Lesebriller til besvær!!!

Jeg trodde ikke at det skulle være så vanskelig å skaffe seg nye lesebriller, men det er det vist når man går til Brilleland. For en måned siden var jeg der til synstest, og tok ut en innfatning. De nye lesebrillene skulle være ferdig for to uker siden, og de skulle sende meg en meldiing når de var kommet.  Siden jeg ikke hadde hørt noenting, ringte jeg dit i dag.  Det svaret jeg fikk var ikke det jeg trodde jeg skulle får. 

Personen jeg snakket med fortalte at glassene var kommet, hmmm…. bare dem likesom?  Ja det stemte.  Hva skal jeg med bare glassene??  Lime dem fast til hode mitt….  Etter å ha blaffret i papirer ol fant damen ut at hun ikke kunne hjelpe meg akkurat der å da, så hun skulle undersøke mere å ringe meg tilbake.  Hun sa ikke hvilken dag, og det ble def ikke i dag.

Ikke nok at det alt gikk feil helt fra jeg tok synstesten….som tok dobbelt så lang tid som noen gang.  Alt var forsinket, selv kom jeg inn 20 min etter at timen min skulle ha begynt.  Når vi var ferdig, skulle vi fylle ut papirer på brillestyrke, sliping av gladd og farge.  Da måtte fyren gå for hans neste kunde satt jo å ventet, og hadde nok gjort det en god stund.  Dersom de ikke finner innfatningen min, har jeg mest lyst til å avbestille hele skiten.  Det frister ikke mye å begynne å finne ny innfatning enda en gang……

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg