Jeg angrer ikke et sekund……..

Nå er det 4 dager siden jeg kom hjem til Oslo med Ronja og Vinja, og de er bare helt herlige. De er rampete, og har all verdens energi.  Om morningen vekker de meg med nuss på nesa og små mjauuu. De ligger i senga mi om natten, og det er ikke alltid like enkelt å få sove.  De skal gjerne leke litt med håret, ørene og nesa mi.  Vinja har fått for seg at det er greit å suge på øreflippen min samtidig som hun maler høyt inn i øret mitt.  Det var det jeg våknet av i dagmorges.  Jeg skjønte ikke hva det var med en gang…

Nå holder de på oppe i vindusposten å leker, mye rart å se på ute. I går så de to skjærer som spankulert ute på plenen, og det var veldig spennende. De fulgte nøye med, og skulle gjerne å ha vært der å lekt med dem, he he..

Sven Erik fikk ordna båndene dems i går, sånn at jeg kan ta dem med meg ut en tur når været blir bedre.  Har ikke lyst til å ta dem med ut i regnet.  Vinja liker ikke at det regner å blåser på henne, og så er jeg litt redd for at de skal bli syke oxo.  De er ikke vaksinert mot noe enda, noe de blir om 14 dagers tid da de er 12 uker gamle. Jeg hadde ikke sett Felix på noen uker, og han var blitt så stor.  Han blir antageligvis veldig slank og lang når han blir voksen pus. For allerede nå var han lang. Vi har blitt enig om at Felix skal komme på besøk hit, for å se om disse tre går sammen.

I går dro jeg ut for å handle inn litt mat, og senere mer kattemat og sand…så da var de alene i noen timer.  Det var jo spennende å se om de gjorde noe mer ugang når jeg var borte, men de hadde vært så snille så.  Antar at de hadde ligget i sofaen å sovet det meste av tiden. Der var de da jeg kom hjem, og tittet trøtt på meg når jeg ropte på dem.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg