Fem grunner til en rask London-tur

Fem grunner til en rask London-tur

…og noen ting du kan gjøre gratis i storbyen

(VG-Nett)Om sol og sjokolade frister, kan du dra i gang påskeeventyret på sjokoladefestival i London.

1238768004609264
SJOKOLADEBYSTE: En av de mer artistiske sjokoladebitene som vises på sjokoladefestival i London nå.Foto: ¨Time Out

VG Nett følger

Lag din egen RSS

Dette er ett av fem tips fra Time Out om hva som pågår akkurat nå.

På South Bank Central Square pågår festivalen som består av boder med en herlig blanding av sjokolademakere av den kunstneriske typen og sjokoladefabrikker som fallbyr sine varer.

LES OGSÅSjokoprinsen som vil revolusjonere industrien

Britene kjører frem sin aller mest berømte sjokoladier, William Curley, tre ganger kåret til den beste på øyriket. Det finnes workshops og demonstrasjoner, bl.a. av hvordan du lager konfekt og andre lekkerier.

På samme tid har storbyen plass til flere festivaler. Akkurat nå for eksempel London Burlesk Festival. Du rekker akkurat avsluttningen på søndag, International Gala Jetsetters Ball, i Bush Hall.

Til tross for navnet på festivalen består den ikke bare av strippere og showgirls, men de er der de og. I Bush hall får du se hva burlesk og vaudeville av internasjonal klasse har å by på av talent. Avsluttningsballet på Cafe de Paris kan også være verdt å få med seg.

Byens mest ettertraktede billetter i øyeblikket er til Frank Skinner's Credit Crunch Cabaret på Lyric Shaftesbury. Frank har samlet rundt seg en rekke stjerner blant humorister, musikere og kabaretartister som kjører på fem mandager i West End for en billeg penge.

Eller du kan prøve å få med deg en australsk drag-queen road-trip musikal med bussen Priscilla Queen of the Desert på scenen. En sinnsyk historie der Jason Donovan er det nærmeste du kommer til en normal(istisk) personlighet.

SJEKK UT: Paradiser for sjokolade-elskere

Om lommeboken skulle være slunken, finnes det gratis ting å gjøre i storbyen også. For eksempel: National gallery på Trafalgar Square, Museum of London (krysset London Wall og Aldersgate Street) hvor du kan se alle de underlige tingene londonere har spist blant annet.

Eller du kan besøke det mindre kjente Wellcome Collection som i hovedsak har pussige utstillings objekter om helse og medisin. Eller The British Museum der de akkurat nå har en utstilling om gjenoppbyggingen av Iran, eller the National Maritime Museum

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg