hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Nye pulsvarmere i posten

 • 13.10.2018, 12:03

I går kom de endelig, for det var ikke gitt at de skulle det så raskt, pulsvarmerne jeg bestilte fra Wish for noen uker siden. Jeg har allerede begynte å fryse på hendene, og da er det godt med noe lunt som ikke er alt for kjukt.

For de som har god hukommelse så husker dere sikkert, at jeg har strikket og hakket noen selv også. De er nok mest egnet for litt kaldere dager enn det vi har hatt hittil i høst. Flere av de jeg har laget er ganske grove, og jeg har ønsket meg noen tynne så jeg stakk innom Wish for å se hva de hadde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter å ha bladd meg fram og tilbake en stund fant jeg disse her, som jeg ikke kunne motstå. De var søte med blondekanten nederst, og det var det som skilte de ut fra mange av de andre. Jeg endte opp med å bestille sorte, brune og burgunder slik at jeg hadde litt å bytte på med.

Det er nok ikke noe ull i disse, men de er allikevel veldig myke og behagelig på.... ;o))#shopping #bestilling #wish #pulsvanter #vanter #blogg

Det ble ny Bosch ProAnimal Zoo,o støvsuger

 • 23.09.2018, 20:05

For en stund siden var jeg hos OBS! Lillestrøm for å handle, og der kom jeg over en støvsuger jeg mente var perfekt for meg. Det var en Bosch ProAnimal Zoo,o støvsuger, som var produsert for oss med firbente samboere. Jeg fikk veldig lyst på den, men bestemte meg for å vente litt. Fikk jo ikke støvsugeren ut av hode, og på fredagen var jeg igjen på OBS! Lillestrøm, og da hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle kjøpe den.

Det ble ikke noe kjøp på Lillestrøm, for den eneste støvsugeren de hadde igjen var utstillingsmodellen. Så typisk, men så kom jeg på at det er en OBS! butikk nede på Alna også. Raskt ble det bestemt å dra ned dit for å se om det var noen igjen.De hadde mange igjen på Alna, og til min store glede var prisen satt ned fra 2.560,- til 1.550,-. Noen ganger er det kanskje greit at de er utsolgt på første stedet, for der var nemlig ikke prisen satt ned.

Jeg fikk ikke testet den ut på fredagen, for da kom jeg så sent hjem men på lørdagen valset jeg rundt med den en stund. Den kommer med to kraftige føtter for gulv (en for tepper og en for harde gulv), en som kan brukes på fliser og fuger, og en liten en til å bruke på gardiner og sofaen. I tillegg er det to ekstra til sofa ol.Jeg testet ut foten som var til tepper, som har en egen motordrevet børste som rufser opp teppet å virkelig får opp rusk og kattehår. Ble ganske imponert over hvor mye den fikk opp, og hvor lett den følger over gulvet. Den har også 15 meter strømledning, som gjør at jeg slipper å dra ut kontakten for å rekke over alt.

Min gamle Bosch støvsuger bråkte ikke så veldig mye, men den nye støyer nok litt mer. Vinja ble ganske redd og rømte opp på kjøkkenbenken, hvor hun vettskremt satt å stirret på meg med redde øyne. Jeg dro henne fram og tok henne på armen å satt meg i stua. Hun er ikke en pus som vanligvis liker å bli løftet og sitte på armen, men i går trengte hun virkelig trøst så da hadde hun ikke hastverk med å komme ned. Det gikk heldigvis over etter en stund, og hun var borte å snuste på støvsugeren etter at den var slått av. Glad i den er hun nok ikke, men jeg håper ikke hun blir like redd neste gang.

#støvsuger #bosch #proanimal #test #fornøyd #ny #shopping #blogg

Jeg må ha ny støvsuger

 • 07.09.2018, 22:41

Den støvsugeren jeg har nå, har jeg hatt siden 2000 eller var det 2001, og den var ikke av den dyre sorten heller. Den gangen hadde jeg ikke noen katter hjemme, så den fixet helt greit å suge til seg vanlig husstøv og hybelkaniner. Når kattene flyttet inn i 2009, ble det veldig mye hår og hybelkaninene vokste til dobbel størrelse i løpet av kort tid. Allikevel klarte støvsugeren å holde heimen fri for støv og kattehår.

Den siste tiden derimot har jeg måtte sette den på max sugeevne uavhengig om støvsugerposen er tom eller full. Forrige dagen oppdaget jeg at foten var i forfall også, og da måtte jeg bare innse at jeg må kjøpe meg en ny en...Da bestisen og jeg var på shopping hos OBS på Lillestrøm i dag kikket vi på støvsugere, og de hadde flere som virket lovende inntil denne fra Bosch dukket opp. Den er spesielt for oss som har kjæledyr, hund og katt, og da rykket den opp på 1. plass med en gang. Prisen var nesten 2.600,-, kanskje litt mer enn jeg kunne tenke meg å gi, men jeg tror nok at jeg kommer til å kjøpe den. Ikke akkurat nå, kanskje neste måned ;o))

I flg beskrivelsen så bråker den ikke så mye heller, og det er et bonus. Kattene er ikke så glad i den jeg har nå ettersom den bråker en del, og kan få tak i en som i tillegg til å gjøre en bra jobb bråker mindre er det perfekt.

#støvsuger #støv #hybelkaniner #bosch #kjæledyr #katt #hund #obs #shopping #blogg

Glad jeg har tralle i bilen

 • 06.09.2018, 22:46

Sist gang når jeg gikk tom for klumpesand til kattedoen, hadde jeg litt slunkent med penger på kontoen, og valgte å kjøpe sand på EuroPris i stedet for Ever Clean som jeg pleier å bruke. I begynnelsen så det ut til at den fra EuroPris fungerte like bra, men så ble klumpene mer og mer porøse. Det var nesten umulig å får "klumpene" ut og over i posen uten at de delte seg.

Derfor bestemte jeg meg for at jeg ikke kom til å bruke den sanden igjen, noen gang.

Når jeg dro ut for å handle i dag, stakk jeg først ned på Alna senteret for å kjøpe inn det jeg trengte til kattene. Trodde kanskje at det ville være en del kø, men til min store glede gikk det radig over alt jeg kjørte ;o))Jeg har brukt Ever Clean i noen år nå, og er veldig fornøyd med den. Til å begynne med brukte jeg Mulicrystals, men på høsten i fjor skiftet jeg til denne du ser på bilde over her. Med to katter kan det fort bli lukt ettersom de bruker samme doen, og da er det greit med denne typen. I tillegg så klumper den seg fint, og holder klumpene faste og fine. Jeg kjøpte to esker med sand ettersom jeg skal tømme ut all gammel sand, og skure ned doen. Da bruker jeg i alle fall en eske når jeg fyller på og kanskje litt til. Jeg syntes at det skal være godt med sand i doen, sånn at kattene har noe å grave i.Som tørrfór bruker jeg Royal Canin's Obesity Management ettersom Ronja veier for mye...  Jeg gir også samme fór til Vinja, for det mente veterinæren ikke gjorde noen ting. Jeg kjøpte ikke den aller største sekken, for den orker jeg knapt å løfte og definitivt ikke bære.

Det sier seg selv at med mine vondter har jeg ingen mulighet til å bære alt dette her, men redninger ligger alltid i bagasjerommet på bilen. Nemlig en sammenleggbar tralle, som gjør det lettere for meg å frakte tunge ting til og fra bilen. Den er velbrukt og begynner å bli slitt, og jeg ser at den nok må pensjoneres om ikke så veldig lenge...

Når jeg kom hjem kom begge kattene, og de gikk rett bort til sanden og fóret å snuste og undersøkte alt fra topp til bunnen. Det er det samme hver eneste gang, hihi!!

#shopping #katter #kattemat #kattesand #royalcanin #everclean #alna #europris #blogg

Smoothie maskinen døde den...

 • 31.07.2018, 23:31

Når det er så varmt som det har vært nå i flere uker, er det godt å avkjøle seg med en smoothie. I helgen ble det brått slutt på den gleden dessverre, for min kjære rosa smoothiemaskin hadde avgått ved døden. Den virket den ene dagen, men dagen etter når jeg skulle bruke den var det ikke liv i den i det hele tatt.

Da jeg brukte den dagen før fylte jeg den litt full, og den brukte litt tid på å mose frukten som satt seg fast midt i flasken. Den ble veldig veldig varm, så det var vel et eller annet som gikk feil inni der. Så kom jeg på at jeg hadde jo en litt større og kraftigere en inne i skapet, vel det var delvis sant. Jeg hadde motordelen, mens glasskolben var borte. Den hadde jeg gitt bort sammen med den gamle kjøkkenmaskinen min. Trodde den tilhørte den jeg, maken til idiot skal man lete lenger etter, hihi!!

Hadde ikke lyst til å bruke masse penger på en ny dyr maskin, så jeg stakk ned på Clas Ohlsson i går og fant en som passet midt i blinken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble da denne fra Coline, et merke jeg ikke hadde hørt om før, som kom med 3 beholdere i forskjellige størrelser, lokk med drikketut, lokk til oppbevaring, en beholder med hank m/lokk, to knivsett (et for frosne produkter, is eller harde nøtter, og et som kan brukes til litt mykere produkter) Alle beholderne er av hardplast, så de er sikkert ikke like hardføre som de sommer i glass.  Til mitt bruk tenker jeg at det er helt greit.

Har du hørt om dette merket?

#shopping #clasohlsson #smoothie #smoothiemaskin #ødelagt #blogg

 

Jeg ble sliten gitt

 • 11.05.2018, 22:21

De siste 14 dagene har jeg omtrent ikke vært utenfor døra, bare noen korte turer til lege og til akupunkturbehandling. Av den grunn har det også blitt ganske tomt i kjøleskapet, og i matskapet. Ikke at det er en dum ting, for jeg har vært litt fysen på noe usunt. Siden det ikke har vært noe å finne, så har jeg unngått å gå rundt å småspise...

Avtalte tidligere i uken at jeg skulle dra ut og handle sammen med Bestisen i dag. Ettersom jeg har vært så lite i aktivitet ble jeg sliten av handleturen i dag, som tok meg litt flere steder enn jeg trodde. Vi dro ut ved 12 tiden, for vi ventet på at niesen til Bestisen skulle komme og bli med på handleturen, og var ikke hjemme før klokka nærmet seg 16:30.

Grocery Shopping
Licensed from: leaf / yayimages.com

Først dro vi bort til Alnasenteret, hvor vi var innom dyrebutikken. Boksen med kattenes tørrfór var nesten tom, og det lille som var igjen hadde ikke holdt til over helgen. Mat må jo pusene ha vettu... Når vi hadde vært der dro vi bort på Bryn senteret, hvor apoteket sto først på listen, før vi gikk ned på kafeen for å spise litt lunch. Der ble vi sittende en god stund og skravle om alt og ingenting.

Inne på Meny hadde jeg bestemt meg for å kjøpe kransekake til 17. mai, men de hadde ikke en eneste kake igjen. Akkurat sånn som i fjor var alle kransekakene solgt lenge før nasjonaldagen. Etter at vi hadde gjort oss ferdig hos Meny, dro vi til Europris hvor jeg viste at de hadde kransekaker. De ikke bare et par stykker, men en stor pall. Det har blitt en tradisjon for meg med kransekake på nasjonaldagen...

Da jeg dro ut i dag følte jeg meg ikke så alt for ille, men da jeg kom hjem var nakken og skuldrene mine stive, såre og veldig irriterte. Jeg tok en Ibux og planet rett ut i godstolen, hvor jeg sovnet og var borte en god stund. Om det hjalp så veldig mye på nakken min vet jeg ikke, men det var da godt å sove litt ;o))

#handle #matvarer #kattemat #alna #bryn #meny #spise #kransekake #europris #nasjonaldagen #blogg

Jeg ventet for lenge...

 • 21.03.2018, 22:57

Det er ganske lenge siden jeg bestemte meg for at jeg skulle kjøpe meg et nytt kjøkkenbord. Det jeg har nå ble spesialbygd til foreldrene mine, og har ikke helt vanlige mål. Lengden er OK, men det er litt for smalt. Jeg hadde sett meg ut en fint bord på IKEA, med solide ben og to plater som man trakk ut fra undersiden av bordplaten. Sammenslått hadde bordet en str på 90 x 90, og det var en helt perfekt størrelse til kjøkkenet mitt. Når man dro ut platene ble bordet ca 1,75.

Jeg vet ikke hvorfor jeg har somlet sånn med å dra for å kjøpe det, men det har jeg altså gjort... I dag møtte jeg Bestisen og dro glad og fornøyd til IKEA for endelig å kjøpe bordet... Hadde de bordet jeg ville ha, å nei da det hadde de ikke. De hadde samme merke, men det jeg ville ha var en utgått vare, til min store irritasjon. Jeg kjente at jeg ble skikkelig irritert på meg selv, for at jeg hadde ventet alt for lenge med å dra på handletur... Kikket litt på de andre bordene de hadde, men det var ingen som falt i smak.

NB! Bordet på bilde under her er ikke IKEA-bordet, men et bilde jeg fant på YAY.
 

wooden table
Licensed from: kovacevic / yayimages.com

Før vi tok runden for å se etter bordet de ikke hadde, gikk vi i kaféen og spiste middag. Jeg hadde ikke vært hjemom før jeg dro til IKEA, dro rett fra jobb til trening/behandling, og var ganske sulten. De hadde endel spennende middager å velge mellom denne gangen, men jeg gikk for laks. Det var godt å sitte ned en stund å slappe av, for jeg følte meg litt mørbanket etter treningen... Det var ikke så mange der da vi satte oss ned, men da vi reiste oss for å gå strømmet det på med folk.

Når jeg kom hjem søymfarte jeg finn.no for å se om noen hadde lagt ut bordet for salg, og jeg fant 4 stykker. Problemet var at det var 2 hvite og 2 svarte bord, og jeg ønsker meg et som ikke er malt. Jeg får lete med jevne mellomrom, så kanskje jeg er heldig. Eller så kan det jo hende at jeg finner en annen type jeg faller, vi får se ;o))

#kjøkkenbord #spisebord #bord #handle #somle #ikea #middag #blogg

Litt nytt fra Wish

 • 07.02.2018, 19:05

Rett før jul bestilte jeg meg en "ugle" sekk, og to lommebøker med ugle-motiver på. Sekken kom rett før helgen, og lommebøkene kom med en dags mellomrom denne uken. De siste ukene har jeg vært like spent hver gang jeg var i postkassen, og ble like skuffet når det ikke var noen til pakke til meg... Men nå er de altså her ;o))

Sekken er ikke så veldig stor, men passer perfekt som veske. Jeg er veldig fornøyd med sekken, selv om jeg skulle ønske at remmene var av litt kraftigere materiale. De er veldig tynne og glatte, noe som gjør at de glir lett ned fra skuldrene når man går med en boblejakke. Har man et stoffjakke/kåpe sitter den godt på ryggen. ​Jeg kunne ikke bestemme meg for om jeg skulle ha rosa eller sort lommebok, og da kjøpte jeg like godt begge to. Da kostet under 50,- syntes jeg det var greit. For tilfellet er det den rosa jeg bruker 💖 Den ser ikke så veldig rosa ut på bildet, men den er egentlig sterk i fargen ;o))

Venter på en lunchbag med isolering også, og jeg håper den kommer snart ;o))

#shopping #nettshopping #wish #sekk #lommebok #svart #rosa #ugle #blogg

Shoppingtur til Rosenberg i Lillestrøm

 • 08.11.2017, 23:09

Rett etter jeg var ferdig på jobben, tok jeg t-banen til Furuset hvor jeg ble hentet av Bestisen. Vi hadde nemlig avtalt at vi skulle dra til Rosenberg Slakteriforretning, som åpnet sine dører for første på Lillestrøm i dag.

Forretningen i mange år hatt sine lokaler i Fetsund, men har nå flyttet til nye i Lillestrøm.

Da bi kom til forretningen trakk vi henholdsvis no 303 og 304. Det var da mye over 20 stykker foran oss. Butikken var smekkfull, så vi måtte smyge rundt for å få oversikt over det de hadde i disken.

Jeg er ikke glad i å vente på noen ting, men det gikk i grunnen ganske greit. Tiden gikk ganske fort, og plutselig var det vår tur.

Det var mye god mat i disken, men jeg gikk ikke helt bananas av den grunn. Jeg kjøpte en pakke med Rosenberg røkte pølser, wienerpølser med ramsløk i, en ring med julepølse og noen medisterkaker.

Jeg er jo hvert år på jakt etter den beste julepølsen, og så langt har Gilde vunnet kampen. Kanskje det er Rosenberg som går av med seieren dette året 🤓

Har du noen erfaring med Rosenberg!

#kjøttvarer #rosenberg #kjøttvareforretning #kjøttpølser #wienerpølse #ramsløk #medisterpølser #medisterkaker #shopping #shoppe #blogg

Pakke i posten

 • 24.10.2017, 16:34

I disse dager går jeg nesten å venter på pakker hver dag, hihi, og i dag kom det en ny en... Denne gangen var det kjørehanskene mine som kom ;o)) Jeg har ønsket meg et par lenge nå, helt siden de gamle jeg fikk av faren min gikk i stykker.

For litt over en uke siden snoket jeg rundt på Wish, og da fant jeg akkurat det jeg så etter til en veldig gunstig pris. Mye av det man kjøper hos Wish er ikke ekte vare, men disse er ekte skinn og veldig behagelig å ha på seg. Nå bruker jeg de ikke bare når jeg kjører bil, men ellers også. Jeg liker ikke å dekke til fingertuppene mine, bare når det er ekstremt kaldt, og da er disse her helt perfekte. Det er av samme grunn jeg kun bruker pulsvanter 💖Vanter/votter eller pulsvanter, hva foretrekker du?

#shopping #kjøpe #kjørehansker #pulsvanter #blogg

Over grensa på handletur...

 • 22.10.2017, 13:39

Det er ikke ofte jeg står opp mens det fortsatt er mørkt på en lørdag, men i går måtte jeg det... Bestisene Anne og Terje og jeg hadde avtalt at vi skulle dra en tur til Nordby shopping for å fylle opp i skapene. Det var litt tynt med forskjellige ting, som kylling, god fiskesaus, karbonadedeig, oppvaskmiddel, tannpasta og Listerine...

Vi liker å reise tidlig sånn at vi får handlet ferdig i matbutikken innen butikken fylles opp av handleglade nordmenn. Det verste jeg vet er å gå i kø når jeg skal handle... Da klarer jeg ikke å konsentrere meg om det jeg skal og ender opp med å glemme noe av det jeg har tenkt til å handle.Det er lenge siden vi har vært der på en lørdag, så jeg var sikker på at det ville være mange mennesker der. Jeg tenkte først at folk ville dra senere på dagen, men det ble ikke så fult som jeg trodde det ville bli.

Etter at vi var ferdig i matbutikken og skulle tilbake til bilen å stue varene, traff vi fetteren min og kona hans. De har hytte rett ved grensen, og hadde vært nede for å skru av vannet og slike ting som er nødvendig når vinter nærmer seg. Det var lenge siden jeg hadde sett og pratet med dem, så det var veldig hyggelig. Når varene med stor presisjon hadde blitt stuet inn i bilen, stakk vi opp på Joe's Diner for en matbit og en kopp kaffe ☕

Etter å ha slappet av en liten stund, gikk vi en liten runde til for å handlet inn det siste vi skulle ha... For å slippe å lage middag når vi kom hjem, spiste vi på Nordby Wok. Deilig asiatisk buffe til 129,-, vanligvis noe rimeligere i ukedagene. Veldig greit med en buffe, for da kan man spise akkurat hvor mye man orker, fylle på så mange ganger man vill. Da vi skulle finne et bord, var det ingen ledige... Det tok heldigvis ikke mange minuttene innen det ble ledig. For første gang i mitt liv spiste jeg blåskjell på asiatisk vis, og til min store overraskelse så likte jeg det. 

Når jeg kom hjem var jeg rask til å pakke bort alle varene mine, sånn at jeg kunne få resten av kvelden fri...

#shopping #nordby #shoppingsenter #handle #joesdiner #nordbywok #blogg

Det kom to pakker i dag

 • 05.10.2017, 23:05

Når jeg kom hjem i dag, var det med stor iver jeg åpnet postkassen for å sjekke om det lå noen flere pakker til meg. Til min store glede så lå det to små poser fra Kina der. Jeg har bestilt flere smykker fra Wish, og jeg var så nysgjerrig på hvem av dem som kom.

Ettersom jeg er "STOR" fan av Outlander, bestilte jeg flere smykker relatert til serien, og det var to av disse som kom i dag. Den ene var en nøkkel med en øyenstikker/dragonfly på, og så var det Jamie Fraser's nål med familiemotto på. Dette er ikke originalsmykkene, men ganske gode kopier. Jeg ble superglad da jeg åpnet opp pakkene å så at det var akkurat disse som kom ;o))#bestilling #shopping #wish #kinapost #outlander #smykker #anheng #nål #blogg

Pakke fra Wish

 • 04.10.2017, 11:09

Noen ganger må man vente i evigheter på det man bestiller, mens andre ganger kommer det lenge før datoen leverandøren har satt.

Jeg har jo som jeg har fortalt før bestilt en del fra Wish, og har jo stadig noen små bestillinger inne. Jeg er i grunnen veldig fornøyd med det jeg får derfra, men jeg er jo så utålmodig å klarer nesten ikke å vente... Ventetiden er ulidelig, hihi 😳

I går kom dette søte smykke, som jeg bestilte for noen uker siden. Det er ikke noe ekte ved noe av det, men det er ikke alltid så viktig for meg. Jeg likte det da jeg så det på bilde, og likte det fortsatt da jeg åpnet pakken i går.

Stenene ser nesten røde ut på bildet, men de er faktisk rosa, hva ellers 😊 Er jo veldig glad i rosa jeg vettu!

#smykke #rose #uekte #stener #anheng #bestilling #blogg

Endelig fikk jeg tak i en.....

 • 25.09.2017, 14:43

Jeg har ganske lenge gått å sett etter en ny jeans jakke, men ikke en sånn kort en.. Med en bakende så stor som ei låvedør, er det ikke alltid like pent med en kort jakke. Den jeg har brukt den siste året har vært litt vel kort, så jeg føler alltid at jeg må ha en lang genser eller skjorte under...

I forrige uke kom jeg over en lang sort jeans jakke, som var akkurat så lang som jeg vill ha den. Den dekker fint låvedøra mi, så nå slipper å bruke lange gensere for å dekke den, hihi!!Jeg har ikke noe heldekkende speil i heimen, så det jeg har i entreen får duge... Du får i det minste et lite innblikk i hvordan den ser ut. Hihi, du får jammen også se at jeg burde ha pusset speilet mitt 😆 Den er veldig behagelig på, noe som dels skyldes stoffet men også at det er en del strech i det 😊

#shopping #klær #antrekk #jeans #jeansjakke #jakke #behagelig #klær #mandag #blogg

Vi skulle egentlig bare kjøpe bursdagspresang 🎁

 • 19.09.2017, 20:03

Noen ganger blir dagene mye bedre enn man har forventet at de skal bli, og i dag ble det faktisk sånn.

I går avtalte jeg med Bestisen at vi skulle møtes etter at jeg var ferdig på jobb. Hun har nemlig bursdag til søndagen, og som vi pleier å gjøre plukker bursdagbarnet ut gaven selv mens den andre betaler. I et par år i alle fall har Bestisen gått å sett på et fint service, som hun har ønsket seg. Det heter Pip, og er rosa se nedenfor. Det finnes også boller og fat i samme serien.

 

Vi viste at de hadde servicet på Tveita, så vi avtalte å møtes der. Hun valgte 6 krus, da de ikke hadde nok asjetter. Nå fører også Casa Design samme servicet så hun skulle sjekke om de har nok asjetter der.

Etter at vi handlet gikk vi ned i 1 etasje, og der traff Bestisen en kollega som igjen ventet på en annen kollega. Jeg hadde hørt Bestisen fortelle om dem, og hun pleier å møte dem av og til etter jobb. Veldig hyggelige damer begge to :o))Vi ble enig om å sette oss ned å spise litt, og siden Jordbærpikene var rett rundt hjørnet ble det dit vi gikk. Jeg tenkte først at jeg bare skulle ta et rundstykke, men så ombestemte jeg meg å tok egg og bacon. Da slapp jeg å lage meg middag når jeg kom hjem litt senere. Som jeg sa var damene veldig hyggelig, og praten gikk løst å vi koste oss i et par timer. Tiden går jo så fort når man sitter sånn å koser seg, alt for fort.

