hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Er du oppe enda?

 • 09.04.2018, 07:00

Ja er du det?

Jeg stakk bare en snartur innom for å si GOD MORGEN, og håper du får en fin dag.
En ny uke med blanke ark er her, og det er opp til oss selv å fylle dem med nye opplevelser å tanker."The only difference between at good and a bad day is you attitude"

#godmorgen #god #morgen #ståopp #

Ny uke og nye muligheter

 • 30.10.2017, 08:00

God morgen, sovet godt?

En ny uke er i gang, og om et par dager er oktober historie. Hvor ble måneden av egentlig, for jammen klarte ikke den å komme og gå før man fikk sukk for seg. Nå som vi har kommet så langt ut på høsten, begynner jeg faktisk å glede meg til desember og all julepynten.. Ja da, jeg vet det er litt tidlig, men jeg kan ikke hjelpe for det ;o))

Det er jo litt å se frem til i slutten av november, for da skal jeg møte jentene jeg gikk sammen med på barne- og ungdomsskolen. Akkurat det gleder jeg meg veldig til, for mange av dem har jeg faktisk ikke sett siden vi gikk ut av skolen. De fleste har jeg på Facebook, men det er jo ikke det samme som å møtes ansikt til ansikt ;o)) Når vi bikker over i desember er det både et julebord og en julekonsert med Knut Anders Sørum med flere å se fram til.

I går kveld rotet jeg rundt i noen gamle bilder, og da kom jeg over dette bilde av pappsen min og en av mammas flotte blomster. Hun hadde grønne fingre den fine mamman min, og leiligheten var fylt av blomster i alle regnbuens farger. Det var akkurat det samme utenfor i blomsterbedene. Hun elsket å gå rundt å pusle med blomstene sine, og de vokste seg store.Ønsker deg en fin mandag 😉

#oktober #nyuke #november #desember #jul #konsert #julebord #over #jentetreff #blomster #mamma #pappa #blogg

Jeg BLE sliten...

 • 02.10.2017, 22:57

Første dag på jobb som 100% friskmeldt er over, og jeg skal ikke lyve å si at det gikk helt greit... Dagen ble lang for meg, og jeg BLE veldig sliten i armene og ryggen mot slutten. Jeg er jo ikke noe flink til å ta pauser og reise meg opp. I stedet sitter jeg i timevis, og reiser meg bare opp når jeg faktisk MÅ. Kanskje jeg må begynne å sette på en påminnelse, en gang i timen sånn at jeg får strekt på bena og gått meg en runde.Det ble også veldig lite søvn på meg i natt, og det var ikke bare for at jeg la meg for sent. Når jeg først kom under dyna var det umulig å lokke fram noen søvn. Rommet var mørkt, ingen forstyrrende lyder og jeg var helt avslappet i kroppen, men det hjalp ikke mye for søvnen uteble den. Håper ikke det blir sånn i natt også, for det holder med natt uten søvn!

#arbeid #sliten #friskmeldt #armer #rygg #søvnløs #slitsomt #sove #blogg

😴 God natt 😴

 • 17.07.2017, 23:56

Da er kveldsstellet gjort, og både matmor og katter er klar for noen timers søvn.
Ønsker alle en riktig god natt 😴#godnatt #sove #natta #sommer #juli #mandag #blogg

På besøk hos bestisen...

 • 29.05.2017, 22:03

Jeg kan ikke si at jeg var lei meg når Bestisen ringte for å spørre om jeg hadde lyst å komme bort til henne for å holde henne med selskap. Siden jeg var vannløs i dag, syntes jeg det var en veldig god ide :o)) Før jeg dro rakk jeg å ordne sånn at markisen var stabil, og ikke flakset opp og ned. Ettersom sola sto på å stekte inn på balkongen var det greit å kunne dra fra markisen nede, uten å være bekymret for at den skulle løsne....Bestisen og kusinen har jo vært i Stockholm, og hun hadde tatt mange bilder fra turen.... ABBA-museet, Waxholm, slottet, Astrid Lindgrens verden og mange flere steder fikk de sett, og det var veldig gøy å se bildene. Damene hadde hatt like fint vær som vi har hatt her hjemme... Jeg kunne godt ha tenkt meg en tur til Stockholm selv, og får jeg kattevakt så skal jeg jammen ta meg en tur også :o))

Jeg dro hjem igjen etter å ha sittet og skravlet noen timer, og da var også vannet kommet tilbake igjen, YES!!

På morningen var jeg hos manuellterapeuten å trente både armer og ben... Etterpå endte jeg opp med en dundrende hodepine, som fortsatt murrer til tross for at jeg har forsøkt å døyve den. Jeg tok nok litt hardt i underøvelsene, og fikk svi for det.

#besøk #bestisbesøk #stockholm #bilder #foto #hodepine #trening #behandling #vannløs #mandag #mai #blogg

Flagget er heist

 • 01.05.2017, 11:42

Etter å ha sovet godt igjennom hele natten, våknet jeg kl 8:30 med Vinja liggende ved siden av meg.... Der lå hun å malte høyt inn i øret mitt, og da sovnet jeg igjen en halvtimes tid. Når jeg våknet igjen lå fortsatt Vinja ved siden av, og når hun skjønte at mamsen hennes skulle opp løp hun ut på kjøkkenet å satt seg ved matkoppen, som var tom... Min andre ulldott, Ronja, hadde ikke stått opp enda og lå fortsatt i sofaen å sov 😽Her i huset heises flagget 1. mai, og med det samme jeg sto opp i dag fant jeg fram flagget å hang det ut på flaggstangen. Vanligvis pleier vi å være en del som markerer dagen, men i dag var vi bare to stykker. Mest sannsynlig for det er langhelg å de er reist bort :o))Det ble bare en lett frokost, og en kopp kaffe på morningen. Jeg orker ikke å spise så mye med en gang jeg står opp, må vente til kroppen og hode mitt har våknet ordentlig. Nå begynner det å romle litt i magen, så det er på tide å finne fram et par skiver med brød.

Har du heist flagg i dag?

#1mai #arbeidernesdag #flaggheising #flagg #frokost #mat #kaffe #mandag #mai #blogg

Zzzzzz, trøtt.no

 • 01.05.2017, 01:06

Nå har jeg sittet og jespet og halsovet den siste timen, så det er vel på tide å komme seg opp i senga, får seg litt søvn. Det er jo fridag i morgen, men det er ingen grunn til å sove bort hele dagen for det...

Nå stikker kattene og jeg en tur på badet å pusser tennene, før vi krøller oss sammen for natten :o))#natta #godnatt #sove #trøtt #megselv #kattene #mandag #mai #blogg

God kveld

 • 03.04.2017, 22:06

Tenkte jeg bare skulle stikke innom for å ønske alle en fortsatt fin kveld, og håper dere har hatt en fin mandag!

Selv har jeg hatt en ganske fin og avslappende dag, hvor jeg har ladet batteriene og forsøkt å få opp enrginivået. Formen var ikke helt på topp i dag, så derfor har jeg holdt meg innendørs. Jeg hadde tenkt at jeg skulle gå ut å klippe ned noen inntørkede stilker på havehortensian min, og fjerne litt ugress i et annet bed. Det hadde vært en fin dag å gå ut, for himmelen var blå og solen sto høyt på himmelen. Er ikke formen der, så er ikke der. Kanskje den er bedre i morgen, sånn at jeg kan ta en liten runde etter jobb i morgen.Lekte meg litt på snap i sta, og vips så ble jeg en klovn gitt :o))

#godkveld #kveld #vondter #lade #batteriene #vårrydding #blomsterbed #klovn #mandag #april #blogg

Grått, grått og atter grått!

 • 27.02.2017, 22:23

Ute har det vært en ordentlig drittdag, regn, tåke og bare helt grått å trist. Det passer egentlig perfekt på humøret og formen min i dag, for jeg er så vanvittig sliten og trøtt i kroppen.

Jeg har vært til behandling i dag, og det tar som allid nesten knekken på meg. Vanligvis pleier jeg å begynne timen med å sykle en stund, men i dag var begge to opptatte så jeg måtte finne på noe annet i stedet. Da ble det steppen på meg i stedet i noen omganger. Jeg pleier jo å gå på den en eller annen gang i løpet av timen min allikevel, så det var greit å ta den først. Siden før helga har jeg hatt så vondt i høyre skulder, noe jeg nevnte for Vegard å han gikk løs på sener og muskler å fikk løsnet litt opp.På lørdag kom det et heftig snøfall, men etter gårsdagens og dagens mildvær har mye av snøen på veiene smeltet bort. Regner allikevel med at det kan være glatt på morningen. Da har det nok frosset til sånn at man må gå forsiktig når man skal på jobben.

Jeg måtte ha med et par bilder av jentene også, som alltid venter på meg når jeg kommer hjem. Som regel ligger ronja oppe på kloretrommelen i entreen, mens Vinja ligger på senga, og når jeg setter nøkkelen i døra kommer de å sitter der som den rene velkomstkommiteen :o)) Vinja er vel den som viser mest glede, for hun kommer å stryker seg inntil meg. Går opp på to ben å strekker seg for å få kos, og det får hun jo vettu :o))

#vær #regn #tåke #tiner #sliten #trøtt #behandling #trening #katter #ronja #vinja #minekatter #velkomst #velkomstkomite #februar #mandag #blogg

Det drypper fra taket

 • 20.02.2017, 14:58

Utenfor er det nå +5C og snøen tiner litt etter litt, noe som passer meg helt perfekt. Jeg lengter etter at våren skal komme med sol, varme og fuglekvitter. Dager hvor det ikke er så kaldt, og som gjør kroppen min mer mobil, som igjen gjør at det blir enklerer å være mer i bevegelser. Som igjen gjør at jeg får litt mer energi til å bevege meg enda mer 😊Dette var hvordan det så ut for noen dager siden, kaldt med ca - 6 C og et fint teppe med snø.I dag ser det sånn ute, veldig bløtt og veldig glatt på enkelte steder. Det er kun inne i gården, for nede i gaten er det bart og fint :o)) At det er glatt inne i gården er det ikke så lett å gjøre noe med, og det er ikke mangel på at det er strødd. Det er bratt og vannet tar hele tiden med seg sand/singel og fryser det ned i isen over natten.

Nå sitter jeg å venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig, og koser meg med filmen The Martian som jeg har leid. Jeg har hatt i tankene å se filmen lenge, men det har bare ikke blitt noe av, til nå :o))

#vinter #kulde #stiv #vondt #helse #velvære #vår #smelte #tine #februar #mandag #blogg

Balkongliv - dag 2 🌞

 • 13.02.2017, 22:05

Desto flere dager vi får med strålende sol og snøens som drypper fra taket, ja desto mer lenger jeg etter våren og varmegradene. På morningen var det minusgrader og ganske kjølig, men når sola kom ble det ganske behagelig både ut og inne i solveggen :o))Solen skinte og varmet mer enn den gjorde i går, og jeg måtte etterhvert kaste boblejakken jeg hadde tatt på meg. Det holdt å sitte i en vanlig langermet genser. Man blir ikke brun av at sola skinner på ansiktet igjennom vinduer, men jammen ble jeg ikke rød i ansiktet der jeg satt.Jeg er egentlig en kaffedrikker, men i dag følte jeg sterkt for en søt kopp med te. Kjøpte et par poser i løsvekt rett etter jul, og jeg hadde bare smakt på en av dem. Skulle så gjerne ha fortalt hvilken sort de begge var, men jeg har dessverre klart å kaste papirstripsen som var rundt posen. Den første jeg smakte på var svart te, og den var grei men ingen stor favoritt. Den jeg smakte på i dag derimot var ikke svart te, og var fruktig og veldig god på smaken Pusene har bodd ute på balkongen fra sola kom til den gikk ned.... Da jeg gikk for at jeg syntes det begynte å bli kjølig, ble de der ute en god stund til. Når jeg derimot begynte å steke laksen jeg skulle ha til middag, kom de slentrende. Ikke det at hadde lyst på fisken, bare sin egen mat...

Jeg blir helt bløt i hjertet når jeg ser hvordan de koser seg ute på balkongen, og er så glad for at jeg skapte et nytt uterom der med glass rundt. Det er kun vi som har innglasset som kan begynne å bruke balkongen allerede nå. De andre må nok vente en stund til ;o))

#balkong #balkongliv #sol #varme #te #velvære #katter #februar #mandag #blogg

☕ God morgen 🍳

 • 06.02.2017, 08:00

Stikker bare innom en kort tur for å ønske alle en fin dag.

Selv er jeg fortsatt 50% sykemeldt så jeg skal ikke på jobb i dag, og hva jeg skal gjøre i dag vet jeg enda ikke. Jeg børstet jo støv av speilrefleksen i går, og tenkte da at jeg skulle ta meg en tur ut for å ta noen bilder. Om jeg gjør det vet jeg enda ikke, men jeg tenker nok at det blir en tur ut for å få litt luft uansett.Hva skal du gjøre i dag, jobb eller noe annet spennende?

#morgen #mandag #februar #utpåturaldrisur #ute #fotografering #foto #hobby #sykemeldt #blogg

Jeg trengte en pause

 • 05.02.2017, 14:47

Noen ganger har jeg det sånn at jeg bare må koble ut, for å samle tankene... Jeg blir helt tom i hode, og det å sette meg ned å blogge blir veldig vanskelig. Dette selv om det har skjedd mye og det egentlig er mye skrive om, men så er det helt håpløst å få det fra hode og ut i fingrene. Den siste tiden har jeg hatt det litt sånn, og både PC'n og nettbrettet har ligget helt i ro. Den eneste gangen jeg har vært i nærheten av dem, er når jeg har tørket litt støv og kattehår av dem.

Ellers så har jo dagene gått med til jobb og trening/behandling, hvor formen går opp og ned som sur melk i en kattunge. På fredagen måtte vi tenke litt nytt med treningen, for jeg hadde fått en betennelse rundt tommel og pekefinger på høyre hånd. Det var en liten utfordring, for veldig mange av øvelsene krever at jeg bruker hender og armer. Det ble trening av ben, mage og rygg noe jeg godt kjente men på en positiv måte :o))Etter at jeg var ferdig med treningen kom bestis Anne å hentet meg, og så dro vi opp til Plantasjen i Skedsmo. Hun trengte å bytte ut noen planter i vinduene sine. Mine planter storkoser i alle rom, så jeg trengte ikke å handle noen ting. Tror det er første gangen jeg ikke hadde med meg noe hjem, men jeg så selvsagt mye jeg hadde lyst på :o)) Anne kjøpte seg 3 forskjellige grønne planter og plastpotter til å plante dem over i.Da vi kom til kassen så jeg at påskemarsipanen var satt fram. Jeg syntes jo det er litt vel tidlig siden påsken ikke er før i april. Jeg kjøpte ingenting, ettersom jeg ikke er så veldig glad i marsipan.

Når vi hadde vært på Plantasjen dro vi til Strømmen Storsenter for å gå litt rundt der, samt å spise en lunch. Vi valgte å gå inn hos Jordbærpikene, hvor de har et stort og delikat utvalg. Siden jeg hadde vondt i hånden valgte jeg en lett omelett med salat, som ikke var så vanskelig å skjære opp. Det eneste som var litt negativt, var at vi måtte vente en god stund på maten. Jo da, det var mange der, men de kunne ha vært litt kjappere allikevel!!I går kom Anne til meg, og da hadde vi i forveien bestemt oss for at vi skulle ta Taco til middag. Jeg hadde det meste av tingene i skapet, så det var bare noe småtteri jeg måtte kjøpe inn. Det er jo både godt og enkelt å lage... 

Ettersom jeg hadde vondt i hånden ble det ikke noe fargelegging eller noe håndarbeide i går. Vi satt i stua og skravlet mens vi så på tv, for svenskene begynte jo med sine delfinaler til MGP og det måtte vi jo få med oss mente vi. Hihi, tror egentlig at vi skravlet oss igjennom det fleste låtene, og endte opp med å ikke få med oss så veldig mye. Helt ærlig så tror jeg ikke at noen av oss brydde seg om det :o))

Det begynte å snø utover kvelden, og innen Anne skulle dra hjem ut i de sene nattetimer hadde det lagt seg en del. Allikevel hadde det ikke vært så ille å kjøre hjem. Det er jo så mildt så veiene er vel for det meste bare.

#tilbake #pause #hvilepause #trening #behandling #plantasjen #planter #strømmenstorsenter #strømmen #jordbærpikene #shoppe #tace #tacokveld #mat #lørdag #snø #snøvær #mgpsverige #mgp

På tide å szzzzzzzove!

 • 24.01.2017, 00:42

Denne dagen har gått så fort... Syntes ikke det er lenge siden jeg satt med kaffekoppen på morran, og skulle starte dagen. Nå er den snart over, vel det burde den vel egentlig ha vært for lenge siden. Problemet er bare det at jeg ikke er trøtt i det hele tatt, og går jeg å legger meg for tidlig blir jeg bare liggende å glane i taket. Det å telle sauer hjelper ikke for meg!

Tenker at jeg skal forsøke meg på noen timer søvn nå, for det kan jo hende at jeg lykkes vettu 😊 NATTA!!

#mandag #natt #sove #dagensomgikk #natta #blogg

En frisk start på uken

 • 16.01.2017, 12:47

Det tok litt tid å gni søvnen ut av øynene på morran i dag, men når jeg først var kommet meg opp og inn i dusjen gikk det ganske greit. Jeg tror nesten at kattene mine var trøttere enn det jeg var på morran i dag. De løftet så vidt på hode da jeg føyk rundt å fant frem klær. Da jeg gikk ut på kjøkkenet derimot for å skifte vann i skålen og fylle opp tørrforet, da våknet de å kom løpende med halen i været begge toJeg hadde time hos legen kl 08:40, og som vanlig sosa jeg bort tiden sånn at jeg "nesten" kom for sent, men bare nesten. Ute var det en frisk morgen med - 7C grader, men jeg hadde kledd meg godt så jeg frøys ikke. Jeg ble dessverre ganske stiv i leddene mine når jeg hadde vært ute en stund. Det ble ikke så lenge å vente for å komme inn hos legen, og besøket resulterte i en forlengelse av min sykemelding på 50% en måned til.

I forrige uke jobbet jeg hver dag og halve dager, men jeg syntes ikke at det fungerte noe serlig... Denne uken tester jeg ut å være hjemme mandag og fredag, og så jobbe tirsdag, onsdag og torsdag. Det blir ikke helt fulle dager, så det skal bli spennende å se hvordan kroppen min reagerer på det. I morgen blir det første dagen med "nesten" full dag, og så blir det trening/behandling på ettermiddagen. Det kan bli en utfordring, vi får se!!Så lenge jeg har bodd på Oppsal, og det begynner å bli noen år, har det alltid vært livsfarlig å bevege seg over dette feltet. Hver eneste vinter så renner det vann nedover gresset på milde dager, som fryser til å gjør gresset, fortauet og deler av gata utrygg å bevege seg over. Mange har gått over ende her innen det blir strødd... I dag så jeg svært lite til sand eller singel noe sted, men den kan jo selvsagt ha rent bort!Vi har ikke noe snø her i Oslo, men på morningen innen sola tar tak er naturen dekket av frost.... Dersom det skulle komme snø nå er bakken så hard at den ville legge seg med en gang. Iflg værguruene så ser det ikke ut til at det skjer med det første, men jeg gråter ikke av den grunn. Syntes det er veldig fint nå jeg, for jeg slipper å gå i kjukke vinterstøvler og kan bruke joggeskoene :o))

Håper dere alle får en fantastisk fin mandag :o))

#mandag #vinter #kaldt #kuldegrader #vær #legebesøk #sykemelding #holke #is #hverdagsliv #januar #januar2017 #blogg

Grått ute og sol inne 🌞

 • 17.10.2016, 11:38

Ute er det grått å trist, og det ser faretruende ut som om det skal komme noen regndrypp..... Veldig snart, om jeg skal være helt ærlig. Inne derimot skinner solen, vel iallfall jeg...

Humøret er på topp og jeg har for første gang på lenge, sovet en hel natt uten å våkne 😀 Håper alle får en strålende dag.

#mandag #godformiddag #glad #solskinn #blogg

For en strålende dag

 • 03.10.2016, 10:56

Man merker helt tydelig at høsten er godt i gang, ikke så mye ved å se ute i naturen. Der er det fortsatt ganske grønt og fint, men luften og temperaturen har forandret seg en god del. I dag når jeg slo opp mine blå øyne så var det bare + 5C ute, noe jeg også merket inne på soverommet mitt. Det var ganske kjølig å krype ut av senga, men siden man ikke har så veldig god tid fikk jeg fart på meg å stresset rundt. Fikk fort varmen i kroppen da :o))

Birches in autumn
Licensed from: Givaga / yayimages.com

Jeg satte opp balkongdøra for å lufte litt, og for at kattene skulle få komme ut en sving... De vegret seg litt, når de kjente den kjølige luften der ute. Ronja strakte på seg og spratt ut, og tok seg en liten runde for å se alt var som hun hadde forlatt det kvelden før. Vinja der i mot satt bare i døråpningen å snuste på den kjølige luften en liten stund, og så ruslet hun inn igjen.

Det var såpass kjølig at jeg var nødt til å ha på meg en vindjakke over en genser og cardigan for ikke å fryse, men det gjorde jeg jo faktisk allikevel. Jeg valgte den shockrosa vindjakken fra Stormberg, og jeg lyste opp på perrongen sammen med alle andre som sto der i noe mer duse farger :o)) Det er en flott høstdag ute med masse sol og knallblå himmel, så man skal ikke se bort fra at jeg tar meg en runde rundt kvaltalet i lunchen.

Ha en strålende mandag folkens :o))

#høst #morgen #kjølig #mandag #sol #vær #katter #ronja #vinja #oktober #oktober2016 #blogg

God formiddag

 • 18.07.2016, 10:25

Helt utrolig.... Jeg våknet utvilt og veldig våken da alarmen gikk til morran i dag, og det er en fin måte å starte en ny uke på. Det skjer ikke hver dag, så jeg kommer til å leve på denne følelsen en stund tror jeg :o))

Utenfor kontorvinduene er himmelen blå med små søte hvite skydotter her og der, solen skinner så vakkert på hustakene... Temperaturen er ikke så ille heller, sånn passelig varmt på morningen, men håp om stigning utover dagen. Dette er den siste arbeidsuken min før jeg starter 4 uker sommerferie, og jeg har så vidt begynt å kjenne på feriefølelsen. Har bestemt meg for å prøve å fortrenge den frem til torsdagkvelden i allefall, så skal den få fritt utløp på fredagen :o))Jeg har akkurat fylt opp termokoppen min, og nyter varm, sterk og god kaffe mens jeg jobber meg igjennom formiddagens gjøremål. Dette er den første koppen i dag, for jeg tok meg ikke tid til å drikke en før jeg løp hjemmefra. Derfor smaker den ekstra godt, mmmm :o)) Det er veldig stille her på jobben, ettersom mange kolleger er på ferie.

Ønsker alle en fantastisk fin mandag, uansett om solen skinner, det er overskyet eller om det regner :o))

#findag #mandag #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #kaffe #formiddagskaffe #sol #varme #glede

🌽 Lørdagspopcorn 🌽

 • 21.05.2016, 20:37

Litt må man unne seg når det er lørdagskveld, og i dag fikk jeg så lyst på popcorn. Det er en evighet siden jeg poppet meg en bolle med det, og nå som jeg har popcornmaskin er det jo så enkelt å ordne det i en fei. Litt olje og maiscorn, og i løpet av noen få minutter er alt klart 😏 Skulle gjerne ha delt bollen med dere..., men jeg tror dere må lage deres egen 😀#lørdag #popcorn #lørdagspopcorn #digg #snaks #blogg

God morgen 😊

 • 29.03.2016, 07:36

Bare en kort tur innom for å si god morgen, og håper dere alle får en fin tirsdag. Det var hardt å komme opp, men det gikk til slutt 😉

Nå skal første kopp med kaffe nytes, og så er det avsted.

#godmorgen #tirsdag #våken #kaffe #blogg

Lunchdate på Tavernan

 • 16.11.2015, 23:10

I helgen spurte Terje om vi skulle ta en lunch sammen denne uken, men jeg kunne i svare ham der og da. Jeg hadde ikke fått oppdatert kalenderen min med møter, men etter å ha sjekket når jeg kom på jobb viste det seg at jeg ikke hadde noen i dag :o))

Derfor ringte jeg ham for å høre om han kunne i dag, og kunne han vettu... Vi diskuterte litt hvor vi skulle gå, og tilslutt falt valget på Tavernan borte på Youngstorget. Der har vi vært en gang før, og de har utrolig god mat der å det er koselig personale. Terje hadde allerede kommet da jeg kom halsende i regnværet, og han hadde allerede bestilt. Når jeg hørte hva han skulle ha, hørtes det så godt ut at jeg tok det samme. Salat med krydret kyllingfilé, mmmmmm!!


Tiden går så alt for fort, når man sitter å koser seg med god mat å skravler..., for skravle kan vi om alt og ingenting, knis! Til slutt måtte jeg bare bryte opp for å gå tilbake til jobben å arbeidsoppgavene som ventet.

Jeg er supertrøtt nå i kveld ettersom jeg omtrent ikke hadde blund på øynene i natt... Jeg sovna faktisk med en gang jeg la meg, men det hjelper ikke mye når man våkner igjen etter bare 30 minutter. Etter det gikk resten av natten med til å forsøke å finne en stilling hvor kroppen slappet av såpass at jeg sovna, noe som ikke skjedde. Det er så frustrerende å ikke få sove mens minuttene blir til timer, og man vet at klokka nærmer seg den tiden jeg skal opp. Det blir ikke så mange minuttene før jeg tar kvelden, tror jeg!!

Jammen kom det litt snø på morningen i dag, og det la seg på bakken her oppe i høyden. Innen jeg kom hjem igjen hadde den smeltet bort igjen. Jeg var ikke så happy for at den kom akkurat nå, for meg kunne den faktisk ha ventet til over neste helg.

Ha en fortsatt fin kveld folkens :o))

#lunch #lunchdate #salat #kylling #trøtt #insomnia #søvn #tavernan #youngstorget #snø #vær

Hode ikke helt på plass

 • 02.11.2015, 16:44

Når jeg våknet til morran i dag var jeg så stiv i nakken at jeg var litt svimmel, men jeg tenkte at det ville gi seg utover dagen. Det har ikke helt gjort det, og det er vel for at nakken fortsatt er ganske stiv. Jeg har nok antagelig ligget litt forkjært i natt, og mer skal det jo ikke til. Når alt det er sagt så er det jo ikke så ille at jeg går rundt å sjangler, nei da..., det er mer at jeg føler at jeg er litt surrete å at hode ikke er helt på plass. Hehe, noen vil kanskje dra på smilebåndet, for litt surrete er jeg vel ellers også :o))


Jeg har sutret en del over at jeg ikke kommer med bussen om morningen, men det skal jeg ikke klage på i dag. Litt sent ute var jeg, så jeg trodde at jeg skulle få fryktelig dårlig tid, men da jeg nærmet meg bussholdeplassen så kom det først en buss som hadde mange ledige ståplasser. Rett i baken på den kom jammen en til med like mange ståplasser, for det er det som gjelder. Når bussen kommer til min holdeplass er det stort sett aldri en sitteplass å oppdrive, men akkurat det gjør ikke så veldig mye. Så i dag kunne jeg faktisk velge hvilken buss jeg skulle gå på, og ikke var det kø bort til t-banestasjonen heller. Trodde ikke at det var mulig jeg :o))

I morgen må jeg opp litt tidligere, for da skal jeg være på RøhneSelmer senest kl 8 for å levere bilen inn til skifte av dekk. Jeg kan sitte å vente til bilen er ferdig, men jeg tar ikke den sjansen i tilfelle det blir noen forsinkelser. Vi har morgenmøte kl 08:45 å da må jeg være på plass. De tekster meg alltid når bilen er ferdig, så da kan jeg dra opp å hente den litt senere på dagen å kjøre den ned til byen. 

Nå skal denne damen ut å gå i det fine ettermiddagsværet. Ha en fortsatt fin kveld folkens :o))

#dårligform #svimmel #stiv #nakke #ruter #bussen #ståplass #sitteplass #røhneselmer #dekk #bil

Litt lat det er det jeg er...

 • 05.10.2015, 23:15

Jeg innrømmer det gjerne....., jeg er litt lat av meg å liker å ha det komfortabelt. Det kan utarte seg på den måten at jeg heller velger å kjøre bil til jobben, og betale for parkeringen i stedet for å ta T-banen som er et mye billigere alternativ.

Siden begynnelsen av april har vi hatt buss for bane, noe som jeg syntes har vært et ordentlig pes. Derfor var det ikke så vanskelig for den makelig meg å velge bilen framfor buss og bane. Bak i hode har jeg jo hele tiden vist at det var idiotisk, men så var det jo så behagelig. Skulle jeg handle så slapp jeg å bære tungt, noe mine dårlige armer tåler veldig dårlig, skulle jeg rask hjem for at jeg skulle videre et sted så var det praktisk. Listen over ting jeg kan nevne er ganske lang :o))


I går tenkte jeg at nå skulle jeg parkere bilen for en stund, og teste ut buss for bane. Så litt før kl 8 rusla jeg ned til holdeplassen, og var veldig spent på om jeg ville bruke kortere eller lengre tid på jobben. Akkurat i dag så gikk det faktisk opp i opp, men det er nok for at det er litt mindre trafikk på veien om mandagene. Jeg regner med at det vil ta seg opp litt i morgen, så derfor skal jeg prøve å komme meg ut av køya litt tidligere sånn at jeg kommer meg av sted innen rushet setter inn.


Fra bussholdeplassen og hjem er det bare oppover, så da får man brukt musklene i bena... Jeg merket da jeg satte inn turbogiret at jeg ikke har gått så veldig mye den siste tiden, og det strammet litt i leggene da jeg kom til den siste kneika. Det blir det nok en rask bedring på tenker jeg :o))


Det begynner å bli høstfarger på mange av trærne nå, og snart ligger vel mesteparten av bladene på bakken. Egentlig liker jeg høsten ganske godt, for da kan jeg tenne masse lys inne og ute. Krølle meg sammen i godstolen eller sofaen noe varmt å drikke og bare kose meg på kveldene. Det som er litt tungt akkurat nå er at det er blitt mørkt når jeg står opp, men innen jeg går er det lyst... Om ikke lenge er det bare lyst litt midt på dagen, og den tiden ser jeg ikke akkurat fram til.

For et par uker siden kjøpte jeg noen løker, påskeliljer, som jeg gravde ned rundt om hele bedet mitt på baksiden av blokken. Jeg har ikke hatt noen løker der på mange år, så det blir spennende når våren kommer om de kommer opp alle sammen. Jeg kjøpte en pose med flerfargede løker, så da blir det litt variasjon.

Nå skal jeg gjøre som pusene min, ta kvelden :o))Stakkars små...

 • 16.06.2015, 00:13

I går tenkte jeg at det var på tide å vanne verandakassene mine, men så gikk tiden så fort at før jeg viste ordet av det hadde det blitt mørkt. Når jeg kom hjem fra jobb i dag, så jeg med en gang at jeg ikke skulle ha ventet med å vanne. Det var så tørt i kassene så det støvet, så jeg fylte opp vannkannen to ganger å pøste på vann...


Dette er statusen på beplantningen rett etter vanningen, og da er de et sørgelig skue... Heldigvis så ser det ut som de har kommet seg nå etter at skumringen kom. Jeg kunne ha sparket meg selv i baken, hadde jeg klart det for å ha glemt dem. Disse gule er ikke så lett å få tak i nå i juni måned, og skal plantene erstattes måtte det ha blitt hvite. Fine de også, men jeg er ekstra glad i disse gule jeg da :o))


På veg hjem dro jeg bort på Oppsal for å kaste alle lysglassene og annet glass som eg hadde funnet fram... Det var en dame som glodde fælt da hun så at jeg kastet alle lysglassene. Hun mente kanskje jeg burde ha gitt dem bort.... 

Det har vært et nydelig vær i dag også, og jeg hadde tenkt å ta meg en aldri så liten spasertur rundt i byen i lunchpausen. Dessverre så løp tiden fra meg når jeg fordypet meg i arbeidet, og i stedet ble det matpakke foran PC'n hvor jeg kikket på noen aviser. Nå i ettermiddag har jeg sittet ute på balkongen å sløvet sammen med kattene, for er jeg der ute så er de der :o))

Knegg, kattene løper rundt seg selv å jakter på et bevinget innsekt som har forvillet seg inn. Vinja fanget det for litt siden, men så skulle hun leke med det å da fløy fangen avgårde. Hun satte etter, men har ikke klart å få tak i det igjen. Det er morsomt å se dem holde på, og så får de litt trim noe Ronja sårt trenger.

På tide å ta kvelden, ha en riktig god natt.... Blogges!

#blomster #vanning #visne #liv #leve #glass #lysglass #varmt #sol #sommer #nyte #katter #ronja #vinja #jakt #insekt

Det begynner å nærme seg..

 • 09.06.2015, 00:09

Rett før helgen kom det et lass med vinduer og dører, som ble plassert langs blokken. Så nå begynner det å nærme seg til de begynner å skifte ut vinduene og balkongdørene hos oss. Jeg har sagt det før og jeg må si det igjen, jeg gruer meg noe vanvittig til de begynner. Når vi naboer møtes blir det automatisk vindusprosjektet vi snakker om... Det er jo noe som opptar oss alle sammen.

Når de har levert før så har det kommet mens jeg har vært på jobb, men ikke da de kom med våre... Da klarte de å komme rett før jeg skulle dra på jobb, og bilen de brukte var lang som et vondt år. Jeg måtte vente til de hadde lesset av et par paller før de kunne flytte bilen så jeg kom ut. Heldigvis ble jeg ikke så veldig forsinket.


#vinduer #balkongdører #prosjekt #gruer #begynnelse #start #snart

Bare en kjapp tur innom

 • 02.06.2015, 00:14


I kveld er jeg så vanvittig sliten at det er bare snakk om noen minutter innen jeg skal stupe opp i senga... Jeg klarte å komme meg opp litt tidligere enn vanlig, sånn at jeg var på jobb litt før jeg pleier. Hadde sovet utrolig dårlig i natt så jeg var ikke supervåken da alarmen gikk av til morran i dag, men jeg kom meg da opp...

På lørdagen kveld gikk lysrøret over vasken, og det er jo typisk at det skjer på et tidspunkt hvor man ikke kan få tak et nytt et på to døgn. I dag tok jeg med meg det gamle og gikk ned på Jernia å fikk tak i et nytt et. Da jeg kom hjem i dag forsøkte jeg å sette det på plass, men jeg fikk ikke satt det ordentlig i så det ble dårlig med lys. Samme hvor mye jeg prøvde fikk jeg ikke liv i det. Til slutt måtte jeg innrømme nederlaget å ruslet opp til naboen i andre etasje. Han kom ned, men han slet litt han også.... Siden har var mer fingernem enn meg på sånne ting så ordnet det seg å nå flommer lyset.

