hits

Vera Lynn

- je suis prest -

"Felix the cat"

  • 27.04.2014, 19:37video:20140426230157

En godtesjuk Felix i går :o))

#felix #katt #godtesjuk

Netflix...

  • 05.04.2014, 12:09


For et par dager siden fikk jeg en mail fra noe som så ut som Netflix, hvor de informerte at det var problemer med kort nr ...... og betalingsopplysningene måtte oppdateres. Så ble jeg bedt om å gå til "Min konto" for å oppdatere dem.

Jeg er jo så misstenksom så jeg klikket ikke på linken for jeg var helt sikker på at det var noe humbug. Nå på formiddagen hadde jeg lyst til å se på en film, og da kom det opp en boks på skjermen om akkurat det samme. Jeg skjønte ikke hvorfor jeg måtte oppdatere, men så kom jeg på at jeg jo hadde fått nytt bankkort med nytt nr å det resulterte i at de ikke fikk trekt meg for det månedlige avdraget.

Nå er alt oppdatert og, og jeg kan koooze meg favorittseriene mine :o))#netflix #bankkort #betalingsopplysninger

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no