Snart er det Dyrskun’ i Seljord

Linda sendte meg en melding i går å lurt på når vi kom til Seljord neste fredag.  For at vi skal få noe ut av dagen så må vi dra ganske tidlig fra Oslo, så jeg regner med at vi drar et sted mellom 07:00 og 08:00. Linda, Helge og svigermor kommer torsdag kveld eller fredag morgen, så da får vi rikelig med tid til å være sammen.  Gleder meg til å treffe dem alle sammen igjen, og ikke minst til å hilse på nye valpen Lucas. Han er like gammel som Ronja og Vinja 13,5 uke. Ringte faren min for å få bekrefta at han skulle komme, og det sa han definitivt at han skulle. Han hadde en kompis med bobil som han tenkte han skulle slå seg sammen med.  Da hadde de et sted å sette seg å ta kopp kaffe og slappe av littegranne. 

Linda lurte på om vi skulle inn på Festplassen, og det har vi da tenkt til….  Det er jo litt av grunnen til at vi drar.  Hun syntes at det kunne være fint om satte oss ned et sted og spiste middag sammen ute på dagen, og det var en god ide. Jeg sendte en melding til søster'n oxo for å høre om de skulle en tur nedover, men jeg har ikke hørt fra henne enda.  Håper virkelig at de har anledning, er så lenge siden vi har sette hverandre.  Skulle ha dratt opp å besøkt henne for lenge siden, men så er det dette med tida som løper fra en da.

Jeg hadde håpet at jeg skulle slippe å kjøre, men det ser ut til at jeg må det alikevel.  Hadde vært så deilig å kunne sette seg tilbake å slappe av for en gang skyld..men men….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg