hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Turen gikk til Nordby Shoppingsenter

 • 17.03.2018, 22:33

Det var ikke på lette ben jeg spratt ut av senga da alarmen uuuuulte som besatt til morran i dag. Jeg var supertrøtt og hadde det ikke vært for at Bestisen og jeg skulle til Sverige for å shoppe, ville jeg nok ha blitt i senga et par timer til ;o))

Temperaturen var ikke den snilleste så tidlig på morningen, men solen skinte fra en skyfri himmel å da skal ikke jeg være den som klager, knis... Vet ikke om jeg trodde på den selv en gang ;o))Magen min som i går stoppet meg fra å være med hos Lindmo, var i storform i dag... Snåle greier det der!! Jeg klarer sjelden å spise noe tidlig på morningen, men i dag klarte jeg faktisk å få ned en skive brød til kaffen i mens jeg kledde på meg ansiktet. Akkurat det er jeg faktisk litt stolt av ;o))Ikke det beste bilde akkurat, men sånn blir det da man fotograferer igjennom bilvinduet i fart. Det var ganske mye trafikk nedover motorveien mot Nordby i dag, men så tidlig på morningen dro de aller fleste ned til Strømstad for å handle der først. Vi møtte mange av dem da vi var på veg hjem noen timer senere.

Jeg hadde ikke skrevet noen handleliste, for jeg skulle ikke ha så mye... Hehe, men jammen fikk kronene ben å gå på allikevel. Selv om jeg handlet mer enn jeg hadde tenkt, var ingen av tingene unyttige ting. Det var selvsagt mest mat, men også en del toalettartikler som det lønner seg å kjøpe i Sverige. Ettersom det snart er påske ble det også kjøpt inn påskegodter, og de har jeg plassert lengst inn i skapet sånn at de ikke skal friste for mye.

Bestisen's nevø bor nede i Østfold, og han kom en tur å spiste lunch med oss. Det var en god stund siden jeg hadde sett han, så det var veldig hyggelig at han hadde anledning til å komme ;o))

Da vi var på vei hjem ble vi sittende i en kjempelang kø like nedenfor Mortensrud. Til å begynne med kunne vi ikke se hvorfor det var så lang og stillestående kø, men da vi kom litt nærmere kunne vi se at Politi, Brannvesenet og sykebil sto der. Da vi sneglet oss forbi ulykkesstedet, kunne jeg se en bil som hadde fått hard medfart. Håper det gikk bra med personen(e) i bilen.

Jeg var ganske sliten når jeg kom hjem, så etter at jeg hadde pakket bort varene mine satte jeg meg ut balkongen å nøt ettermiddagssola en stund sammen med kattene. En fin avslutning på en lang og fin dag ;o))

#trøtt #shopping #sverige #nordbyshopping #nordby #shopping #mat #toalettartikler #godteri #biltur #sol #balkongliv #katter #bilulykke #kø #blogg

Tolvte feriedag - Nordby Shopping

 • 05.08.2017, 16:53

I går morges ringte alarmen tidlig for at jeg skulle bli ferdig til Anne kom, og for at vi skulle møte Terje på T-banestasjonen kl 8:30. Målet for dagen var å dra ned til Nordby Shoppingcenter, for å handle inn til kjøleskap og fryser. Vi hadde hørt fra Anne's nevø at det mest sannsynlig ville være en god del mennesker der, siden det fortsatt var ferietid. Derfor syntes vi at det var greit å komme av gårde litt tidlig.

Været var ikke så ille, litt sol og litt overskyet om hverandre, og med en temperatur som passet perfekt til å sitte i bil. Jeg hadde fortsatt litt feber i kroppen, noe jeg antok var fra disse hærsjens myggstikkene mine, men det var ikke så ille at jeg ikke orket å dra. På ingen måte.Vi holdt god fart nedover motorveien, og parkerte bilen i parkeringshuset hos Nordby 09:55. Da hadde vi stoppet en gang i forveien for personlige ærender og kjøp av drikke på en bensinstasjon. Det var nesten ikke biler i garasjen eller ute på den store parkeringsplassen. Bare for å ha sagt det med en gang, så ble det ikke det store rushet av folk utover dagen som forventet.

Ettersom vi på det tidspunktet ikke viste om det ville komme mange, så valgte vi å gå i matbutikken først. Det å gå å handle matvarer i kø er ikke spesielt festlig. Bare stress, og da ender iallfall jeg opp med å glemme halvparten av de tingene jeg hadde bestemt meg for å kjøpe. Prislappen ble vel på i overkant av 1.500,-, og det var for middag i flere dager, forskjellig pålegg, krydder, og en god del tørrvarer. Ikke noe her som kan klasses som unødvendig, og det er jeg fornøyd med.

Det tar på å handle, så etter at vi hadde vært i bilen med varene, noe som egentlig burde ha vært et innlegg i seg selv. Hvordan få plass til handleposer for 3 forskjellige hushold, og deretter klare å lukke igjen bagasjedøren. Ja som sagt, etter å ha plassert varene i bilen gikk vi opp i 2 etg på Expresso House, kjøpte kaffe og noe å bite i, og plantet kroppene på henholdsvis stol og sofa. Der ble vi sittende en god stund å slappe av å skravle før ferden gikk videre igjennom senteret.

Etter at vi var helt klare med alle shoppingen, gikk vi ned i 1 etg og spiste middag hos Nordby Wok. Der betaler man 129,- for en buffée, og så kan man fylle på tallerken så mange ganger man bare vil. Det var ekstremt mange der, men vi fikk da et bord og måtte stå i lang kø for å betale og hente maten våres. Når det først var gjort kunne vi senke skuldrene, slappe av å nyte maten våres.

Litt gøy må man jo også ha det når man er på tur, hihihi!! Denne skjønne skapningen, den bakerst altså hvis du var i tvil, er på veggen inn mot lekeland og toalettene. Den bare ba om å få bli tatt med på en halvbad selfie, knis!!
 Kattene fikk nye aktivitetsmatter også, og så fort jeg hadde brettet de ut var Ronja der for å prøveligge. Vinja var ikke så sikker på at den holdt standarden, og bare snuste på den. Hun har til gode å prøve dem enda, men det kommer nok :o)) Litt senere på kvelden hadde Ronja det veldig gøy, for hun fant ut at de var litt glatte under. Da tok hun løpefart å hoppet på matten, og så skle hun bortover stuegulvet ;o))

Det tar virkelig på å være på tur sånn hele dagen, så resten av kvelden lå jeg mer eller mindre rett ut i godstolen å halvsov, mens jeg forsøkte å få med meg det som foregikk på tv.

#shopping #shoppingtur #harrytur #venner #nordby #nordbyshoppingcenter #Sverige #handle #expressohouse #nordbywok #hygge #kos #sammen #sensommer #august #fredag #blogg

😵 Noen mener det er selvpining 😵

 • 13.04.2017, 13:18

Jeg vet ikke helt om jeg syntes at det er det, men litt frustrerende vil jeg nok påstå at det kan være... Hva da tenker du, jo å dra til Nordby Shopping å handle på onsdagen før påske. Bestisen og jeg var der i går, og det var den haugen med mennesker der. Handleglade nordmenn hvor du enn så henne!!

At det ville være mange der var jeg klar over i forveien, men kanskje ikke fult så mange. Nå dro vi mye senere enn vi pleier, for bestisen skulle til frisøren å klippe seg først. Som oftes pleier vi å parkere på samme plassen hver gang inne i parkeringshuset i 1 etg. Det var smekkfult i 1 etg, og på taken over, men helt på toppen var det en god del ledige plasser. Jammen godt at de har utvidet parkeringsmulighetene, ellers hadde vi brukt opp en del drivstoff på å kjøre rundt å jakte på en en plass.
Shopping
Licensed from: 26amandine / yayimages.com


På handlelisten min sto det ikke så mye, og det meste av det som sto der skulle handles i matbutikken... Det var bare to ting utenom, tannpirkere hos apoteket og påskegodt til påskeegget mitt. For påskeegg må jeg ha, blir aldri for gammel til det syntes jeg selv i allefall. Ser det litt som tradisjon :o))

Det er rart det der, når man går sånn å handler.... Man har en handleliste, men allikevel så ender man opp med å gå ut av butikken med noen ekstra varer. Det ble sånn i går også, men ikke så mange akkurat :o)) Det var nok de som hadde langt mer i handlevognen jeg hadde, som den familien som jeg klarte å stille meg bak. Vognen var så smekkfull av varer at jeg tror ikke at de kunne ha lagt noe mer på toppen, uten at det ville ha ramlet av. Etter at vi hadde handlet ferdig dro vi rett opp i bilen med varene våre.

Vi pleier vanligvis å spise lunch eller middag hos Nordby Wok, men siden det var fult av folk over alt valgte vi å dra til Marché ved Solliavkjøringen. Det var alltid der vi pleide å spise før.Det var så lenge siden vi begge hadde spist en burger, så valget falt på husets egen... Den smakte veldig godt, men det var en ganske voldsom porsjon som det var umulig å spise opp. Det var godt å komme til Marché, for der var det helt stille... Jeg er ikke så glad i støy og bråk rundt meg når jeg skal spise, da vil jeg ha det rolig. Ikke sånn at jeg missliker at folk snakker sammen, langt i fra, men jeg orker bare ikke flere hundre mennesker snakke sammen... Da surrer det mer i hode mitt enn det vanligvis gjør!!

Været var fint hele dagen mens vi var i Sverige, men etter at vi hadde spist og kjørte det siste stykke hjem begynte det å regne, ikke litt men et skikkelig regnskyll. Heldigvis ble det opphold da bestisen skulle ha sine varer over i sin bil, og jeg mine inn. Ingenting er vel så kjedelig som øsende regn når man skal pakke ut av bilen, hihi!!

Resten av kvelden i går satt jeg litt småsliten å sløvet foran tv-skjermen, mens kattene byttet på å ligge i fanget mitt for å bli kost med og børstet :o))

#svensketur #handletur #nordby #nordbyshopping #handle #matvarer #folkevrimmel #nordbywok #marché #matvarer #mat #utpåtur #onsdag #april #blogg

Å plutselig var det tomt....

 • 18.03.2017, 13:01

I går gikk turen over grensen til Svinesund og Nordby Shoppingcenter for å fylle opp fryser, kjøleskap og matskap. Vi hadde ikke vært der siden før jul i fjor, og det syntes godt da jeg kvelden i forveien gikk igjennom skapene for å se hva jeg måtte handle inn. Det har vært et bevist valg å ikke reise så ofte, for det blir gjerne sånn at man handler inn alt for mye mat. Dette blir puttet inn i skapene, og noen ganger blir en del av det glemt å må kastes. Derfor tok vi en avgjørelse om at det skulle gå noen mnd mellom hver gang vi dro.

Vi var tre stykker som dro avsted i går, bestisene Anne, Terje og meg. Mange velger å dra litt ut på dagen, men vi syntes at det er veldig greit å komme avgårde på morningen. (selv om vi er trøtte) Som oftes er vi nede ved Nordby rundt kl 10.Som alltid går vi inn i matbutikken først for å handle ferdig før resten av shoppingentusiastene kommer :o)) På min handleliste hadde jeg karbonadedeig, kyllingfiléer, pålegg, ferdig fiskesaus til laks, tannpasta, dusjsåpe, bokser med hakkede tomater, krydder, vitaminer, kattesand mm. De fleste tingene kjøpte jeg hos Nordby Mat, og resten hos Rusta, Apoteket og dyrebutikken. Sistnevnte hadde forresten opphørssalg og har sin siste åpne dag på søndag. Damen i butikken fortalte at Höök skulle åpne igjen der i april, og selv om det er mest hesteutstyr de skal selge så skulle de ha sand og fór til katter, puh!!

Anne hadde i forveien snakket med sin nevø, og spurt om han hadde lyst til å komme ned for å spise lunch sammen med oss. Han hadde ikke noe annet i kalenderen, og ville gjerne det og kom etter at vi hadde handlet ferdig. Da romlet det også i magen, Så vi satt oss hos Nordby Wok for å spise litt. For under 200,- kunne vi velge og vrake å spise så mye vi orket fra bufféen. Det var godt å sette seg ned å slappe av og få i seg mat. Det verket i hele kroppen, så jeg tror ikke jeg hadde orket å gå noe serlig mer uten påfyll av næring.

Vi ble sittende en god stund å kose oss med maten og skravle.... De fleste andre satte seg ned en kort stund, spiste og så hastet de videre. Ikke vi vettu :o)) Vi satt der nok lengre enn noen av de andre gjestene.

Etter maten skulle vi en tur opp i Godisfabrikken for å kjøpe inn litt godis til påske, og da dro nevøen til Anne hjem igjen. Jeg kjøpte ikke så mye, bare litt i en pose som jeg skal fylle i "MITT PÅSKEEGG" For det må jeg ha på Påskeaften, blir aldri for gammel til det :o))


(fra venstre Pittbulljedda selv, bestis Anne og Terje)Vi følte for en kaffepause før vi dro hjemover, og satte oss ned en stund på Espresso House. Jeg kjøpte en Americano og et stykke Cheesecake med sjokolade og hasselnøtt.... Dra meg baklengs inn i fuglekasse så god den kaken var, mmmmmmm!! Det var en ren nytelse fra første til siste bit sammen med den sterke og gode kaffen.Så trist det var å kjøre forbi flyplassen på Rygge..., som nå er helt tom og øde. Så nesten spøkelsesaktig ut.... Noen som vet hva som skjer med plassen?Da jeg kom hjem og hadde pakket bort varene mine verket det over alt, og jeg var så sliten at jeg hadde mest lyst til å legge meg under dyna. En sånn tur tar veldig på når man ikke er i 100 fra før av. Noen ville sikkert si at det ikke passer seg å dra på sånne shoppingturer når man går sykemeldt, men hvorfor skulle jeg ikke det? Om jeg drar på Meny på fredag og fyller opp handlevogna til randen og drasser det inn, eller om jeg gjør det i Sverige går ut på det samme. Jeg får jo vondt og blir sliten av begge deler. På den positive siden, så sparer jeg en del penger på å dra til Sverige å handle!

Siden jeg var så sliten så vurderte jeg å vente med å veie opp og pakke karbonadedeigen til i dag, men så var det godt å bli ferdig med det. Jeg hadde nok hatt godt av å vente, men jeg gjorde det. Hadde kjøpt litt i overkant av 4 kg, som jeg veide opp i 400 gr deler å pakket i plastposer. For at de skal være lettere å tine, hvis jeg plutselig bestemmer meg for å lage en gryte eller noe lignende, klemmer jeg deigen flat i posene. Det ble 10 poser til sammen når jeg var ferdig.

Resten av kvelden i går halvt satt, halvt lå jeg i godstolen godt innpakket i et pledd. Jeg var frossen men klarte ikke helt å få varmen, før jeg smøyg meg under dyna ut i kveldingen en gang.

#shoppingtur #handle #sverige #nordby #nordbyshopping #vennetur #nordbywox #mat #godisfabrikken #påskegodt #biltur #utpåturaldrisur #espressohouse #americano #cheescake #trøtt #sliten #vondt #fredag #mars #blogg

💸Shop till you drop 💸

 • 18.08.2016, 22:22

Tidlig i dag kom bestisen Anne og hentet meg, for i dag skulle vi gjøre Nordby Shopping med oppfylte bankkontoer.... Jeg har ikke vært så tidlig oppe siden før jeg tok ferie, og det gjorde vondt. Våknet egentlig ikke før jeg sto i dusjen, og husker nesten ikke hvordan jeg kom dit. Ute var det ganske fint vær, men heldigvis ikke like varmt som det var i går.

At folk hadde begynt å jobbe igjen var lett å merke, for det var langt mindre folk på senteret, og skal jeg være helt ærlig så var det veldig behagelig å slippe å bli tråkket på eller kjørt ned av nordmenn med overfylte handlevogner.

På snakk om overfylt handlevogn.... Det ble jammen min også, men jeg trodde at jeg måtte betale mer enn jeg gjorde. Kjøpte en del grønnsaker, som jeg blant å net skal lage en deilig blomkålsuppe, etter en oppskrift som jeg fikk hos Olivero på Oslo City tidligere i år. Ellers var det nesten bare sunne ting i vogna mi i dag. Ikke kjøpte jeg noe snoop noe annet sted heller, flink jente jeg i dag.Det eneste jeg kjøpte som var litt usunt var disse deilige jordbærkjeksene, som det er nesten farlig å åpne. Det er nesten umulig å la være å slutte og spise dem.

Ellers har nok bankkortet mitt gått varmt i dag, og det var ikke bare matvarer som ble med meg hjem igjen. Fikk tak i to regnjakker, en rosaaktig og en lilla. Ja jeg vet at det høres helt idiotisk ut å kjøpe to, men da de kun kostet 399,- stykket tok jeg begge siden jeg ikke kunne bestemme meg for hvilken farge jeg skulle ta ?? Så ble det noen nye gensere, neglelakker (Essie), vitaminer, flasker til bublemaskinen min +++

Siden de har så god Asiatisk mat hos Nordby Wok, valgte  vi å spise middag der denne gangen. For buffet koster det under 170,- og man kan fylle opp tallerkenen så mange ganger man vil. Jeg ble mett, men på en god måte 😊

Siden jeg var så tidlig oppe idag, er jeg megasliten nå i kveld og burde helt klart legge meg tidlig, men jeg vet at de ikke kommer til å skje gitt 😴

nordby #shoppingsenter #harrytur #shoppahollick #neglelakk #essie #regnjakke #rosa #lilla #vitaminer #nordbywok #asiatisk #blogg

Tur til Nordby Shoppingcenter

 • 17.07.2016, 13:41

Når alarmen ulte som besatt veldig tidlig i går, var min første tanke... Hvorfor pokker har jeg satt på alarmen så tidlig på en lørdag, men så husket jeg at Anne, Terje og jeg skulle en tur til Nordby Shoppingcenter. Jeg har sovet ganske dårlig de siste nettene, så jeg var trøtt og sliten før jeg la meg på fredagen. Så i utgangspunktet hadde jeg nok hatt behov for mer søvn, men jeg kom meg da opp å fikk gjort meg klar til turen. Når Anne kom, hehe, så var hun like smal i øynene som jeg var 😪

Vi ringte til Terje da vi dro fra meg, sånn at han skulle ha en viss peiling på når vi skulle være hos han. De er fortsatt ikke ferdig med gaten utenfor der han bor, så han sto nede i hovedgaten å ventet på oss. Vi var litt forsinket for jeg fikk ikke koblet iPhonen koblet opp mot bilen, og brukte litt vel lang tid på det... Anne hadde bakt skoleboller i går, og hun hadde tatt med seg en til hver av oss som vi koste oss med mens vi kjørte nedover. Oppskriften hun hadde brukt er den som mamman hennes alltid brukte, når hun bakte boller.... utrolig gode!! Mens vi satt der å skravlet oss nedover Østfold, kom jeg på at det hadde vært veldig hyggelig om nevøen til Anne kunne være med. Jeg foreslo for henne at hun kanskje kunne ringe ham å spørre om det passet, og til alles store glede kunne han og ville. Han bor ikke så langt fra Fredrikstad, så det var ikke så langt for ham å kjøre. Anne avtalte med han at vi skulle møtes kl 12.Man kunne godt merke at det var en lørdag og fellesferie, for et var betraktelig flere mennesker der. Vi drar jo alltid tidlig på morningen, sånn at vi skal få unnagjort matbutikken innen den blir for full. Nå var det allerede mange der, man ikke så mange at man ikke kom fram. Jeg hadde ikke skrevet noen handleliste, for jeg det var ikke så veldig mye jeg skulle ha. Jeg kjøpte med meg to pakker med laksefileér til 59,- per stk., noe som er mye billigere enn her hjemme. Jeg har kjøpt det tidligere, og fisken er veldig fin. Passet også på å kjøpe med meg ferdig fiskesaus. Ellers ble det litt småtteri. Handlevognen min var ikke så full denne gangen, og jeg kom faktisk godt under 1000,- lappen :o))

