hits

Vera Lynn

- je suis prest -

🎂 Bursdagsmiddagen 🍷🍷

 • 22.11.2016, 21:59

Som jeg nevnte i innlegget om helgen i Haugesund, skulle jeg lage et eget innleg om den deilige middagen vi fikk servert på lørdagen. Selve bursdagsmiddagen, for M og Terje. M hadde kjøpt inn en stor fin tynnribbe, som han pleiet med kjærlighet til den vokste i ovnen å ga oss en deilig sprø svor over det hele.

Til denne hærligheten laget M potetstappe og surkål fra bunnen av, sammen med en ekstremt god saus. Jeg har aldri vært spesielt begeistret for saus til ribbe, og  her i heimen har vi alltid brukt ribbefett til ribben. Etter lørdagens middag, må jeg jo bare innrømme at jeg har blitt omvendt :o)) Til dessert ble det sjokoladekake, kjøpt inn for anledningen, men som på ingen måte smakte noe dårlig av den grunn!

Det er bare å bøye seg i dypt for Chef M, og hans ekselente kokkekunst :o)) 

#middag #bursdagsmiddag #ribbe #potetmos #surkål #bursdagkake #sjokoladekake #blogg

 • Tur
 • 🛫 Oslo - Haugesund - Oslo 🛬

  • 22.11.2016, 01:22

  Da har jeg hatt noen dagers pause fra bloggingen, siden jeg har vært bortreist i helgen. Det i seg selv er en sensasjon, for jeg pleier jo aldri å være borte mer enn en dagstur. Det har seg sånn at en M har flyttet til Haugesundsområdet, og for et par måneder siden bestemte bestis Anne, Terje og jeg at vi skulle dra ned å besøke ham.

  Jeg hadde fått Annes niese Kine til å stikke innom kattene mine, for å mate og kose med dem mens jeg var borte. Hun har katter selv og er flink med dyr, så jentene var i de beste hender. Allikevel syntes jeg det var hardt å reise fra dem, for dette var første gangen siden de flyttet inn for 7 år siden. Ja da, jeg vet at det høres helt dust ut, men sånn er det.  Vi fløy ned til Haugesund på fredag ettermiddagen med et stappfult fly... Jeg har aldri vært glad i å fly, men denne gangen gruet jeg meg ikke i det hele tatt. Dessuten nok flyreisen bare 45 minutter, og det føltes nesten som om jeg akkurat hadde satt meg i setet å så var det allerede klar for landing.

  M kom å hentet oss, og kjørte hjem til seg i Aksdal... Det var jo helt mørkt ute så det var ikke så enkelt å få noe inntrykk landskapet da. Chef M disket opp med en fantastisk god lasagne til middag.. Han laget alt fra bunnen av, og det var noe annet enn den jeg pleier å slenge sammen fra Toro. Resten av kvelden satt vi å koste oss i sofakroken og skravlet til langt ut i de små timer.  Neste morgen våknet vi til litt blandet vær ute. Først grått og overskyet så sprakk det opp å solen kom fram, men det var ikke spesielt varmt ute. Jeg hadde kjøpt meg en ny boblejakke et par dager innen vi dro, og jeg var glad jeg hadde valgt å ta den på meg i stedet for vindjakken min.  Jeg var litt blek om nebbet, trøtt og sliten da jeg sto opp på lørdags morgenen. Årsaken var at det ble veldig sent, litt mye vin og så sov jeg veldig dårlig. Det blir ofte sånn for meg, at jeg sover dårlig første natten i en ukjent seng. Det rettet seg litt etter noen varme kopper med kaffe, og en god frokost. Plan for dagen ble en tur inn til Haugesund for å kikke litt i butikker.
  (Amanda og meg)

  Sola var fortsatt opp og skinte uten at den varmet noe serlig da vi kom til Haugesund. Vi ruslet litt rundt, og første stopp ble Amanda statuen og festivalhuset. Deretter ruslet vi videre og kikket oss litt omkring, innen vi stakk inn for å ta oss litt å spise og en kopp kaffe. Veldig hyggelig kafé, som jeg selvfølgelig har glemt navnet på. Bestis Anne og jeg er noen ordentlig frysepinner så vi var stivfrosne da vi satte oss ned, men det var godt å varmt der så varmen kom fort inn i kroppen igjen.

  Da vi hadde drukket kaffe og kom ut på gaten igjen, ville vi gå litt i gågaten. Det ble ikke så veldig mye gåing, for da kom regnet og det bare bøttet ned. Vi bestemte oss for å gå tilbake mot bilen igjen. På veg hjem dro vi innom Amanda-senteret for å handle inn litte granne. Jeg var veldig sliten da vi gikk inn på senteret, og hadde mest av alt lyst til å legge meg rett ned..., sånn går det når man sover for lite. 

  Når vi kom hjem gikk Chef M i gang med å lage bursdagsmiddag, eget innlegg. Det hadde seg nemlig sånn at at M hadde bursdag for noen uker siden, og Terje på søndagen, sånn at det var bestemt at dagene skulle feires. Det ble en veldig hyggelig kveld med masse deilig mat, mmmmm :o)) Vi var ganske trøtte og slitne alle sammen, så vi kom oss i seng ganske tidlig.

  På søndag våknet jeg utvilt, og i relativt god form... Vel skuldren og nakken min var ikke spesielt i god form, men etter en Ibux og en nydelig frokost roet smertene seg litt. Det ble bestemt at vi skulle ta en biltur for å se oss litt omkring. Været var ikke akkurat perfekt, men ingen grunn til å sitte inne for det.


  (Åkrasanden)


  (Åkrasanden)  Var veldig glad for den nye boblejakken der jeg gikk rundt å "fotet" havet og stranden. Havet er fasinerende, og jeg kunne se hvordan det slo over holmene lenger ut. Kameraet og mobilkamera mitt klarte ikke å zoome det inn, så det var ikke noe vits å forsøke å ta noe bilde av det. Vi ble ikke så lenge i Åkrasanden, bare lenge nok til å ta noen få bilder.


  (Skudesneshavn)


  (Skudesneshavn)

  Neste stopp ble Skudesneshavn, hvor vi begynte å vandre bland den gamle bebyggelsen og de smale gatene. Det var oppholdsvær da vi begynte å gå, men det begynte ganske snart å regne ganske mye. Vi dukket da inn på "Verdens minste kafé", for den het nemlig det, for å ta en varm kopp kaffe og en vaffel. Det var et lite sted med noen få bord, og jenta bak disken var søt og hyggelig, så det ble en trivelig opplevelse. Dessuten var det godt å komme inn i varmen å tine opp kroppen litt :o))

  Etter besøket i Skudesneshavn, dro vi tilbake til Aksdal for å slappe av innen det var på tide å dra til flyplassen. Flyet vårt skulle gå 20:15, og vi liker alle tre å være ute i god tid så vi dro ut til flyplassen 18:45. Jeg må jo nesten flire litt, for jeg ble plukket ut for av narkotiske stoffer i bagasjen. Det måtte jo være meg som ble det, men det var jo ikke noe problem for noe sånt fantes ikke i min bagasje. Jeg har en tendens til å bli valgt ut til sånne tilfeldige sjekker, så overrasket ble jeg jo ikke!

  Flyturen tok bare 40 minutter, men det ble litt forsinkelser pga av bemanningsproblemer på Gardermoen. Hvis jeg ikke tar feil, så landet vi sånn ca 21:30. Jeg var allikevel ikke hjemme før midnatt. Kine hadde vært snill å hente oss, men hun skulle opp grytidlig i dag så vi dro først hjem med henne. Så hjem til Anne for å hente bilen min, så hjem med Terje og så hjem til meg selv.

  Jeg var spent på hvordan kattene ville reagere når jeg kom hjem, siden det var første gangen jeg hadde vært borte fra dem så lenge. Først satt de bare å stirret på meg inne i stua, men så kom Ronja bort for å hilse å få kos. Vinja derimot hadde ikke lyst til å komme, og satt bare å så på meg. Tilslutt måtte jeg gå bort til henne å stryke henne over pelsen, og godsnakke med henne. Da tinet hun opp litt etter litt, og da det var på tide å legge seg var hun ikke sen om å legge seg i armkroken min som hun pleier :o))

  Det har vært en begivenhetsrik helg, så jeg var ganske trøtt og sliten da jeg kom hjem. Det tok ikke lang tid innen jeg var i drømmeland, zzzzz

  #oslo #haugesund #aksdal #karmøy #åkrasanden #skudesneshavn #utpåturaldrisur #fly #helgetur #vennetur #hygge #kos #bursdagfeiring #blogg

  Endelig kom de...

  • 15.11.2016, 22:52

  Jeg skrev tidligere om at vi ikke hadde fått tømt søppelkontainerne våres på en stund, til stor frustarasjon og irritasjon. Nå i kveld, etter at det ble mørk så jeg masse blinkende lys, og der var de vettu... Det var på tide, for når jeg skulle kaste en pose tidligere i ettermiddag måtte jeg sette den på gulvet foran kontaineren. Det var så fult at det ikke gikk å legge noe på toppen!!

  Dustbins, a fire hydrant and a notice board
  Licensed from: iimages / yayimages.com

  #søppel #søppeltømming #endelig #glede #blogg

  Hjelpemidler er lov...

  • 15.11.2016, 20:58

  Denne dagen begynte med verdens kjukkeste tåke, så ille at jeg knapt kunne se over til andre siden av gaten. I går ville denne grøten ha passet veldig godt på humøret mitt, men i dag var jeg mye lysere til sinns heldigvis. Dessuten så fikk vi besøk av sola på ettermiddagen, og da skal man ikke klage vel?

  Jeg hadde noen få ærend som måtte gjøres i dag, så jeg kunne ikke sitte inne å late meg halve dagen.  Det begynte å bli lite med kattemat og kattsand her hjemme, så jeg var nødt til å dra bort på Alna-senteret for å handle inn. Både kattesanden og tørrfór posen er tung, og jeg hadde ikke sjangs til å bære det opp i bilen. Men i bagasjerommet på bilen har jeg alltid en bagasjetralle liggende, sånn at jeg skal slippe å bære tungt. Det kan være tungt nok å dra tralla også, men det gikk ganske greit med venstrearmen. Like greit var det ikke få det inn når jeg kom hjem, men jeg klarte det da når jeg tok tiden til hjelp.

  Veldig slitsomt å ikke være i slaget og ha smerter hele tiden, for alt man skal gjøre blir jo så vanskelig!!

  #tåke #sol #humør #deprimerende #smerter #vondt #hjelpemidler #katter #katemat #kattesand #blogg

 • Syk
 • Status nakke/skulder: ikke bra

  • 14.11.2016, 15:10

  Nå har jeg vært hjemme fra jobb i 14 dager, og bedringen har ikke kommet som jeg håpet den ville gjøre. Derfor satte jeg klokka på tidlig i dag, sånn at jeg fikk ringt legekontoret med en gang telefontiden åpnet. Jeg håpet at jeg skulle få en time tidlig, men den tidligste de hadde var kl 11:45 så jeg tok den. Siden man aldri vet når man får time når man ringer, er det alltid best å få unna morgenstellet først. For det kan hende man er så heldig at man får time med det samme, og da er det bare å svinge seg rundt å komme seg avgårde.

  Doctor wearing lab coat
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

  Det er ekstremt vanskelig å få parkert utenfor Samfundshuset, hvor legekontroet ligger, på grunn av byggeprosjektet på Oppsal senter. Allikevel tok jeg sjangsen å kjøre bort. Jeg fikk selvsagt ikke parkert, og måtte kjøre ned et par gater. Det var så vidt jeg klarte å kjøre opp på parkeringsplassen og snu pga alle bilene som sto parkert nær oppkjøringen.

  Legen sykemeldte meg videre til og med 30.11., hvor jeg skal tilbake til ham igjen. Han sendte også henvisning til en kiropraktor/manuell terapeut for videre utredning. Jeg er med på alt jeg hvis det kan gjøre at jeg blir fortere bedre, og kan komme tilbake til en normal hverdag igjen. Det er ikke noe morsomt å gå hjemme sånn. Smertene i skulderen, for det meste høyre, gjør at jeg blir veldig trøtt å sliten så jeg orker ikke så mye..

  Autumn foggy mountain scene. Fall rain and mist
  Licensed from: weise_maxim / yayimages.com

  Utenfor vinduene mine er det mørkt og grått, og regnet høljer ned i bøtter i spann... På morran var det bare tåke, men etterhvert begynte det å blåse og så kom regnet. Hihihi, jeg får som moren min pleide å si, "Det er godt vær ute og være inne i"

  Nå skal PC'n klappes sammen, for det var dette skulderen min tålte i denne omgangen.