Jeg hadde egentlig veldig dårlig tid, for jeg skulle på en møte kl 18 på styrerommet i Borettslaget. Vi holder på med å skifte ut alle vinduene i leilighetene, og nå begynner det å nærme seg tiden for at de begynner med vår blokk. Planen var å rekke å spise litt innen jeg løp opp, men det ble bare litt for i det jeg skulle sette meg ned til å spise var det bare 15 min igjen til jeg måtte gå. Jeg rakk ikke å få i meg alt sammen før jeg måtte løpe av gårde. Før møtet var jeg ganske stresset over hele prosjektet, men nå har jeg fått svar på de tingen jeg lurte på så jeg føler meg litt mer avslappet. En ting er sikkert, det kommer til å bli et forferdelig rot.................

Da tar jeg kvelden, god natt zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!

#trøtt #sliten #sove #våken #lysrør #jernia #vindusprosjekt #prosjekt #vindu #borettslag

Vanskelig å komme i gang

 • 30.03.2015, 21:37

Planen i dag var å stå opp tidlig, sånn at jeg skulle komme i gang med rengjøringen å bli ferdig med den på formiddagen. Når man ikke klarer å komme seg i seng før fuglene begynner morgenkonserten, er det ikke så lett å starte dagen tidlig heller. I går kveld ble jeg sittende oppe til nesten 03:00 for å se på Apollo 13, som jeg egentlig har sett et par ganger tidligere. 

Når jeg først kom meg opp av køya, ja da soset jeg rundt i nattkjolen noen timer innen jeg kom i gang med noen ting. Jeg tenkte på å begynne på badet, men det ble med bare med tanken!


Til slutt fikk jeg da satt kroppen i gang, og gikk løs på badet med stor iver... Det er det verste rommet jeg tar, men et av det viktigste. Vinja satt oppe på vaskemaskinen å fulgte med da jeg forsvant inn i dusjen med Mr Muscle. Hun syntes det var veldig rart når alle glassene ble helt hvite. Da mjauet hun høyt, for hun kunne ikke se mamsen sin lenger, men hun ga seg når jeg stakk hode ut.


Jeg har ikke hentet noen påskepynt enda, og jeg sitter egentlig å debatterer med meg selv om jeg skal gidde å gjøre det. Får tenkte på det over natten, så få jeg se hva det blir til i morgen.

Da jeg sto opp til morran i dag regnet det lett, men som i går sprakk skyene opp utover dagen å sola kom tittende fram etterhvert. Jeg tok med meg en kopp kaffe å satt meg ut en stund for å nye solstrålene. Det tok ikke så lang tid innen pusejentene min kom etter, og Vinja skulle jo sitte i fanget å kose. Hun har begynt å mjaue riktig fælt den siste tiden, og stort sett er det for å få oppmerksomheten min. Har jeg satt meg ned for å spise middag, ja da sitter hun oppe på vaskemaskinen å lage ren masse lyd. Hun vil at jeg skal komme å snakke med henne å rufse henne i pelsen, og når det er gjort er hun fornøyd, lille søtnosen min :o))

#sove #morgen #sent #rengjøring #badet #vaskemaskin #vaske #katt #vinja #apollo #13 #sol #regn #påske #pynt #katter 

Jeg gruer meg...

 • 09.03.2015, 22:14

Det står ikke så bra til i munnen min om dagen dessverre :o)) For en tid tilbake sprakk og knakk den bakerste jekselen min og mye av tannen løsnet å kom ut. Det gjorde ikke vondt da den kom ut, egentlig mer behagelig. Jeg burde jo selvfølgelig ha ringt til tannlegen da, men det gjorde jeg selvsagt ikke. Som om ikke det var nok så tygget jeg på en karamell for litt siden, og jammen klarte jeg ikke å miste deler av en fylling i en tann opp....

                                                                                         (bildet lånt fra google.com)

I dag fikk jeg endelig somlet meg til å ringe til tannlegen. Jeg valgte å ringe til Bryn Tannhelsesenter i stedet for de jeg har brukt før. De har jeg gitt opp, for de glemmer hele tide å kalle meg inn å siden jeg ikke er overbegeistret for å gå ringer jo ikke jeg selv heller. Jeg fikk time allerede i morgen kl 11, og jeg kjenner at det rumler i magen bare jeg tenker på det. Selv om jeg gruer meg noe helt vanvittig, så skal det bli godt å få det overstått....

Nå er det engang sånn at jeg tilhører den generasjonen som ikke har så veldig gode minner fra skoletannlegen. Den gangen boret de tennene sønder og sammen selv om man ikke hadde noe hull. Jeg hadde ikke et eneste hull før jeg begynte hos skoletannlegen, men etterpå var det plutselig hull i omtrent alle tenne mine. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har hatt den opplevelsen.

                                                                                           (bildet lånt fra google.com)

Det ble dårlig med klipping av klørne til Ronja sist gang vi var hos veterinæren.... Hun slo seg helt vrang, og veterinæren som undersøkte henne var redd henne å turte ikke klippe klørne. Nå har de blitt veldig lange, så jeg ringte til den lokale veterinæren her jeg bor å fikk time til torsdagen på ettermiddagen. Selv om Vinja sine klør er så lange så får hun bli med også, men med henne pleier det skjelden å være noe problem. Hun er snill som bare den å er helt rolig når vi besøker veterinæren. Håper det blir sånn til torsdagen også.

For å være helt ærlig så gleder jeg til torsdagskvelden, for da er denne uka med masse ubehageligheter over både for meg og kattene.

#tenner #fylling #brukket #tannlege #skoletannlege #bryn #tannhelse #katter #klør #ronja #vinja #veterinær #klippe

Svett nøkkelost

 • 26.01.2015, 14:05

Nå ble jeg så opptatt av det jeg drev med at jeg nesten glemte å ta lunch, igjen. Det skjer i grunnen ganske ofte, og jeg kommer som regel på det i det jeg føler meg litt suset i hode. Det var vel det som skjedde nå.....

Jeg har nå i det minste smurt med meg matpakke i dag, som så ganske så innbydende ut i det den ble pakket in  i matpapiret. Det kan jeg vel ikke akkurat påstå et tilfelle nå. Ost er vel det pålegget som holder seg friskt minst av alt.....

Til morran i dag ble jeg vekket før alarmen, av at våt og tung snø deiset ned fra taket å på vannbrettet mitt. Jeg skvatt noe vanvittig, og fikk ikke sove igjen etter det.

Ute øsregnet det, og da jeg skulle gå på jobb var det et hav fra oppgangen og bort til garasjen. Med en gang så det ut til at det var blank is, men nei da.... Når jeg satte støvlen ut på "isen" forsvant foten langt ned i sørpen. Heldigvis er støvlene tette så jeg ble ikke våt.

Siden det ikke var blitt måkt etter siste snøfallet i helgen, var det ganske vanskelig å kjøre ut av gården. Bilen skle hit og dit, og truet med å sitte fast midt i bakken. Det ordnet seg heldigvis. Hadde det ikke vært for at jeg må innom dyrebutikken på veg hjem for å kjøpe 2x10 kg med kattesand og en stor sekk tørrfor, ville bilen ha blitt i garasjen. Man må ha muskler når man har dyr gitt.

Der er lunchen snart over, og det er på tide å gå inn på plassen for å jobbe igjen.

Ha en fin mandag, blogges 😉

Hey mitt vinterland..

 • 19.01.2015, 21:47

Flink var jeg i dag å kom meg opp relativt tidlig, og jeg kom meg ut av døra i snøværet.. Ja, for ute var det igjen blitt vinter, og jeg gledet meg ikke til ferden ned mot t-banen. Under det tynne teppe med snø som var kommet på morningen lå det fin speilblank flate med is.

Det var umulig å gå i normal gange nedover, og det er nedover hele veien... Jeg trippet nedover som jeg skulle være nesten 100 år, og jeg var ikke den eneste. En eldre mann som ikke var så veldig langt unna den alderen, fikk hjelp av noen skoleunger til å komme seg ned den siste kneiken ned til banen. Den banen jeg skulle ha gått smalt igjen dørene når jeg sto midt i den bratte og glatte bakken. Da var det jo ingen grunn til å prøve å forte seg en gang...

Da jeg skulle validere månedskortet/30-dagers, så virket ikke noen av boksene.... Det er ikke første gangen jeg har ufrivillig har kjørt gratis ned til byen. Jeg tenkte jeg skulle stikke innom bua nede på Jernbanetorget for å si fra, men den var fjernet. 


(arkivbilde)

Det har til tider snødd ganske bra utover dagen og kvelden, så nå ligger det et passe tjukt teppe med snø over det hele. Heldigvis så har snøen festet seg sånn passe på isen, så nå kan man bevege seg uten å ha hjertet langt oppe i halsen. Jeg burde selvsagt å skaffet meg brodder, sånn at jeg fritt kan bevege meg på isen uten å være redd for å ramle å skade meg.

På veg hjem tok jeg t-banen til Bryn Senteret for å handle litt, og siden jeg hadde litt ekstra tid til bussen hjem skulle gå tok jeg meg en runde omkring i butikkene i øverste etasje for å dra ut tiden. 

Jeg er så stiv i hele kroppen i dag, mest i øverste del av kroppen.... Det var så ille da jeg kom hjem at det nesten var litt vondt å puste. Ikke første gangen jeg har det sånn, og denne gangen beror det nok på at jeg har sittet veldig anspent på jobben i dag. Når jeg har jobbet har jeg lent meg forover mot skjermene og spent hver eneste muskel i overkroppen, mens jeg konsentrerte meg om jobben. Derfor tok jeg meg en tur ut i lunchen for å trekke pusten å løsne på stive muskler... Dessverre fungerte det dårlig, selv om jeg er noe bedre nå er det fortsatt anspent.

En varm kopp kaffe kanskje!!

#vinterland #snø #glatt #is #holke #bakker #t_bane #månedskort #validering #jernbanetorget #lunch #bryn #senter #buss #stiv #anspent #muskler #kopp #kaffe

Bilen parkert for en stund

 • 13.01.2015, 00:26

Jeg pleier vanligvis ikke å ha noen Nyttårsforsetter, men i år bestemte jeg meg for å ha et. Det går ut på at jeg skal la bilen stå i garasjen, og så skal jeg ta t-banen til byen. Det blir vanvittig dyrt i lengden, og så har jeg veldig godt av å røre mer på meg. Det blir mye sitting på jobben, så sitting i bilen fram og tilbake fra jobb... Ikke bra det der å være så mye i ro. 

Så i dag tok jeg bena fatt, og stampet nedover alle bakkene til t-banen på dårlige måkte fortauer... Jeg var ute i god tid til den banen jeg hadde bestemt meg for å ta, så jeg slapp å løpe nedover, noe mine dårlig knær og ankler liker svært lite. Mens jeg sto godt pakket sammen med andre reisende ned mot byen, begynte jeg å observere andre medpassasjerer. Omtrent alle sammen satt med nesen ned i hver sin mobil å leste avisen eller var på sosiale medier. Før satt folk med hver sin avis, men det er det omtrent ingen som gjør lenger. Jeg skiller meg ikke ut fra massen selv heller...


Det ble en ny Azalea fra borettslaget i år også, noe som var veldig hyggelig gjort.... Jeg hadde nesten håpet at vi ikke skulle få noen, for jeg har egentlig mer enn nok med å holde liv i den jeg fikk året før. 2014 planten lever fortsatt, men i går oppdaget jeg at jeg hadde glemt å drukne den så noen av knoppene hadde tørket inn. Da fikk den stå i bøtten med vann i flere timer, og da jeg tok den opp så den riktig så fornøyd ut, puh!! Om den klarer seg vil tiden vise.

Med det samme jeg kom hjem ringte søsteren min, noe som var så koselig <3 Vi snakker dessverre ikke så ofte sammen som vi burde, så kanskje det burde ha vært Nyttårsforsett no 2. Jeg er kjempedårlig på å ringe til familien min både den biologisk og den jeg vokste opp i, noe som jeg må bli bedre på i 2015. Vi vet aldri hva morgendagen vil bringe, og det er dumt å utsette noe til en annen dag når man kan gjøre det i dag :o))

Hvordan er det med deg, er du flink til å holde kontakten med familien?

#tbane #ruter #bil #bevegelse #nyttårsforsetter #mobiltelefon #aviser #passasjerer #azalea #borettslag #blomst #søster #savn #familie

For en frustrerende dag

 • 08.12.2014, 23:24

Det er bare fornavnet..... For denne damen våknet opp med feber, ikke megahøy, holdepine, sår hals og absolutt ingen stemme i det hele tatt. Jeg måtte vaske og føne håret mitt innen jeg gikk, og ble både varm å kald flere ganger mens jeg forsøkte å tørke det. Det gikk ikke så fort med meg, og jeg måtte sende en melding til jobben for å si at jeg kom senere. Hadde det ikke vært for Ibuxen jeg tok hadde jeg vel ikke kommet meg avgårde i det hele tatt.Det var kun et par minusgrader ute, og ganske glatt på fortauet når jeg rusla ned til t-banen... Jeg måtte gå forsiktig sånn at dette hærsjens kneet mitt ikke begynte å verke igjen, men i siste bakken vrikket jeg det da skoen min skle på isen. Været kunne man ikke klage på i dag, for himmelen var blå og solen skinte :o))

I hele dag har jeg bare fått ut viskelyder når jeg forsøkte å si noe. Jeg prøvde å si så lite som mulig, for det var slitsomt å ikke kunne bruke stemmen ordentlig. Ikke hørte de andre hva jeg sa heller når de spurte meg om noe, og det gjorde vondt i halsen når jeg forsøkte å anstrenge meg for å bli hørt. Det er ikke ofte at jeg er så stille å ikke sier noe i løpet av en arbeidsdag. Siden jeg kom så sent på jobb tok jeg ikke noen ordentlig lunchpause, men tok et par ferdigsmurte knekkebrød jeg hadde i skuffen min mens jeg leste raskt igjennom overskriftene på Dagbladet på nettet.

Stemmen glimrer med sitt fravær nå i kveld også, men jeg håper virkelig at den er tilbake igjen i morgen..

Nå begynner øyenene mine å glippe så det er på tide å komme seg i seng å få seg litt søvn, og kanskje sove av seg feber og alt det som herjer i kroppen i dag.

#syk #feber #hals #hodepine #stemme #viske #frustrerende #sliten #trøtt #dagbladet 

De siste dagene

 • 25.08.2014, 20:10


Da var helgen over, men også sommerferien..... Fire herlige uker er over, og det har gått utrolig fort at det er nesten ikke til å tro. Det var ikke lett å komme seg opp i dag, for jeg hadde kjempeproblemer med å sove i natt. Når jeg døste av gikk det ikke mange minutter innen jeg våknet igjen.

Nå ja, det var ganske godt å komme inn i litt faste rutiner er igjen, for det er ikke til å unngå at jeg nok en gang har klart å snu døgnet helt på hode.... Dessverre.

Sluket på badet var i ferd med å bli tett igjen, og derfor måtte jeg ut i lunchen for å skaffe noe midler til å få fart i sakene. Mens jeg nå først var ute kjøpte jeg en pakke med hårfarge,  ganske lyst. Det er flere år siden jeg har gjort det selv, så jeg har tenkt å betale om litt hjelp når jeg skal gjøre det. Var også en snartur på Oslo City for å kjøpe våtfor til pusene.

I helgen var jeg oppe hos Anne på Taco.  Nevøen hennes var også der for å hjelpe henne med slangen til vaskemaskinen.  Han ble såpass lenge at han  spiste middag, og satt en stund etter for å skravle litt. Han ble ikke så sen for han hadde et stykke å kjøre hjem til seg selv. Jeg ble til rett før midnatt, men da kjente jeg at det var på tide å komme seg hjem. Det ble ikke til at jeg kom meg i seng tidlig allikevel.

På søndagen testet jeg vaskemaskinen med tøy for første gang, men det programmet jeg valgte som ikke hadde forvask hadde heller ikke noe særlig sentrifugering eller. Måtte kjøre det ekstra, men da ble det også ganske tørt. Kjempefornøyd med maskinen :o))

Resten av søndagen sosa jeg bare rundt å nøt dagen sammen med pusene mine.

Nesten helt lik

 • 25.08.2014, 19:41


Det er ikke ofte jeg ser en bil som er lik min, men her om dagen sto det en på parkeringsplassen på senteret. Det måtte jo foreviget..... Forskjellene var at min har soltak, mens den andre hadde metallister langs vinduene på siden.

#ford #focus #identisk #lik

Litt sløv kanskje

 • 07.07.2014, 21:36


Da snakker jeg ikke bare om megselv, men om de to firbente hårballene mine også... Alle tre mer eller mindre ligger i en haug på sofaen å halvsover.

Jeg var nødt til å komme meg opp av sofaen i sta for å lage meg en kopp kaffe, sånn at jeg fikk liv i kroppen igjen. Deg fungerte i grunnen ganske fint ;o))

De meldte at det skulle bli skikkelig skybrudd i dag, men det ble ikke så ille alikevel. Rett etter lunch en gang kom det et skikkelig regvær, men det varte ikke så lenge.

Da det var på tide å gå hjem var det opphold, og det har deg fortsatt med. Akkurat nå er det en fin lys stripe over Manglerudåsen, og det kan tyde på at sola er på veg tilbake.

På tide å fylle opp kaffekoppen igjen......

Ha en fortsatt fin mandagskveld, blogges.

#trøtt #katter #regnvær #skybrudd #manglerud #kaffe

Trøtt i tryne...

 • 30.06.2014, 22:35

Det har blitt så som så med søvnen de siste dagene, og derfor var jeg ganske trøtt og sliten da jeg gikk å la meg i går kveld. Jeg må ha sovnet med en gang for jeg kan ikke huske at hode traff puten.

Til morran i dag ble jeg vekket lenge før alarmen skulle gå. Det var en durelyd som var høy og gjennomtrengende å jeg fikk ikke sove igjen uansett hva jeg prøvde på. Ikke fant jeg ut hva lyden var eller hvor den kom fra, irriterende.

Arbeidsdagen har gått så fort at før jeg hviste ordet av det var klokken nådd det tidspunktet hvor det var på tide å gå hjem. Arbeidsoppgavene strømmet på for oss alle sammen, og jeg glemte nesten å ta lunch.... Den ble ca 13:30 innen jeg fikk i meg noe mat. Blir sånn når man bare skal.... hele tiden ;o))

Etter at jeg hadde spist middag i ettermiddag ble det den store børste og gredagen.... Begge pusene hadde fått tover i pelsen som måtte ut. De var veldig tålmodig begge to, til og med Vinja som vanligvis blir sur på meg. Da fiker hun til meg med poten, og er jeg heldig er hun bare litt sur for da er ikke klørne ute. Ellers drypper blodet mitt....

I kveld fikk hun bli sint på børsten innimellom, og da avreagerte hun litt på den i stedet for meg.

Jeg er så stiv i nakke nå i kveld og det igjen gjør at jeg har en dundrende hodepine. Har prøvd å strekke og røre på nakken for å se om det skulle hjelpe, men ikke denne gangen så jeg får finne fram en Ibux å komme meg i seng om litt.

Ha en fortsatt fin kveld, blogges ♡

#sove #søvnløs #arbeid #lunch #katt #vinja #tover #pels #stiv #nakke #hodepine

Vannrett St. Hans

 • 23.06.2014, 22:55


Dagen i dag begynte med at klokken kimte tidlig, litt tidligere enn normalt for at jeg skulle rekke å vaske håret innen jeg sprang av sted til jobben. Med det samme slo opp øynene kjente jeg at jeg hadde vondt i magen, var kvalm og uvel, men tenkte ikke så veldig mye over det, for det er ikke uvanlig at jeg er det på morningen. Årsaken er at jeg ofte er stiv i nakken, og da kan jeg være uvel inntil jeg får rørt litt på meg...

Dessverre så var det ikke nakken min som var årsaken til ubehaget i da.......Jeg kom meg nesten ikke ut av senga før jeg måtte løpe ut på toalettet, og der ble jeg værende en god stund. Det ble etterhvert så ille at jeg måtte ha en bøtte for hånden, siden det ikke nøyde seg med å komme bare den ene veien. Jeg prøvde å ringe på jobben men måtte hele tiden stikke hode ned i bøtten, så jeg måtte sende en SMS. Den brukte jeg litt tid på å skrive mellom øktene. Vi skal jo egentlig ringe hvis vi syke, men det gikk ikke så bra denne gangen.

Utpå formiddagen begynte det å roe seg ned litte granne, og jeg kunne i lengre og lengre perioder ligge å slappe av på sofaen i stua. Til slutt sovnet jeg på sofaen, og var borte et par timer. Akkurat det gjorde veldig godt skal jeg underskrive på. Nå sløver jeg i godstolen halvt sittende og halvt liggende å ser litt på tv.

Har akkurat sett på St. Hansfeiringen på DR 1 hvor Anne Linnett m/band underholdt sammen med Sankt Annæs Pigekor. Tilslutt var det båltenning. Det bringer minner fra noen ferieturer i Danmark, hvor vi bl.a. var på Bakken å så på Shu-bi-dua. Danskene vet å feire St. Hans, og jeg husker hvor koselig det var...., selv om det regnet :o))

Nå er jeg slapp, sliten og har litt feber så jeg tenker at jeg snart tar kvelden.

Ha en fortsatt fin St. Hans, blogges!!

#syk #sthans #feiring #dr1 #annelinnett #sanktannæspigekor #båltenning #shubidua 

Nei så tidlig det var...

 • 02.06.2014, 22:12


Det var ikke på lette føtter jeg slepte meg ut av senga grytidlig i dag, men det var ingen annen utvei. Jeg hadde nemlig time nede på RøhneSelmer for 2 års service av Forden, og for at den skulle bli ferdig i dag måtte jeg være der tidlig. Helst skulle jeg ha vært der kl 7, men det klarte jeg ikke helt.... Det tok ikke så lang tid å levere nøklene, og be dem om å bytte alle vinduspusserne mine. De tok ikke lenger så godt som de burde gjøre.....

(Arkivbilde fra bilen var ny i 2012)

Etter at bilen var avlevert gikk jeg bort på Ensjø t-banestasjon og tok banen til byen.... Jeg kjente at jeg ble stresset og varm med en gang jeg kom inn på banen, og følte at jeg ikke fikk puste. Forsøkte å fokusere på noe positivt de få stasjonene ned, men det lykkes ikke helt. Var veldig lettet da jeg endelig kom av å fikk luft, ikke helt frisk men alikevel.

Det var mer enn nok å henge fingrene i på jobben i dag, og dagen bare løp avgårde... Bilen ble ferdig allerede rundt lunchtider, men jeg hadde ikke anledning til å dra opp å hente den da. De var oppe til kl 17 så jeg hadde rikelig med tid til å hente den etter arbeidstiden var over.

Ute har det virkelig vært en god sommertemperatur i dag, men nede i byen er den ikke så behagelig akkurat.... Der kan det fort bli trykkende med så høye temperaturer. Inne på t-banen opp til Ensjø var det som en bakerovn, selv med alle vinduene åpne. Noen ganger er det faktisk en fordel å være høy, for da kjenner man brisen fra vinduene nå toget suser igjennom tunnelen. 

Når jeg skulle betale kr. 5.312,- for service, hjulskifte, nye vinduspussere og lapping av et dekk som jeg hadde kjørt en spiker inn i, så ville ikke Visa kortet mitt ta det. Det ble avvist hver gang jeg forsøkte, og det var kjempe pinlig siden det sto flere i kø bak meg. Enden på visa er at de sender meg en faktura på beløpet. Årsaken er vel at det er en begrensing på kortet hvor stort beløp jeg kan betale, for det var mer enn nok penger på kortet til å dekke beløpet. De hadde sjekket lakken, og fant ingen skader på den så den ble også godkjent :o))

Hjemme ventet to puser, som helt klart hadde savnet mammen sin veldig.... De mjauet og sto på to ben for å få masse kos og rufsing i pelsen. Nå som det er så varmt og godt er de litt dorske begge to på ettermiddagen, men etterhvert som det blir litt kjølig kvikner de til igjen. Den nye aktivitetsleken er populær, og enten bare ligger på den, leker med de hengende lekene eller klorer på klorematten :o))

Nå skal jeg gå å sette meg ut på balkongen en stund for å nyte den fine kvelden, blogges!

#service #ford #røhneselmer #ensjø #tbane #stressende #katt #aktivitetsleke

Årets første tordenvær

 • 19.05.2014, 23:34


På dagen i dag hadde vi det knallværet ute, men når det nærmet seg tid til å gå hjem fra jobben begynte det å skye over. Da jeg kjørte ut av garasjen begynte det å dryppe litte granne, men det ble ikke noe serlig mer av det før jeg kom hjem.

Da jeg sto på kjøkkenet å laget middag begynte det å tordne og lyne... Akkurat da maten begynte å koke gikk lyset og jeg tenkte at det var jo typisk, men heldigvis var det bare å svippe opp sikringen igjen. Tordenværet holdt på en god stund, men heldigvis var det ikke harde smell så man skvatt i stolen. Kattene er ikke så overbegeisteret når det skjer, og løper stresset fram og tilbake fra rom til rom...


(kilde: google.no)

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ta t-banen i dag, men så ombestemte jeg meg i siste liten... Siden det ble nytt kjøremønster foran Operaen har jeg valgt å kjøre om Ensjø og videre over Tøyen, men i dag bestemte jeg meg for å driste meg til å kjøre den nye veien. Jeg angret litt på at jeg ikke har tatt bilen en sen ettermiddag for å sjekke ut hvor jeg skulle kjøre å i hvilken fil jeg skulle ligge. Klarte selvsagt å rote det til sånn at jeg kom en helt annen vei enn det jeg skulle, men jeg tror ikke at jeg tapte så veldig mye på det egentlig. Det blir nok bedre der nede når de åpner den nye brua igjen, for da vil mesteparten av trafikken gå den veien..... Tror jeg i allefall.

Det hadde gått litt hardt utover klumpesanden jeg kjøpte til kattedoen i forrige uke, så jeg var nødt til å kjøpe mer for å fylle på i dag. Hadde først tenkt å stikke ut i lunchen for å kjøpe, men tiden løp fra meg så jeg valgte å ta lunchen ved PC'n på jobben med en baguette i hånden. Derfor bestemte jeg meg for kjøre rett opp til Alnasenteret etter jobben for å handle der. Sist gang kjøpte jeg bare 6 kg, for jeg orket ikke å bære noe mere, men nå som jeg hadde bilen rett utenfor døra kjøpte jeg 10 kg. Jeg sleit med å bære esken de siste meterne, for kreftene i armene mine er ikke hva de en gang var....

I hele kveld har jeg sittet å jespet og vært så trøtt, men nå som jeg egentlig burde ha vært i seng allerede er jeg lys våken... Jeg skal begynne å se en gammel episode av CSI Las Vegas på 6'ern, så får vi se om ikke øyelokkene begynner å glippe igjen.

Ha en rikgit god natt, blogges!

#tordenvær #lyn #torden #middag #katter #ensjø #tøyen #operaen #klumpesand #alnasenteret #csi #lasvegas #tbanen

Første dag i påskeferien

 • 14.04.2014, 10:31


Det var veldig deilig å slippe å sette på noen alarm til i dag, og vite at jeg kunne sove til jeg våknet av megselv.

Nå er det jo ikke fri for alle i landet i dag, og rett før klokken 9 ble jeg vekket av noen merkelig lyder. Før jeg fikk ristet søvnen ordentlig ut av hode, hørtes det nesten ut som om en av kattene brakk seg. Heldigvis var det ikke det, men en person som holdt på å vaske trappeoppgangen. Vedkommende slengte moppen eller hva som ble brukt, hardt fra side til side og lyden var øredøvende.Jeg kunne selvsagt ha snudd meg rundt å lagt meg til å sove igjen, men jeg følte meg relativt utsovet så jeg sto like godt opp. Vanligvis pleier kattene komme løpende med en gang de hører jeg er våken men ikke i dag. De lå rett ut å dorma seg i stua, og ikke før jeg gikk ut på kjøkkenet begynte de å strekke seg å kom sprettende etter.

Nå har kattene fått sin mat, og doen gjort i stand, og jeg har spist min frokost.... Den første kaffekoppen står rykende varm ved siden av meg, og radioen er innstilt på NRK som den pleier i påsken. Da er det Nitimen og Påskelaburinten som gjelder på formiddagen :o))

Det blir nok ikke noe latmannsliv i dag, for om et par timer skal jeg ned i vaskekjelleren å få unna en stor vask. Etterpå skal jeg gjøre det jeg egentlig skulle i går, nemlig gjøre rent å pynte til påske. Jeg har jo noen harepuser, høner, haner og kyllinger som skal settes fram... Det er ikke like mye som til jul, men derimot akkurat passe til at det merkes at det er påske i heimen :o))Da jeg tittet ut ved 9 tiden i dag skinte sola og det var relativt vindstille men nå har himmelen blitt dekket av en grått lag med skyer. Innimellom kommer det noen vindkast, som sikkert ikke er så varm. Skal man ut så får man nok kneppe jakken godt igjen tror jeg :o))

Det er utrolig hvordan naturen har forandret seg de siste dagene.... For en uke siden var det så vidt gåsungene og knoppene på buskene var synlig, men nå har de blitt til små blader. Når man ser utover så er det ikke lenger grått og trist, men man ser et grønt skjær overalt.

Jeg må snart begynne å planlegge hva jeg skal gjøre med blomsterbeddet mitt på baksiden av blokken. I fjor gravde jeg opp alle rosebuskene mine og litt annet som ikke var noe fint lenger. Nå må jeg finne på noe nytt å sette ned der, og som er lettstelt å pent og se på. Så langt har jeg ikke peliling på hva jeg skal sette ned, men etter en runde på Plantasjen blant uteplantene når de kommer etter påske finner jeg nok noe tenker jeg :o))

Ha en fortsatt fin mandag, om du er hjemme eller på påskeferie, blogges :o))

#katt #vaske #nitimen #påskelaburint #kaffe #vaskekjeller #klesvask #blomsterbedd #uteplanter #mandag #påskeferie

Så var jeg i gang igjen

 • 25.03.2014, 00:00


I går kveld følte jeg meg i ganske fin form, og det gjorde jeg også så lenge jeg lå i senga til morran i dag etter at alarmen hadde vekket meg!!

Etter å ha blitt ferdig i dusjen og fønet håret mitt, var det ikke så mye igjen av formen. Jeg måtte bare legge meg litt nedpå å slappe av en liten stund innen jeg kledde på meg fjeset og smurte matpakken, og jeg sendte en melding til sjefen for å si fra at det ikke gikk så fort unna med meg i dag.

Jeg har kommet meg ganske greit igjennom arbeidsdagen, med litt hjelp av Mr. Ibux, og uten tror jeg at jeg hadde kommet til å slite litt. Jeg har hatt hodepine og vondt i halsen det meste av dagen, men jeg har konsentrert meg om jobben å da har det gått ganske greit.

På veg hjem dro jeg innom Ultra for å handle inn noen poteter, melk og yoghurt samt litt middag til noen dager. Jeg trodde jeg hadde poteter i skapet, og det hadde jeg jo men da jeg så på dem i går hadde alle sammen lange hvite groer som stakk ut over alt. De har kommet fort, for det er ikke så mange dagene siden jeg kjøpte dem. Når jeg var i Sverige forrige fredag kjøpte jeg et par poser med müsliblanding med diverse bær, og i sta tok jeg å strødde litt av den oppi yoghurten jeg kjøpte, og det var kjempedigg :o))Det var fortsatt sol og fint vær når jeg kom hjem så jeg slapp ut hårballene mine.... Vinja hoppet rett opp på lille klatrestativet og satt der å koooooozte seg i sola mens hun hadde et våkent blikk mot småfuglene som holdt på nede i buskene. Hun kunne nok ha tenkt seg en fuglestek tenker jeg.....Etter å ha sittet ute en stund forsvant Ronja inn å slang seg ned på teppet ved stolen min..... Hun bare haaaaaaater når mammen hennes kommer med et kamera, og jeg vet ikke om noe dyr som kan se så sur ut som henne da. Hun gjør et godt forsøk her, men så ville hun ha kos av mammen sin å da var det sure oppsynet glemt, hehehe!! Ikke så lenge etter kom sprettende å plantet seg i fanget mitt, og storkozte seg da jeg klødde henne bak øret, hover hodet og nedover ryggen :o))

Den siste tiden har jeg dessverre proppet munnen min med ting jeg ikke burde, og det har resultert i at jeg har lagt på meg noen kilo. Det er jeg ikke spesielt fornøyd med, og må gjøre noe med nå!! Jeg er skjelden sulten, og det gjør at jeg ofte glemmer å spise. Noen ganger spiser jeg frokost, og neste måltid blir nærmere kl 14... I dag smurte jeg med meg matpakke, sånn at jeg hadde nok til å porsjonere igjennom dagen. Nå gjelder det bare å fortsette sånn hver dag...

Nå skal denne damen gå å legge seg, for nå er jeg kjempetrøtt å trenger noen timers søvn... Skulle ha lagt meg for en stund siden, men da jeg forsøkte å publisere det jeg hadde skrevet før jeg slo av PC'n så datt nettet ut og jeg måtte restarte routeren min. Det jeg hadde skrevet var selvsagt bort, og da jeg oppdaget det må jeg innrømme at jeg ble rimelig forbanna.....!!!

Ha en riktig god natt, blogges!!

#form #ibux #ultra #handle #poteter #melk #yoghurt #middagsmat #vinja #ronja #småfugler #kilo #sulten #matpakke #trøtt #søvn #godnatt 

Bihulebetennelse

 • 17.02.2014, 22:15


Hodepinene min ville ikke gi seg, så da jeg måtte innom legesenteret for å få en ny resept på noe annet nevnte jeg at jeg ikke hadde vært i form. Det viste seg at jeg hadde fått bihulebetennelse, noe jeg ikke hadde tenkt på selv siden jeg ikke var tett i nesen. Alikevel var jo den klassiske dunkende smerten i pannen når jeg bøyde meg framover. Fikk en kur med antibiotika, så det tar nok knekken på betennelsen tenker jeg!!
Jeg har vært på jobben hele dagen, men det var slitsomt for jeg hadde hodepine hele tiden som jeg ikke helt klarte å holde i sjakk med smertestillende.

Etter at jeg hadde spist middag og ryddet bort var jeg helt ferdig, så jeg tok med meg et pledd og slang meg på senga å sovnet momentant. For sikkerhet skyld satte jeg på alarmen sånn jeg ikke skulle sove for lenge... Da blir det dårlig med søvn i natt.Siden jeg skulle til legen dro jeg ut senere enn jeg vanligvis pleier å gjøre, og det var helt lyst ute.... Ikke bare det, himmelen var blå og sola holdt på å stå opp :o)) Det fine været har vært hjertelig til stede hele dagen, og da jeg gikk hjem var det fortsatt lyst ute. Faktisk så var det ikke bar lyst lenge, men også relativt varmt sånn at jeg kunne ha balkongdøra oppe en god stund. Pusene var helt i ekstase og løp ut og inn i et sett hele tiden. Jeg har ikke sett sånn fart på Ronja på aldri så lenge, og det var morro å se henne jakte rundt på søsteren, og omvendt :o))

Den "vonde" toa mi er heldigvis ikke så vond lenger, og det gikk helt greit å få på sokk og støvel, heldigvis. Var jo veldig bekymret en stund for at den kunne være brekt, men den har nok bare vært ordentig forslått. Den er fortsatt øm, og liker ikke å bli belastet for mye men jeg har ikke noe problemer med å gå på den, puh!!

