for plutselig kan det være for sent. Hos oss var det alltid sånn, uansett hvor uvenner vi kunne være så gikk vi aldri til sengs uten å ha bedt om omforlades eller si at vi var glad i hverandre. Derfor når de ble syke og senere døde var det ikke noe usnakket, og heller ingen dårlig samvittighet som gnaget i tiden etterpå...


  ............................................................................... Tenker på dere   .................................................................................


  Hmm, det hadde da jeg oxo....

  • 04.11.2012, 12:13

  I går skrev ideatroll på sin blogg at hun testet ut et lite rosa kamera fra Nikon, og det fikk meg til å tenke at jeg har jo oxo et lite kamera fra Nikon... Mitt derimot er lilla og et til to år eldre. Dermed begynte jeg å romstere rundt i alle skuffer og skaper i går, for å finne igjen kamera. Jeg åpna alle skuffer og skaper, men fant jeg det? Å, nei da det gjorde jeg ikke til min store irritasjon. Da bestemte jeg for at det måtte være, og det dukker vel opp når jeg ikke ser etter det....!!!


  Ha, klarte jeg det, hehehehe, selvsagt ikke å plutselig kom jeg på et sted jeg ikke hadde vært å sett. I skuffen der jeg oppbevarer alle julekort, et veldig logisk sted å legge et kamera!! Vel, det var jo akkurat der det lå å ikke sa noen ting. Nå hadde ikke kamera vært i bruk på veldig lenge så batteriet var helt utladet, og da begynte leteaksjonen på nytt... Hvor var laderen til kamera :o)) Den ble heldigvis ikke så lang, for den lå sammen med en hel masse andre ladere og ledninger.


  Til morran i dag var kamera ferdigladet, så jeg kunne teste det ut.... Skjønner ikke hvorfor jeg ikke bruker dette lenger, for det tar da ganske gode bilder. Fargene er flotte og bildene er klare og detaljerte, noe man ser når man forstørrer dem. Det er kanskje ikke det aller beste på macro-fotografering, men det er jo ikke det jeg tar mest av sånn til det daglige. Det får speilrefleksen ta seg av. Jeg tror at jeg skal gjøre som ideatroll å putte dett i veska i stedet for allværskamera, som oxo tar gode bilder, men er mer tungvindt å bruke. Det er tyngre og tar større plass i veska, og hvor ofte skal jeg ta bilder i øsende regnvær?


  Ronja satt i stuevinduet å kikket på meg da jeg var ute på balkongen... Hun satt å fulgte med på noen fugler som spaserte ute på gressbakken, og det tok ikke lange stunden før damen var ute sammen med meg å kikke fra klatrestativet i stedet. Der satt hun å mjauset og gikk opp på to ben for å se om hun kunne fange dem da de fløy av sted.... Der ble damen litt lurt gitt!!


   Prøvde meg på noen nærbilder av blomstene til novemberkaktussen min, og det gikk greit så lenge jeg ikke gikk altfor tett på.... Skal ut en liten tur senere i dag, og da skal jeg ta det med å teste litt til for å se hvordan det funker i det lyset som er da..., noe mørkere!!

  Lørdagen er godt i gang.....

  • 03.11.2012, 15:13

  Når var det sist?? At jeg våknet skikkelig utvilt og uten noen serlig smerter å snakke om, ja det kan jeg ikke huske men jeg gjorde det i allefall i dag. Å, DET VAR DEILIG :o)) Når Vinja hørte at mammen var våken kom hun med en eneste gang, opp i senga og bort til meg... Så stakk hun en våt liten nese bort i min, og mjauet litt, og mammen forstod jo at det var ikke bare for å si god morgen men oxo for å informere om at det nok var litt lite mat eller ingen i det hele tatt i matkoppen!!