  #legebesøk #lege #sykemelding #skuldre #vondt #smerter #utredning #vær #tåke #regn #uvær #blogg

  Fargelegging for voksne

  • 13.11.2016, 15:49

  Fra jeg var barn har jeg vært veldig glad i å tegne og fargelegge... Tegningen ble mer og mer lagt på hylla, men dette med fargelegging har jeg fortsatt med. De siste årene har jo dette blitt veldig populært, og flotte Johanna Basford fra England lager noen fine bøker som gjør at det klør i fingrene etter å sette i gang. Jeg har en god venninne som er like interessert i fargelegging som meg, og vi pleier å møtes jevnlig med tusjer i alle regnbuens farger og fargebøker.

  I år har hun vært veldig kreativ og har kommet ut med tre bøker... Tegningene som jeg har fargelagt og viser fram i dette innlegget er fra boken, Lost Oceans.

  #farger #fargelegging #farebok #fargebokforvoksne #lostoceans #johannabasford #hobby #kreativitet #blogg

  ❤❤ Til min kjære pappa ❤❤

  • 13.11.2016, 13:38

  Til min kjære pappa, Gunnar Gylstrøm, på farsdagen!
  (18.04.24 - 10.11.00)

  Du var alltid der for meg, uansett hvilke valg jeg tok. Gode som dårlige. Du trøstet meg når jeg var trist og lei. Kunne finne på de utroligste ting for å erte og irritere, men det gikk ikke å bli sint på deg. Lot meg leve mitt eget liv, men du passet på å trodde ikke at jeg merket det  Sammen med mamma ga du meg en trygg og god barndom  Det er ikke noen større kjærlighet enn det. 

  Du vil alltid ha en spesiell plass i hjerte mitt, og jeg minnes deg med kjærlige tanker og et smil på leppene.  #farsdag #pappa #kjærlighet #savn #blogg

  Dette er håpløst

  • 13.11.2016, 13:22

  Den siste tiden har både søppelkontainerne og papirkontainerne våre ikke blitt tømt når de skal... Inne i sjakten har vi to store dunker å kaste i, men de er nå så fulle at det er en stor topp på begge to. Prøver man å legge opp på noe mere, så ramler det bare ned. Papirkontainerne er like fulle, og står å spriker. Jeg var ute en tur i går, og klarte heldigvis å få plass til mitt i borteste kontaineren.

  Dette er jo håpløst, og skulle det komme sterk vind vil vi snart ha papir og papp utover gården...

  Enkelte naboer kan tydligvis ikke se forskjell på plast og papp!! Ikke første gangen det har skjedd, og da har jeg sett at de som tømmer bare tar vekk posen(ene) og setter dem ved siden av. De tømmer ikke innholdet, nei de lar hele posen(ene) bli stående igjen. 

  Hvordan er det hos deg, blir avfall tømt når det skal?

  #søppel #papir #kontainere #tømme #forsinkelser #håpløst #blogg

  ❄ Isroser og kaktusblomster 🌹

  • 11.11.2016, 17:00

  Jeg prøvde å ta bilder av noen isroser som hadde dannet seg på balkongvinduene mine, men det var kun et av dem som ble såpass at jeg kunne vise det frem. Alle de andre ble utydelige dessverre.

  Jeg har flere kaktuser, som enten er påske, pinse, november eller julekaktuser... To av dem er nå full av små og store knopper, som snart springer ut. Den ene er laksefarget mens den andre er hvit. Resten av gjengen med kaktuser har aldri blomstret så jeg aner ikke hvilken farge de er. Uansett så er det hyggelig at noen av dem blomstrer :o))  #is #isroser #snø #vinter #kaktus #pinse #påske #november #jul #planter #natur #blogg

  "Ikke glem"

  • 11.11.2016, 16:20

  En liten kuriositet fra Facebook siden til Vanskeligere Liv:  #ikkeglem #glemme #farsdag #påminnelse #blogg

  Back to the 80's

  • 10.11.2016, 22:04

  Tidligere i dag rotet jeg i noen gamle fotoalbum, for å finne bilder av pappan min. Jeg fant jo ikke så mange av han, men av meg selv var det jo noen flere da. Tenkte jeg skulle dele et par stykker som jeg fant som var fra 1988/89, og man kan jo trygt si at man har forandret seg fra den gangen. Da brukte jeg ikke briller, hadde mørkt hår (ikke naturlig) og så var det litt mindre av meg!  Dette bildet ble tatt utenfor Top Shop i Oxford Street, London (1989)  Dette ble tatt hjemme i heimen 1988.

