hits

Vera Lynn

- je suis prest -

🏆 Stolt av meg selv 🏆

 • 30.04.2016, 21:25

Før jeg gikk å la meg i går bestemte jeg meg for at, uansett i hvilken form jeg var i dag så skulle balkongen gjøres klar til sommersesongen. Så derfor var jeg spent når jeg slo opp gluggene på morran i dag, og jammen var både form og kroppen på min side. Det er ikke så ofte det starter så bra, og fortsetter sånn.
Jeg kan med glede informere om at formen holdt hele dagen ut den 😄

Det var ingen liten oppgave jeg hadde påtatt meg i dag, for alle 12 vinduene skulle pusses på både inn og utsiden, veggene skulle vaskes, kantene på utsiden skulle renskes for støv, skitt og ikke mins sot fra naboen og til slutt skulle gulvet skures. Jeg har gruet meg for å gå løs på vinduene, av den grunn at jeg ikke har turt å skyve vinduene og svinge dem inn. Når man skal gjøre dette må man trykke dem innover mot kanten, ellers hopper de ut av spor. Jeg har ikke lenger krefter i armene til å holde de igjen, hvis det skulle skje...

Jeg fant heldigvis en helt annen løsning på dette problemet, som gjorde at jeg brukte mye lenger tid på oppgaven. Likevel behøvde jeg ikke bekymre meg for at jeg skulle stå alene å holde i vindu som veier mye, og som jeg ikke fikk inn igjen. Hehehe, jeg fikk noen skjeve blikk fra folk som var ute gikk, for regnet øste ned å det er vel kanskje ikke da folk pusser vinduer. Jeg dro på smilet og vasket i vei jeg ☔Jeg har fortsatt ikke fått kjøpt meg noen liftgardin mot naboen, så da får sjalusiveggen duge i mellomtiden dette året også. Kanskje ikke det vakreste, men jeg kan i det minste sitte usjenert å slappe av. Jeg har planlagt å kjøpe nye stolputer i år, for de jeg har nå (selv om det ikke syntes på bilde) er veldig slitte. Jeg har hatt dem i nesten 10 år, eller kanskje litt lenger. Jeg vil ha røde nok en gang, siden jeg liker det røde og hvite der ute!Jeg klarte ikke å dy meg, og snudde litt om etter at all vaskingen var over... Hadde dessverre ikke noe før bilder, så dere får nøyes med etter bildene. Kattene var inne mens jeg hold på med vaskesjauen, og da jeg endelig lukket opp døra når jeg var ferdig kom de ut i full fart. De fløy rundt lenge å undersøkte alt å snuste... Tror de var fornøyde med resultatet jeg, det virket nå iallefall sånn..... Det var litt kjølig i dag, så ingen av dem hadde noe lyst til å ligge sløve der, men bare vent til sola og varmen kommer... Da er de helt umulig å få inn igjen!

Selv om kroppen var i godlune i dag, så betyr ikke det at jeg ikke ble sliten... Akkurat nå har jeg det ikke så veldig godt, det verker litt her, og litt der å jeg er ikke helt sikker på om jeg klarer å komme meg opp av godstolen igjen, knis!!! Derfor har jeg sørget for at jeg har rikelig med mineralvann, litt godis til kvelden, mobilen på lading rett ved siden av og et teppe jeg kan slenge over meg hvis jeg begynner å fryse.

TV'n står på men jeg får ikke helt bestemt meg for hva jeg skal se på, og hopper å spretter litt mellom kanalene.... Jeg ender nok opp med Komiprisen tenker jeg, sånn at jeg ikke skal glemme at jeg vil se på Lindmo etterpå.

Ha en strålende lørdagskveld folkens, blogges 😊

#vaske #pussevindu #vårrengjøring #balkong #balkongvinduer #blogg #regnvær #kjølig #sol #varme #balkongliv

Litt vårstemning

 • 11.04.2016, 23:18

I går kveld fikk jeg endelig ladet batteriet på det lille Canon kameraet mitt, og jeg tok det med meg da jeg gikk på jobben. Tenkte at jeg skulle søymfare grøftekantene på veg hjem, for jeg har fortsatt ikke klart å fått tatt noe bilde av hestehoven.