Etter å ha vært i bilen med varene kunne vi senke skuldrene og rusle litt rundt å kikke i de forskjellige butikkene. Jeg hadde vært på jakt etter en mindre "bag" i noe annet en sort, og hadde sett for meg noe fra Kipling. Derfor var jeg innom min favoritt veskebutikk, Adriatik, for å kikke litt. De hadde ikke noe annet enn sorte eller beige Kipling bager, men jeg fant en fin en fra Bjørn Borg i passe størrelse i lilla. Den var det også 30% rabatt på 😄 Hos Rituals kjøpte en liten "reiseflaske" med parfyme, mest for å test ut om jeg likte den. Hvis ja så kommer jeg kanskje til kjøpe en større flaske ved neste besøk, senere i sommer!Når John Kåre kom var vi alle sammen ganske sultne, så vi gikk inn på vårt nye favoritt matsted, Nordby Wok. En hærlig asiatisk restaurant hvor man betaler en billig penge for buffet, og man kan spise så mye man bare orker. Maten er så god at det er veldig lett å gå bort å fylle opp tallerkenen enda en gang, selv om man er mett. Det var så koselig å treffe John Kåre igjen, for jeg har ikke sett han siden september i fjor. Vi ble sittende veldig lenge ved bordet å skravle, o g etter en stund så jeg de bak disken stirret bort på oss. Vi var vel de som satt der lengst av alle 😄

Etter et fortreffelig måltid tok vi oss en snartur innom Rusta, for Anne skulle ha noen småting. Så ble det et besøk hos Panduro for å se på noen tusjer, og Anne viste meg noen som hun hadde sett her hjemme. Vi lurte på om de kunne brukes til fargelegging, men etter å ha prøvd dem på to forskjellig slag papir så vi at det ikke gikk. De trakk rett igjennom papiret, og det går ikke når det er tegninger på begge sider av arket. Etter Panduro var det på tide å rusle tilbake til bilene igjen for å reise hjem igjen.

Det var ganske tett trafikk på motorveien, og et par ganger stoppet det nesten helt opp... Det hadde vært en lang dag, og jeg var ganske sliten i hode så det var veldig godt å komme hjem. Ettersom jeg ikke hadde handlet så mye, var det raskt å pakke bort varene mine. Pusene fikk middagen sin, og var fornøyde for en stund.

Det blir nok ikke så lenge til neste gang vi drar igjen, for vi hadde allerede planlagt en tur i sommerferien 🚗

#handle #shopping #nordby #nordbyshoppingcenter #vennetid #adriatik #rituals #rusta #nordbywok #panduro #asiatiskmat #buffet #sommer #sommer2016 #juli #juli2016 #fellesferie #lørdag #hjemmebakt #skoleboller #blogg

🚙 Harry-tur 🚙

 • 23.04.2016, 23:49

Jeg har hatt en super dag i Sverige sammen med Anne, Terje og Matthew, men jeg er skikkelig sliten.... Jeg merket det allerede da vi satte oss i bilen for dra hjem igjen, at kroppen var sliten å tung og øyelokkene helst ville være igjen. Så snart jeg satte på motoren på bilen og begynte å konsentrere meg om kjøringen, ja da kviknet jeg til litt.

Når vi først bestemmer oss for å dra for å "Harry-handle", så vil vi gjerne stå opp tidlig å komme oss avgårde innen horden av landsmenn svinger bilene samme veien. Da blir vi klar med matbutikken tidlig å slipper å gå i kø, noe som jeg ikke er så veldig glad for.Syntes at jeg måtte stikke fram ansiktet mitt i dag også.... Gjorde et lite forsøk på en trurmunn, men det ser ikke ut til at jeg lyktes noe serlig, hehe!! Fotograf var Terje 📷

Vanligvis pleier jeg ikke å treffe noen kjente når jeg er på disse shoppingturene, men i dag møtte jeg først fetteren min og kona og litt senere en kollega. Fetteren min og kona har hytte rett ved grensen til Sverige så de har ikke lange turen over til Nordby.På morningen og tidlig formiddagen var det ikke så mye folk å se rundt på senteret, men det begynte sakte men sikkert å fylles opp da vi begynte gjøre oss ferdig med shoppingen våres. For min så hadde jeg dette på handlelisten min... Kattesand, Pixasol Omega 3, Tresor La Nuit parfyme, dusjsåpe + matvarer og Pepsi Max. På runden rundt på senteret var Anne og jeg innom Cassells hvor jeg kjøpte med to t-shirts (en lys rosa og en turkis) og en tynn og luftig turkis sommer topp.

Vanligvis pleie vi å spise middag på Marché på hjemveien, men i dag gikk vi inn på en av de Asiatiske restaurantene hos Nordby for å spise. De hadde buffet og for kr 149,- kunne vi spise akkurat så mye vi ville. Maten smakte helt himmelsk, og vi koste oss veldig. Jeg er glad i Asiatisk mat, men har ikke spist så altfor mye av det. Det var deilig å kunne sitte ned en stund sammen å prate litt om løst og fast :o))

Det ble til at vi stoppet hos Marché på veg hjem likevel, men kun for å ta en kopp kaffe og en eplekake med is til. Jeg kjørte først hjem til Terje nede i byen, sånn at han fikk varene sine pakket bort. Deretter var det hjem til Matthew for å levere hans varer. Jeg var ganske rask til å få tømt bilen og bært inn alle varene mine inn. Det var mye og tungt, men jeg fikk det da inn til slutt.

Kattene hadde savnet mamsen sin og klatret omtrent oppover bena på meg... De syntes nok at mamsen hadde vært lenge borte fra dem, og de har mer eller mindre lusket i helene på meg siden :o))

Nå har jeg glippet med øynene så lenge at jeg tenker at det er på tide å lukke dem for natten!

#harrytur #svensketur #shopping #utpåturaldrisur #nordby #blogg #lørdag #katter #savn

Svensketur

 • 20.02.2016, 00:36

Det meste av denne dagen har jeg vært i Sverige, nærmere bestemt Nordby Shoppingsenter sammen med Anne og Brit. Jeg hadde i utgangspunktet spurt om å få fri fra jobben hele dagen, men det er mye å gjøre og lite folk på jobb denne uken så jeg fikk fra fra kl 12. Det gikk også veldig greit :o)) Avtalte med Anne at hun og Brit skulle komme ned til byen for å hente meg.

           

Da vi kjørte fra Oslo så var ikke været akkurat det beste. Det var grått og så regnet det så vinduspusserne gikk ganske jevnlig. Desto lengre nedover vi kom mot Sverige desto lettere ble været. Det var fortsatt ganske grått og trist, men det kom ikke noe nedbør lenger. Sikten er alikevel dårlig på motorveien, for det føyker ganske mye fra bilene som ligger foran eller som kjører forbi.

Når damene er på tur så går praten ganske så livlig, og da går tiden ganske fort også :o))


          

Jeg hadde ikke spist noen ting siden tidlig på morgenen, så etter en stund stoppet vi på en Statoilstasjon for å kjøpe noe å spise. Anne fikk melding av "bilen" at de var lite luft i et av dekkene. Det var nok en grunn til at vi også stoppet når vi gjorde. Mens jeg var inne for å kjøpe meg mat begynte de to andre damene å sjekke luften i dekkene. Det var veldig vanskelig å lese målingen, så Anne flyttet bilen til den andre siden av bygget. Vi fikk hjelp fra en av de ansatte på stasjonen til å sjekke og fylle opp.

Det ble ikke så lange pausen vi tok oss, før vi igjen dro nedover mot Nordby. Det var ganske mye trafikk på veien, men det gikk likevel ganske radig å før vi viste ordet av det var vi nede.


             

VJeg var spent på hvor mye jeg kom til å bruke i matbutikken, for pengene får fort ben å gå på der inne. Jeg handlet en god del mineralvann i tillegg til maten, og endte opp med den nette sum av 1.427,- noe som jeg ikke syntes var så ille egentlig. I tillegg kjøpte jeg to store bokser med kattesand til kattedoen, vitaminer og listerine til tennene. Utover det ble det ikke noe mer på meg. Brit derimot fikk seg en lekker blå jakke fra Stormberg og en ny sekk.

Etter hvert ble vi ganske fornøyd å bestemte oss for å snu nesen hjemover. Vi hadde allerede avtalt at vi skulle stoppe på Marche på Sollid for å spise middag. Det har blitt litt av en tradisjon, og så har de veldig god mat der.

Nå har jeg vært hjemme en stund, og jeg begynner å bli ganske trøtt å sliten så jeg tror jeg tar kvelden nå. God natt.

Damene og en herre på tur

 • 14.05.2015, 20:17

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra en heldagstur til Norby Shopping. Jeg reiste sammen med Anne, Kine, Ann Karin og Terje.

Dro hjemmefra 8:15 og hentet Terje ikke så langt herfra. Hadde avtalt med Anne, at vi skulle møtes på Statoil stasjonen nedenfor Lambertseter.

Det var ganske mye trafikk på veien, men siden vi var tidlig ute var det ikke noe vanskelig å få parkert hos Norby. Mange dro antagelig videre til Strømstad  tenker jeg.

De fleste gangene vi drar nedover pleier vi å rusle rundt å kikke i butikker først, men i dag tok vi å gjorde oss klar med matbutikken først. Jeg skulle ikke ha så mye jeg, men det ble da nok i handlevognen alikevel. Jeg kjøpte mest pålegg i dag og mineralvann. Ellers endte jeg opp med ny rensegel fra Biotherm, concealer, tannpirkere med børste, to 10 kg esker med kattesand, sett med springformer (3 stk), bakestempel, kakestikker for å sjekke at kaken er stekt og skjerebøyle til å dele kaker. Disse siste tingene kjøpte jeg hos Panduro. Det ble også en ny rød parasoll til balkongen fra Rusta.

Når vi var ferdig med å handle, sånn cirka 14:30 dro vi bort til Marchè ved Solli for å spise middag. For mitt vedkommende ble det laksefile med poteter og rømmedressing. Til dessert ble det et par kuler med is og kaffe.