  Etter at frokosten var servert fikk pusejentene ta i bruk den nye doen sin, som jeg kjøpte til dem på Europris i går.... På bildet ser den veldig stutt og liten ut, men den er ikke det altså..., bildet lyver litt. Litt misstenksomhet var det nok, og doen ble grundig snust på og undersøkt før den kunne prøves... Den ble godkjent av dem begge :o))   Ronja er litt værsjuk i dag, og syntes ikke at regnet er noe kozelig i det hele tatt. Hun vil heller ligge på sin faste plass i sofaen å dorme seg. Jeg lukket opp balkongdøren for å lufte litt, og begge to skvatt ut med en gang, men det tok ikke lange stunden før Ronja var inne igjen på plass i sofaen :o)) Skjønner henne godt, for det er mørkt å trist ute, så jeg er i grunnen glad jeg ikke har noe jeg må ut å gjøre i dag.   Det er nok litt mer fart i Vinja i dag, for hun er høyt å lavt... I tillegg er hun veldig kozete å kommer bort til meg her jeg sitter ved skrivebordet for at jeg skal klø og stryke henne. Jeg har tent t-lys i lysestakene på hylla rett over skrivebordet, men det er ikke så høyt og når Vinja kom på bordet sleit jeg litt med å holde halen hennes unna flammene. Det holder med en katt som svir av seg haletuppen.   Novemberkaktuss no 1 som jeg ikke viste fargen på står nå i full blomst med en vakker lakserød farge.. Den trives godt i den kjølige vinduskarmen.   Novemberkaktuss no 2 har ikke begynte å blomstre enda, men knoppene er blitt ganske store så det er nok ikke lenge før nå. Med tanke på hvor tragiske de så ut for et par mnd siden, er det et under at de har kommet seg å blitt så fine igjen. Jeg var sikker på at de kom til å takke for seg denne gangen, men de hadde tydeligvis livsgleden i seg å kom tilbake med glans :o))

  Planen for lørdagen var egentlig at jeg skulle ta fram en bok å begynne å lese litt igjen, men så slo jeg på Pc'n å da var hele lesingen glemt. Nå tror jeg ikke at hode mitt er der for at jeg skal klare å konsentrere meg om det som står på sidene, så jeg gjør et nytt forsøk i morgen i stedet. Jeg har så mange bøker stående/liggende over alt som jeg "skulle" ha begynt på, så nå må tv-slaven, jeg altså, lære seg til å slå av "dumboksen" å gjøre litt annet på kvelden enn å glo. Litt behagelig musikk i bakgrunnen og en god bok..... ingen dum måte å komme seg igjennom en mørk høstkveld!!  Ikke akkurat Pussy Galore....

  • 03.11.2012, 14:11

  ...., men Vinja Lillepuzdatter av Skånevik som har blitt helt vill etter Roger Moore!! Verken hun eller Ronja er spesielt interresert i hva som skjer på tv-skjermen, men her denne uka satt jeg å så på 007 James Bond - The Spy who loved me på Max å plutselig ble Vinja veldig interresert i hva som foregikk!!

  Frk. Lillepuzdatter hoppet opp på tv-bordet å satt helt fixert å så på det som foregikk på skjermen. Da den hvite bilen til Bond og damen forsvart under vann var det enda mer spennende å hun forsøkte å fange det som var på skjermen. Jeg måtte le av henne der hun satt, og hun satt der ganske lenge oxo. Filmen gikk i reprise i går kveld, og da satt hun på gulvet foran tv'n å glante opp så noe måtte det være med den filmen som fasinert henne så voldsomt :o))

   

  Etterlengtet....

  • 03.11.2012, 13:58

  Å våkne en fredag morgen utvilt, ingen alarm så river en ut av søvnen, og vite at man kan ligge litt til for man har FRI :o)) Det var sånn jeg hadde det i går, da hadde jeg tatt meg fri fordi jeg skulle til røntgen og legen + en etterlengtet hudpleietime på ettermiddagen. Vinja lå rett ut i fotenden av senga da jeg våkna å gjorde ingen mine til å stå opp... Hun lå på ryggen med alle fire bena til alle kanter, og siden hun ikke rørte seg måtte jeg se om det var liv i henne, hehehehe, ingen fare der gitt.

  Ute var det grått og trist, men det gjorde ikke så mye for jeg hadde jo F R I... Satt lenge ved frokostbordet å bare kozte meg med maten og et par kopper kaffe før jeg ruslet inn i dusjen. Røntgen og lege gikk greit å skuldrene var betente de, men det trengte jeg jo ikke noen bilder for å konstatere, sånt kjenner man.... Derfor blir det å spise betennelseshemmende for å bli kvitt betennelsen igjen....

   
  Bare å komme inn i behandlingsrommet hos Oppsal Hud og Fotpleie får meg til å slappe av.... Rommet er bare lyst opp med behagelig lys i vinduet, og lykter omkring i rommet å fra høytaleren høres behagelig og avslappende musikk. Så blir man pakket inn i en varm dyne og 1,5 time med ren nytelse starter... Jeg kjente at jeg var skikkelig stresset i kroppen når jeg la meg ned på senga å hadde litt problemer med å roe meg ned, men når Kristin startet på ansiktet mitt forsvant all stress fra kroppen å ryggen min sank godt ned i madrassen på senga.