Nå skal jeg fylle opp kaffekoppen, lene meg godt tilbake i godstolen å se på Masterchef Australia All-Stars mens jeg tar noen omganger på hekletøyet mitt.

Ha en fortsatt fin kveld, blogges :o)) 

Vaskedag

 • 10.02.2014, 22:41


I dag stresset jeg hjem fra jobben ved 15 tiden, siden jeg hadde hengt meg på i vaskekjelleren kl 16... Det tar tid å komme seg hjem, og man bør helst starte å vaske når tiden begynner. Hvis ikke så hender det rett som det er at noen frekke folk kommer å setter i gang og stjeler tiden. Det har heldigvis ikke skjedd meg på en god stund, men sist gang det skjedde ble jeg så forbannet at jeg stoppet maskinene å slang tøyet på gulvet. Damen ble ikke spesielt fornøyd, men brøy jeg meg om det? NEI!!!


Jeg hadde en megavask i dag, og jeg holdt på å slepe meg halvt ihjel med å få den ned trappa og igjennom kjelleren... Like tungt var det når jeg skulle ha alt sammen opp igjen også, og jeg fikk så vondt over alt å ble veldig sliten i kroppen. 

Akkurat nå føles det som om jeg har feber i kroppen, og leddene og muskler verker som bare det... Tror vel egentlig at årsaken til at jeg føler det sånn nå er for at overanstrengte kroppen med å slepe den tunge vasken. Det skal nemlig ikke så mye til før kroppen min setter seg i motverge å protesterer høylytt!!

Mens maskinene gikk så det dundra nede i kjelleren fikk jeg med meg litt OL og skiskyting, som for vår det ikke var noen triumf akkurat. Det ble noen bommer her og der, og da vinner man ikke. Martin Fourcade var bedre enn alle de andre i dag, og hentet hjem en velfortjent gullmedalje til segselv og Frankrike.

Jeg har alltid gledet meg til OL, men i år syntes jeg ikke dt er like gøy når NRK ikke står for sendingene. Det skyldes dels all reklameavbrytelsene, men også at jeg savner de mer profesjonelle komentatorne til NRK. Jeg burde vel egentlig ikke sutre, for de fleste øvelsene går mens jeg er på jobb å da er det radio'n som gjelder. I morgen er det ganske mye som begynner relativt tidlig på formiddagen...., men da er jeg på opplæring så det blir bare oppdatering i pausene på mobilen :o))Utpå dagen i dag klarte sola å trenge seg igjennom skylaget, og det ble så lyst og fint ute... Det er rart hvor mye noen solstråler har å si på humøret, og mitt hadde definitivt en bratt stigning :o)) Det var veldig behagelig å komme hjem mens det ennå var lyst ute, noe som fortsatt ikke skjer så ofte. Jeg merker jo at dagene blir lengre for hver dag som går, og det blir nok ikke lenge før det lyst både om morningen og om ettermiddagen når man kommer hjem. Det får kveldene til å virke lenger, og man får liksom litt mer ut av dagene etter jobb :o))

Nå vil kroppen min at jeg går å legger meg, og jeg tror faktisk at jeg for en gang skyld skal høre på den!

Ha en fortsatt fin kveld, blogges :o))

Lang dag..

 • 20.01.2014, 22:59

Nå sitter jeg godt innpakket i godpleddet mitt med tjukk jakke og fryser så tennene rister i munnen. Litt min egen skyld det da... Etter at jeg hadde spist middag så sovnet jeg med Vinja i fanget med bare en tynn genser på meg. Da er man dømt til å begynne å fryse når man våkner. Hjalp ikke mye at Vinja varmet opp bena mine heller....

Nå skal jeg smyge meg ut av teppet for å lage meg en stor varm kopp med te.

Det var mye å gjøre på jobben i dag og ikke så mange på plass, så det var nok å henge fingrene i. Jeg forsøkte å komme meg igjennom mailene våre, og med så mye varierende arbeidsoppgaver som det var der tok det mye lenger tid enn jeg trodde.

Jeg satt og jobbet til kl nærmet seg 17:30, men da måtte jeg bare gi meg... Armene mine var litt såre og slitne av all tastingen. Av den grunn blir pc'n avslått i kveld, og nettbrettet får gjøre jobben. Jeg stakk innom posten og hentet det nye BuyPass kortet som jeg måtte bestille her om dagen. At posten våres flyttet inn i butikken var jeg jo ikke så happy for, men jeg ser jo fordelen når det er åpent så lenge som butikken. Nå slipper man å stresse hjem for å rekke åpningstiden lenger ;o))

Ha en fin kveld videre, blogges ;o))

Det startet ikke så bra

 • 13.01.2014, 21:48


Slo jeg av PC'n tidlig i går? JA
Fant jeg fram det jeg skulle ha på meg i dag? JA
Satte jeg alarmen til å ringe tidlig i dag? JA
La jeg meg tidlig? JA
Sovnet jeg med en gang? JA
Fikk jeg sove igjennom hele natten? NEI
Hva var årsaken til det?

Jeg våknet igjen sånn ca 01:30 i natt med skikkelig magesmerter, og måtte bare løpe ut på toalettet.... Det stoppet dessverre ikke med den ene gangen nei, og jeg endte med å trimme meg igjennom de neste 2,5 timene før det roet seg ved 04:00 tiden på morningen. Jeg skjønte jo da at jeg ikke kom til å orke å stå opp så tidlig som først planlagt å satte alarmen fram en time. Dessverre så var jeg nok så trøtt og sliten etter all løpingen at jeg ikke hørte alarmen å sov helt fram til kl var nesten 8. Det var ingen god start på den nye uka...

Det ble en hektisk dag på jobben, og til tider følte jeg det kokte litt oppe i hode men det var kanskje greit. På den måten glemte jeg at jeg ikke følte meg helt i slaget!! Formen er nå nesten tilbake til normalen, bare litt slapp og sliten men etter en god natt søvn så har det vel rettet seg igjen.


(arkivbilde)

Det har vært ganske kaldt i dag, og det var ikke mye fristende å kle på seg å gå ut i dag, brrrr!! Jeg vet at det er et helt normalt vær for årstiden, men det betyr jo ikke at jeg behøver å like det? Skal jeg være ærlig så trivdes jeg veldig godt når det var bart på bakken og noen varmegrader ute. Jeg hadde egentlig tenkt å stikke ut en tur i lunchen i dag, men jeg frøys inne å da orket jeg ikke tanken på å gå ut.

Da jeg skulle hjem på ettermiddagen hadde det i tillegg begynt å snø, og blåse litt så det virket enda kjøligere enn gradene viste (-10 C). Jeg pilte avgårde sånn at jeg skulle slippe å være ute for lenge sånn at jeg skulle bli kald og stiv i kneleddene mine. Stakk innom Rema og kjøpte kyllingkjøttdeig og et glass med Saritas Korma som jeg laget til middag.

Nå skal jeg hente meg en stor kopp kaffe og se en episode eller to av Continuum på HBOnordic :o))

Ha en fortsatt fin mandagskveld folkens :o))

Vips så var det hvitt

 • 06.01.2014, 20:27


I dag har jeg hatt en feriedag, noe jeg virkelig trengte etter helgens jobbing. Hele formiddagen var det ganske mørkt ute, og den lille stipen med klarvær på himmelen over Manglerud forsvant ganske raskt igjen.

Jeg satte meg til å lese litt å la i grunnen ikke noe mer merke til været, for det regnet og var ikke noe trivelig i det heletatt. Så plutselig syntes jeg det ble lysere ute, og trodde kanskje det var klarvær på gang. Å nei da, da snødde det digre putevar som raskt la seg på bakken. Snøen blir vel neppe liggene så lenge for ute er det nesten 4 varmegrader... Helst så hadde jeg sett at det ikke hadde kommet noe i det hele tatt, men det er jo den tiden på året så vi slipper vel neppe unna litt snøvær i ny og ned. Jeg får vel kanskje være takknemlig for at det ikke er så ille som borte i USA for tiden.Pga mildværet vi har så står Erikaen min i balkongen like fin som da jeg satte den ned i høst :o))

Ronja har vært en ordentlig rampejente i dag, og jeg måtte bli sint på henne noen ganger.... I stedet for å stoppe opp for ta inn at hun ikke får lov til å gjøre en ting, så stripper hun bort til meg med kulerund rygg og småprater så glad som bare den. Hun ser så morsomt at det er veldig vanskelig å fortsette å være bestemt, men jeg gjør så godt jeg kan!!

De nye naboen i 3 etg har begynt å flytte inn i dag, men jeg klarte å motså fristelsen til å stå i vinduet å glane. Jeg innrømmer det gjerne, jeg var nysgjerrig, men klarte å styre meg, hehehe!! Jeg har ikke hilst på dem enda, men vet at det er et voksent par med en hund.....

I tre dager holdt jeg på søymfare nettet etter en ny header, og først i dag fant jeg noen jeg likte. Valget falt tilsutt på den du ser på toppen her selv om det ikke helt var det jeg så etter, er jeg fornøyd!! Det kan nok hende at jeg endrer på det igjen, vi får se :o))

Feriedag...

 • 02.12.2013, 14:08Skulle egentlig ikke sove så lenge i dag, men så var senga så inderlig god :o)) Som vanlig kommer det en pus eller to settende når a mor våkner, og da skal det sies god morgen med små mjau og koselyder. Deretter må mammen rufse i pelsen og kose masse før hun får lov til å stå opp. Ikke den verste måten å våkne på det :o))

Jeg har jo nevnt tidligere at Ronja har en pels som lett får tover, og den siste tiden har hun hatt flere på forskjellige steder på kroppen. Jeg har børstet og klipt med ikke altid like stort hell. Det avhenger helt av damens tålmodighet.. I dag derimot lå hun relativt stille, og jeg fikk lov til å fjerne alle sammen med saks. Det var gått forbi stadiet hvor det gikk å børste de ut med børsten... Tror hun forstod at nå måtte de bare komme ut av pelsen, og det beste var å holde seg i ro.Det er en flott dag ute i dag også, men ikke like varm som i går så det blir ikke noen kaffekopp på balkongen i dag. Ronja ville ut i sta, men hun tok seg bare en liten undersøkelsesrunde å så ville hun igjen. Vinja lå øverst på klatrestativet å kikket på den åpne døra, men så snudde hun seg bare og la seg til å sove igjen :o))

Etter tre dager med jobbing for å få heimen i stand er det godt å ha en dag å slappe av på..... Kattedoen skal bli desinfisert, men uten om det har jeg ikke tenkt å foreta meg noen ting anstrengende.

Ha en fin mandag, blogges :o))

Sove snart...., kanskje!!

 • 25.11.2013, 23:40

Mesteparten av denne dagen har jeg tilbrakt oppe i stresslessen godt innpakket i en lunt pledd, og jeg sovet å atter sovet.

Feberen har gått ned til sånn någenlunde normalen igjen, men halsen er fortsatt sår å vond. Det viktigste er nå at feberen går ned sånn at jeg orker å gå på jobb igjen. Sår hals kan dempes med Ibux så det er ikke noe problem.

Jeg burde selvfølgelig krabbe under dyna, men akkurat nå føler jeg meg ikke det spor trøtt. Tok en Ibux for ikke så lenge siden, og den gjør nok sitt til at jeg føler meg så våken. Må vel gjøre et forsøk, for ellers blir jeg jo bare så innmari trøtt i morgen!!

Begge pusene har ligget i fanget mitt på tur i hele dag og kveld :o)) At Vinja vil det er ikke så merkelig, for hun er en skikkelig kosepus. Ronja derimot er ikke så glad i å ligge i fanget, men hun vil gjerne bli klødd og kost med.

Når de ligger i fanget maler de veldig høyt, og da blir jeg så trøtt at jeg sovner.... Nå sitter jeg oppe i senga med begge to liggende ved siden av meg, og de maler omtrent i kor, hehehe

Da er det GOD NATT fra meg :o))

Dårlig start på uka

 • 25.11.2013, 12:05


Hele helgen har jeg gått mer eller mindre og hanglet, og i går våkne jeg med litt lett feber og sår hals.... Jeg følte meg egentig ikke så ille da jeg gikk å la meg i går, men i løpet av natten har ting tydelig forandret seg.

Så da alarmen rev meg ut av søvenen til morran i dag var ikke formen storslagen akkurat, men jeg kom meg da ut av senga. Etter å ha ordnet med mat og drikke til kattene å rensket doen deres var jeg helt utslitt og måtte krabbe tilbake til senga igjen. Det var ikke helt sånn jeg hadde sett for meg starten på denne uka akkurat, men ikke så mye jeg gjøre med det.Nå har jeg forflyttet meg fra senga til stresslessen, hvor jeg har pakket meg godt inn i et varmt teppe. På bordet ved siden av har jeg linet opp Fribol Hals, Ibux og en stor kopp med rykende varm te. Så får vi inderlig håpe at det skremmer bort feberen til i morgen, for jeg har ikke tid til å være hjemme nå!!!

Ronja er som katter flest, ubestemt når det gjelder om hun skal være ute eller inne. I sta satt hun dørterskelen å mjauet så sårt, og når jeg gikk for å slippe henne ut sprang hun ut. Under et minutt etter hørte jeg klørne hennes på døra og sår mjauing.... Hun skjønner ikke at matmora har tjukk pels, og ikke syntes at det er greit at døra står åpen hele tiden. Nå har både hun og søsteren lagt seg for å ta en aldri så liten formiddagslur!!

Håper dere andre har hatt en bedre start på uka :o))

Dagens bilde

 • 11.11.2013, 10:48

Det snør, det snør tiddelig BOM!!

 • 21.10.2013, 23:07

Når jeg våknet til morran i dag å kikket ut igjennom persiennene og så at det ikke lå et lass med snø utenfor, må jeg innrømme at jeg var ganske lettet. I det jeg gikk ut av døra kom det noen snøfjoner som ble noen flere når jeg sto nede å ventet på t-banen, grøss!!Nå i kveld derimot snør det ganske bra, og det har lagt seg på gresset... Heldigvis ikke så mye som ovenfor her :o)) Det er varmegrader ute og jeg håper virkelig at det fortsetter med det i løpet av natten. Jeg har time til å skifte til vinterdekk på bilen til morran i morgen, og det hadde vært veldig greit om jeg hadde kunne komme meg ned på Ensjø uten å kjøre med hjerte i halsen pga masse snø!!

I lunchen i dag måtte jeg bare ut å gå meg en runde for å klarere hode mitt litt... Det var helt fult oppi der, og da er den beste medisinen å gå ut en tur å få litt luft. Det var kjølig ute så det var ikke mange skrittene jeg behøvde å ta før jeg følte at det ble klarere i øverste etasjen. Stakk en tur oppom Den Lille Arkana for å kikke litt, og med behagelig musikk i bakgrunnen og lukten av røkelse hadde jeg bare lyst til å sette meg ned en stund.... Gjorde ikke det, og kom ut med et søtt rosa stenhjerte som jeg skal gjøre klart i morgen :o))

Før jeg satte nesen tilbake til jobben igjen var jeg en tur oppom Claes Ohlsson i Torggata hvor jeg så på ny belysning til balkongen. Jeg kjøpte ingenting, men fant en type med hvite lys på lenke som igjen skal henge nedover langs hele veggen. Er vel egentlig ganske fornøyd med de jeg har, så jeg ender nok opp med å beholde de et år til. De kjøpte jeg på Åhlens i fjor, og jeg bruker dem hele året på kvelden og natten selv om det er farge på lysene.Det ble buss etter bane for meg i dag på veg hjem siden Mortensrud allerede hadde gått, og det var en stund til neste kom. Jeg fikk Ellingsrud som til en forandring ikke var stappfull, noe som var deilig. Det ble litt ventetid på bussen, og jeg rakk å bli ganske kald innen den kom....Heldigvis så hadde de satt på varmen inne på bussen, og det tok ikke lange stunden inne jeg ble varm igjen :o))Da jeg hang opp mine "retro" lamper i vinduene mine for en stund siden klarte jeg å henge de litt for høyt, og dette har irritert meg en god stund uten at jeg har gjort noe med det. I kveld orket jeg ikke å se på det lenger og satte i gang å senke dem. Jeg fløy fram og tilbake en stund med målebåndet til jeg endelig var fornøyd med at de hang likt. Før jeg ble fornøyd måtte jeg ut for å sammenligne...  

Er litt trøtt i kveld, så for en gang skyld skal jeg jammen klare å komme meg i seng før midnatt, noe som i segselv er litt av en sensasjon, natta :o))

Feriedag...

 • 14.10.2013, 11:38

Jeg er glad for at jeg tok en feriedag i dag, for jeg ble veldig sliten etter turen til Rjukan i går. Var flink til å kom meg ganske tidlig i seng i går sånn at jeg ikke skulle sove til langt ut på dagen i dag, og det fungerte. Det som ikke fungerte like godt når jeg våknet var kroppen min. Den var stiv og uvillig, men etter litt tøy og bøy og strekkøvelser ble det bedre. Det var av den grunn jeg valgte å be om feriedag i dag, for jeg viste hvordan jeg ville bli....!!Det fine været vi hadde i går har dratt sin vei og blitt erstattet av et mer grått og trist et... Nå har det begynt å blåse ute og det er litt surt og kaldt. Når jeg drar bort på Plantasjen litt senere skal jeg nå i allefall kle på meg godt så jeg ikke fryser.Busker og trær har definitivt tatt på seg høstprakten, og fargene er helt fantastiske :o))

Søstrene Lillepuzdatter av Skånevik troner ute på balkongen og følger våkent med på småfuglene som flakser rundt i busker og kratt.. Når jeg kommed kamera måtte de possere litt, men så var det tilbake til å kikke på fuglelivet igjen :o))

Det er ikke ofte jeg ser på barnekanaler på tv, men akkurat nå har jeg sittet å sett på Scoo bi doo på Cartoon Network.... en favoritt fra barndommen det :o)) Hadde helt glemt hvor mye reklame for spill og leker det er mellom programmne. Biler, dansende aper og valper, duppeditter til å feste på nettbrettet for å lage animerte tegninger osv. Reklame rettet mot barn er ikke noe som jeg er så begeistret for, og her var det litt vel mye av det.

Nå må denne damen se å komme i gang så jeg får dratt på Platasjen før det blir alt for langt på dag....., blogges!

Knallvær

 • 30.09.2013, 20:33

Jeg var hjemme fra jobben rett etter klokken 17, og da skinte solen som bare den å det var sommervarmt ute på balkongen. Mens lappskausen min sto å godgjorde seg på plata slang jeg meg ut på balkongen for å nyte de deilige varme solstrålene så lenge jeg kunne. Det gjorde virkelig godt for en sliten kropp :o))Jeg måtte le av pusetassene mine da jeg kom hjem, hehehe.... Gikk igjennom den lille skogen mellom blokkene, og dro med meg mange spennende dufter på skoene mine. De festet seg på dørmatten på innsiden og på gulvet, og de ble helt ville... Begge to lå på gulvet å gnudde seg på de stedene jeg hadde tråkket i en evighet. Vanligvis så pleier de å komme å stryke seg inntil bena mine, for så å storme inn i stua til balkongdøra hvor de mjauer høyt. Da er det bare å forte seg etter for å slippe de ut, men i dag var ikke det noe interressant i det hele tatt, hehehe!!

Nå er blikket festet mot tv-skjermen for ukas utfordringer i 71 grader nord, blogges :o))

Feriedag

 • 16.09.2013, 23:08

Når jeg kom hjem fra Sverige i går hadde jeg en stiv nakke som gjorde at jeg også hadde hodepine. Det var derfor veldig godt å tenke på at jeg hadde en feriedag i dag sånn at jeg kunne sove lenge og hente meg inn igjen, vel det var i allefall det jeg trodde...


(bilde hentet fra google.no)

Jeg ble revet ut av en dyp søvn av en voldsom hamring og borring tidlig på morningen, og jeg var ikke spesielt happy akkurat... Nakken var fortsatt like stiv og hodepinene hjertelig tilstedet, så det siste jeg trengte var all den ulyden. Til slutt sto jeg opp og tok en Ibux å romsterte rundt i noen skuffer til jeg fant konsertproppene mine, og dyttet de inn i ørene før jeg stupte opp i senga igjen...

Når man bor i blokk så må man tåle sånt, selv om man ikke akkurat er overbegeistret :o)) Neste gang jeg våknet hadde hodepinen heldigvis avtatt, men nakken var fortsatt stiv. Nå i kveld er den ikke så aller verst, heldigvis.


(bildet hentet fra google.no)

Som jeg sikkert har nevnt mange ganger så har jeg ikke vaskemaskin i heimen pga at badet er så lite, men jeg har vaskeri i samme blokka og kan bare gå igjennom kjelleren. Skulle sårt ha vasket litt tøy så jeg stakk en tur ned for å se om jeg var så heldig å få med en maskin i dag, men dessverre så var jeg ikke så heldig. Første ledige time var til mandagen igjen.... Ikke noe annet å gjøre enn å skylle opp litt i vasken her oppe. Det var undertøy og sokker som det var litt dårlig med så jeg forta meg opp å tok det. På grunn av regnet ute er det ikke noe tørkevær, så det var om å gjøre å få vasket så tidlig som mulig for at det skulle rekke å tørke... Det var ikke krise, men man har jo noen favorittplagg da vøttø....

Det har regnet ganske bra til tider i dag, men jeg kom meg da ut en liten tur ut midt på dagen da det var oppholdsvær. Måtte bare ut å lufte og røre litt på meg. Det var en helt annen luft i dag, mye kjøligere så jeg inviet den ene nye jakken jeg kjøpte i går. Var god og lun å ha på seg kjente jeg :o))

I morgen skal jeg tilbake til revmatologen for mer undersøkelse, og jeg er virkelig spent på hva som kommer ut av det. Jeg var jo å tok bilder av rygg, hofter og knær i forrige måned å det er interresant å få vite om noe kunne sees på de. Jeg er jo så stiv og øm i musklene i bena så noe må det jo være. Jeg vet ikke helt hva jeg skal igjennom i morgen, men etter som jeg har forstått blir det en del trykking og klemming over mesteparten av kroppen. Det gruer jeg meg litt til, for jeg er veldig øm over alt.

Nå skal jeg se litt på tv før jeg tar kvelden, ha en fortsatt fin mandagskveld, blogges :o))

Sliiiiiten...

 • 02.09.2013, 21:23

Det var første dagen tilbake på jobb med full tid, og det har gått veldig bra... Er jeg sliten?? Ja det er ikke til å komme fra at jeg er det, men jeg merket ikke så mye til det innen jeg satte meg ned i stresslessen etter middagen. Da var det nesten umulig å komme seg opp igjen, for stolen fanget den med jerngrep, hehehe!!

Skulderen har også holdt ganske bra i dag selv om den er litt sår nå i kveld, men ikke noe verre enn at en god nattesøvn kommer til å gjøre den i bedre humør :o))


(bilde: dagbladet.no)

Hele den tiden jeg jobbet 50% har jeg blitt skånet for å dele t-banen med altfor mange mennesker, og det har vært helt topp. I dag var det definitivt slutt på den gleden, og det virket nesten som om hele bydelen skulle ta samme bane som meg både til jobb og hjem igjen. Jeg hadde nesten glemt hvor mye jeg "hater" å ta banen og stå som sild i tønne, men jeg har bestemt meg for at det ikke skal stoppe meg fra å kjøre kollektivt.

Nede på Jernbanetorget var det utrolig dårlig luft, og det stinket gammel og sur kropslukt over hele perongen, usj! Når de forskjellige banene kom susende inn var det bedre en kort stund. Jeg så at det var flere som grein litt på nesen der de satt og sto å ventet på banen sin.

Nå skal jeg la stresslessen min omfavne kroppen mens jeg ser resten av 71 grader nord, som hadde premiere i dag... Alltid like gøy å se på syntes jeg :o))

Ferien er over

 • 26.08.2013, 22:29

I dag var det slutt på slaraffenlivet jeg har levet de siste 4 ukene med ferie.... Når klokka ringte var det en ulyd langt borte jeg helst ikke ville høre, men jeg hadde ikke noe valg. Når jeg først kom meg opp å inn i dusjen rullet øyelokkene seg helt opp uten hjelp, og da gikk det greit. Pusene skjønte ingenting, mammen deres oppe og stressa rundt så tidlig på morningen. De hadde ikke stått opp engang selv, og kikket trøtt på meg der jeg holdt på :o)) 

Ukene før ferien når flesteparten av Oslo's befolkning også hadde ferie var det en drøm å ta t-banen. Det var mulighet for å sitte til og fra jobben hver eneste dag, men den muligheten er det slutt på nå gitt. Det var stappfult i dag, og jeg fikk en liten lomme midt i mellom to vogner, og kjente at stressnivået mitt nådde høyder det ikke har hatt på flere måneder. For å avlede tankene mine forsøkte jeg å konsentrere meg om å lese aviser på mobilen, og det funket sånn passelig. Jeg håper at det blir bedre etter som dagene går, og jeg venner meg til folkemengden igjen.........Det var godt å komme tilbake igjen, selv om det fortsatt bare er 50%... Jeg skal til legen i morgen igjen, og da får jeg vite hva han mener om å begynne å jobbe 100% igjen. Føler vel selv at det er på tide å komme inn normalt gjenge igjen. Skulderen og armen min er ikke helt bra, men den er relativt smertefri så lenge jeg ikke overdriver. Siden jeg ikke har hatt noe serlig fysio i ferien så er den derimot ganske stiv enda, men det regner jeg med vil rette seg opp igjen når jeg er i gang igjen.

Når jeg kom hjem hadde ikke sola kommet på balkongen enda så jeg tok med meg kaffekoppen og en hjemmebakt bolle å satte meg ut.... Jeg hadde også tatt med meg lesestoff, men jammen klarte jeg å sovne der jeg satt å var borte i nesten en times tid. Hadde ikke noe spesielt på planen så det var ikke så farlig.

For å unngå at jeg blir like trøtt i morgen tidlig så må denne damen komme seg tidligere i seng enn i går. Som alltid når jeg har ferie så klarer jeg alltid å snu døgnet helt på hode, og det er så vanvittig vanskelig å klare å snu det tilbake. Helt ærlig så vet jeg ikke om jeg noen gang helt klarer det, for jeg liker å være opp på natten :o))

Merker at vi nå går mot slutten av sommeren, for bare i løpet av noen få dager så er det blitt merkbart mørkere på kvelden. Litt kozelig er det, for da kan man begynne å tenne lyktene igjen og jeg elsker å tenne masse lys både ute og inne :o))Nå skal jeg lene meg godt tilbake i stresslessen å nyte kveldens siste kaffekopp og se litt på tv før jeg kryper opp i senga.

Dårlig start

 • 19.08.2013, 22:27

Da jeg var i Sverige på fredagen falt jeg tilbake til gamle uvaner og kjøpte meg en stor pose på løsgodis... Med stor så mener jeg stor, og det var veldig dumt vettu. Hvis det er noe positivt med det så har jeg ikke spist opp alt sammen selv, jeg hadde god hjelp om lørdagen. Alikevel ble det nok på meg.

I dag gjorde kroppen og magen min skikkelig opprør å jeg fikk meg noen løpeturer på morningen... Hadde avtalt med Anne at vi skulle finne på noe i dag, men jeg var litt i tvil på morningen om at det skulle kunne gjennomfrøres. Jeg ringte henne og vi ble enig om at hun skulle komme så fikk vi se hvordan det gikk.


(bildet hentet fra google.no)

Jeg måtte egentlig en tur ut i dag, og heldigvis så roet magen seg såpass at vi kunne dra ut. Første stopp ble Tveita Senteret hvor jeg gikk inn til blomsterbutikken og ordnet med en bårebukett til begravelsen til en nabo denne uken. Etter at det var gjort tok vi en tur opp på Black Design for å se om de hadde fått noe nytt og spennende. Foreløpig var utstillingen preget av duse sommerfarger, og ikke noe som kunne brukes til høstpynting som vi ville se etter. Det begynner å nerme seg den tiden hvor litt lune og varme farger skal fram igjen :o))

Siden magen min viste seg fra en vennlig side bestemte vi at vi skulle dra en aldri så liten tur på Strømmen Storsenter for å kikke litt mer der. Anne hadde lyst til å stikke innom Indiska for å se om det var noe spennende der. Fikk faktisk noen ideer som jeg skal ta med meg når jeg høstpynter :o))Det var en stund siden noen av oss hadde spist så vi dukket inn på Cafe Opus, hvor jeg kjøpte meg en kopp kaffe og en chocolate Cookie. Jeg orket ikke å spise en kraftig lunch så det fikk holde med en liten cookie. Det viktigste var at jeg fikk gitt blodsukkeret mitt et spark i baken. Når vi først setter oss ned sånn begynner skravla å gå og vi ble sittende der en aldri så liten stund.

Når kaffen var drukket stakk vi en tur opp på G Sport for å se på joggesko... Jeg skal begynne å trene nå i høst og har behov for nye joggesko og treningstøy. Det ble ikke noe kjøp i dag, men jeg fant noe jeg kan bruke som jeg skal kjøpe senere. Mens vi først var der kikket vi på turjakker og begge to fant noe som falt i smak. Det er litt dårlig med finansene denne måneden så det blir ikke noen store innkjøp på denne damen, dessverre!!

På veg hjem igjen kjørte vi innom Katteklinikken 10 liv på Lørenskog sånn at jeg kunne få bestilt time til årskontroll og vaksinering av kattene mine. Jeg fikk brev fra dem om lørdagen hvor de minnet meg på at det var på tide å ta ny vaksine. Jeg fikk time allerede denne uken, så nå er det bare å forberede seg på masse Fres og Knurr, hehehe!! Det går som regel greit, og det er viktig å få dette gjort å samtidig sjekke at de er friske :o))

Nå er det definitivt på tide å fylle opp kaffekoppen igjen, blogges :o))

Ferien er i gang...

 • 29.07.2013, 22:29

Det har vært en deilig sløv start på ferien i dag... Hadde ingen planer for dagen og etter å ha ordnet med morgenstellet til pusetassene og desinfisert toalettet deres laget jeg meg frokost. To skiver brød med norske jordbær på ble deretter tatt med ut på balkongen, hvor det var en deilig og sval luft. Familien måke hadde allerede skreket fra seg før jeg gikk ut å satt meg så det var relativt stille og rolig der ute. Mange i blokka er på ferie så det var ikke serlig mye liv å høre der heller.

Anne ringte meg etter en stund og lurte på om hun kunne stikke innom en tur etter at hun hadde vært på Alnasenteret.... Det er jo alltid kozelig med besøk så hun var hjertelig velkommen. Mens jeg ventet på at hun skulle komme ringte jeg til tanten min i Atrå for å slå av en prat. Jeg har tenkt meg en tur opp for å besøke henne og ville høre om det passet. Hun hadde ingen planer så det var bare å komme. Vi hadde begge mye på hjertet så vi skravla og skravla og tiden den gikk. Plutselig ringte det på døra, og da var det allerede Anne som kom... Hehehe, jeg syntes ikke vi hadde skravla så lenge, tante og jeg, men det hadde vi tydeligvis :o))Jeg dro fram s3 tlf min igjen for å sjekke om den fortsatt ikke fungerte, men nå kunne jeg i allefall bruke telenor SIM kortet på den. Tele2 kortet var fortsatt ubrukelig, så jeg ringte på nytt til telenor for å få bekreftet om det stemte at telefonen ikke var bundet til abbonnementet mitt. Den hyggelige damen jeg snakket med denne gangen kunne bekrefte at den var det, men jeg kunne bare taste inn operatørlås koden for å låse den opp. Det gikk jo selvsagt ikke, og enden på visen er at jeg skal innom en av Telekjoskene å levere mobilen så sender de den inn for meg. Så skal en reperatør se på den og forsøke å låse den opp.

I fjor en gang dumpet det ned en bankkort i postkassen min fra DnB, og jeg mitt fehode kunne ikke fatte hvorfor jeg skulle ha det... Jeg hadde jo selvsagt ikke registrert at Postbanken, som jeg hadde en konto hos, nå var DnB og at det gamle kortet ikke lenger var gyldig. Kortet ble bare lagt tilside så lenge, og etterhvert glemt... Så her om dagen fant jeg det, når jeg lette etter noe annet jeg ikke fant, og bestemte meg for at jeg skulle begynne å spare penger på kontoen igjen... Pin kode og kodebrikke hadde jeg jo ikke lenger så i dag fikk jeg ut fingeren å ringte til DnB å snakket med en trivelig kar hos Kundeservice og fikk ordnet det....

Det ble ikke noe bollebaking på meg i dag, som jeg egentlig hadde tenkt til.... Hvis jeg ikke finner på noe bedre i morgen så kanskje det blir bollebaking på meg i da :o))

Nei så trøtt jeg var

 • 22.07.2013, 21:27

Jeg kom meg ikke i seng før kl 02:00 i natt pga at det var så varmt inne i heimen. Det var helt umulig å få sove, så jeg luftet og luftet for å få inn litt kjølig luft. Den var der, og sent på kvelden begynte det å blåse en del å temperaturen i leiligheten ble etterhvert ganske så behagelig.

Kan ikke huske at hode mitt traff puta når jeg endelig fikk lagt kroppen i vater og slappet av. Når klokka ringte noen få timer etter var det ikke på lette føtter jeg sto opp, eller krabbet i sakte kino ut av senga.....

Til morran i dag var det friskt og godt å det var rent behagelig å stå nede på t-banen å kjenne vinden ruske i håret og i jakken min.

Det var lite med folk på banen i dag også så det er fortsatt mange på ferie, og for meg som hater å kjøre t-bane er det jo helt perfekt. Nå er det jo bare 4 dager igjen før min sommerferie begynner å jeg kjenner at feriemodusen har sneket seg inn i hodet mitt....

I dag er det to år siden grusomhetene på Utøya og i Regjeringskvartalet å jeg kjenner at jeg fortsatt har problemer med å holde tårene borte når jeg ser bildene fra hendelsene på tv 2 Nyhetene.

Jeg var i ferd med å gå hjem fra jobben og for å starte ferien da det smalt. Det å komme ut på gaten å se all ødeleggelsen var en skremmende opplevelse, men jeg var ikke skadet å kunne raskt komme meg ut av Oslo og hjem hvor jeg ble sittende å se på tv i sjokk resten av dagen og kvelden.

Nå i kveld har jeg tent lys for de som mistet livet for å hedre deres minne!

Snart natta...

 • 16.07.2013, 00:09

Dette har jammen vært en dag i vindens tegn... Alle vinduene mine har stått oppe på lufting, og det har ult og bråket noe vanvittig ettersom vindkastene kostet forbi husveggene.

Til morran og utover formiddagen var det ikke akkurat strålende vær, men som jeg har sagt før var det faktisk ganske deilig. Leiligheten er nå deilig å kjølig igjen og man føler at man får puste igjen.

På ettermiddagen sprakk skydekket opp og det ble bare fine været igjen, men heldigvis forble varmen ute så det blir en deilig og kjølig natt her i heimen :o))

Formen min har bedret seg betraktelig, og feberen som herjet tidligere i dag har nå dratt sin kos. Jeg har fortsatt vondt i hode og er sår i halsen, men forhåpentlig så er det mye bedre i morgen for da er det jobb. Så lenge feberen er borte er det ingen grunn til å være hjemme. Hodepine og sår hals kan dempes med en Ibux eller to :o))

På tide for denne damen å logge inn på sove.no sånn hun kommer seg opp i morgen tidlig, natta!!