Jeg hadde sett for meg en lett middag foran tv-skjermen i ettermiddag, så endte det opp med et hyggelig møte og andre som sto for maten 😊

#bursdag #gave #presang #gavekjøp #kollega #møte #treffe #kafebesøk #jordbærpikene #høst #september #tirsdag #blogg

🍂 Nye strikkeplagg til høsten 🍁

 • 01.09.2017, 11:00

Nå som høsten nærmer seg, kommer også en mellomperiode hvor det er så vanskelig å vite hvilken ytterjakke man skal ha på seg. Det er kjølig om morgenen når man flyr av sted, og utover dagen blir det oftere varmere. I år har dette skapt litt frustrasjon, for jeg har nok av sommerlige jakker og vinterjakker, men ikke noe for mellomperioden.

I forrige uke var jeg en tur innom min favoritt butikk Zizzi, som har klær for oss med en mer barnevennlig kropp, og der fant jeg akkurat det jeg lette etter. Lang strikkejakke med lommer, og ikke minst med knapper. Akkurat det med mangel av knapper på strikk, er ikke noe jeg har vært så begeistret for. Når jeg finner noe jeg liker så kjøper jeg ikke bare en, men gjerne to eksemplarer av plagget. Ikke i same fargen da ;o)) Det gjorde jeg også denne gangen, en grå og en grønn/brun.
 

Jeg er aldri helt komfortabel med å ta bilde av meg selv, for å presisere hele meg, men jeg slang følelsen over skulderen og tok et allikevel. Tenkte først å bare ta av jakken der den hang på hengeren, men da får man ikke noe forhold av hvordan den sitter og hvor lang den er... Valgte å kjøpe jakkene en str større enn jeg pleier, for jeg ville at de skulle være litt rommelige. En sånn størrelse som føles som om man gjemmer seg i jakken ;o)) Jeg har blitt så glad i disse to jakkene mine, at jeg har byttet på å bruke dem siden.

Det fine med dem er jo at når det blir virkelig kaldt, så er de ikke så kjukke at jeg ikke kan ha dem under en vinterjakke :o))

#klær #strikk #strikkejakke #jakke #nytt #bilde #selfie #zizzi #meg #megselv #høst #fredag #blogg

Attende feriedag - Frisørdamen og litt annet

 • 10.08.2017, 19:37

Jeg hadde nok ikke behøvd å ha på alarmen i dag, men man vet jo aldri så jeg satte den på. Veldig kjedelig å forsove seg, i alle fall når man har en avtale litt ut på formiddagen. På den måten hadde jeg god tid i dag, til å spise litt frokost og kikke igjennom avisen før jeg skulle av sted.

Hairdresser
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

Det var nemlig på tide å ta seg en tur til frisøren, for å klippe av litt på lengden ettersom tuppene var blitt veldig flisete. I tillegg trengte jeg å friske litt på fargen også. Min gråe og gustne farge hadde tatt litt overhånd, og det måtte gjøres noe med. Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre noe carzy med fargen denne gangen, en litt ekstra spraglende farge i luggen. Frisørdamen min avrådet meg fra det nå, og anbefalte meg heller å gjøre det neste gang. Solen er fortsatt sterk, og vil raskt stjele fargen. Sånn ble det, og da blir det en ny farge i september i stedet. Jeg har allerede plukket ut fargen, og hun noterte den på kortet mitt.

Hadde avtalt med Bestisen i går at vi skulle møtes, og ta en tur på et senter eller noe sånt. Jeg fortalte tidligere i uken at jeg hadde kjøpt meg nytt skrivebord på IKEA, og alt er OK med det, men... Den stolen jeg hadde tenkt til å bruke, var ikke noe god å sitte på. Derfor hadde lyst til å dra tilbake å kjøpe en som jeg hadde sett på, og som jeg prøvesatt da vi var der på tirsdag.Dette er den stolen jeg hadde valgt meg ut, og den kosten litt i overkant av 500,-. Den var også veldig enkel å montere, og det holdt med bare mine hender denne gangen. Jeg prøvesitter den nå, og kjenner at jeg sitter veldig behagelig. 

Vi brukte ikke lang tid på IKEA, opp for å se hvilken hylle stolen lå på + kikket på noen møbler til stua, og så ned på lageret å hentet stolen, betalte den og ut. Vi var litt sulte begge to, så vi dro bort til Tveita senteret hvor vi spiste lunch hos Jordbærpikene. Etterpå gikk vi en runde å kikket på litt klær, og jeg fant jo et par litt lange lune gode jakker i høstens farger som jeg kunne tenke meg. Etter kjøp av skrivebord og stol, bestemte jeg meg for å vente til jeg fikk lønning igjen.

Nå er det bare en halvtime igjen til Sommar med Ernst begynner på SVT 4, og det er siste programmet... HULK!! Jeg har fulgt han igjennom flere uker nå i sommer, hvor han og teamet hans har pusset opp et rødt hærlig hus ved en sjø. Nå er de ferdig, og da pleier han å avslutte med å vise før og nå, i tillegg til at han lager masse god mat :o))

#frisørdamen #klipp #farge #ikea #arbeidsstol #tveita #jordbærpikene #lunch #windowsshopping #monterng #sommarmedernst #innredning #sensommer #august #torsdag #blogg

På slutten spør de alltid om dette..

 • 06.08.2017, 12:05

På slutten av alle programmene om Ullared, spør alltid filmteamet kundene om hva som er det beste kjøpet og hva som er unødvendig. I nesten alle tilfellene, så er vel den varen kundene trekker opp som unødvendig, akkurat det. Da kan man jo lure på, når de vet at det er unødvendig hvorfor kjøpte de den da?

Jeg var jo en tur hos Nordby Shoppingsenter på fredagen, og da jeg satt i bilen på veg hjem tenkte jeg på akkurat det. Altså hva var det av det jeg hadde kjøpt som kom inn under kategorien unødvendig. Først så tenkte jeg at, jammen alt jeg kjøpte var da nyttige varer til kjøkkenet (matvarer og tilbehør til mat) eller til badet (dusjsåpe, tannkrem og lignende). Det er utrolig hvor fort men glemmer, men det var faktisk en ting jeg godt kunne ha unnvært eller ikke.........Nemlig Mr. MM dispenseren og det innholdet som hører til. Helt unødvendig å kjøpe egentlig, men det var bare det at med en gang våre blikk møttes så kjente jeg at jeg bare MÅTTE HA HAN. Jeg var på nippet til å sette han tilbake igjen og gå videre inn i Godisfabrikken, for det var der vi møttes Mr MM og jeg. Problemet var bare at det var kjærlighet ved første blikk, så jeg klarte det ikke. Så nå står Mr. MM på kjøkkenet med deilige sjokoladekuler å frister meg... Vi har inngått en deal om at jeg ikke skal gå bortom mer enn en - kanskje to ganger i løpet av en dag. Da er det kun lov til å vri rundt en gang, og så får jeg tildelt 3 stk å kose meg med, og det er en grei deal :o))

Sammen med Mr. MM så fulgte det med to poser av de som ligner på nonstop, og det er nok kun de som passer i hullene inne i maskinen. Akkurat det tenkte jeg ikke på da jeg fylte Mr. MM opp de store kulene, som helt klart ser mye "kulere" ut 😋

Har du kjøpt noe unyttig eller unødvendig i det siste?

#godismaskin #dispenser #unyttig #unødvendig #mm #nonstop #sjokolade #sjokoladekuler #godis #sensommer #august #søndag #blogg

Pakke fra Kina i posten

 • 19.07.2017, 22:41

For litt over en ukesiden bestilte jeg nytt deksel til den nye mobilen min fra Wish, og siden har jeg gått rundt å ventet på at det skulle ramle ned i postkassen min. Jeg har skjønt at de fleste eller kanskje alle dekslene kommer fra Kina, og første gangen jeg bestilte derfra tenkte jeg at det ville ta veldig lang tid. Det så slik ut på bekreftelsen, men varene kommer lenge før datoen.

I dag kom det nye dekslet mitt, og jeg er superfornøyd med det, og helt ærlig så syntes jeg det er mye finere "in real life". Når man bestiller på nettet så vet man ikke alltid hva man får, og det hender at ting ikke helt lever opp til de bildene man har sett. Denne gangen gjorde det faktisk det :o))Samtidig som jeg bestilte dekslet, så bestilte jeg også en ny klokke og en stor rosa lommebok. Sistnevnte er vel mer en mellomting mellom lommebok og veske. Krysser fingrene for at det ikke tar så lang tid før de også dukker opp :o))

Har du handlet på Wish?

#shopping #netthandel #wish #deksel #mobildeksel #bestille #klokke #lommebok #sommer #juli #onsdag #blogg

En dag med girlsa

 • 08.07.2017, 12:55

Dagen i går startet med trening av den stive kroppen min, som heldigvis hadde hentet seg såpass mye at det faktisk gjorde godt å trene. Jeg startet også med en ny øvelse av armene, som ikke var den mest behagelige, men den kan bli det på sikt :o)) Vegard, manuellterapauten, har nå ferie til begynnelsen av august, så nå er det opp til meg å holde det vi har jobbet for vedlike.

Jeg hadde avtalt med bestisen om å bli med henne og niesen Kine, for blandt annet se på parykk. Som følge av cellegiftbehandlingen vil hun minste håret, noe de hadde informert henne om ville begynne å skje om ca 14 dager. Da er det greit å noe reserve klart. Apollo Hårsenter, som ligger flere steder i Norge, har også en senter like ved der bestisen bor. Det tok bare et par minutter å kjøre bort dit, men damen som bestisen skulle snakke med var ikke tilstedet så hun skulle kontakte henne på mandag morgen. Jeg blir med henne.

Etter at vi hadde vært på Hårsenteret dro vi bort i Skårerveien, hvor bestisen hadde sett at de hadde gode helsesko/sandaler. Stedet lå veldig anonymt så vi fant det ikke med en gang. Det var ikke store lokalet, men de hadde et bra utvalg. Bestisen fant noen lekre sandaler i lilla til en ikke altfor avskrekkende pris :o)) Jeg kikket på joggesko og tursko som jeg skal bruke utover høsten, og fant noen som jeg kunne tenke meg. Det ble ikke noe kjøp på meg i går, men jeg vet hvor jeg skal gå når det blir aktuelt :o))Jeg må bare vise hårfargen til Kine, som hun selv har fixet.... Syntes bare at fargesammensetningen var fin, og kunne faktisk ha tenkt meg noe lignende selv. Hmmm, kanskje jeg skal be henne å gjøre det for meg!!

Det var fortsatt ganske tidlig på formiddagen, så vi bestemte oss for å dra til Strømmen Storsenter for å spise lunch og for å kikke litt i forskjellige butikker :o))

Breakfast in a rustic style
Licensed from: Epitavi / yayimages.com

Jordbærpikene har blitt vårt faste sted når vi er omkring på forskjellige sentre, og det er ene og alene for at de har så godt utvalgt å så god mat :o)) Jeg hadde bare spist en liten yoghurt så jeg begynte å bli sulten. De andre to hadde nok ikke spist så mye de heller så det var greit med lit mat og en pause. Jeg bestilte egg og bacon med salat til. 

Vi skravla og koste oss mens vi spiste god mat, og det er aldri mangel på samtaleemner når damene treffes, hihihi :o))Jeg vet jo at jeg burde ha latt være, men denne deilige sjokoladekaken lå der å lokket og ropte på meg. Den er ekstremt søt, men mmmmm så god, og sammen med en nybrygget kopp med Americano smakte det helt himmelsk ☕

Den ene katten til Kine, som heter Ruben, har vært veldig syk og går på medisin. Han skal ha denne medisinen på et fast tidspunkt på ettermiddagen, og ettersom hun har et stykke å kjørre, måtte hun etterhvert se å komme seg hjemover. Hun kjørte bestis og meg tilbake sånn at jeg kunne hente bilen min, så dro vi i matbutikken å gjorde hver får ukeshandel.

Når jeg kom hjem var jeg helt utslitt, og etter å ha pakket bort varene krabbet jeg opp i senga og fikk meg et par timer med søvn. Var fortsatt sigen når jeg sto opp, men det rettet seg utover kvelden. Jeg vet jo at jeg helst burde ha tatt det med ro etter trening, men ikke alltid at det blir sånn vettu ;o))  

#girlsa #venninnetreff #shopping #apollohårsenter #lørenskog #helse #strømmen #strømmenstorsenter #jordbærpikene #lunch #eggogbacon #sjokoladekake #sliten #trening #sommer #juli #fredag #blogg

Jeg stakk innom Fretex

 • 24.06.2017, 19:21

Ettersom jeg tilstadighet er på jakt etter en budalstol til kjøkkenet, stikker jeg innom Fretex fra tid til annen for å se om de har fått inn en. De er ikke så lett å få tak i, og jeg har derfor ikke klart å finne noen enda. Vel de hadde noen som lignet, tilsammen 4 vanlige kjøkkenstoler + en med armlener + kjøkkenbord. Det hadde vært perfekt til kjøkkenet mitt, men prisen passet dessverre ikke helt til bankkontoen. Så nå går jakten videre....

Mens jeg nå allikevel var hos Fretex, gikk jeg litt å kikket på forskjellige ting. Jeg er veldig begistret for stengods med fruktmønster på, og denne gangen kom jeg over et fat fra Porsgrunn Fabrikker. Det hadde akkurat det mønsteret jeg er så glad i, så kjøpte det til den nette sum av kr 40,-. Jeg har mer stengods med samme type mønster, som engang har tilhørt min mor. Fatet jeg fant i dag var i relativt god stand, kun en liten flekk i glasseringen. Akkurat det kan jeg leve med :o))#fretex #budal #budalstol #påjakt #gammelt #brukt #fat #fruktmønster #porsgrunn #porsgrunnfabrikker #samle #sommer #juni #lørdag #blogg

Noen av dagens kjøp

 • 21.06.2017, 22:07

Jeg snakker jo hele tiden om denne innglassede balkongen min, som jeg er så glad i. Problemet er bare at plantene mine liker seg ikke der, for det blir for varmt. Jeg kjøper nye planter en til to ganger i løpet av sesongen, og selv om de får den vannmengden de skal ha så dør de alle samme. Nå har jeg gitt opp, og blitt lei av å kaste penger ut av balkongvinduene 💸

Så for å slippe å kaste så mange planter, bestemte jeg meg for å dra en tur på Plantasjen for å se hva de hadde av uekte planter. Det var kanskje ikke det store utvalget, men jeg fant disse to her. Mange av de uekte plantene, så akkurat sånn ut og det ville jeg ikke ha, men disse så ikke så ille ut. Skal man først kjøpe noe som ikke er ekte, bør det se ut som de er det.
Jeg har hatt så lyst på dette spillet lenge, men det har vært så dyrt at jeg har droppet det.  Når vi var på Lambertseter i dag, var det 50% avslag på prisen, og i stedet for å betale nesten 800,- betalte jeg litt i underkant av 400,-.  Jeg har alltid syntes at det var gøy å spille spill, men de siste årene har det blitt lite av det. Jeg sitter mer med nesen ned i mobilen eller PC'n om kveldene!

Liker du å spille spill?

#plantasjen #planter #uekte #pengesluk #siv #spill #tickettoride #Lambertseter 

Det ble en lang dag....

 • 12.06.2017, 23:24

For en hyggelig overraskelse det var å våkne til solskinn og litt mer varme... Vi har jo ikke akkurat vært bortskjemt med sol her i Oslo den siste tiden, men endelig i en dag kom den tilbake. De siste dagene har gradene ligget nede på + 13 og 14, men i dag krabbet det jammen over + 20 gitt. Det fine været gjorde godt for den stive kroppen min, som virkelig har ropt etter godt og varmt vær :o))
 

Step aerobic workout
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

På formiddagen i dag var jeg til trening hos Manuellterapeuten, og siden kroppen min var i litt bedre humør enn den pleier å være... Ja da gikk også alle øvelsene mine så mye bedre. Selvsagt gjorde det vondt, og jeg ble dødssliten etter at jeg var ferdig, men det gikk allikevel bedre enn forrige gang jeg var der. Det føltes godt å ikke måtte ynke meg ned trappa når jeg skulle gå igjen.

Etter at jeg var ferdig med treningen, fortet jeg meg hjem for å skifte til annet tøy og så dra ut igjen... Jeg hadde avtalt med bestisen at vi skulle møtes etter at jeg var ferdig. Hun sluttet på jobben 11:45, og jeg skulle hente henne utenfor jobben hennes. Det var ikke noe kø på den tiden av dagen, så jeg var der innen hun kom ut.

Vi hadde bestemt oss for å ta en tur på Strømmen Storsenter i dag, men vi hadde en stopp vi måtte gjøre innen vi dro dit. Det tok bortimot en time innen vi var ferdig, og kunne dra videre. Mobilen til bestisen hadde kranglet dagen i forveien, og det virker som om det er på tide at den pensjoneres om ikke så lenge. Hvilken type mobil hun da skal kjøpe, Samsung (igjen) eller iPhone vet hun ikke. Derfor tok jeg med min gamle iPhone 5s som hun kunne leke seg litt med, for å se om hun likte den. Hun kjøpte et kontantkort i Telia-butikken, da vi kom til Strømmen sånn at hun kunne bruke den.Ingen av oss hadde spist noen ting siden tidlig på morningen, så vi stakk inn på Jordbærpikene for å spise en sen lunch. Det er skjelden jeg spiser egg og bacon, men i dag fikk jeg virkelig lyst på det. Mmmmm, de hadde ordentlig godt salt bacon akkurat som jeg liker det :o)) Jeg unnet meg et stykke med søt og kaloriholdig sjokoladekake til kaffen min. Burde kanskje ikke ha gjort det, men jeg klarte ikke å la være......

Etter at vi hadde spist ruslet vi litt rundt på senteret og kikket litt i butikker. Jeg handlet ikke så veldig mye i dag, kun bodymist og en håndkrem fra Body Shop. Sjelden at jeg kommer hjem med bare en pose :o))

Bestisen hadde satt igjen sin bil på jobben sin, så jeg kjørte henne innom for å hente den før jeg satte nesen hjemover. Det var "rush-houre" delux for å komme seg fra jobben til bestisen og frem til motorveien, men etter det gikk det egentlig veldig greit det siste stykket. Da jeg var nesten hjemme igjen, kom det et ordentlig regnvær som trommet ordentlig på biltaket. Vel hjemme igjen begynte det å tordne noen ganger. Det varte heldigvis ikke så lenge :o)) Det har vært en lang dag i dag, og jeg var ikke hjemme før sent på ettermiddagen, så nå er jeg virkelig sliten!!

Ha en fin kveld folkens :o))

#trening #øvelser #smerter #form #behandling #strømmen #storsenter #strømmenstorsenter #telia #kontantkort #samsung #iphone #mobiltelefon #jordbærpikene #lunch #sol #varme #regnvær #torden #rushhoure #mandag #sommer #juni #blogg

Endelig fant jeg en jeg likte...

 • 06.06.2017, 13:00

Jeg har i grunnen alltid likt å gå med sekk, i stedet for veske eller bag... Problemet er bare det at ynglingssekken min har gått i stykker, og det koster skjorta å reparere den. Derfor har jeg vært på jakt etter en ny ganske lenge, men har ikke klart å finne "den rette". Det er mange fine sekker der ute, men ingen av dem har falt i smak.

Jeg finner alltid noe galt med de jeg ser på... Enten så er de for små, for store, remmene er for korte, eller det viktigste av alt de har ikke glidelåslomme på baksiden. For meg er det superviktig, for der er det perfekt å ha lommebok og nøkler når jeg går ute i byen. Da slipper jeg å være bekymret for at de skal bli stjålet!

På fredagen var jeg en tur hos Nordby Shoppingsenter, og da var jeg innom min favoritt veskebutikk å der fant jeg endelig den sekken jeg hadde lett etter i lang tid. Det er en skinnsekk fra et Engelsk merke som heter The Chesterfield Brand. Den hadde alt jeg var ute etter, i tillegg til at den sitter godt over skuldrene mine, og remmene ikke sklir ned hele tiden :o))

💖 Jeg bare elsker den nye sekken min 💖

#ryggsekk #sekk #thechesterfieldbrand #england #elsker #elsk #sommer #juni #blogg

Det ble ny kjøkkenmaskin 👍

 • 29.04.2017, 11:53

Jeg skrev i går at jeg skulle ut for å se på ny Kjøkkenmaskin, og når jeg skriver det så mener jeg egentlig at jeg skal kjøpe :o))

Vi dro først ned på Expert ved Alna, men der drev de med ombygging så det var bare kaos. Det var kun en liten del av varene som sto framme, mens det ble hamret, snekret og boret så man nesten ikke kunne komme fram. Den maskinen jeg hadde tenkt å se litt nærmere på var en Electrolux Assistent, men den sto ikke framme. Jeg ble litt oppgitt over hele situasjonen, så vi bestemte oss for å dra videre til Lefdal, som ligger over gaten på Alnasenteret.

Hos Lefdal var det orden i hyllene, og jeg fikk relativt raskt hjelp etter at jeg hadde trukket kølapp. Det var såpass tidlig på dagen at det ikke var så mange mennesker der enda.Jeg valgte en rød Electrolux Assistent som har W1000 yteevne, og som kommer med to boller (4,8 og 2,9 l) samt en ballongvispe, eltekrok og det som Kenwood kaller en Kvisp. Selvsagt måtte jeg ha en rød maskin, ettersom alle mine elektriske kjøkkenredskaper har den fargen :o))

Planen var at jeg skulle sette en bolledeig, for å teste ut maskinen når jeg kom hjem. Jeg endte opp med å komme hjem så sent at jeg ikke orket å begynne med det. Jeg har ingen planer for søndagen, så da kan jeg bruke formiddagen på litt baking :o))

#expert #lefdal #kjøkkenmaskin #electrolux #electroluxassistent #bake #boller #mat #lørdag #april #blogg

Litt shopping....

 • 26.04.2017, 23:50

Jeg er ikke akkurat kjent for å ta noen pauser når jeg er på jobb utenom lunchen, som f.eks. 5 - 10 for en kopp kaffe. De aller fleste gjør det, men jeg er en sånn person "SOM BARE SKAL" og da blir det aldri til at jeg kommer så langt som til en pause. Derfor hender det at jeg heller tar en lengre lunchpause utenfor huset.

I dag hadde jeg sitet pal foran PC'n omtrent fra jeg kom på jobb, og nakken og skuldrene min var virkelig sure på meg. Derfor bestemte jeg meg for å ta en tur ut for å handle, ettersom jeg manglet noen småting.Jeg er veldig glad i pafymen min fra Tresor - La nuit, men jeg liker også å bruke produkter fra Body Shop. I den siste tiden har jeg brukt en mild bodymist fra Body Shop i form av en behagelig blomsterduft. Nå hadde jeg lyst til å prøve noe litt mer krydret, og fant akkurat det jeg lette etter. Italian Summer Fig, som luktet helt hærlig. Skal bruke den i morgen, og da får vi se om det samme gjelder når den kommer på kroppen. Jeg kjøpte også Eau de toilette, som er noe sterkere.Jeg bruker ikke så mye make up, men litt pudder og concealer må til for å dekke over små ugjevnheter i huden. Nå var det nesten tomt for begge to, og jeg hadde ikke lyst til å vente til det blir helt tomt heller.Jeg bare elsker filmen Robin Hood - Prince of Theeves, og jeg trodde at jeg hadde den på DVD. Etter å ha vært igjennom de få filmene jeg har spart på, fant jeg ut at jeg ikke hadde det. Jeg har hatt den på VHS en gang, men alt jeg hadde av det har blitt kastet. Så når jeg var nede på Oslo City i dag stakk jeg innom Platekompaniet, for å se om de hadde den. De hadde kun en film igjen på Blu ray, og den bare måtte jeg ha vettu. Har ikke sett den enda, det kan vente til i morgen tenker jeg :o))

#shoppe #lunch #kaffepause #oslocity #bodyshop #duft #parfyme #bodymist #pudder #concealer #dvd #film #robinhood #princeoftheeves #onsdag #april #blogg

Fant den 👄

 • 23.02.2017, 20:24

Når Maybelline kom med Baby Lips balmen for et par år siden, falt jeg pladask for den. De nøytrale uten farge, men også en mørk lilla som jeg faktisk bruker hver eneste dag. Den ser veldig mørk ut på stiften, men når den påføres leppene er den langt mer lys.

Nå har jeg snart brukt opp den gamle balmen min, og det var jo da jeg kjente at jeg fikk litt panikk... Jeg har flydd i flere butikker, for å finne en ny uten at det lykkes meg. Da jeg var på Bryn senteret i dag, tenkte jeg at jeg kan jo alltids stikke innom Vita for å høre der. De hadde den ikke, og damen i butikken informerte meg om at den hadde egentlig gått ut. På nytt kjente jeg panikken komme. Hihihi, nå hørtes jeg veldig dramatisk ut :o)) Damen sa videre at det var store muligheter for at Hennes kunne ha den. Å VEIT DU HVA, det hadde det :o))

Ettersom jeg nå fikk vite at lip balmen hadde gått ut, ja da bestemte jeg meg likegodt for å kjøpe to stykker. Nå har jeg lekre lepper en god stund fremover, 👄Når jeg nå først var i "den" delen av Hennes kikket jeg også på neglelakker, og jeg fant to farger som jeg likte godt. Begge disse to er fra Hennes eget merke, og jeg aner ikke hvor godt de sitter. Ettersom den jeg har på nå, er i ferd med å skalle av både her og og både der så tenkte jeg å teste ut en de nye allerede i kveld.

Kanskje noen av dere har testet ut lakken, i så fall syntes du den sitter godt?

#shopping #maybelline #lipbalm #lilla #vita #bryn #hennes #neglelakk #baremåhaden #grønn #brun #februar #torsdag #blogg

Ai ai hvor tungt

 • 07.02.2017, 22:00

Har man katter så betyr det at man også må bruke litt muskelkraft, og i mitt tilfelle siste rest av den, fra tid til annen. Pusetassene skal jo ha tørrfór og klumesand i toalettet sitt. Vel de som kun bor inne skal i allefall ha det... De siste dagene har det blitt mindre og mindre sand i kattedoen, så i dag bestemte jeg at det var på tide å besøke dyrebutikken.

Meningen var at jeg skulle kjøre ned på Alnasenterent, men så ombestemte jeg meg... Jeg hadde bilen nede i byen, og nede på Lilletorvet, som er like i nærheten av der bilen sto parket er det også en dyrebutikk. Problemet er bare det at denne damen ikke har noe serlig krefter i armene, og det lille hun har strekker ikke så veldig langt. I tillegg så er 10 liter i en sånn boks. Før armene begynte å krangle hadde jeg ikke noe problemer med å bære den tyngden!!

Det tok meg 5 minutter å gå fra butikken og bort til parkeringshuset, og da jeg skulle sette fra meg boksen for å taste koden på døra, hadde hanken gnagd seg langt inn i fingrene mine. I tillegg er jeg 100% sikker på at de hadde blitt i allefall 2 cm lengre enn de var, helt sikker, kors på halsen og alt det der, hihihihi!!Når jeg satte boksen fra meg bykset pusetassene frem for å undersøke den grundig. Den ble snust på fra bunn til topp, gnudd på, trådt på og smakt på. Da jeg satte den inn på kontoret, fulgte de med for å se hvor jeg gjorde av den, knis!!

#kattesand #sand #katter #tungt #fingre #armer #vondt #lilletorvet #alna #handle #februar #blogg

Helt ferdig....

 • 22.12.2016, 01:37

I dag slo besis Anne og jeg oss sammen å dro ut for å handle inn det siste til julehelgen. Det var i grunnen bare det som manglet, og ingen av oss følte noe særlig for å dra rundt i butikker lille julaften. Det var da endelig kaotisk nok i dag, så man kan jo forestille seg hvordan det blir siste dagen

Før vi kunne gi oss i kast med matbutikken, hadde jeg noen små erender... Tørrfór til kattene mine, og gravlys til graven på julaften. Jeg måtte fjerne lyktene jeg hadde der, da de hadde blitt ødelagt. Jeg ser ikke noen grunn til å kjøpe nye lykter nå, så det får bli gravlys på julaften og nyttårsaften.

Når vi kom til Bryn-senteret var vi begynt å bli litt sultne, så vi bestemte oss for å stikke opp på Al Dente å spise lunch. Jeg tror at jeg hadde en formening om at jeg ikke trengte så mye, for ribbe, medisterkaker, medisterpølse, poteter og surkål til julaften er allerede i huset. Allikevel ble det ganske mye oppe i handletralla etter hvert, og jeg tenkte med skrekk på hvor mye jeg måtte ut med når jeg kom til kassa.... Det var ikke noe unyttig oppe i tralla... Hihihi, de sunneste varene ligger i bunn sånn at de syntes ikke, så det kan se ut som om jeg har kjøpt mye snoop....!!

Jeg skal lage en fruktkurv til jul, men innimellom frukten har jeg tenkt å stikke noen småsjokolader og kjærligheter. På Meny hadde de akkurat det jeg så etter, så får kurven - ja takk begge deler :o))

Når jeg kom hjem var jeg helt tappet for krefter, og etter at alle varene var pakket bort på sine plasser sank jeg ned i godstolen å forsøkte å drikke en kopp kaffe. Fikk i meg halve koppen, og så sovna jeg fra den...Det var meningen at jeg skulle ta ut ribba i går kveld sånn at den var tint til i dag, men hvem var det som klarte å glemme det?? Jeg kom på det i det jeg pakket bort maten tidligere i dag, og fikk tatt den ut å lagt den på benken til tining. Da den var blitt myk i kantene pakket jeg rundt folie og satte den inni kjøleskapet til i morgen. Da blir det krydring etter alle kunstens regler :o))

Det eneste som står igjen nå, er litt støvsuging, lett støvtørking og gulvvask, men det kan hende at jeg venter med til lillejulaftens formiddag.

#julehandel #kattemat #bryn #meny #aldente #lunch #matvarer #innkjøp #energiløs #sliten #sove #blogg #ribbe

Enda litt mer nytt

 • 11.10.2016, 22:11

I går viste jeg toppene jeg hadde kjøpt, og utover kvelden ble jeg også enig med meg selv hvem av dem jeg skal bruke når jeg skal på ABBA konserten. Det ble den tynneste med rutet mønster. Da jeg kjøpte den tenkte jeg at jeg skulle bruke den brune cardiganen jeg hadde fra før, men når jeg prøvde den til var ikke det fint. Fargen var OK, men siden den går bare til hoften, ble alt seende helt feil ut.

Derfor stakk jeg på nytt opp på Zizzi i lunchen for å se litt på en jakke jeg hadde sett der. Når jeg prøvde den var både lengden, passform og fargen midt i blinken. Jeg var ikke helt sikker på om jeg hadde valgt rett størrelse, for jeg syntes den jeg kjøpte var litt snau. Problemet var bare at de ikke hadde en størrelse større. Jeg tenkte på det hele dagen, og endte til slutt opp med å dra innom avdelingen på Tveita når jeg dro hjem. Der hadde de den størrelsen jeg ville ha. Så nå sitter jeg med to helt like jakker... Skal ta med den første og bytte den i noe annet, eller få tilbake pengene i morgen.

På bildene nedenfor kan du se hvordan jeg har tenkt de skal være, med topp og jakke!

#zizzi #shopping #topp #jakke #tveita #blogg

Litt nytt i klesskapet

 • 10.10.2016, 23:56

Nå har vi kommet til den tiden av året hvor det blir litt ekstra begivenheter i helger, og da må man ha noe litt penere å ta på seg. Jeg skal være med på noen slike begivenheter, og den nærmeste er nå til helgen. Da skal bestis Anne, Terje, Matthew og jeg på Edderkoppen for å se på Thank you for the Music - Vi ❤ ABBA.

I den anledning stupte jeg inn i klesskapet for å se om jeg kunne finne noe fornuftig å ha på meg, men det var et sørgelig skue der inne. Jeg følte at det var som å kikke tilbake til 80 og 90 tallet, og det var deprimerende. Penbuksen jeg mente jeg kunne bruke, var blitt litt trang i livet og buksebena alt for vie. Skjørtene var definitivt 80 tallet, og det kunne kanskje ha passet siden vi skal på ABBA, men nei....

 

Derfor stakk jeg en tur ut i lunchpausen for å se hva jeg kunne finne hos Zizzi, og rett innenfor døra fant jeg akkurat det jeg var ute etter. Et par lange overdeler, som kan brukes som kjole eller bare en lang topp over et par thights. De ser kanskje ikke så spennende ut der de henger på døra, men jeg har ingen modellkropp så jeg følte ikke for å ta noen antrekksbilder. Hvorfor kjøpte jeg to stykker? Jo for jeg kunne ikke bestemme meg for hvem av dem jeg skulle kjøpe.

Siden jeg ikke er så veldig glad i å pynte meg noe særlig, så er disse toppene midt i blinken. Begge to er i et luftig stoff som er behagelig å ha på seg, og jeg er alt for komfort og velbehag... Til helgen blir det masse sitting, og da er det veldig behagelig å ha på tøy som er behagelig :o))Terje hadde en fridag i dag, og inviterte til en kaffe på Espresso House, og jeg rakk akkurat å shoppe ferdig hos Zizzi før vi møttes. Jeg følte ikke for vanlig kaffe i dag, og valgte en Karamell Latté. De siste gangene jeg har kjøpt det hos EH, så har de ikke blandet ut karamellen å den har ligget som en stor klump i bunnen av koppen. Jeg liker karamell, men ikke når jeg får en stor klump i munnen sånn helt uforberedt. Jeg informerte dem om det når vi bestilte...

Det var hyggelig å bli invitert på kaffe, og få skravle litt... Hihihi, akkurat som om det er noe problem for meg :o))

#nytt #klær #topp #zizzi #shoppe #vennetreff #kaffe #lunch #lunchavtale #espressohouse #blogg

💧 Bobler i glasset 💧

 • 17.08.2016, 22:20

Så gjorde jeg det..... Kjøpte en Bubble Maker hos Rusta sånn at jeg kunne få noen bobler i glasset mitt 😊 Når jeg var på Storo senteret i forrige uke så Terje på noen, og jeg kastet nok et sideblikk på eller to på dem jeg også uten at jeg tenkte på å kjøpe noen. Noen dager senere var jeg på Rusta, og så at de hadde maskin der også til en rimeligere penge. Patronene kostet 100,- mindre, men om man får mindre ut av dem er jeg litt usikker på...

Jeg har blitt veldig glad i rosa, og har en tendens til å kjøpe produkter med den fargen... Jeg plukket med meg en rosa maskin først, men byttet den til slutt med en mørk lilla.

Da jeg skulle montere patronen syntes jeg at det var litt skummelt, siden det var gass i den. Jeg leste bruksanvisningen nøye, og gjorde akkurat sånn som det sto at jeg skulle gjøre. Det gikk helt fint, og vips så hadde jeg bobler i glasset... De hadde ingen smaker hos Rusta, men jeg skal prøve med vanlig saft så får vi se hvordan det fungerer 😊

#bobler #bobleriglasset #bubblemaker #bobblemaskin #patron #gass #rusta #shoppe #blogg

"Rituals"

 • 17.07.2016, 20:34

Når jeg var hos Nordby i går kjøpte jeg meg litt god duft hos Rituals, og jeg måtte jo prøve den etter at jeg hadde gjort meg i stand på morningen i dag. Den er behagelig for nesen og ikke alt for sterk. Den heter Travel Eau des Indes, og jeg har bestemt meg for å kjøpe en større flaske neste gang vi drar. Når jeg skulle betale fikk jeg med en prøve på deres solkrem med solfaktor 30, men den har jeg ikke prøvd enda. Jeg bruker alltid solkrem i ansiktet hele sommeren, om det er sol eller ikke, for jeg har noen pigmentflekker som jeg helst ikke vil skal bli brunere enn de er.

De har produkter til kropp, ansikt, dufter og makeup... Jeg hadde ikke hørt om dette merket tidligere, men syntes at det virker litt spennende. Skal lese litt mer om det til neste gang vi skal dra. Hadde håpet at de hadde norsk hjemmeside, men det hadde de ikke. Litt usikker på om noen parfymeri her i Norge fører produktene, og jeg har tenkt å undersøke det.

Har du kanskje hørt om Rituals, og hva syntes du i såfall om det?