Jeg gikk med bøyd hode som en blodhund å glante ned ved siden av fortauet, og folk glante litt rart på meg for siden jeg ikke fant noen hestehov å ta bilde av, ja da så det bare helt dust ut, hehehe!! Det fantes ikke en eneste plante langs min vei, snodig!!Da jeg løftet blikket derimot så fant jeg da heldigvis noe å ta bilde av, for på trær og busker var det knopper i alle størrelser og former. Dette treet står ved inngangen til borettslaget nedenfor der jeg bor, men jeg husker ikke hvilken sort det er nå. Det får jeg nok se om en måned eller så :o))Når man vil ha et bilde er det utrolig hvilke gymnastiske øvelser man foretar for å få det... Jeg så noen hvitveis ovenfor i steinrøysen, og for å komme dit måtte jeg klarte oppover. Det så nå iallefall helt dust ut, for jeg er jo så stiv i leddene at det ikke er så lett med sånne klatreoppgaver. Det var ikke bare bare å komme seg ned igjen heller, og jeg holdt nesten på å stupe fremover så lang jeg var... Heldigvis var det en gren i nærheten som jeg fikk tak i!!Helt ærlig så vet jeg ikke om dette er påskeliljer eller om det er pinseliljer.... Er det varmt og snøen forsvinner tidlig så blomstrer de deretter, men nå som det har vært kjøligere har de ikke kommet ordentlig enda. Fine er de nå uansett når de først springer ut!

På min ferd hjemover ble jeg så innmari tett, og jeg misstenker at det var en allergisk reaksjon.... I tillegg ble jeg veldig sliten og trøtt noe som har gjort at jeg har sittet å glippet med øynene i hele kveld.

#vår #natur #knopper #påskeliljer #pinseliljer #hitveis #planter #vårstemning #allergi #trøtt #blogg

Varer jula helt til påske?

 • 15.03.2016, 17:09

Vet ikke helt hva de har tenkt på her jeg... Det er vel ikke jula som står for døra, er det vel?

Hadde de nå enda satt dit noen harepuser og kyllinger, så hadde det vært greit...

#jul #påske #sesonger #feilvurdering #festelig #blogg

Luftetur...

 • 15.03.2016, 16:35

Siden det var så fint vær i dag, måtte jeg bare ut i lunchen for å lufte meg litt. Det er helt umulig å være inne...

Tok noen bilder fra livet i Torggata og på Youngstorget.

Nå er arbeidsdagen over for i dag, og jeg står å venter på t-banen. Må innom Bryn for å handle, så jeg må ta en annen bane enn jeg pleier. Det er egentlig greit, for jeg slipper å gå den lange veien fra stasjonen. Jeg får nemlig buss rett utenfor senteret som stopper rett nede i gaten.

#oslo #lunch #luftetur #byliv #handle #buss

Våren er på veg

 • 26.02.2016, 16:30

Til tross for et vondter i tærne måtte jeg ut en tur for å kaste litt søppel, og da kikket jeg ned i blomsterbeddet mitt... Der hadde det skjedd ting siden jeg sist tok et kikk. Nytt liv var på veg opp, men jeg er ikke helt sikker på hva det er. Påskeliljer kanskje eller de med søte små blå blomster. Det vil vel snart åpenbare seg hvilke planter det er....

Sola står ennå høyt på himmelen, og den har faktisk varmet opp min innglassede balkong... Ronja og Vinja har løpt ut og inn helt siden jeg åpnet balkongdøren for noen timer siden. Akkurat nå ligger Ronja ute på klatrestativet å slapper av å nyter solstrålene. Det er hennes favorittplass :o))


 

Kvaliteten på bildene ble dessverre ikke så bra... Det var nemlig ikke så enkelt å komme nære nok, og stå stille mens jeg tok bildet. Jeg kunne bare stå ordentlig på et ben, og da ble jeg litt skjelven på hånden.

Q: Lengter du etter våren?

#våren #sesonger #nyttliv #spirer #planter #påskeliljer #sol #varme #balkong #katter #ronja #vinja #nyter #vondter

Snøkaos på veien

 • 28.01.2014, 00:23


Det er veldig merkelig at så fort det kommer noen snøfiller, så kan folk plutselig ikke kjøre bil lenger.... Nå skal ikke alle tas under en kam, for de fleste oppfører seg eksemplarisk i trafikken. Så har man de som ikke er i stand til å kjøre normalt i det hele tatt.Jeg bor jo litt oppe i høyden over Oslo, og på sideveiene her var det ganske lurvete å veldig glatt... Det samme skjer hver gang snøen kommer, ingen viser hensyn til hverandre og BARE skal FRAM uansett om det er plass til det eller ikke. Det er ganske smalt her oppe med høye fortauskanter som det er umulig å komme opp på for å slippe noen fram.

