hits

Vera Lynn

- je suis prest -

IQ Fit - braincracker

  • 07.05.2015, 23:31

Investerte i et spill i dag som heter IQ Fit. Det er av den type spill, som man kan sitte i timesvis å vri hjernen rundt.

Det går ut på at noen av de fargede brikkene, skal legges ned på et bestemt vis. Så er det om å gjøre å fylle de åpne feltene med de resterende brikkene. Høres kanskje enkelt ut! Helt feil, det er vanskelig å man sitter der å prøver og prøver uten at det stemmer. Skikkelig frustrerende dette her.

Spillet kommer i en større variant også, men jeg bestemte meg for å prøve den lille i første omgang.

#spill #hodebry #headbreaker #logikk #game #gøy #moro #iqfit

Jeg prøver lykken...

  • 21.06.2014, 13:24


Det er en evighet siden jeg har levert Lotto og Extra, men i dag bestemte jeg meg for å levere inn begge deler. Det hadde ikke gjort vondt å få fylt opp kontoen med noen ekstra kroner, og da gjerne et tall med mange siffer.... Jeg har like stor sjanse som alle andre, men på en måte tror jeg at jeg har brukt opp spillelykken min for mange år siden. Vinner jeg noe så er det vel helst bare noen småbeløp, men man vet aldri...

Jeg vinner i allefall ingenting om jeg ikke leverer noe, nemlig!!!!#lotto #extra #spill #vinne #hell #lykken

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no