#rituals #duft #såpe #dusjsåpe #makeup #kroppen #ansiktet #sverige #blogg

Koble ut litt er godt

 • 29.06.2016, 20:08

De siste dagene har jeg rett og slett koblet ut alt av sosiale medier, nesten da.... Jeg ble helt satt ut etter behandlingen nå mandag, hvor jeg ble skikkelig knadd og det var ikke noe godt i deg hele tatt. Når jeg kom hjem var jeg så sliten i kroppen at jeg bare satt rett opp og ned i godstolen å halvsov resten av kvelden. Jeg følte meg helt apatisk og orket ikke å reise meg for å tenne lys i stua en gang, før det var så mørkt at jeg nesten ikke så noen ting.

I dag er det vel første dagen hvor jeg føler jeg i litt bedre form, og det føltes veldig godt. Skuldre og armer er såre, men ikke så ille at jeg ikke klarte å tenke litt positivt. Avtalte med Anne at vi skulle møtes på Tveita etter endt arbeidsdag, for hun har nemlig fått så lyst til å strikke. Hun hadde sett seg ut et mønster på en lekker genser fra Drops, men dessverre så hadde ikke gavebutikken det garnet hun skulle ha. Derfor bestemte vi oss for å dra videre til Lambertseter for å se om de kunne ha det.På Lambertseter hadde en virkelig flott garnbutikk med stort utvalg i garn, og veldig hjelpsomme butikkmedarbeidere. De hadde ikke det garnet Anne skulle ha, men fant et annet som hun kunne bruke i stedet for. Hun valgte en lekker grønn farge, som det skal bli spennende å se hvordan blir i genser form.

Klokka begynte å bli mye så vi bestemte oss for å sette oss ned for å spise litt, og vi valgte Jordbærpikene. Begge to valgte Natchos med kylling da det ikke var så mektig, men når maten kom hadde de surret det til å laget en av dem med storfe. Jeg fikk den med kylling, og Anne måtte vente... Hun måtte vente så lenge at hun til slutt ble irritert å gikk til disken for å klage, men da var maten ferdig.

Jeg har hørt så mye om boka "Et helt halvt år" av Jojo Moyes at jeg kjøpte den og oppfølgeren "Etter deg". Jeg har lyst til å begynne å lese med en gang, men jeg får vel vente til jeg har lest ut Når sypressene hvisker. Jeg har ikke så mye igjen så en liten ekstra innsats på lesefronten, så tar det bare en dag eller to før jeg er ferdig tenker jeg 😊Da vi skulle dra hjem så var rushtrafikken begynt, og jeg trodde kanskje vi skulle bli sittende i kø. Heldigvis var det ikke så ille, nesten ikke noe i det hele tatt. Litt var det vel når vi kom ned mot Østensjøvannet, men så fort vi kom forbi lyskrysset gikk det radig.

Resten av kvelden har denne damen tenkt å slappe av med boka mi og kanskje litt tv....

#tveita #lambertseter #handle #garn #garnbutikk #strikke #genser #mat #jordbærpikene #natchos #rushtrafikk #shopping #blogg

⭐ Smykke jeg kjøpte på festivalen ⭐

 • 30.05.2016, 13:50

Jeg fortalte i går at jeg hadde kjøpt meg et smykke på Middelalderfestivalen, og her kommer et bilde av det.

#middelalderfestival #shopping #smykke #anheng #blogg

👜 Adax - min favoritt 👜

 • 21.05.2016, 17:15

De er noen år siden jeg kjøpte min første Adax veske, og jeg ble helt forelsket i merket med en gang. Nå høres det nesten ut som jeg har veldig mange av dem, men det har jeg ikke. Jeg har nå tre stykker i forskjellige størrelser. Tidligere i år eller var det i fjor, husker ikke helt når det var jeg, så kjøpte jeg en veldig liten veske, som rommet en liten lommebok, mobilen, nøkler og en liten håndkrem. Den har jeg brukt ganske mye når jeg skulle på handleturer ol, for at det var praktisk enn den vanlige vesken min.

Den lille vesken er i minste laget når jeg skal på jobb, for jeg får ikke plass til databrillene mine å de må jeg jo ha med meg. Det var ikke planlagt å kjøpe en ny dyr veske, men en litt større en var faktisk planen, og på veg hjem dro jeg innom Morris på Gunerius for å "kikke" litt. De som kjenner meg vet at det er farlig når jeg bare kikker, for jeg ender opp med å kjøpe noe. Jeg holdt en billigere veske i hånden, men så bestemte jeg meg for å gå en runde å kikke litt før jeg gikk til kassen..... Der var de vettu, Adax veskene, og jeg falt pladaske for Elva ❤

Vesken heter Elva, og er i Serini lær... Den er både feminin og litt røff i utformingen, og det var akkurat derfor jeg falt pladask for den. Vesken er laget i Serini lær, og skikkelig myk og behagelig. Jeg tenker at vi skal ha mye morro sammen 😄

#shopping #adax #veske #stor #liten #morris #gunerius #nytt #favoritt #blogg

Litt nytt....

 • 18.04.2016, 23:12

I lunchen i dag stakk jeg oppom Zizzi for å se på en "uekte" skinnjakke, som Anne tipset meg om før helgen. Jeg trengte egentlig en ny en, som kan erstatte den jeg bruker nå når det blir litt varmere i været. Jakken var helt super og jeg falt for den med en gang, og den er i fargen Aubergine.

Jeg er ikke så veldig glad i jakker som sitter sånn akkurat passe, for jeg vil kunne ha noe tjukkere under hvis det er behov. Hadde jeg bare skulle ha brukt en tynn genser under, kunne jeg ha kjøpt en str mindre, men som sagt er jeg frossen å vil gjerne kunne ha en ekstra jakke eller genser under. De hadde noen lekre sjerf som passet til jakken, og et lekkert sjerf kan man ikke ha for mange av.Noe modellemne er jeg jo ikke, men dette er den kroppen jeg har.... Sånn er det med den saken. 

Det har tatt meg nesten to timer å få lagt ut dette lille innlegget, for da jeg var midt inne i det startet PC'n å oppdater seg. Denne gangen var det ikke en liten oppdatering, men full pakke. Det tok en evighet og en telefonsamtale før den ble ferdig. I tillegg har PC'n blitt helt håpløs igjen, og hopper å spretter rundt i innlegget så jeg aner nesten ikke hvor jeg havner. Det var akkurat sånn den var forrige gang. Jeg holdt nesten på å kaste den i golvet i sta for at den hele tiden gjør noe rart. Jeg blir gal av sånt.

#nytt #jakke #sjerf #pctrøbbel #frustrasjon #forbanna

Damene på IKEA

 • 05.05.2015, 23:48

Når jeg var ferdig på jobb i dag, litt tidligere enn vanlig, dro jeg opp til IKEA for å møte Anne og Ann-Karin. Jeg skulle jo ikke ha noen ting jeg, bare være med å kikke litt...., ble det sånn? Å, nei da det gjorde ikke det. Jeg kom hjem med noen varer i bagasjerommet.

Vi hadde avtalt i forveien å møtes på kafeen i 2 etg for å spise middag. Anne var først ute, så kom hjem og til slutt Ann-Karin som kom med bussen. Hun ble litt forsinket siden det hadde skjedd en ulykke litt lengre ned i veien. Vi ventet med å kjøpe noen mat til alle var samlet. Jeg valgte en Thai kylling rett, som besto av masse deilig grønnsaker og ris i tillegg til kyllingfileén. Det var kanskje en litt romslig porsjon, men jeg var sulten og spiste den nå opp.


Årsaken til at damene skulle på IKEA i dag, var at Anne og Ann-Karin skulle se på møbler til balkongen... Nå er det nå jo en gang sånn at når man slippes løs i en slik butikk som har så mye spennende, ja da må man bare plukke på omtrent alt som er. Derfor tok det litt tid innen vi kom oss igjennom og fram til balkong/hagemøblene. 

Anne hadde sett seg ut de tingene hun kunne tenke seg i forveien, og endte opp med å kjøpe alt sammen. Et nytt bord, to klappstoler, en krakk og en beholder som kan fylles med vann eller sand til å sette parasollen i. Det kommer helt klart til å bli fint på balkongen hennes når alt er satt på plass. Ann-Karin hadde sett på en sofa på nettet som hun ville se litt nærmere på, men hun kjøpte ikke noe. Sofaen var nok ikke så behagelig å sitte i som den burde ha vært.

Så var det meg da, som egentlig ikke skulle ha noen ting.... Jeg kom hjem med et hvit bord i metall, som jeg har tenkt til å ha utenfor balkongen når sommeren kommer. Da blir det nemlig altfor varmt å sitte på balkongen. I tillegg kjøpte jeg to lette krakker med hvitt plastsete og metallben + en maken beholder som Anne kjøpte til parasollen.

Noen av varene til Anne måtte hentes på lagret på andre siden av gaten, så vi kjørte over dit for å hente det.


Ute pøsregnet da jeg dro til IKEA, og da vi dro derfor bøtta det ned.. Jeg ble ganske våt, og litt frossen så jeg satte opp varmen i bilen. For at Anne skulle slippe å slepe alle møblene opp fra garasjen til leiligheten, ble vi med henne hjem å hjalp til å få alt opp i heimen. Jeg var så vanvittig kaffetørst så jeg inviterte megselv på en kopp eller to, som jeg koste meg med mens vi satt å skravle en liten stund.

Siden Ann-Karin bor i nærheten så kjørte jeg henne hjem.... Når jeg kom hjem hadde jeg bestemt meg for å bare sitte å sløve resten av kvelden, men jeg klarte ikke helt det. Jeg begynte å montere krakkene å satte dem ut på balkongen. Bordet var allerede skrudd sammen selv om de lå flatpakket så det behøvde jeg ikke å gjøre noe med.

Det har vært en lang dag, og jeg er dødssliten så nå går jeg rett å slett å legger meg. God natt!!

#ikea #handle #shoppe #møbler #hage #balkong #parasoll #middag #krakk #bord #klappstoler #regnvær #pøsregn #sofa #montering

Ny tursekk

 • 19.04.2015, 21:15

Når vi var på Metro-senteret i går stakk vi innom Stormberg-butikken, og der forelsket jeg meg totalt i en rosa tursekk. Jeg klarte ikke å la være, og endte opp med å kjøpe den, og den var ikke dyr heller. Kostet bare 199,-. De hadde fått inn sekkene bare dagen i forveien, og den kom også i selvlysende grønn for dem som måtte like den fargen.

Den er akkurat stor nok til at jeg får plass til en vannflaske, litt mat og speilrefleksen. Jeg hadde tenkt å innvie den i dag på turen med Anne, men det ble ikke noe av for mitt vedkommende. Leste nettopp på bloggen til Anne at hun hadde gått inn til Mariholtet, og fått et godt knippe med bilder på turen, se her :o)) Jeg har ikke vært på Mariholtet på mange år, så det hadde vært koselig med en tur inn igjen snart.#tursekk #tur #sekk #rosa #grønn #stormberg #mariholtet #blogg #metro

Foto: Samsung Galaxy s5

En mann og 3 damer på tur til Nordby

 • 31.03.2015, 22:33

Til tross for at det er ferietid så måtte jeg opp grytidlig i dag, for å være klar til Anne og Kine kom kl 08:00. Vi hadde avtalt med Terje at vi skulle være nede i Sentrum hos ham 08:30, og jeg måtte innom Statoil for å fylle opp tanken på bilen før vi dro. Etter å ha hentet Terje skulle vi kjøre i følge, men Anne og Kine måtte stoppe for rødt lys å etter det så vi dem ikke før vi nærmet oss Solli i Østfold. Der freste de forbi oss, men Terje og jeg hadde ikke hastverk å dessuten stoppet vi på bensinstasjonen for å handle litt.

Det var mye folk på Nordby i dag, men ikke på langt nær så mange som jeg hadde trodd at det skulle være. Jeg pleier nå aldri å treffe kjentfolk når jeg er der, men i dag traff jeg fetteren min Ivar og kona Marit. De var på hytta rett på andre siden av Svinesundsbroen.