  Jeg syntes det er gøy å hente fram de gamle fotoalbumene å bla igjennom dem. Bildene som er satt inn der, er helt naturlige uten noen filter eller fix. Alle sammen er tatt med kamera som hadde film, og ikke en minnebrikke. Det var den gangen man leverte inn bildene, og gikk rundt å var spent på hvordan resultatet ble. Ikke alltid at det ble som man håpet, men det var også litt av sjarmen.

  En annen ting med å sitte å se på gamle bilder, er jo å se hvordan man selv, familie og venner har forandret seg. Også hvordan områder rundt der man bor har blitt offer for nye byggeprosjekter, som både passer inn og ikke i det hele tatt. For forandringer har det definitivt vært!!

  #tilbakeblitt #80tallet #london #oxfordstreet #topshop #hjemme #minner #fotoalbum#forandringer #blogg

  Et år har gått...!!

  • 10.11.2016, 17:00

  På formiddagen i dag var jeg nede på Alfaset gravlund for å tenne lys for den snille gode pappan min, som døde for 16 år siden i dag. Jeg syntes ikke at det er så lenge siden når jeg snakker om han og tenker på ham, men så har det altså gått 16 år.  Da jeg var nede på gravlunden på Allehelgenssøndagen oppdaget jeg at de to lyktene jeg hadde der, ikke fungerte som de skulle. Lokkene på toppen blåser hele tiden av, og da blir glassene fulle av vann når det regner eller snør.

  Derfor stakk jeg innom Nille på Tveita for å kjøpe et par gravlys, som jeg kunne sette der nede i stedet. Så sant de ikke blåser ut, så kommer de til å brenne en god stund utover kvelden og natten :o))  Pappa var ikke så glad i å bli tatt bilde av, så jeg har ikke så mange av ham fra hans siste år. Jeg fant dette fine bildet av ham og mamma som jeg tok av dem på deres 40 års bryllupsdag Nyttårsaften i 1988. De er sårt savnet begge to!

  #årsdag #mamma #pappa #død #savn #minne #alfaset #gravlund #tennelys #blogg

  Åpningstider i jula:

  • 09.11.2016, 22:35

  Vanskeligere Liv legger med jevne mellomrom ut noen morsomheter,
  og i dag dukket denne opp på sidene deres. 
  Spar Husnes sine åpningstider for julen, og den er bare hysterisk morsom, syntes jeg i alle fall :o))  #spar #husnes #vanskeligereliv #facebook #morsomt #åpningstider #blogg

  Drabantby vinter

  • 09.11.2016, 15:26

  Da jeg skulle gå en tur opp for å handle på Kiwi i sta, debatterte jeg med meg, om jeg skulle ta med fotoapparat eller ikke. Det ble ikke til at jeg gjorde det, angrer litt for det tar jo mye bedre bilder.

  Ute hadde det sluttet og snø i det jeg gikk oppover, og sola kommet fram... Det var allikevel ganske kjølig, så jeg var glad jeg hadde funnet fram dynekåpa mi. For å unngå at jeg skulle gå over ende igjen, spente jeg på meg brodder. Jeg testet dem ut på blank is i svingen utenfor blokka, og de festet seg skikkelig så det var ingen fare for at jeg skulle skli.


  (Innkjøring til der jeg huserer, min blokk ligger nedenfor den man ser på bilde)
  (I borettslaget mitt har vi to typer blokker, langblokker som jeg bor i og disse firkantede som sees på bildene over)


  (Enkelte blomster insisterer på å stå i mot vinteren)


  (Litt farger under snøen)

  Det var deilig å komme ut å få litt frisk luft, og rørt på stive ledd. Knærne protesterte ganske heftig på veg til Kiwi, men heldigvis litt mindre på veg hjem. Veldig deilig at det hadde sluttet å snø, og at solen var kommet fram. 

