hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Nå er jeg litt grinete!

  • 12.10.2009, 21:43

Det var meningen at de skulle komme å pusse og male baderomstaket mitt kl 17 i dag, kom de....IKKE FAEN OM DE GJORDE!!!  Når det hadde gått 45 minutter begynte jeg å ane uråd, og gikk opp til naboen over som har ansatt dem. De ringte til dem, og da var de fortsatt på jobb i Ski å kunne ikke klare å være hos meg før om en time..  Forget it sa jeg...orka ikke det i maset langt utover kvelden.  Dessuten måtte jeg en ut en tur oxo.  Avtalen nå er at de skal komme i morgen kl 19 for å gjøre ferdig jobben.....akkurat det tror jeg først når jeg ser det....!!!  Dukker de ikke opp i morgen heller så kommer jeg til å bli fly forbanna, for nå har det trukket ut så lang tid at jeg er lei alt sammen.  I tillegg så har jeg utsatt å vaske på badet for de skal komme, og nå er det så snuskete der at jeg syntes det er ekkelt.

Lesebriller til besvær!!!

  • 05.06.2009, 00:29

Jeg trodde ikke at det skulle være så vanskelig å skaffe seg nye lesebriller, men det er det vist når man går til Brilleland. For en måned siden var jeg der til synstest, og tok ut en innfatning. De nye lesebrillene skulle være ferdig for to uker siden, og de skulle sende meg en meldiing når de var kommet.  Siden jeg ikke hadde hørt noenting, ringte jeg dit i dag.  Det svaret jeg fikk var ikke det jeg trodde jeg skulle får. 

Personen jeg snakket med fortalte at glassene var kommet, hmmm.... bare dem likesom?  Ja det stemte.  Hva skal jeg med bare glassene??  Lime dem fast til hode mitt....  Etter å ha blaffret i papirer ol fant damen ut at hun ikke kunne hjelpe meg akkurat der å da, så hun skulle undersøke mere å ringe meg tilbake.  Hun sa ikke hvilken dag, og det ble def ikke i dag.

Ikke nok at det alt gikk feil helt fra jeg tok synstesten....som tok dobbelt så lang tid som noen gang.  Alt var forsinket, selv kom jeg inn 20 min etter at timen min skulle ha begynt.  Når vi var ferdig, skulle vi fylle ut papirer på brillestyrke, sliping av gladd og farge.  Da måtte fyren gå for hans neste kunde satt jo å ventet, og hadde nok gjort det en god stund.  Dersom de ikke finner innfatningen min, har jeg mest lyst til å avbestille hele skiten.  Det frister ikke mye å begynne å finne ny innfatning enda en gang......

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no