Jeg handlet ikke noe særlig i matbutikken i dag siden jeg var der for 14 dager siden. Der er lenge siden jeg kom ut av butikken å ha brukt så lite penger som denne gangen. Jeg derimot noe mer penger i andre butikker....For en ukes tid eller så siden kjøpte jeg en 30 ml flaske av den nye duften fra Tresor - La Nuit, og jeg falt pladask for den. Så jeg stakk innom Kicks og kjøpte en 50 ml flaske i dag. Da fikk jeg en gaveeske med noen produkter fra Lancôme. Jeg har ikke rukket å se ordentlig på alle goodisene som lå i esken, men det skal jeg litt senere :o))


Jeg har sett etter et lite rundt bord til å ha mellom kafe stolene mine på balkongen. De jeg har sett hittil har vært for store og ruvende, men da vi var en snartur innom Ö&B fant jeg dette lakkerte metallbordet. Det falt jeg for med en gang, og så er det superenkelt å klappe sammen å sette til side hvis man trenger plassen.


Sist gang vi var i Sverige så jeg på en krakk hos Rusta, men da turte jeg ikke kjøpe den for jeg var sikker på at den ville være for stor. Jeg hadde selvfølgelig glemt å måle til, men jeg tok sjansen å kjøpte den allikevel i dag. Den var både høyere og litt bredere enn den gamle krakken, men ikke mer enn at den fint kunne stå der. Den gamle krakken har Ronja revet i filler trekk og stopping.... Jeg hadde ment å sy nytt trekk med en tjukkere madrass inni, men så syntes jeg at krakken er litt for lav. Krakken er ment til å sitte på når man tar på seg sko og støvler, men det er ubehagelig siden den er så lav.


Hos Jernia fikk jeg endelig tak i nye rister til å avkjøle brød og kaker.... De var ikke spesielt billig med sine 99,- per stykke, men jeg trengte virkelig noen nye. Fra før har jeg bare hatt den gamle jeg arvet etter min mor, og den begynner å bli ganske sliten å stygg. De nye er noe mindre enn den gamle, og det var derfor jeg kjøpte to stykker.


Pusene måtte jo også få en liten ting når mamsen deres hadde vært på handletur. Inne hos Ö&B hadde de denne tunnelen som jeg kjøpte til dem. Det er ikke alltid mine kjøpt til dem har slått ann, men de har faktisk løpt igjennom dem flere ganger å Ronja la seg til og med inni den en stund. De hadde en annen tunnel som jeg kjøpte når de var små, og den ble etterhvert så slitt at jeg måtte kaste den.

Etter å ha trasket rundt på Nordby i flere timer var vi i grunnen fornøyd, så vi pakket alle varene inn i bilene og satte nesen mot Solli for å spise middag å slappe av litt innen vi dro videre hjem. Faren med å sitte ned å spise er at man blir så mett og belåten at man blir trøtt. I dag ble jeg skikkelig trøtt og sigen, og jeg nesten gruet meg til å kjøre hjem... Terje og jeg skravlet oss hjemover så jeg klarte meg ganske bra. Vel hjemme i Oslo, dro vi først innom meg for å avlevere mine varer før jeg kjøpte Terje hjem igjen.

Jeg pakket bort alle varene mine som vi bare hadde slengt innenfor døren, og så satte jeg i gang å montere møblene å fikk satt dem på plass. Etter det ruslet jeg ut på balkongen med en kopp kaffe og satt der å nøt de siste solstrålene innen de forsvart bak noen skyer!

Nå fryser jeg så jeg rister enda jeg har satt vifteovnen på bordet rett foran meg.... Der står den å blåser deilig varm luft rett på meg, og jeg kjenner at det er på tide klappe sammen PC'n før jeg sovner.

#sverige #nordby #shopping #la_nuit #tresôre #duft #parfyme #kicks #goodybag #gaveeske #ö&b #metallbord #bord #lakkert #hvit #krakk #rusta #tunnel #katter #leke #kaffe #balkong #kos #slappeav 

Nytt kaffetilbehør fra Bodum...

 • 25.02.2015, 23:00

Til vanlig pleier jeg å bruke kapselmaskinen min når jeg skal brygge kaffe bare til meg selv, men det er litt upraktisk når det er flere som skal ha en kopp. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe meg en "kaffetrakter", men ikke en som gikk på strøm. Jeg hadde nemlig sett at de hadde glasskolber m/filter hos Kitchn fra Bodum.

I lunchen i går stakk jeg en tur ut for å ta en se litt nøyere på dem.... Det ligger en Kitchn butikk i Torggata, så jeg gikk dit. Jeg ville helst ha en kanne med rødt bånd siden alle duppedingsene mine på kjøkkenet går i den fargen, men det var ikke en farge de førte nå. Jeg bestemte meg for å vente å se om jeg fikk tak i det i en av de andre butikkene. Jeg gikk innom avdelingen på Oslo City på veg hjem, men de hadde veldig dårlig utvalg så jeg gikk derfra uten å handle noe. Så før jeg dro hjem kjørte jeg opp til Strømmen, der det også er en Kitchn butikk...De hadde jo ikke den fargen jeg hadde tenkt meg der heller, men etter at jeg hadde tenkt meg om et par ganger så endte jeg opp med å kjøpe en glasskolbe med rosa bånd. I tillegg kjøpte jeg en presskanne med rosa lokk og håndtak. Jeg hadde en presskanne før, men den ble kassert for et par år siden.

I lunchen i dag stakk jeg ned på Stockfleths og kjøpte to poser med kaffe fra El Salvador... Jeg har akkurat traktet meg en kanne for å smake på kaffen, og den var virkelig god og fyldig. Jeg var litt nysgjerrig på hvor lenge kaffen holdt seg varm i glasskolben, og det var en stund. Tok ikke akkurat tiden, men jeg kunne uten problemer drikke 3 kopper å få god varm kaffe :o))

#kaffe #kolbe #glassbeholder #trakter #bodum #presskanne #kanne #elsalvadore #kitchn #stockfleths #oslo_ciry #oslo #city

Damene på bytur

 • 24.11.2014, 22:23


Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en tur på byen med damene, Anne og Ann-Karin.... Vi bestemte på lørdag at vi skulle møtes i dag etter jobb for bl.a. stikke ned på Marks and Spencer på Steen & Strøm.

Jeg gikk litt tidligere fra jobben for å møte Anne ved jobben, og så gikk vi sammen opp til Egertorvet hvor Ann-Karin ventet på oss. Det var heldigvis ikke så kaldt ute i dag, så det var deilig med en rask spasertur.Når vi kom til Marks and Spencer oppdaget jeg at butikken besto av et litt større areale enn jeg så da jeg var der i lunchen. Det var en egen avdeling med deilig julesnoop i form av kjeks, sjokolader, karamell, fudge, kaker. Både munnen min og øynene mine randt over, og jeg hadde lyst til å kjøpe alt jeg så der men klarte å begrense meg.

Jeg kjøpte bare noen få esker med godiser som jeg skal ha til jul, mens Percy Pig kjeksen kommer til å bli spist opp lenge før det, hehe! Jeg er veldig glad i Christmas Cake og Christmas Pudding, men siden vi skulle gå en stund i byen valgte jeg å ikke kjøpe det i denne omgangen. I England operer de med lavere priser enn de gjør her i landet, og mange tingene de hadde var ganske dyre.... Det blir nok et besøk til før jul, men det blir etter at desemberlønnen har kommet på konto.

Etter at vi var ferdig hos Marks and Spencer tok vi oss en aldri så liten tur opp på Hamleys i en av de øverste etasjene. Ingen av oss kjøpte noe der, men det var nå allikevel litt artig å kikke litt.Ann-Karin hadde kommet fra Nationalteateret da hun kom fra jobb, og hun fortalte at Julemarkede i Spikersuppa var åpnet allerede. Vi bestemte oss derfor å dra ned på Karl Johan for å kikke litt. Det var en god del mennesker som ruslet rundt å kikket i bodene. Det ble ikke noe julehandel der for meg.... Jeg fant ikke noe spesielt som fristet meg!Vi ble etterhvert sultne siden ingen av oss hadde spist noe serlig på en god stund, og vi hadde egentlig tenkt å stikke inn på Fridays men der var det stappfult. Da ruslet vi bare noen skritt lengre nedover Karl Johan til Egon hvor vi fikk i oss en deilig middag, og hvilt såre og slitne føtter. Jeg valgte en Black and White, som er en bit biff og en svinefile m/gratinerte poteter og grønnsaker. Veldig godt.

Når vi først setter oss ned sånn så tar det en stund innen vi får reist oss opp igjen, for praten går livlig rundt bordet å vi glemmer både tid og sted. Vi koser oss alltid når vi møtes, og det er så hyggelig å sitte å prate en stund etter maten. Når vi først kom oss opp i stående stilling og ut på gaten, var det tre gode å mette damer som begynte å rusle oppover Karl Johans og mot Østbanen.Vi ble stående en stund på Jernbanetorget å skravle en stund innen vi gikk hvert til vårt. Ann-Karin ned mot t-banen mens Anne og jeg rusla bort til parkeringshuset hvor jeg hadde bilen min. Ved inngangen til Rema/Parkeringshuset var det stor oppstandelse hvor en godt voksen mann satt på bakken med masse blod i ansiktet. En annen mann sto over han å ropte til ham mens de forsøkte å flytte ham inn mot veggen. En annen sto med telefonen og ringte.... Håper det var etter en ambulanse!! Vi stoppet ikke opp da det allerede var nok av folk der fra før av.

Det ble en snartur innom Rema for at Anne skulle kjøpe litt perlesukker til bakingen hun skal gjøre i morgen. På veg mot kassen klarte hun å tråkke opp i innholdet fra en Dolmioglass. Det kom ganske mye på skoen hennes, og jeg ville ikke ha det inn i bilen så vi forsøkte å få tak i litt papir. Han som satt i kassen var ikke spesielt hjelpsom, men det kom til slutt en som skulle rydde som hentet litt papir sånn at skoen ble ren.

Hjemme ventet to ekstremt selskapssyke kattepuser på meg..... De nærmest klatret oppover buksebena mine, og kunne liksom ikke få nok kos. Tilslutt løp begge to ut på kjøkkenet å mjauet høyt, for matkoppen var jo så tom at det støvet av den....

Det lille som er igjen av denne kvelden har denne damen tenkt til å tilbringe foran tv-skjermen :o))

#marksandspencer #steen&strøm #godis #sjokolade #kjeks #karamell #fudge #christmas #pudding #cake #hamleys # karljohan #julemarked #spikersuppa #fridays #egon #jernbanetorget #rema #parkering #oppstandelse #katter

Kveldskos

 • 18.10.2014, 20:50


I dag har jeg vært en tur på Nordby i Strömstad sammen med Anne, Ann-Karin, Terje og Mathew, og det har vært en fantastisk flott tur. Vi dro fra vår faste Statoil-stasjon nedenfor Lambertseter ved 08:30 tiden, og regnet pøste ned i bøtter og spann... Siden det var lørdag var mange ute på veien, og enda flere på Nordby-senteret.

Vi gikk først i matbutikken og fikk unnagjort det, før vi tok oss en runde omkring i de andre butikkene... For å ha energi til å shoppe mer, slang vi oss ned hos Joe's Diner for å spise lunch. For min del ble det en ägg och räkmakka :o)) Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle kjøpe noe godterier, men jeg klarte ikke helt å la være. Det ble litt Old English Allsorts, som er en stor favoritt. På veg hjem stoppet vi hos Marché hvor vi "damene" kjøpte oss en laksemiddag, mens "herrene" valgte noe lett siden de skulle spise middag senere.Nå har jeg sunket langt ned i godstolen med en kopp kaffe og godteskålen ved siden av meg på bordet, ganske så sliten.... Med det griseværet vi har hatt i dag, måtte jeg ha øynene godt med meg hele veien. Det gjorde at jeg ble sliten i øynene og fikk vondt i hodet. Nå har jeg fått slappet av en stund så hodepinene er forsvunnet.

Resten av kvelden har jeg tenkt å bruke til å glippe litt med øynene, og halvsløvt glane litt på tv'n :o))

#nordby #shopping #mat #godteri #regnvær #strömstad #allsorts #sliten #trøtt #godteskål #kaffe #joesdiner 

Ny jeans-jakke...

 • 08.09.2014, 21:55


Når jeg var hos Zizzi i dag og sparket rundt på klesstativer, så jeg også på litt klær... Det var jo derfor jeg i utgangspunktet stakk innom butikken. Jeg var innom der i forrige uke å da så jeg at de hadde fått noen nye jeans-jakker, som jeg godt kunne tenke meg.