  Nå skal jeg lene meg godt tilbake i godstolen å se på noen gamle episoder av Inspector Dalglish, Mord i Labratoriet, som sendes hver dag på DR 1. Jeg husker denne serien bli sendt som påskekrim på NRK for mange, mange, mange år siden. I akkurat  denne serien spiller en veldig ung Brenda Blethhyn, som nå kan sees i krimserien Vera :o))

  #vinterbilder #drabantby #foto #utpåturaldrisur #kiwi #inspector #dalglish #vera #krim #natur #naturbilder #vinter #vinter2016 #blogg

  Det snør og det snør

  • 09.11.2016, 11:29

  Mange av naboene har sittet oppe i natt å sett på den Amerikanske valgkampen, men det har ikke jeg gjort. Derfor var jeg veldig spent på hva som var resultatet når jeg våknet til morran i dag. Nå er vel ingen av de to kandidatene noen favoritter hos meg, men av to onder så håpet jeg vel at Hillary Clinton skulle dra hjem seieren. Sånn har det ikke blitt!! Da gjenstår det å se hvordan dette blir nå som hverdagen kommer!

  Ute daler eller blåser det ned snø, sånne fine små fnugg som egentlig ikke blir til noen serlig store mengder. Gradestokken viser - 4,5 C utenfor vinduene mine, og det er ganske kjølig. Det mest fristende er å krølle seg sammen i godstolen inne i varmen, med varm kaffe i koppen og en lun film på tv'n.  Nå kan jeg ikke bare sitte inne og kose meg i varmen, for det er ganske tomt i kjøleskapet for både det ene og det andre. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal spenne på meg broddene å gå bort i butikken, eller om jeg skal kjøre bil. Jeg trenger å røre på meg etter å ha vært i ro noen dager, for jeg slo meg ganske bra da jeg gikk over ende på søndagen. Knærne mine er fortsatt stive, så av den grunn trenger jeg vel å gå meg en tur.

  Status på skuldre og armer, så er det fortsatt ikke noe å skryte av.... Alt er vanskelig, gre håret, dusje og kle på seg men jeg gjør mine øvelser og holder dem varme. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å ta tiden til hjelp!!

  #valg #usa #trump #clinton #snø #snøvær #kuldegrader #utpåturaldrisur #gå #bil #vondter #skuldre #armer #vinter #vinter2016 #blogg

  Hjelp hvordan løser jeg dette?

  • 08.11.2016, 14:28

  I går kveld lastet jeg ned T-We app'n til Canal Digital på nettbrettet for å teste den ut, men nå er det nå en gang sånn at ting går skjelden etter planen når jeg skal gjøre noe. Det gjorde det heller ikke i går. Det å laste ned app'n gikk helt greit, men da jeg skulle koble den opp mot tv og dekoder gikk noe galt.

  Help Advice Shows Solution Helps And Answers
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

  Jeg vet ikke hva jeg trykket på, men plutselig ble det bare en svart skjerm med en tom grå firkant midt på. Jeg hørte lyden fra tv kanalen, men fikk ikke noe bilde. Det var det samme hva jeg trykket på så skjedde ingenting. Jeg er ikke spesielt god på tekniske ting, men er mer en let, trykk og kanskje finn person. Denne gangen hjalp det ikke hva jeg trykket på. Til slutt ble jeg så frustrert at av avinnstallerte app'n og håpet det skulle løse problemet, men nei da. Jeg kunne ikke legge meg før jeg hadde funnet ut av det, men enden på visa ble å røske ut strømkabelen!!!! Vips så hadde jeg igjen fått tilbake bilde på skjermen.... 

  Skulle ønske jeg skjønte hva jeg gjorde galt, men tror jeg lar det bero litt.

  #frustrasjon #datatrøbbel #nettbrett #dekoder #tv #app #twe #canaldigital #surrehode #meg #blogg

  ☕ Kveldskos 🍩

  • 07.11.2016, 20:19

  Det hender jeg blir veldkg fysen på noe sånn etter middagen, og i ettermiddag ble jeg det..... I skapet mitt var det ikke noe som kunne stagge denne følelsen, bortsett fra en pose med muffinsblanding. Det var så fristende at jeg bare måtte slenge sammen røren og steke dem. Jeg droppet noen sjokoladebiter på toppen, og jeg hadde trodd at de ville smelte mer enn de gjorde...  De smakte veldig godt til en kopp kaffe, og jeg tror jammen at jeg skal unne meg en til jeg... Jeg kunne sikkert ha bakt de fra bunnen av, men det får bli en annen gang. Det er noen smaker jeg har lyst til å prøve ut om passer sammen!!!