Jeg var supertrøtt og sliten da vi gikk å satte oss i bilene igjen. Terje fikk bestemme musikken, og satte på Katthult. Et veldig fint album, men for to trøtte og slitne gikk ikke det. Da ble det i stedet Nightwish, og da kviknet I allefall jeg til litt ;o))

Nå har jeg vært hjemme en stund, og jeg sitter ute på balkongen å slapper av og nyter de siste solstrålene.

#shopping #tur #venner #nordby #matvarer #mineralvann #pålegg #panduro #bakevarer #marche #spise #laks #kjøre #trøtt #sliten #sverige #sol #torsdag #himmelspretten #kristihimmelfartsdag

Nye melaminboller...

 • 26.04.2015, 19:45

Det er mange som ikke liker melaminprodukter, men jeg digger dem å har mange skåler i forskjellige størrelser. Det jeg ikke har hatt er boller, men på lørdagen var jeg innom Europris å da kom jeg over dette settet med 6 boller i forskjellige størrelser. 


#bollesett #melamin #boller #farger #pastell #rosa #gul #turkis #praktisk

Juleshopping hos Nordby....

 • 13.12.2014, 11:54

I går hadde jeg tatt meg en feriedag for å dra til Sverige for å juleshoppe litt... Det var litt spennende da jeg våknet om jeg klarte å få kroppen ut av senga, etter torsdagens knall og fall. Den var vel ikke sånn veldig villig til å komme seg opp å i gang, men med litt ekstra viljestyrke så klarte jeg det da. Kneet, som dagen før hadde vært veldig stort og hovent hadde heldigvis fått en mer normal størrelse igjen...

Vi ble fire damer på turen, og hadde i forveien funnet ut at vi umulig ville få plass i en bil, så det ble bestemt at jeg også skulle kjøre... Jeg endte opp med å kjøre alene i min bil, men det syntes ikke jeg gjorde det så veldig mye. Jeg var ikke i form til å prate så mye, og da var det like greit at jeg kunne sitte alene å høre på Radio Norges Morgenklubben. Jeg må takke Geir Schau for en skikkelig bra grovvits, for den fikk meg til å le skikkelig å jeg ble i ordentlig godt humør.


Jeg gadd ikke å vaske bilen før jeg dro nedover, og det var nok like greit.... Det var vått og møkkete på veien så det føyket hele tiden ganske mye fra bilene foran. Heldigvis så hadde jeg rikelig med vindusspylerveske på bilen, og det var godt for den måtte brukes hele tiden. Det kom noen veldig bløte snøfnugg, men det ble ikke noe ut av det heldigvis.

Anne hadde veldig lyst til å sjekke ut kjøttdisken hos Maxi Mat, for hun mente at de hadde bedre utvalg enn hos Nordby. Det hadde hun veldig rett i, og selv om jeg hadde kjøpt en ribbe på torsdagen så kunne jeg ikke la være å kjøpe en til hos Maxi. Jeg liker familieribben med kottlettkam, og de fleste de hadde der haddde en tykk og fin svor i tillegg til at den ikke hadde altfor mye fett innimellom kjøttet.

Vi gjorde oss ferdig med all mathandlingen først pluss dyrebutikken for at Anne og jeg skulle kjøpe kattesand til kattene våre. Handlevognen min var så tung at jeg klarte knapt å svinge med den uten å måtte slite meg halvt ihjel.

Ellers ble det ny duft og kosmetikk hos Kicks, vitaminer i helsekosten, snoop i godtebutikken mm.

Da vi dro fra Nordby utpå dagen engang så begge bilene fullpakkede både inne i og i bagasjerommet. Som vanlig stoppet vi hos Marché for å spise middag. Jeg sto lenge å ville ha en lakserett, men endte tilslutt opp med en hamburgertalerken. Skulle kanskje ha tatt laksen, for jeg klarte jo ikke å spise opp all maten min. 

De andre skulle innom moren til AK å avlevere varer, men det hadde jeg ikke lyst til så jeg dro rett hjem til Oslo... På et sted lå det veldig mye snø i veien, og det var litt glatt. Det var bare var vel ca en kilometers belte, og så var det bart igjen. Jeg fikk tømt bilen min å bært alle mine varer inn å pakket bort mesteparten innen de andre kom. Deres varer hadde jeg latt stå utenfor døren min, for jeg orket ikke å løfte dem en milimeter lenger...

Resten av kvelden i går ble brukt til å sitte godt plantet i godstolen å se på tv, og slappe av... Pusene hadde tydeligvis savnet mammen sin, og de nærmest sloss om å få ligge i fanget mitt. Selv om det hadde vært plass, så skal de jo ikke dele med den andre, hehehe!!

Nå sitter jeg å debatterer med meg selv om jeg skal gjøre rent i dag eller vente til i morgen.... Kroppen er ikke helt i humør, så det er kanskje like greit å vente en dag!!!!!

Ha en fin dag videre, blogges!

#juleshopping #handle #nordby #maximat #ribbe #kjøttdisk #matvarer #kosmetikk #kicks #helsekost #vitaminer #bil #skitten #katt #rengjøring #snø

Nordby Shoppingsenter i går...

 • 25.05.2014, 12:27


I går var jeg over i Sverige sammen med 3 gode venner for å trimme Visakortet hos Nordby Shoppingsenter.... 

Det var en perfekt dag å reise på med akkurat passe temperatur og solskinn... Vi hadde i forveien avtalt Anne og jeg at vi skulle kjøre i to biler, for vi viste at det kom til å bli mange handleposer når 4 personer skal handle inn. Derfor dro jeg ned å hentet Terje, mens Anne hentet Ann-Karin og så møttes vi på Statoilstasjonen nedenfor Lambertseter for å kunne kjøre i følge nedover.

Det var ganske mye trafikk på vegen nedover, og veldig mange som kjørte som noen griser med en hastighet som fikk nakkehårene til å reise seg. Ingen av oss som kjørte i følge er noen sinker i trafikken, men enkelte ganger virket det nesten som om bilen sto stille da vi ble forbikjørt av de som drev rene rallykjøringen nedover. Til tross for at det var mye trafikk gikk det veldig radig nedover.

  

Når vi kom fram gjorde som vi alltid gjør, og det er å ta runden å stille innom favorittbutikkene våres. Første stopp ble Godisbutkken, men jeg var standhaftig denne gang å plukket ikke med meg noe ting. Ikke engang når jeg to å åndet inn den hærlige duften av risksjokolader, som er noe av det beste jeg vet :o))

Ellers så ble det apoteket, Kicks hvor jeg investerte i en ny YSL parfyme - Manitesto, hos Ur & Penn fikk jeg skiftet batteri i klokken min, hos Zizzi ble det ny jeansjakke og bukse samt en tynn å ledig beige sommerbukse (bilde kommer senere). Når vi kom ned i 1 etasje igjen måtte vi innom Rusta en tur, som vi også pleier, men der handlet ikke jeg noe denne gangen. Det begynte å bli noen poser på oss, så vi stakk ut i bilene med det vi hadde handlet.Det var på tide med en til pause og litt mat, og jeg foreslo at vi skulle sette oss på Olivetto å spise. De siste gangene har vi satt oss hos Joe's Diner, men den maten de hadde der fristet ikke meg. Jeg hadde lyst på en frisk salat, og slik ble det. Jeg bestilte meg en Ceasar-salat som passet godt til en varm dag.

Jeg tok fram telefonen for å ta bilde av maten til bloggen, men der ble det bråstopp gitt. Jeg måtte taste passord for å åpne telefonen, noe jeg aldri gjør ellers. Når jeg tastet passordet ble det ikke godkjent, og jeg endte opp med å ringe til Talkmore fra Annes telefon. Vedkommende jeg snakket med leste opp passordet mitt når jeg hadde oppgitt mine personalia, og det var det samme som jeg hadde tastet inn 2. ganger før. Jeg kom med en gang... Hva det var for noe vet jeg ikke....!!
 
Det hadde fyltes opp med mye folk som steamet forbi oss på begge sider, og da er jo jeg i mitt ess. For jeg elsker å sitte sånn å iakta andre mennesker der de går forbi, noen stresser for å komme seg inn i matbutikken mens andre bare slentrer bortover. Vi ble sittende en god stund å slappe av å skravle med lunchbordet.

På veg bort til matbutikken så gikk vi forbi en bokhandel som alltid selger bøker til nedsatt pris, og der fikk jeg tak i den siste boken til Karin Brunck Holmquist - Kaffe med musikk. En forfatter som jeg ikke kan få nok av. Både Anne og Terje kjøpte seg bøker der.

  

Før jeg dro hadde jeg ment å skrive en handleliste, men det glemte jeg helt å gjøre. Jeg tror at jeg fikk tak i alt jeg hadde ment å kjøpe alikevel. Jeg trengte litt mer Pepsi Max så jeg kjøpte 8 plasker, 12 bokser med deilig Falcon øl, karbonadedeig, 2 pk med Polled Pork med forskjellig marinade, masse grønnsaker til min grønnskasgryte og bokser med hakede tomater, oster og kjeks/Crackers og selvsagt 2 bokser med crazy frogs :o)) + + + litt til.

I den nyeste dyrebutikken XL Zoo hadde jeg ment å kjøpe tørrfór og kattesand til pusene, men ikke hadde de den størrelsen med fór jeg skulle ha eller den typen med kattesand så det ble ikke noe på meg der.

Etter et kort besøk inne hos Ö&B spanderte Ann-Karin is på oss alle sammen, som vi satte oss på en krakk å spiste. Jeg kjente at det var godt å sitte ned å vile seg litt, for man blir litt sliten av all denne shoppingen. Jeg hadde litt vondt og var stiv i leddene mine, men langt mindre enn hva jeg har hatt de siste dagene :o))  

Vi holder veldig på tradisjonene, og vi stoppet for å spise middag hos Marché... Jeg hadde litt problemer med å bestemme meg hva jeg skulle velge, og sto lenge å tenkte på om det skulle bli husmannskost med Kjøttkaker i brunsaus og kålstuing eller Polled Pork. Det ble kjøttkaken som dro det lengste strået til slutt. Anne ville ikke ha en vanlig porsjon for hun viste at hun ikke ville kunne orke å spise den opp. Derfor ønsket hun å kjøpe en barneporsjon, men det fikk hun ikke for da måtte man være under 12 år. Det hjalp ikke hva hun sa, men hun kunne få en pensjonistporsjon..... Hun valgte da det samme som meg, og endte opp med en potet og en kjøttkake mindre.... Alikevel en stor porsjon. Etter at maten hadde blitt nøye fotografert for bloggen kunne vi sette oss ned å nyte maten og slappe av litt.