Blowing in the wind

 • 15.07.2013, 11:51

Det er vel fare for at jeg blir upopulær når jeg sier at jeg er ganske fornøyd med været i dag :o)) Ikke det at jeg har har vært missfornøyd med det fine sommerværet vi har hatt den siste tiden, men det blir så varmt inne. Derfor er det godt å få luftet ut litt inne...., og med kjøligere ute har temperaturen inne sunket fra + 25 C til + 19,6 C i dag!

Solen har blitt byttet ut med overskyet vær og ganske kraftig vind, og med alle vinduer og dører åpne kjenner jeg den litt kjøligere luften fylle heimen :o))

Når jeg våknet i dag hadde jeg dundrende hodepine, sår hals og feber så jeg er hjemme i dag. Jeg har tatt et par Ibux for å få ned feberen så nå er jeg ikke så varm som jeg var tidligere i dag. Hode mitt derimot føles som om det var fylt med bomull....

I tillegg har jeg fått røde hissige utslett på øyelokkene igjen. Det er noe jeg pleier å få når jeg har spist noe jeg ikke tåler, og jeg sitter å prøver å finne ut hva det kan være denne gangen. Det eneste nye jeg har spist de siste dagene er spekematen og potetsalaten med hvitløk, hmmmm kan det være noe av det tro!! Ikke så mye annet å gjøre enn å smøre på sårsalve og håpe at det går raskt over, for vakkert er det ikke :o((

Kroppen roper etter noe mer varm drikke så det er på tide å brygge en ny kopp kaffe, blogges!!

Knusktørt....

 • 08.07.2013, 18:48

Det var en stund siden jeg hadde vært på Alfaset Gravlund å sett til graven, så etter at jeg hadde vært hjemom å fått meg en matbit dro jeg ned en tur... Vanligvis pleier jeg ikke å behøve å vanne der nede i det hele tatt siden vanningsanlegget er rett ved siden av. Som regel er det så vått på graven min at jeg har vurdert å sette ned planter som man vanligvis finner i dammer og innsjøer......

Det var rett og slett knusktørt i jorden så det var jammen bra at jeg tok meg nedom en tur. Jeg fylte opp kannen to ganger og pøste på alt sammen for at det skal holde et par dager. Jeg må nok dra ned litt oftere å sjekke hvordan det står til med plantene hvis de ikke har tenkt til å bruke vanningsannlegget...

Vet ikke helt hva slags tre dette er, men det har noen artige og flotte blomster som jeg bestemte meg for å ta et par bilder av. Treet er kjempestort og står ved siden av vannkranen og søppelkassene, og under der er det skikkelig svalt og godt. Ikke det at det var behov for å stå å avkjøle seg i dag... Det var en god varme ute som gjorde at det var deilig å være ute.
 
Når jeg kom hjem satte jeg meg en stund på krakken utenfor for å nyte sola en stund... Det er alltid noen som pleier å rusle ute i gården som slår av en prat, men det er jo ferietid så i dag var det helt dødt.

Kroppen var ikke helt fornøyd når jeg kom inn, den var sliten og jeg hadde vondt her å der... Så jeg slang meg en stund på senga for å ta en powernap før middagen, og der lå en trøtt pus å strakk seg så lang hun var. Hun hadde ikke så lyst til å flytte på seg, men gjorde det alikevel sånn at jeg fikk plass....

Tilbake igjen...

 • 01.07.2013, 14:55

Etter å ha vært hjemme fra jobben siden midten av april, hadde jeg min første dag på jobben igjen i dag. Det var både litt rart og litt godt... Rart å se igjen kollegene og forsøke å huske alle programmene og hvordan de skal brukes. Greit siden jeg skulle begynne å lære opp en ny vikar. Så var det godt å komme i gang igjen, men alikevel tøft å komme seg opp tidlig i dag. Hadde faktisk trodd at jeg skulle ha større problemer med å komme meg opp enn jeg hadde, men det gikk i grunnen ganske greit.

Jeg jobber 50% frem til jeg skal på ferie, og jeg kjente i dag at jeg ble fort sliten å at skulderen min ikke var frisk... Skal nok være veldig forsiktig med den fremover for ikke å irritere den for mye, spesielt siden jeg nå er uten fysio fram til 17.07. Fysioterapeuten min har nemlig ferie til da...

Hjemme ventet to puser på mammen sin... Vinja lå på krakken og kikket på meg når jeg kom inn døra, mens Ronja satt i vinduet. Hun hadde nok hørt lyden av bilen min, og da setter hun seg der for å ta i mot meg ;o))

Når jeg dro på jobb i dag var ikke været sånn storveis, men da jeg kom hjem skinte sola og det var ganske varmt. Vaktmesteren var godt i gang med å klippe gresset så nå er det kort og fint igjen... Det gror jo så fort om dagen med så mye regn som vi har hatt, og det blir vel ikke lenge før han må til igjen!

Kjenner jeg trenger en liten powernap nå, blogges ;o))

Ut på tur..

 • 24.06.2013, 18:26

Det har blitt dårlig med spaserturer i det siste, men i dag har jeg da fått rørt litt på meg alikevel. Sto tidlig opp for å gå til fysio på morningen i dag, og fyttikatta så vondt det var i dag. Musklene mine fikk virkelig gjennomgå i dag, og jeg klarte nesten ikke å ligge stille til tider mens hun holdt på bak der. Ble helt utkjørt, og burde vel egentlig ha dratt hjem å slengt meg på senga for å slappe av en stund. I stedet ble det en rask frokost-lunch mens jeg ventet på at Anne skulle komme ca 11:30. Når hun kom hadde jeg akkurat brygget jeg meg en kopp kaffe, så vi satt lit å skravla mens jeg drakk den opp.


(kilde: google.no)

Vi dro først ned på Alnasenteret for å gå innom TAM for å kjøpe kattefór.... Jeg hadde akkurat kjøpt tørrfór så det ble en eske med Aplaus våtfor med fisk og en flaske med en slags olje som skal ha's over tørrfóret. Pusetassene mine røyter en del, og oljen skal sørge for at dette stopper opp. Jeg skal teste det ut for å se om det hjelper, for det hadde helt klart vært deilig at kattehårene fyker rundt overalt hele tiden. Anne skulle ha tørrfór inne fra dyrlegen, og man må betale der inne. Problemet var bare at hun holdt på med en operasjon og kunne ikke gå fra. Det ble raskt litt kø, og ventetiden ble litt vel lang. Anne gikk bort i den andre kassen og spurte om noen der kunne komme bort å slå inn, men det kunne de ikke... Tilslutt kom dyrlegen ut og Anne fikk betalt å vi kunne dra videre.


(kilde: google.no)

Neste stopp ble IKEA hvor jeg faktisk kom ut igjen uten å ha handlet noen ting, men trim fikk jeg da av å gå rundt hele butikken :o)) Anne var den som fylte opp hele bagasjerommet på bilen sin med kafé stoler, som kan brukes både inne og ute, oppbevaringsbokser + noe annet småtteri. Jeg er egentlig litt stolt av megselv over at jeg klare å la være å kjøpe med meg noe som ikke var planlagt. Jeg har veldig lyst på et nytt skap til badet, men jeg kunne ikke se at de hadde det jeg var ute etter. Jeg så et som jeg likte godt på Feel på Metro når jeg var der sammen med Terje i forrige uke, men det var litt dyrt så jeg får se om det blir det. Kan jo hende jeg finner noe annet jeg liker et annet sted, og som er billigere.

Etter besøket på IKEA dro vi en snartur innom Jysk nedenfor Trosterud for å se på en bøttegrill, som jeg hadde sett i et reklameblad. Den hadde en fin størrelse, og jeg hadde veldig lyst på å kjøpe den men endte opp med å vente...., må gå litt i tenkeboksen om det er strengt tatt nødvendig å kjøpe den!! Samtidig så skulle jeg se etter orange vaskekluter, men det hadde de ikke... Jeg trodde at jeg hadde kjøpt noen i høst, men når jeg dukket inn i skapet hvor jeg har sånt var det ingenting med den fargen å se. Åhlens vet jeg har, og de har en butikk på Lambertseter senter så jeg får ta meg en snartur dit om litt.


(kilde: google.no)

Det var på tide å få i seg litt næring så vi dro til Jordbærpikene på Tveita Senter... Jeg hadde ikke all verdens matlyst siden jeg var ganske sliten, men jeg kjøpte meg et halvt rundstykke og noe å drikke. Helt ærlig så var det utrolig godt å sette seg ned å slappe av litt. Det var noen småbarnsmødre som satt litt unna der vi satt, og de hadde et par smårollinger som ikke syntes det var så kjekt å gå på kaffe. En av dem lagde masse lyd og gråt hele tiden. Det var sent på dagen så pjokken var nok trøtt og sliten han også.

Etter å ha slappet av en liten stund tok vi oss en aldri så liten runde rundt på senteret, men det ble ikke noe serlig mer handling. 

Nå har jeg latt stresslessen omfavne meg, og det er litt vanskelig å komme seg opp igjen kjenner jeg... Burde ha laget meg middag for lengst, men matlysten har ikke kommet tilbake så jeg har ingen ide om hva jeg skal lage meg... Kjenner at det er veldig fristende å ringe til Peppes å bestille en pizza, men jeg skal ikke gjøre det. Får dukke inn i fryseren og se om det er et eller annet der som kan lokke fram matlysten.

Blogges :o))

Mandag og venninnebesøk

 • 17.06.2013, 20:55


Dagen begynte med at denne damen måtte opp relativt tidlig for å rekke å vaske håret og føne det etter alle kunstens regler innen fysio kl 10:15... Lykkelig over å være tidlig ute for en gang, satte jeg meg til å vente til det ble min tur. Det satt en annen dame der som bruker samme fysiterapeut, og jeg pleier mange ganger å time etter henne. Da fysioterapeuten kom rundt hjørnet ble hun litt lang i ansiktet å sier til meg at du er da veldig tidlig ute?? Du har jo ikke time før kl 10:45, og nei da sier jeg det har jeg ikke. Hadde nemlig akkurat sjekket timekortet mitt... Så viste det seg at hun hadde skrevet feil på timekortet mitt.

For å gjøre en lang histore kort så endte jeg opp med timen jeg ikke var tiltenkt, og den andre damen skyndte seg hjem til en vaskemaskin hun viste hun hadde satt på med for høy temperatur. Skulderen og nakken min har vist en aldri så liten fremgang..., fortsatt veldig smertefull men alikevel noe mykere enn den tidligere har vært. Ble alikevel veldig sliten av behandlingen som jeg alltid pleier å bli...

Måtte ringe til Klarna i dag for å sjekke ut hvorfor jeg aldri kan benytte meg av manuell faktura.... De gangene jeg har valgt den løsningen får jeg beskjed om personnummer og navn ikke stemmer. Trodde kanskje at de hadde registrert et annet navn på meg hos dem enn det som er reg. i Folkeregisteret, men damen jeg snakket med gjorde et søk mot Folkeregisteret å der sto jeg iflg henne registrert anderledes. Jeg vet at det ikke stemmer for jeg har sjekket Folkeregisteret selv, men det er greit jeg kan skrive navnet mitt på den måten hun oppga når jeg bestiller noe neste gang.... Går det igjennom så er det greit, men ellers......Jeg tok meg en tur til Lørenskog etter at jeg hadde fått i meg en kopp kaffe... Anne spurte meg i går om jeg kunne hjelpe henne litt med et gratisdesign hun hadde lastet ned. Hun hadde klart det meste selv så det var bare noe småtteri som var usikker på. Det var raskt fixet og heretter klarer hun seg storartet selv :o)) Anne inviterte til middag, og i dag ble det fiskegrateng fra fiskebutikken på Lillestrøm med potet og rårevet gulerot, mmmmm så godt det var.

Etter middagen kom sola på balkongen så da satte vi oss ut for å skravle og nyte litt... Det var akkurat passe varmt å sitte der, men jeg kjente jo at jeg begynte å bli litt sliten og hengete så jeg dro hjem etter at jeg hadde fått i meg en kopp kaffe.

Hjemme ventet to selskapssjuke pusetasser, og Vinja kjente tydeligvis at a mor hadde sist fiske å kom helt opp i ansiktet og snuste ivrig. Hun er aldri ivrig når jeg tilbereder fisk her hjemme, så den fisken jeg fikk hos Anne måtte det være noe spesielt med, hehehe!!

Nei nå må jeg opp å røre litt på meg, ellers kommer jeg bare til å sovne...., jesp!!
På besøk hos sprek dame

 • 10.06.2013, 22:08

Etter en relativt søvnløs natt krøyp jeg ut av senga ved 08:30 tiden og hoppa i dusjen... Måtte litt tidlig opp i tilfellet det ble besøk hos den spreke 91 åringen på Manglerud i dag, noe jeg ikke fikk vite om ville skje før damen viste om hun fikk time hos legen. Ikke noe sykdomsrelatert, kun i forbindelse med fornyelse av TT-kortet. Etter å ha sittet en evighet i telefonkø var det ingen ledig time hos legen før på torsdag, og da var det fritt fram for besøk av to litt yngre damer :o))

Anne skulle også være med og kom til meg ved 10 tiden, og da var jeg nesten klar til å dra. For at 91 åringen ikke skulle styre så fælt, stakk vi innom Ultra og kjøpte med oss en eplekake og en boks med vaniljeis som vi skulle ha ved siden av.

Det fantes ikke en eneste ledig parkeringsplass i gaten utenfor blokka, men vi så at det var noen ledige i hovedveien på toppen så vi kjørte tilbake dit og parkerte der. Det var ikke langt å gå, bare ned en bakke og over en lekeplass, og når vi var nesten over plasse kikket jeg opp å der sto damen i kjøkkenvinduet å ventet på oss å vinket :o))Planen var at vi skulle sitte ute på balkongen å skravle, men det var ikke så varmt på formiddagen at vi valgte å sitte inne til sola. Når 3 damer begynner å skravle, uavhengig av alder, så går timene ganske for å vi kom ikke utpå der før det var på tide å tenke på å reise hjem igjen. En liten stund satt vi nå der, og praten gikk ganske så friskt. Alltid veldig hyggelig å være sammen med denne spreke damen, for hun har så mye å fortelle om fra gamle dager og fra i dag :o))Hjemme ventet to selskapssjuke pusetasser på meg, og de klatret nesten oppover buksebena mine... Snuste og strøyk seg inntil meg, og når de syntes at de hadde fått nok løp begge to til balkongdøra for å få komme ut. Der var det jo Tropiske tilstander, men det så ikke ut til å plage dem noe serlig. Jeg satte alikevel opp luftevinduene for JEG syntes at det var litt i varmeste laget å sitte der ute. Etter å ha spist middagen sin rusla de ut på balkongen å la seg godt til rette for å sove middagsluren sin :o))

Det var ikke bare de som tok seg en middagslur.... Etter å ha sovet så lite i natt pga av denne hærsjens skulderen så var jeg ganske sliten når jeg kom hjem igjen. Så når middagen var fortært krabbet jeg like godt opp i senga og tok meg en aldri så liten strekk, og det gjorde godt :o))Klokkebusken min har nå endelig begynt å komme med blomster, og da blir det heller ikke lenge før mine favoirttinnsekter kommer summende, nemlig humlene :o)) 

I morgen er det tilbake til fysioterapeuten for mer behandling, og som vanlig både gruer og gleder jeg meg... Skulderen er ikke noe serlig i humør, så det blir sikkert ikke en behagelig opplevelse men det må jo til. Jeg syntes at bevegeligheten har bedret seg, men er ikke noe happy for at betennelsen sitter så hardt å ikke vil slippe etter å ha vært hjemme så lenge. Alikevel lever jeg i håpet om at bedringen skal komme snart å jeg kan begynne å jobbe igjen :o))

På tide å fylle opp kaffekoppen, blogges :o))
Luft

 • 03.06.2013, 11:38

Første dagen på lenge hvor jeg har våknet og det er litt kjølig i leiligheten... Det har vært så klamt inne om morningen at jeg har nesten ikke fått puste, og dette til tross for at vinduene står oppe hele natten. Himmelen er blå og det blir helt klart en solfylt dag i dag oxo, men siden det er en ganske frisk vind ute vil det bli en helt annen luft ute. 

Jeg er ganske siiiiigen i kroppen i dag siden jeg ikke fikk sove med en gang jeg la meg.... Hadde vondt og det var vanskelig å finne en god stilling å ligge sånn at musklene fikk slappe av. Hele tiden så gjorde det vondt og kroppen var helt anspent, men jeg må jo ha klart det for på et eller annet tidspunkt har jeg sovnet å sov igjennom til til kl 9. Var ikke noe serlig i form, men regnet med at det ville ikke bli noe bedre hvis jeg lå noe lenger så jeg sto like godt opp. Pusene hoppet opp i senga med en gang de hørte jeg var våken, og da kom de helt bort til ansiktet og liksom nusset meg :o))Har time hos fysioterapeuten  om ikke så lenge, og jeg gruer meg for det er så vondt... Det er et mareritt å gå dit hver gang, men jeg vet jo det at jeg føler meg mye bedre etterpå. Tiltross for at jeg blir veldig utslitt. Sist gang løsnet hun bindevevet mitt, og det er noe av det verste jeg vet. Da klarer jeg nesten ikke å ligge stille, og må virkelig konsentrere meg om å puste ordentlig. Jeg fant ut etterhvert at det var mye verre hvis jeg holdt pusten, så når hun holder på konsentrerer jeg meg om å trekke pusten godt inn og så ut igjen!!

Ha en fortsatt fin dag, blogges :o))
Litt nytt til huden

 • 27.05.2013, 16:15

En god stund nå har jeg brukt hudprodukter som jeg har kjøpt i dagligvarebutikken, men i dag bestemte jeg for at nå skulle det oppgraderes til noe bedre. Jeg har brukt Biotherm tidligere og har vært veldig fornøyd med det, og da falt valget på det.Etter en liten konsultasjon av en hyggelig dame hos Kicks på Bryn Senter endte jeg opp med ovennevnte produkter. Renseproduktene og dagkremen fikk jeg faktisk med gratis og det sparte jeg jo litt på. Gleder meg til å teste de ut i kveld :o))

Ellers så var jeg jo hos legen i dag, og har blitt 100% sjukemeldt fram til 15.06. Etter det håper jeg virkelig at jeg kan begynne i redusert stilling, for det er gørr kjedelig å være hjemme så lenge. Det er klart at når skulderen er så vond som det er og har vært så har det ikke vært mulig å jobbe, men den er ikke så stiv lenger. Smertene er nok ikke blitt noe mindre, men så lenge den begynner å bli mer bevegelig så kan jeg bruke armen mer. Det er bare sundt med bevegelse, med måte selvfølgelig. Snakket med sjefa tidligere, og jeg skal inn til en samtale neste tirsdag for å se hva som kan gjøres for å tilrettelegge arbeidsoppgavene når jeg er tilbake.

Tidligere i dag hadde jeg vondt i magen og var kvalm, men det har heldigvis gitt seg å jeg kjenner at jeg begynner å bli litt sulten... På tide å fylle magen med litt middag, blogges :o))
En ny uke er i gang

 • 27.05.2013, 09:44

Den startet ikke så veldig bra denne nye uka akkurat..... Våknet allerede kl 6 av at jeg hadde veldig vondt i magen og var kvalm, og etter å ha vært en snartur oppe hoppet jeg i senga igjen å sovnet et par timer til. Var fortsatt kvalm og uggen i magen når jeg sto opp ved 8 tiden, men ikke fult så ille som tidligere. Jeg kunne ikke ligge noe lenger, for jeg måtte opp sånn at jeg fikk time på Legesenteret i dag. Sykemeldingen min gikk ut på fredag, og siden skulderen min ikke på langtnær er der den skal være, så må den forlenges igjen :o((

Jeg kom igjennom sentralbordet i løpet av  5-6 min denne gangen, ikke noen forkjølelsesepedemi på gang nå tydeligvis. Fikk time rett før de tar lunch, og det er ikke det mest ideelle akkurat, for er legen forsinket har damene i resepsjonen tatt lunch. Det har skjedd noen ganger, og da er det ingen til å ta i mot betalingen... Sist gang var damen på veg ut, men hun så meg så vi fikk ordnet opp alikevel.


(kilde: google.no)

Nå til morran drypper det fra himmelen igjen, ikke noe striregn, men lett sildrende.... Iflg yr.no i går så skulle det komme litt regn på morningen, men så skulle det klarne opp utover dagen. Vi får se om det slår inn, eller om dette er det været vi får hele dagen. Når jeg sto opp ved 8 tiden var gradene på ca + 12 C og det er jo ikke så ille akkurat.Vinja kom å slang seg ned ved siden av pc'n med en gang jeg slo den på... Nå ligger hun her ved siden av å glipper med øynene og kozer seg, mens søsteren ligger på krakken utr i entreen. Er det noe de kan disse to frøknene så er det å finne måter å koze seg på :o))

På tide å komme seg i dusjen, blogges!
Nydelig blomsterbukett fra kollegene

 • 13.05.2013, 21:34

På ettermiddagen i dag kom budet fra Finn Shjøll's blomster med en flott blomsterbukett, og den var fra mine kolleger. Jeg var jo veldig spent på hvordan den ville se ut siden de hadde forsøkt å levere den allerede på fredag, men den så helt frisk og fin ut :o)) Det var ikke bare jeg som likte blomsterbuketten, nei det gjorde oxo mine to firbente hårballer. Buketten skulle snuses og smakes på, og hvor mange ganger jeg måtte jage dem bort vet jeg ikke. Alt nytt er spennende, og serlig blomster :o))

For at de ikke skulle velte vasen var jeg nødt til å sette den oppe i den store Black Design lyseholderen min. Napper de i blader eller blomster skjer det ingenting, puh!!
Går ikke så fort her..

 • 13.05.2013, 12:26

Jeg vet jeg skulle ha gjort det for en stund siden, men så var det dette her med å få ut fingeren da... Er ikke kjent for å ligge i forkant med det som skal gjøres, og heller ikke med å skifte dekk på bilen. Først i dag fikk somlepotta ringt til Rhøne Selmer på Ensjø og bestilt time til å sko bilen til sommeren, og den årlige servicen. Dekkene burde allerede ha vært på bilen, men servicen var jeg nødt til å vente med til lønningen kom. Det er jo ikke småpenger vi betaler for denne hærligheten!!Jeg spurte hva servicen kostet, og fikk til svar at den lå rett under 4.000,-... Det er jammen godt man får feriepengene i denne måneden, ellers måtte jeg ha lagt til side litt nå og tatt det når juni lønnen kom. De siste bilene mine har jeg dessverre ikke vært like flink til å følge opp den årlige servicen, men når jeg kjøpte ny i fjor bestemte jeg meg for at denne gangen skulle ikke det skje. Da kan små ting fixes med en gang de oppstår, og ikke vente til de blir store og ekstremt dyre ting!!

På lørdagen da jeg skulle dra til Anne stakk jeg hode i postkassen, og der lå det et lite kort som jeg trodde bare var noe reklamegreier å puttet det bare i veska. Når jeg kom til henne tok jeg det opp å så litt nøyere på det, og det var da jeg oppdaget at det ikke var noe reklame. De hadde vært hos meg fra Finn Shjøll blomster for å levere en bukett til meg på fredag, og ikke truffet noen hjemme. Det var sikkert da jeg var i butikken for å handle. Så til morran i dag ringte jeg dem, og de skulle stikke innom med buketten til meg i løpet av dagen. Nå er jeg veldig spent på hvordan den ser ut :o))

I ettermiddag er det satt opp dugnad rundt blokken våres, men i år skal jeg ikke delta... Jeg har tatt dugnad i mine bedd allerede så der behøver det ikke gjøres noe, men jeg skal holde et lite øye med dem sånn at de ikke pøser på bark på dem. Jeg hater bark og lukten av den + at jeg blir helt tett i nesen og med rennende øyne. I fjor fikk jeg stoppet dem, men året før la de på duk å tømte på masse. Litt senere på sommeren når ingen så det tok jeg å fjernet all barken å la det på andre bedd. Det var jo så kjekt å ha på duk og bark for da slapp jeg å luke, men jeg liker faktisk å gå ut å pusle i beddene mine å luke. Regnet kommer å går nå på formiddagen så vi får se om det letter opp utpå ettermiddagen.

Status på skulder og arm: Ikke noe bra i det hele tatt :o(( Jeg våknet i dag av at jeg ikke klarte å røre skulderen i det hele tatt, men med noen høye ynk og litt pusteøvelser gjorde jeg noen lette øvelser for å myke den opp. Litt mer bevegelig har den kanskje blitt, men ikke noe mindre smertefull. Nå har jeg time på onsdag til fysio så får vi se hva hun kan utrette. 
Spennende dag? Nei!

 • 29.04.2013, 23:27

Det kan man ikke akkurat påstå at det har vært... Som jeg nevnte tidligere i dag så sov jeg veldig dårlig i natt, og det har jo selvsagt satt sitt preg på dagen i aller høyeste grad. Jeg har vært trøtt og hengt med hode hele tiden i tillegg til at skulderen min nesten har tatt knekken på meg. Æsj, nå gjorde jeg det igjen.... Hadde egentlig ikke tenkt til å syte å klage, men den sleit seg gitt!!Vært har vært veldig skiftende hele dagen, men plutselig ble det skikkelig ille. Regnet bare bøttet ned noe vanvittig, og helt plutselig begynte det å hagle så det smalt i vindusrutene mine. Ronja var ute på balkongen sammen med meg når det satte i gang, og hun ble redd av alt bråket å jeg så bare en grå strek som fór forbi meg og inn. Da jeg skulle se etter hadde hun gjemt seg under fotskammelen min. Ikke søren om hun ville komme ut igjen før bråket ga seg. Heldigvis varte det ikke så lenge :o)) Like etter hørte jeg på radioen at det hadde lynet og slått ned i et fly, men om det var mens det var oppe i luften eller når det sto på bakken fikk jeg ikke med meg.

På formiddagen tok jeg meg i nakken og sjekket selvangivelsen min, og det var jo egentlig en ganske grei afære... Det eneste som ikke sto oppført var bilen min, men det er jo så lett å rette det på nettet før jeg godkjenner og sender den. Glad jeg tok den i dag, for å vente til siste dagen.... Ja da blir alt bare et ork,og jeg tenker at hvorfor pokker har jeg ikke tatt den før. Hadde egentlig bestemt meg for å ta å sjekke den allerede for 14 dager siden, men så glemte jeg hele greia... typisk, hehehe!!

Ellers så var jeg bare en kjapp tur borte på Oppsal for å sende et brev, og samtidig levere inn lotto og extrakupongene mine. Fant ut at det var så lenge siden jeg hadde levert at det var på tide å gjøre et forsøk igjen, kanskje jeg er heldig og henter hjem en gevinst :o))

Nå er denne dagen snart slutt, men jeg tenkte jeg skulle se på Hercule Poirot før jeg tar kvelden :o))God formiddag

 • 29.04.2013, 11:25

En vond og søvnløs natt er over for denne gang, og helt ærlig så var det godt....  Jeg trodde nesten at jeg skulle være mer trøtt i hode enn jeg er, men faktisk er det ikke så ille..., enda i allefall :o)) Det var skulderen og armen min som var årsaken til lite søvn. Samme hvordan jeg la meg så var det vondt, og vurderte å stå opp igjen å sette meg i stua for å se på tv men så syntes jeg det var for ille oxo. Når man tror man ikke har sovet så har man nok vært borte litt alikevel.


(arkivbilde fra 2011)

I går kveld og i natt har det vært et forferdelig vær ute.... Vinden var så sterk at huset laget lyder, og det brummet i luker for ikke å snakke om regnværet. På den positive siden så fikk jeg jo skylt av noe av støvet som hadde lagt seg på vinduene, og det er jo bra. Det blir ikke noe vinduspussing på denne damen på en stund nemlig..... Det er fortsatt ganske grått og trist ute og det blåser fortsatt, men akkurat nå regner det ikke. Så på Face i sta at de som bor et par mil unna Oslo har fått snø i natt eller til morran. Her er det rundt + 5 C grader akkurat nå så det er vel litt for varmt til noe snø, heldigvis.


(kilde: google.no)

Jeg vet ikke hvorfor jeg utsetter det til en av de siste dagene, men det gjør jeg altså hvert eneste år..... Den er jo ikke så komplisert denne selvangivelsen min så det er egentlig bare å sjekke at alle tallene er riktige, og pleier de alltid å være. Nå skal jeg brygge meg en stor og god kopp kaffe så skal jeg sette meg ned med den å bli ferdig.

Ha en fin dag da, blogges :o))
Legen i går

 • 23.04.2013, 12:52

Siden skulderen min ikke var det spor bedre i går hadde jeg ingen annen mulighet enn å ringe til legen for å få en time, og de hadde ledig kl 11:45 i går. Anne skulle oxo til legen i går, og selv om hun ikke bor i Oslo lenger så har hun beholdt samme lege som er her. Hun hadde time før meg, og kom hit til meg etterpå. Siden hun ble endel forsinket ble det ikke tid til å sitte ned å prate før jeg skulle avgårde.Jeg var veldig nysgjerrig på hva røntgenbildene mine viste, men dem hadde han ikke fått så han måtte ringe til Unilabs for å få resultatet. Jeg hadde en kraftig betennelse i hovedmuskelen oppe i skulderen som styrer mye av skulderens bevegelser. I tillegg hadde jeg fått artrose i skulderen, og det syntes jeg ikke var så veldig festlig akkurat. Han sjukemeldte meg videre ut måneden i første omgang, så får vi se hvordan det går.

Jeg hadde ikke så mye igjen av Voltaren esken min så jeg hentet ut en ny mens jeg alikevel var borte på Oppsal. Jeg hadde ikke vært ute av døra på noen dager så jeg trengte å røre litt på meg å se folk, så vi dro en tur ned på Bryrsenteret for å kikke litt. Vi var nok innom de fleste klesbutikkene for å se hva som hadde kommet inn, og det ble et par nye fritidsbukser i ferskenfarge i velur. Kjøpte man både jakke og bukse fikk man det for 299,- eller så kostet buksen 199,-. Vi måtte se på klokker oxo, og de hadde fått inn en ny sort fra Mango i rosa og svart som Anne bestemte seg for å kjøpe, men den var altfor stor så de måtte ta av et par ledd for at den skulle sitte ordentlig. Problemet var bare at jentene i butikken ikke klarte å få det til, og da ble det ingen ny klokke i denne omgangen.

Før vi dro hjem igjen var vi innom Rema å handlet litt... Det begynte å bli dårlig med brød og pålegg så jeg måtte fylle opp litt. Jeg kunne jo ha handlet på Ultra, men jeg har bestemt meg for å være litt mer forsiktig med pengebruken så da er det mer fornuftig å handle på Rema. Jeg ser jo det at bruker mindre der for akkurat de samme varene.

Vel hjemme igjen satte vi oss på kjøkkenet å spiste lunch og skravla i flere timer :o))

Når Anne dro hjem igjen kjente jeg at jeg var ganske sliten, og skulderen verket noe vanvittig. Jeg slang meg derfor ned på senga og sov en times tid, og når jeg våknet lå begge pusene inntil meg å sov de oxo. Det var veldig fristende å bli liggende der lenger, men da hadde jeg bare sovna igjen å så hadde det blitt dårlig søvn til natten.
Men jeg tar det med et smil

 • 22.04.2013, 10:23

Jeg var oppe tidlig for å være ferdig til å ringe legekontontoret når det åpnet, men..... Vet ikke om det er bare meg det skjer eller om andre er like uheldig. Jeg ringte så snart klokka var slagen, men da hadde bare nattsvareren på som opplyste om åpnings- og telefontidene. Etter nesten 5 min hadde de åpnet den, og jeg kom igjennom til den vanlige svareren som forteller om at det til tider kan være lang ventetid på telefonen, hehehe... Nei sier du det gitt.Når jeg hadde sittet i 20 min sluttet jeg å få beskjed om at jeg fortsatt satt i kø og rykket frem, da bare ringte det... Etter nye 5 minutter ble jeg oppgitt og litt mistenksom på at ting ikke var helt som det skulle. Så jeg tok den andre mobilen og ringte fra den, og i løpet av nye 5 min kom jeg igjennom på den. Halloooooo!!! Hadde jeg ikke ringt opp fra den andre telefonen så ville jeg mest sannsynlig ikke ha fått noen time i dag, for jeg hadde havnet ut i ingenmannsland. Det er ikke første gangen det skjer, men jeg tar det med et smil jeg :o))

På lørdag fikk jeg pakkelapp fra Tele2 i oppkrav hvor jeg skulle betale 99,-. Jeg skjønte ikke hva det var, for jeg har ikke bestilt noe fra dem på evigheter. Derfor ringte jeg dem for å sjekke hva dette var for noe. Etter å ha ventet en liten stund klarte den hyggelige personen jeg snakket med å finne ut at de hadde sendt meg en kontantkort for nettbrett?????? Etter å ha vridd hjernen litt så kom vi på at det måtte være kortet jeg aldri fikk for et par måneder siden.... Jeg bestilte det til det gml nettbrettet, men det kom aldri så jeg ringte dem og fikk tilsendt et nytt et. Det har sikkert blitt noe rot i den forbindelse... Nå fikk jeg beskjed om å la være å hente det, så blir det returnert til dem igjen om sider.

Ute er det litt skiftende vær.... Sola leker gjemsel bak skyene og kommer bare tittende frem fra tid til annen og det blåser endel. Jeg har ikke vært ute enda så jeg vet ikke om det er kaldt, men det er sikkert best å kle seg godt når jeg først skal ut senere i dag.

Ha en fortsatt fin mandag, blogges :o))
Legen i dag

 • 15.04.2013, 20:38

Siden skulderen min ikke har blitt noe serlig bedre i løpet av helgen, ringte jeg til Legekontoret og fikk en time hos fastlegen min. Jeg hadde time 11:15, men han var 20 minutter forsinket så det var bare å smøre seg med tålmodighet og vente. Jeg hater å sitte på venteværelse, og blir kjempestresset av stillheten å av at alle sitter sånn å kikker på hverandre i smyg. Jeg gjør det selv oxo.

Ingen overraskelse at jeg ble sjukemeldt, men kun ut denne uken.... Med ro og hvile så håper jeg virkelig at det skal holde! Jeg fikk rekvisisjon til røntgen av skulderen hos Unilabs for å se hva som foregår inni leddet. Den har vært vond helt siden før jul, men ikke verre enn at jeg har klart å holde meg på jobb selv om det til tider har vært ganske slitsomt. Det var først den siste uka at det begynte å skje noe og jeg kjente at betennelsen forverret seg. Jeg frøys under huden og var så innmari trøtt og sliten, noe som er et tegn på at betennelsen begynner å lage kvalm.Når jeg kom hjem ringte jeg Unilabs for å få time så fort som mulig... Jeg kunne velge om jeg ville på Bryn eller på Majourstua, og siden Bryn er nermest ville jeg jo helst dit....... men, der hadde de ikke noe ledig time før 5. mai noe som er altfor lenge å vente. På Majorstua hadde de derimot time allerede på onsdag, og da var det ikke så vanskelig å ta den. Jeg kan jo ikke vent i flere uker med å ta bilde, når det er nå jeg trenger det... Etterpå gikk formen rett i kjelleren, og det føltes som om alle krefter og energi forsvant ut av kroppen. Dermed så krabbet jeg opp i senga hvor kattene allerede lå rett ut, og sovnet med en eneste gang. Sov jo så dårlig i natt, så jeg trengte nok det!På formiddagen i dag øsregnet det, men da jeg dro bort til legen hadde det stoppet... Tåka derimot ville ikke dra sin vei, og den lå helt nede på bakken. Nå i kveld ligger tåka enda lengre ned på bakken, og det liker jeg ikke noe serlig. Regnet er helt OK, men tåka... Se den kan jeg godt være foruten.