  Helt på slutten gir hun en behagelig massasje av ansiktet, nakken, armene og hendene...., og jeg ligger der å tenker at jeg håper aldrig at denne vil ta slutt noen gang. Det er jo så himmelsk deilig, aaaaaah! Jeg nevnte det for Kristin, og hun sa at hadde de hatt plass så ville hun ha hatt det sånn at kundene kunne få ligge en stund etterpå å venne seg til tanken med å stå opp å fortsette med hverdagen. Bare det å tenke på hvor behagelig det var, får hjernen til å sveve bort litt her jeg sitter.....


  Datapause.....

  • 03.11.2012, 13:32

  Etter å ha tatt meg noen dagers pause fra PC'n hjemme er jeg tilbake igjen... Det var nødvendig med det ettersom jeg var så stiv i nakken og hadde vondt i skuldrene, så ille at jeg nesten ikke sov på nettene. Av og til er det litt deilig å ikke være på nett hele den tiden man er i våken tilstand, tror at ikke bare nakken har godt av den men hode oxo :o))


  Hele denne uken har stort sett regnet bøttet ned i større og mindre mengder, og så lenge det vasker bort snøen som kom på mandagen så tar jeg i mot vanndråpene med glede jeg :o)) Heller det enn en haug med snø.... Den kan godt vente en måned med å komme syntes jeg, selv om det var litt idyllisk å sitte inne å se på snøfnuggene som dalte ned. 

  På onsdagen traff jeg naboen da jeg kom hjem fra jobben, og vi ble stående litt i oppgangen å skravle. Hun lurte på om jeg kunne tegne et kart til dem, over hvordan de kom til Triaden på Lørenskog. Etter å spist middag, og nesten sovnet fra den før jeg fikk spist den opp laget jeg et kart som jeg gikk over til dem med. Jeg så for meg en kveld under fleezepleddet og en god film eller to, men naboen inviterte på kaffe og det var selvsagt mye hyggeligere å sitte der inne å skravle litt. Måtte le av pusene da jeg gikk fra dem, begge to satt rett ved utgangsdyra å så på meg med store øyne.... De syntes nok ikke at mammen deres skulle gå fra dem, hehehehe!!!

  På torsdagen var det opphold på dagen, så jeg bestemte meg for å stikke en tur ned på Oslo City for å kjøpe mer våtfór til pusene... Da jeg gikk ut døra tenke jeg på Terje, og hadde en følelse av at jeg kom til å møte ham... Ganske riktig, da jeg kom ned til Oslo City kom han ut derfor... Spooky!! Han ble med meg opp å handlet, og så hadde vi vel egentlig tenkt til å sette oss ned å ta en kopp kaffe men tiden gikk så fort så jeg syntes ikke at jeg rakk det. Han skulle se etter et bursdagskort til en kompis som fylte rundt, og jeg hang med på veg tilbake til jobben. Det ble ikke noe kort på de stedene vi var innom, og da jeg gikk opp på jobben igjen dro han videre for lete.

  Tordag var siste arbeidsdag denne uken for meg, og det var ganske behagelig å gå hjem å vite at jeg skulle ha fri i 3 hele dager :o)) På veg hjem dro jeg bort på Oppsal senteret for å kjøpe mer kattesand til doen til pusene, og var samtidig innom Nille for å kikke litt. Trengte litt mer lys, og siden de har kommet på Oppsal var det greit å kjøpe der... Da slapp jeg å slepe det med meg fra byen, for når jeg først kjøper t-lys er det ikke bare en pakke, men 4 x 100 å det veier litt. Hos Nille traff jeg en gammel ungdomsvenninne som ikke bor så langt unna meg.... Vi har møtt herandre nå og da de siste årene, men det husket ikke hun. Hun fortalte at hun hadde vært på avrusning og i flere år hadde slitt med pillemissbruk. At hun gikk på noe forstod jeg jo de gangene jeg møtte henne, men at det var så ille som hun fortalte viste jeg ikke. Nå gikk alt mye bedre for henne, og hun hadde forlovet seg å fortalte at hun kunne ikke huske sist hun hadde det så bra :o)) Jeg ble virkelig glad på hennes vegne, for det fortjener hun virkelig.

  Da vi vanket sammen som tenåringer og litt etter at vi fylte 20 var hun alltid den som drakk mest, og ble helt umedgjørlig... Vi snuste vel ikke bare på flaskekorken vi andre heller, men vi viste når det var nok å på tide å komme seg hjem igjen. Hun sa det selv at hun var alkoholiker etter første dråpen, og sleit jo i mange år med det innen hun begynte på piller. Håper virkelig at hun klarer å holde seg fri for rus, og at hun får et godt liv heretter :o))

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no