Jeg var egentlig begynt å bli litt trøtt, men det gikk raskt over etter at jeg fikk i meg litt mat og drikke...

Det var ganske tett trafikk innover mot Oslo, men det gikk alikevel ganske radig hele veien. Vi kjørte sånn stort sett i følge helt til rett før Ryen hvor Anne kjørte Ann-Karin hjem og jeg dro videre for å kjøre Terje hjem. På veg hjem tok jeg sjangsen på å kjøre i Bjørvika hjem igjen også, for det virket som om trafikken fløt ganske bra. Da jeg kom tilbake så gjorde den jo ikke det, og jeg ble stående en stund i kø. Anne skulle komme en tur til meg etter at hun hadde vært hjemme med sine varer, og satt å tenkte at det var dumt at jeg tok den veien for da kom jeg kanskje ikke hjem til hun kom tilbake.... Det ordna seg, og jeg kom hjem i god tid.....

Jeg var akkurat ferdig med å pakke bort varene mine og skiftet tøy da Anne kom... Selv om jeg var veldig trøtt og sliten var det koselig å avslutte en lang å hyggelig dag med deilig ost og kjeks. Vi hadde valgt litt forskjellig, og alle var veldig gode... Det eneste var at chilli osten nok var litt vel sterk, men med en kjeks med litt smak så gikk også det ganske greit.

Siden det hadde vært en lang dag så ble ikke Anne så lenge.... Jeg tenkte at jeg skulle se litt på tv en stund, men jeg sovnet fra alt sammen å våknet til morningen på sofaen med Vinja sovende oppe på magen min. Hun lå veldig godt hadde ikke lyst til å flytte på seg med en gang, men til slutt så husket hun tydeligvis at det var tomt for mat i skålen på kjøkkenet. Hun løp mjauende ut på kjøkkenet, og da jeg ikke kom fort nok etter henne løp hun tilbake til stua for å se hvor det ble av meg :o))

#statoil #nordby #shoppingsenter #godis #apotek #kicks #ysl #manifesto #ur&penn #zizzi #joe'sdiner #olivetto #ceasarsalat #falcon #pepsimax #grønnsaker #karbonadedeig #karinbrunckholmqiuist #crazyfroggs #Ö&B #is #marché #ostogkjeks #bjørvika

Tre damer på harrytur

 • 15.04.2014, 20:57


Man venner seg ganske fort til å sove lenger uten noen alarm gitt, og derfor var det ikke så lett å riste søvnen ut av øynene til morran i dag. For i dag måtte jeg tidlig opp, siden Anne skulle komme komme til meg ca 08:15 for at vi skulle reise til Nordby for litt shopping. Innen vi kom oss av gårde hadde klokka nesten blitt 08:45, men det gjorde ikke så veldig mye.

Vi skulle ikke dra alene denne gangen, men ha med en tidligere kollega av Anne, som bor på Lambertseter, og vi svingte oppom å hentet henne før vi satte kursen for Sverige.Det var ganske bra med trafikk nedover, noe jeg egentlig forventet siden det er påskeferie og mange har fri. Trafikken fløt ganske bra hele veien sånn at man kunne holde god fart hele tiden. Jeg så ikke på klokka når vi kom dit, så jeg aner ikke hvor lang tid vi brukte nedover, men så veldig lang tid var det nok ikke. Vi satt jo å skravla hele veien, og da glemmer man tid å sted ganske fort.

Vi tok oss en aldri så liten runde rundt i de forskjellige butikkene først, og satte oss ned på Diner'n oppe i 2 etg. for å ta en lunch. Jeg hadde bare tatt meg en liten yoghurt innen vi dro så jeg trengte å få i meg litt mer næring. Jeg begynte å kjenne at kroppen ikke fungerte som den skulle, dessuten så verket både leddene og ryggen min noe vanvittig etter to dager med intens jobbing og rydding. Det var veldig deilig å sette seg ned å slappe av en liten stund.

Etter at vi hadde vilt oss en stund gikk vi videre, og vi var innom alt fra klesbutikker til veskebutikker :o)) Jeg kom ut fra dem alle sammen med bare to små plastposer, som inneholdt litt make up og en ny YSL parfyme, Manifesto, noen lette og friske skjerf samt en glidelåskjede fra Glitter.Siden det er påske, noe som betyr at man skal ha litt snoop i påskeegget... Derfor ble det jo selvsagt lagt inn et besøk hos Godtbiten som ligger vegg i vegg med Maximat. Der kom vi alle tre ut med en voksen mengde med snoop i forsjellige former. Alt sammen er nå forsvarlig pakket bort i skapet, hvor det skal få lov til å stå urørt noen dager til. Jeg kan bare ikke begynne å smake på det ennå, for da klarer jeg bare ikke å stoppe igjen. Sånn er det bare med den saken!!!

I matbutikken tok jeg IKKE helt av å handlet vilt og hemningsløst, og kom under 1000,- med god margin. De hadde tilbud på 4 x 1,5 L med Pepsi Max til 19,- et eller annet, så jeg kjøpte to pakker. For at vi nordmenn ikke skulle handle for mange pakker på en gang, sto det en lapp som fortalte at man ikke fikk ta mer enn 3 per person! Ellers så ble det kattesand, ost, kjøttpålegg, en skinkestek og noen rør med diverse Pringles smaker.Ann-Karin fortalte at det skulle være en to dyrebutikker på senteret, men det hadde ikke hverken Anne eller jeg sett tidligere. Da vi gikk mot matbutikken for å handle så oppdaget vi at det var åpnet en vis a vis Ö&B, og da vi gikk tilbake mot bilen igjen var jeg innom å kjøpte tørrfór til kattene. De hadde nemlig det som jeg bruker, og selv om jeg ikke er tom på en stund var det greit å kjøpe med 6 kg.

Jeg vet ikke hvordan det var med de andre to, men jeg var i allefall dødssliten etter å ha trasket hele dagen så det var godt å få satt seg i bilen igjen. Klokka begynte å bli mange, så vi satte nesen mot Marché ved Solliavkjøringen. Der ble det hjemmelaget hamburger med salat og pommes + ekstra ost og bacon, og til dessert ble det årets første softice m/sjokoladestrøssel og kaffe.

Hjemover var det betraktelig mer trafikk, men det gikk alikevel ganske radig hele veien hjem. Ann-Karin ble forsvarlig avlevert på Lambertseter, og ca 5 min etter var vi her hos meg hvor Anne ble hentet av Kine og kjørt hjem. Inne ventet to pusetasser på meg, og nærmest klatret oppover buksebena mine å mjauet og bar seg. Jeg måtte kose masse med dem før jeg fikk lov til å pakke bort varene mine. Posene var veldig spennende å de måtte jo undersøkes både på innsiden og utsiden, for det kunne jo hende at det var noe spennende i dem som de likte!!!

Resten av kvelden har jeg tenkt til å bruke foran tv-skjermen med bena høyt og kroppen godt tilbakelent :o))

#lambertseter #sverige #nordby #shopping #ysl #maifesto #glitter #ö&b #godtebiten #fourfriends #kattefór #marché

Harrytur i går...

 • 16.11.2013, 12:40

I går hadde jeg en feriedag, men det betydde ikke at jeg kunne sove til jeg våknet av meg selv. Nei, for Anne, Terje og jeg hadde avtalt å ta en Harry-tur til Nordby Shopping for å fylle opp frysere og kjøleskap.


(kilde: google.no)

Når jeg sto opp var tåka så tjukk at jeg ikke så lysene i vinduene på andre siden av gaten, og langt mindre Manglerudåsen som jeg vanligvis kan. Det første jeg gjorde var å kaste et blikk på utetemperaturen, for hadde det vært kuldegrader ville det mest sannsynlig være veldig glatt ute. Det var heldigvis varmegrader så svensketuren var fortsatt på timeplanen.Handlevogna mi ble ganske raskt fylt opp med både mat, drikkevarer og snoop... De hadde tilbud på Pepsi Max så jeg kjøpte to firepakker + 2 sekspakker med Falcon bayersk øl. Ellers ble det litt pålegg, baconterninger, kjøttboller, minipayer og ferdig indisk korma gryte og medisterdeig. Jeg syntes at min handlevogn var full, men det var ingenting mot mange andre som hadde store topper på sine.Anne og Terje fant seg noen små sjokolader :o))

I godtebutikken hadde de noen megastore rør med jellybeans i mange forskjellige smaker, og jeg bare elsker jellybeans. Jeg klarte ikke under noen omstendighet å gå forbi uten å plukke med litt fra hver av smakene :o)) Når det er sagt så har jeg ikke åpnet posen enda, og har ikke tenkt til å gjøre det på en stund enda. Vel, det er i allefall planen.Vi nok en snartur innom Ö & B hvor jeg fikk tak i avfallsposer til søppelkassen på badet, vattpads, bakepapir i ark pluss litt annet. På en palle fant vi noen litt anderledes håndsåper... Pepperkake såpe, usj!! Terje åpnet den for å lukte, og det luktet kvalmt av pepperkakedeig. Hadde nok sikkert vært artig å ha framme på vasken over julen, men med den lukten hadde jeg ikke orket å bruke den.Vi har alle forskjellig smak når det gjelder julen, men dette syntes jeg nok passer bedre..... Helt ærlig, jeg vet ikke helt hvor jeg syntes det passer bedre. For meg består julen av grønne juletrær, ikke nødvendigvis ekte, nisser og julepynt i rødt, grønt og gull osv. Det er det som skaper stemning, og henter fram gode minner fra barndommen. Blått, rosa og hvit juletre gjør ikke det!På veg hjem stoppet vi hos Marche for å spise middag, og for første gang bestilte jeg en juletalerken... Den hadde smakt fortreffelig hvis de ikke hadde tømt saus over pølsene, medisterkakene og ribben... Jeg HATER saus på julematen og syntes det ikke er serlig innbydende. Etter min gane skal det være ribbefett over kjøttet!! Jeg klarte ikke å spise opp alt sammen, for det var en litt vel voksen porsjon....

Det var allerede begynt å mørkne innen vi dro fra Marche, og det regnet lett nesten hele veien hjem. Vi kjørte Terje hjem først siden han bor nede i byen, og så var det min tur. Jeg begynte å pakke bort varene mine med en enstegang, og oppdaget ganske raskt at noe manglet.... Posen med medisterdeig manglet, og jeg ruslet ut i gangen å kikket om den var der eller hadde blitt stående igjen ute på trappen, men nei da. Så ringte jeg til Anne for å si fra at den nok sto igjen i bagesjerommet, og om hun kunne legge medisterdeigen i fryseren for meg så tok jeg den med meg hjem da jeg kom i dag.

Jeg kjøpte også med meg to glass sild, sennep og innlagd, og de gikk jeg over gangen til naboen med. De er jo så glad i sild, noe jeg husker veldig godt fra alle våre julefrokoster. De ble kjempeglad for glassene og smilte fra øre til øre :o))

Når alt var pakket bort slang jeg kroppen ned i stresslessen med en liten skål med snoop, for jeg måtte jo prøvesmake litt :o))

Nordby Shopping i går

 • 18.08.2013, 01:49

Det ble dårlig med skriving på bloggen i går, for da jeg endelig kom hem ut på ettermiddagen var jeg så sliten i hodet at jeg ikke orket å skrive ned noe. Jeg har vært oppe grytidlig i flere dager etter hverandre, og ikke klart å komme meg i seng før sent. I tillegg har jeg ikke fått sove når jeg først kom meg i senga heller, og det straffer seg etterhvert.

I dag var intet unntak, måtte opp tidlig for å være ferdig til Anne kom å hentet meg ved 8 tiden, og så reiste vi videre ned til byen for å hente Terje. Været var vel ikke av det beste i dag, og hele veien ned mot Nordby regnet det og var skikkelig guffent. Jeg var passasjer og kunne slappe av med termokoppen min fylt med varm kaffe :o))Det var ikke så mange der når vi kom og vi fikk en parkeringsplass rett ved inngangsdøra, omtrent.... Jeg hadde allerede bestemt meg i forveien hva jeg skulle handle og jeg klarte sånn någenlunde å holde meg til planen. Noen poser med katesand, kaffekapsler til Dolche Gusto maskinen og karbonadedeig. I tillegg ble det litt forskjellig pålegg. Jeg fikk også tak i 2 flasker Listerin munskyllevann til 65,- og 5 tuber 125 ml Colgate tannpasta til 99,- noe som jeg syntes var et bra tilbud :o))Etter å ha gjort oss ferdig med matvarebutikken gikk vi ut i bilen og lesset av, og jammen ble ikke bagesjerommet fult denne gangen også, hehehe... Med litt knuffing og skyving fikk vi plass til posene våre. Var litt i tvil om det skulle gå, men vi fikk plass :o))

Så var vi klar til en runde rundt på resten av shoppingsenteret for å se om man kunne finne noe spennende. Jeg hadde planlagt å kjøpe meg rensevann og serum fra Biotherm, men jeg følte ikke at jeg hadde råd til begge deler denne gangen så serumet fikk vente til en annen gang. Eller gikk jeg å kikket på vesker, og så et par stk som jeg godt kunne ha tenkt meg. Kjøpte ingenting selv om det klødde kraftig i fingrene etter å dra fram bankkortet, hehehe... flink var jeg!!Uten mat og drikke orker ikke kroppen å shoppe så vi satte oss ned for en lunch, hvor jeg bestilte meg en deilig ceasar salat med kylling. Jeg hadde ikke spist så mye tidligere så det smakte godt i tillegg til at det var godt å sette seg ned en liten stund :o))

På det tidspunktet vi bestemte oss for å dra hjem var det ganske mange som hadde bestemt seg for at de også skulle dra over grensen for å handle. Vi hadde allerede vært der en god stund så vi var fornøyde og klare for å sette nesen hjem til Oslo igjen.Ute hadde det begynt å bøtte ned for alvor, og veibanen var som en innsjø enkelte steder å det var slettes ikke noe festlig å kjøre. Vi tok det ganske med ro og tok ingen sjangser mens det sto på som verst. Når vi nermet oss Solli, vår faste rasteplass og middagsted lettet det sånn at vi slapp å klissvåte på veg fra bilen og inn.

Jeg var ganske sulten så jeg bestilte meg en hamburgermeny, når den kom på bordet så fristet den ikke alikevel. Jeg spiste litt av den, men gikk etterhvert over til å bare spise chipsene som var saftige inni med deilig sprø skorpe og veldige salte, nam nam. Etter at middagen var spist var det som om all energi forsvant ut av kroppen, og jeg hadde bare lyst til å legge meg til å sove. Ikke engang en kopp kaffe fikk meg mer i slaget, og jeg var sjeleglad for at jeg ikke kjørte!

Når vi kom til Oslo ble første stoppested Casa Terje hvor jeg hjalp han opp med litt av varene sånn at han skulle slippe å gå to ganger. Neste stopp ble meg og jeg fikk også hjelp til å bære inn varene mine, som ble nøye undersøkt av pusejentene som satt innenfor døren å ventet :o)) De diltet etter meg ut på kjøkkenet og fulgte nøye med når jeg pakket ut å fikk alt på plass...

Jeg sank ned stresslessen for å se litt på tv, men jeg sovnet flere ganger så tilslutt når kl ble 22 orket jeg ikke mere. Da slo jeg av alle lys og krabbet opp i senga å sovna omtrent med en gang. Etter å ha stått opp tidlig og lagt meg sent flere dager i strekk var jeg så sliten at jeg for første gang på nesten en uke, sov hele natten igjennom. Var så vidt våken ved 6 tiden i dag morges, men sovnet igjen med en gang å våknet igjen 10:15 å da sto jeg opp. Det gjorde godt for både kropp og sinn å få sove ordentlig ut igjen :o))

Norby Shopping i dag.

 • 28.06.2013, 19:02

Huff så trøtt jeg var når klokka ringte til morran i dag, men siden Anne og Kine skulle komme til meg rett etter kl 8 var det bare å komme seg opp. Vi hadde bestemt at vi skulle dra en tur til Norby for å handle litt i dag... Formen var ikke helt på topp i dag, men jeg ville ikke la det ødelegge dagen for meg :o)) Pusene var ikke vant med at jeg var oppe så tidlig, og gadd ikke å "stå" opp før jeg var ferdig i dusjen....

Det var litt trafikk nedover, men vi klarte alikevel å holde god fart nedover så klokka var ennå ikke fylt 10 da vi kjørte inn i parkeringshuset hos Nordby. Jeg hadde nesten trodd at det skulle være endel biler der siden det var ferie, men det var det ikke. Siden vi var så tidlig ute så hadde ikke butikkene åpnet enda, og vi rakk noen personlige ærender innen vi satte i gang med shoppingrunden.

Denne gangen var det ikke mitt bankkort som gikk varmt på runden i klesbutikker osv., heldigvis!! Jeg brukte litt penger på en ny parfyme fra Roberto Cavelli siden det var noe jeg trengte. Har vært nødt til å ty til en billigparfyme jeg hadde i skapet, som jeg ikke er sånn veldig begeistret for. Deilig å endelig ha fått meg en ny og mer behagelig duft :o))

Når jeg kom inn i matbutikken så ble handlevognen min ganske raskt fylt opp til randen av et par brett med Pesi Max og 6 poser med kattesand samt 8 bokser med kaffe til min Dolche Gusto maskin... Det ble litt annet også som fikk plass innimellom alle brett og poser. Trodde kanskje jeg skulle komme meg under 1000 lappen, men jammen kom regningen på i overkant av 1.500,-. Ikke det at det var så altfor ille egentlig :o))

På veg hjem stoppet vi som vanlig ved Solli for å spise litt og slappe av før vi dro hjem. Klokka var så vidt 13 så det var litt tidlig for meg å spise middag så jeg tok meg bare et karbonadesmørbrød, og en is med kaffe etterpå. Jeg hadde spist veldig lite før på dagen så jeg var skrubbsulten og litt ør i hode så det smakte godt.

Siden vi dro så tidlig så kommer vi også tidlig hjem igjen, og akkurat i dag var det veldig godt. Etter å ha pakket bort varene slengte jeg meg ned i godstolen med en kopp kaffe til, og her har jeg også blitt... Nå er det derimot på tide å flytte seg ut på balkongen i det fine været vi har fått...

Ha en riktig fin fredagskveld, blogges :o))

Stakk fra 17. mai feiringen

 • 17.05.2013, 21:48

Etter en relativt søvnløs natt krøyp jeg ut av senga ved 7 tiden, men det var ikke for å gjøre meg klart til feiring av nationaldagen i Oslo sentrum. Niks, det var for at Anne, Kine og jeg hadde bestemt at vi heller skulle dra over grensa til Nordby Shoppingsenter. Siden flagget måtte henges ut først ble vi enig om å dra ved 08:30 tiden.Det var ikke så mye trafikk på veien nedover så vi trodde kanskje at det ikke skulle være så mange der, men der tok vi feil gitt... En god den hadde bestemt seg for å gjøre det samme som oss, men heldigvis var det ingen i bunad der. De kom litt senere utpå dagen de :o)) Som vi har gjort de siste gangene så ble det matvarebutikken først... Er så greit å få det unna, for da følger jeg at jeg kan slappe av litt mer når jeg rusler rundt å de andre butikkene:Det var ikke bare meg som skulle ha værer i dag, neida det ble litt på pusene også.... I tillegg til 6 poser med kattesand fikk de kattegress som de kan spise Jeg har aldri kjøpt det før, men de eter jo på alle plantene mine så dette er helt sikkert en hit det også :o)) Til megselv ble det et par brett med Pepsi Max, over 4 kg med karbonadedeig fra Irland, 4 favorittsorter med kaffe fra Dolce Gusto (Aroma, Americano, Grande og Lungo) Kanelstang til i morgen, berlinerboller m/vanilje og dognuts, ost, potetgull til i morgen, pluss noe mer som jeg ikke husker akkurat nå.Vi dro innom Gottebiten for å kjøpe litt løsgodis til i morgen kveld, og der hadde de noen lekre godteboller man kunne kjøpe og fylle opp... Det var jo som å henge en gulerot foran et esel for meg, og jeg måtte bare ha bollen.Dette ble resultatet etter at jeg hadde løpt rundt hyllene med spaden og plukket litt her og litt der... Ikke noe sjokolade denne gangen, bare mjukiser i alle farger og former :o)) Det fulgte med lokk til bollen, som var omtrent umulig å få på. Jeg sleit som bare det med å få det på, men til slutt fikk jeg presset det på så det satt. Bollen var tung, og når jeg så på kvitteringen veide den godt over 2 kg. En ting er sikkert, og det er at jeg ikke kan sette hele den på bordet i morgen, niks her må det porsjoneres i noe mindre boller. Måtte prøvesmake på noen v dem i sta, og himmel så godt det var :o))Hos Panduro kjøpte jeg denne hagekurven med spade, kratte, og saks samt 4 pakker med diverse frø som jeg skal så. I tillegg var det med pinner som man kan skrive på hva man har sådd. Nå er vel ikke hageredskaper i rosa, lilla og blå det jeg ville ha kjøpt vanligvis, meeeeen..... Fin å ha med når jeg er ute å roter i beddene mine :o))