Vaktmesteren har feid hele gården i dag så nå er vi endelig kvitt all grusen der... Han og en til holdt på i flere timer, men så ble det bra oxo :o)) Skal bli deilig å slippe å trampe rundt på all grusen!!Another splashy day

 • 15.04.2013, 09:31

Utenfor siler regnet fortsatt ned i stride strømmer, og jeg er like happy for det... Det er ikke så ofte jeg syntes det er greit med regnvær, men akkurat nå så syntes jeg det er helt topp, for det renskes opp mer og mer :o)) Jeg la merke til at Erikaene mine i balkonkassen plutselig hadde fått nytt liv igjen, og de hadde fått tilbake den friske fargen de hadde i høst. Så det er ikke noe hastverk med å få dem tatt opp med det første!!

Skulderen min har ikke hatt den fremgangen jeg hadde håpet på, så jeg har ringt å fått time hos legen på formiddagen i dag. Jeg har nesten ikke sovet i natt pga av smerter i skulderen og albueleddet som oxo har begynt å bli vondt. Så fort jeg fant en god stillig å ligge i bestemte skulderen seg for at sånn ville ikke den ligge :o(( Da var det å prøve på nytt, og sånn gikk no natta!! Som om ikke det var nok med smertene så ble jeg kvalm oxo, noe som er ganske vanlig for meg når jeg har betennelse. Jeg hater å ha det sånn, og ville mye heller være på jobb å føle meg nyttig!!

Når jeg gikk å la meg i går kveld så la jeg bort Q-tipsen til Vinja, for hun laget så mye bråk... Nå har hun fått den igjen, og for at jeg ikke skal "stjele" den fra henne igjen bærer hun den med seg overalt. Leker litt, men så oppdager hun at jeg ser på henne, og da plukker hun den opp å stikker avgårde med den, hehehe!!

Matlysten er ikke på topp i dag, men jeg må få i meg en skive brød og litt kaffe innen jeg skal til legen... Blogges!!Vanvittig trøtt og sliten

 • 08.04.2013, 22:06

I natt har jeg omtrent ikke hatt blund på øynene, og det forsuret sjangsene mine til å komme meg opp grytidlig i dag... For som alltid når jeg har sovet dårlig, så klarer jeg å sovne inn hardt like før jeg egentlig skulle ha stått opp, så også til morran i dag. Det endte opp med at jeg satt klokka fram en time, og som et under sovna jeg inn igjen med en gang. Det ble alikevel for få timer søvn, og det merker jeg veldig godt nå i kveld... Blir nok ikke så veldig lenge til jeg kryper inn under dyna tenker jeg.

Jeg hadde håpet på at jeg skulle få meg et hjørne å lene meg inn i på t-banen, men det var altså så masse mennesker at det var så vidt jeg klart å finne en ledig plass å plassere hånden på stanga i midten. Vi sto som sild i tønne, og det var ikke noe jeg var så veldig happy for akkurat men ned til byen kom jeg da tilslutt.I lunchen i dag stakk jeg en snartur ned på Oslo City og Claes Ohlsson for å kjøpe tekstilruller, for uten dem blir det ikke levelig her... Det er noe av det beste som finnes til å få opp kattehår fra klær og tepper, og det er vanvittig mye kattehår her om dagen. Da jeg kom til kassa flira han som satt der, og spurte om jeg hadde hund eller katt... Han skjønte det han vettu. Tilsammen kjøpte jeg 56 meter. Etterpå var jeg innom å kjøpte våtfór til pusetassene mine, for jammen hadde ikke boksen greid å bli tom gitt.Når jeg skulle hjem gikk banen min rett foran nesa på meg, så da tok jeg første og beste bane opp til Helsfyr å skrittet opp på bussholdeplassen. Nok en gang kom jeg akkurat for sent, men det tok bare 3 minutter før neste buss kom så det var ikke så farlig. Ikke var det mang med heller så jeg fikk sitte, yeah :o)) Med en gang jeg satte meg ned var det som om peppen forsvant helt ut av kroppen, og jeg klarte å sovne en liten stund. Hjalp med en liten powernap før jeg skulle ut å gå litt fra bussen. Plutselig kom jeg på at jeg ikke hadde flere kaffekapsler igjen, og da var det ikke noe annet å gjøre enn å legge veien om Rema.

Nå skal jeg slappe av litt foran tv'n å se på Pantelånerne fra Detroit før jeg legger kroppen i vater under dyna, blogges :o))


 

Feriedag :o))

 • 18.03.2013, 21:26

Så deilig det var å våkne av megselv på en mandag uten alarm, og vite at jeg ikke måtte stå opp.... Første gang jeg våknet var kl 06:30, men jeg syntes det var litt vel tidlig å stå opp så jeg la meg til å sove igjen med en gang. Sov et par timer til kl 08:30, men da var jeg helt utsovet så jeg spratt opp å laget meg frokost og satt meg ved kjøkkenbordet med avisen. Der brukte jeg kjempelang tid og bare satt å kozte meg mens jeg hørte på Nitimen :o))

Det var jo meningen at jeg skulle stå for matlavineng på lørdag, men da var jo ikke formen så god. Når Anne og Kine var innom med kattesand i går sa jeg at de kunne heller stikke innom i dag, hvis det passet. Anne sa at hun godt kunne det. Jeg hadde nemlig kjøpt inn masse forskjellig salat som jeg skulle servere til kyllingfilé, og salaten ville jo ikke holde seg i mange dagene. Anne ringte meg på formiddagen for å høre når hun kunne komme, og siden jeg ikke skulle noe spes. sa jeg at hun kunne komme akkuraat når det passet for henne.

Hun kom akkurat i det jeg var på veg ut døra med søppel og papiravfall, og da hadde jeg tatt med meg kamera for å ta meg en aldri så liten spasertur innen hun kom. Tenkte først å droppe spaserturen, men så endte vi opp med å ta en liten tur igjennom skogen og opp tilbake på grusveien mot kirken. Når jeg satt inne virket det som om det var veldig varmt ute, men det var det i allefall ikke. Jeg hadde jo bare hoppet barbent opp i vinterstøvlene mine, og ikke tatt noen jakke under så det ble en kjølig liten tur, brrrr!!

I høst kappet vaktmesteren ned noen dårlige trær, og stubber å stammer er lagt henholdsvis ved garasjen og ved enden av lekeplassen. Vet ikke om han har tenkt til å bruke det til noe eller om det skal ligge der å råtne. Håper ikke det. Stubbene går det jo ann å lage noe på lekeplassen som ungene kan hoppe på eller kanskje noe å sitte på!Oppe på kirkeveien pleier det vanligvis å være strødd med hundemøkk som eierne ikke plukker opp etter den firbeinte, men etter siste snøfall er de godt gjemt under snøen. Godt er det, for det er altså så ulekkert å se på all møkka. Grusveien som mange kaller for Kirkeveien fordi den går mot og forbi kirken, mens andre kaller den for bikjedrittveien, hehehe!Når man kommer ned over veien fra kirken så kan vi se Holmenkollen oppe i åsen bak trærne til høyre i bildet... Når jeg står i vegkrysset ser jeg godt Holmekollbakken lyse oppe i lia :o))

Det smakte kjempegodt med kylling og salat til middag... Jeg hadde jo rasket med meg en haug med salat som jeg aldri hadde forsøkt før, og noen hadde jeg ikke hørt om en gang men det smakte. Da jeg ikke viste om vi skulle bare være to eller tre så jeg kjøpte mer enn nok salat til å holde til flere middager. I tillegg hadde jeg kjøpt en Tobleronekake oxo, og den tok vi til dessert når middagen hadde fått godgjort seg en stund i magen. Den var god, men veldig søt så det var en type kake man ikke spiser altfor mye av :o))

Jeg syntes jeg har hatt en deilig og avslappende feriedag, og stokost meg hele dagen... I morgen er det jobb igjen, men så er det bare 4 dager til neste helg... Så er det to dager fri før 2,5 dag på jobb før påskeferien begynner... Gleder meg allerede nå kjenner jeg :o))

Nå skal jeg lene meg godt tilbake å se resten av 71 grader nord!!
Jeg gjentar megselv

 • 11.03.2013, 23:40

Det er nå i allefall sånn det føles når jeg gang på gang forteller om vonde skuldre og betennelser som gjør dagene til et slit å komme igjennom. I natt lå jeg våken i flere timer for at jeg hadde så vondt i skulderen min. Så fort jeg hadde funnet en god stilling og gled inn i drømmeland klarte jeg å snu på meg å våknet av at det var vondt. Sånn holdt det på helt fram til det nesten var på tide å stå opp, men da vettu sovna jeg inn så hardt at når alarmen gikk av hørte jeg ingenting. Jeg kom først til megselv kl 08:30, og da skulle jeg ha vært på jobben allerede.På jobben i dag fungerte skulderen sånn 40% og hele tiden måtte jeg passe på hvordan jeg satt, hvordan armen vilte på støtten og for all del ikke la armen henge ned når jeg gikk. Selvsagt glemte jeg meg når jeg reiste meg for å gå vekk fra plassen min, og da var det som om 10 kniver ble kjørt inn i skulderen. Det er noe ordentlig pes, og jeg er virkelig dritt lei av å gå rundt å ha vondt hele tiden. All energien i kroppen forsvinner i løpet av dagen å når jeg kommer hjem er jeg så sliten at jeg klarer ikke å holde meg våken. Så ender jeg opp med å sovne i stresslessen, og det er ikke noe bra sted å sove når kroppen er vond fra før.

Akkurat nå er albue og skulder på sitt verste, og vil vel være det en stund.... Så plutselig snur det å det går tilbake til normalen, som er vondt men mer levelig :o))

Er jeg deppa i dag?? Ja da det er jeg.... Stort sett så takler jeg smertene og alt som det medfører ganske bra, men så kommer det perioder hvor jeg syntes at alt er helt håpløst... som nå!!!

Nå har klokka løpt fra meg igjen, og jeg burde jo selvsagt ha gått å lagt meg for lenge siden i stedet for å sitte her å surmule over at jeg har vondt i kroppen. Rart det der at klokka går mye fortere etter at man kommer fra jobb enn mens man er der!! Senga ser så innbydende ut der den står, så nå er det bare håpe på at jeg får sove hele natten igjennom, krysser fingrene. GOD NATT!!Forsovet meg...

 • 11.03.2013, 09:29

Det var ikkd helt sånn jeg ville at denne uka skulle starte, mennår man ligger våken omtrent hele natten med en vond og betent skulder... Ja da er det ikke greit. Vet ikke når jeg sovnet, men det var nå i allefall like før jeg burde ha stått opp.

Været er det nå ingenting å si noe på, for sola skinner fra en blå himmel... Varmt er det ikke med tett på - 10C så det er bare å kle godt på seg nårmanløper ut døra om noen  minutter. Ronja krever litt oppmerksomhet og går forbi foran nesen på meg hele tiden, hehehe.

Da må jeg få på meg yttertøyet å komme meg ut av døra.Ha en strålende mandag, blogges!

 

 

Lunch i Almenningen

 • 05.03.2013, 12:50

Nå hadde jeg tenkt å ta meg en tur ut i lunchen i dag, men det var ikke vær til å traske gatelangs syntes jeg. Derfor gok jeg likegodt med meg knekkebrødene mine ut i Almenningen, for å ta pausa der. Vanligvis pleier det å være mye liv her på denne tiden, men det er bare han som ordner med kaffemaskinene som holder på nå.

Tidligere i dag måtte jeg igjennom et e-læringsprogram som måtte tas før et kurs jeg skal på i morgen.  Det var 4 tester som måtte tas innen man  var ferdig. Jeg bomma på et av dem, med en dum feil.... Ikke noe å gjøre med det nå...., tror heller ikke at det er den største krisen akkurat.

Det var tøft å komme seg opp i dag, og jeg våknet opp med stiv nakke og dundrende hodepine. Den har  ikke helt forsvunnet enda, men har mer blitt redusert til murring. Nakken derimot er like stiv, så jeg må nok fylle på med litt smertestillende etterhvert. Jeg har noen gode øvelser som sikkert gjør susen, men det blir først når jeg kommer hjem i ettermiddag.

Lunchen går altfor for fort, men deg er deilig å komme seg bort fra plassen en liten stund..... Å, da var det på tide at lunchmeg blir til produktivemeg, blogges!

 
Vår, nei kanskje ikke

 • 04.03.2013, 16:59

Det har vært varmegrade i flere dager nå, og mye av snøen rundt blokka har forsvunnet... Enkelte steder har gressbakken begynt å komme fram, men ennå er det for tidlig at knoppene skal sprette. Jeg har ingen løker i beddet mitt i år, så derfor ser det veldig trist ut der nå. Da jeg var ute med søppel og papir i sta, tok jeg meg en liten runde rundt blokka for å se på tilstanden.Sluket er endelig åpent sånn at smeltevannet kan renne unna, men kommer det noen kuldegrader igjen vil det nok fort tette seg. Ute i gården renner vannet over asfalten, sånn at det kan være en prøvelse å bevege seg der ute. Jeg måtte gå ganske forsiktig når jeg skulle bort med papirsøppelet i sta. Måtte hoppe fra gruskorn til gruskorn sånn at jeg ikke datt over ende.Når brøytebilene har spruta snøen vekk fra gata, har de sendt det langt opp på gressbakken... Ikke spesielt vakkert å se på den svarte og møkkete snøen, men den forsvinner vel snart. Det vi hadde trengt nå var egentlig flere varmgrader etterfulgt av et godt gammeldags regnvær, og så litt varmgrader igjen. Det hadde fått renset opp skikkelig.Ikke mye liv å skue i beddet gitt... Jeg har tatt en beslutning om å grave opp alle rosene mine, og noen andre stauder for å få litt orden i beddet. Det er ikke noe pent lenger, om sommeren altså, og jeg vil ha noen pene lavere busker i stedet for rosene mine. Før jeg begynner skal jeg snakke med blokktillitsmannen for å høre om de kanskje vil ha rosene, så får de en fin plass et annet sted. Litt trist å grave dem opp, siden det var mamma som valgte de ut og plantet dem da vi laget beddet for noen år siden, men.....Jeg klippet ikke rosene mine i høst, så nå står de der med hengende hode og brune... Vissent kan oxo være vakkert :o))Erikaene mine i balkongkassene har klart seg ganske fint i vinter, og har faktisk beholdt fargen sin... Det var første gangen jeg brukte den sorten, og det var tydeligvis et bra valg :o))

På tide å sette i gang med litt middag... Jeg dukket ned i fryseren tidligere i dag, og der fant jeg et par julemedisterpølser så jeg tok opp en. Nå har den tint opp nok til at jeg kan dele den opp og ta av skinnet. Er dårlig med poteter her i heimen, men jeg hadde en pakke med rotmos og det er kjempegodt til :o)) Best å forte seg, for nå romler det i magen kjenner jeg, hehehe!!
Feriedag

 • 04.03.2013, 11:13

Det var virkelig deilig å våkne allerede klokka 8 uten at alarmen kimte ved siden av øret.... Jeg la meg ganske tidlig i går så jeg fikk mange timer søvn i natt, og det er ikke så ofte jeg får til. Akkurat nå sitter jeg ned noen minutter å ser på Jamie Oliver på DR 1, og Vinja ligger rett ut på bordet ved siden av å ser på hun oxo.

Formen er noe bedre i dag, og det virker som om feberen er på veg tilbake. Det er noe hærk at det skal komme hver eneste måned, men nå håper jeg virkelig det er siste gangen på denne siden av sommeren.

Ute er det ikke like fint vær som i går, enda.... Over Manglrrudåsen begynner himmelen å skifte farge så det er håp om litt sol i dag. Gradene ligger på + 2,8 C og det er vel ikke så ille. På tide å løfte kadaveret opp av stolen og begynne å gjøre noe, blogges!

 
Au i skulderen

 • 25.02.2013, 20:38

I natt og på morningen i dag hadde jeg så vondt i skulderen at jeg trodde jeg skulle tørne. Ikke ble det noe bedre av at jeg ikke hadde noe flere tabletter igjen heller, så jeg kasta meg på telefonen når klokka dro over 8 til legen, og var heldig å få time kl 9. Det var jo ikke så mye å gjøre med, men jeg fikk da resept på flere piller så det blir vel ei rå alikevel. Dette er jo ikke noe nytt for meg, nei da, det kommer igjen og igjen og igjen med gjevne mellomrom Noen ganger er jeg heldig å kan ha et opphold på mange måneder, mens andre ganger så kommer det tilbake ganske fort.Nå skal jeg lene meg godt tilbake å gjøre minst mulig resten av kvelden.... Det er masse jeg egentlig skulle ha gjort, men det er nok best å ta vare på skulderen min noen dager fremover nå. Hybelkaninen stryker meg på leggen, nei foresten, det var kanskje en av kattene. Ikke godt å se forskjell på dem akkurat nå, hihihihihi!!

Nå får det være nok med syting, for det blir ikke noe bedre av det... Tvert i mot, man blir bare deppea og i dårlig humør!!Jeg bestilte meg nytt nettbrett i dag hos Tele 2 til 1,-. Det ble et Samsung Galaxy Tab 2 10.1 i hvit. Jeg overtok jo et mindre 7' brett for en måned siden, og jeg har jo vært veldig fornøyd med det når jeg har vært på Face. Kanskje ikke like fornøyd når jeg skulle blogge, ble som bruke mobilen. Derfor bestemte jeg meg for å oppgradere... Hvorfor gjøre noe lettvint når vi kan gjøre det vanskelig. Prøvde å bestille det på nett, men da var det ikke mulig å velge det nummeret jeg allerede hadde. Derfor ringte jeg dem, men endte opp med et nytt nummer alikevel... Så idiotisk!! Hos andre operatører kan man jo videreføre det nummeret man har, men ikke hos Tele 2. Siden jeg fortsatt bruker det gamle nettet ville jeg jo ikke si opp det nummeret før det nye kommer, men da blir det jo spennende å se om de prøver seg på at det er bindingstid på det....!!! Vi får se hva som skjer i slutten av uka når alt er på plass!

Ellers så har det vært nydelig vær i dag oxo, men kanskje ikke like varmt som i går. At det har vært fint vær og sol ser jeg på solsellelyktene mine i blomsterbeddet, for nå lyser de noen timer hver kveld :o))

Oi, da var 71 grader nord begynt, og det må Nestenblondina få med seg, blogges!
Facebook: Nei MSN: Nei

 • 18.02.2013, 21:17

Skriiiiiiik, jeg tror snart at jeg blir gal her jeg sitter, for jeg kommer ikke inn på Facebook g MSN. Sånn har det vært siden midt på dagen i dag. Trodde først det var noe med PC'n min, men siden jeg kommer inn på alle andre sider så er det ikke det. Jeg fikk en mail fra HomeNet, som er Internettleverandøren min, om at de hadde noen problemer her i Oslo. De jobbet med saken, og regnet med at de hadde fixet det i løpet av kvelden. Da trodde jeg jo at det dreide seg om Internett generelt, ikke bare noen enkelte sider. Det må jo være det som er årsaken, og jeg kjenner at trykket begynner å koke. Skal jeg inn på Facebook må jeg gå inn på Tab'n i stedet, og det er jo noe forbasket pes, grrrrrrrr!!

Nei, nå må jeg bare skyve det fra meg å heller sette meg til å se på 71 grader Nord - Norges sterkeste kjendis!! Får heller sjekke litt seinere om det har kommet opp igjen!!
God formiddag

 • 18.02.2013, 11:02

Jeg tok ingen sjangser i dag å satte klokka til å ringe, for selv om jeg har feriedag så skal jeg ikke bare late meg. Nope, jeg har noen ting jeg må ut å ordne. Som å sende pakkene til faren min og ordne med månedskort.

Huff. jeg gruer meg alt nå til å ta banen og hjertet begynner å hamre. Jeg har ikke noe valg lenger, for det går ikke økonomisk å kjøre bil til jobb hver dag. Det var den negative tingen, og den positive tingen er at jeg får beveget meg mer. Det er noe jeg definitivt trenger.

Ute snør det igjen, men det er da i det minste varmegrader. Bilen min ser ikke ut lenger så i dag skal den få komme inn i maskinen, sånn at den igjen får tilbake sin Candy Red farge. Det er ikke noe særlig å sette den fra seg, for kommer noen bort i den kan det fort bli riper i lakken

På tide å komme i gang, blogges!

Hallo, hvor ble helgen av?

 • 28.01.2013, 00:38

Det er merkelig at helgene og fridagene skal gå så veldig fort.. Nå har jeg hatt 3 sammenhengende fridager, og de har gått så fort at jeg nesten ikke har klart å følge med. Det har stort sett skjedd noe hver dag, så jeg har jo ikke akkurat sittet på baken å latet meg. Jeg har storkost meg i helgen, og jeg fått gjort masse å har vært med gode venner..., da skal man ikke klage. Selv om jeg har masse å gjøre på jobben i ukedagene så går ikke de like fort, eller de virker ikke som om de gjør det. Nå som jeg lengter etter vår og varme skulle jeg ønske at de fikk litt fart på seg.

Vet ikke jeg, men vinteren blir tyngre og tyngre for hvert år jeg blir et år eldre. Husker at foreldregenerasjonen snakket om dette da jeg var barn/ungdom, men jeg kunne ikke forstå hva de pratet om. Den gangen syntes jeg vinteren var topp, og nøt hver eneste dag med snø. Desto mer snø, desto mer happy var jeg. Nå skjønner jeg godt hvordan de følte det, for nå er jeg der selv!!!

Nå skal jeg ikke beklage meg over uka som snart begynner, for det er jo noe å se frem til... Først så gleder jeg meg til at jeg kan begynne å bruke Samsung Tab'n min, og så blir det lunch med en venn som jeg ikke har sett på en god stund og så er jeg veldig spent på om det blir billetter til My Fair Lady eller ikke. Det er sikkert mange andre små ting å glede seg over i hverdagen så uka kommer nok til gå unna alikevel :o))

Jeg skulle ønske at jeg var trøtt sånn at jeg fikk sove, men nei da denne dama er lys våken å kan holde det gående i flere timer til. Jeg har hatt korte perioder før om årene hvor jeg var sånn at jeg ikke sov mer enn 2 - 3 timer per natt, og trengte heller ikke noe mere. Disse periodene varte skjelden lenge, og det var lang tid mellom hver gang de kom. Nå har jeg holdt på siden i høst uten at det blir noen forandring. Jeg har forøkt å tvinge meg til å holde meg våken sånn at jeg skal komme inn i en normal rytme, men det skjer ikke. Jeg har vurdert å be legen om innsovningstabletter eller sovetabletter, men så har jeg ikke lyst til å bli avhengig av det heller. Nå ja, jeg får sitte oppe en stund til å se på CSI New York så får vi se om øyelokkene begynner å glippe :o))
Ny uke på ny plass...

 • 22.01.2013, 00:50

På fredag fllyttet vi til nye arbeidsplasser igjen, bare noen få skritt.... Det var som om å komme hjem igjen for meg, for der sitter det ikke så mange så det blir mer stille og rolig. I tillegg så har vi fått skaper mellom oss og de andre som sitter der, og det var det som gjorde utslaget for meg. Jeg syntes det har vært litt stressende å sitte på de plassene vi har hatt den siste tiden, siden det har sittet så mange der og for at det ikke har vært noen form for skille mellom våre plasser og de bak.Det var mer støy med så mange personer på en plass og det var stadig noen som var på beina og gikk forbi bak og på siden. Som den nysgjerrige personen jeg er ble det til at jeg så opp hver gang det var en bevegelse, og da blir man forstyrret hele tiden. Personene vi satt sammen med er verdens hyggeligste, så det har ingenting med det å gjøre. I dag følte jeg at konsentrasjonen var tilbake, og jeg klarte å holde fokus på det jeg skulle gjøre. Satt med saker som tok litt tid, men syntes at jeg fikk unna endel alikevel.

Jeg glemte helt å lunche i dag, og kom først på at jeg kanskje skulle spise noe når klokka nermet seg 14. Vansligvis pleier jeg jo å stikke en tur ut i lunchpausen min, men siden det var så langt på dagen droppet jeg det. Rusla i stedet ned på Barista'n i 2 etg. og kjøpte noe spiselig og en dobbel Latte som jeg tok foran PC'n mens jeg leste litt på nettavisene for å se om det var noe nytt fra Algeri. Det var ikke det, så jeg endte opp med å scanne meg igjennom overskriftene uten egentlig å få noe mening med noe av det.Hver dag når jeg går hjem fra jobb går jeg forbi en Cafe/Restaurant, og ved det samme bordet sitter en gjeng med damer å drikker øl. Det spiller ingen rolle når jeg går forbi, de sitter der. Om sommeren sitter de ute, oxo ved sitt faste bord, og de er alltid tidlig ute. Er ikke så sikkert at Restauranten har åpnet enda, men de finner seg en stol å setter seg ned med røykpakka klar på bordet. De ser litt slitne og dratt ut, og har nok drukket mange ølflasker og halvlitere opp igjennom årene. Latteren sitter løst rundt bordet, og damene storkozer seg å har det gøy. Jeg drar på smilebåndet når jeg går forbi dem, og kan ikke annet enn å bli i godt humør når jeg ser dem :o))

Hadde bestemt meg for at i kveld skulle jeg ikke sitte opp til langt på natt, men nå har jeg nå gjort det alikevel. Jeg har ikke klart å bli trøtt enda, men nå skal jeg alikevel gå å legge meg å forsøke å slappe av. Kanskje jeg klarer å gli inn i drømmeland. God Natt fra meg :o))


 

Tilbake på jobb

 • 14.01.2013, 21:57

At jeg var trøtt når alarmen uuuuuulte ved siden av hodet mitt grytidlig i dagmorges, er ingen overdrivelse. Jeg holdt på å sovne igjen etter at jeg hadde slått av alarmen, men heldigvis kom en en veldig våken Vinja å trampet rundt på meg. Da nytter det ikke å ligge å dra seg, for hun gir seg ikke før jeg står opp :o))Jeg kan i grunnen skylde megselv for at jeg var og er trøtt i dag, for som alltid når jeg har hatt fri eller syk over lengre tid så klarer jeg å snu døgnet helt på hodet. Sånn var det også denne gangen, og når jeg gikk å la meg sent i går kveld var jeg jo ikke det minste trett. Det endte med at jeg lå og snudde meg om og om igjen i flere timer. Sist gang jeg så på klokka var den 04:45 å da var det så vidt jeg ikke bare sto opp å hoppet i dusjen. Har sikkert slumra bort litt de andre timene som jeg innbiller meg å ha vært våken, men det var nok ikke mye!!

Utrolig nok husket jeg de fleste passordene mine når jeg skulle logge meg på de diverse programmene, og det syntes jeg var ganske bra egentlig. Ellers var det godt å være tilbake igjen, selv om hode mitt var litt ullent å jeg følte at jeg ikke husket noen av det jeg kunne før juleferien startet. Vatten rundt hjernen begynte så smått å lette ettersom jeg jobbet meg nedover mailrekka som ventet på meg. Det tok meg det meste av dagen å komme igjennom mesteparten, og det er bare noen få igjen da jeg gikk hjem.

Da jeg dro nedover på jobb i dag begynte det å snø fine lette søfnugg av den sorten som legger seg på asfalten, og lar seg polere sånn at det blir såpeglatt. Det holdt på helt til jeg skulle hjem, og ganske riktig da jeg kom hit opp på de stormfull høyder så kjente jeg at bilen dro ut når jeg ga gass. Det ble bare verre og verre desto lengre opp jeg kom... Asfalten så ikke glatt ut så det var lett å bli lurt.

 

Hjemme ventet to pusetasser som syntes at mammen deres hadde vært veldig lenge borte fra dem... Det er alltid sånn når jeg har vært mye hjemme pga ferie o.l., og så skal jeg tilbake på jobben å blir borte fra dem. Da sturer de i et par dager, og så er det glemt. Når jeg åpner døra og går inn kommer de løpende med halen i været å viser med hele kroppen og øynene at de er glad for å se meg, og det er jo så koz å se. I dag klatret de oppover beina på meg og mjauet og småpratet helt til de hadde fått masse koz :o)) 

Formen min er ikke 100% på plass enda kjenner jeg, og derfor har jeg krabbet under fleezepleddet for å få varmen tilbake i kroppen...., for jeg fryser noe vanvittig. Helst kunne jeg godt tenkt meg å hoppe i senga, men da er jeg redd at jeg kommer å vokne etter et par timer for så å ikke få sove noe mer. Tenker det er best at jeg holder meg våken en stund til jeg :o))
Feberheite kinder og sofatilværelse...

 • 07.01.2013, 13:34

Det var så frustrerende å våkne til morran i dag med høy feber og en elendig form, å da var det ingen annen løsning enn å ringe til legekontoret for å bestille en time. Telefontiden begynner 08:15, men de slo ikke av svareren før 5 min etter, og siden det er først til mølla var det bare å prøve å prøve til telefonen ble åpnet. Jeg satt i 40 min i kø å hørte hvordan jeg stadig kom lengre frem i køen, men hva hjalp det når jeg endelig kom fram var det ingen ledige timer i dag. Det dumme er at de ikke tar i mot bestilling til neste dag, da må man igjennom hele kø systemet på nytt.Været passer perfekt til humøret mitt i dag, trist og fryktelig tåkete. Da jeg sto opp til morran i dag var det så vidt minusgrader, og litt kuselig. Jeg hater tåke, og syntes det er noe av den værste værtypen vi kan ha. Da er det jammen bedre med regnvær gitt.

Pusejentene er dorske i dag, og ligger for det meste å sover på hvert sitt sted. Jeg slapp dem ut på balkongen en stund, noe de satte pris på og etterpå løp de rundt heimen å jaktet på hverandre i en lang stund. Etterhvert ble de slitne og ramlet sammen litt her og der. Selv om de sover godt så er ørene våkne og følge med hver gang jeg rører på meg her jeg ligger under pleddet mitt på sofaen. De liker å ha kontroll på hva jeg foretar meg, for hvis jeg skulle krabbe fram fra teppet å gå mot kjøkkenet stormer de før meg. Der sitter de med kulerunde øyne og ørene rett opp å venter og lurer på om de får en godbit fra kjøkkenskapet :o)) Det skjer ikke hver gang, men det er jo lov å prøve seg, hehehe!!

Jeg satte på Sex and the City i DVD spilleren, og jeg har fått med meg det meste... Sovna litt innimellom :o)) Når serien gikk første gangen på tv så syntes jeg egentlig ikke noe serlig om den, tro det eller ei!! Nå derimot ser jeg den i reprise å forsøker å få med meg alle avsnittene, og nyter dem :o))
Juletreet er ferdig pyntet...

 • 17.12.2012, 22:55

Nå står det der å funkler så flott, og det glitrer så vakkert når lyset faller på pynten som sakte beveger seg når kattene stryker forbi treet.. Var veldig spent på om de skulle hjelpe meg å pynte det, men de satt snille som lam å kikket på meg der jeg gikk å nynnet på julesanger å pyntet treet etter beste evne. Når jeg hang opp glitteret kom de å satte seg under treet å kikket, men de brøy seg ikke om det noe mer enn enn det. 

Jeg hadde egentlig tenkt til å ta resten av huset oxo, men feberen holdt på å herje litt inni kroppen så jeg var ganske sliten så det får nok heller vente til i morgen i stedet. Jeg har satt all den andre julepynten fram, så det er bare å plassere de ut litt her og der :o))Hadde slått av det meste av lyset i stua da jeg tok bildet, så resultatet ble ikke av de beste.
D-menneske meg på postkontoret!!

 • 17.12.2012, 15:50

Jeg burde jo vite bedre så det er jo ikke synd på meg..... Glad og fornøyd dro jeg bort på Oppsal for å sende pakken min, og enda blidere ble jeg jo da jeg så at det var lite folk inne på senteret. Dette lovet godt tenkte D-menneske meg, da går det fort å sende pakken avgårde. Like blid var jeg jo ikke da jeg rundet hjørnet for å gå inn på postkontoret, for der var alle de menneskene som IKKE var på senteret. Jeg trakk no. 295 og den som ble ekspedert var no 262... Varmt var det der inne oxo så jeg holdt på å renne bort der jeg sto med den tjukke vinterjakka mi...

Etter å ha stått der å surmulet en stund, gikk det opp et lys for meg, hvorfor sto jeg i kø egentlig?? Pakka var allerede betalt for, og pakkelappen satt forsvarlig på med mitt navn og den som skulle ha den!! Jeg kunne jo bare legge den på båndet, og ta av kvitteringen min å gå min vei. Det var akkurat det jeg gjorde oxo, og en oppgitt dame med nummer et stykke innpå 300 tallet fikk min lapp å ble kjempeglad!!Utenfor inngangen av senteret sto juletreselgeren å speidet etter potensielle kunder, men jeg så ikke at noen stoppet å så på buskene hans... Det er vel sånt som skjer rundt mørkets frembrudd tenker jeg, hvor man ikke kan se hvordan treet ser ut... Så får man seg en overraskelse når det tas inn en de siste dagene før jul, hehehe!!

Jeg var innom Labben Hund og Katt og kjøpte med meg tørrfór til pusene og kattesand... Kjøpte samtidig med et par små strikkede mus fylt med kattemynte tror jeg hun sa det var. Dem skal de ikke få enda, men jeg så jo at Vinja var borte på posen å snuste iherdig, og var nok veldig nysgjerrig på hva som var der i :o))Var veldig glad for at jeg hadde tatt på meg gummistøvler i dag, for inne i parkeringshuset på Bryn senter var det store vanndammer overalt... Enkelte steder var vannet så høyt at det ikke hadde nyttet å gå med sko. Skulle ikke ha så veldig mye på Ultra, bare litt mineralvann og litt ekstra til en Delfiakake og til Kokosbandy konfekten som jeg fant oppskriften på i en av mammas gamle bøker. Skal ikke bake noen kaker tror jeg, men litt godis må jo til :o))Den fine hvite snøen som lå overalt her hjemme er blitt til is med sørpe på toppen. Vaktmesteren har gjort sitt beste med å strø, men det hjelper ikke lenge når det smelter og forsvinner ned og fryser fast mot kvelden. Det var ikke så altfor ille enda, men i morgentidlig må man nok være litt forsiktig når man skal ut.

Nå skal jeg ta meg en runde med støvsugeren før jeg spiser middag, og så skal jeg pynte juletreet å sette fram den andre julepynten så er det gjort. Blir godt å få bort alle kasser og esker sånn at man kommer fram igjen. Jeg regner med å få god hjelp til å sette på lys og pynte juletreet av pusene, hehehe, de er veldig hjelpsomme... Syntes de selv i allefall... Blogges!Så var det gjort....