Det ble ikke til at jeg prøvet noe da, bare kikket og noterte meg hva som var nytt. Jeg har egentlig en veldig fin jeans-jakke fra før, men den har litt dårlig med lommer,noe den nye jakken ikke har manko på :o)) Jeg trodde først at jeg måtte ha en str større enn den jeg endte opp med å kjøpe, men hang den fort bort igjen. Den satt greit over skuldrene og armene, men den var alt for stor rundt magen. Det var ikke noe flatterende i det hele tatt.Jeg skulle egentlig ut for å kjøpe en tube med Hydrokortison 1% til noen utslett jeg har fått på halsen, IGJEN!! Lenge trodde jeg at disse utslettene var varmeutslett, men har nå eliminert bort det. I stedet er det relatert til noe jeg har spist. Det er rart det der at det alltid blir flere poser med inn igjen, enn det som var planlagt!!

#jeans #jakke #zizzi #klær #nytt #shopping #hydrokortison #utslett

Nytt fra Løiten

 • 03.08.2014, 20:40


Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å sette frem det jeg hadde kjøpt på Løiten riktig enda, men så klarte jeg ikke å la være...

#lyslykt #lysfat #lysglass #løitenlys

Pakke i posten...

 • 10.07.2014, 21:59

For noen uker side bestilte jeg meg et nytt Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Da jeg sendte inn bestillingen så ikke jeg at de, Komplett, ikke hadde brettet enda.

Det var først da jeg begynte å sammenligne priser at det gikk opp for meg at jeg nok ikke kom til å få det på en stund. Da jeg så litt nøye på bekreftelsen sto det at brettet var reservert, og kom til å sendes ut ca 14.07.

Noen av appene var linket til Google kontoen min, og så snart jeg logget meg inn begynte de å lastes ned.

Noen slettet jeg med en gang, og andre måtte jeg laste ned på nytt. Jeg hadde en fotoredigeringsapp som jeg var så fornøyd med, men den klarer jeg ikke å finne etter den ble lastet ned... Nå har jeg gitt opp for i dag...

Det har vært nok en god og varm dag her i Oslo med grader opp mot +30C. Jeg klager ikke, men kunne nok tenkt meg to til tre grader kjøligere.

Kattene er megasløve de som meg, og de ligger for det meste å dommer seg....

Nå skal jeg sette meg ut på balkongen en stund å nyte kvelden, kanskje.......

#samsung #galaxy #tab #tab #fotoredigeri ng #kattene #sløv

Helt tombola

 • 16.06.2014, 23:25


I går kveld skrapte jeg ut det siste av nattkremen min, og til morran i dag gjorde jeg det samme med dagkremen... Som om ikke det er nok så er minimalt igjen med rense gel, toner og serum. Det er jo så typisk at alt blir tomt samtidig, og denne måneden skal jeg ikke til Sverige for å handle heller :o((

Jeg lunchen stakk jeg ned på Kicks på Gunnerius for å handle inn det jeg trengte, men i hylla sto ikke det Biotherm produktet jeg har brukt de siste årene. Når jeg spurte etter dem fikk jeg beskjed om at de hadde gått ut, og da var det ikke noe annet å gjøre enn å finne et annet produkt.De hadde nå i allefall rense gel'n  og toneren...Valget falt på dette produktet, som butikkmedarbeideren foreslo, og som jeg husker at en ansatt hos Kicks på Nordby senteret snakket veldig varmt om. Gleder meg til å teste dem nå i kveld :o)) Selv om jeg har igjen litt av det gamle serumet, så må jeg teste det nye nå i kveld, full pakke!!

#biotherm #dagkrem #nattkrem #serum #rensegel #toner #kicks #gunnerius #sverige #nordby 

På lørdag kom de

 • 16.06.2014, 22:25


Nå er det tredje året jeg bestiller almanakker fra personligalmanakk.com, og på lørdagen kom årets utgaver. I år bestilte jeg faktisk to stykker, en stor til å ha her hjemme og en liten som jeg skal ha i vesken. Den store blir litt tung innimellom å drasse på, så derfor tok jeg beslutningen å lage meg to.

Når jeg skulle lage den store hadde jeg først å tenkt å bytte ut bildene på for og baksiden, men etter å ha forsøkt en hel masse bilder uten å bli fornøyd endte jeg opp med å bruke de samme som jeg hadde i fjor.

Jeg lagrer alle avtaler på mobilen, men det er alltid noen ting jeg trenger å notere for ikke å glemme. Derfor er en almanakk grei å ha :o))#personligalmanakk #almanakk

Prøvde nye briller....

 • 30.05.2014, 20:53


Var innom Brilleland i dag, og prøvde en masse briller... Syntes det var mange kjedelig farger, men etter å prøvd nesten alle de hadde i butikken fant jeg disse turkise. De er kanskje litt vel fargesterke, hva mener du??#brilleland #farge #turkis #briller

Et lite sammendrag

 • 16.03.2014, 22:53


De siste dagene har jeg ikke akkurat vært så aktiv på bloggen, noe som skyldes at jeg har vært på farten og har hatt en god del å gjøre. På fredag hadde jeg en feriedag, og den ble brukt til å dra en tur til Nordby Shopping sammen med Anne. Jeg hadde ikke vært i Sverige siden i november, så det var virkelig på tide med en tur nå.

Vi hadde avtalt at Anne skulle være hos meg ved 8:30 tiden, og hva klarte jeg å gjøre? Jo jeg forsov meg, men jeg satte inn turbogiret å klarte å være ganske så ferdig når Anne kom Jeg hadde bare igjen å brygge kaffe til termokoppen, og smøre med meg litt å spise på veien. For jeg rakk nemlig ikke å gjøre noen av de tingene før jeg dro.Det var lite med folk i Sverige om fredagen, og man kunne fritt bevege seg rundt i butikken uten å svinge unna horder med andre nordmenn. Jeg elsker å shoppe, også i matbutikker, men blir ganske stresset når det blir for mange andre shoppere som går i veien, dytter til meg og regelrett kjører meg ned.Jeg hadde ikke skrevet noen handleliste, men jeg har alltid noen faste  ting som jeg alltid kjøper å det er kaffekapsler og kattesand. I tillegg ble det 2 firepakker med Pepsi MAX, karbonadedeig, grytekjøtt, kjøttpålegg, ost og endel krydder som jeg hadde gått tom for. I tillegg kjøpte jeg inn til Taco for lørdagskvelden.Bagasjerommet på bilen ble stappfult, og noen ting måtte settes inne i bilen... Jeg hadde satt av en god del penger til denne turen, og jeg kjøpte meg også endel klær... 3 par joggesko hos Skoknuten, hvor jeg bare betalte for 2. De er nok ikke av beste kvalitet, men holder denne sesongen. Hos Zizzi kjøpte jeg 3 par jeans, (2 par blå og 1 par sorte) samt 6 gensere. Var også innom Stormberg hvor man hadde samme tilbudet som hos Skoknuten, og Anne kjøpte 2 jakker og jeg en vindjakke. For noen år siden ble jeg gjort oppmerksom at det var en Snurredass som het det samme som meg, Vera, noe jeg har blitt mobbet for (ikke ondskapsfult). Når vi var inne hos Õ&B oppdaget jeg at de hadde Campagneglass i mitt navn, og jeg må innrømme at det klinger bedre i mine ører enn en Snurredass, hihihihihi!!Kjøpte også denne boken, som minnet veldig om stilen til Karin Brunch Holmquist... Det er bøker jeg har kost meg mye med, og småler meg igjennom alle sammen. Etter å lest bakpå denne boken ser det ut til at det kan bli en like humoristisk opplevelse :o))Mine gamle konsertpropper har begynt å bli litt slitt, så når jeg var innom Apoteket investerte jeg i noen nye. Viktig at jeg har noen som fungerer når jeg skal på konsert neste måned med Tomas Ledin, for der blir det et skikkelig trøkk.... Uten sliter jeg noe voldsomt med hørselen etterpå.Det ble litt nytt til ørene også, ikke det at jeg har manko på øredobber men jeg begynte å bli lei de jeg hadde... De ble innkjøpt hos henholdsvis Glitter og Zarcillo.Som den store kattepersonen jeg er måtte jeg bare ha denne nøkleringen med katter på :o))

Da vi dro fra Oslo på morningen var det et skikkelig knallvær med blå himmel og sol. Det fine været hadde vi med oss hele veien nedover, men utover dagen skyet det over nede i Sverige å like før vi skulle dra hjem begynte det å øsregne. Heldigvis så ga det seg innen vi kom til Marche ved Solli, hvor vi stoppet for litt mat. Her hjemme hadde det ikke regnet i det hele tatt, og det kom heller ikke noe.

På lørdag sov jeg til jeg våknet av megselv, men siden jeg hadde vært så trøtt kvelden innen å la meg tidlig våknet jeg heldigvis ikke så sent. Jeg satt en stund på kjøkkenet etter å spist frokost og koste meg med et par kopper kaffe innen det var på tide å gjøre litt husarbeide. Jeg blir veldig lett distrahert, og inne på kontoret fikk jeg for meg at jeg skulle snu om litt sånn at jeg lettere fikk tilgang til scanneren. Av den grunn ble jeg litt forsinket med husarbeidet, og ringte til Anne for å si at hun ikke behøvde å komme så tidlig som vi avtalte.

Til mat stekte jeg opp litt karbonadedeig og hadde i tacoblanding, men i stedet for å pakke alt inn i lomper så spiste vi blandingen på tallerken sammen med salat og nachos m/ostesmak. Det var kjempedigg, og veldig mettende. Alikevel ikke så mettende at vi ikke orket litt snoop senere på kvelden :o))På kvelden ble det MGP finalen, hvor ingen av oss hadde en eneste favoritt... Folket valgte Carl Espen Thorbjørnsen som vinner, med en melodi som jeg ikke er noe begeisteret for i det hele tatt. Jeg foretrekker noe med litt mer fart, og følte at denne ble for tam for meg. Mulig at han kommer til å gjøre det bra i København....., det vil tiden vise. Innen den tid kan det jo hende at jeg også har begynt like melodien, noe som faktisk har hendt før.

I dag har jeg sittet klistret foran PC'n og scannet inn gamle bilder så øynene er store og såre.... Det skrev jeg om tidligere i dag, så jeg skal ikke si noe mer om det nå.

Nå har jeg satt meg godt tilrette i godstolen for å se på James Bond filmen Moonraker på DR 1. Har selvsagt sett den ørten ganger før, men den kan godt sees igjen flere ganger den :o))

#sverige #nordbyshopping #kaffekapsler #kattesand #karbonadedeig #grytekjøtt #ost #kjøttpålegg #joggesko #vindjakke #stormberg #skoknuten #svindelogmultelikør #ørepropper #tomasledin #øredobber #nøkkelring #MGP #københavn #carlespenthorbjørnsen

Nye klær

 • 06.03.2014, 22:25


I lunchen i dag skulle jeg egentlig bare en kjapp tur på Nille for å kjøpe noen poser med Crazy Forgs som er fylt med tyrkisk pepper pulver... Når man kommer opp rulletrappa til 2 etg på Gunnerius så ligger Zizzi rett fram, og hodet mitt var på vei til Nille mens bena mine styrte meg rett inn på Zizzi.

Med en gang jeg kom inn fanget blikket mitt noen jakker som han rett fram... Jeg måtte bare prøve, og rasket med meg en rosa og en sort jakke og et par gensere å dukket inn i prøverommet. Etter å ha prøvd alt sammen klarte jeg ikke å bestemme meg for hvilke farger jeg skulle kjøpe, og endte opp med alt sammen :o))Den rosa jakken her ser ikke ut som om den er det på bildet, men uansett hvor mange bilder jeg tok klarte jeg ikke å få fram den shockrosa fargen som jakken faktisk har. Jeg får gjøre et nytt forsøk i dagslys senere så kanskje det blir bedre. Tror det blir fint med en lys topp og sorte bukser til :o))Den sorte jakken passer jo til alt :o)) Ingen av jakkene er i skinn, men i noe som ligner og det gjør nok at de kan bli lune og gode når sola endelig begynner å varme igjen. 

Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpt meg noen nye klær, så det var på tide nå syntes jeg. Dessuten var det kundedager hos Zizzi, og dermed fikk jeg 20% rabatt på alle plaggene :o))

Bare for å ha sagt det, så ble det Crazy Frogs også :o)) 

#nille #crazyfrogs #zizzi #jakke #gunnerius 

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no