Til min store glede oppdaget jeg at to butikker førte mitt favorittmerke for vesker, Spikes & Sparrow. Veskene er laget av lær og er tunge i seg selv og enda tyngre blir de når man fyller dem opp med ting og tang. Alikevel bare elsker jeg dem :o)) Jeg hadde ikke råd til å kjøpe noen i dag, men neste gang turen går til Svinesund.... Kanskje :o))
 
Vi pleier vanligvis å sette oss ned å spise og drikke litt, men det ble ikke til at vi gjorde det. I stedet bestemte vi å stikke innom på Mæccærn for å kjøpe en is for å få opp blodsukkeret som var blitt ganske lavt. Da holdt det til vi kom til vårt faste spisested, Marché ved Solli. Der var det ganske fult med folk som tok seg en pause i 17. mai feiringen. Droppet middagen, og tok heller et karbonadesmørbrød og litt kaldt å drikke. 

Været har vært varmt og godt i hele dag og på temperaturmåleren i bilen var det + 25C da vi kjørte fra Sverige, og kanskje noe mindre når vi kom hit til Oslo. For de som har feiret dagen her hjemme har det helt klart vært en flott dag. 

Var dønn sliten når jeg hadde pakket bort alle varene mine, så jeg laget meg en koppe kaffe og slang meg ut på balkongen å slappet av en stund, hehehehe... Jeg sovnet med haken nede på brystkassen, og var borte i sikkert 45 minutter. Hadde det ikke vært for noen unger som gikk forbi nede i gaten med fløyter så hadde jeg garantert sovet lenger. Var fortsatt sliten så jeg gikk inn å tok meg en liten ekstra strekk på senga, og det gjorde underverker :o))

Ha en fortsatt fin 17. mai folkens :o))
Nordby Shoppingsenter i dag

 • 16.02.2013, 00:11

Det var ikke på lette føtter jeg krøyp ut av senga til morran i dag, på fridagen min, men vi hadde avtalt å reise til Nordby Shoppingsenter i dag. Kine, Anne og jeg å da kunne jeg ikke ligge å dra meg til langt på dagen. Det er så deilig å komme seg avgårde ganske tidlig, og dag dro vi fra meg sånn ca 08:15 som er en grei tid å dra på.

I går da jeg kom hjem fra jobben var jeg veldig i tvil om jeg skulle orke å dra, for jeg var helt skutt etter en dag på jobben. Så tenkte jeg at hvis jeg ikke drar nå så blir det nesten en måned til neste gang jeg har anledning til å dra. Jeg sov godt i natt uten å våkne en eneste gang med hostetokter eller tett nese, og da skal man slettes ikke klage :o))Det var et ordentlig grisevær i dag... Når vi dro fra Oslo var gradene på et par minusgrader, og det var en blanding av snø og regn som kom ned. På motorveien nedover føyka det møkkavann over bilen, og det hjalp jo ikke å spyle vinduene for de var like grisete igjen med en gang. Jeg var glad jeg kunne lene meg godt tilbake i passasjersetet med kaffen min å slappe av :o)) Rakk jo ikke å spise frokost før vi dro, så jeg tok med meg en hjemmebakt bolle og en full termokopp med kaffe.Vi holdt god fart nedover, og da vi kjørte inn i parkeringshuset var det kanskje 5 biler der... Matbutikken var jo det eneste som hadde åpnet så det forklarte jo saken. Som man kan se på bilde over var det ikke noe trengsel blandt hyllene akkurat, og jeg syntes det var ganske deilig egentlig. På handlelista mi sto det egentlig bare kyllingfileér og karbonadedeig, men selvfølgelig ble det jo mer. Jeg endte opp med et brett Pepsi Max, tubeost, poteter, hvitløk, kattesand, saus, hvitløkspulver, Aioli med hvitløk, majones med dill. Pleier vanligvis å kjøpe med meg øl, men jeg kjøpte ganske mye før jul og har fortsatt ganske mye igjen.

I det vi gikk til kassa hadde butikken blitt fylt opp med mange handleglade nordmenn, og da var jeg glad vi var ferdig der inne. Hater å handle i kø..., klarer ikke å konsentrere meg da!!En vellykket shoppingtur til Sverige er et fullpakket bagsjerom, og dette var bare første ladningen. Det kom flere etterhver som vi gikk rundt på senteret, hihihihi!!!

Vi stakk innom Søstrene Grene hvor vi handlet endel... Jeg har fått helt dilla på fargede melamin skåler, skjeer mm. Jeg kjøpte noen på Kitch'n, men det er jo så vanvittig dyre, og de dem har hos Søstrene Grene ser like danne ut men til en langt lavere pris. Tenkte kanskje de var tynnere og av dårligere kvalitet, men langt i fra de er like bra. Ved kassen hadde de litt snoop, og der blant rustne pinner... Jeg klarte rett og slett ikke å la være å kjøpe et par poser, nammis!

Før vi snudde nesen mot Oslo igjen var vi innom Rusta, hvor jeg fikk tak i et nytt lysfat m/speil, noen stilige øredobber en ministige for å rekke opp til øverste hylla i kjøkkenskapet... Bilde kommer i morgen!!Når vi var fornøyd med shoppingen dro vi videre til Solli og Marché for spise litt å slappe av en stund. Det er kjempekozelig på dette stedet, hyggelig betjening og veldig god mat. Utenfor vinduene derimot var det langtfra noe kozelig. Alt er/var grått, trist og dødt.... Endene ned i elven derimot var helt upåvirket av den gråe februardagen, der de sto med stjerten i været mens de lette etter mat :o))I utgangspunktet hadde jeg tenkt å bare ta et smørbrød, men det eneste de hadde var med omelett å det fristet ikke. Derfor ble det "Spretten fjellørret" med stekte potetbåter til minus agurksalat. Det smakte himmelsk godt :o)) Jeg begynte å bli ganske sliten og sigen i kroppen, så jeg var veldig glad for at det ikke var meg som kjørte i dag. Det hjalp litt med en kopp kaffe, og i bilen skravla Anne og jeg så mye at jeg helt glemte at jeg var sliten da. 

Når jeg først var kommet hjem og fått pakket bort alle varene min var det ikke så mye krefter igjen så jeg var nødt til å gå å slenge meg på senga en stund. Sovna og var bort i et par timer, og da jeg våkna lå det en pus på hver side av meg. Vinja lå rulla sammen som en ball, mens Ronja lå på ryggen med beina til alle kanter, så søte atte :o))
Svensketur i dag...

 • 08.12.2012, 22:51

Da Anne og jeg var å så Nøtteknekkeren for et par dager siden, ble vi enig om at vi skulle ta en tur til Nordby Shopping i dag. Jeg skulle ikke ha noe kjøttvarer, for det har jeg, men derimot litt julegodis var det greit å få med seg. Formen var egentlig bånn i bøtta da jeg sto opp i dag, og jeg eide ikke matlyst i det hele tatt, men jeg tvang meg opp av senga og inn i dusjen. Anne, Kine og Sven-Erik kom ved 8 tiden å hentet meg. Det var varmt og godt i bilen, men beholdt jakka på for å holde meg god og varm :o))

Det hadde snødd lett i løpet av natten, og det lå et fint tynt teppe med snø over isen ute i gårn så jeg var nødt til å trå forsiktig så jeg ikke satt meg på rattatta... Vi hadde tenkt til å stoppe på Statoil stasjonen her nedenfor, sånn at Kine kunne få seg litt mat og jeg en kopp kaffe, men den var ikke åpnet enda. Den skal egentlig åpne kl 8, men vi har oppdaget før at det ikke skjer. Derfor måtte kaffen vente til vi kom ned i Østfold, og det smakte himmelsk godt, siden det var den første for dagen. Ingen av oss hadde vært i den nye matbutikken hos Nordby så vi var veldig spent på hvordan den var.(bildet er hentet fra Google) Det var veldig stor forskjell på handlevognene til folk... Noen hadde så toppede vogner at de klarte nesten ikke å trille dem, og jeg hørte til og med en dame be mannen sin gå ut å hente en handlevogn til. Nede i min vogn derimot var det ikke så fult, hehehe... Det gikk veldig mye i kjøttvarer i dag, ribbe, karbonadedeig og medisterdeig. Selv kjøpte jeg favorittkaffen min fra Dolche Gusto, Cafe Americano, Intenso Grande, Lungo og Aroma. Hjemme er det ikke alltid så enkelt å få tak i dem i butikkene. Jeg vurderte å kjøpe ribbe, men droppet det...