 • 17.12.2012, 11:48

I nettbanken hadde det samlet seg en lang liste med regninger som skulle betales før jul, og i dag fikk jeg da endelig satt meg ned for å betale dem.... Måtte se å få de unna, dels for at forfallet var der men oxo for å få en oversikt over mye penger jeg kunne bruke på julegaver o.l.Det går dårlig ut i januar hvis jeg handler bort alle pengene mine nå istedet for å betale regninger... Tror ganske mange går i den fella nå før jul, at de utsetter å betale regninger, for at de kjøper så mange å dyre julegaver. Man har ikke mer penger i januar, heller mindre, til å betale de regningene man ikke betalte i desember. Da havner man fort i en ond sirkel med å flytte på regningene for å komme unna til neste måned.....

Skulle egentlig ha vært ute å handlet julegaver med Anne i dag, men feberen og halsen min blusset opp i dag igjen så jeg var nødt til å ringe å melde avbud. Vi pleier hvert år å dra ut å handle julegaver til hverandre, vi plukker ut og den andre betaler. På den måten får vi det vi vil ha, grei løsning det der. Vi skal gjøre et nytt forsøk i morgen hvis feberen har gått ned igjen, for den må da snart bli borte!!!!

Ute snør det lett, og det er en sånn dag hvor det liksom aldri helt blir lyst ser det ut til.... Det er fortsatt ganske bløtt ute, så gummistøvler er fortsatt tingen hvis man skal ut å gå. Uansett dårlig form, så må jeg en tur bort på postkontoret for å sende julegaven. Kattene har lite tørrfór igjen så jeg må en tur innom Labben Hund og Katt på Oppsal.. Blogges..!!Stressnivået begynte å stige...

 • 17.12.2012, 00:23

Hvert eneste år skjer det, jeg blir kjempestresset å får nesten panikk for at jeg ikke skal få gjort alt jeg skal innen julaften. I år har jeg tatt det helt piano, helt til i dag, da satt jeg å slappet av foran tv skjermen å begynte å tenke på de tingen som skal gjøres å når jeg skulle få gjort dem. Skuldrene begynte sakte men sikkert å krype opp under øreflippene og hjerte begynte å pumpe fortere og fortere til jeg holdt på å bli sprø..Så var jeg i gang med å stresse meg opp, og det er jo bare tull alt sammen... Jeg har jo slettes ikke så mye å fare med, og dessuten er det mange dager igjen til julaften. Det eneste det haster litt med er å få skrevet julekortene å få dem avgårde, og skrive dem burde jeg vel egentlig ha gjort i kveld... Det skjer ikke, så jeg skal heller sette meg ned i morgen med litt julemusikk i bakgrunnen eller en julefilm og stabelen med julekort. Frimerkene er allerede kjøpt inn så jeg trenger ikke gå på postkontoret engang.Etter par sterke kopper kaffe har nå skuldrene mine samlet seg der hvor de skal være, og hjertet og pulsen er normal igjen... Jeg er helt sikker på at kommer til å stresse meg opp igjen, helt unødvendig selvfølgelig, og ikke bare en gang heller. Det ligger vel i min natur å stresse megselv opp tenker jeg.....

Nå skal jeg avstresse meg enda litt til med å se på CSI NY før jeg tar kvelden... Deilig å vite at jeg ikke må opp grytidlig i morgen, for JEG HAR FERIE til 3. januar :o))Fornærmet...

 • 03.12.2012, 21:43

Det var akkurat det han var, Forden altså.... Den måtte stå alene i garasjen i flere dager å bli kald, uten at jeg tok den ut på noen luftetur. Det falt ikke i god jord skal jeg si, for da jeg skulle starte han brummet og hostet han noe forferdelig langt der nede i motorrommet. I tilegg så furtet han et par ganger før han ville starte, men så var alt glemt å han kurret og spant som en katt å var klart til å dra. Skjønner godt han var litt furten jeg nå som det er så kaldt, syntes ikke det var noe greit å gå ut til morran jeg heller. Jeg frøys som bare den, og låsen til garasjeporten hadde frosset igjen så jeg måtte opp med lighteren for å tine den.Gradestokken her på de stormfulle høyder har ligget på - 14C og - 15C i dag, med noe lavere nede i Oslo... Det er helt greit med vinter og kuldegrader, men kroppen min fungerer spesielt dårlig når det går over - 10C. Da blir jeg enda stivere i kroppen enn jeg er til vanlig, brrr. Jeg gikk ganske fort opp til jobben på morran i dag, for jeg hadde ikke lyst til å være mer ute enn jeg akkurat var nødt til. I lunchen måtte jeg ut og investere i noen vitaminer, men da løp jeg mellom kuldegradene for å ikke bli så kald, hehehe!!

Ronja ser ikke ut til å bry seg det minste med at det er kaldt ute, hun løper til balkongdøra å henger seg i karmen å drar seg opp for kikke ut... Så mjauer hun høyt og ser anklagende på meg og sier liksom, JEG VIL UT "NÅ". I sta slapp jeg henne ut, men var rask med å lukke døra. Vinja satt ved siden av meg å kikket ut, og liksom grøsset der hun satt. Hun skulle i allefall ikke ut i kulda. Jeg lot Ronja være der ute en stund, og tenkte at hun nok snart vill skrape på døra  for å komme inn.... Å nei du, den pusen hadde det som plommen i egget og hoppet rundt å spratt og hadde det helt topp. Til slutt hadde hun fått nok å ville inn igjen. Nå har begge to krøllet seg sammen i senga mi å ligger rett ut og sover :o))

Nå skal jeg lene meg tilbake å nyte varmen fra vifteovnen som står rett foran meg på bordet, og se slutten av 71 grader nord!! Så nettopp at Grethe som sleit så fælt i forrige episode har gått videre til finalen :o))
Å snøen daler ned.....

 • 26.11.2012, 22:13

Da jeg krøyp under dyna i går snødde det bløt snø, som ikke la seg på bakken... Til morran i dag holdt det fortsatt på, og da hadde det lagt seg et tynt teppe som jeg først trodde var sørpe. Når jeg kom ut så var snøen frosset fast til bakken, og det lå rundt null punktet.Nå som vi har desember rett rundt hjørnet, er det i grunnen ganske greit at det kommer snø...Det er nesten litt idyllisk her jeg sitter inne i varmen å ser ut på snøfnuggene som daler ned, og blir nesten litt poetisk, heheheh!! Lysten til å begynne å skrive små huskelapper/lister over ting som skal gjøres i frem til jul har oxo kommet... Et par ting har vel allerede kommet på lista, når jeg tenker meg om :o))

Jeg har vært så trøtt og uopplagt i hele dag, noe som skyldes at jeg omtrent ikke har sovet i natt. Det er jo egentlig litt merkelig for jeg var dødstrøtt i går kveld da jeg gikk å la meg, men med en gang lyset ble slukket spratt øynene opp å det var som om hele kroppen var full av maur. Jeg gjorde alt jeg kunne for for å slappe av, konsentrere meg om pusten min for at jeg skulle få kontroll over kroppen men det skjedde jo ikke. Sist gang jeg så på klokka var den 03:30, og da hadde jeg ikke sovet noen ting..., tror jeg i allefall!!

På jobben ble jeg mødt av en kollega som ikke var i form, hun hadde vondt i magen og kastet opp et par ganger før lunch.... og like før kl 11 gikk hun hjem  Hun skal egentlig ikke ha jobbedag i morgen, men så har hun byttet så hun skal egentlig det alikevel. Det spørs vel om hun orker det, for man blir ganske så utslått av en sånn omgang. Jeg er vanligvis ikke så veldig engstelig for basselusker, men å være i nærheten av folk som har omgangsjuke er ikke noe jeg har lyst til... De gangene jeg har hatt det, har jeg nemlig blitt mer sjuk etterpå med megahøy feber og helt utslått. Den tiden vi går inn i nå er jo den verste når det gjelder magesjuke og oppkast, og jeg er veldig sparsommelig med kropskontakt den nermeste måneden!!Nå har jeg sett på 71 grader Nord og grått mine salte tårer sammen med Grethe, som strevde seg frem alene med vonde knær. Desto mer hun gråt, så gjorde jeg det sammen. Jeg hadde så vondt av henne der hun sleit, og alt ble bare helt håpløst.... Men jenta er tøff hun, for hun ga ikke opp uansett hvor vondt hun hadde og hvor sliten hun var. Det står det respekt av. Skal definitivt heie på henne neste mandag :o))
Det gikk bra...

 • 19.11.2012, 21:38

På formiddagen i dag ble vi kaldt inn en etter en for å høre om vi var innstilt til å blir med videre, og det var som en sten ramla fra skuldrene mine da sjefen sa at jeg faktisk var innstilt. Helt ærlig så følte jeg meg veldig usikker da jeg gikk på rommet å satte meg. Jeg fikk høre om hvilke positive egenskaper jeg hadde, men det var jo oxo noen ting som jeg må jobbe med og det tok jeg til meg å skal gjøre noe med.


Alle i min avdelingen fikk positive beskjeder, men også en annen gledelig beskjed. Det var at vi får en ny person i avdelingen, ei som noen av oss har jobbet sammen med før for ca 11 år siden. Hun er en virkelig trivelig person, som det skal bli fint å få med inn i avdelingen.


Hvem det var vet jeg ikke, men at det var endel som ikke fikk så gode beskjeder det vet jeg. Det var derfor at vi i forkant fikk beskjed om ikke å juble å vise en enorm glede hvis vi fikk en god beskjed, av hensyn til de som ikke fikk det. Utpå dagen samlet sjefen avdeling pluss den nye for en liten samtale, og for å gå igjennom noen foiler for å se på hvordan veien videre skal være. Vi ble vel sittende en times tid, før vi gikk tilbake til arbeidet igjen.


Jeg kjente at jeg langsomt begynte å slappe av i kroppen etter det, og klarte å konsentrere meg om tilbudene min som måtte ut. Kom så langt at jeg bare har igjen å lage dokumenter på et av dem i morgen. Kroppen har ikke vært helt i form i dag, siden en aldri så liten feber har herja litt rundt der inne. Har hatt litt vondt i hode og sår i halsen, men med et par Ibux i fordelt utover dagen har det gått ganske greit egentlig. Nå i kveld krisler det veldig i halsen og jeg fryser noe vanvittig... Akkurat nå har jeg pakket meg godt inn i et par fleezepledd for å få varmen. Det begynner å virke så smått nå kjenner jeg.

Det fine været som vi hadde i dag, så vi ikke så veldig mye til i dag... Innen jeg gikk hjem sånn ved 16:30 tiden hadde det begynt å regne så smått, og da jeg kjørt ut av byen pøsa det den ganske bra. Nå i kveld har det i tillegg begynt å blåse en del oxo, og litt i overkant av + 5C.Hello lovely....

 • 12.11.2012, 22:32

Hæ tenkte jeg, er det noen som snakker til meg... Jo da, der ved siden av meg rusla ei ung jente med skaut og lange skjørt i livlige farger. I det jeg snudde meg stakk hun en kopp fra Seven Eleven opp i nesa fra meg. Do you have some change?? Det hadde jeg sikkert, men jeg drar bare ikke opp lommeboka mi midt på gata foran hvem som helst for å finne småpenger....Da det ble dårlig med mynter i koppen hennes var jeg ikke så lovely lenger, og jeg fikk en tirade av fremmenlandske ord etter meg der jeg stresset videre mot parkeringshuset... Damen var tydeligvis ganske opprørt over at jeg ikke delte mine tjente slanter med henne, og det var jo tydelig at alle i hele Brugata skulle høre hvor urettferdig det var.Det begynner dårlig..

 • 12.11.2012, 14:01

Går det ann å være så uheldig? I går knuste jeg et glass og jeg var helt sikker på at jeg hadde fått opp skårene. I natt fikk jeg erfare at det ikke stemte. Jeg måtte opp for å hente litt å drikke, og barbeint sjanglet jeg trøtt ut på kjøkkenet å trampet på et glasskår... Da ble jeg med et lys våken, og måtte til å fjerne et stort skår i foten

Da jeg våknet i dag var foten ikke spesielt god å trå på. Det stakk veldig når jeg belastet den, og det kjentes ut som om det var noe igjen inni der. Jeg ringte til legen og fikk time kl 10:45.... Han fant raskt et par små skår som han skyte og pillet ut. Nå er det allerede mye bedre om noe sårt.

Det var litt merkelig å komme på jobben kl 12. Jeg har følelsen av at det er rundt lunch nå, men vi er jo alt midt på dagen så det blir en kort dag i dag....

En tur rundt i bakgatene....

 • 05.11.2012, 23:10

Trangen til å ta meg en tur rundt i byen kom over meg når lunchpausen nermet seg, og siden været var så bra var det deilig å komme seg ut litt. Tok med meg kamera å rusla litt rundt i bakgatene for å se hvilken forandringer som hadde skjedd siden jeg gikk der sist. Noen steder var det kommet opp nye bygninger, men mye var ved det samme.... Noe som jeg syntes er flott.

Jeg ble helt satt ut over hvor mange kaféer og spisesteder det hadde kommet fram overalt.... De fleste av dem var med spennende utenlandsk mat, som duftet så hærlig og innbydende når jeg gikk forbi :o)) Carlmeyersgata, som går fra Hammersborggata bort til Hausmannsgate...Terje tipset om god mat på Hai Cafe i Carlmeyersgate, men jeg klarte ikke helt å få med meg om akkurat hvor det lå... I dag gikk jeg rett forbi det, men hvorfor skal folk tagge ned vinduer og dører så vanvittig!! Skal definitivt ta en lunch der om ikke så lenge :o))Litt nye bygninger har det kommet i bakgatene siden jeg gikk der sist... En del av dem var nye boligblokker, og det er jo fint!! Jeg er jo veldig opptatt av å bevare de gamle bygningene og fasadene, og heller kanskje fornye dem innvendig. 

Damstredet er en smal og idyllisk og krokete gate i bydelen St. Hanshaugen. Bygningene langs Damstredet er alle lave trehus, og stammer fra perioden 1810 til 1860. Det aller første huset, Solberg, med nåværende adresse Damstredet 1, ble bygget i 1756 av billedhoggeren Ole Meyer.Dette bildet googlet jeg for å vise hvordan gaten ser ut innenfra...

Kristparken avgrenses av Møllergata i øst, bebyggelse som hører til Deichmanns gate, Wilses gate og Fredensborgveien i nor, Grubbegata i vest og OBOS-bygget som ligger til Hammersborg torg i syd. Terrenget skråner fra Grubbegata ned mot Møllergata.

Jeg viste ikke at det lå en kirkegård i Grubbegata, men det er Krist kirkegård som er en fredet kirkegård. Den ble anlagt i forbindelse med at byen ble flyttet etter storbrannen i 1624. Ved kirkegården ble det i 1626 ble det først satt opp et lite kapell av tre, kalt Christkirken i påvente av den permanente kirken. Christkirken fungerte som gravkapell fram til den ble revet i 1756.

Grubbegata sett mot Regjeringskvartalet....Denne lille kirken er St. Edmunds Church og ligger i Møllergata 30. Den ble bygget i 1883-84, og er hjem for den norske menigheten av den engelske statskirken. Den ble restaurert i 1990, og da ble tårnet erstattet med et nytt av noenlunde somme form og størrelse som det opprinnelige.

Samfundsplassen med Oslo Politikammer og SpareBank 1 i bakgrunnen.

Tiltross for at jeg gikk forbi mange spennende kaféer var det Deli deLuca som sto for lunchmaten i form av en Børek med Feta og spinat, og det var ganske godt det oxo :o))

Jeg er like frossen i kveld som jeg var i går, og nå har funnet frem vifteovnen å satt den ved siden av meg på bordet. Den står på termostat og slår seg av å på hele tiden.... Ute har gradestokken grabben ned på minus, bare så vidt og det er vel derfor det er litt huskaldt her inne. Blir nok ikke så lenge før jeg krabber opp i senga  å legger meg til å se litt på tv før jeg sovner, sovner fra er vel mest sannsynlig tenker jeg, hehehe!!Så kom snøen alikevel...

 • 30.10.2012, 00:26

Hvor mange ganger jeg gikk til vinduet å kikket ut i går kveld, for å se om det hadde begynt å snø vet jeg ikke, men det var ikke få. Jeg hadde jo lest på nettet at det kunne bli ganske vanskelige kjøreforhold i dag, og var litt bekymret for om jeg skulle få problemer å komme meg ned til Røhne og Selmer med bilen!! Like før jeg gikk å la meg begynte det å snø lett, men det var fortsatt ganske vått i gata....


(arkivbilde) Da jeg spratt ut av senga grytidlig i dag var jeg spent på om det skulle se sånn ut, som på bilde, men heldigvis var det ikke så ille som dette her... Det var like mye vann på asfalten som det var snø, og det sluddet.. Nede i gaten var det omtrent bart, så det var ingen problemer å kjøre med sommerdekk i det hele tatt.... 

Jeg er jo dum som ei gås oxo, for i stedet for å ta på meg gummistøvler tar jeg på meg joggesko. De er jo av den sorten som har stoff på toppen, og jeg hadde ikke tatt mer enn to skritt mot garasjen før jeg var klissvåt på føttene. Jeg hadde ikke tid til å gå inn å skifte for jeg måtte rekke å levere Forden hos Røhne og Selmer før kl 8. Jeg burde egentlig ha gjort det, for jeg hadde ikke skift på jobben å måtte gå hele dagen med de våte skoene... 


(arkivbilde) Jeg kom halsende inn hos Røhne og Selmer litt over kl 8, men jeg var ikke den eneste der så det var bare å stille seg i kø å vente. Nå gikk det ganske radig, og jeg var på veg bort til t-banen bare en liten stund etter. Det er en stund siden jeg tok banen sist, og jeg var ikke forberedt på at det kostet 30,- for en enkeltbilett å måtte grave langt ned i lommeboken etter småpenger. Jeg ble raskt minnet om hvorfor jeg hater å ta t-banen, for det var stappfult med folk å det var så vidt jeg fikk sneket meg inn før dørene gikk igjen. Glad for at det bare var et par stasjoner til jeg skulle av.

Det var mer enn nok å gjøre på jobben i dag, og på toppen kom det et tilbud i innboksen som måtte være ferdig til leveranse i morgen... Det var bare å trekke pusten det å sette i gang med en gang, og siden det ikke var så komplisert og stort gikk det ganske raskt. Det har vel hendt at vi har måtte avslå for de leveransefristen er for kort, men det er ikke så ofte heldigvis. Det kommer ganske mye tilbud om dagen, og det er helt normalt for årstiden... Allikevel blir det en utfordring, når det er mye annet som skal være ferdig samtidig....

Når klokka nermet seg 15:30 hadde jeg fortsatt ikke hørt noe fra Røhne og Selmer så jeg forsøkte å ringe dem, men klarte ikke å komme igjennom... Begynte å bli litt frustrert etter 3 forsøkt, men da jeg la på siste gangen ringte de meg for å si at Forden var klar til å hentes. De hadde skiftet til vinterdekke for meg, og verkstedet hadde gjort et notat om at de ikke kunne finne at det var noe galt med vinduspusseren på bakruta. Nå kommer Terje til å le høyt, for det viste seg at det var en knapp på tuppen av spaken til vinduspusseren som var trykket inn å som gjorde at den gikk hele tiden. Den knappen hadde jeg aldri sett, og jeg følte meg flau... Det sa jeg til han som ringte, men da sa han at det hadde jeg ikke noen grunn til. Han hadde ikke helt skjønt det de på verkstedet hadde skrevet som kommentar, og hadde selv gått ut for å undersøke, og da hadde hatt problemer med å finne knappen selv. Det fikk meg til å føle meg litt bedre i allefall....


Siden jeg nesten ikke tar t-banen lenger så var ikke jeg klar over at jeg ikke kunne gå av på Ensjø t-banestasjon på oppadgåene... Nei da, jeg måtte først opp til Helsfyr og over på nedadgående perong for så å ta banen nedover igjen en stasjon... Med dårlig tid til de stengte hos Røhne og Selmer ble jeg ganske stresset, men jeg rakk det med 15 minutters margin. Blir sikkert fint på Ensjø når de blir ferdig, men akkurat nå ser det ikke ut der i det hele tatt.... Glad jeg ikke må av der vær dag for å kjøre opp og ned for å komme meg hjem igjen...

Etter at jeg hadde spist middag ble jeg så frossen at jeg pakket meg inn i to fleezepledd og sank langt ned i godstolen..... Det tok ikke lange stunden før jeg sovnet, og jeg merket ikke at Vinja hoppet opp å la seg til rette i fanget mitt. Jeg sovne litt over kl 19, og da jeg kom til megselv igjen var klokka over 21 å 71 grader Nord var godt i gang. Vinja lå så godt og varmt å hadde ingen ide om å reise med det første, og det var ikke meg i mot for hun varmet meg oxo :o))

Mandagen har allerede blitt tirsdag, så det er vel på tide å krabbe til køys... Er vel egentlig ikke så trøtt etter å ha sovet så godt stolen, men man kan vel alltids forsøke :o))


Lettelse.....

 • 22.10.2012, 22:46

Helt på slutten av dagen i dag kom endelig meldingen vi hadde ventet på, og ganske raskt gikk var vi inne for å se om vi fikk beholde sjefa våres!! Stor lettese, hun fortsetter som vår leder puh!!! Nå kan vi roe oss ned til det blir vår tur til å vurderes, beholdes eller slenges ut på gata!!! Det var vel kanskje litt vel dramatisk, for det foregår ikke helt på den måten......

Den ene kollegen min var så skråsikker på at sjefa våres ikke kom til å fortsette, for det hadde hun "sett på hele holdningen" hennes på fredagen. Tydeligvis så er hun ikke noe serlig god til å lese kropsspråk... Av den grunn distanserer jeg meg litt, for ikke å la meg rive med i sånne uttalelser og tanker. Det er så unødvendig å lage storm i et vannglass før det er behov for det. Jeg traff en kollega som jeg ikke har sett på veldig mange år, og hun hadde kommet over noen ved kaffemaskinen som sto og pratet. Det var kun en person som var negativ, og da tok det ikke mange minuttene før hele stemningen var laber... Hun hadde sagt at det der måtte de slutte med, for det gjorde hverdagen helt uutholdelig for alle og en vær... Negative personer er vanskelig å handskes med, for det er nesten umulig å snu tankegangen deres over på noe positivt....

Jeg er i allefall veldig glad for vi nå har kommet så langt i prosessen, for da er det ikke lenge før hele organisasjonen er på plass å ting kan roe seg å komme tilbake til et normalt arbeidsliv.


Anspent stemning....

 • 22.10.2012, 13:45

Det er jo omorganiseringer på gang på jobben, og i dag blir det offentligjort hvem som blir vår nærmeste leder. Mange sjekker de interne nettsidene for å se om det har kommet noe nytt, men så langt er det ikke kommet noe.

Neste fase blir det vi arbeidsmaurene som lommer til å gå på nåler. Jeg er fast bestemt på å ikke gå rundt å tenke på det før det virkelig er en grunn til det. Alikevel ligger det bak i hode å murrer, for det er jo stadig et tema rundt om i gangene.

Akkurat nå har jeg bare tatt meg 5 min for å klarere hode litt, var litt mye jobb som surret rundt oppi der.

Ha en fortsatt fin mandag, blogges!

Endelig ble det lunch.....

 • 15.10.2012, 22:18

Vi har pratet så mye om at vi "snart" skal ta en lunch, Terje og jeg, men det har alltid kommet noe i veien.... Der er det nok jeg som er den skyldige hver gang :o(( Terje satt i respsjonen når jeg kom stressende ned i siste liten, som vanlig... Vanligvis pleier det å være relativt godt med folk på Santinos ved 12 tiden, men i dag var det bare gjester ved et av bordene når vi kom. Litt etter kom en svar gjeng som bare heiv i seg maten å forsvant igjen...


Jeg tok en kyllingsalat som så veldig god ut, men jeg har problemer med å spise agurk, oliven og artisjokk så de måtte dessverre få ligge igjen urørt. Lunchen avsluttes som alltid med en dobbel latté :o)) Det er ikke mangel på samtaleemner når Terje og jeg sitter sånn å prater. I dag var det han som hadde mye interresant å fortelle fra jobben sin på Sofienberghjemmet. Det ble jo karrierebytte for ham, og da der det veldig spennende å høre om hvordan hverdagen er......


Som dere ser så var det ikke mye folk...., det var like lite ute i bar/restauranten og i de indre gemakker som er bare restaurant.... Det verste er når man har det så kozelig er at tiden går så altfor for fort. Før en vet ordet av det, er det på tide å gå opp på jobben igjen. Terje skulle ned på Oslo City, og jeg kunne godt ha tenkt meg å bli med men jeg hadde allerede vært bort i over en time så det måtte jeg droppe. Det får heller bli en annen gang :o))


Vi slapp ikke unna for nedbør i dag heller, men heldigvis så kom det ferdigmåka... Problemet var bare at sålen i den venstre skoen min hadde sprekt å vannet sildret sakte men sikkert inn, til jeg var klissvåt på benet.... Ikke spesielt behagelig, og jeg ble ganske frossen utover dagen... Skoen min hadde ikke tørket da jeg gikk til lunch, og ble godt fylt opp igjen på den korte turen fra Santinos til inngangsdøra. Jeg har et par nye joggesko stående, så de må i ilden i morgen uansett om det regner eller ikke.

Til morran i dag var jeg utrolig treg til å komme meg ut av senga, noe som resulterte i at jeg først trådte inn på jobben rett før kl 9... Den tiden bestemte jeg meg for å ta igjen med en gang, Siden jeg hadde 9 tilbud å beregne å sende ned til Aktuar så raskt som mulig, var det ikke manko på ting å fylle tiden med. Jeg ble ferdig like før kl 17, så nå har Aktuaren vår noe å bryne seg på når han kommer på jobb i morgen. Når jeg fikk tilbudet oversendt så det ut til å være et, men etterhvert som scrollet meg nedover i mailen ble det raskt klart at det var flere enn så... Jeg syntes det er gøy å utarbeide tilbud, så det gjorde ikke meg så mye... Eneste gangen jeg blir litt amper er noe noen har glemt å sende over anbudsdokumentene, og dagen i forveien lurer på hvorfor de ikke har fått det. Det hender, men ferdig må det bli uansett så da er det bare å hive seg rundt.


Når man deler heimen sin med to hårete samboere skjer det alltid et eller annet.... I dag var intet unntak, skjønt det tok litt tid før det gikk opp for meg at det var en av Søstrene Lillepuzdatter av Skånevik som hadde vært på ferde. Etter middagen slang jeg meg foran tv'n for å glane litt, men der var det absolutt ikke noe signal å en temmelig svart skjerm. Jeg sjekket kontakten i veggen å der var alt som det skulle vettu, og det samme var det i tv'n... Det var like før jeg reiv til meg telefonen for å bryske meg ovenfor Canal Digital, men så kom jeg på at det var et sted jeg hadde glemt å sjekke.... Antennekabelen går jo inn i dekoderen, vel den skal i allefall gjøre det, men ikke i dag... Da skjønte jeg jo at frøknene hadde flydd bak på TV bordet, og klart å rive ut kabelen..... Da jeg kom med noen svordommer i det jeg koblet kabelen til igjen, satt begge to ved siden av meg med store og veldig uskyldige øyne å så på meg, hehehehe!!!

Total forvirring...

 • 01.10.2012, 14:28

I uka som gikk var jeg i kontakt med Canal Digital etter å ha ordnet med den nye grunnpakken, som skal gjelde fra 9. oktober eller noe sånt. Damen jeg snakket med fortalte da at de hadde kampanje på Viasatt/Sport ut året helt gratis. Jeg tenkte jo at så lenge det var gratis så kunne jeg jo godt prøve det ut, men å fornye det etterpå er det ikke snakk om. På fredagen fikk jeg mail fra Canal Digital som bekreftet det, men jeg skulle jo selvfølgelig betale 222 i måneden. Hva!!!!

Måtte jo ringe dem for å få en klarhet i det, og etter å ha tastet meg igjennom en meny så lang som et vondt år fikk jeg snakke med en kundebehandler. Nei, den mailen skulle jeg jo ikke ha hatt, for det var en feil. Jeg kunne bare se bort fra mailen. Så fikk jeg jo vite at denne kampanjen gjaldt ikke ut året, men i oktober måned.... Det var jo ikke det damen sa når jeg ringte sist!! Blås i det, jeg har jo ikke tenkt å å fornye det alikevel. Fyren kunne nå i allefall bekrefte at det var lagt inn at kampanjen avsluttes 31.10., og da var jeg i grunnen happy.

Nå var det jo sånn at jeg ikke fikk inn kanalene, jammen det skulle jeg jo allerede fra da de var bestilt 26.09. Gjorde jo ikke det, for på min skjerm sto det klat å tydelig at jeg ikke abbonerte på kanalen(e). Fyren sjekket, og kom med nyheten at jo da jeg hadde den. På kortet som hører til Borettslaget altså!!! Det var jo ikke der den skulle være, men på det ekstra kortet som jeg betaler for selv. Forvirret? Det var i allefall jeg!! Fyren la nå inn Viasat på det kortet, og når jeg sjekket for litt siden funket kanalene.

Alt dette blir enklere når den nye grunnpakka settes i kraft, for da er det likt kanaltilbud på begge dekoderne.... Hvis du lurer på om jeg er tv-slave, så kan jeg bekrefte at jeg er nok dessverre det :o))


 

Hjemme i senga....

 • 01.10.2012, 11:50

Uka starta ikke helt som jeg hadde tenkt meg.... Denne hærsjens forkjølelsen som så ut til å være på veg tilbake i går, var hjertelig tilstede i dagmorges å jeg var nødt til å ringe sjefa for å fortelle at jeg måtte bli hjemme. Jeg sovna igjen med en eneste gang med Vinja liggende godt inntil meg.....


Gårsdagens kraftige regnvær har nå tydelig reist sin veg. Ute er det en fin høstdag med sola og litt blå himmel og + 12,5C.... Det blåser derimot litt friskt så det virker nok litt kjøligere enn så, men jeg har ikke tenkt å gå ut for å kjenne på det. Tar ikke sjangsen på å bli mer forkjølet enn jeg allerede er. Jeg har ikke mye lyst på å tilbringe flere dager i senga og/eller inne.


Da var det i gang igjen.....

 • 17.09.2012, 20:20

I forrige uke fikk vi beskjed om at vi skulle ha all-møte i dag, hvor direktøren skulle fortelle om strategien for 2012/2013. Jeg tenkte ikke så veldig mye på det da, for det er jo ikke noe merkverdig med at alle samles for å bli informert om hvilken veg selskapet skal de neste årene. Jeg hadde jo fri på fredag, men da jeg kom i dag ventet en ny møteinnkalling fra klubben hvor jeg er klubbkontakt for avdelingen. Klubben skulle ha møte den 20.09, og første sak på agendaen var akkurat strategien.... Da skjønte jeg med en gang hva som var i ferd med å skje!!!


For flere år siden var jobben et selskap, men så i 2004 ble vi delt i to å begge selskapene har hatt sin egen agenda og strategi... Nå har da et prosjekt på oppfordning av direktøren jobbet noen måneder med å se på om vi skulle nok en gang bli et selskap. Dette var temaet for dagens all-møte, og litt ned på foilen over ting som skulle skje sto det selvfølgelig nedbemanning. Jeg kjente at hjertet sank helt nederst i magen, IKKE NÅ IGJEN!! 

Av ca 660 ansatte skal 60 stykker bort, og de vanlige frasene i denne rekkefølgen er avgang med å kvitte seg med vikarer, naturlig avgang og frivillig avgang med pakker hvis det blir nødvendig. Akkurat det kan vi regne med at det blir, og spørsmålet er hvem det blir... Overlever jeg foresten en ny runde? Jeg håper virkelig det, for jeg har definitivt ikke lyst til å slutte nå!!!!

Når alt det er sagt, så ser jeg jo selvfølgelig fordelene med å bli en enhet igjen. At de som gjør de samme jobbene i begge selskaper jobber sammen, for å yte det beste for kundene våre. Andre selskaper har gjort det samme, så jeg er ikke overrasket over at det kommer.

Jeg har ikke tenkt å sette meg med ned med hendene i fanget å deppe over noe som kanskje ikke kommer til å ramme meg, da kommer jeg til å bli sprø! Skulle det komme til å gjøre det, får jeg takle det da....


God natt...

 • 10.09.2012, 22:40
Nå er det på tide å komme seg i seng, for i morgen er det ny arbeidsdag. Formen har tatt seg opp utover dagen, og
bedre blir det etter en god natt søvn.

SOV GODTUfrivillig trim.....

 • 10.09.2012, 19:35

Denne uka starta ikke serlig bra for mitt vedkommende... I natt, sånn ved 03:00 tiden, våknet jeg med skikkelig smerter i magen og jeg måtte bare løpe avgårde på toalettet... Det fortsatt jeg med helt til ut på formiddagen i dag, og etterhvert kom det ikke bare en vei... Need i say more? Nå har det det heldigvis roet seg, og jeg slipper å løpe mere, puh, men jeg er jo så slapp og sliten for jeg har jo ikke klart å få i meg noe annet enn drikke. Skal koke en rett i koppen suppe om litt, for å se hvordan det går... Det frister ikke noe serlig, men jeg må prøve å få i meg litt føde.

Jeg har ikke ligget i senga, for det orker jeg ikke.. I stedet har jeg sittet i stresslessen og slappet av mellom slagene, og etterhvert som det begynte å roe seg fant jeg frem pulsvanten min og rekket den opp. Den var altfor stor, og da var det ikke noe annet å gjøre. Nå har jeg strikket den opp igjen på nytt litt anderledes enn sist og med 1 maske mindre på hver pinne. Har igjen å feste tråder, og så skal jeg ta no 2.


Siden jeg kunne sitte i ro slang jeg inn sesong 2 av Vera i DVD spilleren. Kjøpte den for noen uker siden, men hadde ikke fått sett den enda. Serien inneholder bare 4 episoder men som er spillefilmlengder, så det tok noen timer å komme igjennom dem. Det er krim etter min smak, ikke for bloddryppende og erkebritisk :o)) Kjøpte første serien bare for at den hadde samme navn som meg, uten noen store forhåpninger om at den skulle være noe serlig, men den var jo det alikevel :o)) 


Jeg har handla endel DVD filmer i de siste månedene, og Adéle and the secret of the mummy var en av kjøpene. Satte den på i sta, men herregud for en kjedelig og rotete film. Det var så vidt jeg ikke slo den av, men som den store optimisten jeg er tenkte jeg hele tiden at den ville ta seg opp. Der tok jeg nok helt feil.... At filmen var fransk gjorde ikke saken bedre for jeg kan nemlig ikke fransk, og måtte hele tiden sitte å lese underteksten for å skjønne hva de pratet om. Akkurat det ødelegger handlingen totalt for meg.... Se den gjerne, kanskje du syntes den fin!!!

Ute har det vært et skikkelig uggent vær i dag... Tåka har ligget helt nede over Manglerud, og det har vært en ganske rå og guffen luft ute. Jeg hadde balkongdøra åpen en stund for å lufte, men etterhvert ble det så kaldt inne at jeg var nødt til å lukke den, og nå fryser jeg. På tide å finne en lun jakke og like lune tjukke sokker... Ha en fortsatt fin mandagskveld :o))


Hvor ble dagen av....??

 • 03.09.2012, 22:22

Dette er en dag som har hatt turbo i baken virker det som, for den har gått så utrolig fort unna. Trodde ikke det når jeg forsov meg litt i dag, da pleier som regel det sette standarden for resten av dagen.