  #bake #muffins ferdigblanding #godt #fysen #kveldskos #kaffe #blogg

  Uheldige meg 😱

  • 07.11.2016, 00:14

  Jeg syntes egentlig at det burde være nok at jeg har betennelse i skuldrene, men det ser ikke sånn ut.... Det har de siste dagene kommet en del snø her på Oslo, og det har også blitt ganske glatt enkelte steder. Spesielt nede i gården ber jeg bor er det såpeglatt foran garasjeannlegget vårt. Tidlig på formiddagen drar jeg ned på Plantasjen for å kjøpe granbar til graven. Etterpå dro jeg opp til gravlunden, og pyntet å tente lys.

  Det var når jeg kom hjem at jeg var så inmari uheldig....

  unlucky carefree business man silhouette
  Licensed from: PIXSTILL / yayimages.com

  Etter å ha parkert bilen i garasjen var jeg på veg inn... Jeg så jo at det var is i hjulsporene, så derfor gikk jeg forsiktig ved siden av hvor det så ut til at det var fast snø. Det var jo ikke deg vettu, nei da under snøen var det blanke isen å jeg sklei å gikk over ende. Jeg traff bakken først med knærne og deretter rett på skulderen med et brak. Der lå jeg da å kavet en stund, mens jeg skjulte opp mot alle vinduene å håpet ingen hadde sett meg. Det hadde de heldigvis ikke.

  Neste fase var da å prøve å komme seg opp igjen, noe som ikke er så enkelt.... Knær som er vonde på en god dag, og skuldre/armer som ikkefungere spesielt godt. Jeg ble sittende å samle krefter lenge nok til at jeg ble klissvåt i baken. Etter mye om og men klarte jeg da å komme meg opp, og på stive ben kom jeg meg da inn i varmen....

  Det gikk litt utover hendene mine også, som nå i kveld er blitt veldig stive og vonde. Forhåpentlig har det retter seg igjen til i morgen....

  Sånn gikk det altså med uheldige meg i dag.... Har du klart å holde deg på bena?

  #uheldig #knall #fall #knær #skuldre #armer #vondt #vinter #snø #is #glatt #blogg
   

 • Syk
 • 😔 Da ble det en sykemelding 😳

  • 03.11.2016, 12:11

  Da var legebesøket over, og artrose og betennelse i skulderledd ble konklusjonen på smertene mine. Legen har da sykemeldt meg til og med 11.11., så får vi se hvordan det er da.

  Det er jo ikke noen ønskesituasjon dette her, men dessverre ikke mye å gjøre med. For ikke å sitte inne å deppe, så rusla jeg ned på t-banen å tok den til Bøler.

  Så nå sitter jeg her hos bakeren med skolebrød og kaffe sammen med alle pensjonistene. Vel det er en del ungdommer her, som har storefri fra Ulsrud Videregående skole rett her i nærheten.

  Ute er det knallvær med blå himmel og sol. Det var minusgrader på skyggesiden da jeg gikk, men det har vel endret seg nå kanskje.

  På tide å drikke opp kaffen å ta seg en runde i butikkene, innen jeg drar hjem igjen.

  #sykemeldt #skulder #artrose #bettennelse #tbanen #legen #bøler #blogg

  Stakk bare innom

  • 02.11.2016, 15:27

  Det har vært litt stille fra min kant de siste dagene, noe som skylles at jeg har hatt og fortsatt har vondt i nakke, skuldre og armer. Når det blir sånn, er det best å holde seg unna alt som heter PC og nettbrett. Tenkte bare jeg skulle stikke en snartur innom for å si at det fortsatt står til liv...

  Jeg ringte til legen i dag i håp om å få en time, men han var dessverre helt opptatt. Han hadde heldigvis time i morgen til meg i stedet, så jeg slipper å vente altfor lenge. Trodde først at det bare var et kink i nakken dette her, men det forverret seg raskt og grenet seg nedover skulderbladet og tilslutt så dovnet fingrene mine bort på høyre hånd. Noe sitter nok i klemme et eller annet sted :o((

  fresh pumpkin on market in autumn
  Licensed from: efka / yayimages.com

  Det blir nok ganske stille fra meg igjen en stund fremover, til jeg får orden på nakke og skulderproblemet mitt. Er jeg innom så blir det i så fall via mobilen, for det er ikke så vondt å taste på den som det er på laptoppen.

  Ha en strålende fin onsdag, og fortsatt spennende uke :o))

  #skulder #nakke #smerter #betennelse #hjemme #legebesøk #påbesøk #innom #vondter #vondt #blogg

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no