Når man kommer ovenfra så er det ingen biler parkert på den siden av gaten, og da presser alltid de som kommer den veien seg fram. Noen ganger så pass agressivt at de tvinger de som kommer nedenfra til å rygge, med de konsekvensene det innebærer. Når de da skal prøve å komme i gang igjen blir de mange ganger stående å spinne i bakken uten å komme noen vei. I dag tenkte jeg at jeg skulle være snill å slippe fram en rekke som nedenfra, men hva skjer? Jo, da sto det en idiot bak meg som begynte å tute for at jeg slapp dem fram. Jeg kjente at jeg begynte å koke, og hadde mest lyst til å hoppe ut av bilen å konfrontere vedkommende... Det skjedde ikke, dels for at jeg besinnet meg, så var det ikke plass å komme ut av bilen og på toppen av det hele så snødde det så fælt at jeg ville blitt våt i håret :o))

Det har snødd ganske tett hele dagen i dag, med bare et lite opphold utpå ettermiddagen, før det igjen begynte på igjen. Det har blitt endel varmere ute også, og nå ligger det på - 3C mot - 6,5C til morran i dag. Iflg yr.no så skal det fortsette å snø hele denne uken, men til helgen blir det varmgrader og litt regn før det igjen blir litt kaldere igjen.

På tide å komme seg i seng og få seg noen timer søvn, før man igjen må avgårde på jobb igjen.... Disse dagene syntes jeg nesten bare består av jobb og så hjem for å være våken en liten stund før det er på tide å sove igjen....

Ha en riktig god natt, blogges :o))

Valborgsnatten

 • 30.04.2013, 21:32

Litt om denne dagen og natten som du kanskje ikke viste om!! Valborgsnatten (Walpurgisnacht på tysk og Walpurgis night på engelsk) er en katolsk fest som feires til minne om Sankt Valborg på kvelden 30. april (Valborgsmesseaften) eller natt til 1. mai (Valborgsdag). Kvelden og natten markeres samtidig som en tradisjonell vårfest med hedenske røtter i flere land i Nord- og Sentral Europa; Valborgsmesseaften, kvelden før natten, feires på ulike vis. I Sverige, Finland, Estland, Latvia, Tsjekkia, Tyskland og andre områder tennes det bål. I følge folketroen holdt heksene sabatt denne natten, og bålene skulle beskytte mot onde makter. Samtidig ble husene flere steder pyntet med nyutsprunget løv til 1. mai som en feiring av bruktbarhet og markens grøde.

Valborgsdag inntreffer seks måneder etter Allehelgensdag, 1. november.

Navnet skriver seg fra den anglosaksiske helgen Sant Valbort (Walpurga, ca 710-779). Hun var abbedisse i klosteret i Heidenheim i Schwaben i Tyskland. Den katolske helgenfeiringen av henne ble imidlertidig knyttet til allerede etablerte, hedenske vår- og fruktbarhetsriter fra eldre tid.
De har vist strødd...

 • 13.04.2013, 18:51

Mange har klaget, meg inklusive, over at det ikke har blitt strødd i vinter... Nå som sola har smeltet bort all is og snø fra fortauene så viser det seg at vist har det blitt strødd, og ganske mye oxo. Det er ganske merkbart når man er ute å går, for skoene sklir noe vanvittig på grusen.... Noe som gjør at det er utrolig slitsom å gå i oppoverbakkene, og dem er det mye at hos meg, hehehe!!Leste i avisen at det var noen tonn med grus som de nå skulle begynne å feie opp... Hva var det de skrev, jo de regner med å bli nesten ferdig til 17. mai. Det håper jeg virkelig, for når fortauer og sykkelstier blir feid blir det mulig å ta fram å prøve sykkelen litt igjen. Jeg syntes ikke det er så festlig å sykle på grusen med de smale dekkene som er på sykkelen min, for den har ikke det samme grepet som de brede dekkene.

Det meste av dagen i dag har det vært grått og trist... Når jeg sto opp regnet det til og med, men nå ser det ut som skyene dra oppover mot Akershus og sola skinner som den aldri har gjort før, hehehe!! Etter noe dager med snøvær så er det godt å se sola igjen, og nå håper jeg virkelig den blir her noen dager :o))

Status på skulderen er ikke noe å skryte av i dag heller :o(( Da jeg våknet var det helt stiv og forferdelig vond så jeg orket ikke gjøre noe ting. Jeg hadde håpet at den skulle være såpass at jeg hadde orket å tørke litt støv og dra over med støvsugeren. Skikkelig frustrerende å sitte å se på hybelkaninene løpe sisten med kattene, men hva kan man gjøre!! Vi får se hvordan den er i morgen!!
På tur med kamera....