Det har vært en strålende dag med masse sol og fint vær... Til morran i dag var det utrolig kjølig så jeg tok på meg skinnjakke for ikke å fryse, men da jeg gikk hjem ved 14 tiden var det blitt ordentlig sommertemperatur. Da var det bare å slenge skinnjakka over armen, for det var altfor varmt å ha den på.

Jeg hadde time hos fotterapeuten i dag kl 15, så derfor måtte jeg gå så tidlig fra jobben.... Rakk akkurat å stikke hjemom for å skifte til lettere sko og ta med rene sokker til etterpå. Hælen min var litt vond i dag, men etter at Kristin hadde massert foten, helen og leggene mine var smertene borte.... hærlig :o)) Hvor flott hadde det ikke vært om man hadde råd til å gå en gang i uka til massasje av føtter og legger...... jeg drømte meg nesten bort der, hehehe!!

Når jeg kom på jobb i dag måtte jeg legge alt til side for å ta et hastetilbud... Forespørselen hadde kommet på fredag når jeg hadde fri, men siden det ikke var noe komplisert tilbud gikk det ganske raskt å beregne å få ferdig. Jeg har flere som ligger på vent, men der mangler det opplysninger så jeg får ikke satt i gang med dem riktig enda. Siden jeg skulle gå så tidlig droppet jeg lunchen min, og satt å jobbet i stedet.

Jeg fikk ikke sett Alt for Norge i går, men de sender den i reprise i nå i kveld så jeg får den med meg alikevel :o)) Det er alltid spennende se hvilke prøvelser de blir utsatt for mens de er her!!


Årskontroll og vaksine,,,,

 • 27.08.2012, 22:42

På fredag kom brevet fra katteklinikken om at det var på tide å bestille time til årskontrollen og vaksina... Jeg mente at jeg ikke var der før i slutten av september eller begynnelsen av oktober, men der tok jeg vist feil. Jeg var der 12. september faktisk....


Selv om jeg bor i Oslo så har jeg valgt Katteklinikken 10 liv på Lørenskog... De er nok litt dyrere enn andre steder, men de er så flinke med dyrene og spesielt mine to primadonnaer. De er jo ikke spesielt fornøyde når de blir lurt inn i burene sine for å kjøre en liten tur, og da er det betryggende å vite at de kommer til en dyrlege som er flink til å roe dem ned. Jeg spurte spesiet etter Eva denne gangen, for hun har virkelig godt lag med pusekatter med primadonnanykker, hehehe!! 

Jeg har bedt meg fri fra jobben sånn at jeg kan holde et lite øye med pusene en stund etter.... Det hender jo at de kan bli både trøtte og uvelle av vaksinen, og da er det greit å være der hvis noe skulle skje. De har i grunnen ikke hatt noen problemer de andre gangene, men man vet jo aldrig.... 

Nestenblondinas varebilservice....

 • 13.08.2012, 14:34

Da jeg dro ut for snart et par timer siden skine sola fra en så og si skyfri himmel, men nå er det jammen kommet en haug med grå skyer gitt... Det ser nesten ut til at det skal begynne å regne vært øyeblikk, noe som egentlig hadde vært greit. Det er nemlig så tørt i blomsterbeddene mine at det tengs noen regndråper eller foresten ganske mange. Hvis ikke må jeg ut med vannslangen i ettermiddag.

Jeg har allerede vært ute en tur for å avlevere det jeg ryddet frem i går. Dro først ned på Fretex med det de skulle ha, og der var full aktivitet og sortering til den store gullmedaljen. Sterke karer kom å hjalp meg med å bære ned det jeg hadde, og vips var det blitt bedre plass i bagasjerommet. Jeg spurte om de tok i mot kjeler oxo, for jeg hadde nemlig hørt at det gjorde de ikke. Jo da, sa han jeg snakket med. De blir borte nesten før du får dem ut av bilen. Happy var jeg, så da skal jeg dra ned igjen i morgen med kjelene jeg har funnet frem pluss den gamle kjøkkenmaskinen som er fult brukbar med alle duppeditter til :o))

Når jeg var ferdig hos Fretex dro jeg bort på Oppsal Eldresenter for å avlevere alt garnet og brodderiene, og de ble så happy for å få det til arbeidsstua si. Damen takket flere ganger. Nå som jeg har fått tingene ut av huset så er det veldig greit, og det føles ikke så vemodig lenger. Det gir inspirasjon til å fortsette i kjellerboder og loftsboder oxo, men ikke akkurat nå. Det blir loppemarked om ikke så lenge, og de skal oxo få litt av meg.

Se der ja...., der kom regnet, men ikke så mye som jeg hadde håpet på. Det er nok kanskje bare en liten skur som flyr fort forbi!! Jeg skal til fysioterapeuten litt seinere i dag, og jeg kan ikke akkurat påstå at jeg gleder meg. Både nakken og armene mine er såre og vonde etter all løfting og strekking i helgen, men jeg regner med å være litt mykere etter at Elina har lagt sine brutale hender på meg, hehehe!! Jeg vet jo at det er veldig vondt når hun holder på, men så blir det så mye bedre etterpå når hun er ferdig. Siden jeg har så vondt nå regner jeg med at jeg kommer til å bli ganske trøtt og sliten etterpå. Da er det jo greit at man har få unna alt det man skulle gjøre i dag, sånn at man kan bare slappe av etterpå :o))

Ha en fortsatt fin mandag, for det har jeg tenkt jeg skal ha.... Det er enda 1 uke igjen av ferien min, og hvor hærlig er ikke det :o)) Blogges!!


Endelig hjemme etter en lang dag....

 • 06.08.2012, 22:52

Dagen startet med at Nestenblondina kom seg opp av senga allerede kl 9, og det er ikke dårlig for ei som har ligget å dratt seg til kl 11 om formiddagen i det siste. Jeg var nødt til å vaske håret i dag, og ville ikke stresse for da blir dagen ødelagt for meg. Pusene ble nok litt satt ut når mammen deres spratt ut av køya så tidlig, hehehe!! De var ikke helt våkne selv, og tittet litt overrasket på meg da jeg kom ruslende med håret til alle kanter, hehehe!!


Jeg hadde time til fysioterapi kl 12 i dag, og det var ikke noe jeg så fram til siden jeg hadde veldig vondt i nakken og begge skuldrene etter ryddesjauen i går. Elin var litt forsinket så jeg ble henvist til å lese igjennom noen gamle ukeblader så lenge. Jeg hadde rett, det ble en smertefull behandling hvor det kom mange au og stønn. Etterpå var muskler og sener mykere å det virket ikke så vondt med en gang, men det tok ikke så lang tid innen jeg stivnet til igjen. Nå i kveld er det ganske vondt, så jeg er nok nødt til å ta en Ibux når jeg går å legger meg etterpå.

Etter at jeg var ferdig med behandlingen stakk jeg hjem om en liten tur før jeg dro ned å fylte opp tanken på bilen.... Det var nesten så tomt at det støvet der så det ble ikke en billig afære akkurat, men må man så må man. Så satte jeg nesen mot Lørenskog og kjørte forbi Østensjø skole hvor det ikke var så mye aktivitet akkurat da, men det ble det senere i kveld da flere hundre samlet seg på skolen for lete videre etter Sigrid som har blitt borte.


Elbjørg bor i 4 etasje på Manglerud med god utsikt bort til Ryen... Det var derimot altfor kaldt til å sitte ute på balkongen i dag, for luften var kjølig å rå og det tok ikke lange tiden etter at Anne og jeg kom før det begynte å regne kraftig. Luftfuktigheten steg i været med en gang, og man kjente nesten at huden ble klam med en gang. Siden jeg blir litt ekstra varm innimellom så var ikke det så veldig behagelig akkurat. 


90 åringen hadde dekket en fint bord i finstua hvor middagen skulle spises... Vanligvis pleier vi å sitte på kjøkkenet, men ikke i dag for i dag var det spesielt siden vi skulle etterfeire den store dagen hennes. Hun hadde igjen litt kalvestek fra torsdagen som hun hadde varmet sammen noen gode hjemmelagede kjøttkaker og saus + poteter og masse gode grønnsaker. Til dessert hadde hun åpnet en boks med fersken, noe som var lett og godt etter en kraftig middag samt at det fikk meg til å tenke på søndagsmiddagene hjemme hos mormor. Der var det alltid fersken med krem til dessert.Eldbjørg hadde fått et hav av blomster til 90 årsdagen, og jeg var veldig happy for at vi kom på å gi en matkurv i stedet. De eneste blomstene hun hadde fra før var Azalea blomstene i vinduskarmen, som hun har hatt i mange år. Jeg fatter ikke hvordan hun får det til..., mine dør etter bare noen uker samme hva jeg foregtar meg med dem.


Jeg glemte å ta bilde av både kurven og av kortet Anne laget innen jeg dro opp å leverte det på torsdag... Kurven var allerede tømt, men kortet sto fremme så jeg tok et bilde av det nå. Jeg syntes kortet var fint, men Anne selv var ikke helt fornøyd med det. Sånn er det jo alltid, man har alltid noe å utsette på ting man lager... Det er nå i allefall sånn med meg, jeg finner alltid feil og mangler med ting jeg har laget. Noen ganger må man bare lukke øynene og godta det.

Det var godt å komme hjem å slenge seg ned i godstolen en stund nå.... Sitter å ser på en episode av Castle som jeg trodde jeg ikke hadde sett før, men jeg har vist det alikevel, hehehe. Altsheimer Light :o))


Venninnebesøk.....

 • 31.07.2012, 01:06

Anne ringte meg på formiddagen i dag å lurte på om jeg hadde bestemt meg for hva jeg skulle, og det hadde jeg egentlig ikke. Hun lurte på om hun komme en tur, sånnmedengang, og det var jo bare kozelig det.


Det var så fint vær at vi satt oss ut på balkongen, og der ble vi sittende i flere timer inntil hun dro hjem igjen. Fikk et referat fra hvordan de hadde hatt det i Danmark den uken de var der. Huset var jo som jeg har nevnt tidligere ganske lite, men de var stort sett der bare på kvelden. Alle middager spiste de jo ute... Jeg må jo innrømme at jeg lengtet litt tilbake til Nord Sjælland når hun fortalte om alle stedene de hadde vært. Vi minnes litt siste gangen vi var på Fredriksborg Slott i Hillerød, hvor jeg ikke klarte å holde fingre vekk fra de gamle gjenstandene. En mange hundre år gammel harpe, hvor det sto at man ikke måtte røre.... Man kan ikke si sånt til meg, for da må jeg bare... og jeg dro fingrene over strengene for å høre om det var lyd i den. Det var det, problemet at vakta kom akkurat da å hun var vel ikke helt blid. Samme gangen skumpet Anne brot i noen gamle våpenskjold i en vindeltrapp, og de holdt på å ramle ned fra veggen. Puh, heldigvis ble de hengende....

Når Anne dro hjem tok hun med seg det gamle klatrestativet til pusene..... Jeg hadde tenkt til å kaste det, men hun og Sven Erik så på det å syntes at det så greit ut å ville ha det. Det var jo det samme for meg om de tok det siden jeg ikke skulle ha det lenger. Litt mindre skrot nede i kjelleren som jeg må kjøre bort på fyllinga.


Vinja ligger på toppen av klatrestativet å kikker ned på meg... Hun syntes nok at det er på tide at jeg slukker lyset og kommer meg seng, for da skal hun være med. Det er standard at hun kommer så fort jeg har lagt meg, og da legger hun seg ved siden av hodeputen min å maler hun så summende at jeg sovner nesten med en gang :o)) Vinja har nok rett, det er på tide å komme seg i seng, GOD NATT!!


Mandag og soooooolen skinner :o))

 • 30.07.2012, 11:44

Utrolig, men i dag klarte jeg å våkne før kl 09:00 uten at det ringte noen alarm... Jeg sto ikke opp med en gang, nei bare lå å slappet av og tenkte at det er ferie og jeg trenger ikke å stresse. Vinja lå nede ved bena mine og sov... Der lå hun rett ut akkurat som matmora, og hadde ingen planer om å stå opp hun heller :o))


(arkivbilde) Været kan man ikke klage på i dag, himmelen er blå og solen skinner... Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre i dag, men jeg burde jo ta meg en runde med støvsugeren og støvkluten. Problemet er at det ikke frister noe serlig, men kanskje det er like greit å få det overstått... Skal sjekke værmeldingen, for hvis det blir dårlig vær i morgen, er det perfekt for rengjøring :o)) Iflg yr.no skal det definitivt bli dårligere vær i morgen, så da avgjorde de det for meg, hehehe!!

Ronja er i kozehumør i dag, og flyr rundt bena mine her jeg sitter... Hun mjauer og kozeknurrer å vil ha masse koz av mammen sin, og det får hun jo. Helst skal hun stå mellom meg å tastaturet sånn at jeg ikke ser noen ting... Da vet hun at jeg må stoppe å skrive å koze litt med henne, hehehe... Utspekulert liten søt frøken :o)) Vinja har tatt tilbake stolen sin på balkongen, og tar seg en aldrig så liten formiddagslur!!

Jeg kjenner godt i armer og skuldre at jeg var ute å jobbet som gartner i går... De er ikke helt venner med meg for øyeblikket, men jeg overlever og dessuten har jeg fått time hos Elin til fysioterapi onsdag. Det gruer jeg meg litt til for nå er det en stund siden jeg har vært der, og da vet jeg at det kommer til å gjøre ekstra vondt. Hun behandler oxo på en helt annen måte en det jeg har fått det siste året, mer massasje i stedet for å bare å trykke på punkter. Det har nemlig ikke vært så veldig til hjelp for meg...

Nå skal jeg ta meg en kopp kaffe og nyte den mens jeg tenker over hva jeg skal gjøre i dag, ut må jeg i allefall... får litt luft :o)) Ha en fortsatt fin mandag, blogges :o))


 

Nytt fra Kattehotellet Fres og Knurr...

 • 23.07.2012, 14:24

Det å godta Felix sitter vist langt inne, men å leke med lekene hans og gnu seg oppe i tingene hans... Ja det er vist helt greit. Hver gang de ser han så freser og knurrer de til han, men i dag morges måtte jeg nesten le av Vinja. Hun hadde vært så irritert på Felix, men så kom mammen med godbiter å da kunne hun godt sitte rett ved siden av ham å spise dem uten å knurre. Hehehe, de e rare :o))


Felix vil så gjerne bli kjent med disse fine Oslopusene, og gjør alt han kan for å komme på talefot med dem uten at de lar seg imponere på noen måte. Han mjauer, skakker på hode og legger poten forsiktig på dem. Da bråsnur de seg, og freser til han. Hva skal en stakkars pusegutt gjøre?


Vinja gjemte seg sånn delvis under stuebordet... Der lå hun å småfreste og kikket litt nysgjerrig på Felix uten å godta han. Tror nok at hun innerst inne har litt lyst til å bli kjent med han... Hun er ikke sint, mer usikker på hvordan hun skal ta denne store, langbeinte og kjekke pusen :o))


Felix har akkurat vært ute på balkongen en tur, men så hørte han jentene var inne på kjøkkenet. Da måtte han inn for å se hva de holdt på med. Så lenge han satt der var det fred og ingen lyder å høre, men når han hoppet ned ble det liv i leieren..


Huff så sint Ronja ser ut her, men faktum er at hun lå og sov å glippet med øynene akkurat i det jeg knipset bildet. Da så hun plutselig helt psycho ut med de grønne øynene. Hadde jeg møtte henne med de øynene ute i mørket, hadde jeg nok hoppa litt til.


Vinja tar det litt piano akkurat her... Øynene hennes sier vel egentlig at det er greit at hun ligger oppe på hylla i klatrestativet mens Felix holdt på nede på gulvet. Helt ærlig så hadde jeg trodd at de ville ha akseptert Felix nå etter såpass mange dager, men der ser man hvor feil man kan ha. 


Storskjarmøren har lagt seg godt til rette på trappa på balkongen, og titter inn på damene.... I dag morges mens jeg ennå lå i senga, hadde Felix hoppet inn i klesskapet mitt å sov der inne. Vinja hoppet opp i senga og la seg inntil meg, hun så Felix å knurret litt... Så begynte jeg å klø og koze med henne å da glemte hun hele han og malte høyt å tilslutt sovna. Det gjorde jeg oxo...

Min første feriedag startet ikke så veldig hyggelig akkurat.... Jeg har hatt litt problemer med magen de siste dagene, med andre ord det har vært fullstendig stopp der inne. I dag ble det helt motsatt, og jeg løp maraton mellom soverommet og toalettet i flere timer. Derfor var jeg utrolig sliten, slapp og trøtt da klokka ringte... Jeg skulle ha vært hos frisørdamen kl 10, men jeg orket ikke det å måtte dessverre avbestille timen. Heldigbvis hadde de time senere i uken :o))

Kroppen min rooooper og skriker etter mer kaffe, så det er vel på tide å gå å brygge seg en ny kopp :o)) Ha en fortsatt fin mandag, om det er på jobbe eller du har ferie!!


 

Lille godklumpen min....

 • 16.07.2012, 15:41


(arkivbilde) Ronja er en rar liten pusejente.... I sta løp hun i helene på meg og laget kozelyder hele tiden, og hun ville ikke la meg være i fred. Jeg skjønte jo hva hun var ute etter, nemlig å bli børstet og gredd. Hun elsker å bli børstet, da mjauer hun som besatt og stanger til meg å vil ikke at jeg skal slutte noen gang. Begge pusejentene mine liker det, men Vinja er ikke like begeisteret... Hun blir litt sint på børsten når det lugger, og da skal hun ta den. Så får jeg lov til å fortsette, hehehe!!


Da jeg holdt på med regningene mine i sta, kom Vinja med en gang. Hun er så fasinert av printeren, og stikker hode langt inn for å følge med etterhvert som papiret blir printet :o)) Noen ganger stikker hun poten sin inn for å hjelpe arket ut litt fortere, hehehe. Resultatet blir jo selvsagt at det blir klort i stykker, og så er det å begynne på nytt igjen.  Den kjekke karen til høyre i bilde er faren min da han gikk på barneskolen, for mange år siden. Bildet er klippet fra en film som ligger ute på Tinn Kommune sine sider :o))

Prøvde å sitte litt på balkongen i sta, men da sola kom begynte jeg bare å hoste som en gal å da var det ikke noe annet å gjøre enn å rømme inn igjen. Nå har sola gått i dvale bak noen skyer, så kanskje jeg setter meg ut litt igjen. Selv om jeg er sausa forkjølet er det godt med litt luft oxo.


Er det mulig?

 • 16.07.2012, 12:01

Så sitter man da her på sommeren med en kraftig og god forkjølelse nok en gang, som ikke har lyst til å slippe taket. Likte dårlig å ringe til sjefa til morran i dag for å si at jeg var sjuk, ikke at det var vanskelig å høre akkurat. Stemmen høres ut som om jeg har vært på fylla i en uke, nesa renner som en lekk brannslange og feberen gjør sånn at jeg fryser og svetter om hverandre, NOT FUNNY!!


Jeg er nå så vanvittig utsatt når det gjelder forkjølelser når været skifter fra varmt - kaldt - varmt osv. Sånn som temperaturen er nå om dagen er det en sikker garanti for at jeg blir dårlig :o(( Nå ja, ikke mye jeg kan gjøre med det nå, annet enn å prøve å bli frisk igjen så fort som mulig. Har noen arbeidsoppgaver på jobben som må tas, og det er ikke rettferdig å lempe det over en av kollegene. 


Da jeg endelig kom meg ut av senga utpå formiddagen hadde en av pusene gulpet opp tørrforet igjen. Jeg var våken og oppe en tur ved 6 tiden, og da var det ikke der. Akkurat det samme skjedde i går morges oxo. Det er ufordøyd tørrfor så det er lett å få opp, men ikke noe festlig... At det skjer en gang er kanskje ikke så farlig, men to dager på rad.... Da blir jeg litt bekymret, for jeg tenker på hvordan det ble i fjor da Ronja gjorde dette å måtte til dyrlegen. Jeg måtte gi henne medisin i en uke, men det gikk ikke uten hjelp fra en venninne. Hun skulle nemlig ikke spise noe medusin nei!! Håper at det passerer igjen uten at det blir noe mer ut a det.

På tide å sparke i gang kroppen, og det eneste som hjelper akkurat nå er en-to-tre kopper med kaffe...  Etter det skal jeg hente frem litt godt humør og positive tanker, for man føler seg ikke noe serlig hvis man bare går rundt å tenker negetive tanker :o)) Ha en fortsatt fin mandag :o))

 

Trøtt i tryne....

 • 09.07.2012, 20:57

Denne uka starta som forrige uke sluttet med at jeg forsov meg.... Det var varmt i soverommet i tillegg til at jeg ikke fantes trøtt når jeg la meg. Det ble tilslutt så ille at jeg vurderte å stå opp å sette meg på balkongen, men så slo jeg på TV å da var det gjort, hehehe.. Det ble kanskje 1,5 time søvn på meg, så slitsomt... Jeg følte meg slettes ikke tilstede da jeg kjørte ned til jobben, men ned kom jeg da uten at noe skjedde!!


Været har omtrent vært det samme i dag som det har vært de siste dagene. Masse regn og klam luft som gjør at kroppen min fungerer dårlig, MEN midt på dagen i dag begynte skydekket endelig å sprekke opp. Sola kom ikke igjennom, men det var godt å se noe annet enn bare grått hele tiden. Luften har oxo blitt helt anderledes..., mye friskere og kanskje litt mer kjøligere oxo.

I dag hadde jeg samtale med sjefa, den obligatoriske når man har gått sjukemeldt i en stund. Før var det sånn at man hadde denne samtalen etter 5 uker, men nå er det blitt nye regler og man skal ha samtalen etter 3 uker. Jeg har jo vært igjennom dette noen ganger så det er ikke noe skummelt. Man bare snakker om hvordan ståa, og om det er noe arbeidsgiver kan gjøre for å bedre tilværelsen. Jeg har jo allerede fått de hjelpemiddlene som finnes, så der er alt greit. Jeg fortalte at jeg ventet på å få time hos fysio når ferien der var avviklet, og at det var mulig at jeg kunne være med i et prosjekt på Ullevål for å teste ut et par behandlingsformer. Det er egentlig oxo meningen at man skal på et besøk hos bedriftslegen, men siden jeg allerede har bestemt meg for å jobbe 100% fra neste uke så sendte sjefa bare en oppdatering på mail.

Jeg hadde nok hatt godt av å fortsette 50% ut til jeg skulle over på ferie, men siste uka før man blir borte en helt måned trenger man å være der full dag. Allerede nå begynner arbeidsoppgavene å samle seg, og jeg ville aldrig klare å bli ferdig med alle sammen hvis jeg bare skulle jobbe halv tid. Dessuten kan man være rimelig sikker på at det vil komme noe annet som haster, og som ødelegger hele arbeidsplanen man har lagt seg opp....


På veg hjem fra jobben dro jeg innom Plantasjen for å kjøpe noe å støtte opp den store Havehortensian min med... Siden det regner så mye begynner den å bli ganske tung, og det var på tide å sørge for at den ikke blir liggende utover bakken. Før har jeg brukt noen gigantiske blomsterpinner som jeg har bundet hyssing rundt, men da har ikke Hortensian sett noe fin ut. Nå fikk jeg tak i noen bøyler som jeg satt rundt, og så knøyt jeg hyssing i to høyder rundt... Da kan noen av bladene stikke ut, og det ser mer naturlig ut samtidig som den holdes fint oppe.

I tillegg kjøpte jeg to nye stativer til å sette lyktene mine på... Det er egentlig blomsterbord, men det går like fint å sette lykter på dem... Jeg hadde egentlig ikke planlagt å kjøpe noe annet enn blomsterstøtte, men sånn er det med meg bestandig. Jeg kommer alltid hjem med noe mer eller noe helt annet enn det jeg planla :o))


De gamle stativene har jeg flyttet og satt blomster på... Skulle gerne ha hatt et par hvite der oxo, men jeg får vel nøye meg med de gamle.... kanskje!! Huff, nei jeg kan ikke begynne sånn for da kommer jeg sikkert til å dra på Plantasjen i morgen å kjøpe to hvite til!!!Pusejentene har vært veldig kozete i dag, og da jeg kom med kammen og børsten ble de veldig happy... Da mjaues og males det noe helt vanvittig så det er ingen tvil om at de kozer seg. Ingen av dem ville at jeg skulle slutte, og det ble en gigantisk haug med pels som ble børstet og gredd bort.. Etterpå ble de veldig slitne og bare slang seg ned for å sove litt, godjentene mine det :o))

For over 14 dager siden bestilte jeg ny Samsung Galaxy S II fra Tele2...., og den har jo ikke dukket opp vettu :o(( Forrige uke ringte jeg Tele2 for å undersøke hva som hadde skjedd, og da fikk jeg beskjed om at den var sendt. Da den ikke var kommet i dag ringte jeg dem tilbake, og da viste det seg at leverandøren hadde gått tom for akkurat rosa tlf.Uten at jeg fikk beskjed selvfølgelig. De hadde svart, og da bestemte jeg meg for å ta det for de kunne ikke helt svare på når den andre kom. Det spiller egentlig ikke noen rolle hvilken farge den har, for jeg har jo så mange deksler som jeg kan spice den opp med :o)) Hun jeg snakket med regnet med at jeg hadde tlf på torsdag....!!!

Sitter akkurat å ser på Ut på tur med Ola-Conny og Morgan, fra Ullared.... Hehehe, det er så som så med språkkunskapene så det er ganske fornøyelig å se på. Syntes egentlig det er ganske tøft å reise når man nesten ikke kan gjøre seg forstått eller forstår hva andre sier til en...., men det blir nå iallefall bra tv :o))

Nordby Shopping i bilder....

 • 02.07.2012, 22:30

Det ble bråbestemt at Anne og jeg skulle reise til Nordby i dag for å shoppe litt.. Meningen var at vi skulle reise tirsdag eller onsdag, men så passet det bedre å dra i dag i stedet. Jisses så mange mennesker det var der når vi kom... Trodde nesten ikke at vi skulle klare å finne noen parkeringsplass, men til slutt var vi heldig å fant en..Hehe, det ble jammen fult i bagasjerommet etter at vi hadde vært i matbutikken å handla..

Anne var på jakt etter halsekjede, øredobber og armbånd i turkis og hos Glitter fant hun det hun lette etter.Det er en grunn til at jeg trives best bak kamera, for spesielt fotogen er jeg ikke....

Crazy Candy Frogs skal jeg ha med på jobben, og der går de ganske raskt unna, mmmm de er knallgode med litt salmiakk i midten :o))Et par nye kokebøker ble det oxo. Jeg har endel i samme serien, som jeg flittig bruker.

Jeg handla ganske mye i dag i matbutikken, så før jeg kjørte Anne hjem til Lørenskog gjorde vi et lite stopp hjemme hos meg. Det var for at hun skulle hjelpe meg å bare inn, sånn at jeg slapp å overbelaste den vonde skulderen min. Sommeren er til for en iskald øl i ny og ne, så derfor kjøpte jeg meg 24 bokser med deilig Bayersk Falcon øl... Jeg kjøpte oxo et par bokser med ferdigsmurte knekkebrød med tomat og basilikun og med paprika. De er kjekke som mellommåltid eller bare for å ha i veska hvis man blir sulten når man er på farten. Jeg har ikke sett de smakene her hjemme.

Pusene har blitt bortskjemte med at mammen deres har kommet relativt tidlig hjem hver dag, så derfor var de veldig selskapsyke når jeg kom hjem etter å ha vært borte fra dem i mange mange timer. De var helt ville etter å få koz og oppmerksomhet, noe de selvsagt fikk massevis av :o))

Ha en fortsatt fin mandagskveld!

Makan til service......

 • 25.06.2012, 21:31

Jeg trodde ikke at det fantes sånne mennesker..... Etter jobben i dag dro jeg opp på Dyrego på Lambertseter senter for å se på nytt klatrestativ til pusene. Det gamle var skikkelig utgått på dato, og de skulle fått et nytt da de fylte 3 år for en måned siden. Nok om det.... Jeg fant en flott klatrestativ som går fra gulv til tak, som kosta i underkant av 3.000,-, som jeg bestemte meg for å kjøpe. Det å få det med meg hjem og sette det opp alene var ikke noe jeg hadde klart, så jeg spurte den hyggelig karen i butikken om det var mulig å få det hjemkjørt og montert. Ja men det skal jeg ordne for deg sa han, og jeg nesten besvimte... Han fikk navn, adresse og telefonnummer, og litt over en halvtime senere dukket han opp med klatrestativet.

Pusene var veldig nysgjerrige å spratt rundt på det nye leketøyet, og det var en fryd å se dem klatre helt opp til taket å titte ned på meg. Se på dem når de satt på øverste boksen å stirret interresert ut på det som skjedde utenfor stuevinduet :o)) Jeg var litt usikker på om jeg skulle fjerne det gamle stativet og valgte derfor å beholde det.... Kanskje litt dumt, for de legger seg på det gamle og sover... De kan få beholde det til jeg kommer fra jobben i morgen, men da går det ned i kjelleren.


Nestenblondina, altså meg, har nå sunket godt ned i godstolen for å se på INK MASTER på MAX..., og en av dommerne er Chris Nunez fra Miami Ink :o)) Jeg digger jo bare å se på Tattoo programmen, og sluker dem med stor entusiasme. INK MASTER er litt anderledes, for det er en konkuranse hvor en må hjem i hvert program. Jeg vet ikke helt om jeg syntes at det konseptet passer på dette av den grunn at de må klare å gjøre klar en tattis på tid. Uansett så er det gøy å se på :o))

Vi har hatt litt regn i dag oxo, men ikke like mye som de siste dagene... Temperaturen har ikke vært så ille, men ingen sommertemperatur akkurat. På det meste har det vært oppe i + 18C.

Ha en fortsatt fin mandagskveld :o))

Wow, så dyrt...

 • 11.06.2012, 23:42

På morran i dag dro jeg opp på Manglerud Politistasjon for å anmelde hærverket på bilen min... Det var jo bare å fylle ut en skjema, og levere i luka igjen så får jeg et brev i posten om noen dager som bekrefter anmeldelsen. Mest sannsynlig så står det vel at saken er henlagt i samme brevet!!


Karroseriverkstedet hos Røhne Selmer ringte meg med en gang jeg kom på jobben, for å fortelle at prisen for å å fixe bilen kommer på i overkant av 25.000,- Jeg hadde regnet med at det ville koste, men hadde vel ikke helt trodd at det ville bli fult så dyrt. Nå skal jeg jo ikke jeg betale mer enn 4.000,- (egenandel), vel mer og mer, det er da enda nok. Jeg kunne levere bilen allerede i morgen, men da hadde de ingen leiebil klar, så jeg ba han ordne det først å ringe meg igjen. Leiebilen er på plass onsdag morgen, så da blir oxo min bil satt inn. Skal bli deilig å få det overstått :o))

Det skjer mye på jobben om dagen, og sjefene vil ha mer prossesstyrte arbeidsforhold... Dette skaper endel uro i avdeling i form av at enkelte tror at avdelingen våres kommer til å bli splittet opp, og vi blir plassert i forskjellige grupper som bare jobber med en spesifik arbeidsoppgave. Jeg håper inderlig ikke det blir helt sånn, for det kan fort bli kjedelig... Vi har mange forskjellige arbeidsoppgaver i dag, og det er det som gjør jobben utfordrende og interesant... Jeg prøver å ikke la meg rive med i samtalen, for det blir så negativt, men jeg merker at tankene sniker seg inn siden noen av de andre snakker så mye om det. Ingenting er avgjort enda så det beste er å avvente med å male fanden på veggen til en endelig beskjed kommer, og dessuten kanskje det ikke blir så ille.


Etter at jeg hadde spist middag i dag ble jeg så vanvitig trøtt at jeg klarte ikke å holde øynene åpne, jesp!! Jeg hadde tatt med et brett inn i stua for å spise der, og jeg greide å sovne med brettet i fanget og en boks øl i den ene hånda, hehehe!! Var borte i 10-15 minutter, og da jeg våkna igjen hadde jeg fortsatt ølboksen i hånda. Etter et par sterke kopper kaffe begynte kroppen å fungere litt igjen, men nå kjenner jeg at den begynner å sige sammen igjen.... Kanskje like greit å hoppe i senga og få seg noen timer søvn...!!

The Queen's Diamond Jubilee Concert

 • 04.06.2012, 23:33


Egentlig burde jeg vel gå å legge meg, for jeg jesper snart kjeven ut av ledd.... Så fant jeg ut at det er konsert fra London på BBC Prime i anledning 60 års jubileet til Dronning Elisabeth, og den må jeg jo bare ha med meg... Masse kjente artister har allerede vært på scenen, Madness, Elton John, Stevie Wonder og nå kom Paul McCartney. I tillegg har det vært noe klassisk oxo... Det er tjukka fult med folk utenfor Buckingham Palac og oppover the Mall. En kompis er i London i disse dager, og jeg lurer på om han kanskje er i området...!!

Begge pusene har kommet inn for natta og ligger å sover.... Vinja lå ute på balkongen helt til for noen minutter siden, og der var det ganske kjølig... men hun skulle absolutt ligge der. Jeg lukket balkongdøra for jeg frøys, men lot kjøkkenvinduet stå åpent sånn at hun kunne komme seg inn når hun ville. Jeg skulle egentlig ha vasket kattedoen i kveld, men jeg hadde glemt å kjøpe sand i dag så det måtte vente til i morgen...

Nå tar denne damen kvelden... GOD NATT!!Derrick....., ikke mye spennende!!

 • 04.06.2012, 17:55

Det er ikke ofte jeg er hjemme så tidlig på en arbeidsdag at jeg får med meg tv-programmet på NRK mellom 15-17... I dag er unntaket, og for en gang skyld tenkte jeg a jeg skulle få med meg Derrick. Det var ikke akkurat favorittserien da den gikk som en farsott på, var det ikke 80 tallet en gang, og jeg kan ikke påstå at den har blitt noe mere populær nå heller. Egentlig litt kjedelig for min smak!!!


Akkurat nå sitter jeg å venter på at vaska mi skal bli ferdig i vaskekjelleren... Jeg hadde et par IKEA poser med vask med bl.a. sengetøy som jeg ikke tok med forrige gang... Noen ganger tenker jeg at jeg skal kjøpe en vaskemaskin å sette på badet, men det er jo så vanvittig trangt der at det blir nesten ikke noe plass igjen.. Får se hva jeg gjør når jeg engang bytter ut kjøkkenbenken, skulle være mulig å få plass til en maskin der........!!

Nå skal jeg ikke syte av været, men bare nevne det, hihihihi!! Til morran var det kun + 5 C da jeg sto opp, og innen jeg dro et par timer seinere var det steget til + 9 C... Det har vært overskyet det meste av dagen, og rundt lunchtider begynte det å regne ganske bra så jeg var nødt til å dra fram paraplyen når jeg gikk ut en tur... Nå i sta trodde jeg ensten at det skulle begynne å tordne, for skyene var helt blåsvarte, men det ble ikke til noe, heldigvis...!!

På tide å sprette ned trappa, for å hente vaska som er ferdig om et par strakser....Sleepless in Oslo...

