Vera Lynn Bråthen-Gylstrøm

Sekstende feriedag - Jeg var på IKEA

Skrevet 08.08.2017 klokken 23:17 | Kategori: Møbler | Kommentarer: 12


Ut på dagen i dag var jeg en tur på IKEA sammen med Bestisen, og da for at jeg skulle se om jeg kunne finne et lite skrivebord som jeg skulle ha i stua. Ut i fra de målene jeg hadde gjort, så kunne det ikke være lenger enn 1 meter. Ikke så mange å velge på i den størrelsen kan jeg love..., men jeg fant til slutt det jeg lette etter..I flg tegningen så skulle skrivebordet se slik ut når det var ferdig, og siden jeg har skrudd sammen en del møbler fra IKEA opp igjennom årene, tenkte jeg at dette skulle da ikke by på noen problemer... 

Jeg gikk i gang med stor iver å la alle delene utover stuegulvet, etterfulgt av å sortere og telle opp alle skruene som fulgte med. Før så skrudde man sammen alle møbler med umbrako-nøkkel, nå må du faktisk ha egne skrutrekkere. Det har jeg i flere varianter, så det var ikke noe problem.

Jeg fortsatte med å lese igjennom veiledningen nøye, og fant fort ut at dette ikke var vanskelig å forstå å utføre. Det gikk greit en stund, men så skulle jeg ha hatt to armer til. For etter å ha montert flere deler, så måtte jeg snu på dem for å få festet de sammen. Da sa det litt knas...... Samme hvordan jeg forsøkte å få det til, så gikk det ikke. 

Enden på visen var at jeg ringte til Bestisen, og spurte henne om hun kunne tenke seg å komme å hjelpe meg. Noe hun heldigvis sa ja til, eller hadde jeg aldri i verden fått sammen skrivebordet. Hun løftet og holdt og jeg skrudde og omvendt, og så etter å ha tørket noen svetteperler i pannen var det klart.Se her står skrivebordet ferdig montert, med en helt ny lese lampe på bordplaten. Jeg kunne ikke være mer fornøyd enn jeg er nå, og ikke var det dyrt heller. Betalte under 500,- for det å det er ikke ille.

Akkurat nå ser det veldig overfylt ut med så mye møbler klemt inn på en plass, men jeg skal kvitte meg med en god del av dem etter hvert som jeg får ryddet ut av dem. Har tenkt til å kjøpe et nytt skap hvor jeg får plass til det jeg per i dag, har i 3 andre oppbevaringsenheter. Kan ikke ta alt på en gang, men et sted må jeg jo begynne :o))

Tusen takk til Bestisen, som var så snill å komme å hjelpe meg med monteringen 💖

#shoppe #ikea #møbler #skrivebord #montering #problemer #hjelp #leselampe #sensommer #august #tirsdag #blogg

Signatur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 kommentarer

Nye kjøkkenstoler på ønskelista

Skrevet 02.02.2014 klokken 23:21 | Kategori: Møbler | Kommentarer: 7På kjøkkenet mitt står to slitne kjøkkenstoler fra...., vel de er gamle, og jeg har lenge ønsket meg nye stoler. Er det så vanskelig tenker du, og ja det har det vært for jeg vil så gjerne ha noen som ligner de gamle. Det har jeg ikke klart å finne før jeg kom over noen hærlge stoler fra Tonning designet av Alf Sture. De er ganske like mine gamle, og heter Ola Windsor.

Jeg har ikke fått sjekket ut prisen enda, men jeg regner med at jeg må begynne å spare for de er sikkert ikke billige.

#kjøkkenstoler #tonning #alfsture

Signatur
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

hits