 • 23.10.2010, 17:26

Det var så fint vær ute i dag, så jeg bestemte jeg for å ta en liten tur igjennom skogen med kamera. Jeg vet at det finnes en spettmeis borti skogen, så den i går når jeg kom hjem. Tenkte at hvis jeg gikk borti der så kanskje jeg var heldig å se den. Det gjorde jeg jo ikke, men jeg hørte den... når jeg gikk mot det stedet hvor den holdt på flyttet den seg selvfølgelig. I stedet fant jeg en kjøttmeis som hoppet rundt på en trestamme:

Det var så fin luft ute, litt kald og kjølig. Fuglene sang og kvittret om hverandre, å jeg bare måtte stoppe opp for å lytte til lydene. Til tross for at det går en traffikert vei ikke så langt unna var det veldig stille i den lille skogen.Noen har tydeligvis kastet fra seg en epleskrott en gang, og nå har det blitt et stort fint epletre som sto der så flott med mange  innbydende epler. De nederste grenene hadde alt blitt høstet, og resten var så høyt opp at jeg ikke kunne nå dem......


De ser gode ut, der de henger :o)Ikke fristende å gå ut i dag...

 • 06.10.2010, 10:06

Når klokka ringte, og jeg tittet ut.... hva så jeg da??  Det regnet og blåste ute, og jeg hadde bare lyst til å dra dyna over hodet å sove videre.  Gjorde jo ikke det, for på jobben må man.... kan ikke være hjemme bare for at det har blitt mørkere ute, regner og blåser.

Det var fortsatt mørk når jeg kom ned på t-banestasjonen kl 8Jeg har masse å gjøre på jobben i dag, så jeg glemmer nok fort at det er guffent ute. Får heller tenke sånn at.... så kozelig det blir å komme hjem i ettermiddag. Tenne masse te-lys, og sette seg i sofakroken med en varm kopp kaffe.  Er ikke så dumt det heller!!!

Høstluft på soverommet...

 • 20.09.2010, 10:09

Jeg våknet av at jeg frøys til morran idag...  Hadde sovet med vinduet åpent, noe jeg vanligvis ikke gjøre på denne tiden av året.  Det var fristende å bare dra dyna over hodet og sove videre, for der var det ganske varmt å godt.

Det var ingen bønn gitt, så jeg bare kasta meg ut av senga... stengte vinduet og løp inn i dusjen. Det var godt det å stå der og kjenne varmen komme tilbake til kroppen.  På soverommet var det fortsatt ganske frisk temperatur da jeg løp inn for å få på tøyet, og jeg oppholdt meg ikke spesielt lenge der inne.

Jeg kom meg i allefall ganske raskt opp i dag, så det var vel en bra ting at det var litt kjølig :o)

våren har kommet til oppsal

 • 07.04.2010, 21:35

video:våren har kommet til oppsal

Endelig har gresset kommet fram, og snøen har reist sin kos.  Vaktmesteren har vært ute i dag og feid vekk grus fra asfalten. Når jeg sto opp i dag var det tjukk tåke ute, men det ble bedre utover dagen.

For en trøstesløs dag....

 • 04.09.2009, 13:46

Det har omtrent regnet fra jeg sto opp til morran i dag, noe så deprimerende.....  Nå ser det ut til at sola kanskje skal ta seg en tur igjennom skydekket, og det er på tide.  Jeg er hjemme fra jobben oxo i dag, formen er ikke noe å skryte av.  Det går nå den rette veien, hodepinen er ikke så kraftig i dag det samme med halsen.  Feberen er hjertelig tilstede, men jeg begynner å se lys i tunnellen nå.

Jeg skulle bare ønske at det snart kunne bli bedre vær... skikkelig fint høstvær!!  Passe varmt på dagen med fin høstsol, og litt kjøligere på natten. Da kunne jeg tatt meg en tur inn i Østmarka for knipse noen fine høstbilder.  Der er det så fint når bladene begynner å skifte farge.  Nå ja, høsten er vel ikke over riktig ennå, så muligheten er tilstedet ennå.

Jeg må ut en liten tur ut for å kjøpe noe drikkevarer, det er helt tomt i kjøleskapet.  Må ha litt Pepsi Max til helga vøttø. Det er noe annet småtteri jeg trenger oxo, men det er litt dårlig med penger i kassa.  Får ta meg en en tur på Rema og på Europris så ordner det seg vel.  Må være litt forsiktig med pengene frem til lønning om ca 14 dager.....  Når en minst aner det kommer det en uforutsett regning...sånn er det alltid. 

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no