 • 28.05.2012, 01:10

Klokka har dratt over midnatt for en stund siden, og det er umulig å få sove.... Det er for varmt inne i leiligheten til at jeg klarer å roe meg ned såpass at jeg får sove, tiltross for at nattetemperaturen nå er ned på + 16 og jeg lufter som bare den... Tenkte at jeg skulle være flink å legge meg tidlig, men jeg får nok lufte litt til for å få ned temperaturen inne litt til før jeg gjør et nytt forsøk...


Godt man har mange kanaler som sender hele døgnet, og nå har jeg landet på VOX, hvor de akkurat nå sender en gammel episode av Dalziel og Pascoe. Når den er slutt begynner Inspector Morse, og han er så langdryg at da kommer jeg vel antageligvis til å sovne. TV'n slår seg av uten at jeg behøver å bekymre meg for at den skal surre og gå hele natta, kjekt eller hva, hehehe!!!

Pusene holder et forferdelig liv ute på balkongen... De jakter på insekter og spretter opp på klatrestativet for så å dundre ned på tregolvet igjen, og det bråker noe vanvittig. Ronja kom inn med en ganske stor en i sta, som for et lite øyeblikk klarte å stikke av... Frøken Lillepuzdatter har blitt riktig god på å jakte på dem, så det ble en kortvarig flytur for det insektet, stakkars!!!


Vanligvis er jeg ikke så flink til å drikke nok vann i løpet av dagen, men nå som det har vært så varmt har jeg tvunget megselv til å drikke. Det igjen får jo sine konsekvenser, så jeg har fått endel trim i samme slengen, hehehe!!! Kroppen har godt av det, og jeg merker forskjell at den har det bedre når jeg får i meg nok veske. Normalt pleier jeg å drikke mye kaffe, men nå i disse varme dagene har klart å holde meg til et par kopper på morningen/formiddagen....
Hjæææælp, jeg blåser nesten bort...

 • 14.05.2012, 22:57

Ville nok kanskje ha letta hvis jeg ikke hadde den tyngden jeg har, hehehe!!! Jeg hadde nesten like mye klær på meg i dag, som jeg hadde når det var kuldegrader. Vinden blåste kaldt og kraftig å sneik seg oppimellom alle åpne sprekker, brrrrrr!! Nå i kveld ser det heldigvis ut til at det begynner å løye litt, så da blir det forhåpentligvis bedre i morgen.


Fikk endelig hengt opp de nye gardinene jeg kjøpte hos Black Design for en stund siden... Jeg vet at jeg har sagt at jeg skulle henge dem opp mange ganger, men det har aldrig blitt til noe. Nå er de oppe, og plutselig ble det veldig trist med de grå putene i sofaen... Jeg må nok på et hastebesøk hos Black Design for å kjøpe matchende putetrekk i morgen...  

Tidligere i kveld fikk jeg en overraskende telefon fra min biologiske tante Ågot, som jeg ikke har snakket med på veldig lenge. Det var så kozelig å snakke med henne igjen :o)) Hun ringte for å fortelle at min biologisk far hadde vært innom henne med et bilde av meg, som han tok mens han var her i påsken. Han hadde forstørret det å satt ramme på det, og hun var så glad for det. Han har lovet å sende et til meg oxo, men jeg har ikke sett noe til det enda... Kommer nok tilslutt!!!

Jeg har jo ingen kontakt med min biologiske mor, og tante Ågot er søsteren hennes så jeg spurte om hun hadde pratet med henne i det siste. Det var en stund siden, men hun hadde dratt på seg en kraftig influensa i vinter og havnet på sjukehus. Når hun kom hjem hadde hun vært veldig slapp og ustø på bena, og da hadde hun ramlet på badet å brekt ankelen. Resultatet av det ble nytt sykehusopphold og rekarasjon i en måned. Hun er fortsatt redd for å trå på benet, men det må hun jo bare for å kunne trene seg opp. Hvis ikke blir benet værende svakt, og vondt å trå på... Jeg får vel bite i det sure eple å ringe henne for å høre hvordan hun har det, for hun kommer definitivt ikke til å ringe meg.....!!!

Denne uken er det mye å glede seg til...: I morgen begynner sommertiden på jobben, hvor vi jobber 30 min kortere :o)), det er lønningsdag, så er det bare to dager igjen å jobbe innen langhelg for meg, en svensketur er rett rundt hjørnet og på lørdag skal jeg tatoere meg igjen...  En perfekt uke :o))

Ha en fortsatt fin mandagskveld :o))Bare en snartur innom før jeg hopper i senga......

 • 23.04.2012, 23:05

Himmel og hav så sliten jeg er...... Etter at jeg hadde spist middag i dag satte jeg i gang med å snu om på hele soverommet mitt, og jeg ga meg ikke før jeg hadde fått alt sånn som jeg ville ha det. Jeg har lenge villet gjort det, for senga mi har stått sånn til at de i blokka ovenfor kunne se rett ned i den. Hvis jeg hadde lyst til å slenge meg nedpå for å slappe av var jeg nødt til å trekke for gardinene, nå slipper jeg det... I stedet for å styre med gardinene har jeg heller slengt meg på sofaen i stua i stedet...

I løpet av våren og sommeren skal jeg pusse opp rommet med nytt gulv og trepanel på veggene, håper jeg at jeg har råd til i allefall. Deretter blir det ny seng, og en stor kommode...

Kjøpte meg 3 nye filmer hos Platekompaniet i dag... Hadde egetlig ikke tenkt til å gå inn der i det hele tatt, skulle bare opp i dyrebutikken for å kjøpe tørrfor til pusetassene. Det blir alltid noe mer når jeg "skal bare", hehe!!
Av disse tre er det bare den siste her jeg har sett før for noen år siden, og jeg har lest boka oxo... Jeg likte begge deler, og når jeg så at de hadde filmen på Platekompaniet kunne jeg ikke motstå fristelsen for å kjøpe den. Gleder meg til å se alle tre..

Nå trenger både kroppen min å vile seg noen timer, så jeg skal rett å slett ta å legge meg, GOD NATT :o))Goood formiddag...

 • 23.04.2012, 10:26

Så var en ny uke godt i gang, og for en gang skyld klarte denne madammen å ramle ut av sengehalmen såpass tidlig at hun var på jobben i normal tid. HURRA for meg :o)) Rart at jeg var så våken og opplagt egentlig siden jeg nesten ikke har sovet i natt...., syntes jeg bare har ligget å vridd meg hele natte og kikket på klokken. Pusene hang ikke helt med, for de var veldig trøtte å hang ikke i beina på meg når jeg gikk på badet.... Det pleier de nemlig å gjøre, spesielt Vinja som alltid er med meg på badet :o))

Paraplyen måtte bli med meg på jobb i dag, for det plasket ned ute da jeg skulle gå. Temperaturen lå på rundt + 5C, og det var i grunnen ganske surt og kaldt...., brrrr!!

Det blir en arbeidsdag hvor jeg er nødt til å konsentrere meg veldig, og de små grå får kjørt seg tenker jeg, hehehe!! Jeg er vel egentlig en sånn person som liker arbeidsoppgaver jeg kan grave meg langt ned, for å finne ut av ting på. Ikke noe speedy gonzales her i går gitt, når det er sagt så kan jeg jobbe fort jeg oxo men er vel ikke så glad i det.... Føler at jeg mister kontrollen da, og ting kan bli feil, og jeg hater når ting blir feil... De andre syntes jeg er fryktelig pirkete, hehehe!!

Ha en fortsatt fin mandag :o))

Atsjooooo...., hjemme i dag!

 • 16.04.2012, 12:43

Til morran i dag våknet jeg med dundrende hodepine, sår hals og feber..... Hmmm, hva jeg har gjort for å pådratt meg det denne gangen er jeg ikke så sikker på. Ikke har jeg ligget med rompa bar og ikke har jeg gått lettkledd, men alikevel har jeg da klart å bli forkjølet. Som alltid så passer det fryktelig dårlig å være hjemme, men ikke så mye jeg kan gjøre med det... Hadde det ikke vært for feberen ville jeg ha gått på jobb, men den gjør at jeg ikke orker noen ting :o((


Sammen med Aftenposten i dag kom CCVest Magasinet, og der så jeg en lekker veske fra Campomaggi som jeg falt plask for.... Den var røff, akkurat som jeg liker dem. Vesker/bager som er veldig feminine er ikke helt meg. Det er bare et lite problem, den koster kr 5.399,- og det er en pris jeg definitivt ikke er forberet til å betale for en veske. Jeg kan strekke meg til 2.000,-. Over det er vanvidd å gi etter min mening...., sikker noe som er uenig det. 


Jeg snooket litt rundt på nettet og så masse fine vesker fra Campomaggi... Likte disse to her oxo, men dessverre så ligger heller ikke de i min prisklasse :o(( Får vel heller jakte rundt på noen som ligner i en prisklasse jeg har råd til.

Jeg hadde bestemt meg langt unna mediadekningen av ABB's rettsak, men nå sitter jeg her alikevel å glor på tv'n.... Nysgjerrigheten tok overhånd og jeg måtte bare få med meg den første dagen, MEN jeg kjenner at jeg blir veldig provosert bare av å se ham sitt der. Jeg føler stor sorg over de som er personlig berørt, og sinne mot han som har påført dem disse lidelsene. Så er jeg sint for at han skremte meg selv oxo, for det gjorde han. Jeg var på jobben ikke langt fra når bomben i Regjeringskvartalet gikk av og kjente styrken av den på kroppen. Jeg ble ikke fysisk skadet, men psykisk merket i lang tid etterpå. Når det er sagt så kan ikke det jeg opplevde sammenlignes med de som var i sentrum for hendelsene!!

Har vi mulighet i norsk rettsvesen til å holde han innelåst resten av hans levetid??December boys.....

 • 09.04.2012, 23:16
Har akkurat sett filmen December Boys på VOX, en sånn film som jeg vanlig vis ikke pleier å se på..., men...!!! Når jeg først begynte å se på den klarte jeg ikke å svitse over på noe annet. Filmen var skikkelig bra, og en av hovedrollene ble spilt av Daniel Radcliffe. Tror den var Australsk, og de kan det der med å lage filmer og serier som treffer en midt i hjertet.

Denne madammen skal nå velte seg ut av godstolen og alle pleddene og inn i senga si for å få seg noen timer søvn. GOD NATT :o))Jeg fryyyyyser....

 • 09.04.2012, 22:02

Ute er det varmegrader, men det er så vanvittig huskaldt her i heimen... Jeg klarer ikke å få varmen inn ikroppen i dag, til tross for at jeg sitter med tjukk jakke, tjukke sokker og to pledd over meg. Beina mine er iskalde, og da fryser jeg på resten av kroppen oxo, brrrrrrr!!! Det føles i kroppen sånn som om jeg skulle være i forstadiet til en forkjølelse, men jeg tror ikke at det er det. Jeg bare fyser.....


Det er nok dette guffne været vi har som er årsaken til at det er så huskaldt tenker jeg. Det har mer eller mindre snødd hele dagen i dag, en bløt variant som ikke har lagt seg. Den har bare gjort alt veldig vått, noe som egentlig var veldig nødvendig nå. Overalt har det vært så innmari tørt den siste tiden. Tenker at en god natt søvn vil nok restituere kroppen min, og varmen tilbake i kalde føtter :o))


På Påskeaften var det knallvær her i Oslo, og Vinja og jeg slang oss ut på balkongen å kozte oss noe vanvittig i sola og varmen. Det var så godt å kjenne varmen på kroppen og jeg gikk bare inn for å slenge pizzaen i ovnen, som vi skulle ha til kvelden. Måtte nesten le litt, for faren min kom ut til oss men han satte seg ikke for han turte ikke flytte på Vinja. Han ville ikke forstyrre henn sa han :o)) Det hadde jo ikke vært noe problem, for han kunne bare ha løftet henne opp på klatrestativet... Hun hadde bare sovet videre :o))I morgen er det slutt på ferie og fritid for en stund?. Da er det tilbake på jobben igjen, og ingen ferie i sikte på aldri så lenge. Kjenner at jeg godt kunne ha tenkt meg noen flere fridager før jeg begynte på jobb, men det går ikke. Bare å brette opp ermene å sette i gang med oppgavene igjen :o))

Ha en fortsatt fin mandagskveld, som føles som søndag!!Oh what a beautiful morning.....

 • 09.04.2012, 12:46

Jeg kan ikke få sagt hvor deilig det var å våkne til morran i dag, og vite at jeg hadde heimen for meg selv igjen... At jeg kunne valse rundt i nattkjolen så lenge jeg ville uten å ta hensyn til faren min som var her. Humøret er på topp, og jeg bryr meg ikke engang om at det snør ute... Syntes til og med at det er litt kozelig, hehehe!!


Enda mer fornøyd ble jeg da jeg gikk på vekta i dag, og så at jeg nå har klart å komme meg ned 7 kg :o)) Jeg har vært streng med megselv når det gjelder snoop, og hold meg langt unna hele påsken. Når det gjelder mat, så har jeg ikke frotset men litt mer enn hva jeg burde ha spist har det jo blitt. Det bekymrer meg egentlig ikke :o)) Jeg ble inspirert og dukket inn i klesskapet og fant noen klær som ikke har passet på en stund, og de satt som et skudd...... Da ble humøret enda bedre :o))  Jeg hadde satt meg som mål å komme meg ned 10 kg innen utgangen av april, og det ser ut til at jeg skal klare det hvis jeg fortsetter å være streng å passer på hva jeg spiser. Jeg vil jo ikke gå ned for fort heller, da går jeg bare opp igjen i turbofart :o))

Ringte til Anne i sta for å høre hvordan det var gått med henne i påsken.... Hun tok jo slankeoperasjon uken før påsken, og på Skjærtorsdag kunne hun begynne å spise vanlig mat i most form. Jeg var jo veldig nysgjerrig på hvordan det hadde gått. Hun fortalte at det har gått over all forventning, og har ikke hatt noen problemer i det hele tatt. Hun fikk beskjed i forveien at det kunne være forskjellig mat hun ikke ville tåle, men så langt har hun ikke merket noen ting. I morgen skal hun forsøke seg på knekkebrød, og det gruet hun seg litt til... det går sikkert helt fint tenker jeg :o))


Da vi var ute på Påskeaften dro vi en kjapp tur nedom Alna-senteret for at faren min skulle kjøpe seg et forstørrelsesglass med lys. Jeg bestemte meg da for å endelig få ut fingeren og kjøpe meg et en sykkelholder til bilen. Det har jeg sagt at jeg skal gjøre så lenge, så når jeg først var der nede gjorde jeg det. Det er ikke av de dyreste, men det holder sikkert til mitt bruk tenker jeg. Den ligger fortsatt i bagasjerommet på bilen, men jeg skal montere det på denne uken sånn at jeg kan ta med meg hjem den nye sykkelen jeg skal kjøpe :o))

Jeg har sett på en Diamant sykkel til 3,500,- med brede dekk som ligger godt på asfalt og på grus... Jeg har alltid syntes at det har vært gøy å sykle, og så er det god trening.


Da faren min var her fortalte han meg at det lå en gammel film ute på Tinn Kommunes hjemmesider, som var fra han gikk på barneskolen. Filmen var tatt av noen i familien som bodde i USA, og som var "over her" for å se på hvor familien kom fra. Vi var inne å kikket på den, og det var en lang film på over 20 min. Filmen er tatt under krigen, men faren min var ikke helt sikkert når. Årstallet som er angitt i arkivet er 1950, men det stemmer ikke for da hadde han sluttet på skolen for lenge siden. Jeg klipset ut bilde fra han der han sitter i skolebenken :o)) Kjekk gutt det om jeg skal si det selv :o)) Tenkte jeg skulle printe det ut å sende til han, men jeg må ha en ny fargepatron til printeren først. Det var mange fine gamle filmer fra Tinn og Rjukan i arket, og det er gøy å se igjennom de :o))

Tidligere i dag hadde jeg egentlig tenkt meg ut for å gå en tur, men det snør fortsatt og den er bløt.... Derfor tror jeg at jeg forblir inne i varmen, setter på en film å kozer meg med kattepusene mine. Kanskje ikke så spennende, men veldig behagelig, hihihihi!!

Ha en fortsatt fin 2. påskedag...., og folkens dere som kjører hjem fra påskeferie - kjør forsiktig :o))De har skrudd av varmen.....

 • 02.04.2012, 23:51

Allerede på fredag kunne jeg merke at det hadde blitt kjøligere inne på jobben, men i dag var det enda verre... Det var så vidt jeg orket å ta av meg skinnjakka når jeg kom inn i lokalet. På toppen av av alt satte Anita på vifta, for hun svetta pga hetetoktene sine. Det var da jeg tok å slang over meg sjalet mitt og trakk på meg pulsvantene... Det var godt det :o))


Arbeidsgiver har slått av varmen etter at det var så varmt tidligere, noe de godt kunne ha ventet litt med. Er ikke så lett å taste på på tastaturet med vanter på seg, men det er i grunnen ikke så mye annet å gjøre når fingrene er hvite av kulde. Tror ikke at jeg var så kaldt i vinter en gang. Jeg skal helt klart ta på meg tjukkere klær i morgen....

Sånn nå føler jeg meg mye bedre, hehehe... Det hjalp å få ut litt frustrasjon :o))

Nå skal denne damen gå å legge seg, for i morgen venter en ny arbeidsdag... Bare 1,5 dag igjen å så er det påskeferie for meg oxo. NATTA!!Påskekrimmen er her.........

 • 02.04.2012, 21:54

Påsken er er her, og med den krim på tv og radio... Jeg bare digger å krype sammen i sofaen eller godstolen for å høre påskekrimmen på radion. Det er en tradisjon jeg ikke kommer til å gi opp med det første..


DAB'n er lagret på NRK GULL som virkelig har linet opp med masse krim dette året... I kveld har det vært Inspektør Scott på farten, som er korte hørespill hvor lytteren innbys til å løse forbrytelsen. Etterpå har Richard Herrmann lest om Jack the Ripper og Legen Crippen som myrdet sin kone i London for ca 100 år siden.

Det blir mange gamle gode hørespill utover i påsken....., gleder meg :o))Dagens lunch meny

 • 02.04.2012, 12:10

 

Salat med skinke, egg og kylling, mmmmm :o))

Nordby i dag.....

 • 12.03.2012, 22:18

I dag har jeg hatt en feriedag i anledningen at jeg og Anne skulle til Sverige å shoppe litt.... Jeg våkna før klokka ringte i dag ved 8 tiden, og spratt opp lys våken å i veldig god form. Armen min, nakken min og hode var smertefrie... hærlig. Anne sluttet på jobben ved 11 tiden, og hun hadde akkurat kommet ut da jeg kom feiende inn på parkeringsplassen.

Været var helt på topp i dag, blå himmel og sol og omtrent ingen vind i det hele tatt. Siden det var en vanlig arbeidsdag i dag, hadde jeg trodd at det skulle være lite trafikk på veien. Det var det ikke, men kanskje ikke så mye personbiler, nei det var mest trailere...


Når vi kom til Nordby var det tide for litt føde.... Anne holder på med pulver og supper i anledning slankeoperasjonen, og må være nøye med å få i seg næring til faste tider. Mens hun spiste suppa si, tok jeg en cesar-salat... Herremin sier nå jeg, det er den største salattelerkenen jeg har fått noen gang. Jeg hadde ikke sjangs til å spise opp alt sammen..., men godt var det....


Vi dro i matbutikken først for å få unna det..., men jeg ble litt irritert da de kune hadde 3 kasser åpne. Selv om det ikke var så mange mennesker i butikken, var det mange nok til at køene ble lange og ganske stillestående.


Ikke noe kjøttmat i handlevognen i dag... Nei, nå skal det slankes så det ble hamstring av Nutrilett shakes, sjokoladebarer og smoodies + litt krydder, et frokostbrett og et par matbokser. Potetgullposen var ikke til noen av oss, men til Annes bror... som ikke slanker seg så seriøst, hehehe!!


Vi var en snartur innom Ittala og kikket på service... Jeg fant dette fra Rörstrand som jeg falt for, og som jeg på et senere tidspunkt kommer til å kjøpe meg. De talerknene jeg bruker til daglig er altfor store og tunge... Kanskje jeg kjøper neste gang jeg drar..., vi får se!!

Ellers så kjøpte jeg meg nye svarte jeans, et par nye BH'er, sokker, favorittparfymen min Alien fra T. Mugler, stål vannflaske, to nye silikondeksler til Samsungen min i rosa og orange og en rosa kortholder med plass til mange kort. Skulle jo egentlig ikke ha så mye i dag.... Bare krydder, pasta, øl og shakes hehehe, men det ble ganske mye mer!!!

Snakket nettopp med fetteren min angående begravelsen... Han og kona skal ordne med bårebukett eller krans i morgen... Begravelsen er kl 11, og vi ble enig om at jeg skulle komme opp til dem så kjører vi sammen opp. De bor på Fetsund, og vi ble enig om at jeg er hos de ca 08:30 så drar vi videre oppover en halvtime senere....

I morgen er det jobb igjen, så det er vel på tide å begynne å tenke på at jeg må komme meg i seng snart... Siden det blir to dager mindre å jobbe denne uka, må jeg legge inn turbo'n de andre dagene for å bli ferdig med det som må gjøres denne uka...


Det gjorde godt

 • 05.03.2012, 20:55

Jeg gledet meg ikke til å komme til fysio i dag, ettersom armen min har vært så vond de siste to dagene... Når jeg sier det til fysioterapeuten så vet jeg jo at han kommer til å klemme på de stedene som er mest smertefulle, hehehe!!


Det var jo ikke godt når har begynte å klemme, trykke og massere... Alikevel så kjennes det faktisk ganske bra nå i kveld, og armen har faktisk ikke dovnet en eneste gang hittil... Det er første kvelden på en stund at jeg har hatt full følelse i fingrene mine, og det er bare så hærlig :o))

Blogg.no er ikke venner med meg akkurat nå..., for jeg får ikke lastet opp bilder til innlegget mitt.Jeg hadde redigert noen som jeg hadde overført fra mobilen, men den gang ei gitt :oI Tilslutt måtte jeg gjøre det via app'n. Fikk flere festlige feilmeldinger, grrrrr!!

Den ene lykta på bilen min har slutta og virke, å jeg må se å få fixa det i morgen. Fikk tips av fetter'n min i dag om at Mekonomen tok det på strak arm, uten at man må bestille time i forveien. Mener det ligger en ikke så langt herfra, så jeg får sjekke ut det på veg hjem i morgen... Jeg må jo ha bilen i orden, for det er en planlagt Harry-tur i neste uke.

Pusene ligger rett ut i senga mi og sover..., de rører ikke på hverken ører eller øyne :o)) De er jo så skjønne når de ligger sånn, og jeg har mest lyst til å bare gå bort å koze masse med dem... men gjør jo ikke det!!


Trøtt kveld i sofakroken...

 • 27.02.2012, 23:54

Nå ligger jeg og pusene mer eller mindre i en stor haug i sofan å sløver.... Vi er så trøtte alle tre at vi, nei det er feil, jeg sliter med å holde øyene åpne, pusene sover de, hehehe!!! De er tydeligvis værsjuke, for de har ikke krangla engang i dag... Det pleier jo alltid å gå ei kule varmt et par ganger per kveld, but no.....!!!


Var hos fysio etter jobb i dag, og jeg vet ikke hva han gjorde med kroppen min.... Jeg ble altså så trøtt og sliten av behandlingen at jeg har ikke orket noen ting i kveld. Når det er sagt så er venstrearmen min bedre nå i kveld enn den har vært på lenge. Ikke en gang i kveld har den dovnet bort, og det er så godt.

Til onsdag skal jeg tilbake igjen, men da har jeg time på morningen før jeg skal på jobb. Hvordan det skal gå utover dagen vet jeg ikke... Kommer vel til å bli megatrøtt etter noen timer tenker jeg, og da er det vel ikke noe annet å gjøre enn å line opp med nok sterk kaffe, hehehe!!


Bildet tilhører niesen min Linda, men jeg måtte bare låne det. Bilde er av pusen hennes Sprocket, som er helbror til pusejentene mine. Her er han ikke helt blid, og det er akkurat som å se Ronja sist gang vi var hos dyrlegen. Sist gang jeg hørte nytt om Sprocket så var han ikke i helt i slaget, og det hørtes nesten ut til at han var skadet. Siden hun ikke nevnte han igjen trodde jeg kanskje han ikke levde lenger, og jeg ble glad da jeg så at det var futt i gutten enda :o))

Vinja lå å tittet litt på bilde av broren sin i sta, vel det så i allefall ut til at hun gjorde det, og så strakte hun seg utover tastaturet på PC'n med poten på skjermen. Det var ikke for at hun så en annen pus, nei dette gjør hun som regel hver kveld når jeg sitter med PC'n i fanget, hehehe!!

Nå er klokken slagen, og det er på tide å krabbe til køys... Ny dag nye muligheter i morgen GOD NATT!!Våren forsvant...

 • 27.02.2012, 09:52

Det var vel ingen overraskelse at det kom et snøfall i dag, men syntes jeg det var greit? Nei, absolutt ikke! De meldte jo om det for noen dager siden. I morgen er det jo meldt at det skal bli  + 10C, men det får vi nå se. Hadde ikke vært meg i mot.....!!

Seinere i dag er det ny time hos fysio, og så vond som den armen er nå gleder jeg meg ikke akkurat. Den er inne i en ny fase av vondt, som er litt anderledes enn den har vært. Forhåpentlig er det en positiv ting, at ting begynner å skje og at det smått om sen går den rette veien. Jeg krysser i allefall fingrene for det :o))

Ha en fortsatt fin mandag formiddag ;o))Skriiiiiiiiiik, jeg forsov meg igjen.......

 • 20.02.2012, 11:44

Panikken spredde seg i hele kroppen da jeg plutselig våknet av at det var så lyst i rommet... Med et skrik hoppa jeg ut av senga, da jeg forsto at jeg hadde klart å forsove meg storveis..., sukk på en mandag av alle ting.


Hadde dette vært en vanlig mandag så ville det ha vært krise, for jeg hadde kommet så fryktelig seint på jobben. Nå er det ikke en vanlig mandag, men første dag i vinterferieuka... Det vil jo si at flesteparten av de som vanligvis sitter i bilkø sammen med meg ikke er der :o)) Jeg var på jobb i løpet av NO TIME, og rusla inn døra 08:35. Det er slettes ikke så ille det, hehehe!!


Jeg ble spurt i går hvordan formen var, om jeg var frisk!! Ja da svarte jeg, frisk, rask og rørete eller noe sånt.... Det tok ikke så mange timene innen jeg måtte revudrere den uttalelsen :o(( Mens jeg satt å kozte meg med kaffe og fastelavens boller, kjente jeg at nesa begynte å sildre og jeg var skikkelig varm i kroppen. Sjekket tempen, og jo da den var på rask oppadgående den.. Årsaken til svingning i kroppstemperaturen og den rennende nesten er nok at damen her satt litt lenge ute på balkongen i går med litt for lite klær på. Jeg er på jobb, og der må jeg prøve å holde meg for vi er ikke så mange som vi skulle ha vært... No 1har en feridag, No 2 er sjukemeldt, og No 3 har fri pga plutselig sykt familiemedlem.

Nei folkens, arbeidet kaller... Jeg må være litt produktiv en stund fremover, blogges!!

Ha en fortsatt fin mandag, om du er på jobb eller har vinterferie :o))

Er det ikke meningen at man skal bli bedre?

 • 13.02.2012, 22:23

Helt siden jeg var hos fysio på fredagen, har skulderen og armen min vært vond. Det har strammet veldig i muskler og sener, som igjen har gjort hånden min nummen. Det er så slitsomt, for jeg har ikke ordentlig grep når jeg holder noe. Jeg f.eks ikke holde kaffekoppen i venstre hånd, for da misteren jeg den. Jeg trodde at det kunne være pga behandlingen på fredag, men når jeg nevnte det for Jan Vidar trodde han ikke at det var sansynlig....

Muskulær revmatisme

Han mener at det er mer sannsynlig at jeg har en muskulær revmatisme, for jeg får tilstadighet voldsomme smerter på forskjellige steder uten at jeg har påvirket det på noen måte. Det merket jeg veldig godt da Jan Vidar begynte med å trykke på forskjellige steder rundt skulder. Smerten bare skar igjennom kroppen, og jeg kunne ikke ligge stille. Nå noen timer etterpå er hele skulderen blitt ganske stiv og fryktelig vond :o((

Deprimerende

Det er ikke fritt for at jeg blir litt deppa når formen går den gærne veien i stedet for fremover.... Nå er det en viledag før jeg skal tilbake igjen for mer behandling til onsdagen. Akkurat nå gruer jeg meg faktisk til det, for hvis det er like vondt på da så blir det ikke noen behagelig opplevelse...Noe mer triveligere.... Jeg satt å så på et dyreprogram på NRK, og plutselig ble jeg oppmerksom på Ronja. Hun lå i utgangspunktet å sov på klatrestativet, men våknet da de fire ulvevalpene lagde lyder. Plutselig ble hun veldig interressert, og satt seg opp... mellomlandet på meg for så å sette seg på bordet hvor hun kunne se bedre. Der satt hun med kulerunde øyne å fulgte med på dyrene, og alle sammen var tydeligvis like spennende å se på, hehehe!!

Det blir nok en tidlig kveld for meg i dag...., sliten etter behandlingen + at jeg sov veldig lite i natt. Jeg ble ferdig....

 • 06.02.2012, 23:02

Var riktig stolt av meg selv i dag, som faktisk klarte å komme meg ut av senga tidlig å være på jobben til kl 8. Det skjer ikke hver dag... Følte at jeg måtte gjøre en innsats, siden jeg skulle gå igjen kl. 13:30 til fysioterapitimen min.

På fredag begynte jeg å beregne et tre alternativt tilbud, som var komplisert og tidkrevende. Jeg ble ferdig med de to første, og med effektiv jobbing på morningen i dag ble jeg ferdig med det siste + at jeg fikk gjort klart dokumentene å sendt hele sulamitten til revisjon. Jeg hadde lovet rådgiveren at han skulle ha dokumentene i dag, og det klarte jeg... Alikevel kjente jeg at jeg ble ganske stresset sånn like før jeg ble ferdig, og panikken kom snikende forat noe skulle gå galt å jeg ikke skulle klare det....., helt uten grunn :o)) 


Det har vært et forykende snøvær i hele dag, og såpeglatt å kjøre... Nede i byen var det ikke så ille, men når man kom opp på de forblåste høyder hvor jeg bor ble det straks mye verre. Heldigvis brukte folk hode å kjørte fornuftig og pent. Jeg gjorde en snarstopp på Oppsalsenteret for å stikke innom Narvesen, før fysio. Jeg var borte fra bilen i 5 minutter, og på den tiden hadde isen pakka seg på både frontruta og bakruta... Jeg hadde jo selvsagt ikke noen isskrape i bilen, men det årna seg :o))

Jan Vidar (fysioterapeuten) brukte trykk behandling i dag, og jeg tenkte at dette er da ikke noe serlig til behandling... HA!! Jeg ble så vanvittig trøtt i kroppen etter behandlingen, så behandlingen virker nok den...!! Jeg blir jo så utålmodig, og vil bli bra med en gang, men det skjer jo selvsagt ikke. Jeg må nok igjennom mange flere behandlinger innen den blir bra igjen, sukk!!

Ronja fikk en liten pappbit fra en eske tidligere i kveld, og den har hun holdt på å herje med helt til nå. Hun tar den i munnen å bærer den rund, kaster den i luften, skyver den bortover gulvet og jakter på den. Utrolig nok så er det faktisk noe igjen av den, så den får nok en ny runde i natt... For hun setter nok i gang igjen etter at jeg har lagt meg tenker jeg :o))Total panikk....

 • 06.02.2012, 10:52

Våken og veldig opplagt spratt jeg opp av senga, og inn i dusjen på morran i dag. Håret så ikke ut så det fikk seg en vask, og det var da jeg oppdaget det. Den nye flaska med hår mousse var i stykker SKRIK..... Det kom ut en pytteliten hvit dott og så var det slutt. Det var da panikken spredd seg i kroppen. Håret mitt fungerer ikke uten mousse, det henger slapt å livløst ned. Jeg fikk sprayet inn et tonn hårspray sånn at jeg kunne vise meg blant folk.... En flott start på en ny uke må jeg si...sukk!

Er det noe å hyle for sier du, å ja.... Hadde du sett håret mitt uten diverse remedier ville du forstått.

Ellers er det et aldri så lite snøværet ute, men det er ikke så kaldt lenger... :o)) Ha en fortsatt fin mandag!Hudpleietime....

 • 30.01.2012, 13:07

Om noen minutter må jeg fly avgårde sånn at jeg rekker hudpleietimen min... Jeg gleder meg virkelig til å legge meg ned å bli stelt og dullet med i ansiktet... det er så deilig :o)) Jeg har tatt meg fri for å virkelig kunne sove lenge og være utvilt til timen, med andre ord.... en ren nytelsesdag :o))


Ronja har lagt seg rett ut i gangen..., hun skjønner at mammen skal avsted å ikke være hjemme med henne i dag. Helst ville hun ha ligget i fanget og bli klødd bak øret, hehehe!!


Vinja har lagt seg til oppe på strykebrettet som jeg ikke har fått somla meg til å pakke bort enda, der ligger hun å følger med på det som skjer. Hun er litt smårampete i dag, og erter søsteren hele tiden... Så nå kan man nesten ikke se at jeg støvsugde som en helt tidligere i dag.. Sånn er det bare å ha katter, hehehe!!

På tide å få på seg yttertøyet å komme avsted, ha en fortsatt fin mandag :o))God morgen!

 • 16.01.2012, 07:30

Da var mandagen her igjen med nye muligheter. Den startet med at Ronja kastet opp på kjøkkemgulvet, men det bar raskt å vaske opp. Hun hadde spist for mye tørrfor kunne jeg se.

Det blir en ny uke med møter og annet snaks å fordrive tiden med, og med det må jeg hive meg rundt å komme meg avgårde.

Ha en fin mandag.

Første arbeidsdag i 2012.... NOT!!

 • 02.01.2012, 12:16

Jeg kjente allerede seint i går kveld at det ble hjemmetilværelse for meg i dag... Denne forkjølelsen har virkelig fått et ordentlig grep om kroppen min, og har definitivit ikke til hensikt å slippe taket riktig enda :o(( Jeg burde vel egentlig ha kommet meg til legen, men jeg vet jo hva han kommer til å si... Holde meg inne, drikk masse og spis febernedsettende.


Hele barndommen min har bestått av minimum en influensa i året, og på bakgrunn av det så tror jeg ikke at det er det jeg har fått. Kroppen føles helt anderledes når influensaen flytter inn. Nei, her er det snakk om en skikkelig seig forkjølelse å mot den finnes ingen annen medusin enn å holde seg i ro og drikke mye.. Jeg blir hjemme fra jobb i dag og mest sannsynlig i morgen, så få jeg ta en ny status på onsdagsmorgen. Er jeg ikke bedre så blir det et legebesøk!!!

   

Oslo er akkurat så tåkete som på bilde over her i dag, minus all snøen. Da jeg sto opp fo et par timer siden var det antydning til sol, men nå er det altså tjukk tåke her oppe på de stormfulle høyder. Gradene ligger på + 2.5 C, men det er ganske kaldt i bakken så den lille snøen som ligger på bakken smelter ikke med det første.


Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no