Matbutikken var flott og veldig oversiktig og enkel å organisere seg i, så man fant lett det man skulle ha. Hadde kanskje trodd at jeg skulle bruke masse tid på å lete etter de tingene jeg var ute etter, men det slapp jeg heldigvis. Jeg fant et par nye leker til pusene, men de skal først utleveres på julaften :o))Det er egentlig ganske smart å ikke ha matlyst eller godislyst når man skal inn i GODIS avdelingen... Derfor ble det ikke de store mengdene som havnet ned i handlevogna, der jeg rusla mellom hyllene. Kollegene ble tilgodesett med et par bokser med Crazy Frogs, men siden KAJ hadde med et megaglass med noen sukkertøy venter jeg med å ta de med til over jul. Jeg lette etter noe godis som kunne henge på juletreet, men fant bare sukkerstaver (polkagrisfarget). Kjøpte i fjor oxo, men lurer på om jeg fikk tak i de her hjemme.... På Smart kanskje. Var oppe i godisbutikken i andre etasje oxo, og der fant jeg min favoritt M & M m/peatnøtter i og 3 esker med Toffifee til 99,- . Noe løsgodis gadd jeg ikke å plukke med meg, må prøve å begrense hvor mye som skal settes på bordet i julen..

Etter å ha plassert matvarer og godis i bilen, tok vi oss en runde oppe i 2 etasje, for Anne skulle kjøpe seg ny Spikes & Sparrow lommebok som matchet vesken hun kjøpte for en stund siden. Ellers handlet vi ikke noe serlig der oppe, men vi var innom Rusta hvor jeg kjøpte meg to gavepakker med Carrie parfyme og bodylotion. Jeg har ikke så veldig mye kontanter om dagen, så det må bli litt rimeligere parfyme inntil jeg har råd til å kjøpe favoritten min Alien. Før vi satte nesen hjem igjen stakk Anne innom hobbybutikken og jeg inn hos El-Giganten for å se på ismaskin og eggekoker. Noe jeg faktisk ønsker meg begge to. De hadde ingen eggekokere der, så det får jeg se på her hjemme i stedet. Kanskje jeg kan ønske meg det i jule- eller burstagpresang :o))(pånytt vært å lånt fra Google) Når vi dro fra Nordby var klokka så vidt over 12 eller noe sånt, og det var for tidlig med middag, men vi stoppet alikevel på Marche ved Solli for å spise litt. Det ble et deilig smørbrød med karbonade og en sterk god kopp kaffe til dessert :o)) Det var nesten ikke folk der så vi kunne sitter hvor vi ville... Utover dagen vill det nok bli atskildig flere der tenker jeg, når horden med nordmenn skal hjem igjen.

Jeg var litt småfrossen og trøtt når vi kom ut i bilen igjen, så jeg krøyp godt ned i setet å lente meg tilbake å småsov litt... Hjemme ventet to selskapssjuke småpuser på at mammen deres skulle komme hjem, og de var veldig nysgjerrig på alle posene. De ble omhyggelig undersøkt både fra utsiden og innsiden, hehehe... Vinja fant den ene rotta/musen jeg hadde kjøpt men da hun ble distrahert av søsteren fortet jeg meg å hjemme dem begge bort i skapet. Jeg var fortsatt trøtt og frossen så da alt var pakket bort krabbet jeg under dyna og sov en stund... Det hjalp :o))

Nå sitter jeg å sløver foran tv-skjermen å ser på 007 James Bond - Moonraker på DR1, etterpå er det Hercule Poirot som skal løse et mysterie eller to så tv kvelden er satt, hehehe!
Harrytur i går.....

 • 27.10.2012, 12:26

Jeg hadde fri fra jobben i går for at Terje, Anne og jeg skulle reise til Nordby for å shoppe littegranne.... Anne var her allerede kl 7, og da var jeg akkurat ferdig dusjen å skulle til å kle på meg fjeset mitt. Vi hadde avtalt å reise kl 8 her fra, og for en gang skyld somlet ikke jeg så vi kom av gårde da oxo. Terje bor nede i byen og vi dro ned for å hente han og siden det ikke var så mye rushtrafikk gikk det i grunnen ganske raskt.

Vi var jo så heldig med været, for sola sto så høyt på himmelen som den er i stand til på denne tiden av året... Det var litt skarp luft, men det gjorde ingenting siden været ellers var så flott og fint :o)) Ut av Oslo og et stykke nedover var det ganske tett, men radig trafikk. Dette ble tynnet ut etter at vi kom forbi Tusenfryd. Skravelen gikk hele tiden så jeg følte at turen gikk mye raskere enn den vanligvis pleier å gjøre...


Hehehe, jeg fleipet med at jeg kanskje skulle bruke en elektrisk kjørestol inne i butikken siden jeg hadde vondt i kne og hæl.... Så da vi kom til matbutikken sto det et par stykker på lading, og Terje ville at jeg skulle sette meg på den så han fikk tatt et bilde. Det må jo sies at jeg var ikke så ille i bena mine at det var behov for å bruke en sånn. Kneet klarte seg faktisk ganske bra det under hele dagen, bare litt vanskelig å bøye det ordentlig når jeg skulle inn og ut av bilen.

Vi gikk i matbutikken først og gjorde oss ferdig der inne... Selv om vi om reiste sammen så handlet vi vær for oss, for ingenting er så kjedelig som å dilte etter andre. Jeg kjøpte et par store pakker med karbonadedeig, litt pålegg, Øl, en eske påsmurt knekkebrød, to store bokser med karve, 2 bokser med crazy Frogs + litt til. Siden det var så tidlig hadde ikke matbutikken blitt fylt opp enda, og det var så deilig å slippe å gå i kø.... noe jeg hater.Det tok på å handle så da alle varene var godt pakket i bagasjerommet på bilen, satte vi oss ned for å spise litt lunch... Jeg hadde lyst på en kyllingsalat med pesto og andre godsaker, og endte det opp med at de andre to ville ha det samme. Jeg har spist denne salaten en gang før, men problemet er at den er så vanvittig stor... Masse kylling og godsaker!! Selv om det var aldri godt så var det umulig å spise opp alt sammen, i allefall for meg...

Vi hadde det så kozelig å ble sittende ganske lenge å skravle, og hadde det ikke vært for at det var mer på senteret å se på hadde vi nok sittet enda lenger å skravla :o))
En av de tingene jeg hadde bestemt meg for å gjøre, var å se etter nye adventslysestaker til soveromsvinduene mine.... For Ronja ødela den ene i fjor, og jeg har ikke klart å finne maken til den jeg hadde. De gamle hadde kjøpt for flere år siden hos RUSTA i Charlottenberg, og jeg hadde veldig lyst på noe som lignet. Jeg fant det jeg lette etter, se bilde på toppen... Nå må jeg bare huske på å sjekke at begge to fungerer sånn at jeg har sjangsen til å bytte før adventstiden begynner... Ellers var det mye julebelysning og julepynt på RUSTA, men jeg trengte ikke noe av det så vi gikk bare videre. Må innrømme at rosa og lilla adventsstjerner ikke er jul for meg, nei da må det være rødt, hvit eller gull!!I utgangspunktet hadde jeg bestemt meg for å ikke kjøpe noe godterier, men bena våre førte oss inn hos Godisfabrikken å da var det egentlig gjort. Jeg bare digger MM, men det kjøpte jeg ikke denne gangen. I stedet plukket jeg litt løsgodis i stedet, men ikke så veldig mye. Jeg følte jeg måtte begrense meg littgranne og ikke grafse oppi alle de kontainerne som fantes der inne. 


Det ble tid litt kleshandel oxo, og jeg kjøpte meg "underskjoler" I hvitt og corall som jeg skal bruke under noen gensere som har blitt korte etter vask. De kjøpte jeg hos Zizzi, og hos Cassels fant jeg to t-skjoler med halvlang arm i mørk turkis og lille samt et par tjukkere i grått og sort som oxo var litt lengre. Hos Cassels ser det ut som de har mye "kjærringklær" med en gang man går inn der, men så dukker det opp mye fint her og der når man begynner å se. Det var Anne som hadde vært der en gang, som sa at det var en del fint der hvis man tok seg tiden til å se ordentlig.... Ikke var titte i vinduet som jeg hadde gjort :o))

Etter det var vi i grunnen fornøyd, og bestemte oss for å snu nesa hjemover igjen... Kneet mitt var ganske stivt, men ikke så smertefult, å jeg spurte Anne om hun kunne rygge ut bilen for meg. Jeg hadde parkert bilen litt vel nære et gelender, og da fikk jeg ikke opp døra nok for å få inn det vonde kneet. Hun hadde ikke kjørt bilen min noen gang, og girene er plassert litt anderledes enn på hennes Focus, og hun hadde litt problemer med å få bilen i revers. Det ordnet seg til slutt, hehehe!! Neste stopp ble Marche ved Sollikrysset, hvor vi vanligvis pleier å spise middag.

*****    ****

****      ****

Terje og jeg tok en svinefilé med poteter, soppsaus og salat... Det var kjempegodt, men igjen litt vel stor porsjon for meg. Anne tok fjellørret som jeg har forsøkt før, og vet er veldig god :o)) Vi måtte flire da vi så på kvitteringen til Anne, for der sto det at hun hadde fått "SPRETTEN FJELLØRRET"... Det er mulig at den hadde vært spretten en gang, men på talerknen hennes lå den definitivt helt stille. Jeg var veldig mett etter middagen, men jeg måtte ha et par kuler is til kaffen. 

Vi kom til Marche ved 14 tiden, og ble sittende der å skravle til klokka var bortimot 16 før vi reiste oss å satte nesa hjemover til Oslo. Innen jeg kom hjem og fikk satt meg ned var klokka nermere 18:30, og da var jeg ganske sliten... Hadde tenkt å bare sitte en liten stund å slappe av, og så skulle jeg skrive et blogginnlegg om dagen.... Gikk ikke helt sånn, for jeg ble så trøtt å sovna der jeg satt og etterpå var ikke hjernen min i stand til å finne på noe vettu å skrive....

Nå har jeg sittet å sløvet i et par timer foran PC'n, og det er på tide å sette kroppen i gang... Jeg må ut en tur for å kjøpe hårskum, og så en tur bort på Plantasjen for å kjøpe litt granbar til graven. Jeg må se å få langt det på innen kuldegradene virkelig får tak i jorden og gjør det umulig å stikke noe mer i den før til våren... Blogges!!!

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no